LUONNOLLISTA MUOTOILUA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LUONNOLLISTA MUOTOILUA"

Transkriptio

1 TRIXAGON

2 2 Esencia

3 Trixagon 3 TRIXAGON Luonnossa esiintyy kuusikulmioita lumihiutaleissa, mehiläisvahakennoissa ja kilpikonnan kuoressa. Se on luonnon pinta-alaa tehokkaimmin hyödyntävä muoto, jota voi yhdistellä ja koota eri muodostelmiksi loputtomiin. Siksi Trixagon-sarjamme onkin muotoiltu juuri sellaiseksi. Jotta Trixagonista saataisiin samalla kertaa joustava ja innovatiivinen. LUOVIA YHDISTELMIÄ Trixagon-sarjamme on luonnollinen osa luovia ympäristöjä. Se on kehitetty sopivaksi moderneihin projektipohjaisiin työtapoihin sekä tukemaan aktiivista oppimista ja viestintää. Trixagon koostuu pöydästä, säilytyskalusteesta ja jakkarasta, joissa on käytetty jännittävää ja houkuttelevaa kuusikulmion muotoa. Sarjan ainutlaatuisen muunneltavuuden ansiosta siitä on helppo luoda tilanteeseen, yksilölle ja ryhmälle sopivia yhdistelmiä. Kaikki sopii yhteen, ja mahdollisuudet ovat loputtomat. Voit vähentää osia, siirrellä niitä erilleen tai lisätä kulloistenkin tarpeiden mukaan. Yksilöllisiä työpisteitä, kokoustasoja, projektitiloja tai taukopintoja. Kuin palapeli, joka ei valmistu koskaan. Luova hahmo, jota voi mukauttaa maksimaalisen hyödyn saamiseksi. Riippuen siitä, miten päätät sijoittaa eri osat, voit luoda aivan erityyppisiä ympäristöjä, joissa säilytyskalusteet, istuimet ja pöydät luovat yhdessä toimivan kokonaisuuden.

4 4 Trixagon LUONNOLLISTA MUOTOILUA Trixagon-jakkaralla, -pöydällä ja -säilytyskalusteella on yhteinen muoto. Muoto, jonka pohjana on kuusikulmainen Hexagon. Tämä kuvio on yksi luonnon älykkäistä ideoista. Siinä jokainen sivu yhdistyy seuraavaan. Luonnollista ja tehokasta. Tämä tekee Trixagonista mukautuvan ja joustavan. Helpon yhdistää erilaisiin kuvioihin. Ja ratkaisuihin. Osaksi inspiroivia ympäristöjä, joissa teemme töitä, tapaamme ja opiskelemme yhdessä. Trixagonissa on kyse oppimisesta, viestinnästä ja opetuksesta. Samoin kuin Trixagonin kalusteet, myös nämä kolme asiaa kuuluvat yhteen. Trixagon symboloi kehitystä ja keskustelua, painopisteenä tulokset. Anne Reinholdt, Kinnarpsin arkkitehti

5 Design: Kinnarps Studio Trixagon 5

6 6 Trixagon OLESKELUTILA JA AULA Sosiaalisten tilojen sisustaminen rentoutumista tai läksyjen tekemistä varten on tärkeää kouluympäristöissä. Tällöin pyritään luomaan pintoja sekä oppimista että viestintää varten. Ympäristöjä, joissa voi pitää taukoa ja ladata akkuja. Trixagon-kalusteemme houkuttelevat kokoontumaan suuriin tai pieniin ryhmiin sekä spontaanisti että suunnitellusti. Ne tukevat oppimista ja kehitystä ja sopivat sekä yksilölle että ryhmälle.

7 Trixagon 7

8 8 Trixagon HOTELLI, AULA JA VASTAANOTTO On tärkeää tuntea itsensä tervetulleeksi. Tuntea olonsa kotoisaksi matkoillakin. Silloin voi rentoutua ja nauttia hetkestä. Aulaan tarvitaan pintoja, jotka tarjoavat sekä sosiaalista että yksin vietettävää aikaa. Voit kuluttaa aikaa tehden jotain, mistä pidät: ahmien suosikkikirjaasi tai kuunnellen soittolistan parasta levyä. Trixagon mukautuu tilanteeseen. Kalusteiden houkuttelevat värit ja muodot toivottavat tervetulleeksi.

9 Trixagon 9

10 10 Trixagon KIRJASTO Kirjastoon astuminen on kuin avaisi oven aivan uuteen maailmaan. Tai moneenkin maailmaan. Kirjasto on yhteydessä oppimiseen, opinhaluun, uteliaisuuteen, kertomiseen, rentoutumiseen ja jännitykseen. Se on opintoryhmien, oppilaiden tai perheen tapaamispaikka. Tila kehittymiselle ja uusille taidoille. Ainutlaatuisesti muotoiltu Trixagon sopii sinne loistavasti. Jatkuvan kehittymisen symboli, jossa keskeistä on oppiminen.

11 Trixagon 11

12 12 Trixagon VIDEO- JA VERKKOKOKOUKSET Kokoukset ovat työelämässä yhä tärkeämpiä. Suuri osa työstä tehdään ryhmissä. Tarpeet muuttuvat, ja sisustusta on voitava mukauttaa sen mukaan. Trixagon-sarja koostuu luovista ja dynaamisista kalusteista. Ne sopivat erinomaisesti tekniikkaan ja projekteihin perustuviin työskentelytapoihin. Asioiden läpikäyntiin ryhmissä esimerkiksi interaktiivisen taulun tai videolinkin avulla. Ne ovat houkuttelevia ja toimivia. Niiden ympärillä on helppo kokoontua, jutella ja tehdä luovaa työtä.

13 Trixagon 13

14

15 Trixagon 15 MATERIAALI LAMINAATTI METALLI Valkoinen Valkoinen Koivu Hopeanharmaa Tammi Vaaleanharmaa Pyökki

16 16 Trixagon-pöydät TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET KÄTEVÄT LATAUSLIITÄNNÄT Pöytätason liitäntöjen avulla on helppo ladata tarvittavat elektroniset laitteet. TILAA SÄÄSTÄVÄT JALAT Kallistettujen jalkojen ansiosta tason alla on runsaasti tilaa. Lisäksi ne antavat pöydälle yksilöllistä luonnetta. Jalkoja on saatavana hopeanharmaina ja valkoisina. KEVYESTI RULLAAVAT PYÖRÄT Kevyesti rullaavien pyörien ansiosta Trixagonia on helppo siirrellä. Ne lisäävät myös joustavuutta. Pyörät on helppo lukita ja avata. JOHDOT JÄRJESTYKSEEN Kokoa kaikki johdot kaapelialasvientiin, jolloin pöydän ympäristö pysyy siistinä.

17 Trixagon-pöydät 17 PÖYTÄ korkeus 740 mm TRIXAGON - PÖYDÄT TASO 23 mm lastulevy (valkoinen, vaaleanharmaa, pyökki-, koivu- ja tammilaminaatti) ja sopiva muovinen reunalista. JALUSTA Pyöreä, jauhemaalattu teräsputki (hopeanharmaa, valkoinen) ja lukittavat pyörät. PÖYDÄN KORKEUS 740 mm. LISÄVARUSTEET Kaapeliläpivienti ja pistorasia. MUUT TUOTEPERHEEN OSAT Trixagon-jakkara ja -säilytyskaluste. MITTAKAAVA 1:100. YKSIKKÖ mm. DESIGN Kinnarps.

18 18 Trixagon-säilytyskaluste TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET LEHTITELINE Lehtitelineen avulla on helppo katsella ja etsiä sanoma- ja aikakauslehtiä. Hyvä esillelaitto samalla, kun järjestyksen ylläpito helpottuu. AVOSÄILYTYSKALUSTE Avosäilytyskaluste on hyvä sellaisten esineiden säilytykseen, joita käytetään usein ja joiden on siksi oltava käden ulottuvilla. Se voi myös olla tapa asettaa esiin sellaista, jolle haluat hieman lisää huomiota. OVI Joitakin esineitä haluat ehkä säilyttää piilossa oven takana. Haluat ehkä nopeasti piilottaa kansioita, irtopapereita tai keskeneräisiä töitä. LAATIKOT Laatikot helpottavat järjestyksen ylläpitämistä, jos haluat säilyttää paljon erilaisia pikkuesineitä. Kun joka tavaralla on oma laatikkonsa, ne on helpompi löytää. YHDISTELY Trixagon tarjoaa runsaasti vapautta omien säilytystarpeidesi mukaisen yhdistelmän luomiseen. Voit esimerkiksi sekoittaa keskenään suljettua ja avosäilytystä. PUISET LAATIKOT Trixagonissa on tukevat puulaatikot, jotka kestävät aktiivisen koulutus- tai työympäristön luonnollisen päivittäisen kulutuksen.

19 Trixagon-säilytyskaluste 19 OVELLINEN VÄLISÄILYTYSKALUSTE Pieni, älykäs ja joustava säilytyskaluste, joka on helppo sijoittaa ja siirrellä ja johon sitä paitsi mahtuu runsaasti tavaroita, jotka saat piilotettua oven taakse. AVOIN VÄLISÄILYTYSKALUSTE Muodoltaan pieni avosäilytyskaluste, jonka sisällä on runsaasti tilaa. Joustava, koska se on helppo sijoittaa ja siirtää. METALLISIVU Metallisivu on jauhemaalattu. Se kestää erittäin hyvin kulutusta ja siinä on kaunis, magneettinen pinta. YHDISTELE Voit yhdistellä useita säilytyskalusteita toisiinsa ja luoda itsellesi täydellisesti sopivan ratkaisun. Voit yhdistää kalusteeseen myös saman sarjan pöytiä ja jakkaroita. HELPOSTI SIIRRETTÄVÄ/LUKITTAVA Lukittavien pyörien ansiosta säilytyskalustetta on helppo siirrellä tarvittaessa ja varmistaa, että se pysyy paikallaan. Samalla joustava ja tukeva.

20 20 Trixagon-säilytyskaluste MONIPUOLISTA SÄILYTYSTÄ Matalalla Trixagon-säilytyskalusteella on runsaasti eri ominaisuuksia. Voit yhdistellä avo- ja piilosäilytystä ja sitä paitsi käyttää luukullista pintaa lisäistuinpaikkana. Lukittavat pyörät tekevät kalusteesta helposti siirreltävän, minkä lisäksi se pysyy tarvittaessa paikallaan. Siten säilytyskaluste ei ole monipuolinen vain muodoltaan vaan myös toimivuudeltaan. NELJÄ ÄLYKÄSTÄ TOIMINTOA Istu Säilytä Piilota Siirrä

21 Trixagon-säilytyskaluste 21 RUNGOT JA MODUULIT TXSMODO TXS L TXSMDODO TXSMODO TXSMODO TXSMODO TXSMODO TXSMDOD3 TXSMODO TXSMODO TXSMODO TXSMODO TXSMODO TXSMODO TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMDODO TXSMDODO TXSMDODO TXSMDOD3 TXS MOO TXS M O D DO TXSMODO TXSMODO TXSMODO TXSMODO TXSMODO TXSMODO TXSMDODO TXSMDODO TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMODO TXSMDODO TXSMDODO TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXS M O D3 TXS M DO DO TXSMDODO M DO D3 TXS M D3 D3 TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMDODO TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMDODO TXSMDOD3 TXS TXSMDOD3 TXSMDODO TXSMDOD3 TXSHDOD5 TXS H DO DO TXSHD1D1 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXS H DO D5 TXS H D5 D5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHD1O TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHD1O TXS H D1 O TXSHD1O TXSHD1D1 TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1D1 TXSHDOD5 TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1D1 TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1D1 TXSHD1O TXSHD1D1 TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1D1 TXSHD1O Placering TXS H O D5 TXS H D1 DO TXSHD1O TXSHD1O Placering Placering Placering Placering Placering Placering Placering TRIXAGON - SÄILYTYSKALUSTE TXS H D1 D5 740 Placering Placering Placering Placering Placering Placering Placering Placering Placering Placering 450 TXS H O DO val för för val val för valför för val 1050 TXS H O O BD TXS H O O TXS H D1 D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 val för val för val för val för RUNKO 16 mm:n lastulevyä (valkoista laminaattia) ja jauhemaalattua peltiä (valkoista). Ylälevy: 23 mm lastulevy (valkoinen, vaaleanharmaa, pyökki-, koivu- ja tammilaminaatti). Ovet: 16 mm lastulevy (valkoista laminaattia). Saranat oikealla. Kolmikulmainen kansi (matala säilytyskaluste): 16 mm lastulevy (valkoista laminaattia). Vetimet: Laatikoissa ja ovissa on hopeanharmaat metallijäljitelmävetimet. MITAT Korkeus Matala 450 mm. Neliskanttiset lokerot 424 x 369 mm. Väli 740 mm. Avausmitat DO O 424 mm. Korkeus 1050 mm. Leveys mm. Syvyys - Korkea 800 mm. Avausmitat DO O 424 x 960 mm. MUUTA 3 kuudesta pyörästä on lukittavia. Avosäilytyskalusteeseen sisältyy 1-2 siirrettävää hyllyä, ks. yllä olevat kuvat. LISÄVARUSTEET Kirjateline ylempään säilytyskalusteeseen. Laatikko re:fill-jätemateriaalia. MUUT KALUSTEPERHEEN OSAT Trixagon-jakkara ja -pöytä. MITTAKAAVA 1:100. YKSIKKÖ mm. DESIGN Kinnarps.

22 22 Trixagon-jakkara TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET TOIMIVA YHDISTELMÄ Yhdistä saman sarjan pöytiin ja säilytyskalusteisiin, niin saat sekä ulkonäöltään että toiminnaltaan hienon kokonaisuuden. Jakkara sopii hyvin yhteen samankorkuisen säilytyskalusteen kanssa. HYVIN MUOTOILLUT YKSITYISKOHDAT Nappi on huoliteltu muotoilullinen yksityiskohta. SILEÄ TAI SAUMALLINEN ISTUIN Voit valita kolmesta eri viimeistelystä sileä istuin, istuin, jossa on koristesaumat, tai istuin, jossa on koristesaumat ja nappi hieman viimeistellymmän vaikutelman luomiseksi. JALKOJEN VÄRIT - VALKOINEN Trixagon-jakkarassa on kuusi tukevaa jalkaa yksi jokaisessa kulmassa. Voit valita joko valkoiset tai hopeanharmaat jalat. JALKOJEN VÄRIT - HOPEANHARMAA Hopeanväriset jalat antavat jakkaralle klassisen ja kestävän ilmeen. Kangasvalikoimastamme löydät sinua miellyttävän verhoilun.

23 Trixagon-jakkara // , TRIXAGON - JAKKARA ISTUIN Verhoiltu, pehmustettu. PEHMUSTE Polyeetteriä. JALUSTA Pyöreät jalat jauhemaalattua terästä (hopeanharmaata, valkoista), liukunastat muovia. LISÄVARUSTEET Istuin, jossa on saumat ja syvennykset (), tai istuin, jossa saumat, syvennykset ja nappi (). MUUTA Sileäistuimiseen jakkaraan () ei voi tilattaessa valita nahkaa OnStage!, keinonahkaa Amaretta Active, kankaita Juno, Saturnus, Style, Forte Monaco, Monitor Uni eikä asiakkaan kangasta. Nahka ja keinonahka on saatavilla vain saumoilla, syvennyksillä ja napeilla viimeisteltyinä. TUOTEPERHEEN MUUT OSAT Trixagon-pöytä ja -säilytyskaluste. YKSIKÖT mm, kg. DESIGN Kinnarps

24 KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /1506 KAIKKI OIKEUDET MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo on oppimista tukeva pöytä joka haluaa olla osa tärkeintä päivää. Koulupäivää. Pöytäsarja, joka on luotu täysin tulevien käyttäjiensä mukaan. Kaikenikäisten ja -pituisten

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Liikkeen inspiroima istumapaikka. Aaltoilevuutta. Jännittävä lainehdinta. Joka kutsuu keskusteluun. Yhteiseen hetkeen. Tai omaan aikaan. Ansaittuun lepoon. Luonnollinen muoto

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA SCANDINAVIA ON AJATON KLASSIKKO. PUHTAAT, PELKISTETYT MUODOT JA MONIPUOLISET YHDISTELY- MAHDOLLISUUDET HELPOTTAVAT SISUSTUSIDEOIDEN TOTEUTTAMISTA. YLLÄTYS ON SIINÄ, MIKÄ

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET SARJA[T] 2 Sarja[T] Sarja[T] 3 SARJA[T] Joustava Sarja[T] on suunniteltu, jotta kaikki voisivat luoda oman optimaalisen työpisteensä joka samalla sopii kokonaisuuteen. Näin sekä yksilö että ryhmä saavat

Lisätiedot

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3 CARITA-PÖYDÄT 2 Carita-pöydät Carita-pöydät 3 CARITA-PÖYDÄT On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA SARJA[E] 2 Sarja[e] Sarja[e] 3 SARJA[E] Sarja[e] on enemmän kuin säilytyskaluste. Se sai alkunsa tarpeeseen perustuneesta ajatuksesta, ja lopullisessa mallissa on useita vaihtoehtoisia muotoja. Mahdollisuudet

Lisätiedot

S A R J A [ E ] O N E

S A R J A [ E ] O N E SARJA[E] ONE 2 Sarja[e] one Sarja[e] one 3 SARJA[E] ONE Sarja[e] one tarjoaa useita vaihtoehtoja ja runsaasti valinnan vapautta oman ratkaisusi luomiseen. Sarjaa[e] one on laajennettu lisäämällä vielä

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE

AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Valmistaudu halaukseen, jonka sinulle antaa Embrace. Uudentyyppinen tuoli. Muotoiltu huolella ja harkiten. Tunteella. Ei ainoastaan erilaisiin kokouksiin, vaan myös vieraiden

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Monroessa jokaisella kaarella on merkitys. Jokaisella viivalla tarkoitus. Muotoilusta vastaa Idesign, ja nimensä tuoli on saanut klassisen kaunottaren mukaan. Kaunis tuoli,

Lisätiedot

6000 & 8000 6000 & 8000 3

6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 8000-työtuoli on muotoilultaan samanlainen kuin 6000, ja monet niiden osista ovat samanlaiset. Niiden erona on keinutoiminto. 8000-mallissa on Synkron-keinu,

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS ON JOUSTAVA, RYHMÄN KESKEN JAETTAVA PENKKIRATKAISU, JOKA MUKAUTUU YKSILÖILLE. TASAPAINOINEN ÄÄNIYMPÄRISTÖ JA OMAA TILAA Polaris tarjoaa yhdessä erilaisten pöytäseinäkkeiden

Lisätiedot

PÖYTÄSARJA KAIKKIIN KOKOUKSIIN

PÖYTÄSARJA KAIKKIIN KOKOUKSIIN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Luomme arvoa yhdessä. Uusia ideoita syntyy ja jotain ainutlaatuista luodaan silloin, kun kokoonnumme. Multicom-pöytäsarjan älykkäät ratkaisut edistävät luovuutta ja vuorovaikutusta.

Lisätiedot

Nimike Yks Määrä Hinta/yks

Nimike Yks Määrä Hinta/yks Juhani Ahon koulu, 1. vaihe - kalusteiden värien tulisi sopia sisätilojen värisunnitelmaan - hallinnon ja henkilöstön tiloissa 50-luvun tyyli voi tulla esille Nimike Yks Määrä Hinta/yks Kellari, 01 Tsto

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA WORKSPACE SOLUTIONS LEIA KAIKKI HALUAVAT OLLA LEIAN YSTÄVIÄ. SE ON LEIKKISÄ, LUOVA TUOLI, JOSTA ON HELPPO PITÄÄ. TOIMIVA KOKOUSTUOLI, JOKA ON HELPPO SIJOITTAA SUURIIN TAI PIENIIN RYHMIIN, SEKÄ PINOTTAVA

Lisätiedot

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. LIITE 2.1A HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. Pos. 1 Kampaamon asiakastyöpisteet/peilipaikat 14

Lisätiedot

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 1(8) HOIVAKALUSTEET RYHMÄ 1: Sohvat ja nojatuolit Tarjoaja Tarjoaja Tarjoaja Pos. Kaluste: Määrä: Kinnarps Oy Lekolar-Printel Oy Martela Oyj 1

Lisätiedot

Tuotekortit SÄILYTTIMET

Tuotekortit SÄILYTTIMET Tuotekortit SÄILYTTIMET KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat:

Lisätiedot

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Kun Daniel Figueroa suunnitteli Esencian, hän antoi tuolille sekä sielun että persoonallisuuden. Nimesimme Esencian latinankielisen essentia-sanan mukaan. Se tarkoittaa

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(24) SISÄLLYS PÖYDÄT sivu: PO1 SUORAKAIDEPÖYTÄ 3 PO2 PUOLIPYÖREÄ PÖYTÄ 3 TUOLIT JA PENKIT TU1

Lisätiedot

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city Sarja[f] city 2 Sarja[f] city Sarja[f] city Sarjan[f] city-pöydissä on klassiset nelikulmaiset jalat, hyvin toimivat tasot ja persoonalliset ominaisuudet. Olemme laajentaneet ajatteluamme kehysten ulkopuolelle

Lisätiedot

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen kaikki tuotteet sis. alv. 24% 1960 design Risto Halme Pöytien ja tuolien rungot koivua ja kannet ja istuimet koivuvaneria. Tuolin istuin on muotoon puristettua tammiviilutettua koivuvaneria ja kädensija

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja SARJAN OSAT Lepotuoli Rahi Divaaniosa 2:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva divaanin kanssa 4:n istuttava sohva divaanin kanssa 5:n istuttava sohva divaanien

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO WORKSPACE SOLUTIONS TEMO TEMO-TYÖTUOLI EDUSTAA PUHTAUTTA JA KONSTAILEMATTOMUUTTA. SE TARJOAA TOIMINNALLISTA YKSINKERTAISUUTTA, MIKÄ TEKEE SIITÄ VARMAN VALINNAN. Temo on ergonominen ja kestävä työtuoli.

Lisätiedot

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010 Q kokous ja konferenssi -FURNISHER OY juhlatila ja -sali Kuvasto 2010 toimisto- ja työtila Laadukkaita kalusteita moniin eri käyttökohteisiin Q-Furnisher Oy on julkitilojen ja toimivien työympäristöjen

Lisätiedot

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Pöytä, joka soveltuu älykkään muotoilunsa ansiosta moniin tarkoituksiin. Omaan työhön. Spontaaneihin keskusteluihin. Suunniteltuihin kokouksiin. Virkistävää materiaalien

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

ÄLYKKÄITÄ RATKAISUJA VAIHTELUN VUOKSI

ÄLYKKÄITÄ RATKAISUJA VAIHTELUN VUOKSI NEXUS 2 Nexus Nexus 3 NEXUS Nexus-pöytäsarja on luonnollinen osa työympäristöä. Kätevä yksilön ja ryhmän tilojen yhdistäjä. Yhteen kytkettynä tai erillisenä pöytänä. Sinun työpöytäsi. Minun henkilökohtainen

Lisätiedot

Pyydämme sitovaa tarjoustanne:

Pyydämme sitovaa tarjoustanne: MATERIAALIHALLINTO Puh.(6)6 (vaihde), telefax (6)6 58 sähköpostiosoite: hankinta@seinajoki.fi TARJOUSPYYNTÖ 5..6 hp Pyydämme sitovaa tarjoustanne: vastaanottaja lähiosoite postitoimipaikka Tarjouksessa

Lisätiedot

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti "Azur"-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti Azur-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat Nopea toimitus Tanakka -pöytä Tukeva alumiininharmaaksi pulveriepoksoitu teräsputkirunko ja koivulaminaattitaso. Lisävarusteena ripustinkappale tuoleille. Pöytää on saatavana kahta eri kokoa (ks. taulukko).

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava Tavaralle kuin tavaralle oma paikka Erilaiset hyllyt ja kaapit ovat tarpeen, jotta järjestys säilyy työpaikalla. Valikoimamme on runsas ja monipuolinen, joten esittelemme tällä aukeamalla tuoteperheet

Lisätiedot

- käytetään tarjouspyynnön liitteenä olevaa kalustelistausta, arkkitehdiltä pyydetyt muutokset eivät ole kirjautuneet kaikilta osin pohjakuviin

- käytetään tarjouspyynnön liitteenä olevaa kalustelistausta, arkkitehdiltä pyydetyt muutokset eivät ole kirjautuneet kaikilta osin pohjakuviin Jämsän ammattiopisto T-rakennus Metsäoppilaitoksentie 14 42300 Jämsänkoski Kinnarps Oy Yliopistonkatu 23 40100 Jyväskylä Jaana Salonen Vastaukset liittyen T-rakennuksen irtokalustehankintaan Tarkentavat

Lisätiedot

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia.

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. AGILE ja CS 80 Magneo Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. Agile ja CS 80 Magneo AGILE ja CS 80 Magneo. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia liukuovia Mukavia ja tilaa

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2012 - Miljökalusteet Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja EFG Express...

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Paras tapa istua ergonomisesti oikein on pitää keho liikkeessä. Kuulostaako hankalalta? Sitä se ei ole, FreeFloat-keinulla varustettu Plus[6] rohkaisee liikkumaan,

Lisätiedot

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334.

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334. sarja[f] sarja[f] Sarja[f]:ssä kiinnittyy huomio ensimmäiseksi 50 mm paksuun kevytlevyyn ja nelikulmaisiin jalkoihin, jotka ovat joko T:n muotoiset tai sijoitettuina nurkkiin erityisiä muotoilupiirteitä,

Lisätiedot

Tog ake it matter LUOMME YHDESSÄ YKSILÖLLISIÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA YHDISTÄVÄT MUOTOILUN JA TOIMINNALLISUUDEN

Tog ake it matter LUOMME YHDESSÄ YKSILÖLLISIÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA YHDISTÄVÄT MUOTOILUN JA TOIMINNALLISUUDEN EFG CREATE e w r e h t e Tog ake it matter m LUOMME YHDESSÄ YKSILÖLLISIÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA YHDISTÄVÄT MUOTOILUN JA TOIMINNALLISUUDEN EFG Create on monikäyttöinen, käytännöllinen ja moduulirakenteinen

Lisätiedot

Together we make it matter

Together we make it matter EFG CREATE Together we make it matter LUOMME YHDESSÄ YKSILÖLLISIÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA YHDISTÄVÄT MUOTOILUN JA TOIMINNALLISUUDEN EFG Create on monikäyttöinen, käytännöllinen ja moduulirakenteinen säilytinjärjestelmä.

Lisätiedot

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Sonkajärven kunta TARJOUSPYYNTÖ Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Pyydämme sitovaa tarjoustanne Mosaiikki-palvelutalon oleskelutilojen ja toimistojen

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VALLENTUNA. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VALLENTUNA. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland OSTOAPU VALLENTUNA -moduulisohvasarja SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland SARJAN OSAT Istuinosa Istuinosa, jossa säilytystilaa Istuinosa, jossa Selkänoja 80 80 Selkänoja

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(18) SISÄLLYS TYÖPÖYDÄT sivu: TP1 TYÖPÖYTÄ 3 TP2 TYÖPÖYTÄ 4 HY TYÖPÖYDÄN YLÄHYLLY 5 MUUT PÖYDÄT

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea.

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea. Intro IN 25 maitolasi, kehysovi valkoinen (589 ), IN 22 maitolasi, kehysovi valkoinen (429 ) sekä IN 27 maitolasi, kehysovi valkoinen (289 ), vetimet ja jalat alumiini Trendinä sisustus kasvaa edelleen.

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

Tarjousten avauspöytäkirja

Tarjousten avauspöytäkirja Tarjousten avauspöytäkirja Diaaritunnus Hankintayksikkö ETELÄ-KARJALAN HANKINTAPALVELUT Hankinta C 18/2012 LAPPEEN KOULUN OPETUSTILOJEN KALUSTEET Kyseessä on sopimustoimittajien kesken järjestetty ns.minikilpallutus.

Lisätiedot

Liite 3 (kalusteet tiloittain)

Liite 3 (kalusteet tiloittain) RANUAN YLÄASTE HANKITTAVAT IRTOKALUSTEET TILOITTAIN 2011 (tarjouksen suunnittelun avuksi) esim. Tila/Kaluste mitat (l x s x k) muu yksilöinti määrä Iskun malli HALLINTOTILAT: tai vastaava Opettajienhuone

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT H012-14, HINTA- JA LAATUVERTAILU, RYHMÄ 1, TUOLIT 25.2.2014 HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT 1(9) Pos. Kalustekoodi Kaluste

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun)

Kalustekori 1. Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1. 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Haukivuoren yhtenäiskoulun kalusteet liite 1 1. vaiheen kalustaminen (valmistuu lv.2014 alkuun) Kalustekori 1 Tila 145 kpl 6. luokka Oppilastyöpöytä, laminaatti, ryhmämuotoiltava, vakiokorkeus 20 Oppilastuolit,

Lisätiedot

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings & EFG HideTech AVM Furniture for meetings EFG HideTech -pöydät. EFG HideTech on pöytäsarja, joka on kehitetty tulevaisuutta varten, jolloin entistä suurempi osa työstä vietetään erilaisissa neuvotteluissa,

Lisätiedot

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Olemme avaamassa oven johonkin uuteen. Ottamassa jotakin hyvää ja tekemässä siitä vieläkin parempaa. Entrada II on suositun työtuolin seuraava sukupolvi,

Lisätiedot

Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous

Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous Polvijärven kunta Sotkuman koulu Tarjous 15.3.2017 TARJOUS Sivu 1 15.3.2017 KALUSTETARJOUS NRO 100576 0 Polvijärven kunta Sotkuman koulu Mirka Nisula POLVIJÄRVI Sotkuman koulu ja päiväkoti Kiitämme tarjouspyynnöstänne

Lisätiedot

MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT

MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT Kun kaikki on järjestyksessä, arkikin sujuu helpommin. Nixi-liukuovijärjestelmällä ratkaiset kodin kaikki säilytykseen liittyvät ongelmat tyylillä. Kodin sisustuksen viimeistelevät

Lisätiedot

Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 15.04.2014 / LL, EL tarkennettu 02.06.2014

Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 15.04.2014 / LL, EL tarkennettu 02.06.2014 Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 5.04.04 / LL, EL tarkennettu 0.06.04 689 J Y U PROXIMA Jyväskylän Yliopison X-rakennus, Seminaarinkatu 5, 4000 JYVÄSKYLÄ LUETTELO I R T O K A L U S T E E T - Kunnostettavat

Lisätiedot

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus trend VAKIOväriT tuotetiedot ja hinnat TOIMITUSSISÄLTÖ Valkoinen 01* ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä TASOALLAS Allaskaapin hintaan

Lisätiedot

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi Kasvata hyötypuutarhassa ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen avulla.

Lisätiedot

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tiltin avulla

Lisätiedot

Peilikaapit ja peilit

Peilikaapit ja peilit Peilikaapit ja peilit VAKIOväriT Materiaalit ja toimitussisältö TOIMITUSSISÄTÖ Valkoinen * Peilikaappien ledilipat, alapohjat ja sivut sekä erilliset ledilipat ja ledilipat peilillä (lippaosa) ovat kosteudenkestävää

Lisätiedot

Hinnasto 1.4.2015 (sisältää alv 24%)

Hinnasto 1.4.2015 (sisältää alv 24%) 1.4.2015 (sisältää alv 24%) Jalka- ja kansivaihtoehdot 20 Pieni yläsokkeli 110 124 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 31 cm 22 Mappiyläsokkeli 120 138 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 39 cm 200 Pieni kansi

Lisätiedot

Pitkälle kehitetty ja ergonomisesti oikein suunniteltu työtuoli, jossa on käytetty Kinnarpsin kaikkein uusinta teknistä aluevaltausta nimeltä

Pitkälle kehitetty ja ergonomisesti oikein suunniteltu työtuoli, jossa on käytetty Kinnarpsin kaikkein uusinta teknistä aluevaltausta nimeltä 9000 2 9000 9000 Pitkälle kehitetty ja ergonomisesti oikein suunniteltu työtuoli, jossa on käytetty Kinnarpsin kaikkein uusinta teknistä aluevaltausta nimeltä Kinnarps ComfortControl (sivulle asennettu

Lisätiedot

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti)

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) 2014-2015 Wc-kalusteet allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät Ovi Largo kiiltävä valkoinen (toimitusmyynti) Muista myös kasaus ja kuljetus! Ovi Royal tammi vaakaviilu

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

EFG Express Mallisto 2015

EFG Express Mallisto 2015 EFG Express Mallisto 2015 EFG Express 2015 Sisällysluettelo Täydentävät tiedot Toimitusaikakonsepti, Materiaalit ja värit 3 Työpöydät Pöydän kannet 4 Työpöytien rungot, EFG Izi Effect 5 Istuma-seisomapöytien

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND SUUNNITTELUOHJEET RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET LASTEN KORKEAT TUOLIT Woodin korkea Otto-tuoli on muotoilultaan ergonominen sekä tukeva ja lapsen on turvallista nousta sille istumaan. Sekä lasten

Lisätiedot

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO 1 ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO 2 Seuraavaksi on esitelty asiakas-/neuvottelutilojen tuolimallistomme ja keskiosassa olevat ominaisuudet sisältyvät tuolimalliin. Mallistoesittelyssä olevat

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Varastotuote Koko perheen sohva

Lisätiedot

SUOMI VIKA TURVALLISUUS

SUOMI VIKA TURVALLISUUS SUOMI TURVALLISUUS Kaikki pöytälevyt, pukkijalat ja jalusta on testattu ja hyväksytty enintään 50 kg:n kuormitukselle. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi

Lisätiedot

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT Arkkukuvasto KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT SHT-Tukku Oy:n laadukkaat kotimaiset arkut valmistetaan yhtiön tehtaalla Punkalaitumella. Puuseppämme ja verhoilijamme valmistavat tuotteet pieteetillä ja ammattiylpeydellä

Lisätiedot

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta.

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta. 2016 WC-KALUSTEET Allaskaapit Peilikaapit Peilit ja valopeilit Wc-komerot Altaat Hanat Suihkuseinät Muista myös kasaus ja kuljetus! Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) Meiltä saat wc-kalusteille myös

Lisätiedot

Uuden Helsingin kaupunginmuseon kalustus RYHMÄ 1: VIVERO

Uuden Helsingin kaupunginmuseon kalustus RYHMÄ 1: VIVERO 7.12.2015 Kalusteryhmät tarjouspyyntöä varten Uuden Helsingin kaupunginmuseon kalustus RYHMÄ 1: VIVERO Vivero Blom nojatuoli leveys 1100mm, syvyys 1100mm, korkeus 750mm Kvadrat Steelcut Trio2 A: kukka

Lisätiedot

WB-työpöydät. 5years. 2years

WB-työpöydät. 5years. 2years WB-työpöydät WB-työpöydät on suunniteltu vaativiin kokoonpanoympäristöihin. Pöytien perusajatuksena on yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia, joiden ansiosta yksittäisen työpöydän voi muokata useisiin eri

Lisätiedot

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät 1/19 Päivitetty 24.11.2014 A A1 Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET (vertailupisteet max 10 pistettä/tuote siten, että edullisin tarjottu hinta saa 10 pistettä) Työpöytä, sähkösäätöinen Standardin EN527-1:2011

Lisätiedot

-50 % alennukset jopa. Kaikki laattojen hinnat alennettu ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT

-50 % alennukset jopa. Kaikki laattojen hinnat alennettu ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit - Kaikki laattojen hinnat alennettu alennukset jopa -50 % Parasta palvelua rakentajille jo vuodesta 1989 Oman

Lisätiedot

JOUSTAVAA TOIMIVUUTTA

JOUSTAVAA TOIMIVUUTTA NANO 2 3 NANO -pöytäsarja on muokattavissa ja se mukautuu tarpeisiisi. Se toimii kätevänä yksilön ja ryhmän tilojen yhdistäjänä. Yhdessä tai erillisenä. Sinun työpöytäsi. Minun työtasoni tai yhteinen penkkiratkaisumme.

Lisätiedot

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI OSTOAPU Ruokapöydät 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen

Lisätiedot

AV-TELINEET B37 LIFTPLASMA LIFTPLASMADB

AV-TELINEET B37 LIFTPLASMA LIFTPLASMADB B37 LCD adapteri VESA 200 ja muihin ei VESA standardin mukaisiin näyttöihin.30-37 näytöille. Mitat vaaka 115-440mm pysty 280mm max LIFTPLASMA LCD/PLASMA telineen kattokiinnike 75Kg sopii TOUCHPLASMA ja

Lisätiedot

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin.

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Konstit on monet Konsti on uudenlainen, erityisesti julkisiin tiloihin suunniteltu kalustesarja Soft-Kalusteelta. Tuoteperheen sohvat,

Lisätiedot

TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6)

TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6) RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO syyskuu 2013 voimassa 31.10.2015 asti korvaa RT X78/662.3-38113 1 (6) RT 38439 552.3 Talo 2000 662.3 Talo 90 X78 laboratorio- ja terveyden... SfB Laboratoriokalusteet Is-Vet

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty

PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty 15.11.2018 Pikamalliston (toimitusaika 3-10 työpäivää) tuotteet merkitty *-merkillä Verhoiltujen pikamalliston tuotteiden väritys musta tai harmaa

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

ORNÄS by fasetti H I N N A S T O

ORNÄS by fasetti H I N N A S T O ORNÄS by fasetti HINNASTO 09 Carl-Gustaf Nalle Hiort af Ornäs 9-996 ORNÄS ORIGINALS KANGAS JALKA koivu NAHKA mahonki lv mahonki koivu mahonki lv mahonki KATEGORIA SIESTA nojatuoli 95 490 590 750 60 70

Lisätiedot

Krabat Sheriff S1 / S2

Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 on Krabatin suunnittelema lasten aktiivipyörätuoli. Pyörätuoli on tarkoitettu sisä- ja ulkokäyttöön ja sen lukuisat säätövaihtoehdot

Lisätiedot

FAS VENDING- AUTOMAATIT. Myyntiä kellon ympäri kioski on aina auki.

FAS VENDING- AUTOMAATIT. Myyntiä kellon ympäri kioski on aina auki. FAS VENDING- AUTOMAATIT Myyntiä kellon ympäri kioski on aina auki. FAST 00 KIOSKIAUTOMAATTI Fastin hyllykokoonpanon voi rakentaa makeisille, snack-tuotteille, juomapulloille ja -tölkeille. Säilytyslämpötila

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot