1. Rekisterinpitäjä Oy Porvoon Lääkärikeskus Borgå Läkarcentral Ab Näsin koulukatu 2, Porvoo Puh:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. Rekisterinpitäjä Oy Porvoon Lääkärikeskus Borgå Läkarcentral Ab Näsin koulukatu 2, Porvoo Puh:"

Transkriptio

1 Tietosuojaseloste, potilasrekisteri 1 (8) 1. Rekisterinpitäjä Oy Porvoon Lääkärikeskus Borgå Läkarcentral Ab Näsin koulukatu 2, Porvoo Puh: Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Rekisteriasioista vastaava henkilö: Vastaava johtaja Yhteyshenkilö: Katja Kiviniemi, Tietohallintoasiantuntija Näsin koulukatu 2, Porvoo Puh: Rekisterin nimi Porvoon Lääkärikeskus Oy:n sekä sen itsenäisten ammatinharjoittajien keskitetty potilasrekisteri. 4a. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja rekisterin käyttötarkoitus Potilaiden/asiakkaiden terveydentilan, sairauksien ja vammojen tutkimisen, tutkimusten ja hoidon suunnittelu, toteutus ja seuranta. Rekisterinpitäjän oman toiminnan tilastointi, suunnittelu ja seuranta ja potilas/asiakassuhteen hoito. 4b. Rekisterin pitämisen peruste Potilassuhde, laillinen peruste Rekisterin avulla varmistetaan terveydenhuollon ammattihenkilöstön toiminnan valvonta ja yksityisestä terveydenhuoltotoiminnasta annettujen säädösten ja määräysten toteuttaminen ja asiakkaan / potilaan asianmukainen hoito. Henkilötietojen ja potilasasiakirjojen käsittelyssä noudatetaan laissa ja asetuksissa säädettyjä säännöksiä, mm. Laki yksityisestä terveydenhuollosta 152/1990 Asetus yksityisestä terveydenhuollosta 744/1990 Henkilötietolaki 523/1999 Eurooppalainen yleinen tietosuoja-asetus (EU 2016/679) Sosiaali- ja terveysministeriön asetus potilasasiakirjoista 298/2009 Laki potilaan asemasta ja oikeuksista 785/1992 Laki sosiaali- ja terveydenhuollon asiakastietojen sähköisestä käsittelystä 159/2007 Laki sähköisestä lääkemääräyksestä 61/2007

2 Tietosuojaseloste, potilasrekisteri 2 (8) Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/ Rekisterin tietosisältö Potilaan/asiakkaan perustiedot: - nimi, henkilötunnus, yhteystiedot, äidinkieli, kotikunta, ammatti - alaikäisen lapsen huoltajan/huoltajien nimi ja yhteystiedot Työterveyshuollon asiakkailta tieto työnantajasta ja työsuhteeseen liittyvistä terveyteen vaikuttavista tekijöistä Potilasasiakirjamerkinnät: - käynnin päiväys, merkinnän tekijän nimi ja asema Hoitotiedot: - terveydentila, sairaudet ja vammat tutkimisen ja hoidon suunnittelutiedot, toteutus ja seuranta sekä niistä syntyvät tiedot - rokotustiedot - laboratorio- ja röntgentutkimustiedot (pois lukien röntgenkuvien arkistointi, jonka hoitaa Porvoon Röntgen Oy) - tutkimus- ja toimenpidetiedot - lähetteet, tutkimus- ja toimenpidepyynnöt - tulokset, lausunnot ja todistukset - toisilta toimintayksiköiltä pyydetyt hoidon kannalta tarpeelliset tiedot - lähetteet toisiin toimintayksiköihin - ammatinharjoittajien tallentamat tiedot - muut hoidon kannalta tarpeelliset tiedot

3 Tietosuojaseloste, potilasrekisteri 3 (8) 6. Säännönmukaiset tietolähteet Rekisteröidyn itsensä ja alaikäisen lapsen huoltajan ilmoittamat tiedot. Tutkimusten ja hoidon yhteydessä muodostuneet tiedot, selvitykset ja lausunnot. Konsultaatiovastauksina tutkimus- ja toimenpidepyyntöihin ja -lähetteisiin saapuneet vastaukset sekä tutkimusyksiköiden tuloksina ja lausuntoina lähettämät tiedot. Muista hoitoyksiköistä tai muilta ulkopuolisilta tahoilta rekisteröidyn itsensä tai alaikäisen lapsen huoltajan luvalla hankitut tiedot. Työterveyshuollon asiakkailta työnantajan toimittamat tiedot muualla määrätyistä sairauslomista. Emme saa yhteystietoja väestörekisterikeskuksesta vaan muuttuneiden yhteystietojen ilmoittaminen on potilaan/asiakkaan vastuulla. 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset Rekisteröidylle itselleen ja alaikäisen lapsen huoltajalle, mikäli alaikäinen ei ole luovuttamista kieltänyt, eikä luovutukseen ole lainsäädännöllistä estettä. Ulkopuoliselle tahoille rekisteröidyn tai alaikäisen lapsen huoltajan kirjallisella suostumuksella. Lainsäädännön erityismääräyksiin perustuen viranomaisille ja vakuutuslaitoksille. Tiedot tallennetaan terveydenhuollon valtakunnalliseen tietojärjestelmäpalveluun (Kanta-palvelut) vaiheistusasetuksen toteutumisvaiheen mukaisesti. Kanta-palveluista tietoa luovutetaan vain asiakkaan suostumuksen mukaisesti. Ajo-oikeuden, ampuma-aseluvan tai muun sellaisen voimassaolon harkitsemiseksi poliisilla on oikeus saada perustellusta pyynnöstä luvan haltijan terveydentilaan, päihteiden käyttöön tai väkivaltaiseen käyttäytymiseen liittyviä tietoja salassapitovelvollisuuden estämättä, jos on syytä epäillä, että luvan haltija ei enää täytä luvan saanti edellytyksiä.

4 Tietosuojaseloste, potilasrekisteri 4 (8) Tartuntatautilain (1227/2016) mukaiset tartuntatauti-ilmoitukset lähetetään sairaanhoitopiirin alueellisen tartuntatautirekisterin pitäjälle. Potilaan/asiakkaan tietoja luovutetaan Fimean ylläpitämään lääkkeiden haittavaikutusrekisteriin. Potilasrekisteritietoja saadaan luovuttaa tietyissä tilanteissa potilaan/asiakkaan laillisen edustajan suostumuksella. Jatkohoito tapauksessa, jossa henkilöllä ei ole edellytyksiä arvioida annettavan suostumuksen merkitystä, tietoja saa antaa hänen laillisen edustajansa vapaaehtoisella, nimenomaisella, yksilöidyllä kirjallisella suostumuksella. Jatkohoitotapauksessa potilaan tutkimuksen ja hoidon järjestämiseksi saadaan luovuttaa tarpeellisia tietoja toiselle terveydenhuollon toimintayksikölle tai terveydenhuollon ammattihenkilölle sekä samoin yhteenveto annetusta hoidosta potilaan/asiakkaan hoitoon lähettäneelle terveydenhuollon toimintayksikölle tai terveydenhuollon ammattihenkilölle ja potilaan/asiakkaan hoidosta vastaavaksi lääkäriksi mahdollisesti nimetylle lääkärille. Jos potilaalla ei ole edellytyksiä arvioida annettavan suostumuksen merkitystä, tietoja saa antaa hänen laillisen edustajansa/vapaaehtoisella, nimenomaisella, yksilöidyllä suullisella suostumuksella, josta tehdään merkintä potilasasiakirjoihin. Suostumusta tietojen luovutukseen ei edellytetä, jos potilaan/asiakkaan tutkimuksen ja hoidon järjestämiseksi tai toteuttamiseksi välttämättömiä tietoja luovutetaan toiselle terveydenhuollon ammattihenkilölle, jos henkilöllä ei ole mielenterveydenhäiriön, kehitysvammaisuuden tai muun vastaavan syyn vuoksi edellytyksiä arvioida annettavan suostumuksen merkitystä eikä hänellä ole laillista edustajaa, tai jos suostumusta ei voida saada potilaan tajuttomuuden tai muun siihen verrattavan syyn vuoksi. Tajuttomuuden tai muun siihen verrattavan syyn vuoksi hoidettavana olevan potilaan/asiakkaan lähiomaiselle tai muulle hänen läheiselleen saadaan antaa tieto potilaan/asiakkaan

5 Tietosuojaseloste, potilasrekisteri 5 (8) henkilöstä ja hänen terveydentilastaan, jollei ole syytä olettaa, että potilas/asiakas kieltäisi näin menettelemästä. (Laki potilaan asemasta ja oikeuksista 13) Jos alaikäinen ikänsä ja kehitystasonsa perusteella kykenee päättämään hoidostaan, hänellä on oikeus kieltää terveydentilaansa ja hoitoansa koskevien tietojen antaminen huoltajalleen tai muulle lailliselle edustajalleen (Laki potilaan asemasta ja oikeuksista 9) 8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle 9. Rekisterin suojauksen periaatteet Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Terveydenhuollon potilastiedot on laissa säädetty salassa pidettäviksi. Salassapitovelvollisuudesta (asiakirjasalaisuus ja vaitiolovelvollisuus) säädetään useassa laissa kuten: - Henkilötietolaki (523/1999, 33) - Laki yksityisestä terveydenhuollosta (152/1990, 12) - Laki potilaan asemasta ja oikeuksista (785/1992, 13) - Työterveyshuoltolaki (1383/2001, 18) Rekisteri on Porvoon Lääkärikeskus Oy:n sekä siellä työskentelevien itsenäisten ammatinharjoittajien yhteiseen käyttöön tarkoitettu potilasrekisteri, jonka käyttöoikeus on vain hoitoon tai siihen liittyviin tehtäviin osallistuvilla terveydenhuollon ammattihenkilöillä ja heidän avustajillaan. Kaikkia tietoja saa käsitellä vain tehtävien edellyttämässä laajuudessa. Rekisteri on suojattu ulkopuoliselta käytöltä. Tiedot tallennetaan yhteiseen rekisteriin henkilön luvalla. Yksityisasiakkaana henkilöllä on milloin tahansa mahdollisuus kieltää tietojensa tallentaminen yhteiseen rekisteriin. Tällöin potilasasiamerkintöjen luku- ja kirjoitusoikeus on vain ko. käyntiin liittyvällä hoitaneella lääkärillä tai terveydenhuollon ammattihenkilöllä. Hoitoa koskevien ajanvaraus- ja laskutustietojen sekä tutkimuspyyntöjen ja -vastausten merkitsemistietojen osalta käyttöoikeus on näistä tehtävistä vastaavilla henkilöillä. Manuaalinen aineisto säilytetään lukittavissa arkistoissa, joihin

6 Tietosuojaseloste, potilasrekisteri 6 (8) pääsy on vain niillä henkilöillä, joilla siihen on oikeus salassapitomääräysten mukaan. Sähköisesti tallennetut tiedot on suojattu sähköisellä käyttöoikeudella. Esimies määrittelee henkilökunnan yksilölliset käyttöoikeudet työtehtävän mukaan. Ohjelmiin ja työasemille on käytössä henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Käyttäjä ei saa antaa käyttäjätunnustaan muiden käyttöön ja käyttäjä vastaa oman tunnuksensa käytöstä henkilökohtaisesti. Tietojärjestelmien käyttöä seurataan käyttäjätunnuskohtaisten lokitietojen avulla säännöllisin lokitietotarkastuksin. 10. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen Potilaalla/asiakkailla on salassapitosäännösten estämättä oikeus tietää, mitä tietoja hänestä on talletettu henkilörekisteriin. (Henkilötietolaki 26-28) Alaikäisen oikeus saada itseään koskevia tietoja määräytyy yleisten puhevaltaa määrittävien säännösten mukaan. Alle 15-vuotias alaikäinen, joka on ikäänsä ja kehitystasoonsa nähden kykenevä päättämään hoidostaan voi itsenäisesti käyttää tarkistusoikeutta. Jos hoidosta päättämään kykenevä alaikäinen kieltää tietojen luovuttamisen huoltajalla, tällä ei ole silloin tarkistusoikeutta potilasrekisteritietoihin. Tarkastusoikeus voidaan evätä vain poikkeustapauksessa. Epäämisperusteena voi olla esimerkiksi, että tiedon antamisesta saattaisi aiheutua vakavaa vaaraa potilaan/asiakkaan terveydelle tai hoidolle tai jonkun muun oikeuksille. Tarkastuspyyntö tehdään henkilökohtaisen käynnin yhteydessä tai omakätisellä allekirjoituksella varmennetulla asiakirjalla. Lääkärikeskuksen vastaanotosta ja verkkosivuilta on saatavilla rekisteritietojen tarkastuspyyntölomakkeita. Tarkastuspyyntölomake toimitetaan Porvoon Lääkärikeskukseen, jossa siihen ottaa kantaa merkinnän tehnyt henkilö tai vastaava johtaja tai hänen varahenkilönsä. Potilaalla/asiakkaalla on oikeus tutustua ja nähdä itseään koskevat potilastiedot ja pyynnöstä saada ne kirjallisena. Tarkistusoikeutta käyttävän henkilöllisyys tarkistetaan. Tarkistusoikeus toteutetaan ilman aiheetonta viivettä ja tiedot

7 Tietosuojaseloste, potilasrekisteri 7 (8) luovutetaan ymmärrettävässä muodossa. Tarvittaessa tiedot selitetään ammattihenkilön toimesta. Tarkistusoikeuden käyttö on pääsääntöisesti maksutonta. Useammin kuin kerran vuodessa toistuvasta pyynnöstä rekisterinpitäjä pitää oikeuden maksun perimiseen. 11. Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai potilaan vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä potilasrekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto. Henkilötietolaki 29 Korjauspyyntö tehdään kirjallisesti. Lääkärikeskuksen vastaanotosta ja verkkosivuilta on saatavilla rekisteritietojen korjaamispyyntölomakkeita. Päätöksen tietojen korjaamisesta tekee hoitava lääkäri tai viimeksi hoitanut lääkäri. Jos hoitava lääkäri ei voi ottaa kantaa päätökseen, korjauspyyntö esitetään johtavalle lääkärille, joka päättää korjauspyynnön hyväksymisestä. Mikäli potilaan/asiakkaan vaatimus on oikeutettu, korjauksen tekee henkilö, jolla on potilasrekisteritietojen korjauksen tekoon erityinen oikeus. Mahdolliset virheelliset merkinnät siirretään taustatiedostoon siten, että sekä virheellinen että korjattu merkintä on myöhemmin luettavissa. Korjauksen tekijän nimi, asema ja korjauksen päiväys tulee ilmi merkinnän lisätiedoista. Jos korjausta ei voida tehdä potilaan/asiakkaan vaatimalla tavalla, pyynnön tekijälle ilmoitetaan syy korjauksesta kieltäytymiseen. (Sosiaali- ja terveysministeriön asetus potilasasiakirjojen laatimista 298/2009) 12. Muut mahdolliset oikeudet 13. Tietojen säilytys, arkistointi ja hävittäminen Porvoon Lääkärikeskuksen yhteisen potilasrekisterin tiedot ovat salassa pidettäviä. Rekisteröidyn ei tarvitse erikseen esittää nimenomaista tietojen luovutuskieltoa. Suostumus yhteisrekisteriin annetaan ensimmäisen vastaanotolle ilmoittautumisen yhteydessä potilaan /asiakkaan niin halutessa. Potilas/asiakas/laillinen edustaja voi milloin tahansa peruuttaa annetun suostumuksen. Potilastietoja säilytetään STM:n asetuksen 298/2009 mukaan. Potilastiedot hävitetään siten, etteivät sivulliset / ulkopuoliset pääse

8 Tietosuojaseloste, potilasrekisteri 8 (8) tietoihin käsiksi. 14. Rekisterin hallinnointi Porvoon Lääkärikeskuksen tietosuojavastaava on Katja Kiviniemi. Henkilökunta on saanut koulutuksen ja ohjeet käytössä olevien tietojärjestelmien käyttöön. Järjestelmien pääkäyttäjät ovat saaneet perusteellisemman koulutuksen. Uuden henkilökunnan koulutus ja ohjaus tapahtuu perehdytysohjelman mukaisesti. Tietojärjestelmän toimivuudesta ja teknisestä suojaamisesta vastaa tietohallintoasiantuntija. Henkilökunta allekirjoittaa vaitiolositoumuksen työsopimuksen solmimisen yhteydessä.

Rekisteriseloste nähtävillä Isku Työterveys Apila Oy:n toimipisteissä sekä yrityksen wwwsivuilla

Rekisteriseloste nähtävillä Isku Työterveys Apila Oy:n toimipisteissä sekä yrityksen wwwsivuilla REKISTERISELOSTE Rekisteriseloste nähtävillä Isku Työterveys Apila Oy:n toimipisteissä sekä yrityksen wwwsivuilla EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUS (EU) 2016/679 1. Rekisterinpitäjä 2. Rekisteriasioista

Lisätiedot

rekisteriseloste kohdat 1-8 Laatimispvm: informointiasiakirja kohdat 9-11 Päivityspvm:

rekisteriseloste kohdat 1-8 Laatimispvm: informointiasiakirja kohdat 9-11 Päivityspvm: TIETOSUOJASELOSTE rekisteriseloste kohdat 1-8 Laatimispvm: 17.1.2018 informointiasiakirja kohdat 9-11 Päivityspvm: Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Maresan Oy 2. Rekisteriasioista

Lisätiedot

rekisteriseloste kohdat 1-8 Laatimispvm: informointiasiakirja kohdat 9-11 Päivityspvm: Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24

rekisteriseloste kohdat 1-8 Laatimispvm: informointiasiakirja kohdat 9-11 Päivityspvm: Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 TIETOSUOJASELOSTE rekisteriseloste kohdat 1-8 Laatimispvm: 16.2.2006 informointiasiakirja kohdat 9-11 Päivityspvm: 15.11.2017 Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Lääkärikeskus Aava Oy

Lisätiedot

Henkilötietolaki (523/1999) 10 Laatimispäivämäärä Päivitetty

Henkilötietolaki (523/1999) 10 Laatimispäivämäärä Päivitetty TIETOSUOJASELOSTE LINNAN KLINIKKA OY Hämeenlinnan lääkäriasema Y-Tunnus 0878086-5 Rekisteriseloste kohdat 1-8 Informointiasiakirjat kohdat 9-11 Henkilötietolaki (523/1999) 10 Laatimispäivämäärä 1.3.2004

Lisätiedot

Rekisteriseloste kohdat 1-8 Informointiasiakirjat kohdat 9-11 Laatimispvm: 01.01.2001 Henkilötietolaki (523/1999) 10 Päivityspvm: 01.02.

Rekisteriseloste kohdat 1-8 Informointiasiakirjat kohdat 9-11 Laatimispvm: 01.01.2001 Henkilötietolaki (523/1999) 10 Päivityspvm: 01.02. Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy Y-Tunnus 2272762-2 Rekisteriseloste kohdat 1-8 Informointiasiakirjat kohdat 9-11 Laatimispvm: 01.01.2001 Henkilötietolaki (523/1999) 10 Päivityspvm: 01.02.2011

Lisätiedot

Toimipisteissä yhteyshenkilöinä toimivat Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasemien palvelujohtajat

Toimipisteissä yhteyshenkilöinä toimivat Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasemien palvelujohtajat TIETOSUOJASELOSTE Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy Y-Tunnus 2272762-2 Rekisteriseloste kohdat 1-8 Laatimispvm: 01.01.2001 Informointiasiakirjat kohdat 9-11 Päivityspvm: 7.1.2015 ks Henkilötietolaki

Lisätiedot

MALLI JULKISEN TERVEYDENHUOLLON POTILAIDEN INFORMOINNISTA

MALLI JULKISEN TERVEYDENHUOLLON POTILAIDEN INFORMOINNISTA TIETOSUOJAVALTUUTETUN TOIMISTO MALLI JULKISEN TERVEYDENHUOLLON POTILAIDEN INFORMOINNISTA Päivitetty 15.09.2010 www.tietosuoja.fi 2 Malli rekisterinpitäjille julkisessa terveydenhuollossa (mallia voidaan

Lisätiedot

rekisteriseloste kohdat 1-8 Laatimispvm: 19.10.2006 informointiasiakirja kohdat 9-11 Päivityspvm: 26.5.2015

rekisteriseloste kohdat 1-8 Laatimispvm: 19.10.2006 informointiasiakirja kohdat 9-11 Päivityspvm: 26.5.2015 TIETOSUOJASELOSTE rekisteriseloste kohdat 1-8 Laatimispvm: 19.10.2006 informointiasiakirja kohdat 9-11 Päivityspvm: 26.5.2015 Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Lääkärikeskus Aava Oy

Lisätiedot

Hämeenkyrön terveyskeskus. Yhteystiedot: Hämeenkyrön terveyskeskus Härkikuja 10 39100 Hämeenkyrö

Hämeenkyrön terveyskeskus. Yhteystiedot: Hämeenkyrön terveyskeskus Härkikuja 10 39100 Hämeenkyrö HÄMEENKYRÖN KUNTA REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Perusturva Terveyspalvelut 15.4.2014 1. Terveydenhuollon toimintayksikkö (rekisterinpitäjä) 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisteriasioiden

Lisätiedot

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Pia Allinen puh.

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Pia Allinen puh. 1. Rekisterinpitäjä InOva klinikka Oy Y-tunnus 2564020-7 Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio Puh. 017 2631700 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Pia Allinen pia.allinen@inova.fi

Lisätiedot

1. Terveydenhuollon toimintayksikkö. HammasOskari Oy, Liesikuja 4A, Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

1. Terveydenhuollon toimintayksikkö. HammasOskari Oy, Liesikuja 4A, Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö Tietosuojaseloste 1. Terveydenhuollon toimintayksikkö HammasOskari Oy, Liesikuja 4A, 01600 HammasOskari Oy:n potilasrekisteri on sen toimintayksikössä käytössä niiden terveyshuollon ammattihenkilöiden

Lisätiedot

Toimintayksiköissä yhteyshenkilöinä toimivat palvelupäälliköt (etunimi.sukunimi@laakarikeskus.com)

Toimintayksiköissä yhteyshenkilöinä toimivat palvelupäälliköt (etunimi.sukunimi@laakarikeskus.com) TIETOSUOJASELOSTE rekisteriseloste kohdat 1-8 informointiasiakirja kohdat 9-11 Laatimis pvm:16.2.2006 Päivitys pvm: 1.2.2011 Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Helsingin Lääkärikeskus

Lisätiedot

Hämeenkyrön terveyskeskus. Yhteystiedot: Hämeenkyrön terveyskeskus Härkikuja 10 39100 Hämeenkyrö

Hämeenkyrön terveyskeskus. Yhteystiedot: Hämeenkyrön terveyskeskus Härkikuja 10 39100 Hämeenkyrö HÄMEENKYRÖN KUNTA REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Perusturva Terveyspalvelut Laatimispäivä 24.7.2007 Päivitetty 15.4.2014 1. Terveydenhuollon toimintayksikkö (rekisterinpitäjä) 2. Rekisteriasioista

Lisätiedot

Mannerheimintie 12 B 00100 Helsinki puh. 09-680881

Mannerheimintie 12 B 00100 Helsinki puh. 09-680881 TIETOSUOJASELOSTE rekisteriseloste kohdat 1-8 informointiasiakirja kohdat 9-11 Laatimis pvm:19.10.2006 Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Päivitys 1.9.2010 1. Rekisterinpitäjä Lääkärikeskus- Yhtymä: Helsingin

Lisätiedot

Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana, sähköpostiosoite): Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana, sähköpostiosoite):

Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana, sähköpostiosoite): Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana, sähköpostiosoite): REKISTERISELOSTE JA INFORMOINTILOMAKE (Henkilötietolaki 10 ja 24 ) Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 11.2.2014 1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus 2601111-1 Yhteystiedot Puh: 040-186 2222,

Lisätiedot

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy Informointiasiakirja ja seloste käsittelytoimista 1 (6) PIKKUJÄTTI LASTEN JA NUORTEN LÄÄKÄRIASEMA OY Y-TUNNUS 2272762-2 EU:n yleinen tietosuoja-asetus (artiklat. 13, 14 ja 30) 1. Rekisterinpitäjä Pikkujätti

Lisätiedot

Sairaalan talousjohtaja. 3. Rekisterin nimi Niuvanniemen sairaalan potilaslaskutusrekisteri

Sairaalan talousjohtaja. 3. Rekisterin nimi Niuvanniemen sairaalan potilaslaskutusrekisteri REKISTERISELOSTE 1 (5) 1. Rekisterin pitäjä Nimi Niuvanniemen sairaala (valtion mielisairaala) Postiosoite Niuvankuja 65 70240 KUOPIO Puhelin 0295 242 111 (vaihde) 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö tai

Lisätiedot

9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET

9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET ALAVUDEN KAUPUNKI / SIVISTYSRYHMÄ REKISTERISELOSTE ALAVUDEN YLÄASTEEN OPETTAJA- JA OPPILASREKISTERI Laatimispäivä: 16.2.2010 SISÄLTÖ: 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ

Lisätiedot

SIPOON PALVELUTALOSÄÄTIÖ SR:N POTILASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

SIPOON PALVELUTALOSÄÄTIÖ SR:N POTILASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 SIPOON PALVELUTALOSÄÄTIÖ SR:N POTILASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE Pvm: 25.5.2018 / hg 1 REKISTERINPITÄJÄT Sipoon palvelutalosäätiön tuottamat terveyspalvelut, joissa Sipoon palvelutalosäätiö on rekisterinpitäjä:

Lisätiedot

INFORMOINTIASIAKIRJA & SELOSTE KÄSITTELYTOIMISTA Laatimispvm: EU:n yleinen tietosuoja-asetus (art. 13, 14 ja 30) Päivityspvm: 7.8.

INFORMOINTIASIAKIRJA & SELOSTE KÄSITTELYTOIMISTA Laatimispvm: EU:n yleinen tietosuoja-asetus (art. 13, 14 ja 30) Päivityspvm: 7.8. INFORMOINTIASIAKIRJA & SELOSTE KÄSITTELYTOIMISTA Laatimispvm: 16.2.2006 EU:n yleinen tietosuoja-asetus (art. 13, 14 ja 30) Päivityspvm: 7.8.2018 1. Rekisterinpitäjä Lääkärikeskus Aava Oy 2. Rekisteriasioista

Lisätiedot

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän työterveyshuollon asiakasrekisteri

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän työterveyshuollon asiakasrekisteri Tietosuojaseloste 1 / 5 1. Rekisterin nimi Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän työterveyshuollon asiakasrekisteri 2. Rekisterinpitäjä Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Sosteri 3. Rekisterin

Lisätiedot

VIRTAIN KAUPUNKI TIETOSUOJASELOSTE

VIRTAIN KAUPUNKI TIETOSUOJASELOSTE Sivu 1/6 REKISTERIN NIMI Opiskeluhuollon koulukuraattorien asiakastietorekisteri Rekisterinpitäjä Virtain kaupunki postiosoite: PL 85, 34801 Virrat käyntiosoite: Sairaalantie 1, 34800 Virrat puhelin: (03)

Lisätiedot

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE ja 24 :n mukainen INFORMOINTI HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE ja 24 :n mukainen INFORMOINTI HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE ja 24 :n mukainen INFORMOINTI HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ Terveydenhuollon toimintayksikössä potilailta kerättävät tiedot ja potilasasiakirjat

Lisätiedot

Työterveyshuollon rekisteriasioiden vastuuhenkilöt

Työterveyshuollon rekisteriasioiden vastuuhenkilöt TIETOSUOJASELOSTE rekisteriseloste kohdat 1-8 informointiasiakirja kohdat 9-11 Laatimis pvm:19.10.2006 Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Päivitys 1.2.2011 1. Rekisterinpitäjä Helsingin Lääkärikeskus Oy

Lisätiedot

Rekisteriseloste Sosiaali- ja terveystoimi Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24

Rekisteriseloste Sosiaali- ja terveystoimi Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 1 TORNION KAUPUNKI Rekisteriseloste Sosiaali- ja terveystoimi Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Potilastiedote terveydenhuollon rekisteristä 1. Rekisterinpitäjä Nimi Tornion kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta

Lisätiedot

TALOUS- JA VELKANEUVONNAN REKISTERI

TALOUS- JA VELKANEUVONNAN REKISTERI Tietosuojaseloste -yhdistetty rekisteriseloste ja informaatioasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1.7.2014 1.Rekisterinpitäjä Nurmijärven kunta, sosiaalitoimi PL 7, 01901 Nurmijärvi 2. Rekisteriasioista

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus Yhteystiedot Puh: ,

1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus Yhteystiedot Puh: , TIETOSUOJASELOSTE EU:n yleinen tietosuoja-asetus 679/2016, III luku 12 artikla Laatimispäivä/päivitetty: 12.2.2019 1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus

Lisätiedot

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Laatimispäivä: 10 /2015 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Nimi: Katuosoite:

Lisätiedot

Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot HetiL 10 että rekisteröidyille annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä 24.

Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot HetiL 10 että rekisteröidyille annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä 24. TIETOSUOJASELOSTE - Keski-Pohjanmaan alueen yhteinen potilasrekisteri Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot HetiL 10 että rekisteröidyille annettava

Lisätiedot

Lastenvalvojan rekisteriseloste

Lastenvalvojan rekisteriseloste Lastenvalvojan rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 6. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Lisätiedot

Kai Paananen, p Reumantie 4, Heinola. 3. Rekisterin nimi Aikuisten työpajojen ja työllisyydenhoidon asiakasrekisteri

Kai Paananen, p Reumantie 4, Heinola. 3. Rekisterin nimi Aikuisten työpajojen ja työllisyydenhoidon asiakasrekisteri 1. Rekisterinpitäjä Rauhankatu 3 18100 Heinola 2. Rekisterin vastuuhenkilö Kai Paananen, p. 044 469 4297 Reumantie 4, 18100 Heinola Rekisterin yhdyshenkilö Henkilö, johon voit ottaa yhteyttä henkilötietojen

Lisätiedot

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Laatimispäivä: 1/2015 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Katuosoite: Kuopion

Lisätiedot

OPPILASREKISTERISELOSTE

OPPILASREKISTERISELOSTE OPPILASREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 mukainen REKISTERISELOSTE ja lain 24 :n mukainen INFORMOINTI Laatimispvm: 2.1.2017 1. Rekisterinpitäjä Nimi Siikalatvan kunnan koulutuslautakunta /

Lisätiedot

Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri

Lapsen huolto- ja tapaamisoikeuden rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

Rekisteri on perustettu Rauman kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan terveyspalvelujen käyttöä varten.

Rekisteri on perustettu Rauman kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan terveyspalvelujen käyttöä varten. TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) 1. Rekisterin nimi Tartunta- ja infektiotautien seurantarekisteri Laatimispvm: 24.4.2015/17.4.2019 2. Rekisterinpitäjä Rauman sosiaali- ja terveysvaliokunta Steniuksenkatu 2 26100

Lisätiedot

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö 4.3.2013 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö 04401 Järvenpää Lasten ja nuorten palvelualueelle perhesosiaalityön palveluihin

Lisätiedot

PIKKUJÄTTI LASTEN JA NUORTEN LÄÄKÄRIASEMA OY:N POTILASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

PIKKUJÄTTI LASTEN JA NUORTEN LÄÄKÄRIASEMA OY:N POTILASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 PIKKUJÄTTI LASTEN JA NUORTEN LÄÄKÄRIASEMA OY:N POTILASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterin pitäjä Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema Oy Y-tunnus: 2272762-2 Annankatu 34 A, 00100 Helsinki

Lisätiedot

Aikuissosiaalityön rekisteriseloste

Aikuissosiaalityön rekisteriseloste Aikuissosiaalityön rekisteriseloste SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS 6. REKISTERIN PITÄMISEN

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste / potilasrekisteri

Rekisteri- ja tietosuojaseloste / potilasrekisteri NAANTALIN KAUPUNKI 1 Rekisteri- ja tietosuojaseloste / potilasrekisteri Henkilötietolain (523/99) 10 mukainen rekisteriseloste REKISTERIN NIMI Potilasrekisteri REKISTERINPITÄJÄN NIMI Sosiaali- ja terveysvirasto,

Lisätiedot

Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo Vantaan kaupunki / sivistystoimi Perusopetuksen tulosalue Asematie 6 A 01300 Vantaa

Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo Vantaan kaupunki / sivistystoimi Perusopetuksen tulosalue Asematie 6 A 01300 Vantaa 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan kaupungin opetuslautakunta Vantaan kaupunki / sivistystoimi Asematie 6 A 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo Vantaan

Lisätiedot

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän sosiaalihuollon kasvatus- ja perheneuvolan asiakasrekisteri

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän sosiaalihuollon kasvatus- ja perheneuvolan asiakasrekisteri Tietosuojaseloste 1 / 5 1. Rekisterin nimi Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän sosiaalihuollon kasvatus- ja perheneuvolan asiakasrekisteri 2. Rekisterinpitäjä Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä,

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 / 5. Rekisteripitäjän informointiasiakirja. EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679, artiklat 13 ja 14)

Tietosuojaseloste 1 / 5. Rekisteripitäjän informointiasiakirja. EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679, artiklat 13 ja 14) Tietosuojaseloste 1 / 5 1. Rekisterin nimi Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän terveydenhuollon asiakasrekisteri 2. Rekisterinpitäjä Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Sosteri 3. Rekisterin

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä 09.03.2018 1a Rekisterinpitäjä Nimi Lääkärikeskus

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä 24.05.2018 1a Rekisterinpitäjä Nimi Härmämedi Oy

Lisätiedot

Potilaan hoidon suunnittelu, toteutus ja arkistointi. Toiminnan tilastointi ja suunnittelu.

Potilaan hoidon suunnittelu, toteutus ja arkistointi. Toiminnan tilastointi ja suunnittelu. REKISTERISELOSTEET Koulutettu hieroja, terveydenhuollon ammattilaisena ja yrittäjänä, kerää asiakkaistaan hoidon ja asiakassuhteen kannalta olennaiset tiedot. Ammatinharjoittaja on vastuussa keräämistään

Lisätiedot

Rekisteri kuntaan sijoitetuista lapsista

Rekisteri kuntaan sijoitetuista lapsista Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Anna Cantell-Forsbom

Lisätiedot

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä: 3.11.2010 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio

Lisätiedot

Yhteyshenkilö Kehittämispäällikkö Marja Viljamaa

Yhteyshenkilö Kehittämispäällikkö Marja Viljamaa 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan kaupungin opetuslautakunta Vantaan kaupunki / sivistystoimi Asematie 6 A 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Nuoriso- ja aikuiskoulutuksen johtaja Paula

Lisätiedot

Siikalatvan kunnan koulutuslautakunta/ Aleksanterin koulu. Yhteystiedot (osoite, puhelin)

Siikalatvan kunnan koulutuslautakunta/ Aleksanterin koulu. Yhteystiedot (osoite, puhelin) Henkilötietolaki (523/99) 10 mukainen REKISTERISELOSTE ja lain 24 :n mukainen INFORMOINTI Laatimispvm: 05.10.2016 1. Rekisterinpitäjä Nimi Siikalatvan kunnan koulutuslautakunta/ Aleksanterin koulu Yhteystiedot

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisteri- ja tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidylle annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä

Lisätiedot

Kuraattoripalveluiden asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Kuraattoripalveluiden asiakasrekisterin tietosuojaseloste Kuraattoripalveluiden asiakasrekisterin tietosuojaseloste Sisällys 1. REKISTERIN NIMI... 2 2. REKISTERINPITÄJÄ... 2 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ... 2 4. REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT... 2 5. REKISTERIN

Lisätiedot

Rekisteriselosteet. Potilasrekisterin tietosuojaseloste

Rekisteriselosteet. Potilasrekisterin tietosuojaseloste Rekisteriselosteet Hieronta Basic noudattaa terveydenhuollon toimialan käytäntöä ja huolehtii henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä velvoitteista. Henkilötietojen käsittelyssä Hieronta Basic on eriyttänyt

Lisätiedot

1. Rekisterin nimi Kunnan alueelle sijoitettujen lasten valvontarekisteri. Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja PL ESPOON KAUPUNKI

1. Rekisterin nimi Kunnan alueelle sijoitettujen lasten valvontarekisteri. Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja PL ESPOON KAUPUNKI TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Laatimispäivä: 20.12.2016 REKISTERITIEDOT 1. Rekisterin nimi Kunnan alueelle sijoitettujen lasten valvontarekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta

Lisätiedot

REKISTERINPITÄJÄN INFORMAATIO KUNTOUTUJILLE TOIMINTATERAPIA A KAARRETKOSKI OY

REKISTERINPITÄJÄN INFORMAATIO KUNTOUTUJILLE TOIMINTATERAPIA A KAARRETKOSKI OY REKISTERINPITÄJÄN INFORMAATIO KUNTOUTUJILLE TOIMINTATERAPIA A KAARRETKOSKI OY SISÄLTÖ 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERIN PITÄJÄ 3.POTILASREKISTERIN VASTUUHENKILÖT 4.REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT 5.REKISTERIN

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 24.8.2016 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4.

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24. 1. Rekisterin nimi Kokkolan terveyskeskuksen Rai-LTC tietojärjestelmä

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24. 1. Rekisterin nimi Kokkolan terveyskeskuksen Rai-LTC tietojärjestelmä TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24 Laatimispvm: 30.7.2012 1. Rekisterin nimi Kokkolan terveyskeskuksen Rai-LTC tietojärjestelmä 2.Rekisterinpitäjä Kokkolan kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi

Lisätiedot

Potilaan hoidon suunnittelu, toteutus ja arkistointi. Toiminnan tilastointi ja suunnittelu.

Potilaan hoidon suunnittelu, toteutus ja arkistointi. Toiminnan tilastointi ja suunnittelu. REKISTERISELOSTEET Koulutettu hieroja, terveydenhuollon ammattilaisena ja yrittäjänä, kerää asiakkaistaan hoidon ja asiakassuhteen kannalta olennaiset tiedot. Ammatinharjoittaja on vastuussa keräämistään

Lisätiedot

Peltolantie 2 D, Vantaa puh. (09) vastuuhenkilö (palveluntuottaja täyttää) yhteyshenkilö ja yhteystiedot: (palveluntuottaja täyttää)

Peltolantie 2 D, Vantaa puh. (09) vastuuhenkilö (palveluntuottaja täyttää) yhteyshenkilö ja yhteystiedot: (palveluntuottaja täyttää) Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa puh. (09) 83911 2. Osarekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö vastuuhenkilö yhteyshenkilö

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE rekisteriseloste ja asiakkaan informointi henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE rekisteriseloste ja asiakkaan informointi henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 TIETOSUOJASELOSTE rekisteriseloste ja asiakkaan informointi henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispäivä: 1.3.2013 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää Kallaveden työterveyshuollon rekisterin rekisteriselosteen

Lisätiedot

Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja PL ESPOON KAUPUNKI. Espoon kaupungin kirjaamo PL Espoon kaupunki

Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja PL ESPOON KAUPUNKI. Espoon kaupungin kirjaamo PL Espoon kaupunki TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Laatimispäivä: 4.4.2017 REKISTERITIEDOT 1. Rekisterin nimi Espoon OmaNeuvola - palvelun asiakasrekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta PL 202

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 1 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä (HetiL

Lisätiedot

Peltolantie 2 D, Vantaa puh.(09) vastuuhenkilö (palveluntuottaja täyttää) yhteyshenkilö ja yhteystiedot: (palveluntuottaja täyttää)

Peltolantie 2 D, Vantaa puh.(09) vastuuhenkilö (palveluntuottaja täyttää) yhteyshenkilö ja yhteystiedot: (palveluntuottaja täyttää) Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan terveyskeskus Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa puh.(09) 83911 2. Osarekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö vastuuhenkilö yhteyshenkilö ja yhteystiedot:

