Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: klo Paikka: Valtuustosali

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: klo Paikka: Valtuustosali"

Transkriptio

1 Aika: klo Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Zoraiz Saram, Joel Vanhanen (pj. kohdasta 7 eteenpäin), Meija Saarinen, Yash Nagal, Jonas Papathemelis, Toivo Hursti, Paavo Räty, Niklas Salmela Taha Sabane, Teppo, Kukkonen, Alli Toivanen, Eemeli, Julia Pokkinen, Panu Castrén, Niklas Rantapää, Alma Aarnio, Lauri Hietanen, Helena Munne, Nelli Myöhänen, Viivi Porkkala, Yitong Lu, Joshua Piipponen, Niilo Peltonen, Leo Lehti, Alexander Laine, Meri Sumanovski, Oscar Smith, Agda Laakso, Aura Friman, Hilla Hallikas, Alma Aarnio, Pihka Oksanen, Ella Kalliola, Iida Helin, Saara Palosaari, Vivian Gerlander, Sami Al-khafali Muita läsnä: Georg Boldt, Jaakko Linnakangas, Oskari Ruohonen, Nora Nevalainen, Henrik Vuornos kokouksen koollekutsujana ja puheenjohtajana kohdissa Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yleiskokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos kokouskutsu on toimitettu kaikille nuorisovaltuutetuille kolme (3) päivää ennen kokousta. Todettiin läsnäolijat. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti ja koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 2 Kokouksen järjestäytyminen ehdotus Valitaan pöytäkirjan tarkastaja ja kaksi ääntenlaskijaa. Lisäksi valitaan kokoukselle sihteeri. Pääsihteeri toimii edelleen virallisesti kokousten sihteerinä, mutta jos nuorisovaltuutettu haluaa toimia kokouksen sihteerinä, voi kokouksen sihteerinä olla myös nuorisovaltuutettu.

2 Ääntenlaskijoina toimivat Viivi Porkkala ja Julia Pokkinen, pöytäkirjantarkastajana Viivi Porkkala. Kokouksen sihteerinä toimi Pihka Oksanen. 3 Ilmoitusasiat 1. Nuorisovaltuuston koulutusviikonloppu oli Hotelli Nuuksiossa 4 Espoon nuorisovaltuuston lausunto perusopetuksen ja lukiokoulutuksen tilankäyttösuunnitelmasta vuosille Espoon nuorisovaltuusto toteaa, että tilankäyttöä ja kouluverkkouudistuksia suunnitellessa ja toteuttaessa oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvointi ja oppiminen ovat etusijalla. Tämän vuoksi koulujen käyttöä suunnitellessa on erittäin tärkeää ottaa huomioon oppilaiden ja opiskelijoiden mielipiteet jokaisessa suunnittelun ja toteuttamisen vaiheessa. Espoon nuorisovaltuusto painottaa, etteivät espoolaiset nuoret ole yksimielisiä tilankäyttösuunnitelmassa esitetyistä muutoksista ja nuorten kuuleminen jokaisessa yksittäisessä muutoksessa on tästä syystä ensiarvoisen tärkeää. Nuorisovaltuusto muistuttaa, että myös kuntalain 5. luvun 26 velvoittaa tekemään näin. Yleisluonteeltaan tilankäyttösuunnitelma on nuorisovaltuuston mielestä onnistunut ja yhtenäinen pohja lähitulevaisuuden kouluverkkomuutoksille ja kokee suunnitelmassa ehdotetut ratkaisut Espoon kasvavaan oppilaspaikkatarpeeseen perustelluiksi ja kehityskelpoisiksi. Nuorisovaltuusto suhtautuu myös positiivisesti kouluyksikköjen koon kasvattamiseen, mutta sillä varauksella, että yksikkökoon kasvattaminen edistää suunnitelmassa esitettyjä hyvinvoinnin ja oppimisen aspekteja. Yksikkökoon kasvattaminen nähdään positiivisena etenkin valinnaisaine- ja kielitarjonnan näkökulmasta. Nuorisovaltuusto tunnistaa myös sosiaalisen edun yksikkökoon kasvattamisessa. Suurempi ja monimuotoisempi oppilasjoukko takaa monipuolisen sosiaalisen ympäristön kasvavalle nuorelle. Tämä mahdollistaa suuremmalle osalle nuorista samanhenkisiä ystäviä ja kontakteja koulussa. Etenkin kulttuurisesti monimuotoinen kasvuympäristö kasvattaa nuorista suvaitsevaisempia ja avoimempia kansalaisia.

3 ehdotus Käsittely Suurempien yksikköjen mahdollistama oppilashuollon resurssien tehokkaampi hyödyntäminen on myös positiivinen kehityssuunta, jolla on nuorisovaltuuston mukaan suora positiivinen vaikutus espoolaisten nuorten mielenterveyteen sekä päivittäiseen hyvinvointiin. Nuorisovaltuusto esittää huolensa etenkin peruskoulun alempien luokka-asteiden oppilaiden koulumatkojen pituudesta ja muistuttaa, että oikeus lähikouluun kuuluu lapsille jokaisessa Espoon kolkassa. Nuorisovaltuusto kokee koulun maantieteellisen proksimaation arvon laskevan negatiivisessa korrelaatiossa suhteessa oppilaan/opiskelijan ikään. Eli lukioiden sijainnissa tärkeämpää on ottaa huomioon hyvät kulkuyhteydet ja monipuolinen palvelurakenne ympäröivällä alueella, eikä niinkään maantieteellinen läheisyys opiskelijoihin. Nuorisovaltuusto kannustaa kaupunkia jatkamaan tyyppikoulumallin kehittämistä. Kouluja rakennettaessa tärkein huomioon otettava seikka on oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvointi, sekä terveellisen ja turvallisen oppimis- ja kasvuympäristön rakentaminen. Tiloista on tehtävä toimivat, viihtyisät ja mukautuvaiset nykyaikaisen opetuksen tarpeisiin. Kuitenkin nuorisovaltuusto muistuttaa, että tilojen esteettisyys kuuluu tärkeänä osana tilojen viihtyvyyteen. Täten Espoon nuorisovaltuusto kehottaa Espoon kaupunkia etenemään kouluverkon uudistuksissa tilankäyttösuunnitelman mukaisesti yllämainituin painottein. Lisätietoja: Toivo Hursti Espoon nuorisovaltuusto Hyväksytään Espoon nuorisovaltuuston lausunto perusopetuksen ja lukiokoulutuksen tilankäyttösuunnitelmasta vuosille Lisättiin neljänteen kappaleeseen kasvattamisessa jälkeen lause etenkin peruskoulun ylempien luokkatasojen ja sitä vanhempien oppilaiden ja opiskelijoiden keskuudessa.

4 Muutettiin kuudennessa kappaleessa lause jokaisessa Espoon kolkassa muotoon kaikkialla. Lisäksi seuraava lause Nuorisovaltuusto kokee koulun maantieteellisen proksimaation negatiivisessa korrelaatiossa suhteessa oppilaan/opiskelijan ikään. muutetaan muotoon Nuorisovaltuusto kokee koulun maantieteellisen läheisyyden arvon laskevan oppilaan/opiskelijan kasvaessa. Hyväksyttiin lausunto nuorisovaltuuston lausunnoksi edellä mainituin muutoksin. Espoon nuorisovaltuuston lausunto perusopetuksen ja lukiokoulutuksen tilankäyttösuunnitelmasta vuosille Espoon nuorisovaltuusto toteaa, että tilankäyttöä ja kouluverkkouudistuksia suunnitellessa ja toteuttaessa oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvointi ja oppiminen ovat etusijalla. Tämän vuoksi koulujen käyttöä suunnitellessa on erittäin tärkeää ottaa huomioon oppilaiden ja opiskelijoiden mielipiteet jokaisessa suunnittelun ja toteuttamisen vaiheessa. Espoon nuorisovaltuusto painottaa, etteivät espoolaiset nuoret ole yksimielisiä tilankäyttösuunnitelmassa esitetyistä muutoksista ja nuorten kuuleminen jokaisessa yksittäisessä muutoksessa on tästä syystä ensiarvoisen tärkeää. Nuorisovaltuusto muistuttaa, että myös kuntalain 5. luvun 26 velvoittaa tekemään näin. Yleisluonteeltaan tilankäyttösuunnitelma on nuorisovaltuuston mielestä onnistunut ja yhtenäinen pohja lähitulevaisuuden kouluverkkomuutoksille ja kokee suunnitelmassa ehdotetut ratkaisut Espoon kasvavaan oppilaspaikkatarpeeseen perustelluiksi ja kehityskelpoisiksi. Nuorisovaltuusto suhtautuu myös positiivisesti kouluyksikköjen koon kasvattamiseen, mutta sillä varauksella, että yksikkökoon kasvattaminen edistää suunnitelmassa esitettyjä hyvinvoinnin ja oppimisen aspekteja. Yksikkökoon kasvattaminen nähdään positiivisena etenkin valinnaisaine- ja kielitarjonnan näkökulmasta. Nuorisovaltuusto tunnistaa myös sosiaalisen edun yksikkökoon kasvattamisessa etenkin peruskoulun ylempien luokkatasojen ja sitä vanhempien oppilaiden ja opiskelijoiden keskuudessa. Suurempi ja monimuotoisempi oppilasjoukko takaa monipuolisen sosiaalisen ympäristön kasvavalle nuorelle. Tämä mahdollistaa suuremmalle osalle nuorista samanhenkisiä ystäviä ja kontakteja koulussa. Etenkin kulttuurisesti monimuotoinen kasvuympäristö kasvattaa nuorista suvaitsevaisempia ja avoimempia kansalaisia.

5 Suurempien yksikköjen mahdollistama oppilashuollon resurssien tehokkaampi hyödyntäminen on myös positiivinen kehityssuunta, jolla on nuorisovaltuuston mukaan suora positiivinen vaikutus espoolaisten nuorten mielenterveyteen sekä päivittäiseen hyvinvointiin. Nuorisovaltuusto esittää huolensa etenkin peruskoulun alempien luokka-asteiden oppilaiden koulumatkojen pituudesta ja muistuttaa, että oikeus lähikouluun kuuluu lapsille kaikkialla Espoossa. Nuorisovaltuusto kokee koulun maantieteellisen läheisyyden arvon laskevan oppilaan/opiskelijan kasvaessa. Eli lukioiden sijainnissa tärkeämpää on ottaa huomioon hyvät kulkuyhteydet ja monipuolinen palvelurakenne ympäröivällä alueella, eikä niinkään maantieteellinen läheisyys opiskelijoihin. Nuorisovaltuusto kannustaa kaupunkia jatkamaan tyyppikoulumallin kehittämistä. Kouluja rakennettaessa tärkein huomioon otettava seikka on oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvointi, sekä terveellisen ja turvallisen oppimis- ja kasvuympäristön rakentaminen. Tiloista on tehtävä toimivat, viihtyisät ja mukautuvaiset nykyaikaisen opetuksen tarpeisiin. Kuitenkin nuorisovaltuusto muistuttaa, että tilojen esteettisyys kuuluu tärkeänä osana tilojen viihtyvyyteen. Täten Espoon nuorisovaltuusto kehottaa Espoon kaupunkia etenemään kouluverkon uudistuksissa tilankäyttösuunnitelman mukaisesti yllämainituin painottein. Lisätietoja: Toivo Hursti Espoon nuorisovaltuusto Nuorisovaltuuston säännöt kaudelle Hyväksytään nuorisovaltuuston säännöt kaudelle Käydään yksityiskohtaisesti läpi nuorisovaltuuston säännöt kaudelle Muutosehdotuksia on voinut lähettää pääsihteerille 22.1 klo 12 mennessä.

6 Hyväksyttiin Espoon nuorisovaltuuston säännöt kaudelle Säännöt löytyvät osoitteesta: 6 Nuorisovaltuuston puheenjohtajan valinta vuodelle 2018 ehdotus Käsittely Valitaan nuorisovaltuustolle puheenjohtaja vuodelle Nuorisovaltuuston puheenjohtaja valitaan suljetulla lippuäänestyksellä, jos ehdokkaita on enemmän kuin yksi. Valitaan nuorisovaltuuston puheenjohtaja vuodelle Puheenjohtajaehdokkaiksi ilmoittautuivat Toivo Hursti sekä Joel Vanhanen. Suljetussa lippuäänestyksessä Toivo sai 12 ääntä ja Joel 21 ääntä. Tyhjiä ääniä annettiin kolme. Nuorisovaltuuston puheenjohtajaksi 2018 valittiin Joel Vanhanen. 7 Nuorisovaltuuston 1. ja 2. varapuheenjohtajan valinta vuodelle 2018 ehdotus Käsittely Valitaan nuorisovaltuustolle 1. ja 2. varapuheenjohtaja vuodelle Varapuheenjohtajat valitaan suljetulla lippuäänestyksellä. Eniten ääniä saanut valitaan 1. varapuheenjohtajaksi ja toiseksi eniten ääniä saanut valitaan 2. varapuheenjohtajaksi. Valitaan varapuheenjohtajat vuodelle Varapuheenjohtaja ehdokkaiksi asettuivat Toivo Hursti, Jonas Papathemelis, Alli Toivanen, Niklas Salmela ja Zoraiz Saram. Suljetussa lippuäänestyksessä Toivo sai 11 ääntä, Jonas kolme ääntä, Alli yhdeksän ääntä, Niklas kahdeksan ääntä ja Zoraiz kuusi ääntä.

7 Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Toivo Hursti ja toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Alli Toivanen. 8 Nuorisovaltuuston hallituksen valinta vuodelle 2018 ehdotus Käsittely Valitaan nuorisovaltuustolle hallitus vuodelle Nuorisovaltuustojen sääntöjen mukaan nuorisovaltuuston hallitukseen kuuluvat nuorisovaltuuston puheenjohtajisto sekä kolmesta viiteen (3-5) yleiskokouksessa valittua jäsentä. Jos ehdokkaita hallitukseen on enemmän kuin valittavia, käydään suljettu lippuäänestys. Päätetään hallituksen koko ja valitaan nuorisovaltuuston hallitus vuodelle Päätettiin valita hallitukseen viisi jäsentä. Ehdokkaiksi hallitukseen ilmoittautuivat Pihka Oksanen, Paavo Räty, Jonas Papathemelis, Vivian Gerlander, Eemeli Korhonen, Helena Munne ja Niklas Salmela. Suljetussa lippuäänestyksessä Pihka sai yhdeksän ääntä, Paavo sai yhden äänen, Jonas sai neljä ääntä, Vivian sai kaksitoista ääntä, Eemeli kolme ääntä, Helena kolme ääntä ja Niklas viisi ääntä. Viides hallituspaikka arvottiin saman äänimäärän saaneiden Helenan ja Eemelin kesken, arvonnassa hallituspaikan sai Eemeli. Hallitukseen vuodelle 2018 tulivat valituiksi Pihka Oksanen, Jonas Papathemelis, Vivian Gerlander, Eemeli Korhonen ja Niklas Salmela. 9 Nuorisovaltuuston lautakuntien, ohjausryhmien ja neuvottelukuntien edustajien valinta vuodelle 2018 Valitaan nuorisovaltuustolle kaupungin lautakuntiin, poikkihallinnollisiin ohjausryhmiin ja neuvottelukuntiin edustajat ja heille varaedustajat.

8 Nuorisovaltuusto valitsee jokaiseen lautakuntaan, ohjausryhmään tai neuvottelunkuntaan edustajan sekä jokaiselle varaedustajan vuodelle Nuorisovaltuustolla on edustajat seuraavissa lautakunnissa Kulttuurilautakunta Liikunta- ja nuorisolautakunta Ympäristölautakunta Sosiaali- ja terveyslautakunta Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta Kaupunkisuunnittelulautakunta Tekninen lautankunta Svenska rum Rakennuslautakunta ehdotus Mikäli ehdokkaita on enemmän kuin yksi, käydään suljettu lippuäänestys. Valitaan edustajat ja varaedustajat. Käsittely Edustajiksi kulttuurilautakuntaan ilmoittautuivat Zoraiz Saram, Joshua Piipponen, Nelli Myöhänen, Helena Munne, Niklas Rantapää, Meija Saarinen, Lauri Hietanen, Paavo Räty ja Yitong Lu. Suljetussa lippuäänestyksessä Zoraiz sai kolme ääntä, Joshua nolla ääntä, Nelli kolme ääntä, Helena neljä ääntä, Niklas kuusi ääntä, Meija kahdeksan ääntä, Lauri kaksi ääntä, Paavo kaksi ääntä ja Yitong kolme ääntä. Edustajiksi liikunta- ja nuorisolautakuntaan ilmoittautuivat Alli Toivanen, Yash Nagal, Zoraiz Saram ja Oscar Smith. Suljetussa lippuäänestyksessä Alli sai 13 ääntä, Yash kolme ääntä, Zoraiz kymmenen ääntä ja Oscar neljä ääntä. Kokous keskeytettiin klo ja muut valinnat siirrettiin seuraavaan kokoukseen. Neuvottelukunnat Päihdeasiainneuvottelukunta Tasa-arvotoimikunta Poikkihallinnolliset ohjausryhmät

9 Osallistuva Espoo Innostava elinvoimainen Espoo Kestävä kehitys Hyvinvoiva Espoo Kulttuurilautakunnan varsinaiseksi jäseneksi valittiin Meija Saarinen ja varajäseneksi Niklas Rantapää. Liikunta- ja nuorisolautakunnan varsinaiseksi jäseneksi valittiin Alli Toivanen ja varajäseneksi Zoraiz Saram. Muut edustajavalinnat siirrettiin seuraavaan kokoukseen. 10 Nuorisovaltuuston alueryhmien puheenjohtajien valinta vuodelle 2018 ehdotus Nuorisovaltuuston säännöissä 5 sanotaan, että jokainen valtuutettu, joka asuu, käy koulua tai muuten viettää aikaa jollakin viidestä (5) nuorisovaltuuston suuralueesta (Tapiola, Leppävaara, Espoonlahti,Keski- ja Pohjois-Espoo, Matinkylä-Olari), kuuluu kyseisen alueen alueryhmään. Yleiskokous voi päättää aluepuheenjohtajia valittaessa yksinkertaisella enemmistöllä myös vaihtoehtoisesta aluejaosta, mikäli tälle nähdään tarvetta. Alueryhmän tehtävänä on tuoda saman alueen valtuutetut yhteen pohtimaan ajankohtaisia kysymyksiä ja ongelmia alueella. Mikäli ehdokkaita on enemmän kuin yksi, käydään suljettu lippuäänestys. Valitaan alueryhmille aluepuheenjohtajat vuodelle Espoon nuorisovaltuuston tiedotusvastaavien ja kaksikielisyysvastaavan valinta vuodelle 2018 Valitaan nuorisovaltuustolle kolme (3) tiedotusvastaavaa ja kaksikielisyysvastaavat vuodelle 2018.

10 ehdotus Valitaan nuorisovaltuustolle kolme (3) tiedotusvastaavaa ja kaksikielisyysvastaavat vuodelle Aloitteiden ja kannanottojen tilannekatsaus ehdotus Aloitteiden ja kannanottojen tilannekatsaus Merkitään tiedoksi. 13 Lautakuntien ja ohjausryhmien tilannekatsaus Lautakuntien ja poikkihallinnollisten ohjausryhmien tilannekatsaus ehdotus Merkitään tiedoksi. 14 Alueryhmien tilannekatsaus Alueryhmien tilannekatsaus ehdotus Merkitään tiedoksi.

11 15 Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat Muut nuorisovaltuuston esille nostamat asiat. ehdotus Merkitään tiedoksi. Puheenjohtaja kohdissa 1-6 Puheenjohtaja kohdissa 6-15 Henrik Vuornos Joel Vanhanen Sihteeri Pihka Oksanen ntarkastaja Viivi Porkkala

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 8.5.2018 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Saarinen Meija, Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Salmela Niklas, Korhonen Eemeli, Rantapää Niklas, Heib Salma, Hietanen Lauri, Munne

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20. Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 22.03.2016 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 22.03.2016 tiistai klo 17:00-20:10 Tauko 18.42 18.52 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5, Valtuustotalon kahvio Saapuvilla

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous,

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Kokoustiedot Aika: 11.12.2018, keskiviikko klo 17-20.30 Paikka: Espoon valtuustosali, Espoonkatu 5, 02770, Espoo Läsnäolijat: Saram Zoraiz, Vanhanen Joel, Saarinen Meija, Papathemelis Jonas, Hursti Toivo,

Lisätiedot

Aika: klo 17.00, kokous keskeytettiin klo Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali

Aika: klo 17.00, kokous keskeytettiin klo Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali Aika: 25.9.2018 klo 17.00, kokous keskeytettiin klo 17.31-19.10 Cities4Europe-työpajan ajaksi Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Räty Paavo, Salmela

Lisätiedot

Yleiskokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos kokouskutsu on toimitettu kaikille nuorisovaltuutetuille kolme (3) päivää ennen kokousta.

Yleiskokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos kokouskutsu on toimitettu kaikille nuorisovaltuutetuille kolme (3) päivää ennen kokousta. Aika: 8.2.2018, klo 17.00 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Aarnio Alma, Al-khafaji Sami, Hallikas Hilla, Heib Salma, Helin Iida, Hietanen Lauri, Hursti Toivo, Laakso Agda, Lehti Leo, Myöhänen Nelli,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 15.03.2017 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 15.03.2017 keskiviikko klo 17:00-18:35 17.55-18.20 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aida Worku, Saaapui

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali Aika: 18.10.2017, klo 17.00 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Meija Saarinen, Natalia Romanoff, Niko Toivonen, Nicole Latini, Niklas Salmela, Nora Nevalainen

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 17.01.2017 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 17.01.2017 tiistai klo 17:00-20:15 Tauko 18.35 19.05 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Aika: 29.8.2017, klo 17 Paikka: Nuorisovaltuuston yleiskokous Läsnäolijat: Aida Worku, Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Joona Aaltonen, Linda Joensuu, Meija Saarinen, Natalia Romanoff,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 21 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 14.02.2017 Sivu 1 / 21 Kokoustiedot Aika 14.02.2017 tiistai klo 17:00-19:50 Tauko 18.25-18.55 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Alli

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 17.5.2017 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Aida Worku, Alli Toivanen, Áron Siket-Szász, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Joona Aaltonen, Linda Joensuu, Meija Saarinen, Natalia Romanoff, Niko

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 15 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 16.02.2016 Sivu 1 / 15 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 17:00-20:30 Tauko 17.51 18.35 ja 19.39 19.47 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 19 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 04.02.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 04.02.2014 tiistai klo 17:00-20:30 Kokoustauko klo 18:07-18:38. Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 13 Espoon kaupunki Kokouskutsu Nuorisovaltuusto 21.01.2016 Sivu 1 / 13 Kokoustiedot Aika 21.01.2016 torstai klo 17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Lisätietoja Käsiteltävät asiat Asia Liitteet Otsikko

Lisätiedot

Muita läsnä: Terhi Pippuri, Sirkku Wallen, Niina Ekstam, klo alkaen Lasse Kurki. Valitaan pöytäkirjan tarkastaja ja kaksi ääntenlaskijaa.

Muita läsnä: Terhi Pippuri, Sirkku Wallen, Niina Ekstam, klo alkaen Lasse Kurki. Valitaan pöytäkirjan tarkastaja ja kaksi ääntenlaskijaa. Kokoustiedot Aika: 25.10.2018, tiistai klo 17 Paikka: Espoon valtuustosali, Espoonkatu 5 Läsnäolijat: Toivo Hursti (pj.), Alexander Laine saapui klo 17.04, Lauri Hietanen saapui klo 17.04, Niilo Peltonen

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16

Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.08.2015 Sivu 1 / 16 Kokoustiedot Aika 20.08.2015 torstai klo 17:00-20:25 Tauko klo 18.16-18.43 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 09.03.2016 Sivu 1 / 1 4 Nuorisovaltuuston säännöt Selostus Nuorisovaltuuston toimintaa ohjaa sen päättämät säännöt. Säännöt tulee hyväksyä nuorisovaltuuston ensimmäisessä kokouksessa.

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 10 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 27.08.2014 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 27.08.2014 keskiviikko klo 17:00-20:30 Tauko 18.33 19.06 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Markus Avonius,

Lisätiedot

Espoon nuorisovaltuuston säännöt Nuorisovaltuusto

Espoon nuorisovaltuuston säännöt Nuorisovaltuusto Espoon nuorisovaltuuston säännöt 2016 2017 1 Nuorisovaltuusto Espoon nuorisovaltuusto (jatkossa nuorisovaltuusto) on 13 18-vuotiaiden espoolaisten yleisillä vaaleilla valittu Espoon kaupungin (jatkossa

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 17

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 17 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 19.05.2016 Sivu 1 / 17 Kokoustiedot Aika 19.05.2016 torstai klo 17:00-20:35 Tauko 18.44 19.13 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Aida

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali Aika: 13.3.2018, klo 17.00 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Saram Zoraiz, Sabbane Taha, Vanhanen Joel (pj.), Papathemelis Jonas, Toivanen Alli, Korhonen Eemeli, Heib Salma, Hietanen Lauri, Baarman Nea-Bettina,

Lisätiedot

Sukunimi Etunimi Suuralue Olen ehdolla, koska Vaalilupaukseni Harrastukset. Haluan vaikuttaa asioihin ja luoda Espoosta mukavan alueen nuorille.

Sukunimi Etunimi Suuralue Olen ehdolla, koska Vaalilupaukseni Harrastukset. Haluan vaikuttaa asioihin ja luoda Espoosta mukavan alueen nuorille. Sukunimi Etunimi Suuralue Olen ehdolla, koska Vaalilupaukseni Harrastukset 2 Aarnio Alma Kauklahti- Haluan vaikuttaa asioihin ja luoda Espoosta mukavan alueen nuorille. Lupaan yrittää mahdollistaa erilaisia

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2017 Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA 16.1.2017 klo 17.00 18.31 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kannisto Arttu (ja merkintä siitä, kuka Tynkkynen Alina toimii puheenjohtajana) Silenko Robert Mauriala

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö

Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö Sisällys 1. Yleiset määräykset... 2 2. Tarkoitus ja tavoite... 2 3. Valitseminen... 2 4. Tehtävät ja toimenkuvat... 3 5. Kokoukset ja kokouskäytännöt... 4 1 1.

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 01.02.2018 Paikka: Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN; PUHEENJOHTAJAN,

Lisätiedot

Salon kaupunki / /2017

Salon kaupunki / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(14) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 11.1.2017 klo 16.59 18.44 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Mänty), Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Aika: keskiviikkona 21.1.2015 klo 16.30 INTERNET VERSIOSTA POISTETTU SISÄLLISLUETTELO, JOKA ON OLLUT ALKUPERÄISESSÄ

Aika: keskiviikkona 21.1.2015 klo 16.30 INTERNET VERSIOSTA POISTETTU SISÄLLISLUETTELO, JOKA ON OLLUT ALKUPERÄISESSÄ JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 1/4 Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c Aika: keskiviikkona 21.1.2015 klo 16.30 INTERNET VERSIOSTA POISTETTU SISÄLLISLUETTELO, JOKA ON OLLUT

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA 20.1.2014 klo 17.30 19.12 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Savolainen Eetu (ja merkintä siitä, kuka Viljanen Topi toimii puheenjohtajana) Eskola Linda Säilä

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 07/16 1 (7) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika 23.8.2016 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2016. Sivu 1. Haavisto Marika pj :issä 2-8

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2016. Sivu 1. Haavisto Marika pj :issä 2-8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2016 KOKOUSAIKA 18.1.2016 klo 17.00 18.20 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Haavisto Marika pj :issä 2-8 (ja merkintä siitä, kuka Mauriala Anni toimii

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 4. Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 21.01.2014 Sivu 1 / 1 4 Nuorisovaltuuston säännöt Selostus Nuorisovaltuuston toimintaa ohjaa sen päättämät säännöt. Säännöt tulee hyväksyä nuorisovaltuuston ensimmäisessä kokouksessa.

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Nuorisovaltuusto 18.01.2017 Aika 18.01.2017 klo 16:15-17:06 Paikka Uimahallin kokoustila (2. krs), Koulupolku 5 Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2015. Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2015. Sivu 1 KOKOUSAIKA 19.1.2015 klo 17.30 18.55 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2015 Matintalo Janita pj

Lisätiedot

Naskali Essi pj :issä 5-9

Naskali Essi pj :issä 5-9 KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2013 KOKOUSAIKA 28.1.2013 klo 18.00 19.33 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Naskali Essi pj :issä 5-9 (ja merkintä siitä, kuka Järä Eveliina pj :issä

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 05.09.2013 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 05.09.2013 torstai klo 17:00-18:50 tauko klo 18.00-18.17 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä Aika: Sunnuntai 15.10.2017 klo 14-17.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avaa kokouksen klo 14.09. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt

Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt Punkalaitumen kunta Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt 1 Nuorisovaltuuston tarkoitus, tavoite ja tehtävät Edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman poliittista tai uskonnollista sidonnaisuutta

Lisätiedot

Vapaudenkatu 32, Jyväskylä

Vapaudenkatu 32, Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Agneetta Moisio avasi kokouksen klo 12.00. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston säännöissä kohdassa 5 sanotaan: Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Paavo Nurmen kuja 1 C, Helsinki. Lautakunnan kokoushuone Nurmi.

Aika: klo Paikka: Paavo Nurmen kuja 1 C, Helsinki. Lautakunnan kokoushuone Nurmi. 1 Pöytäkirja Aika: 13.2.2019 klo 16.30 Paikka: Paavo Nurmen kuja 1 C, 00250 Helsinki. Lautakunnan kokoushuone Nurmi. Läsnä: Virva Paloviita, Iiris Kuparinen, Antti Avoranta, Joel Helin, Sampo Hallivuori,

Lisätiedot

1/6 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c. Aika: tiistaina kello 16.

1/6 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c. Aika: tiistaina kello 16. 1/6 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c Aika: tiistaina 10.2.2015 kello 16.30 Läsnä Jäsenet: Honkanen Ville Ihanus Emilia (poistui klo 17.08)

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 03.05.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Maanantaina klo

Maanantaina klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantaina 12.6.2017 klo 15.30-17.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Tytti

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 20 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 11.10.2016 Sivu 1 / 20 Kokoustiedot Aika 11.10.2016 tiistai klo 17:00-20:30 Paikka Valtuustotalo, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Aida Worku, Saapui 17.12

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki PÖYTÄKIRJA 1(10) EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasila, tila 2004 KUTSUTUT 1 Salla Korhonen paikalla 2 Juhani Sillanpää paikalla 3 Teemu Tiilikainen paikalla 4 Tiina Hiltunen paikalla

Lisätiedot

Valitaan pöytäkirjan tarkastaja ja kaksi ääntenlaskijaa. Lisäksi valitaan kokoukselle sihteeri. Pihka Oksanen toimii kokouksen sihteerinä.

Valitaan pöytäkirjan tarkastaja ja kaksi ääntenlaskijaa. Lisäksi valitaan kokoukselle sihteeri. Pihka Oksanen toimii kokouksen sihteerinä. Aika: 12.4.2018, klo 17.00 Paikka: Kokoomuksen ryhmähuone 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yleiskokous on laillinen ja päätösvaltainen, jos kokouskutsu on toimitettu kaikille nuorisovaltuutetuille

Lisätiedot

1/4 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017. Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c. Aika: keskiviikkona klo 16.

1/4 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017. Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c. Aika: keskiviikkona klo 16. JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/4 Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c Aika: keskiviikkona 25.1.2017 klo 16.30 Läsnä Jäsenet: Hiltunen Tatu Välimäki Sampo Kontkanen Veeti

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avasi kokouksen ajassa 16.33. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aika: Torstai 2.11.2017 klo 16.30 Paikka: K215, Konetekniikka K1, Otakaari 4 Läsnäolijat: Lista läsnäolijoista on liitteenä 1. 1. Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 1/5 Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 10.4.2017 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 10.4.2017 kello 18.15-19.40 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN YLEISKOKOUS Aika: Keskiviikko klo 16.00 Paikka: Luokka 2208, Lappeenrannan

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO Esityslista 2/2017

JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO Esityslista 2/2017 1/2 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO Esityslista 2/2017 Paikka: Carelicumin auditorio Aika: tiistai 8.2. kello 16:30 12 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 16.40 13 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous

Nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous Nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous Aika: 2.9.2018 klo 13.04 14.45 Paikka: Keinusali, Arx-talo (Keinusaarentie 1) Läsnä: Ekman Janette Gynther Joona Heiskanen Okko Karrimaa Heta Kirvesmäki Venla Könnömäki

Lisätiedot

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ PAIMION NUORISOVALTUUSTO Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ Paimion nuorisovaltuusto toimii Paimion kaupungin nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä ja sen toimipaikka on. sallii siitä käytettävän

Lisätiedot

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs 22.1.2018 PÖYTÄKIRJA 1 (5) 29.1.2018 AARNIVALKEAN KOULU Johtokunnan kokous Aika maanantaina 22.1.2018 klo 18:00-20.03 Paikka Läsnä Poissa Jakelu Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti

Lisätiedot

Uudenmaan maakunta Esityslista 4/2018 Maakunnallinen nuorisovaltuusto Kokouspaikka: Helsingin kaupungintalo, Aleksanterinkatu 20

Uudenmaan maakunta Esityslista 4/2018 Maakunnallinen nuorisovaltuusto Kokouspaikka: Helsingin kaupungintalo, Aleksanterinkatu 20 Uudenmaan maakunta Esityslista 4/2018 Kokouspaikka: Helsingin kaupungintalo, Aleksanterinkatu 20 Kokousaika: Keskiviikko 9.5.2018 klo 17-19 Paikalla: Varsinaiset jäsenet: Jim Koskinen (pj) Lotta Leikoski

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 1/2017. Kokousaika: Maanantai klo Kaupungintalo, 3. kerros, valtuustosali

KOKOUSKUTSU 1/2017. Kokousaika: Maanantai klo Kaupungintalo, 3. kerros, valtuustosali KOKOUSKUTSU 1/2017 Kokousaika: Maanantai 16.1.2017 klo 17.00 Kokouspaikka: Saapuvilla olevat jäsenet: Varajäsenet: Kaupungintalo, 3. kerros, valtuustosali Kannisto Arttu Tynkkynen Alina Silenko Robert

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous Kokoustiedot. Aika: klo

Nuorisovaltuuston yleiskokous Kokoustiedot. Aika: klo Nuorisovaltuuston yleiskokous 2019 Kokoustiedot Aika: 23.5.2019 klo 13.23-14.24 Paikka: Martinsali Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet: Aleksi Suro puheenjohtaja Miio-Ossian Ojanen 1. varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Nuorisovaltuusto AIKA 01.06.2017 kello 17:00-18:20 PAIKKA Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 14.4.2014 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 14.4.2014 kello 18.25 19.25 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu 1

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (5) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

ESITYSLISTA. Edustajiston kokous 3 / 2016

ESITYSLISTA. Edustajiston kokous 3 / 2016 8.4.2016 Aika: 15.4.2016 klo 17.00 ESITYSLISTA Paikka: Kunnonpaikka: Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela Edustajiston varsinaiset jäsenet: Alho, Emmi Anttalainen, Tommi Gabbouj, Sami Hakkarainen, Henri Hentunen,

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä. Pohjaesitys: Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa

Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä. Pohjaesitys: Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa 1/2014 Aika: Tiistaina 4.11.2014, klo 16 20 Paikka: Klubitila Kisko Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Kaisa Koskimäki avasi kokouksen klo 16.06 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017

YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017 Ylimääräinen jäsenkokous 2017 Esityslista 13.8.2017 YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017 AIKA Lauantai 28.10.2017 klo 10.00-12.00 PAIKKA LÄSNÄ Hotelli Korpilampi, Auditorio Korpilammentie 5, 02970 Espoo Valtuutetut

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri 06.11.2017 1 (5) YHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 1.1.2017, klo 17.00 Paikka DI-02, TAMK, Kuntokatu 3, 33520 Tampere Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri Valtteri Kivelä Essi Kuusela

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA Aika: Tiistaina 8.10.2013, klo 16 20 Paikka: Nuortentila Vaihde, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.13 2. Kokouksen

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen.

Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Aika: 23.1.2017 klo 16.30 Paikka: SiKu-talo, Kakaravaara 1 Kokouksen avaus Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Oulun Nuorten Edustajiston vuoden

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Kokous avattiin ajassa 16.35. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA 3/18 PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 05.04.2018 Paikka: Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous. Setälä Rasmus (poissa) Kurtti Jenna (poissa) Ukkonen Elisa (poistui klo ) Mäenpää Vivian (poissa)

Nuorisovaltuuston kokous. Setälä Rasmus (poissa) Kurtti Jenna (poissa) Ukkonen Elisa (poistui klo ) Mäenpää Vivian (poissa) Sastamalan kaupunki Nuorisopalvelut PL 23 PÖYTÄKIRJA 1/16 38201 Sastamala Nuorisovaltuuston kokous Aika: LAUANTAI 23.1.2016 klo 14.00 16.12. Paikka: Houhajärven Leirimaja Kutsutut: Aaltonen Jasmin Sarell

Lisätiedot

Esityslista. Edustajiston kokous 1/ Järjestäytymiskokous

Esityslista. Edustajiston kokous 1/ Järjestäytymiskokous 1.12.2017 Aika: 8.12.2017 klo 19.00 Esityslista - Järjestäytymiskokous Paikka: AU100, Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kampus Edustajiston varsinaiset jäsenet: Al Lakki, Moe Anttalainen, Tommi Auvinen, Olli

Lisätiedot

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä.

Nuva PÄÄTÖS: Valittiin kokouksen ääntenlaskijoiksi Joni Heinola, Jenny Lindfors sekä Sonja Hälikkä. KOUVOLAN NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA Jatkokokous Aika: Torstai 11.2.2016 kello 18.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri:

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika 4.12.2017 klo 16:30 Paikka Oamk, Kontinkankaan kampus, A2082 Kiviharjuntie 8, 90220 OULU Paikalla Emma Salminen Essi Lassila

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet /

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet / PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.1.2017 1/2017 1 (6) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstaina 26.1.2017 klo 18.00 18:53 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Aaltonen Sari Alhoranta Jukka puheenjohtaja 1 7 Huttela

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNNAN NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNTÖ

PELKOSENNIEMEN KUNNAN NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNTÖ PELKOSENNIEMEN KUNNAN NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNTÖ Hyväksytty Khall Voimaantulo: 1.6.2017 Sisällys 1 Toiminnan tarkoitus... 3 2 Nuorisovaltuuston jäsenet ja niiden valinta... 3 3 Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2019 365/00.02.14.15/2019 1 (10) Kokousaika klo 15.30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 NUORISOVALTUUSTO

MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 NUORISOVALTUUSTO MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 NUORISOVALTUUSTO Aika Keskiviikko 18.1.2017 klo 16:37 18:34 Paikka Kaupungintalo, Mikkelin kaupunginvaltuuston istuntosali, Raatihuoneenkatu 8-10 Läsnä Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Punavuorenkatu Helsinki

Punavuorenkatu Helsinki 1(6 ) Aika: 14.11.2017, klo 17.30 Paikka: Uudenmaan maakuntaliitto. Esterinportti 2, 00240 Helsinki Osallistujat: Axel Colliander, Askola Emmi Hituri, Askola Jonas Papathemelis, Espoo Toivo Hursti, Espoo

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 19) Nuorisovaltuusto

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 19) Nuorisovaltuusto Porin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 19) Aika 14.03.2019, klo 16:48-18:15 Paikka Kerhohuone 4, keskustan nuorisotalo Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pöytäkirja

Pöytäkirja 1 (8) n kokous Aika: 14.8.2019 klo 16.30-19.27 Paikka: Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Jäsenten läsnäolo: Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hamarila Viivi Kontiokorpi Enni Koskinen Eino Lisinen Veeti Majabacka

Lisätiedot

Nuorisopalvelut PL 23 ASIALISTA 1/ Sastamala

Nuorisopalvelut PL 23 ASIALISTA 1/ Sastamala Sastamalan kaupunki Nuorisopalvelut PL 23 ASIALISTA 1/17 38201 Sastamala Nuorisovaltuuston kokous Aika: LAUANTAI 28.1.2017 klo Paikka: Helluntaiseurakunnan Leirikartano Kutsutut: Sara Uusi-Rauva, pj Eemeli

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnan Nuorisovaltuuston toimintasääntö alkaen

Pelkosenniemen kunnan Nuorisovaltuuston toimintasääntö alkaen Pelkosenniemen kunnan Nuorisovaltuuston toimintasääntö 1.6.2017 alkaen 1 Toiminnan tarkoitus Nuorisovaltuusto on poliittisesti, uskonnollisesti sekä aatteellisesti sitoutumaton nuorten vaikuttajaryhmä,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 18 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 20.01.2015 Sivu 1 / 18 Kokoustiedot Aika 20.01.2015 tiistai klo 17:00-20:05 Tauko 18.16-18.45 Paikka Valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet Aapo Grönroos Julia

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Varapuheenjohtaja Ella Eloranta avasi kokouksen ajassa 16.32. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

Esityslista

Esityslista 1 (8) n kokous Aika: klo 17.00 Paikka: Nilken, Kaarinan pääterveysasema, Voivalantie 5 Jäsenten läsnäolo: Muut osallistujat: Jäsenet Hakala Rasmus Halen Tua Hamarila Viivi Kontiokorpi Enni Koskinen Eino

Lisätiedot

JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä

JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä Aika: Tiistaina 17.5.2011, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Esityslista 8/14 1 (7)

Esityslista 8/14 1 (7) Esityslista 8/14 1 (7) Nuorisovaltuuston kokouskutsu Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 18.4.2017 klo 17:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2019

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2019 AIKA: 17.1.2019 klo 16.35-17.45 PAIKKA: Laitilan Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Laurila Niklas Vuorela Ilmari Saloniemi Oskari puheenjohtaja I. varapuheenjohtaja II. varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kervinen Pinja Jäsen. Elomaa Annina Jäsen. Meriläinen Aapo Jäsen Lindholm Matias Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja

Kervinen Pinja Jäsen. Elomaa Annina Jäsen. Meriläinen Aapo Jäsen Lindholm Matias Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Nuorisovaltuusto AIKA 6.5.2014 klo 17:25-17:45 PAIKKA Huutjärven nuorisotila LÄSNÄ Bertling Nonna Puheenjohtaja Bertling Hannu 1.Varapuheenjohtaja Mäkinen Anni Kottila

Lisätiedot

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset ESPOON NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2016 2017 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin ja päätäntävaltaa nuorisovaltuustossa käyttävät valitut

Lisätiedot

Turun nuorisovaltuuston säännöt (Nuorisovaltuusto )

Turun nuorisovaltuuston säännöt (Nuorisovaltuusto ) Turun nuorisovaltuuston säännöt (Nuorisovaltuusto 28.1.2014 8) 1 Nuorisovaltuuston tarkoitus ja tavoite Toiminta-ajatus Nuorisovaltuusto on nuorten edustaja ja asiantuntijaelin Turun kaupungissa. Se ajaa

Lisätiedot

Vapaudenkatu 32, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Carita Järvi avaa kokouksen kello

Vapaudenkatu 32, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Carita Järvi avaa kokouksen kello 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Carita Järvi avaa kokouksen kello 12.00. Kokous: Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Carita Järvi avasi kokouksen ajassa 12.08. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Tarvittaessa pöytäkirjantarkastajat toimivat myös äänestysten ääntenlaskijoina.

3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Tarvittaessa pöytäkirjantarkastajat toimivat myös äänestysten ääntenlaskijoina. 1/5 Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 8.5.2017 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 8.5.2017 kello 18.15-19.57 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot