D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu!

Haka D13-tytöt kohtasivat lämpimässä auringonpaisteessa FC Nokian 03 joukkueeen.

keskustelutilaisuus vanhemmille

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

Haka j. D13 tytöt kohtasivat TPV:n tehtaan kentällä.

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

B-tytöt: Kauden viimeiden peli

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Naisille kolmas tappio kevätkierroksella

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Sininen Nopea Katse Vaihto Punainen Kesto

FC Honka P09 -turnaus

JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle

TP-47 SPL-turnauksen voittaja

Uudet säännöt ANNIKA LAAKSONEN

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

SÄÄNNÖT TAKTINEN JALKAPALLOPELI 1.0 SISÄLLYS LUETTELO

HJS E10 Sininen Kausi

D13-poikien heinäkuun Subwaypelaaja

CHAMPIONS CUP

FC Haka junioreiden VS-liite on ilmestynyt!

C14 Pojat YJ1 Mustavalkoiset vastakkain 1-1

Sääntö 7: PELIAIKA SUOMEN PALLOLIITTO - FINLANDS BOLLFÖRBUND - FOOTBALL ASSOCIATION OF FINLAND PERUSKURSSI PERUSTASO TEORIA

JOKI T97-99 FUTSAL TURNAUS 2010 SÄÄNNÖT TIIVISTETYSSÄ MUODOSSA

OL = Oikea laita VL = Vasen laita 10 = Piilokärki K = Kärki. OL = xxx VL = xxx 10 = xxx K = xxx

SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY

PELINOMAISET MAALINTEKOHARJOITTEET

Kesämäki 06 Kevätturnaus

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0.

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum.

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT:

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

MARJA-VANTAA TURNAUS

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

7 VS 7 PELIKIRJA. OTE HJS PELIKIRJASTA ( Word dokumentti ) Kai Savonniemi

KÄSIPALLO. Olympialaji vuodesta 1972

Valmistuneiden kukitus.

Naisten joukkueen joukkueenjohtaja Marisa Pihlaja-Sillanpää kertoo asiasta lisää.

TET- harjoittelija Ville Karirinne

Viimeisimpänä aloitteenaan Peimari United haluaa esitellä maalivahdeille kohdennetun uuden turnausmuodon ensimmäisenä Suomessa: Goalkeeper Combat I

D13 tytöt viimeistelivät kevätkauden voitolla

Otteluraportit 03-pojat

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP

Futsalin INTERSPORT-liiga. Kouvolan jalkapallo

2. TALVEN HARJOITUS- JA PELIOHJELMA

1) Pelin ollessa käynnissä kummastakin joukkueesta saa olla samanaikaisesti kentällä enintään

KLIKKAA KARTTA Kilosport TURKUUN

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto)

Ohjeita seuratoimitsijoille Rangaistusaition valvojat Ajanottaja Kuuluttaja

Pienpelit. Peruspienpeli

SUOMEN BRIDGELIITTO FINLANDS BRIDGEFÖRBUND RY

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta.

SÄÄNTÖKYSYMYKSIÄ 2010

Transkriptio:

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Haka j D12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Iiittalan Palloa vastaan Roukon nurmella. Puolustus pelasi tiiviisti ja keskikenttä loi hyökkäyksen kanssa hyviä paikkoja IPAn maalille. Hyvällä pelipäällä ollut Maija Tappura taisteli ja pisti pallon pussiin, 1-0 Hakan tytöille. Peli jatkui hyvänä ja Iida Mäkelä syötti Maijalle ja tilanteeksi 2-0. Toisen puoliajan alussa sai IPA tilanteensa, upea laukaus painui verkkoon hyvin pelaanneen Jasmin Santalan estelyistä huolimatta, 2-1. Hakan tytöt jatkoivat pelin hallintaa ja loivat maalinteko paikkoja. Fanni Männistö vei Hakan 3-1 johtoon ja kun lisä maaleja ei tullut niin pisteet jäivät kotijoukkueelle, hyvällä esityksellä! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua. Tuisku sai luotua hyviä paikkoja ja Hakan Jasmin Santalan huippupeli maalissa säästi Hakan

useammilta takaiskuilta. Hakalla oli myös paikkansa, mutta tällä kertaa ei maalia saatu tehtyä. Tuisku sai tehtyä kaksi ja näin peli päättyi 0-2 vieraiden voittoon. Syys kierrokselle nousivat Hakan D12 tytöt piiriliigaan, upeiden pelien ansiosta!! D12 tytöille voitto ja D13 tytöille tappio piirinsarjassa D12 tytöt taistelivat voiton FC Kangasalasta. Pelin alussa sai Kangasala maalin kulmasta ja maalivahti Jasmin Santala sai tilanteessa tärskyn ja maaliin meni Roosa Kukkonen. Haka tytöt sisuuntuivat ja Jasmin palasi maalille. Iida Mäkelä laukoi tasoituksen. Kulmat olivat tänään vaarallisia, Iida ja Roosa onnistui viimeistelyssä, kuten myös Helmi Kuorikoski joka oikealla jalallaan pisti verkot tötterölle. Lopputulos oli 1-4 Hakan taistelijoillle. Joukkue pelasi hyvin ja kentällä uurasti mallikkaasti kaksi maalia tehnyt Iida Mäkelä. (Peli raportin antoivat Iida, Pinja sekä Fanni!) D13 kohtasivat Ylöjärven Ilveksen, joka viimeisteli hyvällä prosentilla. Kolmesta ensimmäisestään paikastaan tekivät 3 maalia. Myös Hakalla oli paikkoja, muttei viimeistely onnistunut. Ilves teki vielä kaksi lisää ja lopussa tullut Jenni Hämäläisen maali tiesi pelin lopputuloksesksi 5-1.

D13 tyttöjen osalta kevätkausi päättyi ja syyskausi jatkuu piiriliigassa. D12 tytöillä on kevätkauden viimeinen piirinsarja peli Maanantaina Lotilassa 18.20, kaikki paikalle kannustamaan Haka tyttöjä, jotka voitolla varmistivat nousun piiriliigaan! Upeaa tytöt. D-tyttöjen piiriliigaa TPV- Haka j. D13, 4-1 Kuva: Kari Ketonen Piiriliigassa kohtasivat TPV ja Haka j.d13, Raholassa. Kiivas peli tahti antoi Haka tytöille vain yhden välipäivän edellisestä ottelusta. Tämä näkyi tyttöjen liikkeessä. 11 min kohdalla sai TPV vapaapotkun, josta he siirtyivät 1-0 johtoon. Haka loi hyökkäyksiä, mutta Tamperelaisten maali pysyi koskemattomana.. TPV:n keskitys painui Hakan verkkoon puolustajan kautta ja näin tauko tilanne oli 2-0 kotijoukkueelle. Toisella puoliajalla Haka tyttöjen liike lisääntyi ja päästiin paremmin hyökkäyksiin. 41 min kohdalla pääsi TPV puskemaan tilanteeksi 3-0. Liekö tästä sisuuntunut Haka joukkue, Juulia

Ruutana syötti Olivia Jokisen maalintekoon ja tilanteeksi 3-1. Haka nosti lisää voimaa hyökkäykseen ja näin TPV pääsi iskemään pelin loppuhetkillä 4-1 maalin, tämä jäi lopputulokseksi. Pieniä kolhuja tuli kaksinkamppailuista, mutta suuremmilta loukkaantumisilta vältyttiin. Ensiviikolla pelit jatkuvat Ylöjärven Ilveksen vieraina. D12 tytöille avaustappio piirinsarjassa D12 tytöt kohtasivat Iittalan Pallon. Peli oli tasaista ensimmäisellä puoliskolla, molemmilla oli maalinteko paikkansa, mitkä maalivahdit hoitivat mallikkaasti. Pinja Karisalmi laukoi Hakan tauko johtoon hieman ennen tauko vihellystä. Toisen puoliajan alussa pallo osui Haka puolustajan käteen, mutta rangaistuspotkun mennessä yli Jasmin Santalan vartioiman maalin pysyi Haka johdossa. 54 min ja pallo ohjautui Haka puolustajasta maaliin ja tilanteeksi 1-1. Tämä näyttikin olevan lopputulos, mutta näin ei ollutkaan vaan IPa:n viimeisestä hyökkäyksestä tuli 2-1 maali ja näin Hakalle

tuli ensimmäinen tappio piirinsarjassa. Pelit jatkuvat ensi viikolla vieraspelillä ja Ma 27.6 on kotipeli klo 18.20 Lotilan nurmella. D13 tytöt 7-2 voittoon! kuvat Kari Ketonen Haka j. D13 tytöt kohtasivat Lotilan nurmella FC Nokian 04 joukkueen. Heti pelin alusta asti oli kotijoukkue hallitseva osapuoli, maalipaikkoja syntyi. 5 minuuttia ja Olivia Jokinen syötti Anniina Passilan läpi, Anniina sijoitti 1-0. Seuraavasta hyökkäyksestä Nokialaiset tasoittivat, mutta tämän jälkeen peli tilanteet kääntyivät kotijoukkueelle. Aava Palma purjehti läpi ja vie Haka tytöt johtoon. Seuraavaksi Anniina syötti ja Aava teki taukotilanteeksi 3-1. Heti toisen puoliajan alkuun Janica Andersen syötti ja tällä

kertaa oli Anniinan vuoro tehdä. 43 minuuttia ja Anniinan hattutemppu oli valmis. 44 minuutin kohdalla oli Aavan hattutemppu tehty! Tämän jälkeen teki Nokia toisen maalinsa. Juulian tehdessä Sallan passista oli lopputulos ansaittu 7-2 voitto. Haka tytöt taistelivat ja peli antoi hyvän mahdollisuuden kokeilla uusia pelipaikkoja usealle pelaajalle. Keskiviikkona pelit jatkuvat ja vastassa Tampereella on TPV. Pelissä nähtiin Aavan upeita, pitkiä voltti heittoja. Tässä mallia kaikille kuinka pallo saa kyytiä pitkälle!! Tervetuloa paikan päälle nauttimaan viihdyttävästä tyttö futiksesta! http://www.fchakajuniorit.fi/wp-content/uploads/2 016/06/VID-20160613-WA0001.mp4 D12 tytöt jatkavat hyviä suorituksia, 4-1 voitto! D12 kohtasivat Roukon nurmella piirin D-tyttöjen ykkösen ottelussa Hämeenlinnan Jalkapallo Seuran, HJS. Peli alkoi HJS:n hyvällä painostuksella ja he siirtyivätkin 2 minuutin kohdalla 0-1 johtoon. Haka sai luotua hyviä tilanteita, vain maalinteko jäi uupumaan avaus puoliskolla. HJS:n tilanteet torjui hyvin maalissa pelannut Jasmin Santala. Toiselle puoliajalle tuli kentälle nälkäinen ja hieman hyökkäys voittoisampi Haka. Minuutti pelattu kun Maija Tappura iski Iiris Hakalan syötöstä 1-1. Tämä vapautti Hakan peliä ja Maijan syötöstä iski Iiris tilanteeksi 2-1. Puolustuksen lukkona pelannut Helmi Kuorikoski nousi ja upea laukaus painui

verkkoon, 3-1. Elsa Kaihian onnistuessa oli lopputulos 4-1 Haka tytöille. Lohko johto vankistui hyvällä esityksellä. Peli oli taas hyvää tyttö futista!! D13 tytöille 7-0 voitto piiriliigassa! Lotilan kenttä, auringon paiste ja D-tyttöjen piiriliigan ottelu. Vastakkain Haka j. D13 tytöt sekä Ilves vihreä. Alusta asti oli Hakan pelurit liikkeellä keveällä jalalla, maalinteko paikkoja saatiin ja vain Ilveksen maalivahdin hyvät torjunnat piti pelin tasaisena. 25 min ja Anniina onnistui, tilanne 1-0. Tämä olikin tilanne puoliajalle mentäessä. Hakan lisätessä hyökkäystä toisella puoliajalla rupesi maalejakin tulemaan Juulia tykitti 2-0 maalin. Saran viuhuva pommi lisäsi Hakan johtoa. Anniinan onnistuessa vielä kahdesti, Iiriksen sekä Ellan tehdessä maalit voittivat Haka tytöt pelin 7-0. Monessa maalissa hyvät syötöt mahdollistivat maalinteon. Maalissa hyvin pelasi Jasmin, pitäsen maalinsa koskemattomana. Peli oli hyvää tyttö futista ja jokaisen tytön taistellessa oli tulos erinomainen.

D13-tytöt tasapeliin Kuvat: Kari Ketonen Haka D13-tytöt kohtasivat lämpimässä auringonpaisteessa FC Nokian 03 joukkueeen. Peli oli vauhdikasta ja molemmilla joukkueilla oli paikkansa tehdä maaleja. Haka tytöt siirtyi 0-1 johtoon Juulia Ruutanan vapauttaessa Anniina Passilan maalintekoon ja verkko heilahti, Haka johtoon! Sara Niemisen pyssy vapaapotkusta osui ylärimaan ja näin Nokia esti lisäosumat ekalla puoliajalla. 22 minuutin kohdalla pääsi Nokia tekemään tasoitusmaalin. Toisella puoliajalla lämmin ilma vähensi liikettä, mutta peli pysyi tasaisena maalivahtien torjuessa maalinteko tilanteet. Hanna Ketosen upea vastaantulo ja jalkatorjunta oli pelin upeimpia torjuntoja. 41 min sai Haka vapaapotkun ja nyt Saran kuti osui, Haka 1-2 johtoon. Pelin loppupuolella Nokian

laukaus painui maaliin ja tulokseksi saatiin, pelitapahtumiin oikeutettu, 2-2. Seuraava peli on Ma 6.6 18.20 Lotilassa ja vastassa on Ilves vihreä. Kaikki paikalle nauttimaan viihdyttävää tyttö futista!! D12 tytöt jatkavat hyviä esityksiään Haka j. D12 tytöt kohtasivat Leki-Futiksen aurinkoisella Sääksjärven kentällä. Molempien joukkueiden puolustus toimi malikkaasti ja keskikentällä oli kiivasta kamppailua. Molemmat saivat vapaapotkut hyvistä paikoista, maalivahdit hoitivat ne mallikkaasti. Peli oli Tampereen piirin D-tyttöjen 1.divisioonan B-lohkon kärkikamppailu ja taistelu oli sen mukaista tasaista taistelua. Hakalla oli lopussa vielä avaimet ratkaisuun, mutta Lekin

maalivahdin hoitaessa päädyttiin 0-0 pistejakoon, näin Haka tytöt jatkavat lohkokärjessä. Seuraava koitos on : Ti 7.6 klo 19.30 Roukon nurmella! Kaikki paikalle seuraamaan hyvää tyttö futista!!