Lisätiedot

Palvelutarpeen arvioinnin rekisteri

Palvelutarpeen arvioinnin rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelut: perhepalvelujen johtaja

Lisätiedot

Vantaan kaupunki / Sivistystoimi Asematie 6 A VANTAA. Yhteyshenkilö Suunnittelija Merja Asikainen

Vantaan kaupunki / Sivistystoimi Asematie 6 A VANTAA. Yhteyshenkilö Suunnittelija Merja Asikainen 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan kaupungin opetuslautakunta Vantaan kaupunki / sivistystoimi Asematie 6 A 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Varhaiskasvatuksen johtaja Sole Askola-Vehviläinen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5)

HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) HELSINGIN KAUPUNKI Rekisteriseloste 1 (5) Laatimispäivä/Päivityspäivä 18.8.2016 1. nimi 2. pitäjä 3. vastuuhenkilö 4. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Lisätiedot

Laatimispvm: 13.6.2014. Sosiaali- ja terveystoimi PL 43, 67101 KOKKOLA 06-828 9111 (vaihde) www.kokkola.fi

Laatimispvm: 13.6.2014. Sosiaali- ja terveystoimi PL 43, 67101 KOKKOLA 06-828 9111 (vaihde) www.kokkola.fi TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24 Laatimispvm: 13.6.2014 Rekisterin nimi Rekisterinpitäjä Kokkolan terveyskeskuksen päihdetyön rekisteri Kokkolan kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi PL

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 1 Nimi (y-tunnus) Rekisterinpitäjä Kuopion kaupungin kasvun ja oppimisen lautakunta Osoite Kuopion kaupunki / kasvun ja oppimisen palvelualue 70100 KUOPIO Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana,

Lisätiedot

Nimi: Kasvun ja oppimisen tuen johtaja Juha Parkkisenniemi

Nimi: Kasvun ja oppimisen tuen johtaja Juha Parkkisenniemi Laatimispäivä: 1/2015 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Katuosoite: Kuopion

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24. 1. Rekisterin nimi Kokkolan perheneuvolan asiakas- ja potilasrekisteri

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24. 1. Rekisterin nimi Kokkolan perheneuvolan asiakas- ja potilasrekisteri TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24 Laatimispvm: 25.1.2012 1. Rekisterin nimi Kokkolan perheneuvolan asiakas- ja potilasrekisteri 2.Rekisterinpitäjä Kokkolan kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi

Lisätiedot

Työterveyden potilastietorekisteri. Rekisterin pitäjä: Oulunkaaren kuntayhtymä Piisilta 1, Ii puh (vaihde)

Työterveyden potilastietorekisteri. Rekisterin pitäjä: Oulunkaaren kuntayhtymä Piisilta 1, Ii puh (vaihde) 1. Rekisterin nimi Työterveyden potilastietorekisteri 2. Rekisterinpitäjä, vastuuhenkilö ja tietosuojavastaava Rekisterin pitäjä: Oulunkaaren kuntayhtymä Piisilta 1, 90100 Ii puh. 08 5875 6100 (vaihde)

Lisätiedot

LASTENSUOJELUILMOITUSTEN ASIAKASREKISTERIN REKISTERISELOSTE JA ASIAKKAAN INFORMOINTI

LASTENSUOJELUILMOITUSTEN ASIAKASREKISTERIN REKISTERISELOSTE JA ASIAKKAAN INFORMOINTI LASTENSUOJELUILMOITUSTEN ASIAKASREKISTERIN JA ASIAKKAAN INFORMOINTI Laatimispäivä / päivitetty: 11.4.2012 SISÄLTÖ: 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA

Lisätiedot

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Laatimispäivä: 10 /2015 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Nimi: Katuosoite:

Lisätiedot

Ottolapsineuvonnan asiakasrekisteri

Ottolapsineuvonnan asiakasrekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta. Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL Järvenpää p. keskus

Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta. Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL Järvenpää p. keskus 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään lasten ja nuorten lautakunta Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41 04401 Järvenpää p. keskus 09 21 797 2. Osarekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Lasten

Lisätiedot

Ylilääkäri Anna Jaatinen

Ylilääkäri Anna Jaatinen HUITTISTEN KAUPUNKI TIETOSUOJASELOSTE 22.3.2018 YHDISTETTY REKISTERISELOSTE JA INFORMOINTILOMAKE (Henkilötietolaki 10 24 ) 1. Rekisterin pitäjä Huittisten kaupunki Perusturvakeskus 2. Rekisteriasioista

Lisätiedot

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä: 03.11.2010 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio

Lisätiedot

Rekisteri kuntaan yksityisesti sijoitetuista lapsista

Rekisteri kuntaan yksityisesti sijoitetuista lapsista Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö Perhepalvelujen johtaja Maritta Pesonen

Lisätiedot

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa.

Henkilö, johon asiakas voi ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa. Laatimispäivä: 9/ 2011 Tämä on tietosuojaseloste, joka sisältää rekisteriselosteen ja asiakkaiden henkilötietojen käsittelyä koskevan informoinnin. 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä Katuosoite:

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 1 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999)10 ja 24 Tällä lomakkeella ovat sekä rekisteriselosteen tiedot (HetiL 10 ) että rekisteröidyille annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä (HetiL

Lisätiedot

PROCONSONA-ASIAKASTIETOJÄRJESTELMÄ TIETOSUOJASELOSTE

PROCONSONA-ASIAKASTIETOJÄRJESTELMÄ TIETOSUOJASELOSTE PROCONSONA-ASIAKASTIETOJÄRJESTELMÄ TIETOSUOJASELOSTE -yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispäivä 23.4.2018 1. Rekisterinpitäjä Nimi Loimaan kaupunki/hyvinvointivaliokunta

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Työplus Oy:n asiakastiedoista

Tietosuojaseloste Työplus Oy:n asiakastiedoista Tietosuojaseloste Työplus Oy:n asiakastiedoista Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Työplus Oy, y tunnus 2661818 3 Mariankatu 26, 67200 Kokkola 2. Yhteyshenkilöt rekisteriä koskevissa

Lisätiedot

JIK ky.n tietosuojavastaava : Tietosuojavastaava Päivi Kupila Pappilantie 2, Ilmajoki Puh Sähköposti:

JIK ky.n tietosuojavastaava : Tietosuojavastaava Päivi Kupila Pappilantie 2, Ilmajoki Puh Sähköposti: Rekisteriseloste Tämä on Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen aktiklan 13 mukainen henkilötietoihin liittyvä rekisteriseloste, jolla täytetään asetukseen pohjautuva tiedonantovelvollisuus. 1.

Lisätiedot

Varhaiskasvatusjohtaja

Varhaiskasvatusjohtaja TIETOSUOJASELOSTE yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laadittu 14.5.2018 1.Rekisterin nimi Pro Consona/ Varhaiskasvatuksen asiakastietojärjestelmä 2.

Lisätiedot

LASTENVALVOJAN ASIAKASREKISTERIN REKISTERISELOSTE JA ASIAKKAAN INFORMOINTI 9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET

LASTENVALVOJAN ASIAKASREKISTERIN REKISTERISELOSTE JA ASIAKKAAN INFORMOINTI 9. ASIAKASTIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUKSET LASTENVALVOJAN ASIAKASREKISTERIN JA ASIAKKAAN INFORMOINTI Laatimispäivä / päivitetty: 17.4.2012 SISÄLTÖ: 1. REKISTERIN NIMI 2. REKISTERINPITÄJÄ 3. REKISTERIN VASTUUHENKILÖ 4. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Lisätiedot

Iin Kunta, Varhaiskasvatuspalvelut Jokisuuntie 2, Ii Puh Sähköposti: 2. Rekisterin vastuuhenkilö

Iin Kunta, Varhaiskasvatuspalvelut Jokisuuntie 2, Ii Puh Sähköposti: 2. Rekisterin vastuuhenkilö 1. Rekisterinpitäjä ja tietosuojavastaava Iin Kunta, Varhaiskasvatuspalvelut Jokisuuntie 2, 91101 Ii Puh. 050 310 3458 Sähköposti: kirjaamo@ii.fi 2. Rekisterin vastuuhenkilö Rekisterin vastuuhenkilö Rajanti

Lisätiedot

Naantalin kaupunki Rekisteriseloste

Naantalin kaupunki Rekisteriseloste Naantalin kaupunki Rekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä Naantalin kaupunki, sosiaali- ja terveyslautakunta kirjaamo@naantali.fí 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Susanna Kekkonen Tuulensuunkatu

Lisätiedot

Posti Kotipalvelut Oy:n terveyspalveluiden asiakasrekisteri

Posti Kotipalvelut Oy:n terveyspalveluiden asiakasrekisteri 1 (6) :n terveyspalveluiden asiakasrekisteri (y-tunnus: 2501969-9) Käyntiosoite: Postintaival 7 A, 00230 Helsinki Puh. 0100 5900 (pvm/mpm) https://minun.posti.fi/kotipalvelut kotipalvelut@posti.com Tietosuojavastaava:

Lisätiedot

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Lasten ja nuorten lautakunta

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Lasten ja nuorten lautakunta REKISTERISELOSTE JA ASIAKKAAN INFORMOINTI Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1 Päivitetty: 19.1.2015 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000 puhelin (vaihde) 019 264 5000

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja 4 04600 MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) 019 264 5000 puhelin (vaihde) 019 264 5000 TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

Tietorekisteriseloste. Fysioterapeutti Annukka Laukkanen 2019

Tietorekisteriseloste. Fysioterapeutti Annukka Laukkanen 2019 Tietorekisteriseloste Fysioterapeutti Annukka Laukkanen 2019 REKISTERIN NIMI... 2 REKISTERINPITÄJÄ... 3 ASIAKASREKISTERIN VASTUUHENKILÖ... 3 REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ... 3 HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN

Lisätiedot

Naantalin kaupunki Rekisteriseloste

Naantalin kaupunki Rekisteriseloste Naantalin kaupunki Rekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä Naantalin kaupunki, sosiaali- ja terveyslautakunta kirjaamo@naantali.fi 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Virpi-Maija Kyrki Tuulensuunkatu

Lisätiedot

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Lasten ja nuorten lautakunta

Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1. Lasten ja nuorten lautakunta REKISTERISELOSTE JA ASIAKKAAN INFORMOINTI Henkilötietolaki 10 ja 24 Laki sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista 11.3, 12-13, 20.2 ja 21.1 Päivitetty: 06.09.2013 1. Toiminnasta vastaava rekisterinpitäjä

Lisätiedot

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde)

sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila Heikinkuja MÄNTSÄLÄ puhelin (vaihde) TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja - Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 1. Rekisterinpitäjä Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Laatimispäivämäärä:

TIETOSUOJASELOSTE Laatimispäivämäärä: TIETOSUOJASELOSTE Laatimispäivämäärä: 21.5.2018 Vaasan kaupunki 1. Rekisterin nimi Kulttuuri- ja kirjastopalveluiden henkilöstörekisteri 2. Rekisterinpitäjä Nimi: Vaasan kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunta

Lisätiedot

INFORMOINTIASIAKIRJA & SELOSTE KÄSITTELYTOIMISTA Laatimispvm: EU:n yleinen tietosuoja-asetus (art. 13, 14 ja 30) Päivityspvm: 7.8.

INFORMOINTIASIAKIRJA & SELOSTE KÄSITTELYTOIMISTA Laatimispvm: EU:n yleinen tietosuoja-asetus (art. 13, 14 ja 30) Päivityspvm: 7.8. INFORMOINTIASIAKIRJA & SELOSTE KÄSITTELYTOIMISTA Laatimispvm: 19.10.2006 EU:n yleinen tietosuoja-asetus (art. 13, 14 ja 30) Päivityspvm: 7.8.2018 1. Rekisterinpitäjä Lääkärikeskus Aava Oy 2. Rekisteriasioista

Lisätiedot

Laatimispvm: 28.1.2014. Kokkolan sosiaali- ja vammaispalveluitten päihdehuollon asiakasrekisteri

Laatimispvm: 28.1.2014. Kokkolan sosiaali- ja vammaispalveluitten päihdehuollon asiakasrekisteri TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24 Laatimispvm: 28.1.2014 Rekisterin nimi Rekisterinpitäjä Kokkolan sosiaali- ja vammaispalveluitten päihdehuollon asiakasrekisteri Kokkolan kaupunki Sosiaali-

Lisätiedot

Valvottujen tapaamisten rekisteri

Valvottujen tapaamisten rekisteri Tietosuojaseloste 1/5 1. Rekisterinpitäjä Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö vs. perhepalvelujen johtaja Anna Cantell-Forsbom

Lisätiedot

Osteopaatti Jutta Aalto Anatomia- ja kehotietoisuuskoulutus TIETOSUOJASELOSTE

Osteopaatti Jutta Aalto Anatomia- ja kehotietoisuuskoulutus TIETOSUOJASELOSTE Osteopaatti Jutta Aalto Anatomia- ja kehotietoisuuskoulutus TIETOSUOJASELOSTE 1 Yksityisyytesi suojaaminen Pitää kaikkien palveluitani käyttävien asiakkaiden/ potilaiden yksityisyyttä erittäin tärkeänä.

Lisätiedot

INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI

INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI INVALIDILIITTO RY AVUSTAJAKOIRATOIMINTA TIETOSUOJASELOSTE Tietosuojaseloste INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI Sisältö 1 REKISTERIN PITÄJÄ... 2 2 YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA

Lisätiedot