MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016. Maanantaina klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016. Maanantaina klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila"

Transkriptio

1 1 KOKOUSAIKA Maanantaina klo KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( X ) Häkkinen Sangwien ( X ) Juntunen Satu Hellman Karin Portaala Mari ( X ) Kanasuo Teemu Ali-Eskola Tomi ( X ) Ketola Jarkko Laaksonen Ari ( X ) Kylämäki Kimmo Alaluusua Erno ( X ) Susi-Entonen Hanna, vpj. Kirjonen Merja MUUT SAAPUVILLA OLLEET ( ) Maisila Carita kunnanjohtaja ( ) Majuri Jaana kunnanhallituksen pj. ( X ) Rannikko Karri kunnanhallituksen edustaja ( X ) Pasi Isokangas rehtori, esittelijä ja pöytäkirjanpitäjä LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Kokousasia 27 ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTOIMITUS Kokousasia 28 Pöytäkirja tarkastetaan klo välisenä aikana Marttilan kunnantalolla. Puheenjohtaja Eeva Korimäki Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Pöytäkirjanpitäjä Pasi Isokangas Allekirjoitukset PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Aika ja paikka Virka-asema Allekirjoitus

2 2 Kokousaika Maanantaina klo Kokouspaikka Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila Käsiteltävät asiat: Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta OVTES, harkinnanvaraisen kehittämisrahan maksaminen Lasten päivähoidon asiakasmaksujen indeksikorotukset alkaen Esikoulun arviointikyselyn tulokset 2016 Iltapäiväkerhon kyselyn tulokset 2016 Salassa pidettävä Koulun itsearviointi 2016 Salassa pidettävä Saapuneet kirjeet ja viranhaltijoiden päätökset Muut asiat ja seuraava kokous Tämän kokouksen päätösten täytäntöönpano Oikaisuvaatimus ja valitusosoitus

3 3 34 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. (lisätiedot: Pasi Isokangas, puh )

4 4 35 PÖYTÄKIRJATARKASTAJIEN VALINTA Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Kylämäki Kimmo ja Susi-Entonen Hanna. Pöytäkirja tarkastetaan Marttilan kunnantalolla klo välisenä aikana. Pykälän 40 kohdan tarkastaa Satu Juntunen. (lisätiedot: Pasi Isokangas )

5 5 36 OVTES, HARKINNANVARAISEN KEHITTÄMISRAHAN MAKSAMINEN Kunnanhallitus on kokouksessaan päättänyt, että kehittämisrahan maksamisesta opettajille päättää sivistyslautakunta talousarvioon varattujen määrärahojen puitteissa ja OVTES:n perusteiden mukaisesti. Kehittämisrahaa maksetaan opettajille tosiasiallisesti opetuksen kehittämiseen, suunnitteluun ja hallintoon liittyvästä erikseen määrätystä lisätehtävästä, mistä aiheutuu runsaasti lisätyötä. Ehdotan Marttilan koulun rehtorina harkinnanvaraista kehittämisrahaa lukuvuodelta seuraaville opettajille: Anne Mäkelä, joulukuu, joulujuhlan järjestämisvastuu Miika Huhtinen, huhti- ja toukokuu, OPS:n puhtaaksikirjoitus (lisätiedot Pasi Isokangas, )

6 6 37 LASTEN PÄIVÄHOIDON ASIAKASMAKSUJEN INDEKSITARKISTUKSET ALKAEN Päivähoitomaksuja on tarkistettu 8. joulukuuta 2015 annetulla opetus- ja kulttuuriministeriön ilmoituksella. Elokuun 2016 alusta voimaan tulevista päivähoidon asiakasmaksujen indeksitarkistuksista on annettu opetus- ja kulttuuriministeriön ilmoitus (1411/2015). Päivähoidosta perittävät asiakasmaksut on tarkistettu sosiaali- ja terveydenhuollon hintaindeksillä ja päivähoidonmaksun määräämisessä käytettävät tulorajat yleisellä ansiotasoindeksillä. Perheen nuorimman lapsen kokopäivähoidosta perittävä ylin kuukausimaksu on alkaen 290 euroa (ennen 283 ) kuukaudessa. Saman perheen ikäjärjestyksessä toiseksi nuorimman päivähoidossa olevan lapsen korkein perittävä maksu on 261 (ennen 255 )euroa kuukaudessa. Alin perittävä kuukausimaksu on 27 euroa (ennen 26 ) kuukaudessa tuntia/viikko järjestettävästä hoidosta peritään kunnan päättämin perustein hoitoaikaan suhteutettu kokopäivähoidon maksua alempi maksu. Tilapäisesti annettavasta päivähoidosta voidaan edelleen määrätä kunnan päättämä maksu. Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista annetun lain 7a :n 3 momentissa tarkoitetut päivähoitomaksun määräämisessä käytettävät tulorajat alkaen ovat seuraavat: Perheen koko Tuloraja, Korkein henkilöä euroa kuukaudessa maksuprosentti , , , , ,9 Jos perheen koko on suurempi kuin kuusi, nostetaan maksun määräämisen perusteena olevaa tulorajaa lähtien 138 eurolla kustakin seuraavasta perheen alaikäisestä lapsesta.

7 7 Sivistyslautakunta päättää lasten päivähoidon asiakasmaksut sosiaali- ja terveysministeriön ilmoittamien indeksitarkistusten mukaisesti alkaen. (lisätiedot Ritva Maijala, )

8 8 38 ESIKOULUN ARVIOINTIKYSELYN TULOKSET 2016 Kysely lähetettiin kaikille esikoulutoimintaan osallistuvan esikoululaisen huoltajille, yhteensä 32 kpl. Määräaikaan mennessä vastauksia palautettiin 27, mikä on 84%. Esikoulun toimintaan liittyvät kysymykset on jaettu neljään (4) pääryhmään: 1. Esikoulun sijainti, sisä- ja ulkotilat 2. Toiminnan puitteet ja yhteistyö 3. Kasvatus 4. Esikoulukuljetus, jossa kysytään ainoastaan matkan pituutta lakisääteisen kuljetuksen piiriin kuuluvilta. 5. Lisäksi on vanhemmille annettu mahdollisuus ojentaa esikoululle ruusuja ja/tai risuja. Esikoulun sijainti, sisä- ja ulkotilat Esikoulun sijainti sekä ulkotilat ovat suurimman osan mukaan hyvät, riittävät ja toimivat. Sisätilat ovat haasteelliset johtuen suuresta oppilasmäärästä, vaikkakin 18 vastaajan mielestä ne ovat olleet ihan riittävät toiminnan kannalta. Toiminnan puitteet ja yhteistyö Esikoulun lapsiryhmän kokoa yhdeksän (9) vastaajista piti liian suurena ja esikoulupäivän pituutta (4 tuntia/päivä) kaksi (2) piti liian lyhyenä. Yhteistyö toimii perheen ja esikoulun välillä hyvin. Vanhempainiltoja ja vartteja on 24 vastaajan mielestä ollut riittävästi. Kahden vastaajan mielestä vanhempainvartteja (joita on pidetty 2 kertaa) olisi saanut olla enemmän. He eivät kuitenkaan itse ole varanneet yhtään tapaamisaikaa. Esikoulun toiminnasta vanhemmat ovat kokeneet saaneensa tietoa riittävästi. Yksi vanhemmista toivoi enemmän esikoulun ulkopuolista toimintaa. Kasvatus Esikoulussa on ollut monipuolista, lapsen tiedonhalua ja oppimista tukevaa toimintaa. Lapsen erityistarpeet on otettu huomioon ja lapset viihtyvät esikoulussa. Ruokailu koulun ruokasalissa on toimiva yhtä vastausta lukuun ottamatta. Huonoksi asian teki se, että ruokailutilassa kaikuu.

9 9 Ruusut ja risut Ruusut - Ihana henkilökunta, joka huomioi lapset - Lapset viihtyvät - Toiminta on ollut sujuvaa, monipuolista/vaihtelevaa/kannustavaa - Esikouluopetus on pystytty järjestämään erityisen hyvin, ottaen huomioon kuinka iso ikäryhmä on ollut kyseessä. Toiminta on ollut monipuolista ja kannustanut lasta kehittämään monta taitoa. Kiitos esikoulun henkilökunnalle! Risut: - Sisätilat ovat liian pienet. Lautakunta merkitsee asian tiedokseen. (lisätiedot Ritva Maijala, )

10 10 39 ILTAPÄIVÄKERHON KYSELYN TULOKSET 2016 Iltapäiväkerhon toiminnasta on tehty vuosittainen kysely sekä lapsille että vanhemmille. Vanhempien osalta vastausprosentti on erittäin alhainen. Määräaikaan mennessä 10/27 palautti vastauksen, mikä on 37 % huoltajista. Iltapäiväkerhon kysely on jaettu kahteen erilliseen kyselyyn, joista toinen on suunnattu lapsille ja toinen vanhemmille. Lasten kysely on tehty iltapäiväkerhon aikana viikoilla Vastauksen lapset antavat ns. hymynaamoilla. Lapset ovat viihtyneet iltapäivätoiminnassa. Mukavia asioita ovat leikkiminen, kaverit, ulkoilu, askartelu, pelit, elokuvat, ja välipala. Säännöt ovat myös enemmistön mieleen. Rauhaisaa oleskelua kaipaa pari lasta. Kiusaamista iltapäivätoiminnassa ei ole ollut. Vanhemmille suunnatulla kyselyllä kartoitetaan vanhempien mielipiteitä asteikolla 5-1 (5=erittäin tyytyväinen, 1 erittäin tyytymätön) ja lisäksi vielä vaihtoehtona on en osaa sanoa. Vanhemmilta saatujen vastausten perusteella myös vanhemmat ovat tyytyväisiä iltapäivätoimintaan. Ohjaajien kanssa on ollut helppo keskustella. Kiitosta sai myös se, että läksyt tehdään iltapäiväkerhossa. Vanhempien mielestä lapset viihtyvät iltapäivätoiminnassa. Ulkoilu on myös tärkeä osa toimintaa ja sitä toivotaan mahdollisimman paljon. Lelupäivää ei enää toivota. Videoiden katsomista voisi vähentää. Yksi vastaajista oli tyytymätön saamaansa tiedon määrään kerhopaikkaa hakiessa, iltapäiväkerhon toiminnan sisältöön sekä mahdollisuuteen keskustella ohjaajan kanssa lapseen liittyvistä asioista. Yleisarvosanaksi iltapäivätoiminnasta vanhemmat antavat 4,2. Sivistyslautakunta merkitsee asian tiedokseen. (lisätiedot Ritva Maijala, )

11 11 40 (lisätiedot Pasi Isokangas, )

12 12 41 KOULUN ITSEARVIOINTI Marttilan koulu on toteuttanut itsearviointia koulun vanhemmille osoitetulla kyselyllä. Kyselyn on voinut täyttää sähköisesti. Kyselyn viimeinen palautuspäivä oli perjantaina Vastauksia kyselyyn tuli 63 kpl. Vastaukset on annettu anonyymisti, joten vastaamisprosenttia perheittäin ei ole tiedossa. Kyselyssä pyydettiin myös antamaan koulun toiminnasta kouluarvosana asteikolla 4-10 ja keskiarvo kyselyssä oli 8,58. Koko kyselyn tulokset ovat esityslistan liitteenä (liite 1.) Lautakunta tutustuu kyselyn tuloksiin ja merkitsee sen tiedokseen. (lisätiedot Pasi Isokangas, )

13 13 42 (lisätiedot: Pasi Isokangas, )

14 14 43 SAAPUNEET KIRJEET JA VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖKSET Kirjeet: Turun Seudun musiikkiopiston ilmoitus kuntien oppilaspaikkamaksusta vuodelle Maksu pysyy samana alkaen. Viranhaltijapäätökset: Varhaiskasvatusjohtaja: Ei päätöksiä. Marttilan koulun rehtori: Henkilöstöpäätökset: 23 Hoitovapaa, ajalle Palkkaus, opettajat, ajalle Erityisopetuspäätökset: 2 Erityisen tuen purkaminen ja oppilaan siirto tehostettuun tukeen 3 Erityisen tuen purkaminen ja oppilaan siirto tehostettuun tukeen 4 Erityisen tuen jatkaminen 5 Erityisen tuen jatkaminen 6 Oppilaan siirto erityiseen tukeen (lisätiedot: Pasi Isokangas, )

15 15 44 MUUT ASIAT JA SEURAAVA KOKOUS Seuraava kokous pidetään klo alkaen Marttilan koululla. (lisätiedot: rehtori Pasi Isokangas, puh )

16 16 45 TÄMÄN KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO Sivistyslautakunta päättää, että tämän kokouksen päätökset voidaan panna täytäntöön ennen kuin ne ovat saaneet lainvoiman, ellei erikseen toisin ole päätetty tai myöhemmin päätetä. (lisätiedot: Pasi Isokangas, puh )

17 17 46 OIKAISUVAATIMUS JA VALITUSOSOITUS Sivistyslautakunta antaa oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen (liite). (lisätiedot: Pasi Isokangas, puh )

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 2.11.2016 klo 18.00 18.40 KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne (

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 8/2016. Keskiviikkona klo Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, Mellilä

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 8/2016. Keskiviikkona klo Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, Mellilä 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 14.12.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, 32300 Mellilä SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( ) Häkkinen

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 21.9.2016 klo 18.30 21.05 KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne (

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016. Tiistaina klo Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016. Tiistaina klo Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, Marttila 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.6.2016 klo 18.00 20.55 KOKOUSPAIKKA Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( X )

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 1

MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 1 MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 1 Kokousaika Tiistaina 30.5.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Marttilan kunnantalo Pykälä: 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 Käsiteltävät asiat: Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Kokousaika Maanantaina 24.4.2017 klo 18.00 18.50. Kokouspaikka Marttilan kunnantalo Pykälä: 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Käsiteltävät asiat: Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Kokousaika Tiistaina klo Pykälä: Käsiteltävät asiat:

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyslautakunta Kokousaika Tiistaina klo Pykälä: Käsiteltävät asiat: MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Kokousaika Tiistaina 30.5.2017 klo 18.00 20.15 Kokouspaikka Marttilan kunnantalo Pykälä: 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Käsiteltävät asiat: Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017. Tiistaina klo 18.00

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017. Tiistaina klo 18.00 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 14.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( ) Häkkinen Sangwie

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 Aika 1.8.2016 klo 15.00 15.16 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Sivistyslautakunta Kokousaika Tiistaina klo Pykälä: Käsiteltävät asiat:

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Sivistyslautakunta Kokousaika Tiistaina klo Pykälä: Käsiteltävät asiat: MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kokousaika Tiistaina 21.3.2017 klo 18.00 18.50 Kokouspaikka Marttilan kunnantalo Pykälä: 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Käsiteltävät asiat: Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Kokousaika Tiistaina 16.1.2018 klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila Pykälä: 1 2 3 4 5 6 7 Käsiteltävät asiat: Koulupäivän

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2018 1

MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2018 1 MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2018 1 Kokousaika Keskiviikkona 3.10.2018 klo 18.30 20.40. Kokouspaikka Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila Pykälä: 46 47 48 49 50 51 Käsiteltävät asiat: Sivistystoimen

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Kokousaika Tiistaina 27.2.2018 klo 18.00 19.48 Kokouspaikka Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila Pykälä: 7 8 9 10 11 12 Käsiteltävät asiat: Toimintakertomuksen

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Sivistyslautakunta Kokousaika Tiistaina klo Käsiteltävät asiat: Pykälä:

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Sivistyslautakunta Kokousaika Tiistaina klo Käsiteltävät asiat: Pykälä: MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 Kokousaika Tiistaina 15.8.2017 klo 18.00 19.20 Kokouspaikka Marttilan kunnantalo Pykälä: 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Käsiteltävät asiat: Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 1

MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 1 MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 1 Kokousaika Tiistaina 7.11.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Marttilan koulu Pykälä: 65 66 67 68 69 70 Käsiteltävät asiat: Esikoulun lastentarhanopettajan vuorotteluvapaahakemus

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Kokousaika Tiistaina 27.3.2018 klo 18.00 18.56. Kokouspaikka Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, 21490 Marttila Pykälä: 13 14 15 16 17 18 Käsiteltävät asiat: Luokanopettajan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017. Sivistyslautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 Sivistyslautakunta 08.03.2017 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Keskiviikko 08.03.2017 klo 17.30 19.13 Yhtenäiskoulun opettajainhuone Oksanen Annika Jokioja

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 5 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 5 / 2015 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 24.6.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Pellavankukka, Somero Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 62- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 62- Nummela Olli-Pekka

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikkona klo

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikkona klo MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Kokousaika Keskiviikkona 13.12.2017 klo 18.00 18.50 Kokouspaikka Kylämäen hevostila, Hallintie 31, 21490 Marttila Pykälä: 71 72 73 74 75 76 77 Käsiteltävät asiat: Lukuvuoden

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 2 / 2014 21 Kokousaika Keskiviikko 5.3.2014 klo 18-19.40 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2014 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 22.10.2014 klo 18-19.42 Kokouspaikka Kosken TL kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 83-89 Tamminen Tiina Hämäläinen Risto

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Tiistaina klo

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Tiistaina klo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 14.2.2017 klo 18.00 19.50. KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( ) Häkkinen

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2018 1

MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2018 1 MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2018 1 Kokousaika Tiistaina 27.11.2018 klo 18.00 Kokouspaikka Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, 21490 Marttila Pykälä: 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Käsiteltävät asiat: Martinkosken

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta 115 Kokousaika Keskiviikko 12.12.2013 klo 18-18.39 Kokouspaikka Koskisali, Hämeentie 12, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 2/ Vapaa-aikalautakunta Kokousaika Tiistaina klo 18.00

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 2/ Vapaa-aikalautakunta Kokousaika Tiistaina klo 18.00 MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1 Kokousaika Tiistaina 7.3.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Marttilan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone 1 Osa-aikainen nuoriso-ohjaajan työsuhde 2 Muutoksenhaku Pöytäkirjan

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2017 1

MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2017 1 MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2017 1 Kokousaika Tiistaina 26.9.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Marttilan kunnantalo Pykälä: 56 57 58 59 60 61 62 63 64 Käsiteltävät asiat: Vuorohoidon periaatteet Marttilan

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 4 / 2017 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 4 / 2017 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 17.5. 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kosken kunnantalo, Härkätie 5 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 52-61 Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 52-61 Nummela

Lisätiedot

Kunnanviraston kokoushuone

Kunnanviraston kokoushuone ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2012 Sivistyslautakunta 07.08.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 07.08.2012 klo 18.00 19.10 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Sivistyslautakunta Kokousaika Tiistaina klo Käsiteltävät asiat: Pykälä:

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Sivistyslautakunta Kokousaika Tiistaina klo Käsiteltävät asiat: Pykälä: MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Kokousaika Tiistaina 26.9.2017 klo 18.00 20.55 Kokouspaikka Marttilan kunnantalo Pykälä: 56 57 58 59 60 61 62 63 64 Käsiteltävät asiat: Vuorohoidon periaatteet Marttilan

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/ klo Marttilan kunnanvirasto, kokoustila

MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/ klo Marttilan kunnanvirasto, kokoustila MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2016 10 Rakennuslautakunta 25.04.2016 KOKOUSAIKA 25.04.2016 klo 18.00 18.21 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Marttilan kunnanvirasto, kokoustila Jäsen Varajäsen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 2/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 2/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 2/2017 13 Kokousaika 15.2.2017 kello 18.00 18.21 Kokouspaikka Oripään koulun atk-luokka Läsnä Kulmanen Matti, puheenjohtaja Isotalo Päivi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ Tiistai klo Marttilan kunnankirjasto

MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ Tiistai klo Marttilan kunnankirjasto MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 28 KOKOUSAIKA Tiistai 13.12.2016 klo 17.00 17.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Marttilan kunnankirjasto Jäsen (x) Ritva Laine, puheenjohtaja (x) Liisa Grönroos

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 7 / 2013 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 30.10.2013 klo 18-20.35 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 101-112 Tamminen Tiina Hämäläinen Risto vpj. Ahola Kalle :t 101-112

Lisätiedot

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN.

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. ASIAT: 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 46 Luokanopettajan

Lisätiedot

Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Kokousaika Keskiviikko 28.9.2011 klo 18-19.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t 88-102 Tuomola Matti vpj. Hahko

Lisätiedot

Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Kokousaika Maanantaina 28.5.2018 klo 18.00 19.58. Kokouspaikka Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila Pykälä: 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Käsiteltävät

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 2 1. KONNEVEDEN VARHAISKASVATUKSEN ASIAKASMAKSUT JA LASKUTUKSEN PERIAATTEET 1.8.2018 ALKAEN Siv.ltk 18 Valmistelija: Pauliina Oittinen, päivähoidon ohjaaja p. 040 702 8601 Varhaiskasvatuksen asiakasmaksulaki

Lisätiedot

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 9/ 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2016 Sivu Päivämäärä Sivistyslautakunta

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2016 Sivu Päivämäärä Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 01.08.2016 113 KOKOUSAIKA 01.08.2016 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2014. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2014. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2014 Sivistyslautakunta 03.06.2014 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 03.06.2014 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Jokioja

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2017 Sivu Päivämäärä Sivistyslautakunta

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2017 Sivu Päivämäärä Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 23.2.2017 19 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOI- TUS

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/19.4.2011 Kokousaika 19.4.2011 klo 19.00 20.18 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4 / 2013 63 Kokousaika Keskiviikko 19.6.2013 klo 18-19.40 Kokouspaikka Liipolanjärvi, Kosken kunnan uimaranta, Järvenmaantie 71 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2016. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2016. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2016 Sivistyslautakunta 25.08.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Torstai 25.08.2016 klo 18.00 HUOM! Pyhäniemi, kunnan mökki Inkinen Anneli Oksanen

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 4/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 4/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 4/2018 42 KOKOUSAIKA Keskiviikko 25.4.2018 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Nilakan yhtenäiskoulu, Opettajainhuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2015 Sivistyslautakunta 02.06.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 02.06.2015 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Hellgren Jussi

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 5/2017 KOKOUSAIKA 27.3.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 45 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 3/ Vapaa-aikalautakunta Kokousaika Torstaina klo 18.00

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 3/ Vapaa-aikalautakunta Kokousaika Torstaina klo 18.00 MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 Kokousaika Torstaina 20.4.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Marttilan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone 1 Osa-aikainen nuoriso-ohjaajan työsuhde 2 Muut asiat 3 Muutoksenhaku

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 14

Espoon kaupunki Pöytäkirja 14 10.02.2016 Sivu 1 / 1 5324/2015 02.05.00 14 Varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen indeksitarkistus Valmistelijat / lisätiedot: Arja Puronen, puh. 046 877 3807 Greta Hämäläinen, puh. 043 826 8011 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Sivistyslautakunta 24.01.2018 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Keskiviikko 24.01.2018 klo 17.30 Kunnanhallituksen kokoushuone Törmä Leila Jokioja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Sivistyslautakunta 26.01.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 26.01.2010 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

Kosken Osuuspankin sauna, Linkintie, Somero

Kosken Osuuspankin sauna, Linkintie, Somero Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 4/2012 43 Kokousaika Keskiviikko 13.6.2012 klo 18-18-50 Kokouspaikka Kosken Osuuspankin sauna, Linkintie, Somero Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t

Lisätiedot

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 13.6.2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.6.2012 klo 12.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 21 17 Lukion englannin ja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2010. Sivistyslautakunta 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2010. Sivistyslautakunta 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 Sivistyslautakunta 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 3.08.2010 klo 18.00 19.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Annala Ossi Jokioja

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Vapaa-aikalautakunta Kokousaika Tiistaina klo 18.00

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Vapaa-aikalautakunta Kokousaika Tiistaina klo 18.00 MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kokousaika Tiistaina 7.3.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Marttilan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone 1 Osa-aikainen nuoriso-ohjaajan työsuhde 2 Muutoksenhaku Pöytäkirjan

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35.

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2012 Sivistyslautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2012 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 15.05.2012 KOKOUSAIKA 15.05.2012 klo 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 14 VUODEN NUOREN VALITSEMINEN 2 15 LASTEN PÄIVÄHOIDON ASIAKASMAKSUT 1.8.2012 3 16 OPPILAAKSI

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019. Kisatien koulu. 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019. Kisatien koulu. 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019 KOKOUSAIKA Tiistai 5.2.2019 klo 18.00 19.11 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia n:o Liite n:o Kisatien koulu Asia 14 Kokouksen

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2018 1

MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2018 1 MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2018 1 Kokousaika Tiistaina 27.11.2018 klo 18.00 19.16. Kokouspaikka Marttilan koulu, Metsäniityntie 11, 21490 Marttila Pykälä: 52 53 54 55 56 58 59 60 61 57 Käsiteltävät

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 5 / 2014 Sivistyslautakunta 63 Kokousaika Tiistai 17.6.2014 klo 17.30 18.25 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 56-63 Mikkola Laura Hämäläinen Risto

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 6/2017 KOKOUSAIKA 30.3.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 46 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 7/2016. KOKOUSAIKA Torstai klo Kunnantalo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE

Sivistyslautakunta 7/2016. KOKOUSAIKA Torstai klo Kunnantalo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 7/2016 KOKOUSAIKA Torstai 15.9.2016 klo 18.00 19.35 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE 54 Osavuosikatsaus ajalta 1.1.-30.6.2016 55 Koulujen lukuvuoden

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 3 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 3 / 2015 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 15.4.2015 klo 18 Kokouspaikka Kosken kunnantalo, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 36- Mikkola Laura Hämäläinen Risto vpj. :t 36- Nummela

Lisätiedot

4.9.2012 klo 17.30-19.30. Teva Tarja puheenjohtaja JÄSENET

4.9.2012 klo 17.30-19.30. Teva Tarja puheenjohtaja JÄSENET KUHMOISTEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Sivistyslautakunta Sivu 54 KOKOUSAIKA 4.9.2012 klo 17.30-19.30 KOKOUSPAIKKA Kuntala SAAPUVILLA OLLEET Teva Tarja puheenjohtaja JÄSENET Korpela Heljä Korvenranta

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 18.10.2016 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () ()

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19- Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

Caissaniemi, Tammela

Caissaniemi, Tammela YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 6/2014 KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.08.2014 klo 18.00 20.32 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Caissaniemi, Tammela LIITE 45 Esiopetuksen ja koulutyön arviointi lukuvuonna

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Tiistaina klo 17.30

Tiistaina klo 17.30 MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 60 Kokousaika Tiistaina 11.10.2016 klo 17.30 Kokouspaikka Marttilan kunnantalo Käsiteltävät asiat: 40 41 42 43 44 45 46 47 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2009. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2009. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2009 Sivistyslautakunta 16.06.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 16.06.2009 klo 18.00 18.45 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

53 Kokousajat alkaen Pöytäkirjojen nähtävilläpito alkaen Pöytäkirjojen tarkastaminen alkaen...

53 Kokousajat alkaen Pöytäkirjojen nähtävilläpito alkaen Pöytäkirjojen tarkastaminen alkaen... SISÄLLYSLUETTELO 9/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikkona 28.6.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat sivu nro 53 Kokousajat 1.6.2017 alkaen... 92 54 Pöytäkirjojen nähtävilläpito

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 2/2013 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.09.2013 klo 9.00 14.42 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 7/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 7/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 7/2019 92 KOKOUSAIKA Torstai 26.9.2019 klo 17 KOKOUSPAIKKA Nilakan yhtenäiskoulu, Opettajainhuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (- ) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (- ) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2012 Kokousaika Maanantai 25.6.2012 klo 16.00 16.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 3 / 2014 Sivistyslautakunta 33 Kokousaika Keskiviikko 9.4.2014 klo 18.00-20.16 (kahvitauko 19.15-19.34) Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 29-38

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 86. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 86. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 26.03.2012 Sivu 1 / 1 746/02.05.00/2012 86 Lasten päivähoidosta perittävien asiakasmaksujen indeksitarkistus Valmistelijat / lisätiedot: Pätäri Karola, puh. (09) 816 52171 Rauman Maria,

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA TERVEYDENHUOLON KY. Kokousaika [Ti klo17. 00-18.50 Paikka Muonion kunnanvirasto, alakerran kahvio Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2017 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU 07.03.17 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 2/2017 ASIA LIITE 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 5 / 2018 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja 5 / 2018 Sivistyslautakunta 67 Kokousaika Keskiviikko 20.6.2018 klo 18.00 18.52 Kokouspaikka Kosken Tl Eränkävijöiden Metsästysmaja, Ruonantie 176 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 58-69 Hägg Anna Mikkola Laura

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko 07.08.2013 klo 18.00-19.14 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Caissaniemi, Tammela LIITE

Sivistyslautakunta 6/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko 07.08.2013 klo 18.00-19.14 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Caissaniemi, Tammela LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 6/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 07.08.2013 klo 18.00-19.14 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Caissaniemi, Tammela LIITE 39 Koulutyön arviointi lv. 2012-2013 40 Opettajat

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA Kinnulan lukion johtokunta 1 Kokousaika klo Kokouspaikka Kinnulan keskuskoulu, biologian luokka 221

KINNULAN KUNTA Kinnulan lukion johtokunta 1 Kokousaika klo Kokouspaikka Kinnulan keskuskoulu, biologian luokka 221 1 Kokousaika 28.9.2011 klo 19.40-20.55 Kokouspaikka Kinnulan keskuskoulu, biologian luokka 221 Saapuvilla olleet Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi pj puheenjohtajana) vpj

Lisätiedot

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio. (x) (x) (-) (-) (-) (-) (x)

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio. (x) (x) (-) (-) (-) (-) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 16.9.2016 Kokousaika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00-19.21 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 2 / 2015 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 2 / 2015 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 26.3.2015 klo 18 Kokouspaikka Salon seudun koulutuskuntayhtymän tilat, Venemestarinkatu 35 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 18- Mikkola Laura Hämäläinen Risto

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 6 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 6 / 2014 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 17.9.2014 klo 18 Kokouspaikka Kosken Koulukeskus, Lampitie 3, (HUOM. PAIKKA!!) Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 64- Tamminen Tiina Hämäläinen Risto vpj. :t

Lisätiedot

Sivistyslautakunta Sivu 42. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki Ilola Anne.

Sivistyslautakunta Sivu 42. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki Ilola Anne. Viranomainen No 4/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 42 KOKOUSAIKA Tiistai 18.6.2013 klo 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Yttilän

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 5 / 2019 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 5 / 2019 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 19.6.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Marttilan Metsästysmaja, Simalantie 610, 21560 Ollila Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 50- Hägg Anna Mikkola Laura vpj. :t

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Perusturvalautakunta. Kokousnumero 8 / 2008 Aika To 18.12.2008 klo 18.00-19.00

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Perusturvalautakunta. Kokousnumero 8 / 2008 Aika To 18.12.2008 klo 18.00-19.00 PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 8 / 2008 Aika To klo 18.00-19.00 Paikka Palvelukeskus KOKOUSKUTSU Torstaina klo 18.00- Palvelukeskus Nro 8/2008 ASIA LIITE 58 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 59 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Järvelä Kristiina

Valmistelija / lisätiedot: Järvelä Kristiina Tampere Ote pöytäkirjasta 2/2017 1 (5) 23 Varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen muutokset 01.03.2017 TRE:592/02.04.03/2017 Valmistelija / lisätiedot: Järvelä Kristiina Valmistelijan yhteystiedot Palvelupäällikkö

Lisätiedot