SHOWTANSSIKILPAILU SHOW DANCE COMPETITION

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SHOWTANSSIKILPAILU SHOW DANCE COMPETITION"

Transkriptio

1 SHOWTANSSIKILPAILU SHOW DANCE COMPETITION Tanssikilpailun historia ja arvopohja Helmi-tanssikilpailun idea lähti toiveesta ja tarpeesta saada Pääkaupunkiseudulle lisää hyväntahtoisia tanssikilpailuja nuorille tanssijoille. Ensimmäinen kilpailu järjestettiin helmikuussa Helmi-kilpailuihin ovat tervetulleita kaikki joko itsenäisinä kilpailijoina tai tiettyä taustayhteisöä, kuten tanssikoulua edustaen. Tarkoituksena on positiivisen palautteen ja kannustuksen kautta levittää tanssin iloa niin katsojille kuin kilpailijoillekin. Kilpailussa ja tapahtumapäivänä kannustetaankin hyvään henkeen ja asenteeseen kanssakilpailijoita kohtaan. Helmi-kilpailussa halutaan vaalia taidetanssin esiintymispohjaa ja puitteet kilpailulle onkin haluttu luoda teatterimaisiksi. Tanssitaiteessa tekniikka on vain yksi osa-alue kokonaisvaltaisesta taide-esityksestä. Koreografia Showtanssikilpailussa koreografian tulee olla showtanssia, nykytanssia, jazzia, balettia tai niiden sekoitusta. Tuomaristo arvioi teosta sen eri osa-alueiden osilta ja tämä on hyvä huomioida koreografiaa valittaessa. Tanssiesitykset saavat sisältää nostoja ja akrobaattisia liikkeitä tanssijoiden ikä- ja taitotason puitteissa. Musiikki- ja pukuvalinnoissa toivotaan huomiotavan tanssijoiden ikätaso ja hyvä maku. Intiimialueet tulee pysyä peitettyinä. Esityksissä saa käyttää rekvisiittaa ja lavasteita, jotka tanssijat itse tuovat ja vievät pois esityksen yhteydessä. Esitysten pituudet on säännelty: Soolojen maksimipituus on 2min 15s. Duojen ja triojen maksimipituus on 2min 15 s. Pienryhmien maksimipituus on 3min. Isojen ryhmien maksimipituus on 4min.

2 Ikäsarjat Tanssijat kilpailevat siinä sarjassa, johon yli 50% tanssijoista kilpailupäivän iän mukaan kuuluu. Lapset Lasten ikäsarja on tarkoitettu 11-vuotiaille ja alle 11-vuotiaille lapsille. Juniorit Juniori-sarja on tarkoitettu vuotiaille lapsille ja nuorille. Noviisit Noviisit-sarja on tarkoitettu vuotialle nuorille. Pro Pro-sarja on tarkoitettu nuorille ja nuorille aikuisille, joilla on jo enemmän kokemusta erilaisista kilpailuista ja intensiivisestä treenauksesta tai iän tuomaa kokemusta. Pro-sarjaan kuuluvat: - tanssin ammattilaiset - tanssinopettajat tai opettajakoulutuksessa olevat - tanssin ammatillisessa koulutuksessa olevat - tanssitaiteen laajan perusopetuksen suorittaneet - tanssin SM- ja MM-mitalistit - yli 22-vuotiaat Kilpailusarjat Soolo-sarja Soolo-sarjassa tanssijoita on yksi. Soolo-sarja järjestetään kaikissa ikäsarjoissa. Tanssijan tulee kilpailla omassa ikäsarjassaan. Duo/Trio-sarja Duo/Trio-sarjassa esiintymässä on 2 tai 3 tanssijaa. Duo/Trio-sarja järjestetään kaikissa ikäsarjoissa. Kaikkien tanssijoiden tulee olla kilpailtavan ikäsarjan ikäisiä.

3 Pienryhmä Pienryhmässä saa lavalla olla 4-9 tanssijaa. Pienryhmä järjestetään kaikissa ikäsarjoissa. Tanssijoista tulee olla selkeästi yli 50% ikäsarjanmukaisia tanssijoita. Iso ryhmä Isoissa ryhmissä esiintyy 10 tai enemmän tanssijoita. Lavalle suositeltu maksimimäärä on 20, mutta saa tulla myös isommalla ryhmällä mukaan. Iso ryhmä -sarja järjestetään kaikissa ikäsarjoissa. Tanssijoista tulee olla selkeästi yli 50% ikäsarjanmukaisia tanssijoita. Huomioitavaa isoista ryhmistä: kilpailusarja eroaa perinteisestä muodostelma-sarjasta siten, että koreografiassa pääpaino ei ole ryhmän muodostelmissa/muodoissa, vaan kuten muissakin Helmen kilpailusarjoissa; kokonaisuudessa, jossa on huomioitu kaikki arvioitavat osa-alueet. Ison ryhmän koreografioiden sisällä saa olla pieniä sooloja / pienryhmiä, poistumisia ja sisääntuloja lavalta ja pois ym. mutta kokonaiskuvalta koreografian tulee olla selkeästi koko ison ryhmän tanssima. Musiikki Musiikki tulee olla hankittu laillisesta lähteestä ja se tulee lähettää sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä osoitteeseen helmitanssikilpailu@gmail.com. Musiikki tulee lähettää mieluiten samana päivänä kuin ilmoittautuminen tehdään, kuitenkin viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Myöhästyneistä musiikeista peritään myöhästymismaksu 40. Myöhästymismaksu maksetaan verkkokaupan kautta. Mikäli myöhästyneestä musiikista lähetetään lasku, lisätään siihen lisäksi laskutuslisä 20. Musiikit tulee lähettää valmiiksi leikattuina ja yleisimmin avattavissa muodoissa esim. MP3, WAV. Musiikit tulee olla nimettynä muodossa: Esityksen nimi, esityksen ikäsarja, esityksen sarja. Esim.Pellet/Lapset/Isoryhmä. Väärin merkityistä musiikeista voi joutua maksamaan myöhästymismaksun. Musiikkien pituudet on säännelty: Soolojen musiikin maksimipituus on 2min 15s Duojen ja triojen musiikin maksimipituus on 2min 15 s Pienryhmien musiikin maksimipituus on 3min. Isojen ryhmien musiikin maksimipituus on 4min. Minimipituuksia ei ole. Musiikin pituus on myös esityksen pituus! Mikäli koreografia alkaa hiljaisuudesta, on hiljaisuus oltava äänitettynä musiikkiraidalle!

4 Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen sekä musiikit tulee lähettää kilpailukohtaisen deadlinen puitteissa. Yleisesti ilmoittautuminen sulkeutuu n. 3 viikkoa ennen kilpailua. Ilmoittautuminen tehdään verkkokaupassa ostamalla kyseinen tuote, esim. soolo-ilmoittautuminen. Mikäli ilmoittautuminen halutaan tehdä laskumaksulla, täytetään ilmoittautumislomake laskumaksua varten erikseen. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista, mikäli kilpailussa on tilaa. Jälki-ilmoittautumisesta tulee kysyä erikseen sähköpostitse helmitanssikilpailu(a)gmail.com. Maksut Jälki-ilmoittautuminen maksetaan laskulla, johon lisätään laskutuslisä (20 ) sekä jälki-ilmoittautumismaksu (40 ). Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassa. Mikäli maksaja toivoo saavansa erikseen laskun, on lasku oltava maksettuna kilpailupäivään mennessä. Laskutukseen lisätään laskutuslisä 20. Tapahtumapäivän ohjeita esityksen vastaavalle Tulethan ajoissa paikalle Positiivinen tunnelma on iso osa tapahtumaa toimithan esimerkillisesti Ota varmuudeksi musiikista kopio muistitikulle mukaan Kilpailun jälkeen on saatavissa tuomariston palautteet mukaasi! Ethän unohda hakea omaasi Tuomarit ja tuomaroinnin perusteet Tuomaristo koostuu useasta tanssin ja esittävän taiteen ammattilaisesta. Tuomarit arvioivat esityksiä numeroin sekä kirjallisella palautteella. Kilpailun teoksia arvioidaan tarkastelemalla seuraavia osa-alueita: - tanssitekninen osaaminen - tanssillinen ilmaisu - show-elementit (koreografiset oivallukset, viihdyttävyys/kyky vangita katsojan huomio, teoksen teema ja omaperäisyys) - teoksen kokonaisuus ja eheys Kaikki osa-alueet vaikuttavat teoksen yhteispistemäärään.

5 Pisteytys, tuloskategoriat ja palkitseminen Helmi-tanssikilpailussa tuomarit antavat esityksestä pisteitä sekä lyhyttä kirjoitettua palautetta. Tulokset ratkaistaan pisteiden perusteella. Kategoriat ilmaisevat esitysten keskinäisiä suhteita kilpailuissa ja näin ryhmät voivat saada tietoa, miten eri esitykset ovat arvottuneet toisiinsa nähden kilpailussa. Jos esityksiä on sarjassa 9 tai enemmän lasketaan myös esityksen tuloskategoriat. Tuloskategoriat jaetaan kolmeen; A, B ja C. A-kategoria on korkein kategorioista. Kategorioiden rajat menevät niin, että jos kilpailijoita on sarjassa kolmella jaollinen määrä, tulee kategoriat 1/3 jokaiseen. Mikäli sarjan tanssiesitysten määrä ei jakaannu kolmella, vaikuttaa se kategorioiden rajoihin niin, että suhteessa enemmän tanssiesityksiä on kategoriassa C, sitten kategoriassa B ja viimeisenä kategoriassa A. Erikoistilanteet ja muutokset ilmoittautumisajan jälkeen Sairastapauksessa on ilmoittautumismaksu mahdollista saada takaisin lääkärintodistusta vastaan. Mikäli ryhmäesityksen tanssijat vaihtuvat ilmoitetuista/on joku estynyt tulemaan paikalle, voi ryhmän vastaava vaihtaa tilalle toisen tanssijan, kunhan ryhmän sarjatiedot eivät muutoksesta johtuen muuttuisi. Sairastapauksista johtuen voi Isossa ryhmässä kilpailla myös alle 10 hengen kokoonpanolla. Sairastapauksista johtuen voi myös Pienryhmä kilpailla alle 4 hengen kokoonpanolla. Sairastapauksissa Duoesitys voidaan vaihtaa kilpailemaan Soolo-sarjaan. Sairastapauksissa ei vaihdeta musiikkeja tai muita tietoja vaan kilpaillaan kilpailuun ilmoitetulla teoksella siihen tehtyjen muutosten pohjalta. Muutoksista peritään 20 :n muutosmaksu. Olethan siis huolellinen ilmoittautumista tehdessäsi. Osallistumisoikeus Helmi-tanssikilpailuun voi osallistua aiemminkin kisassa kilpaillulla koreografialla, mikäli teos ei ole voittanut sijoja 1-3 tai saanut kunniamainintaa aiemmissa Helmi-tanssikilpailuissa. Sama tanssija voi tanssia monessa eri tanssiesityksessä saman kilpailusarjan sisällä. Esitysjärjestyksessä ei kuitenkaan erikseen huomioida mahdollisesti monissa eri esityksissä kilpailevia tanssijoita, joten tämä tulee ottaa huomioon mm. puvustuksen suhteen. Tanssikouluista voi tulla monta eri koreografiaa samoihin kilpailu- ja ikäsarjoihin. Järjestäjät Tanssikilpailun järjestävät yhteistyössä tanssikoulut Tanssila ja Tanssipiste Loiste. Tapahtumapäivänä ja toimistotehtävissä ennen tapahtumaa työntekijöinä toimii Tanssilan ja Loisteen opettajia sekä muuta henkilökuntaa. Tapahtumapäivänä apuna on myös tanssikoulujen edustusryhmien vanhempia vapaaehtoistoimissa.

ESTRADI-TANSSIKILPAILU SÄÄNNÖT

ESTRADI-TANSSIKILPAILU SÄÄNNÖT ESTRADI-TANSSIKILPAILU SÄÄNNÖT Tanssikilpailun historia ja arvopohja Estradi-tanssikilpailun idea lähti toiveesta ja tarpeesta saada pääkaupunkiseudulle lisää hyväntahtoisia tanssikilpailuja nuorille tanssijoille.

Lisätiedot

ESTRADI- TANSSIKILPAILU SÄÄNNÖT

ESTRADI- TANSSIKILPAILU SÄÄNNÖT ESTRADI- TANSSIKILPAILU SÄÄNNÖT Tanssikilpailun historia ja arvopohja Estradi-tanssikilpailun idea lähti toiveesta ja tarpeesta saada pääkaupunkiseudulle lisää hyväntahtoisia tanssikilpailuja nuorille

Lisätiedot

ESTRADI- TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT

ESTRADI- TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT ESTRADI- TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT Tanssikilpailun historia ja arvopohja Estradi-tanssikilpailun idea lähti toiveesta ja tarpeesta saada pääkaupunkiseudulle lisää hyväntahtoisia tanssikilpailuja nuorille

Lisätiedot

ESTRADI- TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT

ESTRADI- TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT ESTRADI- TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT Tanssikilpailun historia ja arvopohja Estradi-tanssikilpailun idea lähti toiveesta ja tarpeesta saada pääkaupunkiseudulle lisää hyväntahtoisia tanssikilpailuja nuorille

Lisätiedot

Kilpailun historia ja arvopohja

Kilpailun historia ja arvopohja Kilpailun historia ja arvopohja Uusi GLOW tanssikilpailu seuraa edeltäjänsä Helmi-tanssikilpailun jalanjälkiä lukuvuodesta 2017-2018 alkaen entistä säihkyvämpänä ja monipuolisempana! Helmi-tanssikilpailu

Lisätiedot

GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT

GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT päivitetty 28.8.2018 Kilpailun historia ja arvopohja GLOW tanssikilpailu seuraa edeltäjänsä Helmi-tanssikilpailun jalanjälkiä lukuvuodesta 2017-2018 alkaen entistä säihkyvämpänä

Lisätiedot

GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT

GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT päivitetty 11.12.2018 Kilpailun historia ja arvopohja GLOW-tanssikilpailu seuraa edeltäjänsä Helmi-tanssikilpailun jalanjälkiä lukuvuodesta 2017-2018 alkaen entistä säihkyvämpänä

Lisätiedot

Dance & Show - kilpailun säännöt

Dance & Show - kilpailun säännöt Dance & Show - kilpailun säännöt 1.1.2019-31.12.2019 Ikäluokat Minit 5-7v (UUSI!) Lapset 8-11v Juniorit 12v-15v Aikuiset 16v-30v Aikuiset2 31v + Poikkeukset: Duot ilmoittautuvat vanhemman parin iän mukaiseen

Lisätiedot

GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT

GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT päivitetty 25.1.2018 Kilpailun historia ja arvopohja GLOW-tanssikilpailu seuraa edeltäjänsä Helmi-tanssikilpailun jalanjälkiä lukuvuodesta 2017-2018 alkaen entistä säihkyvämpänä

Lisätiedot

2. Aika Perjantai, Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan mennessä.

2. Aika Perjantai, Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan mennessä. 1. Kilpailupaikka Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6 2. Aika Perjantai, 24.5.2019 Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n. 16.30-21.30 välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan 15.3. mennessä. 3. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

POLKUJA- KOREOGRAFIAKILPAILU

POLKUJA- KOREOGRAFIAKILPAILU POLKUJA- KOREOGRAFIAKILPAILU Kuopiossa 21.11.2015 Tapahtuman taustaa Polkuja- koreografiakilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2013. Järjestäjien suureksi yllätykseksi 33 koreografiaa ilmoittautui

Lisätiedot

Hei! Kilpailulajit ja ikäsarjat: Disco, Discofreestyle, Hiphop sekä showcase

Hei! Kilpailulajit ja ikäsarjat: Disco, Discofreestyle, Hiphop sekä showcase Hei! Kiitos ilmoittautumisestasi Let s Dance cup tanssitapahtumaan. Tapahtumaa vietetään siis sunnuntaina 6.3.2016 Kulttuuriareena Gloriassa. Osoite: Pikku Roobertinkatu 12-14, 00120 Helsinki. Helsingin

Lisätiedot

Pole Dance & Show 24.5.

Pole Dance & Show 24.5. Pole Dance & Show 24.5. Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Kuinka pääset paikalle? TKL:n pysäkki Matkatie n. 5 min kävelymatkan päässä kilpailupaikasta. Pysäkin linjat: 80, 81 ja 85. Bussi Matkatielle

Lisätiedot

Mestaruuskilpailut järjestetään keväällä vapaavoimistelusarjoissa ja syksyllä välinesarjoissa.

Mestaruuskilpailut järjestetään keväällä vapaavoimistelusarjoissa ja syksyllä välinesarjoissa. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEMESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2017 Näillä säännöillä määritellään

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.9.2018 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

TUL 100 INTERNATIONAL SHOW COMPETITION ISC SÄÄNNÖT

TUL 100 INTERNATIONAL SHOW COMPETITION ISC SÄÄNNÖT TUL 100 INTERNATIONAL SHOW COMPETITION ISC SÄÄNNÖT 19.11.2018 1. YLEISTÄ Näillä säännöillä määritellään TUL:n 100-vuotisjuhlakilpailun International Show Competition (ISC) kilpailut. ISC on uudenlainen

Lisätiedot

Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015

Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015 Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015 Karsinnat: Karsinnoissa kaikissa luokissa ja sarjoissa tanssitaan yksi kierros. Lattialla saa olla useita pareja samaan aikaan. Musiikin kesto on intro + 1,30 min

Lisätiedot

Kilpailujen järjestämisoikeutta on haettava kirjallisesti edellisen vuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä.

Kilpailujen järjestämisoikeutta on haettava kirjallisesti edellisen vuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty voimistelu- ja tanssijaoston kesäkokouksessa

Lisätiedot

Teatterinäyttämö, musta tanssimatto. Koko sääntöjen mukainen (leveys n. 9 m x syvyys n. 10 m). Lattia kallistuu kohti yleisöä 1,7 cm/m.

Teatterinäyttämö, musta tanssimatto. Koko sääntöjen mukainen (leveys n. 9 m x syvyys n. 10 m). Lattia kallistuu kohti yleisöä 1,7 cm/m. 1 KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Kilpailun nimi Aika Paikka Kilpailunjohtaja Observeri / BW Observeri / RR Tuomarit Tuloslaskenta Musiikintarkkailijat Lattia Musiikki Kilpailuluokat Rock n Roll Dance Club

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.1.2017 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

13. Arvostelujärjestelmät ja tulokset. 1. Rastimenetelmä 2. 3D-menetelmä 3. Skating-menetelmä (sijoitukset)

13. Arvostelujärjestelmät ja tulokset. 1. Rastimenetelmä 2. 3D-menetelmä 3. Skating-menetelmä (sijoitukset) 13. Arvostelujärjestelmät ja tulokset 1. Rastimenetelmä 2. 3D-menetelmä 3. Skating-menetelmä (sijoitukset) Kilpailijalla tarkoitetaan näissä säännöissä soolotanssijaa, duoa, pienryhmää, muodostelmaa tai

Lisätiedot

The Professional Make-up Artists of Finland Suomen maskeeraajat ry, S.M.Y.

The Professional Make-up Artists of Finland Suomen maskeeraajat ry, S.M.Y. Suomen maskeeraajat ry Heidi Kjellman Eerikinkatu 22 B 31 00100 Helsinki Tervehdys! Suomen maskeeraajat ry kutsuu taas teidät osallistumaan vuosittaisiin maskeerauksen SM-kilpailuihin. Tässä seuraa infopaketti

Lisätiedot

Let`s dance cup 2016

Let`s dance cup 2016 Moi! Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus järjestää Let's dance cup 2016 tanssitapahtuman, sunnuntaina 6.3 Gloriassa! (Pieni Roobertinkatu 12-14, Helsinki ) Karsinnat klo:9:00 Finaalit klo:16:00 Tapahtumaan

Lisätiedot

TIEDOT KATSELMUSESITYKSESTÄ

TIEDOT KATSELMUSESITYKSESTÄ Yhteyshenkilö tapahtumassa: Puhelin ja sposti: TIEDOT KATSELMUSESITYKSESTÄ Ryhmän nimi Esityksen nimi Ohjaaja Musiikkiryhmän nimi Seura Kesto Sommittelija tai koreografi Musiikkiryhmän ohjaaja Musiikkitiedot

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON KANOOTTIPOOLON LAJIKOHTAISET YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT HYVÄKSYTTY : 12.6.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISET

Lisätiedot

SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY JÄRJESTÄÄ SM-VIIKON YHTEYDESSÄ: ITF TAEKWON-DON SUOMI100 CUP AIKUISTEN BLACK BELT CUP JUNIORIEN BLACK BELT CUP

SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY JÄRJESTÄÄ SM-VIIKON YHTEYDESSÄ: ITF TAEKWON-DON SUOMI100 CUP AIKUISTEN BLACK BELT CUP JUNIORIEN BLACK BELT CUP SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY JÄRJESTÄÄ SM-VIIKON YHTEYDESSÄ: ITF TAEKWON-DON SUOMI100 CUP 9.7.2017 AIKUISTEN BLACK BELT CUP JUNIORIEN BLACK BELT CUP Tervetuloa! SM-VIIKKO SM-viikko on monilajinen tapahtumakonsepti,

Lisätiedot

TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT

TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT 1 TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 Näillä säännöillä määritellään TUL:n kilpailujen järjestämistä,

Lisätiedot

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012.

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. Näillä säännöillä määritellään

Lisätiedot

Sääntöjen pohjana on käytetty Finnish Dance Organization (FDO) sääntökirjaa.

Sääntöjen pohjana on käytetty Finnish Dance Organization (FDO) sääntökirjaa. Valokeilassa tanssikatselmuksen säännöt (laadittu 19.2.2018). Sääntöjen pohjana on käytetty Finnish Dance Organization (FDO) sääntökirjaa. Ikäryhmät: 28.4.2018 järjestettävässä katselmuksessa on kolme

Lisätiedot

Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015

Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015 Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015 Mikä on Primeakatemia? Primeakatemia on Studio Moven kilpavalmennuksen koulutusohjelma, joka tarjoaa tanssijoille laadukkaat ja monipuoliset puitteet kehittyä

Lisätiedot

OPPILASTIEDOTE 2012-2013 TAITEEN PERUSOPETUKSEN LAAJAN OPPIMÄÄRÄN PÄÄTTÖTYÖ

OPPILASTIEDOTE 2012-2013 TAITEEN PERUSOPETUKSEN LAAJAN OPPIMÄÄRÄN PÄÄTTÖTYÖ OPPILASTIEDOTE 2012-2013 TAITEEN PERUSOPETUKSEN LAAJAN OPPIMÄÄRÄN PÄÄTTÖTYÖ PÄÄTTÖTYÖ Keväällä 2013 Vantaan Tanssiopistossa voi suorittaa syventävien opintojen päättötyön. Päättötyön voivat suorittaa

Lisätiedot

Yksin- ja muodostelmaluistelun Lohko 3, 2. lohkokilpailu

Yksin- ja muodostelmaluistelun Lohko 3, 2. lohkokilpailu Yksin- ja muodostelmaluistelun Lohko 3, 2. lohkokilpailu kutsuu STLL:n jäsenseurojen rekisteröityjä ja kilpailulisenssin kaudelle 2018-2019 lunastaneita yksinluistelijoita ja muodostelmaluistelujoukkueita,

Lisätiedot

www.tanssikisat2012.com

www.tanssikisat2012.com KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Rock n Roll Dance Club Comets Kilpailun nimi Rock n Swing-tanssien Suomen mestaruuskilpailut 2012. Boogie Woogien, Rock n Rollin, Buggin ja Lindy Hopin Suomen mestaruuskilpailut.

Lisätiedot

SUKELLUSKUVAUKSEN POHJOISMAISTEN MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 2018

SUKELLUSKUVAUKSEN POHJOISMAISTEN MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 2018 1 SUKELLUSKUVAUKSEN POHJOISMAISTEN MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 2018 Nämä säännöt on käännetty suomeksi alkuperäisistä ruotsinkielisistä säännöistä. Mahdollisessa ristiriitatilanteessa sääntöjen alkuperäinen

Lisätiedot

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU Han Moo Do Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU www.jklhanmoodo.com Han Moo Do Jyväskylä Open Tervetuloa kilpailemaan Han Moo Do Jyväskylä Open -kilpailuihin 11.1.2014! Kilpailut järjestää Jyväskylän Han Moo

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM

Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM Lasten ja nuorten Noin Seitsemän Veljeksen Cup 5.11.2011 ja Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM 2011 5.-6.11.2011 (Kuvat Heikki Liukkonen) LASTEN JA NUORTEN NOIN SEITSEMÄN VELJEKSEN CUP 5.11.2011 TAEKWONDON

Lisätiedot

KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA

KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA 1/11 KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA 2017 2020 KANSALLISET SÄÄNNÖT JA OHJEET päivitetty 12/2017 2/11 Sisällys Kilpa-aerobicin kilpailujärjestelmä -kaavio Kilpailusäännöt Mistä aloittaa kilpaileminen 2lk säännöt

Lisätiedot

KUTSU. SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015

KUTSU. SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015 KUTSU Tervetuloa Suomen ITF Taekwon-Do ry:n ja :n järjestämiin SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015 Ylöjärven uudistuneelle Urheilutalo-uimahallille. Sarjat Kilpailuissa käydään mustien vöiden

Lisätiedot

Jalokivien lukkari

Jalokivien lukkari Jalokivien lukkari 2017-2018 Edustusryhmien tunnit Tunti 2017-2018 Metsälä Läkkisepäntie 20, 00620 Helsinki Maanantai Maanantai Tiistai Tiistai Keskiviikko Keskiviikko Tunti Torstai Torstai Perjantai Perjantai

Lisätiedot

Joukkueet valitsevat kumpaan arvosteluluokkaan esitys kuuluu. Tuomarit voivat myös ehdottaa joukkueelle arvosteluluokan vaihtamista.

Joukkueet valitsevat kumpaan arvosteluluokkaan esitys kuuluu. Tuomarit voivat myös ehdottaa joukkueelle arvosteluluokan vaihtamista. RoboCupJunior SM-kisat 2014 Tanssisäännöt 2014 Muutokset vuoden 2013 säännöistä merkitty punaisella. Oleellisimmat muutokset: - lisätty kohta 3.2. Robottien määrä - kohtaa 3.4. Ohjaaminen: muutettu/lisätty

Lisätiedot

NÄÄSHALLI CUP

NÄÄSHALLI CUP NÄÄSHALLI CUP 1.12.2018 TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut. Kilpailut käydään lauantaina 1.12.2018 Nääshallin Budo 7 -salissa. Kilpailusarjoja

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 14.9.2013 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA B-JUNIORIEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki)

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) 23.-25.7.2019 1. Säännöt Kilpailu pelataan R&A:n julkaiseman Rules of Golf (voimassa tammikuu

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU

KILPAILUKUTSU KILPAILUKUTSU 16.2.2018 MUODOSTELMALUISTELUN KANSALLISET SARJAT, 3. KILPAILU JA SM-NOVIISIEN HOPEAFINAALI Naantalin VG-62 Taitoluistelulla on ilo kutsua STLL:n jäsenseurojen kansallisten sarjojen 3. kilpailuun

Lisätiedot

AKROBATIAVOIMISTELU SM KILPAILU 2016 TRIOT

AKROBATIAVOIMISTELU SM KILPAILU 2016 TRIOT AKROBATIAVOIMISTELU SM KILPAILU 2016 TRIOT AKROBATIAVOIMISTELU SM KILPAILU 2016 1. KILPAILU 1.1 Kilpailu järjestetään kahdessa luokassa: Parit ja Triot. Parien luokkaan voivat osallistua naisten parit,

Lisätiedot

FELT HelTri Cup harjoituskilpailusarja

FELT HelTri Cup harjoituskilpailusarja SÄÄNNÖT Sivu 1 / 5 FELT HelTri Cup 2017- harjoituskilpailusarja SÄÄNNÖT Sivu 2 / 5 Sisällys FELT HelTri Cup 2017:in säännöt... 3 Kilpaileminen... 3 Kilpailusarjat... 3 Ilmoittautuminen... 3 Palkitseminen...

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf 25.-27.7.2018 1. Säännöt Kilpailussa noudatetaan Suomen Golfliiton julkaisemia Golfin sääntöjä (voimassa 1. tammikuuta

Lisätiedot

Uudet alkeiskurssit Erikoiskoulutusryhmät MAANANTAI

Uudet alkeiskurssit Erikoiskoulutusryhmät MAANANTAI 15.30 MAANANTAI -17.00 16.00 16.00-17.00 16.00-17.00 16.00-17.00 Showjazz 12-15v Disco 9-12v Disco 10-13v Commercial Dance 13+ 16.30 alkeisjatko 1 jatko 1 16.30-17.30 Asta 17.00 17.00-18.00 17.00-18.00

Lisätiedot

AKATEMIA OPEN KILPAILUT OULUSSA

AKATEMIA OPEN KILPAILUT OULUSSA TAEKWON-DO AKATEMIA JÄRJESTÄÄ: AKATEMIA OPEN 2018 -KILPAILUT OULUSSA 20.1.2018 AIKUISTEN BLACK BELT CUP JUNIORIEN BLACK BELT CUP VÄRIVÖIDEN KILPAILUT A-, B-, C- JA D-JUNIORIEN KILPAILUT Tervetuloa! Jussi

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU KUOPIO OPEN POOMSAE 2015 SPORT & SPA HOTEL VESILEPPIS, LEPPÄVIRTA 24.10.2015 JÄRJESTÄJÄ: KUOPION TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU KUOPIO 2015 Kuopion Taekwondo

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 20.9.2014 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT C-JUNIORIEN KILPAILUT

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015 Sivu 1(6) MARATON CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous Laatija / tiedustelut: Pekka Tulonen 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa

Lisätiedot

Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6.

Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Kuinka pääset paikalle? TKL:n pysäkki Matkatie n. 5 min kävelymatkan päässä kilpailupaikasta. Pysäkin linjat: 80, 81 ja 85. Bussi Matkatielle kulkee mm. rautatieaseman

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU KUOPIO OPEN POOMSAE 2017 POHJANTIEN KOULU, KUOPIO 8.4.2017 JÄRJESTÄJÄ: KUOPION TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU KUOPIO OPEN 2017 Kuopion Taekwondo ry järjestää

Lisätiedot

Finnish Dance Organization FDO ry. Toimintasuunnitelma 2013

Finnish Dance Organization FDO ry. Toimintasuunnitelma 2013 Finnish Dance Organization FDO ry Toimintasuunnitelma 2013 Sisältö 1. Yleistä... 1 2. Kilpailutoiminta... 1 2.1 Yleistä... 1 2.2 Kansalliset kilpailut vuonna 2013... 1 3. Koulutustoiminta... 4 4. Yhdistystoiminta...

Lisätiedot

MESTARIT SHOTOKAN HELSINKI FSKU SUOMEN. Sana järjestäjältä. 私たちは団結して watashi tachi wa danketsushite. "Olemme yhdistyneet.

MESTARIT SHOTOKAN HELSINKI FSKU SUOMEN. Sana järjestäjältä. 私たちは団結して watashi tachi wa danketsushite. Olemme yhdistyneet. Sana järjestäjältä Hyvät ystävät ja kollegat, Olen mielissäni saadessani esitellä teille ensimmäiset FSKU Suomen Shotokan mestaruuskilpailut 2016. Suomen Shotokan Karate-Do yhdistyksen päätarkoitus on

Lisätiedot

RIKKA ENSI-ILTA. Marjaterttu Willman:

RIKKA ENSI-ILTA. Marjaterttu Willman: Vantaan Tanssiopiston jäsenkirje kevät 2016 10.3.2016/ toim. Tiina Jalkanen RIKKA ENSI-ILTA Marjaterttu Willman: Koreografiset työtapani pohjautuvat voimakkaasti liikkeeseen. Pyrin liikkeen kautta käsittelemään

Lisätiedot

Lindy Hop avoin Champion ja Lindy Hop avoin seniorit kisataan voimassaolevien WRRC:n sääntöjen mukaan.

Lindy Hop avoin Champion ja Lindy Hop avoin seniorit kisataan voimassaolevien WRRC:n sääntöjen mukaan. Virallisten luokkien sääntötarkennukset Lindy Hop avoin Champion ja Lindy Hop avoin seniorit kisataan voimassaolevien WRRC:n sääntöjen mukaan. Lindy Hop ja Rock n Roll tanssitaan järjestäjän valitsemaan

Lisätiedot

Drop-in tunnit Paritanssikurssit Kouluyhteistyötunnit. Erikoiskoulutusryhmät MAANANTAI

Drop-in tunnit Paritanssikurssit Kouluyhteistyötunnit. Erikoiskoulutusryhmät MAANANTAI 15.30 MAANANTAI 15.45 15.45-17.00 16.00 16.00-17.00 16.00-17.00 16.00-17.00 Showjazz 12-15v Commercial Dance 13+ Disco 9-12v Disco 10-13v 16.30 alkeisjatko 1 jatko 1 Asta 17.00 17.00-18.00 17.00-18.00

Lisätiedot

KAISA AKROJOOGA IISA SHOW/ COMMERCIAL SAARA JA VIIVI LYRICALJAZZ JAKSO 1 AVOIN- KESKITASO KESKITASO- EDISTYNEET AVOIN

KAISA AKROJOOGA IISA SHOW/ COMMERCIAL SAARA JA VIIVI LYRICALJAZZ JAKSO 1 AVOIN- KESKITASO KESKITASO- EDISTYNEET AVOIN T A N S S I K U R S S I T 2 0 1 8 MAANANTAI 20:15-21:45 KESKIVIIKKO 19:45-21:15 SUNNUNTAI 19:00-20:30 JAKSO 1 SYYS-LOKA 17.9.-14.10. (VKO 38-41) IISA SHOW/ COMMERCIAL AVOIN SAARA JA VIIVI LYRICALJAZZ KESKITASO-

Lisätiedot

Taekwon Don SM kilpailut 2012 sekä Helmi Cup kilpailun 2012

Taekwon Don SM kilpailut 2012 sekä Helmi Cup kilpailun 2012 Suomen ITF Taekwon Do ry ja Taekwon Do Akatemia ry järjestävät yhdessä: Taekwon Don SM kilpailut 2012 sekä Helmi Cup kilpailun 2012 Tervetuloa Ouluun kilpailemaan ja katsomaan mustien vöiden SM kilpailuja

Lisätiedot

The Professional Make-up Artists of Finland Suomen maskeeraajat ry S.M.Y.

The Professional Make-up Artists of Finland Suomen maskeeraajat ry S.M.Y. Tervehdys! The Professional Make-up Artists of Finland - Suomen maskeeraajat ry kutsuu teidät osallistumaan vuosittaisiin maskeerauksen SM-kilpailuihin. Tässä infopaketti kisoista. Kilpailut pidetään tuttuun

Lisätiedot

TOTTELEVAISUUSKOKEEN (TOKO) SUOMENMESTARUUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJE 2019

TOTTELEVAISUUSKOKEEN (TOKO) SUOMENMESTARUUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJE 2019 TOTTELEVAISUUSKOKEEN (TOKO) SUOMENMESTARUUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJE 2019 Hyväksytty Kennelliitossa 29.2.2019. Voimassa 4.4.2019 alkaen. Tokon Suomen mestaruuskilpailussa noudatetaan lisäksi SPKL:n SM-kilpailujen

Lisätiedot

Ottelukisat Porvoossa LAUANTAI 13.10.2012

Ottelukisat Porvoossa LAUANTAI 13.10.2012 Ottelukisat Porvoossa LAUANTAI 13.10.2012 KLO 09.00 19.00 Paikka: Porvoon urheiluhalli, Laivurinpolku 3, 06100 Porvoo Porvoon taekwondo järjestää Suomen Taekwondoliiton otteluliigan osakilpailun. Mukana

Lisätiedot

1) seuratkaa LRL:n nettisivuilta/ http://www.lrl.fi/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri/ 1.1 Kilpailukalenterista kilpailut, mihin olemme menossa 1.

1) seuratkaa LRL:n nettisivuilta/ http://www.lrl.fi/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri/ 1.1 Kilpailukalenterista kilpailut, mihin olemme menossa 1. 2014-2015 1) seuratkaa LRL:n nettisivuilta/ http://www.lrl.fi/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri/ 1.1 Kilpailukalenterista kilpailut, mihin olemme menossa 1.2 Tutustu kilpailukutsuun, joka löytyy klikkaamalla

Lisätiedot

ILMAJOEN TANSSIKOULU

ILMAJOEN TANSSIKOULU ILMAJOEN TANSSIKOULU Ilmajoen tanssikoulu Taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän opetussuunnitelma, Tanssi 2018 1 SISÄLTÖ 1. Ilmajoen tanssikoulun toiminta, tehtävät ja arvot 2. Opetuksen tavoite, oppimisympäristö

Lisätiedot

Suomen Cheerleadingliitto ry

Suomen Cheerleadingliitto ry Suomen Cheerleadingliitto ry KOULUTUKSET 2016 Apuohjaajakoulutus - UUTUUS! 23.1. Helsinki, 20.2. Tampere, 12.3. Oulu, 6.8. Seinäjoki Active Cheer ohjaajakoulutus 9.1. Jyväskylä, 16.1. Pori, 6.2. Helsinki,

Lisätiedot

Tanssirallin säännöt ja arviointikriteerit

Tanssirallin säännöt ja arviointikriteerit Tanssiralli on Suomen Nuorisoseurat ry:n valtakunnallinen kansantanssikatselmus, joka on suunnattu alle 16-vuotiaiden harrastusryhmille. Tanssirallin tarkoituksena on aktivoida ryhmiä kehittämään harrastustoimintaansa.

Lisätiedot

Havana Club Grand Prix

Havana Club Grand Prix Havana Club Grand Prix v 2010 Havana Club Grand Prix 2010 Valloita tuomaristo taidoillasi - tilaa luovuudelle! Säännöt mahdollistavat osallistujien näyttää parhaat puolensa: omat lasit ja raaka-aineet

Lisätiedot

Suomi Open 2019 International Competition Tampere

Suomi Open 2019 International Competition Tampere Suomi Open 2019 International Competition 2. 4.8. 2019 Tampere 1. Järjestäjä Suomen pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry, Finska rullstolsdansförbundet RUDAF rf Hevoshaantie 13, 06450 Porvoo Puh: +35845 3242

Lisätiedot

Tanssin yleinen ja laaja. oppimäärä. Eija Kauppinen, Opetushallitus

Tanssin yleinen ja laaja. oppimäärä. Eija Kauppinen, Opetushallitus Tanssin yleinen ja laaja oppimäärä Eija Kauppinen, Opetushallitus Aluehallintovirasto, Pohjois-Suomi Taiteen perusopetus ja uusi OPS Muhos, 20.10.2017 Tanssin laaja ja yleinen oppimäärä Perusteiden taiteenalakohtaisten

Lisätiedot

VÄLINEKILPAILUN SÄÄNNÖT RYTMINEN VOIMISTELU (Päivitetty )

VÄLINEKILPAILUN SÄÄNNÖT RYTMINEN VOIMISTELU (Päivitetty ) 1 1. YLEISTÄ: - Välinekilpailussa kilpaillaan välineohjelmilla. - Välinekilpailussa voi kilpailla Harrastelisenssillä. VÄLINEKILPAILUN SÄÄNNÖT RYTMINEN VOIMISTELU (Päivitetty 31.1.2019) - Voimistelija

Lisätiedot

Finnish Dance Organization FDO ry Toimintasuunnitelma 2015

Finnish Dance Organization FDO ry Toimintasuunnitelma 2015 Finnish Dance Organization FDO ry Toimintasuunnitelma 2015 Sisällys 1. Yleistä... 3 2. Kilpailutoiminta... 3 2.1 Yleistä... 3 2.2 Kansalliset kilpailut vuonna 2015... 3 3. Koulutustoiminta... 5 4. Yhdistystoiminta...

Lisätiedot

Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1. valintakilpailu, Lohko 1 ja 2

Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1. valintakilpailu, Lohko 1 ja 2 Vantaa 6.10.2019 Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1. valintakilpailu, Lohko 1 ja 2 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry kutsuu STLL:n jäsenseurojen rekisteröityjä ja kilpailupassin kaudelle 2019-2020

Lisätiedot

Sitova ilmoittautumiskaavake...

Sitova ilmoittautumiskaavake... Sitova ilmoittautumiskaavake... Palautettava järjestäjälle Osallistumismaksut ja osallistujapassit Yhteisön nimi: Yhteyshenkilö (nimi, puhelinnumero ja sähköposti): Osallistumismaksu tapahtumaan on 10

Lisätiedot

Hiihtosuunnistuksen SM kilpailujen ohjeet 2013

Hiihtosuunnistuksen SM kilpailujen ohjeet 2013 Hiihtosuunnistuksen SM kilpailujen ohjeet 2013 WWW-ranki WWW-ranki on haettavissa jäljempänä mainittuina päivinä osoitteesta, jonka kilpailun tulospalveluvastaava saa pyydettäessä kilpailupäällikkö Petteri

Lisätiedot

TUUSULAN LUISTELIJOIDEN KILPAILUOPAS KAUDELLE

TUUSULAN LUISTELIJOIDEN KILPAILUOPAS KAUDELLE TUUSULAN LUISTELIJOIDEN KILPAILUOPAS KAUDELLE 2015 2016 päivitetty 2.10.2015 KILPAILUUN OSALLISTUMISOIKEUS Kilpailuihin voivat osallistua kaikki Tuusulan Luistelijoiden kilpa- ja taitajat A- sekä joissakin

Lisätiedot

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009 Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna Hämeenlinna 7.11.2009. Järjestäjä: Hämeenlinnan Taekwondoseura ry Kilpailukutsu Liikesarjakilpailut Hämeenlinnan Taekwondoseura järjestää liikesarjojen SM-liigan kilpailun

Lisätiedot

Kilpailun tie dot. Kilpailukutsu tiedostot Ohjelma(3).docx

Kilpailun tie dot. Kilpailukutsu tiedostot Ohjelma(3).docx Kilpailun tie dot Kilpailukutsu tiedostot Ohjelma(3).docx Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Loimaan Urheiluratsastajat ry:n (LoimURa) ja Naantalin Ratsastajat ry:n (NaR) yhteistyössä

Lisätiedot

Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009

Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009 Suomen ITF Taekwon-do ry ja Aitoon Taekwon-do ry järjestävät Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009 Kilpailupaikka: Pälkäneen Yhteiskoulu, Koulutie 13, 36600 Pälkäne Kilpailut

Lisätiedot

PORI OPEN 2013 OTTELU 1 / 5. PORI OPEN 2013 Ottelun SM-liiga + harrastajat

PORI OPEN 2013 OTTELU 1 / 5. PORI OPEN 2013 Ottelun SM-liiga + harrastajat PORI OPEN 2013 OTTELU 1 / 5 PORI OPEN 2013 Ottelun SM-liiga + harrastajat PORI OPEN 2013 OTTELU 2 / 5 Kilpailupäivä Lauan 11.05.2013 Perjan 19.00 20.00 Punnitusmahdollisuus kaikille Lauan (alustava aikataulu)

Lisätiedot

Yleisen sarjan C-, B- ja A-luokissa tanssitaan kaksi kierrosta: hidas 30 34 t/min ja nopea 48 58 t/min. Molemmilla kierroksilla Jam session.

Yleisen sarjan C-, B- ja A-luokissa tanssitaan kaksi kierrosta: hidas 30 34 t/min ja nopea 48 58 t/min. Molemmilla kierroksilla Jam session. Lindy hop sääntötarkennukset: Karsinnat: Karsinnoissa kaikissa luokissa ja sarjoissa tanssitaan yksi kierros. Lattialla saa olla useita pareja samaan aikaan. Musiikin kesto on intro + 1,30 min ja soiva

Lisätiedot

SUOMEN ITF TAEKWON-DO BLACK EAGLE TAEKWON-DO

SUOMEN ITF TAEKWON-DO BLACK EAGLE TAEKWON-DO SUOMEN ITF TAEKWON-DO ja BLACK EAGLE TAEKWON-DO JÄRJESTÄVÄT SM & HELMICUP -KILPAILUT 2017 Tervetuloa! KILPAILIJAT Senioreiden SM-kilpailut ovat avoimet kaikille Suomen ITF Taekwon-Do ry:n jäsenille, jotka

Lisätiedot

Amateur Tourin järjestää Helsinki International Horse Show/BCM Scanhorse Oy yhteistyössä Team Eurohorsen kanssa.

Amateur Tourin järjestää Helsinki International Horse Show/BCM Scanhorse Oy yhteistyössä Team Eurohorsen kanssa. SÄÄNNÖT JA OHJEET 05.03.2015 1 YLEISTÄ Uusittu Amateur Tour tarjoaa kaikille harrastekilpailijoille mahdollisuuden Kilpailla Tähtien Kanssa Helsinki International Horse Show ssa 22.-23.10.2015 kiehtovassa

Lisätiedot

Kilpailuissa noudatetaan STLL:n ja ISU:n kilpailusääntöjä kaudelle 2009-2010.

Kilpailuissa noudatetaan STLL:n ja ISU:n kilpailusääntöjä kaudelle 2009-2010. KILPAILUKUTSU Jyväskylän Taitoluisteluseura ry kutsuu STLL:n jäsenseurojen SM-kilpailupaikan lunastaneet luistelijat Jyväskylän Synergia- areenalle yksinluistelun ja jäätanssin SMsenioreiden ja SM-junioreiden

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2014 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2014 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2014 KILPAILUKUTSU PORI OPEN 2014, LIIGA 2/5 PORIN URHEILUTALO, PORI 10.5.2014 JÄRJESTÄJÄ: PORIN TAEKWONDOSEURA RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2/5 2014 Porin Taekwondoseura ry järjestää

Lisätiedot

Nurmijärven tanssiopisto SYVENTÄVÄT OPINNOT

Nurmijärven tanssiopisto SYVENTÄVÄT OPINNOT Nurmijärven tanssiopisto SYVENTÄVÄT OPINNOT SYVENTÄVÄT OPINNOT Kaikki oppilaat, jotka tällä hetkellä suorittavat syventäviä opintoja NTO:ssa SUORITTAVAT VIELÄ VANHAN OPETUSSUUNNITELMAN TUNTIMÄÄRIÄ: Laaja

Lisätiedot

Absolute Judging System -arviointimenetelmän käyttö 2019

Absolute Judging System -arviointimenetelmän käyttö 2019 Absolute Judging System -arviointimenetelmän käyttö 19 1. LÄHTÖKOHTA JA TAVOITTEET Tutkimuksen taustat ja tavoitteet Tutkimuksen tavoitteena on kerätä kokemuksia uuden kilpailijoiden suoritusten arviointimenetelmän

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU

KILPAILUKUTSU MUODOSTELMALUISTELUN I-LOHKON KANSALLISTEN SARJOJEN 1. KILPAILU JYVÄSKYLÄSSÄ 22.11.2015 Jyväskylän Taitoluisteluseura ry (JyTLS) kutsuu STLL:n jäsenseurojen I - lohkon muodostelmaluistelijoita tulokkaiden,

Lisätiedot

LIITE 2. Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma

LIITE 2. Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma LIITE 2 Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma 1 SISÄLTÖ 1 Showtanssin määritelmä...3 2 Showtanssitekniikka...4 3 Esiintyminen...4 4 Improvisaatio tie persoonalliseksi tanssijaksi...6

Lisätiedot

Porvoon Open

Porvoon Open Porvoon Open 8.10.2016 www.porvoontkd.fi Paikka: Oy Kokonhalli Ab Jääkiekkotie 3 06100 Porvoo www.kokonhalli.fi Porvoon taekwondo järjestää Suomen Taekwondoliiton otteluliigan osakilpailun. Mukana ovat

Lisätiedot

Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä

Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä 2017 23.2.2017 Horse Show osallistumisoikeudet jaetaan kilpailukalenterin mukaisessa aikajärjestyksessä. Mikäli ratsukko on saavuttanut osallistumisoikeuden

Lisätiedot

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Näitä sääntöjä sovelletaan kaikissa Suomen Curlingliiton järjestämissä kilpailuissa, joilla on SM-status. Tällaisia kilpailuja

Lisätiedot

AKATEMIA OPEN KILPAILUT OULUSSA

AKATEMIA OPEN KILPAILUT OULUSSA TAEKWON-DO AKATEMIA JÄRJESTÄÄ: AKATEMIA OPEN 2017 -KILPAILUT OULUSSA 14.1.2017 AIKUISTEN BLACK BELT CUP JUNIORIEN BLACK BELT CUP VÄRIVÖIDEN KILPAILUT A-, B-, C- JA D-JUNIORIEN KILPAILUT Tervetuloa! Jussi

Lisätiedot

Kilpailuvahvistus

Kilpailuvahvistus Kilpailuvahvistus 17.12.2016 MUODOSTELMALUISTELUN KUTSUKILPAILU 6.1.2017 VG-62 ry taitoluistelu kiittää ilmoittautumisestanne ja vahvistaa osallistumisenne muodostelmaluistelun kutsukilpailuun Turun Gatorade

Lisätiedot

Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää NÄÄSHALLI CUP

Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää NÄÄSHALLI CUP Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää 10.12.2016 NÄÄSHALLI CUP TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut. Kilpailut käydään lauantaina

Lisätiedot

Ikaalinen Open 2017 Ikaalisten Liikuntahalli

Ikaalinen Open 2017 Ikaalisten Liikuntahalli Ikaalinen Open 2017 Ikaalisten Liikuntahalli 20.5.2017 o d i pk a Ik +juniori ja harrastesarja Ta wondo ek mbat H o C Koulunpolku 4 39500 Ikaalinen Ottelu alle 21 SM a a li n e n Aika: Lauantai 20.5.2017

Lisätiedot