AKTIIVISEEN ISTUMISEEN

Samankaltaiset tiedostot
ENTRADA II. Entrada II 3

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO

ComfortControl 01 KEINUN LUKITUS 02 KEINUN VASTUS 05 SELKÄNOJAN KORKEUS 03 ISTUINSYVYYS 06 SELKÄNOJAN KALLISTUS 04 ISTUINKORKEUS 07 KÄSINOJAT KORKEUS

6000 & &

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA

ota rento asento ja nauti kokemuksesta

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

C A R I T A - T U O L I

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

VAPAA JA LUONNOLLINEN

TYÖTUOLIMALLISTO.


Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit

CARITA ISTUINKALUSTEET

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon.

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO

Pitkälle kehitetty ja ergonomisesti oikein suunniteltu työtuoli, jossa on käytetty Kinnarpsin kaikkein uusinta teknistä aluevaltausta nimeltä

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

MYYNTIHINNASTO

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Hyvinvointia työstä. Työterveyslaitos

Krabat Sheriff S1 / S2

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA

Niga säädettävä lasten erityisistuin

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

Etac Prio. Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle

PÖYTÄSARJA KAIKKIIN KOKOUKSIIN

EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa

Suihkujakkarat ja -tuolit

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Varastotuotekuvasto 2014

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Seuraa HÅGia Facebookissa

item numbers Krabat item no description Jockey Plus

Suihkutuolit ja -jakkarat

EFG Myyntihinnasto 2015 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa

Kolme ulottuvuutta. Ei kompromisseja.

MYYNTIHINNASTO

Varastotuotekuvasto 2014

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Ocean Ergo LISÄVARUSTEET

Pyörälliset wc/suihkutuolit

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

MYYNTIHINNASTO

Miten saamme aikaan paremman työpäivän?

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET

LUONNOLLISTA MUOTOILUA

OSTOAPU Työtuolit. Lue lisää VOLMAR-, MARKUS-, LÅNGFJÄLL-, HATTEFJÄLL- ja FJÄLLBERGET-työtuolien takuusta erillisestä takuuvihkosta.

OSTOAPU Työtuolit. Lue lisää VOLMAR-, MARKUS-, LÅNGFJÄLL-, HATTEFJÄLL- ja FJÄLLBERGET-työtuolien takuusta erillisestä takuuvihkosta.

item numbers Krabat item no description Jockey

SUOMI VIKA TURVALLISUUS

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO

Rea Focus Focus 150. Invacare. Monipuolista istuinmukavuutta

Pyörällisen suihkutuolin osat

TOPLUX HINNASTO

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

STAIRLIFT VARMA VALINTA

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city

Pride in being different KRABAT AS telefon: Pilot fax:

RECARO Ergomed ES/ES SAB (Sivuturvatyynyllä tai ilman)

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

LUOVA JA ÄÄNTÄ VAIMENTAVA

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings

OSTOAPU TYÖTUOLIT. Lue lisää ALEFJÄLL-, MARKUS-, LÅNGFJÄLL-, HATTEFJÄLL-, TROLLBERGET ja FJÄLLBERGET-työtuolien takuusta erillisestä takuuvihkosta.

OSTOAPU Työtuolit kotiin ja toimistoon

EFG HIDETECH. Furniture for meetings

ÄLYKKÄITÄ RATKAISUJA VAIHTELUN VUOKSI

TOPLUX HINNASTO

KÄYTTÖOHJE. että istuin on kiinnitetty oikein.

KONKA ACCESS. ergonominen pesupaikka joka on suunniteltu ehkäisemään selkäkipua ja olkapäiden jännitystä sekä väsymistä.

DESIGN MAHDOLLISUUS KAIKILLE. Erikoistarjous. Voimassa 31/08/2012 ITALIAN DESIGN YOUR STYLE

EFG Myyntihinnasto 2016 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2

Ponychair. Istuimen mitat: Leveys 42 cm Syvyys 35 cm Korkeus räätälöitävissä Ristikon halkaisija 49 cm. Verhoilu: Aito nahka, kangas tai keinonahka

S A R J A [ E ] O N E

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

Tarjousten avauspöytäkirja

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI Kuopio FINLAND

VALVOMO. 24/7 työskentelyyn

Katso lisää sotka.fi

Bondo ATTENTION TO DETAIL

EFG Myyntihinnasto 2018

Asentohoitotyynyt nyt -15 % Tarjous on voimassa KAMPANJAKOODI: HOPEKU0218 NUKKUMINEN ASENTOHOITOTYYNYT

Kasvuun mukautuva. Uudenlainen kallistus / Selkänojan kallistus. Turvallinen ja kätevä kuljetus. Painopiste

Transkriptio:

CAPELLA

02 Capella

Capella 03 CAPELLA Capella on juuri sinulle suunniteltu työtuoli. Kuka oletkin ja missä työskenteletkin, istut mukavasti tässä ainutlaatuisessa ja innovatiivisessa tuolissa. Se on osaamisemme tulos, joka keskittyy hyvinvointiisi. Tuolin FreeMotion-mekanismin tasapainoiset mikroliikkeet kannustavat aktiiviseen istumiseen ja luovat hyvää oloa. Sulavan ajattoman muodon, keveän selkänojan ja monet muut tuolin yksityiskohdat on suunnitellut Johan Larsvall ja hänen tiiminsä Idesignissa. AKTIIVISEEN ISTUMISEEN Capella on uuden tyyppinen työtuoli, joka on suunniteltu pitämään kehosi liikkeessä. Oikein istumisessa kyse on kehon liikkumisesta. Capellan ydin on uusi innovatiivinen FreeMotion-mekanismi. Istuimen tasapainotetut mikroliikkeet edistävät aktiivista istumista. Ja auttavat sinua voimaan hyvin. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta Capella sulauttaa yhteen kaiken Kinnarpsin tiedon siitä, mikä työtuoleissa on tärkeintä, ja koet istuessasi optimaalista ergonomista mukavuutta. Tuolissa on monia säätövaihtoehtoja, joiden avulla löydät itsellesi sopivimman istuma-asennon. Intuitiivisten säädinten ansiosta voit helposti säätää tuolin mielesi mukaiseksi. Capella on houkutteleva ja hyvin muotoiltu. Siinä on puhtaat linjat ja selkeää geometriaa. Se on huippulaatuinen tuoli, jossa on myös huomioitu kestävät arvot. Capella on myös tarkoitettu tämän päivän luovaan ja joustavaan työtapaan. Sen käyttäjäystävällisyys ja säätöjen helppous tekevät siitä loistavan valinnan monitilatoimistoihin, joissa useat henkilöt käyttävät samaa tuolia työpäivän aikana.

04 Capella PARAS TYÖYMPÄRISTÖSI Millaista työtä teetkin, tarvitset toimivan ja ergonomisesti suunnitellun työympäristön. Se auttaa sinua nauttimaan työstä, motivoitumaan, suoriutumaan hyvin ja tuntemaan olosi hyväksi. Capella on tärkeä osa kokonaisuutta. Mukava ja hyvin suunniteltu työtuoli, josta on helppo pitää. Kun sitä käytetään pöydän, näytön ja säilytysyksikön kanssa, se sopeutuu nopeasti tarpeisiisi ja työtapaasi. Siitä tulee osa houkuttelevaa ja harkittua ympäristöä, joka luo myönteisiä tunteita ja hyvinvointia.

Capella 05 TOIMIVA JA ERGONOMINEN

06 Capella JOHAN LARSVALL IDESIGN Ruotsalainen muotoilija Johan Larsvall ja hänen tiiminsä Idesignissa ovat suunnitelleet Kinnarpsille useita menestyksekkäitä työtuoleja. Capellan muotoilussa korostuu selkeä geometria, joka luo perustan elegantille ja ergonomiselle työtuolile, joka tarjoaa syleilevää huolenpitoa ja mukavuutta. Ohut ja keveä selkänoja, huolitellut saumat, kelluvat käsinojat, elegantti jalkaristikko ja kutsuva istuin kaikki osat täydentävät houkuttelevaa kokonaisuutta. Tämä tekee Capellasta mukavan istua ja silmää miellyttävän. Se on tuoli, joka kestää ajan rasituksen. Capellan muotoilussa pyrimme selkeyteen ja puhtauteen sekä kokonaisuudessa että yksityiskohdissa, sulavalinjaiseen estetiikkaan ja oikeaan ergonomiaan. Hillityistä linjoista rakentuu selkeä muotokieli, joka tekee tuolista ainutlaatuisen. Johan Larsvall

Design: Idesign Capella 07

08 Capella

Capella 09

Capella 11 FREEMOTION SAA SINUT LIIKKEELLE Oikein istumisessa ja hyvässä olossa on kyse kehon liikkumisesta. Capellan innovatiivisen FreeMotion-mekanismin mikroliikkeet luovat parhaat edellytykset aktiiviseen istumiseen. Se auttaa sinua tekemään enemmän ja tuntemaan olosi paremmaksi. Capella on myös tuoli, joka tarjoaa korkeatasoista mukavuutta ja tukee kehoasi. Tuolin selkänoja on muotoiltu huolellisesti noudattamaan selkärankasi kaarta. Istuin on suunniteltu sopimaan niin monille erityyppisille henkilöille kuin mahdollista. Sen istuinsyvyys voidaan myös säätää sopimaan erimuotoisille kehoille. Lisämukavuutta voidaan saada valitsemalla selkänojan kallistuksen säätö ja ristiseläntuki. Uudet monitoimiset käsinojat voidaan helposti säätää tarpeittesi mukaisiksi. Ne voidaan myös siirtää lähemmäksi kehoa helposti ja luontevasti. Capella on aktiivinen tuoli joka mukautuu sinuun etkä sinä siihen.

12 Capella

Capella 13 NEXT OFFICE MONITILATOIMISTO Teknologian avulla voimme nykyään tehdä työtä milloin ja missä tahansa. Henkilökohtaisten työpisteiden tarve vähenee. Sen sijaan kasvaa joustavien, tehtäviin perustuvien ympäristöjen tarve. Monitilassa voit löytää optimaalisen tasapainon yksityisten ja sosiaalisten tehtäviesi välillä, kokousten ja yksilöllisen työn välillä sekä keskittymisen ja vuoropuhelun välillä. Capella on käyttäjäystävällisen toiminnallisuutensa ansiosta ihanteellinen näihin työympäristöihin, joissa se helposti mukautuu sopimaan eri käyttäjille ja erilaisiin tilanteisiin työpäivän aikana.

14 Capella

Capella 15 LUOVAAN ILMAPIIRIIN Capella sopii puhtaan muotoilunsa ansiosta moniin erilaisiin työympäristöihin. Siitä tulee luontevasti osa suuria ja pieniä ryhmiä, jotka jakavat työpäivän toistensa kanssa. Voit asettaa tuolit vierekkäin, toisiaan vastapäätä tai erikseen. Olipa tilanne mikä hyvänsä, se voi olla osa kokonaista ratkaisua. Se toimii myös hyvin yksittäisessä työpisteessä tai monen jakamassa penkkityöpisteessä.

16 Capella KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISTÄ TOIMIVUUTTA Teimme Capellan suunnittelussa yhteistyötä professori Anna-Lisa Osvalderin kanssa, joka on Göteborgin teknisen Chalmers-yliopiston tutkija. Hän on auttanut meitä muotoilussa ja säätövipujen sijoittelussa sekä arvioinut erilaisia prototyyppejä kehitysvaiheen aikana. Näin Capellasta tuli hyvin luonteva ja helppokäyttöinen tuoli. Voit helposti hyödyntää sen ainutlaatuista toiminnallisuutta ja saada parhaan mahdollisen mukavuuden ja ergonomian. Uudet säätövivut on sijoitettu käden ulottuville, jotta voit tehdä helposti tarvittavat säädöt. Toiminnot myötäilevät tuolin muotoilua luontevasti. Esimerkiksi pehmeästä muovista tehdyt harmaat säätimet opastavat sinua kääntämään tästä. Tunnet helposti ja vipua katsomatta, mistä ja miten säädetään. Näin tuolin säätäminen itsesi ja tarpeittesi mukaiseksi on yksinkertaista. Capella on kehitetty avaralla ergonomisella asenteella ja keskittymällä personoinnin mahdollisuuksiin. Se avaa tien joustavaan istumiseen vaihtelevissa työasennoissa, ja se on helppo säätää ja mukauttaa kullekin käyttäjälle. Vivut ovat intuitiivisia, ja säädöt voidaan tehdä loogisessa järjestyksessä. Vipuihin pääsee helposti käsiksi, ja niitä voi käyttää mukavasti tuolissa istuen. Anna-Lisa Osvalder, Human Machine systems -laitoksen professori ja vanhempi lehtori Chalmersin teknisen yliopiston ergonomiaosastolla Göteborgissa.

18 Capella TOIMINNOT JA VALINNAT FREEMOTION - AKTIIVISEEN ISTUMISEEN Capellan FreeMotion-mekanismi luo istuimen tasapainotettujen mikroliikkeiden avulla olosuhteet aktiiviselle istumiselle. Istuin ja selkänoja liikkuvat toisistaan riippumatta ja mukailevat liikkeitäsi. Voit myös asettaa haluamasi keinuvastuksen tuolisi selkänojalle.

Capella 19 ISTUINKORKEUS Voit nopeasti ja helposti säätää istuimen korkeuden itsellesi sopivaksi. Tämä antaa kehollesi optimaalisen tuen. Säädä korkeus niin, että jalkapohjasi ovat lattiaa vasten ja polvesi taipuvat 90 :n kulmassa. ISTUINSYVYYS Istuinsyvyys voidaan säätää suhteessa tuolin selkänojaan, jotta saat parhaan mahdollisen istuma-asennon sekä tuen säärillesi ja reisillesi. On hyvä jättää 20 30 mm:n rako polvitaipeen ja istuimen väliin parhaan mukavuuden saavuttamiseksi. SELKÄNOJAN KORKEUS Kaikki nojaa koskevat säädöt tehdään selkänojasta. On tärkeää asettaa tuolin selkänojan korkeus niin, että lantioalue on tuettu oikein. SÄÄDETTÄVÄ RISTISELÄNTUKI Ristiseläntukea vahvistava lisätuki (ADLU) on saatavissa lisähintaan. Tuki säädetään kääntämällä tuolin selkänojan takana olevaa nuppia. SÄÄDETTÄVÄ SELKÄNOJAN KALLISTUS Selkänojan kallistuksen säätö (ADBA) on saatavissa lisähintaan. Sen avulla voit säätää tuolin selkänojan kulman ristiseläntuessa. Näin tuolin yläosa tulee lähemmäksi kehoasi. Tämä antaa sinulle parhaan mahdollisen hartia- ja selkätuen. TUOLIN KALLISTUKSEN LUKITUS Tuolin selkänojan kallistus voidaan lukita eri asentoihin. Voit asettaa haluamasi keinuvastuksen tuolisi selkänojalle.

20 Capella TOIMINNOT JA VALINNAT TUOLIN KEINUVASTUS Voit pyöreän vivun avulla asettaa tuoliin keinuvastuksen ja siten mukauttaa sen täysin tarpeisiisi. MATALA TAI KESKIKORKEA SELKÄNOJA Matala selkänoja on 600 mm korkea ja keskikorkea versio on 700 mm. Molempien korkeutta voi säätää (90 mm), ja niihin voidaan kiinnittää niskatuki, ristiseläntuki ja selkänojan kulman säätö. SafeBack-toiminto takaa turvallisen palaamisen normaaliasentoon, kun selkänojan tuki vapautetaan lukitusta kallistusasennosta. NISKATUKI Säädettävä niskatuki (NC) tarjoaa rajatonta toiminnallisuutta. Se voidaan asettaa eteen- tai taaksepäin (200 mm) tai kallistaa. Myös sen korkeutta voi säätää (240 mm). Niskatuen kangas on sama kuin tuolin selkänojassa ja istuimessa. KÄSINOJAT Monitoiminen käsinoja, jossa on säädettävä syvyys, kulma, leveys ja korkeus (90 mm). Näin saat parhaan asennon käsivarsillesi ja hartioillesi. Säätäminen on selkeää, ja käsinojat voidaan helposti siirtää lähemmäksi kehoasi. MUOVINEN RISTIKKOJALUSTA Viisisakarainen ristikko on tyylikäs ja ergonomisesti erityisesti suunniteltu tukemaan jalkoja. Jalkojen lepuuttaminen ristikon päällä vähentää reisien alapuolelle kohdistuvaa painetta ja takaa levollisen asennon. Musta Black Edition -malli on varustettu tällä ristikolla. VIISISAKARAINEN ALUMIINIRISTIKKO White Edition-, Silver Edition- ja Polished Edition -mallit on varustettu alumiinisella sakararistikolla.

Capella 21 PYÖRÄT Capellassa on uuden tyyppiset pyörät, jotka ovat huomattavasti hiljaisemmat kuin perinteiset pyörät. Ne pyörivät helposti kuormitettuinakin ja jarruttavat kevyesti, kun tuolin kuormitus loppuu. Pyörät voidaan valita lattiatyypin mukaan. Kovan lattian pyörä (CASTNN60 musta, harmaa raita) on saatavissa vakiona. PYÖRÄVAIHTOEHDOT Pehmeän lattian pyörä (CASTNN60SF musta) ja liukunasta (musta) ovat saatavissa lisähintaan. KAASUJOUSI Vakiokaasujousi (KGAS0 130 mm) on tehty metallista ja se on saatavissa kahtena viimeistelynä, grafiitinmustana tai kromina. Kaksi kaasujousta, jotka tarjoavat lisäkorkeutta (KGAS80 190 mm ja KGSA190 270 mm) ovat saatavissa lisähintaan. Ne ovat saatavana mustana tai huurrettuna kromina, ja ne voidaan yhdistää jalkatukeen. Huomaa, että korkein malli (270 mm) voidaan varustaa vain liukunastoilla, ei pyörillä. JALKATUKI Capella-tuoleihin, joissa on korkeammat kaasujouset, voidaan kiinnittää jalkatuki (FR540 musta) poistamaan paine jaloilta. Se kiinnitetään kaasujousen ympärille ja sen korkeutta voidaan säätää. Korkein kaasujousimalli (270 mm) varustetaan aina liukunastoilla.

22 Capella

Capella 23

24 Capella KINNARPS COLOUR STUDIO Inspiroidu ainutlaatuisesta ja laajasta kangasvalikoimastamme Kinnarps Colour Studiosta. Se sisältää kaiken, mitä voit toivoa luovilta ja kauniilta kankailta. Houkuttelevassa kokoelmassa on laaja valikoima värejä, materiaaleja ja kuvioita; erilaisia ilmeitä ja tunnelmia; yhdistelmä klassista eleganssia ja uusimpia trendejä. Ne kaikki antavat sisustuksellesi oman henkilökohtaisen kosketuksesi. Etsi visuaalinen ulkoasu ja tunnelma, joka sopii parhaiten sisustukseesi. www.kinnarps.fi/kcs

Capella 25

26 Capella RUOTSALAISVALMISTEISTA KESTÄVYYTTÄ Capella on ruotsalaisvalmisteinen työtuoli, jossa on otettu huomioon sekä laatu että kestävät arvot. Vastaamme koko valmistusketjusta ja valvomme sitä aina raaka-aineiden hankinnasta ja tuotannosta kuljetukseen ja pakkaushuopien uudelleenkäyttöön. Hyväksytyssä testilaboratoriossamme varmistamme, että tuoli vastaa kansainvälisiä laatustandardeja. Tämä takaa sen, että Capella tarjoaa parasta mahdollista työtuolilaatua. Pitkän kestävyytensä ansiosta tuoli on paras valinta myös ympäristön kannalta. Innovatiiviset ratkaisut, jotka tekevät Capellasta niin ainutlaatuisen, käsittävät esimerkiksi sen, että uusi mekanismi on tehty kevyestä materiaalista (joka on 100-prosenttisesti kierrätettävää), ja siinä käytetään vähemmän osia kuin aiemmin. Toinen etu on uusi tuotantomenetelmä, joka erottaa erilaiset tuolissa käytetyt materiaalit toisistaan. Tämä yksinkertaistaa purkamista kierrätettäessä.

Capella 27

28 Capella Niskatuki Niskatuki kehys musta, valkoinen Niskatuki päällys musta, kiillotettu Käsinoja Käsinojan pehmuste musta, vaaleanharmaa Käsinojan varsi musta, valkoinen Käsinojan liitososa musta, kiillotettu Mekanismi musta, valkoinen Kaasujousi musta, kiillotettu Ristikko musta, hopeanvärinen, kiillotettu White Edition (EDW) EDITION RISTIKKOJALUSTA KAASUJOUSI MEKANISMI KÄSINOJAT NISKATUKI EDB Musta muovi Musta Musta Musta/musta/musta Musta/musta EDS Hopeanharmaa alumiini Musta Musta Musta/musta/musta Musta/musta EDP Kiillotettu alumiini kiillotettu Musta Kiillotettu/musta/musta Kiillotettu/musta EDW Kiillotettu alumiini kiillotettu Valkoinen YHDISTELMÄ Ks. edellä olevat lisävarusteet Ks. edellä olevat lisävarusteet Ks. edellä olevat lisävarusteet Kiillotettu/valkoinen/ vaaleanharmaa Ks. edellä olevat lisävarusteet Kiillotettu/valkoinen Ks. edellä olevat lisävarusteet

Capella 29 CAPELLAN ERILAISET ULKOASUT Capella on saatavana neljänä ainutlaatuisena editionina eli viimeistelynä. Voit valita black editionin, silver editionin, polished editionin ja white editionin välillä. Saatavilla on myös fifth edition, jossa päätät itse osien yhdistelmästä. Omilla valinnoillasi voit muuttaa tarvittavien osien, kuten sakararistikon, kaasujousen, käsinojien jne. viimeistelyä ja väriä. Lisävarusteiden avulla voit luoda tuolin, jolla on ainutlaatuinen ilme ja viimeistely ja joka tarjoaa yhtenäistä kokonaismuotoilua mukautettuna erilaisiin työympäristöihin. Black Edition (EDB) Silver Edition (EDS) Polished Edition (EDP)

30 Capella

Capella 31 RAKENNA OMA TUOLISI Verkkosivustollamme voit helposti ja nopeasti luoda oman Capella-tuolisi. Valitse erilaisista lisävarusteista, kuten käsinojista, niskatuista, matalista tai keskikorkeista selkänojista. Tai voit valita eri värejä ja erilaisia materiaaleja käytettäväksi esimerkiksi jalkaristikkoon ja muihin yksityiskohtiin. Tämä kaikki siksi, että voit nähdä, miltä valitsemasi vaihtoehdot näyttävät yhdessä, ja luoda juuri sinulle itsellesi parhaan tuolin. www.kinnarps.fi/capella CF110 CF111 CF111 (käsinoja + NC-niskatuki) CF120 CF121 CF121 (käsinoja + NC-niskatuki) CF110 480 400-450 400-530 400-530 -/ - - CF111 480 400-450 400-530 400-530 190-280 - CF120 480 400-450 400-530 400-530 -/ - - - CF121 480 400-450 400-530 400-530 190-280 - CAPELLA-TYÖTUOLI MEKANISMI FreeMotion-mekanismi luo istuimen tasapainotettujen mikroliikkeiden avulla olosuhteet aktiiviselle istumiselle. Istuin ei ole koskaan lukittuna, vaan liikkuu myös kun keinu on lukittu. ISTUIN Säädettävä istuinkorkeus (kaasujousi KGASO, metallia, musta tai kromin värinen viimeistely), säädettävä istuinsyvyys. SELKÄNOJA Matala tai keskikorkea selkänoja, säädettävä korkeus. KEINU Säädettävä keinuvastus ja lukittava kallistus. PEHMUSTE Muotoonpuristettu polyeetteri. RISTIKKO Muovinen musta sakararistikko (Black Edition) (CB9) ja kovan lattian pyörät (CASTNN60, musta, harmaa ohjain) Alumiinisakararistikko (CB10), hopeanharmaa tai kiillotettu pinta (Silver, Polished tai White Edition). LISÄVARUSTEET Niskatuki (NC), säädettävä ristiseläntuki (ADLU) ja säädettävä selkänojan kulma (ADBA) ovat saatavissa lisähintaan. Kaasujouset, joissa on lisäkorkeus (KGAS 80 190 mm ja KGAS 190 270 mm), musta tai huurrettu kromi, jotka voidaan yhdistää jalkatukeen (FR540, musta). Pehmeän lattian pyörät (CASTNN60SF, musta) ja liukunastat (musta). KÄSINOJA Monitoiminen käsinoja, jossa on säädettävä syvyys, kulma, leveys ja korkeus (90 mm). Käsinojan tyyny 220 x 10 mm, pehmeä muotoonpuristettu TPU. YKSIKKÖ mm. MUOTOILU Johan Larsvall, Idesign. 2015-05

32 Capella KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/8612175303/0515 PIDÄTÄMME OIKEUDEN KAIKKIEN TIETOJEN MUUTTAMISEEN