Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

A:n pelurit esittelyssä

YJ taisteli tähdet kertovat

A-pojat kupsahtivat Pullerilla Kuopion Palloseura

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento.

Tampereen piirin juhlavuoden avaus jalkapallomuseolla

lopputurnaus; 12. sija

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0.

Hakan hyvä vire jatkuu

Ruusuja kevään valmistuneille

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

Iloisin ilmein eteenpäin!

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

Anton Popovitch Vehon tähtikisan voittaja

JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle

Haka j. D13 tytöt kohtasivat TPV:n tehtaan kentällä.

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu!

Ilves vei A-poikien derbyn

OL = Oikea laita VL = Vasen laita 10 = Piilokärki K = Kärki. OL = xxx VL = xxx 10 = xxx K = xxx

Sininen Nopea Katse Vaihto Punainen Kesto

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto)

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

Valeri Vallu Popo Tsaari Popovitchin mukaan nimetty C15poikien kevätturnaus pelattiin viime lauantaina. Alla

Päättäjäiset ja palkitut

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

Jos Haka olisi pelannut muutamassa tappio-ottelussa samalla tasolla kuin kahdessa viimeisessä pelissä, hieno kausi olisi palkittu mitaleilla.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

RYHMITYS FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2

KÄSIPALLO. Olympialaji vuodesta 1972

FC Honka P09 -turnaus

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä.

FC HAKA j C14 YJ1 PalloIirot 1-0

C14 Musta taisteli Runebergin päivän turnauksessa

7 VS 7 PELIKIRJA. OTE HJS PELIKIRJASTA ( Word dokumentti ) Kai Savonniemi

Futsalista jalkapalloon ja takaisin. C15 Futsal-hopeaa välipäiväturnauksesta!

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta.

SPL Tampere Haavikatsastukset Marraskuu 2015 Pojat D12, 2004 Tytöt D12/13, 2004/2003

Pelaaminen SPL Uusimaa pojat Pohjola Cup. SPL Uusimaa Pohjola Cup 1

SPL Tampere Haavikatsastukset Lokakuu 2015 Pojat D12, 2004 Tytöt D12/13, 2004/2003

Tappioputki päättyi maali- ilotteluun

B-poikien syyskausi käyntiin

Sarjakärki vahvempi Apialla

keskustelutilaisuus vanhemmille

BC NOKIA/VANHEMMAT C-TYTÖT ALOITTIVAT TAIPALEENSA KOHTI IKÄLUOKAN SM-SARJAA VOITOKKAASTI

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

PELINOMAISET MAALINTEKOHARJOITTEET

Uudet säännöt ANNIKA LAAKSONEN

Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan.

Apialla. Haka on tällä hetkellä kuntopuntarin ykkösjoukkue: alla on 4 0 kotivoitto HJK:sta sekä 6 1 ja 4 2 vierasvoitot Ilveksestä ja JJK:sta.

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille.

ACK 5v5 Pelikirja

Hyökkääminen Pelin alueet

03-pojat Otteluhistoria

Pelikirja. Kanoottipoolon valmennusryhmätoiminta Maajoukkueen pelikirja, Miehet Päivitetty , Pajulahti

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Otteluraportit 03-pojat

D12 POJAT ALOITTANUT KAUDEN HÄMEENLINNASSA

Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin.

SÄÄNNÖT RANTAVESIPALLO

Pumpuli Cup kotijoukkueelle

sarja avauksessa taistelu

Lahjoita vanhat nappiksesi hyvään tarkoitukseen

C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla Anni Konttisen

Transkriptio:

FC Haka j/hjs YJ pelasi karsintasarjan avausottelunsa lauantaina 31.1. TPV:tä vastaan. Pullerin kenttä oli loistokunnossa, lämmityksen tehoa oli nostettu, eikä jäästä ollut tietoakaan. Pienen alkuhermoilun jälkeen kotijoukkue otti ohjat käsiinsä keskikentällä ja painoi palloa väkisin TPV:n puolustusalueelle. Maalihanat aukesivat jo 7. peliminuutilla. Kymppipaikalla pelannut Anton Popovicth sai syötön boxiin ja laukoi sen matalana etukulmaan. Parin minuutin päästä asialla oli keskikentältä noussut Niilo Mäenpää, joka nosti pallon tyylikkäästi pallon maalivahdin yli.

Matias Vesku maalintekoon. Caven ehti topparin tontiltaan myös Punaisten peli sekosi takaiskuista, ja Haka/HJS pääsi mellastamaan melko vapaasti hyökkäyskolmanneksella. Matias Caven pääsi laukomaan tuloksellisesti kulman jälkitilanteesta 16 minuutilla, ja kärkipelaaja Eetu Tapanainen lisäsi TPV:n tuskaa entisestään parin minuutin päästä. Syöttäjänä kaikissa maaleissa oli keskikentän tehomies Erkka Helminen, jota vastustaja ei tällä kertaa saanut pidettyä kurissa. 4-0 tilanteen jälkeen kotijoukkueen suurin nälkä näytti tulleen tyydytetyksi, vaikka tekopaikkoja järjestyi vieläkin runsaaasti. Muun muassa Matti Jussila ja Edu pääsivät läpiajoon, mutta TPV:n molari veti pidemmät kortit. Toisella puoliajalla Haka/HJS otti hieman rennommin. Jokaiseen palloon ei menty enää täysillä, ja liike väheni. TPV pääsi paremmin peliin mukaan, ja pelin loppua kohti sai keskikentän haltuunsa. Tästä huolimatta kotijoukkueella oli useampia maalipaikkoja. TPV:n mahdollisuudet olivat lähinnä erikoistilanteissa. Viimeisenä lukkona oli kuitenkin Joonas Immonen, joka torjui vuorenvarmasti ja jonka avaukset olivat huippuluokkaa.

Joonas Immonen hallitsi ilmatilaa maalin edustalla. Haka/HJS:n puolustuspää toimii hyvin. Laitapakit nousevat tilanteen salliessa tehokkaasti, ja tarvittaessa keskikenttä ja topparit tulppaavat aukot. Toppari Eero-Matti Auvinen joutui jättämään kentän noin puolen tunnin pelin jälkeen reiden kipuilun vuoksi. Laitapakki Jami Kyöstilä otti hänen paikkansa, ja Akseli Tiensuu hänen tilalleen. Vasen pakki Aku Piispanen pelasi ehkä parhaan pelinsä.

Aku Piispanen syöttää Edu Tapanaisen vauhtiin. Vaikka voitto oli nyt selkeä, eikä YJ:n tarvinnut laittaa kaikkia paukkuja peliin, jatkossa kannattaa itse kunkin pitää huolta siitä, että tiukoissa otteluissa ollaan valmiita menemään oman mukavuusalueen rajojen yli. Ottelun tähtiraati oli tällä kertaa HJS:n valmentaja Matti Junninen. Kuluvalla kaudella eniten tähtiä kerännyt saa VEHO:lta käyttöönsä Mercedes-Benzin myöhäissyksyllä. Matin tähdet menivät seuraavasti: Matias Caven Niilo Mäenpää Matti Jussila FC Haka/HJS TPV-ottelussa: Joonas Immonen, Aku Piispanen, Eero-Matti Auvinen (28 min.

Akseli Tiensuu), Matias Caven, Jami Kyöstilä, Erkka Helminen, Anton Popovitch, Niilo Mäenpää (69 min. Joonas Ritonen), Aapo Mäenpää, Matti Jussila, Eetu Tapanainen (82 min. Eric Bullock). Maalit/syötöt: 7 min Anton Popovitch (ErkkaHelminen) 9 min Niilo Mäenpää (ErkkaHelminen) 16 min Matias Caven (ErkkaHelminen) 18 min Eetu Tapanainen (ErkkaHelminen) 1 o 2 0 3 0 4 0 A-SM karsinta alkaa tänään klo 13 Pullerilla Lauri Hakanen Olen luottavainen Lauantaina 31.1 aamulla valmentaja joukkueeseensa oli erittäin vahva Laurin luotto Kaikki joukkueen 21 pelaajaa ovat käytettävissä, joten jouduin jättämään kolme hyvää pelaajaa pois kokoonpanosta, mutta kun kauden aikana pelejä tulee yhteensä n. 30, niin jatkossa kyllä kaikille tulee vastuuta kertoi Lauri tunnelmiaan ennen klo 13:00 Pullerilla pelattavaa A-SM karsinta ottelua.

Olemme harjoitelleet hyvin, vaikka yhteisharjoituksia on ollut tietenkin vähemmän, kuin normaalisti. Olemme harjoitelleet sekä Valkeakoskella että Hämeenlinnassa yhdessä ja erikseen, mutta varmasti riittävästi ja mielestäni laadukkaasti. Olemme valmiit aloittamaan sarjan totesi Lauri aamukahvia juodessaan. Ekaan lähtijät karsintaotteluun Lauantaina 31.1.2015 klo 13.oo A-poikien SM-karsintasarjan avausottelu Pullerissa. Kokoonpanossa: Joonas I, Eero, Aku, Vilppu, Ege, Matias, Jami, Jussi, Aapo, Timo, Niilo, Erkka, Anton, Joonas R, Akse, Masa, Edu ja Eki. Pukukoppiin klo 11.45. Liverpool Football School Valkeakoski 5.6-7.6 2015 Haka juniorit ovat mukana järjestämässä Liverpool Jalkapallokoulua Valkeakoskella 5.6.-7.6.2015.

Lisätietoa Liverpool International Football Academyn sivuilta. A-poikien harjoituspelit päättyivät voittoon ParVi:sta

FC Haka/HJS yj pelasi lauantaina 24.1 Pullerissa talven viimeisen harjoitusottelunsa ennen A-junioreiden SMkarsintasarjan alkua Parolan Visan edustusjoukkuetta vastaan. ParVi pelaa ensi kaudella nelosdivaria, mutta kokoonpanossa oli kavereita, joilla oli kokemusta ykkösdivarista ja jopa Veikkausliigasta. ParVi aloiti hyvin ja meni johtoon reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen pilkulta. Rankkari tuli kohtalaisen helposti. Jami Kyöstilä ja Parvin hyökkääjä kaatuivat, ja ylösnoustessaan Jami hieman sitoi Parvin hyökkääjää. Valkopaidat kuittasivat nopeasti perään. Siihen tarvittiin Eetu Edu Tapanaisen ja Eric Erkki Bullockin seinäsyötöillä rakennettu tilanne vastustajan boxin sisään. Viimeinen syöttö kulki Matti Masa Jussilalle, joka viimeisteli vasempaan alanurkkaan. Jakson lopussa Akseli Axe Tiensuu haisteli tilanteen ParVin maalivahdin torjuessa pallon sivuun, hankki hieman tilaa ja syötti takaviistoon Dani Molinille. Dani sijoitti rauhassa

pallon takanurkkaan. Toisella puoliajalla ParVin paukut alkoivat loppua, ja Ajuniorit saivat rauhassa pyörittää peliä ParVin kenttäpuoliskolla. Loppuminuuteilla nähtiin hieman edellisen maalin kaltainen tilanne, mutta nyt syöttäjänä oli Erkki joka näki Timo Viljasen hyvän juoksun vastustajan boxiin. Useampaankin maaliin olisi ollut mahdollisuus. Puolen tunnin pelin jälkeen vastustajan molari avasi vahingossa boxin oikealla kulmalla olevalle Masalle. Hän taisi itsekin hämmästyä tilannetta, ja aikaili sen verran vedossaan että vastustajan topparit ehtivät häiritsemään. 34 minuutilla Erkki veti 25 metristä vaparin, joka otti kimmokkeen muurista. Vastustajan molari ehti tähän niukin naukin mukaan. Axe puolestaan veti 20 metristä kovan kudin ylärimaan ja pallo kimposi maaliviivalle. Otteluun vaikutti suuresti Pullerin kentän lumisuus ja liukkaus, joka teki pelaamisesta vaikeaa. Tämä aiheutti myös tuomarille vaikeuksia liukastuminen. erottaa oliko kyseessä rike vai Hämeenlinnan kaupunki säästää väärässä kohdassa, kun lämmitys on säädetty noinkin heikolle teholle. Loukkaantumisriski on suuri, kun tosipeleissä pelataan täysillä. Pahimmassa tapauksessa täytyneekin harkita otteluiden siirtämistä muualle, jos säät eivät suosi ja kenttä on jäinen.

Vielä viikko jäljellä karsintapelien alkuun. FC Haka/ParVi-ottelussa: Eero Viljanen, Matias Caven, Antti Kekkonen, Jussi Tuominen, Jami Kyöstilä, Vilppu Leinonen, Akseli Tiensuu, Joonas Ritonen, Eetu Tapanainen, Timo Viljanen, Eric Bullock, Dani Molin, Matti Jussila. Maalit/syötöt: 11 14 43 83 min ParVi RP 0 1 min Matti Jussila (Eric Bullock) min Dani Molin (Akseli Tiensuu) min Timo Viljanen (Eric Bullock) Ottelun kuvat: Jussi Rämä 1 1 2 1 3 1

A-pojat Hämeenlinnassa voitokkaita

FC Haka j./hjs yhteisjoukkueen harjoituspelit jatkuivat lauantaina Pullerin tekonurmella. PK-35:n ja VJS:n yhteisjoukkue osallistuu SM-karsintoihin eteläisessä lohkossa. Alkuminuuttien säätämisen jälkeen isännät ottivat ohjat käsiinsä ja juoksuttivat pääkaupunkiseudun pelaajia lähinnä heidän puolustuspäässään. Aukkoja löytyi eniten oikealta laidalta, ja hanakasti noussut laitapakki Jami Kyöstilä käytti tilan hyväkseen. Pelivauhti oli kohtuullisen kova, ja tilanteet päättyivät hätiköintiin. PK-35/VJS:n maalitolppa kolisi 15 peliminuutilla, mutta sen lähemmäksi maalia ei Haka ensimmäisellä puoliajalla päässyt huolimatta miltei kymmenestä tekopaikastaan. PK sen sijaan pääsi, kun puoli tuntia oli pelattu. Toppari Matias Cavenilla oli epäonnea. Hän liukastui alimpana miehenä, vieraiden ylhäällä kärkkynyt hyökkääjä Wares Halimi sai pallon ilmaiseksi ja toimitti sen jäätävästi maaliin. Vastustaja sai tästä lisäpotkua peliinsä, ja vastaavasti Haka/HJS:n rivit olivat jakson loppuminuutit hieman sekaisin.

Eki ei jäätynyt nollakelissä. Toiselle puoliajalle kotijoukkue teki lukuisia vaihtoja, ja ennen kuin peli asettui uomiinsa, vieraat järjestelivät muutaman nopean ja vaarallisen hyökkäyksen valkopaitojen maalille. Kun tunti oli pelattu, Haka/HJS pääsi tasoittamaan. Vaihdosta laitapakiksi tullut Jussi Tuominen nousi röyhkeästi, Matti Jussila syötti boxiin Eric Bullockille, ja tämä pääsi vetämään kovan kudin ohi maalivahdin.

Popo tarjoilee ja Edu viimeistelee. Vartti tasoituksesta Erkka Helminen vapautti linjalle nousseet Anton Popovitchin ja Eeetu Tapanaisen onnistuneesti kaksin maalivahtia vastaan. Vieraiden hyökkäysinto alkoi tämän jälken laantua. Loppuminuuteilla vasempana pakkina pelannut Aku Piispanen pommitti laidasta maalivahtia, ja pallon kimmottua kentälle Akseli Tiensuu laukoi vasurilla päätösnumeroiksi 3-1.

Axe ottaa pallon haltuun ja nollaa PK:n haaveet tasapelistä. Vaikka vieraat tulivat kovaa vastaan, kotijoukkueen taso riitti voittoon. FC Haka/HJS yj:n peli ei häikäissyt, mutta siltä nähtiin kentällä muutamia hienoja väläyksiä ja pääsääntöisesti hyviä ratkaisuja. Kun hyökkäyspeli viimeisellä kolmanneksella kehittyy vielä tarkemmaksi ja syötöt menevät päivän peliin verrattuna paremmalla prosentilla omille, niin pullat näyttäisivät olevan hyvin uunissa. FC Haka/HJS yj PK-ottelussa: Eero Viljanen, Matias Caven, Eero-Matti Auvinen, Antti Kekkonen, Jussi Tuominen, Jami Kyöstilä, Akseli Tiensuu, Erkka Helminen, Anton Popovich, Eetu Tapanainen, Timo Viljanen, Eric Bullock, Dani Molin, Matti Jussila. Maalit/syötöt: 31 min Wares Halimi 0-1 60 min Eric Bullock (Matti Jussila) 1-1 25 min Eetu Tapanainen (Anton Popovich) 2-1

87 min Akseli Tiensuu 3-1 Ottelun kuvat: Jussi Rämä A-poikien maalitahti jatkui jälleen Tampereella

A-poikien FC Haka/HJS yhteisjoukkue jatkoi sunnuntaina Pirkkahallissa harjoitusotteluiden sarjaa suunnilleen samoilla nuoteilla kuin viikko sitten Ilvestä vastaan. Nyt kaatui TPV numeroin 0-6. Ottelun alkuminuutit mentiin vielä tasaisesti. Haka sai pikku hiljaa hallinnan ja tekopaikkojakin järjestyi. Jonkun kerran pallo kuitenkin viipyi hieman liian kauan valkopaitaisen pelaajan jalassa, kun nopean nousun päätteeksi olisi hyvään passiin ollut myös mahdollisuus. Maalihanat aukesivat 25 minuutilla. Matti Jussila antoi oikealta laidalta nappikeskityksen maalille, ja Eetu Edu Tapanainen jatkoi sen ykkösellä verkkoon. Puoliajan lopuilla Edu syötti murtautumisensa jälkeen pallon matalana luukulle toisena hyökkääjänä pelanneelle Eric Bullockille, joka ei avopaikasta erehtynyt. TPV:llä oli jakson aikana myös pari mahdollista tekopaikkaa, mutta vieraiden puolustus piti hyvin. Toisella jaksolla jatkettiin samaan tyyliin, vaikka ottelun tempo hieman putosikin. Eero-Matti Auvinen upotti vaparin 20 metristä komeasti sisään, kun 10 minuuttia oli pelattu. Hetkeä myöhemmin Timo Viljanen pelasi hienot seinät Akseli Tiensuun kanssa, joka edettyään sijoitti pallon tarkasti verkkoon.

Vartin päästä TPV:n pelaaja purki pallon huonosti, ja Niilo Mäenpää pääsi maalinedustan hässäkässä iskemään maalin. Loppuminuuteilla avasmaalin junaillut kaksikko Masa-Edu toisti temppunsa, ja viimeisteli loppunumerot 0-6 virtuaaliseen tulostauluun. Numeroihin ei tässä vaiheessa kannata liikoja tuijottaa. Ottelu kuitenkin näytti, että A-junioreilla on laittaa tulevissa pisteotteluissa kehiin tasainen joukkue, joka osaa luoda tilanteita keskeltä ja laidoilta, pitää palloa ja liikuttaa sitä kohtuullisen tarkasti mieheltä toiselle. Asko Jussila luotsasi ottelun tällä kertaa. YJ:ltä paikalla oli tällä kertaa vain neljä vaihtopelaajaa. FC Haka j/hjs YJ TPV-ottelussa: Joonas Immonen, Eero Viljanen, Eero-Matti Auvinen, Matias Caven, Antti Kekkonen, Jussi Tuominen, Jami Kyöstilä, Akseli Tiensuu, Niilo Mäenpää, Aapo Mäenpää, Eetu Tapanainen, Timo Viljanen, Eric Bullock, Dani Molin, Matti Jussila.

Maalit/syötöt: 25 Eetu Tapanainen (Matti Jussila) 45 Eric Bullock (Eetu Tapanainen) 54 Eero-Mati Auvinen 57 Akseli Tiensuu (Timo Viljanen) 73 Niilo Mäenpää 80 Eetu Tapanainen (Matti Jussila) Haka/HJS A-Junioreiden Yj:n SM-karsintapelit Taulukossa tämän päivän tiedot, Jippo pelin aika ja paikka täydennetään hetki kun se on ilmoitettu. Päivä Paikka Koti Aika Vieras la 31.1. 13:00 Pulleri Haka j / HJS/YJ TPV la 7.2. 15:00 Valkeakoski Sahara TN Haka j / HJS/YJ JIPPO ke 18.2. 18:00 Valkeakoski Sahara TN Haka j / HJS/YJ Ilves la 21.2. 13:00 Pulleri Haka j / HJS/YJ FC Jazz

ke 4.3. 18:30 Urpolan tekonurmi MP Haka j / HJS/YJ la 7.3. 12:00 Junkohalli FC Kemi Haka j / HJS/YJ la 14.3. 13:00 Pulleri Haka j / HJS/YJ KuPS la 21.3. 19:00 Jyväskylä, Vehkalampi 2 JJK Haka j / HJS/YJ la 28.3. 15:00 Valkeakoski Sahara TN Haka j / HJS/YJ VIFK Haka/HJS A-junioreiden Yj oli tyly vieras Pirkkahallissa. Voitto Ilveksen A-junnuista 0 7. Haka/HJS A-junioreiden Yj vei Ilveksen A-junioreita 0-7 Loppiaisen harjoituspelissä Pirkkahallissa. Ilves ei saanut rakennettua peliään, Haka/HJS Yj:n hallitessa keskikenttää. Hyökkäys yritykset laidoilta tyrehtyivät laitapakkien/toppareiden ansiosta. Yj:n keskikenttä tuki sekä hyökkäystä että puolustusta mallikkaasti. Maalikooste nähtävissä: http://youtu.be/kkza4osqjw0 Aika Tilanne Maalintekijä ja syöttäjä 9 min 0-1 maalin viimeisteli päällään Matias, Timon antamasta vapaapotkusta vasemman kulmalipun tuntumasta

23 min 0-2 maalin viimeisteli Antton saatuaan syötön Erkalta. Tilanne käynnistyi Timon avauksesta Edulle. 43 min 0-3 Erkka saatuaan boxissa syötön Danilta, maalia alusti Erkan ja Anttonin hieno seinäsyöttö nousu omalta alueelta vastustajan alueelle 66 min 0-4 Eric viimeisteli maalin saatuaan syötön Akulta joka oli noussut laidaltaan, Akseli antoi Akulle keskikentältä syötön jonka Aku jatkoi Ericille, Ilveksen puolustus ei ehtinyt reagoida tähän 72 min 0-5 Erik hassutti topparin ja maalivahdin saatuaan syötön Akulta, joka pomppi Ericille Ilves topparin kautta, Eric sai viimeistellä tyhjiin 83 min 0-6 Masa sai Ericiltä syötön boxissa ja laukaisi komean maalin vasurillaan, Ilves vahti ei ylettynyt torjumaan kurotuksesta huolimatta 90 min 0-7 Eric sai vastavuoroisesti boxissa syötön Masalta ja Eric viimeisteli Ilves oli huonolla jalalla liikkeellä, joten tämän pelin perusteella ei kannata vetää liian suuria johtopäätelmiä. Pelin aikana Ilves ei saanut aikaan vaarallisia tilanteita kuin yhden jossa pallo meni kuitenkin ohi maalista. Toisessa erässä Ilves siirtyi 3 puolustajanlinjaan mutta ei saanut hyödynnettyä ylivoimaansa keskikentällä.