I AM YOUR COOLPIX GUIDE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "I AM YOUR COOLPIX GUIDE"

Transkriptio

1 OU COOLPX GUD

2 OU PFCT MATCH DGAALN PATAN VAL Tallenna tärkeät hetket vaivattomasti Nikon COOLPX -kameralla. COOLPX-kamera on aina valmiina ottamaan upeita kuvia niin hauskanpidosta kavereiden kanssa kuin vauhdikkaasta toiminnastakin. Näillä kameroilla valokuvaaminen on nautinto. Jokaiseen elämäntapaan löytyy sopiva COOLPX-kamera, jotta tärkeät kuvat tai täydelliset muotokuvat eivät jää ottamatta. Voit jakaa laadukkaat kuvat saman tien sisäisen Wi-Fi *- ja NFC**-tuen ansiosta tai kuvata veden alla vesitiiviillä kameralla. Tuo toiminta lähelle pitkällä illa tai kuvaa luovasti hyödyntäen monipuolisia asetuksia. tsi itsellesi tai lahjaksi sopiva COOLPX-kamera. Vaihtoehtoja löytyy kaikenlaisiin tarpeisiin. * dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista älylaitteeseen (yhteensopiva io- ja Android -laitteiden kanssa). ** NFC (Near Field Communication) toimii yhteensopivien Android -älypuhelimien ja -tablettien kanssa (Android 4.0 tai uudempi). dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista ja kuvien siirtoasetusten määrittämistä ennen käyttöä.

3 HAN UPZO VV JA UNTÄVÄ UOTU VAL COOLPX-LUOA Näillä COOLPX-klassikkokameroilla saa upeita tuloksia helposti ja yksinkertaisesti. Niillä on helppo ikuistaa perheen rakkaat muistot. Näillä värikkäillä ja ohuilla COOLPX-kameroilla otat upeita kuvia tyylikkäästi, ja niitä on myös kätevä pitää aina mukana. Tehokkaalla illa varustetuilla COOLPX-kameroilla pääset lähelle toimintaa ja voit jakaa parhaat palat Wi-Fi *-yhteydellä siis hienoja kuvia nopeasti sosiaaliseen mediaan. Tukevat COOLPX-kamerat kestävät aktiivisen elämäntavan, joten niillä voi ottaa upeita kuvia vaativissakin olosuhteissa. amera on aina valmis tallentamaan seikkailusi. Ota upeita, persoonallisia kuvia hyödyntämällä käsisäätöjä tai kuvaamalla AW-muodossa. Toteuta luovaa näkemystäsi. COOLPX-bridgekameroiden loistava kuvanlaatu ja laaja ausalue antavat käteesi luovuuden avaimet kaikkialla. uurehko runko varmistaa tukevan otteen ja asetusten helpon käytön. * dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista älylaitteeseen (yhteensopiva io- ja Android -laitteiden kanssa).

4 HAN HAN Tärkeät hetket tapahtuvat joskus yllättäen, joten on mukava tietää, että käytössä on helppokäyttöinen COOLPX-kamera, jolla saa upeita kuvia. Olet valmis tallentamaan hymyt, riehakkaan juhlinnan ja hauskat lomamuistot teräviin valokuviin ja vakaisiin videoihin, joista voit nauttia pitkään. lassisen tyylikäs kamera sisältää paljon asetukset automaattisesti säätävää tekniikkaa, joten tulokset ovat erinomaisia. Voit lähentää kohteisiin ja rajata kuvat erittäin tarkasti myös kirkkaassa auringonvalossa. G A HLPPOÄTÖ MUAVA PÄÄ ÄDÄ Automaattisen kuvausohjelman ansiosta kuvaaminen käy kuin leikki. amera valitsee automaattisesti tilanteeseen parhaiten soveltuvan kuvausohjelman ja säätää asetukset, joilla saadaan paras lopputulos. rgonomisesti muotoillusta COOLPX-kamerasta saa hyvän otteen, joten se tuntuu mukavalta kädessä ja sitä on helppo käyttää. Tuloksena on selkeitä kuvia ja vakaita videoita. Helppokäyttöinen HD-videoiden tallennus 16,1 JA UN N UO V V TU TÄVÄ HAN oska kamera käyttää AA-kokoisia paristoja, sinun ei tarvitse huolehtia akkujen lataamisesta tai sovittimista, kun olet matkoilla. Aseta vain paristot paikalleen ja jatka kuvaamista. AA-OOT PATOT Haluatko, että kaikki näyttävät upeilta? Älymuotokuvajärjestelmällä muotokuvat onnistuvat täydellisesti, sillä hymylaukaisin tallentaa ilmeet parhaimmillaan. ÄLMUOTOUVA UP ZO 5-kertainen 6,7 cm:n (2,7 tuuman)

5 HAN Jos pidät elämän tähtihetkien vangitsemisesta, arvostat varmasti COOLPX L31 -kameran yksinkertaisuutta, jonka ansiosta kauniit kuvat syntyvät helposti. AA-paristoja käyttävä luotettava ja edullinen laite sopii loistavasti myös matkakäyttöön. rikoistehosteet-toiminto ja tasaiset videot tekevät kuvauksesta hauskaa. Värivalikoimasta jokainen löytää tyyliinsä sopivan vaihtoehdon. COOLPX L31 on yksinkertaista kuvausta arvostavien valinta. Hienot kuvat elämän tärkeistä hetkistä syntyvät helposti. HLPPOÄTÖ Tätä kameraa on myös aloittelijan erittäin helppo käyttää. Luontevan kahvan ja painikkeiden selkeän sijoittelun ansiosta käsittely on kätevää. Automaattinen kuvausohjelma optimoi kaikki kameran asetukset kuvaajan puolesta, joten kuvat onnistuvat aina. HD-VDODN LLNNU 16,1 5-kertainen 6,7 cm:n (2,7 tuuman) LU LÄÄ JA UN N UO V V UP ZO TU TÄVÄ HAN VÄT Videot herättävät muistot henkiin ja säilyttävät ne tuoreina myös jälkipolville. Tällä kameralla kuvaat videoita HD-laatuisina (720/30p) yhdellä painalluksella. hdit siis mukaan aina, kun jotain tapahtuu. nää ei yksikään tärkeä hetki livahda ohi!

6 NÄ Valokuvista tulee hyviä ja näytät itsekin hyvältä, kun otat kuvia ohuella ja tyylikkäällä COOLPX-kameralla. Ohuiden, upeasti suunniteltujen kameroiden suorituskyky on erinomainen, ja kameroiden värimaailma on kirkas ja tyylikäs. aikkiin tilanteisiin sopivat kamerat ovat erittäin pienikokoisia. Ne mahtuvat taskuun tai käsilaukkuun, joten niitä on kätevä kuljettaa mukana. Voit tallentaa juhlien tapahtumat ja ottaa upeita muotokuvia kätevästi automaattitoimintojen avulla. COOLPX-kameralla elämä näyttäytyy aina parhaimmillaan. T AND UBNC OHUT JA V GLOU-MUOAU Ohutta kameraa on helppo kuljettaa aina mukana. Laadukas viimeistely ja hieno värivalikoima erottavat sen massasta. Pyöristettyjen muotojensa ansiosta kamera istuu mukavasti käteen. Glamour-muokkauksella jokainen muotokuva imartelee ko h d e t t aa n: vo i t p e h m e nt ää i h o n s äv y j ä, p i i l ot t aa epäpuhtauksia, valkaista hampaat ja jopa lisätä ehostusta, kuten ripsiväriä ja huulipunaa. Tästä lähtien olet aina kuvauskunnossa. 20,1 megapikselin CCD-kuvakenno HD-videoiden tallennus 20,1 isäänrakennettu Wi-Fi *- ja NFC**-tuki Ohut ja kevyt muoto JA UN N UO V V TU TÄVÄ 20,1 UP ZO Linssin siirtoon perustuva tärinänvaimennus helpottaa terävien ja selkeiden valokuvien tai videoiden kuvaamista, sillä toiminto ehkäisee kameran tärähdyksen vaikutusta. Vakaus paranee myös täydellä auksella. HAN äytä tehosteita luovasti ja pidä hauskaa. Pikatehosteita voi käyttää heti kuvan ottamisen jälkeen. simerkiksi Miniatyyritehosteella kuva muuttuu kuin pienoismallista otetuksi ja Maalaus-tehosteella saat aivan taideteosten näköisiä tuloksia. TÄNÄNVNNU OHOTT JA PATHOTT * dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista älylaitteeseen (yhteensopiva io- ja Android -laitteiden kanssa). ** NFC (Near Field Communication) toimii yhteensopivien Android -älypuhelimien ja -tablettien kanssa (Android 4.0 tai uudempi). dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista ja kuvien siirtoasetusten määrittämistä ennen käyttöä. 5-kertainen 6,7 cm:n (2,7 tuuman) 8-kertainen 6,7 cm:n (2,7 tuuman) Wi-Fi NFC

7 Jos kuvaat mielelläsi perheenjäseniä ja ystäviä, pidät varmasti ohuesta, tyylikkäästä ja helppokäyttöisestä COOLPX kamerasta, joka kulkee vaivattomasti mukana. ksikään tärkeä hetki ei jää kuvaamatta, sillä kamera mahtuu helposti taskuun tai käsilaukkuun. ameran eloisat värivaihtoehdot ja erikoistehosteet tekevät kuvaamisesta hauskaa, ja panoraamatoiminnolla saat vaikuttavia kuvia. COOLPX 2900 tallentaa kauniit muistot tyylikkäästi. 20,1 MGAPL CCD-UVANNO uvakennon suuren megapikselimäärän ansiosta kuvat ovat aina teräviä, selkeitä ja yksityiskohtaisia. Näin ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi ystävien, perheenjäsenten tai lemmikkien valokuva- tai julistesuurennoksiin. HD-VDODN LLNNU 20,1 5-kertainen 6,7 cm:n (2,7 tuuman) un jotakin kiinnostavaa tapahtuu, saat kaiken heti talteen HD-videona (720/30p) painamalla elokuvan tallennuspainiketta. Perheenjäsenistä ja ystävistä tulee elokuvatähtiä käden käänteessä, ja voit tallentaa juhlahetket ja matkojen kohokohdat helposti. LU LÄÄ LÄÄ NÄTÄVÄN T OA JA UN N UO V V UP ZO TU TÄVÄ HAN VÄT

8 Onko sinulla loistava tyylitaju? hastut tähän kevyeen kameraan, jota on helppo pitää mukana matkalla ja jolla tallennat ikimuistoiset hetket ystävien ja perheen kanssa. 8-kertainen optinen on laajennettavissa 16-kertaiseksi Dynamic Fine Zoom* -toiminnoksi. ameran HD-videokuvaustoiminto (720/30p) tallentaa tärkeät hetket sulavina ja selkeinä videoina. Pitkä akun kesto, värivalikoima ja helppokäyttöisyys takaavat, että COOLPX 3700 sopii elämäntyyliisi täydellisesti. ÄÄNANNTTU W-F - JA NFC-TU Aktiivisuus sosiaalisessa mediassa on helppoa, kun voit jakaa valokuvia ja videoita NFC:tä tukevaan** älylaitteeseen koskettamalla sitä kameralla. uvien jakaminen saman tien onnistuu Wi-Fi-yhteydellä ***, jota varten on oma painikkeensa. Wi-Fi 20,1 8-kertainen 6,7 cm:n (2,7 tuuman) Wi-Fi NFC LU LÄÄ NFC OHUT JA V MUOTO Ohutta kameraa on helppo kuljettaa aina mukana. Laadukas viimeistely ja muodikkaat värit erottavat sen massasta. Pyöristettyjen muotojensa ansiosta kamera istuu mukavasti käteen. LÄÄ NÄTÄVÄN T OA VÄT JA UN N UO V V UP ZO TU TÄVÄ HAN * Dynamic Fine Zoom -toiminnon suurennussuhde lasketaan optisen in laajakulman ääriasennosta. ** NFC (Near Field Communication) toimii yhteensopivien Android -älypuhelimien ja -tablettien kanssa (Android 4.0 tai uudempi). dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista ja kuvien siirtoasetusten määrittämistä ennen käyttöä. *** dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista älylaitteeseen (yhteensopiva io- ja Android -laitteiden kanssa).

9 UP ZO UPZO Pääset lähemmäksi toimintaa kuin kuvittelitkaan ja voit heti jakaa upeat kuvat läheisten kanssa Wi-Fi *- ja NFC**-toimintojen avulla. Voit valita ohuen tai klassisen mallin. Voit myös luoda omat mukautetut asetukset käsisäädöillä tai käyttää kameran valitsemia asetuksia. Tehokkailla eilla varustetuilla kameroilla luovien luontokuvien ottaminen ja rakennusten yksityiskohtien kuvaaminen on helppoa. Voit lähentää kasvojen ilmeisiin myös videoita kuvatessasi. Nauti loistavasta yksityiskohtaisuudesta ja helposta jakamisesta. A OCAL ZO OPT ZO JA DMC F ZO ÄÄNANNTTU W-F - JA NFC-TU Tehokkaalla illa varus tetut kamerat t allent avat yksityiskohdat tarkkoina, ja Dynamic Fine Zoom*** pystyy aamaan kaksi kertaa pisintä optista telekuvausaluetta pidemmälle kuvan tarkkuuden kärsimättä. isäänrakennetun Wi-Fi *- ja NFC**-tuen ansiosta jakaminen sosiaalisessa mediassa on hauskaa. iirrä vain kuvat älylaitteeseen, muokkaa parasta kuvaasi suosikkisovelluksellasi ja jaa. NO-objektiivi, 20-kertainen optinen Tehokas tärinänvaimennus (V) 16,0 JA UN N UO V V 16,0 TÄVÄ NO-objektiivi, 30-kertainen optinen ntegroitu maailmankartta ja GP-/GLO-/QZ-tuki TU * dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista älylaitteeseen (yhteensopiva io - ja Android -laitteiden kanssa). ** NFC (Near Field Communication) toimii yhteensopivien Android -älypuhelimien ja -tablettien kanssa (Android 4.0 tai uudempi). dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista ja kuvien siirtoasetusten määrittämistä ennen käyttöä. *** Dynamic Fine Zoom -toiminnon suurennussuhde lasketaan optisen in laajakulman ääriasennosta. UP ZO Nopean ja täsmällisen automaattitarkennuksen ansiosta kuvan sommittelu ei ole enää arpapeliä. amera tunnistaa kohteen automaattisesti ja tarkentaa siihen, joten kuvat ovat aina teräviä ja selkeitä. HAN uvat ovat terävämpiä ja videot vakaampia, sillä tärinänvaimennustekniikka vakauttaa kameraa ehkäisemällä kameran tärähtämisen vaikutuksia vaikka kuvaisit videota kävellessä. OHTN HAVA AF TÄNÄNVNNU 20-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) Wi-Fi NFC 30-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) Wi-Fi kääntyvä NFC

10 UP ZO COOLPX 7000 soveltuu erinomaisesti kuvaajille, jotka haluavat taltioida arjen kuvina joko kotona tai matkoilla. ameran hoikassa rungossa on 20-kertainen optinen, ja kuvia voi jakaa saman tien NFC*- tai Wi-Fi **-yhteyden avulla. Full HD -videot (1080/60i) syntyvät helposti, ja Helppo panoraama -toiminnolla voi vangita upeita matkakuvia. Todella ohuella ja kevyellä COOLPX kameralla ikuistat elämää missä tahansa. NO-OBJTV, 20- OPT ZO 20-kertaisella optisella illa (laajennettavissa 40-kertaiseksi Dynamic Fine Zoom*** -toiminnoksi) saat aina talteen parhaat ilmeet ja pääset lähelle toimintaa. e kattaa laajan polttovälialueen mm (35 mm:n kameran polttoväliksi muunnettuna) ja vie sinut toiminnan keskipisteeseen. 16,0 20-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) Wi-Fi NFC THOA TÄNÄNVNNU (V) aat aina selkeitä ja teräviä valokuvia ja Full HD -videoita, sillä 4-suuntainen yhdistelmätyyppinen tärinänvaimennus korjaa kameran tärähdysten aiheuttaman epäterävyyden minimiin myös täydellä auksella. Voit olla ylpeä hienoista otoksistasi! LU LÄÄ LÄÄ UPZO JA JA -OA VÄT JA UN N UO V V UP ZO TU TÄVÄ HAN * NFC (Near Field Communication) toimii yhteensopivien Android -älypuhelimien ja -tablettien kanssa (Android 4.0 tai uudempi). dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista ja kuvien siirtoasetusten määrittämistä ennen käyttöä. ** dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista älylaitteeseen (yhteensopiva io- ja Android -laitteiden kanssa). *** Dynamic Fine Zoom -toiminnon suurennussuhde lasketaan optisen in laajakulman ääriasennosta.

11 UP ZO Jos haluat vangita ainutlaatuiset hetket laadukkaiksi ja persoonallisiksi kuviksi, valintasi on COOLPX isäänrakennetun Wi-Fi *- ja NFC**-tuen ansiosta voit jakaa kuvat saman tien. GP-/GLO-/QZ-tuen sisältävä integroitu maailmankartta ja kohdepisteet (PO) taltioivat sijainnin halutessasi. ääntyvän nestekidenäytön ansiosta voit käyttää epätavallisia kuvakulmia. Modernit muodot ja retrohenkiset yksityiskohdat saavat tehokkaan COOLPX kameran erottumaan massasta. NO-OBJTV, 30- OPT ZO Voit tallentaa kaiken ympärilläsi tapahtuvan toiminnan paikaltasi liikahtamatta, sillä 30-kertaisen optisen in (laajennettavissa 60-kertaiseksi Dynamic Fine Zoom*** -toiminnoksi) ulottuvuus varmistaa yksityiskohtaiset lähikuvat myös kaukaa. ksikään kiehtova pinnanmuoto tai yksityiskohta ei enää mene sivu suun! TGOU MAALMAT 16,0 30-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) Wi-Fi kääntyvä NFC JA GP-/GLO-/QZ-TU ntegroidun maailmankartan, GP-/GLO-/QZ-tuen ja kohdepisteiden (PO) ansiosta saat kuvauspaikkojen tarkat pituuspiiri- ja leveyspiiritiedot jo kuvauksen aikana. Tietojen avulla voit tallentaa reittisi, jotta tiedät aina kuvauspaikat. LU LÄÄ LÄÄ UPZO JA JA -OA VÄT JA UN N UO V V UP ZO TU TÄVÄ HAN * dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista älylaitteeseen (yhteensopiva io- ja Android -laitteiden kanssa). ** NFC (Near Field Communication) toimii yhteensopivien Android -älypuhelimien ja -tablettien kanssa (Android 4.0 tai uudempi). dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista ja kuvien siirtoasetusten määrittämistä ennen käyttöä. *** Dynamic Fine Zoom -toiminnon suurennussuhde lasketaan optisen in laajakulman ääriasennosta.

12 JA UN V V TÄVÄ VV JA UNTÄVÄ Nämä kamerat selviävät kaikesta, mitä ne kohtaavat. ameroita suunniteltaessa on otettu huomioon aktiivinen elämäntapa, ja ne ovat veden- ja iskunkestäviä. Niinpä voitkin ottaa ne mukaan uidessa ja tutkia uusia ulottuvuuksia luottaen siihen, että kamera toimii näissäkin olosuhteissa. Voit seurata kuivalla maalla tapahtuvia seikkailuja sisäänrakennetun GP:n ja GLOin avulla. un otat kuvia veden alla, kamera säätää automaattisesti valkotasapainon, jotta kuva tallentuu juuri sellaisena kuin näet kohteen. Tai voit kuvata vankalla perhekameralla, jota kaikkien on helppo käyttää. ADVNTU-POOF VV UNTÄVÄ un haluat siirtyä veteen, kameraa ei tarvitse jättää rannalle. amerat on suunniteltu uima-altaissa tai merenrannoilla käytettäviksi, joten ne sopivat niin arkikäyttöön kuin mukaan lomillekin. amera on valmistettu kestämään railakastakin menoa lapsiperheissä ja selviytymään pudotuksista luontoretkillä. estävä ja luotettava Vedenalaisten kasvojen rajaus 13,2 JA UN N UO V V TU 16,0 TÄVÄ eikkailunkestävä ntegroitu maailmankartta ja GP-/GLO-/QZ-tuki UP ZO eikkailujen ikimuistoisten hetkien ikuistamiseen tarvitaan luotettava kuvakenno. Nikonin CMO-kennot ovat erittäin suorituskykyisiä, joten kuvat onnistuvat täydellisesti joka kerta. HAN kimuistoisia hetkiä voi tapahtua missä tahansa. Matkustitpa missä tahansa, olet aina valmis tallentamaan hetket elokuviksi, sillä näillä kestävillä kameroilla voi kuvata videota maalla ja merellä. CMO-UVANNO VDODN LLNNU 3-kertainen 6,7 cm:n (2,7 tuuman) 5-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) OLD-näyttö Wi-Fi NFC

13 JA UN V V TÄVÄ Jos vietät vauhdikasta elämää, iloisen värikäs ja helppokäyttöinen COOLPX 33 sopii sinulle, sillä se on luotettava kumppani, joka on aina valmis mihin tahansa. Vedenalaisten kasvojen rajaus -toiminto tunnistaa kasvot silloinkin, kun et itse ole vedessä. Vakaan Full HD (1080/30p) -videon kuvauksen voit aloittaa vain yhdellä painikkeen painalluksella. rilliset aikuisten ja lasten valikot takaavat, että COOLPX 33:n käyttö sujuu kaikilta helposti. uvausohjelmat ja rungon iloiset värivaihtoehdot varmistavat, että kuvaus on hauskaa. TÄVÄ JA LUOTTVA ameran voi viedä kaikkialle: pölytiivis* kamera on myös vesitiivis* 10 metriin saakka, se kestää 10 ºC:een pakkasta ja 1,5 metrin** pudotuksen. olhuja kestävä kamera ei jarruttele seikkailunhalujasi. VDLAN AVOJN AJAU 13,2 3-kertainen 6,7 cm:n (2,7 tuuman) Voit kuvata vedenalaisia muotokuvia menemättä itse lainkaan veteen. asvojenrajaustekniikka tunnistaa kasvot ja laukaisee kameran automaattisesti, joten voit napsia onnistuneita muotokuvia ja pysytellä itse kuivana. Voisiko kesäinen hauskanpito lasten kanssa olla enää helpompaa? LU LÄÄ LÄÄ VVÄ JA UNTÄVÄ OA VÄT JA UN N UO V V UP ZO TU TÄVÄ HAN * ameran vesitiiviys vastaa J-/C-suojausluokkaa 8 (PX8) ja pölytiiviys J-/C-suojausluokkaa 6 (P6X). ** amera on läpäissyt Nikonin oman testin (testissä kamera pudotetaan 1,5 metrin korkeudelta 5 cm:n paksuiselle vanerialustalle). Testi on ML-TD 810F Method hock -standardin (hdysvaltain puolustusministeriön testausstandardi) mukainen.

14 JA UN V V TÄVÄ aipaatko elämäntapaasi sopivaa kestävää jokasään kameraa? COOLPX AW130 pysyy vauhdissa mukana niin pyörän päällä, vaellusretkellä kuin merelläkin. NFCtuen* ja sisäänrakennetun Wi-Fi **-toiminnon avulla jaat kuvia hetkessä. ntegroidun maailmankartan, GP-/GLO-/QZ-tuen ja kohdepisteiden (PO) ansiosta pysyt kartalla tapahtumapaikoista. Valovoimaisen NO-objektiivin avulla upeat kuvat syntyvät helposti. Linssin siirtoon perustuvan ja elektronisen tärinänvaimennuksen yhdistelmä korjaa kameran tärähdysten vaikutusta. COOLPX AW130 soveltuu aktiiviseen elämäntyyliin niin kotona kuin luonnossakin. ALUNTÄVÄ Voit viedä kameran huoleti mukanasi äärirajoille: se on vesitiivis aina 30 metriin saakka***, pölytiivis***, iskunkestävä 2,1 metristä pudotettuna**** ja kestää 10 ºC:een pakkasta. Mihin seikkailut sinut kuljettavatkin, tällä kameralla kuvaaminen ei keskeydy. ÄÄNANNTTU GP-/GLO-/QZ-TU 16,0 5-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) Wi-Fi OLD-näyttö NFC ntegroidun maailmankar tan, GP-/GLO -/QZ-tuen ja kohdepisteiden (PO) ansiosta kuvauspaikkojen tarkat pituuspiiri- ja leveyspiiritiedot tallentuvat kuviin nopeasti. Voit tallentaa reittisi niin, että tiedät aina kuvauspaikat. LU LÄÄ LÄÄ VVÄ JA UNTÄVÄ OA JA UN N UO V V UP ZO TU TÄVÄ HAN VÄT * NFC (Near Field Communication) toimii yhteensopivien Android -älypuhelimien ja -tablettien kanssa (Android 4.0 tai uudempi). dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista ja kuvien siirtoasetusten määrittämistä ennen käyttöä. ** dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista älylaitteeseen (yhteensopiva io- ja Android -laitteiden kanssa). *** ameran vesitiiviys vastaa J-/C-suojausluokkaa 8 (PX8) ja pölytiiviys J-/Csuojausluokkaa 6 (P6X). **** amera on läpäissyt Nikonin oman testin (testissä kamera pudotetaan 2,1 metrin korkeudelta 5 cm:n paksuiselle vanerialustalle). Testi on ML-TD 810F Method hock -standardin (hdysvaltain puolustusministeriön testausstandardi) mukainen.

15 UOTU TU N UO annettavuuden ja suorituskyvyn yhdistävät kamerat ovat kevyitä mutta täynnä toimintoja. Voit ilmaista itseäsi upeilla valokuvilla ja Full HD -videoilla, sillä tämä kamera innostaa ajattelemaan luovasti. Tee tarkka rajaus elektronisella etsimellä tai käytä erikoista kuvakulmaa kirkkaan kääntyvän näytön avulla. Voit jakaa yksilöllisen, luovan näkemyksesi hyödyntämällä P-valotussäätöjä, kuvaamalla AW-kuvia tai ohittamalla automaattitarkennuksen käsitarkennusrenkaalla. PCTU PFCT NNON OO POULL OBJTVANN rittäin herkkien kuvakennojen ansiosta (jopa DX-kokoinen 16,2 megapikselin CMO-kenno) dynaaminen alue on laaja, syväterävyyden säätö tarkkaa ja kohinan vähennys erinomaista, joten yksityiskohdat tallentuvat tarkkoina heikossakin valaistuksessa ja suorituskyky on hyvä myös lyhyillä suljinajoilla. Laadukkaat NO-objektiivit edustavat optisen suunnittelun huippua. Laadukkaat lasielementit vähentävät optisia poikkeamia, joten kuvista tulee kaikilla polttoväleillä erinomaisia koko kuva-alalta. 16,2 megapikselin DX-koon CMO-kenno (23,6 x 15,6 mm) Jopa O ,2 JA UN N UO V V TU 12,2 TÄVÄ kiinteä laajakulma hdysrakenteinen elektroninen etsin (VGA-tarkkuus) 7,5 cm:n (3 tuuman) kääntyvä näyttö UP ZO Nikonin nopea ja tehokas kuvankäsittelyjärjestelmä varmistaa aina nopean toiminnan, hy vän suoritusk y v yn suurilla herkkyyksillä ja parhaan mahdollisen kuvanlaadun. Niinpä tulokset ovat erinomaisia joka kerta. HAN AW (NF tai NW) -tiedostojen ansiosta voit käsitellä ja säätää muokkaamattomia kuvia myös kamerassa. äsisäädöillä voit puolestasi säätää asetuksia kuvausolosuhteiden tai -tyylin mukaan. XPD C2 AW/ÄÄÄTÖ 28 mm f/2.8 7,5 cm:n (3 tuuman) 7-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) kääntyvä

16 TU N UO ompaktikameran kannettavuus ja digitaalisen järjestelmäkameran suorituskyky yhdistyvät COOLPX A -kamerassa, jolla saat ammattitasoisia kuvia missä ja milloin vain. amerassa käytetään DX-kokoista 16,2 megapikselin CMO-kennoa ja XPD 2 -kuvankäsittelyjärjestelmää, joten kyseessä on todellakin digitaalista järjestelmäkameratekniikkaa edustava kamera kompaktikoossa. iinteä NO f/2.8 -laajakulmaobjektiivi (28 mm:ä vastaava) takaa tarkkuuden. äsitarkennusrenkaalla voi ohittaa automaattitarkennuksen, kameralla voi ottaa AW-kuvia ja käsittelemättömiä kuvia voi säätää kamerassa. Nauti ammattitason ominaisuuksista kompaktikoossa COOLPX A. 16,2 MGAPL DX-OO CMO-UVANNO (23,6 X 15,6 MM) uuri (23,6 x 15,6 mm) ja erittäin herkkä kuvakenno auttaa saamaan luonnollisia kuvia, joissa on kirkkaat värit, vähän kohinaa ja pehmeät liukusävyt. Ammattitasoiset valokuvat sopivat erinomaisesti jopa julistekokoisiksi suurennoksiksi, joita voi käyttää sisustustauluina, pitää esillä tai antaa lahjaksi. Douglas Menuez LAADUA NO 28 MM F/2.8 16,2 28 mm 7,5 cm:n (3 tuuman) f/2.8 LU LÄÄ -OBJTV iinteän NO 18.5mm f/2.8 -laajakulmaobjektiivin (28 mm:ä vastaava) erinomainen laatu takaa tarkkuuden kaikilla aukkoarvoilla ja minimoi optiset poikkeamat niinpä kuvat ovat aina uskomattoman selkeitä ja teräviä. tsin myydään erikseen. Älylaitteisiin voidaan muodostaa langaton yhteys erikseen myytävällä langattomalla WU-1a-mobiiliyhteyssovittimella. LÄÄ N UOTUVN OA JA UN N UO V V UP ZO TU TÄVÄ HAN VÄT

17 TU N UO Päästä mielikuvituksesi valloilleen 12 megapikselin COOLPX P7800 -kameralla, jonka pienikokoinen runko kätkee sisäänsä mahdollisuudet erittäin laadukkaisiin kuviin ja luovaan hallintaan. Tämä erittäin suorituskykyinen kamera on helppo ottaa kaikkialle mukaan. iinä on silti yhdysrakenteinen elektroninen etsin, monipuolinen 7-kertainen optinen ( mm, f/ ) ja kirkas kääntyvä näyttö. Tutustu P-valotussäätöihin, tai käytä mukautettuja asetuksia Full HD -videoissa. Jaa kuvat kätevästi Wi-Fi-sovittimella * (lisävaruste). COOLPX P7800 -kameralla saat vapauden kuvata omalla tavallasi. NO MM F/ OBJTV, JOA 7- OPT ZO Pääset vaivattomasti lähelle toimintaa ja voit nauttia tarkasta kuvauksesta selkeällä, tarkalla ja laadukkaalla 7-kertaisella optisella illa varustetulla objektiivilla ( mm), joka sopii loistavasti sekä muotokuvien että maisemakuvien ottamiseen. iinä on taustan kauniisti sumentava 7-lehtinen himmennin, ja sen suurin aukko on f/ PAVALOPA 12 7-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) kääntyvä * dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista älylaitteeseen (yhteensopiva io - ja Android -laitteiden kanssa). LU LÄÄ LÄÄ N UOTUVN OA JA UN N UO V V UP ZO HAN TU TÄVÄ VÄT Wi-Fi Pääset yhdellä painalluksella nopeasti pikavalikkoon, jossa voit muuttaa nopeasti asetuksia tilanteen mukaan. aikkia pikavalikoita käytetään oikealla kädellä, mikä helpottaa käyttöä ja vakauttaa kuvausta.

18 AT COOLPX-bridgekamerat ovat sinua varten, jos suhtaudut valokuvaukseen vakavasti, mutta haluat silti kompaktikameran. DL-kameran tyyppisestä rungosta saa hyvän otteen, ja asetuksia on helppo käyttää luovasti. ameroiden ominaisuuksia ovat myös vakaa superaus ja erinomainen kuvanlaatu. lektronisen etsimen ja suuren kääntyvän näytön avulla täydellisen otoksen luova sommittelu on kätevää. Bridgekameroiden teho ja suorituskyky antavat kuvaajalle paljon mahdollisuuksia. THOA ZO VAAA JA MLLTÄVÄÄ UVAU Jopa 83-kertaisen optisen in avulla voi kuvata tähtiä, vangita villieläimet vauhdissa ja ikuistaa urheilun hurmaa vieläpä äärimmäisen yksityiskohtaisesti ja tarkasti! Bridgekameroiden suunnittelussa on painotettu vakautta. Tukeva ote ja auksen sivusäädin ehkäisevät kameran tärähdyksiä, joten kuvat ovat teräviä jopa äärimmäisessä telekuvauksessa. A BG HOT 20,2 NO-objektiivi, 28-kertainen optinen Helppokäyttöinen 16,0 JA UN N UO V V UP ZO TU TÄVÄ HAN allistuvan tai kääntyvän näytön avulla voit kuvata korkealta väkijoukkojen yli, matalalta kuin lemmikin silmin tai jostakin epätavallisesta näkökulmasta. uuren näytön erinomainen tarkkuus takaa kuvien tarkan rajauksen. Telekuvaus onnistuu nyt käsivaraltakin luotettavasti, koska tärinänvaimennus huolehtii kameran vakaudesta ja varmistaa selkeät kuvat liikkuvista kohteista myös täydellä auksella. NA NÄV, LUOVA AJAU NO-objektiivi, 38-kertainen optinen 7,5 cm:n (3 tuuman), pisteen kallistettava 60-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) Wi-Fi kääntyvä NFC NO-objektiivi, 60-kertainen optinen isäänrakennettu GP-/GLO- /QZ-tuki TÄNÄNVNNU 16,0 38-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) Wi-Fi kallistettava NFC (VGA) 28-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) 16,0 83-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) Wi-Fi kääntyvä NFC rittäin tehokas optinen 5,0 askeleen kaksitoiminen optinen tärinänvaimennus

19 COOLPX L340 -kameralla tallennat elämää vaivatta. yseessä on klassisesti muotoiltu pienikokoinen kamera, joka silti ulottuu laajakulmasta aina telekuvaukseen. Tukeva kahva vähentää kameran tärähtämisen vaikutuksia, joten saat teräviä kuvia ja sulavia HDvideoita (720p). Helppokäyttöisen kameran suuressa 7,5 cm:n (3 tuuman), pisteen nestekidenäytössä kuvien rajaus käy hetkessä. COOLPX L340:llä taltioit tärkeät hetket vaivatta laadukkaiksi kuviksi ja videoiksi. NO-OBJTV, 28- OPT ZO aat talteen parhaat ilmeet läheltä ja toiminnan kaukaa tällä 28-kertaisella optisella illa (laajennettavissa 56-kertaiseksi Dynamic Fine Zoom* -toiminnoksi), jonka polttoväli on 22,5 630 mm (35 mm:n kameran polttoväliksi muunnettuna). HLPPOÄTÖ 20,2 28-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) Mukava kahva ja selkeät säätimet tekevät käytöstä intuitiivista ja luonnollista. ksikään tilanne ei jää kuvaamatta: valokuvauksesta voi vaihtaa videointiin yhdellä painalluksella. LU LÄÄ LÄÄ OA VÄT JA UN N UO V V UP ZO TU TÄVÄ HAN * Dynamic Fine Zoom -toiminnon suurennussuhde lasketaan optisen in laajakulman ääriasennosta.

20 COOLPX L840 -kameralla tallennat hauskat hetket laadukkaiksi kuviksi vaivatta. rikoistiloilla otokset kuusta tai linnuista onnistuvat helposti, kallistuvan nestekidenäytön avulla voi kuvata luovista kuvakulmista ja 4-sunntaista yhdistelmätyyppistä tärinänvaimennusta käyttävään Full HD (1080/60i) -videotallennukseen voi siirtyä yhdellä painikkeella. isäänrakennettu Wi-Fi *- ja NFC**-tuki helpottaa kuvien jakamista: riittää, että kosketat kameralla älylaitetta. COOLPX L840 taltioi elämän kaikki kauniit yksityiskohdat. NO-OBJTV, 38- OPT ZO 38-kertaisen optisen in ulottuvuus varmistaa, että voit aina vangita lähellä ja kaukana olevat yksityiskohdat. Dynamic Fine Zoomin*** avulla laajenee peräti 76-kertaiseksi, joten polttoväli on hämmästy ttävän laaja 22,5 855 mm (35 mm:n kameran polttoväliksi muunnettuna). 7,5 CM:N (3 TMAN), PN 16,0 38-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) Wi-Fi kallistettava NFC (VGA) ALLTVA NTDNÄTÖ allistettava näyttö vapauttaa luovuuteen ja kokeilemaan uusia kuvakulmia: voit kuvata matalalta lapsen silmän tasalta tai korkealta väkijoukon ylitse. rinomaisen näkyvyyden ansiosta rajaus sujuu helposti, joten saat aina sellaisia kuvia kuin haluat. LU LÄÄ LÄÄ OA JA UN N UO V V UP ZO TU TÄVÄ HAN VÄT * dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista älylaitteeseen (yhteensopiva io- ja Android -laitteiden kanssa). ** NFC (Near Field Communication) toimii yhteensopivien Android -älypuhelimien ja -tablettien kanssa (Android 4.0 tai uudempi). dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista ja kuvien siirtoasetusten määrittämistä ennen käyttöä. *** Dynamic Fine Zoom -toiminnon suurennussuhde lasketaan optisen in laajakulman ääriasennosta.

21 Jos matka- ja luontokuvaus on lempilajisi, COOLPX P610 on ihanteellinen kumppanisi. evyt kamera kulkee mukana menossa kuin menossa, mutta 5,0 askeleen kaksitoiminen optinen tärinänvaimennus varmistaa vakauden ja tarkat yksityiskohdat jopa täydellä auksella pisteen elektroninen etsin, silmätunnistin ja 7,5 cm:n (3-tuuman) kääntyvä auttavat käyttämään myös epätavallisia kuvakulmia. isäänrakennetun Wi-Fi *- ja NFC**-tuen ansiosta kuvien jakaminen onnistuu heti. Tehokas COOLPX P610 tuo tärkeät hetket lähelle. NO-OBJTV, 60- OPT ZO aukaisimmatkin kohteet ovat ulot tuvillasi, sillä uper D -lasielementillä varustettu tehokas 60-kertainen optinen kattaa huikean polttovälialueen mm (35 mm:n kameran polttoväliksi muunnettuna) ja on laajennettavissa aina 120-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomin*** avulla. ÄÄNANNTTU GP-/GLO-/QZ-TU 16,0 60-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) Wi-Fi kääntyvä NFC GP-/GLO-/QZ-tuen ja kohdepisteiden (PO) ansiosta saat tarkat paikkatiedot nopeasti, joten voit tallentaa reittisi suoraan kuviin. ansainvälisten satelliittien tarkan paikannuksen ansiosta tiedät näin aina tarkat kuvauspaikat. LU LÄÄ LÄÄ OA VÄT JA UN N UO V V UP ZO TU TÄVÄ HAN * dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista älylaitteeseen (yhteensopiva io- ja Android -laitteiden kanssa). ** NFC (Near Field Communication) toimii yhteensopivien Android älypuhelimien ja -tablettien kanssa (Android 4.0 tai uudempi). dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista ja kuvien siirtoasetusten määrittämistä ennen käyttöä. *** Dynamic Fine Zoom -toiminnon suurennussuhde lasketaan optisen in laajakulman ääriasennosta.

22 Luonnon ja yötaivaan kuvaajat voivat harrastaa supertelekuvausta COOLPX P900 -kameralla, jonka uskomaton 83-kertainen optinen ikuistaa myös paljain silmin näkymättömät yksityiskohdat. ntegroitu GP-/GLO-/QZ-tuki ja kohdepisteet (PO) auttavat jäljittämään matkareittejä, ja sisäänrakennetun Wi-Fi *- ja NFC**-tuen ansiosta kuvat voi jakaa saman tien. ntisestään lyhentynyt vasteaika, pisteen elektroninen etsin, silmätunnistin ja pitkäkestoinen akku takaavat, että COOLPX P900 -kameralla taltioit luonnon kauneuden yksityiskohtineen. TTÄ THOA OPT ZO Tällä kameralla löydät aivan uusia ulottuvuuksia. 83-kertaisella NOobjektiivilla (laajennettavissa 166-kertaiseksi Dynamic Fine Zoom -toiminnoksi***) ikuistat hämmästyttäviä, paljain silmin näkymättömiä yksityiskohtia. Objektiivin polttoväli ulottuu 24 mm:n laajakulmasta aina mm:n teleen (35 mm:n kameran polttoväliksi muunnettuna). 5,0 ALN A OPT TÄNÄNVNNU 16,0 83-kertainen 7,5 cm:n (3 tuuman) Wi-Fi kääntyvä NFC LU LÄÄ LÄÄ OA VÄT JA UN N UO V V UP ZO TU TÄVÄ HAN * dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista älylaitteeseen (yhteensopiva io- ja Android -laitteiden kanssa). ** NFC (Near Field Communication) toimii yhteensopivien Android -älypuhelimien ja -tablettien kanssa (Android 4.0 tai uudempi). dellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista ja kuvien siirtoasetusten määrittämistä ennen käyttöä. *** Dynamic Fine Zoom -toiminnon suurennussuhde lasketaan optisen in laajakulman ääriasennosta. Telekuvaus käsivaralta sujuu vakaasti myös täydellä auksella, sillä tärinänvaimennus havaitsee samanaikaisesti sekä linssin liikkeet (kulmanopeusanturin avulla) että kuvakennon liikkeet (liikevektoritietojen perusteella), mikä tehostaa vaimennusta. Upeissa kuvissa myös kaukaiset yksityiskohdat piirtyvät terävinä.

23 Olipa se sitten järkevää tai ei, ideoiden kehittely on osa persoonaani. #2N4V DFFNT ven Jacobsen

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Nikon 1 -järjestelmäkameroilla elämäsi vauhdikkaimpien hetkien ikuistaminen onnistuu kätevästi. Vaihdettavalla objektiivilla varustetut Nikon 1 -kamerat ovat erittäin

Lisätiedot

POWER TO YOUR NEXT STEP Tartu jokaiseen tilaisuuteen

POWER TO YOUR NEXT STEP Tartu jokaiseen tilaisuuteen POWER TO YOUR NEXT STEP Tartu jokaiseen tilaisuuteen you can 2 Matkamme alkaa Laineet kutsuvat! Lautailukoulu alkaa Digitaalisen järjestelmäkameran teho Vaihda objektiivia, vaihda näkökulmaa Vaihdettavien

Lisätiedot

I AM YOUR D-SLR FINDER

I AM YOUR D-SLR FINDER I AM YOUR D-SLR FINDER USKOMATON KUVANLAATU Hideyuki Motegi Valokuvaajat kaikkialla maailmassa arvostavat Nikonin DSLR-kameroita, joissa uusin kuvaustekniikka yhdistyy upeasti ergonomiaan ja legendaarisiin

Lisätiedot

35mm KOMPAKTIKAMERAT NIKON SUOMEN MYYNTITOIMISTO NIKON SVENSKA AB OJAHAANRINNE 4, 01600 VANTAA PUH: (09) 5660 060 FAX: (09) 5660 0626

35mm KOMPAKTIKAMERAT NIKON SUOMEN MYYNTITOIMISTO NIKON SVENSKA AB OJAHAANRINNE 4, 01600 VANTAA PUH: (09) 5660 060 FAX: (09) 5660 0626 Tekninen suorituskyky on saavutettavissa tuoreilla illa noin 20 C lämpötilassa. Teknisiä ominaisuuksia ja a voidaan muuttaa ilman valmistajan eri ilmoitusta. 2001-2002 NIKON CORPORATION 35mm KOMPAKTIKAMERAT

Lisätiedot

Uusi Nikon 1 J4 kaikkien tilanteiden hallintaan: nopea toiminta, vankka runko ja upea ulkonäkö

Uusi Nikon 1 J4 kaikkien tilanteiden hallintaan: nopea toiminta, vankka runko ja upea ulkonäkö Uusi Nikon 1 J4 kaikkien tilanteiden hallintaan: nopea toiminta, vankka runko ja upea ulkonäkö Helsinki, 10.huhtikuuta 2014 Nikon lisää tänään nopean Nikon 1 J4 -kameran Nikon 1 -järjestelmäkameroiden

Lisätiedot

bloggie - hauska ja helppo Mobile HD Snap -kamera

bloggie - hauska ja helppo Mobile HD Snap -kamera Tiedote 7.1.20100 bloggie - hauska ja helppo Mobile HD Snap -kamera Pieni ja kompakti MHS-PM5/PM5K ja MHS-CM5 tallentaa 1920x1080 teräväpiirtoisia MP4-videoita ja viiden megapikselin valokuvia. Tyylikäs,

Lisätiedot

Nikon Nordic Ab Suomen toimisto Äyritie 8B 01510 Vantaa www.nikon.fi LEHDISTÖTIEDOTE

Nikon Nordic Ab Suomen toimisto Äyritie 8B 01510 Vantaa www.nikon.fi LEHDISTÖTIEDOTE Uusi Nikon 1 V3 on suunniteltu toiminnan kuvaukseen se on helposti mukana kuljetettava, huippunopea ja suorituskyvyltään ammattitasoinen Helsinki, 13.3.2014: Nikon julkisti tänään uuden jäsenen Nikon 1

Lisätiedot

Upeita kuvia heikossakin valossa

Upeita kuvia heikossakin valossa Tiedote 6.8.2009 Upeita kuvia heikossakin valossa Uudet TX1 ja WX1 -mallit ovat yhteensopivia oman henkilökohtaisen valokuvaajan, Party-shot IPT-DS1:n kanssa. Sonyn Cyber-shot TX1 ja WX1 -kamerat esittelevät

Lisätiedot

NIKON COOLPIX S3000 NIKON DSLR D3100 AP-SYSTEMS - KAMERATARJOUKSET. Tarjoushinta 139,- Nikon 3100 + Tamron 18-200 mm pakettihintaan 599,-

NIKON COOLPIX S3000 NIKON DSLR D3100 AP-SYSTEMS - KAMERATARJOUKSET. Tarjoushinta 139,- Nikon 3100 + Tamron 18-200 mm pakettihintaan 599,- Sivu 1 NIKON COOLPIX S3000 139,- 5640000172 NIKON COOLPIX S3000 SORT VMA541E1 EAN: 018208918966 139 NIKON DSLR D3100 Nikon 3100 + Tamron 18-200 mm pakettihintaan 599,- Sivu 2 PENTAX OPTIO S1 139,50 PENTAX

Lisätiedot

Kamera DX-muodon kuvausmahdollisuudella kameraintoilijoille

Kamera DX-muodon kuvausmahdollisuudella kameraintoilijoille Nikon tuo markkinoille uuden D7100 -kameran: Kamera DX-muodon kuvausmahdollisuudella kameraintoilijoille Helsinki, Suomi, 21. helmikuuta 2013 Nikon tuo harrastelijoille tarkoitetun, helposti mukana kulkevan

Lisätiedot

I AM YOUR NIKON 1 FINDER

I AM YOUR NIKON 1 FINDER I AM YOUR NIKON 1 FINDER I AM THE SPEED OF LIFE Jatkuvasti kasvava Nikon 1 -järjestelmäkameroiden valikoima sisältää malleja, joiden avulla ikuistat elämäsi vauhdikkaimmatkin hetket. Kun käytössäsi on

Lisätiedot

+ Samsung Kompaktikamerat

+ Samsung Kompaktikamerat + Samsung Kompaktikamerat Kevät Q1 2013 ST150F 16 megapikselin ccd kenno 5 x optinen zoom 25 mm laajakulma ( 25-125mm kinovast. ) 3,0 QVGA näyttö HD videokuvaus (720p / 30fps) 4 suunnan pyyhkäisy-panorama

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. COOLPIX-uutuuksiin kuuluu maailman pienin kamera DX-kokoisella kennolla - Esittelyssä COOLPIX A ja P330

LEHDISTÖTIEDOTE. COOLPIX-uutuuksiin kuuluu maailman pienin kamera DX-kokoisella kennolla - Esittelyssä COOLPIX A ja P330 COOLPIX-uutuuksiin kuuluu maailman pienin kamera DX-kokoisella kennolla - Esittelyssä COOLPIX A ja P330 Helsinki, Suomi, 5. maaliskuuta 2013 Nikon Europe on onnistunut yhdistämään järjestelmäkameran suorituskyvyn

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Kun yritän luoda täydellisen kuvan, käytän aina tarkoin määriteltyjä

Kun yritän luoda täydellisen kuvan, käytän aina tarkoin määriteltyjä Täydellisen kuvan niksit Kun yritän luoda täydellisen kuvan, käytän aina tarkoin määriteltyjä suuntaviivoja. Kutsun niitä 9 elementiksi. Tässä artikkelissa käyn läpi mitä tarvitsen ja mitä otan huomioon

Lisätiedot

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH 1 Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Interaktiivisten valkotaulujen yleistyessä luokkatiloissa, uuden teknologian näyttöjen suosio on tullut kaikkialla

Lisätiedot

I AM YOUR EYES. www.nikon.fi

I AM YOUR EYES. www.nikon.fi I AM YOUR EYES www.nikon.fi Näe toisin silmin Jokainen valokuvaaja on erilainen. Jokaiselle kuvaajalle on olemassa kuvaustyyliin sopiva NIKKOR-objektiivi kuvaajan ideoista, kokemuksesta ja luovasta näkemyksestä

Lisätiedot

TEKSTI // POUL SIERSBÆK. Opi käyttämään AUKON ESIVALINTAA. ƒ2.8. ƒ1.4 ƒ2. ƒ4 ƒ5.6 ƒ8 ƒ11 ƒ16 ƒ22 ƒ32. Digikuva 2015

TEKSTI // POUL SIERSBÆK. Opi käyttämään AUKON ESIVALINTAA. ƒ2.8. ƒ1.4 ƒ2. ƒ4 ƒ5.6 ƒ8 ƒ11 ƒ16 ƒ22 ƒ32. Digikuva 2015 TEKSTI // POUL SIERSBÆK Opi käyttämään AUKON ESIVALINTAA ƒ2.8 ƒ1 ƒ1.4 ƒ2 ƒ4 ƒ5.6 ƒ8 ƒ11 ƒ16 ƒ22 ƒ32 36 LUE uudistunut Digikuva Kuvassa käytettiin suurta aukkoa. Näin tausta pehmeni kauniisti ja valokohdat

Lisätiedot

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP SYKSY 2013

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP SYKSY 2013 I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP SYKSY 2013 I AM SPECTACULAR ZOOMING 2 I AM THE NIKON COOLPIX S9500. Olen verkossa toimiva huippuaaja*. 18,1 megapikselillä, 22-kertaisella

Lisätiedot

PANASONIC LUMIX DMC-TZ40 HOPEA

PANASONIC LUMIX DMC-TZ40 HOPEA Sivu 1/5 Etusivu > PANASONIC LUMIX DMC-TZ40 HOPEA PANASONIC LUMIX DMC-TZ40 HOPEA on lisätty ostoskoriisi. Sony DSC-RX100 439,00 PANASONIC LUMIX DMC-TZ40 HOPEA 2292000000291 Arvostele ensimmäisenä tämä

Lisätiedot

Tutustu kameraasi käyttöohjeen avulla, syksy2011 osa 2

Tutustu kameraasi käyttöohjeen avulla, syksy2011 osa 2 Digikamerasta kuvakirjaan Tutustu kameraasi käyttöohjeen avulla, syksy2011 osa 2 Hannu Räisänen 2011 Akun ja kortin poisto Akun ja kortin poisto Sisäinen muisti Kamerassa saattaa olla myös sisäinen muisti

Lisätiedot

I AM YOUR EYES. www.nikon.fi

I AM YOUR EYES. www.nikon.fi I AM YOUR EYES www.nikon.fi Näe toisin silmin Jokainen valokuvaaja on erilainen. Jokaiselle kuvaajalle on olemassa kuvaustyyliin sopiva NIKKOR-objektiivi kuvaajan ideoista, kokemuksesta ja luovasta näkemyksestä

Lisätiedot

SWAROVSKI OPTIKIN UUDET KOMPAKTIT TÄHTÄINKIIKARIT

SWAROVSKI OPTIKIN UUDET KOMPAKTIT TÄHTÄINKIIKARIT Z5/Z3 SWAROVSKI OPTIKIN UUDET KOMPAKTIT TÄHTÄINKIIKARIT KEVYT, SIRO, ÄÄRIMMÄISEN TARKKA Korkein suurennos mahdollistaa tarkan laukauksen pitkiltäkin matkoilta ja laaja näkökenttä tarjoaa paremman näkymän

Lisätiedot

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA Erinomainen kuvanlaatu Fluke-kameran huippuluokan erottelukyky takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat ja aiempaa tarkemmat mittaustulokset myös kaukaa tehtävissä mittauksissa.

Lisätiedot

Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän.

Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän. Pikaopas SUOMI Yleisohje Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän. Kamera Edestä Takaa 1 Zoom-säädin 2 Laukaisin 3 Salama 4 [ON/OFF] (Virta) 5 Etuvalo 6 Linssi 7 Mikrofoni 8 [

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. NIKON COOLPIX P500 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3668212

Käyttöoppaasi. NIKON COOLPIX P500 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3668212 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

I AM A NIKON COOLPIX. Coolpix A -kamerassa kuvattu etsin myydään erikseen.

I AM A NIKON COOLPIX. Coolpix A -kamerassa kuvattu etsin myydään erikseen. I AM A NIKON COOLPIX Coolpix A -kamerassa kuvattu etsin myydään erikseen. I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP KEVÄT 2013 Tallenna taianomaiset hetket päivittäin 16,2 MP:n DX-koon CMOS-kenno

Lisätiedot

Kuvaa ja tulosta hetki. HP Sprocket 2-in ,6 cm:n (2 3 tuuman) valokuvia älypuhelimesta ja pikakamerasta. HP Sprocket 2-in-1 -tuote-esittely

Kuvaa ja tulosta hetki. HP Sprocket 2-in ,6 cm:n (2 3 tuuman) valokuvia älypuhelimesta ja pikakamerasta. HP Sprocket 2-in-1 -tuote-esittely Kuvaa ja tulosta hetki 5 7,6 cm:n (2 3 tuuman) valokuvia älypuhelimesta ja pikakamerasta HP Sprocket 2-in-1 HP Sprocket 2-in-1 -tuote-esittely Yksi laite, lukemattomia kokemuksia. Älypuhelintulostin ja

Lisätiedot

THE FORCE OF OPTICS. .fi

THE FORCE OF OPTICS. .fi .fi Diamondback kiikarit Diamondback kiikareissa yhdistyvät huippuluokan laatu ja erinomainen metsästyskiikari hämmästyttävän huokeaan hintaan. Etsitkö kiikaria, jossa on luokkansa laajin näkökenttä ja

Lisätiedot

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500 SISÄLTÖ SISÄLTÖ Digitaalinen yönäkö-monokulaari Käyttöohje Malli: SISÄLTÖ Esittely 3 Käyttövinkkejä 4 Osien esittely 5 7 Paristojen asennus 7 Virta päälle 8 Virran sammuttaminen 8 Ympäristön tarkkailu

Lisätiedot

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DTS-100-12(1) 2010 Sony Corporation

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DTS-100-12(1) 2010 Sony Corporation NEX-3/NEX-5/NEX-5C Tämän laiteohjelmistopäivityksen uudet toiminnot ja niiden toiminta on kuvattu tässä. Käyttöopas ja mukana toimitetulla CD-ROM-levyllä oleva α-käsikirja sisältävät lisätietoja. 2010

Lisätiedot

Uudet ominaisuudet BL F00

Uudet ominaisuudet BL F00 Uudet ominaisuudet Versio 2.00 Tämän tuotteen mukana toimitetun asiakirjan sisältämät kuvaukset eivät enää välttämättä vastaa laiteohjelmistopäivitysten seurauksena lisättyjä tai muutettuja ominaisuuksia.

Lisätiedot

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MAAILMAN PIENIN VIDEOKAMERA PIKAOHJE Copyright 2009 Bat. Power Oy www.batpower.fi Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään Versio 1.0 JOHDANTO Kiitos kun ostit MiniDV MD80

Lisätiedot

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Lehdistötiedote 8.1.2014 Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Julkistettu Dell XPS 13 on maailman pienin[1] 13-tuumainen kannettava, jossa on lähes reunaton näyttö ja jopa 15 tuntia

Lisätiedot

I AM YOUR EYES. iamnikon.fi

I AM YOUR EYES. iamnikon.fi I AM YOUR EYES iamnikon.fi Näe toisin silmin Jokainen valokuvaaja on erilainen. Jokaiselle kuvaajalle on olemassa kuvaustyyliin sopiva NIKKOR-objektiivi kuvaajan ideoista, kokemuksesta ja luovasta näkemyksestä

Lisätiedot

TYYn uusi videotykki - esimerkkejä

TYYn uusi videotykki - esimerkkejä TYYH 31/2014 Liite 1 TYYn uusi videotykki - esimerkkejä Gigantti Philips PicoPix PPX3407-349 Philips PicoPix on pienikokoinen ja kevyt taskukokoinen LED-videoprojektori. Saat laadukkaan kuvan missä vain

Lisätiedot

NIKON SUOMEN MYYNTITOIMISTO NIKON SVENSKA AB OJAHAANRINNE 4, 01600 VANTAA PUH: (09) 5660 060 FAX: (09) 5660 0626

NIKON SUOMEN MYYNTITOIMISTO NIKON SVENSKA AB OJAHAANRINNE 4, 01600 VANTAA PUH: (09) 5660 060 FAX: (09) 5660 0626 Nikon Lite Touch Zoom 130 ED/130 ED QD kamera Tekniset Tiedot Tyyppi: 35 mm:n automaattitarkenteinen keskussuljinkamera, jossa on Nikonin zoomobjektiivi Filmi: DX-koodattu 35mm:n filmi Kuvakoko: Normaalikuva:

Lisätiedot

Digikuvaus selkokielellä

Digikuvaus selkokielellä Petri Ilmonen JA HEIKKI LINDBERG Digikuvaus selkokielellä Sisällysluettelo Saatesanat 3 5 Ohjeita kuvaajalle 34 Johdanto Digitaalisen valokuvaamisen osaamissisällöt 1 Digitaalinen kuva 1.1 Perinteinen

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. NIKON COOLPIX S640 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3239617

Käyttöoppaasi. NIKON COOLPIX S640 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3239617 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

KAMERA VIDEOKAMERA - GALLERIA

KAMERA VIDEOKAMERA - GALLERIA Heikki Aulio 24.01.2016 1 (8) LENOVO TAB2 10-30 TABLETIN KÄYTTÖOHJEITA Android 5.1.1 FOIBESSA KAMERA VIDEOKAMERA - GALLERIA Sisällys 1 KAMERA JA VIDEOKAMERA... 2 2 KAMERALLA KUVAAMINEN... 3 3 VIDEOKAMERALLA

Lisätiedot

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Lehdistötiedote Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Teräväpiirtoelokuvia kotona, upeita esityksiä työpaikalla 1. syyskuuta 2015 Epsonin uudet monikäyttöiset, helposti liikuteltavat projektorit

Lisätiedot

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter 50 Tähtää, paina nappia, lue tulos Pölyn ja veden kestävä Kompakti ja kevyt muotoilu Virheettömät korkeuden ja etäisyyden lukemat Toiminnot yhdellä painikkeella

Lisätiedot

Valon määrä ratkaisee Aukko

Valon määrä ratkaisee Aukko Valon määrä ratkaisee Aukko syväterävyys Suljinaika ISO liike ja terävyys valoherkkyys ja kohina Valon määrä ratkaisee / ajan esivalinta Bulb käytössä M-tilassa, valottaa niin kauan kuin painetaan laukaisinta

Lisätiedot

vívo Aktiivisuusrannekkeet

vívo Aktiivisuusrannekkeet vívo Aktiivisuusrannekkeet Aktiivisuusranneke Voit parantaa kuntoasi monipuolisesti Garmin-laitteiden avulla. Aktiivisuusrannekkeemme kehottaa sinua liikkumaan ja auttaa muuttamaan elintapojasi terveellisemmiksi.

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Nikon tuo markkinoille uuden sukupolven. kuvankäsittelyohjelmiston. Capture NX2: entistä tehokkaampi ja helppokäyttöisempi

LEHDISTÖTIEDOTE. Nikon tuo markkinoille uuden sukupolven. kuvankäsittelyohjelmiston. Capture NX2: entistä tehokkaampi ja helppokäyttöisempi Nikon tuo markkinoille uuden sukupolven kuvankäsittelyohjelmiston Capture NX2: entistä tehokkaampi ja helppokäyttöisempi Amsterdam, Alankomaat, 3. kesäkuuta 2008 Nikon Europe julkistaa uuden Capture NX2

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP SPRING 2011 Iamnikon.fi I AM A BEAUTY QUEEN Valmistaudu ylittämään tavanomainen. Tyylikäs 18-. Uutuus Tyylillä toteutettua laatua.

Lisätiedot

Käyttöopas kahden kameran väliseen tiedostojen siirtoon

Käyttöopas kahden kameran väliseen tiedostojen siirtoon Canon-digitaalikamera Käyttöopas kahden kameran väliseen tiedostojen siirtoon Sisällysluettelo Johdanto....................................... 1 Kuvien siirtäminen langattomassa yhteydessä........ 2 Kameran

Lisätiedot

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN KUU TA KUU TA UO 5 V DEN O 5 VU DEN INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN PARANNETTU VIIHTYVYYS SISÄÄNRAKENNETTU NEROKKUUS Perfecting your valued outdoor leisure time SOLAMAGIC DEN TAK UO 5V UU UU DEN

Lisätiedot

404 CAMCORDER CAMCORDERIN & KAMERAN TOIMINTA

404 CAMCORDER CAMCORDERIN & KAMERAN TOIMINTA Suomi Finnish 404 CAMCORDER CAMCORDERIN & KAMERAN TOIMINTA Liitteet ARCHOS 404 -käyttöoppaaseen Katso www.archos.com/manuals ladataksesi tämän käyttöoppaan viimeisimnman version. Versio 1.1 Tämä käyttöopas

Lisätiedot

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP SPRING 2012 iamnikon.fi I AM MORE THAN WORDS Luo upeita muistoja joka päivä. 42- ja optimoitu suorituskyky. 42-7,5 cm:n 16,1 MP:n

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

Ihastuminen on molemminpuolista.

Ihastuminen on molemminpuolista. Ihastuminen on molemminpuolista. Kuvaa intohimosi tuoreesta näkökulmasta. EXPEED on digitaalisen kuvankäsittelykonseptin läpimurto, jonka eteen Nikonilla on vuosia tehty kehitystyötä. Uusimpia laitteisto-

Lisätiedot

I AM A NIKON COOLPIX I AM AT THE HEART OF THE IMAGE. I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL LINEUP Syksy 2010

I AM A NIKON COOLPIX I AM AT THE HEART OF THE IMAGE. I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL LINEUP Syksy 2010 I AM AT THE HEART OF THE IMAGE I AM A NIKON COOLPIX www.nikon.fi Microsoft, Windows, Windows Vista TM ja Windows 7 ovat Microsoft Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa

Lisätiedot

DIGITAALIKAMERA. Nikon COOLPIX S1 -digitaalikameran tekniset tiedot. PictureProject-ohjelmiston järjestelmävaatimukset

DIGITAALIKAMERA. Nikon COOLPIX S1 -digitaalikameran tekniset tiedot. PictureProject-ohjelmiston järjestelmävaatimukset Nikon COOLPIX S1 -digitaalikameran tekniset tiedot Tyyppi: Digitaalikamera S1 Teholliset pikselit: 5,1 miljoonaa CCD-kenno: 1/2,5 tuuman kuvakenno (5,36 miljoonaa kuvapistettä yhteensä) Kuvakoot: Tarkka

Lisätiedot

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper Luotettavaa suorituskykyä maan päällä, putkissa ja kaivoissa Leica Geosystemsin Piper-putkilasersarjaan voi luottaa joka tilanteessa Putkessa

Lisätiedot

TERVETULOA WAHTI-PALVELUN KÄYTTÄJÄKSI. Ohjeet kameran asennukseen ja käyttöönottoon.

TERVETULOA WAHTI-PALVELUN KÄYTTÄJÄKSI. Ohjeet kameran asennukseen ja käyttöönottoon. TERVETULOA WAHTI-PALVELUN KÄYTTÄJÄKSI. Ohjeet kameran asennukseen ja käyttöönottoon. 1 SISÄLLYSLUETTELO Pakkauksen sisältö Sisäkameran asennusohjeet Palvelun kuvakkeiden merkitys ja toiminnot Paluu etusivulle

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

Uusi, entistä parempi Handycam - tuoteperhe

Uusi, entistä parempi Handycam - tuoteperhe osokuna Lehdistötiedote Julkaisuvapaa 8.1.2013 klo 03.00 Uusi, entistä parempi Handycam - tuoteperhe Sonyn uusissa videokameroissa on parempi kuvanlaatu kuin koskaan aikaisemmin, ensiluokkainen ääni ja

Lisätiedot

Näyttö. 460.000 kuvapistettä 10 linssiä / 8 ryhmää Asfäärisiä linssielementtejä

Näyttö. 460.000 kuvapistettä 10 linssiä / 8 ryhmää Asfäärisiä linssielementtejä TG 860 Vesitiivis 15m**, iskunkestävä 2.1m***, puristuksenkesto 100kg**** ja pakkasenkestävä - 10 C 16 megapikselin taustavalaistu CMOS 7,6 cm/3,0" 460 000 kuvapisteen kallistuva LCD-näyttö 5-akselinen

Lisätiedot

SYKSY 2011 www.remes.fi

SYKSY 2011 www.remes.fi Osuvat tarjoukset SYKSY 2011 www.remes.fi MEOPTA MEOSTAR -VALOPISTEKIIKARIT ELEY -HAULIKONPATRUUNAT METSÄSTYKSEEN JA HARJOITTELUUN MEOSTAR R1 1,5-6X42 RD Osuva valinta kaiken suurriistan metsästykseen

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

Kustannustehokas Helppokäyttöinen Kompakti. Roesys X Twin. Nyt saatavilla myös Suomessa!

Kustannustehokas Helppokäyttöinen Kompakti. Roesys X Twin. Nyt saatavilla myös Suomessa! Kustannustehokas Helppokäyttöinen Kompakti Roesys X Twin Nyt saatavilla myös Suomessa! Helppokäyttöinen ja nopea vaihtoehto! Uutta Suomessa! X Twin on joustava, monitoiminen, suoradigitaalinen röntgenkuvauslaite.

Lisätiedot

KARTTAILTAPÄIVÄ 27.9.09 Haukkavuori Paikalla: Ari Hietanen Kari Hovi Heikki Kyyrönen Seppo Tuominen Kari Ylönen Asko Määttä.

KARTTAILTAPÄIVÄ 27.9.09 Haukkavuori Paikalla: Ari Hietanen Kari Hovi Heikki Kyyrönen Seppo Tuominen Kari Ylönen Asko Määttä. KARTTAILTAPÄIVÄ 27.9.09 Haukkavuori Paikalla: Ari Hietanen Kari Hovi Heikki Kyyrönen Seppo Tuominen Kari Ylönen Asko Määttä Askon jutustelu GPS:n 1 vaihe 2000-2007 Mittaukset maastossa tallentimeen; DGPS

Lisätiedot

Valokuvauksen opintopiiri

Valokuvauksen opintopiiri Valokuvauksen opintopiiri Valokuvaus on maalaamista valolla kameraa käyttäen. (tuntematon ajattelija) Valokuvaus on menetelmä, jossa valokuvia talletetaan valoherkälle materiaalille kameran avulla. Perinteisessä

Lisätiedot

Digitaalisten kompaktikameroiden valikoima. Syksy/talvi 2008

Digitaalisten kompaktikameroiden valikoima. Syksy/talvi 2008 Digitaalisten kompaktikameroiden valikoima Syksy/talvi 2008 Nerokkuutta jokaisen kuvan takana. Jokainen pienikokoisella Nikon COOLPIX digikameralla otettu kuva on korkealaatuinen Nikonkokemus, joka on

Lisätiedot

SAMSUNG COMMUNICATION TOOLKIT. IT S TABTIME! Nauti mukavista vapaahetkistä Galaxy Tab S2:n kanssa.

SAMSUNG COMMUNICATION TOOLKIT. IT S TABTIME! Nauti mukavista vapaahetkistä Galaxy Tab S2:n kanssa. SAMSUNG COMMUNICATION TOOLKIT SM-T810 / SM-T815 / SM-T710 SM-G388FDSANEE / SM-T715 IT S TABTIME! Nauti mukavista vapaahetkistä Galaxy Tab S2:n kanssa. 2 IT'S TABTIME! NAUTI MUKAVISTA VAPAAHETKISTÄ GALAXY

Lisätiedot

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi TEKA-valvontakamerat koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin 4/8/16 kanavaiset, kehittyneet videotallentimet HDMI ulostulolla. 4/8 x 600 TVL korkearesoluutioiset kamerat Helppo nettikäyttö

Lisätiedot

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Tuote-esite Ylivoimaista ulottuvuutta Hiab XS 044 on täydellinen nosturikokemus Hiab on aina yhdistetty korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehitykseen. Erityisen ulottuvaksi

Lisätiedot

Parasta ammunnanharjoitteluun

Parasta ammunnanharjoitteluun Parasta ammunnanharjoitteluun Edut Objektiivinen suorituskykyanalyysi Tarkka mittaus Kompakti, kevyt ja helppokäyttöinen Yleiskiinnike useimpiin urheiluaseisiin Helppo kohdistus Todellinen ammuntaetäisyys

Lisätiedot

IHMEEL- LINEN KUU TEKSTI // KRISTOFFER ENGBO

IHMEEL- LINEN KUU TEKSTI // KRISTOFFER ENGBO IHMEEL- LINEN KUU TEKSTI // KRISTOFFER ENGBO Ennemmin tai myöhemmin moni kuvaaja innostuu yötaivaan valopilkusta. Keräsimme vinkkejä, joiden avulla onnistut kuukuvauksessa. Mukana on myös tärkeitä päivämääriä.

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Kuvittele uudenlainen kuulokoje, joka saa kaiken kuulumaan. Kuulet kaiken täysin luonnollisena. Kuvittele, miltä helposti ymmärrettävä puhe kuulostaa.

Lisätiedot

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot.

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. Helppokäyttöinen Kohdejohto ja suuntanuolet tunnistavat nopeasti

Lisätiedot

Kuule - luonnollisesti

Kuule - luonnollisesti Kuule - luonnollisesti Täydellisen tasapainoinen ääni Kuvittele, millaista olisi pystyä seuraamaan keskusteluja. Kuulla kaikki ympäristön äänet. Siirtyä mukavasti hiljaisesta paikasta meluisaan. Kuulla

Lisätiedot

Ensiluokkainen synteettinen sivellin

Ensiluokkainen synteettinen sivellin Ensiluokkainen synteettinen sivellin The Cotman -sarjaa on parannettu käyttämällä erikoista synteettisten kuitujen sekoitusta.valikoima takaa tutun laadun ja antaa lisäksi entistä paremman suorituskyvyn

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

TEKSTI // FRANK SEBASTIAN HANSEN. Hallitse KUVATYYLIT A S P N F M. Digikuva 2016

TEKSTI // FRANK SEBASTIAN HANSEN. Hallitse KUVATYYLIT A S P N F M. Digikuva 2016 TEKSTI // FRANK SEBASTIAN HANSEN Hallitse KUVATYYLIT A S P N F M L 34 Kuvatyylillä Maisema tulee taivaan sinisestä ja kasvien vihreästä kylläisiä. 1/200 SEKUNTI F10 ISO 200 24 MM Jo kuvausvaiheessa voit

Lisätiedot

Sonyn uutuuskamerat RX100 IV ja RX10 II. tuovat ammattimaisen kuvausotteen. Cyber-shot -kameroiden RX-sarjaan

Sonyn uutuuskamerat RX100 IV ja RX10 II. tuovat ammattimaisen kuvausotteen. Cyber-shot -kameroiden RX-sarjaan Lehdistötiedote 14.6.2015 Sonyn uutuuskamerat RX100 IV ja RX10 II tuovat ammattimaisen kuvausotteen Cyber-shot -kameroiden RX-sarjaan Uutuuskamerat RX100 IV ja RX10 II edustavat maailman ensimmäisiä kasatun

Lisätiedot

MINPak Monitori VIANMÄÄRITYS, TARKASTUS JA PAIKANNUS. Ominaisuudet. Ominaisuudet

MINPak Monitori VIANMÄÄRITYS, TARKASTUS JA PAIKANNUS. Ominaisuudet. Ominaisuudet MINPak Monitori Litiumioniakku 5 tunnin jatkuva käyttö ennen uudelleenlatausta. Painikekäyttöliittymä Helppo LED-valojen, lähettimen, näyttöasetusten ja järjestelmän on/ off-toimintojen käyttö. Integroitu

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

NEX-3/5/5C/C3 NEX-VG10/VG10E

NEX-3/5/5C/C3 NEX-VG10/VG10E NEX-3/5/5C/C3 NEX-VG10/VG10E Tämän laiteohjelmapäivityksen uudet toiminnot ja niiden käyttö on kuvattu jäljempänä. Jos haluat lisätietoja, katso kameran/videokameran ja LA-EA2- kiinnityssovittimen mukana

Lisätiedot

Windows. Valmistelut. Windows

Windows. Valmistelut. Windows Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

Live-View-kauko-ohjain

Live-View-kauko-ohjain Live-View-kauko-ohjain RM-LVR1 Tämä käsikirja täydentää yksikön käyttöohjeita. Käsikirjassa esitellään eräitä lisättyjä tai muutettuja toimintoja sekä kuvataan niiden toimintaa. Lue myös yksikön käyttöohjeet.

Lisätiedot

Käyttöopas. Confienta Piccolo

Käyttöopas. Confienta Piccolo Käyttöopas Confienta Piccolo Sisällysluettelo 1. Confienta Piccolo... 3 1.1. Piccolon painikkeet... 4 1.2. Piccolon käyttöönotto... 6 2. Karttasovellus... 7 2.1. Sovellukseen kirjautuminen... 7 2.2. Karttanäkymä...

Lisätiedot

Z8i SEE THE UNSEEN WWW.SWAROVSKIOPTIK.COM

Z8i SEE THE UNSEEN WWW.SWAROVSKIOPTIK.COM FI Z8i SEE THE UNSEEN WWW.SWAROVSKIOPTIK.COM Kun voima ja kauneus yhdistyvät luonnossa, tuloksena on jotain aivan ainutlaatuista. Tämä on innoittanut SWAROVSKI OPTIKia luomaan huipputuotteen: Z8i. Z8i

Lisätiedot

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat 2 MIC 550 -sarja Valvontajärjestelmien edelläkävijä Kompakti tyylikäs muotoilu mahdollistaa huomaamattoman asennuksen valvontaympäristöissä

Lisätiedot

HDV600 -sarjan videoskoopit

HDV600 -sarjan videoskoopit HDV600 -sarjan videoskoopit Huolto & kunnossapito Tuotanto Ajoneuvoteollisuus Ilmailuala LVI Turvallisuus TARKAT VideosKOOPIT Tutki tarkemmin. Näe pa Uusi HDV600 -videoskooppisarja Extech-mittalaitetarjonta

Lisätiedot

Nauti muistoista enemmän Sonyn. PlayMemories-sovellusperheellä

Nauti muistoista enemmän Sonyn. PlayMemories-sovellusperheellä osokuna Lehdistötiedote Julkaisuvapaa 29.8.2012 klo 17.45 Nauti muistoista enemmän Sonyn PlayMemories-sovellusperheellä Sonyn PlayMemories-sovellusperhe monipuolistaa kameraan, älypuhelimeen ja tablettiin

Lisätiedot

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Verenpainemittarit Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Tarkka verenpaineen mittaus ranteesta. Näytön kohteet: systolinen, diastolinen, pulssi, päivämäärä, aika Rytmihäiriöilmoitus Muistipaikkoja 60/henkilö,

Lisätiedot

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Tuote-esite Toimiva ja suorituskykyinen Hiab XS 022 helpottaa päivittäistä työtä Hiab XS 022 on pieni, kompakti ja joustava nosturi monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

BKOOL LANSEERAA ONE N, EDULLISIMMAN HARJOITUSVASTUKSENSA, JOSSA ON VOIMISTUVA AJOVASTUSKÄYRÄ

BKOOL LANSEERAA ONE N, EDULLISIMMAN HARJOITUSVASTUKSENSA, JOSSA ON VOIMISTUVA AJOVASTUSKÄYRÄ BKOOL LANSEERAA ONE N, EDULLISIMMAN HARJOITUSVASTUKSENSA, JOSSA ON VOIMISTUVA AJOVASTUSKÄYRÄ Mukana entistä kehittyneempi polkemisen tunne ja sisäänrakennettu simulaattori Madrid (4.8.2015), Bkool, interaktiivista

Lisätiedot

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä opaskirjassa kerrotaan, miten WR-R10- langattoman kaukoohjaimen laiteohjelma päivitetään. Jos

Lisätiedot

Yhteysopas (DSLR-kameroille) Fi

Yhteysopas (DSLR-kameroille) Fi SB7J01(1C)/ 6MB4121C-01 Yhteysopas (DSLR-kameroille) Fi Sisällysluettelo Johdanto...2 Liitäntä...2 Ongelmia yhdistämisessä?...2 Lisää SnapBridge-sovelluksesta...2 Tarvittavat välineet...3 Mitä SnapBridge

Lisätiedot

Epooqin perusominaisuudet

Epooqin perusominaisuudet Epooqin perusominaisuudet Huom! Epooqia käytettäessä on suositeltavaa käyttää Firefox -selainta. Chrome toimii myös, mutta eräissä asioissa, kuten äänittämisessä, voi esiintyä ongelmia. Internet Exploreria

Lisätiedot

Laseranturit E3C-LDA-SARJA. s ä ä d e t t ä v ä p i t k ä n m a t k a n l a s e r a n t u r i. Advanced Industrial Automation

Laseranturit E3C-LDA-SARJA. s ä ä d e t t ä v ä p i t k ä n m a t k a n l a s e r a n t u r i. Advanced Industrial Automation Laseranturit E3C-LDA-SARJA s ä ä d e t t ä v ä p i t k ä n m a t k a n l a s e r a n t u r i Advanced Industrial Automation Omronin E3C-LDA-sarjan laseranturit on tarkoitettu tarkkaan kohteiden tunnistukseen

Lisätiedot

Joululahjavinkkejä Sonylta

Joululahjavinkkejä Sonylta Joululahjavinkkejä Sonylta Sony esittelee viisitoista hauskaa ja hyödyllistä lahjaideaa pukinkonttiin. BDP-S560: Langattomat blu-ray-soittimet Blu-ray-soittimet ovat tämän vuoden joululahjahitti. Sonyn

Lisätiedot