Asennuskalusteet ja -tarvikkeet. 09Tuoteluettelo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asennuskalusteet ja -tarvikkeet. 09Tuoteluettelo"

Transkriptio

1 Asennuskalusteet ja -tarvikkeet 09Tuoteluettelo

2 Fiksuilla sähköistysratkaisuilla säästät energiaa.

3 Oikeilla sähköistysvalinnoilla voit vaikuttaa kotisi energian kulutukseen huomattavasti. Ottamalla sähkösuunnittelussa huomioon energiansäästötoiminnot säästät sekä ympäristöä että rahaa. Älytermostaatit säätävät lämpötilaa tarkasti ja optimoivat energiankulutuksen. Säätämällä valonsäätimillä valaistuksen himmeämmäksi säästät merkittävästi energiaa ja pidennät lamppujen käyttöikää. Liiketunnistimilla säästät energiaa, koska valot ovat automaattisesti päällä vain silloin, kun tilassa oleskellaan. Langattomia Connect-valopainikkeita ja valonsäätimiä voi helposti sijoittaa mille tahansa pinnalle tarra- tai ruuvikiinnityksellä ilman sähköjohtoja. Graafinen ohjauspaneeli laajentaa Connectin toimintoja tuoden mukaan mm. etäkäyttömahdollisuuden. Schneider Electricin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja käytössä kestäviä. Tuotteissa käytettävät materiaalit ovat halogeenittomia ja kierrätettäviä.

4 Connect trendikästä muunneltavuutta Helppo kiinnittää erilaisille pinnoille ruuveilla tai kaksipuolisella teipillä Tyylikäs muotoilu ja useita värivaihtoehtoja Yksinkertainen ohjelmointi Voidaan käyttää osana sähkönohjausjärjestelmää Mahdollisuus kauko-ohjaukseen Energiansäästö vaivatonta Taloudellinen vaihtoehto kodinohjaukseen Strömfors Connect -tuotteita on saatavana Artic- ja Artic Decor -sarjoissa.

5 Nopea asentaa Voit asentaa Connect-tuotteet vaikka läpinäkyvälle lasipinnalle, täysin ilman sähköjohtoja. Connect-kytkimen mukana tulee kaksipuolinen teippi kiinnitystä varten. Kiinnitä teipit kytkimen takapuolelle. Irrota teipin suoja-paperi ja sijoita kytkin haluamaasi paikkaan. Graafinen ohjauspaneeli Graafinen ohjauspaneeli laajentaa Connectin toimintoja tuoden mukaan mm. etäkäyttömahdollisuuden. Ohjauspaneeli voi vastaanottaa käskyjä sähköpostitse, joten voit vaikka kytkeä lämmityksen energiansäästötilasta normaalitilaan jo kotimatkalla. Käyttöpaneeli sijoitetaan esimerkiksi eteisen seinälle, josta on helppo ohjelmoida ja ohjata koko kodin sähkötoimintoja. Korkeatasoinen, taustavalaistu näyttö, joka näkyy selkeästi eri katselukulmista. Saatavana valkoisena ja hopeanharmaana Kellonäyttö tai itse valittu kuva näytönsäästäjänä Ohjauspaneeli on noin 10 mm koholla seinäpinnasta, muu osa on upotettuna seinään. Valikoiden helppo navigointi valintapyörän ja valintapainikkeen avulla Menu-painike tuo päävalikon suoraan esiin. Molemmilla puolilla neljä painiketta, joiden toiminnan voi vapaasti määrittää. Kursoripainikkeilla on helppo muuttaa asetusarvoja, esim. autopistorasian lämmitysaikaa. Suosikit-painike tuo esiin eniten käytetyt toiminnot. Vapaa tila toimintoja kuvaavia merkkejä varten (esim. l + Audio o) Merkkivalot osoittavat valitun toiminnon.

6

7 Artic on tasokas ja kattava sähkökalustesarja, joka tunnetaan laadukkuudestaan, yksilöllisyydestään sekä käytännöllisyydestään. Artic-kalusteiden valikoima on laaja ja monipuolinen kattaen nykyajan vaatimukset sekä kotona että toimistossa. Artic sisältää perinteisten pistorasia- ja kytkinkalusteiden lisäksi kaikki nykyaikaiset tele-, dataja elektroniikkatuotteet. Tuotteistolla voidaan tehdä sekä kuivan että kosten tilan uppo- ja pinta-asennukset. Artic-kalusteiden perusväri on hillitysti kiiltävä valkoinen. Keskeiset tuotteet on saatavana myös harmaana ja mustana. Elektroniikka- ja datatuotteet voidaan myös sovittaa harmaisiin ja mustiin kalusteyhdistelmiin värikeskiölevyjen avulla. Artic-kalusteiden keskiölevymitta on 70 mm x 70 mm. Värikoodit Artic: Valkoinen RAL9010 Harmaa RAL7039 Musta RAL9005 Musta Artic soveltuu hyvin tummiin puu- ja kivipintoihin esim. ravintolatiloissa. Uppoasennettavat IP44-kalusteet noudattavat myös Artic-muotoilua, jolloin kotiin saadaan ulkonäöltään ja käyttötuntumaltaan yhtenäinen kokonaisuus. Artic älykkäät yhdistelmätermostaatit näytöllä. Vino Artic-kaksoispistorasia säästää asennustilaa. Uuteen Artic-europistorasiaan sopii kolme europistotulppaa ja se mahtuu pistorasiayhdistelmässä samaan tilaan, johon on perinteisesti asennettu yksiosainen oistorasia.

8

9 Modernisti muotoillut Artic Decor -sähkökalusteet ovat oikea valinta täydentämään korkealaatuista sisustusta. Kalusteiden suunnittelussa on ollut vaikuttamassa suomalaisilta sisustussuunnittelijoilta ja arkkitehdeiltä saatu palaute. Artic Decor -sarja sisältää perinteisten pistorasia- ja kytkinkalusteiden lisäksi nykyaikaiset tele-, data- ja elektroniikkatuotteet. Sarja on teknisesti yhteensopiva Artic- ja Artic IP44 -sarjojen kanssa. Artic Decor -sarjan kehykset ovat saatavina lasista, harjatusta teräksestä ja pinnoitetusta muovista valmistettuina. Kehykset ovat 1-3-osaisia ja sopivat sekä vaaka- että pystyasennuksiin. Keskiölevyt ovat pinnoitettua muovia korkealaatuisen ulkonäön saavuttamiseksi. Värivaihtoehtoina ovat mattavalkoinen, antrasiitti ja metalli. Värejä ja materiaaleja voidaan vapaasti yhdistellä sisustuksen mukaan. Värikoodit Artic Decor: Valkoinen RAL9010 Antrasiitti RAL7016 Metalli RAL9023 Artic Decor -tuotteissa voidaan vapaasti yhdistellä eri värejä ja materiaaleja sisustuksen mukaiseksi. Seinän sisälle upotetun, matalan 2-pistorasian ulkonäkö on tyylikkään kevyt ja huomaamaton. Artic Decor -sarjasta löytyy kolme eri värivaihtoehtoa matalista 2-pistorasioista: antrasiitti, mattavalkoinen ja metalli.

10

11 Renova -sähkökalusteiden pyöreä, pehmeä muotoilu viestii menneen ajan hengestä. Renova-kalusteet soveltuvat hyvin saneerauskohteisiin, joissa alkuperäinen ilme halutaan säilyttää. Renova-kalusteet ovat myös ilmeikäs valinta modernisti sisustettuun uudiskotiin. Renova-sähkökalustesarjaan kuuluvat keskeiset asunnon sähköistyksessä tarvittavat kytkimet ja pistorasiat sekä erikoistuotteita, kuten kommunikaatio- ja elektroniikkatuotteet. Renova-kalusteiden tekniikka on toteutettu täysin nykyajan laatu- ja turvallisuusvaatimusten mukaisesti. Kalusteet asennetaan tavallisiin, standardin mukaisiin kojerasioihin. Renova-sarjan pääty- ja keskikehyksillä voidaan toteuttaa kalusteyhdistelmiä, mutta autenttisen yleisilmeen saavuttamiseksi kannattaa monen kojeen yhdistelmiä toteuttaa maltillisesti. Renovakalusteiden valikoimaan kuuluvat kuivan tilan pistorasiat ja kytkimet. Perinteisintä Renova-tuotevalikoimaa edustavat tapettisuojat ja vääntökytkimet. Perusvärit ovat valkoinen ja musta. Lisäksi on saatavana metallin värisiä kehyksiä. Renova-tuotteistoon kuuluvat keskeiset elektroniikkatuotteet, mm. valonsäätimet, liiketunnistimet sekä huone- ja lattiatermostaatit. Renova 2-pistorasia, musta + metallin värinen kehys. (yllä). Renova-tuotteita voi asentaa yhdistelmiin pääty- ja keskikehysten avulla. (vas.).

12

13 Uusi Vakio -sarjasta on muodostunut käsite suomalaisessa rakentamisessa. Varmatoiminen perussarja kattaa kaikki kiinteistön sähköasennuksissa tarvittavat kalusteet perustuotteista useisiin erikoistuotteisiin, kuten tele- ja datatuotteisiin. Uuden Vakion ajaton, pelkistetty olemus ja vuosien kehitystyö ovat tehneet sarjasta suomalaisen sähköalan klassikon. Uusi Vakio -tuotteet ovat keskenään yhteensopivia ja helppoja asentaa. Asennukset voidaan tehdä vaaka- tai pystysuoraan. Tuotteet perustuvat 70 mm x 70 mm keskiölevytekniikkaan ja samat kojeet voidaan asentaa 85 mm ja 90 mm kehyksiin. Uusi Vakio 90 mm kehykset soveltuvat saneerauskäyttöön. Kalusteiden väri on himmeän valkoinen. Uusi Vakio -vinopistorasioita valmistetaan eri väreissä esim. sairaalakäyttöä varten.

14

15 Tutut Artic kytkimet on nyt saatavana myös kuivan tilan pintaasennukseen. Siten voidaan yhtenäinen ulkonäkö ja käytettävyys toteuttaa esim. kohteessa, jossa käytetään sekä uppoon että pintaan asennettuja kalusteita. Suurikokoiset kytkimet ovat miellyttävät käytössä ja helpot asentaa. Kalusteiden kotelointiluokka on IP21 edellyttäen, että kaapeli tuodaan kojeelle sivusta tai alhaalta. Tuotteissa on asennusaikaa säästävät jousiliittimet, lisäksi pistorasioista on saatavana ruuviliitinversiot. 4-osainen pistorasia on asennettavissa myös kojerasian päälle, jos uppoon asennettu 1- tai 2-pistorasia halutaan päivittää 4-osaiseksi.

16

17 Uppoasennettava Artic IP44 on kosteiden tilojen sähkökalustesarja. IP44-tuotteistossa yhdistyvät laadukas tekniikka, käytännöllisyys ja Articin tuttu, tyylikäs ulkonäkö. Roiskevedenpitävässä yhdistelmäasennuksessa käytetään tiivisterengasta, jolloin jopa viisiosaiset yhdistelmät voidaan tehdä IP44-asennuksina. Yhdistelmäasennusta tehtäessä repäistään toisiinsa yhdistyvien tiivisterenkaiden reunapalat pois. Reunapalojen irrottaminen on helppoa valmiiksi lävistettyä repäisylinjaa pitkin. Mitään muita erikoistuotteita ei IP44-uppoasennuksiin tarvita, vaan tarkoitukseen sopivat kuivan tilan Artic-yhdistelmäkehykset tai Artic Elegance -kehykset. Artic IP44 -uppoasennustuotteet muodostavat muiden Artic-kalusteiden kanssa yhtenäisen ja kattavan kokonaisuuden, jonka avulla kohteen kaikkien sähkökalusteiden ulkonäkö saadaan uppoasennuksissa yhdenmukaiseksi. Kalusteet ovat saatavana valkoisena, harmaana sekä mustana. Artic IP44-tuotteistoon kuuluvat myös ketjutettavat vikavirtasuojapistorasiat ja -kytkimet, sekä IPX4-yleissuojakansi, jonka avulla mm. lattialämmitystermostaatin ja datarasian kotelointiluokka saadaan muutettua IP44:ään. Värikoodit Artic IP44: Valkoinen RAL9010 Harmaa RAL7039 Musta RAL9005

18

19 Pinta-asennettava Artic IP44 tuotteisto sisältää keskeiset, yleisimmin käytetyt tuotteet, kuten yksi- ja kaksiosaiset kytkimet sekä pistorasiat. Myös painonappi- ja merkkivalokalusteet kuuluvat tuotteistoon. Pehmeää Artic-muotoilua noudattavissa IP44-kalusteissa on useita teknisiä ominaisuuksia, jotka helpottavat sähköasennuksia. Artic IP44 sarjan kalusteissa on mahdollisuus kolmen kaapelin läpiviennille kojeen samalta sivulta. Artic IP44 jakorasiassa läpivienti voidaan tehdä rasian jokaiselta sivulta. Rasian sivussa olevaan kalvotiivisteeseen tehdään ensin aloitusreikä, jonka jälkeen kaapelit saadaan siististi pujotettua rasiaan kalvotiivisteen läpi. Kolmen kaapelin mahdollisuus on erityisen käytännöllinen seinä- ja kattokulmien lähellä, jossa asennustilaa on vähän. Artic IP44 pistorasioiden kansiosat on varustettu kaksoiskierreruuveilla, jolloin ruuvaaminen on nopeaa ja ruuviliitos on erittäin pitävä. Pistorasiat toimitetaan kansien ruuvit aukiruuvattuina, joten kalusteet ovat heti kiinnitysvalmiita. Sarjan painonappi- ja merkkivalokalusteet on varustettu kahdella led-valonlähteellä. Tuotteet toimitetaan punaisella ja kirkkaalla linssillä. Artic IP44-merkkivalo- ja painonappikalusteet soveltuvat 230 V AC-jännitteelle sekä 12, 24 ja 48 voltin AC/DC-pienoisjännitteelle.

20

21

22

23 Anturi Anturi 1 2 A 1 T A B T A B C D T

24 Renova (valkoinen / musta) Artic Sulake Tarvitsee nollajohtimen Kytkin Loisteputkikuorma elektronisella liitäntälaitteella Rengassydän (toroidi-) muuntaja Rautasydänmuuntaja Elektr. muuntaja 230V halogeenilamppu Hehkulamppu Hehkulamppusäätimet SD300 Transistorisäätimet ATD315R ATD630R LTD1000RC W 1 ei F 2,0 A W W W W W W W VA VA VA ei ei ei elektr. elektr. elektr Yleissäätimet ATTD1000RL W VA VA 1 kyllä elektr Universaalisäätimet LTD300RC/RL LTD450RC/RL LTD600RC/RL W W W W W W VA VA VA VA VA VA VA VA VA ei ei ei elektr. elektr. elektr Monitoimisäädin W W VA VA ei elektr Kaksoissäädin W W VA VA ei elektr Erikoisuniversaalisäädin LTD600RCL W W VA VA VA VA 1 kyllä elektr V ohjaimet APE10T IHC Output 1-10V (1-10V) (1-10V) ei kyllä F 6,3 A (1 elektr / / / / ) Suojaus kytkimelle, mitoitettaessa huomioitava liitäntälaitteen käynnistysvirtapiikki (käytännössä kontaktoria käytettävä yli neljän liitäntälaitteen asennuksissa).

25

26

27 JR-rasiatarvikkeet on jako- ja kojerasiatuotteisto, joka sisältää useita putkitusasennusten suunnittelua ja toteuttamista helpottavia yksityiskohtia. JR-tuotteisto sisältää kojerasioita, jakorasioita ja useita lisätarvikkeita, kuten rasiatukia ja kiinnikkeitä sekä nysiä. JR-kojerasia on sarjan perustuote. Kojerasia on mitoitettu niin, että se voidaan asentaa 45 mm väliseinään ilman erillisiä rasiatukia. Rasiassa on tilavat, suorakaiteen muotoiset johdin/kaapeliaukot sekä tavanomaista suurempi neliön muotoinen sisätila. JR-kojerasia on saatavana sekä ilman nysiä että nysät valmiiksi asennettuina. Rasian kiinnitysrenkaan säätövara riittää levypaksuuksille mm. Tuotteistoon kuuluvat myös kaksoiskojerasiat. Kojerasiat toimitetaan rappauskannella. JR-jakorasiassa käytetään samoja osia ja nysiä kuin JR-kojerasiassa. JR-jakorasian korkeus on sama kuin kojerasiankin, joten kytkentätilaa on tavallista enemmän. Rasia voidaan kiinnittää päältä ruuveilla tai nauloilla. Myös sivunaulaus viiden tuuman naulalla on mahdollinen. Toimitetaan rappauskannella. JR-tuotteistoon kuuluvat myös joustavat nysät. Samaan nysään sopivat 16 ja 20 mm asennusputket sekä jatkomuhvin avulla myös 25 mm putki. Joustavat nysät helpottavat putkitusta ja vähentävät putken rasiaan aiheuttamaa vääntöä. JR-rasiatarvikkeiden materiaali on ympäristöystävällistä ja paloturvallista halogeenivapaata muovia. Tuotteet läpäisevät IEC standardin mukaisen 850 C hehkulankakokeen. PLUS-asennustarvikkeet ovat halogeenivapaasta materiaalista valmistettuja tuotteita. Tuotesarjaan kuuluvat remontti- eli etukiinnitysrasioiden ja nysien lisäksi suurikokoiset apu- ja maxirasiat sekä keskusnysät. Jako- ja kojerasioiden kansia on saatavana sekä IP20 että IP44 -versioina. Asennustarvikkeisiin kuuluu myös laaja valikoima valaisinpistorasioita ja -tulppia.

28

29 Apparatus box 1.5 JR 1.5 Kojerasia Apparatdosa 1.5 Boks 1.5

30

31 LexCom Office yleiskaapelointijärjestelmä on monipuolinen ja joustava kokonaisuus. Järjestelmä sisältää kaikki keskeiset laitteet tehokkaan yleiskaapeloinnin rakentamiseksi kupari- ja/tai valokuitukaapeleita käyttäen. Kyseessä voi olla pieni, muutaman henkilön muodostama paikallinen verkko tai suuri, useamman kiinteistön käsittävä alueverkko. LexCom Office -yleiskaapelointijärjestelmä soveltuu hyvin toimisto- ja teollisuustiloihin, sairaaloihin, kouluihin ym. kiinteistöihin, joissa on suuri tiedonsiirtotarve. LexCom Office järjestelmän kuparikaapelointituotteisto sisältää kattavan valikoiman RJ45-liittimiä ja työpisterasioita, kytkentäpaneeleja sekä parikaapeleita. Kaikki LexCom Office -tuotteet ovat toisiinsa nähden yhteensopivia, testattuja ja hyväksyttyjä standardien vaatimusten mukaisesti. Uusimpien tietoliikennestandardien vaatimusten mukaiset erittäin nopeat 10 Gigabit Ethernet -kaapeloinnit voidaan toteuttaa joko LexCom Fiber -valokuitutuotteilla tai LexCom 500 -kuparikaapelointijärjestelmällä. LexCom Fiber -valikoimaan kuuluvat yksimuotokuidut OS1, monimuotokuidut OM3, OM2 ja OM1, kaapelit sekä sisä- että ulkoasennuksiin, laitekaapelit, liittimet ja adapterit. LexCom Office yleiskaapelointijärjestelmän asentaminen ja dokumentointi on suunniteltu helpoksi. Järkevä moduulirakenne ja selkeät kytkentämerkinnät helpottavat järjestelmän asentamista, käyttämistä ja myöhempää ylläpitoa. Järjestelmässä käytetään EIA/TIA-606 standardin mukaista värikoodauskäytäntöä. Paneelit, kaapelit ja työpisterasiat voidaan kaikki merkitä värikoodeilla. Jokaisella värillä on oma merkityksensä (nousukaapelointi, ATK-kaapelointi, puhelinkaapelointi jne.), jotka helpottavat kytkentöjen erottamista toisistaan. Kalustesarjoissa on tarjolla erittäin monipuolinen valikoima rasioita LexCom Office tuotteille. Kalusteet voidaan valita ulkonäön ja käyttötarpeen mukaan ATK-verkon teknisistä tarpeista yhtään tinkimättä. Tässä tuoteluettelossa ovat laajan LexCom Office -tuotteiston rasiat ja liittimet. Lisää tuotteita löytyy -sivuilta tai erillisluettelosta.

32

33 LexCom Home kaapelointijärjestelmä on nykyaikainen tapa toteuttaa kodin tietoverkko-, laajakaista- ja antenniverkkoasennukset. Järjestelmän avulla television, tietokoneen ja puhelimen käyttäminen ja sijoittelu asunnossa helpottuu ja monipuolistuu. Rakennukseen tulevat puhelin-, data- ja antennikaapelit yhdistyvät LexCom Home -ristikytkentäkeskuksessa, josta kaapelointi jatkuu yhtenä LexCom Home -kaapelina huonetiloihin. LexCom Home soveltuu kaikkiin asuntotyyppeihin, niin kerros-, rivi- kuin omakotitaloihin. Asunnon käyttöönottovaiheessa LexCom Home ristikytkentäkeskukseen tehdään perusvalinnat, jossa päätetään mitkä laitteet ovat ensi vaiheessa käytössä kussakin huonetilassa. Järjestelmään liitettävät pistorasiat ovat monitoimisia LexCom Home mediarasioita, joten erillisiä antenni-, atk- tai puhelinpistorasioita ei tarvita. Televisio, puhelin tai tietokone voidaan yhdistää mihin tahansa asunnon LexCom Home mediarasioista. Järjestelmän pistorasioiden toiminto voidaan helposti muuttaa toiseksi. Esimerkiksi puhelinpistorasiasta voidaan tehdä antennipistorasia yksinkertaisella kytkennän vaihdolla LexCom Home-ristikytkentäkeskuksessa. LexCom Home on yhteensopiva kaikkien kalustesarjojen kanssa: Artic, Artic Decor, Senso, Renova ja Uusi Vakio.

34

35 Connect on helppo ja moderni tapa ohjata langattomasti kodin sähköisiä toimintoja. Kytkimet ja säätimet voidaan helposti asentaa erilaisille seinäpinnoille tarra- tai ruuvikiinnityksellä ilman sähköjohtoja. Langattomat Connect-tuotteet helpottavat erityisesti saneerauskohteiden kytkinasennuksia. Johdotustöiltä vältytään ja loppukäyttäjän on jatkossa helppo muuttaa kytkinten paikkaa tarpeensa mukaan. Langattomuutta voidaan hyödyntää kolmella eri tavalla: Easy Connect Easy Connect on yksinkertaisin tapa ohjata langattomasti kodin valaistusta. Yksittäisiä kytkimiä voidaan sijoittaa vapaasti, ilman johdotuksia erilaisille seinäpinnoille. Toimintojen määritteleminen tapahtuu helposti opettamalla toiminnot suoraan Connect-tuotteelle. Connect + PC + ohjauspaneeli Graafinen ohjauspaneeli laajentaa Connectin toimintoja tuoden mukanaan mm. etäkäyttömahdollisuuden, valaistuksen tilanneohjaukset ja hälytysmahdollisuuden. Connect-tuotteita on saatavana Artic- ja Artic Decor -sarjoissa. Valittaessa ohjauspaneelista TV:n katselu -tilannevalaistus kattovalo ja kohdevalaisimet asettuvat ennalta säädettyyn valaistusvoimakkuuteen. Kauko-ohjaimella voi sytyttää tai sammuttaa halutut valot.

36

37 Tuotteistoon kuuluu monipuolinen valikoima asennustuotteita sekä asunto- että kiinteistösähköistyksen tarpeisiin. Myös moneen muuhun käyttökohteeseen, mihin ylipäänsä sähköasennuksia tulee tehtäväksi, löytyy oikea tuote Schneider-Electric:ltä.

38

39 B Pöytäkojeeseen saa kytkeä enintään kaksi ovikojetta VAC ~ 10 VA 24 VAC A Yleiskaapelointi a b D B Lisätoiminto Lisäohjaus 24 VAC Max 5 W, 200 ma C E F G H Vaihtoehtoinen puhelinpistorasia Välikosketin (E) ainoastaan analogiselle puhelimelle. I A Ovivalojärjestelmän valot näyttävät erivärisillä valosymbooleilla vierailijoille onko henkilö varattu, vapaa vai puhelimessa. Järjestelmää käytetään mm. toimistoissa, sairaaloissa ja virastoissa. Maisemakonttoreissa järjestelmän avulla nähdään kenen puhelin soi ja kuka on varattu puhelimessa. Liikennevalon elektronista välikosketinta käytetään manuaalisen pöytäkojeen rinnalla sytyttämään keltaista "ODOTA" valoa automaattisesti kun luuri on nostettu. A) B) C) D) E) F) G) H) I) Pöytäkoje + välijohto Ovikoje Pöytäkojepistorasia 8 nap Muuntaja 230/24 VAC Välikosketin 8 nap nap. puhelinpistorasia Artic Uusi Vakio Apurasia 8 nap Yleiskaapeloinnin rasia RJ45/RJ45 -laitejohto

40 B Pöytäkojeeseen saa kytkeä enintään kaksi ovikojetta VAC ~ 10 VA A 24 VAC D B Lisätoiminto Lisäohjaus 24 VAC Max 5 W, 200 ma C Apurasia 4 5 Puhelin- tai yleiskaapeloinnin pistorasia Keltainen odota-valo saadaan syttymään puhelun aikana, kun kytketään potentiaalivapaa, sulkeutuva kosketin modulaarirasian nastoihin 4 ja 7. Liitäntäsovitin hankitaan puhelimen valmistajalta ja se asennetaan valmistajan ohjeiden mukaan. A Ovivalojärjestelmän valot näyttävät erivärisillä valosymbooleilla vierailijoille onko henkilö varattu, vapaa vai puhelimessa. Järjestelmää käytetään mm. toimistoissa, sairaaloissa ja virastoissa. Maisemakonttoreissa järjestelmän avulla nähdään kenen puhelin soi ja kuka on varattu puhelimessa. A) B) C) D) Pöytäkoje + välijohto Ovikoje Pöytäkojepistorasia 8 nap Muuntaja 230/24 VAC Digitaalipuhelimen sulkeutuvaa kosketinta käytetään manuaalisen pöytäkojeen rinnalla sytyttämään keltaista "ODOTA" valoa automaattisesti kun luuri on nostettu.

41

42 30ϒ 6Vac 0ϒ 330ϒ 48Vac 0ϒ 60ϒ 12Vac 300ϒ 24Vac 120ϒ 6Vdc 150ϒ 12Vdc 240ϒ 48Vdc 210ϒ 24Vdc

43

44 Artic-sähkökalusteiden tilauslomake Kohde Yritys Toimitusosoite Laatija Pvm. Puhelin Tuote Sähkönro Kpl KYTKIMET, 16 A 250 V, keskiölevyllä Vaihto (6) 2 lisäliitintä Risti (7) 2 lisäliitintä /1 kontrollikytkin 2 lisäl kontrollikytkin 2 lisäl nap. 2 lisäliitintä Sarja (5) 2 lisäliitintä + Vaihto + vaihto (6+6) nap. 2 lisäliitintä avainkorttikytkin Hakapari Impulssijousi KYTKIMET, 10 A 400 V, keskiölevyllä 3-nap x1-kytkin VIPUPAINONAPIT, 16 A 250 V, keskiölevyllä 1T-vipupainike 6T-vipupainike Verhokytkin PISTORASIAT, 16 A 250 V, turvasuluin, keskiölevyllä 1-os. 2-os. vino lisäliitin 2-os. vino lisäliitin RL Tuote Sähkönro Kpl EUROPISTORASIAT, 16 A 250 V, turvasuluin 3-europistorasia, 2 lisäl Kombi-pr. 1x16A + 2x2,5A PISTORASIAT, 16 A 250 V, turvasuluin, peitelevyllä 1-os os. lisäliitin 2-os. RL lisäliitin YHDISTELMÄKEHYKSET os. 85 mm x 85 mm os. 85 mm x 156 mm os. 85 mm x 227 mm os. 85 mm x 298 mm os. 85 mm x 369 mm TRANSISTORISÄÄTIMET (resist./kapasit.) ATD315R (315 VA) ATD630R (630 VA) LTD1000RC (1000 VA) UNIVERSAALISÄÄTIMET (resist./kapasit./indukt.) LTD300RC/RL (300 VA) LTD450RC/RL (450 VA) LTD600RC/RL (600 VA) MUUT VALONSÄÄTIMET APE10T ohjain 1-10V ATTD1000RL 1000VAind. Värimuoviosat säätimille MOOTTORINSÄÄTIMET AD400VH VA /2

45 Tuote Sähkönro Kpl PIR-LIIKETUNNISTIMET SP300 (300 W, resist.) SP500 (500 W/VA) Keskiölevy vakio-pir:lle APR10 yleis-pir (10 A) LEXCOM-DATARASIAT LIITTIMIN, keskiölevyllä 1xRJ UTP, CAT 5 1xRJ STP, CAT 5 2xRJ UTP, CAT 5 2xRJ STP, CAT 5 2xRJ UTP, CAT 6 2xRJ STP, CAT 6 LexCom Home mediar. 1xLexCom ilman liittimiä LecCom PUHELINPISTORASIAT, keskiölevyllä 1xRJ11 2xRJ11 3-nap. puhelinpistorasia Runko-osa 3-nap. KESKIÖLEVYT 3-nap. puh.pistor. kesk.l. Keskiölevy antenniras. Umpilevy ELEKTRONISET TERMOSTAATIT 16 A LTR16 huonetermost. LTF16 lattiatermost. Keskiölevy termostaatille AJASTIMET 15 min / 30 min /... / 8 h AT10A ajastin (10A) ATC10A ajastin vaihtok ATS10A ajastin/porrasvaloautomaatti 0-2h MERKKIVALOT 12/24/48 VAC/DC / 230 VAC LED10 punainen LED10 vihreä LED10 keltainen LED10 sininen Keskiölevy merkkivalolle Tuote Sähkönro Kpl PINTA-ASENNUSRASIAT 1-pintakojeras. h=21 mm Korotusosa 1-pintakj. ras:lle 2-pintakojeras. h=21 mm 1-pintakojeras. h=38 mm 2-pintakojeras. h=38 mm PIENJÄNNITEPAINIKKEET LED-MERKKIVALOLLA 1-os. painike os. painike os. painike IP44 KYTKIMET, 16 A 250 V, peitelevyllä Vaihto (6) 2 lisäliitintä Risti (7) 2 lisäliitintä 6/1 kontrollikytkin 2 lisäl. 2-kontrollikytkin 2 lisäl. 2-nap. 2 lisäliitintä Sarja (5) 2 lisäliitintä Vaihto + vaihto (6+6) IP44 VIPUPAINONAPIT, 16 A 250 V, peitelevyllä 6T-vipupainike IP44 PAINIKKEET, 24 VAC/DC VAC, peitelevyllä P3 pun. erill. lamppupiiri P3 kelt. erill. lamppupiiri P5 kelt IP44 PISTORASIAT, 16A 250V, turvasuluin, peitelevyllä 1-pistorasia IP44 2-pistorasia IP44 IP44 MUUT ASENNUSTUOTTEET Vikavirtasuojapistorasia Vikavirtasuojakytkin IPX4 yleissuojakansi AR144 pintakojerasia /2

46 Schneider Electric Finland Oy Käyntiosoite: Kalkkipellontie Espoo Puh Fax Postiosoite: PL Espoo Pidätämme oikeuden luettelotietojen muutoksiin. BUTS00309AFI 07-09

Artic Monipuolinen kalustesarja kaikkeen rakentamiseen

Artic Monipuolinen kalustesarja kaikkeen rakentamiseen Artic Monipuolinen kalustesarja kaikkeen rakentamiseen Artic on arjessa mukana. Strömfors Artic on luotettava ja kattava sähkökalustesarja, joka sisältää kaikki kodin sähköistämisessä tarvittavat tuotteet.

Lisätiedot

Artic Decor Modernia muotoilua ja varmaa toimivuutta.

Artic Decor Modernia muotoilua ja varmaa toimivuutta. Artic Decor Modernia muotoilua ja varmaa toimivuutta. Puhdasta skandinaavista muotoilua. Artic Decor -sähköasennuskalusteiden linjakkaan kaunis muotoilu on saanut innoituksensa pohjolan luonnosta. Kalusteiden

Lisätiedot

Renova. Klassiset sähköasennuskalusteet

Renova. Klassiset sähköasennuskalusteet Renova Klassiset sähköasennuskalusteet Renova Kun tunne ja järki kohtaavat Ajat muuttuvat ja tuotteet ajan mukana. Toiset tuotteet pysyvät tai tulevat aina uudelleen. Niissä on jotain mikä sytyttää - kerta

Lisätiedot

Strömfors Artic. Uppoasennettavat sähköasennuskalusteet

Strömfors Artic. Uppoasennettavat sähköasennuskalusteet Strömfors Artic Uppoasennettavat sähköasennuskalusteet 1 Artic tekee toimivan kodin Artic on tasokas ja kattava sähkökalustesarja, joka tunnetaan laadukkuudestaan, yksilöllisyydestään sekä käytännöllisyydestään.

Lisätiedot

Strömfors Artic. Uppoasennettavat sähköasennuskalusteet

Strömfors Artic. Uppoasennettavat sähköasennuskalusteet Strömfors Artic Uppoasennettavat sähköasennuskalusteet 1 Artic tekee toimivan kodin Artic on tasokas ja kattava sähkökalustesarja, joka tunnetaan laadukkuudestaan, yksilöllisyydestään sekä käytännöllisyydestään.

Lisätiedot

Renova tuotteet. Tuoteluettelo 2016. www.schneider-electric.fi

Renova tuotteet. Tuoteluettelo 2016. www.schneider-electric.fi tuotteet Tuoteluettelo 06 www.schneider-electric.fi Renova tuotteet Renova Sisällys Esittely 4 Kytkimet ja vipupainikkeet 8 Painonapit ja merkkivalokalusteet 9 Pistorasiat ja pintakojerasiat 0 Pintajakorasiat

Lisätiedot

01. Kytkimet ja pistorasiat

01. Kytkimet ja pistorasiat 01. Kytkimet ja pistorasiat Revona 6/1-kytkin 01.1 Renova kytkin keskiö- ja peitelevyllä, halkaisija 83 mm, asennussyvyys 18 mm. Ruuviliittimet, 2 lisäliitintä. Kuivan tilan kiinteään uppoasennukseen.

Lisätiedot

Connect Langattomaan kodinohjaukseen

Connect Langattomaan kodinohjaukseen Connect Langattomaan kodinohjaukseen Joustavaa asumismukavuutta Langaton Strömfors Connect on helppo ja moderni tapa ohjata kodin sähköistystä. Strömfors Connect on tarkoitettu kodin sähkötoimintojen,

Lisätiedot

Onnistunut sähköistys, viihtyisä koti

Onnistunut sähköistys, viihtyisä koti Onnistunut sähköistys, viihtyisä koti Sinä voit vaikuttaa kotisi sähkösuunnitteluun. Sinä valitset sohvan ja verhot kotiisi. Miksi et päättäisi myös kotisi sähkökalusteista itse? Kytkimet, pistorasiat

Lisätiedot

SÄHKÖKALUSTESARJA AMMATTILAISILLE SKANDINAAVISEN ELEETÖN. www.etman.fi

SÄHKÖKALUSTESARJA AMMATTILAISILLE SKANDINAAVISEN ELEETÖN. www.etman.fi SÄHKÖKALUSTESARJA AMMATTILAISILLE SKANDINAAVISEN ELEETÖN www.etman.fi Yksinkertainen on kaunista Laatua ja tyyliä samassa paketissa. Skandinaavisen eleetön Etman on kuin kotonaan suomalaisessa asunnossa.

Lisätiedot

AMMATTILAISILLE SÄHKÖKALUSTESARJA. Kauppahuone Harju Oy. www.harju.fi www.etman.fi

AMMATTILAISILLE SÄHKÖKALUSTESARJA. Kauppahuone Harju Oy. www.harju.fi www.etman.fi SÄHKÖKALUSTESARJA Kauppahuone Harju Oy AMMATTILAISILLE Myllypuronkatu 30 33330 Tampere Puhelin, vaihde: 020 743 1330 Puhelin, myynti: 020 743 1327 tai 020 743 1375 www.harju.fi www.etman.fi www.etman.fi

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Connect

Tuoteluettelo. Connect 08 Tuoteluettelo Connect 2 Sisällys Johdottomat kytkimet 5 Liitäntäyksiköt 10 Ohjauskeskukset 12 Tarvikkeet 13 Connect Langattomaan kodinohjaukseen Connect on helppo ja moderni tapa ohjata langattomasti

Lisätiedot

ETMAN Professional -sarja

ETMAN Professional -sarja ETMAN Professional -sarja Etman Professional on ammattilaisen valinta. Etman professionalin tyylikäs muotoilu antaa loppukuluttajalle käsityksen myös tuotteiden korkeasta laadusta. Käsissäsi on asennuskalusteiden

Lisätiedot

Renova. Uusi tekniikka yhdistettynä klassiseen muotoiluun

Renova. Uusi tekniikka yhdistettynä klassiseen muotoiluun Renova Uusi tekniikka yhdistettynä klassiseen muotoiluun 1 Vääntökytkin Pistorasia Yhdistelmäsäädin ELP03242 ELP03264 P116335 P116333 ELP05235 P101951 P116332 P113502 Merkkivalo Puhelinpistorasia Moottorisäädin

Lisätiedot

SÄHKÖKALUSTESARJA AMMATTILAISILLE SKANDINAAVISEN ELEETÖN. www.etman.fi

SÄHKÖKALUSTESARJA AMMATTILAISILLE SKANDINAAVISEN ELEETÖN. www.etman.fi SÄHKÖKALUSTESARJA AMMATTILAISILLE SKANDINAAVISEN ELEETÖN www.etman.fi Yksinkertainen on kaunista Laatua ja tyyliä samassa paketissa. Skandinaavisen eleetön Etman on kuin kotonaan suomalaisessa asunnossa.

Lisätiedot

DELTA. Kytkimet ja pistorasiat

DELTA. Kytkimet ja pistorasiat Kytkimet ja pistorasiat DELTA DELTA isystem Rungot Kerma Toiminto Kerma 1 KYTKIN 6 KYTKIN 7 KYTKIN 1 PAINIKE 1 KYTKIN 6 KYTKIN 7 KYTKIN 1 PAINIKE 5 KYTKIN 6 + 6 KYTKIN 5 + 5 PAINIKE 5 KYTKIN 5 + 5 PAINIKE

Lisätiedot

LexCom Home - joustava kodin kaapelointijärjestelmä

LexCom Home - joustava kodin kaapelointijärjestelmä LexCom Home - joustava kodin kaapelointijärjestelmä Uutta joustavuutta kodin toimintoihin LexCom Home on nykyaikainen kokonaisratkaisu kodin heikkovirtakaapelointien ja -asennusten toteuttamiseksi. Lex-

Lisätiedot

SÄHKÖKALUSTESARJA LAATUA, TYYLIÄ, KOHTUULLINEN HINTA JA HELPPO ASENNUS

SÄHKÖKALUSTESARJA LAATUA, TYYLIÄ, KOHTUULLINEN HINTA JA HELPPO ASENNUS SÄHKÖKALUSTESARJA LAATUA, TYYLIÄ, KOHTUULLINEN HINTA JA HELPPO ASENNUS Etman Sähkökalustesarjan tyylikäs muotoilu antaa loppukuluttajalle käsityksen myös tuotteiden korkeasta laadusta. Tuoteperhe käsittää

Lisätiedot

Onnistu toimistosi sähkösuunnittelussa Thorsman-tuotteilla

Onnistu toimistosi sähkösuunnittelussa Thorsman-tuotteilla Onnistu toimistosi sähkösuunnittelussa Thorsman-tuotteilla Onnistu toimistosi sähkösuunnittelussa Thorsman-tuotteilla Thorsman-tuotteilla toteutat toimiston sähköjärjestelyt vaivattomasti ja tyylikkäästi.

Lisätiedot

ValenaTM. laadukas ja toimiva sarja jokapäiväiseen käyttöön ASENNUSKALUSTEET ASUIN- JA JULKISIIN RAKENNUKSIIN. www.klinkmann.com

ValenaTM. laadukas ja toimiva sarja jokapäiväiseen käyttöön ASENNUSKALUSTEET ASUIN- JA JULKISIIN RAKENNUKSIIN. www.klinkmann.com ValenaTM laadukas ja toimiva sarja jokapäiväiseen käyttöön ASENNUSKALUSTEET ASUIN- JA JULKISIIN RAKENNUKSIIN Täydellinen valinta tämän päivän asennuksin Asiakkaiden vaatimukset kasvavat samaan tahtiin

Lisätiedot

Etman-monipakkaukset ammattilaisille!

Etman-monipakkaukset ammattilaisille! Kytkimet 22000, sähkönumero 2041500 Kytkin 1/6, 16A 250V~, jousiliittimet, pinta-asennus, mitat 84x75x26,5 mm. Liittimiin voi kytkeä max 2 johdinta ja ne on hyväksytty ML ja MK johtimille. 22000 10 Kytkin

Lisätiedot

01. Kytkimet ja pistorasiat

01. Kytkimet ja pistorasiat 01. Kytkimet ja pistorasiat 01. Kytkimet ja pistorasiat Revona 6/1-kytkin 01.1 Renova kytkin keskiö- ja peitelevyllä, halkaisija 83 mm, asennussyvyys 18 mm. Ruuviliittimet, 2 lisäliitintä. Kuivan tilan

Lisätiedot

Strömfors Senso. Toimivuutta ja muotoilua nykyaikaisiin tiloihin

Strömfors Senso. Toimivuutta ja muotoilua nykyaikaisiin tiloihin Strömfors Senso Toimivuutta ja muotoilua nykyaikaisiin tiloihin 2 Strömfors Senso tarjoaa vaihtoehtoja Strömfors Senso -kalusteissa ei tarvitse tyytyä tavanomaiseen muotoilun, värien tai toimintojen osalta.

Lisätiedot

01. Kytkimet ja pistorasiat

01. Kytkimet ja pistorasiat 01. Kytkimet ja pistorasiat Domino kytkin 1-napainen/vaihto, pinta-asennus 01.1 Domino kytkin 1-napainen/vaihto, pinta-asennus, valkoinen Kiinteään pinta-asennukseen Jännite: 250 V, Kuormitus: 16 A, Kotelointiluokka:

Lisätiedot

ESITE. Pinta-asennustuotteet saneeraukseen Jussi ja IMPRESSIVO

ESITE. Pinta-asennustuotteet saneeraukseen Jussi ja IMPRESSIVO ESITE Pinta-asennustuotteet saneeraukseen Jussi ja IMPRESSIVO 2 PINTA-ASENNUSTUOTTEET SANEERAUKSEEN JUSSI JA IMPRESSIVO 3 Pinta-Jussin tuoteperhe täydentyy uusilla listatuotteilla Yhtenäisempi Jussi-tuotteisto

Lisätiedot

IMPRESSIVO asennuskalusteet Tuotevalikoiman optimointi

IMPRESSIVO asennuskalusteet Tuotevalikoiman optimointi Tuotetiedote 08/2015 IMPRESSIVO asennuskalusteet Impressivo tuotteistoon on vuosien varrella syntynyt paljon päällekkäisyyksiä, josta syystä valikoima optimoidaan tarkoituksenmukaiseksi syksyn 2015 aikana.

Lisätiedot

IMPRESSIVO -asennuskalusteet Tuotevalikoiman optimointi

IMPRESSIVO -asennuskalusteet Tuotevalikoiman optimointi Tuotetiedote 10/2015 IMPRESSIVO -asennuskalusteet Impressivo-tuotevalikoimaa optimoidaan syksyn 2015 aikana. Muutoksen tavoitteena on selkeyttää tuotevalikoimaa ja parantaa tuotteiden saatavuutta. Keskeiset

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. Termostaatti A2000 (L, H ja RVT)

ASENNUSOHJE. Termostaatti A2000 (L, H ja RVT) ASENNUSOHJE Termostaatti A2000 (L, H ja RVT) KÄYTTÖKOHTEET Lattialämmityksen ohjaus A2000 on varmatoiminen ja asennusystävällinen termostaatti, esimerkiksi lattialämmityksen ohjaamiseen. Termostaatti pitää

Lisätiedot

K.1 VA LKOINE N BERKER 1:1

K.1 VA LKOINE N BERKER 1:1 1:1 BERKER K.1 VA LKOINE N Berker K.1 edustaa Berkerin tuoreinta muotokieltä ja täyttää sekä rakentajien että arkkitehtien toiveet ajattomasta, selkeästä ja tyylikkäästä suunnittelusta. Sarjan muotokielen

Lisätiedot

IMPRESSIVO -asennuskalusteet Tuotevalikoiman optimointi

IMPRESSIVO -asennuskalusteet Tuotevalikoiman optimointi Tuotetiedote 10/2015 IMPRESSIVO -asennuskalusteet Impressivo-tuotevalikoimaa optimoidaan syksyn 2015 aikana. Muutoksen tavoitteena on selkeyttää tuotevalikoimaa ja parantaa tuotteiden saatavuutta. Keskeiset

Lisätiedot

19. ELKO Pistorasia 1-os- maad. IP21

19. ELKO Pistorasia 1-os- maad. IP21 19. ELKO Pistorasia 1-os- maad. IP21 19.1 Pistorasia 1-os- maad. IP21 Pinta-asennettava, 1-osainen pistorasia kuiviin tiloihin. Ruuviliittimin. 16 A, 250V. Sulkulaittein, suojamaadoitettu. Taustalevyllä.

Lisätiedot

Nurkka-Jussi Termostaatit

Nurkka-Jussi Termostaatit Asennuskalusteet ja -tarvikkeet Tuoteuutuudet 1/2011 Tuoteuutuudet 1/2011 01 02 03 Nurkka-Jussi Termostaatit Impressivo Jussi-asennuskalusteiden uutuudet antavat kulmaasennuksiin uusia mahdollisuuksia

Lisätiedot

Onnistu joka kerta. Tutustu uuteen sähköasennuskalusteiden mallistoomme: Exxact ja Renova pintaasennuskalusteet. se.com/fi

Onnistu joka kerta. Tutustu uuteen sähköasennuskalusteiden mallistoomme: Exxact ja Renova pintaasennuskalusteet. se.com/fi Onnistu joka kerta Tutustu uuteen sähköasennuskalusteiden mallistoomme: ja Renova pintaasennuskalusteet sekä pintaasennusrasiat kiinteällä kehyksellä. se.com/fi Sopii loistavasti mihin tahansa sisustukseen

Lisätiedot

YLELLISTÄ MUKAVUUTTA KOTIISI EIB/KNX-taloautomaatio

YLELLISTÄ MUKAVUUTTA KOTIISI EIB/KNX-taloautomaatio YLELLISTÄ MUKAVUUTTA KOTIISI EIB/KNX-taloautomaatio 1 Ensto Busch-Jaeger Oy 2 Haluatko mukavamman elämän? liiketunnistimet sytyttävät valot autotalliin, tuulikaappiin ja keittiöön saapuessasi kotiin saat

Lisätiedot

SÄHKÖKALUSTESARJA LAATUA, TYYLIÄ, KOHTUULLINEN HINTA JA HELPPO ASENNUS

SÄHKÖKALUSTESARJA LAATUA, TYYLIÄ, KOHTUULLINEN HINTA JA HELPPO ASENNUS SÄHKÖKALUSTESARJA LAATUA, TYYLIÄ, KOHTUULLINEN HINTA JA HELPPO ASENNUS Etman Sähkökalustesarjan tyylikäs muotoilu antaa loppukuluttajalle käsityksen myös tuotteiden korkeasta laadusta. Tuoteperhe käsittää

Lisätiedot

ELIT IHC -ohjauskeskukset Helpoin ratkaisu nykyaikaisen pientalon sähköistykseen.

ELIT IHC -ohjauskeskukset Helpoin ratkaisu nykyaikaisen pientalon sähköistykseen. ELIT IHC -ohjauskeskukset Helpoin ratkaisu nykyaikaisen pientalon sähköistykseen. ELIT IHC helpoin ratkaisu nykyaikaisen pientalon sähköistykseen Pientalon rakentajat vaativat tänä päivänä sähköistykseltä

Lisätiedot

Luotettava ja kilpailukykyinen kaapelointijärjestelmä

Luotettava ja kilpailukykyinen kaapelointijärjestelmä Luotettava ja kilpailukykyinen kaapelointijärjestelmä Suojaamaton Cat6-kaapelointiratkaisu n Suojattu Cat6 A -kaapelointiratkaisu Oy Nylund-Group Ab, Tietoverkot ja Valaistus Masalantie 375 02430 MASALA

Lisätiedot

ABB Busch-Jaegerin kattava saneerausvalikoima. Sähkökalusteet pintaremontista laajaan saneeraukseen

ABB Busch-Jaegerin kattava saneerausvalikoima. Sähkökalusteet pintaremontista laajaan saneeraukseen ABB Busch-Jaegerin kattava saneerausvalikoima Sähkökalusteet pintaremontista laajaan saneeraukseen Uusi sähköasennuskalusteiden saneerauspaketti tehostaa työtä ja auttaa pärjäämään paremmin niin saneerauspuolella

Lisätiedot

T E E T S U L A K S U N N E S A

T E E T S U L A K S U N N E S A ASENNUSKALUSTEET OLE YKSILÖLLINEN ME KAIKKI OLEMME YKSILÖLLISIÄ. ELÄMÄNTAPAMME, MAKUMME JA MIELTYMYKSEMME OVAT YKSILÖLLISIÄ. KODISSAMME YKSILÖLLISYYTEMME NÄKYY PARHAITEN. JOKAINEN BERKER KALUSTEPERHE

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

UrbanoTM uusi IP44 mallisto

UrbanoTM uusi IP44 mallisto UrbanoTM uusi IP44 mallisto Urbano TM Uudet IP44 mallit Urbano tarjoaa parasta nykyteknologiaa. IP44 kotelointiluokan ansiosta se täyttää kaikki vaatimukset sisä- ja ulkoasennuksiin. Urbano on Legrand-laatua

Lisätiedot

Jussi ja IMPRESSIVO Ratkaisut saneeraukseen

Jussi ja IMPRESSIVO Ratkaisut saneeraukseen Jussi ja IMPRESSIVO Ratkaisut saneeraukseen IMPRESSIVO, carat, future linear ja Vahti-Jussi ovat ABB:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. 2 Asennuskalusteet Ratkaisut saneeraukseen 2014 Saneeraus viimeistellään

Lisätiedot

Turvallisuutta kotiin ABB-Welcome

Turvallisuutta kotiin ABB-Welcome Turvallisuutta kotiin ABB-Welcome ABB-Welcome Omakotitalon ovipuhelinjärjestelmä Nykymaailmassa on hyvä tietää kenelle ovensa avaa. Laadukkaalla videotunnistuksella voidaan varmistaa kodin turvallisuus.

Lisätiedot

Paras tulos tehdään laatutuotteilla

Paras tulos tehdään laatutuotteilla Paras tulos tehdään laatutuotteilla schneider-electric.fi Suosituimmat 100 tuotetta 3 Sisällysluettelo Sähköasennuskalusteet Exxact 4 5 Elko 6 7 Artic 7 Yleiskaapelointijärjestelmä Actassi 8 Asennustarvikkeet

Lisätiedot

Sähkökalustesarja. Valaisinpistotulppa tavallinen, 6A 250V~, 2-napainen, ruuviliitin. Valaisinpistotulppa maadoitettu, Valaisinpistotulppa kruunu,

Sähkökalustesarja. Valaisinpistotulppa tavallinen, 6A 250V~, 2-napainen, ruuviliitin. Valaisinpistotulppa maadoitettu, Valaisinpistotulppa kruunu, SÄHKÖKALUSTESARJA KUVASTO 2019 Etman n tyylikäs muotoilu antaa loppukuluttajalle käsityksen myös tuotteiden korkeasta laadusta. Tuoteperhe käsittää pinta- ja uppokalusteet: kytkimet, pistorasiat ja valaisinpistotulpat,

Lisätiedot

MODULIPOHJAINEN OHJAUSKOTELO HUONETILOIHIN

MODULIPOHJAINEN OHJAUSKOTELO HUONETILOIHIN MODULIPOHJAINEN OHJAUSKOTELO HUONETILOIHIN Busch-Installationsbus EIB Ensto Busch-Jaeger Oy 2 Modernia taloautomaatiota Busch-Installationsbus EIB-väylätekniikalla EIB European Installation Bus on väyläpohjainen

Lisätiedot

bulldog Ryhmäkeskukset IP30 pinta- ja uppo-asennukseen Ominaisuuksia Teknisiä etoja

bulldog Ryhmäkeskukset IP30 pinta- ja uppo-asennukseen Ominaisuuksia Teknisiä etoja bulldog Ryhmäkeskukset IP30 pinta- ja uppo-asennukseen Ominaisuuksia Uppoasennuksessa keskus kiinnitetään suoraan seinärakenteisiin jolloin upotussyvyys on 100 mm. Pinta-asennuksessa keskus kiinnitetään

Lisätiedot

ABB Busch-Jaeger Oy BUSCH-JAEGER TUOTEUUTISIA TUOTEUUTISIA 04/2009. Kosti sarja ulkonäkö ja tuotevalikoima uudistuu

ABB Busch-Jaeger Oy BUSCH-JAEGER TUOTEUUTISIA TUOTEUUTISIA 04/2009. Kosti sarja ulkonäkö ja tuotevalikoima uudistuu TUOTEUUTISIA 04/2009 Kosti sarja ulkonäkö ja tuotevalikoima uudistuu Asennuskalusteiden Jussi ja Impressivo sarjoihin Kellokytkin 0-luokan pistorasia Europistorasia Systimax RJ-45 telerasia Jussi sarjaan

Lisätiedot

Työpistejakelujärjestelmät

Työpistejakelujärjestelmät Käytännöllisiä ja joustavia: työpistejakelujärjestelmät jokaista kirjoituspöytää varten Kun kyse on työpisteiden varustamisesta sähkö- ja dataliitännöillä, Hagerin ratkaisut ovat lähes ohittamattomia:

Lisätiedot

6.5 VALAISTUSASENNUKSET

6.5 VALAISTUSASENNUKSET 6.5 VAAISTUSASEUKSET imitys numero piirrosmerkki Periaate Valaistuskytkimet ja valaistuskytkennät Seuraavassa taulukossa etetään tavallimpien valaistuskytkimien nimitykset, piirrosmerkit ja johdotuskaaviot.

Lisätiedot

remontin teko on mukavaa ja nopeaa

remontin teko on mukavaa ja nopeaa PINTA-ASENNUSKALUSTEET remontin teko on mukavaa ja nopeaa VALINTATAULUKKO OTEO KOJERUNGOILLE Toiminto Kivi Koottu Irrallinen Koottu Kytkimet 10 AX - 250 V~ Vaihtokytkin 860 01 (1) 861 01 (1) 862 01 Kaksinapainen

Lisätiedot

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin R TaloauT omaat io Jokaiseen kotiin ja budjettiin Zennio tekee kodistasi nykyaikaisen ja mukavan. Samalla säästät nyt ja tulevaisuudessa. Taloautomaatio jokaiseen kotiin ja budjettiin. Oma koti suunnitellaan

Lisätiedot

ASENNUSOHJE Lattialämmitystermostaatti A2015

ASENNUSOHJE Lattialämmitystermostaatti A2015 ASENNUSOHJE Lattialämmitystermostaatti A2015 KÄYTTÖKOHTEET Lattialämmityksen ohjaus Uppoasennettava termostaatti lattialämmityksen ohjaamiseen. Termostaatti pitää huolen, että huoneessa pysyy koko ajan

Lisätiedot

LFS Rapid 45 johtokanavat, PVC ja alumiini

LFS Rapid 45 johtokanavat, PVC ja alumiini LFS Rapid 45 johtokanavat, PVC ja alumiini GEK Rapid 45 johtokanavat, valintataulukko Johtokanava Johtokanava kansineen l=2m Kansituki Sisäkulma, sivut l=175mm Ulkokulma, sivut =175mm Päätykappale, vasen

Lisätiedot

Uudet säädettävät koje- ja remonttirasiat Joustavuutta erilaisiin asennustilanteisiin

Uudet säädettävät koje- ja remonttirasiat Joustavuutta erilaisiin asennustilanteisiin Uudet säädettävät koje- ja remonttirasiat Joustavuutta erilaisiin asennustilanteisiin Runsaasti asennustilaa Soveltuu haastavissakin asennustilanteissa Rasiayhdistelmien teko entistä helpompaa 2 UUDET

Lisätiedot

Tietoverkkotuotteet. Suojaamaton Cat6-kaapelointiratkaisu Suojattu Cat6 A. -kaapelointiratkaisu

Tietoverkkotuotteet. Suojaamaton Cat6-kaapelointiratkaisu Suojattu Cat6 A. -kaapelointiratkaisu Tietoverkkotuotteet Suojaamaton Cat6-kaapelointiratkaisu Suojattu Cat6 A -kaapelointiratkaisu Suojaamaton Cat6-kaapelointiratkaisu Parikaapelit Suojaamattomat Cat6 U/UTP-parikaapelit nousu- ja kerroskaapelointiin.

Lisätiedot

03/2018 ABB:n uusi ja innovatiivinen kojerasia. Säädettävällä asennusrenkaalla

03/2018 ABB:n uusi ja innovatiivinen kojerasia. Säädettävällä asennusrenkaalla 03/2018 ABB:n uusi ja innovatiivinen kojerasia Säädettävällä asennusrenkaalla Hyödyt Asennusrenkaan rakenteen ansiosta korkeuden säätö on helppoa, nopeaa ja luotettavaa. Säätömahdollisuus 1-2:lle kipsilevyseinille.

Lisätiedot

OLE YKSILÖLLINEN JOS HALUAT, ETTÄ KYTKIMESI OSAA TULEVAISUUDESSA HIEMAN ENEMMÄN, TUTUSTU MYÖS TALOAUTOMAATIOESITTEISIIMME.

OLE YKSILÖLLINEN JOS HALUAT, ETTÄ KYTKIMESI OSAA TULEVAISUUDESSA HIEMAN ENEMMÄN, TUTUSTU MYÖS TALOAUTOMAATIOESITTEISIIMME. ASENNUSKALUSTEET OLE YKSILÖLLINEN ME KAIKKI OLEMME YKSILÖLLISIÄ. ELÄMÄNTAPAMME, MAKUMME JA MIELTYMYKSEMME OVAT YKSILÖLLISIÄ. KODISSAMME YKSILÖLLISYYTEMME NÄKYY PARHAITEN. JOKAINEN BERKER KALUSTEPERHE JA

Lisätiedot

Uutuus IP65 Kalvojakorasia KR14

Uutuus IP65 Kalvojakorasia KR14 Uutuus IP65 Kalvojakorasia KR14 schneider-electric.fi 2 Uutuus IP65 Kalvojakorasia KR14 Valikoima värejä Jakorasia KR14 on saatavilla valkoisena, antrasiittina ja harmaana, mikä tekee siitä sopivan useimpiin

Lisätiedot

SÄHKÖKALUSTESARJA LAATUA, TYYLIÄ, KOHTUULLINEN HINTA JA HELPPO ASENNUS

SÄHKÖKALUSTESARJA LAATUA, TYYLIÄ, KOHTUULLINEN HINTA JA HELPPO ASENNUS SÄHKÖKALUSTESARJA LAATUA, TYYLIÄ, KOHTUULLINEN HINTA JA HELPPO ASENNUS Etman Sähkökalustesarjan tyylikäs muotoilu antaa loppukuluttajalle käsityksen myös tuotteiden korkeasta laadusta. Tuoteperhe käsittää

Lisätiedot

Mukavuus Turvallisuus Tehokkuus Muotoilu Liitettävyys

Mukavuus Turvallisuus Tehokkuus Muotoilu Liitettävyys Mukavuus Turvallisuus Tehokkuus Muotoilu Liitettävyys 1 Vaihtoehto tavanomaiselle 2 Schneider Electric IDEA kuvasto Exxact 4-9 Uudenlainen sähkökalustesarja Sinun kotisi, sinun tyylisi Nykyaikaisessa kotitaloudessa

Lisätiedot

OBOn lattia-asennusjärjestelmän tuotteet

OBOn lattia-asennusjärjestelmän tuotteet OBOn lattia-asennusjärjestelmän tuotteet 1 Lattiakanavat, pintavaluun upotettavat 7 1 2 Lattiakanavat ISO A, pinnalliset, avattavalla kannella Säädettävät valurasiat ja valukehykset Kansi/asennuskehykset,

Lisätiedot

Tietoverkkotekniikka

Tietoverkkotekniikka R16 Tietoverkkotekniikka Multimediajärjestelmät älykkäisiin asuntoihin Nykyään meillä on kotona erikseen tietoverkkoliitin jokaista käyttöaluetta kohden. Asunnot on usemmiten varustettu sekä puhelin- että

Lisätiedot

Exxact sähkökalusteet. Tuoteluettelo 2011

Exxact sähkökalusteet. Tuoteluettelo 2011 Exxact sähkökalusteet Tuoteluettelo 2011 2 Exxact Helpottaa työtäsi Vaatimukset täyttävä asennusjärjestelmä! Nykyaikaisessa kotitaloudessa on keskimäärin 60 sähkölaitetta ja konttoreissa vielä useampia.

Lisätiedot

ARSYS BERKER VALKOINEN 1:1

ARSYS BERKER VALKOINEN 1:1 1:1 BERKER ARSYS VALKOINEN Berker Arsys -sarjan muodon, materiaalin ja toiminnallisuuden harmoninen vuorovaikutus vastaa kaikkein korkeimpiinkin vaatimuksiisi. Elegantti muotoilu sekä ajattomuus väreissä

Lisätiedot

20-25 KYTKIMET, PISTORASIAT, PISTOKKEET JA

20-25 KYTKIMET, PISTORASIAT, PISTOKKEET JA KYTKIMET, PISTORASIAT, PISTOKKEET JA JATKOJOHDOT SCHNEIDER ELECTRIC ASENNUSKALUSTEET ARTIC Kytkimet IP21 Artic-kytkimet keskiölevyllä 70 mm x 70 mm, 16 A 250 V, IP21. Kytkimissä on jousiliittimet ja kaksi

Lisätiedot

bulldog -tuoteperhe Ryhmäkeskukset IP30 pinta- ja uppo-asennukseen

bulldog -tuoteperhe Ryhmäkeskukset IP30 pinta- ja uppo-asennukseen bulldog -tuoteperhe Ryhmäkeskukset IP30 pinta- ja uppo-asennukseen Ominaisuuksia Uppoasennuksessa keskus kiinnitetään suoraan seinärakenteisiin jolloin upotussyvyys on 100 mm. Pinta-asennuksessa keskus

Lisätiedot

TIDOMAT smartone - etälukija MIFARE

TIDOMAT smartone - etälukija MIFARE TIDOMAT smartone - etälukija MIFARE SO-3393 (Mifare ) Tyylikkäästi muotoiltu etälukija taustavalaistulla kosketusnäppäimistöllä. MIFARE tyyppisille etälukutunnistimille. Vihreä, keltainen tai punainen

Lisätiedot

Moduulikojeet ja kotelot. Answers for industry.

Moduulikojeet ja kotelot. Answers for industry. Moduulikojeet ja kotelot Answers for industry. s 2 Sisältö Minikotelo IP40/IP54...2 Upotettava kotelo SIMBOX 63 IP30, valkoisella ovella...2 Pinnallinen kotelo SIMBOX 63 IP30, pohjalevyllä...2 Upotettava

Lisätiedot

Fibox Piharasiat Uusi laajempi valikoima

Fibox Piharasiat Uusi laajempi valikoima Fibox Piharasiat Uusi laajempi valikoima FIBOX PIHARASIAT Nopeasti asennettavilla Fibox-piharasioilla suuretkin sähköistysprojektit hoituvat vaivattomasti. Fibox-piharasiat ovat oikea ratkaisu piha-alueiden

Lisätiedot

ELKO. RS16 asennuskalusteet. No sehän kävi elkosti

ELKO. RS16 asennuskalusteet. No sehän kävi elkosti ELKO RS16 asennuskalusteet No sehän kävi elkosti Sisällys: Uppoasennettavat kytkimet ja tarvikkeet... 4 Peitelevyt... 9 Pinta-asennuskehykset... 11 Lista-asennuskotelot... 12 Uppoasennettavat pistorasiat...

Lisätiedot

Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe

Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe Edustavaa energiatehokkuutta AVD-valaisinperhe Yhdenmukaista tyylikkyyttä kaikkiin tiloihin Tilan, muodon ja valon energiatehokasta laatua. 550 mm 370 mm 2 190 mm AVD190 AVD370 AVD550 Enston AVD-valaisinperhe

Lisätiedot

Kauko-ohjattua CONNECT-välipistoketta, yleiskäyttöistä valonsäädintä nimitetään jatkossa vain välipistokkeeksi. Välipistokkeen avulla voidaan kytkeä

Kauko-ohjattua CONNECT-välipistoketta, yleiskäyttöistä valonsäädintä nimitetään jatkossa vain välipistokkeeksi. Välipistokkeen avulla voidaan kytkeä Kauko-ohjattua CONNECT-välipistoketta, yleiskäyttöistä valonsäädintä nimitetään jatkossa vain välipistokkeeksi. Välipistokkeen avulla voidaan kytkeä ja säätää ulkoisia valaisimia (katso teknisiä tietoja)

Lisätiedot

ValenaTM käytännöllinen valikoima kestää jokapäiväisessä käytössä

ValenaTM käytännöllinen valikoima kestää jokapäiväisessä käytössä ValenaTM käytännöllinen valikoima kestää jokapäiväisessä käytössä ASENNUSKALUSTEET ASUIN- JA TOIMISTOTALOIHIN Täydellinen valinta nykyajan asennuksiin Asiakkaiden vaatimukset kasvavat samaan tahtiin teknologisen

Lisätiedot

Pienjännitetuotteet, Yhdistelmämerkkivalot FI 13_08 System pro M compact E219 LED-Yhdistelmämerkkivalot

Pienjännitetuotteet, Yhdistelmämerkkivalot FI 13_08 System pro M compact E219 LED-Yhdistelmämerkkivalot Pienjännitetuotteet, Yhdistelmämerkkivalot FI 13_08 System pro M compact E219 LED-Yhdistelmämerkkivalot Paremmat ominaisuudet pienemmässä koossa Tehokas tilansäästö 9 mm:n levyiset ABB:n LED-merkkivalot

Lisätiedot

Sähkökiukaat. Älykäs. Ja kaunis.

Sähkökiukaat. Älykäs. Ja kaunis. Sähkökiukaat Älykäs. Ja kaunis. Tulikivi Sauna. Uuden ajan saunanautinto. Tulikivi SAUNA tarjoaa uuden ajan saunanautintoja. Ennennäkemättömän moderni muotoilu ja innovatiiviset elektroniikkaratkaisut

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. Lattialämmitystermostaatti PST FS-2020

ASENNUSOHJE. Lattialämmitystermostaatti PST FS-2020 ASENNUSOHJE Lattialämmitystermostaatti PST FS-2020 KÄYTTÖKOHTEET Lattialämmityksen ohjaus PST FS-2020 on elektroninen lattiatermostaatti luotettavaan lämmityksen ohjaukseen. Termostaattia voidaan käyttää

Lisätiedot

Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle TURVALLISUUSTIETOJA

Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle TURVALLISUUSTIETOJA Lue huolella koko käyttöohje ennen tuotteen käyttöönottoa. Muista säästää käyttöohje tulevaisuuden varalle Pidätämme kaikki oikeudet teknisten tietojen muutoksiin, emme myöskään vastaa mahdollisista teksti

Lisätiedot

bulldog Ryhmäkeskukset IP30 pinta- ja uppo-asennukseen

bulldog Ryhmäkeskukset IP30 pinta- ja uppo-asennukseen bulldog Ryhmäkeskukset IP30 pinta- ja uppo-asennukseen Ominaisuuksia Uppoasennuksessa keskus kiinnitetään suoraan seinärakenteisiin jolloin upotussyvyys on 100 mm. Pinta-asennuksessa keskus kiinnitetään

Lisätiedot

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Thermocassette 300 600 W Sähkölämmitys 4 mallit Thermocassette Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Käyttökohteet Thermocassette on tarkoitettu toimistojen, kylpyhuoneiden, koulujen

Lisätiedot

DUCTEL Twist asennusohje

DUCTEL Twist asennusohje C M Y CM MY CY CMY K DUCTEL Twist asennusohje Yleistä Asennuksissa on noudatettava asianomaisen maan asennus-/sähköturvallisuusmääräyksiä, Suomessa SFS 6000. Nordic Aluminium Oyj ei vastaa muutetuista

Lisätiedot

ADAX CLEA ADAX DESIGN LÄMMITTIMET

ADAX CLEA ADAX DESIGN LÄMMITTIMET ADAX CLEA ADAX DESIGN LÄMMITTIMET ADAX NEO DESIGN LÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla

Lisätiedot

Uudet peruskeskukset. Suunnittelemme asiat kestämään. ensto.fi. Olemme päivittäneet Esteri- ja Waltteriperuskeskuksemme

Uudet peruskeskukset. Suunnittelemme asiat kestämään. ensto.fi. Olemme päivittäneet Esteri- ja Waltteriperuskeskuksemme Uudet peruskeskukset Suunnittelemme asiat kestämään Olemme päivittäneet Esteri- ja Waltteriperuskeskuksemme vastaamaan entistä paremmin tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeita. ensto.fi Enston sähkökeskukset

Lisätiedot

gamma Modulikotelot pinta-asennukseen 63A, IP 30

gamma Modulikotelot pinta-asennukseen 63A, IP 30 gamma Modulikotelot pinta-asennukseen 6A, IP 0 Modulikotelo 1 - -rivisenä Kotelot pinta-asennukseen. Eri kotelovaihtoehtoja 1- ja 18-modulia leveänä. Asentajaystävälliset kaapeliläpiviennit kaikilta sivuilta.

Lisätiedot

2015 VA L O A M E T R E I T T Ä I N

2015 VA L O A M E T R E I T T Ä I N 2015 VALOA METREITTÄIN 4 VALOA METREITTÄIN Valonauhoilla voi tuottaa vaihtelua loputtomasti portaiden alle, ikkunoihin, kalusteisiin, taulujen taakse, peileihin ja kattolistoihin. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja

Lisätiedot

Helawrap halkaistu kaapelisidontajärjestelmä

Helawrap halkaistu kaapelisidontajärjestelmä Helawrap-järjestelmä on kätevä ratkaisu kaapeleiden niputtamiseen ja suojaamiseen. Mainion profiilin ja asennustyökalun ansiosta myös pitkät kaapelipituudet ovat helppoja ja nopeita asentaa. Kaapeleita

Lisätiedot

Pienjännitetuotteet, Huoneisto 1FI10_11. Saneeraus- ja huoneistokeskukset Kerros- ja rivitalot

Pienjännitetuotteet, Huoneisto 1FI10_11. Saneeraus- ja huoneistokeskukset Kerros- ja rivitalot Pienjännitetuotteet, Huoneisto 1FI10_11 Saneeraus- ja huoneistokeskukset Kerros- ja rivitalot 2 ABB Pienjännitetuotteet, Huoneistokeskukset Sisällysluettelo Yleistä... 4 Lajimerkkiavain... 5 Saneerauskeskukset...

Lisätiedot

17. Viestintä TV/radio-liitin kulma valkoinen 1 uros- ja 1 naarasliitin. 720571 IP-pakkaus 5 120mm 80mm 20mm 0,027Kg

17. Viestintä TV/radio-liitin kulma valkoinen 1 uros- ja 1 naarasliitin. 720571 IP-pakkaus 5 120mm 80mm 20mm 0,027Kg 17. Viestintä TV/radio-liitin kulma valkoinen 1 uros- ja 1 naarasliitin 17.1 TV/radio-liitin kulma valkoinen 1 uros- ja 1 naarasliitin Asennetaan antennijohtoon 720571 IP-pakkaus 5 120mm 80mm 20mm 0,027Kg

Lisätiedot

Mittalaitepöydät. Tuoteluettelo

Mittalaitepöydät. Tuoteluettelo 1 Mittalaitepöydät Tuoteluettelo 2 SÄHKÖTYÖPÖYDÄT... 3 MITTALAITEPÖYDÄT... 4 KORKEA MITTALAITEPÖYTÄ TM-MLP/K1,8... 4 MITTALAITEPÖYTÄ TM-MLP/M1,8... 5 MOOTTOROITU MITTALAITEPÖYTÄ TM-MLP/MO... 6 KALLISTUVA

Lisätiedot

Plus. Inspiroiva designsarja. schneider-electric.fi

Plus. Inspiroiva designsarja. schneider-electric.fi Plus Inspiroiva designsarja schneider-electric.fi 2 I Elko Plus I Inspiroiva design-sarja Sisällys Inspiroidu... 4 Jännittävä design... 6 Käyttäjäystävällistä teknologiaa tyylistä tinkimättä... 8 Täydellinen

Lisätiedot

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT HALOGEENI ALASVALOT Halogeenivalonlähde voi monessa tapauksessa korvata hehkulampun ja samalla saat enemmän valoa ja pidemmän eliniän. Pidempi elinikä tarkoittaa myös alhaisempia huoltokustannuksia. Yksi

Lisätiedot

Uudet Golf-modulikotelot. Sarjat VS ja VF

Uudet Golf-modulikotelot. Sarjat VS ja VF Uudet Golf-modulikotelot Sarjat VS ja VF Uusi Golf Inspiraatio innovaation lähteenä Uusi Golf. Yksinkertaisesti enemmän: enemmän ideaa, enemmän joustavuutta. Aivan uusi konsepti, jossa lukematon määrä

Lisätiedot

Lyhytluettelo 2010 - Johtokanavajärjestelmät Toimistojakelu ja asennuskanavat

Lyhytluettelo 2010 - Johtokanavajärjestelmät Toimistojakelu ja asennuskanavat Lyhytluettelo 2010 - Johtokanavajärjestelmät Toimistojakelu ja asennuskanavat Johtokanavajärjestelmät BRP65130 BRP65170 BRP651304 G40019010 G43019010 G43039010 G4703 GT451 LFR20020 LFC10015 BRP johtokanavat,

Lisätiedot

Ensto-valaistus. Toimiva kokonaisuus 8.4.2009 BUILDING TECHNOLOGY 1

Ensto-valaistus. Toimiva kokonaisuus 8.4.2009 BUILDING TECHNOLOGY 1 Ensto-valaistus Toimiva kokonaisuus 8.4.2009 BUILDING TECHNOLOGY 1 Miksi Ensto-valaistus Laaja valikoima ratkaisuja koteihin ja kiinteistöihin Energiatehokkuus Toimivuus Taloudellisuus Ilkivallan ehkäisy

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

Exxact sähkökalusteet. Tuoteluettelo 2014

Exxact sähkökalusteet. Tuoteluettelo 2014 Exxact sähkökalusteet Tuoteluettelo 2014 2 Exxact Helpottaa työtäsi Esittely sivu 4 Tuoteluettelo sivu 35 sivu 85 Sähkönumerot sivu 169 3 Vaatimukset täyttävä asennusjärjestelmä! Nykyaikaisessa kotitaloudessa

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

MINIKANAVA ATRIANE. Tekniset tiedot UUTUUS!

MINIKANAVA ATRIANE. Tekniset tiedot UUTUUS! MINIKANAVA ATRIANE Tekniset tiedot UUTUUS! SISÄLTÖ Yleistä Profiilit 4. Rakenne 4. Koot 4 Tarvikkeet 5. Pääty 5.. Päädyn asennus 5. Sauman peite 5.. Sauman peitteen asennus 5. Säädettävä sisäkulma 6..

Lisätiedot

Ristikytkentä- ja laitekaapelit

Ristikytkentä- ja laitekaapelit Ristikytkentä- ja laitekaapelit LexCom 125 Cat 5 suojaamaton ristikytkentäkaapeli Kytkentäkaapeli Cat 5e, suojaamaton (UTP, U-UTP) Suojaamaton kytkentäkaapeli valetuilla liittimillä. Valaminen antaa erittäin

Lisätiedot

Hätäkutsujärjestelmä on kaapeloitu kutsujärjestelmä joka koostuu seuraavista laitteista: Merkkivalo (LS)

Hätäkutsujärjestelmä on kaapeloitu kutsujärjestelmä joka koostuu seuraavista laitteista: Merkkivalo (LS) Hätäkutsupakkaus Tyyppi: 5200 xx Pakkaus koostuu: erkkivalo Tyyppi: 5203 xx Vetonarupainike Tyyppi: 5202 xx Sammutuspainike Tyyppi: 5201 xx Teholähde Tyyppi: 5204 xx Täydentävät tuotteet (eivät kuulu toimitukseen):

Lisätiedot