seurakunnan Rippikoulut

Samankaltaiset tiedostot
seurakunnan Rippikoulut

RIPARI Roihuvuoren srk rippikoulut 2014

HERTTONIEMEN SEURAKUNTA

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Kuka voi tulla rippikouluun?

Rippikoulut Ilmoittautuminen alkaa Ensimmäiset kokoontumiset ja seurakunnan toimintaan osallistuminen alkavat marraskuussa.

TERVETULOA RIPPIKOULUUN. Nurmijärven seurakunnan rippikoulut v. 2018

HYVÄ RIPPIKOULUIKÄINEN NUORI JA KOTIVÄKI!

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

RIPPIKOULUJEN LEIRIJAKSOT 2017

TERVETULOA RIPPIKOULUUN

Riparille 2013 Tervetuloa rippikouluun

Tervetuloa rippikouluun. Nurmijärven seurakunnan rippikoulut v. 2015

RIPPIKOULUT 2019 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2018 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2020 Imatran seurakunta

TERVETULOA RIPPIKOULUUN

TERVETULOA RIPPIKOULUUN. Nurmijärven seurakunnan rippikoulut v. 2016

RIPPIKOULUT 2017 Imatran seurakunta


RIPPIKOULU KUTSUU SINUA!

TERVETULOA RIPPIKOULUUN. Nurmijärven seurakunnan rippikoulut v. 2017

Hei, sinä vuoden 2016 rippikoululainen!

MALMIN SEURAKUNNAN RIPPIKOULUT 2018

AKAAN SRK:N RIPARI- VUOSI 2018

Ilmoittautuminen rippikouluun tapahtuu messun yhteydessä 1. adventtisunnuntaina eli Pälkäneen tai Luopioisten kirkossa klo 10.

Akaan srk:n riparivuosi 2017

Hyvä rippikoululainen ja vanhemmat

RIPARI....on seikkailu, jonka koet vain kerran. Rippikoulu on paikka ja mahdollisuus pohtia elämän suuria ja pieniä asioita ryhmässä ja itsekseen.

RIPARI....on seikkailu, jonka koet vain kerran. Rippikoulu on paikka ja mahdollisuus pohtia elämän suuria ja pieniä asioita ryhmässä ja itsekseen.

RIPARI....on seikkailu, jonka koet vain kerran. Rippikoulu on paikka ja mahdollisuus pohtia elämän suuria ja pieniä asioita ryhmässä ja itsekseen.

RIPARI....on seikkailu, jonka koet vain kerran. Rippikoulu on paikka ja mahdollisuus pohtia elämän suuria ja pieniä asioita ryhmässä ja itsekseen.

RIPPIKOULUT 2016 Imatran seurakunta

HERTTONIEMEN SEURAKUNNAN RIPARIT 2020

RIPPIKOULUT 2015 Imatran seurakunta

Ilmoittautuminen rippikouluun tapahtuu messun yhteydessä 1. adventtisunnuntaina eli Pälkäneen tai Luopioisten kirkossa klo 10.

Tervetuloa Olarin seurakunnan. Rippikouluun 2018

MALMIN SEURAKUNNAN RIPPIKOULUT 2020

Mäntyharjun seurakunta Tervetuloa rippikouluun

Uusia kavereita, näkökulmia ja kokemuksia.

Sonkajärven seurakunta RIPPIKOULU (04 synt)

Ilmoittaudu riparille

Riparit Porvoon suomalainen seurakunta

PIELISENSUUN SEURAKUNNAN RIPPIKOULU VUONNA 2020

Tervetuloa rippikouluun!

Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta

Rippikoulu Kiipula

Jos osallistut jonkun järjestön (esim. SRK) järjestämään rippikouluun, sinun tulee ilmoittautua kotiseurakuntasi muualle menevien ryhmään.

Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja. Äänekoski s. 2-4 Viitasaari..s. 5-6

HELSINGIN NMKY:N RIPPIKOULUT

Sinä olet tärkeä. Tervetuloa rippikouluun! Rippikoulut Iisalmen seurakunnassa

MALMIN SEURAKUNNAN RIPPIKOULUT 2017

Tervetuloa rippikouluun!

Tuusulan RIPPIKOULUT seurakunnan

Ripari vuoden paras juttu!

laukaan seurakunta tervetuloa 2015!

On aika lähteä kesäleirille! Tuu mukavaan seuraan! koululaisten ~ KESÄLEIRIT 2016 ~

Laukaan. seurakunta. tervetuloa 2017!

Ripari on huippujuttu!

Hyvä rippikoululainen ja vanhemmat

RIPPIKOULUN OPETUSPÄIVIIN LIITTYVÄT SEKÄ YLEISET RIPPIKOULUN ASIAT:

laukaan seurakunta tervetuloa 2014!

Kirkollinen vihkiminen Kummina toimiminen Itsenäisesti ehtoolliselle Äänestäminen seurakuntavaaleissa 16v, ehdolle asettuminen 18v

Ilmoittaudu Rippikoulu

Ripari on huippujuttu!

#ripari2020. Tervetuloa rippikouluun! Rippikoulut Iisalmen seurakunnassa

Laukaan. seurakunta. tervetuloa 2018!

RIPPIKOULU. Minä olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet minun. Jes.43:1

Kesäleirit 2013 Järvenpään seurakunta

Kristillinen kasvatus. Rippikouluun! Rippikoulun sisältö

Raision seurakunnan rippikoulut vuodelle 2020

Laukaan. seurakunta. tervetuloa 2020!

KUVAT NIMET Tervetuloa rippikouluun, odotamme sinua!

Kesäleirit 2015 Järvenpään seurakunta

HELSINGIN NMKY:N RIPPIKOULUT

RIPPIKOULU. Pielisensuun seurakunnassa. Minä olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet minun. Jes.43:1

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

Katso ilmoittautumisohjeet kyseisen leirin kohdalta! ALLE KOULUIKÄISTEN LEIREISTÄ VASTAA: Lastenohjaajat Anne Vuori ja Kaija Rajanen

TERVETULOA Naantalin seurakunnan RIPPIKOULUUN 2019

Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja. Äänekoski s. 2-5 Viitasaari..s. 6-7

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

RIPPIKOULUN PAIKALLISSUUNNITELMA Ke-Mu-Pe-rippikoulu

Rippikoulu City

Herttoniemen seurakunnan riparit

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNNAN RIPPIKOULUT 2015

Tervetuloa rippikouluun! Ilmoittautuminen

Ripari on huippujuttu!

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

Tervetuloa RIPPIKOULUUN. Joensuun ev.lut. seurakunnan Luethan tämän vihkosen huolella läpi, anna se myös kotiväkesi luettavaksi.

Vapaa-ajantoiminta LAHDEN SEUDUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY LAHDENKATU 15 A 6, LAHTI

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

Tervetuloa rippikoulun elämysmatkalle. Ahvenanmaalle!

Tervetuloa rippikouluun

Rippikoulut Herttoniemen seurakunnassa. Leiririparit talvella ja kesällä. Kevätripari kaupungissa. Ilmoittautumiset lokakuussa 2013.

Melontarippikoulu

Tuusulan seurakunnan RIPPIKOULUT


Melontarippikoulu

RIPPIKOULU. Minä olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet minun. Jes.43:1

MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNNAN RIPPIKOULUT 2016

Transkriptio:

Roihuvuoren seurakunnan Rippikoulut 2019

HEI! sinä ensi vuonna 15 vuotta täyttävä nuori. Roihuvuoren seurakunta kutsuu erityisesti sinut rippikouluun. Jos olet yli 15 vuotias ja rippikoulu on jäänyt käymättä, niin myös sinulla on siihen nyt hyvä mahdollisuus. MIKÄ RIPPIKOULU ON? Rippikoulussa pohditaan elämän suuria kysymyksiä. Siellä käsitellään kysymyksiä nuorten elämästä, itsetunnosta, ihmissuhteista ja itsenäistymisestä. Rippikoulussa syvennytään siihen, mitä on kristillinen usko. Onko Jumalaa olemassa? Mitä Raamatussa kirjoitetaan? Kuka on Jeesus ja miten tämä kaikki liittyy minuun? Täh? Rippikoulu on myös yhdessäoloa, pelejä ja leikkejä, naurua ja joskus kyyneleitä. Se on etsimistä ja löytämistä, rukousta ja laulamista. Sekä tietenkin syömistä, saunomista ja uintia! Nuoret voivat osallistua myös yhteiselle ehtoolliselle saatuaan ehtoollisopetusta. Jos et kuulu kirkkoon, mutta haluaisit silti tulla mukaan riparille, se onnistuu. Rippikoulu päättyy konfirmaatioon ja siihen osallistuminen edellyttää kirkkoon liittymistä. Halutessasi voit käydä myös pelkän rippikoulun. Lähtemällä rohkeasti mukaan saat riparista paljon irti. Lähde siis avoimin mielin tälle matkalle!

MITEN ILMOITTAUDUN? Roihuvuoren seurakunnan vuoden 2019 rippikoulujen ajankohdat ja paikat näet seuraavilta sivuilta. Ilmoittautuessasi sinun tulee valita neljä sinulle parhaiten sopivaa rippikoulua. Toivottu järjestys huomioidaan paikkoja jaettaessa. Voit esittää myös yhden kaveritoiveen ja molempien käyttäessä kaverikoodia se huomioidaan. Valinnoissa oman seurakunnan jäsenet ovat etusijalla. Kirkkoon kuulumattomat ja muihin seurakuntiin kuuluvat ovat myös erittäin tervetulleita rippikouluun. Rippikoulua valittaessa katso etukäteistapaamiset laajaranta.fi nettisivuilta. Ne ovat tärkeä osa rippikoulua ja poissaoloja niistä on hankala korvata. Rippileirien hinta sisältää täysihoidon, kuljetukset sekä tapaturmavakuutuksen. Lasku rippileiristä lähetetään kotiin postitse ennen rippileirin alkua. Mikäli tarvitset taloudellista tukea leirimaksuun, ota yhteyttä oman seurakuntasi diakoniatyöntekijään heti kun olet saanut tietää, mille leirille olet päässyt. Kehitysvammaisten rippikoulusta voi tiedustella Helsingin seurakuntayhtymän vammaistyön pastorilta: Heli Ojalehto puh. 09-2340 2546 tai heli.ojalehto@evl.fi. Rippikouluja järjestävät myös eri järjestöt, kuten Kansan Raamattuseura ja Suomen Lähetysseura. Jos haluat osallistua järjestöriparille, olethan yhteydessä heihin. Mikäli sait tämän vihkosen postissa kotiisi, kotiseurakuntasi on Roihuvuoren seurakunta. Jos et ole varma, oletko kirkon jäsen tai mihin seurakuntaan kuulut, keskustele asiasta vanhempiesi kanssa. Mikäli sinulla on terveyteen tai oppimiseen liittyviä haasteita, kerrothan niistä ilmoittautumislomakkeen kohdassa lisätietoja. Tiedot tulevat vain rippikoulusi työntekijöiden tietoon ja mahdollistavat sinulle hyvän ja onnistuneen riparin. Ilmoittautuminen löytyy osoitteesta www.laajaranta.fi. Otsikon Rippikoulut alta löydät ohjeet siitä, miten ilmoittautuminen tapahtuu. Voit ilmoittautua järjestelmässä 1.10.2018 alkaen. Järjestelmä kertoo, kun ilmoittautuminen on onnistunut ja lähettää sinulle siitä tiedon sähköpostiisi. Ilmoittautuminen päättyy 31.10.2018. Saat marraskuun aikana ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa kerrotaan, mihin rippikouluun olet päässyt. Sähköposti lähetetään myös silloin, jos et ole saanut paikkaa tai joudut jonottamaan sitä. Saat leirisi etukäteistapaamisten päivämäärät sekä muuta leiriäsi koskevaa tietoa rippikoulusi vetäjältä ja Laajarannan nettisivuilta. LAAJARANTA.FI -OSOITTEESTA LÖYDÄT LISÄTIETOJA RIPARISTASI. Rippikouluun ilmoittaudutaan sähköisesti netin kautta. Helsingin seurakunnat ottavat uuden sähköisen ilmoittautumisen käyttöön. Asiakas tekee itselleen palvelussa käyttäjätunnuksen ja salasanan. Muista olla tarkkana nimien, sähköpostiosoitteen, henkilötunnuksen (syntymäaika + tunnusosa) ja kotiosoitteen oikeinkirjoituksen kanssa. Väärin kirjoitettu sähköpostiosoite vaikeuttaa rippikouluvalinnoista tiedottamista. Olethan kärsivällinen.

Talviripari PYHÄ -LEVI 16.-23.2.2019 Talviriparia vietetään laskettelun merkeissä Suomen Lapissa. Laskemme kolmena päivänä kahdessa Suomen parhaimmista hiihtokeskuksista. Majoitus on Pyhätunturin kupeessa Kairosmajalla. Leirin hinta sisältää bussimatkat, lasketteluliput, täyden ylläpidon sekä tapaturmavakuutuksen. Tarvittaessa voit hakea taloudellista tukea Roihuvuoren srk:n diakoniatyöltä. Leirin hinta on 590 Leirin konfirmaatio on la 6.4.2019 klo 12 Roihuvuoren kirkossa.

KELLOKOSKI 19. 26.6.2019 KIVISAARI 3. 10.7.2019 PORKKALA 17.-24.7.2019 LUMMENIEMI 22.-29.7.2019 Kesä- ja heinäkuussa järjestämme neljä perinteistä, viikon mittaista rippikoululeiriä. Kellokosken leirikeskus sijaitsee kauniissa maisemassa Keravanjoen rannalla, aivan Kellokosken historiallisen ruukkimiljöön ja kartanoympäristön kupeessa vain 45 kilometrin päässä Helsingistä. Entä miltä tuntuisi elää viikko saaristolaisena? Kivisaaren leirikeskus sijaitsee Itä-Helsingin edustalla ja luo mahtavine puitteineen riparilaisille yhden kesän hienoimmista kokemuksista. Porkkalassa Kirkkonummella vietetään leiriä upeissa merellisissä tunnelmissa. Lummeniemen leirikeskus sijaitsee Viitasaarella, luonnonkauniin ja puhdasvetisen Keitelejärven rannalla. Leirien hinta on 140 Kellokosken konfirmaatio on la 17.8.2019 klo 10.00. Kivisaaren konfirmaatio on la 17.8.2019 klo 13.00. Porkkalan konfirmaatio on la 24.8.2018 klo 10.00. Lummeniemen konfirmaatio on la 24.8.2018 klo 13.00. Kesariparit Kaikki konfirmaatiomessut pidetään Laajasalon kirkossa.

KUGGOM 29.7. 5.8.2019 Loviisan rannikkokaupungissa, luonnonkauniilla mäntyisellä harjulla maaseudun idyllissä sijaitsee Kuggom. EXTREME Leirin hinta on 140 Konfirmaatio su 25.8.2019 klo 13 Laajasalon kirkossa. 8. 16.6.2019 Tervetuloa seikkailuun! Extremeriparilla vaelletaan pohjoisten erämaiden upeissa maisemissa ja tehdään erilaisia seikkailutoimintoja. Vaellusta varten seurakunnalta on mahdollista saada osalle lainaan trangia, rinkka ja teltta. Leirin hinta on 250 Konfirmaatio su 25.8.2019 klo 10 Laajasalon kirkossa. CITYRIPARI 3. 16.6.2019 Seurakunta järjestää kesäkuun alussa Laajasalon kirkolla Cityriparin, joka on vaihtoehtona leiririppikouluille. Päivätapaamisiin sisältyy myös yhteistä iltaohjelmaa, mutta yöksi mennään kotiin. Cityripari sisältää ruokailun ja on ilmainen. Konfirmaatio su 18.8.2019 klo 12 Laajasalon kirkossa.

LISÄTIETOJA Lisätietoja löydät netistä Roihuvuoren seurakunnan nuorisotyön sivuilta www.laajaranta.fi. Sivuja päivitetään jatkuvasti, joten sieltä löytyvät tuoreimmat tiedot. Essi Lyytinen Rippikoulutyön pastori 050 4152103 essi.lyytinen@evl.fi