ULVILAN SEURANTALOT 2014

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ULVILAN SEURANTALOT 2014"

Transkriptio

1 ULVILAN SEURANTALOT 2014

2 HARJUNPÄÄN TYÖVÄEN- TALO eli TORPPA os. Harjatie 7 tai Vanhatie 14, Harjunpää Rakennusvuosi: 1914 Rakennuttaja: Harjunpään työväenyhdistys ry. Rakennus täyttää v. ja on ainoa Harjunpään palosta selvinnyt rakennus Harjunpäässä senaikaisessa muodossaan. Rakennusmateriaalit: hirsi, lautaverhous ja luonnonkivi Kunnostukset: wc:t, lattia, näyttämö, vesi ja viemäri, ulkolaidoitus, katon maalaus, salin seinät ja katto, lämmitysjärjestelmä, takat ja sähköpuhaltimet kalusteet uusittu ja puuvajan kunnostus keittiö siirrettiin yläkerrasta alakertaan salin yhteyteen ja vaatesäilytys poistettiin Lämpöpuhaltimet, lattian kunnostus sekä eteisen korjaus Ulkoseinien ja katon maalaus. Käyttötarkoitus ja toiminta: Työväenyhdistyksen kokoontumis- ja juhlapaikka luvulla toiminut kylän nuorisotilana. Nykyisin juhlien ja erilaisten tilaisuuksien pitopaikka. Erityistä: talon yläkerrassa hyvin säilynyt esiintyjien maskeeraushuone 2

3 JUHLATALO 3 Tiedustelut ja varaukset: Seppo Virtanen gsm Vuokrahinnat: Vuorokausi 180, iltatilaisuudet 100. Aina tehdään asiakkaalle sopiva tarjous. Tilaisuudet: Häät, syntymäpäivät ja muut juhlatilaisuudet, huutokaupat, myyntitilaisuudet, kokoukset, tanssit, discot, peli-illat, näytelmät, ruokailutilaisuuksia, harjoitushuoneena, kursseja jne... Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu noin 80 henkeä. Ilman pöytiä noin 150 henkeä. Tilakuvaus: Esiintymislava, sali, eteistila, naulakot, keittiö. Keittiö: mikro- ja kiertoilmauuni, sähköhella, astianpesukone, kahvinkeitin ja loistava määrä kaappeja. Kahvikuppeja Piha-alue: Pihaan mahtuu n. 20 autoa. Pihaan on kulku kahden eri portin kautta Harjatieltä ja Vanhatieltä. Kadun varteen mahtuu lisää autoja. Lipputanko varustuksena. Ei muita oheispalveluita, tilaisuuksien järjestelyissä autetaan aina tarpeen mukaan.

4 4 PALUKSEN KYLÄTALO os. Mäkikyläntie, Palus Rakennusvuosi: 1915 Rakennuttaja: Paluksen työväenyhdistys, nykyinen omistaja Kullaan Sosiaali-demokraatit, vuokrattu Paluksen Nuorisoseuralle vuoteen 2048 asti. Suunnittelijat: Vihtori Lind ja Vihtori Toivonen (vastaavat mestarit) Rakennusmateriaalit: hirsi, lautaverhous Kunnostukset: Pärekatto huopakatoksi 1940, ulkoseinien laudoitus 1949, Paluksen Nuorisoseuran toteuttama peruskorjaus Käyttötarkoitus ja toiminta: Kokoontumis-, tapahtuma- ja juhlapaikka kevät-kesä- syksykäyttöön. Erityistä: Vuonna 1998 Timo Koivusalo kuvasi suuren osan elokuvansa Kulkuri ja Joutsen iltamakohtauksista Paluksen Kylätalolla. Lisäksi: Aikoinaan talon vahtimestarina oli pitkään naapurissa asunut Ilmari Koivunen. Hänen järjestyksen valvontansa oli erittäin tehokasta. Käsiinvalidina hänellä oli pronssinen rautakoukku, ja kun hän sen pukkasi häiritsijän kylkiluihin, se rauhoitti kummasti.

5 JUHLATALO 5 Tiedustelut ja varaukset: Tuija Molkkari , Joe Linnainsaari Vuokrahinnat: Paluksen Nuorisoseuran jäsenet 60, paluslaiset 100, muut 200. Hinnat ovat neuvoteltavissa. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu noin 100 henkeä. Ilman pöytiä noin 200 henkeä. Pöytiä on erikokoisia. Pöydät saa kasaan ja tuolit on pinottavia. Niitä myös vuokrataan. Tilakuvaus: Ulko-wc (siistit!), esiintymislava ja kaksi takahuonetta, eteisessä tilavat naulakot, sali tilava ja viihtyisä, säädettävä valaistus (himmennin ym.). Ilmalämpöpumppuja on kaksi. Keittiö: Kylmäsäilytystilaa runsaasti (mahtuu esim. isot täytekakut), 2010 uusitut kaksi kiertoilmauunia. Keittiö kooltaan melko pieni, suosittelemme ruokien valmistusta etukäteen muussa paikassa. Ei omaa astiastoa. Piha-alue: Kylätalo sijaitsee kauniin mäen päällä idyllisessä kylämaisemassa. Piha-alueelle mahtuu oikein parkkeerattuna paljonkin autoja. Lisää paikoitustilaa läheisen koulun pihassa. Oheispalvelut: Lisämaksusta vuokrataan isoa kaasugrilliä, 96 kupin kahvikeitintä, isoa ulkotelttaa. Vuoraajan on siivottava itse käytön jälkeen.

6 6 HARJULA os. Harjulantie 189, Kullaan Kangas Rakennusvuosi: 1926 Rakennuttaja: Suojeluskunta. Nykyisin talon omistaa Ulvilan kaupunki. Rakennusmateriaalit: lautarakenteinen Kunnostukset: 1978 talo kunnostettiin keskustanaisten aloitteesta kullaalaisten käyttöön talkoovoimin, jolloin taloon saatiin myös vesijohto. Uusi kunnostus 1996, jolloin salin sisäseinät ja kaikki ikkunat uusittiin, lämmitysjärjestelmä sekä keittiö pitopalvelun ohjeiden mukaisesti. Talo maalattiin ulkoa ja sisältä. Remontin yhteydessä rakennettiin myös sisävessat talon pääsisäänkäynti suljettiin tiejärjestelyiden vuoksi. Käyttötarkoitus ja toiminta: Rakennus valmistui 1926 suojeluskunnan taloksi ja se lahjoitettiin myöhemmin Kullaan kunnalle. Talo yritettiin myydä Kullaan Urheilijoille 1971, mutta kauppa peruuntui. Talo kunnostettiin 1978 talkoilla kullaalaisten käyttöön. Nykyään talon omistaa Ulvilan kaupunki ja siellä järjestetään tapahtumia ja esim. elokuvanäytöksiä. Myös harrastepiirit käyttävät taloa yksityisen juhlakäytön lisäksi.

7 JUHLATALO 7 Tiedustelut ja varaukset: T:mi Heikki Santa-Nokki tai gsm Vuokrahinnat: Vuokra 250 /tilaisuus (sis. alv 22%) Tilaisuudet: isot juhlat ja tilaisuudet, elokuvat, huutokaupat, tapahtumat, tanssi ja tanhu yms. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu noin 260 henkeä. Tilakuvaus: 15,15 m x 10,75 m sali, 10,75 m x 4,15 m näyttämö, eteisaula vaatesäilytyksineen, kahvio/ravintolatila tarjoilutiskillä, keittiö, parvi + 2 kpl kamareita. Keittiö: 2 kpl 60 cm kiertoilmauunihelloja, jää-viileäkaappi, kylmiö, tiskikone 1min pesuohjelmalla. Keittiö pitokokin suunnittelema, takahuone ja oma sisäänkäynti keittiöön. Piha-alue: Laaja piha-alue hiekkaharjulla. Pihaan mahtuu runsaat 100 autoa ja ulkovarastossa ulkokäyttöön sopivia pitkiä pihapöytiä ja penkkejä. Varustus: 32 kpl 6 henk. pöytiä, muovituoleja 151 kpl, selkänojallisia penkkejä 9 kpl, puhujapönttö, koivumetsä kulissit. Yläparvella 5 kpl 6 henk. pöytiä + 14 henk. pöytä, penkkejä 4 kpl. Suomen lippu 1 kpl, pölyimureita 2 kpl ja varalämmittimiä 3 kpl.

8 8 LEVANPELLON PIENVILJELIJÄIN TALO (PVY talo) os. Levanpellontie 302 Kullaa Rakennusvuosi: 1928 Suunnittelija ja rakennuttaja: Talolla ei ole varsinaista suunnittelijaa, Levanpellon Pienviljelijäin Yhdistyksen johtokunta on yhteisvastuullisesti päättänyt, minkälainen talo tehdään. Päätös tehty ja talo on valmistunut urakkakilpailun jälkeen syyskuussa 1928 (Huom! rakennusaika) Talon kuvaus edellä mainitun päätöksen mukaan: talosta tulee 10 x 20 metriä kooltaan, kaksinkertaisena, pystynostolla, höylälaudoista, välissä käytettään tervapahvia ja katto tehdään päreistä. Kivijalka tehdään sementistä 1:7 suhdetta hiekkaan ja sementtiin. Työ tehdään niin, että kivijalka on osittainen noin 1 metrin levyinen 18 snt ylhäältä paksu ja alhaalta 45 snt paksu leveten sisäpuolelle. Katto sekä nurkkauksiin tulevat piirut veistetään 5 x 5 tuumaa, välipiirut 5 x 4 tuumaa. Aluspohja tehdään hirsistä 6 x 6 tuumaa ja liitetään sivuparrujen väliin lohenpyrstöliitoksella. Haltijaniskoja on pantava 2 kpl. Eteishuoneen katto tehdään suoraviivainen Maantienpuoleiseen päähän tulee yläpäätyyn myös ikkuna. Edellä selostetuilla ehdoilla otti talon tehtäväkseen Paavo Kumlander alimmalla tarjouksella (markkaa) kaverina K. Tamminen. Kunnostukset: Talossa tehtiin 1980-luvun lopulla peruskorjaus, jossa mm vesikatto, ikkunat, lattiat ja keittiökalusteet uusittiin ja talo maalattiin sekä sisältä että ulkoa.

9 9 Taloon on 1990-luvulla valmistunut laajennusosa, jossa sijaitsevat WC-tilat ja ilmalämpökeskus. Käyttötarkoitus ja toiminta: Talo on tarkoitettu kylätaloksi. Siellä pidetään kokouksia, sukujuhlia, syntymäpäiviä, häitä, harrastuspiirejä yms. JUHLATALO Tiedustelut ja varaukset: Pertti Ojala gsm Vuokrahinnat: Vuokra 150 euroa /vrk. Lyhyistä tilaisuuksista neuvotellaan erikseen. Tilaisuudet: Pääasiassa kesäkäytössä, sopimuksen mukaan myös talvella. Talolla on järjestetty juhlia mm. häitä, sukujuhlia ja syntymäpäiviä, huutokauppoja, harrastuspiirejä ja kylätilaisuuksia. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu hyvin 100 henkeä. Ilman pöytiä tuolivarustuksella noin 150 henkeä. Tilakuvaus: Sisäwc:t, eteistilat, naulakko, näyttämö ja sali. Kaksi sisäänkäyntiä + takaovi keittiöön. Kalusto, pöydät ja tuolit uusittu Keittiö: Sähköliesi, mikro, jääkaappi, lämmin vesi. Keittiössä tarjoilutiski ja tilaa kattauksille. Astiasto: Kullaan Maatalousnaiset vuokraa 200 hengen astiastoa. Tiedustelut Anita Ahlqvist puh tai gsm Piha-alue: Piha-alue tilava, osittain sorastettu ja valaistu.

10 10 KAASMARKUN VPK TALO os. Kolipohjantie, Kaasmarkku Rakennusvuosi: 1910 Rakennuttaja: Kaasmarkun VPK Suunnittelija: K.V. Huhtala Rakennusmateriaalit: Kullaan Ahmauksesta ostettu vanha hirsiriihi sekä Kullaalta ostettua hirttä ja puutavaraa Kaasmarkun metsistä. Kunnostukset: 1925 rakennettiin keittiön kulmaukseen varastohuone ja vesikatto nostettiin vanhan katon harjalle asti. Tällöin talo sai yhtenäisen nelikulmaisen muodon. Lämmistyslaitteet kunnostettiin 1927, pärekatto uusittiin 1929 ja salin lattia perusteellinen korjaus ja laajennus VPK:n 50-vuotisjuhlaan. Seuraavat korjaukset Viimeisin suuri remontti , jolloin keittiö uusittiin suurtalouskeittiöksi ja näyttämö sai uuden ilmeen talo ehostettiin VPK:n 110-vuotisjuhlaan maalaamalla eteistilat ja korjaamalla wc:t. Kaikki korjaukset on tehty talkootyönä. Käyttötarkoitus ja toiminta: Talo on tehty vapaapalokunnan taloksi ja se on palvellut mm. erilasten juhlien ja tilaisuuksien pitopaikkana. Talolla on näytelty, näytetty elokuvat, pidetty kylän yhteiset joulujuhlat ja järjestetty tansseja, joissa moni pari on kohdannut toisensa.

11 JUHLATALO 11 Tiedustelut ja varaukset: Marja Anttila gsm Vuokrahinnat: Kesäkautena 250 /tilaisuus, lämmityskautena 300 /tilaisuus. Siivous kuuluu tilaisuuden järjestäjän huolehdittavaksi. Tilaisuudet: juhlat, tapahtumat, koulutustilaisuudet, suuret kokoukset yms. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu henkeä riippuen tanssitilan suuruudesta. Ilman pöytiä noin henkeä. Tilakuvaus: Eteisaula ja naulakkohuone, sali, suurtalouskeittiö ja ravintolasali, näyttämö sekä takahuone orkesterille. Keittiö: Nykyajan suurtalouskeittiön vaatimukset täyttävä. Varustus liesi, kiertoilmauuni, 2 kpl kylmäkaappeja, 2-pannuinen kahvinkeitin ja suurtaloustiskilinja. Talossa ei ole astiastoa eikä pöytäliinoja. Piha-alue: Piha-alue tilava ja talon pääsee ajamalla kiertämään. Oheispalvelut: Kaasmarkun maatalousnaiset vuokraavat 50 hengen ruokaastiastoa ja 100 hengen kahviastiastoa/maarit Tammelin gsm , Kaasmarkun Kyläyhdistys vuokraa puulämmitteistä isoa grilliä ja kesäaikaan telttasaunaa/gsm

12 12 Rakennuttaja: Vanhankylän työväenyhdistys ry. (yhd. perustamisvuosi 1905) Rakennusmateriaalit: hirsirakenteinen, peltivuorattu, laajennus lautarakenteinen, mutta pelti päällä VANHAN- KYLÄN TYÖVÄEN- TALO os. Kotoniityntie 9, Vanha-Ulvila Rakennusvuosi: 1908, siirretty nykyiselle paikalleen 1934 Kunnostukset: Talon peruskorjaus EU-rahoituksella/talkootyöllä Keittiö ja kahvio peruskorjattu. Juhlasalin lattia ja näyttämö lakattu ja maalattu. Asennettu ilmalämpöpumput parantamaan salin lämpötilaa ja sisäilman laatua. Remontin yhteydessä on huomioitu myös talon eri-ikäiset käyttäjät: esteettömän kulun ramppi talon sis.käynnin yhteydessä sekä lapsia varten hoitopöydät ja syöttötuolit (2kpl). Käyttötarkoitus ja toiminta: Talo on tehty työväenyhdistyksen kokoontumis- ja juhlatilaksi. Nykyisin taloa käyttävät niin yksityiset juhlien ja tilaisuuksien järjestäjät, kansalaisopisto kuin muutkin alueen yhdistykset työväenyhdistyksen lisäksi. Talolla on järjestetty 50-luvulla näyttämötoimintaa ja yleisiä tansseja vielä 70-luvulla. Erityistä: Näyttämön alla sijaitsee putka, johon talon pohjoispäädyn sisäänkäynnistä on aikoinaan viety tilaisuuksissa sopimattomasti käyttäytyneitä henkilöitä. Talon ympärillä on ollut urheilukenttä ja juoksurata. Kentällä on aikoinaan hypätty pituutta, korkeutta ja juostu. Kenttä on kadonnut pihapiiristä. Talon vintillä on asunut aikoinaan työväentalon talonmies. Nykyisin vintti on varastokäytössä.

13 JUHLATALO 13 Tiedustelut ja varaukset: Markku Heino Vuokrahinnat: 300 /juhla-/tapahtuma/tilaisuus (koko talo). Kokous- yms. käyttö sopimuksen mukaan Tilaisuudet: Talo on ympärivuotisessa käytössä. Talo soveltuu hyvin esim. häiden, hautajaisten, syntymäpäivien, erilaisten tilaisuuksien, kokousten ja tapahtumien järjestämiseen, jooga- yms. kerhoihin, huutokauppojen pitämiseen sekä kädentaitajien joulutorin pitämiseen. Taloon on esteetön kulku. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu istumaan henk. Tilakuvaus: Talo on hyvässä, siistissä ja toimivassa käytössä, pääosa remonteista (mm. keittiö uusittu kokonaan) suoritettu Sisäwc:t, esiintymislava lavastemaalauksineen 40/50 luvun taitteesta, sali (puulattia, paneeliverhous puoliväliin), eteistiloissa naulakot, lippuluukku ja vanha 60-luvun peili mainoksineen. Kahviossa tunnelmallinen takka ja toimivat, nykyaikaiset tarjoilutilat. Perheen pienimmille hoitopöydät ja syöttötuolit. Keittiö: Keittiötila on täysin uusittu Keittiössä jää-viileäkaappi, pieni pakastinkaappi, astianpesukone, puuhella ja sähköuuni. Piha-alue: hyvä, kuiva, kantava piha. Pihassa tilaa jopa sadalle autolle Oheispalvelut: Astiasto 120:le hengelle 30 ja pöytäliinat 30 + pesetys, ohraryynivellin tms. keitto soppatykillä tilauksesta (keitin + keittäjä 100 /pv). Vuokrattavissa myös juhlateltta 4x4m, hintaan 30.

14 14 ULVILAN NUORISO- SEURANTALO (NS-talo) os. Välmäntie, Ulvila Rakennusvuosi: 1913 Rakennuttaja: Ulvilan Nuorisoseura ry Rakennusmateriaali: hirsirakenne, peltivuorattu Sijainti: keskeisellä paikalla lähellä Friitalan keskustaa ja koulukeskusta Talon synty: Talo on rakennettu 1906 perustetun Ulvilan Nuorisoseuran toimi- ja tapahtumatilaksi. Rakennustyöt rahoitettiin lainalla ja tehtiin pääasiassa talkoovoimin. Seurantalon rakennushanke otettiin esille helmikuussa 1913 ja talon vihkiäisiä vietettiin saman vuoden elokuussa kaksipäiväisinä. Vihkiäisjuhlan ohjelmassa oli lauantaina näytelmä Onhan pappa sen sallinut ja sunnuntaina Minna Canthin Papin perhe. Talon rakentamista varten otettiin kaksi markan lainaa paikallisilta talollisilta Kalle Ali-Rantalalta ja Kaarle Laurilalta. Lainojen takaussitoumukseen saatiin 18 takaajan allekirjoitus. Enimmäkseen takaajat olivat suuren talojen isäntiä ja paikkakunnalla arvostettuja henkilöitä. Talon tontin seura lunasti omakseen vuonna Kunnostukset: Kunnostustoimenpiteitä talolle on tehty säännöllisin väliajoin sekä isommat peruskorjaukset vuosina 1950 ja Vuoden 1982 peruskorjauksen yhteydessä talo sai myös nykyisen peltivuorauksensa. Taloa kunnostetaan EU hankkeen puitteissa Hankkeena aikana on mm. vaihdettu peltikatto osittain, sisällä alakerrassa on uusittu/kunnostettu lähes kaikki pinnat, tehty tarvittavat korjaustyöt rakenteisiin, parannettu lämmitystä ja eristystä sekä uusittu keittiö kalusteineen. Käyttötarkoitus ja toiminta: Talo on toiminut Ulvilan Nuorisoseuran omana toimitilana tarjoten vuosien varrella toimitilat lukuisille nuorisoseuran harrastusryhmille samoin kuin

15 15 lukemattomille seuran järjestämille tilaisuuksille ja tapahtumille. Talon nykyinen käyttäjäkunta koostuu myös muista yhdistyksistä. JUHLATALO Tiedustelut ja varaukset: Ulvilan Nuorisoseura gsm , Vuokrahinnat: Vuokrahinta 400 euroa/koko viikonloppu, 200 euroa/lauantai tai sunnuntai sekä 150 euroa/arkipäivä. Säännöllisen käytön vuokrahinnat neuvoteltavissa erikseen. Tilaisuudet: Talo soveltuu monentyyppisten tilaisuuksien ja tapahtumien käyttöön ympäri vuoden. Tiloissa voi järjestää mm. hää- ja syntymäpäiväjuhlia, pikkujouluja, kyläjuhlia, tansseja, huutokauppoja, näyttelyitä ja vastaavia tilaisuuksia. Väkimäärä: Saliin saa pöytäpaikat noin 150 henkilölle. Tansseihin ja konserttityyppisiin tilaisuuksiin yleisöä mahtuu runsaammin. Huoneistoala on 467m 2 Tilakuvaus: alakerrassa iso juhlasali ja näyttämö, esiintyjien taukotila, keittiö ja ruokasali, eteistilat ja narikka sekä naisten ja miesten wc:t, yläkerrassa pukutilat sekä suihku/wc. Tilassa sähkö, lämmitys (sähköpatteri/ilmalämpöpumppu), vesijohto ja viemäri. Keittiö: kylmäkaappi, hella ja pieni astianpesukone. Ei astiastoa. Piha-alue: iso, hiekkainen piha-alue Erityistä: NS-talon naapurissa on pesäpallo- ja urheilukenttä sekä koulukeskus, joten esim. erilaisia leirejä on mahdollista tilassa järjestää. Ajankohtaista: Ulvilan Nuorisoseura on saanut Leader-rahoitusta talon kunnostushankkeeseen vuosille Remontoitu perinteikäs hirsitalo on avannut jälleen ovensa vuokrakäyttöön lokakuussa 2011.

16 16 Suomalaiset seurantalot yhdessä rakennetut rakennusperintöpäivien teemana 2008 Elävää paikallishistoriaa - Kansalaistoimintaa - Rakennusperintöä Vuonna 2008 Euroopan rakennusperintöpäivien huomion kohteena ovat seurojen ja työväenyhdistysten talot. Seurantalon kautta voi lähestyä niin nykypäivän kansalaistoimintaa kuin kansakuntamme historiaa. Seurantalo on arkkitehtuuriltaan kiinnostava, helposti tunnistettava rakennustyyppi. Seurantalot ovat kansanrakentamista parhaimmillaan. Seurantalot ovat aatteellisten yhdistysten kokoontumistiloikseen rakentamia taloja. Niitä ovat rakentaneet mm. työväenyhdistykset, nuoriso-, maamies- ja urheiluseurat, suojeluskunnat sekä kotiseutu- ja marttayhdistykset. Taloja on nykyisin noin Huomattava osa taloista on ehtinyt tuhoutua vuosikymmenten mittaan. Ensimmäiset seurantalot rakennettiin 1880-luvulla, jolloin sekä työväenliike että suomalaiskansallisen liike olivat nousussa. Yhdistyksissä eri säätyjen jäsenet hankkivat sivistystä ja ottivat vastuuta oman yhteisön asioista verrattain tasavertaisina. Vapaapalokunnat ja raittiusseurat alkoivat ensimmäisinä rakentaa toiminnalleen taloja. Kiivaimmin taloja valmistui noin sata vuotta sitten. Pelkästään työväenyhdistykset rakensivat Suomessa 1900-luvun alussa jopa 150 taloa vuosittain. Seurantaloissa on tanssittu, soitettu ja laulettu, voimisteltu ja leikitty, pidetty käräjiä ja neuvotteluja, käyty myyjäisissä ja juhlissa. Seurantalot ovat eläviä paikallisia kulttuurikeskuksia ja yhteisöllisen toiminnan koteja. Monesti seurantalo on koko kylän ainoa kokoontumispaikka. Lisäksi ne ovat suosittuja häiden ja muiden perhetapahtumien viettopaikkoja. Valtaosa seurantaloista rakennettiin perinteiseen kansan tapaan. Noin neljäsosa Suomen seurantaloista on luokiteltu kulttuurihistoriallisesti arvokkaiksi rakennuksiksi. Pääosa taloista on rakennettu talkoilla. Talkoilla niitä myös korjataan. Seurantalojen korjaamista avustetaan vuosittain valtion varoista, mutta talkoilla on edelleen suuri

17 merkitys. Talkoot kohentavat talojen kuntoa, mutta ne kohottavat myös seurantalohenkeä. Yhdessä korjatusta talosta tulee kaikille läheinen paikka. Tiedot keräsi/lisätietoja: Eija Kannisto, kylä- ja markkinointikoordinaattori, Ulvilan kaupunki gsm

turun museokeskuksen vuokrattavat tilat

turun museokeskuksen vuokrattavat tilat turun museokeskuksen vuokrattavat tilat Turun museokeskuksesta löytyvät vuokrattavat tilat ovat ihanteellisia paikkoja juhlien, tapahtumien ja kokouksien järjestämiselle. Kun haluat tarkemmin tutustua

Lisätiedot

Talolla toimitaan - vai talo taakkana? Lempäälä 2.2. 2013 Juha Kuisma Kylien liiketoiminta-asiamies SYTY ry

Talolla toimitaan - vai talo taakkana? Lempäälä 2.2. 2013 Juha Kuisma Kylien liiketoiminta-asiamies SYTY ry Talolla toimitaan - vai talo taakkana? Lempäälä 2.2. 2013 Juha Kuisma Kylien liiketoiminta-asiamies SYTY ry Millaisia kylätaloja? seurantaloja entisiä kyläkouluja kunnostettuja kauppa- ym kiinteistöjä

Lisätiedot

Kylätaloista liiketoimintaa. Joroinen 10.3. 2012 Juha Kuisma Kylien liiketoiminta-asiamies Kylien Bisneskeissit hanke, SYTY ry

Kylätaloista liiketoimintaa. Joroinen 10.3. 2012 Juha Kuisma Kylien liiketoiminta-asiamies Kylien Bisneskeissit hanke, SYTY ry Kylätaloista liiketoimintaa Joroinen 10.3. 2012 Juha Kuisma Kylien liiketoiminta-asiamies Kylien Bisneskeissit hanke, SYTY ry Millaisia kylätaloja? seurantaloja entisiä kyläkouluja kunnostettuja kauppa-

Lisätiedot

JONNE KY. Autopaikat: pihassa tilaa

JONNE KY. Autopaikat: pihassa tilaa Kohdetta välittää JONNE KY lkv MYYTÄVÄ KIINTEISTÖ KOUVOLA Sippola; Huovilantie 320, 46710 Sippola Kiinteistötunnukset: Kouvola/ Mämmälä/ 8:380 Metsä-Sihvola/ erotettava määräala Lisätietoja: + erillinen

Lisätiedot

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Lauttasaaren paras sijainti loistavien kulkuyhteyksien ja kauniin merenrannan läheisyydessä Tehokas pohjaratkaisu käyttää 45 m 2 tilan tehokkaasti monikäyttöinen

Lisätiedot

Kylätalo seiniä ja palveluja. Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kansalaiskunta hanke 2.9.2014 Laitilan kylätaloilta Yhdistysiltamat part I

Kylätalo seiniä ja palveluja. Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kansalaiskunta hanke 2.9.2014 Laitilan kylätaloilta Yhdistysiltamat part I Kylätalo seiniä ja palveluja Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kansalaiskunta hanke 2.9.2014 Laitilan kylätaloilta Yhdistysiltamat part I Kylätalojen nykytila Mikä on kylätalo? Seurantalo, vanha

Lisätiedot

Keto-Mökit. www.kouvolanmatkatoimisto.fi. Mökit

Keto-Mökit. www.kouvolanmatkatoimisto.fi. Mökit Keto-Mökit Mökit KELO - 1,5-kerroksinen kelohirsinen mökki, jonka pinta-ala on 78 m². Mökissä on tilaa 6-8 henkilölle. Alakerrassa olohuone, makuuhuone, keittiö, sähkösauna, wc ja veranta. Tulikivitakka.

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1. Kalliopirtin pohjapiirros ja turvallisuus ja pelastusohjeet

Sisällysluettelo. 1. Kalliopirtin pohjapiirros ja turvallisuus ja pelastusohjeet 1 Sisällysluettelo 1. Kalliopirtin pohjapiirros ja turvallisuus ja pelastusohjeet 2. Ohjeita tilojen käyttäjille 2.1. pysäköinti Kalliopirtin piha-alueella ja ympäristössä 2.2. sähköt / valot 2.3. pelastus

Lisätiedot

SALOISTEN NUORISOSEURAINTALON RAKENNUSHISTORIA

SALOISTEN NUORISOSEURAINTALON RAKENNUSHISTORIA SALOISTEN NUORISOSEURAINTALON RAKENNUSHISTORIA (Myöhemmin Saloisten Reippaan seurantalo) Muistitietojen mukaan Saloisten Nuorisoseuraintalo on rakennettu 1900-luvun alussa. Talossa tiedetään toimineen

Lisätiedot

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 19.10.2016 66 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2.

Lisätiedot

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy As. Oy Sammon Tähti Hämeenlinnan Sampo 3:n suositulle alueelle rakennettava 11 huoneiston rivitaloyhtiö. Jos arvostat hyvää laatua ja toimivuutta varaa siis kohteestamme unelmiesi koti! Myynti ja rakentaja:

Lisätiedot

Juhlatalot. Perhe- ja yritysjuhlat, kokoukset, koulutukset, tapahtumat. Isojoki Karijoki Kauhajoki Kurikan Jurva Teuva

Juhlatalot. Perhe- ja yritysjuhlat, kokoukset, koulutukset, tapahtumat. Isojoki Karijoki Kauhajoki Kurikan Jurva Teuva Juhlatalot Perhe- ja yritysjuhlat, kokoukset, koulutukset, tapahtumat Isojoki Karijoki Kurikan Jurva Teuva 2 3 Sisällysluettelo Isojoki Möykyn Pontela... 4 Vanhakylän Nuorisoseura... 5 Pikku Filppula...

Lisätiedot

Vierailulla Urho Kekkosen museossa

Vierailulla Urho Kekkosen museossa Vierailulla Urho Kekkosen museossa Teksti, kuvat ja Sari Salovaara 10.5.2012 sivu 2 / 9 Sisällys Johdanto... 3 Tamminiemen uudistukset parantavat saavutettavuutta... 4 Elämyksiä eri aistein... 5 Muita

Lisätiedot

TUISKULAN SEURATALON VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA 22.3.2010

TUISKULAN SEURATALON VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA 22.3.2010 TUISKULAN SEURATALON VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA 22.3.2010 Seuratalon osoite: Ilmiintie 34, 27730 Tuiskula Taloesittelyt ja vuokrasopimusten teko: Henna Ryömä puh. 050-324 5492, sähköposti: seuratalo@tuiskula.info

Lisätiedot

Kirkkopuiston seurakuntakoti

Kirkkopuiston seurakuntakoti Kirkkopuiston seurakuntakoti 10.6.2015 Kirkkopuiston seurakuntakoti sijaitsee Keskuskirkon läheisyydessä kaupungin keskustassa, katuosoite: Hämeenkatu 5, postiosoite: Kirkkopolku 2 a. Rakennus valmistui

Lisätiedot

Jalasjärven. Juhlatalot ja kokoontumistilat

Jalasjärven. Juhlatalot ja kokoontumistilat Jalasjärven Juhlatalot ja kokoontumistilat Lukijalle 3 Alavallin Kylätalo 4 Alavallin Ahjola 5 Hirvijärven Raittiustalo Joukola 6 Ilvesjoen Toimela 7 Hirsipirtti 8 Jalasranta 10 Kiuaskallion Rinnekahvila

Lisätiedot

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 1 Nyt ennakkomarkkinoinnissa upea rivitalo järven rannalla! As Oy Kotaranta rakennetaan omalle tontille Leppäveden rantaan. Yhtiö on vapaarahoitteinen ja käsittää yhden

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 11.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Karhitie 10, 90530 Oulu Oulu Välivainio Kiinteistötunnus: 564-60-42-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 97 m² Omakotitalo

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 1504/2017 1/7

KK-Kartoitus RAPORTTI 1504/2017 1/7 KK-Kartoitus RAPORTTI 1504/2017 1/7 Aulavan Huvikeskus Rannankyläntie, 63340 Sapsalampi Huvikeskuksen kuntokatselmus 25.4.2017 klo 10.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 1504/2017 2/7 Tilaus 10.4.2017: Etelä-Pohjanmaan

Lisätiedot

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme RIKALANMÄKI Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme TERVETULOA RIKALANMÄELLE. Rikalanmäki Salon Halikon kulttuurimaisemassa yhdistää historialliset puitteet ja modernin palvelun. Meillä onnistutte luomaan

Lisätiedot

HUONEISTO G HINTA HUONEISTO D HINTA. ValajaGroup Oy

HUONEISTO G HINTA HUONEISTO D HINTA. ValajaGroup Oy HUONEISTO G Tilat: 2 H + sauna Pinta-ala: 48 m 2 Sijainti: Riihimäki 2 H + sauna Osoite: Otonpolku 3, Riihimäki Kerros: 1/1 Näköalat: päätyhuoneisto Keittiön varusteet: jää/pakastinkaappi, keraaminen liesi,

Lisätiedot

Nilojoenranta. Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo

Nilojoenranta. Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo Asunto Oy Kuusamon Nilojoenranta Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo 109,5 m2, tupakeittiö + 3 mh + iso harraste-/kotiteatterihuone + kotikylpylä

Lisätiedot

Pyhäjärviseudun Vuokratilat

Pyhäjärviseudun Vuokratilat Juhlat, kokous, saunailta, illanvietto... Pyhäjärviseudun Vuokratilat Eura Köyliö Säkylä Vuokrakohteet Pyhäjärviseudulla EURA KÖYLIÖ SÄKYLÄ 1 2 3 4 5 6 Euran Pirtti Hinnerjoen Nuorisoseurantalo Kauttuan

Lisätiedot

HINNASTOT Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet.

HINNASTOT Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet. HINNASTOT 2016 Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet www.nurmijarvenseurakunta.fi Nurmijärven seurakunnan kirkkoneuvoston kokouksessaan 8.12.2015 vahvistama vuokrattavien tilojen ja tarvikkeiden hinnasto. Kastetilaisuuksiin

Lisätiedot

1. Koulutilojen ulkopuolisilta käyttäjiltä perittävät maksut säännöllisestä käytöstä:

1. Koulutilojen ulkopuolisilta käyttäjiltä perittävät maksut säännöllisestä käytöstä: KOULUTOIMI 1. Koulutilojen ulkopuolisilta käyttäjiltä perittävät maksut säännöllisestä käytöstä: yli 100m² liikuntatila alle 100m²liikuntatila luokkatila erityisluokka tai -tila lisäksi atk-luokka 6,00

Lisätiedot

Lahden kaupungin Kilpiäisten kaupunginosan korttelin 895 tontti nro 4 sekä sillä oleva asuinrakennus

Lahden kaupungin Kilpiäisten kaupunginosan korttelin 895 tontti nro 4 sekä sillä oleva asuinrakennus MYYNTIESITE v.158 Asuntokauppa J. Valtonen LKV Kalliomaankatu 18, 15150 Lahti 0400 715 668, jsvaltonen@gmail.com www.vaihtoasunnot.com Lahden kaupungin Kilpiäisten kaupunginosan korttelin 895 tontti nro

Lisätiedot

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE KAARINA, RIVITALO 2 5h+k+kph+s+vh+2erill.wc+2v+lasitettu patio, 103 m, 207 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

MYYNTIESITE OMAKOTITALO IMATRAN SIITOLASSA ETELÄ-KARJALAN. ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs LAPPEENRANTA

MYYNTIESITE OMAKOTITALO IMATRAN SIITOLASSA ETELÄ-KARJALAN. ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs LAPPEENRANTA ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 21.01.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi OMAKOTITALO

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI MYY VOHDENSAAREN KOULUKIINTEISTÖN

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI MYY VOHDENSAAREN KOULUKIINTEISTÖN sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI MYY VOHDENSAAREN KOULUKIINTEISTÖN Osoite: Vohdensaarentie 90 Kiinteistötunnus: 895 472 5 6 895 472 5 9 895 472 5 162 (määräala) Tontin pinta-ala: yhteensä n. 1.2 ha Rakennukset:

Lisätiedot

www.rukajarvenkoulu.fi Sijainti

www.rukajarvenkoulu.fi Sijainti www.rukajarvenkoulu.fi Sijainti 66 7'47.50"N, 29 12'35.63"E Rukajärventie 51, Kuusamo Kitka n. 10 km Kiutaköngäs n. 40 km Karhunkierros n. 25 km Ruokakaupat Rukakeskus RUKA Vuosseli Kuusamon luonto on

Lisätiedot

MYYNTIESITE ASUNTO-OSAKKEEN HUUTOKAUPPA. Rivitalon päätyhuoneisto 4h+k+s Jyväskylässä Halssilassa KESKI-SUOMEN

MYYNTIESITE ASUNTO-OSAKKEEN HUUTOKAUPPA. Rivitalon päätyhuoneisto 4h+k+s Jyväskylässä Halssilassa KESKI-SUOMEN KESKI-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 52, Vapaudenkatu 54 40101 JYVÄSKYLÄ 19.08.2011 Puhelin 0100 86345, Telekopio 010 362 6771 Sähköposti keski-suomi.uo@oikeus.fi ASUNTO-OSAKKEEN HUUTOKAUPPA Rivitalon

Lisätiedot

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 6.6-28.6.2016

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 6.6-28.6.2016 ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53100 LAPPEENRANTA 06.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi ISO OMAKOTITALO

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään

Lisätiedot

75 m², 3h+k+s+parvi, 168 000

75 m², 3h+k+s+parvi, 168 000 Kohteen ilmoittaja Nimi: Teemu Virrantalo Puh: 0503112512 Viihtyisä ja tilava koti Nummelan Hiidenrannassa (75+7 m²) Hyväpohjainen kaksikerroksinen rivitalokoti vehreässä ympäristössä Hiidenveden läheisyydessä.

Lisätiedot

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 4h+k+vh+kh+kph+s+erill.wc+las.p., 182 m, 719 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

Viitalantie 221, 60640 Isokoski

Viitalantie 221, 60640 Isokoski Venestalon pelastussuunnitelma, joka sisältää sammutus- ym. turvallisuusohjeita Viitalantie 221, 60640 Isokoski TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Venestalo on Veneskoski-Viitala-seura ry:n omistama kylätalo, joka

Lisätiedot

KATEDRALSKOLAN, PERUSKORJAUS

KATEDRALSKOLAN, PERUSKORJAUS 2.2.2015 Sivu 1/4 JA Tilaaja: PL 11 20101 Turku Hanke: Katedralskolan, peruskorjaus Osoite: Itäinen Rantakatu 2 / Vanha Suurtori 1, 20100 Turku KATEDRALSKOLAN, PERUSKORJAUS Suurtorin rakennuksiin kuuluvan

Lisätiedot

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.p+2at., 193 m, 2 360 000 Vastaava välittäjä Matias Von Schantz Myyntineuvottelija, Partner 0500 870872 matias@bolkv.fi Harvinaisuus!

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 03.12.15 1 Tietoja huoneistosta Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Huoneluku yhtiöjärjestyksessä: Osakkeiden nrot: Pinta-ala: Emäpuuntie 65 as 2, 90560 Oulu Oulu Sijaintikerros/kerroksia:

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 7.1.2015 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kunta: Kunnan osa: Rinnetie 2, 90440 Kempele Kempele Sarkkiranta Kiinteistötunnus: 244-401-116-174 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Asuinpinta-ala: 133 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

Velaton hinta: 146 400 Mh. 64 131,03 Velkaosuus 82 268,97 3 050 /m 2. Säilytystilat: komerot, huoneistokohtainen ulkovarasto

Velaton hinta: 146 400 Mh. 64 131,03 Velkaosuus 82 268,97 3 050 /m 2. Säilytystilat: komerot, huoneistokohtainen ulkovarasto HUONEISTO Huoneistot: B4 ja B8 2 H +tupakeittiö + sauna Pinta-ala: 48 m 2 Sijainti: Riihimäki 2h + tupakeittiö+ sauna Osoite: Otonpolku 1, Riihimäki Näköalat: päätyhuoneisto Keittiön varusteet: jää/pakastinkaappi,

Lisätiedot

Yhdistysten talot seiniä ja palveluja. Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kyläpäällikkökoulutus 13.10.2015 Mellilä

Yhdistysten talot seiniä ja palveluja. Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kyläpäällikkökoulutus 13.10.2015 Mellilä Yhdistysten talot seiniä ja palveluja Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kyläpäällikkökoulutus 13.10.2015 Mellilä Yhdistystalojen nykytila Mikä on yhdistystalo? Kylätalo, seurantalo, vanha koulu,

Lisätiedot

Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla. Kanneljärven Opisto

Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla. Kanneljärven Opisto Kanneljärven Opisto Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla Meillä kokoonnutaan ja viihdytään Tervehdys Kanneljärven Opistolta Kanneljärven Opisto on toisen asteen oppilaitos,

Lisätiedot

Järvenpää-talo. Kaaren Kytömaa Emma Heikkinen Marina Muñoz Thien Nguyen. www.laurea.fi

Järvenpää-talo. Kaaren Kytömaa Emma Heikkinen Marina Muñoz Thien Nguyen. www.laurea.fi Järvenpää-talo Kaaren Kytömaa Emma Heikkinen Marina Muñoz Thien Nguyen www.laurea.fi Opasteet ja Ulkotilat Ulkotilat Esteetön sisäänkäynti Pysäköinti sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä 2 LI-paikkaa

Lisätiedot

HATANPÄÄN KARTANO TARJOUSPYYNTÖASIAKIRJAT

HATANPÄÄN KARTANO TARJOUSPYYNTÖASIAKIRJAT HATANPÄÄN KARTANO TARJOUSPYYNTÖASIAKIRJAT Tampereen kaupunki Tampereen Tilakeskus Liikelaitos 15.10.2015 Hatanpään kartano Hatanpään kartanoajan katsotaan alkaneen 1689. Hans Henrik Boijen aikana 1700-luvun

Lisätiedot

Bonola, eli entinen Lappeenrannan maatalous- ja puutarhaoppilaitoksen (LaMPola) rehtorin asunto.

Bonola, eli entinen Lappeenrannan maatalous- ja puutarhaoppilaitoksen (LaMPola) rehtorin asunto. Bonola, eli entinen Lappeenrannan maatalous- ja puutarhaoppilaitoksen (LaMPola) rehtorin asunto. Koulumiljööstä vanha rehtorin talo yli 2000 neliön pihapiirineen sai uudet omistajat vuonna 2010. Siitä

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN KORKEATASOISTA TUOTANTOTILAA HÄMEENLINNA MÄKELÄ Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi Hopeapellontie 4, 13210 Hämeenlinna Rakentaja ja myynti: ValajaGroup Oy Jenni Valaja P.050 364 7886 Mirva Valaja-Rönni P.040 843 4240 HUONEISTO Huoneistot: A ja H

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

Talin kartano. Tilankäyttösuunnitelma versio 3 11.2.2013 Markku Ignatius

Talin kartano. Tilankäyttösuunnitelma versio 3 11.2.2013 Markku Ignatius Talin kartano Tilankäyttösuunnitelma versio 3 11.2.2013 Markku Ignatius HELSINGIN GOLFKLUBIN TILANKÄYTTÖSUUNNITELMA TAUSTAA: Rakennukset siirtyneet HGK:n omistukseen 14.6.2012 CM- ja pukuhuonetoiminnot

Lisätiedot

1(36) SUOMEN RAKENNUSKULTTUURIN YLEISLUETTELO MUSEOVIRASTO. 1. Lääni Länsi-Suomen lääni 3. Kohde ALUE 1A 2. Kunta Kokkola

1(36) SUOMEN RAKENNUSKULTTUURIN YLEISLUETTELO MUSEOVIRASTO. 1. Lääni Länsi-Suomen lääni 3. Kohde ALUE 1A 2. Kunta Kokkola SUOMEN RAKENNUSKULTTUURIN YLEISLUETTELO MUSEOVIRASTO KOHDEINVENTOINTILOMAKE 1. Lääni Länsi-Suomen lääni 3. Kohde ALUE 1A 2. Kunta Kokkola RAKENNUS 7 (s) 4. Kylä/rekisterinumero 5. Kaup.osa/kortteli/talo

Lisätiedot

MYYNTIESITE KERROSTALOKAKSIO IMATRAN SIENIMÄELLÄ ETELÄ-KARJALAN. ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 30.09.

MYYNTIESITE KERROSTALOKAKSIO IMATRAN SIENIMÄELLÄ ETELÄ-KARJALAN. ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 30.09. ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 30.09.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi KERROSTALOKAKSIO

Lisätiedot

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 15.10.2014 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2. Lisäksi

Lisätiedot

Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan tontin nro 22:n vuokraoikeus sekä sillä olevat rakennukset

Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan tontin nro 22:n vuokraoikeus sekä sillä olevat rakennukset MYYNTIESITE v.181 Asuntokauppa J. Valtonen LKV Kalliomaankatu 18, 15150 Lahti 0400 715 668, jsvaltonen@gmail.com www.vaihtoasunnot.com Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan

Lisätiedot

Verkkovajan restaurointi

Verkkovajan restaurointi Riihen restaurointi Pahoin vuotanut, tiensä päähän tullut vanha pärekatto uusittiin. Vuotavan katon aiheuttamat lahovauriot vesikaton ja välikaton rakenteissa korjattiin entisen kaltaiseksi. Päätyseiniä

Lisätiedot

Tilojen ym. käyttömaksut

Tilojen ym. käyttömaksut Tilojen ym. käyttömaksut Yhteenveto hinnastoista Nilsiä-neuvottelukunnalle, huomioitu vain liikuntapaikat ja tilat, jotka vaikuttavat Nilsiään. Peruskoulujen ja lukioiden tilojen käyttömaksut 1.1.2015

Lisätiedot

KANNELMÄEN PERUSKOULU, PERUSKORJAUS

KANNELMÄEN PERUSKOULU, PERUSKORJAUS KANNELMÄEN PERUSKOULU, PERUSKORJAUS RUNONLAULAJANTIE 40 00420 HELSINKI Bruttoala 5410 Valmistunut 2009 KOULUN PÄÄSISÄÄNKÄYNTI KOHDE Koulu on rakennettu vuonna 1966 Etelä-Kaarelan Yhteiskouluksi. Rakennuksen

Lisätiedot

VILLA FELIX VALMIS KOKONAISUUS MAJOITUS- JA RAVINTOLATOIMINTAAN TAI HOIVAPALVELUJEN TUOTTAMISEEN

VILLA FELIX VALMIS KOKONAISUUS MAJOITUS- JA RAVINTOLATOIMINTAAN TAI HOIVAPALVELUJEN TUOTTAMISEEN 1 VILLA FELIX Felixionat Oy:n konkurssipesä myy kartanomaisen majoitus- / ravintolakiinteistön Västanfjärdissä Kemiönsaaren kunnassa. Osoite: Vestanvikintie 95, 25830 Västänfjärd VALMIS KOKONAISUUS MAJOITUS-

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 23.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Tiedonkaari 15 A, 90570 Oulu Oulu Syynimaa Pinta-ala: n. 145 m² Kokonaisala: n.170 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Nettihuutokauppa 3.8.2016 klo 13:00 saakka internetosoitteessa www.huutokaupat.com

Nettihuutokauppa 3.8.2016 klo 13:00 saakka internetosoitteessa www.huutokaupat.com ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 15.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi OMAKOTITALO

Lisätiedot

KOKOUS- JA JUHLATILAT UUDESSAKAUPUNGISSA 2013

KOKOUS- JA JUHLATILAT UUDESSAKAUPUNGISSA 2013 KOKOUS- JA JUHLATILAT UUDESSAKAUPUNGISSA 2013 Kullervontie 11 B, 23500 Uusikaupunki puh. (02) 841 3123, faksi (02) 841 3540 www.hotelliaquarius.fi KABINETIT: Wellamo, 58 paikkaa Waltikka, 82 paikkaa -

Lisätiedot

Rakennusta alkuperäisasussaan

Rakennusta alkuperäisasussaan Raunion Tila 834-423-1-33 Omistajat Anne Rämö ja Juha Kujala Suunnittelu Jutta Varjus Rakentaminen Rauli Thynell, Juha itse ja sukulaiset Rakennuksen peruskorjaus, toisen kerroksen ja kuistin rakentaminen

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä.

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 Helsinki-Vantaa lentokenttä Koivukylänväylä Koivukylä Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 rakennetaan Simonkylän alueelle Vantaalle

Lisätiedot

KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI

KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI Klaffituoli, pehmustettu 1 Vuokrahinta. KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI TELTAT KALUSTEET KATSOMOT KALUSTE- VUOKRAUS STOPTELTAT ON DESIGN! Nimekkäiden suunnittelijoiden kalusteet. Valaisimet. Käsinsolmitut

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

Koy Golfstudios Benz Terrace 12.3.2012

Koy Golfstudios Benz Terrace 12.3.2012 Koy Golfstudios Benz Terrace 12.3.2012 12.3.2012 Osta tai vuokraa Täysin uudet, laadukkaat Golfstudios Benz Terracen vapaa-ajan asunnot sijaitsevat keskellä Nordcenteriä, Benz-kentän äärellä. Huoneistot

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 23.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kunta: Kunnan osa: Yrjönkuja 7, 91910 Tupos Liminka Tupos Kiinteistötunnus: 425-402-450-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Omakotitalo omalla tontilla 5h(4mh+oh)+k+khh+kh+s+kh/wc+erill.wc+vh+parv

Lisätiedot

VIIDES LINJA 12, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VIIDES LINJA 12, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VIIDES LINJA 12, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, KERROSTALO 2 1h, avok, kph, parvi, 28 m, 210 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Upean jugendtalon

Lisätiedot

Kiinteistölle on osoitenumerokyltti: kyllä ei (Viranomainen täyttää)

Kiinteistölle on osoitenumerokyltti: kyllä ei (Viranomainen täyttää) KIINTEISTÖTIETOJEN ILMOITUSLOMAKE / HAJA-ASUTUSALUE 1 / 5 KIINTEISTÖN (MAA-ALUEEN) TIEDOT, 1 TONTTI / LOMAKE Kiinteistötunnus: 831- Katuosoite: Kiinteistölle on osoitenumerokyltti: kyllä ei (Viranomainen

Lisätiedot

ISO OMAKOTITALO PIHARAKENNUKSINEEN SAIMAAN RANNALLA LAPPEENRANNAN RUTOLASSA

ISO OMAKOTITALO PIHARAKENNUKSINEEN SAIMAAN RANNALLA LAPPEENRANNAN RUTOLASSA ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 26.11.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi ISO OMAKOTITALO

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA Kolismaankatu 3, 33330 Tampere Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE

Lisätiedot

JyväsRiihen Leader-rahoitus 2014-2020

JyväsRiihen Leader-rahoitus 2014-2020 TOIMINTAA, NEUVONTAA JA RAHOITUSTA PAIKKAKUNNAN PARHAAKSI JyväsRiihen Leader-rahoitus 2014-2020 Pirjo Ikäheimonen, JyväsRiihi ry JyväsRiihi ry Kaikille avoin maaseudun kehittämisyhdistys o Liittymisjäsenmaksu

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Velintie 6, 91910 Tupos Liminka Tupos Omakotitalo omalla tontilla 5h(4mh+oh)+k+ruok.tila+khh+kh+s+2 erill.wc+vh+et+tk+kuisti+tekn.tila+parv

Lisätiedot

RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 18.11.2015 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2.

Lisätiedot

korjaukset Kellarikerroksen lämpöjohdot uusittu 2006 Todistus toimitetaan myöhemmin, liitteenä kulutustiedot vuosilta 2010-2013

korjaukset Kellarikerroksen lämpöjohdot uusittu 2006 Todistus toimitetaan myöhemmin, liitteenä kulutustiedot vuosilta 2010-2013 Kiinteistön tiedot Rakennuksen nimi Rakennuksentyyppi Sijainti Tontin tiedot Ketorinne Asuinkerrostalo Ketomaantie 2 A, 41340 LAUKAA P-ala n. 2690 m 2, määräala 410-409-0016-0000 Lääkärilä Rakennusten

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2 MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA 3.469 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Turkkirata 27-29, 33960 Pirkkala, sijaitseva uudehko tuotantorakennus ja tontin vuokraoikeus. Vuokratontin kiinteistötunnus

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 24.05.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Lahotie 4, 90800 Oulu Oulu Pateniemi Kiinteistötunnus: 564-76-23-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 131 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

OMAKOTITALO LAPPEENRANNAN PARKKARILAN KAUPUNGINOSASSA. Nettihuutokauppa klo 13:00 saakka internetosoitteessa

OMAKOTITALO LAPPEENRANNAN PARKKARILAN KAUPUNGINOSASSA. Nettihuutokauppa klo 13:00 saakka internetosoitteessa ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 12.05.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi OMAKOTITALO

Lisätiedot

KYLÄTALOT VARSINAIS-SUOMESSA

KYLÄTALOT VARSINAIS-SUOMESSA KYLÄTALOT VARSINAIS-SUOMESSA Onni kutsuu kylään -hanke toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa 2007 2013 ja sitä rahoittavat Varsinais-Suomen ja Satakunnan ELY - keskukset Kysely keväällä

Lisätiedot

Nakkilan kunta tarjoaa ostettavaksi Nakkilan Viikkalan kylässä sijaitsevan vanhan koulurakennuksen piharakennuksineen.

Nakkilan kunta tarjoaa ostettavaksi Nakkilan Viikkalan kylässä sijaitsevan vanhan koulurakennuksen piharakennuksineen. MYYNTIESITE Rakennusosasto 27.3.2015 Nakkilan kunta tarjoaa ostettavaksi Nakkilan Viikkalan kylässä sijaitsevan vanhan koulurakennuksen piharakennuksineen. Esittely ja tiedustelut: Rakennusmestari Teemu

Lisätiedot

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi Mäntsälän Messut 2014 PL 2O 04601 Mäntsälä Irma Pesonen Puh 045 2090700 irma.peso@gmail.com Mäntsälän Messut 2014 järjestetään elokuussa Mäntsälän Suurlavalla. Messut tarjoavat yrittäjille, yhdistyksille

Lisätiedot

KIINTEISTÖ OY ENSON METSURITALON PERUSKORJAUS 83/10.03/2013. Tekninen lautakunta 27.11.2013 78

KIINTEISTÖ OY ENSON METSURITALON PERUSKORJAUS 83/10.03/2013. Tekninen lautakunta 27.11.2013 78 Tekninen lautakunta 78 27.11.2013 Kunnanhallitus 5 10.01.2014 Tekninen lautakunta 10 15.01.2014 Kunnanhallitus 27 27.01.2014 Tekninen lautakunta 46 21.05.2014 KIINTEISTÖ OY ENSON METSURITALON PERUSKORJAUS

Lisätiedot

SAAREN KOULURAKENNUKSIEN VAIHEITA

SAAREN KOULURAKENNUKSIEN VAIHEITA SAAREN KOULURAKENNUKSIEN VAIHEITA 1 SAARENKYLÄN KANSAKOULU PERUSTETAAN v.1902 Päätös kansakoulun perustamisesta Saarenkylään tehtiin kuntakokouksessa 6.3.1901. Pöytäkirjan 3 kuuluu: Saarenkylä erotettiin

Lisätiedot

Jokiniemen koulu Valkoisenlähteentien ruokala (WLAN) koulussa ei ole iltavalvojaa, joten ruokalan käyttö edellyttää valvojan tilaamisen

Jokiniemen koulu Valkoisenlähteentien ruokala (WLAN) koulussa ei ole iltavalvojaa, joten ruokalan käyttö edellyttää valvojan tilaamisen Ruokalat Askiston koulun ruokala 136 m² (WLAN) äänestystila Dickursby skolan ruokala, 96 paikkaa (WLAN) Havukosken koulun ruokala 160 m², 150 paikkaa Helsinge skolan ruokala 120 m², 120 paikkaa (WLAN)

Lisätiedot

Kaukolämpö Hissi ei ole Askarteluhuone, mankeli, ulkoiluvälinevarasto, sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, kylmäsäilytystilat.

Kaukolämpö Hissi ei ole Askarteluhuone, mankeli, ulkoiluvälinevarasto, sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, kylmäsäilytystilat. MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 09.05.2016 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

RÄNNIEN ASENNUS, VANHAN MAALIN POISTOA ULKOSEINISTÄ, KASVIMAAN ISTUTUS. Kaarinalaiset nuoret ja Jari Suormaa, Notke projekti. Toukokuun viikonloppu.

RÄNNIEN ASENNUS, VANHAN MAALIN POISTOA ULKOSEINISTÄ, KASVIMAAN ISTUTUS. Kaarinalaiset nuoret ja Jari Suormaa, Notke projekti. Toukokuun viikonloppu. RÄNNIEN ASENNUS, VANHAN MAALIN POISTOA ULKOSEINISTÄ, KASVIMAAN ISTUTUS Kaarinalaiset nuoret ja Jari Suormaa, Notke projekti. Toukokuun viikonloppu. Talossa oli vain yksi ränni alun perin. Turun yliopisto

Lisätiedot

Elinvoimavaliokunta Kunnanhallitus Valtuusto

Elinvoimavaliokunta Kunnanhallitus Valtuusto Elinvoimavaliokunta 6 01.03.2016 Kunnanhallitus 88 14.03.2016 Valtuusto 21 29.03.2016 LEADER HANKKEEN ANTOLAINA / KEMPELEEN NUORISOSEURA RY / MÄÄRÄRAHAN MUUTOS 694/02.05.01/2015 ELIVK 6 Valmistelija kehitysjohtaja

Lisätiedot

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto Länsi-Suomen opistolla tilaisuudet onnistuvat. JÄRJESTÄ KOKOUS OPISTON TILOISSA Viihtyisät tilat historiallisessa rakennuksessa sekä luonnonkaunis ympäristö sopivat

Lisätiedot

Rivitalokaksio. Hattula, Parola, Kuusitie 5C 2h, k, psh, s, 62,5m². Rakennusvuosi

Rivitalokaksio. Hattula, Parola, Kuusitie 5C 2h, k, psh, s, 62,5m². Rakennusvuosi Rivitalokaksio Hattula, Parola, Kuusitie 5C 2h, k, psh, s, 62,5m² Rakennusvuosi Myyntihinta 115000 Velaton hinta 115 000 Kaunis ja tunnelmallinen rivitalokaksio hyvinhoidetussa taloyhtiössä! Tilava ja

Lisätiedot

KALOTIN ITÄSIIVEN VUOKRA-ASUNNOT

KALOTIN ITÄSIIVEN VUOKRA-ASUNNOT KALOTIN ITÄSIIVEN VUOKRA-ASUNNOT Ivalossa sijaitsevan Kalottikeskuksen itäsiivessä on vuokrattavana pieniä asuntoja tai toimistotiloja. Kalottikeskuksen omistajana ja vuokranantajana toimii Inarin kunnan

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 200 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 181). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015)

Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015) Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään tällä

Lisätiedot

EUROOPAN RAKENNUSPERINTÖPÄIVÄT 2009 Teemana kunnan- ja kaupungintalot Kankaanpää. äätöksenteon paikat

EUROOPAN RAKENNUSPERINTÖPÄIVÄT 2009 Teemana kunnan- ja kaupungintalot Kankaanpää. äätöksenteon paikat EUROOPAN RAKENNUSPERINTÖPÄIVÄT 2009 Teemana kunnan- ja kaupungintalot Kankaanpää ään n pääp äätöksenteon paikat Näyttelyn kokosi Maija Anttila avustajinaan Teija Kaarnametsä, Marjo Lahtinen ja Margit Mantila

Lisätiedot

KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA

KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA MYYDÄÄN KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 Fax 03 222 9835 www.catella.fi OSOITE

Lisätiedot

AS OY TUUSULAN MUORINSYLI Muorinkuja 8, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 9.1.2014

AS OY TUUSULAN MUORINSYLI Muorinkuja 8, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 9.1.2014 AS OY TUUSULAN MUORINSYLI Muorinkuja 8, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 9.1.2014 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: 3kpl paritaloja 1 autokatosta sekä jätekatos. RS uudiskohde. Oma tontti (3107m2).

Lisätiedot

Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 %

Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 % Liikuntapalveluiden hinnasto Kentät Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Aikuiset 17,00 27,00 A-juniorit ja nuoremmat 9,00 12,00 Kaupunginosaseurat ja kylätoimikunnat

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE Hankkion teollisuusalueelta Hyllilänkatu 8 33730 TAMPERE Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 MYYTÄVÄ KOHDE Tampereella, Hankkion

Lisätiedot

76.5 m², 3h,k,pkh,vh,p,

76.5 m², 3h,k,pkh,vh,p, Kohteen ilmoittaja Lockmer LKV Köydenpunojankatu 14 20100 Turku Puh: 040 300 2302 Nimi: Harry Lockmer Puh: 0403002302 Tässä siistikuntoinen ja muuttovalmis kolmio rauhallisella Härkämäen alueella. Hissitalon

Lisätiedot

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016 Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016 Länsi-Suomen opistolla tilaisuudet onnistuvat. JÄRJESTÄ KOKOUS OPISTON TILOISSA Viihtyisät tilat historiallisessa rakennuksessa sekä luonnonkaunis ympäristö

Lisätiedot

Liite 3 tarjouspyyntöön H156-16, HEL Luukin kartanoalueen käyttöoikeussopimus ALUE-, RAKENNUS- JA KALUSTOINVENTAARIO

Liite 3 tarjouspyyntöön H156-16, HEL Luukin kartanoalueen käyttöoikeussopimus ALUE-, RAKENNUS- JA KALUSTOINVENTAARIO Liite 3 tarjouspyyntöön H156-16, HEL 2016-011935 Luukin kartanoalueen käyttöoikeussopimus ALUE-, RAKENNUS- JA KALUSTOINVENTAARIO 2 1. SISÄLLYSLUETTELO...2 1. LUUKIN ALUEET...VIRHE. KIRJANMERKKIÄ EI OLE

Lisätiedot