Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu Tuotekuvaus Rekisteriyksikön tietoja-tuote

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu Tuotekuvaus Rekisteriyksikön tietoja-tuote"

Transkriptio

1 Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu 1 OHJELMISTODOKUMENTTI REKISTERIYKSIKÖN TIETOJA -TUOTTEEN TUOTEKUVAUS Dokumentti sisältää sanallisen kuvauksen MML:n Kiinteistötietojen kyselypalvelun Rekisteriyksikön tietoja-tuotteesta. Dokumentissa käytettyjen termien selvennyksiä: Attribuuttien pakollisuudet Attribuuttien pakollisuuksilla tarkoitetaan tässä dokumentissa attribuuttien pakollisuutta KTJkii-tietovarastossa. Attribuuttien pakollisuudet skeemassa on kuvattu tuotteiden UML-kaavioissa ja skeemoissa. Attribuuttien pakollisuudet: P=Pakollinen PU=Pakollinen uusilla V=Vapaaehtoinen VUK=Vapaaehtoinen uusilla kielletty Termi "uusilla" tarkoittaa, että tilanne tarkoittaa tietoja, joiden rekisteröintipvm on myöhäisempi kuin UKTJkii:n käyttöönottopvm. Jos attribuutti on joissakin tilanteissa pakollinen (esim. jonkin toisen attribuutin arvon mukaan) ja toisissa tilanteissa vapaaehtoinen, se on merkitty vapaaehtoiseksi.

2 Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu 2 REKISTERIYKSIKONTIETOJA RekisteriyksikönTietoja Kiinteistörekisteriin merkitty kiinteistö tai muu rekisteriyksikkö. Kiinteistöjä ovat tilat, tontit, yleiset alueet, valtion metsämaat, valtion omistamalle alueelle perustetut luonnonsuojelualueet, lunastusyksiköt, yleisiin tarpeisiin erotetut alueet, erilliset vesijätöt ja yleiset vesialueet. Muita rekisteriyksikköjä ovat yhteiset alueet ja tie- ja liitännäisalueet. Rekisteriyksikkö yksilöidään kiinteistötunnuksella. Määräala ei ole rekisteriyksikkö. Ei toimiteta niitä rekisteriyksiköitä, jotka eivät ole virallisia kiinteistörekisteriyksiköitä. Esimerkiksi perusparantamattomia selvittämättömiä alueita ei toimiteta. RekisteriyksikönTietoja-kohde sisältää vain osan rekisteriyksikön tiedoista. Kuntajaon muutoksessa syntyvät rekisteriyksiköt rekisteröidään jo ennen vuodenvaihdetta ennakkoon siten, että rekisteröintipvm on seuraavan vuoden ensimmäinen päivämäärä. Vastaavasti kuntajaon muutoksessa lakkaavien rekisteriyksiköiden lakkaamispvm on seuraavan vuoden ensimmäinen päivämäärä. Ennakkorekisteröidyt ja ennakkolakanneet rekisteriyksiköt toimitetaan. Ennakkorekisteröidyillä kiinteistötunnuksilla ei voi hakea esim. kirjaamisjärjestelmästä tietoja ennen varsinaista rekisteröintihetkeä. gml:id XML:ID P Kohteelle yksikäsitteinen avain Kiinteistötietojen kyselypalvelussa (WFS). kiinteistötunnus KIINTEISTÖTUNNUS P Kiinteistötunnus muodostuu kuntanumerosta (3 merkkiä), sijaintialuenumerosta (3 merkkiä), ryhmänumerosta (4 merkkiä) ja yksikkönumerosta (4 merkkiä). Kiinteistötunnuksen muoto on määritelty suosituksessa JHS 138 Kiinteistötunnus, määräalatunnus ja käyttöoikeusyksikkötunnus. Tulosteissa käytetään yleensä väliviivallista muotoa, esim Rekisteriyksikön yksilöivä tunnus olotila OLOTILA P Rekisteriyksikkö on voimassaoleva (koodiarvo 1) tai lakannut (koodiarvo 2). Kunnan vanhassa aineistossa voi olla lakanneita rekisteriyksiköitä, joiden lakkaamispäivä puuttuu. rekisteriyksikkölaji REKISTERIYKSIKKÖLAJI P Rekisteriyksikön laji. Lajeja ovat tila, tontti, yleinen alue, valtion metsämaa, lunastusyksikkö, erillinen vesijättö, yleinen vesialue, yhteinen maa-alue, yhteinen vesialue, yhteismetsä, yhteinen alue, suojelualuekiinteistö, tietai liitännäisalue tieoikeudella, tie- tai liitännäisalue omistusoikeudella ja lakkautettu tie- tai liitännäisalue. Seuraavia lajeja ei tallenneta uusille rekisteriyksiköille: kruununkalastus, yleiseen tarpeeseen erotettu alue ja yleisen alueen lisäosa. Tie- tai liitännäisalueita voidaan tallentaa vain Ahvenanmaalla. Yhteinen alue -lajia ei käytetä, vaan käytetään tarkempia yhteisen alueen lajeja.

3 Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu 3 rekisteröintipvm PÄIVÄYS PU Päiväys muodossa vvvvkkpp. Vanhoissa tiedoissa voi olla aineistovirheitä tai puutteita, joten kyseessä on merkkijono, jossa on enintään 8 merkkiä. Jos päiväys esitetään kiinteistörekisteriotteessa, muoto on pp.kk.vvvv. Rekisteriyksikön rekisteröintipäivämäärä kiinteistörekisteriin. Kunnan vanhassa aineistossa voi olla arvoja " ", " " tai " ", jotka tulostuvat kiinteistörekisteriotteeseen tekstinä "Vanhastaan". Päivämäärä voi olla tulevaisuudessa silloin, kun rekisteriyksikölle on ennakkorekisteröity kuntajaon muutos ennen vuodenvaihdetta. Kiinteistörekisteriotteessa tekstinä "Vanhastaan" esitettävät päiväykset " ", " " tai " " näytetään RekisteriyksikönTietoja-kohteella sellaisenaan. Kun kyseessä on ennakkorekisteröity rekisteriyksikkö, rekisteröintipvm on tulevaisuudessa. Vaikka rekisteröintipvm ei ole pakollinen, niin se on syytä ottaa aina tulostiedostoon mukaan. Asiakassovelluksen on otettava tämä siis huomioon silloin, kun halutaan valita tulostiedostoon vain osa attribuuteista lakkaamispvm nimi PÄIVÄYS V Päiväys muodossa vvvvkkpp. Vanhoissa tiedoissa voi olla aineistovirheitä tai puutteita, joten kyseessä on merkkijono, jossa on enintään 8 merkkiä. Jos päiväys esitetään kiinteistörekisteriotteessa, muoto on pp.kk.vvvv. Lakkaamisen rekisteröintipäivämäärä kiinteistörekisterissä. Uusien tietojen osalta lakanneiden rekisteriyksiköiden lakkaamispvm on kattavasti. Päivämäärä voi olla tulevaisuudessa silloin, kun rekisteriyksikölle on ennakkorekisteröity kuntajaon muutos ennen vuodenvaihdetta. Termiä poistaminen tai poistopvm on käytetty esimerkiksi joissakin koodistoissa ja ylläpitosovelluksessa. Kun kyseessä on ennakkolakannut rekisteriyksikkö, lakkaamispvm on tulevaisuudessa. Vaikka lakkaamispvm ei ole pakollinen, niin se on syytä ottaa aina tulostiedostoon mukaan. Asiakassovelluksen on otettava tämä siis huomioon silloin, kun halutaan valita tulostiedostoon vain osa attribuuteista STRING120 V Rekisteriyksikön nimi, jos sellainen on annettu. maapintaala PINTAALA V Pinta-ala ilmoitetaan hehtaareina desimaalipilkulla, enintään 4 desimaalilla. Poikkeuksena ovat tontit ja yleiset alueet, joiden pinta-ala ilmoitetaan kiinteistörekisteriotteessa neliömetreinä. KTJkii:n aikana tallennetut pinta-alat ovat 4 desimaalilla. Vanhassa aineistossa desimaalien määrä vaihtelee. Merkitsevien desimaalien määrää ei tallenneta. Rekisteriyksikön virallinen kiinteistörekisteriin merkitty maapinta-ala. Tontilla ja yleisellä alueella

4 Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu 4 ilmoitetaan vain pinta-ala. Ns. haamukiinteistöllä ei ole yksityisiä tiluksia ja pinta-ala on nolla tai se puuttuu. Pinta-ala voi poiketa palstojen alueista lasketusta pinta-alasta. Palstojen alueista laskettu pinta-ala ei ole kiinteistörekisteritieto. Palstoilla ei ole erittelyä maa- ja vesipinta-alaan. Kiinteistörekisteriotteessa on perustiedoissa käytössä hehtaareina esitettävissä pinta-aloissa pyöristyssääntö. Jos pinta-ala on alle 2,0 ha, pinta-ala esitetään neljällä desimaalilla. Jos pinta-ala on vähintään 2,0 ha ja alle 20,0 ha, pinta-ala esitetään kolmella desimaalilla. Jos pinta-ala on vähintään 20,0 ha ja alle 200,0 ha, pinta-ala esitetään kahdella desimaalilla. Jos pinta-ala on vähintään 200,0 ha, pinta-ala esitetään yhdellä desimaalilla. RekisteriyksikönTietoja-kohteella pinta-ala esitetään kaikilla rekisteriyksikkölajeilla hehtaareina enintään neljällä desimaalilla. Erottimena käytetään desimaalipistettä. RekisteriyksikönTietoja-kohteella pinta-alaa ei esitetä lakanneella rekisteriyksiköllä vesipintaala PINTAALA V Pinta-ala ilmoitetaan hehtaareina desimaalipilkulla, enintään 4 desimaalilla. Poikkeuksena ovat tontit ja yleiset alueet, joiden pinta-ala ilmoitetaan kiinteistörekisteriotteessa neliömetreinä. KTJkii:n aikana tallennetut pinta-alat ovat 4 desimaalilla. Vanhassa aineistossa desimaalien määrä vaihtelee. Merkitsevien desimaalien määrää ei tallenneta. Rekisteriyksikön virallinen kiinteistörekisteriin merkitty vesipinta-ala. Tontilla ja yleisellä alueella ei ole vesipinta-alaa. Pinta-ala voi poiketa palstojen alueista lasketusta pinta-alasta. Palstojen alueista laskettu pinta-ala ei ole kiinteistörekisteritieto. Palstoilla ei ole erittelyä maa- ja vesipinta-alaan. Kiinteistörekisteriotteessa on perustiedoissa käytössä hehtaareina esitettävissä pinta-aloissa pyöristyssääntö. Jos pinta-ala on alle 2,0 ha, pinta-ala esitetään neljällä desimaalilla. Jos pinta-ala on vähintään 2,0 ha ja alle 20,0 ha, pinta-ala esitetään kolmella desimaalilla. Jos pinta-ala on vähintään 20,0 ha ja alle 200,0 ha, pinta-ala esitetään kahdella desimaalilla. Jos pinta-ala on vähintään 200,0 ha, pinta-ala esitetään yhdellä desimaalilla. RekisteriyksikönTietoja-kohteella pinta-ala esitetään kaikilla rekisteriyksikkölajeilla hehtaareina enintään neljällä desimaalilla. Erottimena käytetään desimaalipistettä. RekisteriyksikönTietoja-kohteella pinta-alaa ei esitetä lakanneella rekisteriyksiköllä palsta viittaukset V RekisteriyksikönTietoja-kohteeseen liittyvät RekisteriyksikönPalstanTietoja-kohteet Poimitaan vain voimassaolevalle rekisteriyksikölle sen voimassaolevat palstat. Ns. haamukiinteistöillä ei ole palstoja.

5 Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu 5 REKISTERIYKSIKONPALSTANTIETOJA RekisteriyksikönPalstanTietoja Voimassaolevan rekisteriyksikön voimassaolevan osan ulottuvuus sulkeutuvana alueena. Rekisteriyksikön alue voi koostua yhdestä tai useammasta alueellisesti toisistaan erillään olevasta palstasta. Samalla rekisteriyksiköllä voi olla poikkeuksellisesti kuitenkin vierekkäin palstoja, jos alue on jaettu teknisistä syistä teknisellä apuviivalla useammaksi palstaksi. Palstan alue muodostetaan kiinteistörajojen ja palstan tunnuspisteen avulla. RekisteriyksikönPalstanTietoja-kohde sisältää palstan keskeiset tiedot. Ei toimiteta niitä palstoja, jotka eivät kuulu viralliseen kiinteistörekisteriyksikköön. Esimerkiksi perusparantamattomien selvittämättömien alueiden palstoja ei toimiteta. Ennakkorekisteröidyt palstat toimitetaan. Ennakkorekisteröidyillä rekisteriyksikön kiinteistötunnuksilla ei voi hakea esim. kirjaamisjärjestelmästä tietoja ennen varsinaista rekisteröintihetkeä. Ennakkorekisteröinti näkyy siitä, että palstan rekisteriyksikön rekisteröintipvm on tulevaisuudessa. Jos palstan päivityspvm on tulevaisuudessa, niin palsta on ennakkorekisteröity. gml:id XML:ID P Kohteelle yksikäsitteinen vain kyselyhetkellä ja samana päivänä kuin kysely on tehty Kiinteistötietojen kyselypalvelussa (WFS). Ei ole sellainen yksilöivä avain, jota voisi käyttää asiakkaan tietovarastoon mahdollisesti aiemmin tallennettujen tietojen päivittämiseen päivityspvm P PÄIVÄYS Päiväys muodossa vvvvkkpp. Päivämäärä, jolloin palsta on lisätty tai sitä on muutettu. Ei ole erikseen määritelty, mitkä kaikki muutokset aiheuttavat päivityspvm:n muuttumisen. Ennakkorekisteröinti näkyy siitä, että palstan rekisteriyksikön rekisteröintipvm on tulevaisuudessa. Jos palstan päivityspvm on tulevaisuudessa, niin palsta on ennakkorekisteröity. tekstikartalla STRING V Tunnusteksti kartalle tulostettavassa muodossa rekisteriyksikönkiinteistötunnus KIINTEISTÖTUNNUS P Kiinteistötunnus muodostuu kuntanumerosta (3 merkkiä), sijaintialuenumerosta (3 merkkiä), ryhmänumerosta (4 merkkiä) ja yksikkönumerosta (4 merkkiä). Kiinteistötunnuksen muoto on määritelty suosituksessa JHS 138 Kiinteistötunnus, määräalatunnus ja käyttöoikeusyksikkötunnus. Tulosteissa käytetään yleensä väliviivallista muotoa, esim Sen rekisteriyksikön kiinteistötunnus, johon palsta liittyy. sijainti

6 Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu 6 GM_POLYGON P GML:n mukainen aluegeometria Palstan aluemainen sijainti. gml:polygonpatch, joka sisältää yhden gml:exterior-elementin ja 0-n gml:interior-elementtiä. Gml:exterior-elementti ja mahdolliset gml:interior-elementit sisältävät yhden gml:linearring-elementin. Koordinaattiarvot esitetään elementissä gml:poslist. tunnuspistesijainti GM_POINT P GML:n mukainen pistegeometria Palstan tunnuspisteen sijainti. gml:point. Koordinaattiarvot esitetään elementissä gml:pos. kiinteistöraja viittaukset P RekisteriyksikönPalstanTietoja-kohteeseen liittyvät KiinteistorajanTietoja-kohteet Palstan kiinteistörajat. Myös tekniset apuviivat toimitetaan. Aineistossa teknistä apuviivaa käytetään jakamaan isoja alueita teknisestä syystä useaksi vierekkäiseksi saman rekisteriyksikön palstaksi rajamerkki viittaukset V RekisteriyksikönPalstanTietoja-kohteeseen liittyvät RajamerkinTietoja-kohteet Palstan rajamerkit. Irrotuksessa mukana myös ns. irtorajamerkit eli ne rajamerkit, jotka eivät ole palstan kiinteistörajoissa kiinni. Irtorajamerkit haetaan tietynkokoisen puskurin avulla.

7 Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu 7 KIINTEISTORAJANTIETOJA KiinteistörajanTietoja Kiinteistöraja erottaa voimassa olevien rekisteriyksiköiden alueet (palstat) toisistaan. Kiinteistöraja voi olla maastoon merkitty. Myös tekniset apuviivat mukana. Teknisiä apuviivoja käytetään jakamaan isoja alueita teknisestä syystä useaksi vierekkäiseksi saman rekisteriyksikön palstaksi. Sisältää keskeiset kiinteistörajan tiedot. Ennakkorekisteröidyt kiinteistörajat toimitetaan. gml:id XML:ID P Kohteelle yksikäsitteinen vain kyselyhetkellä ja samana päivänä kuin kysely on tehty Kiinteistötietojen kyselypalvelussa (WFS). Ei ole sellainen yksilöivä avain, jota voisi käyttää asiakkaan tietovarastoon mahdollisesti aiemmin tallennettujen tietojen päivittämiseen kiinteistörajalaji KIINTEISTÖRAJALAJI P Kiinteistörajan kiinteistörajalaji. Ei päivity kuntajaon muutoksien uutta tilannetta vastaavaksi vielä samalla, kun palstat ja rekisteriyksiköt ennakkorekisteröidään. Päivitys tapahtuu aikaisintaan, kun ennakkorekisteröinnit rekisteröidään vuodenvaihteessa. lähdeaineisto LÄHDEAINEISTO P Lähdeaineisto kertoo kiinteistörajan numeeristamistavan. päivityspvm P PÄIVÄYS Päiväys muodossa vvvvkkpp. Päivämäärä, jolloin kiinteistöraja on lisätty tai sitä on muutettu. Ei ole erikseen määritelty, mitkä kaikki muutokset aiheuttavat päivityspvm:n muuttumisen. interpolointitapa INTERPOLOINTITAPA P Kiinteistörajan interpolointitapa. Kuvaa, mikä interpolointitapa kiinteistörajalla on KTJkii:ssä. Kiinteistörajat irrotetaan palvelussa aina kuitenkin tihennettyinä murtoviivoina. sijainti GM_LINESTRING P GML:n mukainen viivageometria Kiinteistörajan sijainti. gml:curve, joka sisältää yhden gml:linestringsegment-elementin. Koordinaattiarvot esitetään elementissä gml:poslist

8 Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu 8 Ympyränkaari esitetään tihennettynä murtoviivana.

9 Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu 9 RAJAMERKINTIETOJA RajamerkinTietoja Rajamerkki osoittaa tai suuntaa kiinteistörajan sijainnin. Rajamerkki voi olla pysyvästi maastoon rakennettu piste, pysyvä luonnollinen maastopiste, vain hetkellisesti maastoon merkitty piste tai laskennallisesti määritetty piste. Sisältää keskeiset rajamerkin tiedot. Ennakkorekisteröidyt rajamerkit toimitetaan. gml:id XML:ID P Kohteelle yksikäsitteinen vain kyselyhetkellä ja samana päivänä kuin kysely on tehty Kiinteistötietojen kyselypalvelussa (WFS). Ei ole sellainen yksilöivä avain, jota voisi käyttää asiakkaan tietovarastoon mahdollisesti aiemmin tallennettujen tietojen päivittämiseen rajamerkkilaji RAJAMERKKILAJI P Rajamerkin rajamerkkilaji. numero STRING8 V Rajamerkin numero. numeronsiirtymäp DOUBLE V Rajamerkin numeron sijainti rajamerkistä pohjoiseen maastometreinä. Oletusarvo: 0 numeronsiirtymäi DOUBLE V Rajamerkin numeron sijainti rajamerkistä itään maastometreinä. Oletusarvo: 0 tasosijaintitarkkuus DOUBLE V Tasosijaintitarkkuus on tasosijainnin (pohjois- ja itäkoordinaatit) pistekeskivirhe metreinä. rakenne RAJAMERKINRAKENNE P Rajamerkin rakenne. Kuvaa rajamerkin rakennetta, rakennustapaa -ja materiaalia. lähdeaineisto LÄHDEAINEISTO P Lähdeaineisto kertoo rajamerkin numeeristamistavan. suhdemaanpintaan RAJAMERKINSUHDEMAANPINTAAN P

10 Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu 10 Rajamerkin suhde maanpintaan. Kuvaa, onko rajamerkki näkyvissä. olemassaolo RAJAMERKINOLEMASSAOLO P Rajamerkin olemassaolo maastossa. päivityspvm P PÄIVÄYS Päiväys muodossa vvvvkkpp. Päivämäärä, jolloin rajamerkki on lisätty tai sitä on muutettu. Ei ole erikseen määritelty, mitkä kaikki muutokset aiheuttavat päivityspvm:n muuttumisen. sijainti GM_POINT P GML:n mukainen pistegeometria Rajamerkin sijainti. gml:point. Koordinaattiarvot esitetään elementissä gml:pos.

11 Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu 11

Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu 1 2010-10-19 Tuotekuvaus Palstan tietoja-tuote

Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu 1 2010-10-19 Tuotekuvaus Palstan tietoja-tuote Maanmittauslaitos Versio 1.1 Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS) Sivu 1 OHJELMISTODOKUMENTTI PALSTAN TIETOJA -TUOTTEEN TUOTEKUVAUS Dokumentti sisältää sanallisen kuvauksen MML:n Kiinteistötietojen kyselypalvelun

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön sähköposti:

Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön sähköposti: Tilaaja Kunta: Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön sähköposti: Tiedot tilataan seuraavasti: Lainhuutotiedot kaikilla henkilötiedoilla tiedot tarvitaan seuraavien viranomaistehtävien hoitamiseen seuraavaan lakiin

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KARTTATULOSTE

KIINTEISTÖN KARTTATULOSTE 1 (9) Lähestymiskartta Perustiedot Kiinteistötunnus : Nimi : Rekisteriyksikkölaji : Palstojen määrä : Kunta : Arkistoviite : Kaavan mukainen käyttötarkoitus : Rekisteröintipvm : Kokonaispinta-ala : Olotila

Lisätiedot

KIINTEISTÖ KARTALLA LEPOLA II

KIINTEISTÖ KARTALLA LEPOLA II KIINTEISTÖ KARTALLA 16.04.2016 560-407-14-20 LEPOLA II sivu 1 (1) Kiinteistötunnus: 560-407-14-20 Rekisteriyksikkölaji: Tila (1) Nimi: LEPOLA II Kunta: Orimattila (560) Kylä/kaupunginosa: MALLUSJOKI (407)

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö Yhteinen vesialue ja vesijättö

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö Yhteinen vesialue ja vesijättö Rekisteriyksikkö Yhteinen vesialue ja vesijättö Sivu 1 (14) Kiinteistötunnus: Nimi: Yhteinen vesialue ja vesijättö Rekisteriyksikkölaji: Yhteinen vesialue Kunta: Hämeenlinna (109) Palstojen lukumäärä:

Lisätiedot

KIINTEISTÖ KARTALLA RANTALA

KIINTEISTÖ KARTALLA RANTALA sivu 1 (10) Kiinteistötunnus: 758-422-7-9 Rekisteriyksikkölaji: Tila (1) Nimi: RANTALA Kunta: Sodankylä (758) Kylä/kaupunginosa: UIMANIEMI (422) Rekisteröintipäivämäärä: 21.05.1997 Palstojen lukumäärä:

Lisätiedot

KTJkii-aineistoluovutuksen tietosisältö

KTJkii-aineistoluovutuksen tietosisältö KTJkii-aineistluvutuksen tietsisältö 2008-02-12 Versi 1.05 2009-02-10 Versi 1.06 2010-02-16 Versi 1.07 2011-02-14 Versi 1.08 2012-02-13 Versi 1.09 2013-02-25 Versi 1.10 2014-02-10 Versi 1.11 Yleistä Ominaisuustietjen

Lisätiedot

KIINTEISTÖ KARTALLA PALOHARJU

KIINTEISTÖ KARTALLA PALOHARJU sivu 1 (7) Kiinteistötunnus: 320-415-85-10 Rekisteriyksikkölaji: Tila (1) Nimi: PALOHARJU Kunta: Kemijärvi (320) Kylä/kaupunginosa: YLIKYLÄ (415) Rekisteröintipäivämäärä: 16.11.1987 Palstojen lukumäärä:

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö POTTUTÖRMÄ

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö POTTUTÖRMÄ K24103 Voimajohtoalue / 57 m KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE 14.9.2015 Rekisteriyksikkö 564-421-2-54 POTTUTÖRMÄ Sivu 1 (1) Kiinteistötunnus: 564-421-2-54 POTTUTÖRMÄ Rekisteriyksikkölaji: Tila Rekisteriyksikön

Lisätiedot

INSPIRE:n määrittelyjen mukaisen tietotuotteen muodostaminen: KIINTEISTÖT

INSPIRE:n määrittelyjen mukaisen tietotuotteen muodostaminen: KIINTEISTÖT INSPIRE:n määrittelyjen mukaisen tietotuotteen muodostaminen: KIINTEISTÖT Suunnitelma Otsikko Päivämäärä 2010-11-10 Aihe/alue Julkaisija Tyyppi Kuvailu Tekijät Muoto Julkisuus Oikeudet Tunniste Kieli Viitteet

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (6) USEASTA REKISTERIYKSIKÖSTÄ Vuoksela Joentaus Jokihaara 5

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (6) USEASTA REKISTERIYKSIKÖSTÄ Vuoksela Joentaus Jokihaara 5 KIINTEISTÖREKISTERIOTE 20.10.2016 Sivu 1 (6) SISÄLLYSLUETTELO 153-407-1-363 Vuoksela 2 153-415-4-8 Joentaus 4 153-415-4-11 Jokihaara 5 KIINTEISTÖREKISTERIOTE 20.10.2016 Sivu 2 (6) 153-407-1-363 Vuoksela

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö TAKALA

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö TAKALA KIINTEISTÖREKISTERIOTE 5.7.2018 Sivu 1 (2) Perustiedot Kiinteistötunnus: Nimi: TAKALA Rekisteriyksikkölaji: Tila Kunta: Karstula (226) Arkistoviite: 226:2000:46 Rekisteröintipvm: 5.9.2000 Kokonaispinta-ala:

Lisätiedot

Paikkatiedot metsäkeskussanomissa soveltamisohjeet

Paikkatiedot metsäkeskussanomissa soveltamisohjeet Muutospäivä Kuvaus 30.11.2015 Metsätietostandardien metsäkeskussanomien paikkatietojen soveltamisohjeiden versio 1.0. Janne Loikkanen, Bitcomp Oy. 31.11.2015 Viivojen ja pisteiden osalta lisätty informaatio

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö HERNELAMPI

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö HERNELAMPI KIINTEISTÖREKISTERIOTE 23.8.2017 Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö 848-412-1-10 HERNELAMPI Perustiedot Kiinteistötunnus: 848-412-1-10 Nimi: HERNELAMPI Rekisteriyksikkölaji: Tila Kunta: Tohmajärvi (848) Arkistoviite:

Lisätiedot

SAHANKOULU, MYYNTI 2019

SAHANKOULU, MYYNTI 2019 SAHANKOULU, MYYNTI 2019 Kuva: ajantasakaava/ilmakuva ja viistokuva Kiinteistö: 748-417-43-18 Kiinteistön nimi: Kiinteistörekisterin mukainen maapinta-ala: 0,3400 hehtaaria Kaavatilanne: Asemakaava, Ruukin

Lisätiedot

Tietopalvelu 3D-kiinteistöistä

Tietopalvelu 3D-kiinteistöistä Tietopalvelu 3D-kiinteistöistä Mikko Tallgren, vastuualuepäällikkö MML / Sovelluspalvelut 7.9.2016 Kiinteistötehtävien koulutuspäivä, Helsinki 2 Esityksen sisältö KTJ:n tietopalvelumuodot Toteutusprojektin

Lisätiedot

MIKSI METSÄTILUSJÄRJESTELYJEN TARVE KASVAA? Metsien käytön kehittäminen ja tilusjärjestelyt MML:n toimintastrategiassa.

MIKSI METSÄTILUSJÄRJESTELYJEN TARVE KASVAA? Metsien käytön kehittäminen ja tilusjärjestelyt MML:n toimintastrategiassa. MIKSI METSÄTILUSJÄRJESTELYJEN TARVE KASVAA? Metsien käytön kehittäminen ja tilusjärjestelyt MML:n toimintastrategiassa. Arvo Kokkonen 14.9.2009 Helsinki Metsätilojen koon ja rakenteen kehittämishanke Maanmittaustoimitukset

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) USEASTA REKISTERIYKSIKÖSTÄ

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) USEASTA REKISTERIYKSIKÖSTÄ KIINTEISTÖREKISTERIOTE 27.7.2015 Sivu 1 (5) SISÄLLYSLUETTELO 153-402-1-192 Jokipelto 2 153-416-1-108 Tapiola 3 153-416-1-109 Harakkakorpi 4 153-416-3-3 Jokela 5 KIINTEISTÖREKISTERIOTE 27.7.2015 Sivu 2

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö Joroisten yhteismetsä

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö Joroisten yhteismetsä Rekisteriyksikkö Joroisten yhteismetsä Sivu 1 (28) Kiinteistötunnus: Nimi: Joroisten yhteismetsä Rekisteriyksikkölaji: Yhteismetsä Kunta: Joroinen (171) Palstojen lukumäärä: 27 Rekisteriyksikön alueella

Lisätiedot

Porvoo Pappilanmäen kylä Skarpensintie 22

Porvoo Pappilanmäen kylä Skarpensintie 22 Porvoo Pappilanmäen kylä Skarpensintie 22 Lähellä keskustaa, helppojen yhteyksien läheisyydessä n. 3428m² aurinkoisella etelään viettävällä osittain rinnetontilla, tilantarvitsijalle avara puutalo 176/272m²,

Lisätiedot

Metsätila. Jyväskylä, Korpilahti Kohdenumero Pinta-ala 31 ha Mh ,00

Metsätila. Jyväskylä, Korpilahti Kohdenumero Pinta-ala 31 ha Mh ,00 Metsätila Jyväskylä, Korpilahti Kohdenumero 607295 Pinta-ala 31 ha Mh. 100 000,00 Valkeajärventie. Valkeajärven rannalla sijaitseva metsätila, jossa puustona pääosin koivikkoa. Puuston määrä noin 3.090

Lisätiedot

LISÄALUE, KANGASAHO, SALMIAHO, SUOMUSSALMEN VALTIONMAA

LISÄALUE, KANGASAHO, SALMIAHO, SUOMUSSALMEN VALTIONMAA KIINTEISTÖREKISTERIOTE 17.1.218 Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö 777-46-47-26 PIENI-PIHLAJAKUNNAS Perustiedot Kiinteistötunnus: 777-46-47-26 PIENI-PIHLAJAKUNNAS Kunta: Suomussalmi (777) Arkistoviite: 64-6 Rekisteröintipvm:

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön sähköposti:

Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön sähköposti: Tilaaja Kunta: Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön sähköposti: Tiedot tilataan seuraavasti: Lainhuutotiedot kaikilla henkilötiedoilla tiedot tarvitaan seuraavien viranomaistehtävien hoitamiseen seuraavaan lakiin

Lisätiedot

KIINTEISTÖ KARTALLA ORAVA-KORTTELI

KIINTEISTÖ KARTALLA ORAVA-KORTTELI KIINTEISTÖ KARTALLA 07.06.2016 91-2-40-14 sivu 1 (1) Rekisteriyksikkölaji: Tontti (13) Kylä/kaupunginosa: KLUUVI (2) Rekisteröintipäivämäärä: 01.01.1800 Palstojen lukumäärä: 1 Maapinta-ala: 0.1396 ha Kiinteistön

Lisätiedot

Kiinteistö sijaitsee Virransalmentien varressa noin 5 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on maaseutua.

Kiinteistö sijaitsee Virransalmentien varressa noin 5 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on maaseutua. Laanin halli Osoite Virransalmentie 89, 52700 MÄNTYHARJU Kiinteistö Määräala kiinteistöstä Laani 507-423-1-208 Pinta-ala määräala 7 800 m 2 Sijainti Kiinteistö sijaitsee Virransalmentien varressa noin

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) Rekisteriyksikkö EEROLA

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) Rekisteriyksikkö EEROLA KIINTEISTÖREKISTERIOTE 25.4.2016 Sivu 1 (5) Perustiedot Kiinteistötunnus: 791-401-10-23 Nimi: EEROLA Rekisteriyksikkölaji: Tila Kunta: Siikalatva (791) Arkistoviite: 865-I-1 (Kestilä) Rekisteröintipvm:

Lisätiedot

PARANNETTAVA METSÄTILUSJÄRJESTELYILLÄ? Metsäalueiden käytön kehittäminen ja tilusjärjestelyt. Arvo Kokkonen 20.1.2011 Ylivieska

PARANNETTAVA METSÄTILUSJÄRJESTELYILLÄ? Metsäalueiden käytön kehittäminen ja tilusjärjestelyt. Arvo Kokkonen 20.1.2011 Ylivieska MIKSI METSIEN TILUSRAKENNETTA ON PARANNETTAVA METSÄTILUSJÄRJESTELYILLÄ? Metsäalueiden käytön kehittäminen ja tilusjärjestelyt MML:n toimintastrategiassa. Arvo Kokkonen 20.1.2011 Ylivieska 1 MAANMITTAUSLAITOS

Lisätiedot

Kiinteistötunnusjärjestelmän uudistamisen aiheuttamat muutokset rekisterinpitoon

Kiinteistötunnusjärjestelmän uudistamisen aiheuttamat muutokset rekisterinpitoon Ohje 1 (33) Kiinteistötunnusjärjestelmän uudistamisen aiheuttamat muutokset rekisterinpitoon Ohje 2 (33) 1. Johdanto... 3 2. Säädösmuutokset... 3 3. Kiinteistötunnuksen muodostuminen kiinteistötoimituksissa...

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE 2.1.2018 Rekisteriyksikkö 541-111-142-2 Sivu 1 (1) Kiinteistötunnus: 541-111-142-2 Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kunta: Nurmes (541) Palstojen lukumäärä: 1 Rekisteriyksikön

Lisätiedot

LAINHUUTOTODISTUS 18.3.2014 Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö 630-405-15-11 KONNUNSUO

LAINHUUTOTODISTUS 18.3.2014 Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö 630-405-15-11 KONNUNSUO LAINHUUTOTODISTUS 18.3.2014 Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö 630-405-15-11 KONNUNSUO Perustiedot Kiinteistötunnus: 630-405-15-11 Nimi: KONNUNSUO Rekisteriyksikkölaji: Tila Kunta: Pyhäntä (630) Arkistoviite:

Lisätiedot

Kiint eds td ti e t op o,lu e lu

Kiint eds td ti e t op o,lu e lu Maanmittauslaitos Page I of 1 Kiint eds td ti e t op o,lu e lu Karttatuloste Tulostettu 03.01.2014 Tulosteen keskipisteen koordinaatit (ETRS-TM3SF N): N: 68', 2025 E: 396821 Tulost ei ole mittatarkka,

Lisätiedot

Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on liike-, tuotanto- ja varastotiloja.

Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on liike-, tuotanto- ja varastotiloja. Savoset Osoite Poitinkuja 2, 52700 MÄNTYHARJU Kiinteistö Määräala kiinteistöstä Mäkelä 507-426-1-576 Pinta-ala noin 4 260 m 2 Sijainti Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun

Lisätiedot

METALLINTYÖSTÖKONEIDEN TUKKUKAUPAT VERTAILUSSA

METALLINTYÖSTÖKONEIDEN TUKKUKAUPAT VERTAILUSSA METALLINTYÖSTÖKONEIDEN TUKKUKAUPAT VERTAILUSSA Asemakaava Asemakaava on maankäytön suunnittelussa eli kaavoituksessa käytettävä yksityiskohtaisin kaava. Asemakaavassa keskitytään johonkin kunnan osaan.

Lisätiedot

rjjarve n ti e f asiakasueto.fi Lähestymiskartta Perustiedot Kiinteistö kartalla KIINTEISTÖN KARTTATULOSTE 04.06.2015 t;j

rjjarve n ti e f asiakasueto.fi Lähestymiskartta Perustiedot Kiinteistö kartalla KIINTEISTÖN KARTTATULOSTE 04.06.2015 t;j . KIINTEISTÖN KARTTATULOSTE 04.06.2015 f asiakasueto.fi 1(1) Lähestymiskartta Ma 1 1! (uhturil. ara Kiinteistötunnus: Nimi: Rekisteriyksikkölaji: Paistojen määrä: Kunta: Kaavan mukainen käyttötarkoitus:

Lisätiedot

Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on liike-, tuotanto- ja varastotiloja.

Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on liike-, tuotanto- ja varastotiloja. Rajalan halli Osoite Nokiantie 9, 52700 MÄNTYHARJU Kiinteistö Rajala 507-426-1-539 Pinta-ala 4 000 m 2 Sijainti Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (6) Rekisteriyksikkö Vähä-Evon Yhteismetsä

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (6) Rekisteriyksikkö Vähä-Evon Yhteismetsä KIINTEISTÖREKISTERIOTE 20.5.2016 Sivu 1 (6) Perustiedot Kiinteistötunnus: 109-874-1-4 Nimi: Vähä-Evon Yhteismetsä Rekisteriyksikkölaji: Yhteismetsä Kunta: Hämeenlinna (109) Arkistoviite: 22:235 (Lammi)

Lisätiedot

Perusparannustilanne

Perusparannustilanne 1 Perusparannustilanne Kiinteistörekisteri ja Lainhuutorekisteri Heikki Lind ja Janne Murtoniemi 6.9.2017 Kuntien ja Maanmittauslaitoksen yhteinen kiinteistötehtävien koulutuspäivä Tieoikeuksien perusparantaminen

Lisätiedot

Pikaohje KTJ -selaintietopalveluun

Pikaohje KTJ -selaintietopalveluun Pikaohje KTJ -selaintietopalveluun Käyttöliittymä Orientointikartta näyttää valitun kohteen sijainnin. Mittakaavan vaihto. Ulos kirjautuminen palvelusta. Ilmoittaa käytössä olevan mittakaavan. Valitun

Lisätiedot

K INTEI5T6TIETOPRLVELU

K INTEI5T6TIETOPRLVELU Maanmittauslaitos Page 1 of 1 K INTEI5T6TIETOPRLVELU Karttatuloste Tulostettu 25032015 Tulosteen keskipisteen koordinaalit (ETRS-T V]3SF N): N: 6801136 E: 436596 Tuloste ei ole mittatarkka https://kiinteistotietopalvelu.maanmittauslaitos.fi/tuotanto/ktp/sivusto/tuloste/karttatulo...

Lisätiedot

LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö YLEINEN VESIALUE 750:2003:LH:2258. Kohdistuu koko kiinteistöön

LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö YLEINEN VESIALUE 750:2003:LH:2258. Kohdistuu koko kiinteistöön LAINHUUTOTODISTUS 11.9.2017 Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö 257-894-1-1 YLEINEN VESIALUE Perustiedot Kiinteistötunnus: 257-894-1-1 Nimi: YLEINEN VESIALUE Rekisteriyksikkölaji: Yleinen vesialue Kunta: Kirkkonummi

Lisätiedot

- jl,, ' ',, I - '' I ----=-=--=--~ '.:i -

- jl,, ' ',, I - '' I ----=-=--=--~ '.:i - -~ "' ' ',, I - '' I ----=-=--=--~ - jl,, '.:i - Vedenpää Mittakaava 1 :10000 TAPIO. Koordinaatista ETRS-TM35FIN ~ Keskipiste (490822, 7065779) Tulostettu 23.6.2016?()6 26;3.:.i 10-71 1 / 0 A - TAPIO.

Lisätiedot

KARTTAOTE TAPAHTUMASTA 9.5.2014 Rekisteriyksikkö 491-878-4-0 YHT.SAARET

KARTTAOTE TAPAHTUMASTA 9.5.2014 Rekisteriyksikkö 491-878-4-0 YHT.SAARET Rekisteriyksikkö YHT.SAARET Sivu 1 (48) Kiinteistötunnus: Nimi: YHT.SAARET Rekisteriyksikkölaji: Yhteinen maa-alue Kunta: Mikkeli (491) Palstojen lukumäärä: 47 Rekisteriyksikön alueella on yleiskaava.

Lisätiedot

KTJkii-rekisterinpitosovellukseen tehdyt muutokset

KTJkii-rekisterinpitosovellukseen tehdyt muutokset KTJkii-rekisterinpitosovellukseen tehdyt muutokset muutokset tulevat käyttöön 15.2.2011 Sisällysluettelo: Kuntajärjestelmätietojen siirtoväline korvaa automaattisesti rajamerkin1 mm sijaintipoikkeamat

Lisätiedot

Kiinteistö Inarin kunta, Könkäänjoki RN:o 60:1 (kiinteistötunnus ) tilan pinta-ala 5,57 hehtaaria osoite: Könkääntie 150, IVALO

Kiinteistö Inarin kunta, Könkäänjoki RN:o 60:1 (kiinteistötunnus ) tilan pinta-ala 5,57 hehtaaria osoite: Könkääntie 150, IVALO Lisätiedot esite sijaintikartta kiinteistörekisterikartta maastokartta kaavakarttaluonnos ilmakuva kiinteistörekisteriote valokuvat ESITE Ent. kalanviljelylaitos, Inari Kiinteistö Inarin kunta, Könkäänjoki

Lisätiedot

Maantie. Toimitusnumero p405. p p403. p403. p402. Maantien suoja-alue. p Maantie Rah.

Maantie. Toimitusnumero p405. p p403. p403. p402. Maantien suoja-alue. p Maantie Rah. Toimitusnumero 0-0 MMLm///0 () --0- p0 --0-00 p0 00 p0 p0 p0 p0 p0 p00 p0 n suoja-alue p00 p0 rp0 0 p0 p p Uusi tieoikeus k tieoikeuden ulot K.+.. rp..0 0.. 0. rp rp rp rp 0 Rah 00 000 rp0 rp rp 0 Rah

Lisätiedot

1r(' jr,i l a *i el,v -g,' ii # il: {#r. ri''{rti{ t t:i.t, i rt.t +y ll u.t. Page 1 of 1. Karttatuloste. Maanmittauslaitos. Tulostettu 1tl 11.

1r(' jr,i l a *i el,v -g,' ii # il: {#r. ri''{rti{ t t:i.t, i rt.t +y ll u.t. Page 1 of 1. Karttatuloste. Maanmittauslaitos. Tulostettu 1tl 11. Maanmittauslaitos Page 1 of 1 1r(' jr,i l a *i el,v -g,' ii # il: {#r ri''{rti{ t t:i.t, i rt.t +y ll u.t Karttatuloste Tulostettu 1tl 11.2014 Tulosteen kes,kipisteen koordinaatit (ETRS-TM3SFIN): N: 6760225

Lisätiedot

Lempäälän seurakunta myy Kuljun vanhan seurakuntatalon (kt SARASTUS) kiinteistön rakennuksineen.

Lempäälän seurakunta myy Kuljun vanhan seurakuntatalon (kt SARASTUS) kiinteistön rakennuksineen. ILMOITUS KIINTEISTÖN MYYNNISTÄ Myyntikohde Lempäälän seurakunta myy Kuljun vanhan seurakuntatalon (kt 418-424-9-441 SARASTUS) kiinteistön rakennuksineen. Myyntikohde on 1950-luvulla rakennettu pääosin

Lisätiedot

Toimitusnumero

Toimitusnumero () 0 0 0 K/ Elontie / m oikeutetut ---, ---0 ja --- 000 00 0 0 K/ Elontie / m oikeutetut ---0, ---, ---, ---, --- ja ---0 K/ / m oikeutetut --- ja --- 0 K / m oikeutetut ---, ---0, --- ja --- K/ / m ---

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö KIINTEISTÖREKISTERIOTE 13.3.2019 Sivu 1 (2) Perustiedot Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kaavan mukainen käyttötarkoitus: YS Rekisteröintipvm: 30.10.1991 Pinta-ala: 21479 m² Muodostumistiedot Kiinteistötoimitus

Lisätiedot

JHS XXX Tunnussuositusten koontisuositus

JHS XXX Tunnussuositusten koontisuositus JHS XXX Tunnussuositusten koontisuositus Versio: 1. palautekierroksen versio 8.11.2013 Julkaistu: Voimassaoloaika: toistaiseksi Sisällys 1 Johdanto... 1 2 Soveltamisala... 1 3 Viittaukset... 1 4 Termit

Lisätiedot

Liite D: Poikkeamispäätösten ja suunnittelutarveratkaisujen mallinnus tiedonsiirtoa varten

Liite D: Poikkeamispäätösten ja suunnittelutarveratkaisujen mallinnus tiedonsiirtoa varten Liite D: Poikkeamispäätösten ja suunnittelutarveratkaisujen mallinnus tiedonsiirtoa varten Versio: 18.10.2011 Julkaistu: 27.10.2011 Voimassaoloaika: Toistaiseksi Sisällys 1 Johdanto... 2 1.1 Poikkeamispäätös

Lisätiedot

Otteen rekisteriyksikön tunnus esitetään alleviivattuna silloin, kun se esiintyy otteella muualla kuin otsikko- ja perustiedoissa.

Otteen rekisteriyksikön tunnus esitetään alleviivattuna silloin, kun se esiintyy otteella muualla kuin otsikko- ja perustiedoissa. Kiinteistörekisteriote ja Kiinteistörekisterin tietoja Kiinteistörekisteristä saatavat otteet ovat oikeaksi todistettava "Kiinteistörekisteriote" ja "Kiinteistörekisterin tietoja". Ne eroavat toisistaan

Lisätiedot

Julkishallinnon perustietovarantojen rajapinnat (PERA) -työryhmä

Julkishallinnon perustietovarantojen rajapinnat (PERA) -työryhmä Julkisen hallinnon ICT-toiminto 31.5.2011 Julkishallinnon perustietovarantojen rajapinnat (PERA) -työryhmä Tietovarantojen yhteinen rajapintaratkaisu Kiinteistötietojen kyselypalvelun (WFS) -tiedot mukaeltuna

Lisätiedot

KARTTASOVELLUSTEN KÄYTTÖ RAJOJEN ETSINNÄSSÄ Juho Kotakorva, Maanmittauslaitos, Ikaalinen 1

KARTTASOVELLUSTEN KÄYTTÖ RAJOJEN ETSINNÄSSÄ Juho Kotakorva, Maanmittauslaitos, Ikaalinen 1 KARTTASOVELLUSTEN KÄYTTÖ RAJOJEN ETSINNÄSSÄ 27.11.2017 Juho Kotakorva, Maanmittauslaitos, Ikaalinen 1 MOBIILISOVELLUKSET - Erilaisia karttasovelluksia on paljon. Useimmista ei löydy rajatietoa (esim. Maastokartat,

Lisätiedot

KINTEISTOTI ETOPALVELU

KINTEISTOTI ETOPALVELU Maanmittauslaitos Page 1 of 1 KNTESTOT ETOPALVELU Karttatuloste ulostettu 9 102015 Tulosteen keskipisteen koordinaatit (ETRS-TM95FlN): N: 67668S1 E: 3A2447 Tuloste ei ole mittatarkka. https://kiinteistotietopalvelu.maanmittauslaitos.filtuotanto/ktp/sivusto/tuloste/karttatulo...

Lisätiedot

MÄÄRÄAIKAINEN MAANVUOKRASOPIMUS 1(2)

MÄÄRÄAIKAINEN MAANVUOKRASOPIMUS 1(2) MÄÄRÄAIKAINEN MAANVUOKRASOPIMUS 1(2) Vuokranantaja Pyhäjoen kunta 0189127-1 Kuntatie 1 86100 PYHÄJOKI Vuokralainen Fennovoima Oy 2125678-5 Salmisaarenaukio 1 00180 HELSINKI Tausta ja tarkoitus Vuokrakohde

Lisätiedot

Kiinteis tci fie t op o,lu e lu

Kiinteis tci fie t op o,lu e lu Maanmittauslaitos https ://kiinteistotietopalvelu.maanmittauslaitos. fi /tuotanto/ktp/sivusto. Kiinteis tci fie t op o,lu e lu Karttatuloste Tulostettu 13.05.2014 Tulosteen keskipisteen koordinaatit (ETRS-TM3SFN):

Lisätiedot

LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö OSUUSKAUPPA

LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö OSUUSKAUPPA LAINHUUTOTODISTUS 11.5.2017 Sivu 1 (1) Maapinta-ala: 0,4512 ha Lainhuutotiedot 1) Lainhuuto 17.4.2008 Asianumero: 749/17.4.2008/372 749:2008:LH:372 Omistusosuus: 1/1 Omistajat: Arinan Kiinteistöt Oy, 2156810-5

Lisätiedot

0 100 m Mittakaava 1:1 000 Mittausluokka: 3 Koordinaattijärjestelmä: ETRS-GKn/peruskoordinaatisto

0 100 m Mittakaava 1:1 000 Mittausluokka: 3 Koordinaattijärjestelmä: ETRS-GKn/peruskoordinaatisto () TN:o 0-0 Turku-Toijala-rautatiealueen määrääminen, --- Auran rata Yleishakemus LII / 00/0/0. 00 00... 00 Karttaosat 00 0 0 0 00 m ittakaava : 000 () rv 0. 00 000.. 0. 00 00 Karttaosat 0 0 0 00 m ittakaava

Lisätiedot

MAANMITTAUSLAITOS OHJE MML/4/012/2011 Keskushallinto Ohje tulee voimaan ja se on voimassa toistaiseksi.

MAANMITTAUSLAITOS OHJE MML/4/012/2011 Keskushallinto Ohje tulee voimaan ja se on voimassa toistaiseksi. MAANMITTAUSLAITOS OHJE MML/4/012/2011 Kiinteistörekisterin pitäjät OHJEET KIINTEISTÖREKISTERIN PITÄMISESTÄ Maanmittauslaitoksen keskushallinto on tänään päättänyt kiinteistörekisterilain 15 :n (22.11.1996/876)

Lisätiedot

Liite A. Kantakartan mallinnus tiedonsiirtoa varten

Liite A. Kantakartan mallinnus tiedonsiirtoa varten Liite A. Kantakartan mallinnus tiedonsiirtoa varten Versio: 18.10.2011 Julkaistu: 27.10.2011 Voimassaoloaika: Toistaiseksi Sisällys 1 Johdanto... 2 1.1 Kantakarttasuosituksen tausta... 2 1.2 Kantakarttasuosituksen

Lisätiedot

SUOMALAINEN KIINTEISTÖJÄRJESTELMÄ

SUOMALAINEN KIINTEISTÖJÄRJESTELMÄ SUOMALAINEN KIINTEISTÖJÄRJESTELMÄ KIINTEISTÖJÄRJESTELMÄN KOKONAISUUS KIINTEISTÖJAOTUS KIINTEISTÖREKISTERIYKSIKÖT Aalto-yliopisto / Maankäyttötieteiden laitos Maaoikeusinsinööri Sakari Haulos 1 SUOMALAINEN

Lisätiedot

J O E N S U U N Asuntogalleria... : i. emaii:

J O E N S U U N Asuntogalleria... : i.  emaii: J O E N S U U N L K V Asuntogalleria.. : i. www.joensuunasuntogaleria.fi emaii: jns.asuntogaleria@kolumbus.fi 2 Tilan pinta-ala Lainhuuto Osuudet yhteisiin Rasitteet Kaavoitus Kaavamerkintä Tontin tehokkuusluku

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) Rekisteriyksikkö

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) Rekisteriyksikkö KIINTEISTÖREKISTERIOTE 11.4.2017 Sivu 1 (5) Perustiedot Kiinteistötunnus: 186-22-2206-1 Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kunta: Järvenpää (186) Kaavan mukainen käyttötarkoitus: YO Rekisteröintipvm: 30.4.1987

Lisätiedot

KARIJOEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN OSTO

KARIJOEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN OSTO KARIJOEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN OSTO Osasta Karijoen kunnan vuokrattavista lohkoista voi tehdä myös ostotarjouksen, mikä on mainittu kyseisen lohkon otsikkotiedoissa. Ostotarjous koskee joko kunnan

Lisätiedot

Product: Maa-ainesluvat Reporter: jesse <jesse.supponen@itpie.fi>

Product: Maa-ainesluvat Reporter: jesse <jesse.supponen@itpie.fi> KRYSP puutteet ja korjausehdotukset Bug 5 ymt:maaaineslupaasiat voisi olla vapaaehtoinen. jesse 2010-09-24 09:16:02 EEST ymt:maaaineslupaasiat voisi olla vapaaehtoinen. Bug 65 ToiminnanharjoittajaType

Lisätiedot

Toimituskartta Toimitusnumero Toimitusmerkki palstat Uusi kiinteistötunnus ja nimi Kiinteistöstä kokonaan / osa

Toimituskartta Toimitusnumero Toimitusmerkki palstat Uusi kiinteistötunnus ja nimi Kiinteistöstä kokonaan / osa () R a t a t o i m i t u s r a j a n m ä ä r ä ä m i s e k s i Kunta: Rata: Raasepori H e l s i n k i - T u r k u satama K a r j a a - S a l o r a t a o s u u s Sivutoimitus : Rajankäynti,rautan suoja-alue

Lisätiedot

MAANMITTAUSLAITOS OHJE MML/4/012/2008 Keskushallinto

MAANMITTAUSLAITOS OHJE MML/4/012/2008 Keskushallinto MAANMITTAUSLAITOS OHJE MML/4/012/2008 Kiinteistörekisterin pitäjät OHJEET KIINTEISTÖREKISTERIN PITÄMISESTÄ Maanmittauslaitoksen keskushallinto on tänään päättänyt kiinteistörekisterilain 15 :n (22.11.1996/876)

Lisätiedot

Maanmittauslaitoksen palvelut osakaskunnalle. Kotka Merikeskus Vellamo 26.10.2010 Ursula Seppä-Nieminen Kaakkois-Suomen maanmittaustoimisto

Maanmittauslaitoksen palvelut osakaskunnalle. Kotka Merikeskus Vellamo 26.10.2010 Ursula Seppä-Nieminen Kaakkois-Suomen maanmittaustoimisto Maanmittauslaitoksen palvelut osakaskunnalle Kotka Merikeskus Vellamo 26.10.2010 Ursula Seppä-Nieminen Kaakkois-Suomen maanmittaustoimisto 1 Maanmittauslaitoksen tehtävät kiinteistönmuodostamis- ja tilusjärjestelytoiminta

Lisätiedot

Maanmittauslaitos, lupanro 2879/MML/15, Karttakeskus 2013, 2014

Maanmittauslaitos, lupanro 2879/MML/15, Karttakeskus 2013, 2014 I ' /? Itaudannera ~/~ > Haukineoa. ~ KarJok, va I\ ' \ Kulhunvuori,rä.. ohvanjok1,, //. q. \. 'Korpineva ~ -1.'o,1,. ~, 1-'.t..,"90,{y ~{1//i 'Uflj

Lisätiedot

Toimitusnumero

Toimitusnumero () p0 Ratatoimitus rajan määräämiseksi Kunta Heinola p0 p00 p p p0 p p0 p0 p00 p p0 p0 p p0 00..... p 0 p p 00. p0 p p p 0.0 0 p p. p p p K0 p. p0 p.. p p0. p. p. p p0 p..0+. p p p. p. p p.0 p. p. p p..0

Lisätiedot

Kokouksen avasi Olli Muurainen, joka toimt myos kokouksen puheenjohtajana seka si hteertna

Kokouksen avasi Olli Muurainen, joka toimt myos kokouksen puheenjohtajana seka si hteertna Billnas Samiade Verk Oy Ruoholahdenkatu 21 00180 HELSINKI Puh (09)681 590 Fax (09) 6815 9199 POYTAKIRJA 29 5 2009 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2009 Aika 29.5.2009 Paikka L3sna Billnas Samiade Verk Oy, Ruoholahdenkatu

Lisätiedot

JHS 187 Tunnussuositusten koontisuositus

JHS 187 Tunnussuositusten koontisuositus JHS 187 Tunnussuositusten koontisuositus Versio: 1.0 Julkaistu: 10.4.2014 Voimassaoloaika: toistaiseksi Sisällys 1 Johdanto... 1 2 Soveltamisala... 1 3 Viittaukset... 1 4 Termit ja lyhenteet... 2 5 Tunnussuositukset...

Lisätiedot

Karttatuloste. Maanmittauslaitos Page 1 of I. Tulostettu 1302.2014

Karttatuloste. Maanmittauslaitos Page 1 of I. Tulostettu 1302.2014 Page 1 of I Tulostettu 1302.2014 Tulosteen keskipisteen koordinaatit (ETRS-TM3SF N): N: 7135125 E: 432031 Tuloste ei ole mittatarkka https://kiinteistotietopalvelu.maanmittauslaitos.fi/tuotzlnto/ktp/sivusto/tuloste/karttatulo...

Lisätiedot

INSPIRE-määrittelyiden mukaisen tietotuotteen esimerkkitoteutus: Hallinnolliset yksiköt Case Suomi

INSPIRE-määrittelyiden mukaisen tietotuotteen esimerkkitoteutus: Hallinnolliset yksiköt Case Suomi INSPIRE-määrittelyiden mukaisen tietotuotteen esimerkkitoteutus: Hallinnolliset yksiköt Case Suomi - 2011 Tarja Myllymäki Maanmittauslaitos 1.6.2016 1 Scope: Units of administration, dividing areas where

Lisätiedot

Liite B. Asemakaavan mallinnus tiedonsiirtoa varten

Liite B. Asemakaavan mallinnus tiedonsiirtoa varten Liite B. Asemakaavan mallinnus tiedonsiirtoa varten Versio: 18.10.2011 Julkaistu: 27.10.2011 Voimassaoloaika: Toistaiseksi Sisällys 1 Johdanto... 2 1.1 Asemakaavasuosituksen tausta... 2 1.2 Asemakaavasuosituksen

Lisätiedot

Toimitusnumero MT 7 MT

Toimitusnumero MT 7 MT 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 00 0 0 0 00 0 0 0 0 0 0 0 0 0 p rp rp 0 rp0 0 0 rp 0 Pe K0/ Rännikorventie tieoikeus K0/ Rännikorventie tieoikeus 0 K0/ Rännikorventie tieoikeus Mittakaava : 000 Mittausluokka:

Lisätiedot

27.2.2014. Ohje tulee voimaan 1.3.2014 ja se on voimassa toistaiseksi. Ohje on saatavissa Maanmittauslaitoksen kirjaamosta. Puhelin: 040 484 2185

27.2.2014. Ohje tulee voimaan 1.3.2014 ja se on voimassa toistaiseksi. Ohje on saatavissa Maanmittauslaitoksen kirjaamosta. Puhelin: 040 484 2185 OHJE MML 629/00 00 00/2014 1 Kiinteistörekisterin pitäjät OHJEET KIINTEISTÖREKISTERIN PITÄMISESTÄ Maanmittauslaitos on tänään päättänyt kiinteistörekisterilain 15 :n (22.11.1996/876) nojalla antaa liitteenä

Lisätiedot

Orig. Est. Actual Hours Hours Worked Hours Left %Complete Gain 0.0 0.0 0.0 0.0 0 0.0 Deadline:

Orig. Est. Actual Hours Hours Worked Hours Left %Complete Gain 0.0 0.0 0.0 0.0 0 0.0 Deadline: KRYSP puutteet ja korjausehdotukset Bug 13 ymparistoluvat-skeemassa TuotantoType-tyypissä turhaan xs:sequence xs:sequence:n sisällä eli sisemmän voisi poistaa jesse 2010-09-24 09:22:18 EEST ymparistoluvat-skeemassa

Lisätiedot

Toimitusnumero

Toimitusnumero () 0 00000 000 K0 / m oikeutettu -0-- 000 0000 K0 Leppäniemen yksityistie / m K0 / m oikeutettu -0-- K00 / m oikeutetut -0-- ja -0-- p p 0 p p 0 0 K / m oikeutetut -0--0, -0--, -0--, -0--0 p p 0 0 p p

Lisätiedot

VUOKRATULOT, KIINTEISTÖT (7K)

VUOKRATULOT, KIINTEISTÖT (7K) VUOKRATULOT, KIINTEISTÖT (7K) TIETUEKUVAUS 2016 SISÄLTÖ 1 YLEISKUVAUS... 2 2 VOIMASSAOLO... 2 3 MUUTOKSET EDELLISEEN VUOTEEN... 2 4 TUNNUS-TIETO LUETTELO... 2 5 TARKISTUKSET... 4 6 HUOMAUTUKSET... 5 Muutoshistoria

Lisätiedot

KI NTEISTOTI ETOPALVELU

KI NTEISTOTI ETOPALVELU Maanmittauslail.os Page 1 of 1 K NTESTOT ETOPALVELU Tulostettu 12 OB 2015 Tulosteen '1 keskipisteen koordinaatit (ETRS-TlVl35FtN): N: 6922590 E: 640236 uloste ei ole mittatarkka https://kiinteistotietopalvelu.maanmittauslaitos.fi/tuotantoiktp/sivusto/tuloste/karttatulo...

Lisätiedot

Tietojen toimittaminen Skeemat Käsittelypalautteen kysely Kansallisen tulorekisterin perustamishanke

Tietojen toimittaminen Skeemat Käsittelypalautteen kysely Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Versio 1.05 Tietojen toimittaminen Skeemat Käsittelypalautteen kysely Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Tietojen toimittaminen Skeemat Käsittelypalautteen kysely 2 (8) Versiohistoria Versio Päivämäärä

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA 02.11.2011 405-488-2-55 Kuntala

KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA 02.11.2011 405-488-2-55 Kuntala KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA 02.11.2011 Sivu 1 (4) Tila _..._._.._... _... Kiinteistötunnus: Kunta: Kylä: Nimi: Arkistoviite: Rekisteröity 08.03.1967... _....._........_... 405-488-2-55 Lappeenranta (405)

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA. 1/3 osuudella: Kehusmaa (os. Alapassi), Sisko Helena, osoite: Kanavakatu 4, 28200 Pori

KAUPPAKIRJA. 1/3 osuudella: Kehusmaa (os. Alapassi), Sisko Helena, osoite: Kanavakatu 4, 28200 Pori KAUPPAKIRJA Myyjät: 1/3 osuudella: Alapassi, Antti Veikko osoite: Iidesranta 46 A 006, 33100 Tampere 1/3 osuudella: Alapassi, Erkki Tapani, kuolinpesä, jonka edunsaajana Koivisto, Kirsti Aino Marjatta

Lisätiedot

Kiinteistönmuodostamislain (KmL) 4 luvun mukaisesta tontin lohkomisesta suoritetaan perushinta /tontti:

Kiinteistönmuodostamislain (KmL) 4 luvun mukaisesta tontin lohkomisesta suoritetaan perushinta /tontti: KAUPUNKIMITTAUKSEN HINNASTO 2014 KIINTEISTÖTOIMITUSTEN HINNASTO jonka mukaan Porin kaupungille suoritetaan maksu kiinteistötoimitusmaksulain (558/95) 1 :ssä tarkoitetuista toimituksista, toimenpiteistä

Lisätiedot

Karttanäkymä asemoimatta

Karttanäkymä asemoimatta Toimituskartta MMLm/0//0 Toimitusnumero 0-0 () Toimenpideselitelmä osittain liittyneistä rekisteriyksiköistä Kunnat: Kangasniemi, Mikkeli, Pieksämäki Kiinteistötunnus ja nimi Karttaosa Palstat Alueen liittäminen

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 17.8.2015 liite nro 7 (1/5)

Kaupunginhallitus 17.8.2015 liite nro 7 (1/5) Kaupunginhallitus 17.8.2015 liite nro 7 (1/5) KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE 10.8.2015 Rekisteriyksikkö 992-454-1-98 Hirvaskankaan Liikekeskus Sivu 1 (1) Kiinteistötunnus: 992-454-1-98 Nimi: Hirvaskankaan

Lisätiedot

Otteet ja todistukset

Otteet ja todistukset Määrittely (kierros 1) 1(14) Otteet ja todistukset 1 Lainhuutotodistus 1.1 Käyttötarkoitus Todistus, jolla osoitetaan rekisteriyksikön omistusoikeus. Todistus on tulostettavissa voimassa olevasta rekisteriyksiköstä

Lisätiedot

JHS 178 Kunnan paikkatietopalvelurajapinta Liite 2 Asemakaavan mallinnus tiedonsiirtoa varten

JHS 178 Kunnan paikkatietopalvelurajapinta Liite 2 Asemakaavan mallinnus tiedonsiirtoa varten JHS 178 Kunnan paikkatietopalvelurajapinta Liite 2 Asemakaavan mallinnus tiedonsiirtoa varten Versio: 1.0 Julkaistu: 16.12.2010 Voimassaoloaika: toistaiseksi Sisällys 1 Johdanto... 2 1.1 Asemakaavasuosituksen

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA Sivu 1 (2) SUONPERÄ

KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA Sivu 1 (2) SUONPERÄ KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA 05.11.2012 Sivu 1 (2) 276-404-8-70 SUONPERÄ Tila Rekisteröity 25.03.1981 Kiinteistötunnus: 276-404-8-70 Kokonaispinta-ala (ha): 19,960 Kunta: Kontiolahti (276) Maapinta-ala

Lisätiedot

Keskustaajama asemakaava

Keskustaajama asemakaava Toimitusnumero 0-00 0 0 0 0 0 rr rr. 0 0 0 r 0 r r r 0 r r.00 r.0 0 r r 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 r r 0 0 0 0 0 r r. MT.0 M 00 TT Keskustaajama asemakaava P.0........0 Keskustaajama asemakaava... 0....0..

Lisätiedot

Tietojen toimittaminen Skeemat Käsittelypalautteen kysely Kansallisen tulorekisterin perustamishanke

Tietojen toimittaminen Skeemat Käsittelypalautteen kysely Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Versio 1.0 Tietojen toimittaminen Skeemat Käsittelypalautteen kysely Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Tietojen toimittaminen Skeemat Käsittelypalautteen kysely 2 (7) Versiohistoria Versio Päivämäärä

Lisätiedot

Toimitusnumero

Toimitusnumero p000 p p0 p0 p0 p0 p0 p p p p p0 0 x p p p p p p p p p0 p p p p p p p p p p p p0 0 p p p000 p p p p p p p p p 0 0 mp 0 p 0 p p c p p p0 p p p000 p p000 p p p p p000 p0 p 0 0 0 p p Mittakaava : 000 Mittausluokka:

Lisätiedot

Kokoelmakilpailu Lomakeohje, Laji.fi-sarja 1. Rekisteröityminen

Kokoelmakilpailu Lomakeohje, Laji.fi-sarja 1. Rekisteröityminen 1. Rekisteröityminen Kirjaudu palveluun sivuston oikeasta yläkulmasta luomalla itsellesi Laji.fi - tunnus. Lisää henkilötietoihisi myös koulusi nimi ja luokkasi, jotta kaverisi osaavat erottaa sinut muista

Lisätiedot

Ohje tulee voimaan ja se on voimassa toistaiseksi. Ohje on saatavissa Maanmittauslaitoksen kirjaamosta. Puhelin:

Ohje tulee voimaan ja se on voimassa toistaiseksi. Ohje on saatavissa Maanmittauslaitoksen kirjaamosta. Puhelin: OHJE MML 329/00 00 00/2019 Kiinteistörekisterin pitäjät OHJEET KIINTEISTÖREKISTERIN PITÄMISESTÄ Maanmittauslaitos on tänään päättänyt kiinteistörekisterilain 15 :n (22.11.1996/876) nojalla antaa liitteenä

Lisätiedot

Tällä luovutuskirjalla toteutetaan edellä mainituin tavoin yhtymäkokouksen tekemän päätöksen mukaisesti kiinteistöjen luovutus peruskunnille.

Tällä luovutuskirjalla toteutetaan edellä mainituin tavoin yhtymäkokouksen tekemän päätöksen mukaisesti kiinteistöjen luovutus peruskunnille. 1 Luovutuskirja Luovuttaja Raision Naantalin Vesilaitos -kuntayhtymä (Y- 0204419-7) Luovutuksensaajat Raision kaupunki (Y- 0204428-5) Naantalin kaupunki (Y- 0135457-2) Luovutuksen tausta Raision Naantalin

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA. Kauhavan kaupungin Alahärmän kaupunginosassa sijaitseva MÄNTYRINNEniminen kiinteistö (233-411-23-4).

KAUPPAKIRJA. Kauhavan kaupungin Alahärmän kaupunginosassa sijaitseva MÄNTYRINNEniminen kiinteistö (233-411-23-4). KAUPPAKIRJA Myyjä: Eira, Aarre Esko Kalevi kp. c/o Eira, Esko Tapio Kulnevintie 21, 62300 Härmä Ostaja: Kauhavan kaupunki Y-tunnus: 0208852-8 Kauppatie 109, 62200 Kauhava Kaupan kohde: Kauhavan kaupungin

Lisätiedot

Savonlinnan kaupunki VAPAAT RIVITALOTONTIT 2014 SAVONLINNAN ALUE 16 kpl Päivitys Indeksi 1890 (v vuosikeskiarvo)

Savonlinnan kaupunki VAPAAT RIVITALOTONTIT 2014 SAVONLINNAN ALUE 16 kpl Päivitys Indeksi 1890 (v vuosikeskiarvo) Savonlinnan kaupunki VAPAAT RIVITALOTONTIT 2014 SAVONLINNAN ALUE 16 kpl Päivitys 19.11.2014 13.00 Indeksi 1890 (v. 2013 vuosikeskiarvo) Tonttitunnus ala R-oik. Kerr. Myyntihinta Ind Tilanne Hinta HUOM!

Lisätiedot

VM/2284/ / Kolarin kunta

VM/2284/ / Kolarin kunta VM/2284/00.01.01.00/2018 20.12.2018 Kolarin kunta Kolarin kunnanvaltuuston 6.11.2018 päätöksen mukaan Kolarin kunta esittää kuntarajan muuttamista Kolarin kunnan ja Kittilän kunnan välillä. Kolarin kunnan

Lisätiedot