varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote"

Transkriptio

1 KENTÄT PÖLLYÄVÄT LÄHES JOKA ILTA 10 Kesäkuun alku on pesisfanille kiireistä aikaa, sillä pelejä on joka päivä jossakin maakunnan kolkassa. Juhannuksen lähestyminen tietää kuitenkin usein pientä lepoa. Nyt onkin oiva paikka kevään tohinan ja Turussa järjestetyn lasten alueleirin jälkeen tarkastella maakunnan joukkueiden menestystä tällä hetkellä liiton sarjoissa. Naisten superpesiksessä Turku-Pesis on selvästi osoittanut olevansa viime kautta valmiimpi. Joukkue on kiusannut kärkiryhmiä ja mitä ilmeisimmin selkeässä nousukiidossa. Miesten ykköspesiksessä Jokioisten Koetuksen peliesitykset vaihtelevat kuin kesäinen säämme. Vaikka joukkue on välillä kyennyt haastamaan kärkiporukoita, on pistesaldo niin laiha, että joukkue on sarjassa aivan loppupäässä. Naisten ykköspesiksessä Laitilan Jyske on alkuhapuilujen jälkeen saanut juonesta kiinni ja matkalla lohkon kärkipaikalle. Turku ja Pöytyä kamppailevat keskikastissa, mutta Loimaan joukkue on majoittunut peräpään pitäjäksi. Miesten suomensarjassa Loimaa puolestaan taistelee kärkinelikön paikasta kynsin ja hampain vaikkakin hymyssä suin. Mynämäen Vesa kamppailee selkeästi alemman viivan paremmalla puolella. Maakuntasarjassa miesten puolella kärkitroikka tulee Varsinais-Suomesta eli Jokioinen, Pöytyä ja Turku. Lisäksi nappasi viime ottelustaan avausvoiton. Naisten puolella Mynämäen Vesa taistelee kärkipaikasta. ja Turku-Pesis ovat tällä hetkellä sarjan keskisijoilla. B-tyttöjen superpesiksessä Laitilan Jyske majailee lohkonsa kolmantena ja B-poikien SM-sarjassa Pöytyän Urheilijat lohkokakkosena. Junioreiden osalta aluesarjoissa on täysi tohina. Ottelutulokset löytyvät Varsinais-Suomen Pesiksen nettisivuilta kilpailutoiminnan osiosta. Aikuisten tuloksia ja sarjataulukoita voi tarkemmin tutkia pesisnetin kilpailutoiminnan osiosta. PESISKOULUISSA ON IMUA Mynämäellä ja Loimaalla pesiskoulu on tänä kesänä IN. Molemmissa kunnissa seuran järjestämä pesiskoulu on koonnut yli 120 lasta kansallispelimme pariin. Varsinais-Suomen Pesis järjestää pesiskoulua Turussa, Kaarinassa ja Raisiossa ja näissä pesiskouluissa on yhteensä noin 200 lasta. Uutena pesiskoulua järjestivät VG-62 Naantalissa ja Salon Viesti. Naantalin pesiskoulussa oli 26 lasta ja Salon Viestin pesiskoulu kokosi 55 lasta. Laitilassa ja Uudessakaupungissa molemmissa on noin 40 pesiskoululaista. Pöytyän Urheilijat järjestää tänä vuonna pesiskoulunsa Kyrön lisäksi myös Aurassa ja Tarvasjoella. Myös useat kunnat järjestävät pesiskouluja. Esimerkiksi Maskun kunnan järjestämässä pesiskoulussa on yli 40 lasta ja Rymättylässä pesiskouluun osallistui 26 lasta.

2 MYLLYTYSSARJOIHIN ILMOITTAUDUTAAN Juniorisarjoissa tapahtuu aluesarjojen jälkeen myllytys eli seurat ilmoittavat joukkueensa syksyn myllytyssarjoihin. Joukkue voi jatkaa omassa ikäluokassaan tai siirtyä ikäluokkaa ylemmäs tai alemmas. Myös uudet joukkueet (pesiskoulu, kakkosjoukkueet yms.) ovat erittäin tervetulleita mukaan myllytyssarjoihin. Uusien joukkueiden sarjamaksu on 40 euroa/joukkue. Maksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Keväällä junioreiden aluesarjoissa pelanneilla joukkueilla ei myllytyssarjamaksua ole! Nämä joukkueet on kuitenkin ilmoitettava uudelleen myllytyssarjoihin. Seurat saavat kirjeen myllytyssarjoihin ilmoittautumisesta ennen juhannusta. Sarjailmoittautuminen tehdään kirjallisesti ehdottomasti mennessä osoitteella Päivi Hongisto, Melliläntie KUMILA. Ottelut alkavat elokuun alussa. Pääsääntöisesti sarjat pelataan yksinkertaisina. Mikäli sarjaan osallistuu joukkueita vähän, on sarja kaksinkertainen. Sarjaohjelmat toimitetaan joukkueiden yhteyshenkilöille, seurojen yhteyshenkilöille sekä tuomarivastaaville. ALUELEIRIN TULOSPAKETTI Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen yhteinen alueleiri pelattiin Turussa. Leirille osallistui 52 joukkuetta, noin 800 leiriläistä ja 40 nuorisotuomaria. Tässä sarjojen loppusijoitukset: E-tytöt E-pojat 1. Porin Pesäkarhut Kankaanpään Maila Fera Kankaanpään Maila Kankaanpään Maila Laitilan Jyske Kankaanpään Maila Laitilan Jyske Laitilan Jyske punaiset 5. Jokioisten Koetus 6. Mynämäen Vesa 6. Humppilan Veikot 7. Hämeenkyrön Räpsä Loimaan Palloilijat Junioripesis 8. Kokemäen Kova-Väki 8. Mynämäen Vesa 9. Ruoveden Pirkat 9. Turku-Pesis 10. Laitilan Jyske mustat 10. Ruoveden Pirkat 11. Parkanon Urheilijat 11. Ulvilan Pesä-Veikot 12. Hämeenkyrön Räpsä Porin Pesäkarhut Pöytyän Urheilijat

3 D-tytöt D-pojat 1. Porin Pesäkarhut Kankaanpään Maila 2. Fera Porin Pesäkarhut 3. Kankaanpään Maila 3. Ruoveden Pirkat 4. Porin Pesäkarhut Pöytyän Urheilijat 5. Laitilan Jyske 5. Turku-Pesis 6. Pöytyän Urheilijat 7. Loimaan Palloilijat Junioripesis 8. Fera Ulvilan Pesä-Veikot F-tyttöjen ja -poikien sarjoista ei tehdä sarjataulukoita eikä sijoituksia ole määritelty. KESÄN VALTAKUNNALLISET LEIRIT Alueleirin jälkeen katseet suuntautuvat valtakunnallisiin leireihin. Tämän kesän valtakunnalliset järjestään seuraavasti: Tenavaleiri Haapajärvi Suurleiri Pori Naperoleiri Joensuu Nuorisoleiri Oulu KESÄN 2011 SUURLEIRI LOIMAALLA JA PÖYTYÄLLÄ Vuoden kuluttua heinäkuun päivä järjestetään valtakunnallista Suurleiriä jälleen Varsinais-Suomessa. Loimaa ja Pöytyä ottavat jälleen kimpassa haasteen ja tullevat vastaamaan yhdestä kaikkien aikojen suurimmasta pesäpallotapahtumasta. ITÄ-LÄNSI HELSINGISSÄ Itä-Länsi tapahtuma on tänä kesänä Helsingissä. Perjantaina pelataan A-poikien ottelu, lauantaina B-tyttöjen ja naisten ottelut sekä sunnuntaina B-poikien ja miesten ottelut. Tarkemmat tiedot löytyvät pesisnetistä osoitteesta www. pesis.fi/ita-lansi/

4 KAIRAPESISTURNAUKSET 10 Lyöntimyllyn eli Kairapesiksen osalta pelataan tänä kesänä alue mestaruuksista. Varsinais-Suomessa aluemestaruudet pelataan seuraavasti: E-juniorit (tytöt ja pojat) D-juniorit (tytöt ja pojat) C-juniorit (tytöt ja pojat) Aikuiset (miehet ja naiset) Harrasteturnaus la Mynämäki su 1.8. Turku (superpesisottelun yhteydessä) ke 1.9. Loimaa to 2.9. Pöytyä ti Turku Kaikille osallistujille jaetaan maistajaispalkintoja sekä joka sarjan voittajajoukkueelle pokaali ja pelaajille palkinnot. Joukkueen koko on 4-6 pelaajaa ja peliaika on kaksi 10 minuutin mittaista jaksoa. Tarkemmat säännöt ja ohjeet löytyvät Varsinais-Suomen Pesiksen nettisivuilta. Turnauksiin ilmoittautuminen tapahtuu viimeistään yhtä viikkoa ennen turnauspäivää Varsinais-Suomen Pesiksen nettisivujen kautta olevalla ilmoittautumislomakkeella. Joukkueiden osallistumismaksu turnaukseen on 10 euroa / joukkue. Osallistumismaksu peritään turnauspaikalla. VALTAKUNNALLINEN LADY-PESISTURNAUS KUPITTAALLA Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna kokoontuvat leidit ympäri Suomen Turkuun Kupittaalle pelaamaan jo perinteeksi muodostunutta ta. Turnauksessa pelataan kahdessa eri sarjassa; Mimmit-sarjassa pelaavat joukkueet perinteistä Lady-Pesistä ja Super-Lady sarjan kohderyhmänä on kovempia pelejä hakevat pelurit. Pelejä järjestetään kyseisenä viikonloppuna sekä lauantaina että sunnuntaina ja ilmoittautumisen yhteydessä joukkue saa valita haluaako pelata vain lauantaina 4.9. vai molempina päivinä. Viikonlopun oheisohjelmassa on myös Pesis- Hunksit, rentoutumista Ruissalon kylpylän poreissa, päivällisbuffet sekä leidien yhteinen iltajuhla. Lisätietoja turnauksesta oheisohjelmineen löytyy osoitteesta /harrastepesis sekä Varsinais-Suomen Pesiksen toimistolta. Nettisivuilta löytyy myös ilmoittautumislomake turnaukseen.

5 PESISKAUDEN PÄÄTÖSRISTEILY Perinteinen Varsinais-Suomen Pesiksen pesiskauden päätössekä palkitsemisristeily järjestetään Silja Galaxylla. Laiva lähtee satamasta lauantaiaamuna klo 8.15 ja palaa sunnuntaina klo Tänä vuonna risteilylle kannattaa lähteä koko perheen voimin, sillä pesisväkeä viihdyttää myös Miljoni Kopei -kisan kummi MotoriikkaMiikka! Perinteinen seminaari on uudistettu Talk Show tyyliseksi keskustelutilaisuudeksi, jossa mukana mm. Turku-Pesiksen naisten superpesiksen lukkari Marjukka Mäkinen, Porin Pesäkarhujen naisten superpesiksen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki sekä Ulvilan Pesä-Veikkojen urheilutoimen johtaja Jukka Marttala. Lauantai-iltana palkitaan Varsinais-Suomen pelaajia, valmentajia sekä muita toimijoita. Risteilystä löytyy lisätietoja Varsinais-Suomen Pesiksen nettisivuilta. Ilmoittautuminen on helppoa nettisivuilta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella. SEURAESITTELYSSÄ VAKKA-PESIS Vakka-Suomessa pelataan useammassakin seurassa pesäpalloa. Yksi niistä on, jonka kotipaikka on Uusikaupunki luvulla seuralla oli toistakymmentä joukkuetta, mutta viime vuosina seura ei ole suurelle yleisölle suuremmin näkynyt. Tänäkin kesänä seura pelaa kahdella joukkueella sarjassa. Molemmat ovat aikuisjoukkueita. Junnujoukkueita ei juuri nyt ole, vaan junnutoiminta on pesiskoulun varassa. - Podemme perinteistä vetäjäpulaa, kuten seuran nykyinen puheenjohtaja Tomi Hänti kuvailee. Vakka-Pesiksen sekä miesjoukkue että naisjoukkue pelaa maakuntasarjassa. Kaksi kautta sitten miesten kaveriporukka päätti perustaa miesjoukkueen ja yhden harrastesarjavuoden jälkeen joukkue nousi maakuntasarjaan. Nyt joukkue siis pelaa maakuntasarjaa toista kautta. Tällä kaudella alku on ollut tappiosävytteinen, mutta viime ottelu oli jo voitokas. Viiden tappion jälkeen joukkueen mielestä tästä alkaakin toisenlainen putki. Vakka-Pesiksen naisjoukkue oli muutama vuosi suomensarjassa todella hyvä. Joukkue on ollut suomensarjakausien jälkeen pari kesää telakalla, mutta nyt se aloitti jälleen maakuntasarjassa. Nuorista ja taitavista pelaajista koostuva joukkue on pelannut tänä kesänä vasta neljä sarjaottelua, joista on yhtä monta voittoa kuin tappiotakin. Uudenkaupungin pesiskoulu alkoi heti kesäkuun alussa. Usean viime vuoden tapaan pesiskoulu kokoaa 40 innokkaan lapsen harrastajajoukon. Myös naisille suunnattu Lady-Pesis kuuluu Vakka-Pesiksen kesätarjontaan. Joukkueellinen naisia iskee palloa keskiviikkoisin hymyssä suin.

6 TAPAHTUMAKALENTERI Itä-Länsi, Helsinki Tenavaleiri, Haapajärvi Suurleiri, Pori Naperoleiri Joensuu Nuorisoleiri, Oulu 1.8. D-juniorien kairapesisturnaus, Turku Kairapesiksen harrasteturnaus, Turku E-junioreiden Kairapesisturnaus, Mynämäki 1.9. C-junioreiden Kairapesisturnaus, Loimaa 2.9. Miesten ja naisten Kairapesisturnaus, Pöytyä 4.9. Lady-Pesisturnaus, Turku V-S pesisväen palkitsemis- ja Kotipesä-tiedote viettää kesälomaa ja ilmestyy seuraavan kerran elokuussa. Hyvää juhannusta kaikille!

7

Kotipesä. kesäkuu 2013. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. kesäkuu 2013. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote kesäkuu 2013 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Juoksu,

Lisätiedot

KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE. kesäkuu 2015

KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE. kesäkuu 2015 KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE kesäkuu 2015 Varsinais-Suomen Pesis ry. - Yliopistonkatu 31, 20100 Turku - p. 040 3578768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi - www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

C-pojat, aluesarja 2017 (syyspuoli)

C-pojat, aluesarja 2017 (syyspuoli) C-pojat, aluesarja 2017 (syyspuoli) Joukkueet: Eurajoen Veikot, Jokioisten Koetus, Loimaan Palloilijat Junioripesis, Manse PP (Tampere), Pöytyän Urheilijat, Turku-Pesis, Ulvilan Pesä-Veikot ja Ylöjärven

Lisätiedot

C-pojat, aluesarja 2017

C-pojat, aluesarja 2017 C-pojat, aluesarja 2017 Joukkueet: Eurajoen Veikot, Jokioisten Koetus, Loimaan Palloilijat Junioripesis, Manse PP (Tampere), Pöytyän Urheilijat, Turku-Pesis, Ulvilan Pesä-Veikot ja Ylöjärven Pallo. ke

Lisätiedot

KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE. kesäkuu 2017

KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE. kesäkuu 2017 KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE kesäkuu 2017 Varsinais-Suomen Pesis ry. - Yliopistonkatu 31, 20100 Turku - p. 040 3578768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi - www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

KOTIPESÄ - VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE

KOTIPESÄ - VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE KOTIPESÄ - VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE HUHTIKUU 2013 Kevät on kylvön aikaa Vaikka kevään tulo näyttää kovasti pitkittyvän, tietää jokainen maan lähellä asuva, että mitä keväällä kylvää, sitä

Lisätiedot

Kotipesä. kesäkuu 2011. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. kesäkuu 2011. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote kesäkuu 2011 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Juoksuja

Lisätiedot

Loimaan alueleirin alustavat otteluohjelmat on julkaistu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Ohjelmat päivitetään pesistulospalveluun 14.6.

Loimaan alueleirin alustavat otteluohjelmat on julkaistu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Ohjelmat päivitetään pesistulospalveluun 14.6. Loimaan alueleirin alustavat otteluohjelmat on julkaistu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Ohjelmat päivitetään pesistulospalveluun 14.6. D-pojat kilpasarja Joukkueet: Espoon Pesis k, Hyvinkään Tahko Brown,

Lisätiedot

varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote VILKAS PESISKESÄ KÄÄNTYY SYYSKUULLE Ensimmäisenä SUURET ONNITTELUT PÖYTYÄLLE!!! Aivan kuten viime kesäloman päätteeksi, saa taas lähettää onnitteluja Pöytyän Urheilijoiden

Lisätiedot

Itä-Suomen joukkueiden sijoitukset PPL:n ja alueen sarjoissa 2009

Itä-Suomen joukkueiden sijoitukset PPL:n ja alueen sarjoissa 2009 Itä-Suomen joukkueiden sijoitukset PPL:n ja alueen sarjoissa 2009 (Sarjan jälkeen suluissa itä-suomalaisten joukkueiden määrät) Aluesarjan sijoituksissa mukana myös Kymenlaakson, Kainuun ja Keski-Suomen

Lisätiedot

Kotipesä. toukokuu 2011. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. toukokuu 2011. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote toukokuu 2011 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Kilpailukausi

Lisätiedot

varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote KILPAILUKAUSI JO VAUHDISSA 10 Kesän lämpö saapui juuri oikeaan aikaan, kun pesisjoukkueet aloittivat sarjakautensa joka sarjassa. Naisten Superpesiksessä Turun voittosaldo on avattu kolmen pisteen tuomisilla

Lisätiedot

Kotipesä. marraskuu 2011. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. marraskuu 2011. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote marraskuu 2011 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

Kotipesä. elokuu 2013. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. elokuu 2013. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote elokuu 2013 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Legendaarinen

Lisätiedot

NAISTEN SUPERPESIS 2011 Sarjaohjelma

NAISTEN SUPERPESIS 2011 Sarjaohjelma NAISTEN SUPERPESIS 2011 Sarjaohjelma Joukkueet: Jyväskylän Pesis, Lapuan Virkiä, Pesä Ysit, Lappeenranta, Pesäkarhut, Pori, Peto-Jussit, Seinäjoki, Rauman Lukko, Siilinjärven Pesis, Turku-Pesis, Viinijärven

Lisätiedot

Kotipesä. elokuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. elokuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote elokuu 2012 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Pesiskesä

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT

HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT TOIMINTASUUNNITELMA 2019 TOIMINTA-AJATUS Haapajärven Pesä-Kiilat ry:n tavoitteena on kansallispelin välityksellä tarjota haapajärvisille ja lähialueen asukkaille * lapsille ja nuorille

Lisätiedot

KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE. huhtikuu 2017

KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE. huhtikuu 2017 KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE huhtikuu 2017 Varsinais-Suomen Pesis ry. - Yliopistonkatu 31, 20100 Turku - p. 040 3578768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi - www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

Kauden avaustilaisuus 06.05.2014

Kauden avaustilaisuus 06.05.2014 Kauden avaustilaisuus 06.05.2014 PÄIVÄN OHJELMA 12:05 OP-Pohjola - Isännän tervehdys (O. Latola) 12:10 Tilaisuuden avaus ja Superpesiksen kuulumiset (J. Pyysalo) 12:20 Superpesis Nelonen Median kanavilla

Lisätiedot

Kotipesä. toukokuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. toukokuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote PANTONE 285 CMYK 89/49/12/0 RGB 59/111/167 Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote toukokuu 2012 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote - Tervetuloa uudet seurat! Varsinais-Suomen Pesiksen johtokunta on huhtikuun kokouksesaan hyväksynyt Humppilan Veikot, Merimaskun Ahdon ja VG-62:n Naantalista Varsinais-Suomen Pesiksen jäsenseuroiksi.

Lisätiedot

Kotipesä. huhtikuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. huhtikuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote huhtikuu 2012 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Kohti

Lisätiedot

KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE. maaliskuu 2017

KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE. maaliskuu 2017 KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE maaliskuu 2017 Varsinais-Suomen Pesis ry. - Yliopistonkatu 31, 20100 Turku - p. 040 3578768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi - www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

* Perustettu v. 1946, pj. Vilho Rintala

* Perustettu v. 1946, pj. Vilho Rintala PESÄPALLOJAOSTO 1(5) * Perustettu v. 1946, pj. Vilho Rintala 1933 Pesäpallon ohjaaminen annettiin Heikki Lammin tehtäväksi. 1934 Miehet Osallistuivat piirin B-sarjaan. 1948 Miehet voittivat sarjassaan

Lisätiedot

NAISTEN FINAALIT 2018

NAISTEN FINAALIT 2018 NAISTEN FINAALIT 2018 Otteluohjelma ke 05.09. klo 17.00 Kirittäret Manse PP la 08.09. klo 14.00 Manse PP Kirittäret su 09.09. klo 16.00 Kirittäret Manse PP tarvittaessa la 15.09. klo 13.00 Manse PP Kirittäret

Lisätiedot

Varsinais-Suomen Pesis ry p. 040 3578768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi

Varsinais-Suomen Pesis ry p. 040 3578768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE huhtikuu 2015 Varsinais-Suomen Pesis ry. - Yliopistonkatu 31, 20100 Turku - p. 040 3578768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi - www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

NAISTEN FINAALIT 2014

NAISTEN FINAALIT 2014 NAISTEN FINAALIT 2014 Otteluohjelma la 06.09. klo 13.00 Lapuan Virkiä Kirittäret, Jyväskylä su 07.09. klo 13.00 Kirittäret, Jyväskylä Lapuan Virkiä la 13.09. klo 16.30 Lapuan Virkiä Kirittäret, Jyväskylä

Lisätiedot

Kotipesä. maaliskuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. maaliskuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote maaliskuu 2012 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

toukokuu 2014 Mailajunioreiden kioskiviikko Lista tarkistettu

toukokuu 2014 Mailajunioreiden kioskiviikko Lista tarkistettu 25.6.2014 KaMan tuomarivuorolista toukokuu 2014 18 to 1.5. pe 2.5. la 3.5. D-tyttöjoukkueiden turnauspäivä Kankaanpäässä, kaikki harjoituskentät varattuna klo 9-18 su 4.5. E-tyttöjoukkueiden turnauspäivä

Lisätiedot

HELMIKUU 2010 INFOPAKETTI KILPAILUPÄÄLLIKÖLTÄ. Kilpailupäällikkö tiedottaa

HELMIKUU 2010 INFOPAKETTI KILPAILUPÄÄLLIKÖLTÄ. Kilpailupäällikkö tiedottaa Varsinais-Suomen nettisivut uudistuvat! Osoite pysyy tuttuna, mutta ilme uudistuu. Käy siis katsastamassa uusi ulkoasu viikolla 9. INFOPAKETTI KILPAILUPÄÄLLIKÖLTÄ Olosuhdesuositukset Varsinais-Suomen Pesis

Lisätiedot

KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE. lokakuu 2014

KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE. lokakuu 2014 KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE lokakuu 2014 Varsinais-Suomen Pesis ry. - Yliopistonkatu 31, 20100 Turku - p. 040 3578768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi - www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2018 2019 Kuluvan vuoden ja kevään 2019 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin Sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

Ylialueellinen seurafoorumi.

Ylialueellinen seurafoorumi. Ylialueellinen seurafoorumi www.floorball.fi Sähköinen tulospalvelu turnausmuotoisissa sarjoissa Nykyinen tulospalvelujärjestelmä on ollut käytössä kaudesta 2013-14 lähtien Järjestelmä on Jääkiekkoliiton

Lisätiedot

KOTIPESÄ. maaliskuu 2014 VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE

KOTIPESÄ. maaliskuu 2014 VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE maaliskuu 2014 Varsinais-Suomen Pesis ry. - Yliopistonkatu 31, 20100 Turku - p. 040 3578768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi - www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

Päivitetty 22.1. klo 10. Miesten Ykköspesiksen otteluohjelma 2013

Päivitetty 22.1. klo 10. Miesten Ykköspesiksen otteluohjelma 2013 Miesten Ykköspesiksen otteluohjelma 2013 Joukkueet: Haapajärven Pesä-Kiilat; Haminan Palloilijat; Imatran Pallo-Veikot; Jymy-Jussit, Seinäjoki; Kempeleen Kiri; Kuopion Seudun Pesäpalloilijat; Loimaan Palloilijat

Lisätiedot

Kotipesä. maaliskuu 2013. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. maaliskuu 2013. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote maaliskuu 2013 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

Varsinais-Suomen Pesis ry TOIMINTAKERTOMUS

Varsinais-Suomen Pesis ry TOIMINTAKERTOMUS Varsinais-Suomen Pesis ry TOIMINTAKERTOMUS 2015-2016 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi 1 SISÄLLYSLUETTELO Johtokunta 2015 2016. 2 Yleistä. 3 Hallinto. 5 Leiritoiminta.... 6

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Työntekijät. Aluevastaava Perttu Hautala Seurakehittäjä Mira Kolehmainen Seurakehittäjä Mika Mikola

Työntekijät. Aluevastaava Perttu Hautala Seurakehittäjä Mira Kolehmainen Seurakehittäjä Mika Mikola Seurakirje 1 / 2019 Työntekijät Aluevastaava Perttu Hautala Seurakehittäjä Mira Kolehmainen Seurakehittäjä Mika Mikola Arvoisa Keskimaan pesäpalloväki Vuosi on vaihtunut ja katseet ovat jo ensi kesässä.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Kotipesä. ELOkuu 2011. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. ELOkuu 2011. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote ELOkuu 2011 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Pesiskausi

Lisätiedot

Kotipesä. maaliskuu 2011. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. maaliskuu 2011. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote maaliskuu 2011 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2008

TOIMINTASUUNNITELMA 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Oulunsalo Pesäpallojaosto 7.11.2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Kotipesä. tammikuu 2013. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. tammikuu 2013. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote tammikuu 2013 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Helteitä

Lisätiedot

Kotipesä. syyskuu 2013. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. syyskuu 2013. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote syyskuu 2013 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Pesäpallokausi

Lisätiedot

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017 Woman Volley ry Uutiskirje tammikuu 2017 Tervehdys kaikille Woman Volleyn pelaajille ja vanhemmille! Lähetämme kuukausittain seuratiedotteen, missä kerromme ajankohtaisia asioita seuran toimintaan liittyen.

Lisätiedot

Kotipesä. helmikuu 2011. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. helmikuu 2011. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kuva: Jarmo Nieminen helmikuu 2011 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

Ensimmäinen tehtävä su 10.5.1992 Vaasan Maila - Riihimäen Pallonlyöjät pt tulos: 6-8 yleisöä: 1702 st: Juhani Hirvelä

Ensimmäinen tehtävä su 10.5.1992 Vaasan Maila - Riihimäen Pallonlyöjät pt tulos: 6-8 yleisöä: 1702 st: Juhani Hirvelä Jouni Ojala kausi kotipaikka kauden tuomaristatus yhteensä runkosarja up/ps/kp ms/js/pve ve pr um/fi arvo-ott. & palkinnot tuomaripari peleissä *1968 1992 Seinäjoki A-tasolle valittu 11 9 1 1 0 0 0 Juhani

Lisätiedot

9. Kiteen Pallo -90 12. Puijon Pesis. 8. Siilinjärven Pesis. 6. Viinijärven Urheilijat. 4. Siilinjärven Pesis. 5. Joensuun Maila. 8.

9. Kiteen Pallo -90 12. Puijon Pesis. 8. Siilinjärven Pesis. 6. Viinijärven Urheilijat. 4. Siilinjärven Pesis. 5. Joensuun Maila. 8. Itä-Suomen joukkueiden sijoitukset PPL:n ja alueen sarjoissa 2008 (Sarjan jälkeen suluissa itä-suomalaisten joukkueiden määrät) Aluesarjan sijoituksissa mukana myös Keski-Suomen joukkueet PPL:N AIKUISTEN

Lisätiedot

KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA

KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA 13.3.2018 PELATTAVAT SARJAT 1. Miesten SM 2. Naisten SM 3. I divisioona 4. U21 SM 5. U18 CUP 6. U15 SM 7. U13 Hokkiliiga 8. U11 9. Ikämiesten SM 10.

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

NAISTEN FINAALIT 2015

NAISTEN FINAALIT 2015 NAISTEN FINAALIT 2015 Otteluohjelma la 05.09. klo 13.00 Lapuan Virkiä Kirittäret, Jyväskylä su 06.09. klo 13.00 Kirittäret, Jyväskylä Lapuan Virkiä la 12.09. klo 12.00 Lapuan Virkiä Kirittäret, Jyväskylä

Lisätiedot

Ensimmäinen tehtävä su 10.7.1994 Hakunilan Kisa - Haapajärven Pesä-Kiilat pt tulos: 2-0 (8-4, 4-2) yleisöä: 302 st: Helge Korjus

Ensimmäinen tehtävä su 10.7.1994 Hakunilan Kisa - Haapajärven Pesä-Kiilat pt tulos: 2-0 (8-4, 4-2) yleisöä: 302 st: Helge Korjus Jyrki Käki kausi kotipaikka kauden tuomaristatus yhteensä runkosarja up/ps/kp ms/js/pve ve pr um/fi arvo-ott. & palkinnot tuomaripari peleissä *1968 1994 Koria ei A-tasolle valittu 7 0 7 0 0 0 0 Helge

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN PESIS RY JOHTOKUNTA 2008-2009

VARSINAIS-SUOMEN PESIS RY JOHTOKUNTA 2008-2009 VARSINAIS-SUOMEN PESIS RY JOHTOKUNTA 2008-2009 JOHTOKUNTA puh.k./t./a. puheenjohtaja Sirpa Helin (02) 2432 437 Isännänkatu 7 A 1 (02) 2739 414 20780 Kaarina 040 843 1481 sirpa.helin@okartek.fi fax. (02)

Lisätiedot

Kotipesä. Syyskuu varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. Syyskuu varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Syyskuu 2012 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Loimaan

Lisätiedot

Miesten Superpesis 2012

Miesten Superpesis 2012 Miesten Superpesis 2012 Joukkueet: Alajärven Ankkurit; Hyvinkään Tahko; Joensuun Maila; Jyväskylän Kiri; Kankaanpään Maila; Kiteen Pallo-90; Koskenkorvan Urheilijat; Kouvolan Pallonlyöjät; Nurmon Jymy;

Lisätiedot

Varsinais-Suomen Pesis ry TOIMINTAKERTOMUS

Varsinais-Suomen Pesis ry TOIMINTAKERTOMUS Varsinais-Suomen Pesis ry TOIMINTAKERTOMUS 2014-2015 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi 1 SISÄLLYSLUETTELO Johtokunta 2014 2015. 2 Yleistä. 3 Hallinto. 5 Leiritoiminta.... 6

Lisätiedot

Kauden ilmoitussarjat Kauden ilmoitussarjoihin on ilmoittautunut 144 joukkuetta.

Kauden ilmoitussarjat Kauden ilmoitussarjoihin on ilmoittautunut 144 joukkuetta. Puh/Tel. 1 Kauden 2010 2011 ilmoitussarjat 22.10.2010 Kauden 2010 2011 ilmoitussarjoihin on ilmoittautunut 144 joukkuetta. Kilpailumuodot A - nuoret: A-poikiin on ilmoittautunut 6 joukkuetta. Pelataan

Lisätiedot

Kotipesä. lokakuu varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. lokakuu varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote lokakuu 2010 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi KATSAUS

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013 HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013 Turnauspaikka: Osoite: Monitoimitalo, Somero Kiiruuntie 6, 31400 Somero turnausaika:

Lisätiedot

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla kuitenkin voi pelata

Lisätiedot

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 1. AJO-OHJEET Turnaus on Myyrmäen jalkapallohallissa. Osoite: Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa. 2. PYSÄKÖINTI Urheilupuistossa on paljon parkki tilaa. Auton saa jättää

Lisätiedot

Kotipesä. lokakuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. lokakuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote PANTONE 130 CMYK 3/37/100/0 RGB 224/169/28 Kotipesä CMYK 89/49/12/0 PANTONE 285 RGB 59/111/167 - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote lokakuu 2012 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku

Lisätiedot

Kotipesä. marraskuu 2010. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote. Kuva: Jarmo Nieminen

Kotipesä. marraskuu 2010. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote. Kuva: Jarmo Nieminen Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kuva: Jarmo Nieminen marraskuu 2010 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

Kotipesä. marraskuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. marraskuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote PANTONE 130 CMYK 3/37/100/0 RGB 224/169/28 Kotipesä CMYK 89/49/12/0 PANTONE 285 RGB 59/111/167 - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote marraskuu 2012 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2016-2017 Kuluvan vuoden ja kevään 2017 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

Haasteena muuttunut taloustilanne ja henkinen ilmapiiri.

Haasteena muuttunut taloustilanne ja henkinen ilmapiiri. 2009 Haasteena muuttunut taloustilanne ja henkinen ilmapiiri. Miten muuttaa haaste oikeaksi mahdollisuudeksi? - pesis on perhekeskeinen laji - pesis on aidosti suomalainen laji - vahva alueellinen ja maakunnallinen

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

NAISTEN PUOLIVÄLIERÄT 2015. Kolmella voitolla välieriin. Puolivälieriä on pelattu vuosina 1991-2003, 2009-2014

NAISTEN PUOLIVÄLIERÄT 2015. Kolmella voitolla välieriin. Puolivälieriä on pelattu vuosina 1991-2003, 2009-2014 NAISTEN PUOLIVÄLIERÄT 2015 Kolmella voitolla välieriin Puolivälieriä on pelattu vuosina 1991-2003, 2009-2014 Vuosina 1991-1994 jatkoon pääsi kahdella voitolla. Vuosina 1995-2003, 2009-2014 jatkoon pääsi

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Uusimaa Keski-Pohjanmaa Kanta-Häme Pohjois-Savo Satakunta Koko maa Etelä-Savo. Varsinais-Suomi

Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Uusimaa Keski-Pohjanmaa Kanta-Häme Pohjois-Savo Satakunta Koko maa Etelä-Savo. Varsinais-Suomi TYÖTTÖMYYDEN KASVU NOPEUTUI KESÄN AIKANA Työttömyyden kasvu kiihtyi Varsinais-Suomessa kuluneen kesän aikana. Tämä näyttää johtuneen ainakin osin nuorten työllistymisvaikeuksista, sillä työttömien määrä

Lisätiedot

Myönnetyt valtionavustukset

Myönnetyt valtionavustukset Lähes 4 miljoonaa euroa toiminnan järjestämiseksi lapsille ja nuorille vuoden 2018 määrärahoista Lounais-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt valtionavustusta 3 820 000 euroa nuorten tukemiseen. Etsivään

Lisätiedot

KILPAILUMÄÄRÄYKSIÄ 2017 KOSKEVAT LISÄYKSET JA MUUTOKSET 2017 Liite 1. Kasvattajaseuramäärittely vuosien aikana syntyneiden pelaajien osalta

KILPAILUMÄÄRÄYKSIÄ 2017 KOSKEVAT LISÄYKSET JA MUUTOKSET 2017 Liite 1. Kasvattajaseuramäärittely vuosien aikana syntyneiden pelaajien osalta KILPAILUMÄÄRÄYKSIÄ 2017 KOSKEVAT LISÄYKSET JA MUUTOKSET 2017 Liite 1 16 Kasvattajaseuran määräytyminen Pelikaudesta 2017 alkaen pelaajan kasvattajaseura määräytyy siten, että pelaajat, jotka ovat syntyneet

Lisätiedot

Tule mukaan tukemaan pesäpalloilua Eurajoella!

Tule mukaan tukemaan pesäpalloilua Eurajoella! Tule mukaan tukemaan pesäpalloilua Eurajoella! EuVe pesis 2017 EuVe pesis sponsorointi d Tervetuloa mukaan EuVe pesiksen tukijoukkoihin Eurajokilaisen pesäpallon hyvä trendi jatkuu! Edustusjoukkue säilytti

Lisätiedot

Uppopallon sarjakutsu

Uppopallon sarjakutsu Uppopallon sarjakutsu 2011-2012 Sukeltajaliiton järjestämät uppopallon sarjat 2010-2011 Palauta osallistumisvahvistus Liiton toimistoon ilmoittautumisaikaan mennessä. Myöhässä tulleita ilmoittautumisia

Lisätiedot

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET I FIFA:N SÄÄNNÖT Pärnu Summer Cup 2013 järjestetään FIFA:n jalkapallon sääntökirjan pelisääntöjen (FIFA Laws of the Game 2012/2013: http://www.fifa.com/mm/document/affederation/generic/81/42/36/lawsofthegame_2012_e.pdf)

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2009

TOIMINTASUUNNITELMA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Oulunsalo Pesäpallojaosto 12.10.2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Ensimmäinen tehtävä su Imatran Pallo-Veikot - Alajärven Ankkurit st tulos: 7-3 yleisöä: 3536 pt: Terho Valtonen

Ensimmäinen tehtävä su Imatran Pallo-Veikot - Alajärven Ankkurit st tulos: 7-3 yleisöä: 3536 pt: Terho Valtonen Pekka Salovaara kausi kotipaikka kauden tuomaristatus yhteensä runkosarja up/ps/kp ms/js/pve ve pr um/fi arvo-ott. & palkinnot tuomaripari peleissä *1957 1989 Kouvola A-tasolle valittu 13 10 2 0 1 0 0

Lisätiedot

XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI

XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI Tervetuloa Napapiirille yöttömään yöhön Suomen vanhimpaan lentopalloturnaukseen. Yhteystiedot Turnauksen johtaja Mikko Vikström 0400-432 498 Kilpailupäällikkö

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 7.-8.3.2015 Indoor Games Lauantaina 7.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

PESÄPALLOKYPÄRISSÄ CE- MERKINTÄ, KARHUN 555 SENIOR KÄYTTÖ KIELLETTY TEKSTI Sami Ritola

PESÄPALLOKYPÄRISSÄ CE- MERKINTÄ, KARHUN 555 SENIOR KÄYTTÖ KIELLETTY TEKSTI Sami Ritola ETULAITON ETELÄN PESIKSEN VERKKOLEHTI 3/2016 PESÄPALLOKYPÄRISSÄ CE- MERKINTÄ, KARHUN 555 SENIOR KÄYTTÖ KIELLETTY Pesäpalloliiton kilpailun johtoryhmä on päättänyt, että kaikissa pesäpallo-otteluissa vaaditaan

Lisätiedot

Naisten Superpesiksen otteluohjelma 2013

Naisten Superpesiksen otteluohjelma 2013 Naisten Superpesiksen otteluohjelma 2013 Joukkueet: Kempeleen Kiri; Kirittäret, Jyväskylä; Lapuan Virkiä; Mansen Räpsä, Hämeenkyrö/Tampere; Pesäkarhut, Pori; Pesä Ysit, Lappeenranta; Rauman Lukko; Roihu,

Lisätiedot

Kotipesä. joulukuu 2010. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. joulukuu 2010. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote joulukuu 2010 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Joulupukki

Lisätiedot

Alueleiri 2016 / Tampere. C- ja B-juniorit

Alueleiri 2016 / Tampere. C- ja B-juniorit Alueleiri 2016 / Tampere Sisältö: majoituskoulut C- ja B-juniorit leiri- ja otteluohjelmat ruokailupaikat kentät parkkipaikat käytännön asiat / yhteystiedot Majoituskoulut Majoituskouluille on mahdollista

Lisätiedot

Alueleirin kilpailumääräykset 2016

Alueleirin kilpailumääräykset 2016 KILPAILULIITE Alueleirin kilpailumääräykset 2016 Alueleirillä noudatetaan voimassa olevia pelisääntöjä ja kilpailumääräyksiä jäljessä esitetyin poikkeuksin. Kilpailumääräyksiä koskevissa kysymyksissä lopullinen

Lisätiedot

Kauden 2011 2011 ilmoitussarjat 01.01.2012

Kauden 2011 2011 ilmoitussarjat 01.01.2012 1 Kauden 2011 2011 ilmoitussarjat 01.01.2012 Kilpailumuodot A - nuoret: A-poikiin on ilmoittautunut 6 joukkuetta. Sarja pelataan kaksinkertaisena runkosarjana. Runkosarjan 4 parasta etenevät A-ikäisten

Lisätiedot

Tietoisku Työttömyyden kasvu hidastunut edelleen

Tietoisku Työttömyyden kasvu hidastunut edelleen Työttömyyden kasvu hidastunut edelleen Työttömyyden kasvun hidastuminen jatkuu Varsinais-Suomessa. Varsinais-Suomen työttömyysaste oli syyskuussa 2013 hieman maan keskiarvoa korkeampi. Työttömyysaste oli

Lisätiedot

Kotipesä. tammikuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. tammikuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote tammikuu 2012 Kuva: T. Johansson Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2009-2010

VUOSIKERTOMUS 2009-2010 Varsinais-Suomen Pesis ry VUOSIKERTOMUS 29-21 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi - 1 - - 2 - SISÄLLYSLUETTELO Johtokunta 29 21 4 Yleistä 5 Hallinto 6 Seurakehittäminen ja kohtaamisia...

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2013-2014

TOIMINTAKERTOMUS 2013-2014 Varsinais-Suomen Pesis ry TOIMINTAKERTOMUS 2013-2014 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi - 1 - SISÄLLYSLUETTELO Johtokunta 2013 2014. 2 Yleistä. 3 Hallinto. 5 Leiritoiminta....

Lisätiedot

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI!

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI! JÄSENKIRJE LOKAKUU 2017 KuPS juniorit myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS:n viimeinen kotiottelu Savon Sanomat Areenalla pelataan

Lisätiedot

Liigaan voi osallistua myös sekajoukkueella. Sekajoukkueita koskevat seuraavat rajoitukset:

Liigaan voi osallistua myös sekajoukkueella. Sekajoukkueita koskevat seuraavat rajoitukset: SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2015 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla, kummallakin, kuitenkin

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

SUOMEN JA KOKO MAAILMAN PARASTA PESISTÄ, KUUMISSA KESISSÄ

SUOMEN JA KOKO MAAILMAN PARASTA PESISTÄ, KUUMISSA KESISSÄ ETULAITON ETELÄN PESIKSEN VERKKOLEHTI 2/2013 SUOMEN JA KOKO MAAILMAN PARASTA PESISTÄ, KUUMISSA KESISSÄ Lukukauden uurastus kouluissa on päättynyt ja valtaosa pelaajistamme on päässyt nauttimaan kesälomasta.

Lisätiedot

Kauden avaustilaisuus 05.05.2015

Kauden avaustilaisuus 05.05.2015 Kauden avaustilaisuus 05.05.2015 2015 - Kaikkien aikojen kausi 1. Kentillä nähdään yhtä aikaa useita kaikkien aikojen tilastokärkiä (esim. Kohonen, Joukainen, Haapakoski & Komulainen). 2. Ykköspesikseen

Lisätiedot

Leirit Suurleiri 2012 Varkaudessa. Alueleiri Ulvilassa. PRONSSIA ULVILASTA! Pronssipelissä kaatui Fera Blue lukemin 11-3

Leirit Suurleiri 2012 Varkaudessa. Alueleiri Ulvilassa. PRONSSIA ULVILASTA! Pronssipelissä kaatui Fera Blue lukemin 11-3 Leirit 2012 Alueleiri Ulvilassa PRONSSIA ULVILASTA! Pronssipelissä kaatui Fera Blue lukemin 11-3 D-tytöt päätyivät alkulohkonsa toiselle sijalle voittaen kaikki muut ottelunsa, mutta häviten niukasti Fera

Lisätiedot

Kotipesä. helmikuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. helmikuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote helmikuu 2012 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Olkoon

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 8.-9.3.2014 Indoor Games Lauantaina 8.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2010-2011

VUOSIKERTOMUS 2010-2011 Varsinais-Suomen Pesis ry VUOSIKERTOMUS 2010-2011 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi - 1 - SISÄLLYSLUETTELO Johtokunta 2010 2011. 3 Yleistä. 4 Hallinto. 6 Seurakohtaamiset....

Lisätiedot