WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "WORKSPACE SOLUTIONS LEIA"

Transkriptio

1 WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

2 KAIKKI HALUAVAT OLLA LEIAN YSTÄVIÄ. SE ON LEIKKISÄ, LUOVA TUOLI, JOSTA ON HELPPO PITÄÄ. TOIMIVA KOKOUSTUOLI, JOKA ON HELPPO SIJOITTAA SUURIIN TAI PIENIIN RYHMIIN, SEKÄ PINOTTAVA ETTÄ YHTEENKYTKETTÄVÄ. LEIA-TUOLIN SELKEÄ MUTTA MIELLYTTÄVÄ MUOTOILU ON SAATAVANA KAHDEKSANA ERI VERSIONA.

3

4 MONIKÄYTTÖINEN JA JOUSTAVA Joustavuutensa ansiosta Leia on helppo sijoittaa täyttämään kokous- tai koulutustilat tarvittavilla istuinpaikoilla. Tuolit ovat pinottavia, ne voi kokouksen päätyttyä kerätä kätevästi säilytysvaunuun, jolloin tilaa voidaan käyttää johonkin muuhun.

5

6 Leia on tuoli, jossa halusimme viedä skandinaavisen muotoilun huippuunsa. Sen kaikki linjat ovat tarkkaan harkittuja mukavuuden takaamiseksi. Leia on ergonominen, miellyttävä istua, ja samalla se edustaa ilmeikästä ja ajatonta designia. Leiassa on paljon yksityiskohtia, se sopii selkeästi osaksi nykyaikaisia työympäristöjä ja julkisia tiloja. Johan Larsvall, Nils Löventorn - Idesign

7

8 HARKITTU KOKONAISUUS Juhlasaliin, auditorioon tai luentosaliin kokoonnutaan saamaan tietoa tai kokemaan jotain uutta yhdessä. Leia on tilatehokas näissä suurissa tiloissa, tuolit muodostavat toimivan ja kutsuvan kokonaisuuden, ja kaikki voivat istua hyvin. Kun tuolit kytketään yhteen, luodaan vakaita, usealle käyttäjälle mukautettuja ratkaisuja. Tuolit on helppo myös irrottaa toisistaan ja kalustaa tila tarvittaessa uudelleen. Ylimääräiset tuolit pinotaan ja siirretään pois tuolivaunulla.

9

10 JULKISIIN TILOIHIN Ruokalan ja kahvilaympäristön suunnittelussa on huomioitava kokonaisuus, valon, äänen ja värien lisäksi myös toimivuus ja muotoilu. Siisteyden ylläpitämisen on oltava helppoa, ja kaikilla on oltava tilaa syödä ja seurustella. Leia sopii hyvin erilaisiin yhdistelmiin pöydän ympärillä tai penkkiratkaisuihin. Tiloihin, joissa mielellään istutaan vierekkäin tai vastatusten. Värit ja ilme edistävät leikkisän ja sosiaalisen ympäristön luomista. Kestävä muovinen istuin ja selkänoja on helppo kuivata ja pitää puhtaana.

11

12 KINNARPS COLOUR STUDIO Inspiroidu ainutlaatuisesta Kinnarps Colour Studio -valikoimastamme. Se sisältää kaiken, mitä voit toivoa luovilta ja kauniilta materiaaleilta (kankaita, nahkaa, laminaattia, viilua, metallia, akryylia, muovia ja lasia). Tämä kestävä valikoima sisältää runsaasti värejä ja kuvioita, joissa yhdistyvät klassinen eleganssi ja uusimmat trendit. Houkuttelevien tehostevärien avulla saat luotua tasapainon eri värien ja materiaalien välille siten, että syntyy miellyttävä kokonaisuus. Kaikki tämä, jotta löytäisit ilmeen, joka sopii ympäristöönne parhaiten.

13 MUOVIT Spearmint Petrol Sininen Vihreä Oranssi Kullankeltainen Punainen Valkoinen Musta METALLIT Valkoinen Kromi Hopea Musta MATERIAALIT JA VÄRIT Leia antaa lukemattomia mahdollisuuksia löytää juuri se ilme, joka sopii ympäristöösi parhaiten. Tästä voit nähdä, mitä materiaaleja ja värejä valittavanasi on.

14 KESKEISTÄ ON KESTÄVYYS Olemme vastuussa ja ohjaksissa koko valmistusketjun osalta. Raaka-aineiden hankinnasta ja asennuksesta, kuljetukseen ja pakkaushuopien uudelleenkäyttöön. Varmistamme valtuutetussa koelaboratoriossamme, että tuoli täyttää kansainväliset laatuvaatimukset. Se täyttää myös lajitteluvaatimukset, mikä mahdollistaa kierrättämisen. Tuolin joustava käytettävyys (kytkettävä ja pinottava) tarkoittaa, että tuoli on helppo mukauttaa tilan tarpeen pienenemisen tai suurenemisen mukaan. Lisäksi tuolin istuinosaan on valittavissa useita ympäristömerkittyjä kankaita (Oeko-tex ja EU Ecolabel).

15 THE BETTER EFFECT Kun valitset Kinnarpsin, sinusta tulee korvaamaton osa ketjureaktiota. Käsityötä, ergonomiaa ja yhteistyötä kuvastavien laaturatkaisujen valintaan sisältyy terveemmän, iloisemman ja tuottoisamman tiimin valinta. Se merkitsee myös menestyksekkäämpää ja kestävämpää toimintaa. Kaikesta tästä syntyy THE BETTER EFFECT.

16 ERILAISIA JALUSTOJA Leiassa on sama perusdesign, jossa istuin ja selkänoja yhdistetään valitsemaasi jalustaan: jalat, jalakset, 5-sakarainen ristikko ja baarijakkaran kaksi eri korkeutta. Jokaisella on erilainen vaikutelma ja eri käyttöalue. NELJÄ JALKAA Tyylipuhdas metallijalusta (musta, valkoinen, hopea tai kromi). Muoviset liukunastat tekevät käytöstä pehmeää ja pitävät melutason miellyttävänä (huopatassut lisävarusteena). Voidaan kytkeä sivusuunnassa yhteen rivikytkentäheloilla, ja on lisäksi pinottavissa (saatavana yhteensopiva pinoamisvaunu). LENKKIJALKA Pehmeästi muotoiltu metallijalusta (musta, valkoinen, hopea tai kromi). Muoviset liukunastat tekevät käytöstä pehmeää ja pitävät melutason miellyttävänä (huopatassut lisävarusteena). On myös pinottava. JALAKSET Tyylikäs metallinen jalasalusta (musta, valkoinen, hopea tai kromi). Muoviset liukunastat tekevät käytöstä pehmeää ja pitävät melutason miellyttävänä (huopatassut lisävarusteena). Voidaan kytkeä sivusuunnassa yhteen rivikytkentäheloilla, ja on lisäksi pinottavissa (saatavana yhteensopiva pinoamisvaunu). MATALA BAARIJAKKARA Baarijakkara, metallinen jalasalusta ja jalkatuki (musta, valkoinen, hopea tai kromi). Sopii 900 mm korkean pöydän yhteyteen. Muoviset liukunastat tekevät käytöstä pehmeää ja pitävät melutason miellyttävänä (huopatassut lisävarusteena). On myös pinottava. KORKEA BAARIJAKKARA Baarijakkara, metallinen jalasalusta ja jalkatuki (musta, valkoinen, hopea tai kromi). Sopii 1050 mm korkean pöydän yhteyteen. Muoviset liukunastat tekevät käytöstä pehmeää ja pitävät melutason miellyttävänä (huopatassut lisävarusteena). On myös pinottava. 5-SAKARAINEN RISTIKKO JA PYÖRÄT Käytännöllinen 5-sakarainen, muovinen ristikkojalusta (musta). Pyörien avulla pääset joustavasti pöydän ääreen. Jarruttomat pyörät (mustana) kuuluvat vakiovarustukseen, jarrulliset pyörät (mustana) tai liukunastat ovat saatavana lisävarusteena.

17 LISÄVARUSTEET Valittavanasi on useita toiminnallisia lisävarusteita, joiden avulla voit varustaa Leian parhaalla mahdollisella tavalla. KÄSINOJAT Voit valita Leia-tuoliin käsinojat ja neljän jalan jalustan tai jalasalustan. Käsinojilla on mukava lepuuttaa käsivarsia. Käsinojalevy on mustaa tai valkoista muovia. VERHOILTU ISTUINTYYNY Leiaan voi valita kangasverhoillun istuintyynyn. Valitse kangas Kinnarps Colour Studio -valikoimasta ja yhdistele eri värejä istuimessa ja selkänojassa. PYÖRÄT Leia-tuoli, jossa on 5-sakarainen ristikkojalusta, on varustettu pyörillä joustavaa käyttöä ajatellen. Jarruttomat pyörät (mustana) kuuluvat vakiovarustukseen, jarrulliset pyörät (mustana) tai liukunastat ovat saatavana lisävarusteena. RIVIKYTKENTÄ Hela, jolla useita Leia-tuoleja (neljä jalkaa tai jalasalusta) kytketään joustavasti sivuttain yhteen. Helppo kiinnittää tuoliin ja irrottaa siitä. VAUNU Pinoamisvaunu tuolien helppoon pinoamiseen ja säilytykseen siirtämiseen (enintään 30 tuolia). Neljä pyörää, joista kaksi on lukittavia.

18

19 LEIA 540 LEIA 540 US LEIA 540 A LEIA 540 A US LEIA 540 SLEDGE LEIA 540 SLEDGE US LEIA 540 A SLEDGE LEIA 540 A SLEDGE US LEIA 540 CFRAME LEIA 540 CFRAME US LEIA 540 XBASE5 LEIA 540 XBASE5 US LEIA 540 M SLEDGE LEIA 540 M SLEDGE US LEIA 540 H SLEDGE LEIA 540 H SLEDGE US Leia 540 / Leia 540 US / /505 5,5/6,1 Leia 540 A / Leia 540 A US / /505 6,1/6,7 205 Leia 540 SLEDGE / Leia 540 SLEDGE US / /505 7/7,5 Leia 540 A SLEDGE / Leia 540 A SLEDGE US / /505 7,7/8, /10/30 US 15/10/20* 15/10/30 US 10/10/20* 15/10/30 US 10/10/20* 15/10/30 US 10/10/20* Leia 540 CFRAME / Leia 540 CFRAME US / /505 8,0/8,7 4/8/8* Leia 540 XBASE5 / Leia 540 XBASE5 US / / ,0/8,7 Leia 540 M SLEDGE / Leia 540 M SLEDGE US / /490 8,6 US 8** Leia 540 H SLEDGE / Leia 540 H SLEDGE US / /490 9,1 US 8** LEIA TAUSTA Muovia ISTUIN Muovia, lisävarusteena verhoiltu istuintyyny (US). JALUSTA Jauhemaalattua metallia (jalat, jalakset, musta, valkoinen ja hopea), kromia RISTIKKOJALUSTA Mustaa muovia. Kaasujousella säädettävä istuinkorkeus. Jarruttomat pyörät. KÄSINOJA Tuoliin, jossa neljä jalkaa tai jalasalusta. Käsinojalevy valkoista tai mustaa muovia ISTUINTYYNY Istuintyyny liimattua polyeetteriä ja kangasverhoilu LISÄVARUSTEET Ristikkojalusta: huopapintaiset liukunastat, jarrulliset pyörät. Muut jalustat: huopapintaiset liukunastat. Rivikytkentä (RC1) tuoliin, jossa neljä jalkaa tai jalasalusta. LISÄVARUSTEET Pinoamisvaunu (CHAIRTR01 / D-500) YKSIKKÖ mm. DESIGN Johan Larsvall, Nils Löventorn (Idesign). *Pinottavissa lattialle/vaunuun D-500 ja CHAIRTR01 **Pinottavissa vain lattialle

20 kinnarps.fi KINNARPS GLOBAL RANGE & COMMUNICATIONS/1703 ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Monroessa jokaisella kaarella on merkitys. Jokaisella viivalla tarkoitus. Muotoilusta vastaa Idesign, ja nimensä tuoli on saanut klassisen kaunottaren mukaan. Kaunis tuoli,

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO WORKSPACE SOLUTIONS TEMO TEMO-TYÖTUOLI EDUSTAA PUHTAUTTA JA KONSTAILEMATTOMUUTTA. SE TARJOAA TOIMINNALLISTA YKSINKERTAISUUTTA, MIKÄ TEKEE SIITÄ VARMAN VALINNAN. Temo on ergonominen ja kestävä työtuoli.

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE

AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Valmistaudu halaukseen, jonka sinulle antaa Embrace. Uudentyyppinen tuoli. Muotoiltu huolella ja harkiten. Tunteella. Ei ainoastaan erilaisiin kokouksiin, vaan myös vieraiden

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Liikkeen inspiroima istumapaikka. Aaltoilevuutta. Jännittävä lainehdinta. Joka kutsuu keskusteluun. Yhteiseen hetkeen. Tai omaan aikaan. Ansaittuun lepoon. Luonnollinen muoto

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA SCANDINAVIA ON AJATON KLASSIKKO. PUHTAAT, PELKISTETYT MUODOT JA MONIPUOLISET YHDISTELY- MAHDOLLISUUDET HELPOTTAVAT SISUSTUSIDEOIDEN TOTEUTTAMISTA. YLLÄTYS ON SIINÄ, MIKÄ

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Kun Daniel Figueroa suunnitteli Esencian, hän antoi tuolille sekä sielun että persoonallisuuden. Nimesimme Esencian latinankielisen essentia-sanan mukaan. Se tarkoittaa

Lisätiedot

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo on oppimista tukeva pöytä joka haluaa olla osa tärkeintä päivää. Koulupäivää. Pöytäsarja, joka on luotu täysin tulevien käyttäjiensä mukaan. Kaikenikäisten ja -pituisten

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

PÖYTÄSARJA KAIKKIIN KOKOUKSIIN

PÖYTÄSARJA KAIKKIIN KOKOUKSIIN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Luomme arvoa yhdessä. Uusia ideoita syntyy ja jotain ainutlaatuista luodaan silloin, kun kokoonnumme. Multicom-pöytäsarjan älykkäät ratkaisut edistävät luovuutta ja vuorovaikutusta.

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS ON JOUSTAVA, RYHMÄN KESKEN JAETTAVA PENKKIRATKAISU, JOKA MUKAUTUU YKSILÖILLE. TASAPAINOINEN ÄÄNIYMPÄRISTÖ JA OMAA TILAA Polaris tarjoaa yhdessä erilaisten pöytäseinäkkeiden

Lisätiedot

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Paras tapa istua ergonomisesti oikein on pitää keho liikkeessä. Kuulostaako hankalalta? Sitä se ei ole, FreeFloat-keinulla varustettu Plus[6] rohkaisee liikkumaan,

Lisätiedot

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Olemme avaamassa oven johonkin uuteen. Ottamassa jotakin hyvää ja tekemässä siitä vieläkin parempaa. Entrada II on suositun työtuolin seuraava sukupolvi,

Lisätiedot

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010 Q kokous ja konferenssi -FURNISHER OY juhlatila ja -sali Kuvasto 2010 toimisto- ja työtila Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3 CARITA-PÖYDÄT 2 Carita-pöydät Carita-pöydät 3 CARITA-PÖYDÄT On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

6000 & 8000 6000 & 8000 3

6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 8000-työtuoli on muotoilultaan samanlainen kuin 6000, ja monet niiden osista ovat samanlaiset. Niiden erona on keinutoiminto. 8000-mallissa on Synkron-keinu,

Lisätiedot

AKTIIVISEEN ISTUMISEEN

AKTIIVISEEN ISTUMISEEN CAPELLA 02 Capella Capella 03 CAPELLA Capella on juuri sinulle suunniteltu työtuoli. Kuka oletkin ja missä työskenteletkin, istut mukavasti tässä ainutlaatuisessa ja innovatiivisessa tuolissa. Se on osaamisemme

Lisätiedot

LUONNOLLISTA MUOTOILUA

LUONNOLLISTA MUOTOILUA TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON Luonnossa esiintyy kuusikulmioita lumihiutaleissa, mehiläisvahakennoissa ja kilpikonnan kuoressa. Se on luonnon pinta-alaa tehokkaimmin hyödyntävä muoto, jota voi

Lisätiedot

Uutuuksia 2012. by Ofisea Oy

Uutuuksia 2012. by Ofisea Oy Uutuuksia 2012 by Ofisea Oy Suomalaista tuotanto-osaamista japanilaisen Okamuran mallistoon Piiroisen valmistama T1 -tuoli on näyttö suomalaisen kestävän valmistuksen taidoista. T1 Okamura istuin verhoiltu,

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO 1 ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO 2 Seuraavaksi on esitelty asiakas-/neuvottelutilojen tuolimallistomme ja keskiosassa olevat ominaisuudet sisältyvät tuolimalliin. Mallistoesittelyssä olevat

Lisätiedot

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon.

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Tuoleja yksilöllisiin, todellisiin tarpeisiin. Liikkuvuus työssä on lisääntynyt ja työ ei ole enää sidottu kiinteään työpaikkaan tai työpisteeseen. Vaatimukset työtuoleille

Lisätiedot

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Pöytä, joka soveltuu älykkään muotoilunsa ansiosta moniin tarkoituksiin. Omaan työhön. Spontaaneihin keskusteluihin. Suunniteltuihin kokouksiin. Virkistävää materiaalien

Lisätiedot

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit Sivu Korkeus Tuotenumero Kuvaus Hinta KLIMASTAR polyuretaaninen työtuoli 10 440-625 WS 9210 Kiillotettu viisihaarainen jalusta ja 454 10 463-638 WS 9220 Kiillotettu

Lisätiedot

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Osaaja hallitsee tekniikan Uudistuvan - ajanmukaisesti kasvavan oman mallistomme lisäksi toimimme alihankkijana merkittäville kalustamisen merkeille. Joustava

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT H012-14, HINTA- JA LAATUVERTAILU, RYHMÄ 1, TUOLIT 25.2.2014 HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT 1(9) Pos. Kalustekoodi Kaluste

Lisätiedot

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät 1/19 Päivitetty 24.11.2014 A A1 Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET (vertailupisteet max 10 pistettä/tuote siten, että edullisin tarjottu hinta saa 10 pistettä) Työpöytä, sähkösäätöinen Standardin EN527-1:2011

Lisätiedot

Tarjousten avauspöytäkirja

Tarjousten avauspöytäkirja Tarjousten avauspöytäkirja Diaaritunnus Hankintayksikkö ETELÄ-KARJALAN HANKINTAPALVELUT Hankinta C 18/2012 LAPPEEN KOULUN OPETUSTILOJEN KALUSTEET Kyseessä on sopimustoimittajien kesken järjestetty ns.minikilpallutus.

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET SARJA[T] 2 Sarja[T] Sarja[T] 3 SARJA[T] Joustava Sarja[T] on suunniteltu, jotta kaikki voisivat luoda oman optimaalisen työpisteensä joka samalla sopii kokonaisuuteen. Näin sekä yksilö että ryhmä saavat

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(18) SISÄLLYS TYÖPÖYDÄT sivu: TP1 TYÖPÖYTÄ 3 TP2 TYÖPÖYTÄ 4 HY TYÖPÖYDÄN YLÄHYLLY 5 MUUT PÖYDÄT

Lisätiedot

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 1 Kristalia on vuonna 1994 perustettu innovatiivinen italialainen yritys, jonka mallisto koostuu esim. neuvottelupöydistä ja tuoleista. Useat tämän valmistajan tuotteet

Lisätiedot

News from Milan 2014

News from Milan 2014 News from Milan 2014 2 Slim Irony pöydät Teräsrunkoinen sivupöytä, saatavana useita eri kokoja. Slim Sissi tuoli Tuolin runko, istuin ja selkänoja ovat terästä. Saatavana lisävarusteena magneetilla kiinnitettävä

Lisätiedot

Varastotuotekuvasto 2014

Varastotuotekuvasto 2014 Varastotuotekuvasto 2014 Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Vuosien varrella tehty kehitystyö näkyy monipuolisina

Lisätiedot

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi 1 TYÖTUOLIMALLISTO 2 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT 3 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT Tutkimusten mukaan toimistotyötä tekevien henkilöiden sairaspoissaoloista johtuu merkittävä osa tuki ja liikuntaelinten sairauksista.

Lisätiedot

LUOVA JA ÄÄNTÄ VAIMENTAVA

LUOVA JA ÄÄNTÄ VAIMENTAVA PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Priimi (Prim) on musiikkitermi, joka tarkoittaa ensimmäiseen puhtaaseen säveleen viittaavaa kahden sävelen välistä intervallia. Sana on peräisin latinan sanasta primus, joka tarkoittaa

Lisätiedot

KONKA ACCESS. ergonominen pesupaikka joka on suunniteltu ehkäisemään selkäkipua ja olkapäiden jännitystä sekä väsymistä.

KONKA ACCESS. ergonominen pesupaikka joka on suunniteltu ehkäisemään selkäkipua ja olkapäiden jännitystä sekä väsymistä. KONKA ACCESS Ergonominen työasento ja Mukavuutta asiakkaillesi ergonominen pesupaikka joka on suunniteltu ehkäisemään selkäkipua ja olkapäiden jännitystä sekä väsymistä. promo&news 1/2014 follow us on

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

Varastotuotekuvasto 2014

Varastotuotekuvasto 2014 Varastotuotekuvasto 2014 Työtuolit Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Vuosien varrella tehty kehitystyö näkyy monipuolisina

Lisätiedot

S A R J A [ E ] O N E

S A R J A [ E ] O N E SARJA[E] ONE 2 Sarja[e] one Sarja[e] one 3 SARJA[E] ONE Sarja[e] one tarjoaa useita vaihtoehtoja ja runsaasti valinnan vapautta oman ratkaisusi luomiseen. Sarjaa[e] one on laajennettu lisäämällä vielä

Lisätiedot

EFG Classroom Vaativaan ympäristöön

EFG Classroom Vaativaan ympäristöön EFG Classroom Vaativaan ympäristöön 2 Elävä kouluympäristö EFG Classroom on koulukalustesarja, joka on kehitetty tämän päivän ja tulevaisuuden kouluihin. Joustavia ratkaisuja, jotka mahdollistavat nopeat

Lisätiedot

MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015. www.savo.com

MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015. www.savo.com MYYNTIHINNASTO 2015 1. 6. 2015 Ota rento asento ja nauti kokemuksesta Meidät on luotu liikkumaan. Savo-työtuoleissa on Savo Floating Tilt -mekanismi, joka mahdollistaa istuimen ja selkänojan liikkumisen

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2012 - Miljökalusteet Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja EFG Express...

Lisätiedot

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun)

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Kalustekori 1 Tila 145 kpl 6. luokka Oppilastyöpöytä, laminaatti, ryhmämuotoiltava, vakiokorkeus 20 Oppilastuolit,

Lisätiedot

Telakkakadun koulu, Suolahti

Telakkakadun koulu, Suolahti 1 (13) Telakkakadun koulu, Suolahti Tarjouspyynnön liite Yleistä Huomioitava kalusteiden ja materiaalien helppohoitoisuus sekä soveltuvuus perusopetuksen käyttöön (mm. ergonomiavaatimukset) Oppilaskalusteissa

Lisätiedot

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 1(8) HOIVAKALUSTEET RYHMÄ 1: Sohvat ja nojatuolit Tarjoaja Tarjoaja Tarjoaja Pos. Kaluste: Määrä: Kinnarps Oy Lekolar-Printel Oy Martela Oyj 1

Lisätiedot

Pyydämme sitovaa tarjoustanne:

Pyydämme sitovaa tarjoustanne: MATERIAALIHALLINTO Puh.(6)6 (vaihde), telefax (6)6 58 sähköpostiosoite: hankinta@seinajoki.fi TARJOUSPYYNTÖ 5..6 hp Pyydämme sitovaa tarjoustanne: vastaanottaja lähiosoite postitoimipaikka Tarjouksessa

Lisätiedot

ota rento asento ja nauti kokemuksesta

ota rento asento ja nauti kokemuksesta Savo s3 ota rento asento ja nauti kokemuksesta Istu uuteen Savo S3 -työtuoliin. Säädä istuinkorkeus itsellesi sopivaksi ja nojaa taaksepäin. Tuolin selkänoja mukailee selkäsi kaarta ja tukee luontevasti

Lisätiedot

Tuotekortit ISTUIMET

Tuotekortit ISTUIMET Tuotekortit ISTUIMET LIGHTNESS Design Samuli Naamanka 3282 3280, 3282, 3297 Istuin- ja selkä: Grada-vanerista valmistettu istuin ja selkä. Pinta luonnonvärinen koivu- tai pyökkiviilu, petsattu pyökkiviilu,

Lisätiedot

Tog ake it matter LUOMME YHDESSÄ YKSILÖLLISIÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA YHDISTÄVÄT MUOTOILUN JA TOIMINNALLISUUDEN

Tog ake it matter LUOMME YHDESSÄ YKSILÖLLISIÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA YHDISTÄVÄT MUOTOILUN JA TOIMINNALLISUUDEN EFG CREATE e w r e h t e Tog ake it matter m LUOMME YHDESSÄ YKSILÖLLISIÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA YHDISTÄVÄT MUOTOILUN JA TOIMINNALLISUUDEN EFG Create on monikäyttöinen, käytännöllinen ja moduulirakenteinen

Lisätiedot

Together we make it matter

Together we make it matter EFG CREATE Together we make it matter LUOMME YHDESSÄ YKSILÖLLISIÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA YHDISTÄVÄT MUOTOILUN JA TOIMINNALLISUUDEN EFG Create on monikäyttöinen, käytännöllinen ja moduulirakenteinen säilytinjärjestelmä.

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

Vihdin kunta: Täydennetty tarjouspyynnön liite 1 Kalusteiden erittely / tarjousten vertailutaulukko Versio 12.12.2014

Vihdin kunta: Täydennetty tarjouspyynnön liite 1 Kalusteiden erittely / tarjousten vertailutaulukko Versio 12.12.2014 1/28 Päivitetty 24.11.2014 A A1 pl nn Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET Työpöytä, sähkösäätöinen Standardi n EN527-1:2011 mukainen, säätöväli LEKOLAR BTJ- BTJ F- A2 Tavallinen työpöytä Vakioviilu tai vakiolami

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2018 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit Hinnat ilman arvonlisäveroa Työtuoleja jokaiseen tarpeeseen. EFG:n työtuolit ovat tunnettuja laadustaan ja hyödyllisyydestään sekä käyttäjälle että työnantajalle. Ne ovat

Lisätiedot

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan 851350 Turun kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Marja-Liisa Wilenius PL 301 01050 TURUN LASKUT Finland TARJOUS 381883-1 02.03.2012 1/6 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille Martelan tuotteita

Lisätiedot

TOPLUX HINNASTO

TOPLUX HINNASTO TOPLUX HINNASTO 1.1.2018 2018 Kaikki hinnat alv 0%, EXW Toplux Oy Helsinki Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin Sisällysluettelo Team Optimum Fleximum Pro Pro Net Forte Xenon Light Up Indy Saddle Sitool

Lisätiedot

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti "Azur"-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti Azur-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat Nopea toimitus Tanakka -pöytä Tukeva alumiininharmaaksi pulveriepoksoitu teräsputkirunko ja koivulaminaattitaso. Lisävarusteena ripustinkappale tuoleille. Pöytää on saatavana kahta eri kokoa (ks. taulukko).

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS NEXUS ON TOIMISTON SELKÄRANKA. IHANTEELLINEN PÖYTÄSARJA NYKYAJAN TOIMISTOON. TYÖ-, PENKKI- JA KOKOUSPÖYDÄT ANTAVAT KOKO PROJEKTIN SISUSTUKSELLE YHDENMUKAISEN ESTEETTISEN ILMEEN.

Lisätiedot

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city Sarja[f] city 2 Sarja[f] city Sarja[f] city Sarjan[f] city-pöydissä on klassiset nelikulmaiset jalat, hyvin toimivat tasot ja persoonalliset ominaisuudet. Olemme laajentaneet ajatteluamme kehysten ulkopuolelle

Lisätiedot

Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous

Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous 15.3.2017 TARJOUS Sivu 1 15.3.2017 KALUSTETARJOUS NRO 100576 0 Polvijärven kunta Sotkuman koulu Mirka Nisula POLVIJÄRVI Sotkuman koulu ja päiväkoti Kiitämme tarjouspyynnöstänne

Lisätiedot

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. LIITE 2.1A HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. Pos. 1 Kampaamon asiakastyöpisteet/peilipaikat 14

Lisätiedot

PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty

PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty 15.11.2018 Pikamalliston (toimitusaika 3-10 työpäivää) tuotteet merkitty *-merkillä Verhoiltujen pikamalliston tuotteiden väritys musta tai harmaa

Lisätiedot

WOODI MALLIHUONEET 1-3-VUOTIAAT 3-5-VUOTIAAT 5-6-VUOTIAAT. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

WOODI MALLIHUONEET 1-3-VUOTIAAT 3-5-VUOTIAAT 5-6-VUOTIAAT. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND MALLIHUONEET 1-3-VUOTIAAT 3-5-VUOTIAAT 5-6-VUOTIAAT 1-3-VUOTIAAT RYHMÄHUONE Mallihuoneen sisustus on suunniteltu ryhmälle jossa on 15 lasta ja 4 hoitajaa. Jokaisessa istuinryhmässä on paikat viidelle lapselle

Lisätiedot

DESIGN MAHDOLLISUUS KAIKILLE. Erikoistarjous. Voimassa 31/08/2012 ITALIAN DESIGN YOUR STYLE

DESIGN MAHDOLLISUUS KAIKILLE. Erikoistarjous. Voimassa 31/08/2012 ITALIAN DESIGN YOUR STYLE ITALIAN DESIGN MAHDOLLISUUS KAIKILLE Erikoistarjous Voimassa 31/08/2012 DESIGN YOUR STYLE Erikoistarjous Hair Station -25% 1 450 + alv NORM. 1 922 +alv 2 Tahroja hylkivä materiaali Yksitellen säädettävät

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(24) SISÄLLYS PÖYDÄT sivu: PO1 SUORAKAIDEPÖYTÄ 3 PO2 PUOLIPYÖREÄ PÖYTÄ 3 TUOLIT JA PENKIT TU1

Lisätiedot

VAPAA JA LUONNOLLINEN

VAPAA JA LUONNOLLINEN VAPAA JA LUONNOLLINEN Me uskomme, että hyvin suunniteltu tuoli mahdollistaa vapaan ja luonnollisen liikkumisen. Hyvä muotoilu ei rajoita luonnollista haluamme liikkua. Ainutlaatuinen HÅG Capisco -tuoli

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2015 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2015 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2015 Työtuolit Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2015 - EFG Työtuolit Materiaalit ja värit... 3 Mallistojako... 4 Inspiraatio... 5 Työtuolit

Lisätiedot

VENEISTUIN. Kuluttajahinnasto 2016

VENEISTUIN. Kuluttajahinnasto 2016 VENEISTUIN Kuluttajahinnasto 2016 VALKEA Istuin on verhoiltu valkealla keinonahalla. Valkea keinonahka 260 / kpl LUXUS V1 (RUSKEA) Ulkopinnat hiekansävyistä (Taupe) Silvertex materiaalia. Sisäpinnat ylellistä

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Keinut ja köysiradat Keinun istuimet POSITIO 3.4.1

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI Keinut ja köysiradat Keinun istuimet POSITIO 3.4.1 Keinut ja köysiradat Keinun istuimet POSITIO.1 TARJOUSKORTTI MYÖS SÄHKÖISENÄ PDFTIEDOSTONA! Muovilautaistuin, pituus n. 170 cm. Istuinta voidaan käyttää keinutelineissä 020414M,175075, 010810M, 020412M,

Lisätiedot

Bondo ATTENTION TO DETAIL

Bondo ATTENTION TO DETAIL Bondo ATTENTION TO ETAIL BONO Bondo on tanskalainen tuotemerkki, joka on nyt saatavissa ensimmäistä kertaa Suomen markkinoilla. Kaikki, mitä pidetään tyypillisenä tanskalaisena muotoiluna, on tyypillistä

Lisätiedot

ÄLYKKÄITÄ RATKAISUJA VAIHTELUN VUOKSI

ÄLYKKÄITÄ RATKAISUJA VAIHTELUN VUOKSI NEXUS 2 Nexus Nexus 3 NEXUS Nexus-pöytäsarja on luonnollinen osa työympäristöä. Kätevä yksilön ja ryhmän tilojen yhdistäjä. Yhteen kytkettynä tai erillisenä pöytänä. Sinun työpöytäsi. Minun henkilökohtainen

Lisätiedot

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan 851350 Turun kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Marja-Liisa Wilenius PL 301 01050 TURUN LASKUT Finland TARJOUS 373101-1 02.03.2012 1/11 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille Martelan tuotteita

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2015 Kohtaamistilat. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2015 Kohtaamistilat. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2015 Kohtaamistilat Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2015 - Kohtaamistilat Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja Mallistojako...

Lisätiedot

Pitkälle kehitetty ja ergonomisesti oikein suunniteltu työtuoli, jossa on käytetty Kinnarpsin kaikkein uusinta teknistä aluevaltausta nimeltä

Pitkälle kehitetty ja ergonomisesti oikein suunniteltu työtuoli, jossa on käytetty Kinnarpsin kaikkein uusinta teknistä aluevaltausta nimeltä 9000 2 9000 9000 Pitkälle kehitetty ja ergonomisesti oikein suunniteltu työtuoli, jossa on käytetty Kinnarpsin kaikkein uusinta teknistä aluevaltausta nimeltä Kinnarps ComfortControl (sivulle asennettu

Lisätiedot

JOUSTAVAA TOIMIVUUTTA

JOUSTAVAA TOIMIVUUTTA NANO 2 3 NANO -pöytäsarja on muokattavissa ja se mukautuu tarpeisiisi. Se toimii kätevänä yksilön ja ryhmän tilojen yhdistäjänä. Yhdessä tai erillisenä. Sinun työpöytäsi. Minun työtasoni tai yhteinen penkkiratkaisumme.

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS SARJA[P]

WORKSPACE SOLUTIONS SARJA[P] WORKSPACE SOLUTIONS SARJA[P] SARJAN[P] TUKEVAT ISTUMA/ SEISOMAPÖYDÄT ON SUUNNITELTU TÄMÄN PÄIVÄN JOUSTAVAAN TYÖELÄMÄÄN. NIITÄ ON HELPPO NOSTAA JA LASKEA, JA SAATAVANA ON USEITA VERSIOITA, JOISSA ON FIKSUJA

Lisätiedot

Daydream Happy lepotuoli Kaanin uutuus Rainbow kankaalla.

Daydream Happy lepotuoli Kaanin uutuus Rainbow kankaalla. hinnasto 21.11.2018 Hinnat sis. ALV 24% sivu no: 1 tuotteet kehittyy vauhdilla ja uusia tuotteita valmistuu. Useimpia tuotteistamme käytetään sekä kodeissa että julkitiloissa. Tämän päivän kodinkaluste

Lisätiedot

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND SUUNNITTELUOHJEET RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET LASTEN KORKEAT TUOLIT Woodin korkea Otto-tuoli on muotoilultaan ergonominen sekä tukeva ja lapsen on turvallista nousta sille istumaan. Sekä lasten

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY. PL 561 13101 Hämeenlinna

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY. PL 561 13101 Hämeenlinna FORATIA FINLAND OY PL 561 13101 Hämeenlinna Puh: 020 7345 858 0400 844 632 Fax :03 652 3208 info@foratiafinland.fi www.foratiafinland.fi FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI KEMIKAALI

Lisätiedot

MYYNTIHINNASTO

MYYNTIHINNASTO MYYNTIHINNASTO 2016 4. 4. 2016 Ota rento asento ja nauti kokemuksesta Meidät on luotu liikkumaan. Savo-työtuoleissa on Savo Floating Tilt -mekanismi, joka mahdollistaa istuimen ja selkänojan liikkumisen

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

TOPLUX HINNASTO

TOPLUX HINNASTO TOPLUX HINNASTO 1.1.2017 2017 Kaikki hinnat alv 0%, EXW Toplux Oy Helsinki Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin Sisällysluettelo Team Optimum Fleximum Pro Pro Net Xenon Light Up Indy Saddle Sitool Director

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Keinumisvälineet ja karusellit Keinumisvälineet POSITIO 2.1.1

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Keinumisvälineet ja karusellit Keinumisvälineet POSITIO 2.1.1 .1 Keinumisvälineet ja karusellit Keinumisvälineet POSITIO.1.1 Jousikeinu yhdelle. Ergonomisesti muotoiltu mukava istuin ja jalkatuet. Voidaan perustaa pulttaamalla betonilaattaan. Tällöin tulee käyttää

Lisätiedot

Tuolit on helppo taittaa sivuun, jos kaikki eivät ole käytössä. Grass istuinsuojakankailla saa lisämukavuutta ja suojaa tuoleille

Tuolit on helppo taittaa sivuun, jos kaikki eivät ole käytössä. Grass istuinsuojakankailla saa lisämukavuutta ja suojaa tuoleille Saunatuolien mitoitus, rakenne, materiaalit ja istumismukavuus on suunniteltu saunakäyttöön. Ne ovat myös ajattoman tyylikkäitä. Niitä voi helposti sijoitella eri järjestykseen saunassa tilanteen mukaan.

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA SARJA[E] 2 Sarja[e] Sarja[e] 3 SARJA[E] Sarja[e] on enemmän kuin säilytyskaluste. Se sai alkunsa tarpeeseen perustuneesta ajatuksesta, ja lopullisessa mallissa on useita vaihtoehtoisia muotoja. Mahdollisuudet

Lisätiedot

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 Oranssi 28 0010904.010.028 205,00 Oranssi 30 0010904.010.030 205,00 Oranssi 32 0010904.010.032 205,00 Oranssi 34 0010904.010.034 205,00 Oranssi 36 0010904.010.036 205,00

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI KEMIKAALI TURVA-ALLAS, SARJA 250/2 valmistettu korkealuokkaisesta polyeteenistä kestää erinomaisesti erilaisia kemikaaleja erittäin käytännöllinen,

Lisätiedot

POTILASVAA AT 2015. Paljonko panet painoa vaa alle?

POTILASVAA AT 2015. Paljonko panet painoa vaa alle? POTILASVAA AT 2015 Paljonko panet painoa vaa alle? Tässä esitteessä esittelemme suosituimmat potilasvaakamme. Tarjoamme mielellämme myös muita vaihtoehtoja. HENKILÖVAA AT DETECTO PRODOC PD100M Matalarakenteinen,

Lisätiedot

SUOMI VIKA TURVALLISUUS

SUOMI VIKA TURVALLISUUS SUOMI TURVALLISUUS Kaikki pöytälevyt, pukkijalat ja jalusta on testattu ja hyväksytty enintään 50 kg:n kuormitukselle. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot