Volvo 7900 Hybrid. Tehokkaampaa liiketoimintaa ja vihreämpiä kaupunkeja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Volvo 7900 Hybrid. Tehokkaampaa liiketoimintaa ja vihreämpiä kaupunkeja"

Transkriptio

1 Volvo 7900 Hybrid Tehokkaampaa liiketoimintaa ja vihreämpiä kaupunkeja

2 Volvo 7900 Hybrid mallistomme vie vihreän tehokkuuden uudelle tasolle, huomattavasti yli Euro 6-vaatimusten. Se on polttoaineenkulutukseltaan markkinoiden tehokkain ja luotettavin hybridi ja tarjoaa jopa 39 prosentin polttoainesäästöt. Käyttöastevertailussa hybridimme on menestynyt tasavertaisesti johtavien parhaimpien kanssa. Uuden suuren kuljetus kapasiteetin omaavan nivelmallin myötä hybridimallistomme antaa käyttöön vankan pohjan, jolle rakentaa uusi ajoneuvokantasi. Linjakas muotoilu, alhainen melutaso, vähäinen polttoaineen kulutus ja pienet päästöt. Nyt saatavana nivelversiona, joka tarjoaa sinulle jopa suuremman matkustajakapasiteetin kuin dieselillä kulkeva nivelbussi.

3

4

5 Säästää polttoainetta, rahaa ja ympäristöä Käytön joustavuus Volvo 7900 Hybridin tekniikka säästää suuria määriä poltto ainetta kaikenlaisessa käytössä niin vilkkaassa kaupunkiliikenteessä kuin taajama-ajossakin. Lisäksi sen teho takaa turvallisen toiminnan kaikissa ilmasto-oloissa. Polttoainetaloudellisuus säästö jopa 39 prosenttia Volvo 7900 Hybrid on markkinoiden polttoainetaloudellisin bussi. Lisäksi tarjoamme valikoiman polttoaineenkulutusta vielä entisestään pienentäviä palveluja. Melutonta mukavuutta Ainutlaatuisen hybriditekniikan ja sähköteknisten järjestelmiensä ansiosta Volvo 7900 Hybrid tarjoaa erittäin hiljaisen ja mukavan kokemuksen sekä kyydissään oleville ja pysäkillä odottaville matkustajille että lähialueen asukkaille. Suurempi kapasiteetti Uudessa nivelversiossa matkustajakapasiteetti on nostettu 154 matkustajaan, mikä vie polttoainetaloudellisen liikenteen ja tuottavuuden täysin uudelle tasolle. Tehokkuutta parantava kuljettajan työympäristö Kuljettajan uusi työympäristö on yksi markkinoiden parhaista: se tarjoaa maailmanluokan ergonomian, uuden Volvokojelaudan ja lukuisia yksilöllisiä säätömahdollisuuksia. Ympäristötehokkuus Volvo 7900 Hybrid toimii suunnannäyttäjänä ympäristö- ja liiketoimintatehokkuuden yhdistämisessä. Se pienentää energiankulutusta ja CO 2 - päästöjä jopa 39 prosenttia sekä muita haitallisia päästöjä yhteensä lähes 50 prosenttia. Kumppanisi liiketoiminnassa Lupaamme olla paras liikekumppanisi. Tarjoamme lukuisia palveluja, jotka auttavat maksimoimaan ajoneuvosi käyttöajan, pienentämään sen elinkaarikustannuksia ja helpottamaan kalustosi hallintaa. Käyttöasteeltaan huippuluokkaa Käyttöasteeltaan johtava hybridi on tasavertainen parhaimpien dieselbussien kanssa, mikä tekee siitä kuljetusyrittäjien ja liikennelaitosten huippuvalinnan ympäri Eurooppaa.

6 KÄYTTÖASTEELTAAN HUIPPULUOKKAA Vain yksi voi olla paras Uudessa nivelversiossa on sama todistetusti toimiva voimansiirto ja suurempi akkukapasiteetti. Volvo 7900 Hybridin käyttötuntimäärät ovat paremmat kuin millään muulla hybridibussilla. Ne ovat itse asiassa samalla tasolla parhaiden dieselbussien kanssa. Ei ole yllätys, että vaativat kuljetusyrittäjät ja liikennelaitokset Euroopan suurissa kaupungeissa arvostavat Volvo 7900 Hybridiä ylitse muiden. Tähän mennessä yli 40 Volvon hybridiasiakasta yli 25 maassa on ajanut sillä jo monia miljoonia kilometrejä kaupallista ajoa. Nämä luvut kertovat Volvon ainutlaatuisen rinnakkaishybridijärjestelmän käyttövarmuudesta ja tehokkuudesta, jotka ovat aivan omaa luokkaansa. Sähköiset ovet lisäävät käyttöaikaa Volvo 7900 Hybridissä on uudet ja kestävät sähköovet, joiden luotettavuus on erinomainen perinteisiin paineilmatoimisiin oviin verrattuna. Niiden huollon ja ylläpidon tarve on erittäin vähäinen. Volvon innovatiivista akkutekniikkaa Volvon uuteen I Start -järjestelmään kuuluu kaksi akkusarjaa, jotka lisäävät käyttöaikaa ja pidentävät akkujen käyttöikää. Yksi sarja on varattu ainoastaan moottorin käynnistykselle, jotta varmistetaan akun olevan täynnä joka kerta, ja toinen sarja on varattu muille sähköjärjestelmille. Käyttöastetta parantavat palvelut Solmimalla kanssamme huoltosopimuksen saat ajoneuvoillesi parhaan mahdollisen käyttöasteen kiinteällä kuukausimaksulla. Lisäksi voimme räätälöidä yksilöllisen huoltosuunnitelman, joka on täysin mukautettu Volvo 7900 Hybrid kalustoasi varten. Erittäin tehokkaat korjaamot, ainutlaatuiset vianmääritystyökalut ja varaosien saatavuus auttavat nostamaan käyttöasteen vieläkin korkeammaksi.

7 PIENEMMÄT KÄYTTÖKUSTANNUKSET 39% polttoainekuluista Uusin hybridibussimme on markkinoiden polttoainetehokkain, mikä on todistettu vuosien kaupallisessa käytössä. Jotkut asiakkaistamme ovat saavuttaneet jopa yli 39 prosentin säästöjä. Kuinka tällaisiin lukuihin on päästy? Vastaus on Volvon ainutlaatuinen rinnakkaishybridiratkaisu. Edistyneiden, polttoainetta säästävien palvelujemme avulla tämä luku voi olla vieläkin korkeampi. Volvo 7900 Hybrid tuo tulevaisuuden ulottuvillesi. Säästä jopa 30 prosenttia polttoainekustannuksista nivelbussiversiolla. Säästä jopa Vähemmän painoa alhaisempi polttoaineenkulutus Runkokonseptissamme yhdistyvät alumiini ja teräs, minkä ansiosta sen lujuus ja keveys ovat täydellisessä tasapainossa. Runko ei ole ainoastaan erittäin pitkäikäinen ja korroosiota kestävä, vaan säästetyt kilot myös alentavat polttoaineenkulutusta. Polttoainetta säästävät sähköiset apulaitteet Ovet, ilmastointi, ohjaustehostin ja jarrut ovat esimerkkejä Volvo 7900 Hybridin sähköisistä toiminnoista. Ne eivät ainoastaan säästä sähköä, vaan myös pitävät bussin täysin toimintakykyisenä, vaikka dieselmoottori ei olekaan käytössä. Polttoainetta säästävät palvelut Telematiikka Fleet Management palvelumme avulla saat tarkkoja raportteja, joiden avulla näett syyt polttoaineenkulutuksen vaihteluun ja voit puuttua niihin. Esimerkiksi kuljettajakoulutuksen avulla voit parantaa kuljettajien taitoja ja säästää polttoainetta.

8 YMPÄRISTÖTEHOKKUUS Vihreä tehokkuus kannattaa Volvo 7900 Hybrid on suunnannäyttäjän asemassa ympäristö- ja liiketoimintatehokkuutta yhdistettäessä. Kutsumme tätä vihreäksi tehokkuudeksi, ja sen ansiosta voit harjoittaa kannattavampaa liiketoimintaa ja vähentää ympäristölle aiheutuneita haittavaikutuksia. Ylität Euro 6 lainsäädännön vaatimukset helposti. Paras tapa pienentää päästöjä on pienentää polttoaineenkulutusta, ja juuri tämän Volvo 7900 Hybrid tekeekin loisteliaasti. Ainutlaatuisen rinnakkaishybriditekniikkamme ansiosta CO 2 -päästöt vähenevät jopa 39 prosenttia. Jos mukaan lasketaan myös NOX- ja hiukkaspäästöt, pienennys on lähes 50 prosenttia. Volvon hybridit ovat yksinkertaisesti paras tapa pienentää julkisen liikenteen ympäristövaikutusta ja samalla parantaa koko kaupunkikalustosi kannattavuutta. Tarkat päästöraportit Telematiikka Fleet Management palvelumme avulla saat tarkat päästöraportit, joiden avulla voit hallita, seurata ja optimoida jokaisen ajoneuvosi käytön tehokkuutta. Vähemmän painoa, enemmän kierrätettävää Runkorakenne ja katto on tehty alumiinista, josta voidaan kierrättää 90 prosenttia. Tämä konsepti pienentää bussin painoa ja samalla polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Volvo 7900 Hybridin nivelversio säästää vielä 15 prosenttia enemmän CO 2 :ta matkustajaa ja kilometriä kohti verrattuna kaksiakseliseen versioon. Alhainen melutaso Volvon ainutlaatuisen rinnakkaishybriditekniikan ansiosta melutaso on alhaisempi sekä bussissa istuville matkustajille että kaupungissa asuville ihmisille. Ei joutokäyntiä bussipysäkillä, hiljainen liikkeellelähtö sähkötilassa ja sähkötoimiset apulaitteet häiritsevät äänet ovat vähentyneet minimiin.

9 PARANNELTU KULJETTAJAN TYÖYMPÄRISTÖ Mukavuuden ja hallittavuuden uusi taso Uudistettu kuljettajan tila Volvo 7900 Hybridissä on todennäköisesti yksi parhaista: se tarjoaa maailmanluokan ergonomian ja erinomaisen näkyvyyden. Uudessa säädettävässä kojelaudassa on helppolukuinen mittaristo, ja hallintavälineet ovat sopivalla käyttöetäisyydellä. Uusi mittaristo on suunniteltu näyttämään vain olennaiset tiedot ja siten minimoimaan häiriötekijät sekä auttamaan kuljettajaa keskittymään ja säilyttämään huomiokykynsä. Kun tähän yhdistetään lisätila ja mahdollisuus kääntää kuljettajan istuinta, on selvää, että Volvo 7900 Hybrid on suunniteltu kuljettajan tarpeet huomioon ottaen. I Coaching auttaa kuljettajaa ajamaan turvallisemmin ja mukavammin sekä säästämään polttoainetta. Se antaa välitöntä palautetta esimerkiksi ylikierroksista, tarpeettomasta joutokäynnistä, ylinopeudesta ja kovasta kaarreajosta, minkä ansiosta kuljettaja voi parantaa ajotapaansa. Kuljettajakoulutus voi nostaa myös parhaiden kuljettajien taitotasoa ja opettaa heitä hyödyntämään kaikki bussin tarjoamat mahdollisuudet. Koulutuksen avulla ajoturvallisuutta ja -taloudellisuutta voidaan parantaa, minkä lisäksi voidaan saavuttaa mahdollisimman korkea tuottavuus ja matkustajatyytyväisyys. Uusi, entistä tilavampi kuljettajan työympäristö. Täysin säädettävät ohjauspyörä, kojelauta ja istuin helpottavat ihanteellisen ajoasennon löytymistä pituudesta, ruumiinrakenteesta ja mieltymyksistä riippumatta. Lisätilan ansiosta istuin mahtuu kääntymään ja henkilökohtaisille tavaroille jää enemmän säilytystilaa. Alhainen melutaso ja erillinen ilmastointi lisäävät ajomukavuutta entisestään.

10 HILJAISTA MUKAVUUTTA Hiljainen vallankumous Vaikka Volvo 7900 Hybrid erottuukin joukosta, se ei nosta siitä meteliä. Päinvastoin. Ainutlaatuisen hybriditekniikan ja sähköisten laitteidensa ansiosta Volvo 7900 Hybrid takaa kokemuksen, joka on erittäin hiljainen ja miellyttävä sekä kyydissä oleville ja pysäkillä odottaville matkustajille että lähialueen asukkaille. Kuvittele seuraavaa tilannetta: Bussi saapuu pysäkille, ja dieselmoottori sammuu. Ei joutokäyntiä, ei päästöjä. Sähköovet avautuvat meluttomasti. Bussi lähtee liikkeelle hiljaisesti sähkömoottoritilassa, dieselmoottori huolehtii voimantuotosta noin 20 km/h:n nopeudessa. Sähköllä toimivat ilmastointijärjestelmä ja jarrut sekä muut sähköiset apulaitteet vähentävät melua ajon aikana. On pakko tunnustaa, että kokemus on vaikuttava.

11 SUUREMPI KAPASITEETTI Enemmän tilaa Volvo 7900 Hybridin matkustajakapasiteetti on älykkään suunnittelun ja erinomaisen painonjakauman ansiosta samalla tasolla dieselbussien kanssa. Volvo 7900 nivelbussin matkustajakapasiteetti on 154, eli neljä enemmän kuin edellisen dieselmoottorisen nivelmallin kapasiteetti ja suurin minkään hybridiajoneuvon kapasiteetti. Mikä tärkeintä, tämä merkitsee 15 prosenttia pienempää polttoaineenkulutusta matkustajaa kohti kaksiakseliseen versioon verrattuna. Tämä puolestaan nostaa kuljetustehokkuuden ja tuottavuuden täysin uudelle tasolle. Matkustajien nopea liikkuminen. Kolme kaksoisovea (nivelmallissa neljä), matala lattia ja niiaustoiminto varmistavat nopean ja tehokkaan kyytiin nousemisen ja kyydistä poistumisen. Valinnainen sähkötoiminen kulkuluiska tarjoaa lisähyötyä liikuntarajoitteisille matkustajille. Valoisat sisätilat. Tehokkaasti tilan hyödyntävä sisätilaratkaisu yhdistää esteettömän matkustajavirran ja korkean mukavuustason. Vaaleat värit, suuret ikkunat, ergonomiset istuimet ja hallittu sisäilmasto sekä matala melutaso takaavat miellyttävän matkustajakokemuksen.

12 KÄYTÖN JOUSTAVUUS Kannattaa lähteä PIDEMMÄLLEKIN Ei ole yllätys, että Volvo 7900 Hybrid on todellinen polttoaineensäästäjä kaupunkiliikenteessä. Volvon hybriditekniikka säästää kuitenkin suuria määriä polttoainetta myös muunlaisessa käytössä vilkkaan kaupunkiliikenteen lisäksi myös pidempiä linjoja ajettaessa. Itse asiassa Volvo 7900 Hybridin suorituskyky on vakuuttanut kaupunkiliikenteen lisäksi myös joillakin kaupunkien välisillä reiteillä. Osa asiakkaistamme on raportoinut jopa 25 prosentin säästöistä, ja jopa tätäkin paremmista tuloksista ympäristöissä, joissa hybridejä ei yleensä käytetä. Tämä antaakin enemmän mahdollisuuksia ja joustavuutta kalustosi hallintaan. Kotonaan missä tahansa ilmastossa Olipa kuuma tai kylmä, Volvo 7900 Hybridin sähköteho takaa turvallisen toiminnan kaikissa olosuhteissa. Korkea käyttöaste ja luotettavuus varmistetaan lämpösäädeltyjen akkujen avulla. Akut joko jäähdytetään tai lämmitetään ympäristön lämpötilasta riippuen. Myös sisätilojen ilmanvaihdosta huolehtii laadukas ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmä. Nivelbussissa on tehokas ilmastointi, joka takaa hyvän sisä ilman laadun koko bussiin. Kuljettajalle on luonnollisesti oma, erillinen ilmastointivyöhyke.

13 KUMPPANISI LIIKETOIMINNASSA Liiketoimintakumppani, joka takaa korkean käyttöasteen Kun ajoneuvokantasi koostuu täysin tai osaksi Volvo 7900 Hybrid busseista, toimintasi vakaus on taattu. Kokemuksemme, tietojemme ja liiketoimintatuntemuksemme myötä lupaamme olla paras liiketoimintakumppanisi. Tarjoamme selkeästi määritellyllä hinnalla käyttötapaasi sopivan yhdistelmän luotettavia palveluja, jotka on suunniteltu juuri sinun toimintaasi varten. Näin autamme maksimoimaan ajoneuvosi korkean käyttöajan, pienentämään sen elinkaarikustannuksia ja helpottamaan kalustosi hallintaa. Lisäksi mainittakoon etuina vielä varma tuottavuus ja pitkäaikainen kannattavuus. Ajoneuvon käyttöastetta nostavat palvelut Palveluvalikoimamme ansiosta voimme kantaa ajoneuvojesi ylläpitovastuun joko osittain tai kokonaan ja taata näin toimintasi huolettomuuden. Ajoneuvojen hallinta, palvelusopimukset ja ajoneuvokannan hallinta ovat vain muutamia esimerkkejä palveluista, joiden avulla voit pitää kalustosi kustannukset kurissa ja suorituskyvyn halutulla tasolla. Varaosatoimitukset Varaosatoimitustemme ansiosta aitojen Volvo varaosien saatavuus on vertaansa vailla, minkä ansiosta voit luottaa siihen, että käyttöasteesi pysyy jatkuvasti korkeana. Volvo 7900 Hybridillä on lisäksi paljon samoja osia ja rakenteita Volvo 8900 mallin kanssa. Tästä on paljon hyötyä, mikäli ajoneuvokannassasi on molempia malleja: esimerkiksi huoltorutiinit ja korjaamon työtavat pysyvät yksinkertaisempina. Hybridiakkusopimus Hybridiakkusopimuksemme on ihanteellinen vaihtoehto, kun haluat taata korkean käyttöasteen, välttää odottamattomia kuluja ja helpottaa hybridibussikalustosi käytettävyyttä. Sopimus ja siihen liittyvä laadunvalvonta yhdessä varmistavat, että hybridiakku toimii tehokkaasti koko sopimusjakson ajan. Yksinkertaistettuna: sinä ajat, me huolehdimme lopusta.

14

15 BO_12_04804_7905LH_12_DL222_MB8_P9260_EU06_VBC Tiedot ja luvut Mitat ja painot Pakokaasujärjestelmä Matkustajakapasiteetti Malli 2-akselinen Nivelmalli Yksikammioinen äänenvaimentimen rakenne. Malli 2-akselinen Nivelmalli PA INTING SCHEME -SCALE 1:50 Pituus [m] 10,6 / 12,0 18,0 Leveys [m] 2,55 Korkeus [m] 3,28 Sallittu bruttopaino [kg] Voimansiirto rinnakkaishybridijärjestelmä Määritys Päästöstandardi Euro 6 Dieselmoottori Teho [hv] Vääntömomentti [Nm] Sähkömoottori Suurin teho [kw] Suurin vääntömomentti [Nm] Energiavarastoinnin järjestelmä Vaihteisto Volvo D5K 240, 4-sylinterinen dieselrivimoottori, jossa yhteispaineruiskutus Volvo I-SAM litiumioniakku Volvo I Shift automaattisesti toimiva mekaaninen vaihdin Automaattinen DPF-suodattimen regeneroituminen ilman kuljettajan puuttumista normaaleissa ajo-olosuhteissa. Akselit, jousitus ja ohjaus Etuakseli Taka-akseli Jousitus Ohjaustehostin Volvon matala jäykkä akseli (RFS) Kaksivaihteinen portaalivetopyörästö ja optimoidut välityssuhteet Kaikkiin mallivaihtoehtoihin on saatavana elektronisesti ohjattu ilmajousitus ja niiaustoiminto Sähköhydraulinen ohjaus Renkaat 275/70R 22.5" Vanteet Jarrut Saatavana teräsvanteet Volvon elektronisesti ohjatut levyjarrut (EBS). Brake Blending -toiminto (kaikki). Sähkömoottori toimii hidastimena ja kerää jarrutusenergiaa. Kuljettajan työympäristö Tilava kuljettajan ympäristö, jossa on paljon omia säätömahdollisuuksia. Matkustajamäärä Istuinten enimmäismäärä Istuintyypit 27+1 taitettu Ovet ja ovijärjestelmä Ovien hallinta 32+1 taitettu 41+1 taitettu Volvon kaupunkilinja-autoistuimia saatavana useissa eri malleissa optimoituna helppoa puhdistusta ja ylläpitoa varten. Sähkö- tai paineilmatoiminen Ovien sijoittelu Ilmastointi Alueet Ilmanvaihto ja lämmitys Ilmastointi enintään [kw] 28 tai 38 Erilliset ilmastointialueet kuljettajaa ja matkustajia varten Tehokas ilmanvaihto, lämmitysyksiköt katossa Volvo 7900 Hybrid Volvo 7900 Hybrid -nivellinja-auto Volvo-kojelauta täyttää EBSF:n ja VDV:n vaatimukset. Kääntyvä kuljettajan istuin. Vääntö Sähkömoottori ja dieselmoottori Volvon hybridijärjestelmän pääkomponentit 1. Dieselmoottori 2. Sähkömoottori/generaattori (I-SAM) 3. Vaihteisto 4. Sähköinen ohjausyksikkö 5. DC/DC-energianmuunnin (600 V / 24 V) 6. Akut 7. Sähkötoimiset lisävarusteet Dieselmoottori Sähkömoottori R/MIN Lisätietoja on osoitteessa

16 Volvo Buses. Driving quality of life RSP FI. Esitteessä kuvatut tai mainitut laitteet saattavat olla erikseen tilattavia lisävarusteita, ja ne voivat vaihdella maittain. Volvo pidättää oikeuden mallin ja rakenteen muutoksiin niistä ennakolta ilmoittamatta.

Volvo Buses. Driving quality of life. Polttoainetehokkuutta urbaaneille teille

Volvo Buses. Driving quality of life. Polttoainetehokkuutta urbaaneille teille Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8 R mallisto Polttoainetehokkuutta urbaaneille teille Ensiluokkaiseen kalustoon Volvo B8 R -mallisto täyttää kaikki lähi- ja työmatkaliikenteen vaatimukset.

Lisätiedot

Volvo 7900 Electric. Kulkee siellä missä ihmiset liikkuvat

Volvo 7900 Electric. Kulkee siellä missä ihmiset liikkuvat Volvo 7900 Electric Kulkee siellä missä ihmiset liikkuvat virtaa joukkoliikenteeseen Uusi Volvo 7900 Electric on paljon enemmän kuin sähköbussi. Se on mahdollisuuksia luova työväline, joka antaa täysin

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Volvo Ahkera kumppanisi

Volvo Ahkera kumppanisi Volvo 8900 Ahkera kumppanisi Volvo 8900 täyttää kaikki lähiliikenteen ja tilausajokuljetusten vaatimukset. Kyseinen linja-auto on ominaisuuksiltaan erittäinen monipuolinen, keskittyen kuitenkin vahvasti

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi Volvo Buses. Driving quality of life Hakemisto Tuotteen yleiskuvaus Taustatietoa Tulevaisuuden teknologiaa Avaimet käteen -ratkaisut Ympäristötehokkuus Energiatehokkuus

Lisätiedot

Tuottavan linja-auton vakaa alusta. Volvo Buses. Driving quality of life

Tuottavan linja-auton vakaa alusta. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B11 R Tuottavan linja-auton vakaa alusta Volvo Buses. Driving quality of life Luotettavia tuloksia Volvo B11 R on erinomainen perusta tuottavalle linja-autoliiketoiminnalle. B11 R ylittää odotuksesi

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen

Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen PRESS info P14901EN / Örjan Åslund 24. syyskuuta 2014 Scania IAA-messuilla: Scania keskittyy asiakasetuihin ja kestävyyteen Scania Citywide LE hybridivoimansiirrolla Uusia innovaatioita, joilla saavutetaan

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Volvo 7900 Electric Hybrid. Kuuntele kaupunkiasi

Volvo 7900 Electric Hybrid. Kuuntele kaupunkiasi Volvo 7900 Electric Hybrid Kuuntele kaupunkiasi Hakemisto 4. Tuotteen yleiskuvaus 5. Taustatietoa 6. Tulevaisuuden teknologiaa 7. Avaimet käteen -ratkaisut 8. Ympäristötehokkuus 9. Energiatehokkuus 11.

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

Volvo B8R MALLISTO. Luotu kulkemaan

Volvo B8R MALLISTO. Luotu kulkemaan Volvo B8R MALLISTO Luotu kulkemaan Turvallisempi valinta Esittelyssä Volvo B8R -mallisto Volvo B8R on todellinen myyntimenestys, mistä ovat todisteena sen miljoonat ja taas miljoonat tuottavat ajokilometrit.

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI PONSSE GAZELLE KETTERYYTTÄ JA VOIMAA KOMPAKTISSA PAKETISSA PONSSE Gazelle on kooltaan pieni, mutta voimiltaan suuri. Pieni omapaino ja tasainen painonjakauma yhdistettynä tehokkaaseen

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

Volvo B11R. Entistäkin suorituskykyisempi

Volvo B11R. Entistäkin suorituskykyisempi Volvo B11R Entistäkin suorituskykyisempi Turvallinen valinta Esittelyssä Volvo B11R Volvo B11R on erinomainen perusta tuottavalle linja-autoliiketoiminnalle. B11R ylittää odotuksesi niin tilausajojen luksuslinja-autona

Lisätiedot

Volvo Lisäarvoa matkustajille

Volvo Lisäarvoa matkustajille Volvo 9500 Lisäarvoa matkustajille Volvo 9500 on hyvä ensimmäinen askel Volvo linja-autojen maailmaan. Se on erittäin kustannustehokas vaihtoehto keskipitkillä matkoilla. Erittäin polttoainetaloudellinen

Lisätiedot

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle LÖYDÄ TÄYSIN UUSI SUKUPOLVI Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Uusi TX-sukupolvi:

Lisätiedot

Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta. Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007

Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta. Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007 Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007 70 60 Braunschweig Bus Cycle F=ma Speed (km/h) 50 40 30 20 Voima ja massa ovat toisiinsa suoraan

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2015 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Volvo Paikasta A paikkaan B ja mihin vain

Volvo Paikasta A paikkaan B ja mihin vain Volvo 9700 Paikasta A paikkaan B ja mihin vain Volvo 9700 on tehotyökalu, joka tuo liiketoimintaasi tuottavuutta ja joustavuutta kaikissa tilanteissa. Hyvin varusteltu linjaauto, joka mukautuu helposti

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY Vi-AKCn) PPA 1 03400 VIHTI 913-46 211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1197 RYHMÄ 13 VUOSI

Lisätiedot

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita.

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita. Showajat: 11:30, 13:00 ja 14:30 ENSIMMÄINEN ESITELTÄVÄ Automaattitrukki Tervetuloa tänne Roclan osastolle hyvä yleisö! Minun nimeni on Markku Sivonen ja toimin tämän trukkiesittelyn assistenttina ja jututan

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Yhteystiedot: Hindrek Pikk Commercial Marketing Manager Nordic +372 565 5880 hindrek_pikk@goodyear.com LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Goodyearin uusimpien polttoainetehokkaiden

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Lyömätön kaukoliikenneauto Polttoaineesta puhuttaessa kyse ei ole pelkästään säästöjen suuruudesta vaan myös siitä, miten

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia Pölynimurit Nopeaa ja tehokasta imurointia Ammattitason pölynimuri päivittäiseen käyttöön Hienot ominaisuudet tekevät Kärcher pölynimurista ammattilaisen suosikin: Siinä on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 18.8.2014 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Pääedustaja Suomessa OY. LAATUVAUNU AB HELSINKI. P. Esplanaadikatu 23. Puh. 23 334 ja 23326

Pääedustaja Suomessa OY. LAATUVAUNU AB HELSINKI. P. Esplanaadikatu 23. Puh. 23 334 ja 23326 1937 Pääedustaja Suomessa OY. LAATUVAUNU AB HELSINKI P. Esplanaadikatu 23 Puh. 23 334 ja 23326 FEI FE2 FARGO, sarja AFEI la AFE2 moottori on Chryslerin rakentama korkeapurlstus Sivuventtiilimoottori. Se

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto

Pinoamistrukkimallisto Roclan käyden ajettavat Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon tarkoitetut ulkomitoiltaan kompaktit ja ketterästi liikkuvat

Lisätiedot

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90 Mukava ja turvallinen ohjaamo, jonka ergonomia on esimerkillinen Vankka hydrodynaaminen vaihteisto tehokasta voimansiirtoa varten, huoltovapaat monilevyjarrut Erittäin hiljainen: ohjaamon äänitaso vain

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY V/Ii1C:n) PPA 1 03400 VIHTI 913-46211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1203 RYHMÄ 13 VUOSI

Lisätiedot

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN!

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! Power Partner UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! nn82 88 hv N92 101hv nu U S I K E T T E R Ä K A K S I K K O N82 N92 Valtra N-sarja täydentyy kahdella uudella traktorimallilla N82 ja N92, joihin on lisätty ketteryyttä

Lisätiedot

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE 25/1970 KOCKUM PR0 CE S S 0 R 7 8 ATK -MON ITOI MIKONE Huhtikuussa 1970 Kockum Söderhamn AB esitti uuden karsinta-katkontakoneen prototyypin, joka suorittaa myös puutavaran lajittelun ja kasauksen. Sitä

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

100 % Käyttöaste. Uusi Gold Huoltosopimus.

100 % Käyttöaste. Uusi Gold Huoltosopimus. 100 % Käyttöaste. Uusi Gold Huoltosopimus. Aina askeleen edellä. Uusi Huoltosuunnitelma Ajoneuvon tietoliikenneyksikön ansiosta voimme ennakoidusti suunnitella korjaamokäyntisi ennen ajon keskeytymistä.

Lisätiedot

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper Luotettavaa suorituskykyä maan päällä, putkissa ja kaivoissa Leica Geosystemsin Piper-putkilasersarjaan voi luottaa joka tilanteessa Putkessa

Lisätiedot

Hiab Moffett -ajoneuvotrukit

Hiab Moffett -ajoneuvotrukit Hiab Moffett -ajoneuvotrukit TEKNISET TIEDOT M4 Hiab Moffett -ajoneuvotrukit Kuormankäsittely- ja toimitusratkaisut Ajoneuvotrukit ovat tärkeä työkalu menestyville yrityksille kaikilla teollisuudenaloilla

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclan ajotasolla varustetut Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon pidemmilläkin ajomatkoilla suunnitellut ulkomitoiltaan

Lisätiedot

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN.

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. TALENTO MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. Älykkyys tarkoittaa sopeutumiskykyä. Erilaisten tilanteiden hallintaa ja aina sopivan ratkaisun löytämistä. UUDESSA TALENTOS- SA on kaikki nämä ominaisuudet.

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden mallin", ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen

Jokainen autonostaja haluaisi saada ensivuoden mallin, ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen Ofint KAPITAN jlyjl itä tarkimmin valitut raakaaineet ja äärimmäisen huolellinen tarkkuus työ tekevät jokaisesta Opelista ainutlaatuisen arvokkaan vaunun. Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone AVR nostaa 2-rivisen korjuutekniikan uudelle tasolle! Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. Tunnustettua Spirit-konseptia

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1

Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1 Dirica.fi Autonostajan tietopalvelu AUDI A6, 2008 DIR-1 Ajoneuvovero erääntynyt Seuraava katsastus 14 päivän kuluessa. Auto on yksittäin maahantuotu. Tuontimaa: Iso-Britannia. Vetotapa: Etuveto

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

PUSH YOURSELF FURTHER AWAY EDISTYKSELLISTÄ 4T TEKNIIKKAA

PUSH YOURSELF FURTHER AWAY EDISTYKSELLISTÄ 4T TEKNIIKKAA perämoottorit PUSH YOURSELF FURTHER AWAY EDISTYKSELLISTÄ 4T TEKNIIKKAA Blue Whale, Killer Whale, Narwhal, Kingfish kaikki merten valtiaita. Selva 4t-moottorit ovat nimiensä veroisia; vahvan persoonallisia

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja

Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja Hiab Multilift XR kevyt koukkulaitesarja Tuote-esite Hiab Multilift XR tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn Maksimoi autosi monipuolisuus Jokainen Hiab Multilift XR-koukkulaitteella varustettu 3,5-12 tonnin

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

SCANFLYERS.COM. Maahantuoja: Scandinavian Flyers PL 10, 01651 Vantaa Puh. 09-849 27 00 Fax. 09-853 14 98 Email: info@fm-iap.fi www.scanflyers.

SCANFLYERS.COM. Maahantuoja: Scandinavian Flyers PL 10, 01651 Vantaa Puh. 09-849 27 00 Fax. 09-853 14 98 Email: info@fm-iap.fi www.scanflyers. SCANFLYERS.COM Maahantuoja: Scandinavian Flyers PL 10, 01651 Vantaa Puh. 09-849 27 00 Fax. 09-853 14 98 Email: info@fm-iap.fi www.scanflyers.com MD-3 Rider: Hyvät ominaisuudet, mukava ohjaamo, tyylikästä

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Tuote-esite Luotettava ja hyväksi todettu puutavaranos turi Hiab Loglift 105S 105S - pettämätöntä tehoa päivästä toiseen Hiabin Loglift 105S -nosturissa tarkkuus ja

Lisätiedot

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm -RAKENNUSSIRKKELI RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 4,0 (otto 4,82) kw/400v, 2800 r/min, IP 54, sähkömagneettisella jarrulla Kuvan sirkkeli lisävarustein. ESKO-rakennussirkkeli on kovaan ammattikäyttöön tarkoitettu

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

Energian talteenotto liikkuvassa raskaassa työkoneessa. 20.01.2010 Heinikainen Olli

Energian talteenotto liikkuvassa raskaassa työkoneessa. 20.01.2010 Heinikainen Olli Energian talteenotto liikkuvassa raskaassa työkoneessa 20.01.2010 Heinikainen Olli Esityksen sisältö Yleistä Olemassa olevat sovellukset Kineettisen energian palauttaminen Potentiaalienergian palauttaminen

Lisätiedot

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Tekniset tiedot. Voimansiirto 2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Moottorin iskutilavuus [cm³] 1 968 1 968 1 968 1 968 Sylinterien lukumäärä 4 4 4 4 Maks. teho [kw (hv)] 75 (102) 90 (122)

Lisätiedot

WITRAKTOR & CATERPILLAR

WITRAKTOR & CATERPILLAR WITRAKTOR & CATERPILLAR Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor Osa Wihuri-konsernia, kansainvälistä moniala-perhe-yritystä Caterpillar edustaja Suomessa vuodesta 1947 Toimialueena Suomi, Viro, Latvia ja

Lisätiedot

Scania Citywide LF Scania Citywide LF Scania Citywide LE

Scania Citywide LF Scania Citywide LF Scania Citywide LE PRESS info P12904SE / Per-Erik Nordström 4. syyskuuta 2012 Scania linja-autot mallisto Scania Citywide on uusi mallisto matalalattiaisia ja etuosastaan matalia low entry -kaupunkibusseja, joiden muotokieli

Lisätiedot

1270E- / 1470E-Harvesterit

1270E- / 1470E-Harvesterit 1270E- / 1470E-Harvesterit PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deere E-sarjan harvesterien kehittyneet tekniset ominaisuudet

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

keep moving www.toyota-forklifts.fi

keep moving www.toyota-forklifts.fi www.toyota-forklifts.fi keep moving Toyota Li-Ion kustannustehokkuuden optimointi seisonta-aikojen minimointi ympäristövaikutusten minimointi ei akunvaihdon tarvetta Ei akun vesitystä akun täyteen lataus

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. www.danfoss.fi/kylma

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. www.danfoss.fi/kylma Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Optyma Plus New Generation koneikko Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% % lyhyempi

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM 2 Getinge Clean Management System GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM (CMS) -JÄRJESTELMÄ ENTISTÄ PAREMPI PROSESSI, AINUTLAATUINEN RATKAISU Getinge voi auttaa yritystäsi hallitsemaan

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Kalustovaatimukset, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Kalustovaatimukset, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Kalustovaatimukset, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Linja-autokalustoa koskevat vaatimukset Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2. Kalustovaatimukset 1(6) Tässä

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00 LATTIANHOITOKONEET MS 17-1600 Yhden laikan lattiakone Kierrokset 154/min, harjakoko 430 mm Testattu vaativissa työolosuhteissa Tarkat ja vakaat liikkeet Karkaistusta teräksestä valmistettu planeettavaihteisto

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot