sivu 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "sivu 1"

Transkriptio

1 sivu 1 JAOSTON TOIMINTAKERTOMUS YLEISTÄ Yleisurheilukausi 2012 jatkui edellisvuoden tapaan. SM-mitaleille ylsi yksi urheilija, mutta piirinmestaruuskisoissa mitaleja tuli runsaasti. Meeri Filppula vastasi ainoasta SM-mitalista juosten hopeaa N17 sarjan 300 metrin aidoissa Espoon Leppävaarassa ja edusti Suomea nuorten Ruotsi-Suomi maaottelussa, missä hän toimi myös tyttöjen joukkueen kapteenina. Lahden Kalevan Kisoissa meillä oli kaksi urheilijaa. Samuli Nurminen hyppäsi finaaliin sijoittuen siinä seitsemänneksi. Meeri Filppula puolestaan juoksi 400m aitojen alkuerien 13. nopeimman ajan. SM-finaaliin selvisi myös N19 sarjan 4x100 metrin viestijoukkue. Nuoremmissa ikäluokissa harrastajamäärä jatkoi hienoista laskuaan, mutta 9- vuotiaissa tytöissä on nousemassa uusi tehoviisikko, joka otti tuplamestaruuden piiriviesteissä ja joukkuekultaa pm-maastoissa. 2. KILPAILUTOIMINTA 2.1. SM-KILPAILUT Aikuiset Samuli ja Meeri Kalevan Kisoissa Raikun ainut yleisessä sarjassa kilpaileva yleisurheilija Samuli Nurminen hyppäsi Kalevan Kisojen finaaliin ja sijoittui siinä seitsemänneksi tuloksella 199. Samulin paras sijoitus on kuudes ja vuodelta Meeri Filppula teki ensidebyyttinsä Kalevan kisoissa naisten 400 metrin aidoissa, missä Meeri juoksi alkuerien 13. nopeimman tuloksen Nuoret Meerille ennätys ja nuorten maaottelulippu Meeri Filppula juoksi hopeaa ennätysajallaan metrin aidoissa 17-vuotiaitten SM-kisoissa Espoon Leppävaarassa ja lunasti sillä itselleen lentolipun Ruotsi-Suomi maaotteluun Göteborgiin. Siellä Meeri varmisti kaksoisvoiton Suomelle ja paransi ennätystään vielä lukemiin Sileällä 300 metrin matkalla Meerin sijoitus oli kuudes ajalla Euran Raiku ry 2012

2 TOIMINTAKERTOMUS 2012 sivu 2 Essi Salonen osallistui Leppävaarassa 17-vuotiaitten keihääseen sijoittuen siinä kuudennelle sijalle tuloksella Myös Laura Mäkelän kunnon ajoitus onnistui ja ennätykset rapisivat Leppävaaran SM:issä. 16-vuotiaitten 300 metrin sileällä Laura sijoittui ennätyksellään kymmenenneksi ja aidatulla matkalla hän oli seitsemäs parannettuaan ennätystään huikeat puolitoista sekuntia lukemiin SM-viestit Finaalipaikka N19 joukkueelle Porissa heinäkuussa juostuissa SM-viesteissä N19 sarjan joukkue Noora Valvee, Meeri Filppula, Marika Eko ja Ella Huhtanen saavuttivat tavoitteensa ja selvisivät 4x100 metrin juoksussa finaaliin, missä sijoitus oli lopulta kuudes ajalla Pitkä viesti 4x300m juostiin N17 sarjassa kokoonpanolla Noora Valvee, Laura Mäkelä, Essi Salonen ja Meeri Filppula. Nelikko sai kuitenkin niellä karvasta kalkkia juostuaan ensin loistavan 4x300 metrin viestin, mutta jouduttuaan sitten hylätyksi ratarikon takia. Harmillisinta hylkäyksessä oli, että se tuli erittäin onnistuneiden juoksujen jälkeen. Tytöt paransivat alueviesteissä juoksemaansa aikaa 2.57,7 peräti viisi sekuntia lukemiin 2.52,7, joka ei kuitenkaan ole tilastokelpoinen. Meeri Filppula ankkurina teki huikean juoksun kellottamalla osuusajakseen 39, PM-KILPAILUT Piiritasolla menestys tänä vuonna oli hyvä. Piirinmestaruusmitaleita kertyi kaikkiaan 31 kpl (15 kultaa, 9 hopeaa ja 7 pronssia), mikä on neljä enemmän kuin viime vuonna. Näistä kolme tuli viesteissä ja 29 henkilökohtaisissa lajeissa. Jakauma ikäluokkien välillä oli seuraava: 9-15v: 12 kpl, 17-19v 8 kpl ja aikuiset: 11 kpl. Aikuisten menestykseen kotikisoilla näytti olevan selvä vaikutus. Lisäksi N17 sarjan viestijoukkue otti pronssia Porissa juostuissa alueviesteissä 4x300 metrillä Sisulisäikäiset (9-15v) PM-maastot 5.5. Sastamalassa Euran Raikusta on tulossa uutta juoksijapolvea, sillä seuran 9-vuotiaat tytöt putsasivat melkein koko mitalipöydän sisulisäikäisten piirinmestaruusmaastoissa Sastamalassa. Vilma Pere voitti sateessa juostun kilometrin pituisen matkan ajalla 4.31, Peppi Matikka oli toinen 4.41 ja Anni Wallin neljäs Tytöt voittivat luonnollisesti myös joukkuekullan. Myös 11-vuotiaat pojat menestyivät saavuttaen hopeaa 1.4 kilometrin joukkuekisassa kokoonpanolla Antti Vahtola, Eerik Savolainen ja Eemeli Matikka. Muita hyviä sijoituksia nappasivat Riina Tainio, Alisa Heino ja Lauri Vahtola juosten omissa sarjoissaan neljänsiksi.

3 TOIMINTAKERTOMUS 2012 sivu 3 PM-kisat Sastamalassa Vilma Pere ja Riina Tainio voittivat kultaa Satakunnan piirin sisulisähuipentuman kestävyysmatkoilla. Riina voitti T15 sarjan 2000 metriä ajalla 7.51,37 ja Vilma otti murskaavan 20 sekunnin voiton 9-vuotiaitten tyttöjen 1000 metrillä upealla ajalla 3.47,70. Suomen tilastossa aika oli kauden 13. nopein. Lisäksi Vilma hyppäsi pituudessa pronssille tuloksella Mitaleille ylsi myös kisoissa urakoinut Alisa Heino ottaen pronssia sekä kiekossa että 150 metrillä tuloksin ja Lisäksi Aliisa oli 1000 metrillä neljäs ajalla 3.39,61 ja pituudessa seitsemäs lukemin Sisulisäviestit Sastamalassa Nuorten sisulisäviesteihin Sastamalaan seuramme sai jalkeille joukkueet kolmeen sarjaan, T9, T11 ja P11. Tuplamestareiksi ylsivät 9-vuotiaat tytöt Heini Ahtola, Saga Linden, Peppi Matikka, Vilma Pere ja Anni Wallin voittamalla ensin 4x50m täpärästi ja sitten 4x400 murskaavalla 38 sekunnin marginaalilla. Hopealle juoksi T11 sarjan joukkue Alisa Heino, Fanny Vatja, Sofia Vatka ja Siiri Aalto 4x50 metrillä. Pojissa 11- vuotiaitten kokoonpano Kaapo Vepsäläinen, Eemeli Matikka, Joonas Heino ja Antti Vahtola sijoittui 4x50m viestissä kuudenneksi ja 4x600 m viestissä viidenneksi Nuoret 17-19v Alueviestit Pori 3.7. Noora Valvee, Meeri Filppula, Laura Mäkelä ja Essi Salonen juoksivat Lounaisen alueen viestimestaruuskisoissa Porissa pronssia 4x300 metrin viestissä ja neljännen sijan 4x100 metrin pikaviestissä 17-vuotiaitten sarjassa ajoin 2.57,27 ja v pm-kisat Huittinen Meeri Filppula rohmusi kolme kultaa nuorten pm-kisoissa lajeina 17-vuotiaitten 100 metriä sekä 300 metrin sileä ja aidat. Kultaan ylsi myös 17-vuotiaitten sarjassa Riina Tainio 3000 metrillä, Marika Eko 19- vuotiaitten 100 metrillä ja Matias Nordberg pituudessa. Essi Salonen otti hopeaa N17 keihäässä ja kutossijan 300 metrillä. Laura Mäkelä ylsi pronssille N metrin aidoissa ja sijoille kuusi ja viisi 100 ja 300 metrin sileällä.

4 TOIMINTAKERTOMUS 2012 sivu Aikuiset Raiku isännöi yleisen sarjan pm-kisat Naisten ja miesten avoimet yleisurheilun piirinmestaruuskisat käytiin kotikentällä Eurassa. Raikulta kisat sujuivat loistavasti, sillä Raiku oli piirin mitalitilaston ykkönen 11 mitalilla, joista kolme oli kultaista, viisi hopeista ja kolme pronssia. Taakse jäivät niin Porin Yleisurheilu 10:llä ja Noormarkun Nopsa kahdeksalla mitalillaan. Urheilijoista mitaleja eniten urakoi Meeri Filppula, joka voitti 200 metriä ja 400 metrin aidat. Aidoissa Meeri juoksi A-luokan tuloksen 64.56, joka oikeutti osallistumiseen Kalevan Kisoissa, missä Raikun naisurheilua ei ole nähty yli 20 vuoteen. Lisäksi Meeri oli toinen 100 metrillä. Voittoon ylsi myös Samuli Nurminen korkeudessa. Hopeisen mitalin saivat Matias Nodberg pituudessa ja kolmiloikassa ja Essi Salonen keihäässä, ja pronssia Noora Valvee pituudessa ja 200 metrillä, Laura Mäkelä 400 metrin aidoissa ja Pasi Kyläkause 5000 metrillä SEURAN OMA KILPAILUTOIMINTA Kevään maastojuoksuissa kävi viimevuotista vähemmän juoksijoita. Neljänä iltana järjestettävissä maastokisoissa kävi keskimäärin 30 juoksijaa. Sarjakilpailut järjestettiin vanhan tavan mukaan maanantaisin ja kaikkiaan 36 lasta, 24 tyttöä ja 12 poikaa kirjautti kesän aikana tuloksen kolmessa tai useammassa kisassa, mikä yhdeksän vähemmän kuin viime vuonna. Huolestuttavaa on, että runsain osanotto on 6-vuotiaitten sarjassa, kun vanhimmat osallistujat olivat tytöissä 13v (yksi urheilija) ja pojissa 12v (yksi urheilija). Pyhäjärvi Gamesit pidettiin heinäkuun puolivälissä. Osanottomäärät olivat alemmissa ikäluokissa selvästi kasvaneet mutta ylemmissä ikäluokissa hiukan vähentyneet kokonaismäärän kuitenkin ollen ennätysluokkaa. Kisoissa urheili kaikkiaan 192 urheilijaa tehden 357 lajisuoritusta Veteraanit ja kuntourheilijat Veteraanit saavuttivat yhteensä 11 SM-mitalia. Kauden tärkein tapahtuma oli seuran isännöimät SMmaantiejuoksut, joissa kilpaili yhteensä 225 juoksijaa, 137 kymmenen kilometrin matkalla ja 88 puolikkaalla eli 21.1 kilometrin puolimaratonilla.

5 TOIMINTAKERTOMUS 2012 sivu 5 3. VALMENNUS JA MUU TOIMINTA 3.1. Kehitysryhmä 15-19v Nuorten kehitysryhmälle kertyi harjoituskertoja viikoittain 6-8, joista 3-4 oli ohjattuja. Tuija Helander vastasi juoksijoiden ohjelmoinnista ja harjoittelusta apunaan Oskari Haikonen, joka vastasi kokonaan hyppääjä Matias Nordbergin valmennuksesta. Harjoituksia pidettiin urheilutalon ollessa remontissa Euran koulukeskuksessa, Kauttuan metsässä ja Vanhan Kauttuan Tallinmäellä. Talvella käytiin Porin Karhuhallissa kerran pari viikossa. Kehitysryhmään kuului 6 urheilijaa: Marika Eko, Meeri Filppula, Ella Huhtanen, Laura Mäkelä, Matias Nordberg ja Noora Valvee. Ryhmän urheilijoista Meeri Filppula oli mukana SUL:n nuorten maajoukkueleirityksessä ja alueleirityksessä Nuoret 8-12v Nuoremmille järjestettiin yleisurheiluharjoituksia talven aikana koulukeskuksessa kerran viikossa, mutta niissä käyvien urheilijoiden määrä oli hälyttävän pieni ja tyrehtyi sitten lähes kokonaan. Kesällä nuorille järjestettiin maanantaisten sarjakilpailujen lisäksi harjoitukset kerran viikossa. Harjoituksiin lähtevien nuorten määrä oli kesälläkin pieni, vain 4-5 urheilijaa enimmillään. Urheilijoiden määrä on entisestään vähentynyt, eikä nuoria tunnu juuri kiinnostavan harjoittelu. Moni kilpailuissa käyvistä urheilijoista käykin joko lentopallon tai jalkapallon harjoituksissa. Nuorten harjoittelua vetivät Anne Heino, Juha Mäkinen, Jyrki Nordberg ja Jukka Helander sekä Ella Huhtanen ja Marika EKo Muu toiminta Yleisurheilijaosto oli aktiivisesti mukana seuran 90.vuotisjuhlan merkeissä järjestetyssä koko perheen ulkoilupäivässä Kauttuan pallokentällä toukokuussa. Maastojuoksun ohella ohjelmassa oli nopeuden mittaaminen lentävällä 20 metrillä, jossa vauhtiaan kävi kokeilemassa noin 40 osallistujaa. Yleisurheilujaoston kokoonpano 2012 Antti Helander, sihteeri, tulospalvelu Jukka Helander, pj, laskut, PJG Tuija Helander, valmennus 15-19v, tiedotus Anne Heino, nuoret 8-13v, kioskit Juha Mäkinen, nuoret 8-13v Jyrki Nordberg, nuoret 8-13v Mirva Walden, varusteet

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65.

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65. Kisauutisia vuodelta 2011 Juoksukoulun ja heittopörssin palkitsemistilaisuus 27.10.2011 Liedon Parmaharjulla palkittiin juoksukoulussa ja heittopörssissä menestyneitä. Palkinnot jaettiin kaikissa sarjoissa

Lisätiedot

Kuvat Heikki Helin Yhteenveto Aulis Tiensuu

Kuvat Heikki Helin Yhteenveto Aulis Tiensuu Kuvat Heikki Helin Yhteenveto Aulis Tiensuu 1 Venla Pulkkanen Riina Mantila Roosa Kinnunen 2 Anni Sinelampi 3 Venla, Anni, Riina ja Roosa, T15 4x80 m aidat P15 4x 100 m: Arttu Sandberg, Karim Echabid,

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Yleisurheilujaoston kokoonpano puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsenet -Kari Löyttymäki -Karri Packalen -Jouko Huppunen -Jari Rand -Sanna

Lisätiedot

Sisulisäikäiset pm-mitalistit sarjoittain

Sisulisäikäiset pm-mitalistit sarjoittain Sisulisäikäiset pm-mitalistit sarjoittain Sarja Urheilija Kulta Hopea Pronssi Yhteensä T09 Iina Niemelä 2 1 3 6 T09 Niia Niemelä 0 1 2 3 T09 Linnea Antinaho 0 0 2 2 T09 Veera Rantala 0 0 1 1 T10 Ella Noora

Lisätiedot

KU-68 2012 SM-kisojen ja pm-kisojen sijoitukset ja sisulisäkilpailujen mitalit

KU-68 2012 SM-kisojen ja pm-kisojen sijoitukset ja sisulisäkilpailujen mitalit KU-68 2012 SM-kisojen ja pm-kisojen sijoitukset ja sisulisäkilpailujen mitalit SM-viestit 14.-15.7.2012, Pori Hopeaa P15 4x800m KU-68 Manu Lahtinen, Eetu Sikkinen 8.48,48 Benjamin Heinonen, Topi Lahtinen

Lisätiedot

Yleisurheilukausi 2012-13

Yleisurheilukausi 2012-13 Yleisurheilukausi 212-13 4 Lisenssimäärät / LeKi 35 3 25 2 15 1 5 (21-) 2- (18-2) 18-19 16-17 14-15 12-13 (-11) 1-11 8-9 -7 24 25 26 27 28 29 21 211 212 213 Seuraluokittelupisteet / LeKi 3 25 2 3 31 34

Lisätiedot

SM Lahti. Kuvat: Heikki Helin

SM Lahti. Kuvat: Heikki Helin SM 14-15 2019 Lahti Kuvat: Heikki Helin 1 9.8 Pe Edith Rantala T14 sarjassa hyppäsi 255 ja sijoitus 11. Jorma Alm ja Juhani Laaksonen. 2 Jarmo Savinen P15 sarjan pojat odottavat kilpailun alkua, taustalla

Lisätiedot

Kuvat Heikki Helin 1

Kuvat Heikki Helin 1 Kuvat Heikki Helin 1 Lahden Ahkeralle 9 mitalia SM-viesteissä Mikkelissä juostuissa SM-viesteissä Lahden Ahkera saavutti neljä kultamitalia, kolme hopeamitalia ja kaksi pronssimitalia. Ahkeran tähdiksi

Lisätiedot

Copyright year ABB - 1. NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012

Copyright year ABB - 1. NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012 Copyright year ABB - 1 NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012 Copyright year ABB - 2 Tilanne: -Nokian Urheilijoilla on tällä hetkellä yleisurheilujoukkueessaan iso joukko erinomaisia nuoria huippu-urheilijoita.

Lisätiedot

Kuvat Heikki Helin 1

Kuvat Heikki Helin 1 Kuvat Heikki Helin 1 2 Porissa järjestettiin Yleisurheilun suomenmestaruuskilpailut Kalevan Kisat 30.7.-2.8.2015. Järjestävinä seuroina toimivat Porin yleisurheilu, Nakkilan Vire ja Noormarkun Nopsa. Porin

Lisätiedot

Yleisurheilukausi

Yleisurheilukausi Yleisurheilukausi 213-14 4 Lisenssimäärät / LeKi 35 3 25 2 15 1 5 24 25 26 27 28 29 21 211 212 213 214 (21-) 2- (18-2) 18-19 16-17 14-15 12-13 (-11) 1-11 8-9 -7 3 Seuraluokittelupisteet / LeKi 25 2 3 31

Lisätiedot

Vuoden 2015 kisauutisia. Vankkalaisille menestystä Uudenvuodenjuoksuissa Eurajoella. Varsyn Juoksucupin ja Heittopörssin parhaat palkittiin

Vuoden 2015 kisauutisia. Vankkalaisille menestystä Uudenvuodenjuoksuissa Eurajoella. Varsyn Juoksucupin ja Heittopörssin parhaat palkittiin Vuoden 2015 kisauutisia Vankkalaisille menestystä Uudenvuodenjuoksuissa Eurajoella Vankan urheilijat menestyivät hienosti vuoden viimeisenä päivänä juostuissa Uudenvuoden juoksuissa Eurajoella. Juoksut

Lisätiedot

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä Toimintakertomus vuodelta 2015 Yleistä Ylivieskan Kuula, vuonna 1909 perustettu yleisseura. Urheiluseuran toiminta on vilkasta ja valtakunnallisesti tunnustettua. Toiminta painottui eri jaostojen järjestämiin

Lisätiedot

LaVe yleisurheilu 2018

LaVe yleisurheilu 2018 LaVe yleisurheilu 0 Lasten ja nuorten urheilun hyväksi - aina huipulle asti! www.lappajarvenveikot.fi/jaostot/yleisurheilu Facebook: Lappajärven Veikot yleisurheilu Höltin Minkki Oy Rakennus Mikko Oy Evijärvi

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Varsyn juoksukoulusarjan ja heittopörssin parhaat palkittiin

Kisauutisia vuodelta Varsyn juoksukoulusarjan ja heittopörssin parhaat palkittiin Kisauutisia vuodelta 2014 Varsyn juoksukoulusarjan ja heittopörssin parhaat palkittiin Liedon Parmaharjulla järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa palkittiin vuoden 2014 Newtopjuoksukoulusarjan ja Spotox-heittopörssin

Lisätiedot

Vuoden 2016 kisauutisia. Uudenvuodenjuoksu Eurajoella Piirinmestaruuksia moniotteluista

Vuoden 2016 kisauutisia. Uudenvuodenjuoksu Eurajoella Piirinmestaruuksia moniotteluista Vuoden 2016 kisauutisia Uudenvuodenjuoksu Eurajoella 31.12.2016 Perinteinen Uudenvuodenjuoksu juostiin Eurajoella jo 31. kerran. Mukana kisaamassa oli Vankan juoksijoita, jotka juoksivatkin varsin mallikkaasti.

Lisätiedot

KU-68 yleisurheilu 2011 yhteenveto. SM-hallit M/N , Helsinki. SM-viestit , Tuusula. SM P/T

KU-68 yleisurheilu 2011 yhteenveto. SM-hallit M/N , Helsinki. SM-viestit , Tuusula. SM P/T KU-68 yleisurheilu 2011 yhteenveto SM-hallit M/N 19.-20.02.2011, Helsinki Hopeaa M 200m KU-68 Mikko Laiho 22,28 SM-viestit 9.-10.7.2011, Tuusula Pronssia P15 4x80m aj KU-68 Olli Herkman, Topias Koukkula,

Lisätiedot

SM-hallit Kuva: Esa Salminen

SM-hallit Kuva: Esa Salminen Kuva: Esa Salminen SM-hallit 218 SM-hallit kisattiin tällä kertaa Tampereen Pirkkahallissa, aivan kuten kuten toissa talvena. Järjestelyt pelasivat pääosin erinomaisesti ja Pirkkahalli tarjosi mahtavat

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

Yleisurheilukauden päätöstilaisuus

Yleisurheilukauden päätöstilaisuus Yleisurheilukauden päätöstilaisuus 7.1.212 4 35 3 25 2 15 1 5 Lisenssimäärät / LeKi 24 25 26 27 28 29 21 211 212 (21-) 2- (18-2) 18-19 16-17 14-15 12-13 (-11) 1-11 8-9 -7 Seuraluokittelupisteet / LeKi

Lisätiedot

Ahkeran nuoret mitalistit 2009

Ahkeran nuoret mitalistit 2009 1 Ahkeran nuoret mitalistit 2009 Ahkeran 14-19 vuotiaista urheilijoista 22 saavutti kuluneena yleisurheilukautena SMmitaleja Tällä sivulla esitellään mitalinsaajat ja heidän arvokisamenestyksensä. Joukkue

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 Lehtimäen Jyske Yleisurheilujaosto TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 Yleistä Lehtimäen Jyskeen yleisurheilu- ja hiihtojaostot toimivat yhdessä siten, että niillä on yhteiset jäsenet. Jaostoilla on kuitenkin

Lisätiedot

Utriainen ei enää yritä Pekingiin

Utriainen ei enää yritä Pekingiin Utriainen ei enää yritä Pekingiin Olympiamaratonille valmistautuva Kirwa täydensi Ahkeran miesten kaksoisvoiton ESS 19.5.2008 Juha Hölttä Jussi Utriainen juoksi sunnuntaina Vammalassa helponoloisesti maastojuoksun

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 7.-8.3.2015 Indoor Games Lauantaina 7.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018

TOIMINTAKERTOMUS 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 1. PÖYTÄTENNISJAOSTO 1.1 Kokoonpano 2018 Tero Naumi Esko Akkanen Pasi Autio Esko Heikkinen Antti Posti Jarmo Ruohonen Marko Seitz Jyrki Ylenius

Lisätiedot

Kajaanin Kipinä palkitsi ansioituneita urheilijoita ja seuratoimijoita

Kajaanin Kipinä palkitsi ansioituneita urheilijoita ja seuratoimijoita Kajaanin Kipinä palkitsi ansioituneita urheilijoita ja seuratoimijoita Kajaanin Kipinän kauden 2007 päätös- ja palkitsemistilaisuus pidettiin 7.10.2007 Vuoreslahden koululla. Tilaisuudessa palkittiin vuoden

Lisätiedot

KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ

KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ KILPAILUT KESÄ 2015 Tummennetut kilpailut tärkeitä KILPAILUJA löydät myös - kilpailukalenteri.fi Jakelu: Aino, Ali, Anna, Anni, Ansa, Carla, Ella, Elmeri,Eveliina,

Lisätiedot

SISULISÄIKÄSTEN PM-MITALISTIT 2016

SISULISÄIKÄSTEN PM-MITALISTIT 2016 SISULISÄIKÄSTEN PM-MITALISTIT 2016 Sarja Urheilija Kulta Hopea Pronssi Yhteensä T11 Ella Noora Haapalehto 5 3 1 9 P15 Tomy Nurmesniemi 5 1 0 6 T09 Iina Niemelä 4 4 4 12 P13 Manu Mäenpää 3 5 3 11 T09 Niia

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 Lehtimäen Jyske Yleisurheilujaosto TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 Yleistä Lehtimäen Jyskeen yleisurheilu- ja hiihtojaostot toimivat yhdessä siten, että niillä on yhteiset jäsenet. Jaostoilla on kuitenkin

Lisätiedot

Ahkeran viestit pronssitahdissa

Ahkeran viestit pronssitahdissa Ari-Pekka Lattu tuo viestin johdossa Mustapha Mabroukille. (HH) Ahkeran viestit pronssitahdissa Edes miesten 800 metrillä Lahteen ei saatu kirkasta mitalia ESS Juha Hölttä Pronssi oli Lahden Ahkeran väri

Lisätiedot

SAGA KÄY KOTIHALLISSAAN NELJÄN METRIN KIMPPUUN!

SAGA KÄY KOTIHALLISSAAN NELJÄN METRIN KIMPPUUN! Juttusarja Nuorten SM-hallit, ennakot TULEVAISUUDEN YU-SANKARIT LIIKUNTAMYLLYSSÄ 5.-6.3.2016 NUORTEN SM-HALLLIT... SAGA KÄY KOTIHALLISSAAN NELJÄN METRIN KIMPPUUN! Urheilija: Saga Andersson N16 (-00) Seura:

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA LEMPÄÄLÄN KUNNAN PARHAINA PALKITTAVAT Vuoden miesurheilija TEEMU ROININEN 600 painonnosto

Lisätiedot

3.5.2016, Seuratalo Sampo

3.5.2016, Seuratalo Sampo 3.5.2016, Seuratalo Sampo Seuran perustaminen 1893 Otto Wilhelm Snellman (Sirkka) "Nuoret miehet, tänä iltana pidetään Karhulan kansakoululla klo ½ 8 i.p. puhe voimistelun tarpeellisuudesta ja sen jälkeen

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta) Koonnut Ilkka Hemmilä, päivitetty 20.8.2012 (ulkoradoilla)

Lisätiedot

Heinolan Iskun yleisurheiluvuosi 2015

Heinolan Iskun yleisurheiluvuosi 2015 Heinolan Iskun yleisurheiluvuosi 2015 Heinolan Isku valittiin Lahden piirin parhaaksi kisajärjestäjäksi vuonna 2015. Heinolan Isku sijoittui Vattenfall seuracupin Giga sarjassa sijalle 24 keräten 7967

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma kaudelle 2012. Nokian Urheilijat, Yleisurheilujaosto 2012

Toimintasuunnitelma kaudelle 2012. Nokian Urheilijat, Yleisurheilujaosto 2012 Toimintasuunnitelma kaudelle 2012 Nokian Urheilijat, Yleisurheilujaosto 2012 Visio Yleisurheilun valioseura, joka tarjoaa Nokialaisille: Myönteisiä elämyksiä harrastuksesta huippu-urheiluun ympäri vuoden

Lisätiedot

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2013 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2013 687/12.01.06/2013 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

1.1. Alkuerä Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön, koska enimmäisosallistujamäärä lähdössä on tuo 10.

1.1. Alkuerä Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön, koska enimmäisosallistujamäärä lähdössä on tuo 10. 1. Luokassa enintään 10 kuljettajaa Tässä tapauksessa luokassa ajetaan kaksi (2) lähtöä, yksi (1) alkuerä ja yksi (1) finaali. 1.1. Alkuerä 1.1.1. Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön,

Lisätiedot

2. TOIMINTA Jaoston toimintaan kuuluu suunnistuksen kilpailu- ja harjoitustoiminta sekä talkootoimintaa.

2. TOIMINTA Jaoston toimintaan kuuluu suunnistuksen kilpailu- ja harjoitustoiminta sekä talkootoimintaa. Pudasjärven Urheilijat ry SUUNNISTUSJAOSTO TOIMINTAKERTOMUS 2007 1. JAOSTO Suunnistusjaosto on pitänyt vuoden 2007 aikana 2 kokousta. Kalevan Rastiviestien tiimoilta kokouksia, jossa jaoston edustus on

Lisätiedot

Himangan Urheilijat ry. Yleisurheilu - Athletics. Henkilökohtainen arvokilpailumenestys

Himangan Urheilijat ry. Yleisurheilu - Athletics. Henkilökohtainen arvokilpailumenestys Himangan Urheilijat ry Henkilökohtainen arvokilpailumenestys 2006 Markus Hakala (8v.) Pm-viestit Veteli 5.7. P9 8 x 40 m 2. 1.00,61 Pm-ottelut Veteli 26.7. P9 3-ottelu 12. 406 (40 m 7,43, pituus 297, pallo

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.9.2018 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

Hyvinkään Seudun Urheilijat PALKITTAVAT SM-mitalistit. SM-pistesija. Veteraanien SM-mitalistit. N16 Suvi Eerikäinen

Hyvinkään Seudun Urheilijat PALKITTAVAT SM-mitalistit. SM-pistesija. Veteraanien SM-mitalistit. N16 Suvi Eerikäinen SM-mitalistit N16 Suvi Eerikäinen sija Laji 2 pituus (halli) 3 kolmiloikka (halli) 2 Kolmiloikka 3 Pituus T15 Hanna-Mari Saalo 3 Kiekko SM-pistesija T16 Maria Kytölä 4 7-ottelu 4 Seiväs Veteraanien SM-mitalistit

Lisätiedot

TULOSLUETTELO Satakunnan Maakuntaviesti Su Perinteinen

TULOSLUETTELO Satakunnan Maakuntaviesti Su Perinteinen TULOSLUETTELO Satakunnan Maakuntaviesti Su 9.2.2014 Perinteinen Maakuntaviestin osuusisännät 2014: 1. osuus Finnblock Europa Oy Ltd 2. osuus 3. osuus Maanrakennus Mäenpää Oy 4. osuus 5. osuus 6. osuus

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.1.2017 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 8.-9.3.2014 Indoor Games Lauantaina 8.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

LIITON ALAINEN RINGETEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN RINGETEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN RINGETEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2019 2020 Liiton alaisten ringettesarjojen kilpailutoiminnan kuvaus kaudella 2019-2020. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa.

Lisätiedot

Sija Urheilija Sarja Laji Tulos. 3 Saara Saunamäki N m käv 26.56,55

Sija Urheilija Sarja Laji Tulos. 3 Saara Saunamäki N m käv 26.56,55 SM 22 3 Saara Saunamäki N22 5000m käv 26.56,55 SM Halli 7 Nelli Toivo N 200m 24,99 13 Noora Toivo N 200m 25,44 SM22 Halli 2 Emma Millard N22 400m 56,51 3 Noora Toivo N22 400m 57,15 3 Nelli Toivo N22 60m

Lisätiedot

Kuntotapahtumat 7 x Keski-Uusimaa Rastit, 1853 (1827) suoritusta keskimäärin 265 osallistujaa / tapahtuma

Kuntotapahtumat 7 x Keski-Uusimaa Rastit, 1853 (1827) suoritusta keskimäärin 265 osallistujaa / tapahtuma 30.12.2009 1(5) TVV SUUNNISTUS TOIMINTAKERTOMUS 2009 TVV jatkoi TVV2010 projektia, jonka tavoitteena on nostaa seura nuorisosuunnistuksen kärkiseurojen joukkoon Suomessa. Seuran nuoret menestyivät parhaiten

Lisätiedot

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paras suunnistaja Olav Lundanes kolme SM-kultaa, kaksi EM-kultaa, yksi MM-kulta sekä nopein 10milan, Jukolan ja SM-viestin ankkuriosuudella Paras -16v.

Lisätiedot

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2018 2019 Liiton alaisten ringettesarjojen kilpailutoiminnan kuvaus kaudella 2018-2019. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa. Naisten

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2016

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2016 TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2016 KILPAILUTULOKSIA TALVI PM- Joutsa 09.02.2016 sarja 1. Jukka-Pekka Vapaniemi 1. Mårten Nurmio 2. Ove Simosas 2. Matti Heikkinen 3. Roger Nygård Jukka-Pekka Vapaniemi

Lisätiedot

FAM 20 vuotta - kauden avaus

FAM 20 vuotta - kauden avaus FAM 20 vuotta - kauden avaus FinnishAlpine MastersCup 2014 o Kalpalinna 18.-19.1.2014 P (FIS) + P (FIS) o Påminne 25.1.2014 P + P o Himos 1.-2.2.2014 SP + SP (SM) o Riihivuori 8.-9.2.2014 SP + SP o Tahko

Lisätiedot

Yleisurheilun kunnanmestaruuskilpailut

Yleisurheilun kunnanmestaruuskilpailut Yleisurheilun kunnanmestaruuskilpailut Siikalatvan kunnanmestaruuskilpailut yleisurheilussa pidetään sunnuntaina 2.9. klo 13.00 alkaen Kestilän urheilukentällä. Aiemmin oli virheellisesti ilmoitettu kylänmestaruuskilpailuista.

Lisätiedot

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2017 2018 Liiton alaisten ringettesarjojen kilpailutoiminnan kuvaus kaudella 2017-2018. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa. Naisten

Lisätiedot

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT 2018-19 1.0. Kansalliset kilpailusarjat 1.1. Alueelliset kilpailut 1.2. Junioricup ja Hopeasompa 1.3. Veikkaus Cup 1.4. Veteraanit 1.5. SM-kilpailut

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2015-2016 Yleistä Kausi 2015-2016 oli seuran 25. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin ja ystävyysotteluita pelattiin useita.

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta), Seuraluokitukseen kuuluvat sarjat ja lajit. 1. Oskari

Lisätiedot

Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo alle 10-vuotiaille. Sunnuntaisin klo Kaustisen urheilutalolla juoksusuoralla.

Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo alle 10-vuotiaille. Sunnuntaisin klo Kaustisen urheilutalolla juoksusuoralla. YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTA Kaudella 2018-2019 Viikkoharjoitukset: Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo 17-18 alle 10-vuotiaille Valmennusryhmät: Keskiviikkoisin klo 18-19.30 Vetelin urheilutalolla Sunnuntaisin

Lisätiedot

Himangan Urheilijat ry Palkitsemisjaottelu 2007 Yleisurheilu - Athletics

Himangan Urheilijat ry Palkitsemisjaottelu 2007 Yleisurheilu - Athletics Kansainvälinen-, SM- ja muu arvokilpailumenestys (17 v. yleinen sarja) Joni Mattila (19v.) EM pronssi M19 kiekko SM kulta M19 kiekko SM 4. sija M19 kuula SM-halli 4. sija M19 kuula Kalevan Kisat 10. sija

Lisätiedot

Ajajiemme osallistuminen moniin kilpailuihin on myös osoituksena siitä, että toimintaa on muutenkin kuin vain paperilla.

Ajajiemme osallistuminen moniin kilpailuihin on myös osoituksena siitä, että toimintaa on muutenkin kuin vain paperilla. Säkylän Yritys ry Toimintakertomus 2005 Pyöräily Yleistä. Kausi 2005 oli seurallamme pyöräilyn osalta suhteellisen rauhallinen, järjestimme vain kahdet kilpailut kauden aikana. Järjestämämme kilpailut

Lisätiedot

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle A. Naumanen Tytöt U15-sarjassa Esitys SAJL Nuorisokokoukselle 25.10.2014 Tytöt U15 Nuorten kilpailujärjestelmä 2014-2016 hyväksyttiin syysliittokokouksessa 2013. Kilpailujärjestelmässä:! Pelattavaksi ehdotettavat

Lisätiedot

Löylyn kisatuloksia heinäkuulta 2010

Löylyn kisatuloksia heinäkuulta 2010 Löylyn kisatuloksia heinäkuulta 2010 Somero, seiväskarnevaalit 1.7.2010 P15 Seiväs 5. Tuomas Kleemola NaLö 310 8. Vesa Kleemola NaLö 260 Jämsä, kestävyys- ja hyppykarnevaalit 3.7.2010 M M19 M17 P15 P14

Lisätiedot

Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa

Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa Team Manninen Bros. Honda avasi kilpailukautensa Latviassa Kegumsin kansainvälisessä motocrosskisassa. Tiimikuljettajista

Lisätiedot

egroup 2014 Valmennusryhmä-info

egroup 2014 Valmennusryhmä-info egroup 2014 Valmennusryhmä-info 12.12.2013 Kilpasuunnistajan polku Essussa egroup ja egrouph-valmennusryhmät vastaavat sarjoissa H/D 16-21 kilpasuunnistajana menestymään pyrkivien urheilijoiden valmennuksesta

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2013-2014 Yleistä Kausi 2013-2014 oli seuran 23. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin. Seuran yhteistä harjoitusvuoroa jatkettiin

Lisätiedot

klo Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit. - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella

klo Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit. - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella 14.6.2018 klo 18.00 Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella Hippos on ollut monen menestyneen joukkueen kotikenttä Suomen Mestaruudet 1982 Jyväskylän Kiri 1984

Lisätiedot

T O I M I N T A K E R T O M U S

T O I M I N T A K E R T O M U S PORIN URHEILUVETERAANIT RY T O I M I N T A K E R T O M U S 2010 56.toimintavuosi YLEISTÄ Porin Urheiluveteraanit ry:n 56. toimintavuoteen sisältyi niin kuntoliikuntaa kuin kilpaurheilua. Toiminnan keskeisinä

Lisätiedot

Lisätietoja: www.shorinjiryu.fi

Lisätietoja: www.shorinjiryu.fi Vantaan Jukara KARATE JUDO AIKIDO KARATE Kausitiedote Syksy 2006 SHORINJIRYU KARATEN SM KILPAILUT Kokusai Shorinjiryu karaten avoimet SM-kilpailut järjestetään 28.10.2006 Espoossa. Jukarasta kisoihin lähtee

Lisätiedot

KOHTI KULTAMITALIA. Suomen matemaa3sen yhdistyksen valmennusjaosto. Ma3 Leh=nen Anne- Maria Ernvall- Hytönen

KOHTI KULTAMITALIA. Suomen matemaa3sen yhdistyksen valmennusjaosto. Ma3 Leh=nen Anne- Maria Ernvall- Hytönen KOHTI KULTAMITALIA Suomen matemaa3sen yhdistyksen valmennusjaosto Ma3 Leh=nen Anne- Maria Ernvall- Hytönen TAUSTAA Kilpailut yleismaailmallises= toistaiseksi paras keksintö matema=ikan viemiseksi niiden

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta. Kalevan kisat. SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015. Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2.

Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta. Kalevan kisat. SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015. Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2. Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015 Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2.2015 Tulosrajakauden alku on 1.5.2014 Kalevan kisat SUL Kalevan kisojen

Lisätiedot

KOKKOLAN METSÄSTYS- JA AMPUMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

KOKKOLAN METSÄSTYS- JA AMPUMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 KOKKOLAN METSÄSTYS- JA AMPUMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 1. HALLINTO Puheenjohtajana on toiminut Ritva Karri ja sihteerinä Jussi Sirviö. Taloutta on hoitanut Seija Karri ja varapuheenjohtajana

Lisätiedot

Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi. Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL

Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi. Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL Suunta Jyväskylä ry. suunnistuksen erikoisseura Jyväskylässä Periaatteita ovat: - suunnistusseura, joka

Lisätiedot

Toimintakertomus toimintakausi

Toimintakertomus toimintakausi Toimintakertomus 1.5.2017 30.4.2018 18. toimintakausi 1. Johdanto Hiihtoseuran 18. toimintakausi oli Ski Jyväskylä nimellä ensimmäinen täysimittainen toiminta kausi sääntömuutoksesta johtuen. Huhtikuussa

Lisätiedot

Kauden kisauutisia

Kauden kisauutisia Kauden 2012-2013 kisauutisia Vankan hiihtäjät palkittiin 6.5. Kalanti-talolla Kuvassa sarjahiihdoissa menestyneet. Lisää palkittuja Kuvia-sivulla. Annemari SM-hiihdoissa Suksien testausta ennen 30 km:n

Lisätiedot

St1 2015-2016. Juho Halonen Jussi Piirainen Vierumäki 28.5.2015

St1 2015-2016. Juho Halonen Jussi Piirainen Vierumäki 28.5.2015 St1 2015-2016 Juho Halonen Jussi Piirainen Vierumäki 28.5.2015 ST1 nuorten maajoukkue 2015-2016 Valmentajat: Jussi Piirainen ja Juho Halonen Urheilijat: Tytöt (6) Jasmi Joensuu (-96) Johanna Matintalo

Lisätiedot

Hannu Nurminen Tuomo Salonen (kohdat ) Ingemar Sundelin. 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Rami Urho avasi kokouksen klo

Hannu Nurminen Tuomo Salonen (kohdat ) Ingemar Sundelin. 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Rami Urho avasi kokouksen klo Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kilpailu 17.5.2018 KILPAILUVALIOKUNTA Aika 17.5.2018, klo 14.30 Paikka Sporttitalo, SUL:n toimitilat Läsnä Rami Urho puheenjohtaja Anne Fröberg Ari Honkanen (kohdat

Lisätiedot

Kannelmäen peruskoulun lehti

Kannelmäen peruskoulun lehti Kannelmäen peruskoulun lehti Tämä lehti on kannelmäen peruskoulun oppilaiden tekemä lehti Tässä lehdessä esitetään oppilaiden tekemiä eri töitä, piirroksia ja sarjakuvia sekä raportti Super Schools viikosta

Lisätiedot

Maantiejuoksut jälleen takana - olosuhteet historian parhaimmat

Maantiejuoksut jälleen takana - olosuhteet historian parhaimmat Mari Järvenpää juoksi reittiennätyksen! Maantiejuoksut jälleen takana - olosuhteet historian parhaimmat YLEISURHEILU: PULLISTUKSEN MAANTIEJUOKSUT SAARIJÄRVI Teksti/Kuvat Arto Hyytiäinen Maantiejuoksut

Lisätiedot

Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013

Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013 Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013 Järjestelyt Kesäkisoihin ilmoittaudutaan paikan päällä riittävän hyvissä ajoin ennen kutakin lajia. Kisoja järjestävä siirtolapuutarha järjestää

Lisätiedot

Suomen yleisurheilun kilpailustrategia 2013-> Syyskuu 2012 - Pasi Oksanen

Suomen yleisurheilun kilpailustrategia 2013-> Syyskuu 2012 - Pasi Oksanen Suomen yleisurheilun kilpailustrategia 2013-> Syyskuu 2012 - Pasi Oksanen Strategiasta mitä halutaan? Vanha Strategia Uusi Strategia Ohjeet, säännöt tms. Ohjeet, säännöt tms. Sisältö Kilpailustrategiatyön

Lisätiedot

T O I M I N T A K E R T O M U S

T O I M I N T A K E R T O M U S PORIN URHEILUVETERAANIT RY T O I M I N T A K E R T O M U S 2011 57.toimintavuosi YLEISTÄ Porin Urheiluveteraanit ry:n 57. toimintavuoteen sisältyi niin kilpaurheilua kuin kuntoliikuntakin. Kilpaurheilun

Lisätiedot

Satakunnan Kansan Junior/seura-cup, , Kankaanpää Hiihtotapa: Vapaa

Satakunnan Kansan Junior/seura-cup, , Kankaanpää Hiihtotapa: Vapaa Satakunnan Kansan Junior/seura-cup, 28.03.2010, Kankaanpää Hiihtotapa: Vapaa N6 : 0,5 km (Lähti: 9, Keskeytti: 0, Hylätty: 0) 1. Reetta Salo Jämin Jänne 2.45 2. Ida Leponiemi Parkanon Urheilijat 2.49 +4

Lisätiedot

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2009 TOIMINNASTA Yleistä Vuosi oli kerhon 47. toimintavuosi. Hallitus kokoontui vuoden aikana viisi kertaa. Kerhon hallitus vuonna 2009: Teemu Mykkänen,

Lisätiedot

!!! Vammaisurheilu halli-sm, Porin Karhuhalli, 20.2.2010, 1/8. M 60 m Näkövammaiset T13! Ruslan Ramazanov T13! Kenttäurheilijat 58!

!!! Vammaisurheilu halli-sm, Porin Karhuhalli, 20.2.2010, 1/8. M 60 m Näkövammaiset T13! Ruslan Ramazanov T13! Kenttäurheilijat 58! Vammaisurheilu halli-sm, Porin Karhuhalli, 20.2.2010, 1/8 M 60 m Näkövammaiset T13! Ruslan Ramazanov T13! Kenttäurheilijat 58! DNS M 200 m Näkövammaiset B4 1.! Vili Laukkanen! Keski-Uusimaan Urheilijat!

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri

Hallikauden toimintakalenteri Hallikauden toimintakalenteri 2018-2019 Kuva: Veijo Ilomäki Hallikauden toimintakalenteri 2018 2019 La 8.12. La 8.12. Varustekirppari Pirkkahalli, klo 10.00 alkaen Tuo pieneksi jääneet lenkkarit, piikkarit

Lisätiedot

Porin Urheiluveteraanit ry Toimintakertomus 2014

Porin Urheiluveteraanit ry Toimintakertomus 2014 Porin Urheiluveteraanit ry Toimintakertomus 2014 Yleistä Seuramme 60. toimintavuosi oli samalla tietysti meille myös juhlavuosi. Jo heti vuoden alussa järjestimme sisähyppyjen SM-kilpailut, joiden osanottomäärä

Lisätiedot

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS LIEDON KUNTA Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta HAKEMUS LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki ja tilin n:ro Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Yhdistysrekisterinumero

Lisätiedot

St Juho Halonen Jussi Piirainen Kisakallio

St Juho Halonen Jussi Piirainen Kisakallio St1 2016 2017 Juho Halonen Jussi Piirainen Kisakallio 29. 30.4.2017 ST1 nuorten maajoukkue 2016 2017 Valmentajat: Juho Halonen ja Jussi Piirainen Urheilijat: Tytöt (8) Anni Alakoski (-97) Vilma Nissinen

Lisätiedot

Sara Kuivisto Kausi Valmentaja Ari Suhonen Pajulahti

Sara Kuivisto Kausi Valmentaja Ari Suhonen Pajulahti Sara Kuivisto Kausi 2017-2018 Valmentaja Ari Suhonen Pajulahti 1.10.2018 Ari Suhonen Päämatka 800m (1500m) Ensimmäisen kerran 800m:llä alle 1.50, 19 v 6 kk Parhaimmillaan 24-vuotiaana 1.44,10 SE (23v 8kk)

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

Seuraluokittelun pistelaskuohjeet

Seuraluokittelun pistelaskuohjeet Seuraluokittelun pistelaskuohjeet JOHDANTO Seuraluokittelusäännöt uudistettiin SUL:n liittovaltuustossa 22.4.2006. Uusitut säännöt astuivat voimaan vuoden 2007 pistelaskentakauden alusta. Suomen Urheiluliiton

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2009

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2009 TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2009 KILPAILUTULOKSIA TALVI PM- Hollola 17.02.2009 sarja 1. Ove Simosas 1. Matti Heikkinen 2. Lars Stenstrand 2. Matti Heikinheimo 3. J-P Vapaniemi 3. Per Lundström

Lisätiedot

Kilpailuvaliokunnan kokoonpano vuonna 2018: pj. Sari Kekola sekä valiokunnan kokouksiin sai osallistua kaikki Seinäjoen Uimareiden jäsenet

Kilpailuvaliokunnan kokoonpano vuonna 2018: pj. Sari Kekola sekä valiokunnan kokouksiin sai osallistua kaikki Seinäjoen Uimareiden jäsenet KILPAILUVALIOKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2018 Kilpailuvaliokunnan kokoonpano vuonna 2018: pj. Sari Kekola sekä valiokunnan kokouksiin sai osallistua kaikki Seinäjoen Uimareiden jäsenet Yleistä Kilpailuvaliokunnan

Lisätiedot

Määrällisesti eri kilpailut, joihin ajajamme osallistuivat, jakaantuivat seuraavasti:

Määrällisesti eri kilpailut, joihin ajajamme osallistuivat, jakaantuivat seuraavasti: Säkylän Yritys ry Toimintakertomus 2004 Pyöräily Yleistä. Kausi 2004 oli seurallamme pyöräilyn osalta vielä rauhallisempi kuin edellinen 2003 kausi, järjestimme vain yhdet kilpailut kauden aikana. Järjestämämme

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus TOIMINTAKERTOMUS Suomen Jet Sport Liitto ry Pajukuja 4, 29100 Luvia www.sjsl.fi Toimintakertomus 1.10.2017 30.09.2018 YLEISTÄ Suomen Jet Sport Liitto ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 07.10.1987.

Lisätiedot

Nuorisomestaruus & juniorien SM 2018 & Melonnan Suomen Cup 9

Nuorisomestaruus & juniorien SM 2018 & Melonnan Suomen Cup 9 Nuorisomestaruus & juniorien SM 2018 & Melonnan Suomen Cup 9 Kaukajärvi 4.-5.8.2018 Tulokset Kaukajärvi, Tampere Pirkka-Melojat ry Lauantai 4.8.2018 Lähtö 1 T16 K-1 x200m Viesti Finaali, klo 10:00 1 5

Lisätiedot