ULVILAN SEURANTALOT 2014

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ULVILAN SEURANTALOT 2014"

Transkriptio

1 ULVILAN SEURANTALOT 2014

2 HARJUNPÄÄN TYÖVÄEN- TALO eli TORPPA os. Harjatie 7 tai Vanhatie 14, Harjunpää Rakennusvuosi: 1914 Rakennuttaja: Harjunpään työväenyhdistys ry. Rakennus täyttää v. ja on ainoa Harjunpään palosta selvinnyt rakennus Harjunpäässä senaikaisessa muodossaan. Rakennusmateriaalit: hirsi, lautaverhous ja luonnonkivi Kunnostukset: wc:t, lattia, näyttämö, vesi ja viemäri, ulkolaidoitus, katon maalaus, salin seinät ja katto, lämmitysjärjestelmä, takat ja sähköpuhaltimet kalusteet uusittu ja puuvajan kunnostus keittiö siirrettiin yläkerrasta alakertaan salin yhteyteen ja vaatesäilytys poistettiin Lämpöpuhaltimet, lattian kunnostus sekä eteisen korjaus Ulkoseinien ja katon maalaus. Käyttötarkoitus ja toiminta: Työväenyhdistyksen kokoontumis- ja juhlapaikka luvulla toiminut kylän nuorisotilana. Nykyisin juhlien ja erilaisten tilaisuuksien pitopaikka. Erityistä: talon yläkerrassa hyvin säilynyt esiintyjien maskeeraushuone 2

3 JUHLATALO 3 Tiedustelut ja varaukset: Seppo Virtanen gsm seppo.virtanen@ulvila.fi Vuokrahinnat: Vuorokausi 180, iltatilaisuudet 100. Aina tehdään asiakkaalle sopiva tarjous. Tilaisuudet: Häät, syntymäpäivät ja muut juhlatilaisuudet, huutokaupat, myyntitilaisuudet, kokoukset, tanssit, discot, peli-illat, näytelmät, ruokailutilaisuuksia, harjoitushuoneena, kursseja jne... Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu noin 80 henkeä. Ilman pöytiä noin 150 henkeä. Tilakuvaus: Esiintymislava, sali, eteistila, naulakot, keittiö. Keittiö: mikro- ja kiertoilmauuni, sähköhella, astianpesukone, kahvinkeitin ja loistava määrä kaappeja. Kahvikuppeja Piha-alue: Pihaan mahtuu n. 20 autoa. Pihaan on kulku kahden eri portin kautta Harjatieltä ja Vanhatieltä. Kadun varteen mahtuu lisää autoja. Lipputanko varustuksena. Ei muita oheispalveluita, tilaisuuksien järjestelyissä autetaan aina tarpeen mukaan.

4 4 PALUKSEN KYLÄTALO os. Mäkikyläntie, Palus Rakennusvuosi: 1915 Rakennuttaja: Paluksen työväenyhdistys, nykyinen omistaja Kullaan Sosiaali-demokraatit, vuokrattu Paluksen Nuorisoseuralle vuoteen 2048 asti. Suunnittelijat: Vihtori Lind ja Vihtori Toivonen (vastaavat mestarit) Rakennusmateriaalit: hirsi, lautaverhous Kunnostukset: Pärekatto huopakatoksi 1940, ulkoseinien laudoitus 1949, Paluksen Nuorisoseuran toteuttama peruskorjaus Käyttötarkoitus ja toiminta: Kokoontumis-, tapahtuma- ja juhlapaikka kevät-kesä- syksykäyttöön. Erityistä: Vuonna 1998 Timo Koivusalo kuvasi suuren osan elokuvansa Kulkuri ja Joutsen iltamakohtauksista Paluksen Kylätalolla. Lisäksi: Aikoinaan talon vahtimestarina oli pitkään naapurissa asunut Ilmari Koivunen. Hänen järjestyksen valvontansa oli erittäin tehokasta. Käsiinvalidina hänellä oli pronssinen rautakoukku, ja kun hän sen pukkasi häiritsijän kylkiluihin, se rauhoitti kummasti.

5 JUHLATALO 5 Tiedustelut ja varaukset: Tuija Molkkari , tuija.molkkari@saunalahti.fi Joe Linnainsaari Vuokrahinnat: Paluksen Nuorisoseuran jäsenet 60, paluslaiset 100, muut 200. Hinnat ovat neuvoteltavissa. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu noin 100 henkeä. Ilman pöytiä noin 200 henkeä. Pöytiä on erikokoisia. Pöydät saa kasaan ja tuolit on pinottavia. Niitä myös vuokrataan. Tilakuvaus: Ulko-wc (siistit!), esiintymislava ja kaksi takahuonetta, eteisessä tilavat naulakot, sali tilava ja viihtyisä, säädettävä valaistus (himmennin ym.). Ilmalämpöpumppuja on kaksi. Keittiö: Kylmäsäilytystilaa runsaasti (mahtuu esim. isot täytekakut), 2010 uusitut kaksi kiertoilmauunia. Keittiö kooltaan melko pieni, suosittelemme ruokien valmistusta etukäteen muussa paikassa. Ei omaa astiastoa. Piha-alue: Kylätalo sijaitsee kauniin mäen päällä idyllisessä kylämaisemassa. Piha-alueelle mahtuu oikein parkkeerattuna paljonkin autoja. Lisää paikoitustilaa läheisen koulun pihassa. Oheispalvelut: Lisämaksusta vuokrataan isoa kaasugrilliä, 96 kupin kahvikeitintä, isoa ulkotelttaa. Vuoraajan on siivottava itse käytön jälkeen.

6 6 HARJULA os. Harjulantie 189, Kullaan Kangas Rakennusvuosi: 1926 Rakennuttaja: Suojeluskunta. Nykyisin talon omistaa Ulvilan kaupunki. Rakennusmateriaalit: lautarakenteinen Kunnostukset: 1978 talo kunnostettiin keskustanaisten aloitteesta kullaalaisten käyttöön talkoovoimin, jolloin taloon saatiin myös vesijohto. Uusi kunnostus 1996, jolloin salin sisäseinät ja kaikki ikkunat uusittiin, lämmitysjärjestelmä sekä keittiö pitopalvelun ohjeiden mukaisesti. Talo maalattiin ulkoa ja sisältä. Remontin yhteydessä rakennettiin myös sisävessat talon pääsisäänkäynti suljettiin tiejärjestelyiden vuoksi. Käyttötarkoitus ja toiminta: Rakennus valmistui 1926 suojeluskunnan taloksi ja se lahjoitettiin myöhemmin Kullaan kunnalle. Talo yritettiin myydä Kullaan Urheilijoille 1971, mutta kauppa peruuntui. Talo kunnostettiin 1978 talkoilla kullaalaisten käyttöön. Nykyään talon omistaa Ulvilan kaupunki ja siellä järjestetään tapahtumia ja esim. elokuvanäytöksiä. Myös harrastepiirit käyttävät taloa yksityisen juhlakäytön lisäksi.

7 JUHLATALO 7 Tiedustelut ja varaukset: T:mi Heikki Santa-Nokki tai gsm Vuokrahinnat: Vuokra 250 /tilaisuus (sis. alv 22%) Tilaisuudet: isot juhlat ja tilaisuudet, elokuvat, huutokaupat, tapahtumat, tanssi ja tanhu yms. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu noin 260 henkeä. Tilakuvaus: 15,15 m x 10,75 m sali, 10,75 m x 4,15 m näyttämö, eteisaula vaatesäilytyksineen, kahvio/ravintolatila tarjoilutiskillä, keittiö, parvi + 2 kpl kamareita. Keittiö: 2 kpl 60 cm kiertoilmauunihelloja, jää-viileäkaappi, kylmiö, tiskikone 1min pesuohjelmalla. Keittiö pitokokin suunnittelema, takahuone ja oma sisäänkäynti keittiöön. Piha-alue: Laaja piha-alue hiekkaharjulla. Pihaan mahtuu runsaat 100 autoa ja ulkovarastossa ulkokäyttöön sopivia pitkiä pihapöytiä ja penkkejä. Varustus: 32 kpl 6 henk. pöytiä, muovituoleja 151 kpl, selkänojallisia penkkejä 9 kpl, puhujapönttö, koivumetsä kulissit. Yläparvella 5 kpl 6 henk. pöytiä + 14 henk. pöytä, penkkejä 4 kpl. Suomen lippu 1 kpl, pölyimureita 2 kpl ja varalämmittimiä 3 kpl.

8 8 LEVANPELLON PIENVILJELIJÄIN TALO (PVY talo) os. Levanpellontie 302 Kullaa Rakennusvuosi: 1928 Suunnittelija ja rakennuttaja: Talolla ei ole varsinaista suunnittelijaa, Levanpellon Pienviljelijäin Yhdistyksen johtokunta on yhteisvastuullisesti päättänyt, minkälainen talo tehdään. Päätös tehty ja talo on valmistunut urakkakilpailun jälkeen syyskuussa 1928 (Huom! rakennusaika) Talon kuvaus edellä mainitun päätöksen mukaan: talosta tulee 10 x 20 metriä kooltaan, kaksinkertaisena, pystynostolla, höylälaudoista, välissä käytettään tervapahvia ja katto tehdään päreistä. Kivijalka tehdään sementistä 1:7 suhdetta hiekkaan ja sementtiin. Työ tehdään niin, että kivijalka on osittainen noin 1 metrin levyinen 18 snt ylhäältä paksu ja alhaalta 45 snt paksu leveten sisäpuolelle. Katto sekä nurkkauksiin tulevat piirut veistetään 5 x 5 tuumaa, välipiirut 5 x 4 tuumaa. Aluspohja tehdään hirsistä 6 x 6 tuumaa ja liitetään sivuparrujen väliin lohenpyrstöliitoksella. Haltijaniskoja on pantava 2 kpl. Eteishuoneen katto tehdään suoraviivainen Maantienpuoleiseen päähän tulee yläpäätyyn myös ikkuna. Edellä selostetuilla ehdoilla otti talon tehtäväkseen Paavo Kumlander alimmalla tarjouksella (markkaa) kaverina K. Tamminen. Kunnostukset: Talossa tehtiin 1980-luvun lopulla peruskorjaus, jossa mm vesikatto, ikkunat, lattiat ja keittiökalusteet uusittiin ja talo maalattiin sekä sisältä että ulkoa.

9 9 Taloon on 1990-luvulla valmistunut laajennusosa, jossa sijaitsevat WC-tilat ja ilmalämpökeskus. Käyttötarkoitus ja toiminta: Talo on tarkoitettu kylätaloksi. Siellä pidetään kokouksia, sukujuhlia, syntymäpäiviä, häitä, harrastuspiirejä yms. JUHLATALO Tiedustelut ja varaukset: Pertti Ojala gsm Vuokrahinnat: Vuokra 150 euroa /vrk. Lyhyistä tilaisuuksista neuvotellaan erikseen. Tilaisuudet: Pääasiassa kesäkäytössä, sopimuksen mukaan myös talvella. Talolla on järjestetty juhlia mm. häitä, sukujuhlia ja syntymäpäiviä, huutokauppoja, harrastuspiirejä ja kylätilaisuuksia. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu hyvin 100 henkeä. Ilman pöytiä tuolivarustuksella noin 150 henkeä. Tilakuvaus: Sisäwc:t, eteistilat, naulakko, näyttämö ja sali. Kaksi sisäänkäyntiä + takaovi keittiöön. Kalusto, pöydät ja tuolit uusittu Keittiö: Sähköliesi, mikro, jääkaappi, lämmin vesi. Keittiössä tarjoilutiski ja tilaa kattauksille. Astiasto: Kullaan Maatalousnaiset vuokraa 200 hengen astiastoa. Tiedustelut Anita Ahlqvist puh tai gsm Piha-alue: Piha-alue tilava, osittain sorastettu ja valaistu.

10 10 KAASMARKUN VPK TALO os. Kolipohjantie, Kaasmarkku Rakennusvuosi: 1910 Rakennuttaja: Kaasmarkun VPK Suunnittelija: K.V. Huhtala Rakennusmateriaalit: Kullaan Ahmauksesta ostettu vanha hirsiriihi sekä Kullaalta ostettua hirttä ja puutavaraa Kaasmarkun metsistä. Kunnostukset: 1925 rakennettiin keittiön kulmaukseen varastohuone ja vesikatto nostettiin vanhan katon harjalle asti. Tällöin talo sai yhtenäisen nelikulmaisen muodon. Lämmistyslaitteet kunnostettiin 1927, pärekatto uusittiin 1929 ja salin lattia perusteellinen korjaus ja laajennus VPK:n 50-vuotisjuhlaan. Seuraavat korjaukset Viimeisin suuri remontti , jolloin keittiö uusittiin suurtalouskeittiöksi ja näyttämö sai uuden ilmeen talo ehostettiin VPK:n 110-vuotisjuhlaan maalaamalla eteistilat ja korjaamalla wc:t. Kaikki korjaukset on tehty talkootyönä. Käyttötarkoitus ja toiminta: Talo on tehty vapaapalokunnan taloksi ja se on palvellut mm. erilasten juhlien ja tilaisuuksien pitopaikkana. Talolla on näytelty, näytetty elokuvat, pidetty kylän yhteiset joulujuhlat ja järjestetty tansseja, joissa moni pari on kohdannut toisensa.

11 JUHLATALO 11 Tiedustelut ja varaukset: Marja Anttila gsm Vuokrahinnat: Kesäkautena 250 /tilaisuus, lämmityskautena 300 /tilaisuus. Siivous kuuluu tilaisuuden järjestäjän huolehdittavaksi. Tilaisuudet: juhlat, tapahtumat, koulutustilaisuudet, suuret kokoukset yms. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu henkeä riippuen tanssitilan suuruudesta. Ilman pöytiä noin henkeä. Tilakuvaus: Eteisaula ja naulakkohuone, sali, suurtalouskeittiö ja ravintolasali, näyttämö sekä takahuone orkesterille. Keittiö: Nykyajan suurtalouskeittiön vaatimukset täyttävä. Varustus liesi, kiertoilmauuni, 2 kpl kylmäkaappeja, 2-pannuinen kahvinkeitin ja suurtaloustiskilinja. Talossa ei ole astiastoa eikä pöytäliinoja. Piha-alue: Piha-alue tilava ja talon pääsee ajamalla kiertämään. Oheispalvelut: Kaasmarkun maatalousnaiset vuokraavat 50 hengen ruokaastiastoa ja 100 hengen kahviastiastoa/maarit Tammelin gsm , Kaasmarkun Kyläyhdistys vuokraa puulämmitteistä isoa grilliä ja kesäaikaan telttasaunaa/gsm

12 12 Rakennuttaja: Vanhankylän työväenyhdistys ry. (yhd. perustamisvuosi 1905) Rakennusmateriaalit: hirsirakenteinen, peltivuorattu, laajennus lautarakenteinen, mutta pelti päällä VANHAN- KYLÄN TYÖVÄEN- TALO os. Kotoniityntie 9, Vanha-Ulvila Rakennusvuosi: 1908, siirretty nykyiselle paikalleen 1934 Kunnostukset: Talon peruskorjaus EU-rahoituksella/talkootyöllä Keittiö ja kahvio peruskorjattu. Juhlasalin lattia ja näyttämö lakattu ja maalattu. Asennettu ilmalämpöpumput parantamaan salin lämpötilaa ja sisäilman laatua. Remontin yhteydessä on huomioitu myös talon eri-ikäiset käyttäjät: esteettömän kulun ramppi talon sis.käynnin yhteydessä sekä lapsia varten hoitopöydät ja syöttötuolit (2kpl). Käyttötarkoitus ja toiminta: Talo on tehty työväenyhdistyksen kokoontumis- ja juhlatilaksi. Nykyisin taloa käyttävät niin yksityiset juhlien ja tilaisuuksien järjestäjät, kansalaisopisto kuin muutkin alueen yhdistykset työväenyhdistyksen lisäksi. Talolla on järjestetty 50-luvulla näyttämötoimintaa ja yleisiä tansseja vielä 70-luvulla. Erityistä: Näyttämön alla sijaitsee putka, johon talon pohjoispäädyn sisäänkäynnistä on aikoinaan viety tilaisuuksissa sopimattomasti käyttäytyneitä henkilöitä. Talon ympärillä on ollut urheilukenttä ja juoksurata. Kentällä on aikoinaan hypätty pituutta, korkeutta ja juostu. Kenttä on kadonnut pihapiiristä. Talon vintillä on asunut aikoinaan työväentalon talonmies. Nykyisin vintti on varastokäytössä.

13 JUHLATALO 13 Tiedustelut ja varaukset: Markku Heino Vuokrahinnat: 300 /juhla-/tapahtuma/tilaisuus (koko talo). Kokous- yms. käyttö sopimuksen mukaan Tilaisuudet: Talo on ympärivuotisessa käytössä. Talo soveltuu hyvin esim. häiden, hautajaisten, syntymäpäivien, erilaisten tilaisuuksien, kokousten ja tapahtumien järjestämiseen, jooga- yms. kerhoihin, huutokauppojen pitämiseen sekä kädentaitajien joulutorin pitämiseen. Taloon on esteetön kulku. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu istumaan henk. Tilakuvaus: Talo on hyvässä, siistissä ja toimivassa käytössä, pääosa remonteista (mm. keittiö uusittu kokonaan) suoritettu Sisäwc:t, esiintymislava lavastemaalauksineen 40/50 luvun taitteesta, sali (puulattia, paneeliverhous puoliväliin), eteistiloissa naulakot, lippuluukku ja vanha 60-luvun peili mainoksineen. Kahviossa tunnelmallinen takka ja toimivat, nykyaikaiset tarjoilutilat. Perheen pienimmille hoitopöydät ja syöttötuolit. Keittiö: Keittiötila on täysin uusittu Keittiössä jää-viileäkaappi, pieni pakastinkaappi, astianpesukone, puuhella ja sähköuuni. Piha-alue: hyvä, kuiva, kantava piha. Pihassa tilaa jopa sadalle autolle Oheispalvelut: Astiasto 120:le hengelle 30 ja pöytäliinat 30 + pesetys, ohraryynivellin tms. keitto soppatykillä tilauksesta (keitin + keittäjä 100 /pv). Vuokrattavissa myös juhlateltta 4x4m, hintaan 30.

14 14 ULVILAN NUORISO- SEURANTALO (NS-talo) os. Välmäntie, Ulvila Rakennusvuosi: 1913 Rakennuttaja: Ulvilan Nuorisoseura ry Rakennusmateriaali: hirsirakenne, peltivuorattu Sijainti: keskeisellä paikalla lähellä Friitalan keskustaa ja koulukeskusta Talon synty: Talo on rakennettu 1906 perustetun Ulvilan Nuorisoseuran toimi- ja tapahtumatilaksi. Rakennustyöt rahoitettiin lainalla ja tehtiin pääasiassa talkoovoimin. Seurantalon rakennushanke otettiin esille helmikuussa 1913 ja talon vihkiäisiä vietettiin saman vuoden elokuussa kaksipäiväisinä. Vihkiäisjuhlan ohjelmassa oli lauantaina näytelmä Onhan pappa sen sallinut ja sunnuntaina Minna Canthin Papin perhe. Talon rakentamista varten otettiin kaksi markan lainaa paikallisilta talollisilta Kalle Ali-Rantalalta ja Kaarle Laurilalta. Lainojen takaussitoumukseen saatiin 18 takaajan allekirjoitus. Enimmäkseen takaajat olivat suuren talojen isäntiä ja paikkakunnalla arvostettuja henkilöitä. Talon tontin seura lunasti omakseen vuonna Kunnostukset: Kunnostustoimenpiteitä talolle on tehty säännöllisin väliajoin sekä isommat peruskorjaukset vuosina 1950 ja Vuoden 1982 peruskorjauksen yhteydessä talo sai myös nykyisen peltivuorauksensa. Taloa kunnostetaan EU hankkeen puitteissa Hankkeena aikana on mm. vaihdettu peltikatto osittain, sisällä alakerrassa on uusittu/kunnostettu lähes kaikki pinnat, tehty tarvittavat korjaustyöt rakenteisiin, parannettu lämmitystä ja eristystä sekä uusittu keittiö kalusteineen. Käyttötarkoitus ja toiminta: Talo on toiminut Ulvilan Nuorisoseuran omana toimitilana tarjoten vuosien varrella toimitilat lukuisille nuorisoseuran harrastusryhmille samoin kuin

15 15 lukemattomille seuran järjestämille tilaisuuksille ja tapahtumille. Talon nykyinen käyttäjäkunta koostuu myös muista yhdistyksistä. JUHLATALO Tiedustelut ja varaukset: Ulvilan Nuorisoseura gsm , Vuokrahinnat: Vuokrahinta 400 euroa/koko viikonloppu, 200 euroa/lauantai tai sunnuntai sekä 150 euroa/arkipäivä. Säännöllisen käytön vuokrahinnat neuvoteltavissa erikseen. Tilaisuudet: Talo soveltuu monentyyppisten tilaisuuksien ja tapahtumien käyttöön ympäri vuoden. Tiloissa voi järjestää mm. hää- ja syntymäpäiväjuhlia, pikkujouluja, kyläjuhlia, tansseja, huutokauppoja, näyttelyitä ja vastaavia tilaisuuksia. Väkimäärä: Saliin saa pöytäpaikat noin 150 henkilölle. Tansseihin ja konserttityyppisiin tilaisuuksiin yleisöä mahtuu runsaammin. Huoneistoala on 467m 2 Tilakuvaus: alakerrassa iso juhlasali ja näyttämö, esiintyjien taukotila, keittiö ja ruokasali, eteistilat ja narikka sekä naisten ja miesten wc:t, yläkerrassa pukutilat sekä suihku/wc. Tilassa sähkö, lämmitys (sähköpatteri/ilmalämpöpumppu), vesijohto ja viemäri. Keittiö: kylmäkaappi, hella ja pieni astianpesukone. Ei astiastoa. Piha-alue: iso, hiekkainen piha-alue Erityistä: NS-talon naapurissa on pesäpallo- ja urheilukenttä sekä koulukeskus, joten esim. erilaisia leirejä on mahdollista tilassa järjestää. Ajankohtaista: Ulvilan Nuorisoseura on saanut Leader-rahoitusta talon kunnostushankkeeseen vuosille Remontoitu perinteikäs hirsitalo on avannut jälleen ovensa vuokrakäyttöön lokakuussa 2011.

16 16 Suomalaiset seurantalot yhdessä rakennetut rakennusperintöpäivien teemana 2008 Elävää paikallishistoriaa - Kansalaistoimintaa - Rakennusperintöä Vuonna 2008 Euroopan rakennusperintöpäivien huomion kohteena ovat seurojen ja työväenyhdistysten talot. Seurantalon kautta voi lähestyä niin nykypäivän kansalaistoimintaa kuin kansakuntamme historiaa. Seurantalo on arkkitehtuuriltaan kiinnostava, helposti tunnistettava rakennustyyppi. Seurantalot ovat kansanrakentamista parhaimmillaan. Seurantalot ovat aatteellisten yhdistysten kokoontumistiloikseen rakentamia taloja. Niitä ovat rakentaneet mm. työväenyhdistykset, nuoriso-, maamies- ja urheiluseurat, suojeluskunnat sekä kotiseutu- ja marttayhdistykset. Taloja on nykyisin noin Huomattava osa taloista on ehtinyt tuhoutua vuosikymmenten mittaan. Ensimmäiset seurantalot rakennettiin 1880-luvulla, jolloin sekä työväenliike että suomalaiskansallisen liike olivat nousussa. Yhdistyksissä eri säätyjen jäsenet hankkivat sivistystä ja ottivat vastuuta oman yhteisön asioista verrattain tasavertaisina. Vapaapalokunnat ja raittiusseurat alkoivat ensimmäisinä rakentaa toiminnalleen taloja. Kiivaimmin taloja valmistui noin sata vuotta sitten. Pelkästään työväenyhdistykset rakensivat Suomessa 1900-luvun alussa jopa 150 taloa vuosittain. Seurantaloissa on tanssittu, soitettu ja laulettu, voimisteltu ja leikitty, pidetty käräjiä ja neuvotteluja, käyty myyjäisissä ja juhlissa. Seurantalot ovat eläviä paikallisia kulttuurikeskuksia ja yhteisöllisen toiminnan koteja. Monesti seurantalo on koko kylän ainoa kokoontumispaikka. Lisäksi ne ovat suosittuja häiden ja muiden perhetapahtumien viettopaikkoja. Valtaosa seurantaloista rakennettiin perinteiseen kansan tapaan. Noin neljäsosa Suomen seurantaloista on luokiteltu kulttuurihistoriallisesti arvokkaiksi rakennuksiksi. Pääosa taloista on rakennettu talkoilla. Talkoilla niitä myös korjataan. Seurantalojen korjaamista avustetaan vuosittain valtion varoista, mutta talkoilla on edelleen suuri

17 merkitys. Talkoot kohentavat talojen kuntoa, mutta ne kohottavat myös seurantalohenkeä. Yhdessä korjatusta talosta tulee kaikille läheinen paikka. Tiedot keräsi/lisätietoja: Eija Kannisto, kylä- ja markkinointikoordinaattori, Ulvilan kaupunki gsm

ULVILAN SEURANTALOT 2018

ULVILAN SEURANTALOT 2018 ULVILAN SEURANTALOT 2018 HARJUNPÄÄN TYÖVÄEN- TALO eli TORPPA os. Harjatie 7 tai Vanhatie 14, Harjunpää Rakennusvuosi: 1914 Rakennuttaja: Harjunpään työväenyhdistys ry. Rakennus täytti 2014 100 v. ja on

Lisätiedot

turun museokeskuksen vuokrattavat tilat

turun museokeskuksen vuokrattavat tilat turun museokeskuksen vuokrattavat tilat Turun museokeskuksesta löytyvät vuokrattavat tilat ovat ihanteellisia paikkoja juhlien, tapahtumien ja kokouksien järjestämiselle. Kun haluat tarkemmin tutustua

Lisätiedot

70,0 m², Tupakeittiö+o...,

70,0 m², Tupakeittiö+o..., Kohteen ilmoittaja OP Koti Jämsä Oy LKV Keskuskatu 11 42100 Jämsä Puh: 010 256 2005 Punainen pirtti ja 6,3 ha tila, josta peltoa noin 3,5 ha. Hirsipirtti on siirretty nykyiselle paikalleen noin 1950-luvulla.

Lisätiedot

136,0 m², 5h, k, kph,...,

136,0 m², 5h, k, kph,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mikko Reunanen Puh: 041 506 7404 Solid House Oy LKV, Salo Turuntie 1 24100 Salo Puh: 044 282 0038 LOISTOSIJAINNILLA OMAKOTITALO KESKUSTAN LÄHEISYYDESSÄ! Arvostetulla Enolan asuinalueella

Lisätiedot

Talolla toimitaan - vai talo taakkana? Lempäälä 2.2. 2013 Juha Kuisma Kylien liiketoiminta-asiamies SYTY ry

Talolla toimitaan - vai talo taakkana? Lempäälä 2.2. 2013 Juha Kuisma Kylien liiketoiminta-asiamies SYTY ry Talolla toimitaan - vai talo taakkana? Lempäälä 2.2. 2013 Juha Kuisma Kylien liiketoiminta-asiamies SYTY ry Millaisia kylätaloja? seurantaloja entisiä kyläkouluja kunnostettuja kauppa- ym kiinteistöjä

Lisätiedot

104,0 m², 3h, k,

104,0 m², 3h, k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Teppo Tuijula Puh: 0500 530 942 Solid House Oy LKV, Turku Eerikinkatu 13, 3 krs. 20100 Turku Puh: 044 282 0038 MAASEUDUN RAUHAA JA VÄLJÄÄ ASUMISTA Tässä paikassa voit yhdistää

Lisätiedot

Kylätaloista liiketoimintaa. Joroinen 10.3. 2012 Juha Kuisma Kylien liiketoiminta-asiamies Kylien Bisneskeissit hanke, SYTY ry

Kylätaloista liiketoimintaa. Joroinen 10.3. 2012 Juha Kuisma Kylien liiketoiminta-asiamies Kylien Bisneskeissit hanke, SYTY ry Kylätaloista liiketoimintaa Joroinen 10.3. 2012 Juha Kuisma Kylien liiketoiminta-asiamies Kylien Bisneskeissit hanke, SYTY ry Millaisia kylätaloja? seurantaloja entisiä kyläkouluja kunnostettuja kauppa-

Lisätiedot

172,0 m², 7h, 2x k, 2x...,

172,0 m², 7h, 2x k, 2x..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Samu Saarnio Puh: 0407215991 Aurea LKV Kempeleentie 7 B 90400 Oulu Puh: 08 370 900 Tämä kodikas puutalokoti sijaitsee rauhallisella Yläsiirtolan alueella kaupungin välittömässä

Lisätiedot

Eura, Honkilahti Kohdenumero h,k,alkovi,s, 50,0 m²/50,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Eura, Honkilahti Kohdenumero h,k,alkovi,s, 50,0 m²/50,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vapaa-ajan asunto Eura, Honkilahti Kohdenumero 631013 2h,k,alkovi,s, 50,0 m²/50,0 m² Kov. 1941 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 45 000,00 Susiveräjäntie 68 A. 1941 rakennettu siistikuntoinen vapaa-ajan asunto

Lisätiedot

Vihti, Otalampi Kohdenumero h+k+s+at, 146,0 m²/146,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Vihti, Otalampi Kohdenumero h+k+s+at, 146,0 m²/146,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Vihti, Otalampi Kohdenumero 614324 3-4h+k+s+at, 146,0 m²/146,0 m² Kov. 1950 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 169 000,00 Ratakuja 1. Otalammen kylän sydämessä sijaitseva ihanan sympaattinen rintamamiestalo

Lisätiedot

JONNE KY. Autopaikat: pihassa tilaa

JONNE KY. Autopaikat: pihassa tilaa Kohdetta välittää JONNE KY lkv MYYTÄVÄ KIINTEISTÖ KOUVOLA Sippola; Huovilantie 320, 46710 Sippola Kiinteistötunnukset: Kouvola/ Mämmälä/ 8:380 Metsä-Sihvola/ erotettava määräala Lisätietoja: + erillinen

Lisätiedot

Huittinen, Hein-Erkkilä Kohdenumero h,k,s, 58,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Huittinen, Hein-Erkkilä Kohdenumero h,k,s, 58,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Huittinen, Hein-Erkkilä Kohdenumero 607234 2h,k,s, 58,0 m² Kov. 1987 Energialuokka e-tod. Mh. 65 250,00 Vh. 79 500,00 Kyntäjänkatu 3. Rivitalokaksio päättyvän kadun varrella lähellä keskustaa.

Lisätiedot

Omakotitalo. Liperi, Roukalahti Kohdenumero h,k,kph,s,khh, 200,0 m²/200,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Omakotitalo. Liperi, Roukalahti Kohdenumero h,k,kph,s,khh, 200,0 m²/200,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Liperi, Roukalahti Kohdenumero 599441 6h,k,kph,s,khh, 200,0 m²/200,0 m² Kov. 1893 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 230 000,00 Roukalahden koulutie 2 B. Vanhaa kunnioittaen remontoitu ihastuttava

Lisätiedot

106,0 m², 4 h + k + s,

106,0 m², 4 h + k + s, Kohteen ilmoittaja Sp-Koti l Imatra Lappeentie 18 55100 Imatra Puh: 010 396 5200 Kivasti persoonallinen rivitalon päätyasunto. Sähkölämmityksen lisäksi takka ja ilmalämpöpumppu. Vino sisäkatto antaa avaruutta,

Lisätiedot

3h+k+kph+3mh+ves+kel+s+ph+kph+3var, 161,0 m², Omakotitalo, Lapinlahti, Keskusta, Asematie 20

3h+k+kph+3mh+ves+kel+s+ph+kph+3var, 161,0 m², Omakotitalo, Lapinlahti, Keskusta, Asematie 20 3h+k+kph+3mh+ves+kel+s+ph+kph+3var, 161,0 m², 195 000 Omakotitalo, Lapinlahti, Keskusta, Asematie 20 Yksityinen myyjä Willem Haen Puh: 044 7720230 Lapsiperheen hirsitalo kylän sydämessä Kodikas tunnelma,

Lisätiedot

Kylätalo seiniä ja palveluja. Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kansalaiskunta hanke 2.9.2014 Laitilan kylätaloilta Yhdistysiltamat part I

Kylätalo seiniä ja palveluja. Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kansalaiskunta hanke 2.9.2014 Laitilan kylätaloilta Yhdistysiltamat part I Kylätalo seiniä ja palveluja Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kansalaiskunta hanke 2.9.2014 Laitilan kylätaloilta Yhdistysiltamat part I Kylätalojen nykytila Mikä on kylätalo? Seurantalo, vanha

Lisätiedot

Omakotitalo Lumijoki, Hirvasniemi Kohdenumero tupa/sali, puutyöluokka,k,mh,aula, 3 mh,wc/kph,s, 290,0 m²/290,0 m² Kov. 1986

Omakotitalo Lumijoki, Hirvasniemi Kohdenumero tupa/sali, puutyöluokka,k,mh,aula, 3 mh,wc/kph,s, 290,0 m²/290,0 m² Kov. 1986 Omakotitalo Lumijoki, Hirvasniemi Kohdenumero 624354 tupa/sali, puutyöluokka,k,mh,aula, 3 mh,wc/kph,s, 290,0 m²/290,0 m² Kov. 1986 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 295 000,00 Sallisentie 50. Ympäristönsä mukaisesti

Lisätiedot

Vapaa-ajan asunto. Karstula, Kohdenumero h,k,ph,s, 40,0 m²/40,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Vapaa-ajan asunto. Karstula, Kohdenumero h,k,ph,s, 40,0 m²/40,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vapaa-ajan asunto Karstula, Kohdenumero 596922 2h,k,ph,s, 40,0 m²/40,0 m² Kov. 1950 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 140 000,00 Vehkaperäntie 195. Karstulan Vahangan- kylällä upea rantatila isolla noin 2,6

Lisätiedot

Mikkeli, Kantala Kohdenumero h,tupa-keittiö,veranta, 65,0 m²/80,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Mikkeli, Kantala Kohdenumero h,tupa-keittiö,veranta, 65,0 m²/80,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vapaa-ajan asunto Mikkeli, Kantala Kohdenumero 618885 3h,tupa-keittiö,veranta, 65,0 m²/80,0 m² Kov. 1950-1950 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 38 000,00 Eteläkankaantie 84. Sähköistetty kuivanmaan mökki, vaikka

Lisätiedot

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Lauttasaaren paras sijainti loistavien kulkuyhteyksien ja kauniin merenrannan läheisyydessä Tehokas pohjaratkaisu käyttää 45 m 2 tilan tehokkaasti monikäyttöinen

Lisätiedot

Asuinpinta-ala 170 m2 (200 m2). Alakerran tilat n. 100 m2, yläkerrassa asuintilaa n. 70 m2. Lisäksi pesutilat, tekninen tila ja lasitettu terassi.

Asuinpinta-ala 170 m2 (200 m2). Alakerran tilat n. 100 m2, yläkerrassa asuintilaa n. 70 m2. Lisäksi pesutilat, tekninen tila ja lasitettu terassi. 1 (8) LIIKE- / ASUINTILA 170 m2 Sääksniemi, Sydänmaantie 1147, 61170 Sääksniemi, Alavus Yläkerta keittiö, olohuone / makuuhuone Alakerta oleskelutila, keittiö, pesuhuone, wc, aula Rakennusvuosi aloitettu

Lisätiedot

Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA

Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA Kantokatu 5, Alvar Aallon Sunila, 48900 Kotka Sijainti kartalla Arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema, vuonna 1937 valmistunut tehtaanjohtajan talo Kantola meren rannalla

Lisätiedot

Myydään suosittu kahvila-lounasravintola PÄIVÄMÄÄRÄ: Myyjän yhteystiedot: Sirpa Ihanus

Myydään suosittu kahvila-lounasravintola PÄIVÄMÄÄRÄ: Myyjän yhteystiedot: Sirpa Ihanus PÄIVÄMÄÄRÄ: 1.4.2019 Myydään suosittu kahvila-lounasravintola Myyjän yhteystiedot: Sirpa Ihanus +358 44 7415716 Yritys: Kahvila Wanha Postitalo Nilsiäntie 76, 73300 Nilsiä www.wanhapostitalo.fi Perustamisvuosi:

Lisätiedot

98,0 m², 3h+k+s+autotalli,

98,0 m², 3h+k+s+autotalli, Kohteen ilmoittaja Nimi: Sari Järvinen Puh: 044 3181828 Vihdoin Kotona LKV Oy - Äntligen Hemma AFM Ab Vaasanpuistikko 6 65100 Vaasa Puh: +358407036603 Suositulla Korkeamäen alueella sopivan kokoinen koti

Lisätiedot

Vapaa-ajan asunto Oulu, Oulunsalo, Peuhu Kohdenumero Vanhan kartanon rakennukset juhlatiloina, 465,0 m²/465,0 m² Kov. 1975

Vapaa-ajan asunto Oulu, Oulunsalo, Peuhu Kohdenumero Vanhan kartanon rakennukset juhlatiloina, 465,0 m²/465,0 m² Kov. 1975 Vapaa-ajan asunto Oulu, Oulunsalo, Peuhu Kohdenumero 608181 Vanhan kartanon rakennukset juhlatiloina, 465,0 m²/465,0 m² Kov. 1975 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 620 000,00 Peuhuntie 194. VANHA PEUHUN KARTANO!

Lisätiedot

Tarkastuskäynti. Porin kaupunki, Tekninen toimiala Mikko Muurinen, Piritta Salmi

Tarkastuskäynti. Porin kaupunki, Tekninen toimiala Mikko Muurinen, Piritta Salmi Tarkastuskäynti 15.2.2019 Kohdetiedot: Rantamakasiini, 280 m 2 Eteläranta 5, 28100 Pori Rakennusvuosi 1896, Cafe Jazz kahvilatoiminta vuodesta 1985, Rakennusperintölailla suojeltu rakennus Uusrenessanssi

Lisätiedot

Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero h,k,s, 91,5 m² Kov Energialuokka E 2007 Mh ,17 Vh ,00

Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero h,k,s, 91,5 m² Kov Energialuokka E 2007 Mh ,17 Vh ,00 Rivitalo Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero 592720 3h,k,s, 91,5 m² Kov. 1971 Energialuokka E 2007 Mh. 93 586,17 Vh. 106 000,00 Tapionkatu 44. Tilava 2-tasohuoneisto noin kilometrin päässä koulukeskuksesta,

Lisätiedot

140,0 m²/140,0 m². Omakotitalo, 6h,rt,k,ph. Harjukaari 39, Saarijärvi,

140,0 m²/140,0 m². Omakotitalo, 6h,rt,k,ph. Harjukaari 39, Saarijärvi, 140,0 m²/140,0 m² Kohdenumero 631856 Omakotitalo, 6h,rt,k,ph Idyllinen, maaseutuhenkinen omakotitalo maaseutumaisemissa Saarijärven Kalmarissa. Asuinrakennus on valmistunut 1937 ja rakennus on täysin peruskorjattu

Lisätiedot

55,5 m², 2h,k,parv.,

55,5 m², 2h,k,parv., Kohteen ilmoittaja Nimi: Kirsi Oksanen Puh: 0500 442203 Omakodit Neliövälitys Oy LKV Kouvolankatu 18 45100 Kouvola Puh: (05) 357 7099 Inkeroisten keskustassa, talon 1. asuinkerroksessa valoisa, nopeasti

Lisätiedot

Keto-Mökit. www.kouvolanmatkatoimisto.fi. Mökit

Keto-Mökit. www.kouvolanmatkatoimisto.fi. Mökit Keto-Mökit Mökit KELO - 1,5-kerroksinen kelohirsinen mökki, jonka pinta-ala on 78 m². Mökissä on tilaa 6-8 henkilölle. Alakerrassa olohuone, makuuhuone, keittiö, sähkösauna, wc ja veranta. Tulikivitakka.

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1. Kalliopirtin pohjapiirros ja turvallisuus ja pelastusohjeet

Sisällysluettelo. 1. Kalliopirtin pohjapiirros ja turvallisuus ja pelastusohjeet 1 Sisällysluettelo 1. Kalliopirtin pohjapiirros ja turvallisuus ja pelastusohjeet 2. Ohjeita tilojen käyttäjille 2.1. pysäköinti Kalliopirtin piha-alueella ja ympäristössä 2.2. sähköt / valot 2.3. pelastus

Lisätiedot

Omakotitalo. Kokemäki, Pappila Kohdenumero h,k,ruokailutila,khh,s, 245,0 m²/245,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Omakotitalo. Kokemäki, Pappila Kohdenumero h,k,ruokailutila,khh,s, 245,0 m²/245,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Kokemäki, Pappila Kohdenumero 596259 9h,k,ruokailutila,khh,s, 245,0 m²/245,0 m² Kov. 2003 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 290 000,00 Pussonraitti 8. Tilava omakotitalo 2.125 m2:n tontilla suositulla

Lisätiedot

Omakotitalo. Raasepori, Tammisaari Kohdenumero mh, k, oh, kph, halli, 70,0 m²/85,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Omakotitalo. Raasepori, Tammisaari Kohdenumero mh, k, oh, kph, halli, 70,0 m²/85,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 604730 2 mh, k, oh, kph, halli, 70,0 m²/85,0 m² Kov. 1937 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 128 000,00 Rajakatu 18. Ihastuttava koti kauniilla rehevällä tontilla.

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 19.07.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Nissiläntie 11, 90650 Oulu Oulu Ranta-Saarela Kokonaisala: 220 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

119,0 m², 4h, k, kph/w...,

119,0 m², 4h, k, kph/w..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Kirsi Konnos Puh: 0400 831 687 Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy Tampellan esplanadi 11 33100 Tampere Puh: 0207802660 HUOM!! Hienolta paikalta Säkylän Iso-Vimman alueelta Pyhäjärven

Lisätiedot

Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero h, k, 60,0 m² Kov Energialuokka D 2013 Mh ,68 Vh ,00

Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero h, k, 60,0 m² Kov Energialuokka D 2013 Mh ,68 Vh ,00 Rivitalo Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero 624954 2h, k, 60,0 m² Kov. 1975 Energialuokka D 2013 Mh. 83 459,68 Vh. 111 000,00 Kirsikkatie 1. Hukanhaudalta tilava rivitalokaksio ilman remonttihuolia! Tämä

Lisätiedot

pieni kerhotila iso kerhotila liinat jos vuokraaja haluaa liinat käyttöön, ilmoita siitä vahtimestareille sillä tilassa ei ole liinoja

pieni kerhotila iso kerhotila liinat jos vuokraaja haluaa liinat käyttöön, ilmoita siitä vahtimestareille sillä tilassa ei ole liinoja Seurakuntakeskus Kirkkotanhuantie 1, 33470 Ylöjärvi 044 7868 124/kirkkoherranvirasto Sali 60 hengelle (kalustettuna) 155 82 liinat Sali 80 hengelle (kalustettuna) 205 102 liinat Koko sali, 150 hlöä (kalustettuna)

Lisätiedot

SALOISTEN NUORISOSEURAINTALON RAKENNUSHISTORIA

SALOISTEN NUORISOSEURAINTALON RAKENNUSHISTORIA SALOISTEN NUORISOSEURAINTALON RAKENNUSHISTORIA (Myöhemmin Saloisten Reippaan seurantalo) Muistitietojen mukaan Saloisten Nuorisoseuraintalo on rakennettu 1900-luvun alussa. Talossa tiedetään toimineen

Lisätiedot

Joensuu, Rantakylä Kohdenumero h, k, s, 106,0 m² Kov Energialuokka D 2013 Mh ,00 Vh ,00

Joensuu, Rantakylä Kohdenumero h, k, s, 106,0 m² Kov Energialuokka D 2013 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Joensuu, Rantakylä Kohdenumero 628748 4h, k, s, 106,0 m² Kov. 1981 Energialuokka D 2013 Mh. 100 000,00 Vh. 100 000,00 Pursitie 6. Heti vapaa! Kaukolämmössä oleva hyväkuntoinen kaksitasoinen perheasunto

Lisätiedot

Sipoo, Talma Kohdenumero h,k,s, 89,0 m²/155,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,00

Sipoo, Talma Kohdenumero h,k,s, 89,0 m²/155,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,00 Omakotitalo Sipoo, Talma Kohdenumero 593925 3-4h,k,s, 89,0 m²/155,0 m² Kov. 2000 Energialuokka D Mh. 230 000,00 Kumpare 10. Valoisa omakotitalo toimivalla pohjaratkaisulla. Asuintilat kahdessa tasossa,

Lisätiedot

Vierailulla Urho Kekkosen museossa

Vierailulla Urho Kekkosen museossa Vierailulla Urho Kekkosen museossa Teksti, kuvat ja Sari Salovaara 10.5.2012 sivu 2 / 9 Sisällys Johdanto... 3 Tamminiemen uudistukset parantavat saavutettavuutta... 4 Elämyksiä eri aistein... 5 Muita

Lisätiedot

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 19.10.2016 66 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2.

Lisätiedot

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy As. Oy Sammon Tähti Hämeenlinnan Sampo 3:n suositulle alueelle rakennettava 11 huoneiston rivitaloyhtiö. Jos arvostat hyvää laatua ja toimivuutta varaa siis kohteestamme unelmiesi koti! Myynti ja rakentaja:

Lisätiedot

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Sivistysvaliokunta hyväksynyt 25.10.2017 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2. Lisäksi tiloissa voidaan

Lisätiedot

Omakotitalo. Tohmajärvi, Peijonniemi Kohdenumero h,k, 60,0 m²/65,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Omakotitalo. Tohmajärvi, Peijonniemi Kohdenumero h,k, 60,0 m²/65,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Tohmajärvi, Peijonniemi Kohdenumero 584337 2h,k, 60,0 m²/65,0 m² Kov. 1947 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 32 000,00 Sininentie 834. Vuonna 1947 rakennettu omakotitalo, jota remontoitu 2016 runsaasti:

Lisätiedot

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero 616558 3h,tk,s, 121,0 m² Kov. 1900 Energialuokka C 2018 Mh. 185 000,00 Vh. 449 990,00 Raatihuoneenkatu 3. Asunto Oy Hämeenlinnan Kultakino peruskorjataan kunnioittaen

Lisätiedot

Omakotitalo Jämsä, Lukkoila Kohdenumero Tupakeittiö+ 2h+wc+psh+s ja yläkerrassa 2 huonetta, 70,0 m²/70,0 m² Kov Mh.

Omakotitalo Jämsä, Lukkoila Kohdenumero Tupakeittiö+ 2h+wc+psh+s ja yläkerrassa 2 huonetta, 70,0 m²/70,0 m² Kov Mh. Omakotitalo Jämsä, Lukkoila Kohdenumero 577199 Tupakeittiö+ 2h+wc+psh+s ja yläkerrassa 2 huonetta, 70,0 m²/70,0 m² Kov. 1941 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 59 000,00 Lukkoilantie 34. Punainen pirtti kävelymatkan

Lisätiedot

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, khh, s, 87,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,10 Vh ,00

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, khh, s, 87,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,10 Vh ,00 Rivitalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 574125 3 h, k, khh, s, 87,0 m² Kov. 1992 Energialuokka C Mh. 150 775,10 Vh. 154 000,00 Tiaisenkuja 3. Viihtyisä päätyhuoneisto rivitalossa rv. 1992 suositulla

Lisätiedot

Laukaa as Laukaa

Laukaa as Laukaa OKT Hiekkapolku 1 Laukaa as 41350 Laukaa 03.06.2017 Mietitkö oman kotisi myyntiä? Parhaan käsityksen oman kotisi arvosta saat kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille. Samalla voimme keskustella markkinatilanteesta

Lisätiedot

Omakotitalo Naantali, Merimasku Kohdenumero h+k+ph+s+wc+et+ask.huone+aula+at+kuistit+kellari, 170,0 m²/240,0 m² Kov.

Omakotitalo Naantali, Merimasku Kohdenumero h+k+ph+s+wc+et+ask.huone+aula+at+kuistit+kellari, 170,0 m²/240,0 m² Kov. Omakotitalo Naantali, Merimasku Kohdenumero 629195 6h+k+ph+s+wc+et+ask.huone+aula+at+kuistit+kellari, 170,0 m²/240,0 m² Kov. 1947-1967 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 180 000,00 Rusilantie 56. Idyllinen maatilan

Lisätiedot

Juhlatalot. Perhe- ja yritysjuhlat, kokoukset, koulutukset, tapahtumat. Isojoki Karijoki Kauhajoki Kurikan Jurva Teuva

Juhlatalot. Perhe- ja yritysjuhlat, kokoukset, koulutukset, tapahtumat. Isojoki Karijoki Kauhajoki Kurikan Jurva Teuva Juhlatalot Perhe- ja yritysjuhlat, kokoukset, koulutukset, tapahtumat Isojoki Karijoki Kurikan Jurva Teuva 2 3 Sisällysluettelo Isojoki Möykyn Pontela... 4 Vanhakylän Nuorisoseura... 5 Pikku Filppula...

Lisätiedot

Lappeenranta, Tykki-Kiviharju Kohdenumero h,k, 51,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,82 Vh ,00

Lappeenranta, Tykki-Kiviharju Kohdenumero h,k, 51,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,82 Vh ,00 Kerrostalo Lappeenranta, Tykki-Kiviharju Kohdenumero 619261 2h,k, 51,0 m² Kov. 1957 Energialuokka F 2013 Mh. 81 351,82 Vh. 87 000,00 Puutarhurinkatu 10. Matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä keskeisellä

Lisätiedot

Hyvinkää, Metsäkalteva Kohdenumero h,k,khh,s,lasitettu terassi, 134,0 m²/165,0 m² Kov Energialuokka A 2007 Mh.

Hyvinkää, Metsäkalteva Kohdenumero h,k,khh,s,lasitettu terassi, 134,0 m²/165,0 m² Kov Energialuokka A 2007 Mh. Omakotitalo Hyvinkää, Metsäkalteva Kohdenumero 638533 4h,k,khh,s,lasitettu terassi, 134,0 m²/165,0 m² Kov. 2013 Energialuokka A 2007 Mh. 335 000,00 Lounatuulentie 4 C. Metsäkaltevan asuntomessualueelle

Lisätiedot

55,0 m², Loviisa KT 2h,k, lasitettu parveke. Kohteen ilmoittaja. Valkolammentie 26, Loviisa Valko, 11 kaupunginosa

55,0 m², Loviisa KT 2h,k, lasitettu parveke. Kohteen ilmoittaja. Valkolammentie 26, Loviisa Valko, 11 kaupunginosa Kohteen ilmoittaja Nimi: Laura Pesonen Puh: +358 50 4200662 Porvoon Habita Oy, Habita Porvoo Lundinkatu 10 06100 Porvoo Puh: 010 585 5840 Loviisa KT 2h,k, lasitettu parveke Keskellä kaunista Valkoa upea

Lisätiedot

73,0 m², 3h, k, kph, w...,

73,0 m², 3h, k, kph, w..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Janne Suoniemi Puh: 0400 766 507 Bo LKV Tampere Kelloportinkatu 1 B 33100 Tampere Puh: 0408086045 Tampereen Haapalinnasta on nyt vapautumassa 73 m2 kerrostalokolmio. Tässä kolmannen

Lisätiedot

Järvenpää, Mikonkorpi Kohdenumero h+k+wc+s+at, 90,0 m²/140,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Järvenpää, Mikonkorpi Kohdenumero h+k+wc+s+at, 90,0 m²/140,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Järvenpää, Mikonkorpi Kohdenumero 646946 3h+k+wc+s+at, 90,0 m²/140,0 m² Kov. 1982 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 290 000,00 Peurakatu 3. Haaveleitko kodista jossa on oma ranta? Täältä se löytyy.

Lisätiedot

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme RIKALANMÄKI Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme TERVETULOA RIKALANMÄELLE. Rikalanmäki Salon Halikon kulttuurimaisemassa yhdistää historialliset puitteet ja modernin palvelun. Meillä onnistutte luomaan

Lisätiedot

Tuusula, Riihikallio Kohdenumero h,k,s, 80,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,93 Vh ,00

Tuusula, Riihikallio Kohdenumero h,k,s, 80,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,93 Vh ,00 Rivitalo Tuusula, Riihikallio Kohdenumero 597983 3h,k,s, 80,0 m² Kov. 1983 Energialuokka D Mh. 207 117,93 Vh. 209 000,00 Marsuntie 10. Viehättävä yhden tason rivitalohuoneisto Tuusulan Riihikalliosta toimivalla

Lisätiedot

Kiuruvesi, Kiuruvesi Kohdenumero Tupakeittiö, mh, alkovi, wc, 46,0 m²/46,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Kiuruvesi, Kiuruvesi Kohdenumero Tupakeittiö, mh, alkovi, wc, 46,0 m²/46,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Vapaa-ajan asunto Kiuruvesi, Kiuruvesi Kohdenumero 597803 Tupakeittiö, mh, alkovi, wc, 46,0 m²/46,0 m² Kov. 1989-2015 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 109 000,00 Tiusanniementie 48d. TÄÄLLÄ ON KESÄ LÄPI VUODEN!

Lisätiedot

TUISKULAN SEURATALON VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA 22.3.2010

TUISKULAN SEURATALON VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA 22.3.2010 TUISKULAN SEURATALON VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA 22.3.2010 Seuratalon osoite: Ilmiintie 34, 27730 Tuiskula Taloesittelyt ja vuokrasopimusten teko: Henna Ryömä puh. 050-324 5492, sähköposti: seuratalo@tuiskula.info

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 20.07.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kunta: Kunnan osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Professorintie 6, 90440 Kempele Kempele Vihiluoto Omakotitalo omalla tontilla 5h+k+khh+kh+s+2 erill.wc+vh+et+tk

Lisätiedot

Omakotitalo Riihimäki, Tienhaara Kohdenumero h,k.th,s,kph,2 x wc,pyykkitupa,iso vh,lämmin at, 144,5 m²/221,0 m² Kov.

Omakotitalo Riihimäki, Tienhaara Kohdenumero h,k.th,s,kph,2 x wc,pyykkitupa,iso vh,lämmin at, 144,5 m²/221,0 m² Kov. Omakotitalo Riihimäki, Tienhaara Kohdenumero 566288 5h,k.th,s,kph,2 x wc,pyykkitupa,iso vh,lämmin at, 144,5 m²/221,0 m² Kov. 1980-2006 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 228 000,00 Torpparinkatu 19. Tienhaarassa

Lisätiedot

Kerava, Virrenkulma Kohdenumero h,k,kphx2,s,khh,wc,vh, 175,0 m²/208,0 m² Kov Energialuokka E Mh ,00

Kerava, Virrenkulma Kohdenumero h,k,kphx2,s,khh,wc,vh, 175,0 m²/208,0 m² Kov Energialuokka E Mh ,00 Omakotitalo Kerava, Virrenkulma Kohdenumero 597257 6-7h,k,kphx2,s,khh,wc,vh, 175,0 m²/208,0 m² Kov. 2007 Energialuokka E Mh. 350 000,00 Sinisiivenkuja 11. Kaunis, harmoninen ja toimiva kokonaisuus kahdessa

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 11.09.15 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Karhitie 10, 90530 Oulu Oulu Välivainio Kiinteistötunnus: 564-60-42-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 97 m² Omakotitalo

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 24.09.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Hetesuontie 24, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Pinta-ala: 117 m² Kerrosala: 130 m² Huonekorkeus: Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 1 Nyt ennakkomarkkinoinnissa upea rivitalo järven rannalla! As Oy Kotaranta rakennetaan omalle tontille Leppäveden rantaan. Yhtiö on vapaarahoitteinen ja käsittää yhden

Lisätiedot

Järvenpää, Mikonkorpi Kohdenumero h+k+wc+s+at, 90,0 m²/140,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Järvenpää, Mikonkorpi Kohdenumero h+k+wc+s+at, 90,0 m²/140,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Järvenpää, Mikonkorpi Kohdenumero 627513 3h+k+wc+s+at, 90,0 m²/140,0 m² Kov. 1982 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 349 000,00 Peurakatu 3. Tilaisuus! Haaveleitko kodista jossa on oma ranta? Täältä

Lisätiedot

134,0 m², Yläkrs: h,as...,

134,0 m², Yläkrs: h,as..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mika Lehtonen Puh: 050 476 2332 Hämeen Laatu LKV Pakkastie 5 13500 Hämeenlinna Puh: 0504525254 Myllymäessä tunnelmallinen 2000-luvun alkupuolella täysin nykyaikaiseksi remontoitu

Lisätiedot

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. TILAVUOKRAHINNASTO Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Murula on tunnelmallinen ja toimiva tila, joka muuntuu moneksi. Arkisin tilan täyttävät kokoukset

Lisätiedot

Omakotitalo Varkaus, Käärmeniemi Kohdenumero mh,oh,th,oleskelutila,k,khh,2kph,s,2wc,pkh,3vh, 202,0 m²/240,5 m² Kov. 1998

Omakotitalo Varkaus, Käärmeniemi Kohdenumero mh,oh,th,oleskelutila,k,khh,2kph,s,2wc,pkh,3vh, 202,0 m²/240,5 m² Kov. 1998 Omakotitalo Varkaus, Käärmeniemi Kohdenumero 631097 3mh,oh,th,oleskelutila,k,khh,2kph,s,2wc,pkh,3vh, 202,0 m²/240,5 m² Kov. 1998 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 289 000,00 Lapinluhdantie 18. Tässä koti sinulle,

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 1504/2017 1/7

KK-Kartoitus RAPORTTI 1504/2017 1/7 KK-Kartoitus RAPORTTI 1504/2017 1/7 Aulavan Huvikeskus Rannankyläntie, 63340 Sapsalampi Huvikeskuksen kuntokatselmus 25.4.2017 klo 10.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 1504/2017 2/7 Tilaus 10.4.2017: Etelä-Pohjanmaan

Lisätiedot

Omakotitalo Jämsä, Jämsänkoski Myllymäki Kohdenumero Oh+k+mh+wc+s/psh+autot.+pannuh.+varastot+yläkerta, 59,0 m²/119,0 m² Kov.

Omakotitalo Jämsä, Jämsänkoski Myllymäki Kohdenumero Oh+k+mh+wc+s/psh+autot.+pannuh.+varastot+yläkerta, 59,0 m²/119,0 m² Kov. Omakotitalo Jämsä, Jämsänkoski Myllymäki Kohdenumero 573964 Oh+k+mh+wc+s/psh+autot.+pannuh.+varastot+yläkerta, 59,0 m²/119,0 m² Kov. 1963 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 69 500,00 Jokamiehentie 4. Pienen perheen

Lisätiedot

43,5 m², 2h,kk,vh,

43,5 m², 2h,kk,vh, Kohteen ilmoittaja Nimi: Virpi Romu Puh: 040 0610 018 Bo LKV Helsinki Neitsytpolku 12 00140 Helsinki Puh: 040 808 6832 Moderni koti Kallion sydämestä Tämä ihastuttava ja valoisa läpitalon huoneisto on

Lisätiedot

Omakotitalo. Kuopio, Länsi-Puijo Kohdenumero h, k, s, 112,0 m²/169,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Omakotitalo. Kuopio, Länsi-Puijo Kohdenumero h, k, s, 112,0 m²/169,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Kuopio, Länsi-Puijo Kohdenumero 598865 4h, k, s, 112,0 m²/169,0 m² Kov. 1973 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 217 000,00 Mesitie 18. Tähän kauniiseen kotiin muutat ilman remonttihuolia. Tilat yhdessä

Lisätiedot

Omakotitalo. Lohja, Virkkala Kohdenumero h,avokeittiö,s, 154,0 m²/394,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Omakotitalo. Lohja, Virkkala Kohdenumero h,avokeittiö,s, 154,0 m²/394,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Lohja, Virkkala Kohdenumero 594158 5h,avokeittiö,s, 154,0 m²/394,0 m² Kov. 1938 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 495 000,00 Tuusankuja 8. Kulttuurihistoriallisesti arvokas, arkkitehti Gösta Cajanuksen

Lisätiedot

Sipusaaren seurakuntakoti

Sipusaaren seurakuntakoti Kesäkuu 2017 Sipusaaren seurakuntakoti Käyntiosoite: Sipusaarentie 31, 11120 Riihimäki Seurakuntakoti valmistui vuonna 1970. Rakennuksen suunnittelijana oli rakennusmestari Urho Lehtonen. Seurakuntakoti

Lisätiedot

Lahti, Laune Kohdenumero h,k,s, 168,0 m²/234,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Lahti, Laune Kohdenumero h,k,s, 168,0 m²/234,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Lahti, Laune Kohdenumero 629920 6h,k,s, 168,0 m²/234,0 m² Kov. 2001 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 318 000,00 Koskenkatu 16. Laadukas ja tyylikäs v. 2001 valmistunut täystiilitalo erinomaisella

Lisätiedot

Omakotitalo. Kontiolahti, Kontiolahti Kohdenumero Oh, 3 mh, k, khh, th, s, 144,3 m²/232,7 m² Kov Energialuokka E Mh.

Omakotitalo. Kontiolahti, Kontiolahti Kohdenumero Oh, 3 mh, k, khh, th, s, 144,3 m²/232,7 m² Kov Energialuokka E Mh. Omakotitalo Kontiolahti, Kontiolahti Kohdenumero 588467 Oh, 3 mh, k, khh, th, s, 144,3 m²/232,7 m² Kov. 1989 Energialuokka E Mh. 203 000,00 Ankkuritie 1. Tiiliverhoiltu persoonallinen ja valoisa L-muotoinen

Lisätiedot

Omakotitalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero Päärakennus 136 m2, Varasto 40 m2, Rak.oikeus 165, 127,0 m²/136,0 m² Kov.

Omakotitalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero Päärakennus 136 m2, Varasto 40 m2, Rak.oikeus 165, 127,0 m²/136,0 m² Kov. Omakotitalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 636739 Päärakennus 136 m2, Varasto 40 m2, Rak.oikeus 165, 127,0 m²/136,0 m² Kov. 1862-1992 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 520 000,00 Pohjoinen Rantakatu 9. Aistikas

Lisätiedot

Jyväskylä, Puuppola Kohdenumero h+k+khh+kph+s+2*wc, 157,0 m²/160,2 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Jyväskylä, Puuppola Kohdenumero h+k+khh+kph+s+2*wc, 157,0 m²/160,2 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Jyväskylä, Puuppola Kohdenumero 595403 6h+k+khh+kph+s+2*wc, 157,0 m²/160,2 m² Kov. 2008 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 312 000,00 Lapahaka 61. Maalaismaisemaa vain parinkymmenen minuutin ajomatkan

Lisätiedot

Sysmä, Nikkaroinen Kohdenumero Oh,sali,4-5mh,k,wc,pkh,s,2var,ullakko, 150,0 m²/270,0 m² Kov Energialuokka G 2018 Mh.

Sysmä, Nikkaroinen Kohdenumero Oh,sali,4-5mh,k,wc,pkh,s,2var,ullakko, 150,0 m²/270,0 m² Kov Energialuokka G 2018 Mh. Omakotitalo Sysmä, Nikkaroinen Kohdenumero 630720 Oh,sali,4-5mh,k,wc,pkh,s,2var,ullakko, 150,0 m²/270,0 m² Kov. 1938 Energialuokka G 2018 Mh. 110 000,00 Alhontie 50. Tilava hirsirunkoinen talo kauniissa

Lisätiedot

Jyväskylä, Sulkuranta Kohdenumero h,kk,alk,parvi, 29,0 m²/37,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Jyväskylä, Sulkuranta Kohdenumero h,kk,alk,parvi, 29,0 m²/37,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vapaa-ajan asunto Jyväskylä, Sulkuranta Kohdenumero 655092 1h,kk,alk,parvi, 29,0 m²/37,5 m² Kov. 1994 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 79 500,00 Lepokaari 146. Sulkurannan siirtolapuutarha-alueella, vain noin

Lisätiedot

Omakotitalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero Okt 136 m2, Varasto 40 m2 + Rakennusoikeus 524 m2., 127,0 m²/136,0 m² Kov.

Omakotitalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero Okt 136 m2, Varasto 40 m2 + Rakennusoikeus 524 m2., 127,0 m²/136,0 m² Kov. Omakotitalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 653436 Okt 136 m2, Varasto 40 m2 + Rakennusoikeus 524 m2., 127,0 m²/136,0 m² Kov. 1862-1992 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 665 000,00 Pohjoinen Rantakatu 9. ISO

Lisätiedot

Kirkkopuiston seurakuntakoti

Kirkkopuiston seurakuntakoti Kirkkopuiston seurakuntakoti 10.6.2015 Kirkkopuiston seurakuntakoti sijaitsee Keskuskirkon läheisyydessä kaupungin keskustassa, katuosoite: Hämeenkatu 5, postiosoite: Kirkkopolku 2 a. Rakennus valmistui

Lisätiedot

PÄIVÄKOTIEN KUNNOSSAPITOTARPEET

PÄIVÄKOTIEN KUNNOSSAPITOTARPEET PÄIVÄKOTIEN KUNNOSSAPITOTARPEET PÄIVÄKOTI m2 /m2/a Otan päiväkoti 1.700 1.6 M 92,22 Onnelan päiväkoti 466 200.800 43,09 Nummen päiväkoti 1.070 270.300 25,26 Heinon talo 80 146.400 183,00 Sampaanalan päiväkoti

Lisätiedot

Nilojoenranta. Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo

Nilojoenranta. Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo Asunto Oy Kuusamon Nilojoenranta Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo 109,5 m2, tupakeittiö + 3 mh + iso harraste-/kotiteatterihuone + kotikylpylä

Lisätiedot

HUONEISTO G HINTA HUONEISTO D HINTA. ValajaGroup Oy

HUONEISTO G HINTA HUONEISTO D HINTA. ValajaGroup Oy HUONEISTO G Tilat: 2 H + sauna Pinta-ala: 48 m 2 Sijainti: Riihimäki 2 H + sauna Osoite: Otonpolku 3, Riihimäki Kerros: 1/1 Näköalat: päätyhuoneisto Keittiön varusteet: jää/pakastinkaappi, keraaminen liesi,

Lisätiedot

Omakotitalo Jyväskylä, Mäki-Matti Kohdenumero h,k,rt,harrastetila,4xwc,khh,2xkph,s, 211,0 m²/211,0 m² Kov Mh.

Omakotitalo Jyväskylä, Mäki-Matti Kohdenumero h,k,rt,harrastetila,4xwc,khh,2xkph,s, 211,0 m²/211,0 m² Kov Mh. Omakotitalo Jyväskylä, Mäki-Matti Kohdenumero 585290 5h,k,rt,harrastetila,4xwc,khh,2xkph,s, 211,0 m²/211,0 m² Kov. 1940-1940 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 280 000,00 Keskikatu 35. Idyllisessä Mäki-Matissa,

Lisätiedot

Viitalantie 221, 60640 Isokoski

Viitalantie 221, 60640 Isokoski Venestalon pelastussuunnitelma, joka sisältää sammutus- ym. turvallisuusohjeita Viitalantie 221, 60640 Isokoski TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Venestalo on Veneskoski-Viitala-seura ry:n omistama kylätalo, joka

Lisätiedot

Saarijärvi Kohdenumero h,k,at,s, 69,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00

Saarijärvi Kohdenumero h,k,at,s, 69,0 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Saarijärvi Kohdenumero 620752 2h,k,at,s, 69,0 m² Kov. 1982 Energialuokka E 2013 Mh. 87 000,00 Vh. 87 000,00 Tuomitie 3. Nyt myynnissä kauniisti remontoitu hyvänkokoinen kaksio rauhallisella asuinalueella.

Lisätiedot

Jalasjärven. Juhlatalot ja kokoontumistilat

Jalasjärven. Juhlatalot ja kokoontumistilat Jalasjärven Juhlatalot ja kokoontumistilat Lukijalle 3 Alavallin Kylätalo 4 Alavallin Ahjola 5 Hirvijärven Raittiustalo Joukola 6 Ilvesjoen Toimela 7 Hirsipirtti 8 Jalasranta 10 Kiuaskallion Rinnekahvila

Lisätiedot

Omakotitalo Jämsä, Jämsänkoski Myllymäki Kohdenumero Oh+k+mh+wc+alakerrassa psh/s+autotalli+yläkerta, 59,0 m²/119,0 m² Kov.

Omakotitalo Jämsä, Jämsänkoski Myllymäki Kohdenumero Oh+k+mh+wc+alakerrassa psh/s+autotalli+yläkerta, 59,0 m²/119,0 m² Kov. Omakotitalo Jämsä, Jämsänkoski Myllymäki Kohdenumero 633599 Oh+k+mh+wc+alakerrassa psh/s+autotalli+yläkerta, 59,0 m²/119,0 m² Kov. 1963 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 49 000,00 Jokamiehentie 4. Pienen perheen

Lisätiedot

Akaa, Kylmäkoski / Mellola Kohdenumero h+k+wc+et+kesäh.+ullakko, 35,0 m²/50,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Akaa, Kylmäkoski / Mellola Kohdenumero h+k+wc+et+kesäh.+ullakko, 35,0 m²/50,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Vapaa-ajan asunto Akaa, Kylmäkoski / Mellola Kohdenumero 628931 1h+k+wc+et+kesäh.+ullakko, 35,0 m²/50,0 m² Kov. 1951 Energialuokka e-tod. Mh. 27 000,00 Murronraitti 188. Lomamökki maalaismaisemista Kylmäkosken

Lisätiedot

HINNASTOT Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet.

HINNASTOT Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet. HINNASTOT 2016 Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet www.nurmijarvenseurakunta.fi Nurmijärven seurakunnan kirkkoneuvoston kokouksessaan 8.12.2015 vahvistama vuokrattavien tilojen ja tarvikkeiden hinnasto. Kastetilaisuuksiin

Lisätiedot

TARVESELVITYS

TARVESELVITYS Korjattu Liite Eerik 1 / 8.11.2016 EERIKINKARTANON PÄÄRAKENNUKSEN JUHLATILAN LAAJENTAMINEN TARVESELVITYS 26.10.2016 2 Sisällys 1 Tarveselvityksen tiivistelmä 2 Tarveselvityksen prosessi 3 Tarpeen määrittely,

Lisätiedot

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE KAARINA, RIVITALO 2 5h+k+kph+s+vh+2erill.wc+2v+lasitettu patio, 103 m, 207 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi

Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu Puhelinpäivystys (08) 322 5500 / ma-su www.kotigalleria.fi 03.12.15 1 Tietoja huoneistosta Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Huoneluku yhtiöjärjestyksessä: Osakkeiden nrot: Pinta-ala: Emäpuuntie 65 as 2, 90560 Oulu Oulu Sijaintikerros/kerroksia:

Lisätiedot

56,5 m², 2h+k+s,

56,5 m², 2h+k+s, Kohteen ilmoittaja Nimi: Kimmo Raappana Puh: 040 849 2081 Kiinteistömaailma, Vantaa Aviapolis Tasetie 8 01510 Vantaa Puh: 020 793 1010 KAMPPI 56,5m2. Tässä sinulle viihtyisä läpitalon 2h,k,s Helsingin

Lisätiedot

Petäjävesi, Petäjävesi Kohdenumero Tupa,k,mh,kesäh,wc,terassi, 56,0 m²/56,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Petäjävesi, Petäjävesi Kohdenumero Tupa,k,mh,kesäh,wc,terassi, 56,0 m²/56,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Vapaa-ajan asunto Petäjävesi, Petäjävesi Kohdenumero 563404 Tupa,k,mh,kesäh,wc,terassi, 56,0 m²/56,0 m² Kov. 2001 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 74 000,00 Paasiniementie 21. Tässä se on loma-asunto omassa

Lisätiedot

Lahden kaupungin Kilpiäisten kaupunginosan korttelin 895 tontti nro 4 sekä sillä oleva asuinrakennus

Lahden kaupungin Kilpiäisten kaupunginosan korttelin 895 tontti nro 4 sekä sillä oleva asuinrakennus MYYNTIESITE v.158 Asuntokauppa J. Valtonen LKV Kalliomaankatu 18, 15150 Lahti 0400 715 668, jsvaltonen@gmail.com www.vaihtoasunnot.com Lahden kaupungin Kilpiäisten kaupunginosan korttelin 895 tontti nro

Lisätiedot