Hallitus 10/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hallitus 10/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski"

Transkriptio

1 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 10/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Kokouksen alussa kierros Piilolan yksikössä Liite nro PÖYTÄKIRJA Sivu Pykälä 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Kokouksen sihteerin valinta 2 3 valinta 2 4 Ilmoitusasiat 3 5 Piilolan yksikön liikennejärjestelyt ja pysäköintialueet 4 6 Piilolan yksikön E-rakennuksen saneeraus 5 7 Tarvaalan biotalouskampuksen suunnittelu ja rakentamisen käynnistäminen 6 8 Talousarvioehdotus vuodelle Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosille Kuntayhtymän maksuvalmius 9 11 Viranhaltijoiden päätökset 10

2 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA nro 10/2015 Hallitus sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai klo OSALLISTUJAT Läsnäolijat X Muut osallistujat Paikka Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Jäsen Johannes Leppänen, puheenjohtaja Irene Aaltonen, varapuheenjohtaja Kati Hänninen Vuokko Leivonen Leevi Marila Mirja Minkkinen Kari Parkkonen Hanna-Reetta Ranta-Nilkku Matti Tannermäki Simo Salmelin, valtuuston pj Simo Väisänen, valtuuston I vpj Seppo Ijäs, valtuuston II vpj Jouni Kurkela, kuntayhtymän johtaja Seppo Hänninen, talousjohtaja Henkilökohtainen varajäsen Anneli Mertaniemi Reijo Kinnunen Sirkka-Liisa Vainiola Paula Kivinen Mikko Niskanen Heli Marttinen Virva Tikkanen Jonna Laulumaa Antti Puupponen ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Johannes Leppänen Seppo Hänninen KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka Allekirjoitukset PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka Todistaa PÖYTÄKIRJANOTTEEN OIKEAKSI TODISTAA Aika ja paikka Allekirjoitus

3 Hallitus 10/ Hal 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Hal 2 KOKOUKSEN SIHTEERIN VALINTA Hallituksen puheenjohtajan ehdotus: Todetaan, että kokouksen sihteerinä toimii talousjohtaja Seppo Hänninen. Hal 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi Kari Parkkonen ja Irene Aaltonen.

4 Hallitus 10/ Hal 4 ILMOITUSASIAT Keski-Suomen ELY-keskus Tarkastuslautakunta Työvoimakoulutuksen hankintasopimus 08/E82/15, Luonnonvara-, ympäristö- ja metsäalan sekä maatalousalan perusteet, Saarijärvi , opiskelijoita 8, työpäiviä 60 Pöytäkirja 4/2015, Hakemus opetus- ja kulttuuriministeriölle Oppisopimuksen koulutustarkastaja Heli Skantz on tehnyt opetus- ja kulttuuriministeriölle hakemuksen, joka koskee valtionavustuksen saamista korotettuun koulutuskorvaukseen vuodelle Haettava määrä on euroa. Hakemus on lähetetty kuntayhtymän johtajan allekirjoittamana ministeriöön Hakemuksen jäljennös on nähtävänä kokouksessa. Hallitus merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi.

5 Hallitus 10/ Hal 5 PIILOLAN YKSIKÖN LIIKENNEJÄRJESTELYT JA PYSÄKÖINTIALUEET Metsä Fibre suunnitteluttaa ja peruskorjaa Tehtaankatua välillä Kuhnamontie- Tehtaanportti. Tien käyttöön ja liikennemääriin tulee suuria muutoksia ja on perusteltua järjestää Piilolan yksikön pysäköintialueet ja kulku alueelle uudella tavalla mm. turvallisuuden kannalta. Asiasta on neuvoteltu Äänekosken kaupungin ja Metsä-Fibren edustajien kanssa. Poken ja terveyskeskuksen alueella on saatettu vireille asemakaavan muutos. Tulevassa kaavamuutoksessa nyt tontteina osoitetut rakentamattomat alueet voitaisiin kaavoittaa LPA-merkinnällä autopaikkojen korttelialueeksi Poken ja terveyskeskuksen korttelin autopaikkoja varten. Kaupungin kanssa on neuvoteltu ko. tonttien vuokraamisesta kuntayhtymälle. Kaupunki on aloittanut valmistelun kaavamuutoksesta, jonka luonnoksen mukaan Piilolantie 17 korttelin pohjoisosan rakentamattomille tonteille voidaan sijoittaa noin 136 autopaikkaa. Poken olemassa olevalle tontille on mahdollista rakentaa jonkin verran lisää autopaikkoja olemassa oleville alueelle ja sisäpihojen pysäköintialueet jäisivät pois käytöstä. Tehtaankadun suuntaisesti on tarvittaessa mahdollista rakentaa tontin puolelle huoltoajoa varten piha-alueita yhdistävä ajoyhteys. Ajoneuvoliittymät järjestettäisiin Kuhnamontieltä ja Piilolantieltä. Kevyen liikenteen väylä (leveys n. 4 m) tulisi Kuhnamontien suojatieltä p-alueen lävitse rakennuksen seinän viereen (korotettu väylä). Vuoden 2016 talousarvioesityksessä on varaus Piilolan yksikön piha- ja pysäköintialueiden kehittämiselle. Hallitukselle esitetään tonttien vuokraamista kaupungilta ja suunnittelun käynnistämislupaa. Hanke toteutettaisiin kevään/kesän 2016 aikana. Luonnossuunnitelma pysäköintialueista ja liikennejärjestelyistä esitetään kokouksessa. Kuntayhtymän johtajan ehdotus: Hallitus antaa luvan käynnistää suunnittelu Piilolan yksikön pysäköinti- ja pihaalueiden uudelleen järjestelyistä ja uusien pysäköintialueiden vuokraamiseen kaupungilta.

6 Hallitus 10/ Hal 6 PIILOLAN YKSIKÖN E-RAKENNUKSEN SANEERAUS Piilolan yksikön E-rakennuksen peruskorjaus sisältyy talousarvioehdotuksessa vuosien investointisuunnitelmaan. Peruskorjaussuunnitelmaa on valmisteltu toteutettavaksi kahdessa vaiheessa vuosien 2016 ja 2017 aikana siten, että noin 50 % eli 1490 m 2 rakennuksen nettopinta-alasta peruskorjataan. Hankkeen alustavan tavoitekustannusarvion perusteella E-rakennuksen saneeraus vuosina tulee maksamaan 1,75 milj. euroa. Hallitus merkitsee suunnittelutilanteen tiedoksi ja hyväksyy suunnittelun jatkamisen siten, että hanke voidaan esittää käynnistettäväksi kilpailutuksen jälkeen keväällä 2016.

7 Hallitus 10/ Hal 7 TARVAALAN BIOTALOUSKAMPUKSEN SUUNNITTELU JA RAKENTAMISEN KÄYNNISTÄMI- NEN Tarvaalan kampuksen biotalousalan kehittämishanke on etenemässä toteuttamisvaiheeseen POKEn toimintojen osalta. Alueelle on valmisteltu käynnistettäväksi ajoharjoittelukentän ja raaka-aineiden käsittelyalueen rakentaminen osittain omana työnä mahdollisimman pikaisesti loppuvuoden 2015 ja kevään 2016 aikana. Rakentamiseen liittyy kaavamuutoksia ja Tuumalantien siirto noin metrin matkalta ja työt voidaan aloittaa, kun tien linjauksesta on päästy sopimukseen.. Kuntayhtymällä on biotalouskampuksen rakentamisinvestointi vuoden talousarvioesityksessä. Hankkeen kustannusarvioksi on arvioitu 2,5 milj. euroa. Alustavat suunnitelmat esitellään kokouksessa. Kuntayhtymän johtajan ehdotus: Hallitus merkitsee suunnittelutilanteen tiedoksi ja hyväksyy suunnittelun jatkamisen siten, että hanke voidaan esittää käynnistettäväksi ajoharjoittelukentän oman työn osalta vuoden 2015 aikana ja rakennusinvestoinnin osalta kilpailutuksen jälkeen kesällä 2016.

8 Hallitus 10/ Hal 8 TALOUSARVIOEHDOTUS VUODELLE 2016 Vuoden 2016 talousarvioehdotuksen kokonaistulot ovat 20,1 milj. euroa ja kokonaismenot 19,7 milj. euroa. Toimintakate on euroa ja vuosikate euroa. Poistojen yhteismäärä on euroa, joten talousarvioehdotus on alijäämäinen. Talousarvion valmistelussa on peruskoulutuksen opiskelijamääränä käytetty järjestämisluvan 1320 opiskelijaa, joista saatavat tulot ovat noin 13,2 milj. euroa. Pienennystä tämän vuoden 2015 toteutumaan on noin 0,9 milj. euroa. Lisäkoulutuksen tulot on budjetoitu 0,8 milj. euroon, työvoimakoulutuksen 0,4 milj. euroon ja oppisopimuskoulutuksen tulot 1,3 milj. euroon. Peruskoulutuksen, oppisopimuskoulutuksen, lisäkoulutuksen ja työvoimakoulutuksen rahoitus pienenee vuoden 2015 budjettiin verrattuna euroa. Palkkoihin on laskettu 0,5 % korotus vuoden 2015 tasoon verrattuna. Henkilöstökulut ovat 3,1 % pienemmät vuoden 2015 talousarvioon verrattuna. Talousarvioehdotuksen investointien määrä on 2, 6 milj. euroa. Suurimmat yksittäiset investoinnit vuoden 2016 talousarviossa ovat Piilolantien E-rakennuksen saneeraus 0,95 milj. euroa ja Tarvaalan biotalouskampuksen kentän ja konehallin rakentaminen 1,0 milj. euroa. Rakennushankkeet jakautuvat kahdelle vuodelle. Vuoden 2017 talousarvioon näiden hankkeiden loppuunsaattamiseen on suunniteltu varattavan 2,3 miljoonaan euroa. Rakentaminen rahoitetaan kuntayhtymän taseesta. Muu investointitoiminta 0,7 milj. euroa on mitoitettu vuoden talousarvion vuosikatteeseen. Mikäli toimintakate talousarviovuoden aikana ylittyy, olisi hallituksen päätöksellä perusteltua lisätä toimintakatteen rajoissa tarpeellisten investointien määrää ja päin vastaisessa tapauksessa supistaa budjettiin sisältyvää investointien määrää. Talousarvioehdotus on lähetetty esityslistan mukana kokoukseen osallistuville. Talousjohtaja esittelee talousarvioehdotusta tarkemmin kokouksessa. Hallitus päättää esittää vuoden 2016 talousarvioehdotuksen valtuuston hyväksyttäväksi. Samalla hallitus esittää, että valtuusto oikeuttaisi hallituksen talousarviovuoden aikana korottamaan investointimäärärahaa toimintakatteen ylityksen sallimissa rajoissa ja päin vastaisessa tapauksessa supistamaan valtuuston budjetin yhteydessä hyväksymää investointien euromäärää.

9 Hallitus 10/ Hal 9 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA VUOSILLE Kuntalain 110 :n mukaan valtuuston on talousarvion hyväksymisen yhteydessä hyväksyttävä taloussuunnitelma kolmeksi tai useammaksi vuodeksi. Talousarviovuosi on taloussuunnitelman ensimmäinen vuosi. Talousarviossa ja - suunnitelmassa hyväksytään kuntayhtymän toiminnan ja talouden tavoitteet. Talousarvio ja -suunnitelma on laadittava siten, että edellytykset kuntayhtymän tehtävien hoitamiseen turvataan. Esitys kuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnitelmaksi vuosille on lähetetty esityslistan mukana hallituksen kokoukseen osallistuville. Suunnitelmaa valmisteltaessa jäsenkunnille on varattu tilaisuus tehdä esityksiä kuntayhtymän toiminnan kehittämiseksi. Myös yhteenveto jäsenkuntien esityksistä ja kannanotoista on lähetetty kokoukseen osallistuville. Toiminta- ja taloussuunnitelma sisältää kuntayhtymän strategiset tavoitteet koulutusta koskevat tavoitteet henkilöstösuunnitelman investointisuunnitelman taloutta koskevat tavoitteet Yhteistyötoimikunta käsittelee suunnitelman Kuntayhtymän johtajan ehdotus: Hallitus esittää valtuustolle, että se merkitsee tiedoksi yhteenvedon jäsenkuntien esityksistä ja kannanotoista toiminta- ja taloussuunnitelmaa varten ja hyväksyy esityksen vuosien toiminta- ja taloussuunnitelmaksi.

10 Hallitus 10/ Hal 10 KUNTAYHTYMÄN MAKSUVALMIUS Talousjohtaja esittelee kokouksessa kuntayhtymän maksuvalmiutta. Hallitus merkitsee kuntayhtymän maksuvalmiuden tiedoksi.

11 Hallitus 10/ Hal 11 VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖKSET Hallitukselle on toimitettu viranhaltijoiden (kuntayhtymän johtaja, koulutusjohtajat, talousjohtaja, aikuiskoulutusjohtaja, koulutustarkastaja) päätökset ajalta Hallituksen puheenjohtajan ehdotus: Hallitus päättää, ettei se siirrä viranhaltijoiden päätöksiä käsiteltäväkseen.

Hallitus 3/2014. Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2014. Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2014 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Hallitus 4/2014. Keskiviikko 23.4.2014 klo 15.40 16.05. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 4/2014. Keskiviikko 23.4.2014 klo 15.40 16.05. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2014 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Keskiviikko 23.4.2014 klo 15.40 16.05 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie

Lisätiedot

Hallitus 2/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 2/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 2/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 5.3.2015 klo 15.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 11/2014. Torstai 11.12.2014 klo 10.00 11.20. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 11/2014. Torstai 11.12.2014 klo 10.00 11.20. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 11/2014 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 11.12.2014 klo 10.00 11.20 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie

Lisätiedot

Hallitus 11/2015. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 11/2015. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 11/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 10.12.2015 klo 10.30 11.26 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

Valtuusto 2/2015. Perjantai 11.12.2015 klo 13.00 13.30. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2015. Perjantai 11.12.2015 klo 13.00 13.30. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 11.12.2015 klo 13.00 13.30 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 4/2015. Keskiviikko klo

Hallitus 4/2015. Keskiviikko klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Keskiviikko 29.4.2015 klo 15.00 15.55 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, G-rakennuksen neuvottelutila, Piilolantie

Lisätiedot

Hallitus 1/2016. Perjantai 29.1.2016 klo 9.00 11.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 1/2016. Perjantai 29.1.2016 klo 9.00 11.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 1/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 29.1.2016 klo 9.00 11.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 10/2013. Torstai 28.11.2013 klo 15.00 16.20. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 10/2013. Torstai 28.11.2013 klo 15.00 16.20. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 10/2013 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 28.11.2013 klo 15.00 16.20 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie

Lisätiedot

Hallitus 2/2015. Torstai 5.3.2015 klo 15.00 16.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 2/2015. Torstai 5.3.2015 klo 15.00 16.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 2/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 5.3.2015 klo 15.00 16.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Hallitus 2/2016. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 2/2016. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 2/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 25.2.2016 klo 15.00 16.55 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 3/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 2.4.2015 klo 15.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.10 14.20 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17,

Lisätiedot

Hallitus 6/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 6/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 18.5.2017 klo 15.00 16.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 1/2015. Torstai 29.1.2015 klo 15.00 16.08. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 1/2015. Torstai 29.1.2015 klo 15.00 16.08. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 1/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 29.1.2015 klo 15.00 16.08 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Hallitus 5/2012. Torstai 31.5.2012 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 5/2012. Torstai 31.5.2012 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 31.5.2012 klo 15.00 16.50 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Hallitus 7/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 7/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 7/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 27.8.2015 klo 15.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Hallitus 4/2018. Torstai klo

Hallitus 4/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Paikka Torstai 26.4.2018 klo 15.15 16.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Opinahjon yksikkö Opinahjontie 1,

Lisätiedot

Hallitus 9/2015. Torstai 29.10.2015 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston neuvotteluhuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 9/2015. Torstai 29.10.2015 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston neuvotteluhuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 9/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 29.10.2015 klo 15.00 16.50 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Toimiston neuvotteluhuone, Piilolantie

Lisätiedot

Hallitus 3/2015. Torstai 2.4.2015 klo 15.00 16.23. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2015. Torstai 2.4.2015 klo 15.00 16.23. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 2.4.2015 klo 15.00 16.23 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Hallitus 3/2016. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2016. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 31.3.2016 klo 15.00 16.55 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 3/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 15.15 16.28 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Hallitus 6/2016. Torstai 16.6.2016 klo 15.00 16.22. Vanha Riihelä Riiheläntie 64, 44250 Äänekoivisto

Hallitus 6/2016. Torstai 16.6.2016 klo 15.00 16.22. Vanha Riihelä Riiheläntie 64, 44250 Äänekoivisto KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 16.6.2016 klo 15.00 16.22 Vanha Riihelä Riiheläntie 64, 44250 Äänekoivisto ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA Sivu

Lisätiedot

Hallitus 4/2016. Torstai 28.4.2016 klo 15.00 16.58. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 4/2016. Torstai 28.4.2016 klo 15.00 16.58. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 28.4.2016 klo 15.00 16.58 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Hallitus 6/2015. Torstai 11.6.2015 klo 15.00 16.26 Kapeenkoski Oy, Kapeenkoskentie 105, Äänekoski

Hallitus 6/2015. Torstai 11.6.2015 klo 15.00 16.26 Kapeenkoski Oy, Kapeenkoskentie 105, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 11.6.2015 klo 15.00 16.26 Kapeenkoski Oy, Kapeenkoskentie 105, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA Sivu

Lisätiedot

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA nro 4/2010 Hallitus sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 29.4.2010 klo 15.00 15.55 OSALLISTUJAT Läsnäolijat X Paikka Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone,

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Hallitus 5/2018. Torstai klo 15.15

Hallitus 5/2018. Torstai klo 15.15 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Torstai 31.5.2018 klo 15.15 Paikka Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari,

Lisätiedot

Hallitus 8/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 8/2015. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 8/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 24.9.2015 klo 15.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Hallitus 11/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 11/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 11/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 30.11.2017 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro

Lisätiedot

Hallitus 4/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 4/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 30.3.2017 klo 15.00 17.17 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA nro 3/2011 Hallitus sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 24.3.2011 klo 15.00 - OSALLISTUJAT Läsnäolijat X Paikka Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone,

Lisätiedot

Hallitus 5/2015. Torstai 28.5.2015 klo 15.00 16.55. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 5/2015. Torstai 28.5.2015 klo 15.00 16.55. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 28.5.2015 klo 15.00 16.55 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 5/2018. Torstai klo

Hallitus 5/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Torstai 31.5.2018 klo 15.15 16.12 Paikka Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 5/2017. Torstai klo

Hallitus 5/2017. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2017 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Torstai 27.4.2017 klo 15.00 18.10 Paikka Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Uuraistentie 240, Tarvaala Luokka

Lisätiedot

Hallitus 7/2015. Torstai 27.8.2015 klo 15.00 17.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 7/2015. Torstai 27.8.2015 klo 15.00 17.00. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 7/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 27.8.2015 klo 15.00 17.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Valtuusto 1/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 19.5.2017 klo 13.00 13.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Valtuusto 4/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 4/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 15.12.2017 klo 12.00 12.50 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

Hallitus 8/2015. Torstai 24.9.2015 klo 15.00 16.46. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 8/2015. Torstai 24.9.2015 klo 15.00 16.46. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 8/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 24.9.2015 klo 15.00 16.46 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Luokka 207, Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Hallitus 10/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 10/2017. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 10/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 20.10.2016 1 AIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00-18.32 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kokoushuone (Kuninkaanlähteenkatu) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 14.10.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs 53 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

Valtuusto 3/2017. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 3/2017. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 14.00 14.20 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Valtuusto 1/2015. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2015. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2015 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 12.6.2015 klo 13.00 13.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA nro 5/2011 Hallitus sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 26.5.2011 klo 15.00 - OSALLISTUJAT Läsnäolijat X Paikka Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone,

Lisätiedot

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen

Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski Henkilökohtainen varajäsen KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA nro 9/2010 Hallitus sivu 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 28.10.2010 klo 15.00 16.30 OSALLISTUJAT Läsnäolijat X Paikka Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone,

Lisätiedot

Hallitus 11/2018. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski JOULUATERIA KLO OPETUSRAVINTOLA OPPIKOKISSA

Hallitus 11/2018. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski JOULUATERIA KLO OPETUSRAVINTOLA OPPIKOKISSA KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 11/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 13.12.2018 klo 9.30 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski JOULUATERIA KLO

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSKUTSU 7 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSAIKA Tiistai 16.10.2014 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, auditorio, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

Hallitus 9/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 9/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 9/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 25.10.2018 klo 15.15 16.25 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.10.2012 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.10.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Lisätiedot

Hallitus 6/2018. Torstai klo 15.15

Hallitus 6/2018. Torstai klo 15.15 KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka ASIAT Torstai 14.6.2018 klo 15.15 Kartano Kievari, Saunakabinetti Saarijärventie 434, Äänekoski Kokouksen jälkeen

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

Hallitus 1/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 1/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 25.1.2018 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Hallitus 4/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 4/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 23.5.2019 klo 15.15 17.05 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

Valtuusto 2/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Tarvaalan yksikkö Uuraistentie 240, Tarvaala

Valtuusto 2/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Tarvaalan yksikkö Uuraistentie 240, Tarvaala KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 15.6.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Tarvaalan yksikkö Uuraistentie 240, Tarvaala

Lisätiedot

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 3/2017. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 26.10.2017 klo 14.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski 1 Kokouksen

Lisätiedot

Hallitus 6/2018. Torstai klo

Hallitus 6/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka ASIAT Torstai 14.6.2018 klo 15.15 16.05 Kartano Kievari, Saunakabinetti Saarijärventie 434, Äänekoski Kokouksen

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.1.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka 1 Ammatillisen

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka Yhtymähallitus 22.1.2015 1 AIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Hallitus 6/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 6/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 6/2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 29.8.2019 klo 15.15 16.35 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 16:00-17:32 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Hallitus 9/2017. Perjantai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 9/2017. Perjantai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 9/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 29.9.2017 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hallitus 8/2017. Torstai klo Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 8/2017. Torstai klo Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 8/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 31.8.2017 klo 15.00 Neuvotteluhuone Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Hallitus 5/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 5/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 5/2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 13.6.2019 klo 15.15 16.17 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

KOKOUSAIKA Tiistai klo Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki KOKOUSKUTSU 6 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 1.6.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki 34 Ammatillisen

Lisätiedot

Hallitus 8/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 8/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 8/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 27.9.2018 klo 15.15 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 5

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 5 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 5 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELLYT ASIAT Aika 21.5.2013 klo 11.30-11.45 Paikka Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 24.1.2017 1 AIKA Tiistai 24.1.2017 klo 17.00-18.14 PAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs, (Suoratie 1) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs)

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) 9 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Hallitus 9/2017. Perjantai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 9/2017. Perjantai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 9/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 29.9.2017 klo 15.15 16.53 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki Yhtymähallitus 6.6.2017 1 AIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00-17.44 PAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Mäntyharju Kari sihteeri

Mäntyharju Kari sihteeri PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Tarkastuslautakunta 22.01.2015 AIKA 22.01.2015 klo 12:55-17:02 PAIKKA Riihi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Sorvari Vuokko jäsen Jaskari Minna jäsen Mäntyharju

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 9.12.2014 klo 15:08 16:30 Paikka Satakunnan keskussairaala Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 40 41 Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnan

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 21.11.2014 1 KOKOUSAIKA Torstai 27.11.2014 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie 42 Koulutusjohtaja

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33 Iitin kunta Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta 23.09.2015 Aika Keskiviikko 23.09.2015 klo 18:00-19:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2015 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Valtuusto 2/2016. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2016. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 9.12.2016 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkovaltuusto ASIALISTA: pykälät 21-30 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat 4. Työjärjestyksen hyväksyminen 5. Lumijoen seurakunnan tuloveroprosentti 2016 6. Maksut

Lisätiedot

Hallitus 2/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 2/2019. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 2/2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 21.3.2019 klo 15.15 17.05 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / 2016

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 Tekninen jaosto 4.4.2016 AIKA Maanantai 4.4.2016 kello 18.00-21.15 PAIKKA Teknisen toimiston kokoushuone (Kestintie 3, 37370 Narva) KÄSITELLYT ASIAT Otsikko 28 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/ (10)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/ (10) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 1 (10) Tarkastuslautakunta Aika 13.12.2016 klo 13:00-16:45 Paikka Ahjosali, Kankaankatu 1 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymäkokous Sataedu Ulvila, Yhdystie, Nahkuri (kokoushuone 2), 2.

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymäkokous Sataedu Ulvila, Yhdystie, Nahkuri (kokoushuone 2), 2. Yhtymäkokous 17.12.2015 1 AIKA Torstai 17.12.2015 klo 14.00-14.50 PAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, Nahkuri (kokoushuone 2), 2. krs PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Raija Hamina, Eura

Lisätiedot

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 Aika 24.8.2016 klo 15:00 17:30 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 61 62 63 64 65 66 Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle 2016

Lisätiedot

Valtuusto 2/2019. Perjantai klo

Valtuusto 2/2019. Perjantai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.6.2019 klo 13.00 13.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Tarvaalan yksikkö (Uuraistentie 240)

Lisätiedot

Hallitus 7/2017. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 7/2017. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 7/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 15.6.2017 klo 9.00 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite nro PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs)

Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs) KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 19.2.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.2.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs) 6 Vuoden

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.10.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 18.10.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 28.09.2017 klo 13:00-15:40 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Kokousaika Perjantai 17.2.2017 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 9 3 Kokouksen avaus 10 4 Laillisuus

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 26.2.2015 1 AIKA Torstai 26.2.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Hallitus 8/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 8/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 8/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 27.9.2018 klo 15.15 16.56 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot