YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto AIKA 17:00-20:05. Villen Vintti, Virastotie 12, Kuru KÄSITELLYT ASIAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto AIKA 17:00-20:05. Villen Vintti, Virastotie 12, Kuru KÄSITELLYT ASIAT"

Transkriptio

1 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto AIKA 17:00-20:05 PAIKKA Villen Vintti, Virastotie 12, Kuru KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 17 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 18 Kurun Urhea Matti ja Heloposki Henna 5 19 Ylöjärven kaupungin yhdenvertaisuussuunnitelman 6 valmistelu Kuru-neuvoston lausunto 20 Kurun palvelukeskuksen lääkärikäynnit 8 21 Kurun palvelukeskuksen Kurun Lehden tilaus 9 22 Poikeluksen koulun pihavälineet Kurun pururata Polvianderin haudan kunnostus Lautakuntien vastauksia viime kokouksen jälkeen Seuraava kokous ja kokouksen päättäminen 14

2 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ OSALLISTUJAT Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Törmä Leena 17:00-20:05 puheenjohtaja Tiura Jaana 17:00-20:05 varapuheenjohtaja Kivimäki Anne-Maija 17:00-19:45 jäsen Leppälahti Jussi 17:00-20:05 jäsen Nummi Sirkka-Liisa 17:00-20:05 jäsen Sinkkonen Martti 17:00-20:05 jäsen Teräväinen Eija 17:00-20:05 sihteeri ALLEKIRJOITUKSET Leena Törmä puheenjohtaja Eija Teräväinen pöytäkirjanpitäjä KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Ylöjärvi Jaana Tiura Anne-Maija Kivimäki PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Kurun terveysasema klo Todistaa Palvelusihteeri Eija Teräväinen

3 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus kurneu Kuru-neuvoston kokouksen laillisuuden edellytyksenä on, että kokouskutsu on toimitettu Kuru-neuvoston jäsenille viisi päivää ennen kokousta ja, että saapuvilla on enemmän kuin puolet Kuru-neuvoston jäsenistä. valtaisuuden edellytyksenä on, että kokouksessa on vähintään viisi jäsentä. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto Pöytäkirjan tarkastajien valinta kurneu Tämän kokouksen pöytäkirja on ilmoitettu pidettäväksi nähtävänä klo 10-15, joten se tulee tarkastaa viimeistään em. päivänä klo 10. Edellisen pöytäkirjan tarkastivat Martti Sinkkonen ja Matti Äijälä. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jaana Tiura ja Anne-Maija Kivimäki.

5 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto Kurun Urhea Matti ja Heloposki Henna kurneu Uusi mahdollisesti valittava Kuru-neuvosto aloittaa vasta valintaprosessien jälkeen, joten nykyinen Kuru-neuvosto tekee vielä valinnat. Paula Nurmi on aloittanut työt huhtikuussa, Minna Vallin palaa töihin myöhemmin. Paula Nurmi oli kokouksessa kertomassa valintaprosessista, ja hänelle annettiin läsnäolo- ja puheoikeus tähän pykälään. Kurun Lehdessä oli ilmoitus Urhean Matin ja Heloposki Hennan valinnasta ja nimiehdotuksia voi jättää saakka. Kuru-neuvosto tekee valinnat kokouksessaan. Urhean Matin ja Heloposki Hennan valinta on julkinen Kurun pääjuhlassa.

6 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto Ylöjärven kaupungin yhdenvertaisuussuunnitelman valmistelu Kuru-neuvoston lausunto kurneu Seloste Vuonna 2015 voimaanastuneen yhdenvertaisuuslain velvoittamana kuntien viranomaisten on laadittava yhdenvertaisuussuunnitelma. Lain mukaan viranomaisen on arvioitava yhdenvertaisuuden toteutumista toiminnassaan ja ryhdyttävä tarvittaviin toimenpiteisiin yhdenvertaisuuden toteutumisen edistämiseksi. Näiden toimenpiteiden on oltava viranomaisen toimintaympäristö, voimavarat ja muut olosuhteet huomioon ottaen tehokkaita, tarkoituksenmukaisia ja oikeasuhtaisia. Ylöjärven kaupunki on palvelujen tuottajana, koulutuksen järjestäjänä ja työnantajana velvollinen edistämään yhdenvertaisuutta omassa toiminnassaan. Lain mukaan viranomaisella on oltava suunnitelma toimenpiteistä yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Yhdenvertaisuuslain tarkoituksena on edistää yhdenvertaisuutta ja ehkäistä syrjintää sekä tehostaa syrjinnän kohteeksi joutuneen oikeusturvaa. Yhdenvertaisuus on kaikille ihmisille kuuluva ihmisoikeus. Kaikki ihmiset ovat samanarvoisia ja heitä ei saa asettaa eri asemaan heidän sukupuolestaan, iästään, etnisestä tai kansallisesta alkuperästään, kansalaisuudestaan, kielestään, uskonnostaan ja vakaumuksestaan, mielipiteestään, vammastaan, terveydentilastaan, seksuaalisesta suuntautumisestaan tai muusta henkilöön liittyvästä syystä. Yhdenvertaisuuden toteutumisen kannalta heikommassa asemassa olevia ryhmiä ovat esimerkiksi lapset ja nuoret, vanhukset, etniset, uskonnolliset ja kielelliset vähemmistöt, vammaiset ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt. Yhdenvertaisuussuunnitelmaa valmistelevassa yöryhmässä on edustajat kultakin kaupungin osastolta. Työryhmä tulee osana valmistelua pyytämään lausunnot asukaslautakunnalta, lapsi- ja nuorisoneuvostolta, mielenterveysneuvostolta, vammaisneuvostolta ja vanhusneuvostolta sekä nuorisovaltuustolta. Lisäksi maalis-huhtikuun aikana tullaan avaamaan avoin yhdenvertaisuuskysely, jossa kuntalaisten lisäksi myös esimerkiksi yhdistyksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus antaa lausuntonsa. Kaupungin yhdenvertaisuussuunnitelman on määrä valmistua kevään 2017 aikana. Neuvostoille varataan mahdollisuus lausua osaltaan

7 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto yhdenvertaisuussuunnitelmaan liittyen. Lausunto voi hahmottua seuraavien kysymysten kautta: Kuinka arvioisitte yhdenvertaisuuden toteutumista tällä hetkellä Ylöjärven kaupungissa Millaisia toimintoja yhdenvertaisuuden edistämiseksi on jo olemassa? Millaisia kehityskohteita yhdenvertaisuuden edistämiseksi ehdotatte? Millaisia toimenpiteitä kaupungilta toivoisitte? Muu kommentointi yhdenvertaisuussuunnitelmaan liittyen Oheismateriaali Opas yhdenvertaisuussuunnitelman laatimiseen: Puheenjohtaja ehdottaa 9c3cae9687adce565ff902ab1c78d7e2/ / application/pdf/ /Yhdenvertaisuussuunnitteluopas%20suomi.pdf Yhdenvertaisuuslaki: Kuru-neuvosto päättää 1. antaa lausuntonsa valmisteilla olevaan yhdenvertaisuussuunnitelmaan liittyen selosteosassa mainittujen kysymysten pohjalta ja 2. toimittaa lausuntonsa yhdenvertaisuussuunnitelmaa laativalle työryhmälle. Kuru-neuvosto antaa lausuntonsa toukokuun aikana.

8 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto Kurun palvelukeskuksen lääkärikäynnit kurneu Palvelukeskuksessa ei ole käynyt lääkäri paikalla viiteen viikkoon, asia varmistettu osastonhoitajalta. Hoitajat keskustelevat asioista lääkärin kanssa tarvittaessa puhelimitse, mutta käyntejäkin tarvittaisiin. Kuru-neuvosto esittää perusturvalautakunnalle, että palvelukeskuksessa kävisi lääkäri kerran viikossa. Asukkaiden korkean iän ja siihen liittyvien vaivojen vuoksi lääkärikäynti olisi tarpeellinen. Puhelinkonsultaatio lääkärin kanssa ei korvaa lääkärin käyntejä paikan päällä.

9 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto Kurun palvelukeskuksen Kurun Lehden tilaus kurneu Palvelukeskuksen Kurun Lehden tilaus on lopetettu ja siellä lehtiä lukemassa käyvät lukevat omaa lehteään tai asukkaiden omia lehtiä. Osastonhoitajan mukaan kaupunki ei tilaa lehteä tasavertaisuuden vuoksi. Kuru-neuvosto pitää tärkeänä paikallislehden tilaamista palvelukeskuksen jokaiseen yksikköön (3). Paikallislehden uutiset asukkaiden asioista, tulevista ja menneistä tapahtumista ym. ovat tärkeitä. Kuru-neuvosto esittää asukaslautakunnalle, että palvelukeskukseen jokaiseen yksikköön tilataan Kurun Lehti.

10 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto Poikeluksen koulun pihavälineet kurneu Poikeluksen entisen koulun ulkona olevat pihavälineet pitäisi siirtää pois. Kuru-neuvosto esittää tekniselle lautakunnalle, että pihavälineet siirrettäisiin Kurun Yhtenäiskoululle ja, että kaupunki hankkisi turvahiekan pihavälineiden alle.

11 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto Kurun pururata kurneu Pururata on huonossa kunnossa ja tarvitsee peruskunnostuksen. Pururata on 2 km pitkä ja kovalla käytöllä kesäisin ja talvisin. Kuru-neuvosto esittää tekniselle lautakunnalle, että pururadalle tehtäisiin peruskunnostus.

12 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto Polvianderin haudan kunnostus kurneu Polvianderin hauta ja hautakivi vanhalla hautausmaalla kaipaisivat kunnostusta. Polvianderin hauta on yksi Kurun tärkeimmistä muistomerkeistä ja merkittävä matkailunähtävyys. Kuru-neuvosto esittää Ylöjärven seurakunnalle, että se selvittäisi, kenelle Polvianderin haudan/hautakiven kunnostus kuuluu ja, että seurakunta välittäisi tiedon kunnostuksen tarpeesta oikealle taholle.

13 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto Lautakuntien vastauksia viime kokouksen jälkeen kurneu liikuntaryhmien lopetus (Sini Kukkonen) Kuru-laivan haaksirikon muistomerkki (as.ltk) ambulanssipäivystys (perltk) Merkittiin tiedoksi.

14 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kuru-neuvosto Seuraava kokous ja kokouksen päättäminen kurneu Seuraava kokous klo 17, jossa Urhean Matin ja Heloposki Hennan valinnat. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

Paikka Ylöjärven terveyskeskus, Koski-kokoustila, Mikkolantie 10, Ylöjärvi

Paikka Ylöjärven terveyskeskus, Koski-kokoustila, Mikkolantie 10, Ylöjärvi Ylöjärven kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 Mielenterveysneuvosto 27.04.2017 Aika 17:00-19:00 Paikka Ylöjärven terveyskeskus, Koski-kokoustila, Mikkolantie 10, Ylöjärvi Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungintalo, Kuruntie 14, Kaupunginhallituksen kokoushuone

Ylöjärven kaupungintalo, Kuruntie 14, Kaupunginhallituksen kokoushuone YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Lapsi- ja nuorisoneuvosto 04.04.2017 AIKA 17:00-18:50 PAIKKA Ylöjärven kaupungintalo, Kuruntie 14, Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu

Lisätiedot

Otsikko Sivu 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 12 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Otsikko Sivu 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 12 Edellisen kokouksen pöytäkirjan YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Vanhusneuvosto 08.05.2017 AIKA 17:00-19:20 PAIKKA Perusturvan kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 12 Edellisen

Lisätiedot

Kaupungin yhdenvertaisuussuunnitleman valmistelu/lapsi- ja nuorisoneuvoston lausunto

Kaupungin yhdenvertaisuussuunnitleman valmistelu/lapsi- ja nuorisoneuvoston lausunto YLÖJÄRVEN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA Lapsi- ja nuorisoneuvosto 9 04.04.2017 Kaupungin yhdenvertaisuussuunnitleman valmistelu/lapsi- ja nuorisoneuvoston lausunto lapsneuv 04.04.2017 9 Seloste Vuonna 2015

Lisätiedot

Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila

Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila Ylöjärven kaupunki Esityslista 1/2017 1 Aika 17:00 Paikka Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

SUURET POHJALAISET KOTOUTUMISPÄIVÄT

SUURET POHJALAISET KOTOUTUMISPÄIVÄT SUURET POHJALAISET KOTOUTUMISPÄIVÄT 23 24.10.2018 Näe minut Näen sinut Academill/Åbo Akademi, Rantakatu 2, Vaasa Janette Grönfors, Suomen Punainen Risti SINUT ON LEIMATTU- harjoitus Sinut on leimattu harjoitus

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vammaisneuvosto AIKA 17:00-19:45. PAIKKA Perusturvan kokoustila, Terraario Kuruntie 10

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vammaisneuvosto AIKA 17:00-19:45. PAIKKA Perusturvan kokoustila, Terraario Kuruntie 10 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vammaisneuvosto 27.11.2018 AIKA 17:00-19:45 PAIKKA Perusturvan kokoustila, Terraario Kuruntie 10 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KASAKKAMÄEN KOULUN YHDENVERTAISUUS- JA TASA-ARVOSUUNNITELMA. Vuosille

KASAKKAMÄEN KOULUN YHDENVERTAISUUS- JA TASA-ARVOSUUNNITELMA. Vuosille KASAKKAMÄEN KOULUN YHDENVERTAISUUS- JA TASA-ARVOSUUNNITELMA Vuosille 2017-18 1 KASAKKAMÄEN KOULUN YHDENVERTAISUUS- JA TASA-ARVOSUUNNITELMA Sisällysluettelo 1. Johdanto 2. Tasa-arvolaki koulussa 3. Yhdenvertaisuuden

Lisätiedot

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma. Rauman musiikkiopisto

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma. Rauman musiikkiopisto Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma Rauman musiikkiopisto Sivistysvaliokunta, kesäkuu 2018 SISÄLTÖ 1. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman tarkoitus. 3 2. Tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyvä

Lisätiedot

TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA

TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA 2017-2019 Yhteistyötoimikunta 19.09.2017 Kunnanhallitus 16.10.2017 1. JOHDANTO 1. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman taustaa Yhdenvertaisuuslaki 1325/2014

Lisätiedot

Raahen lukion tasa-arvoja. yhdenvertaisuussuunnitelma

Raahen lukion tasa-arvoja. yhdenvertaisuussuunnitelma Raahen lukion tasa-arvoja yhdenvertaisuussuunnitelma 2017-2020 Raahen lukion tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma Johdanto Raahen lukion tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma on laadittu yhteistyössä

Lisätiedot

Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta

Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta 5.10.201 Mitä on yhdenvertaisuus? Yhdenvertaisuus tarkoittaa sitä, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia ja ettei ketään saa syrjiä

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Kurun kappelineuvosto 30.9.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Perjantai 30.9.2016 klo 18.00 22.27 Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 8.5.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 8.5.2018 klo 18.00 19.00 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

Terveyskeskus Perhekeskus kokoustila Koski, Mikkolantie Ylöjärvi

Terveyskeskus Perhekeskus kokoustila Koski, Mikkolantie Ylöjärvi Ylöjärven kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 Mielenterveysneuvosto 07.11.2017 Aika 17:00-18:59 Paikka Terveyskeskus Perhekeskus kokoustila Koski, Mikkolantie 10 33470 Ylöjärvi Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1

Lisätiedot

LAITILAN LUKION TOIMINNALLINEN TASA- ARVOSUUNNITELMA JA YHDENVERTAISUUDEN EDISTÄMISSUUNNITELMA

LAITILAN LUKION TOIMINNALLINEN TASA- ARVOSUUNNITELMA JA YHDENVERTAISUUDEN EDISTÄMISSUUNNITELMA LIITE 7 LAITILAN LUKION OPETUSSUUNNITELMA LAITILAN LUKION TOIMINNALLINEN TASA- ARVOSUUNNITELMA JA YHDENVERTAISUUDEN EDISTÄMISSUUNNITELMA 2016-2018 Laadittu 26112015/mnh Hyväksytty 18042016 sivistyslautakunta

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 90 Tarkastuslautakunta AIKA 09.01.2013 klo 17:00-20:30 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Laukas Gunnel varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VAMN 21 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 22 VAMN 22 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 22

VAMN 21 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 22 VAMN 22 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 22 5/2012 26.11.2012 Asiat VAMN 21 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 22 VAMN 22 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 22 VAMN 23 VAMMAISPOLIITTISEN OHJELMAN TARKISTUS 23 VAMN 24 VAMMAISNEUVOSTON ESITTEEN

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ /

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 / 5 AIKA ke klo 17 (joulupuuro klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila

Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vammaisneuvosto 13.11.2017 AIKA 17:00-19:10 PAIKKA Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/ Nuorisovaltuusto. Saap / /2016 Kokousaika klo 19:00 20:40

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/ Nuorisovaltuusto. Saap / /2016 Kokousaika klo 19:00 20:40 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2016 1 Salon kaupunki Saap. 449/00.02.12.02/2016 Kokousaika 24.10.2016 klo 19:00 20:40 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa, Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Hoivakoti Attendo Graniitti, Virastotie 13, Kuru

Hoivakoti Attendo Graniitti, Virastotie 13, Kuru YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 Kuru-neuvosto 26.11.2018 AIKA 17:00-18:53 PAIKKA Hoivakoti Attendo Graniitti, Virastotie 13, 34300 Kuru KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 54 Kokouksen avaus, laillisuus

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1 / 6 AIKA to klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 9/2014 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 9/2014 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 9/2014 1 Tarkastuslautakunta 02.10.2014 AIKA 02.10.2014 klo 17:00-18:46 PAIKKA Limingantulli, Oulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 08.01.2019 kello 10:15-11:20 PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaaminen 3 29 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Ylöjärven kaupunki Pöytäkirja 2/ Viljakkala-neuvosto Aika 17:00-19:14

Ylöjärven kaupunki Pöytäkirja 2/ Viljakkala-neuvosto Aika 17:00-19:14 Ylöjärven kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 Viljakkala-neuvosto 24.04.2017 Aika 17:00-19:14 Paikka Paijala Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 8 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Lapsi- ja nuorisoneuvoston toimintasääntö

Lapsi- ja nuorisoneuvoston toimintasääntö Liite 1 asukltk 17.5.2017 25 1 (2) Ylöjärven kaupunki Lapsi- ja nuorisoneuvoston toimintasääntö Ylöjärven kaupungin asukaslautakunta 17.5.2017 1 Toiminnan tarkoitus Ylöjärven lapsi- ja nuorisoneuvosto

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 1 AIKA 7.9.2016 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 39

Lisätiedot

Kuru neuvoston toimintasääntö

Kuru neuvoston toimintasääntö 1 (2) Ylöjärven kaupunki Kuru neuvoston toimintasääntö Ylöjärven kaupungin asukaslautakunta 17.5.2017 1 Toiminnan tarkoitus Ylöjärven Kuru-neuvosto on kaupungin ja Kurun kaupunginosan asukkaiden yhteistyöelin.

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2019 54 Tarkastuslautakunta 05.09.2019 AIKA 12:53-14:38 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 37 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 38 Pöytäkirjan

Lisätiedot

YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA. Viitasaaren kaupunginhallitus Pihtiputaan kunnanhallitus

YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA. Viitasaaren kaupunginhallitus Pihtiputaan kunnanhallitus YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA Viitasaaren kaupunginhallitus Pihtiputaan kunnanhallitus Sisällys Yhdenvertaisuussuunnitelma... 1 1 Johdanto... 1 2 Sisältö ja tavoitteet... 1 3 Positiivinen erityiskohtelu...

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 8.4.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

VAMN 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 VAMN 10 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 10

VAMN 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 VAMN 10 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 10 2/2016 11.5.2016 Asiat VAMN 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 VAMN 10 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 10 VAMN 11 KUNNAN HYVINVOINTIKERTOMUS / HYVINVOINTIKOORDINAATTORI MAIJA MÄKINEN 11 VAMN

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 22 Tarkastuslautakunta 28.03.2019 _ AIKA 13:00-14:14 PAIKKA Kunnanhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 15 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Hotelli-Ravintola Aada, Aatos kabinetti, Kauppakatu 32, Joensuu. Sivu 75 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Hotelli-Ravintola Aada, Aatos kabinetti, Kauppakatu 32, Joensuu. Sivu 75 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 12.10.2017 klo 15:00-16:28 Paikka Hotelli-Ravintola Aada, Aatos kabinetti, Kauppakatu 32, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 75 Kokouksen avaus 3 76

Lisätiedot

Keskiviikko klo: Kunnantalo

Keskiviikko klo: Kunnantalo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 13.9. klo: 17.18-18.25 Kunnantalo Tytti Lehtimäki Akseli

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNNAN ESI- JA PERUSOPETUKSEN TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA

LEMPÄÄLÄN KUNNAN ESI- JA PERUSOPETUKSEN TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA LEMPÄÄLÄN KUNNAN ESI- JA PERUSOPETUKSEN TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA 2016-2019 SISÄLTÖ 1. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma ja sen tarkoitus 2. Tasa-arvoinen ja yhdenvertainen koulu

Lisätiedot

VAMN 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 28 VAMN 28 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 28 VAMN 29 ESTEETTÖMYYS KUNNASSA 29

VAMN 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 28 VAMN 28 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 28 VAMN 29 ESTEETTÖMYYS KUNNASSA 29 4/2016 23.11.2016 Asiat VAMN 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 28 VAMN 28 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 28 VAMN 29 ESTEETTÖMYYS KUNNASSA 29 VAMN 30 KUNNAN VAMMAISPOLIITTISEN OHJELMAN SEURAAMINEN

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta

Tarkastuslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 10/2017 1 Tarkastuslautakunta 19.12.2017 Aika 19.12.2017 klo 15:00-18:38 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 46 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5 LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 06.05.2019 klo 13:00-15:20 PAIKKA Kulttuurikeskus, kokoushuone Simpauttaja KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Kokouksen läsnäolijoiden

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 2/ (9) Kokouksessa on käytetty sähköistä päätöksentekomenettelyä

Järvenpää Pöytäkirja 2/ (9) Kokouksessa on käytetty sähköistä päätöksentekomenettelyä Järvenpää Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 19.06.2018, klo 07:58-08:25 Paikka Kirkkotie 49, Tuusula / Aino-sali Käsitellyt asiat Kokouksessa on käytetty sähköistä päätöksentekomenettelyä 08.06.2018-19.06.2018

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 AIKA Ti 14.2.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Aika 26.04.2018, klo 14:00-16:33 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka.

Mäntyharju Pöytäkirja 4/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:08-16:06. Yhtenäiskoulun atk-luokka. Mäntyharju Pöytäkirja 4/2016 1 (8) Aika 10.05.2016, klo 14:08-16:06 Paikka Yhtenäiskoulun atk-luokka Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Arviointikertomus

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 111 Tarkastuslautakunta 2017-2020 20.12.2018 _ AIKA 13:00-15:04 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 75 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

4 48 Lausunto luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelevan työryhmän loppuraportista (liite)

4 48 Lausunto luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelevan työryhmän loppuraportista (liite) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 11.10.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Neulaskodilla, Pihkatie 4, Keljonkangas Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 10

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 16.03.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 16.03.2017 torstai klo 16:40-18:40 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla olleet jäsenet Paula Viljakainen,

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2008 1 Vanhusneuvosto 27.10.2008 AIKA 27.10.2008 klo 10:00-11:30 PAIKKA Tuulensuun palvelukeskus, Huvilakatu 32 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN AVAUS 3 31 KOKOUKSEN

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1/10 Tarkastuslautakunta Aika 13.04.2016 klo 15:00-16:51 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 4 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 3/2014 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 25.4.2014 klo 9.00 13.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 27.11.2018 kello 10:05-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen 3 23

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Tiistai 6.11.2018 klo 9.15 10.21 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2012 klo 9.00-14.20 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä 30 34 Tuomi Vilho varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Siun sote neuvottelukunta Aika 24.10.2017 klo 15:00-16:12 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat :t 6-10 Otsikko Sivu 6 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITTELU EDISTÄMINEN

TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITTELU EDISTÄMINEN TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITTELU EDISTÄMINEN 11.9.2015 Satu Valtere @satuvaltere 2 MIKÄ TASA-ARVO? TASA-ARVO Tasa-arvolla viitataan useissa yhteyksissä miesten ja naisten väliseen tasa-arvoon.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 AIKA 12.9.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 34

Lisätiedot

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017 Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 17.04.2018, klo 16:00-18:14 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/ Otsikko Sivu 265 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 479

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/ Otsikko Sivu 265 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 479 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2015 476 Kunnanhallitus 23.11.2015 AIKA 23.11.2015 klo 18:20 18.30 PAIKKA Yläaste, auditorio KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 265 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PAIKKA Kulttuuritalo Telakka, Tullinaukio 3, Tampere (2. kerros)

PAIKKA Kulttuuritalo Telakka, Tullinaukio 3, Tampere (2. kerros) YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Vapaa-aikalautakunta 30.05.2017 AIKA 16:30-17:45 PAIKKA Kulttuuritalo Telakka, Tullinaukio 3, 33100 Tampere (2. kerros) KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 26 Kokouksen

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vammaisneuvosto AIKA 16.03.2017 kello 15:00-16:15 PAIKKA Pääterveysasema, II kerroksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

YHDENVERTAISUUSKYSELY

YHDENVERTAISUUSKYSELY YHDENVERTAISUUSKYSELY Hyvä oikeusministeriöläinen, Tervetuloa vastaamaan ministeriön yhdenvertaisuuskyselyyn! Vastaukset annetaan ja niitä käsitellään anonyymisti. Vastaamalla olet mukana kehittämässä

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Karhulahden kotiseutumuseo, Golftie 14 A, JOROINEN. Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Karhulahden kotiseutumuseo, Golftie 14 A, JOROINEN. Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto 15.05.2019 AIKA 15.05.2019 09:00-10:05 PAIKKA Karhulahden kotiseutumuseo, Golftie 14 A, 79600 JOROINEN KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 Vanhusneuvosto 10.09.2014 AIKA 14:00-15:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 18 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Keskiviikko 23.5.2018 klo 9.15 11.32 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino Ojala puheenjohtaja

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Tiistai 6.11.2018 klo 9.15 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta. Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta. Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:25-12:35 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen,

Lisätiedot

Otsikko Sivu 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...

Otsikko Sivu 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA... 21 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA ti 5.2.2019 15.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT AS IAT Otsikko Sivu 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...23 10 KOKOUKSEN AVAUS...23 11 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Nuorisovaltuusto 08.05.2018 AIKA 08.05.2018 klo 16:00-17:38 PAIKKA Korvatunturin koulu D-rakennus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 18.01.2017 klo 16:00-17:56 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

Paikka Kajaanin AMK, Taito 1; Kuntokatu 5, ja kaupungintalo, kokoushuone Lönnrot, 3. krs. 8 Kajaanin ammattikorkeakoulu Oy:n arviointitapaaminen

Paikka Kajaanin AMK, Taito 1; Kuntokatu 5, ja kaupungintalo, kokoushuone Lönnrot, 3. krs. 8 Kajaanin ammattikorkeakoulu Oy:n arviointitapaaminen Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 15.02.2018, klo 16:29-19:03 Paikka Kajaanin AMK, Taito 1; Kuntokatu 5, ja kaupungintalo, kokoushuone Lönnrot, 3. krs. Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS

VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 1/2017 20.2.2017 Asiat VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2016 3 VAMN 4 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 Aika 31.03.2017 klo 13:00-14:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat :t 30-35 Otsikko Sivu 30 Kokouksen

Lisätiedot

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Mikkeli Pöytäkirja 24/2016 1 (9) Aika 21.04.2016, klo 14:05-15:17 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

3/32 Korpilahden alueseurakunnan kiinteistöjen korjausrakennushankkeet

3/32 Korpilahden alueseurakunnan kiinteistöjen korjausrakennushankkeet Sivu 1 / 5 AIKA To 11.9.2014 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/27 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 02.04.2013 AIKA 2.4.2013 klo 14.00 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 1 AIKA PAIKKA Sivu / ke 28.11.2018 klo 17.00. Kahvitarjoilu kokouksen päätteeksi. Ravintola Sauma, Vapaudenkatu 57, Jyväskylä Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 73 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

3 / 74 Korpilahden alueneuvoston kokousaikataulu kevätkaudelle 2016

3 / 74 Korpilahden alueneuvoston kokousaikataulu kevätkaudelle 2016 Sivu 1 / 5 AIKA Pe 11.12.2015 klo 17 (joulupuuro klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 70 Työjärjestyksen

Lisätiedot

14.3.2013 VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON ASETTAMINEN 3

14.3.2013 VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 1/2013 14.3.2013 Asiat VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 VAMN 4 VAMN 5 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vanhusneuvosto 20.03.2015 AIKA 20.03.2015 10:00-11:15 PAIKKA Ikäihmisten päivätoiminta Opintie 5 Joroinen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 14.12.2017 klo 09.00 11.41 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Risto Oinonen varapuheenjohtaja Aira Hakkarainen

Lisätiedot

3/27 Korpilahden alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle /28 Korpilahden alueseurakunnan kolehtisuunnitelma kesä-joulukuu 2016

3/27 Korpilahden alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle /28 Korpilahden alueseurakunnan kolehtisuunnitelma kesä-joulukuu 2016 Sivu 1 / 5 AIKA To 26.5.2016 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/24 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2019 1 ( 8) Aika 26.02.2019, klo 13:00-15:05 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus 8 Viranhaltijoiden kuuleminen

Lisätiedot

4 / 18 Huhtasuon seurakuntakeskuksen kuntotutkimuksen tulokset

4 / 18 Huhtasuon seurakuntakeskuksen kuntotutkimuksen tulokset JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA To 9.2.2017 klo 17.00. Kahvitarjoilu alkaen klo 16.30. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 12 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot