KAMPAAJAT / SENIORIT / YHDISTELMÄKILPAILU

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KAMPAAJAT / SENIORIT / YHDISTELMÄKILPAILU"

Transkriptio

1 KAMPAAJIEN SENIOR SM-KILPAILUUN KUULUVAT: Day Style, Evening Style ja Trend Cut. SM-kilpailussa kaikki työt tulee tehdä elävälle mallille. KAMPAAJAT / SENIORIT / YHDISTELMÄKILPAILU 1. TYÖ - DAY STYLE LONG HAIR OPEN / Fashion - Muoti / PÄIVÄKAMPAUS PITKÄT HIUKSET AUKI / INDIVIDUAL Kilpailijan pitää luoda kampaus pitkiin avoimiin hiuksiin. Valmiin kampauksen pitää olla avoin, sulava, ilmava ja kammattu alaspäin. Vain 25% hiuksista saa olla kammattuna ylös. Mallit saapuvat kilpailualueelle hiukset taaksepäin kammattuna. Mallien hiuksissa saa olla tehtynä ennakkoon pohjatyö, mutta tulleessaan kilpailualueelle, mallilla ei saa olla hiuksissa rullia, klipsejä eikä pinnejä. Säännön noudattamista valvoo Viisasten komitea, joka kampaa hiukset taakse tarvittaessa. Tuomarikierroksen aikana mallit istuvat omalla paikallaan kasvot peilin suuntaan. Työpöydällä ei saa olla työvälineitä tai mitään muita esineitä. 1. Hiusten pituus: Hiusten tulee olla hartiapituiset tai pidemmät. Kerrostus on vapaata. Otsa-alueella vapaa pituus. 2. Värit: Värien valinta on vapaata. Spray -värien käyttö on kiellettyä. 3. Työvälineet: Kaikki työvälineet ovat sallittuja. Työn lopussa hiuksiin ei saa jättää pinnejä eikä klipsejä. 4. Muotoilu: Valmiin kampauksen tulee olla vapaa ja alaspäin kammattu. Ainoastaan 25% hiuksista saa olla kiinnitettynä. 5. Tuotteet: Kaikki aineet ovat sallittuja. 6. Hiustenpidennykset: Kaikki hiustenpidennykset ovat kiellettyjä. 7. Tuet: Kaikenlaisten tukien käyttö on kiellettyä. 8. Koristeet: Kaikenlaiset koristeet ovat kiellettyjä. 9. Vaatteet: Vaatteiden ja asusteiden tulee olla päiväkampaukseen sopivat. 10. Tuomaristo: Tuomaristo arvioi värin, muodon, siisteyden ja tyylin ajankohtaisuuden. 11. Virhepisteet: Jos kilpailija ei noudata ohjeita, Viisasten Komitea antaa virhepisteitä 12. Kilpailuaika: 35 minuuttia. 13. Pisteet: pistettä. 2. TYÖ - EVENING STYLE / MALLILLE / ILTAKAMPAUS / NUTTURA / INDIVIDUAL Kilpailijan tulee luoda muodikas iltakampaus pitkiin hiuksiin. Kokonaisilme pitää muistaa huomioida. Valmiin työn pitää olla nutturailtakampaus. Mallit saapuvat kilpailualueelle hiukset kammattuina taaksepäin. Mallien hiuksissa saa olla tehtynä ennakkoon pohjatyö, mutta tulleessaan kilpailualueelle, mallilla ei saa olla hiuksissa rullia, klipsejä eikä pinnejä. Pinnit ja/tai rullat ovat siis kiellettyjä ennen työn alkua. Letitys ja basket weave -tekniikka ovat kiellettyjä. 25% kampauksesta saa olla alas kammattuna. Kilpailijat voivat käyttää saksia kampauksen siistimiseen.

2 Tuomarikierroksen aikana mallit istuvat omalla paikallaan kasvot peilin suuntaan. Työpöydällä ei saa olla työvälineitä tai mitään muita esineitä. 1. Hiusten pituus: Hiusten tulee olla hartiapituiset tai pidemmät. Kerrotus on vapaata. Otsa-alueella vapaa pituus. 2. Värit: Värien valinta on vapaata. Spray -värien käyttö on kiellettyä. 3. Työvälineet: Kaikki työvälineet ovat sallittuja. 4. Tuotteet: Kaikki aineet ovat sallittuja. 5. Hiuslisäkkeet: Hiuslisäkkeet ovat kiellettyjä. Jos Viisasten komitea epäilee hiuslisäkkeiden käyttöä, se voi tarkistaa asian kilpailun päätyttyä. Jos näin todetaan tapahtuneen, kilpailija saa virhepisteitä. 6. Hiustenpidennykset: Hiustenpidennykset ovat kiellettyjä. 7. Tuet: Tukien käyttö on sallittu. 8. Koristeet: Koristeet ovat sallittuja. Ne eivät kuitenkaan saa peittää enemmän kuin 10% kampauksesta. 9. Vaatteet: Vaatteiden ja asusteiden tulee olla iltakampaukseen sopivat. 10. Tuomaristo: Tuomaristo arvioi värin, muodon, siisteyden ja tyylin ajankohtaisuuden. 11. Virhepisteet: Jos kilpailija ei noudata ohjeita, Viisasten komitea antaa virhepisteitä 12. Kilpailuaika: 45 minuuttia. 13. Pisteet: pistettä.

3 KAMPAAJAT / JUNIORIT / MUOTIKATEGORIA / HARJOITUSPÄÄ KAMPAAJIEN JUNIOR SM-KILPAILUUN KUULUU 2 työtä: Day Style Long Hair Open ja Bridal Style. SM-kilpailussa kaikki työt tulee tehdä harjoituspäälle. KAMPAAJAJUNIORIT ja KAMPAAJAOPPILAAT yleiset säännöt Kilpailuihin voivat osallistua kaikki alle 25-vuotiaat juniorit. Kilpailijoiden tulee todistaa ikänsä ilmoittautumisen yhteydessä kopiolla passista tai henkilötodistuksesta. Kilpailijan tulee todistaa ikänsä myös kilpailuiden yhteydessä. Kampaajaoppilaiden tulee esittää oppilaspassi tai vastaava todistus, myös aikuisopiskelijat voivat osallistua, ilman ikärajaa. Kilpailijoiden tulee käyttää samaa tai eri harjoituspäätä molempiin sarjan töihin. 1. Harjoituspäitä saa puvustaa ainoastaan rintamukseen asti. 2. Tuomarikierroksen ajaksi harjoituspäät tulee asettaa työpöytään kiinnitettyyn kiinnitysjalkaan tai kolmijalkaan kasvot peilin suuntaan. Työpöydällä ei saa olla työvälineitä tai mitään muita esineitä. 3. Kampaajajuniorit ja kampaajaoppilaat arvostellaan erikseen. 4. Kilpailijoilla on kaikkien töiden jälkeen viisi minuuttia aikaa puvustaa harjoituspäänsä. KAMPAAJAT / JUNIORIT / YHDISTELMÄKILPAILU / MUOTISARJA 1. TYÖ PÄIVÄKAMPAUS PITKÄT HIUKSET AUKI harjoituspäähän / DAY STYLE LONG HAIR OPEN / INDIVIDUAL Kilpailijan pitää luoda kampaus pitkiin avoimiin hiuksiin. Valmiin kampauksen pitää olla avoin, sulava, ilmava ja kammattu alaspäin. Vain 25% hiuksista saa olla kammattuna ylös. Harjoituspään hiukset tulee olla taakse kammattuna, ennen kilpailulavalle tulemista. Hiuksissa saa olla tehtynä ennakkoon pohjatyö, mutta tullessaan kilpailualueelle, mallilla ei saa olla hiuksissa rullia, klipsejä eikä pinnejä. 1. Hiusten pituus: Hiusten tulee olla hartiapituiset tai pidemmät. Kerrostus on vapaata. Otsa-alueella vapaa pituus. 2. Värit: Värien valinta on vapaa. Spray-värien käyttö on kiellettyä. 3. Työvälineet: Kaikki työvälineet ovat sallittuja. Työn lopussa hiuksiin ei saa jättää pinnejä eikä klipsejä. 4. Muotoilu: Valmiin kampauksen tulee olla vapaa ja alaspäin kammattu. Ainoastaan 25% hiuksista saa olla kiinnitettynä. 5. Tuotteet: Kaikki aineet ovat sallittuja. 6. Hiustenpidennykset: Kaikki hiustenpidennykset ovat kiellettyjä.

4 7. Tuet: Kaikenlaisten tukien käyttö on kiellettyä. 8. Koristeet: Kaikenlaiset koristeet ovat kiellettyä. 9. Vaatteet: Vaatteiden ja asusteiden tulee olla päiväkampaukseen sopivat. 10. Tuomaristo: Tuomaristo arvioi värin, muodon, siisteyden ja tyylin ajankohtaisuuden. 11. Virhepisteet: Jos kilpailija ei noudata ohjeita, Viisasten Komitea antaa virhepisteitä 12. Kilpailuaika: 35 minuuttia. 13. Pisteet: pistettä. KAMPAAJAT / JUNIORIT / MORSIUSKAMPAUS / BRIDAL HAIR STYLE / MUOTISARJA / 2. TYÖ - NUTTURA HARJOITUSPÄÄHÄN / PITKÄT HIUKSET / INDIVIDUAL Kilpailijan tulee luoda muodikas hääkampaus. Kokonaisilme pitää muistaa huomioida. Valmiin työn pitää olla ylös kammattu nutturahääkampaus. Vain 25% hiuksista saa olla kammattuna alas. Hiuksissa saa olla tehtynä ennakkoon pohjatyö, mutta tullessaan kilpailualueelle harjoituspään hiukset pitää olla kammattu taakse ja hiuksissa ei saa olla rullia, klipsejä eikä pinnejä. Letitys ja basket weave -tekniikka ovat kiellettyjä. 1. Hiusten pituus: Hiusten tulee olla hartiapituiset tai pidemmät. Kerrotus on vapaata. Otsa-alueella vapaa pituus. 2. Työvälineet: Kaikki työvälineet ovat sallittuja. 3. Värit: Värien valinta on vapaata. Spray-värien käyttö on kiellettyä. 4. Muotoiluvälineet: Kaikenlaisten muotoiluvälineiden käyttö on sallittu. 5. Tuet: Kaikenlaisten tukien käyttö kampauksessa on sallittu. 6. Hiustenpidennykset: Kaikki hiustenpidennykset ovat kiellettyjä. 7. Koristeet: Koristeet ovat sallittuja (ei kuitenkaan hiuksista tehtyjä koristeita). Ne eivät kuitenkaan saa peittää enemmän kuin 30% kampauksesta. 8. Hiuslisäkkeet: Hiuslisäkkeet ovat kiellettyjä. 9. Vaatteet: Vaatteiden ja asusteiden tulee olla morsiamelle sopivat. 10. Tuomaristo: Tuomaristo arvioi värin, siisteyden, muodon ja kokonaisuuden. 11. Virhepisteet: Jos kilpailija ei noudata ohjeita, Viisasten komitea antaa virhepisteitä 12. Kilpailuaika: 45 minuuttia. 13. Pisteet: pistettä.

5 PARTURIT / SENIORIT / TEKNINEN SARJA / HARJOITUSPÄÄ PARTUREIDEN SM-KILPAILUUN KUULUVAT: Creative Hairstyle, Classic Cut ja Trend Cut on Long Hair. SM-kilpailussa Creative Hairstyle ja Classic Cut tehdään harjoituspäälle ja Trend Cut on Long Hair tehdään elävälle mallille. 1. Harjoituspäitä saa puvustaa ainoastaan rintamukseen asti. 2. Tuomarikierroksen ajaksi harjoituspäät tulee asettaa työpöytään kiinnitettyyn kiinnitysjalkaan tai kolmijalkaan kasvot peilin suuntaan. Työpöydällä ei saa olla työvälineitä tai mitään muita esineitä. 3. Kilpailijoilla on kaikkien töiden jälkeen viisi minuuttia aikaa puvustaa harjoituspäänsä. 1. CREATIVE HAIRSTYLE / HARJOITUSPÄÄ / INDIVIDUAL Kilpailija tekee Creative Hairstyle -kampauksen, joka osoittaa hänen luovat taitonsa. Märät hiukset. Kilpailija saapuu kilpailupaikalle harjoituspään kanssa. Kilpailunjohtaja antaa kolme minuuttia aikaa kastella mallin hiukset. Mikäli mallin hiukset eivät ole tarpeeksi märät, Viisasten komitea kastelee hiukset uudelleen. 1. Värit: Värien valinta on vapaata. Värispray t ovat kiellettyjä. 2. Hiusten pituus: Hiusten pituuden tulee olla niskassa ja korvien kohdalla vähintään 2 senttiä, muutoin hiusten pituus on vapaa. 3. Leikkaus: Hiusten leikkaaminen on kiellettyä. 4. Muotoiluvälineet: Kaikki muotoiluvälineet ovat sallittuja. 5. Tuotteet: Kaikki tuotteet ovat sallittuja (geelit, vahat, spray t) 6. Hiustenpidennykset: Kaikki hiustenpidennykset ovat kiellettyjä. 7. Vaatteet: Vaatteiden tulee olla hiustyylin mukaiset. Sotilasuniformut ja historialliset vaatteet ovat kiellettyjä. 8. Tuomaristo: Tuomaristo arvioi yleisvaikutelman kampauksen muodon, värien, siisteyden ja vaikeuden asteen osalta. Tuomarikierroksen aikana heidän tulee pystyä näkemään kampaus kokonaisuudessaan, mukaan lukien kampauksen päällisosat. 9. Virhepisteet: Jos kilpailija ei noudata ohjeita, Viisasten komitea antaa virhepisteitä 10. Kilpailuaika: 40 minuuttia. 11. Pisteet: pistettä. 2. CLASSIC CUT / HARJOITUSPÄÄ / INDIVIDUAL Kilpailija tekee Classic Cut and Style -kampauksen. Märät hiukset. Kilpailija saapuu kilpailupaikalle harjoituspään kanssa. Kilpailunjohtaja antaa kolme minuuttia aikaa kastella mallin hiukset. Mikäli mallin hiukset eivät ole tarpeeksi märät, Viisasten komitea kastelee hiukset uudelleen.

6 1. Värit: Värien valinta on vapaata. Värispray t ovat kiellettyjä. 2. Hiusten pituus: Hiusten pituuden tulee olla nuppiluun alueelta niskaan ja korvien kohdalla vähintään 2 senttiä, muutoin hiusten pituus on vapaa. 3. Rajaukset: Ennen työn alkua Viisasten komitea tarkastaa mallien hiusrajat niskassa sivuilla. Niskalinja ei saa olla etukäteen valmisteltu. Sivulinjojen tulee olla luonnolliset tai ajellut korkeintaan ½ sentin verran luonnollisesta sivulinjasta. 4. Työvälineet: Trimmerit ja leikkauskoneet ovat kiellettyjä. Muut leikkausvälineet ovat sallittuja. 5. Leikkaus: Niskan tulee olla perinteisesti ohennettu. Mikäli näin ei ole, kilpailija saa virhepisteitä. 6. Muotoilu: Kaikki muotoiluvälineet ja tuotteet ovat sallittuja. 7. Vaatteet: Vaatteiden tulee olla classic -tyylin mukaiset. Sotilasuniformut ja historialliset vaatteet ovat kiellettyjä. 8. Tuomaristo: Tuomaristo arvioi muodon, leikkauksen ja siisteyden. Tuomarikierroksen aikana heidän tulee pystyä näkemään kampaus kokonaisuudessaan, mukaan lukien kampauksen päällisosat. 9. Virhepisteet: Jos kilpailija ei noudata ohjeita, Viisasten komitea antaa virhepisteitä 10. Kilpailuaika: 50 minuuttia 11. Pisteet: pistettä TREND BEARD / PARRAN MUOTOILU / INDIVIDUAL Kilpailija leikkaa ja muotoilee mallille sopivan, muodikkaan parran. 1. Värit: Neonvärit ovat kiellettyjä. 2. Parran pituus: Parran pituus on vapaa. 3. Rajaukset: Ennen työn alkua Viisasten komitea tarkastaa parran rajauksen. Ainoastaan leuan alaraja sekä kaulan alue saa olla valmiiksi rajattu ja ajeltu. 4. Työvälineet: Kaikki sallittuja. 5. Tuotteet: Kaikki sallittuja. 6. Vaatteet: Vaatteiden tulee olla kokonaisuuteen sopivat. 8. Tuomaristo: Tuomaristo arvioi värin, muodon, leikkauksen ja siisteyden. 9. Virhepisteet: Jos kilpailija ei noudata ohjeita, Viisasten komitea antaa virhepisteitä 10. Kilpailuaika: 25 minuuttia 11. Pisteet: pistettä

7 PARTURIT / JUNIORIT / OPPILAAT / HARJOITUSPÄÄ PARTURIEN JUNIORIEN SM-KILPAILUUN KUULUU 2 työtä: Trend Cut ja Classic Cut. SM-kilpailussa työt tulee tehdä harjoituspäälle. PARTURIJUNIORIT ja PARTURIOPPILAAT yleiset säännöt Kilpailuihin voivat osallistua kaikki alle 25-vuotiaat juniorit. Kilpailijoiden tulee todistaa ikänsä ilmoittautumisen yhteydessä kopiolla passista tai henkilötodistuksesta. Kilpailijan tulee todistaa ikänsä myös kilpailuiden yhteydessä. Parturioppilaiden tulee esittää oppilaspassi tai vastaava todistus, myös aikuisopiskelijat voivat osallistua, ilman ikärajaa. 1. Harjoituspäitä saa puvustaa ainoastaan rintamukseen asti. 2. Tuomarikierroksen ajaksi harjoituspäät tulee asettaa työpöytään kiinnitettyyn kiinnitysjalkaan tai kolmijalkaan kasvot peilin suuntaan. Työpöydällä ei saa olla työvälineitä tai mitään muita esineitä. 3. Parturijuniorit ja parturioppilaat arvostellaan erikseen. 4. Kilpailijoilla on kaikkien töiden jälkeen viisi minuuttia aikaa puvustaa harjoituspäänsä. 1. TREND CUT / HARJOITUSPÄÄ / INDIVIDUAL Kilpailija tekee muodikkaan lyhyen maskuliinisen leikkauksen ja kampauksen, joka on sovelias kuluttajalle. Työn tulee muistuttaa muotilehtien sivuilla olevia kampauksia. Märät hiukset. Kilpailija saapuu kilpailupaikalle mallinsa kanssa. Kilpailunjohtaja antaa kolme minuuttia aikaa kastella mallin hiukset. Mikäli mallin hiukset eivät ole tarpeeksi märät, Viisasten komitea kastelee hiukset uudelleen. Tuomarikierroksen aikana mallit istuvat omalla paikallaan kasvot peilin suuntaan. Työpöydällä ei saa olla työvälineitä tai mitään muita esineitä. 1. Hiusten pituus: Ennen kilpailun alkua hiusten pituuden tulee olla päälaella vähintään 6 senttiä, paitsi otsalla. Sivuilla ja takana hiusten tulee olla vähintään 2 senttiä, paitsi pulisonkien kohdalla. 2. Leikkaus: Kilpailijoilla on mahdollisuus ohentaa niska-aluetta. Kilpailun lopussa mallin hiukset saavat olla sivuilla ja niskassa korkeintaan 3 sentin pituiset. 3. Leikkausvälineet: Kaikki leikkausvälineet ovat sallittuja. 4. Muotoiluvälineet: Kaikki muotoiluvälineet ovat sallittuja. 5. Tuotteet: Kaikki muotoilutuotteet ovat sallittuja (geelit, vahat, spray t) 6. Värit: Värien valinta on vapaata. Värispray t ovat kiellettyjä. 7. Hiusten pidennykset: Kaikki hiustenpidennykset ovat kiellettyjä. 8. Vaatteet: Vaatteiden tulee olla päivän muodin mukaiset. Sotilasuniformut ja historialliset vaatteet ovat kiellettyjä. 9. Tuomaristo: Tuomaristo arvioi leikkauksen, värin, siisteyden ja tyylin

8 ajankohtaisuuden. 10. Virhepisteet: Jos kilpailija ei noudata ohjeita, Viisasten komitea antaa virhepisteitä 11. Kilpailuaika: 45 minuuttia. 12. Pisteet: pistettä. 2. CLASSIC CUT / HARJOITUSPÄÄ / INDIVIDUAL Kilpailija tekee Classic Cut and Style -kampauksen. Märät hiukset. Kilpailija saapuu kilpailupaikalle harjoituspään kanssa. Kilpailunjohtaja antaa kolme minuuttia aikaa kastella mallin hiukset. Mikäli mallin hiukset eivät ole tarpeeksi märät, Viisasten komitea kastelee hiukset uudelleen. 1. Värit: Värien valinta on vapaata. Värispray t ovat kiellettyjä. 2. Hiusten pituus: Hiusten pituuden tulee olla nuppiluun alueelta niskaan ja korvien kohdalla vähintään 2 senttiä, muutoin hiusten pituus on vapaa. 3. Rajaukset: Ennen työn alkua Viisasten komitea tarkastaa mallien hiusrajat niskassa sivuilla. Niskalinja ei saa olla etukäteen valmisteltu. Sivulinjojen tulee olla luonnolliset tai ajellut korkeintaan ½ sentin verran luonnollisesta sivulinjasta. 4. Työvälineet: Trimmerit ja leikkauskoneet ovat kiellettyjä. Muut leikkausvälineet ovat sallittuja. 5. Leikkaus: Niskan tulee olla perinteisesti ohennettu. Mikäli näin ei ole, kilpailija saa virhepisteitä. 6. Muotoilu: Kaikki muotoiluvälineet ja tuotteet ovat sallittuja. 7. Vaatteet: Vaatteiden tulee olla classic -tyylin mukaiset. Sotilasuniformut ja historialliset vaatteet ovat kiellettyjä. 8. Tuomaristo: Tuomaristo arvioi muodon, leikkauksen ja siisteyden. Tuomarikierroksen aikana heidän tulee pystyä näkemään kampaus kokonaisuudessaan, mukaan lukien kampauksen päällisosat. 9. Virhepisteet: Jos kilpailija ei noudata ohjeita, Viisasten Komitea antaa virhepisteitä 10. Kilpailuaika: 50 minuuttia. 11. Pisteet: pistettä.

9 PARTURIT / SENIORIT / INDIVIDUAL / TREND CUT ON LONG HAIR TREND CUT ON LONG HAIR / ELÄVÄ MALLI / KOLMAS TYÖ SM-KILPAILU Kilpailija tekee muodikkaan lyhyen maskuliinisen leikkauksen ja kampauksen, joka on sovelias kuluttajalle. Työn tulee muistuttaa muotilehtien sivuilla olevia kampauksia. Märät hiukset. Kilpailija saapuu kilpailupaikalle mallinsa kanssa. Kilpailunjohtaja antaa kolme minuuttia aikaa kastella mallin hiukset. Mikäli mallin hiukset eivät ole tarpeeksi märät, Viisasten komitea kastelee hiukset uudelleen. Tuomarikierroksen aikana mallit istuvat omalla paikallaan kasvot peilin suuntaan. Työpöydällä ei saa olla työvälineitä tai mitään muita esineitä. 1. Hiusten pituus: Ennen kilpailun alkua hiusten pituuden tulee olla päälaella vähintään 6 senttiä, paitsi otsalla. Sivuilla ja takana hiusten tulee olla vähintään 2 senttiä, paitsi pulisonkien kohdalla. 2. Leikkaus: Kilpailijoilla on mahdollisuus ohentaa niska-aluetta. Kilpailun lopussa mallin hiukset saavat olla sivuilla ja niskassa korkeintaan 3 sentin pituiset. 3. Leikkausvälineet: Kaikki leikkausvälineet ovat sallittuja. 4. Muotoiluvälineet: Kaikki muotoiluvälineet ovat sallittuja. 5. Tuotteet: Kaikki muotoilutuotteet ovat sallittuja (geelit, vahat, spray t) 6. Värit: Värien valinta on vapaata. Värispray t ovat kiellettyjä. 7. Hiusten pidennykset: Kaikki hiustenpidennykset ovat kiellettyjä. 8. Vaatteet: Vaatteiden tulee olla päivän muodin mukaiset. Sotilasuniformut ja historialliset vaatteet ovat kiellettyjä. 9. Tuomaristo: Tuomaristo arvioi leikkauksen, värin, siisteyden ja tyylin ajankohtaisuuden. 10. Virhepisteet: Jos kilpailija ei noudata ohjeita, Viisasten komitea antaa virhepisteitä 11. Kilpailuaika: 45 minuuttia. 12. Pisteet: pistettä.

10 KAMPAAJAT / SENIORIT / INDIVIDUAL / TREND CUT TREND CUT / ELÄVÄ MALLI / INDIVIDUAL / KOLMAS TYÖ SM-KILPAILU Fantasiatyyliset ja taiteelliset kampaukset ovat kiellettyjä. Kilpailijat tekevät muodikkaan leikkauksen ja kampauksen. Märät hiukset: Kilpailija saapuu kilpailualueelle omalle kilpailupaikalleen. Kilpailunjohtaja antaa kilpailijoille kolme minuuttia aikaa kastella mallin hiukset. Mikäli hiukset eivät ole tarpeeksi märät, Viisasten komitea kastelee ne uudelleen. Tuomarikierroksen aikana mallit istuvat omalla paikallaan kasvot peilin suuntaan. Työpöydällä ei saa olla työvälineitä tai mitään muita esineitä. 1. Leikkaus: Ennen työn alkua hiusten pituuden tulee olla vähintään 8 senttiä koko pään alueella. Hiukset eivät saa olla ennalta leikatut eivätkä kammatut. 2. Leikkausvälineet: Kaikki leikkausvälineet ovat sallittuja. 3. Värit: Värien valinta on vapaata. Värispray t ovat kiellettyjä. 4. Muotoiluvälineet: Kaikki muotoiluvälineet ovat sallittuja. 5. Tuotteet: Kaikki tuotteet ovat sallittuja. 6. Hiustenpidennykset: Kaikki hiustenpidennykset ovat kiellettyjä. 7. Tuomaristo: Tuomaristo arvioi leikkauksen, värin, siisteyden ja tyylin ajankohtaisuuden. 8. Virhepisteet: Jos kilpailija ei noudata ohjeita, Viisasten komitea antaa virhepisteitä 9. Kilpailuaika: 45 minuuttia. 10. Pisteet: pistettä. DAY STYLE / MALLILLE / LETITYSTEKNIIKKA / NUTTURAPÄIVÄKAMPAUS / INDIVIDUAL Kilpailijan tulee luoda muodikas päiväkampaus pitkiin hiuksiin. Kokonaisilme pitää muistaa huomioida. Valmiin työn pitää olla nutturakampaus letitystekniikalla tehty. Letityksistä saa olla 20% valmiina lavalle tultaessa. Kilpailijat voivat käyttää saksia kampauksen siistimiseen. 1. Hiusten pituus: Hiusten tulee olla hartiapituiset tai pitemmät. Kerrostukset ovat mahdollisia. Otsa-alueella hiusten pituus on vapaa. 2. Värit: Värien valinta on vapaa. Spray -värien käyttö on kiellettyä. 3. Työvälineet: Kaikki työvälineet ovat sallittuja. 4. Tuotteet: Kaikki aineet ovat sallittuja. 5. Hiuslisäkkeet: Hiuslisäkkeet ovat kiellettyjä. Jos Viisasten komitea epäilee hiuslisäkkeiden käyttöä, he voivat tarkistaa asian kilpailun päätyttyä. Jos näin todetaan tapahtuneen, kilpailija saa virhepisteitä. 6. Hiustenpidennykset: Hiustenpidennykset ovat kiellettyjä.

11 7. Tuet: Tukien käyttö on kielletty. 8. Koristeet: Korujen käyttö on kielletty. Koristeiden käyttö kuten erilaisten nauhojen käyttö on sallittu. Päiväntyylin sopivat koristeet. 9. Vaatteet: Vaatteiden ja asusteiden tulee olla päiväkampaukseen sopivat. 10. Tuomaristo: Tuomaristo arvioi yleisvaikutelman kampauksen ja värien osalta. Tuomarikierroksen aikana heidän tulee pystyä näkemään kampaus kokonaisuudessaan, mukaan lukien kampauksen päällisosat. 11. Virhepisteet: Jos kilpailija ei noudata ohjeita, Viisasten komitea antaa virhepisteitä 12. Kilpailuaika: 35 minuuttia. 13. Pisteet: pistettä. BRIDAL STYLE - MORSIUSKAMPAUS / MUOTI / INDIVIDUAL Kilpailijan tulee luoda muodikas hääkampaus. Kokonaisilme pitää muistaa huomioida. Valmiin työn pitää olla ylös kammattu nutturahääkampaus. Vain 25% hiuksista saa olla kammattuna alas. Hiuksissa saa olla tehtynä ennakkoon pohjatyö, mutta tullessaan kilpailualueelle mallin hiukset pitää olla kammattu taakse ja hiuksissa ei saa olla rullia, klipsejä eikä pinnejä. Letitys ja basket weave -tekniikka ovat kiellettyjä. Tuomarikierroksen aikana mallit istuvat omalla paikallaan kasvot peilin suuntaan. Työpöydällä ei saa olla työvälineitä tai mitään muita esineitä. 1. Hiusten pituus: Hiusten tulee olla hartiapituiset tai pidemmät. Kerrostus on vapaata. Otsa-alueella vapaa pituus. 2. Työvälineet: Kaikki työvälineet ovat sallittuja. 3. Värit: Värien valinta on vapaata. Spray-värien käyttö on kiellettyä. 4. Muotoiluvälineet: Kaikenlaisten muotoiluvälineiden käyttö on sallittu. 5. Tuet: Kaikenlaisten tukien käyttö kampauksessa on sallittu. 6. Hiustenpidennykset: Kaikki hiustenpidennykset ovat kiellettyjä. 7. Koristeet: Koristeet ovat sallittuja (ei kuitenkaan hiuksista tehtyjä koristeita). Ne eivät kuitenkaan saa peittää enemmän kuin 30% kampauksesta. 8. Hiuslisäkkeet: Hiuslisäkkeet ovat kiellettyjä. 9. Vaatteet: Vaatteiden ja asusteiden tulee olla morsiamelle sopivat. 10. Tuomaristo: Tuomaristo arvioi värin, siisteyden, muodon ja kokonaisuuden. 11. Virhepisteet: Jos kilpailija ei noudata ohjeita, Viisasten Komitea antaa virhepisteitä 12. Kilpailuaika: 45 minuuttia. 13.Pisteet: pistettä.

12 FANTASY STYLE / FANTASIAKAMPAUSKILPAILU / INDIVIDUAL Kilpailijat luovat fantasiakampauksen valmiina arvosteltavaksi ennen lavalle saapumista. Fantasiakampauksen teema on vapaa, mutta kokonaisuuden tulee olla tunnistettavissa eli ilmeestä pitää pystyä päättelemään, mitä kokonaisuus esittää. Peruukkien käyttö on kielletty. Fantasiakampauksessa saa olla teline/ kehikko, joka voi olla mitä tahansa materiaalia, kunhan on peitetty hiuksilla. Arviointi tapahtuu kampauksen luovuuteen ja teeman esille tuontiin perustuen. Tuomarikierroksen jälkeen mallit tekevät kilpailualueella esittelykierroksen. Arvostelu: Luovuus, omaperäisyys, kekseliäisyys. Työn arvioi erikoistuomaristo. Virhepisteet: Sääntöjä rikkovia kilpailijoita rankaistaan Viisasten komitean virhepistetaulukon mukaisesti. Kilpailuaika: 10 min, viimeistelyyn. Arvostelu: pistettä. HIUSTENPIDENNYSTEN AVOIMET SM-KILPAILUT SIMPLY NATURAL Kilpailumateriaaliksi hyväksytään ainoastaan Simply Natural Super Remy pidennysmateriaalit, valmissinetit, teippinauhat ja konetyönauhat sekä Simply Natural Mago tuotteet. Tällä halutaan varmistua, että kilpailijat ovat materiaalin puolesta samassa asemassa. Kilpailussa kampaaja pääsee keskittymään ainoastaan oman luovuuden toteuttamiseen. Ota yhteyttä lähimpään Simply Natural tukkuun kilpailumateriaalin hankintaa varten. Kilpailun kolme parasta tullaan palkitsemaan näyttävin kiertopalkinnoin, diplomein, ja voittaja pääsee vuodeksi käyttämään titteliä HIUSTENPIDENNYSTEN SUOMEN MESTARI Simply Natural hyvittää kilpailumaksun. Kysy lisää Kinnunen Oy: Kilpailuaika on 30min ja kilpailussa tulee noudattaa seuraavia sääntöjä: 1. Kilpailutyö on tehtävä elävälle mallille 2. Mallista on esitettävä kuva ilman yhtään pidennysmateriaalia..(lähikuva, hiukset kammattu alas ilman muotoilua) 3. Mallimuutos tulee olla hiuksissa näkyvä 4. Kaikki värituotteet on sallittuja 5. Valmiissa kilpailutyössä tulee olla kolme toisistaan erottuvaa väriä. 6. Pidennysmateriaaleja saa kiinnittää ennen kilpailua. 7. Hiustenpidennyksissä tulee käyttää ainoastaan Simply Natural - aitohiusmateriaaleja. Vähintään 10 sinettiä, 20cm konetyönauhaa tai 20cm teippinauhaa tulee kiinnittää lavalla. Kaikki lavalla kiinnitetty pidennysmateriaali tulee muotoilla valitulla leikkaustekniikalla.

13 8. Hiuskoristeet eivät ole sallittuja. Kilpailijan on kerrottava, mitä Simply Natural -materiaalia pidennystyössä käytetään. Kinnunen Oy pidättää oikeudet käyttää kilpailutöistä otettuja kuvia Simply Natural - sarjan markkinointiin Skandinavian alueella. Malli ja kampaaja tullaan aina mainitsemaan kuvien yhteydessä. Kilpailujärjestäjä, Simply Natural, kuvaa kaikki kilpailutyöt Simply Natural - messuosastolla. Kilpailijoita pyydetään käymään osastolla kuvausta varten. Kilpailuun tulee ilmoittautua Suomen Hiusyrittäjien toimistoon tai -nettisivujen kautta. HIUSTÄHTI-KILPAILU PINNI & CUTRIN Hiustähti-kilpailu: Pinni ja Cutrin haastavat suomalaisen hiustaitajan kotimaiseen muotiluovuuteen! Esitä meille näkemyksesi kevään 2016 mageimmasta katumuodista! Ole rohkea ja ennakkoluuloton! Anna hiusvärien loimuta ja saksien loistaa! Odotamme upeita, sellaisenaan vaikka Pinnin kanteen sopivia fashion-kokonaisuuksia, joissa kaikki on mietitty päästä varpaisiin. Tervetuloa suomalaisen kilpailumaailman mullistavaan trendikisaan, jollaista ei ole ennen nähty! Kilpailija: Kilpailijan tulee olla hiusammattiin valmistunut tai alan opiskelija, iältään vähintään 18-vuotias. Malli: Kilpailumalli saa olla nainen tai mies. Kilpailijan tulee omalla kustannuksellaan hankkia malli, meikkaaja, matkat ja majoitus. Tuotteet: Kilpailutyössä tulee käyttää vain Cutrin väri- ja muotoilutuotteita. Cutrin lähettää kaikille kilpailuun ilmoittautuneille veloituksetta kilpailutyöhön tarvittavat, työsuunnitelmassa määritellyt väri- ja muotoilutuotteet. Hiusväri: Vapaa. (Cutrin-hiusväreillä) Värien käyttötekniikka + tuoteresepti tulee esittää kirjallisesti kisatyön yhteydessä peilipaikalla. Väri saa olla etukäteen tehty. Hiusten leikkaus: Leikkaus tulee tehdä kilpailupaikalla. Hiusten pituudesta pitää toteutua vähintään 2 cm leikkaus kaikkialta - myös korvallisilta ja niskasta. Kerrostus on vapaata. Työvälineet: Kaikki työvälineet ovat sallittuja. Työn lopussa hiuksiin ei saa jättää pinnejä eikä klipsejä. Hiuslisäkkeet tai hiustenpidennykset: Ei sallittuja. Hiuskoristeet: Ei sallittuja. Muotoilu - ja viimeistelytuotteet: Kaikki sallittuja, ja niiden tulee olla Cutrin tuotteita. Meikkaus: Kilpailija saa meikata mallin kisan aikana itse tai meikki saa olla valmiina kisapaikalle tultaessa. Lavalla saa olla vain kilpailija, joten meikkaaja ei sinne pääse. Meikkimerkit saavat olla mitä kilpailija itse haluaa.

14 Asu: Asun tulee sopia hius- ja meikkikokonaisuuteen ja muodostaa 1/3 osan tuomariston äänistä. Korut: Sallittu. Kilpailuaika: 40 minuuttia. Kilpailu alkaa Merikaapelitehtaalla lauantaina 5.3. klo Tuomaristo: Koostuu hius- ja kauneusalan ammattilaisista, jotka arvioivat työt välittömästi kisan jälkeen. Kilpailijat eivät tällöin saa olla kilpailulavalla. Tuomaristo arvioi kampauksen värin, muodon siisteyden ja tyylin ajankohtaisuuden. Tulokset: Tulokset julkistetaan noin kello (Pinnin osastolla) 10 parhaan osalta niin, että sijoituksia ei kerrota kuin vasta Kaapelitehtaalla järjestettävässä Iltajuhlassa. Välittömästi kilpailun jälkeen (n. klo 13.00) 10 finalistia malleineen viedään kuljetuksella valokuvastudioon, missä kaikki kisatyöt kuvataan Pinni-lehteen. Studiolla on lounastarjoilu. Muuta: Jokainen kilpailija suostumuksellaan kisaan luovuttaa oikeudet kisatyönsä kuvien käyttöön Pinnille ja Cutrinille. Tarkemmat toimintaohjeet ja ilmoittautumislomake nähtävissä pinni.fi sivuilla. Ilmoittautumiset, ohjeet ja kilpailutyöhön tarvittavien tuotteiden tilaus: tai postitse Cutrin Oy, Susanna Peltola, Lasikuja 2, Espoo

KAMPAAJAT / SENIORIT / YHDISTELMÄKILPAILU / 2 työtä samalle elävälle mallille

KAMPAAJAT / SENIORIT / YHDISTELMÄKILPAILU / 2 työtä samalle elävälle mallille KAMPAAJAT / SENIORIT / YHDISTELMÄKILPAILU / 2 työtä samalle elävälle mallille 1. TYÖ - DAY STYLE LONG HAIR OPEN / Fashion - Muoti / PÄIVÄKAMPAUS PITKÄT HIUKSET AUKI Kilpailijan pitää luoda kampaus pitkiin

Lisätiedot

PARTURIT / SENIORIT / YHDISTELMÄKILPAILU / BARBERSHOP / 2 työtä samalle parrakkaalle elävälle mallille

PARTURIT / SENIORIT / YHDISTELMÄKILPAILU / BARBERSHOP / 2 työtä samalle parrakkaalle elävälle mallille PARTURIT / SENIORIT / YHDISTELMÄKILPAILU / BARBERSHOP / 2 työtä samalle parrakkaalle elävälle mallille aikaa kastella mallin hiukset. Parran muotoilu pitää olla tehty ennakkoon. 7. Vaatteet: Vaatteiden

Lisätiedot

Paikka: Stadin ammattiopisto Meritalon toimipaikka Haapaniemenkatu 7-9, HELSINKI

Paikka: Stadin ammattiopisto Meritalon toimipaikka Haapaniemenkatu 7-9, HELSINKI LAJI Aika: 1.10.2017 11.00 18.00 Paikka: Stadin ammattiopisto Meritalon toimipaikka Haapaniemenkatu 7-9, 00530 HELSINKI Ilmoittautuminen kilpailuun: Sähköpostilla 25.9.2017 mennessä osoitteeseen taneli.ylinen@edu.hel.fi

Lisätiedot

EuroSkills, Göteborg 2016

EuroSkills, Göteborg 2016 EuroSkills, Göteborg 2016 Seuraavat EuroSkills kilpailut järjestetään Ruotsissa Göteborgissa 1. 3.12.2016 Hiusmuotoilu on perinteisesti mukana kilpailemassa Euroopan parhaan parturikampaajan tittelistä.

Lisätiedot

The Professional Make-up Artists of Finland Suomen maskeeraajat ry, S.M.Y.

The Professional Make-up Artists of Finland Suomen maskeeraajat ry, S.M.Y. Suomen maskeeraajat ry Heidi Kjellman Eerikinkatu 22 B 31 00100 Helsinki Tervehdys! Suomen maskeeraajat ry kutsuu taas teidät osallistumaan vuosittaisiin maskeerauksen SM-kilpailuihin. Tässä seuraa infopaketti

Lisätiedot

WorldSkills Abu Dhabi Seuraavat WorldSkills kilpailut järjestetään Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa Abu Dhabissa

WorldSkills Abu Dhabi Seuraavat WorldSkills kilpailut järjestetään Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa Abu Dhabissa WorldSkills Abu Dhabi 2017 Seuraavat WorldSkills kilpailut järjestetään Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa Abu Dhabissa 14.-19. lokakuuta 2017 Hiusmuotoilu on perinteisesti mukana kilpailemassa maailman

Lisätiedot

Hair by Steve Smart 1

Hair by Steve Smart 1 Hair by Steve Smart 1 ARVOISA MESSUVIERAS Minulla on suuri ilo ja kunnia toivottaa teidät kaikki messuvieraat, hius-ja kauneusalantoimijat lämpimästi tervetulleeksi alamme ammattilaisille suunnattuun uusiutuneeseen

Lisätiedot

Kilpailu on tarkoitettu parturi-kampaamoalan opiskelijoille sekä julkisissa että yksityisissä oppilaitoksissa.

Kilpailu on tarkoitettu parturi-kampaamoalan opiskelijoille sekä julkisissa että yksityisissä oppilaitoksissa. Säännöt Kilpailu on tarkoitettu parturi-kampaamoalan opiskelijoille sekä julkisissa että yksityisissä oppilaitoksissa. Teema: Cutrin Pohjoisen luonnon taika Suunnittele ja toteuta oma näkemyksesi: Mihin

Lisätiedot

Naisten hiusten trendikäs leikkaus, värjäyskäsittely, viimeistely ja ehostus asiakkaalle

Naisten hiusten trendikäs leikkaus, värjäyskäsittely, viimeistely ja ehostus asiakkaalle Testi A Naisten hiusten trendikäs leikkaus, värjäyskäsittely, viimeistely ja ehostus asiakkaalle Työskentelyaika: 3,5 tuntia, sisältää työn suunnittelun Yleiskuvaus: Kilpailutehtävässä tehdään järjestäjän

Lisätiedot

The Professional Make-up Artists of Finland Suomen maskeeraajat ry S.M.Y.

The Professional Make-up Artists of Finland Suomen maskeeraajat ry S.M.Y. Tervehdys! The Professional Make-up Artists of Finland - Suomen maskeeraajat ry kutsuu teidät osallistumaan vuosittaisiin maskeerauksen SM-kilpailuihin. Tässä infopaketti kisoista. Kilpailut pidetään tuttuun

Lisätiedot

One click is enough to make the world a better place.

One click is enough to make the world a better place. One click is enough to make the world a better place. MITÄ MUN TUKALLE VOI TEHDÄ.? Mä haluaisin hiustenleikkauksen. Mä haluan värin. Mä haluan kiharat. Mä haluan tasoituksen. Mä haluan kasvattaa mun hiuksia.

Lisätiedot

7Brothers Karate Cup

7Brothers Karate Cup 7Brothers Karate Cup Kilpailupaikka: Liikuntakeskus Rajakaari Osoite: keskusraitti 1 Rajamäki, Nurmijärvi Punnitus ja ilmoittautuminen: Lauantai kello 7:30 9:00 Aloitus: Kello 9:30 Kilpailunjärjestäjä

Lisätiedot

Näillä aiheilla Nikon haluaa rohkaista kuvaajia luovaan ilmaisuun ja kannustaa heitä kuvaamaan ihmisten iloa kaikkialla maailmassa.

Näillä aiheilla Nikon haluaa rohkaista kuvaajia luovaan ilmaisuun ja kannustaa heitä kuvaamaan ihmisten iloa kaikkialla maailmassa. Nyt saat tilaisuuden koskettaa maailmaa. Nikonin kansainvälinen valokuvauskilpailu 2008-2009 5.6.2008 Maailman tunnetuimpiin valokuvauskilpailuihin kuuluva Nikon Photo Contest International järjestetään

Lisätiedot

Havana Club Grand Prix

Havana Club Grand Prix Havana Club Grand Prix v 2010 Havana Club Grand Prix 2010 Valloita tuomaristo taidoillasi - tilaa luovuudelle! Säännöt mahdollistavat osallistujien näyttää parhaat puolensa: omat lasit ja raaka-aineet

Lisätiedot

Lämmittely LEIKKAUS VÄRJÄYS KIHARAT KÄSITTELY ÖLJYHOITO TASOITUS KASVATTAA KASVAA VÄRJÄTÄ VÄRJÄYTTÄÄ KUIVATA KALJU SIILI IROKEESI NUTTURA

Lämmittely LEIKKAUS VÄRJÄYS KIHARAT KÄSITTELY ÖLJYHOITO TASOITUS KASVATTAA KASVAA VÄRJÄTÄ VÄRJÄYTTÄÄ KUIVATA KALJU SIILI IROKEESI NUTTURA Lämmittely LEIKKAUS VÄRJÄYS KIHARAT KÄSITTELY ÖLJYHOITO TASOITUS KASVATTAA KASVAA VÄRJÄTÄ VÄRJÄYTTÄÄ LEIKATA LEIKKAUTTAA PESTÄ PESETTÄÄ TEHDÄ KAMPAUS KUIVATA KALJU SIILI IROKEESI NUTTURA LETIT PONINHÄNTÄ

Lisätiedot

Taitaja 2011 Hiusmuotoilu 302. Naisten hiusten trendikäs leikkaus, värjäyskäsittely, viimeistely ja ehostus asiakkaalle

Taitaja 2011 Hiusmuotoilu 302. Naisten hiusten trendikäs leikkaus, värjäyskäsittely, viimeistely ja ehostus asiakkaalle Testi A Naisten hiusten trendikäs leikkaus, värjäyskäsittely, viimeistely ja ehostus asiakkaalle Työskentelyaika: 3,5 tuntia, sisältää työn suunnittelun Kilpailutehtävässä tehdään järjestäjän hankkiman

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.FI L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE

WWW.LOREALPARIS.FI L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE WWW.LOREALPARIS.FI L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE MATT & MESSY fashion style smart must-have wild TREND SETTING MODERN IRREVERENT Shine FREE FIBERpaste ROUGHED UP Natural look Villi, mystinen ja trendikäs.

Lisätiedot

Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009

Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009 Suomen ITF Taekwon-do ry ja Aitoon Taekwon-do ry järjestävät Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009 Kilpailupaikka: Pälkäneen Yhteiskoulu, Koulutie 13, 36600 Pälkäne Kilpailut

Lisätiedot

One click is enough to make the world a be5er place.

One click is enough to make the world a be5er place. One click is enough to make the world a be5er place. MILLAINEN TUKKA SINULLA ON? MILLAISET HIUKSET SINULLA ON? - Minulla on pitkät ja tummat hiukset. - Joskus aamulla minulla on kiharat hiukset. - Minulla

Lisätiedot

IT LOOKS Nicole Warne Majirel

IT LOOKS Nicole Warne Majirel IT LOOKS FW15 L Oréal Professionnel kertoo hiusten muodista kaksi kertaa vuodessa keväällä ja talvella IT LOOKS -kuvien muodossa. IT -Girls eli IT tyttömme ovat yleensä sellaisia henkilöitä, joita seurataan

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup KILPAILUKUTSU Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup Ottelu Aika: Lauantaina 13.2.2016 Tampere Cup: E, D1, D2, B2, H, S30 SM-sarjat: kadetit C1 sekä junioreiden B1 ja senioreiden

Lisätiedot

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009 Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna Hämeenlinna 7.11.2009. Järjestäjä: Hämeenlinnan Taekwondoseura ry Kilpailukutsu Liikesarjakilpailut Hämeenlinnan Taekwondoseura järjestää liikesarjojen SM-liigan kilpailun

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU KUOPIO OPEN POOMSAE 2015 SPORT & SPA HOTEL VESILEPPIS, LEPPÄVIRTA 24.10.2015 JÄRJESTÄJÄ: KUOPION TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU KUOPIO 2015 Kuopion Taekwondo

Lisätiedot

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille!

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! Tangon saloihin meitä ovat perehdyttämässä tanssinopettajat: Jari ja Sari Aaltonen (JaSa) Tanssikoulu Aaltonen, Oulu Kimmo ja Marika Lasanen (KiMa)

Lisätiedot

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut SUOMEN TAEKWONDOLIITTO RY OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut 19.9.2015 Kuva: Elina Glad Paikka: Euran Urheilutalo Eurantie 33, 27510 Eura www.euranurheilutalo.fi ALUSTAVA AIKATAULU: Perjantai 18.9.2015 20.00-21.00

Lisätiedot

KUTSU Vuoden Viinit 2016 kilpailuun

KUTSU Vuoden Viinit 2016 kilpailuun KUTSU Vuoden Viinit 2016 kilpailuun Vuoden Viinit kilpailu ry:llä on kunnia kutsua Suomen viiniedustajat maamme ainoaan, jo 19. kertaa järjestettävään Vuoden Viinit -kilpailuun. Edelliseen kilpailuun osallistui

Lisätiedot

Vahvinmies-kilpailun säännöt

Vahvinmies-kilpailun säännöt Vahvinmies-kilpailun säännöt 1. Lajit ja niiden toteutus 1.1. Tukkipunnerrus - tukin paino on 65 kiloa - toteutusmuotona toistot/minuutti - tuomaristo laskee suoritukset ja täten myös hylkää vajaat punnerrukset

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016 KILPAILUKUTSU Nurtzi Open 2016 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2016 Aika: Lauantai 16.4.2016 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja-

Lisätiedot

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå UUDEN KILPAILIJAN KISAOHJEPAKETTI asdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdf ghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjk 23.1.2015 löäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklöäz

Lisätiedot

Alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut + 1. Eura Cup 25.10.2014

Alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut + 1. Eura Cup 25.10.2014 Alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut + 1. Eura Cup 25.10.2014 Kuva: Elina Glad yongtaekwondo.net Paikka: Euran Urheilutalo Eurantie 33, 27510 Eura www.euranurheilutalo.fi Yong Taekwondo järjestää Suomen Taekwondoliiton

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden Suurkilpailut XXIX

Lisätiedot

HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU Kaikissa luokissa henkilökohtaisia JunnuGym-pisteitä jaetaan 10 parhaalle seuraavasti:

HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU Kaikissa luokissa henkilökohtaisia JunnuGym-pisteitä jaetaan 10 parhaalle seuraavasti: SÄÄNNÖT YLEISTÄ JunnuGym on luokkien 1-5 pojille tarkoitettu telinevoimistelun henkilökohtainen- ja seurakilpailu. JunnuGym muodostuu kevään ja syksyn luokkakilpailuista, joille Suomen Voimisteluliitto

Lisätiedot

SM-KILPAILUT 2008 sekä VÄRIVÖIDEN HELMICUP 2008 23.2.2008

SM-KILPAILUT 2008 sekä VÄRIVÖIDEN HELMICUP 2008 23.2.2008 Suomen ITF Taekwon-do ry ja Aitoon Taekwon-do ry järjestävät SM-KILPAILUT 2008 sekä VÄRIVÖIDEN HELMICUP 2008 23.2.2008 Kilpailupaikka: Pälkäneen Yhteiskoulu, Koulutie 13, 36600 Pälkäne Kilpailut alkavat

Lisätiedot

TERVETULOA KILPAILEMAAN OULUUN!

TERVETULOA KILPAILEMAAN OULUUN! TERVETULOA KILPAILEMAAN OULUUN! Taekwon-Do Akatemia ry järjestää Taekwon-Do kilpailut la 23.3.2013 Oulussa! Sarjoja on tarjolla juniori-, väri- ja mustille vöille!!! Aika: Lauantaina 23. maaliskuuta 2013

Lisätiedot

TERVETULOA KILPAILEMAAN OULUUN!

TERVETULOA KILPAILEMAAN OULUUN! TERVETULOA KILPAILEMAAN OULUUN! Taekwon-Do Akatemia ry järjestää juniori-, väri- ja mustien vöiden Taekwon-Do kilpailut 18. lokakuuta Oulussa. Aika: Lauantaina 18. lokakuuta 2014 Kilpailupaikka: Kenelle:

Lisätiedot

Espoon Kevätcup 2013

Espoon Kevätcup 2013 Espoon ITF Taekwon-Do ry Espoon Kevätcup 2013 6. huhtikuuta 2013 Paikka: Viherlaakson koulu, Lukionahde 1, 02710 Espoo Aika: Lauantaina 6.4.2013 klo 9.00 18.00 Kenelle: Värivyöt 9.gup 1.gup ja mustat vyöt

Lisätiedot

Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu

Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu -juliste -kutsu kilpailuun -ohjelma -kokouskutsu Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu -ilmoittautuminen -kilpailusäännöt 17.10.2015 Peltolan koulu, Lummetie 27 b Tikkurila, Vantaa emantakisat@gmail.com

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU KUOPIO OPEN POOMSAE 2017 POHJANTIEN KOULU, KUOPIO 8.4.2017 JÄRJESTÄJÄ: KUOPION TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU KUOPIO OPEN 2017 Kuopion Taekwondo ry järjestää

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 14.9.2013 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA B-JUNIORIEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT

Lisätiedot

TAEKWONDO LAHTI JUNIOR CHALLENGE

TAEKWONDO LAHTI JUNIOR CHALLENGE LA 20.9.2014 klo 11:00 KAMPPAILUAREENA, SUURMÄENKATU 4, LAHTI WWW.TAEKWONDOLAHTI.FI TAEKWONDO LAHTI 2014 KILPAILUKUTSU KYORUGI JUNIORIKILPAILUT Taekwondo Lahti ry järjestää Taekwondon ottelukilpailut kaikille

Lisätiedot

Semifinaalitehtävän tehtäväpohja Taitaja2015_Huonekalupuuseppä_401_FI ( kieli) Tekijät: Nimi: Teemu Luoma Oppilaitos: Koulutuskeskus Sedu

Semifinaalitehtävän tehtäväpohja Taitaja2015_Huonekalupuuseppä_401_FI ( kieli) Tekijät: Nimi: Teemu Luoma Oppilaitos: Koulutuskeskus Sedu Semifinaalitehtävän tehtäväpohja Taitaja2015_Huonekalupuuseppä_401_FI ( kieli) Tekijät: Nimi: Teemu Luoma Oppilaitos: Koulutuskeskus Sedu Päiväys: 23.10.2014 1 Sisällysluettelo Johdanto / tehtävän yleiskuvaus

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP 27.4.2013. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP 27.4.2013. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 27.4.2013 Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: Joulella pisimmälle Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI järjestää 12.3.2016 TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Tampere Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 12.3.2016 Kaukajärven vapaaaikatalolla.

Lisätiedot

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa Aika 18 19.4.2015. Paikka Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu Kilpailun aikataulu: Lauantai 18.4.2015 klo 8.30 klo 10.30 klo 9.00 klo 10.30-12.30 klo 13.00 klo 19.10 Sunnuntai 19.4.2015 klo

Lisätiedot

SM-KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT

SM-KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT SM-KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT Kilpailuiden säännöt All Europe Taekwon-Do Federation Suomen ITF Taekwon-Do ry Kilpa- ja huippu-urheiluvaliokunta Suomen Antidopingtoimikunta Kilpailuiden järjestäjä Suomen ITF

Lisätiedot

TALVI- PÄIVÄT TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ ESPOONTORILLA 27.2. 3.3.

TALVI- PÄIVÄT TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ ESPOONTORILLA 27.2. 3.3. TALVI- PÄIVÄT ESPOONTORILLA 27.2. 3.3. TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ Tervetuloa talviostoksille Espoontorille! Kyllä nykytalvistakin selviää, kun pistää nenän ulos auringonpaisteella, mutta viihtyy

Lisätiedot

26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU

26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU 26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU KILPAILUKUTSU 2 / 8 Järjestäjä Ohjaajaluvat (202.02.1) Kilpailun arvo ja luokat Paikka ja aika Kilpailuerät Salon Kilpaveneilijät ry. Rajakivenkatu 27,

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014. ESI istumalentopallo Lappeenranta

KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014. ESI istumalentopallo Lappeenranta KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014 ESI istumalentopallo Lappeenranta Se yksi ja alkuperäinen istumalentopallon MARJOLA BEACH VOLLEY turnaus JO VUODESTA 1993

Lisätiedot

C U T R I N C O L L E C T I O N

C U T R I N C O L L E C T I O N CUTRIN COLLECTION Cutrin_ZING-esite_v4.indd 1 Cutrin_ZING-esite_v4.indd 2 CUTRIN COLLECTION Kevään ZiNG!-tyylit ovat eloisa vastaus naisten ikuiseen haaveeseen täydellisestä hiusväristä ja leikkauksesta

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU

KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 24.2.2007 klo 08.00 Kilpailutoimisto avataan 08.00 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa kilpailutoimistossa 08.30 Tuomariston 1.

Lisätiedot

Maanantai 19.1.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. Kilpailuun hyväksyttyjen lista julkaistaan.

Maanantai 19.1.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. Kilpailuun hyväksyttyjen lista julkaistaan. KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: 26. Suopunkiralli Aika: 28.3.2009 Kilpailun arvo: Kansallinen kilpailu, Alue 1 aluemestaruuskilpailu NEAFP Järjestäjä: Rovaniemen Urheiluautoilijat ry Paikkakunta: Rovaniemi

Lisätiedot

Kilpailuasujen tulee olla boogie woogien tyyliin sopivat ja parin tulee muodostaa sopusointuinen kokonaisuus.

Kilpailuasujen tulee olla boogie woogien tyyliin sopivat ja parin tulee muodostaa sopusointuinen kokonaisuus. SUOMN TANSSIURHILULIITON KILPAILUSÄÄNNÖT LIIT 2: PUKUSÄÄNNÖT 1.8.2008 1 Yleistä Kilpailuasussa saa olla korkeintaan kahden sponsorin mainos. Rock'n'rollissa kilpailuasun mainostila sijaitsee kilpailuasun

Lisätiedot

302 Hiusmuotoilu. Palvelut. 302 Hiusmuotoilu. Kuva: Skills Finland / Pasi Hakala. Lajivastaavat. Karita Wallivaara.

302 Hiusmuotoilu. Palvelut. 302 Hiusmuotoilu. Kuva: Skills Finland / Pasi Hakala. Lajivastaavat. Karita Wallivaara. Palvelut 302 Hiusmuotoilu Kuva: Skills Finland / Pasi Hakala Lajivastaavat Karita Wallivaara 1 / 21 Koulutuskeskus Salpaus karita.wallivaara(at)salpaus.fi puh. 044 708 0248 Mari Mäki-Antti Koulutuskeskus

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 3/2012 LAHTI 5.5.2012 JÄRJESTÄJÄ: TAEKWONDO LAHTI RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 Taekwondo Lahti Ry järjestää liikesarjojen SM- liigan kolmannen

Lisätiedot

SUKELLUSKUVAUKSEN POHJOISMAISTEN MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 2018

SUKELLUSKUVAUKSEN POHJOISMAISTEN MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 2018 1 SUKELLUSKUVAUKSEN POHJOISMAISTEN MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 2018 Nämä säännöt on käännetty suomeksi alkuperäisistä ruotsinkielisistä säännöistä. Mahdollisessa ristiriitatilanteessa sääntöjen alkuperäinen

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

CTIF 100 metrin estejuoksu

CTIF 100 metrin estejuoksu CTIF 100 metrin estejuoksu Säännöt (6. painos 2004, keskeisimmät kohdat Suomessa järjestettävää kilpailua varten) Kilpailusarjat (1.2) Kilpailussa on erikseen sarjat vapaaehtoisille palokunnille ja ammattipalokunnille.

Lisätiedot

ITF Taekwon-Do. SM-liiga I 2010. 6. helmikuuta 2010. Kutsumme teidät vuoden 2010 ensimmäiseen ITF Taekwon-don SM-liigan osakilpailuun.

ITF Taekwon-Do. SM-liiga I 2010. 6. helmikuuta 2010. Kutsumme teidät vuoden 2010 ensimmäiseen ITF Taekwon-don SM-liigan osakilpailuun. ITF Taekwon-Do SM-liiga I 2010 6. helmikuuta 2010 Kutsumme teidät vuoden 2010 ensimmäiseen ITF Taekwon-don SM-liigan osakilpailuun. Paikka: Viherlaakson koulun liikuntasali, Lukionahde 1, Espoo Aika: Lauantaina

Lisätiedot

034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT

034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT 034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM-KILPAILUT 034.1 MÄÄRITELMÄ 034.2 MOOTTORIPYÖRÄT, KILPAILULUOKAT JA NUMEROKILVET 034.2.1 Moottoripyörät ja kilpailuluokat 034.3 AJAJAT 034.3.1 Ajajan ikä 034.3.2 Kilpailuun

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala 18.2.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala 18.2. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala Toimintakäsky II / 2011 18.2.2011 HELSINGIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI KEVÄTKILPAILUN

Lisätiedot

OPPILAITOSKOHTAINEN OPETUSSUUNNITELMA. Hiusalan perustutkinto, PARTURI-KAMPAAJA

OPPILAITOSKOHTAINEN OPETUSSUUNNITELMA. Hiusalan perustutkinto, PARTURI-KAMPAAJA OPPILAITOSKOHTAINEN OPETUSSUUNNITELMA Hiusalan perustutkinto, PARTURI-KAMPAAJA Yhtymähallitus 22.9.2009 2 1. JOHDANTO... 4 2. HIUSALAN AMMATTIALAN KUVAUS JA ARVOPERUSTA... 5 3. HIUSALAN PERUSTUTKINNON

Lisätiedot

Pole Dance & Show 24.5.

Pole Dance & Show 24.5. Pole Dance & Show 24.5. Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Kuinka pääset paikalle? TKL:n pysäkki Matkatie n. 5 min kävelymatkan päässä kilpailupaikasta. Pysäkin linjat: 80, 81 ja 85. Bussi Matkatielle

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

www.tanssikisat2012.com

www.tanssikisat2012.com KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Rock n Roll Dance Club Comets Kilpailun nimi Rock n Swing-tanssien Suomen mestaruuskilpailut 2012. Boogie Woogien, Rock n Rollin, Buggin ja Lindy Hopin Suomen mestaruuskilpailut.

Lisätiedot

SM-kilpailut ja SuomiCUP

SM-kilpailut ja SuomiCUP SM-kilpailut ja SuomiCUP SISÄLTÖ 1. Kilpailut 1.1 SM-kilpailut 1.2 SuomiCup 1.3 Kilpailumuodot 2. Tulokset 2.1 Pistelasku SuomiCupissa 2.2 Kilpailukohtaiset pisteet 3. Vakuutus 4. Kilpailukausi 5. Anti-doping

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

Sarjasäännöt. Rallin Suomen Juniorimestaruussarja 2015

Sarjasäännöt. Rallin Suomen Juniorimestaruussarja 2015 Sarjasäännöt Rallin Suomen Juniorimestaruussarja 2015 1. Yleistä Rallin Suomen Juniorimestaruussarjan (myöhemmin Sarja), kaikki oikeudet ovat AKK- Motorsport ry:n (myöhemmin Liitto) omaisuutta. Sarjassa

Lisätiedot

KUTSU. SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015

KUTSU. SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015 KUTSU Tervetuloa Suomen ITF Taekwon-Do ry:n ja :n järjestämiin SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015 Ylöjärven uudistuneelle Urheilutalo-uimahallille. Sarjat Kilpailuissa käydään mustien vöiden

Lisätiedot

Minimilaukausmäärät: Pistooli 40 lks Kivääri 56 lks Haulikko 14 lks

Minimilaukausmäärät: Pistooli 40 lks Kivääri 56 lks Haulikko 14 lks Rastit 5 kpl: 2 kpl kivääri 1 kpl haulikko 2 kpl pistooli Minimilaukausmäärät: Pistooli 40 lks Kivääri 56 lks Haulikko 14 lks Kaikilla rasteilla käytetään rajoittamatonta pistelaskua. Järjestäjä pidättää

Lisätiedot

Palvelut. 308 Somistus. Lajivastaavat. Riikka Ihalainen Koulutuskeskus Salpaus riikka.ihalainen(at)salpaus.fi puh. 044 708 0436.

Palvelut. 308 Somistus. Lajivastaavat. Riikka Ihalainen Koulutuskeskus Salpaus riikka.ihalainen(at)salpaus.fi puh. 044 708 0436. Palvelut 308 Somistus Lajivastaavat Riikka Ihalainen Koulutuskeskus Salpaus riikka.ihalainen(at)salpaus.fi puh. 044 708 0436 1 / 11 Helena Suomala Koulutuskeskus Salpaus helena.suomala(at)salpaus.fi puh.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Kaikissa sarjoissa on kilpailupäivän aamuna ns. virallinen harjoitus, jossa tuomarit ovat läsnä.

KILPAILUKUTSU. Kaikissa sarjoissa on kilpailupäivän aamuna ns. virallinen harjoitus, jossa tuomarit ovat läsnä. KILPAILUKUTSU Tervetuloa ensimmäistä kertaa järjestettävään Suomi-Ruotsi maaotteluun lauantaina 25.5.2013 Valtti Areenalle, Vantaalle! Maaottelu tarjoaa kilpailusarjoja eri-ikäisille joukkueille ja sarjoihin

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä-ja Kaakkois-Suomi 31.8-1.9.2019 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 15.8.2019 27.8.2019 klo: 23.00 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

2. Aika Perjantai, Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan mennessä.

2. Aika Perjantai, Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan mennessä. 1. Kilpailupaikka Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6 2. Aika Perjantai, 24.5.2019 Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n. 16.30-21.30 välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan 15.3. mennessä. 3. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJEET. Kilpailupäivän aikataulu

KILPAILIJAOHJEET. Kilpailupäivän aikataulu KILPAILIJAOHJEET Kilpailupäivän aikataulu klo 8.00 klo 9.30 klo 10.00 klo 10.00 klo 11.01 klo 11.01 Kilpailukeskus ja -toimisto avataan, Hotelli Leikari, Haminantie 261, Kotka (liite) Kilpailupapereiden

Lisätiedot

PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5. PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat

PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5. PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5 PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat PORI OPEN 2013 POOMSE 2 / 5 Kilpailupäivä Lauantai 11.05.2013 Alustava aikataulu 09.00 09.30 Tuomaripalaveri 09.30

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä- ja Kaakkois-suomi 16-17.9.2017 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 28.8.2017 11.9.2017 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

12.07.2015 Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan, www.autourheilu.fi KITI-Kisapalvelu

12.07.2015 Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan, www.autourheilu.fi KITI-Kisapalvelu KILPAILUKUTSU KILPAILUN SÄÄNNÖT XXXIV IKH-SAMBACROSS 18.7.2015 Rallicrossin SM-sarjan 3. osakilpailu Kilpailun järjestäjä: Kauhajoen Urheiluautoilijat ry Sotkan moottoristadion, Kauhajoki I OHJELMA 25.05.2015

Lisätiedot

KISASÄÄNNÖT JA PROJEKTI 5.-9. LK

KISASÄÄNNÖT JA PROJEKTI 5.-9. LK KISASÄÄNNÖT JA PROJEKTI 5.-9. LK Sisällys 1. InnoGP CO 2 Dragsters muotoiluprojekti... 3 2. InnoGP kisakonsepti, CO 2 Dragsterit teknologiakasvatuksessa... 3 3. CO 2 Dragsterit muotoiluprojekti... 4 4.

Lisätiedot

FUTURE CUP RALLISPRINT KARKKILA 1 7.5.2016 KILPAILIJATIEDOTE

FUTURE CUP RALLISPRINT KARKKILA 1 7.5.2016 KILPAILIJATIEDOTE FUTURE CUP RALLISPRINT KARKKILA 1 7.5.2016 KILPAILIJATIEDOTE Nuorten ohjaajakokous kilpailutoimiston läheisyydessä Kilpailupaikka on Karkkilan Teollisuuskylässä VT2 varressa. Kilpailupaikalle on opastus

Lisätiedot

1001Extensions. 1001Extensions. 100% aidot. hiuspidennykset 1001Extensions. Alkaen 0,25. per hiusosa

1001Extensions. 1001Extensions. 100% aidot. hiuspidennykset 1001Extensions. Alkaen 0,25. per hiusosa 100% aidot hiuspidennykset Alkaen 0,25 per hiusosa HAIRIA virallinen jälleenmyyjä 1001extensions-verkkosivut perustettiin yli 4 vuotta sitten, mistä lähtien 1001extensions on ollut Euroopan johtava 100%

Lisätiedot

Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015

Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015 Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015 Karsinnat: Karsinnoissa kaikissa luokissa ja sarjoissa tanssitaan yksi kierros. Lattialla saa olla useita pareja samaan aikaan. Musiikin kesto on intro + 1,30 min

Lisätiedot

Kilpailuasujen tulee olla boogie woogien tyyliin sopivat ja parin tulee muodostaa sopusointuinen kokonaisuus.

Kilpailuasujen tulee olla boogie woogien tyyliin sopivat ja parin tulee muodostaa sopusointuinen kokonaisuus. SUOMN TANSSIURHILULIITON KILPAILUSÄÄNNÖT LIIT 2: PUKUSÄÄNNÖT 1.8.2013 1 Yleistä Miehen kilpailupuvussa saa olla korkeintaan kolme mainosta. Naisen kilpailupuvussa saa olla ainoastaan yksi mainos. Rock'n'rollissa

Lisätiedot

HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN

HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala Kilpailu IV / 2012 29.8.2012 HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN

Lisätiedot

6 Kilpailijan ilmoittamaan ohjelmaan voidaan hyväksyä muutoksia 20.4.2009 mennessä.

6 Kilpailijan ilmoittamaan ohjelmaan voidaan hyväksyä muutoksia 20.4.2009 mennessä. KANSAINVÄLISEN MIRJAM HELIN LAULUKILPAILUN 2009 SÄÄNNÖT: YLEISTÄ 1 Suomen Kulttuurirahasto järjestää Helsingissä 1. 12.8.2009 kuudennen kerran kansainvälisen Mirjam Helin -laulukilpailun. Kilpailussa on

Lisätiedot

034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM

034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN SM 034 MOTOCROSSIN KERHOJOUKKUEIDEN KILPAILUT... 2 034.1 MÄÄRITELMÄ... 2 034.2 KILPAILIJAT... 2 034.2.1 Kilpailuun ilmoittautuminen ja kilpailuun hyväksyminen... 2 034.2.2 Kilpailijan vaihtaminen... 3 034.2.3

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016

KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016 KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016 Tapahtuma: Suomen Optimistijollaliiton karsintakilpailu 1/2016. Tapahtuma on suljettu kutsukilpailu, johon voivat

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Ambassador Cup. Nurtzi Open vol 2

KILPAILUKUTSU. Ambassador Cup. Nurtzi Open vol 2 KILPAILUKUTSU Ambassador Cup Nurtzi Open vol 2 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2015 Aika: Lauantai 14.11.2015 Paikka: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Sarjat: Otteluliiga

Lisätiedot

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kisat järjestetään Helsingissä 11. 12.2.2012. Järjestävät seurat Tapanilan Erän kendojaosto ja Helsingin Yliopiston Kendoseura toivottavat kaikki

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 20.9.2014 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT C-JUNIORIEN KILPAILUT

Lisätiedot

Otteluliigakisat Porvoossa LAUANTAI 12.10.2013

Otteluliigakisat Porvoossa LAUANTAI 12.10.2013 Otteluliigakisat Porvoossa LAUANTAI 12.10.2013 www.porvoontkd.net Paikka: Oy Kokonhalli Ab Jääkiekkotie 3 06100 Porvoo Porvoon taekwondo järjestää Suomen Taekwondoliiton otteluliigan osakilpailun. Mukana

Lisätiedot

SM-KILPAILUT 2006 sekä VÄRIVÖIDEN HELMI-CUP 2006 10. 11.2.2006

SM-KILPAILUT 2006 sekä VÄRIVÖIDEN HELMI-CUP 2006 10. 11.2.2006 Suomen ITF Taekwon-Do ry ja Taekwon-Do Center Ylöjärvi järjestävät yhteistyössä SM-KILPAILUT 2006 sekä VÄRIVÖIDEN HELMI-CUP 2006 10. 11.2.2006 Kilpailupaikka: URHEILUTALO, Koulutie 6, 3370 Ylöjärvi. Ilmoittautuminen:

Lisätiedot

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012.

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. Näillä säännöillä määritellään

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open KILPAILUKUTSU Nurtzi Open www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2015 Aika: Lauantai 11.4.2015 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja- ja

Lisätiedot

Kellokukantie 7 01300 VANTAA. puh. 040 534 9977 henrik.frank@autourheilu.fi. puh. 0500 490 812 jorma.mikkola@hanaa.fi

Kellokukantie 7 01300 VANTAA. puh. 040 534 9977 henrik.frank@autourheilu.fi. puh. 0500 490 812 jorma.mikkola@hanaa.fi Sarjasäännöt F-Rallisarja 2016 1.Yleistä F-rallisarjan (myöhemmin Sarja) järjestää AKK-Motorsport ry (myöhemmin Liitto) ja kaikki sarjan oikeudet (mukaan lukien sähköisen median ja markkinointioikeudet)

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

Tampere-suunnistuksen sprintti 17.7.2015. Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa.

Tampere-suunnistuksen sprintti 17.7.2015. Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Tampere-suunnistuksen sprintti 17.7.2015 KILPAILUOHJEET Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja näitä

Lisätiedot

Kilpailukutsu! sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri

Kilpailukutsu! sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri Kilpailukutsu! 27.5.2018 sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri Leiri on avoin kaikille, hinta 35 eur. Leirimainos ja ohjaajat ilmoitetaan myöhemmin. Aikataulu: Klo 10:00 16:00 Paikka: Korson Lumo, Urpiaisentie

Lisätiedot