TALOUSHALLINNON ASTERI UUTISIA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TALOUSHALLINNON ASTERI UUTISIA 8.6.2010"

Transkriptio

1 TALOUSHALLINNON ASTERI UUTISIA Arvonlisäverokannan soveltaminen siirtymävaiheessa...4 Verotilin hyvitys- ja viivästyskorko sekä myöhästymismaksu...6 Ravintoedun verotusarvon muuttuminen...8 Uudet arvonlisäverokannat ja -tilit Asteri kirjanpitoon...10 SEPA aikatauluja...12 Tulosteiden esikatselu...14 Palkkalaskelmat sähköpostiin...15 Massalaskut sähköpostiin...15 Verkkolaskutus, Finvoice...15 Hinnasto alkaen... takasivu Atsoft Oy Mäkinen Puh. (09) Päivystys Fax (09)

2 Yhteystiedot p. (09) f. (09) Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B HELSINKI Ajo Soidintie 2:n puolelta ajoramppia pihalle, jossa vieraspaikkoja. Myynti ja asiakaspalvelu: Kaikissa Asteri ohjelmiin liittyvissä asioissa voit soittaa suoraan keskukseemme (09) Jätä soittopyyntö vastaajaan, soitamme takaisin. Käyttäjätuki ja neuvonta (09) atsoft@atsoft.fi Atso Mäkinen, myynti, koulutus ja asiakaskäynnit (09) atso.makinen@atsoft.fi Juha Mäkinen, verkkolaskutus, SEPA, tekniset asiat, Dos ohjelmat (09) juha.makinen@atsoft.fi Asteri uutiset atsoft@atsoft.fi (09)

3 Arvoisa vastaanottaja Arvonlisäverokantojen muuttumisen ja SEPAan siirtymisen vuoksi toimitimme Asteri ohjelmien vuosipäivitykset jo toukokuussa. Postipäivittäjät ovat saaneet CD-levyn ja päivitysvihkosen, nettipäivittäjille lähetimme sähköpostitiedotteen. SEPA aikatauluja Asteri ohjelmat on päivitetty SEPA aikaan. Ne toimivat sekä suomalaisten tilinumeroiden että IBAN tilinumeroiden kanssa. Asteri ohjelmien muuntotoiminto, muodostaa suomalaisesta tilinumerosta IBAN tilinumeron ja BIC koodin. Sen ansiosta IBAN tilinumeroita ei tarvitse kerätä palkkojen tai maksujen saajilta.. Hinnat muuttuvat Asteri ohjelmien hinnat nousevat alkaen. Hintamme ovat pysyneet lähes samana vuodesta 1987 alkaen. Asteri ohjelmat ovat tuona aikana kehittyneet ja monipuolistuneet ja laitteistoympäristö on monimutkaistunut. Jatkuvalla toiminnan tehostamisella, olemme pystyneet pitämään hinnat samoina jo 23 vuoden ajan. Hinnastomme hinnat ovat sisältäneet arvonlisäveron. Arvonlisäveron noustessa joudumme uusimaan hinnastot. Samassa yhteydessä tarkistamme hintoja vastaamaan tuotantokustannuksia. Ilmoitamme hinnat jatkossa ilman arvonlisäveron osuutta. Tilaa ohjelmat mennessä, niin saat vanhalla hinnalla. Kesäsijaisten perehdyttämiseen opetusvideot Kotisivuillamme olevia Asteri ohjelmien opetusvideoita. kannattaa hyödyntää kesäsijaisten opastamisessa Asteri ohjelmien käyttäjiksi. Referenssilistalta tekijä kesäksi tai pidemmäksi aikaa Kotisivuillamme on referenssilista Asteri käyttäjistä. Jos tarvitset Asteri ohjelman osaavaa tekijää esim. kesälomasijaiseksi, kannatta vilkaista listaa. Aurinkoista kesää toivottaa Atsoftin väki! Asteri uutiset (09)

4 Arvonlisäverokannan soveltaminen siirtymävaiheessa Arvonlisäverokantojen muutoksen voimaantulosäännöksiä käsitellään verohallinnon artikkelissa Keskeinen periaate Ennakkomaksuihin sovelletaan maksuhetken verokantaa. Muuten sovelletaan toimitushetken verokantaa. Sovellettavaan verokantaan ei vaikuta se ajankohta, milloin tavara on tilattu tai palvelu suoritettu, sopimus allekirjoitettu tai lasku kirjoitettu. Palvelut Uutta verokantaa sovelletaan, kun myyty palvelu on suoritettu tai palvelu on otettu omaan käyttöön tai sen jälkeen. Ennakkomaksuun sovelletaan kuitenkin maksuhetken verokantaa. Palvelusuorituksiin, jotka ovat kesken verokannan muuttuessa, sovelletaan päättymisajankohdan verokantaa. Palvelu on suoritettu, kun se on tosiasiallisesti asiakkaan käytettävissä. Esimerkki: Asiakas ostaa autokorjaamolta korjauspalvelun, joka valmistuu Jos auto luovutetaan asiakkaalle , sovelletaan 22% verokantaa. Jos auto luovutetaan asiakkaalle , sovelletaan 23% verokantaa. Asteri uutiset (09)

5 Jatkuvana suorituksena tapahtuva tavaran ja palvelun myynti Jatkuvana suorituksena tapahtuvat tavaran ja palvelun myynnit ovat myyntejä, joissa vastike määräytyy ajan kulumisen perusteella. Esimerkiksi vuokrauspalvelu on jatkuvaluonteinen suoritus. Jatkuvaluonteisia suorituksia eivät ole kertaluonteiset myynnit, joissa vastike suoritetaan useammassa erässä esim. osamaksukauppa tai rakennusurakka. Tällaisia suorituksia eivät myöskään ole sellaiset jatkuvaluonteiset myynnit, joissa veloitus ei perustu pelkästään aikaan vaan myös toimitettuun määrään. Jatkuvana suorituksena myyty tavara tai palvelu katsotaan toimitetuksi tai suoritetuksi kunkin suoritukseen liittyvän tilitysjakson päättyessä. Esimerkiksi, jos vuokranmaksujakso on , palvelu katsotaan suoritetuksi Palvelun myyntiin sovellettava verokanta on tällöin 23 % koko jaksolta. Jos myyjä saa ennakkomaksun ennen , myyntiin sovelletaan 22 %:n verokantaa. Alennukset, luottotappiot ym. oikaisuerät Annettuihin alennuksiin, luottotappioihin ja muihin oikaisueriin sovelletaan sitä verokantaa, joka oli voimassa, kun tavara toimitettiin tai palvelu suoritettiin tai sinä kuukautena, jolle yhteisöhankinta oli kohdistettava. Lisätietoa Asteri uutiset atsoft@atsoft.fi (09)

6 Verotilin hyvitys- ja viivästyskorko sekä myöhästymismaksu kirjanpidossa Osakeyhtiö Verotilille kirjatut hyvityskorot eivät ole veronalaista tuloa eivätkä viivästyskorot ja myöhästymismaksut tuloverotuksessa vähennyskelpoisia. Asteri Tuloveroilmoituksen malliperuskaavat 10.vim ja 10ki.vim on muutettu vastaamaan tässä artikkelissa mainittuja tiliöintejä. Niille voidaan perustaa tilit seuraavasti: Viivästyskorko: 7401 Korkokulut ei väh.kelp Korkokulut ja muut rahoituskulut muilta Veronkorotus: 6496 Ei väh.kelp. veronkorotukset Liiketoiminnan muut kulut Hyvityskorko: 7370 Korkotuotot ei-veronalaiset Muut korko- ja rahoitustuotot muilta Asunto- ja kiinteistöyhtiö Viivästyskorko: 7301 Korkokulut ei väh.kelp Korkokulut Veronkorotus: 5349 Veronkorotukset ei väh.kelp Muut hoitokulut Hyvityskorko: 7101 Korkotuotot ei-veronalaiset Korkotuotot Asteri uutiset (09)

7 Yhdistys Viivästyskorko: 7101 Sijoitus- ja rahoituskulut ei väh.kelp Sijoitus- ja rahoitustoiminnan kulut Veronkorotus: 6199 Veronkorotukset liiketoiminnasta ei väh.kelp Varainhankinnan kulut Veronkorotus: 4999 Veronkorotukset vars. toiminnasta ei väh.kelp Varsinaisen toiminnan muut kulut Tilille 4999 tulisivat korotukset silloin, kun yhdistyksellä ei ole liiketoimintaa. Hyvityskorko: 7001 Sijoitus- ja rahoitustuotot ei-veronalaiset Sijoitus- ja rahoitustoiminnan tuotot Tuloveroilmoituslomakkeilla verotilin erät esitetään seuraavasti: Lisätietoa 6B Korotus ja viivästyskorot -> Veronkorotukset 379 Hyvityskorot -> Veronpalautus Korotus ja viivästyskorot -> 3 Muut lisäykset Hyvityskorot -> 5 Veronpalautus 6 Korotus ja viivästyskorot -> 3 Muut lisäykset Hyvityskorot -> 5 Muut vähennykset 6C Kohta V "Yleishyödyllisen yhdistyksen tai säätiön veronalainen elinkeinotoiminta" Korotus ja viivästyskorot -> Muut lisäykset 224 Hyvityskorot -> Muut vähennykset 226 atsoft.fi/wk-verotilin-korot-ja-myohastymismaksut.htm atsoft.fi/vi-korotus-ja-viivastyskorot.htm Asteri uutiset atsoft@atsoft.fi (09)

8 Ravintoedun verotusarvo muuttuu Ravintoedun ja täysihoitoedun verotusarvot muuttuvat Ravintoedun verotusarvo laskee 5,70 eurosta 5,30 euroon. Verotusarvon muuttaminen massa-ajona Asteri palkanmaksussa on toiminto, jolla voidaan lisätä tai muuttaa rivi kaikille tämänkertaisille palkansaajille Toiminnon avulla voidaan lisätä rivi, muuttaa selitettä, määrää, a- hintaa, kustannuspaikkaa tai koodia Kohdistaminen tapahtuu siten, että ensin valitaan mistä palkan osiosta on kyse (rahapalkka, luontaisedut, korvaukset, vähennettävät erät jne) ja sitten annetaan koodi, jota riviä muutetaan. Verotusarvon muuttaminen massa-ajona Maksaessasi heinäkuun palkkoja, valitse palkkojensyöttötilassa tiedosto / lisää tai muokkaa tämäkertaisille rivi. Valitse osioksi luontoisedut Anna a-hinnaksi 5,30 ja valitse samalta riviltä [x] kyllä, a-hinnan. Anna koodiksi ravintoedun koodi rav ja napsauta kirjoita Nyt ohjelma muuttaa kaikille tämänkertaisille palkansaajille ravintoedun a-hinnaksi 5,30 Mikäli seuraavilla palkanmaksukerroilla tulee uusia palkansaajia, korjaa näille ravintoedun verotusarvo käsin tai em. massa-ajolla. Lisätietoa atsoft.fi/wp-korvaa-tieto-tamankertaisille.htm Asteri uutiset atsoft@atsoft.fi (09)

9 Ravintoedun verotusarvon muuttaminen Tämä sama kuva selvempänä on nettisivulla atsoft.fi/wp-korvaa-tieto-tamankertaisille.htm Asteri uutiset (09)

10 Arvonlisäverolain muutos Asteri kirjanpidossa Asteri kirjanpidon versiosta alkaen ohjelmassa on huomioitu arvonlisäverokantojen muuttuminen. ALV-kanta on aina tilikohtainen: yhdelle tilille kirjataan vain yhden verokannan tapahtumia Tästä syystä ALV-velvollisten kirjanpitoihin tulee lisätä uudet tilit uusia verokantoja varten Tilien lisäämiseen on ohjelmaan tehty automaattisia toimintoja ALV-tilien lisäystoiminto Tilikaudet -ikkunan valinnalla tiedosto / lisää uudet ALV-tilit saat lisättyä uudet ALV-kannat ja niitä varten tilit: Asteri uutiset atsoft@atsoft.fi (09)

11 Ohjelma ehdottaa lisättäviä tilejä, jotka on muodostettu vastaavista vanhoista tileistä muuttamalla ALV-tunnukseen ja tilin nimeen uuden alv-prosentin. Tilinumeroksi on etsitty tilinpäätösrungon samasta tilivälistä vapaa tilinumero. Ellei nelinumeroisille tileille ole tilaa, ohjelma ehdottaa sopivaa viisinumeroista tilinumeroa. Muita lisäystapoja Tilit voidaan lisätä myös tekemällä csv-tiedoston ja lisäämällä siellä olevat tilit useaan yritykseen yhdellä ajolla. Tarkemmat ohjeet Tarkemmat ohjeet tilien lisäämiseen ovat kirjanpidon vuosipäivitysvihkosessa sekä nettiartikkelissa Alv-kantojen nousu 1 %-yksiköllä Asteri kirjanpidossa atsoft.fi/wk-alv-kantojen-muutos.htm asteri.fi/pdf/wkpv10.pdf Asteri uutiset atsoft@atsoft.fi (09)

12 SEPA aikatauluja Asteri ohjelmat ovat SEPA valmiita. Voit ottaa SEPA ominaisuudet käyttöön siinä tahdissa, kuin tarkoituksenmukaista on. Palkanmaksu: SEPA XML ja SALA -koodi Suosittelemme siirtymistä SEPA maksamiseen siinä vaiheessa, kun pankki on luopumassa TSA -aineiston vastaanotosta. Palkanmaksun valinta Muokkaa / Tilistä IBAN ja BIC muodostaa suomalaisesta pankkitilistä IBAN tilinumeron ja BIC koodin. Maksettavista palkoista tallennetaan SEPA XML maksuaineiston mukaan ns. SALA - koodi, joka kertoo kyseessä olevan palkkaaineiston. SEPA XML tiedosto lähetetään pankkiin joko nettipankin eräsiirtoominaisuudella tai pankkiyhteysohjelmalla. Laskutus: IBAN ja BIC laskulomakkeelle Laskulomakkeelle on syytä tulostaa sekä suomalainen tilinumero että IBAN tilinumero ja BIC koodi. ks. tarkemmat ohjeet laskutuksen päivitysvihkosesta tai tukisivuilta. Ostoreskontra: SEPA XML maksuaineisto (C2B XML, ISO 20022) Voit maksaa ostolaskut LMP.-maksuina niin kauan, kuin pankki ottaa LMP aineistoa vastaan. Sepa maksuihin kannattaa siirtyä siinä vaiheessa, kun pankki on luopumassa LMP aineiston vastaanotosta. Myyjäkortiston valinta Muokkaa Tilistä IBAN ja BIC muodostaa automaattisesti suomalaisista tilinumeroista IBAN tilinumeron ja BIC koodin. SEPA maksuaineisto tallennetaan Avoimet ostolaskut tilassa valinnalla maksu Tulosta maksulista SEPA-tilisiirron XMLtiedostoksi. SEPA XML tiedosto lähetetään pankkiin joko nettipankin eräsiirtoominaisuudella tai pankkiyhteysohjelmalla. Asteri uutiset atsoft@atsoft.fi (09)

13 Tilinumeroiden muuttaminen IBAN tilinumeroiksi Kotisivuiltamme voi ladata sepasteri apuohjelman tilinumeroiden muuntamiseen suomalaisesta selväkielisestä tai konekielisestä tilinumerosta IBAN tilinumeroksi ja BIC koodiksi tai toiseen suuntaa. Ohjelmalle syötetään tilinumero. Se muuntaa suomalaisen tilinumeron IBAN tilinumeroksi ja BIC koodiksi IBAN tilinumeron se muuntaa suomalaiseksi tilinumeroksi Sepasterin voi ladata osoitteesta asteri.fi/tiedostot/apuohjelmat/sepasteri.exe Suomalainen tilinumero vs. IBAN ja BIC Suomalainen tilinumero: IBAN: FI BIC: HELSFIHH Lisätietoa atsoft.fi/sepa.htm Asteri uutiset (09)

14 Tulosteet sähköpostiin, tulosteiden esikatselu Paperitulosteiden lähettämiseen sähköpostilla suosittelemme pdffactory -apuohjelmaa. Se asentuu tulostimeksi ja sille otetut tulosteet tulostuvat esikatseluikkunaan, josta ne voidaan tallentaa pdf tiedostoiksi ja lähettää sähköpostilla vastaanottajille. pdffactorystä lisätietoa atsoft.fi/pdffactory.htm Asteri uutiset (09)

15 Palkkalaskelmat sähköpostiin Asteri palkanmaksuun on tehty ominaisuus, jolla palkkalaskelmat voidaan lähettää yhdellä ajolla sähköpostilla palkansaajille. Sähköpostin lähettäminen toimii sellaisilla SMTP -palvelimilla, jotka eivät vaadi sisäänkirjautumista. Ominaisuuden käyttöönotto on neuvottu nettiartikkelissa atsoft.fi/palkkalaskelmat-sahkopostiin.htm Laskujen lähettäminen massapostituksena sähköpostiin Asteri lähete/laskutusohjelmassa on ominaisuus, jolla laskut voidaan lähettää massapostituksena sähköpostilla vastaanottajille. Sähköpostin lähettäminen toimii sellaisilla SMTP -palvelimilla, jotka eivät vaadi sisäänkirjautumista. Ominaisuuden käyttöönotto on neuvottu nettiartikkelissa atsoft.fi/laskut-sahkopostitse.htm Sähköinen laskutus, Finvoice verkkolaskut Sähköisten laskujen lähettäminen Asterilla käy seuraavasti: 1. Hanki Asteri lähete/laskutusohjelma 2. Tee sopimus pankkisi kanssa verkkolaskujen lähettämisestä 3. Tee verkkolaskut Asterilla 4. Lähetä ne pankkiin verkkopankin tai pankkiyhteysohjelman avulla Lisätietoja verkkolaskun käyttöönotosta nettiartikkelissa atsoft.fi/finvoice.htm Asteri uutiset (09)

16 *.MQ14* Hinnasto (hintoihin lisätään alv 23%) KIRJANPITO mm. Kirjanpito, alv-laskelma, tilinpäätös, tase-erittelyt Tuloveroilmoitus Yhteisön sähköinen tuloveroilmoitus, lisäosa kirjanpitoon 300 PALKANMAKSU Palkanlaskenta, kausiveroilmoitus, vuosi-ilmoitus 500 LASKUTUS Laskutus, asiakas- ja tuotekortisto, myyntireskontra 500 LÄHETE/LASKUTUS Laskutus + läheteosa (Finvoice, sarjalaskutus) Lähetelaskutusosa Lisäosana Asteri laskutukseen, kun on ylläpitosopimus lisäosana Asteri laskutukseen, kun ei ole ylläpitosopimusta TILAUSTENKÄSITTELY Tilaus / toimitusketjun hallintaan OSTORESKONTRA Ostolaskujen seurantaan, tiliöintiin, kustannuspaikkaseurantaan 500 ISÄNNÖINTI mm. taloyhtiön vastikeseurantaan, vuokranantajalle 500 TEHTÄVÄSEURANTA asiakashallinta / CRM tilitoimistoille ja palveluyrityksille 500 Ylläpitosopimus Postipäivittäjälle Neuvontapalvelu, päivitykset netistä ja postitse kerran vuodessa alk. 90 /v Nettipäivittäjälle Neuvontapalvelu, päivitykset netistä. alk. 72 /v Päivitykset ei-ylläpitosopimusasiakkaalle Päivitysmaksu uusimpaan ohjelmaversioon kun ei ole voimassaolevaa ylläpitosopimusta alk. 200 Vanhan Asteri Dos ohjelman vaihtohinta Vaihto dos->win Vanhasta Asteri dos ohjelmasta kun on ylläpitosopimus alkaen 250 Vaihto dos-> win Vanhasta Asteri dos ohjelmasta kun ei ole ylläpitosopimusta alkaen 350 Puhelintuki, etätukineuvonta Etätukineuvonta Nämä hinnat ovat voimassa kun - neuvotaan ohjelmaa, johon ei ole ylläpitosopimusta - neuvotaan asiaa, joka ei sisälly ylläpitosopimukseen enint. 20 min 40 enint. 30 min 60 enint. 40 min 80 enint. 50 min 100 enint. 1 h 120 Hintoihin lisätään arvonlisävero 23 % Ohjelmat ovat moniyritys / tilitoimistoversioita vakiona soveltuen mm. tilitoimistoille. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Voimassaoleva hinnasto Asteri uutiset atsoft@atsoft.fi (09)

Asteri Laskutus (Dos)

Asteri Laskutus (Dos) Asteri Laskutus (Dos) Vuosipäivitys 29.11.2012 ALV % nousu 23% -> 24% Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh. (09) 350 75 30 Päivystys atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 55 32 0400 316 088 Viime hetken tiedot

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE

ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 Asteri Ostoreskontralla seurataan avoimia ostolaskuja, tulostetaan erääntymisraportit

Lisätiedot

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI LÄHETELASKUTUS Asteri Lähetelaskutus on Asteri Laskutus-ohjelman lisäosa.

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA

ASTERI OSTORESKONTRA ASTERI OSTORESKONTRA Vuosipäivitys 23.8.2013 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2. VERKKOLASKUJEN

Lisätiedot

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS 26.8.2014. Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS 26.8.2014. Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft. ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS 26.8.2014 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 KÄYNNISTYSKUVAKE...

Lisätiedot

ASTERI TAPAHTUMAT NETTISELAIMESTA KIRJANPITOON - LISÄOSAN ESITE

ASTERI TAPAHTUMAT NETTISELAIMESTA KIRJANPITOON - LISÄOSAN ESITE ASTERI TAPAHTUMAT NETTISELAIMESTA KIRJANPITOON - LISÄOSAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 3 TAPAHTUMAT NETTISELAIMESTA KIRJANPITOON Pankkistandardin

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA

ASTERI OSTORESKONTRA ASTERI OSTORESKONTRA Vuosipäivitys 14.4.2011 Sisältäen mm. - Rakentamispalvelun käännetty alv - Uudet pankkiviivakoodit ja RF-viite Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 75 30 www.atsoft.fi 00700

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE

ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE ASTERI OSTORESKONTRAOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 Asteri Ostoreskontralla seurataan avoimia ostolaskuja, tulostetaan erääntymisraportit laskuista ja

Lisätiedot

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS Atsoft Oy Mäkinen Puh (09) Päivystys

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS Atsoft Oy Mäkinen   Puh (09) Päivystys ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS 24.9.2013 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 3 2. PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN...

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO. Vuosipäivitys 23.9.2013. Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys: 0400 316 088 atsoft@atsoft.

ASTERI KIRJANPITO. Vuosipäivitys 23.9.2013. Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys: 0400 316 088 atsoft@atsoft. ASTERI KIRJANPITO Vuosipäivitys 23.9.2013 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys: 0400 316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 3 2. PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 3.

Lisätiedot

Asteri Tehtäväseuranta (työajanseuranta tilitoimistolle)

Asteri Tehtäväseuranta (työajanseuranta tilitoimistolle) Asteri Tehtäväseuranta (työajanseuranta tilitoimistolle) Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 Asteri Tehtäväseuranta Asteri Tehtäväseuranta ohjelmalla

Lisätiedot

ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS. Vuosipäivitys 20.8.2013

ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS. Vuosipäivitys 20.8.2013 ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS Vuosipäivitys 20.8.2013 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys: 0400 316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN...

Lisätiedot

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA VUOSIPÄIVITYS 29.11.2016 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 ASTERI-SUORITTEET KUSTANNUSPAIKKOJEN

Lisätiedot

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 ASTERI LÄHETELASKUTUS Asteri Lähetelaskutus on Asteri Laskutus-ohjelman lisäosa.

Lisätiedot

ASTERI ISÄNNÖINTIOHJELMAN ESITE

ASTERI ISÄNNÖINTIOHJELMAN ESITE ASTERI ISÄNNÖINTIOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI ISÄNNÖINTI Asteri Isännöinti-ohjelma on tarkoitettu taloyhtiön vastikkeiden,

Lisätiedot

ASTERI PALKANMAKSUOHJELMAN ESITE

ASTERI PALKANMAKSUOHJELMAN ESITE ASTERI PALKANMAKSUOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI PALKANMAKSU Asteri Palkanmaksu on kotimainen palkanmaksuohjelmisto, joka soveltuu

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY VUOSIPÄIVITYS

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY VUOSIPÄIVITYS ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY VUOSIPÄIVITYS 5.10.2018 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi Hyvä Asteri Tilaustenkäsittelyn käyttäjä! Tämä on Asteri Tilaustenkäsittelyn vuosipäivitys

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS

ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS 17.11.2017 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 ETÄTUKI, TUKISIVUT, OHJELMAPÄIVITYS...

Lisätiedot

ASTERI ISÄNNÖINTI VUOSIPÄIVITYS

ASTERI ISÄNNÖINTI VUOSIPÄIVITYS ASTERI ISÄNNÖINTI VUOSIPÄIVITYS 29.11.2017 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 ETÄTUKI, TUKISIVUT, OHJELMAPÄIVITYS... 5

Lisätiedot

ASTERI MONIPANKKI VUOSIPÄIVITYS

ASTERI MONIPANKKI VUOSIPÄIVITYS ASTERI MONIPANKKI VUOSIPÄIVITYS 10.10.2018 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 OHJELMAN UUDISTUKSIA... 5 2.1 VARMENTEIDEN

Lisätiedot

ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS

ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS VUOSIPÄIVITYS 17.11.2017 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 ETÄTUKI, TUKISIVUT,

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Asteri Tilaustenkäsittely on ohjelma yrityksen tilaus/toimitusketjun

Lisätiedot

ASTERI TULOVEROILMOITUSOHJELMAN ESITE

ASTERI TULOVEROILMOITUSOHJELMAN ESITE ASTERI TULOVEROILMOITUSOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 Asteri Tuloveroilmoitus ohjelman avulla voit tehdä yhteisön sähköisen tuloveroilmoituksen.

Lisätiedot

ASTERI PALKANMAKSU. Vuosipäivitys 27.1.2011

ASTERI PALKANMAKSU. Vuosipäivitys 27.1.2011 ASTERI PALKANMAKSU Vuosipäivitys 27.1.2011 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystys: 0400-316 088 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 atsoft@atsoft.fi www.atsoft.fi JOHDANTO Tämä on

Lisätiedot

ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE

ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 ASTERI JOHDON RAPORTOINTI OHJELMA Asteri Johdon raportointi -ohjelma on sisäisen laskennan

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA

ASTERI OSTORESKONTRA ASTERI OSTORESKONTRA Vuosipäivitys 13.9.2012 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 ALV-PROSENTTIEN MUUTOKSET VAPAASTI SYÖTETTÄVISSÄ...

Lisätiedot

SEPA ETENEE TIEDOTE 1.9.2011

SEPA ETENEE TIEDOTE 1.9.2011 SEPA ETENEE TIEDOTE 1.9.2011 Sisältäen mm. - SEPA-siirtymän aikataulut - Laskutuksen SEPA-muutokset - Ostoreskontran SEPA-muutokset - Palkanmaksun SEPA-muutokset - Isännöinnin SEPA-muutokset Atsoft Oy

Lisätiedot

ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS

ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS Vuosipäivitys 9.9.2009 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088, 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 0400-505 596, 0500-703 730

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Vuosipäivitys 24.9.2013 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2. ARVONLISÄVERO

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS

ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS 5.8.2018 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 OSTORESKONTRAOHJELMAN UUDISTUKSIA... 5

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO. Vuosipäivitys 10.9.2014. Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys: 0400 316 088 atsoft@atsoft.

ASTERI KIRJANPITO. Vuosipäivitys 10.9.2014. Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys: 0400 316 088 atsoft@atsoft. ASTERI KIRJANPITO Vuosipäivitys 10.9.2014 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys: 0400 316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN...4 2 PÄIVÄKIRJAN KIRJAAMISTA

Lisätiedot

ASTERI ISÄNNÖINTI. Vuosipäivitys 1.2.2012. Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.

ASTERI ISÄNNÖINTI. Vuosipäivitys 1.2.2012. Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft. ASTERI ISÄNNÖINTI Vuosipäivitys 1.2.2012 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 TILISIIRROT, IBAN JA

Lisätiedot

ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE

ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE ASTERI JOHDON RAPORTOINTI - LISÄOSAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 ASTERI JOHDON RAPORTOINTI OHJELMA Asteri Johdon raportointi -ohjelma on sisäisen laskennan

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO VUOSIPÄIVITYS 8.10.2012

ASTERI KIRJANPITO VUOSIPÄIVITYS 8.10.2012 ASTERI KIRJANPITO VUOSIPÄIVITYS 8.10.2012 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys: 0400 316 088 atsoft@atsoft.fi Hyvä Asteri Kirjanpidon käyttäjä! Tämä on Asteri Kirjanpidon vuosipäivitys

Lisätiedot

ASTERI TAPAHTUMAT NETTISELAIMESTA KIRJANPITOON - LISÄOSAN ESITE

ASTERI TAPAHTUMAT NETTISELAIMESTA KIRJANPITOON - LISÄOSAN ESITE ASTERI TAPAHTUMAT NETTISELAIMESTA KIRJANPITOON - LISÄOSAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 3 TAPAHTUMAT NETTISELAIMESTA KIRJANPITOON Pankkistandardin mukaisen

Lisätiedot

ASTERI ISÄNNÖINTI. Vuosipäivitys 19.8.2013

ASTERI ISÄNNÖINTI. Vuosipäivitys 19.8.2013 ASTERI ISÄNNÖINTI Vuosipäivitys 19.8.2013 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 SUOMALAINEN SUORAVELOITUS PÄÄTTYY 31.1.2014... 5

Lisätiedot

Tk-Pesu Arvonlisäveron muutos ja SEPA

Tk-Pesu Arvonlisäveron muutos ja SEPA Tk-Pesu Arvonlisäveron muutos ja SEPA Luku T Sisällysluettelo Sisällysluettelo 1 Arvonlisäveron muutos 1.7.2010 2 Veromuutoksen vaikutus Tk-Pesussa 2 Välilaskutuksen rajaukset 3 Arvonlisäveroprosentin

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS

ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS ASTERI OSTORESKONTRA VUOSIPÄIVITYS 29.11.2016 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 MAKSUPERUSTEINEN ARVONLISÄVERO... 5 2.1

Lisätiedot

Asteri Tehtäväseuranta (työajanseuranta tilitoimistolle)

Asteri Tehtäväseuranta (työajanseuranta tilitoimistolle) Asteri Tehtäväseuranta (työajanseuranta tilitoimistolle) Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 Asteri Tehtäväseuranta Asteri Tehtäväseuranta ohjelmalla seurataan aikataulutettuja

Lisätiedot

ASTERI LÄHETELASKUTUS SUORAVELOITUKSEN KORVAAMINEN E-LASKULLA JA SUORAMAKSULLA 29.10.2012

ASTERI LÄHETELASKUTUS SUORAVELOITUKSEN KORVAAMINEN E-LASKULLA JA SUORAMAKSULLA 29.10.2012 ASTERI LÄHETELASKUTUS SUORAVELOITUKSEN KORVAAMINEN E-LASKULLA JA SUORAMAKSULLA 29.10.2012 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys: 0400 316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1.

Lisätiedot

ASTERI ISÄNNÖINTIOHJELMAN ESITE

ASTERI ISÄNNÖINTIOHJELMAN ESITE ASTERI ISÄNNÖINTIOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi ASTERI ISÄNNÖINTI Asteri Isännöinti-ohjelma on tarkoitettu taloyhtiön vastikkeiden, vuokrien ja muiden

Lisätiedot

Asteri Palkanmaksu Dos Vuosipäivitys 18.5.2010

Asteri Palkanmaksu Dos Vuosipäivitys 18.5.2010 Asteri Palkanmaksu Dos Vuosipäivitys 18.5.2010 Päivityksen asentaminen...4 Siirtyminen IBAN tilinumeroihin ja BIC koodeihin...6 - maksajalle IBAN ja BIC...6 - palkansaajille IBAN ja BIC...8 Pitkät IBAN

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO VUOSIPÄIVITYS

ASTERI KIRJANPITO VUOSIPÄIVITYS ASTERI KIRJANPITO VUOSIPÄIVITYS 27.11.2017 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 5 2 MAAHANTUONNIN ARVONLISÄVEROTUS... 6 3 UUDET

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA Windows-ohjelma. Vuosipäivitys 3.10.2006

ASTERI OSTORESKONTRA Windows-ohjelma. Vuosipäivitys 3.10.2006 ASTERI OSTORESKONTRA Windows-ohjelma Vuosipäivitys 3.10.2006 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh. (09)350 7530 Päivystykset: 0400 316 088, 0400 505 596 00700 Helsinki Fax. (09) 351 5532 0500 703 703

Lisätiedot

ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS

ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS VUOSIPÄIVITYS 22.8.2018 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 LASKUTUSOHJELMAN UUDISTUKSIA...

Lisätiedot

ASTERI PALKANMAKSU VUOSIPÄIVITYS

ASTERI PALKANMAKSU VUOSIPÄIVITYS ASTERI PALKANMAKSU VUOSIPÄIVITYS 5.12.2017 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 5 2. VUOSI-ILMOITUKSET VEROVUODELTA 2017...

Lisätiedot

ASTERI PALKANMAKSUOHJELMAN ESITE

ASTERI PALKANMAKSUOHJELMAN ESITE ASTERI PALKANMAKSUOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 ASTERI PALKANMAKSU Asteri Palkanmaksu on kotimainen palkanmaksuohjelmisto, joka soveltuu pienten yritysten

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO. Vuosipäivitys 17.3.2010

ASTERI KIRJANPITO. Vuosipäivitys 17.3.2010 ASTERI KIRJANPITO Vuosipäivitys 17.3.2010 - sisältäen mm. alv:n nousun Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 atsoft@atsoft.fi

Lisätiedot

Asteri Kirjanpito Dos ALV% nousu 1 %-yksiköllä Vuosipäivitys 3.5.2010

Asteri Kirjanpito Dos ALV% nousu 1 %-yksiköllä Vuosipäivitys 3.5.2010 Asteri Kirjanpito Dos ALV% nousu 1 %-yksiköllä Vuosipäivitys 3.5.2010 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh. (09) 350 75 30 Päivystys: atsoft@atsoft.fi Fax (09) 350 75 321 0400 316 088 Viime hetken tiedot

Lisätiedot

ASTERI PALKANMAKSU. Vuosipäivitys

ASTERI PALKANMAKSU. Vuosipäivitys ASTERI PALKANMAKSU Vuosipäivitys 19.3.2010 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystys: 0400-316 088 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 atsoft@atsoft.fi www.atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA. Vuosipäivitys 19.3.2010

ASTERI OSTORESKONTRA. Vuosipäivitys 19.3.2010 ASTERI OSTORESKONTRA Vuosipäivitys 19.3.2010 - sisältäen mm. alv:n nousun Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 atsoft@atsoft.fi

Lisätiedot

TK-Vuokrat järjestelmän verokannan muutos

TK-Vuokrat järjestelmän verokannan muutos TK-Vuokrat järjestelmän verokannan muutos 1.1.2013 Ohessa koontia arvonlisäverokannan muutoksiin liittyen Tuomas Niemi / Identoi Oy I d e n t o i O y K e l l o n k ä r k i 1 0 7 0 4 6 0 K u o p i o 010-4

Lisätiedot

ASTERI LASKUTUSOHJELMAN ESITE

ASTERI LASKUTUSOHJELMAN ESITE ASTERI LASKUTUSOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI LASKUTUS sisältää seuraavat osat ASIAKASKORTISTO - asiakas-, jäsen- ym. rekisterien

Lisätiedot

ASTERI ISÄNNÖINTI VUOSIPÄIVITYS

ASTERI ISÄNNÖINTI VUOSIPÄIVITYS ASTERI ISÄNNÖINTI VUOSIPÄIVITYS 9.8.2018 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 LUKEMALASKUTUS... 5 3 ÄÄNILUETTELO... 5 4

Lisätiedot

Resteri myyntireskontra (Dos)

Resteri myyntireskontra (Dos) Resteri myyntireskontra (Dos) (lisäohjelma peruslaskutukseen: "laajempi myyntireskontra") Vuosipäivitys 25.10.2006 Atsoft Oy Mäkinen puh (09) 350 7530 0400-316 088 www.atsoft.fi Malminkaari 21 B fax (09)

Lisätiedot

Asteri Ostoreskontra (Dos)

Asteri Ostoreskontra (Dos) Asteri Ostoreskontra (Dos) Vuosipäivitys 11.9.2009 Päivityksen asentaminen... 4 SEPA, IBAN ja BIC... 6 Uudelle koneelle siirtäminen... 13 Tulostaminen muistioon... 19 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh.

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA Windows-ohjelma. Vuosipäivitys 13.9.2007

ASTERI OSTORESKONTRA Windows-ohjelma. Vuosipäivitys 13.9.2007 ASTERI OSTORESKONTRA Windows-ohjelma Vuosipäivitys 13.9.2007 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 75 30 Päivystykset: 0400 316 088, 0400 505 596 00700 Helsinki Fax (09) 350 75 321 www.atsoft.fi

Lisätiedot

ASTERI ISÄNNÖINTI VUOSIPÄIVITYS

ASTERI ISÄNNÖINTI VUOSIPÄIVITYS ASTERI ISÄNNÖINTI VUOSIPÄIVITYS 29.11.2016 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 SUORA PANKKIYHTEYS ASTERI MONIPANKILLA...

Lisätiedot

TALOUSHALLINNON ASTERI UUTISIA 1.12.2010

TALOUSHALLINNON ASTERI UUTISIA 1.12.2010 TALOUSHALLINNON ASTERI UUTISIA 1.12.2010 Glögille 16.12.2010... 2 Kurssit helmikuussa 2011... 2 Päivitä Asteri ohjelma... 3 SEPA-aikatauluja... 4 - mikä muuttuu, mikä pysyy ennallaan Rakennusalan käännetty

Lisätiedot

TALOUSHALLINNON ASTERI UUTISIA 12.2.2009

TALOUSHALLINNON ASTERI UUTISIA 12.2.2009 TALOUSHALLINNON ASTERI UUTISIA 12.2.2009 Referenssiluettelo...4 Käyttöohjeet päivitetty...5 IBAN ja BIC muunto-ohjelma...6 Matalapalkkatuki...7 ALV alarajahuojennus...7 Konekieliset valvontailmoitukset...7

Lisätiedot

Asteri Ostoreskontra (Dos)

Asteri Ostoreskontra (Dos) Asteri Ostoreskontra (Dos) Vuosipäivitys 3.10.2008 Päivityksen asentaminen... 4 SEPA, IBAN ja BIC... 6 Uudelle koneelle siirtäminen... 13 Tulostaminen muistioon... 19 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B

Lisätiedot

NIKSEJÄ ASTERI KÄYTTÄJILLE 12.12.2007

NIKSEJÄ ASTERI KÄYTTÄJILLE 12.12.2007 NIKSEJÄ ASTERI KÄYTTÄJILLE 12.12.2007 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh. (09) 350 75 30 Päivystys 0400 316 088 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75 321 www.atsoft.fi Sisällysluettelo Tulosteet sähköpostiin...

Lisätiedot

ASTERI PALKANMAKSUOHJELMAN ESITE

ASTERI PALKANMAKSUOHJELMAN ESITE ASTERI PALKANMAKSUOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 ASTERI PALKANMAKSU Asteri Palkanmaksu on kotimainen palkanmaksuohjelmisto, joka soveltuu pienten yritysten

Lisätiedot

Resteri laskutus (Dos) ("enemmän asiakkaita ja tuotteita; monipuolisempi reskontra)

Resteri laskutus (Dos) (enemmän asiakkaita ja tuotteita; monipuolisempi reskontra) Resteri laskutus (Dos) ("enemmän asiakkaita ja tuotteita; monipuolisempi reskontra) Vuosipäivitys 11.10.2006 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Päivystys: Malminkaari 21 B Puh (09)3507530 0400 316 088 00700

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY. Vuosipäivitys 17.3.2010

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY. Vuosipäivitys 17.3.2010 ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Vuosipäivitys 17.3.2010 - sisältäen mm. alv:n nousun Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 atsoft@atsoft.fi

Lisätiedot

ASTERI PALKANMAKSU. Vuosipäivitys 21.10.2008

ASTERI PALKANMAKSU. Vuosipäivitys 21.10.2008 ASTERI PALKANMAKSU Vuosipäivitys 21.10.2008 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088, 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 0400-505 596, 0500-703 730 http://www.atsoft.fi

Lisätiedot

ASTERI PALKANMAKSU VUOSIPÄIVITYS 10.9.2014. Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys: 0400 316 088 atsoft@atsoft.

ASTERI PALKANMAKSU VUOSIPÄIVITYS 10.9.2014. Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys: 0400 316 088 atsoft@atsoft. ASTERI PALKANMAKSU VUOSIPÄIVITYS 10.9.2014 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys: 0400 316 088 atsoft@atsoft.fi Tämä on Asteri Palkanmaksun vuosipäivitys 10.9.2014. Tässä vihkosessa

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA. Vuosipäivitys 13.10.2008

ASTERI OSTORESKONTRA. Vuosipäivitys 13.10.2008 ASTERI OSTORESKONTRA Vuosipäivitys 13.10.2008 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088, 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 0400-505 596, 0500-703 730 http://www.atsoft.fi

Lisätiedot

ASTERI ISÄNNÖINTI Windows-ohjelma. Vuosipäivitys 18.9.2007

ASTERI ISÄNNÖINTI Windows-ohjelma. Vuosipäivitys 18.9.2007 ASTERI ISÄNNÖINTI Windows-ohjelma Vuosipäivitys 18.9.2007 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 75 30 Päivystykset: 0400 316 088, 0400 505 596 00700 Helsinki Fax (09) 350 75 321 www.atsoft.fi

Lisätiedot

ASTERI ISÄNNÖINTI. Suoraveloituksen korvaaminen e-laskulla ja suoramaksulla 12.10.2012

ASTERI ISÄNNÖINTI. Suoraveloituksen korvaaminen e-laskulla ja suoramaksulla 12.10.2012 ASTERI ISÄNNÖINTI Suoraveloituksen korvaaminen e-laskulla ja suoramaksulla 12.10.2012 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. SUORAVELOITUS

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO VUOSIPÄIVITYS

ASTERI KIRJANPITO VUOSIPÄIVITYS ASTERI KIRJANPITO VUOSIPÄIVITYS 22.10.2018 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 5 2 LIITTYMÄTOIMINTOJEN UUDISTUKSIA... 6 3

Lisätiedot

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA. Vuosipäivitys 22.10.2009

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA. Vuosipäivitys 22.10.2009 ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA Vuosipäivitys 22.10.2009 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088, 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 0400-505 596, 0500-703 730 http://www.atsoft.fi

Lisätiedot

ASTERI PALKANMAKSU. Vuosipäivitys 11.11.2009

ASTERI PALKANMAKSU. Vuosipäivitys 11.11.2009 ASTERI PALKANMAKSU Vuosipäivitys 11.11.2009 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088, 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 0400-505 596, 0500-703 730 http://www.atsoft.fi

Lisätiedot

ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS

ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS Vuosipäivitys 22.10.2008 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088, 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 0400-505 596, 0500-703

Lisätiedot

ASTERI ISÄNNÖINTI. Vuosipäivitys 21.10.2009

ASTERI ISÄNNÖINTI. Vuosipäivitys 21.10.2009 ASTERI ISÄNNÖINTI Vuosipäivitys 21.10.2009 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088, 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 0400-505 596, 0500-703 730 http://www.atsoft.fi

Lisätiedot

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA. Vuosipäivitys 19.3.2010

ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA. Vuosipäivitys 19.3.2010 ASTERI TEHTÄVÄSEURANTA Vuosipäivitys 19.3.2010 - sisältäen alv:n nousun Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystys: 0400-316 088 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 atsoft@atsoft.fi www.atsoft.fi

Lisätiedot

ASTERI MONIPANKKI VUOSIPÄIVITYS

ASTERI MONIPANKKI VUOSIPÄIVITYS ASTERI MONIPANKKI VUOSIPÄIVITYS 18.11.2017 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 KAIKKI PANKIT MUKANA... 5 3 SELVÄKIELISET

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO-OHJELMAN ESITE

ASTERI KIRJANPITO-OHJELMAN ESITE ASTERI KIRJANPITO-OHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI KIRJANPITO Asteri Kirjanpito on suomalainen, kahdenkertaista kirjanpitoa tekevä

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO Windows-ohjelma. Vuosipäivitys 13.9.2007

ASTERI KIRJANPITO Windows-ohjelma. Vuosipäivitys 13.9.2007 ASTERI KIRJANPITO Windows-ohjelma Vuosipäivitys 13.9.2007 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 75 30 Päivystykset: 0400 316 088, 0400 505 596 00700 Helsinki Fax (09) 350 75 321 www.atsoft.fi

Lisätiedot

ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS

ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS ASTERI LASKUTUS ASTERI LÄHETELASKUTUS Vuosipäivitys 5.4.2011 Sisältäen mm. - Rakentamispalvelun käännetty alv - Uudet pankkiviivakoodit, RF-viite ja camt.054- palautesanoma Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari

Lisätiedot

Asteri Tuloveroilmoitus Kevätpäivitys 14.4.2008. sisältäen verovuoden 2008 lomakkeet mm. osakeyhtiöille, asuntoyhtiöille ja yhdistyksille

Asteri Tuloveroilmoitus Kevätpäivitys 14.4.2008. sisältäen verovuoden 2008 lomakkeet mm. osakeyhtiöille, asuntoyhtiöille ja yhdistyksille Asteri Tuloveroilmoitus Kevätpäivitys 14.4.2008 sisältäen verovuoden 2008 lomakkeet mm. osakeyhtiöille, asuntoyhtiöille ja yhdistyksille Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh. (09) 350 75 30 www.atsoft.fi

Lisätiedot

Asteri Ostoreskontra (Dos)

Asteri Ostoreskontra (Dos) Asteri Ostoreskontra (Dos) Vuosipäivitys 12.10.2006 Päivityksen asentaminen... 4 EtäAsteri... 6 Tulostusongelmat windows kirjoittimilla... 8 (doswintu apuohjelman käyttäminen) Tulostaminen Wordiin/Muistioon...

Lisätiedot

ASTERI ISÄNNÖINTI Windows-ohjelma. Vuosipäivitys 9.10.2006

ASTERI ISÄNNÖINTI Windows-ohjelma. Vuosipäivitys 9.10.2006 ASTERI ISÄNNÖINTI Windows-ohjelma Vuosipäivitys 9.10.2006 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh. (09)350 7530 Päivystykset: 0400 316 088, 0400 505 596 00700 Helsinki Fax. (09) 351 5532 0500 703 703 http://www.atsoft.fi

Lisätiedot

Asteri Kirjanpito Dos

Asteri Kirjanpito Dos Asteri Kirjanpito Dos Kausiveroilmoitus ja verotili Vuosipäivitys 24.11.2009 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh. (09) 350 75 30 Päivystys: atsoft@atsoft.fi Fax (09) 350 75 321 0400 316 088 2/20 Asteri

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO VUOSIPÄIVITYS

ASTERI KIRJANPITO VUOSIPÄIVITYS ASTERI KIRJANPITO VUOSIPÄIVITYS 17.11.2016 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 ARVONLISÄVERON ILMOITTAMINEN VEROHALLINTOON

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Windows-ohjelma. Vuosipäivitys 13.9.2007

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Windows-ohjelma. Vuosipäivitys 13.9.2007 ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Windows-ohjelma Vuosipäivitys 13.9.2007 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh. (09)350 7530 Päivystykset: 0400 316 088, 0400 505 596 00700 Helsinki Fax. (09) 350 75 321 0500

Lisätiedot

ASTERI ISÄNNÖINTI. Vuosipäivitys

ASTERI ISÄNNÖINTI. Vuosipäivitys ASTERI ISÄNNÖINTI Vuosipäivitys 15.4.2010 - sisältäen mm. alv:n nousun Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 atsoft@atsoft.fi

Lisätiedot

ASTERI ISÄNNÖINTI. Vuosipäivitys 10.9.2014

ASTERI ISÄNNÖINTI. Vuosipäivitys 10.9.2014 ASTERI ISÄNNÖINTI Vuosipäivitys 10.9.2014 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 KÄYNNISTYSKUVAKE...

Lisätiedot

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Plusseminaari 15.11.2012 UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Page 1 ASP Uuden yrityksen perustaminen Asetusten kopiointi valitusta yrityksestä Aikaisemmin samasta kannasta kuin mistä otettiin käyttäjien

Lisätiedot

Asteri Palkanmaksu Dos Vuosipäivitys 5.11.2007

Asteri Palkanmaksu Dos Vuosipäivitys 5.11.2007 Asteri Palkanmaksu Dos Vuosipäivitys 5.11.2007 Päivityksen asentaminen...4 Uudelle koneelle siirtäminen...6 - pikakuvake Vistan työpöydälle...7 - moniyrityskäytön polkumäärittelyt...9 - jos åäö näppäimistä

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO. Vuosipäivitys 9.11.2009 Verotili ja kausiveroilmoitus

ASTERI KIRJANPITO. Vuosipäivitys 9.11.2009 Verotili ja kausiveroilmoitus ASTERI KIRJANPITO Vuosipäivitys 9.11.2009 Verotili ja kausiveroilmoitus Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088, 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 0400-505 596,

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO. Vuosipäivitys 3.10.2008

ASTERI KIRJANPITO. Vuosipäivitys 3.10.2008 ASTERI KIRJANPITO Vuosipäivitys 3.10.2008 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09) 350 7530 Päivystykset: 0400-316 088, 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75321 0400-505 596, 0500-703 730 http://www.atsoft.fi

Lisätiedot

Asteri Kirjanpito Dos

Asteri Kirjanpito Dos Asteri Kirjanpito Dos Päivitys 9.9.2009 Elintarvikkeiden ja rehujen alv 17% -> 12% Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh. (09) 350 75 30 Päivystys: atsoft@atsoft.fi Fax (09) 350 75 321 0400 316 088 Viime

Lisätiedot

ASTERI PALKANMAKSU. Vuosipäivitys 3.9.2012

ASTERI PALKANMAKSU. Vuosipäivitys 3.9.2012 ASTERI PALKANMAKSU Vuosipäivitys 3.9.2012 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 Päivystys: 0400 316 088 atsoft@atsoft.fi Hyvä Asteri Palkanmaksun käyttäjä! Tämä on Asteri Palkanmaksun vuosipäivitys

Lisätiedot

Asteri Tuloveroilmoitus. päivitys 29.2.2008. sisältäen kaikki verovuoden 2007 lomakkeet

Asteri Tuloveroilmoitus. päivitys 29.2.2008. sisältäen kaikki verovuoden 2007 lomakkeet Asteri Tuloveroilmoitus päivitys 29.2.2008 sisältäen kaikki verovuoden 2007 lomakkeet Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh. (09) 350 75 30 www.atsoft.fi 00700 HELSINKI Fax (09) 350 75 321 atsoft@atsoft.fi

Lisätiedot

ASTERI OSTORESKONTRA

ASTERI OSTORESKONTRA ASTERI OSTORESKONTRA Vuosipäivitys 10.9.2014 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 PÄIVITYKSEN ASENTAMINEN... 4 2 KÄYNNISTYSKUVAKE...

Lisätiedot

ASTERI TULOVEROILMOITUS. Päivitys 10.12.2007. sisältäen kaikki verovuoden 2007 lomakkeet

ASTERI TULOVEROILMOITUS. Päivitys 10.12.2007. sisältäen kaikki verovuoden 2007 lomakkeet ASTERI TULOVEROILMOITUS Päivitys 10.12.2007 sisältäen kaikki verovuoden 2007 lomakkeet Tämä päivitysvihko täydentyy joulu-tammikuun aikana, tämä on esiversio ohjevihkosesta, tulostettu 12.12.2007 10:06

Lisätiedot

ASTERI KIRJANPITO. Vuosipäivitys 22.3.2011

ASTERI KIRJANPITO. Vuosipäivitys 22.3.2011 ASTERI KIRJANPITO Vuosipäivitys 22.3.2011 Sisältäen - Rakentamispalveluiden käännetty alv - Verkkotiliote (Aktia, Handelsbanken) - Viitemaksut (KTL) liittäminen Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh (09)

Lisätiedot

Asteri Vuokrankanto (Dos) Vuosipäivitys 1.11.2007

Asteri Vuokrankanto (Dos) Vuosipäivitys 1.11.2007 Asteri Vuokrankanto (Dos) Vuosipäivitys 1.11.2007 Päivityksen asentaminen... 4 Vista... 6 Uuteen koneeseen siirtäminen... 7 - pikakuvake työpöydälle... 9 Tulostusongelmat uusissa koneissa... 12 - Tulostaminen

Lisätiedot

Asteri Laskutus (Dos)

Asteri Laskutus (Dos) Asteri Laskutus (Dos) Vuosipäivitys 3.11.2007 Päivityksen asentaminen... 4 Uudelle koneelle siirtäminen... 6 - pikakuvake Vistan työpöydälle... 7 Tulostaminen kun tulostaminen ei onnistu... 11 - tulostaminen

Lisätiedot