Edustuskelpoinen on STUL:n jäsenyhdistyksen tanssiurheilija, joka täyttää VALO:n ja STUL:n sekä WDSF:n kilpailusääntöjen ehdot.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Edustuskelpoinen on STUL:n jäsenyhdistyksen tanssiurheilija, joka täyttää VALO:n ja STUL:n sekä WDSF:n kilpailusääntöjen ehdot."

Transkriptio

1 Sääntömuutosehdotus LH 6 - heti 4.1 Edustuskelpoisuus Edustuskelpoinen on STUL:n jäsenyhdistyksen tanssiurheilija, joka täyttää VALO:n ja STUL:n sekä WDSF:n kilpailusääntöjen ehdot. Edustuskelpoinen on STUL:n jäsenyhdistyksen tanssiurheilija, joka täyttää Olympiakomitea ry:n ja STUL:n sekä WDSF:n kilpailusääntöjen ehdot. Perustelu: VALO-järjestö ei ole enää toiminnassa, on sulautunut Olympiakomiteaan. Sääntömuutosehdotus LH 7 - heti 4.3 Edustusseuran vaihto ja muutokset kilpailijakortistoon Vanha / muutettu teksti: Seurasiirrot vahvistaa VAL tai sen erikseen valtuuttama palveluntuottaja / henkilö. Perustelu: Käytäntö siirretty liitossa ulkopuoliselle taholle, jonka tiedot löytyvät liiton sivuilta, kohdasta Tietoa Liitosta / Hallinto ja toimihenkilöt / T:mi KPO- Konsulttipalvelu / kilpailijakortisto (at) tansssiurheilu.fi Sääntömuutosehdotus LH Kansainväliset edustukset Edustustehta viin voidaan valita viimeisen vuoden aikana SM- tai GP-kilpailuja kotimaassa tanssinut pari, joka ta ytta a WDSF:n tai WDSF-PD:n edustuskelpoisuusvaatimukset. Edustustehta viin voidaan valita viimeisen vuoden aikana SM- tai GP-kilpailuja kotimaassa tanssinut pari, joka ta ytta a WDSF:n tai WDSF PD:n edustuskelpoisuusvaatimukset ja jonka molemmat osapuolet ovat osallistuneet vähintään WDSF Open -tasoiseen kilpailuun tai WDSF-kilpailun yhteydessä järjestettävään kansainväliseen Open-luokkaan viimeisen vuoden aikana, laskettuna tulevan edustustehtävän päivästä. Perustelu: On nähty tarpeelliseksi korostaa osallistumista ulkomaisiin tai kotimaisiin WDSF-kilpailuihin. Lisäykset tehty perustuen kevätkokouksen yhteydessä tehtyyn ponteen.

2 Sääntömuutosehdotus LH Aluekilpailut Aluekilpailut ovat nousupistekilpailuja, joissa kilpaillaan pääasiallisesti alemmissa taitoluokissa E-B. (Kohta 5.8 ja teksti poistettu.) Perustelu: Aluekilpailu poistetaan ja kilpailujärjestelmän muutoksessa seurakilpailu + aluekilpailut yhdistetty yhdeksi kilpailuksi seurakilpailuksi, jossa kilpaillaan E ja D luokissa. Sääntömuutosehdotus LH Seurakilpailut Seurakilpailuissa kilpaillaan taitoluokassa E. Ne ovat nousupistekilpailuja, jos vähintään kolmen (3) seuran pareja osallistuu kilpailuun. Lisäksi seurakilpailun yhteydessä voi olla katselmusluokat F tarvittaville ikäsarjoille. Katselmusluokille ei tule nousupisteitä. Seurakilpailuissa kilpaillaan taitoluokissa E ja D. Ne ovat nousupistekilpailuja. Lisäksi seurakilpailun yhteydessä voi olla katselmusluokat F tarvittaville ikäsarjoille. Katselmusluokille ei tule nousupisteitä Perustelu: Seurakilpailun ja aluekilpailun yhdistäminen yhdeksi seurakilpailuksi, jossa tanssitaan määrätyt luokat. Seurojen minimimäärä on uudistuksen jälkeen tarpeeton Huom! Numerointimuutos , jos LH 7 hyväksytään, samoin

3 Sääntömuutosehdotus LH Kilpailuihin osallistuminen - yleistä Ulkomaiset WDSF:n ja WDSF PD:n jäsenliittojen kilpailijat saavat osallistua Suomessa järjestettäviin kansainvälisiin, GP- ja valtakunnallisiin kilpailuihin (IKM -kilpailuja lukuunottamatta), mutta aluekilpailuihin vain kilpailunjärjestäjän luvalla ja seurakilpailuihin VAL:n luvalla. Ulkomaiset WDSF:n ja WDSF PD:n jäsenliittojen kilpailijat saavat osallistua Suomessa järjestettäviin kansainvälisiin, GP- ja valtakunnallisiin kilpailuihin (IKM -kilpailuja lukuunottamatta), mutta seurakilpailuihin vain kilpailunjärjestäjän luvalla. Perustelu: Seurakilpailut ovat kotimaan uuden kilpailujärjestelmän (E ja D) luokkien mukainen pistekilpailu, joissa seurat päättävät ottavatko mukaan ulkomaalaisia pareja. Sääntömuutosehdotus LH Kilpailuihin osallistuminen yleistä Vanha / uusi teksti: Liiton jäsenseurojen kilpailijat, parit tai ryhmät tulee rekisteröidä liiton parikortistoon kohdan mukaisesti ennen kuin he voivat osallistua liiton kilpailuluvalla järjestettäviin kilpailuihin. Rekisteröinnissä tulee ilmoittaa kilpailijan nimi, joka on sama kuin kilpailulisenssissä Perustelu: Tekninen korjaus. Sääntömuutosehdotus LH Kilpailuihin osallistuminen yleistä Seura-, alue- ja valtakunnallisissa kilpailuissa parit lapsista nuorisoon voivat osallistua yhtä ylempään ikäsarjaan, mikäli kilpailussa ei ole heille oman taitoluokan mukaista ikäsarjaa kyseisessä lajissa. Seura- ja valtakunnallisissa kilpailuissa parit lapsista nuorisoon voivat osallistua yhtä ylempään ikäsarjaan, mikäli kilpailussa ei ole heille oman taitoluokan mukaista ikäsarjaa kyseisessä lajissa. Perustelu: Aluekilpailu poistettu.

4 Sääntömuutosehdotus LH Kilpailuihin ilmoittautuminen Yleistä Kilpailuihin ilmoittautumisen suorittaa kilpailijan, parin tai ryhmän seura. Tämän on tapahduttava kirjallisesti kilpailukutsussa ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Seura vastaa myös siitä, että kilpailijat ilmoitetaan kilpailuun liitolta seuralle ilmoitetun luokan mukaisesti. Viime kädessä kilpailupaikalla noudatetaan luokan määrittelyssä virallista ja päivitettyä kilpailijakortistosta tilattua tuloslaskennan tiedostoa. Järjestäjä voi harkintansa mukaan hyväksyä jälki-ilmoittautumisia, mutta ei ole siihen velvoitettu. Mikäli kilpailunjärjestäjä kilpailukutsussaan hyväksyy kirjallisen ilmoittautumisen tai peruutuksen sähköpostilla tai muulla vastaavalla liiton hyväksymällä sähköisellä viestivälineellä, on järjestäjän kuitattava ilmoittautuminen tai peruutus vastaanotetuksi vastaamalla saatuun viestiin. Ilmoittautuminen on järjestäjää sitova vasta kun ilmoittautunut seura on vastaanottanut kuittausviestin, jolla se voi tarvittaessa osoittaa ilmoittautuneensa. Yleistä Kilpailuihin ilmoittautumisen suorittaa kilpailija, parin huoltaja, tai seurajoukkueen huoltaja. Tämän on tapahduttava liiton hyväksymän ilmoittautumisjärjestelmän kautta ja kilpailukutsussa ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Seuran ilmoittaja tai kilpailijat ovat itse vastuussa siitä, että ovat tarkistaneet seuran vastuuhenkilöltä oman luokkansa ennen ilmoittautumista. Viime kädessä kilpailupaikalla noudatetaan luokan määrittelyssä virallista ja päivitettyä kilpailijakortistosta tilattua tuloslaskennan tiedostoa. Järjestäjä voi harkintansa mukaan hyväksyä jälki-ilmoittautumisia, mutta ei ole siihen velvoitettu. Kilpailijan joutuessa perumaan osallistumisensa tulee se tehdä liiton hyväksymän ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Mikäli peruutus ei onnistu liiton järjestelmän kautta, tulee peruutus tehdä kilpailukutsussa olevalla sähköpostilla tai muulla vastaavalla liiton hyväksymällä sähköisellä viestivälineellä, ja on järjestäjän kuitattava peruutus vastaanotetuksi vastaamalla saatuun viestiin. Perustelu: Ilmoittautuminen tapahtuu liiton uuden sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

5 Sääntömuutosehdotus LH 15 - heti 8.3 Kilpailujen järjestämislupamaksu ja kilpailujen peruuttaminen Kilpailujen järjestäjä maksaa liitolle järjestämislupamaksun, jonka suuruuden päättää syysjäsenkokous. Liittohallituksen myöntäessä kilpailujen järjestämisoikeuden liiton ulkopuoliselle järjestäjälle, kannatusjäsenelle tai seuralle, jolla ei ole omia kilpailijoita, peritään erillinen kilpailunjärjestämismaksu, jonka suuruuden määrää liittohallitus. Jos kilpailut perutaan, peritään kilpailunjärjestäjältä peruutusmaksu, jonka suuruuden päättää syysjäsenkokous. Liittohallitus voi anomuksesta ja harkintansa mukaan jättää järjestämislupamaksun ja/tai peruutusmaksun perimättä tai alentaa niitä, jos kilpailujen peruuntuminen on johtunut ulkopuolisista tekijöistä tai liian pienestä osallistujamäärästä. Järjestämislupa- tai peruutusmaksua ei myöskään peritä, jos liitto peruuttaa kilpailut syystä, joka ei ole johtunut kilpailun järjestäjästä. Kilpailuja ei saa peruuttaa ilman perusteltua esitystä ja liiton lupaa. Uusi teksti: Kilpailujen järjestäjä maksaa liitolle kilpailukohtaisen luokituksen mukaisen kilpailulupamaksun, jonka suuruuden päättää syysjäsenkokous. Liittohallituksen myöntäessä kilpailujen järjestämisoikeuden liiton ulkopuoliselle järjestäjälle, kannatusjäsenelle tai seuralle, jolla ei ole omia kilpailijoita, peritään erillinen kilpailukohtainen maksu, jonka suuruuden määrää liittohallitus. Jos kilpailut perutaan, peritään kilpailunjärjestäjältä peruutusmaksu, jonka suuruuden päättää syysjäsenkokous. Liittohallitus voi anomuksesta ja harkintansa mukaan jättää kilpailulupamaksun ja/tai peruutusmaksun perimättä tai alentaa niitä, jos kilpailujen peruuntuminen on johtunut ulkopuolisista tekijöistä tai liian pienestä osallistujamäärästä. Kilpailulupa- tai peruutusmaksua ei myöskään peritä, jos liitto peruuttaa kilpailut syystä, joka ei ole johtunut kilpailun järjestäjästä. Kilpailuja ei saa peruuttaa ilman perusteltua esitystä ja liiton lupaa. Perustelu: 1. Liitolla on kilpailusäännöissä vanha teksti, eli kilpailujen järjestämislupamaksu. Syyskokous on päättänyt aikaisemmin (vuosia sitten) siirtyessään järjestämislupamaksusta suoraan kilpailulupamaksuun, eli SM-, GP-, valtakunnallisesta, aluekilpailusta, seurakilpailusta tai muusta kilpailusta ei peritä enää määräsummaista kilpailukohtaista järjestämislupamaksua maksua vaan osallistujakohtaista kilpailulupamaksua. 2. Syyskokouksessa 2017 hyväksyttiin / päätettiin maksut samoiksi, eli aikaisemmin käyttöön otetut maksut pysyivät entisen suuruisina. 3. Jotta kilpailusäännöt vastaisivat kaikilta osilta toisiaan tehtyjä päätöksiä, on sekaannuksen välttämiseksi muutos aiheellinen.

6 Sääntömuutosehdotus LH 16 - heti 8.4 Kilpailujärjestäjien muut velvoitteet Kilpailunjärjestäjän tulee antaa kilpailunjohtajalle lista pareista, jotka ovat ilmoittautuneet omaa ikäsarjaansa ylempään ikäsarjaan. Kilpailunjärjestäjän tulee antaa kilpailunjohtajalle lista pareista, jotka ovat ilmoittautuneet omaa ikäsarjaansa ylempään tai alempaan ikäsarjaan. Perustelu: Kilpailusäännöissä on jäänyt puuttumaan ilmoitukset senioreita koskevasta vastaavasta oikeudesta, joka kuitenkin on ollut normaalia toimintaa pareilla osallistua alempaan ikäsarjaan, kun oman ikäsarjan kilpailua ei ole ollut. Tämä parien alempaan ikäsarjaan osallistuminen on ehdottoman tärkeä etukäteen, myös seniorien osalta kilpailunjohtajan tietää, jotta aikataulun laadinnassa parit sijoittuisivat oikeisiin ikäsarjoihin. Sääntömuutosehdotus LH 17 -Heti 8.6 Kilpailukutsu ja kilpailuaikataulu Järjestäjän on lähetettävä kilpailukutsu kyseistä lajia harrastaville jäsenseuroille vähintään neljä viikkoa ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Samanaikaisesti järjestäjän on lisättävä kilpailukutsu liiton www-sivuille. Järjestäjän on julkaistava kilpailukutsu kyseistä lajia harrastaville jäsenseuroille vähintään neljä viikkoa ennen viimeistä ilmoittautumispäivää lisäämällä kilpailukutsu liiton www-sivuille. Perustelu: Enää ei lähetetä erikseen kutsuja seuroille vaan kutsu julkaistaan liiton kilpailukalenterissa. Liitto on uudistanut ilmoittautumista ja kilpailukalenterin julkaisua ja ottaa ne käyttöön Kilpailunjärjestäjän on ilmoitettava osallistuville seuroille ja kilpailun toimihenkilöille karsinta ja loppukilpailuaikataulu vähintään kymmenen päivää ennen kilpailuja. Samanaikaisesti aikataulut on lisättävä liiton www-sivuille. Kilpailunjärjestäjän on julkaistava aikataulu vähintään kymmenen päivää ennen kilpailuja lisäämällä aikataulu liiton www-sivuille. Perustelu: Enää ei lähetetä erikseen aikatauluja seuroille vaan aikataulut julkaistaan liiton kilpailukalenterissa. Liitto on uudistamassa kilpailukalenterin ja aikataulun sähköistä julkaisemista ja uudistukset tulevat käyttöön

7 Sääntömuutosehdotus LH Kilpailun tuomaristo Seuraohjaaja saa oikeuden katsastaa pareja ja toimia seurakilpailuissa tuomarina. (Teksti poistettu.) Perustelu: Ei tarvita kahdessa paikkaa esitettynä. Seuraohjaajan tuomarioikeudet esitettynä / määriteltynä tuomaripolku liitteessä, kuten kaikki muutkin tuomarioikeudet. Sääntömuutosehdotus LH Kilpailun tuomaristo Seuraohjaajaa lukuun ottamatta tuomarin on oltava kilpaillut sekä vakio- että latinalaistansseissa vähintään C-luokassa. (Teksti poistettu.) Perustelu: Ei tarvita kahdessa paikkaa esitettynä. Seuraohjaajan tuomarioikeudet esitettynä / määriteltynä tuomaripolku liitteessä, kuten kaikki muutkin tuomarioikeudet. Uudistuksessa seuratuomarin vaatimuksia nostettu, kun seurakilpailussa mukana D-luokkia, eli tuomarin oltava tanssinut ylemmässä luokassa, voidakseen tuomita alempia luokkia.

8 Sääntömuutosehdotus LH Kilpailun tuomaristo Liiton hyväksymissä seurakilpailuissa tulee käyttää vähintään kolmea (3) tuomaria ja muissa kansallisissa kilpailuissa vähintään viittä (5) tuomaria ja SM-kilpailuissa vähintään seitsemää (7) tuomaria. Joukkue SM-kilpailuissa ja IKM-kilpailuissa käytetään vähintään seitsemää (7) tuomaria, jotka kaikki voivat olla kotimaisia. Muissa SMkilpailuissa tuomariston tuomarien on kaikkien edustettava eri maita. Liiton hyväksymissä seurakilpailuissa tulee käyttää vähintään viittä (5) tuomaria, joista korkeintaan kolmella (3) voi olla STUL C-lisenssi ja lopuilla on oltava vähintään STUL B-lisenssi. Valtakunnallisissa kilpailuissa tulee käyttää vähintään viittä (5) tuomaria ja SM-kilpailuissa vähintään seitsemää (7) tuomaria. Joukkue SM-kilpailuissa ja IKM-kilpailuissa käytetään vähintään seitsemää (7) tuomaria, jotka kaikki voivat olla kotimaisia. Muissa SM-kilpailuissa tuomariston tuomarien on kaikkien edustettava eri maita. Perustelu: Uudistuksessa seuratuomarin määrä nostettu kolmesta (3) viiteen (5) tuomariin ja samalla koulutus vaatimuksia nostettu. Seurakilpailussa on mukana D-luokkia, eli tuomarilla oltava vähintään C- luokan lisenssi ja oltava tanssinut vähintään C-luokassa, voidakseen tuomita alempia luokkia. vanhat seuratuomarit saavat pitää tuomarointioikeutensa, jos listautuvat ohjeen mukaan Sääntömuutosehdotus LH Kilpailun tuomaristo Aluekilpailussa tulee pääsääntöisesti käyttää kotimaisia tuomareita alue- tai valtakunnallisia tuomareita. Seurakilpailuissa suositellaan käyttämään ensisijaisesti C- ja B-lisenssin tuomareita Perustelu: Aluekilpailu poistunut käytöstä. Seurakilpailussa mukana D-luokkia, eli tuomarin oltava tanssinut ylemmässä luokassa, voidakseen tuomita alempia luokkia ja täytettävä uudistetun tuomaripolun ehdot.

9 Sääntömuutosehdotus LH Kilpailun kulku ja musiikki 11.1 Vakio ja latinalaistanssit Jos pari keskeyttää kilpailun sairauden tai tapaturman vuoksi, tulos kirjataan viimeiseen tanssittuun tanssiin asti. Finaalissa pari merkitään viimeiseksi jokaisessa tanssimatta jääneessä tanssissa. Jos parin kilpailusuoritus hylätään, koko kilpailun tulos parin osalta mitätöidään. Jos pari keskeyttää kilpailun sairauden, tapaturman tai muun syyn vuoksi, tulos kirjataan viimeiseen tanssittuun tanssiin asti. Finaalissa keskeyttänyt pari merkitään viimeiseksi jokaisessa tanssimatta jääneessä tanssissa. GP-kilpailussa tanssittavaan 10-tanssin kilpailufinaaliin otetaan mukaan parit, jotka ovat tanssineet kyseisessä kilpailutapahtumassa vakio- ja latinalaistanssikilpailunsa keskeyttämättä ja ovat tulostensa perusteella oikeutetut 10-tanssin finaaliin.jos pari keskeyttää ja tulokset oikeuttaisivat parin kilpailufinaaliin niin keskeyttäneen parin tilalle 10 -tanssin kilpailufinaaliin ei oteta ketään. Jos parin kilpailusuoritus hylätään, koko kilpailun tulos parin osalta mitätöidään. Perustelu: Päästäkseen tanssimaan 10 T kilpailufinaalia, lasketaan mukaan kaikki ne parit, jotka eivät missään vaiheessa ole keskeyttäneet kilpailun aikana. Sääntömuutosehdotus LH Rankingpisteiden määräytyminen Jos pari sairastuu tai loukkaantuu kesken kilpailun, parin pisteet lasketaan keskeyttämiseen asti. Pari, jonka kilpailusuoritus hylätään, ei saa rankingpisteitä. Jos pari keskeyttää kilpailun sairauden, tapaturman tai muun syyn vuoksi, tulos ja parin pisteet kirjataan viimeiseen tanssittuun tanssiin asti. Pari, jonka kilpailusuoritus hylätään, ei saa rankingpisteitä. Perustelu: Tarkennettu keskeytystekstiä samaksi, kuin sääntökohdassa 11.1 oleva keskeytysteksti. 10-tanssin GP-kilpailufinaalikilpailussa keskeyttäneet parit saavat finaalin ulkopuolelle jääneiden laskennallisten tuloksien mukaiset ranking-pisteet.

10 SUOMEN TANSSIURHEILULIITON KILPAILUSÄÄNNÖT LIITE 2: PUKUSÄÄNNÖT Vakio ja Latinalaistanssit - Sääntömuutosehdotus LH 24 - heti Vanha / muutettu teksti: Kaikkien tupakkatuotteiden mainonta kilpailuasusteissa on kielletty. Alkoholin mainonnassa noudatetaan alkoholilakia sekä VALO:n Olympiakomitea ry:n julkaisussa, Reilu peli Suomalaisen liikunnan ja urheilun eettiset periaatteet. Vastuullisuus urheiluyhteisössä / Urheiluyhteisön Reilun Pelin ihanteet ja tavoitteet periaatteita. Perustelu: VALO-järjestö ei ole enää toiminnassa, on sulautunut Olympiakomiteaan Sääntömuutosehdotus LH 25 - heti 2 Vakio- ja latinalaistanssit 4. Uskonnollisten, poliittisten ja aatteellisten symbolien ka ytto koristeena tai koruna on kielletty. 4. Uskonnollisten, poliittisten ja aatteellisten symbolien ka ytto koristeena tai koruna on kielletty, mutta uskonnolliset symbolit ovat sallittuja osana jokapäiväisessä käytössä olevia henkilökohtaisia koruja. Sääntömuutosehdotus LH 26 - heti Meikki sisa lta a kasvomeikin, keinotekoisen rusketuksen, tekokynnet ja tekoripset. tekoripset. Meikki sisa lta a kasvomeikin, keinotekoisen rusketuksen, kynsilakan, tekokynnet ja

11 Sääntömuutosehdotus LH 27 - heti 6. Pukumäärittely (taulukko) 3. KENGÄT, SUKAT JA SUKKAHOUSUT Lapsi I-II E-C Vanha teksti (Tyttö/Nainen): Tanssikenga t. Blokkikorko eninta a n 3,5 cm. Minka tahansa va riset nilkkasukat sallittu. Ihonva riset sukkahousut sallittu. Verkko- ja kuviosukkahousut kielletty. Muutettu teksti (Tyttö/Nainen): Minkä tahansa väriset tanssikenga t, ml. metalli- ja kimallevärit. Tavalliset tai strassein koristellut soljet sallittuja, jos niitä käytetään kengän kiinnipitämiseen eikä koristeena. Blokkikorko eninta a n 3,5 cm. Minka tahansa va riset nilkkasukat sallittu. Ihonva riset sukkahousut sallittu. Verkko- ja kuviosukkahousut kielletty. - Sääntömuutosehdotus LH 28 - heti Juniori I D-B (eriytys) Vanha teksti (Poika / Mies, Vakiotanssit): Mustat tanssikenga t. Mustat sukat pakolliset Muutettu teksti (Poika / Mies, Vakiotanssit): Mustat tanssikenga t, korko enintään 2,5 cm. Mustat sukat pakolliset - Sääntömuutosehdotus LH 29 - heti Vanha teksti (Poika / Mies, Latinalaistanssit): Mustat tanssikenga t. Mustat sukat pakolliset Muutettu teksti (Poika / Mies, Latinalaistanssit): Mustat tanssikenga t, korko enintään 3,5 cm. Mustat sukat pakolliset

12 Sääntömuutosehdotus LH 30 - heti 4. KAMPAUKSET Lapsi I-II E-C Vanha teksti (Tyttö / Nainen): Monimutkaiset korkeat kampaukset, hiuskoristeet ja va rillinen hius- tai hilelakka ja kiilto kielletty. Puvun yla osan va rinen donitsi sallittu (WDSF: donitsi kielletty). Uusi teksti (Tyttö / Nainen): Monimutkaiset korkeat kampaukset, hiuslisäkkeet, hiuskoristeet ja va rillinen hius- tai hilelakka ja kiilto kielletty. Puvun yla osan va rinen donitsi sallittu (WDSF: donitsi kielletty) Sääntömuutosehdotus LH 31 - heti 6.8 Lapsi-ikäsarjojen ja E-luokkien tyttöjen ja naisten asu Uusi teksti: Samanväristen erilaisten materiaalien yhdistäminen on sallittu. Puvunväriset ja puvun kankaalla peitetyt napit ovat sallittuja, jos niitä käytetään puvun napittamiseen, eikä koristeina. - Sääntömuutosehdotus LH 32 - heti A. Kaulalinja sallitut leikkaukset, muut kielletty:... Uusi teksti kuvien alle: Selässä saa olla pieni, enintään 15 cm korkea ja 5 cm leveä, kyynelenmuotoinen leikkaus, joka on suljettu niskasta napilla tai koukulla Sääntömuutosehdotus LH 33 - heti B. Hihat sallitut leikkaukset, muut kielletty: Uusi teksti (viimeiseksi luetteloon): hihat voivat olla läpinäkyvät

13 Sääntömuutosehdotus LH 34 - heti C. Hameet / helmat: Lapsi-ikäsarjat: vain silea tai pliseerattu 1-3 puoliympyra sta tehty helma sallittu vain silea tai pliseerattu, viidessä ensimmäisessä mallissa 1-3 puoliympyra sta ja kahdessa viimeisessä mallissa sileä tai pliseerattu enintään 2 kokoympyrästä, 4 puoliympyrästä tai 8 neljännesympyrästä tehty helma sallittu Sääntömuutosehdotus LH 35 - heti 2 Vakio- ja latinalaistanssit 10. Lasten puku on kauttaaltaan intiimialuetta siihen kuuluvine sääntöineen. 10. Lasten puku on kauttaaltaan, hihoja lukuun ottamatta, intiimialuetta siihen kuuluvine sääntöineen. Perustelu: WDSF:n aiempi muutos, esitys LH 28, vaatii myös tämän muutoksen.

14 TUOMARIPOLKU JATKUU >>> Vakio- ja latinalaistanssien TUOMARIPOLKU - Sääntömuutosehdotus LH Seurakilpailut STUL C-lisenssi STUL Taso 1: Seuraohjaajakoulutus Na ytto koe E-osion lopussa (Kilpailukokemus D-luokassa vakioissa ja lattareissa) Pa ivityskoulutus suositeltavaa Seurakilpailut STUL C-lisenssi STUL Taso 1: Seuraohjaajakoulutus Na ytto koe E-osion lopussa (Kilpailukokemus C-luokassa vakioissa ja lattareissa) Pa ivityskoulutus 3 v va lein Ika vaatimus va hinta a n 20 vuotta Perustelu: Tulevassa edelta vien sa a nto muutosten mukaisessa seurakilpailussa on myo s D-luokkia, jolloin uusien seurakilpailutuomarien tulee olla tanssinut tai tanssia va hinta a n C-luokassa.

15 Sääntömuutosehdotus LH Aluekilpailut STUL B-lisenssi STUL Taso 2: Seuravalmentajakoulutus Kaksi tuomariharjoittelua ja aluetason tuomaritentti (Kilpailukokemus B-luokassa vakioissa etta lattareissa) Pa ivityskoulutus joka 3. vuosi Seurakilpailut STUL B-lisenssi STUL Taso 2: Seuravalmentajakoulutus Kaksi tuomariharjoittelua ja seuravalmentajatason tuomaritentti (Kilpailukokemus B-luokassa vakioissa etta lattareissa) Pa ivityskoulutus joka 3. vuosi Ika vaatimus va hinta a n 20 vuotta Perustelu: Aluekilpailuma a rittelyn poisto Sääntömuutosehdotus LH Valtakunnalliset kilpailut STUL A-lisenssi STUL Taso 3: Lajivalmentajakoulutus kolme tuomarointia aluekilpailutasolla, valtakunnallisen tason tuomaritentti (lopettanut kilpailemisen A-luokan tanssijana) Pa ivityskoulutus joka 3. vuosi Valtakunnalliset kilpailut STUL A-lisenssi STUL Taso 3: Lajivalmentajakoulutus kolme tuomarointia seurakilpailuissa seuravalmentajatason tuomarina, valtakunnallisen tason tuomaritentti (lopettanut kilpailemisen A-luokan tanssijana) Pa ivityskoulutus joka 2. vuosi ika vaatimus va hinta a n 20 vuotta Perustelu: Aluekilpailuma a rittelyn poisto ja koulutustiheyden pa ivitys kolmesta (3) kahteen (2) vuoteen.

16 Sääntömuutosehdotus LH SM, GP ja IKM-kilpailut Pa ivityskoulutus joka 3. vuosi SM-, GP- ja IKM-kilpailut Pa ivityskoulutus joka 2. vuosi Ika vaatimus va hinta a n 20 vuotta Perustelu: Koulutustiheyden linjaus muiden kanssa eli pa ivitys kolmesta (3) kahteen (2) vuoteen. JURYPOLKU JATKUU >>> VAKIO- JA LATINALAISTANSSIEN JURYPOLKU A JURY - Sääntömuutosehdotus LH Voi toimia juryna alue- ja valtakunnallisissa kilpailuissa seka niissa WDSF:n kilpailuissa, joissa ka yteta a n Syllabus vuoroja. Voi ma a ritta a taitotason ulkomailta tuleville kilpatanssijoille, jotka rekistero ida a n STUL:n kilpailijakortistoon. Voi toimia juryna seura- ja valtakunnallisissa kilpailuissa seka niissa WDSF:n kilpailuissa, joissa ka yteta a n Syllabus-vuoroja. Voi ma a ritta a taitotason ulkomailta tuleville kilpatanssijoille, jotka rekistero ida a n STUL:n kilpailijakortistoon. Perustelu: Aluekilpailuma a rittelyn poisto ja juryn ka ytto seurakilpailussa, jossa on jatkossa myo s D-luokkia.

17 KILPAILUNJOHTAJAPOLKU JATKUU >>> Vakio- ja latinalaistanssien KILPAILUNJOHTAJAKOULUTUS - Sääntömuutosehdotus LH S A V GP IKM SM WDSF WDSF-PD S V GP IKM SM WDSF WDSF-PD Perustelu: Aluekilpailuma a rittelyn poisto. Sääntömuutosehdotus LH Seurakilpailut, Aluekilpailut Taso 1 (S ja A) KJ- peruskoulutus KJ:na seurakilpailussa tai Varjoharjoittelu KJ:na aluekilpailussa Lajin perustuntemus kilpailijana ja/tai seuran hallinnossa Seurakilpailut Taso 1 (S) KJ-peruskoulutus ja yksi (1) varjoharjoittelu seurakilpailussa. Lajin perustuntemus kilpailijana ja/tai seuran hallinnossa Perustelu: Aluekilpailuma a rittelyn poisto ja varjoharjoittelun linjaaminen ennen ensimma ista omaa kilpailua, koska ena a ei ole mahdollista harjoitella aloittamalla vanhanmallisesta pienesta seurakilpailusta. Sääntömuutosehdotus LH Valtakunnalliset kilpailut Taso 2 (V) KJ-kokemusta aluekilpailuissa (x2) Valtakunnalliset kilpailut Taso 2 (V) KJ-kokemusta seurakilpailuissa (x3) Perustelu: Aluekilpailuma a rittelyn poisto ja kokemuksen kartuttamisen lisa a minen seurakilpailutasolla ennen valtakunnalliselle tasolle siirtymista, kun aluekilpailutaso ja a pois.

18 - SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET PÄÄTTYVÄT <<<

SÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET, voimaan alkaen

SÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET, voimaan alkaen SÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET, voimaan 1.8.2019 alkaen SÄÄNTÖMUUTOSESITYS 1 Esitykset: Muutosesitys 1. Muutetaan miehet viejiksi ja naiset seuraajiksi (poislukien nais- ja tyttöformaatiot) läpi koko sääntöjen.

Lisätiedot

SUOMEN TANSSIURHEILULIITON KILPAILUSÄÄNNÖT LIITE 2: PUKUSÄÄNNÖT Vakio ja Latinalaistanssit

SUOMEN TANSSIURHEILULIITON KILPAILUSÄÄNNÖT LIITE 2: PUKUSÄÄNNÖT Vakio ja Latinalaistanssit SUOMN TANSSIURHILULIITON KILPAILUSÄÄNNÖT LIIT 2: PUKUSÄÄNNÖT Vakio ja Latinalaistanssit 10.11.2018 1 Yleistä Miehen kilpailupuvussa saa olla korkeintaan kolme mainosta. Naisen kilpailupuvussa saa olla

Lisätiedot

Kilpailuasujen tulee olla boogie woogien tyyliin sopivat ja parin tulee muodostaa sopusointuinen kokonaisuus.

Kilpailuasujen tulee olla boogie woogien tyyliin sopivat ja parin tulee muodostaa sopusointuinen kokonaisuus. SUOMN TANSSIURHILULIITON KILPAILUSÄÄNNÖT LIIT 2: PUKUSÄÄNNÖT 1.8.2008 1 Yleistä Kilpailuasussa saa olla korkeintaan kahden sponsorin mainos. Rock'n'rollissa kilpailuasun mainostila sijaitsee kilpailuasun

Lisätiedot

Kilpailuasujen tulee olla boogie woogien tyyliin sopivat ja parin tulee muodostaa sopusointuinen kokonaisuus.

Kilpailuasujen tulee olla boogie woogien tyyliin sopivat ja parin tulee muodostaa sopusointuinen kokonaisuus. SUOMN TANSSIURHILULIITON KILPAILUSÄÄNNÖT LIIT 2: PUKUSÄÄNNÖT 1.8.2013 1 Yleistä Miehen kilpailupuvussa saa olla korkeintaan kolme mainosta. Naisen kilpailupuvussa saa olla ainoastaan yksi mainos. Rock'n'rollissa

Lisätiedot

Suomen Tanssiurheiluliitto ry. - Vakio- ja latinalaistanssit kilpailusäännöt

Suomen Tanssiurheiluliitto ry. - Vakio- ja latinalaistanssit kilpailusäännöt Suomen Tanssiurheiluliitto ry. - Vakio- ja latinalaistanssit kilpailusäännöt Liittohallituksen sääntömuutosehdotukset syyskokous 2017 VAL ja tuomarivalintatyöryhmä sekä 10-tanssin GP-kilpailu Sääntömuutosehdotus

Lisätiedot

Suomen Tanssiurheiluliitto ry

Suomen Tanssiurheiluliitto ry Suomen Tanssiurheiluliitto ry VAKIO- JA LATINALAISTANSSIKILPAILUJEN HAKEMIS- JA MYÖNTÄMISPERUSTEET Sisällysluettelo 1. Hakemis- ja myöntämisperusteet... 3 2. Kilpailun järjestämislupahakemus... 4 3. Myönnettyjen

Lisätiedot

SUOMEN TANSSIURHEILULIITON KILPAILUSÄÄNNÖT LIITE 2: PUKUSÄÄNNÖT Vakio ja Latinalaistanssit

SUOMEN TANSSIURHEILULIITON KILPAILUSÄÄNNÖT LIITE 2: PUKUSÄÄNNÖT Vakio ja Latinalaistanssit SUOMN TANSSIURHILULIITON KILPAILUSÄÄNNÖT LIIT 2: PUKUSÄÄNNÖT Vakio ja Latinalaistanssit 1.8.2016 1 Yleistä Miehen kilpailupuvussa saa olla korkeintaan kolme mainosta. Naisen kilpailupuvussa saa olla ainoastaan

Lisätiedot

Suomen Tanssiurheiluliitto ry

Suomen Tanssiurheiluliitto ry Suomen Tanssiurheiluliitto ry VAKIO- JA LATINALAISTANSSIKILPAILUJEN HAKEMIS- JA MYÖNTÄMISPERUSTEET Sisällysluettelo 1. Hakemis- ja myöntämisperusteet... 3 2. Kilpailun järjestämislupahakemus... 4 3. Myönnettyjen

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON KANOOTTIPOOLON LAJIKOHTAISET YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT HYVÄKSYTTY : 12.6.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISET

Lisätiedot

Vakio ja Latinalaistanssit KILPAILUSÄÄNNÖT

Vakio ja Latinalaistanssit KILPAILUSÄÄNNÖT Vakio ja Latinalaistanssit KILPAILUSÄÄNNÖT 1 Sääntömuutospäivitys 29.4.2018 Keltainen maalaus pääotsikoissa 1, 2 ja 3 = koko kappale lajiryhmille yhteistä tekstiä. Muutokset näihin kohtiin päätetään vain

Lisätiedot

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY KILPAILUSÄÄNNÖT

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY KILPAILUSÄÄNNÖT 1 2 Suomen Tanssiurheiluliitto ry. Kilpailusäännöt Sääntömuutos päivitys 1.8.2013 3 SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISET SÄÄNNÖT... 7 1.1 Tanssiurheilun määritelmä ja

Lisätiedot

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY KILPAILUSÄÄNNÖT

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY KILPAILUSÄÄNNÖT Suomen Tanssiurheiluliitto ry. Kilpailusäännöt 1.8.2007 SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISET SÄÄNNÖT... 6 1.1 Tanssiurheilun määritelmä ja lajit... 6 1.2 Järjestöjen

Lisätiedot

Vakio ja Latinalaistanssit KILPAILUSÄÄNNÖT

Vakio ja Latinalaistanssit KILPAILUSÄÄNNÖT Vakio ja Latinalaistanssit KILPAILUSÄÄNNÖT 1 Sääntömuutospäivitys 4.11.2017 Keltainen maalaus pääotsikoissa 1, 2 ja 3 = koko kappale lajiryhmille yhteistä tekstiä. Muutokset näihin kohtiin päätetään vain

Lisätiedot

Toimintaohjeita kilpauraansa aloitteleville pareille ja heidän vanhemmilleen

Toimintaohjeita kilpauraansa aloitteleville pareille ja heidän vanhemmilleen Toimintaohjeita kilpauraansa aloitteleville pareille ja heidän vanhemmilleen Kilpatanssi on nimensä mukaisesti kilpaurheilua. Lajissa järjestetään seurakilpailuja, valtakunnallisia kilpailuja, GP-kilpailuja,

Lisätiedot

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY. Vakio ja Latinalaistanssit KILPAILUSÄÄNNÖT

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY. Vakio ja Latinalaistanssit KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY Vakio ja Latinalaistanssit KILPAILUSÄÄNNÖT 1 Sääntömuutospäivitys 1.8.2016 Keltainen maalaus pääotsikoissa 1, 2 ja 3 = koko kappale lajiryhmille yhteistä tekstiä. Muutokset

Lisätiedot

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY. Rock n swing KILPAILUSÄÄNNÖT

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY. Rock n swing KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY Rock n swing KILPAILUSÄÄNNÖT 1 Keltainen maalaus pääotsikoissa 1, 2 ja 3 = koko kappale lajiryhmille (RS ja VL) yhteistä tekstiä. Muutokset näihin kohtiin päätetään vain yhteisissä

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki)

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) 23.-25.7.2019 1. Säännöt Kilpailu pelataan R&A:n julkaiseman Rules of Golf (voimassa tammikuu

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf 25.-27.7.2018 1. Säännöt Kilpailussa noudatetaan Suomen Golfliiton julkaisemia Golfin sääntöjä (voimassa 1. tammikuuta

Lisätiedot

1) seuratkaa LRL:n nettisivuilta/ http://www.lrl.fi/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri/ 1.1 Kilpailukalenterista kilpailut, mihin olemme menossa 1.

1) seuratkaa LRL:n nettisivuilta/ http://www.lrl.fi/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri/ 1.1 Kilpailukalenterista kilpailut, mihin olemme menossa 1. 2014-2015 1) seuratkaa LRL:n nettisivuilta/ http://www.lrl.fi/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri/ 1.1 Kilpailukalenterista kilpailut, mihin olemme menossa 1.2 Tutustu kilpailukutsuun, joka löytyy klikkaamalla

Lisätiedot

SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY JÄRJESTÄÄ SM-VIIKON YHTEYDESSÄ: ITF TAEKWON-DON SUOMI100 CUP AIKUISTEN BLACK BELT CUP JUNIORIEN BLACK BELT CUP

SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY JÄRJESTÄÄ SM-VIIKON YHTEYDESSÄ: ITF TAEKWON-DON SUOMI100 CUP AIKUISTEN BLACK BELT CUP JUNIORIEN BLACK BELT CUP SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY JÄRJESTÄÄ SM-VIIKON YHTEYDESSÄ: ITF TAEKWON-DON SUOMI100 CUP 9.7.2017 AIKUISTEN BLACK BELT CUP JUNIORIEN BLACK BELT CUP Tervetuloa! SM-VIIKKO SM-viikko on monilajinen tapahtumakonsepti,

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.9.2018 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.1.2017 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011

ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011 Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry Kotka www.kotkanhyrrat.fi KILPAILUKUTSU ROCK N SWING -TANSSIEN GP-KILPAILUT KOTKASSA 9.4.2011 Kilpailun järjestäjä Tanssiklubi Kotkan Hyrrät ry Aika Lauantai 9.4.2011, alustavasti

Lisätiedot

Hevonen saa osallistua yhteen enintään 100 cm tai helppo B-tasoiseen luokkaan päivässä sinä kalenterivuonna, jona se täyttää 4 vuotta.

Hevonen saa osallistua yhteen enintään 100 cm tai helppo B-tasoiseen luokkaan päivässä sinä kalenterivuonna, jona se täyttää 4 vuotta. .Aluekilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä ja kilpailuiden järjestämismääräyksiä ja ohjeita tässä ohjeessa mainituin poikkeuksin. Lajisäännöissä voidaan tarkentaa tätä ohjetta lajikohtaisesti.

Lisätiedot

Teatterinäyttämö, musta tanssimatto. Koko sääntöjen mukainen (leveys n. 9 m x syvyys n. 10 m). Lattia kallistuu kohti yleisöä 1,7 cm/m.

Teatterinäyttämö, musta tanssimatto. Koko sääntöjen mukainen (leveys n. 9 m x syvyys n. 10 m). Lattia kallistuu kohti yleisöä 1,7 cm/m. 1 KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Kilpailun nimi Aika Paikka Kilpailunjohtaja Observeri / BW Observeri / RR Tuomarit Tuloslaskenta Musiikintarkkailijat Lattia Musiikki Kilpailuluokat Rock n Roll Dance Club

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU 5-6.4.2014 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja 50 / joukkue / sarja

Lisätiedot

KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA

KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA 1/11 KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA 2017 2020 KANSALLISET SÄÄNNÖT JA OHJEET päivitetty 12/2017 2/11 Sisällys Kilpa-aerobicin kilpailujärjestelmä -kaavio Kilpailusäännöt Mistä aloittaa kilpaileminen 2lk säännöt

Lisätiedot

Aloittavan kilpailijan opas

Aloittavan kilpailijan opas Aloittavan kilpailijan opas 1. YLEISTÄ KILPATANSSISTA... 3 1.1 Kilpailulisenssi... 4 1.2 Kilpailukalenteri... 4 1.3 Kilpailuluokat... 5 1.4 Taitoluokat ja vaadittavat tanssit... 5 1.5 Kilpailuista saatavat

Lisätiedot

TAEKWONDO LAHTI JUNIOR CHALLENGE

TAEKWONDO LAHTI JUNIOR CHALLENGE LA 20.9.2014 klo 11:00 KAMPPAILUAREENA, SUURMÄENKATU 4, LAHTI WWW.TAEKWONDOLAHTI.FI TAEKWONDO LAHTI 2014 KILPAILUKUTSU KYORUGI JUNIORIKILPAILUT Taekwondo Lahti ry järjestää Taekwondon ottelukilpailut kaikille

Lisätiedot

Absolute Judging System -arviointimenetelmän käyttö 2019

Absolute Judging System -arviointimenetelmän käyttö 2019 Absolute Judging System -arviointimenetelmän käyttö 19 1. LÄHTÖKOHTA JA TAVOITTEET Tutkimuksen taustat ja tavoitteet Tutkimuksen tavoitteena on kerätä kokemuksia uuden kilpailijoiden suoritusten arviointimenetelmän

Lisätiedot

www.tanssikisat2012.com

www.tanssikisat2012.com KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Rock n Roll Dance Club Comets Kilpailun nimi Rock n Swing-tanssien Suomen mestaruuskilpailut 2012. Boogie Woogien, Rock n Rollin, Buggin ja Lindy Hopin Suomen mestaruuskilpailut.

Lisätiedot

KILPAILUNJÄRJESTÄJÄN OPAS

KILPAILUNJÄRJESTÄJÄN OPAS ---------------------------------------- KILPAILUNJÄRJESTÄJÄN OPAS Tämä opas täydentää Suomen Tanssiurheiluliiton (STUL) rock n swingkilpailusääntöjä, joiden mukaan kaikki Tanssiurheiluliiton viralliset

Lisätiedot

1.1 Kirjaudu omalla tunnuksellasi Kipaan kilpailulisenssin numerolla ja salasanallasi.

1.1 Kirjaudu omalla tunnuksellasi Kipaan kilpailulisenssin numerolla ja salasanallasi. (MAKSUJÄRJESTELMÄ) Suomen Ratsastajainliitto on ottamassa käyttöönsä maksujärjestelmän Kipaan. Kun ilmoittaudut kilpailuun, niin kaikki maksaminen tapahtuu verkkopankin kautta. Kilpailun loputtua saat

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN 1.8.2015 JOENSUUN UIMASEURA RY KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.8.2015 LÄHTIEN Uinti ja Uimahypyt Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin

Lisätiedot

TERVETULOA KILPAILEMAAN OULUUN!

TERVETULOA KILPAILEMAAN OULUUN! TERVETULOA KILPAILEMAAN OULUUN! Taekwon-Do Akatemia ry järjestää juniori-, väri- ja mustien vöiden Taekwon-Do kilpailut 18. lokakuuta Oulussa. Aika: Lauantaina 18. lokakuuta 2014 Kilpailupaikka: Kenelle:

Lisätiedot

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY. Rock n swing KILPAILUSÄÄNNÖT

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY. Rock n swing KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY Rock n swing KILPAILUSÄÄNNÖT Sääntömuutospäivitys 1.8.2016 Keltainen maalaus pääotsikoissa 1, 2 ja 3 = koko kappale lajiryhmille (RS ja VL) yhteistä tekstiä. Muutokset näihin

Lisätiedot

Kilpailukutsu! sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri

Kilpailukutsu! sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri Kilpailukutsu! 27.5.2018 sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri Leiri on avoin kaikille, hinta 35 eur. Leirimainos ja ohjaajat ilmoitetaan myöhemmin. Aikataulu: Klo 10:00 16:00 Paikka: Korson Lumo, Urpiaisentie

Lisätiedot

KOTIMAISET KILPAILUSÄÄNNÖT. Jyväskylä Jorma Tuomimäki Annmari Viljanmaa Juha Torvikoski

KOTIMAISET KILPAILUSÄÄNNÖT. Jyväskylä Jorma Tuomimäki Annmari Viljanmaa Juha Torvikoski KOTIMAISET KILPAILUSÄÄNNÖT Jyväskylä 3.11.2018 Jorma Tuomimäki Annmari Viljanmaa Juha Torvikoski Kotimaiset kilpailusäännöt https://www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/maastohiihto/tdtoiminta/saannot/ 1.1.9.

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU 28-29.3.2015 TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS D-HALLI, TAMPERE Osoite:Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN 1.8.2015 JOENSUUN UIMASEURA RY KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.8.2015 LÄHTIEN Uinti ja Uimahypyt Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin

Lisätiedot

SUOMEN KANOOTTILIITTO ry KILPAILUSÄÄNNÖT KANOOTTIPOOLO. Vahvistettu hallituksen kokouksessa 30.03.20029

SUOMEN KANOOTTILIITTO ry KILPAILUSÄÄNNÖT KANOOTTIPOOLO. Vahvistettu hallituksen kokouksessa 30.03.20029 SUOMEN KANOOTTILIITTO ry KILPAILUSÄÄNNÖT KANOOTTIPOOLO Vahvistettu hallituksen kokouksessa 30.03.20029 SISÄLTÖ...2 1 YLEISET MÄÄRÄYKSET...3 2 EDUSTUSMÄÄRÄYKSET...4 3 KILPAILUSARJAT...5 4 MESTARUUSKILPAILUT...6

Lisätiedot

MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT A-, B-, C-, D- JUNIORIEN KILPAILUT TERVETULOA!

MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT A-, B-, C-, D- JUNIORIEN KILPAILUT TERVETULOA! Pirkkala ry järjestää 29.10.2016 TAEKWON-DO -KILPAILUT PIRKKALASSA MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT A-, B-, C-, D- JUNIORIEN KILPAILUT TERVETULOA!

Lisätiedot

Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt

Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt Päivitetty Suomen Ilmailuliitto ry:n lajivaliokunnan kokouksessa 21.8.2017. Voimaantulo 1.1.2018. Suomen Ilmailuliitto Finlands Flygförbund ry 1 SUOMEN MESTARUUSKILPAILUJEN

Lisätiedot

SM-liiga Nurmijärvi 2012

SM-liiga Nurmijärvi 2012 ITF Taekwon-Do Liitto ry Kauden pääkilpailu SM-liiga Nurmijärvi 2012 1. joulukuuta 2012 Paikka: Maaniitun koulu, Heikkiläntie 27, 01900 Nurmijärvi Aika: Lauantaina 1.12.2012 klo 9.00 18.00 Kenelle: Värivyöt

Lisätiedot

Kilpailusäännöt 2018

Kilpailusäännöt 2018 Kilpailusäännöt 2018 Kilpailusäännöt 2018 Kilpailukausi muuttuu Lex Laukkanen kymmenkunta muuta pienempää muutosta 1.1.8. Kilpailut Monikansallinen määritys jää kokonaan pois Kilpailukauden muutos - Laatinut

Lisätiedot

Suomen Karateliitto ry Radiokatu Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5

Suomen Karateliitto ry Radiokatu Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5 00240 Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5 Kilpailu Paikka KARATEN SUOMEN MESTARUUS KILPAILUT 1.4.2017 Tesoman palloiluhalli, Tesoman valtatie 46, 33310 Tampere Karttalinkki: Tesoman valtatie 46 Ajankohta Osallistumismaksut

Lisätiedot

Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015

Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015 Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015 Karsinnat: Karsinnoissa kaikissa luokissa ja sarjoissa tanssitaan yksi kierros. Lattialla saa olla useita pareja samaan aikaan. Musiikin kesto on intro + 1,30 min

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU PORI OPEN 2012 PORIN URHEILUTALOLLA 14.04.2012 JÄRJESTÄJÄ: PORIN TAEKWONDO RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 Kisoissa myös harrastaja ja ilvessarjat KILPAILUPÄIVÄ

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT 27.5.2014 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT 2 Uinnin mestaruuskilpailut 1 SUOMEN UIMALIITON MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT 1 Mestaruuskilpailut uinnissa Mestaruuskilpailuja

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 14.9.2013 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA B-JUNIORIEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT

Lisätiedot

Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt Ver 6.0. hyväksytty Ilmailuliiton lajivaliokunnan kokouksessa /km

Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt Ver 6.0. hyväksytty Ilmailuliiton lajivaliokunnan kokouksessa /km Suomen Ilmailuliitto ry Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt Ver 6.0. hyväksytty Ilmailuliiton lajivaliokunnan kokouksessa 29.11.2005/km SUOMENMESTARUUSKILPAILUJEN YLEISET SÄÄNNÖT Näitä sääntöjä

Lisätiedot

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT 1 SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY Hyväksytty 1.4.2017 2 SISÄLTÖ 1. YLEISTÄ... 3 1.1. Sääntöjen pätemisjärjestys... 3 1.2. Avoimet kilpailut... 3

Lisätiedot

SUOMEN ITF TAEKWON-DO BLACK EAGLE TAEKWON-DO

SUOMEN ITF TAEKWON-DO BLACK EAGLE TAEKWON-DO SUOMEN ITF TAEKWON-DO ja BLACK EAGLE TAEKWON-DO JÄRJESTÄVÄT SM & HELMICUP -KILPAILUT 2017 Tervetuloa! KILPAILIJAT Senioreiden SM-kilpailut ovat avoimet kaikille Suomen ITF Taekwon-Do ry:n jäsenille, jotka

Lisätiedot

NÄÄSHALLI CUP

NÄÄSHALLI CUP NÄÄSHALLI CUP 1.12.2018 TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut. Kilpailut käydään lauantaina 1.12.2018 Nääshallin Budo 7 -salissa. Kilpailusarjoja

Lisätiedot

KUTSU. SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015

KUTSU. SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015 KUTSU Tervetuloa Suomen ITF Taekwon-Do ry:n ja :n järjestämiin SM- & Helmi Cup-kilpailuihin 2015 14.-15.2.2015 Ylöjärven uudistuneelle Urheilutalo-uimahallille. Sarjat Kilpailuissa käydään mustien vöiden

Lisätiedot

SUOMEN ILMAILULIITTO RY. Suomen mestaruuskilpailujen yleiset säännöt

SUOMEN ILMAILULIITTO RY. Suomen mestaruuskilpailujen yleiset säännöt SUOMEN ILMAILULIITTO RY Suomen mestaruuskilpailujen yleiset säännöt Hyväksytty Suomen Ilmailuliitto ry:n lajivaliokunnan kokouksessa 22.11.2006 1 SUOMEN MESTARUUSKILPAILUJEN YLEISET SÄÄNNÖT Näitä sääntöjä

Lisätiedot

Ulkopuolisen järjestäjän tulee ilmoittaa hallitukselle järjestettävistä kilpailuista kaksi kuukautta ennen kilpailupäivää.

Ulkopuolisen järjestäjän tulee ilmoittaa hallitukselle järjestettävistä kilpailuista kaksi kuukautta ennen kilpailupäivää. Päivitetty 15.5.2015 1. Järjestämisoikeus Kilpailun järjestämisestä vastaa ensisijaisesti tanssiurheilujaos ja sen jälkeen hallitus. Kilpailut voidaan myöntää anomuksesta myös sellaiselle ulkopuoliselle

Lisätiedot

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON 1 SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY Vahvistettu Suomen melonta- ja soutuliiton hallituksessa 7.5.2012 SISÄLTÖ 2 1. Yleistä... 3 1.1. Sääntöjen pätemisjärjestys...

Lisätiedot

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009 Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna Hämeenlinna 7.11.2009. Järjestäjä: Hämeenlinnan Taekwondoseura ry Kilpailukutsu Liikesarjakilpailut Hämeenlinnan Taekwondoseura järjestää liikesarjojen SM-liigan kilpailun

Lisätiedot

SUOMEN KANOOTTILIITTO ry KILPAILUSÄÄNNÖT BOATERCROSS

SUOMEN KANOOTTILIITTO ry KILPAILUSÄÄNNÖT BOATERCROSS SUOMEN KANOOTTILIITTO ry KILPAILUSÄÄNNÖT BOATERCROSS Vahvistettu hallituksen kokouksessa 20.3.2006 2 SISÄLTÖ 1 YLEISET MÄÄRÄYKSET... 3 2 EDUSTUSMÄÄRÄYKSET... 4 3 KILPAILUSARJAT... 5 4 MESTARUUSKILPAILUT...

Lisätiedot

Suomen Ilmailuliitto ry. Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt

Suomen Ilmailuliitto ry. Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt Suomen Ilmailuliitto ry Yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt Hyväksytty Suomen Ilmailuliitto ry:n lajivaliokunnan kokouksessa 29.11.2011 1(5) SUOMEN MESTARUUSKILPAILUJEN YLEISET SÄÄNNÖT Näitä sääntöjä

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 20.9.2014 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT C-JUNIORIEN KILPAILUT

Lisätiedot

Espoon Kevätcup 2013

Espoon Kevätcup 2013 Espoon ITF Taekwon-Do ry Espoon Kevätcup 2013 6. huhtikuuta 2013 Paikka: Viherlaakson koulu, Lukionahde 1, 02710 Espoo Aika: Lauantaina 6.4.2013 klo 9.00 18.00 Kenelle: Värivyöt 9.gup 1.gup ja mustat vyöt

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU KUOPIO OPEN POOMSAE 2017 POHJANTIEN KOULU, KUOPIO 8.4.2017 JÄRJESTÄJÄ: KUOPION TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU KUOPIO OPEN 2017 Kuopion Taekwondo ry järjestää

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015 Sivu 1(6) MARATON CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous Laatija / tiedustelut: Pekka Tulonen 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa

Lisätiedot

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT 1 SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY Hyväksytty 1.4.2017 2 SISÄLTÖ 1. YLEISTÄ... 3 1.1. Sääntöjen pätemisjärjestys... 3 1.2. Avoimet kilpailut... 3

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII Suomen ITF Taekwon-Do ry ja Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestävät TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII Juniorien henkilökohtaiset sarjat ja joukkuekilpailut Värivöiden henkilökohtaiset sarjat ja joukkuekilpailut

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU KUOPIO OPEN POOMSAE 2015 SPORT & SPA HOTEL VESILEPPIS, LEPPÄVIRTA 24.10.2015 JÄRJESTÄJÄ: KUOPION TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU KUOPIO 2015 Kuopion Taekwondo

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto Sivu 1(7) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2019 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Marjaana Risku 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen Melonta- ja Soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA

KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA 1/10 KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA 2017 2020 KANSALLISET SÄÄNNÖT JA OHJEET päivitetty 12/2016 KH (19.12.2016) 2/10 Sisällys Kilpa-aerobicin kilpailujärjestelmä kaavio Luokkien 2.-6. säännöt 2-luokan säännöt

Lisätiedot

Kilpailujen järjestämisoikeutta on haettava kirjallisesti edellisen vuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä.

Kilpailujen järjestämisoikeutta on haettava kirjallisesti edellisen vuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty voimistelu- ja tanssijaoston kesäkokouksessa

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 28.4.2012 Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: Joulella pisimmälle Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä

Lisätiedot

TAIDON Lahti-Cup 2015 Kilpailukutsu

TAIDON Lahti-Cup 2015 Kilpailukutsu Aika: Lauantai 14.11.2015 alkaen klo 11.00 (kilpailijoiden oltava nimenhuudossa klo 10.00) Paikka: Suurmäen Kamppailu-Areena, Suurmäenkatu 4, 15100 LAHTI Henkilökohtaiset lajit ja sarjat (lisenssikausi

Lisätiedot

Uppopallon sarjakutsu

Uppopallon sarjakutsu Uppopallon sarjakutsu 2010-2011 Sukeltajaliiton järjestämät uppopallon sarjat 2010-2011 Palauta osallistumisvahvistus Liiton toimistoon ilmoittautumisaikaan mennessä. Myöhässä tulleita ilmoittautumisia

Lisätiedot

Rallispecial

Rallispecial Kilpailun säännöt 1. Järjestäjä Kilpailun järjestää Rallimiehet Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemootoriurheilun keskusjärjestön ja kilpailunjärjestäjän sääntöjä sekä turvallisuusohjeita http://www.harrastemoottoriurheilu.fi/

Lisätiedot

Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM

Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM Lasten ja nuorten Noin Seitsemän Veljeksen Cup 5.11.2011 ja Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM 2011 5.-6.11.2011 (Kuvat Heikki Liukkonen) LASTEN JA NUORTEN NOIN SEITSEMÄN VELJEKSEN CUP 5.11.2011 TAEKWONDON

Lisätiedot

1. Osoite ja aloitussivu

1. Osoite ja aloitussivu TENNISÄSSÄ (www.tennisassa.fi) KÄYTTÖOHJE PELAAJILLE Sisältö 1. Osoite ja aloitussivu 2. Kirjautuminen Ässään 2.1 Minulla ei ole pelaajaprofiilia nykyisessä tai vanhassa Ässässä 2.2 Rekisteröitymisen jälkeen

Lisätiedot

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA 2016 IPC WDS SUOMI OPEN, SUOMI OPEN 2016 EI-IPC, PYÖRÄTUOLITANSSIN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT Lohja, Finland 30. huhtikuuta 1. toukokuuta, 2016 Suomen pyörätuolitanssiliitto

Lisätiedot

JOKAMIESLUOKAN KILPAILUKUTSU RAPAKUNKKU XV. Lauantaina klo Jepualla, Måtasbergetin radalla

JOKAMIESLUOKAN KILPAILUKUTSU RAPAKUNKKU XV. Lauantaina klo Jepualla, Måtasbergetin radalla JOKAMIESLUOKAN KILPAILUKUTSU RAPAKUNKKU XV Lauantaina 9.9.2017 klo 11.00 Jepualla, Måtasbergetin radalla KILPAILUN SÄÄNNÖT I OHJELMA 17.8-17 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa 4.9-17

Lisätiedot

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå UUDEN KILPAILIJAN KISAOHJEPAKETTI asdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdf ghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjk 23.1.2015 löäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklöäz

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala 31.8.2014 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting kilpailijoita osallistumaan Aluemestaruuskilpailu 2014 nimiseen

Lisätiedot

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 3.3.3.7 Kilpailujen arvontaa vastaan tehtävä vastalause voidaan esittää suullisesti ylituomarille, jonka

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2014 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2014 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2014 KILPAILUKUTSU PORI OPEN 2014, LIIGA 2/5 PORIN URHEILUTALO, PORI 10.5.2014 JÄRJESTÄJÄ: PORIN TAEKWONDOSEURA RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2/5 2014 Porin Taekwondoseura ry järjestää

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2017

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2017 KILPAILUKUTSU Nurtzi Open 2017 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2017 Aika: Lauantai 1.4.2017 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja-

Lisätiedot

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut)

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut) Kohderyhmä (tallikilpailut, harjoituskilpailut) (Seurakilpailut) (Aluekilpailut) (Kansalliset kilpailut) (WR-kilpailut) Maajoukkue Tavoitteellinen kilpaurheilu Tähtikilpailut Aloittaville ratsastajille,

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU TAMPERE KUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU TAMPERE KUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 6-7.4.2013 TAMPERE KUTSU 6-7.4.2013 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu Ilmoittautuminen 30 / kilpailija / sarja 75 / joukkue

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII järjestää värivöiden kilpailut 13.5.2017 TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Tampere Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 13.5.2017 Hervannan

Lisätiedot

Kilpailukutsu 1! / 6!

Kilpailukutsu 1! / 6! Kilpailukutsu 1! / 6! Joukkuekilpailut Aika: Lauantai 23.4.2016, klo 9.00 18.00 Paikka: Karamzinin koulu, Kulloonmäki, Espoo Alustava aikataulu: 8.30 Tuomaripalaveri 9.00 Ilmoittautuminen ja punnitus 9.45

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP 27.4.2013. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP 27.4.2013. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 27.4.2013 Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: Joulella pisimmälle Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup KILPAILUKUTSU Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup Ottelu Aika: Lauantaina 13.2.2016 Tampere Cup: E, D1, D2, B2, H, S30 SM-sarjat: kadetit C1 sekä junioreiden B1 ja senioreiden

Lisätiedot

ITÄISEN & KAAKKOISEN ALUEEN SÄÄNNÖT Päivitetty idän / kaakon aluekokouksessa

ITÄISEN & KAAKKOISEN ALUEEN SÄÄNNÖT Päivitetty idän / kaakon aluekokouksessa ITÄISEN & KAAKKOISEN ALUEEN SÄÄNNÖT 2017-2018 Päivitetty 11.8.2017 idän / 18.8.2017 kaakon aluekokouksessa Aluesäännöt täydentävät STLL:n sääntökirjan sääntöjä. ISUSARJAT ISU-sarjojen kilpailut ovat itäisen

Lisätiedot

Suomi Open 2019 International Competition Tampere

Suomi Open 2019 International Competition Tampere Suomi Open 2019 International Competition 2. 4.8. 2019 Tampere 1. Järjestäjä Suomen pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry, Finska rullstolsdansförbundet RUDAF rf Hevoshaantie 13, 06450 Porvoo Puh: +35845 3242

Lisätiedot

TAIDON LAHTI Cup 2014 KILPAILUKUTSU

TAIDON LAHTI Cup 2014 KILPAILUKUTSU Aika: Lauantai 15.11.2014 alkaen klo 11.00 (kilpailijoiden oltava nimenhuudossa klo 10.00) Paikka: Suurmäen Kamppailu-Areena, Suurmäenkatu 4, 15100 LAHTI Henkilökohtaiset lajit ja sarjat (Lisenssikausi

Lisätiedot

Joukkuekilpailukutsu

Joukkuekilpailukutsu U18 ja U21 Judon SM-joukkuekilpailukutsu 11.2.2018 Järjestäjä Tikkurilan Judokat, Vantaa ja Suomen Judoliitto, Helsinki Kilpailuaika ja -paikka 11.2.2018 Tikkurilan Urheilutalo, Läntinen Valkoisenlähteentie

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpauksen urheilusali, Svinhufvudinkatu 8, 15110 LAHTI

Koulutuskeskus Salpauksen urheilusali, Svinhufvudinkatu 8, 15110 LAHTI KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Tanssikerho Jam'n Roll ry Kilpailun nimi Rock n Swing GP Lahti 2013 Boogie Woogien, Rock n Rollin, Buggin ja Lindy Hopin Grand Prix -kilpailut. Erilliskilpailuna Fusku ja

Lisätiedot

LIIKESARJAKILPAILU 2015 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJAKILPAILU 2015 KILPAILUKUTSU LIIKESARJAKILPAILU 2015 KILPAILUKUTSU PORI OPEN POOMSAE 2015 PORIN URHEILUTALO 9.5.2015 JÄRJESTÄJÄ: PORIN TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU PORI 2015 Porin Taekwondo ry järjestää poomsae-kauden kolmannen

Lisätiedot

PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5. PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat

PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5. PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat PORI OPEN 2013 POOMSE 1 / 5 PORI OPEN 2013 Poomseliigan kolmas osakilpailu + harrastajat PORI OPEN 2013 POOMSE 2 / 5 Kilpailupäivä Lauantai 11.05.2013 Alustava aikataulu 09.00 09.30 Tuomaripalaveri 09.30

Lisätiedot

SM-kilpailujen säännöt

SM-kilpailujen säännöt SM-kilpailujen säännöt 08.10.2016 1 OSANOTTO- JA EDUSTUSOIKEUS Kaikilla keilaajilla, jotka ovat SFKL:n alaisen firmakeilailuyhdistykseen kuuluvan jäsenfirman palveluksessa, on oikeus osallistua kilpailuun.

Lisätiedot

No. 1 Elokuu 2012 Cavaljero on Cavalier ry:n tiedotuslehti Tanssiurheiluseura Cavalier ry Järvenpää www.sivukoti.com/cavalier puh 050 400 6152 Sivu 0

No. 1 Elokuu 2012 Cavaljero on Cavalier ry:n tiedotuslehti Tanssiurheiluseura Cavalier ry Järvenpää www.sivukoti.com/cavalier puh 050 400 6152 Sivu 0 No. 1 Elokuu 2012 Cavaljero on Cavalier ry:n tiedotuslehti Tanssiurheiluseura Cavalier ry Järvenpää www.sivukoti.com/cavalier puh 050 400 6152 Sivu 0 Tiedotteen sisältö: 1. SYYSKAUDEN 2012 ALKAESSA 2 2.

Lisätiedot

OTTELUTUOMARIOIKEUDET JA OTTELUTUOMAREIDEN KOULUTUS SUOMEN TAEKWONDOLIITOSSA 4.5.2011

OTTELUTUOMARIOIKEUDET JA OTTELUTUOMAREIDEN KOULUTUS SUOMEN TAEKWONDOLIITOSSA 4.5.2011 OTTELUTUOMARIOIKEUDET JA OTTELUTUOMAREIDEN KOULUTUS SUOMEN TAEKWONDOLIITOSSA 4.5.2011 Tuomarioikeuksia ja koulutusta koskevat määräykset 3(7) 1. TUOMARIOIKEUDET Suomen Taekwondoliitossa on kolme kansallisten

Lisätiedot