Kasarmin kampus, Mikpoli, Patteristonkatu 2, Mikkeli

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kasarmin kampus, Mikpoli, Patteristonkatu 2, Mikkeli"

Transkriptio

1 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Yhtymäkokous AIKA klo 9:00-10:29 PAIKKA Kasarmin kampus, Mikpoli, Patteristonkatu 2, Mikkeli KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Yhtymäkokouksen avaaminen 3 2 Kokousedustajien ja heidän valtuuksiensa toteaminen ja hyväksyminen 3 Yhtymäkokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtajan valinta 7 5 Pöytäkirjantarkastajien valinta 8 6 Puheoikeuden myöntäminen muille kuin yhtymäkokousedustajille 9 7 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta Hallituksen esitys yhtymäkokoukselle Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän vuoden 2012 tuloksen käsittelystä 9 Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän vuoden 2012 tilinpäätöksen vahvistaminen ja tili- ja vastuuvapauden myöntäminen Lisäys 1 vuoden 2013 talousarvion investointiosaan Lisäys 2 vuoden 2013 talousarvion investointiosaan Mikkelin vanhan kasarmialueen kahden varuskuntarakennuksen ostaminen 13 Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän tilintarkastusyhteisön valinta 14 Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän hallituksen luottamushenkilöiden valinta 15 Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän tarkastuslautakunnan luottamushenkilöiden valinta

2 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Yhtymäkokous OSALLISTUJAT Nimi Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Vartiainen Jaana kokousedustaja Mikkeli Miettinen Mauri varaedustaja Mikkeli / Nepponen Olli Korhonen Seija kokousedustaja Mikkeli Huupponen Erkki kokousedustaja Pieksämäki Loponen Mirja kokousedustaja Pieksämäki Linnamurto Jarmo kokousedustaja Savonlinna Räisänen Anneli kokousedustaja Savonlinna Ronkanen Onni kokousedustaja Savonlinna Saarinen Juha Pj., hallitus Hulkkonen Hannu hallituksen jäsen Paasonen Erkki hallituksen jäsen Uimonen Anna-Liisa hallituksen jäsen Yli-Karro Ulla hallituksen jäsen Paanila Juha kuntayhtymän johtaja POISSA Nepponen Olli kokousedustaja Mikkeli Eronen-Raivio Maarit varapj., hallitus Asif Nazia hallituksen jäsen Rilla Pekka hallituksen varajäsen Nazia Asif ALLEKIRJOITUKSET Seija Korhonen Puheenjohtaja Juha Paanila Pöytäkirjanpitäjä KÄSITELLYT ASIAT 1-15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Mauri Miettinen PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Aika ja paikka Hallintopalvelukeskus Onni Ronkanen Mervi Valkonen, johdon sihteeri

3 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Yhtymäkokous Yhtymäkokouksen avaaminen Yhtymäkokous 1 Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän hallituksen puheenjohtaja Juha Saari nen avaa kokouksen. Yhtymähallituksen puheenjohtaja Juha Saarinen avasi kokouksen.

4 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Yhtymäkokous Kokousedustajien ja heidän valtuuksiensa toteaminen ja hyväksyminen Yhtymäkokous 2 Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän jäsenkuntia ovat alkaen olleet Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan kaupungit. Perussopimuksen mukaan jäsenkunnat käyttävät yhtymässä päätösvaltaansa yhtymäkokouksessa, johon jäsenkuntien kunnanhallitukset nimeävät edustajia enintään seuraavasti: Mikkelin kaupunki 3 edustajaa, Savonlinnan kaupunki 3 edustajaa, Pieksämäen kaupunki 2 edustajaa. Kunnan äänimäärä jaetaan tasan kokouksessa läsnä olevien kunnan edustajien kesken. Edustajien valinnasta tulee ilmoittaa kirjallisesti yhtymän hallitukselle viimeistään seitsemän (7) päivää ennen yhtymäkokousta. Ellei ilmoitusta ole tehty, on äänioikeutetun edustajan esitettävä kokouksessa kunnan antama valtuutus kunnan äänioikeuden käyttämisestä. Perussopimuksen 8 :n mukaan yhtymäkokouksen äänivalta 100 ääntä jakaantuu siten, että jäsenkunnan äänimäärä yhtymäkokouksessa määräytyy jäsenkuntien alueella toimivien ammattikorkeakoulun toimintayksiköiden ammattikorkeakoulututkintoa suorittavien opiskelijoiden määrän suhteessa. Äänien jakautuminen lasketaan kokouksen ajankohtaa edeltävän kalenterivuoden ammattikorkeakoulututkintoa opiskelevien opiskelijamäärien keskiarvon perusteella. Jokaisella jäsenkunnalla on yhtymäkokouksessa kuitenkin vähintään 5 ääntä. Mikkelin kaupunginhallitus on nimennyt valtuustokaudelle Mik ke lin ammattikorkeakouluyhtymän yhtymäkokousedustajiksi Jaa na Vartiaisen, Olli Nepposen ja Seija Korhosen sekä heille hen ki lökoh tai siksi va raedustajaksi Arto Seppälän, Mauri Miettisen ja Kirsi Olkkosen. Pieksämäen kaupunginhallitus on nimennyt vuosiksi Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän yhtymäkokousedustajiksi Erkki Huupposen ja Mirja Loposen sekä heille varaedustajiksi Paavo Karvisen ja Jo hanna Lehvosen. Savonlinnan kaupunginhallitus on valinnut vuosiksi Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän yhtymäkokousedustajiksi Jarmo Linnamurron, Anneli Räisäsen ja Onni Ronkasen sekä heille henki lö koh tai siksi va ra edus ta jik si Olli-Pekka Kristianssonin, Carita Röpelinen-Pitkäsen ja Maija Rusasen.

5 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Yhtymäkokous Jäsenkuntien alueella toimivien ammattikorkeakoulun toimintayksiköiden ammattikorkeakoulututkintoa ja ylempää ammattikorkeakoulututkintoa suorittavien läsnäolevien opiskelijoiden määrä tilastointipäivänä oli yhteensä 3 956, joka jakaantui seuraavasti: Mikkeli: opiskelijat yhteensä (74,62% kokonaisopiskelijamäärästä) Pieksämäki: opiskelijat yhteensä 241 (6,09 % kokonaisopiskelijamäärästä) Savonlinna: opiskelijat yhteensä 763 (19,28 % kokonaisopiskelijamäärästä) Opiskelijat yhteensä Esitys Yhtymäkokous vahvistaa jäsenkuntien äänimäärälaskelman, jonka mukaan Mikkelin kaupungilla on 75 ääntä, Pieksämäen kaupungilla 6 ääntä sekä Savonlinnan kaupungilla on 19 ääntä. Yhtymäkokous toteaa paikalla olevat jäsenkuntien edustajat ja heidän valtuutuksensa sekä edustajien äänimäärät. Todettiin kokousedustajat ja heidän äänimääränsä seuraavasti: Mikkelin kaupunki Jaana Vartiainen Mauri Miettinen Seija Korhonen Pieksämäen kaupunki Erkki Huupponen Mirja Loponen Savonlinnan kaupunki Jarmo Linnamurto Anneli Räisänen Onni Ronkanen 25,0 ääntä 25,0 ääntä 25,0 ääntä 3,0 ääntä 3,0 ääntä 6,4 ääntä 6,3 ääntä 6,3 ääntä

6 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Yhtymäkokous Yhtymäkokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yhtymäkokous 3 Perussopimuksen 10 :n mukaan yhtymäkokouksen kutsuu koolle yhtymän hallitus. Kokouskutsu on lähetettävä vähintään seitsemän (7) päivää ennen kokousta jäsenkuntien kunnanhallituksille ja yhtymän hallitukselle sekä jäsenkuntien mahdollisesti ilmoittamille edustajille. Hallitus on kokouksessaan päättänyt, että yhtymäkokous kutsutaan koolle klo 9.00 alkaen. Ilmoitus kokouksesta on postitettu varsinaisille edustajille. Esityslista on postitettu kaupunkien valitsemille kokousedustajille ja heidän varaedustajilleen sekä Mik kelin, Piek sä mäen ja Sa von lin nan kau pun gin hal li tuk selle ja kau punkien johtajille se kä kun ta yhty män hal li tuk sen jä se nille ja va rajä se nil le. Yhtymäkokous on päätösvaltainen, kun kokouksessa läsnäolevat edustajat edustavat vähintään puolta (1/2) yhtymäkokouksen enimmäisäänimäärästä ja vähintään kahta yhtymän jäsenkuntaa. Esitys Todetaan yhtymäkokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Todettiin.

7 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Yhtymäkokous Puheenjohtajan valinta Yhtymäkokous 4 Yhtymäkokouksessa puheenjohtajuus on kokouskohtainen. Esitys Yhtymäkokous nimeää kokousedustajien keskuudesta kokoukselle puheenjohtajan. Puheenjohtajaksi valittiin Seija Korhonen.

8 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Yhtymäkokous Pöytäkirjantarkastajien valinta Yhtymäkokous 5 Kunnallisvaltuustojen työjärjestyksessä on yleensä määrätty, että valtuuston pöytäkirjan tarkastaa kaksi kullakin kerralla sitä varten valittua valtuutettua, jollei valtuusto ole jonkin asian osalta erikseen päättänyt, että pöytäkirja tarkastetaan muulla tavoin. Näin voitaneen menetellä myös yhtymäkokouksessa. Pöytäkirjantarkastajat toimivat tarvittaessa myös ääntenlaskijoina. Esitys Yhtymäkokous valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja määrää heidät toimimaan tarvittaessa ääntenlaskijoina. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Mauri Miettinen ja Onni Ronkanen.

9 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Yhtymäkokous Puheoikeuden myöntäminen muille kuin yhtymäkokousedustajille Yhtymäkokous 6 Varsinaisten yhtymäkokousedustajien ohella on puheoikeus tarkoituksenmukaista myöntää myös eräille muille henkilöille. Esitys Yhtymäkokous päättää, että puheoikeutettuja kokouksessa ovat yhtymäkokousedustajien lisäksi yhtymän hallituksen jäsenet ja hallituksessa läsnä- ja puheoikeudella olevat jäsenkuntien kaupungin johtajat ja kuntayhtymän joh ta ja. Hyväksyttiin.

10 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2012 Kuntayhtymän hallitus Kuntalain 71 mukaan tarkastuslautakunnan tehtävänä on valmistella hallinnon ja talouden tarkastusta koskevat asiat. Jos tilintarkastuskertomukseen sisältyy muistutus, tarkastuslautakunnan on hankittava muistutuksesta asianomaisen selitys ja yhtymähallituksen lausunto. Valtuusto päättää toimenpiteistä, joihin tarkastuslautakunnan valmistelu, tilitarkastuskertomus ja siinä tehdyt muistutukset antavat aihetta. Hyväksyessään tilinpäätöksen valtuusto päättää vastuuvapaudesta tilivelvollisille. Tarkastuslautakunnan valmisteluun on katsottu kuuluvan kannanottaminen sekä tilinpäätöksen hyväksyttävyyteen että vastuuvapauden myöntämiseen. Tarkastuslautakunta antaa arviointikertomuksen vuodelta Arviointikertomus jaetaan kokouksessa. Kj Hallitus antaa arviointikertomuksen yhtymäkokouksen käsiteltäväksi ja esittää, että yhtymäkokous merkitsee tiedoksi tarkastuslau ta kunnan yh teenvedossa esittämät havainnot. Hyväksyttiin. Yhtymäkokous 7 Kuntayhtymän hallitus Hallitus antaa esityslistan oheismateriaalina olevan arviointikertomuksen yh ty mä ko kouk sen kä si tel tä väk si ja esit tää, että yhtymäkokous merkitsee tiedok si tar kas tuslau ta kun nan yh teen ve dossa esittämät havainnot. Yhtymäkokous hyväksyi arviointikertomuksen sekä merkitsi tiedoksi tarkastuslautakunnan yh teenvedossa esittämät havainnot.

11 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous Hallituksen esitys yhtymäkokoukselle Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän vuoden 2012 tuloksen käsittelystä Kuntayhtymän hallitus Ammattikorkeakouluyhtymän tilikauden tuloksella tarkoitetaan kuntayhtymän tulos laskelman tulosta ennen varauksia ja rahastosiirtoja. Ammattikorkeakouluyhtymän tilikauden tulos vuodelta 2012 ennen varauksia on ollut ,86 euroa. Kuntayhtymän hallitus on käsitellyt vuoden 2012 tuloksen ja antanut tilinpäätöksen ammattikorkeakouluyhtymän tilintarkastajan tarkastettavaksi ja tarkastuslautakunnan käsiteltäväksi. Tilintarkastaja antaa tilintarkastuskertomuksen vuodelta Tilintarkastuskertomus jaetaan kokouksessa. Kj Hallitus esittää yhtymäkokoukselle, että tilikauden tulos, ennen varauksia ,86 eu roa kä si tel lään seuraavasti: - todetaan, että kertynyttä poistoeroa puretaan suunnitelman mukaisesti poistojen verran: ,79 euroa. - tilikauden ylijäämä ,65 euroa kirjataan oman pääoman tilille, tilikauden yli-/alijäämätili. Hyväksyttiin. Yhtymäkokous 8 Kuntayhtymän hallitus Hallitus esittää yhtymäkokoukselle, että tilikauden tulos ennen varauksia ,86 euroa käsitellään seuraavasti: - todetaan, että kertynyttä poistoeroa puretaan suunnitelman mukaisesti poistojen verran: ,79 euroa. - tilikauden ylijäämä ,65 euroa kirjataan oman pääoman tilille, tilikauden yli-/alijäämätili. Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän tilinpäätös vuodelta 2012 on esityslistan oheismateriaalina. Yhtymäkokous hyväksyi kuntayhtymän hallituksen esityksen.

12 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän vuoden 2012 tilinpäätöksen vahvistaminen ja tili- ja vastuuvapauden myöntäminen Kuntayhtymän hallitus Kuntayhtymän hallitus on päätöksellään /20 hyväksynyt Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän toimintakertomuksen ja allekirjoittanut tilinpäätöksen ja valtuuttanut kuntayhtymän johtajan tekemään tekstiin tarvittaessa täsmennyksiä sekä antanut toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen ammattikorkeakouluyhtymän tilintarkastajien tarkastettavaksi ja tarkastuslautakunnan käsiteltäväksi. Kuntalain 73 mukaan tilintarkastajan on viimeistään toukokuun loppuun mennessä tarkastettava hyvän tilintarkastustavan mukaisesti kunkin tilikauden hallinto, kirjanpito ja tilinpäätös. Tilintarkastajan on kuntayhtymässä tarkastettava: 1. onko kuntayhtymän hallintoa hoidettu lain ja yhtymäkokouksen päätösten mukaisesti; 2. onko kuntayhtymän tilinpäätös laadittu tilinpäätöksen laati mista koskevien säännösten ja määräysten mukaisesti sekä antaako tilinpää tös oikeat ja riittävät tiedot tilinkauden toiminnasta, taloudesta, taloudelli sesta kehityksestä ja taloudellista vastuista; 3. ovatko valtionosuuksien perusteista ja käytöstä annetut tie dot oikeita; 4. onko kuntayhtymän sisäinen valvonta järjestetty asianmukaisesti. Kuntalain 75 mukaan tilintarkastuskertomus annetaan valtuustolle/ yhtymäkokoukselle kultakin tilikaudelta. Kertomuksessa on esitettävä tarkastuksen tulokset. Tarkastuksessa on myös esitettävä, onko tilinpäätös hyväksyttävä ja voidaanko toimielimien jäsenille ja asianomaisen toimielimen tehtäväalueen johtavalle viranhaltijalle (tilivelvollinen) myöntää vastuuvapaus. JHTT-yhteisö BDO Audiator Oy, JHTT-tilintarkastaja Aki Rusanen, HTM, on suorittanut tilinpäätöstarkastuksen Tarkastuslautakunta kä sittelee tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen vuodelta Tilintarkastuskertomus vuodelta 2012 jaetaan kokouksessa. ehdotukset yhtymäkokoukselle: Tarkastuslautakunta on tänään ennen kuntayhtymän hal li tuk sen ko kous ta luovuttanut tilintarkastuskertomuksen vuodelta Hallitus on tutustunut an nettuun tilintarkastuskertomukseen tämän pykälän käsittelyn yhteydessä. Kj Hallitus esittää tilintarkastajan tarkastuskertomukseen perustuen yh tymäkokoukselle, että yhtymäkokous vahvistaa ammattikorkeakoulu yhtymän vuo-

13 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous den 2012 tilinpäätöksen. Tark.ltk Tarkastuslautakunta saattaa tilintarkastuskertomuksen yhtymäko kouksen käsiteltäväksi ja esittää tilinpäätöksen hyväksymistä ja vastuuvapauden myöntämistä ti li vel vol li sil le ti li kau delta Hyväksyttiin. Yhtymäkokous 9 Kuntayhtymän hallitus Tark.ltk Hallitus esittää tilintarkastajan tarkastuskertomukseen perus tuen yhtymäkokoukselle, että yhtymäkokous vahvistaa ammattikorkeakou luyhtymän vuoden 2012 tilinpäätöksen. Tarkastuslautakunta saattaa tilintarkastuskertomuksen yhtymäkokouksen käsiteltäväksi ja esittää tilinpäätöksen hyväksymistä ja vastuuvapauden myöntämistä tilivelvollisille tilikaudelta Esityslistan oheismateriaalina on tarkastuslautakunnan tilintarkastuskertomus. Yhtymäkokous hyväksyi esityksen.

14 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous Lisäys 1 vuoden 2013 talousarvion investointiosaan Kuntayhtymän hallitus Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän yhtymäkokous on hyväksynyt kuntayhtymän vuoden 2013 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman. Hallitus on (esityslistan edellinen pykälä) käsittellyt Kasarmin kam puk sen N-ra ken nuk sen A-osan toi sen ker roksen osittaisen saneerauksen kustan nuk sia. Sa nee rauksen kustannusarvio on euroa. Tämän joh dosta esite tään yh ty mäkokouksen hyväksymään vuoden 2013 ta lous arvion in vestointiosaan euron suuruista lisäystä N-ra kennuksen A-osan toi sen kerroksen osittaiseen saneeraukseen. Esitys, Kj Kuntayhtymän hallitus esittää yhtymäkokoukselle, että yhtymäkokous hyväksyy kuntayhtymän vuoden 2013 talousarvion investointiosaan N-rakennuksen A-osan toi sen kerroksen osittaiseen saneeraukseen euron lisämäärärahan. Kuntayhtymän hallitus päätti esittää yhtymäkokoukselle, että yhtymäko kous hy väksyy kuntayhtymän vuoden 2013 talousarvion investointiosaan N-raken nuksen A-osan toisen kerroksen osittaiseen saneeraukseen euron li sämäärärahan. Yhtymäkokous 10 Esitys Yhtymäkokous hyväksyy lisäyksenä vuoden 2013 talousarvion investointiosaan euroa lisämäärärahan. Yhtymäkokous hyväksyi vuoden 2013 talousarvion investointiosaan euroa lisämäärärahan.

15 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous Lisäys 2 vuoden 2013 talousarvion investointiosaan Kuntayhtymän hallitus Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän yhtymäkokous on hyväksynyt kuntayhtymän vuoden 2013 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman. Mahdolliseen kiinteistöhankintaan Mikkelin vanhalta kasarmialueelta esi tetään lisättäväksi euron suuruista määrärahaa yhtymäkokouksen hyväksymään vuoden 2013 talousarvion investointiosaan. Mikkelissä Kasarmin kampuksella miljöö- sekä kodan rakentamiseen esitetään lisättäväksi euron suuruista määrärahaa yhtymäkokouksen hy väksy mään vuoden 2013 talousarvion investointiosaan. Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksen opiskelijaravintola Kasarminan ravintolatoiminta siirtyy Fazer Food Service Oy:ltä Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy:lle. Ravintola Kasarmina siirtyy osaksi Mikkelin ammattikorkea koulun palvelu toimintaa ja Kasarmin kam puksen ravintola palvelut palveluyksikköä. Ravin tola Kasarmina toimii jatkossakin Kelan ateriatuettuna opiskeli jaravintola na, joka tuottaa lounaspalveluita myös ammattikorkea koulun henkilökun nalle ja muille asiakkaille. Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksen opiskelijaravintola Kasarminan saneeraukseen esitetään lisättäväksi euron suuruista määrärahaa yhty mä ko kouk sen hyväksymään vuoden 2013 talousarvion in ves tointi osaan. Esitys, Kj Kuntayhtymän hallitus esittää yhtymäkokoukselle, että yhtymäkokous hyväksyy kuntayhtymän vuoden 2013 talousarvion investointiosaan seuraavat lisämäärärahat: - Mahdolliseen kiinteistöhankintaan Mikkelin vanhalta kasarmialueelta esitetään lisättäväksi euron lisämäärärahan. - Mikkelissä Kasarmin kampuksella miljöö- ja kodan rakentamiseen esitetään lisättäväksi euron lisämäärärahan. - Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksen opiskelijaravintola Kasarminan saneeraukseen euron lisämäärärahan. Kuntayhtymän hallitus hyväsyi esityksen mukaisesti esitettäväksi yhtymäko kouk sel le vuo den 2013 talous arvion investointiosaan seu raa vat lisä määrärahat:

16 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous Yhtymäkokous 11 - Mahdolliseen kiinteistöhankintaan Mikkelin vanhalta kasarmialueelta euron lisämäärärahan. - Mikkelissä Kasarmin kampuksella miljöö- ja kodan rakentami seen euron lisämäärärahan. - Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksen opiskelijaravintola Kasarminan saneeraukseen euron lisämäärärahan. Esitys Yhtymäkokous hyväksyy vuoden 2013 talousar vion investointiosaan seuraavat li sä määrärahat yh teensä euroa: - Mahdolliseen kiinteistöhankintaan Mikkelin vanhalta kasarmialueelta euron lisämäärärahan. - Mikkelissä Kasarmin kampuksella miljöö- ja kodan rakentamiseen euron lisämäärärahan. - Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksen opiskelijaravintola Kasarminan saneeraukseen euron lisämäärärahan. Yhtymäkokous hyväksyi vuoden 2013 talousarvion investointiosaan seuraavat lisämäärärahat yhteensä euroa: - Mahdolliseen kiinteistöhankintaan Mikkelin vanhalta kasarmialueelta euron lisämäärärahan. - Mikkelissä Kasarmin kampuksella miljöö- ja kodan rakentamiseen euron lisämäärärahan.. - Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksen opiskelijaravintola Kasarminan saneeraukseen euron lisämäärärahan.

17 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous Mikkelin vanhan kasarmialueen kahden varuskuntarakennuksen ostaminen Kuntayhtymän hallitus Senaattikiinteistöt myy Mikkelin vanhalta kasarmialueelta määräalana kaksi vanhaa varuskuntarakennusta sekä kahvilarakennuksen. Varuskuntarakennukset sijaitsevat alueella, joka rajautuu yhtymän nykyisin omistamaan kiinteistöön. Kumpikin varuskuntarakennus on huoneistoalaltaan noin 970 m2. Rakennukset ovat yli 100 vuotiaita hirsirunkoisia kasarmirakennuksia, joissa on lähes alkuperäinen huonejako. Asia esitellään tarkemmin kokouksessa. KJ, Esitys: Hallitus päättää jättää tarjouksen varuskuntarakennuksista sekä päättää tarjouksen suuruuden kokouksessa. : Hallitus päätti jättää euron tarjouksen esityksessä mainituista varuskuntarakennuksista. Kuntayhtymän hallitus Hallitus tarkasti pöytäkirjan tämän pykälän osalta välittömästi kokouksessa. Kj:n esitys: Valtuutetaan kuntayhtymänjohtaja Juha Paanila -Ostamaan Senaattikiinteistöiltä Mikkelin vanhalta kasarmialueelta tarjot tu määräala ja sillä ole vat va ruskuntaraken nukset nro 11 ja nro 13 Mik ke lin am mat ti kor kea koulu yhty män lu kuun enin tään euron kaup pa hin taan ja so pi maan kaup pa ehdot muutoin par haak si katso mallaan tavalla. -Allekirjoittamaan kauppaa koskeva kauppakirja ilman eri valtuutusta. -Maksamaan sovittu kauppahinta maksuohjelman mukaisesti. Hallitus tarkastaa pöytäkirjan tämän pykälän osalta välittömästi kokouksessa. Hyväksyttiin esitys. Kuntayhtymän hallitus esittää yhtymäkokoukselle, että yhtymäkokous hyväksyy kiinteistökaupan.

18 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous Yhtymäkokous 12 Hallitus tarkasti pöytäkirjan tämän pykälän osalta välittömästi kokouksessa. Kuntayhtymän hallitus on kokouksessaan käsitellyt Senaattikiinteistöiltä Mikkelin vanhalta kasarmialueelta tarjotun määräala ja sillä olevien varuskuntarakennukset nro 11 ja nro 13 ostamista Mikkelin ammatti kor kea kou luyhtymän lukuun enintään euron kauppahintaan ja valtuuttanut kuntayhtymän johtajan Juha Paanilan sopimaan kauppaehdot muu toin par haak si kat so mal laan tavalla. Esitys Kuntayhtymän hallitus esittää yhtymäkokoukselle, että yhtymäkokous hyväksyy kiinteistökaupan. Yhtymäkokous hyväksyi kiinteistökaupan.

19 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Yhtymäkokous Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän tilintarkastusyhteisön valinta Yhtymäkokous 13 Tarkastuslautakunta on kokouksissaan ja käsi telyt tilintarkastuksen kilpailuttamista. Tarjouspyyntö Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän hallinnon ja talouden tarkastuspalvelusta julkaistiin kansallisena hankintailmoituksena sähköisessä HILMA-ilmoituskanavassa Tarjoukset pyydettiin jättämään klo mennessä osoittee seen Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymä, PL 69, Mikkeli. Määräaikaan mennessä tarjouspyyntöön vastasivat PwC Jul kis tar kastus Oy, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy sekä BDO Audiator Oy. Tarkastuslautakunta päätti kokouksessaan esit tää yh tymäkokoukselle, että Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän tilintar kastajaksi kaudelle valittaisiin parhaimman vertailupiste määrän saanut BDO Au diator Oy. Esitys Tarkastuslautakunta esittää, että Mikkelin ammattikorkeakouluyhty män yhtymäkokous va lit see hal lin non ja talou den tar kastamista varten tilintarkastajaksi BDO Audiator Oy:n. Yhtymäkokous hyväksyi tarkastuslautakunnan esityksen ja valitsi hallinnon ja ta lou den tarkastamista varten tilintarkastajaksi BDO Audiator Oy:n.

20 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous Yhtymäkokous Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän hallituksen luottamushenkilöiden valinta Kuntayhtymän hallitus Kuntayhtymän voimassaolevan perussopimuksen mukaan yhtymäkokous valitseen kalenterivuodeksi kerrallaan 7-11 jäsentä ja heille kullekin henki lökohtaisen varajäsenen. Yhtymäkokous valitsee hallituksen jäsenten keskuudesta puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kuntayhtymän hallituksessa on ollut 7 jäsentä. Kuntalain 82 :n mukaan vaalikelpoisuus määräytyy seuraavasti: "Vaalikelpoinen kuntayhtymän toimielimiin on henkilö, joka 33 :n mukaan on vaalikelpoinen kuntayhtymän jäsenkunnan luottamustoimeen. Vaalikelpoinen ei kuitenkaan ole 34 :n 1 momentin kohdassa 1 kohdassa tarkoitettu henkilö eikä saman kuntayhtymän pysyväisluonteisessa palvelussuhteessa oleva henkilö." Kuntalain 81.4 :n mukaan kuntayhtymän hallituksen kokoonpano on sovitettava sellaiseksi, että se vastaa jäsenkuntien valtuustoissa edustettuina olevien eri ryhmien kunnallisvaaleissa saamaa ääniosuutta kuntayhtymän alueella kunnallisvaaleissa säädetyn suhteellisuusperiaatteen mukaisesti. Kuntayhtymän hallituksen valintaa suoritettaessa on lisäksi otettava huomioon tasa-arvolain vaatimukset jäsenten sukupuolijakaumasta. Hallituksen kokouksessa esitellään laskelmat luottamushenkilöpaikkojen jakaantumisesta puolueiden kunnallisvaaleissa saamien äänimäärien perusteella. Hallitus keskustelee kokouksessa asiasta. Kj. Hallitus esittää yhtymäkokoukselle, että yhtymäkokous suorittaa Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän hallituksen valinnan helmikuussa 2013 pi dettä väksi kut sut ta vas sa yli määräisessä yhtymäkokouksessa. Tällöin kun ta yhty män jä sen kun nat ehtivät sopia kuntayhtymän hallituksen paikkajaosta. Kuntayhtymän johtaja esitti muutettavaksi esitystä siten, että yhtymäkokous suorittaa Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän hallituksen valinnan huhtikuussa 2013 pidettäväksi kutsuttavassa yhtymäkokouksessa. Hallitus hyväksyi muutosesityksen. Hallitus esittää yhtymäkokoukselle, että yhtymäkokous suorittaa Mikkelin

21 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous Yhtymäkokous ammattikorkeakouluyhtymän hallituksen valinnan huhtikuussa 2013 pidettäväksi kutsuttavassa yhtymäkokouksessa. Tällöin kuntayhtymän jäsenkunnat ehtivät sopia kuntayhtymän hallituksen paikkajaosta. Yhtymäkokous Kuntayhtymän voimassaolevan perussopimuksen mukaan yhtymäkokous valitseen kalenterivuodeksi kerrallaan 7-11 jäsentä ja heille kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Yhtymäkokous valitsee hallituksen jäsenten keskuudesta puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kuntayhtymän hallituksessa on ollut 7 jäsentä. Kuntalain 82 :n mukaan vaalikelpoisuus määräytyy seuraavasti: "Vaalikelpoinen kuntayhtymän toimielimiin on henkilö, joka 33 :n mu kaan on vaalikelpoinen kuntayhtymän jäsenkunnan luottamustoimeen. Vaa likelpoinen ei kuitenkaan ole 34 :n 1 momentin kohdassa 1 kohdassa tarkoitettu henkilö eikä saman kuntayhtymän pysyväisluonteisessa palvelussuhteessa oleva henkilö." Kuntalain 81.4 :n mukaan kuntayhtymän hallituksen kokoonpano on sovitettava sellaiseksi, että se vastaa jäsenkuntien valtuustoissa edustettuina olevien eri ryhmien kunnallisvaaleissa saamaa ääniosuutta kuntayhtymän alueella kunnallisvaaleissa säädetyn suhteellisuusperiaatteen mukaisesti. Hallituksessa tulee olla kunkin jäsenkunnan edustus. Kuntayhtymän hallituksen valintaa suoritettaessa on lisäksi otettava huomioon tasa-arvolain vaatimukset jäsenten sukupuolijakaumasta. Lisäksi hallituksen valinnassa tulee ottaa huomioon, että tasa-arvolain mukaan kunnallisissa toimielimissä, valtuustoja lukuun ottamatta, tulee olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia. Esitys Kuntayhtymän hallitus esittää yhtymäkokoukselle, että yhtymäkokous suorittaa Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän hallituksen valinnan huhtikuussa 2013 pidettäväksi kutsuttavassa yhtymäkokouksessa. Hyväksyttiin. Yhtymäkokous 14 Esitys Yhtymäkokous vahvistaa vuoden 2013 toimikaudeksi halli tuksen jäsenmäärän.

22 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous Yhtymäkokous Yhtymäkokous valitsee hallituksen jäsenet ja näille henkilökohtaiset varajäsenet vuoden 2013 toimikaudeksi huomioon ottaen kuntalain 81 :n säännök set. ja että tasa-arvolain mukaan hallituksessa tulee olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia. Edelleen yhtymäkokous nimeää yhden jäseneksi valituista hallituksen puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Yhtymäkokous vahvisti hallituksen jäsenmääräksi (7 ) seitsemän jäsen tä. Yhtymäkokous valitsi asiasta käydyn keskustelun jäl keen kuntayhtymän hallitukseen vuoden 2013 toimikaudeksi seuraavat seitsemän (7) varsinaista jäsentä ja henkilökohtaista varajäsentä: Mikkelin kaupungista varsinainen jäsen: Ulla Yli-Karro (KOK.) henkilökohtainen varajäsen: Harri Liikala varsinainen jäsen: Merja Toijonen (SDP) henkilökohtainen varajäsen: Erkki Paasonen varsinainen jäsen: Hannu Hulkkonen (KESK.) henkilökohtainen varajäsen: Pekka Ahonen Savonlinnan kaupungista varsinainen jäsen: Ari Haapasaari (KOK.) henkilökohtainen varajäsen: Aija Laukkanen Pieksämäen kaupungista varsinainen jäsen: Heikki Sopanen (SDP) henkilökohtainen varajäsen: Rita Ruotsalainen varsinainen jäsen: Mirja Loponen (KESK.) henkilökohtainen varajäsen: Johanna Lehvonen varsinainen jäsen: Tapio Klen (PS) henkilökohtainen varajäsen: Raimo Julkunen Valituista jäsenistä puheenjohtajaksi nimettiin Hannu Hulkkonen ja va ra puheen johta jaksi Ari Haapasaari.

23 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous Yhtymäkokous Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän tarkastuslautakunnan luottamushenkilöiden valinta Kuntayhtymän hallitus Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän voimassaolevan perussopimuksen mukaan tarkastuslautakunta valitaan kunnanvaltuustojen toimikautta vastaavaksi ajaksi. Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän hallintosäännössä (voimaantu lo ) tarkastuslautakunnan kokoonpano on määritelty seuraavasti: "Lautakunnassa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä neljä muuta jäsentä. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Yhtymäkokous valitsee lautakunnan jäsenkuntien kunnanvaltuustojen toimikautta vastaavaksi ajaksi ja lautakunnan toimikausi päättyy, kun yhtymäkokous on vahvistanut lautakunnan viimeisen toimintavuoden tilinpäätöksen. Tarkastuslautakunnassa on kaikkien kuntayhtymän jäsenkuntien edustus." Kj Hallitus esittää yhtymäkokoukselle, että yhtymäkokous valitsee yhtymän tarkastuslautakunnan toimikaudeksi helmikuussa 2013 pi dettäväksi kut sut tavassa yli määräi sessä yhtymäkokouksessa. Kuntayhtymän johtaja esitti muutettavaksi esitystä siten, että yhtymäkokous valitsee yhtymän tarkastuslautakunnan toimikaudeksi huh tikuussa 2013 pi det tä väksi kut sut ta vassa yh tymäkokouksessa. Yhtymäkokous Hallitus hyväksyi muutosesityksen. Hallitus esittää yhtymäkokoukselle, että yhtymäkokous valitsee yhtymän tarkastuslautakunnan toimikaudeksi huhtikuussa 2013 pidet täväksi kut sut ta vassa yh ty mä ko kouk sessa. Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän voimassaolevan perussopimuksen mukaan tarkastuslautakunta valitaan kunnanvaltuustojen toimikautta vastaavaksi ajaksi. Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän hallintosäännössä (voimaantulo ) tarkastuslautakunnan kokoonpano on määritelty seuraavasti: "Lautakunnassa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä neljä muuta jä sentä. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Yhtymäkokous

24 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous Yhtymäkokous valitsee lautakunnan jäsenkuntien kunnanvaltuustojen toimikautta vastaavaksi ajaksi ja lautakunnan toimikausi päättyy, kun yhtymäkokous on vahvistanut lautakunnan viimeisen toimintavuoden tilinpäätöksen. Tarkastuslautakunnassa on kaikkien kuntayhtymän jäsenkuntien edustus." Esitys Hallitus esittää yhtymäkokoukselle, että yhtymäkokous valit see yhtymän tarkastuslautakunnan toimikaudeksi huhtikuussa 2013 pidettäväksi kutsuttavassa yhtymäkokouksessa. Hyväksyttiin. Yhtymäkokous 15 Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän voimassaolevan perussopimuksen mukaan tarkastuslautakunta valitaan kunnanvaltuustojen toimikautta vastaavaksi ajaksi. Mikkelin ammattikorkeakouluyhtymän hallintosäännössä (voimaantulo ) tarkastuslautakunnan kokoonpano on määritelty seuraavasti: "Lautakunnassa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä neljä muuta jä sentä. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Yhtymäkokous valitsee lautakunnan jäsenkuntien kunnanvaltuustojen toimikautta vastaavaksi ajaksi ja lautakunnan toimikausi päättyy, kun yhtymäkokous on vahvistanut lautakunnan viimeisen toimintavuoden tilinpäätöksen. Tarkastuslautakunnassa on kaikkien kuntayhtymän jäsenkuntien edustus." Yhtymäkokouksen tulee tarkastuslautakunnan valinnassa ottaa huomioon kuntalain 81 :n säännökset ja että tasa-arvolain mukaan tarkastuslau takunnassa tulee olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia. Esitys: Yhtymäkokous valitsee yhtymän tarkastuslautakuntaan toimikaudeksi puheenjohtajan, varapuheenjohtajan sekä neljä muuta jäsentä ja heille kullekin henkilökohtaisen varajäsenen huomioon ottaen kuntalain 81 :n säännökset. ja että tasa-arvolain mukaan tarkastuslautakunnassa tulee olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia.

25 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Kuntayhtymän hallitus Yhtymäkokous Yhtymäkokous Yhtymäkokous valitsi yksimielisesti asiasta käydyn keskustelun jäl keen tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi Jaro Koikkalaisen (KESK.) Savonlinnasta ja va ra puheenjohtajaksi Tapio Riepposen (SDP) Mikkelistä toi mikau deksi sekä seuraavat 4 varsinaista jäsentä ja henki lö kohtaista va rajä sentä sekä henkilökohtaiset varajäsenet pu heenjoh tajaksi valitulle Ja ro Koikkalaiselle ja varapuheenjohtajaksi va li tulle Tapio Riepposelle. varsinainen jäsen: Mari Blommendahl (KOK.), Pieksämäki henkilökohtainen varajäsen: Maija Rusanen (KOK.), Savonlinna varsinainen jäsen: Veikko Koskinen (SDP), Pieksämäki henkilökohtainen varajäsen: Kaija Kollanus (SDP), Pieksämäki varsinainen jäsen: Elina Lappalainen (KESK.), Mikkeli henkilökohtainen varajäsen: Keijo Siitari (KESK.), Mikkeli varsinainen jäsen: Maria Paasirinne (PS), Savonlinna henkilökohtainen varajäsen: Rauno Sairanen (PS), Savonlinna puheenjohtaja Jaro Koikkalainen (KESK.), Savonlinna henkilökohtainen varajäsen: Anna Vauhkonen (KESK.), Savonlinna varapuheenjohtaja Tapio Riepponen (SDP), Mikkeli henkilökohtainen varajäsen: Ilkka Nurmi (SDP), Mikkeli

26 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Yhtymäkokous Muutoksenhakuohje Valitusosoitus MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet :Seuraavista päätöksistä ei kuntalain 91 :n mukaan saa tehdä kunnal lis valitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpa noa. Pykälät: HallintolainkäyttöL 5 :n tai muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa ha kea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet VALITUSOSOITUS Valitusviranomainen ja valitusaika: Seuraaviin päätöksiin voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella Valitusviranomainen, osoite ja postiosoite Kuopion hallinto-oikeus PL 1744 (Sepänkatu 2 A 3. krs.), Kuopio sähköposti: kuopio.hao(at)om.fi. Kunnallisvalitus, pykälä 7-15 Valitusaika 30 päivää Hallintovalitus, pykälät Valitusaika päivää Muu valitusviranomainen, osoite ja postiosoite Pykälät Valitusaika päivää Valitusaika alkaa päätöksen tiedoksisaannista Valituskirja Valituskirjassa on ilmoitettava - valittajan nimi, ammatti, asuinkunta ja postiosoite - päätös, johon haetaan muutosta - miltä osin päätöksestä valitetaan ja muutos, joka siihen vaaditaan tehtäväksi - muutosvaatimuksen perusteet Valituskirja on valittajan tai valituskirjan muun laatijan omakätisesti allekirjoitettava. Jos ai noastaan laatija on allekirjoit tanut valituskirjan, siinä on mainittava myös laatijan ammatti, asuinkunta ja postiosoite. Valituskirjaan on liitettävä päätös, josta valitetaan, alkuperäisenä tai jäljennöksenä sekä to distus siitä päivästä, josta valitus aika on luettava Valitusasiakirjojen toimittaminen Valitusasiakirjat on toimitettava valitusviranomaiselle ennen valitusajan päätty mistä. Omalla vastuulla valitusasiakirjat voi lähettää postitse tai lähetin väli tyksellä. Postiin valitus asiakirjat on jä tettävä niin ajois sa, että ne ehtivät perille valitusajan vii meisenä päivänä en nen viraston aukioloajan päättymistä. Valituskirjat voi toimittaa myös: nimi, osoite ja postiosoite Pykälät: Valitusasiakirjat on toimitettava 1): nimi, osoite ja postiosoite Pykälät: Oikeudenkäynti-maksu Tuomioistuinten ja eräiden oikeushallintoviranomaisten suoritteista perittävistä maksuista annetun lain (701/93) nojalla muutoksenhakijalta peritään oikeuden käyntimaksua, mikä on määrätty mainitun lain 3 :ssä. Saman lain 6 :ssä on määräys niistä asioista, joista ei peritä oikeudenkäyntimaksua.

27 MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 1/ Lisätietoja Yksityiskohtainen valitusosoitus liitetään pöytäkirjanotteeseen. 1) Jos toimitettava muulle kuin viranomaiselle Liitetään pöytäkirjaan

Mikpoli, Kuitula neuvotteluhuone, Patteristonkatu 2, 50100 Mikkeli

Mikpoli, Kuitula neuvotteluhuone, Patteristonkatu 2, 50100 Mikkeli MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 Kuntayhtymän hallitus 10.04.2013 AIKA 10.04.2013 klo 11:00-13:30 PAIKKA Mikpoli, Kuitula neuvotteluhuone, Patteristonkatu 2, 50100 Mikkeli KÄSITELLYT ASIAT

Lisätiedot

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Esityslista 2/2017 1

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Esityslista 2/2017 1 Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä lista 2/2017 1 Aika 31.08.2017 klo 10:00 Paikka Mikpoli-sali, Patteristonkatu 2, Mikkeli Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 14 Yhtymäkokouksen avaaminen 3 15

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 67 Tarkastuslautakunta 2013-2016 AIKA 19.05.2017 09:00-09:20 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 3-kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 38 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 22 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 06.09.2016 klo 17:15-17:30 Paikka Kaupungintalo Imatrankoski (h.308) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

4 Puheenjohtajan valinta 7 5 Pöytäkirjantarkastajien valinta 8 6 Puheoikeuden myöntäminen muille kuin yhtymäkokousedustajille

4 Puheenjohtajan valinta 7 5 Pöytäkirjantarkastajien valinta 8 6 Puheoikeuden myöntäminen muille kuin yhtymäkokousedustajille Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2016 1 Yhtymäkokous 27.05.2016 Aika 27.05.2016 klo 09:00-10:01 Paikka Mikpoli-sali, Patteristonkatu 2, Mikkeli Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 24.01.2017 klo 11:05-11:15 Paikka Kaupungintalo, Vallinkoski (138) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 44 Energialaitoksen johtokunta 10.03.2014 AIKA 10.03.2014 16:30-17:00 PAIKKA Energialaitos KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 25 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 07.05.2015 AIKA 07.05.2015 klo 15:35-20:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (9)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (9) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 (9) Tarkastuslautakunta 03.05.2012 AIKA 03.05.2012 klo 14:00-16:00 PAIKKA Valtuustosali, Alavieskan kunnantalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2018 Kokousaika 9.5.2018 klo 10 15.30 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2017 8 Tarkastuslautakunta Kokousaika 02.05.2017 klo 14:00-17:15 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2017 1

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2017 1 Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2017 1 Yhtymäkokous 14.12.2017 Aika 14.12.2017 klo 10:00-11:17 Paikka Mikpoli-sali, Patteristonkatu 2, Mikkeli Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 23 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2018 1

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2018 1 Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2018 1 Yhtymäkokous 14.08.2018 Aika 14.08.2018 klo 10:00 10:34 Paikka Mikpoli-sali, Patteristonkatu 2, Mikkeli Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 13 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 Tarkastuslautakunta 2017-2020 AIKA 11.04.2019 klo 16:00-18:19 PAIKKA D 1.7 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 40 Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

16 Puheenjohtajan valinta 6 17 Pöytäkirjantarkastajien valinta 7 18 Puheoikeuden myöntäminen muille kuin yhtymäkokousedustajille

16 Puheenjohtajan valinta 6 17 Pöytäkirjantarkastajien valinta 7 18 Puheoikeuden myöntäminen muille kuin yhtymäkokousedustajille Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2016 1 Yhtymäkokous 15.12.2016 Aika 15.12.2016 klo 09:00-10:03 Paikka Mikpoli-sali, Patteristonkatu 2, Mikkeli Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 13 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8 Tarkastuslautakunta Aika 10.05.2017 klo 15:00-15:35 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 16 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.04.2015 klo 09:00-11:30 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Mattila Olli puheenjohtaja Koivusipilä

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Keskusvaalilautakunta 05.09.2018 AIKA 05.09.2018 klo 16:00-16:15 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

Sokos Hotel Seurahuone, Aida-neuvotteluhuone, Savonlinna

Sokos Hotel Seurahuone, Aida-neuvotteluhuone, Savonlinna MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Kuntayhtymän hallitus 16.07.2014 AIKA 16.07.2014 klo 13:00-13:40 PAIKKA Sokos Hotel Seurahuone, Aida-neuvotteluhuone, Savonlinna KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 21 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 17.05.2016 klo 16:07-16:38 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 28.04.2015 AIKA 28.04.2015 klo 15:15-18:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone Pinsetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

NRO 1/2017. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2017. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2017 Kokousaika 26.4.2017 klo 12 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Aika: 14.05.2014 klo 16:30-20:00 Paikka: Nuorisotalo LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 24 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteerii

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteerii Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2018 1 Tarkastuslautakunta 13.03.2018 Aika 13.03.2018 klo 09:00-12:17 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (9) 16 Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:00-12:15 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Rakennuslautakunta AIKA 03.03.2015 klo. 16:30 17:00 PAIKKA Kunnantalo, kaavoittajan huone ASIAT Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 7 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 58 Tarkastuslautakunta AIKA 19.03.2013 klo 08:00-14:10 PAIKKA Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 38 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/ Kuntayhtymän hallitus Aika klo 10:30-11:30.

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/ Kuntayhtymän hallitus Aika klo 10:30-11:30. Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/2017 1 Kuntayhtymän hallitus 25.05.2017 Aika 25.05.2017 klo 10:30-11:30 Paikka Vantaa Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 37 Hallituksen kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs)

Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs) KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymäkokous 1.11.2018 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28.11.2018 klo 14.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs) KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10 Tarkastuslautakunta Aika 28.09.2016 klo 15:00-16:45 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 19 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 04.04.2016 AIKA 04.04.2016 klo 17:05-20:45 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Eteva kuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2 /

Eteva kuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2 / Eteva kuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2 / 2017 1 Kuntayhtymän yhtymäkokous Kokousaika Torstai 31.8.2017 klo 11.00 - Kokouspaikka Gustavelund Kokoushotelli, Kirkkotie 36, 04310 Tuusula Saapuvilla olleet

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/ Yhtymäkokous kokouskutsu 2/2017 22.6.2017 Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän yhtymäkokous pidetään 22.6.2017 klo 12.00 alkaen, Tampereen kaupunkiseutu, kokoushuone Tammer, Kelloportinkatu 1 B. Tampereella

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto klo

Pyhtään kunnanvirasto klo PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 24 Tarkastuslautakunta 2013-2016 AIKA 26.04.2017 klo 16:00-18:20 PAIKKA Kunnanvirasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Piispa-Jespars Seija Varapuheenjoht. Aksels Tuulikki

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 93 Tarkastuslautakunta 17.05.2017 AIKA 17.05.2017 klo 14:00-17:42 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Aksels Tuulikki Jäsen

Aksels Tuulikki Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 11 Tarkastuslautakunta 2009-2012 AIKA 29.04.2013 klo 14:00-15:00 PAIKKA Pyhtään kirjasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Saarinen Sami Varapuheenjohtaja Aksels Tuulikki

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 Aika: 26.08.2015 klo 17:00-20:57 Paikka: Kaupungintalo, kokoushuone 3 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 117 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 118 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64 19.08.2015 Aika 19.08.2015 klo 18:00-20:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 119

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 119 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 119 10.12.2014 Aika 10.12.2014 klo 18:00-20:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 79 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.12.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 107 Tarkastuslautakunta AIKA 14.05.2013 klo 08:00-12:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 7. Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 7. Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 7 Tarkastuslautakunta Kokousaika 02.06.2015 klo 14:30-17:00 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, valtuustosali, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11 11.02.2015 Aika 11.02.2015 klo 18:00-19:45 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta 11.04.2018 AIKA 11.04.2018 klo 17:06-21:00 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, 2 krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 15.04.2015 klo 08:00-10:10 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 10.01.2019 klo 07:30-10:45 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, Parikkala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 30.01.2014 Aika 30.01.2014 klo 18:00-20:30 Paikka Kunnantalo, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjapitäjän

Lisätiedot

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 14.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 23 Tarkastuslautakunta 06.05.2019 Päätöksentekotapa Varsinainen kokous Käsitellyt asiat Asia Liitteet Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 18

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/ Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/2016 124 13.10.2016 Aika 13.10.2016 klo 11:30-12:20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 84 Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen 126 85

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi Aika Keskiviikko 10.4.2013 klo 10.00 12.25 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen Jaakko Huttunen

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä.

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä. UTSJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNTA 1/15.5.20089 1 Kokousaika 15.5.2009 klo 9-14 Kokouspaikka Läsnä Kunnanvirasto, Utsjoki Pertti Kujala, pj Säde Guttorm, vpj Raimo-Esa Guttorm, j Seppo

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1 13.01.2017 Aika 13.01.2017 klo 14:00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/ Kuntayhtymän hallitus Aika klo 09:00-10:15.

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/ Kuntayhtymän hallitus Aika klo 09:00-10:15. Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/2016 1 Kuntayhtymän hallitus 15.05.2016 Aika 15.05.2016 klo 09:00-10:15 Paikka Kouvola Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 38 Hallituksen kokouksen laillisuus

Lisätiedot

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 18/2017 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Lauantai 7.10.2017 KOKOUSPAIKKA Tallinna, Tallink City hotelli KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 382 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Tarkastuslautakunta 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 18:00-20:12 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 15.01.2018 AIKA 15.01.2018 klo 12:00-15:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

17 Puheenjohtajan valinta 8 18 Pöytäkirjantarkastajien valinta 9 19 Puheoikeuden myöntäminen muille kuin yhtymäkokousedustajille

17 Puheenjohtajan valinta 8 18 Pöytäkirjantarkastajien valinta 9 19 Puheoikeuden myöntäminen muille kuin yhtymäkokousedustajille MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Yhtymäkokous 04.12.2014 AIKA 04.12.2014 klo 9:00-10:07 PAIKKA Mikpoli-sali, Patteristonkatu 2, Mikkeli KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 (8) Tarkastuslautakunta 21.05.2018 AIKA 21.05.2018 klo 15:00-18:00 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/2017 1 Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymä Aika 29.12.2017 klo 17:10-17:42 Paikka Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat

Lisätiedot

Perjantai 04.09.2015 klo 09.00-9.14

Perjantai 04.09.2015 klo 09.00-9.14 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika Kokouspaikka Perjantai klo 09.00-9.14 Puhelinkokous Läsnä Jäsen Uusitalo Merja, puheenjohtaja Keltto Pekka, varapj. Huhtamäki-Kuoppala Minna Kankaanpää Mauri Kuivila Leena Mäkinen

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 28.5.2014 klo 9.15 10.27 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 Aika: 01.10.2015 klo 17:00-20:49 Paikka: Palvelukeskus Villa Breda, Bredantie 16, Kauniainen LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 124 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2017 AIKA 27.04.2017 klo 18:30-21:05 PAIKKA Yleishallinnon kahvihuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 40 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 2/ Yhtymäkokous Aika klo 10:00-10:27

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 2/ Yhtymäkokous Aika klo 10:00-10:27 Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2017 1 Yhtymäkokous 31.08.2017 Aika 31.08.2017 klo 10:00-10:27 Paikka Mikpoli-sali, Patteristonkatu 2, Mikkeli Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Tarkastuslautakunta 19.04.2016 AIKA 19.04.2016 klo 15:10-20:40 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Paikka Yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis B5, Kiviharjuntie 11, Oulu. Otsikko Sivu

Paikka Yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis B5, Kiviharjuntie 11, Oulu. Otsikko Sivu Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2015 1 Tarkastuslautakunta 16.01.2015 Aika 16.01.2015 klo10:00-14:30 Paikka Yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis B5, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu

Lisätiedot

Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo Västra Nylands folkhögskola, Pumppulahti 3, KARJAA

Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo Västra Nylands folkhögskola, Pumppulahti 3, KARJAA KÄÄNNÖS PÖYTÄKIRJA Yhtymäkokous 24.4.2019 Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo 17.02 17.21 Paikka, Pumppulahti 3, 10300 KARJAA Jäsenkunta Osuudet Päätöksentekijät Espoo 1 X Mia Westerlund Kauniainen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.2.2015 klo 15:00 16:46 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 5 6 7 Teknisen toimen taloudellisten

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 12.3.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna poissa, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.09.2019 klo 14:00-16:35 Paikka Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 22 Kaupungin talouskatsaus 3 23

Lisätiedot

Pellon terveyskeskus, Ahjotie 4-6, kokousta jatketaan klo Pellon kunnanvirastolla valtuustosalissa.

Pellon terveyskeskus, Ahjotie 4-6, kokousta jatketaan klo Pellon kunnanvirastolla valtuustosalissa. AIKA Maanantai 17.12.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon terveyskeskus, Ahjotie 4-6, kokousta jatketaan klo 12.00 Pellon kunnanvirastolla valtuustosalissa. TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj.

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), Rovaniemi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), Rovaniemi Aika Maanantai 18.6.2012 klo 10.00 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattiopisto, Jänkätie 1 (peilisali B102), 96300 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen Jaakko Huttunen pj Mauri

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Aika: 26.02.2014 klo 16:30-19:40 Paikka: Terveysasema LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 5 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 6 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 21.01.2016 Aika 21.01.2016 klo 18:00-20:45 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 8 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 8 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Tarkastuslautakunta 23.04.2018 AIKA 23.04.2018 klo 09:00-11:00 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29 Maaseutulautakunta 26.04.2011 AIKA 26.04.2011 klo 19:00-19:25 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, Rovaniemi Aika Tiistai 8.11.2016 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 10:00-15:45 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1.

Lisätiedot

PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 14:00-16:22

PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 14:00-16:22 PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 25 Tarkastuslautakunta 2013-2016 AIKA 30.03.2016 klo 14:00-16:22 PAIKKA Kunnanvirasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Piispa-Jespars Seija Varapuheenjoht. Aksels Tuulikki

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.2.2008 KOKOUSAIKA Tiistai 4.3.2008 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 27 Kokouksen

Lisätiedot

Jaakko Huttunen pj Mauri Taskila Aarne Jänkälä vpj Leena Aspegrén

Jaakko Huttunen pj Mauri Taskila Aarne Jänkälä vpj Leena Aspegrén Aika Perjantai 10.2.2012 klo 10.00-12.00 Paikka Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Oppipoika ravintolat / Kokoustila Oltermanni, Korkalonkatu 33, 4. krs 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Varajäsen

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 11/2017 1 Tarkastuslautakunta 20.12.2017 Aika 20.12.2017 klo 09:03-10:57 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 125 Kaupunginhallitus Aika 20.02.2017 klo 18:19-18:25 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot