Etelä-Tuusulan sosiaali- ja terveysasema, kokoustila Aleksis, 2 krs. 33 Valitaan ikäihmisten neuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Etelä-Tuusulan sosiaali- ja terveysasema, kokoustila Aleksis, 2 krs. 33 Valitaan ikäihmisten neuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja"

Transkriptio

1 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) Aika , klo 09:59-12:08 Paikka Etelä-Tuusulan sosiaali- ja terveysasema, kokoustila Aleksis, 2 krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen avaaminen 30 Kokouksen läsnäolijat 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 Pöytäkirjantarkastajien valinta 33 Valitaan ikäihmisten neuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja 34 Valitaan ikäihmisten neuvostolle sihteeri 35 Keskustelua ikäihmisten neuvoston toiminnasta 36 Ilmoitusasiat 37 Muut asiat 38 Kokouksen päättäminen Lisäpykälät 39 Monion asemakaava ja asemakaavan muutos, ehdotus 40 Jätintie, asemakaavan muutosehdotus 41 Kellokosken keskustan asemakaavan muutosehdotus 42 Keskusteluasiat

2 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) Saapuvilla olleet jäsenet Anja Matikainen, puheenjohtaja Kari Halme, varapuheenjohtaja, pöytäkirjantarkastaja Seppo Häyrinen, pöytäkirjantarkastaja Jouko Kunnari Kullervo Mäkinen Annette Nieminen Kirsi Ruislehto, varajäsenet Simo Hyökki, varajäsenet Martti Mattila, varajäsenet Ritva Nuutinen, varajäsenet Pekka Latva-Pukkila, varajäsenet Muut saapuvilla olleet,, sihteeri Aila Koivunen, kunnanhallituksen edustaja Marjo Liimatainen, vanhuspalvelujen päällikkö Poissa Timo Kalpio Rauha Hyppönen, varajäsenet Kalevi Syrjänen, varajäsenet Allekirjoitukset Anja Matikainen Puheenjohtaja Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Kari Halme Seppo Häyrinen

3 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) 29 Kokouksen avaaminen Kokouksen avaa viime kauden puheenjohtaja Anja Matikainen. Esittelijä: Anja Matikainen Kokous avataan. Kokous avattu aikataulussa.

4 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) 30 Kokouksen läsnäolijat Kokouksessa läsnäolleet ovat paikalla. Esittelijä: Anja Matikainen Merkitään läsnäolleet ja poissaolleet. Käydään läpi kaikki paikalla olijat.

5 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Arvioidaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Esittelijä: Anja Matikainen Kriteerien katsotaan täyttyvän. Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

6 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) 32 Pöytäkirjantarkastajien valinta Valitaan ikäihmisten neuvostolle kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Esittelijä: Anja Matikainen Ehdotetaan pöytäkirjantarkastajiksi Kari Halmetta ja Seppo Häyristä. Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi Kari Halme ja Seppo Häyrinen

7 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) 33 Valitaan ikäihmisten neuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta. Esittelijä: Anja Matikainen Kullervo Mäkinen ehdottaa puheenjohtajaksi Anja Matikaista ja varapuheenjohtajaksi Kari Halmetta. Valitaan puheenjohtajaksi Anja Matikainen ja varapuheenjohtajaksi Kari Halme.

8 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) 34 Valitaan ikäihmisten neuvostolle sihteeri Kunnanhallituksen mukaan neuvoston sihteeri valitaan vanhus- ja vammaispalvelujen tulosalueelta. Ehdotetaan neuvoston sihteeriksi vanhus- ja vammaispalveluiden ä Sari Nyyssöstä. Toimistosihteeri valitaan sihteeriksi.

9 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) 35 Keskustelua ikäihmisten neuvoston toiminnasta - IKNE:n toimintakausi kestää asti. - Anja Matikainen kävi läpi yhden palvelun pistettä, josta saisi mm. asiakirjoja ja neuvoja täyttämiseen. Erilaisia toimintamalleja tulossa mm. palveluohjaustoimintamalli maakuntatasoisesti, jossa ohjataan lähipalveluihin. - Tuusulan esitteet. - Rakennushankkeissa on havaittu puutteita vanhusten asumisen osalta. Ikäihmisten neuvoston on hyvä olla aikaisessa vaiheessa hankkeissa mukana käytännön asumisen ja olemisen tiimoilta mm. poistumistiet ja sujuvat ratkaisut, esteettömyys ja turvallisuus. - Parkkipaikkojen rajallisuus ja ongelmat vuotiaiden kortti uimahalliin on voimassa vain arkisin. - Eläkeläisjärjestöiltä ei ole kysytty tietoja mm. tulonjaon suhteen (asumistuki ja kotitalousvähennys). Todellinen tarve olisi otettava keskusteluun. - Järvenpäässä epalveluitse-messut II klo 12-17, joihin voi osallistua. - Sote -uudistus kiinnostaa, mutta asiat ovat keskeneräisiä. Pyritään vaikuttamaan asioihin ajoissa. Tiedonkulku on tärkeää ja sitä on kehitettävä ja lisättävä. Neuvoston on ajettava tärkeiksi kokemiaan asioita eteenpäin ja oltava aktiivisia. Vanhuspalvelujen päällikkö Marjo Liimatainen tuo ajankohtaisia asioita neuvostoon. Rakennushankkeissa neuvoston pitäisi päästä vaikuttamaan ensisuunnitelmista asti. Tehostetaan ja pyritään saamaan parannusta asiaan. Viedään asioita eteenpäin ja haetaan aktiivisesti tietoa.

10 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) 36 Ilmoitusasiat - Kunnat ikääntyneiden asumisen ja elinympäristöjen kehittämisessä - seminaari kongressikeskus Paasitornissa Helsingissä ke klo Mäntymäen käyttö jatkuu ennallaan. - Valokuvat IKNE:n jäsenistä kunnan www-sivuille. - Paasitornin seminaariin ovat ilmoittautuneet Anja Matikainen ja Kari Halme. Myös Seppo Häyrinen ilmoittautuu. - Ei muutoksia Mäntymäen käyttöön tällä haavaa. Ilmoittautuneet osallistuvat seminaariin Helsingissä. Mäntymäen käyttöä jatketaan normaalisti.

11 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) 37 Muut asiat Neuvoston keskustelussa esille nousseet asiat: - Ikne:n kutsut ja kutsuminen. - Pöytäkirjantarkastus ja käytännöt. - Keskusteluasiat pykälä. - Kokouspäivämäärät. - Vanhustenviikko tulossa lokakuussa. - Ehdotetaan, että kokouskutsut lähetetään sihteerin toimesta sähköpostilla kaikille. Sihteeri tuo esityslistat tulosteina kokoukseen. - Pöytäkirjantarkastus tarkastusvuorossa oleville sähköpostitse. Sihteeri tekee tarvittavat korjaukset ja tuo pöytäkirjan allekirjoitettavaksi seuraavaan kokoukseen. - Keskusteluasiat pykälä kokouksessa oleville tiedoksi. - Kokoukset pidetään entisen suunnitelman mukaisesti ma 25.9., ma , ma ja alustavasti ma ja kokoontuminen klo Vanhustenviikko ja terveysteema. Kutsut lähetetään sähköpostitse jäsenille ja varajäsenille. Esityslistat tulosteena kokoukseen. Pöytäkirjat allekirjoitetaan kokouksessa. Poikkeuksena pykälät, jotka ovat kiireellisiä. Keskusteluasiat pykälää ei julkaista yleisesti. Kokouspäivämäärät ovat ma 25.9., ma , ma ja alustavasti ma ja klo Tietoiskut aulaan vanhustenviikolla mm. hammashuolto ja eri yhdistykset. Selvitetään toteutusta.

12 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) 38 Kokouksen päättäminen Asioiden käsittely loppuu. Kokous päättyy. Kokous päätetään kello puheenjohtajan toimesta.

13 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) 39 Monion asemakaava ja asemakaavan muutos, ehdotus Kunnanhallitus on päättänyt asettaa Monion asemakaava ja asemakaavan muutoksen ehdotuksen MRA 27 :n mukaisesti nähtäville ja pyytää tarvittavat lausunnot. on ollut nähtävillä Lausunto pyydetään toimittamaan mennessä osoitteeseen: Tuusulan kunta, kaavoitus, PL 60, TUUSULA tai s-postitse Lisätietoja kaavasta antaa asemakaava-arkkitehti Jouni Määttä p Ikäihmisten neuvostolla ei ole asiaan lisättävää. Ikäihmisten neuvostolla ei ole lausuttavaa asiassa.

14 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) 40 Jätintie, asemakaavan muutosehdotus Kunnanhallitus on päättänyt asettaa asemakaavan muutosehdotuksen MRA 27 :n mukaisesti nähtäville ja pyytää kaavasta tarvittavat lausunnot. ollut nähtävillä ja Lausunto pyydetään toimittamaan viimeistään osoitteeseen: Tuusulan kunta, kaavoitus, PL 60, TUUSULA tai sähköpostitse Lisätietoja antaa kaavoituspäällikkö Asko Honkanen p Mahdollisesta lisäajasta lausunnon antamista varten pyydetään sopimaan Benita Salmisen kanssa p tai sähköpostitse Ikäihmisten neuvostolla ei ole asiaan lisättävää. Ikäihmisten neuvostolla ei ole lausuttavaa asiassa.

15 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) 41 Kellokosken keskustan asemakaavan muutosehdotus Kunnanhallitus on päättänyt asettaa asemakaavan muutosehdotuksen MRA 27 :n mukaisesti nähtäville ja pyytää kaavasta tarvittavat lausunnot. on nähtävillä Lausunto pyydetään toimittamaan osoitteeseen: Tuusulan kunta, kaavoitus, PL 60, TUUSULA tai sähköpostitse Lisätietoja kaavasta antaa kaavasuunnittelija Mari Suutari-Jääskö p Mahdollisesta lisäajasta lausunnon antamista varten pyydetään sopimaan kaavoitussihteeri Benita Salmisen kanssa p tai sähköpostitse Kaava-aineistoon voi tutustua Tuusulan kunnan kotisivuilla kartat ja mittaus/asemakaavat. Yleisötilaisuus Kellokosken keskustan asemakaavan muutosehdotuksesta järjestetään kaavanäyttely Kellokosken yläkoulun lukiosalissa, sisäänkäynti C - ovi (os. Koulutie 7) ti klo Ikäihmisten neuvostolla ei ole asiaan lisättävää. Ikäihmisten neuvostolla ei ole lausuttavaa asiassa.

16 Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (16) 42 Keskusteluasiat Keskustelua esille tuoduista aiheista: - Hertta- lehteen neuvoston esittely ja ilmoitus. - Ilmoitettu IKNE:llä käytettävissä olevat varat, josta poistetaan jäljellä olevat kokouspalkkiot kesäkuun jäljiltä. - Tutustutaan k6 kuntien vastaaviin elimiin. Neuvostoilla ollut puheenjohtajatapaamisia. Yhteistyötapaamisia voisi järjestellä. Esille tuodut asiat saatu tiedoksi.

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ (14) Vammaisneuvosto Aika , klo 16:07-18:08. Kokoustila Martta-Maria.

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ (14) Vammaisneuvosto Aika , klo 16:07-18:08. Kokoustila Martta-Maria. Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/2017 1 (14) Aika 13.09.2017, klo 16:07-18:08 Paikka Kokoustila Martta-Maria Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaaminen 41 Kokouksen läsnäolijat 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 8) Ikäihmisten neuvosto Paikka Rykmentinpuiston ruokalan kabinetti, Rykmentie rakennus 48

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 8) Ikäihmisten neuvosto Paikka Rykmentinpuiston ruokalan kabinetti, Rykmentie rakennus 48 Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/2018 1 ( 8) Aika 19.12.2018, klo 09:32-11:18 Paikka Rykmentinpuiston ruokalan kabinetti, Rykmentie rakennus 48 Käsitellyt asiat 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

60 Tuusulan kunnan rakennusjärjestysehdotus, lausuntopyyntö

60 Tuusulan kunnan rakennusjärjestysehdotus, lausuntopyyntö Tuusulan kunta Pöytäkirja 8/2017 1 (14) Aika 30.10.2017, klo 10:00-12:44 Paikka Kokoustila Aleksis, terveyskeskus 2 krs. Käsitellyt asiat 54 Kokouksen avaaminen 55 Kokouksen läsnäolijat 56 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 9/ ( 10) Ikäihmisten neuvosto Kirkonmäen asemakaava ja asemakaavan muutosehdotus, lausuntopyyntö

Tuusulan kunta Pöytäkirja 9/ ( 10) Ikäihmisten neuvosto Kirkonmäen asemakaava ja asemakaavan muutosehdotus, lausuntopyyntö Tuusulan kunta Pöytäkirja 9/2018 1 ( 10) Aika 29.10.2018, klo 10:04-11:58 Paikka Hyrylä n terveyskeskus 2 krs., kokoustila Aleksis Käsitellyt asiat 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 52 Pöytäkirjan

Lisätiedot

56 Kannanotto koskien vammaisten henkilöiden kuljetuspalveluiden kilpailutusta Uudellamaalla

56 Kannanotto koskien vammaisten henkilöiden kuljetuspalveluiden kilpailutusta Uudellamaalla Tuusulan kunta Pöytäkirja 8/2017 1 (13) Aika 11.10.2017, klo 16:01-17:18 Paikka Kokoustila Aleksis, terveyskeskus 2 krs. Käsitellyt asiat 52 Kokouksen avaaminen 53 Kokouksen läsnäolijat 54 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ ( 10) Ikäihmisten neuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ ( 10) Ikäihmisten neuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/2018 1 ( 10) Aika 27.08.2018, klo 10:04-12:39 Paikka Kokoustila Aleksis, Hyrylä n terveyskeskus 2 krs. Käsitellyt asiat 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Hyryläntie 13, terveyskeskus, 2 krs, kokoushuone Aleksis. 17 Ikäihmisten päivätoiminnan ja pesupalvelujen uudelleenjärjestely ja kuljetushankinta

Hyryläntie 13, terveyskeskus, 2 krs, kokoushuone Aleksis. 17 Ikäihmisten päivätoiminnan ja pesupalvelujen uudelleenjärjestely ja kuljetushankinta Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/2018 1 (9) Aika 26.03.2018, klo 10:01-12:37 Paikka Hyryläntie 13, terveyskeskus, 2 krs, kokoushuone Aleksis Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ ( 6) Ikäihmisten neuvosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastus

Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ ( 6) Ikäihmisten neuvosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastus Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/2018 1 ( 6) Aika 11.06.2018, klo 10:00-12:00 Paikka Käsitellyt asiat Kokoushuone Martta Maria 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastus 36 Lausuntopyyntö

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 8/ ( 13) Vammaisneuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 8/ ( 13) Vammaisneuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 8/2018 1 ( 13) Aika 07.11.2018, klo 15:59-17:23 Paikka Hyrylä n terveyskeskus 2 krs, kokoustila Martta- Maria Käsitellyt asiat 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 48 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Hyrylän terveyskeskus, Hyryläntie 13, kokoustila Aleksis, 2. krs

Hyrylän terveyskeskus, Hyryläntie 13, kokoustila Aleksis, 2. krs Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 26.02.2018, klo 10:06-12:50 Paikka Hyrylän terveyskeskus, Hyryläntie 13, kokoustila Aleksis, 2. krs Käsitellyt asiat 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

67 HSL-linjastosuunnittelu, esittelijänä Jukka-Matti Laakso. 70 Tuusulan kunnan rakennusjärjestysehdotus, lausuntopyyntö

67 HSL-linjastosuunnittelu, esittelijänä Jukka-Matti Laakso. 70 Tuusulan kunnan rakennusjärjestysehdotus, lausuntopyyntö Tuusulan kunta Pöytäkirja 9/2017 1 (15) Aika 08.11.2017, klo 16:00-17:54 Paikka Kokoustila Aleksis, terveyskeskus 2 krs. Käsitellyt asiat 63 Kokouksen avaaminen 64 Kokouksen läsnäolijat 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ (14) Ikäihmisten neuvosto Aika , klo 10:01-11:55

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ (14) Ikäihmisten neuvosto Aika , klo 10:01-11:55 Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/2017 1 (14) Aika 25.09.2017, klo 10:01-11:55 Paikka Kokoustila Aleksis, Hyrylän terveyskeskus 2 krs. Käsitellyt asiat 43 Kokouksen avaaminen 44 Kokouksen läsnäolijat 45 Kokouksen

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 10) Ikäihmisten neuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 10) Ikäihmisten neuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/2018 1 ( 10) Aika 28.05.2018, klo 10:02-13:00 Paikka Käsitellyt asiat Kokoushuone Aleksis 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus 29 TuusInfo 30

Lisätiedot

24 Päivätoiminnan ja pesupalvelujen kuljetuspalvelujen hankinta-asiakirjat

24 Päivätoiminnan ja pesupalvelujen kuljetuspalvelujen hankinta-asiakirjat Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/2018 1 (9) Aika 02.05.2018, klo 10:02-11:52 Paikka Aleksis Käsitellyt asiat 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 22 Pöytäkirjan tarkastus 23 Ikäihmisten neuvoston uudet

Lisätiedot

33 Valitaan vammaisneuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 37 SoTe -uudistuksen eteneminen ja yhteistyö muiden vammaisneuvostojen kanssa

33 Valitaan vammaisneuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 37 SoTe -uudistuksen eteneminen ja yhteistyö muiden vammaisneuvostojen kanssa Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/2017 1 (13) Aika 09.08.2017, klo 15:59-17:11 Paikka Kokoustila Martta-Maria, terveyskeskus 2 krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen avaaminen 30 Kokouksen läsnäolijat 31 Kokouksen

Lisätiedot

29 Koulusosionomipalveluiden jatkuminen koulusosionomi hankkeen päättymisen jälkeen. 30 Lausuntopyyntö Linjapuisto II, asemakaavan muutosehdotus

29 Koulusosionomipalveluiden jatkuminen koulusosionomi hankkeen päättymisen jälkeen. 30 Lausuntopyyntö Linjapuisto II, asemakaavan muutosehdotus Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Aika 25.10.2017, klo 18:00-20:00 Paikka Tuusulan pääterveysasema, neuvola Käsitellyt asiat 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 26 Pöytäkirjan tarkastus 27

Lisätiedot

Hyrylän terveyskeskus, Hyryläntie 13, kokoustila Martta Maria

Hyrylän terveyskeskus, Hyryläntie 13, kokoustila Martta Maria Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (8) Aika 14.02.2018, klo 15:59-17:13 Paikka Hyrylän terveyskeskus, Hyryläntie 13, kokoustila Martta Maria Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/ (8) Vammaisneuvosto Aika , klo 16:03-17:40. Käsitellyt asiat

Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/ (8) Vammaisneuvosto Aika , klo 16:03-17:40. Käsitellyt asiat Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 11.04.2018, klo 16:03-17:40 Paikka Martta Maria Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus 25 HSL- infoa 26 Sote-asiat

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ ( 8) Vammaisneuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ ( 8) Vammaisneuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/2018 1 ( 8) Aika 10.10.2018, klo 16:00-17:04 Paikka Hyrylä n terveyskeskus 2 krs., kokoustila Martta- Maria Käsitellyt asiat 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 07.03.2017 klo 09:30 Paikka Kunnantalo, 3 krs Eliel Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi Jukka varapuheenjohtaja Fellman Urban jäsen

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Siun sote neuvottelukunta Aika 24.10.2017 klo 15:00-16:12 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat :t 6-10 Otsikko Sivu 6 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/2019 1 ( 10) Aika 15.03.2019, klo 14:00-15:39 Paikka Hyrylän terveyskeskus, kokoustila Aleksis Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 06.03.2018, klo 16:59-18:36 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, 1 krs. Käsitellyt asiat 5 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 6 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ (6) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Aika , klo 18:00-20:10. Torpparin päiväkoti, Kellokoski

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ (6) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Aika , klo 18:00-20:10. Torpparin päiväkoti, Kellokoski Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (6) Aika 21.03.2018, klo 18:00-20:10 Paikka Torpparin päiväkoti, Kellokoski Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus 8 Tiedottaminen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 4/2018

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 4/2018 Tarkastuslautakunnan kokous 1.10.2018 Pöytäkirja 4/2018 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 1.10.2018 klo 9.00 10.00 Paikka ISLABin päivystyslaboratorion kokoushuone Mikro, c/o KYS, rak 1A,

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/2019 1 ( 10) Aika 20.05.2019, klo 17:30-18:42 Paikka Tuusulan kunnantalo, Vidnoje- huone Käsitellyt asiat 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 51 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 8/ ( 9) Ikäihmisten neuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 8/ ( 9) Ikäihmisten neuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 8/2018 1 ( 9) Aika 24.09.2018, klo 10:05-12:29 Paikka Kokoustila Aleksis, Hyrylä n terveyskeskus 2 krs. Käsitellyt asiat 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018 Tarkastuslautakunnan kokous 8.6.2018 Pöytäkirja 3/2018 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 8.6.2018 klo 10.00 10.50 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 23-29

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (12) Aika 16.05.2017, klo 18:00-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 34 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali PÖYTÄKIRJA Nro 11/2017 Kirkkoneuvosto Päivämäärä Kokousaika 19.12.2017 klo 16.30 16.54 Kokouspaikka Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varajäsenet Miettinen Marko,

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 2/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 21.3.2019 Kokoustiedot Aika Torstaina 28.3.2019 klo 14.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 15 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Hallitus 4/2018. Torstai klo

Hallitus 4/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Paikka Torstai 26.4.2018 klo 15.15 16.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Opinahjon yksikkö Opinahjontie 1,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom!

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! Aika ja paikka Laukaan kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 24.10.2017, klo 17:07-17:31 Paikka Kokoushuone Ervast Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Vammaisneuvoston

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 1/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 1/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2019 Pöytäkirja 1/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2019 klo 9.00 10.30 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 1-8

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Aika , klo 18:00-20:15. Lahelan Tertun nuorisotila

Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ (7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Aika , klo 18:00-20:15. Lahelan Tertun nuorisotila Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/2017 1 (7) Aika 22.11.2017, klo 18:00-20:15 Paikka Lahelan Tertun nuorisotila Käsitellyt asiat 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34 Pöytäkirjan tarkastus 35 Nuorisotyö

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Vammaisneuvoston vaikuttaminen kaupunkistrategian päivitykseen 5

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Vammaisneuvoston vaikuttaminen kaupunkistrategian päivitykseen 5 1 Kokouskutsu 2/2018 Aika klo 13:00 14:03 Paikka Kaupungintalo, ravintola Kajateria Messenius Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 n vaikuttaminen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (12) Kuntakehitysjaosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (12) Kuntakehitysjaosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 (12) Aika 19.09.2017, klo 17:29-20:23 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kajanus (5. krs) Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta 2013 2016. OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Marianne Karttinen.

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta 2013 2016. OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Marianne Karttinen. NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Kokouspaikka Perjantai 16.1.2015 klo 13.00 15.05 Vihnuskoti, Vihnuskatu 5, 37150 Nokia OSALLISTUJAT Esa Martikkala

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 13) Aika 08.10.2018, klo 09:30-11:15 Paikka Kunnantalo, ravintola Ervasti kabinetti Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 1/2019 1 ( 9) Aika 23.01.2019, klo 17:00-19:25 Paikka Ravintola Huvila, Sibeliuksenkatu 5 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Vanhusneuvosto Aika 06.05.2015 klo 09:00-11:00 Paikka Kunnantalo, 2krs. Akseli-niminen kokoushuone Ervastintie 2 Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/ ( 7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/ ( 7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/2018 1 ( 7) Aika 04.09.2018, klo 18:00-19:50 Paikka Tuusulan kunnantalo, Kunnanhallitus Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 20.09.2017 AIKA 20.09.2017 09:00-10:40 PAIKKA Terveysaseman alakerran kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Aika 26.04.2018, klo 14:00-16:33 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 Kokousaika Tiistai 30.4.2013 kello 16.30 17.05 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 1/ (7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Aika , klo 18:00-20:05. Notkopuiston perhekeskus, Jokela

Tuusulan kunta Pöytäkirja 1/ (7) Lapsi- ja perheasiainneuvosto Aika , klo 18:00-20:05. Notkopuiston perhekeskus, Jokela Tuusulan kunta Pöytäkirja 1/2018 1 (7) Aika 17.01.2018, klo 18:00-20:05 Paikka Notkopuiston perhekeskus, Jokela Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Notkopuiston

Lisätiedot

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty.

Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty. TAMPEREEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Vanhusneuvosto 1 Vanhusneuvoston kokous Aika Keskiviikko 20.1.2016 klo 13.00 15.30 Paikka Keskusvirastotalo, rh 1, 5. krs Osallistujat Päätöksentekijät Ojala Arja

Lisätiedot

17 Luottamushenkilörekisteri ja luottamushenkilöiden tietojen luovutus. 19 Neuvoston kokouskäytännöt ja kokousajat syksylle 2017

17 Luottamushenkilörekisteri ja luottamushenkilöiden tietojen luovutus. 19 Neuvoston kokouskäytännöt ja kokousajat syksylle 2017 Tuusulan kunta Pöytäkirja 4/2017 1 (14) Aika 06.09.2017, klo 18:00-19:55 Paikka Tuusulan kunnantalo, Kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa. Tapio Kainu, poistui 14:37

Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa. Tapio Kainu, poistui 14:37 KOKOUSAIKA 29.5.2013, klo. 14:00-16:30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa Varsinaiset jäsenet Jan Hänninen

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika tiistai 3.10.2017 klo 9.00 12.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto, Tiirismaa 4.krs Käsiteltävät asiat: 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 10 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Torstaina 13.9.2018 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Marianne Karttinen.

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Marianne Karttinen. NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Jatkokokousaika Jatkokokouspaikka Keskiviikko 6.11.2013 klo 13.00 16.30 Varikko, Nokian valtatie 31, 37100 Nokia OSALLISTUJAT

Lisätiedot

VAMN 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 VAMN 10 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 10

VAMN 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 VAMN 10 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 10 2/2016 11.5.2016 Asiat VAMN 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 VAMN 10 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 10 VAMN 11 KUNNAN HYVINVOINTIKERTOMUS / HYVINVOINTIKOORDINAATTORI MAIJA MÄKINEN 11 VAMN

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (kirjastosali) Sivu 57 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (kirjastosali) Sivu 57 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 22.08.2017 klo 10:00-11:22 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (kirjastosali) Käsitellyt asiat Sivu 57 Kokouksen avaus

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2010 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2010 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2010 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 6.9.2010 klo 13.00 14.28 Paikka Neuvotteluhuone 301, virastotalo, Harjukatu 21 OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Nuorisovaltuusto 18.01.2017 Aika 18.01.2017 klo 16:15-17:06 Paikka Uimahallin kokoustila (2. krs), Koulupolku 5 Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 76 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 76 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 13.11.2018 klo 10:00-11:53 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 76 Kokouksen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.4.2011 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila Laukkanen Jarmo

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 4 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 4 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, Mikkeli Kokoustiedot Aika tiistai klo 16.30 18.30 Paikka Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs. 4 Henkilökuljetukset tulevaisuudessa -seminaariin osallistuminen

Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs. 4 Henkilökuljetukset tulevaisuudessa -seminaariin osallistuminen Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (13) Aika 22.09.2016, klo 14:00-15:40 Paikka Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00 17.45 Paikka Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Attendon Tapalankallion esittely 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Attendon Tapalankallion esittely 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Vanhusneuvosto 14.11.2017 Aika 14.11.2017 klo 12:00-13:30 Paikka Tapalankallio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 26 Attendon

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ (10) Kunnanhallitus

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ (10) Kunnanhallitus Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2017 1 (10) Aika 04.09.2017, klo 17:50-18:06 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, kokoustila Ervast Käsitellyt asiat 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Aika Maanantai klo 15:04 Keskiviikko klo 22:00

Aika Maanantai klo 15:04 Keskiviikko klo 22:00 SALON SEUDUN KOULUTUS- PÖYTÄKIRJA Hallitus 12/2017 Kokoustiedot Aika Maanantai 28.8.2017 klo 15:04 Keskiviikko 30.8.2017 klo 22:00 Paikka Sähköpostikokous Käsiteltävät asiat: 116 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Vanhusneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Vanhusneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 25.02.2019, klo 09:30-11:50 Paikka Kunnantalo, 5krs Kajanus Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2010 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2010 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2010 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 26.3.2010 klo 13.00 15.00 Paikka Neuvotteluhuone 201, virastotalo, Harjukatu 21 OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen

Lisätiedot

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 9/ 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

VAMN 21 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 22 VAMN 22 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 22

VAMN 21 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 22 VAMN 22 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 22 5/2012 26.11.2012 Asiat VAMN 21 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 22 VAMN 22 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 22 VAMN 23 VAMMAISPOLIITTISEN OHJELMAN TARKISTUS 23 VAMN 24 VAMMAISNEUVOSTON ESITTEEN

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014 Puumala Pöytäkirja 8/2015 1 (8) Aika 02.09.2015, klo 14:00-15:50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Talousarvio

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA torstai 26.5.2016 klo 18.00 20.03 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 11.04.2016 klo 18:00-21:10 Paikka Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Saapuvilla olleet jäsenet Anne Lindell, puheenjohtaja

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 7/2014 103 Kaavoitustoimikunta 08.12.2014 Aika 08.12.2014 klo 18:00-18.50 Paikka Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen Juha Kare Terhi

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 2.1.2009 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 KOKOUSAIKA perjantaina 2. päivänä tammikuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Maija Jakkula Eino Piippo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 13.03.2019, klo 08:05-10:55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnanvirasto Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009 Kirkkoneuvosto 6.11.2009 158 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 6. päivänä marraskuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen, kirkkoneuvoston

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1. Ilkanrati, kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 13 Ympäristölautakunta sivu 1 Kokousaika 11.10.2011, kello 17.30 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Ilkanrati, kokoushuone Hahtola Aulis, puheenjohtaja Haapala

Lisätiedot

LAUKAAN KUNTA Pöytäkirja 4/2014 vammaisneuvosto

LAUKAAN KUNTA Pöytäkirja 4/2014 vammaisneuvosto KOKOUSAIKA 13.8.2014, klo 12:47-14:27 KOKOUSPAIKKA Toininranta, Honkaniementie 35, Laukaa SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset jäsenet: Jan Hänninen (puheenjohtaja) Helka Lahtinen (varapuheenjohtaja)

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 131 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN VAALIN TOTEAMINEN... 3 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 4 3 TARKASTUSLAUTAKUNNAN ESITYSLISTAN TOIMITTAMINEN, PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA, PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:40. Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:40. Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 12/2017 1 (8) Aika 07.11.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Kunnanvirasto, 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot