ULVILAN SEURANTALOT 2014

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ULVILAN SEURANTALOT 2014"

Transkriptio

1 ULVILAN SEURANTALOT 2014

2 HARJUNPÄÄN TYÖVÄEN- TALO eli TORPPA os. Harjatie 7 tai Vanhatie 14, Harjunpää Rakennusvuosi: 1914 Rakennuttaja: Harjunpään työväenyhdistys ry. Rakennus täyttää v. ja on ainoa Harjunpään palosta selvinnyt rakennus Harjunpäässä senaikaisessa muodossaan. Rakennusmateriaalit: hirsi, lautaverhous ja luonnonkivi Kunnostukset: wc:t, lattia, näyttämö, vesi ja viemäri, ulkolaidoitus, katon maalaus, salin seinät ja katto, lämmitysjärjestelmä, takat ja sähköpuhaltimet kalusteet uusittu ja puuvajan kunnostus keittiö siirrettiin yläkerrasta alakertaan salin yhteyteen ja vaatesäilytys poistettiin Lämpöpuhaltimet, lattian kunnostus sekä eteisen korjaus Ulkoseinien ja katon maalaus. Käyttötarkoitus ja toiminta: Työväenyhdistyksen kokoontumis- ja juhlapaikka luvulla toiminut kylän nuorisotilana. Nykyisin juhlien ja erilaisten tilaisuuksien pitopaikka. Erityistä: talon yläkerrassa hyvin säilynyt esiintyjien maskeeraushuone 2

3 JUHLATALO 3 Tiedustelut ja varaukset: Seppo Virtanen gsm Vuokrahinnat: Vuorokausi 180, iltatilaisuudet 100. Aina tehdään asiakkaalle sopiva tarjous. Tilaisuudet: Häät, syntymäpäivät ja muut juhlatilaisuudet, huutokaupat, myyntitilaisuudet, kokoukset, tanssit, discot, peli-illat, näytelmät, ruokailutilaisuuksia, harjoitushuoneena, kursseja jne... Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu noin 80 henkeä. Ilman pöytiä noin 150 henkeä. Tilakuvaus: Esiintymislava, sali, eteistila, naulakot, keittiö. Keittiö: mikro- ja kiertoilmauuni, sähköhella, astianpesukone, kahvinkeitin ja loistava määrä kaappeja. Kahvikuppeja Piha-alue: Pihaan mahtuu n. 20 autoa. Pihaan on kulku kahden eri portin kautta Harjatieltä ja Vanhatieltä. Kadun varteen mahtuu lisää autoja. Lipputanko varustuksena. Ei muita oheispalveluita, tilaisuuksien järjestelyissä autetaan aina tarpeen mukaan.

4 4 PALUKSEN KYLÄTALO os. Mäkikyläntie, Palus Rakennusvuosi: 1915 Rakennuttaja: Paluksen työväenyhdistys, nykyinen omistaja Kullaan Sosiaali-demokraatit, vuokrattu Paluksen Nuorisoseuralle vuoteen 2048 asti. Suunnittelijat: Vihtori Lind ja Vihtori Toivonen (vastaavat mestarit) Rakennusmateriaalit: hirsi, lautaverhous Kunnostukset: Pärekatto huopakatoksi 1940, ulkoseinien laudoitus 1949, Paluksen Nuorisoseuran toteuttama peruskorjaus Käyttötarkoitus ja toiminta: Kokoontumis-, tapahtuma- ja juhlapaikka kevät-kesä- syksykäyttöön. Erityistä: Vuonna 1998 Timo Koivusalo kuvasi suuren osan elokuvansa Kulkuri ja Joutsen iltamakohtauksista Paluksen Kylätalolla. Lisäksi: Aikoinaan talon vahtimestarina oli pitkään naapurissa asunut Ilmari Koivunen. Hänen järjestyksen valvontansa oli erittäin tehokasta. Käsiinvalidina hänellä oli pronssinen rautakoukku, ja kun hän sen pukkasi häiritsijän kylkiluihin, se rauhoitti kummasti.

5 JUHLATALO 5 Tiedustelut ja varaukset: Tuija Molkkari , Joe Linnainsaari Vuokrahinnat: Paluksen Nuorisoseuran jäsenet 60, paluslaiset 100, muut 200. Hinnat ovat neuvoteltavissa. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu noin 100 henkeä. Ilman pöytiä noin 200 henkeä. Pöytiä on erikokoisia. Pöydät saa kasaan ja tuolit on pinottavia. Niitä myös vuokrataan. Tilakuvaus: Ulko-wc (siistit!), esiintymislava ja kaksi takahuonetta, eteisessä tilavat naulakot, sali tilava ja viihtyisä, säädettävä valaistus (himmennin ym.). Ilmalämpöpumppuja on kaksi. Keittiö: Kylmäsäilytystilaa runsaasti (mahtuu esim. isot täytekakut), 2010 uusitut kaksi kiertoilmauunia. Keittiö kooltaan melko pieni, suosittelemme ruokien valmistusta etukäteen muussa paikassa. Ei omaa astiastoa. Piha-alue: Kylätalo sijaitsee kauniin mäen päällä idyllisessä kylämaisemassa. Piha-alueelle mahtuu oikein parkkeerattuna paljonkin autoja. Lisää paikoitustilaa läheisen koulun pihassa. Oheispalvelut: Lisämaksusta vuokrataan isoa kaasugrilliä, 96 kupin kahvikeitintä, isoa ulkotelttaa. Vuoraajan on siivottava itse käytön jälkeen.

6 6 HARJULA os. Harjulantie 189, Kullaan Kangas Rakennusvuosi: 1926 Rakennuttaja: Suojeluskunta. Nykyisin talon omistaa Ulvilan kaupunki. Rakennusmateriaalit: lautarakenteinen Kunnostukset: 1978 talo kunnostettiin keskustanaisten aloitteesta kullaalaisten käyttöön talkoovoimin, jolloin taloon saatiin myös vesijohto. Uusi kunnostus 1996, jolloin salin sisäseinät ja kaikki ikkunat uusittiin, lämmitysjärjestelmä sekä keittiö pitopalvelun ohjeiden mukaisesti. Talo maalattiin ulkoa ja sisältä. Remontin yhteydessä rakennettiin myös sisävessat talon pääsisäänkäynti suljettiin tiejärjestelyiden vuoksi. Käyttötarkoitus ja toiminta: Rakennus valmistui 1926 suojeluskunnan taloksi ja se lahjoitettiin myöhemmin Kullaan kunnalle. Talo yritettiin myydä Kullaan Urheilijoille 1971, mutta kauppa peruuntui. Talo kunnostettiin 1978 talkoilla kullaalaisten käyttöön. Nykyään talon omistaa Ulvilan kaupunki ja siellä järjestetään tapahtumia ja esim. elokuvanäytöksiä. Myös harrastepiirit käyttävät taloa yksityisen juhlakäytön lisäksi.

7 JUHLATALO 7 Tiedustelut ja varaukset: T:mi Heikki Santa-Nokki tai gsm Vuokrahinnat: Vuokra 250 /tilaisuus (sis. alv 22%) Tilaisuudet: isot juhlat ja tilaisuudet, elokuvat, huutokaupat, tapahtumat, tanssi ja tanhu yms. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu noin 260 henkeä. Tilakuvaus: 15,15 m x 10,75 m sali, 10,75 m x 4,15 m näyttämö, eteisaula vaatesäilytyksineen, kahvio/ravintolatila tarjoilutiskillä, keittiö, parvi + 2 kpl kamareita. Keittiö: 2 kpl 60 cm kiertoilmauunihelloja, jää-viileäkaappi, kylmiö, tiskikone 1min pesuohjelmalla. Keittiö pitokokin suunnittelema, takahuone ja oma sisäänkäynti keittiöön. Piha-alue: Laaja piha-alue hiekkaharjulla. Pihaan mahtuu runsaat 100 autoa ja ulkovarastossa ulkokäyttöön sopivia pitkiä pihapöytiä ja penkkejä. Varustus: 32 kpl 6 henk. pöytiä, muovituoleja 151 kpl, selkänojallisia penkkejä 9 kpl, puhujapönttö, koivumetsä kulissit. Yläparvella 5 kpl 6 henk. pöytiä + 14 henk. pöytä, penkkejä 4 kpl. Suomen lippu 1 kpl, pölyimureita 2 kpl ja varalämmittimiä 3 kpl.

8 8 LEVANPELLON PIENVILJELIJÄIN TALO (PVY talo) os. Levanpellontie 302 Kullaa Rakennusvuosi: 1928 Suunnittelija ja rakennuttaja: Talolla ei ole varsinaista suunnittelijaa, Levanpellon Pienviljelijäin Yhdistyksen johtokunta on yhteisvastuullisesti päättänyt, minkälainen talo tehdään. Päätös tehty ja talo on valmistunut urakkakilpailun jälkeen syyskuussa 1928 (Huom! rakennusaika) Talon kuvaus edellä mainitun päätöksen mukaan: talosta tulee 10 x 20 metriä kooltaan, kaksinkertaisena, pystynostolla, höylälaudoista, välissä käytettään tervapahvia ja katto tehdään päreistä. Kivijalka tehdään sementistä 1:7 suhdetta hiekkaan ja sementtiin. Työ tehdään niin, että kivijalka on osittainen noin 1 metrin levyinen 18 snt ylhäältä paksu ja alhaalta 45 snt paksu leveten sisäpuolelle. Katto sekä nurkkauksiin tulevat piirut veistetään 5 x 5 tuumaa, välipiirut 5 x 4 tuumaa. Aluspohja tehdään hirsistä 6 x 6 tuumaa ja liitetään sivuparrujen väliin lohenpyrstöliitoksella. Haltijaniskoja on pantava 2 kpl. Eteishuoneen katto tehdään suoraviivainen Maantienpuoleiseen päähän tulee yläpäätyyn myös ikkuna. Edellä selostetuilla ehdoilla otti talon tehtäväkseen Paavo Kumlander alimmalla tarjouksella (markkaa) kaverina K. Tamminen. Kunnostukset: Talossa tehtiin 1980-luvun lopulla peruskorjaus, jossa mm vesikatto, ikkunat, lattiat ja keittiökalusteet uusittiin ja talo maalattiin sekä sisältä että ulkoa.

9 9 Taloon on 1990-luvulla valmistunut laajennusosa, jossa sijaitsevat WC-tilat ja ilmalämpökeskus. Käyttötarkoitus ja toiminta: Talo on tarkoitettu kylätaloksi. Siellä pidetään kokouksia, sukujuhlia, syntymäpäiviä, häitä, harrastuspiirejä yms. JUHLATALO Tiedustelut ja varaukset: Pertti Ojala gsm Vuokrahinnat: Vuokra 150 euroa /vrk. Lyhyistä tilaisuuksista neuvotellaan erikseen. Tilaisuudet: Pääasiassa kesäkäytössä, sopimuksen mukaan myös talvella. Talolla on järjestetty juhlia mm. häitä, sukujuhlia ja syntymäpäiviä, huutokauppoja, harrastuspiirejä ja kylätilaisuuksia. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu hyvin 100 henkeä. Ilman pöytiä tuolivarustuksella noin 150 henkeä. Tilakuvaus: Sisäwc:t, eteistilat, naulakko, näyttämö ja sali. Kaksi sisäänkäyntiä + takaovi keittiöön. Kalusto, pöydät ja tuolit uusittu Keittiö: Sähköliesi, mikro, jääkaappi, lämmin vesi. Keittiössä tarjoilutiski ja tilaa kattauksille. Astiasto: Kullaan Maatalousnaiset vuokraa 200 hengen astiastoa. Tiedustelut Anita Ahlqvist puh tai gsm Piha-alue: Piha-alue tilava, osittain sorastettu ja valaistu.

10 10 KAASMARKUN VPK TALO os. Kolipohjantie, Kaasmarkku Rakennusvuosi: 1910 Rakennuttaja: Kaasmarkun VPK Suunnittelija: K.V. Huhtala Rakennusmateriaalit: Kullaan Ahmauksesta ostettu vanha hirsiriihi sekä Kullaalta ostettua hirttä ja puutavaraa Kaasmarkun metsistä. Kunnostukset: 1925 rakennettiin keittiön kulmaukseen varastohuone ja vesikatto nostettiin vanhan katon harjalle asti. Tällöin talo sai yhtenäisen nelikulmaisen muodon. Lämmistyslaitteet kunnostettiin 1927, pärekatto uusittiin 1929 ja salin lattia perusteellinen korjaus ja laajennus VPK:n 50-vuotisjuhlaan. Seuraavat korjaukset Viimeisin suuri remontti , jolloin keittiö uusittiin suurtalouskeittiöksi ja näyttämö sai uuden ilmeen talo ehostettiin VPK:n 110-vuotisjuhlaan maalaamalla eteistilat ja korjaamalla wc:t. Kaikki korjaukset on tehty talkootyönä. Käyttötarkoitus ja toiminta: Talo on tehty vapaapalokunnan taloksi ja se on palvellut mm. erilasten juhlien ja tilaisuuksien pitopaikkana. Talolla on näytelty, näytetty elokuvat, pidetty kylän yhteiset joulujuhlat ja järjestetty tansseja, joissa moni pari on kohdannut toisensa.

11 JUHLATALO 11 Tiedustelut ja varaukset: Marja Anttila gsm Vuokrahinnat: Kesäkautena 250 /tilaisuus, lämmityskautena 300 /tilaisuus. Siivous kuuluu tilaisuuden järjestäjän huolehdittavaksi. Tilaisuudet: juhlat, tapahtumat, koulutustilaisuudet, suuret kokoukset yms. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu henkeä riippuen tanssitilan suuruudesta. Ilman pöytiä noin henkeä. Tilakuvaus: Eteisaula ja naulakkohuone, sali, suurtalouskeittiö ja ravintolasali, näyttämö sekä takahuone orkesterille. Keittiö: Nykyajan suurtalouskeittiön vaatimukset täyttävä. Varustus liesi, kiertoilmauuni, 2 kpl kylmäkaappeja, 2-pannuinen kahvinkeitin ja suurtaloustiskilinja. Talossa ei ole astiastoa eikä pöytäliinoja. Piha-alue: Piha-alue tilava ja talon pääsee ajamalla kiertämään. Oheispalvelut: Kaasmarkun maatalousnaiset vuokraavat 50 hengen ruokaastiastoa ja 100 hengen kahviastiastoa/maarit Tammelin gsm , Kaasmarkun Kyläyhdistys vuokraa puulämmitteistä isoa grilliä ja kesäaikaan telttasaunaa/gsm

12 12 Rakennuttaja: Vanhankylän työväenyhdistys ry. (yhd. perustamisvuosi 1905) Rakennusmateriaalit: hirsirakenteinen, peltivuorattu, laajennus lautarakenteinen, mutta pelti päällä VANHAN- KYLÄN TYÖVÄEN- TALO os. Kotoniityntie 9, Vanha-Ulvila Rakennusvuosi: 1908, siirretty nykyiselle paikalleen 1934 Kunnostukset: Talon peruskorjaus EU-rahoituksella/talkootyöllä Keittiö ja kahvio peruskorjattu. Juhlasalin lattia ja näyttämö lakattu ja maalattu. Asennettu ilmalämpöpumput parantamaan salin lämpötilaa ja sisäilman laatua. Remontin yhteydessä on huomioitu myös talon eri-ikäiset käyttäjät: esteettömän kulun ramppi talon sis.käynnin yhteydessä sekä lapsia varten hoitopöydät ja syöttötuolit (2kpl). Käyttötarkoitus ja toiminta: Talo on tehty työväenyhdistyksen kokoontumis- ja juhlatilaksi. Nykyisin taloa käyttävät niin yksityiset juhlien ja tilaisuuksien järjestäjät, kansalaisopisto kuin muutkin alueen yhdistykset työväenyhdistyksen lisäksi. Talolla on järjestetty 50-luvulla näyttämötoimintaa ja yleisiä tansseja vielä 70-luvulla. Erityistä: Näyttämön alla sijaitsee putka, johon talon pohjoispäädyn sisäänkäynnistä on aikoinaan viety tilaisuuksissa sopimattomasti käyttäytyneitä henkilöitä. Talon ympärillä on ollut urheilukenttä ja juoksurata. Kentällä on aikoinaan hypätty pituutta, korkeutta ja juostu. Kenttä on kadonnut pihapiiristä. Talon vintillä on asunut aikoinaan työväentalon talonmies. Nykyisin vintti on varastokäytössä.

13 JUHLATALO 13 Tiedustelut ja varaukset: Markku Heino Vuokrahinnat: 300 /juhla-/tapahtuma/tilaisuus (koko talo). Kokous- yms. käyttö sopimuksen mukaan Tilaisuudet: Talo on ympärivuotisessa käytössä. Talo soveltuu hyvin esim. häiden, hautajaisten, syntymäpäivien, erilaisten tilaisuuksien, kokousten ja tapahtumien järjestämiseen, jooga- yms. kerhoihin, huutokauppojen pitämiseen sekä kädentaitajien joulutorin pitämiseen. Taloon on esteetön kulku. Väkimäärä: Pöytien ääreen mahtuu istumaan henk. Tilakuvaus: Talo on hyvässä, siistissä ja toimivassa käytössä, pääosa remonteista (mm. keittiö uusittu kokonaan) suoritettu Sisäwc:t, esiintymislava lavastemaalauksineen 40/50 luvun taitteesta, sali (puulattia, paneeliverhous puoliväliin), eteistiloissa naulakot, lippuluukku ja vanha 60-luvun peili mainoksineen. Kahviossa tunnelmallinen takka ja toimivat, nykyaikaiset tarjoilutilat. Perheen pienimmille hoitopöydät ja syöttötuolit. Keittiö: Keittiötila on täysin uusittu Keittiössä jää-viileäkaappi, pieni pakastinkaappi, astianpesukone, puuhella ja sähköuuni. Piha-alue: hyvä, kuiva, kantava piha. Pihassa tilaa jopa sadalle autolle Oheispalvelut: Astiasto 120:le hengelle 30 ja pöytäliinat 30 + pesetys, ohraryynivellin tms. keitto soppatykillä tilauksesta (keitin + keittäjä 100 /pv). Vuokrattavissa myös juhlateltta 4x4m, hintaan 30.

14 14 ULVILAN NUORISO- SEURANTALO (NS-talo) os. Välmäntie, Ulvila Rakennusvuosi: 1913 Rakennuttaja: Ulvilan Nuorisoseura ry Rakennusmateriaali: hirsirakenne, peltivuorattu Sijainti: keskeisellä paikalla lähellä Friitalan keskustaa ja koulukeskusta Talon synty: Talo on rakennettu 1906 perustetun Ulvilan Nuorisoseuran toimi- ja tapahtumatilaksi. Rakennustyöt rahoitettiin lainalla ja tehtiin pääasiassa talkoovoimin. Seurantalon rakennushanke otettiin esille helmikuussa 1913 ja talon vihkiäisiä vietettiin saman vuoden elokuussa kaksipäiväisinä. Vihkiäisjuhlan ohjelmassa oli lauantaina näytelmä Onhan pappa sen sallinut ja sunnuntaina Minna Canthin Papin perhe. Talon rakentamista varten otettiin kaksi markan lainaa paikallisilta talollisilta Kalle Ali-Rantalalta ja Kaarle Laurilalta. Lainojen takaussitoumukseen saatiin 18 takaajan allekirjoitus. Enimmäkseen takaajat olivat suuren talojen isäntiä ja paikkakunnalla arvostettuja henkilöitä. Talon tontin seura lunasti omakseen vuonna Kunnostukset: Kunnostustoimenpiteitä talolle on tehty säännöllisin väliajoin sekä isommat peruskorjaukset vuosina 1950 ja Vuoden 1982 peruskorjauksen yhteydessä talo sai myös nykyisen peltivuorauksensa. Taloa kunnostetaan EU hankkeen puitteissa Hankkeena aikana on mm. vaihdettu peltikatto osittain, sisällä alakerrassa on uusittu/kunnostettu lähes kaikki pinnat, tehty tarvittavat korjaustyöt rakenteisiin, parannettu lämmitystä ja eristystä sekä uusittu keittiö kalusteineen. Käyttötarkoitus ja toiminta: Talo on toiminut Ulvilan Nuorisoseuran omana toimitilana tarjoten vuosien varrella toimitilat lukuisille nuorisoseuran harrastusryhmille samoin kuin

15 15 lukemattomille seuran järjestämille tilaisuuksille ja tapahtumille. Talon nykyinen käyttäjäkunta koostuu myös muista yhdistyksistä. JUHLATALO Tiedustelut ja varaukset: Ulvilan Nuorisoseura gsm , Vuokrahinnat: Vuokrahinta 400 euroa/koko viikonloppu, 200 euroa/lauantai tai sunnuntai sekä 150 euroa/arkipäivä. Säännöllisen käytön vuokrahinnat neuvoteltavissa erikseen. Tilaisuudet: Talo soveltuu monentyyppisten tilaisuuksien ja tapahtumien käyttöön ympäri vuoden. Tiloissa voi järjestää mm. hää- ja syntymäpäiväjuhlia, pikkujouluja, kyläjuhlia, tansseja, huutokauppoja, näyttelyitä ja vastaavia tilaisuuksia. Väkimäärä: Saliin saa pöytäpaikat noin 150 henkilölle. Tansseihin ja konserttityyppisiin tilaisuuksiin yleisöä mahtuu runsaammin. Huoneistoala on 467m 2 Tilakuvaus: alakerrassa iso juhlasali ja näyttämö, esiintyjien taukotila, keittiö ja ruokasali, eteistilat ja narikka sekä naisten ja miesten wc:t, yläkerrassa pukutilat sekä suihku/wc. Tilassa sähkö, lämmitys (sähköpatteri/ilmalämpöpumppu), vesijohto ja viemäri. Keittiö: kylmäkaappi, hella ja pieni astianpesukone. Ei astiastoa. Piha-alue: iso, hiekkainen piha-alue Erityistä: NS-talon naapurissa on pesäpallo- ja urheilukenttä sekä koulukeskus, joten esim. erilaisia leirejä on mahdollista tilassa järjestää. Ajankohtaista: Ulvilan Nuorisoseura on saanut Leader-rahoitusta talon kunnostushankkeeseen vuosille Remontoitu perinteikäs hirsitalo on avannut jälleen ovensa vuokrakäyttöön lokakuussa 2011.

16 16 Suomalaiset seurantalot yhdessä rakennetut rakennusperintöpäivien teemana 2008 Elävää paikallishistoriaa - Kansalaistoimintaa - Rakennusperintöä Vuonna 2008 Euroopan rakennusperintöpäivien huomion kohteena ovat seurojen ja työväenyhdistysten talot. Seurantalon kautta voi lähestyä niin nykypäivän kansalaistoimintaa kuin kansakuntamme historiaa. Seurantalo on arkkitehtuuriltaan kiinnostava, helposti tunnistettava rakennustyyppi. Seurantalot ovat kansanrakentamista parhaimmillaan. Seurantalot ovat aatteellisten yhdistysten kokoontumistiloikseen rakentamia taloja. Niitä ovat rakentaneet mm. työväenyhdistykset, nuoriso-, maamies- ja urheiluseurat, suojeluskunnat sekä kotiseutu- ja marttayhdistykset. Taloja on nykyisin noin Huomattava osa taloista on ehtinyt tuhoutua vuosikymmenten mittaan. Ensimmäiset seurantalot rakennettiin 1880-luvulla, jolloin sekä työväenliike että suomalaiskansallisen liike olivat nousussa. Yhdistyksissä eri säätyjen jäsenet hankkivat sivistystä ja ottivat vastuuta oman yhteisön asioista verrattain tasavertaisina. Vapaapalokunnat ja raittiusseurat alkoivat ensimmäisinä rakentaa toiminnalleen taloja. Kiivaimmin taloja valmistui noin sata vuotta sitten. Pelkästään työväenyhdistykset rakensivat Suomessa 1900-luvun alussa jopa 150 taloa vuosittain. Seurantaloissa on tanssittu, soitettu ja laulettu, voimisteltu ja leikitty, pidetty käräjiä ja neuvotteluja, käyty myyjäisissä ja juhlissa. Seurantalot ovat eläviä paikallisia kulttuurikeskuksia ja yhteisöllisen toiminnan koteja. Monesti seurantalo on koko kylän ainoa kokoontumispaikka. Lisäksi ne ovat suosittuja häiden ja muiden perhetapahtumien viettopaikkoja. Valtaosa seurantaloista rakennettiin perinteiseen kansan tapaan. Noin neljäsosa Suomen seurantaloista on luokiteltu kulttuurihistoriallisesti arvokkaiksi rakennuksiksi. Pääosa taloista on rakennettu talkoilla. Talkoilla niitä myös korjataan. Seurantalojen korjaamista avustetaan vuosittain valtion varoista, mutta talkoilla on edelleen suuri

17 merkitys. Talkoot kohentavat talojen kuntoa, mutta ne kohottavat myös seurantalohenkeä. Yhdessä korjatusta talosta tulee kaikille läheinen paikka. Tiedot keräsi/lisätietoja: Eija Kannisto, kylä- ja markkinointikoordinaattori, Ulvilan kaupunki gsm

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 19.10.2016 66 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2.

Lisätiedot

Kirkkopuiston seurakuntakoti

Kirkkopuiston seurakuntakoti Kirkkopuiston seurakuntakoti 10.6.2015 Kirkkopuiston seurakuntakoti sijaitsee Keskuskirkon läheisyydessä kaupungin keskustassa, katuosoite: Hämeenkatu 5, postiosoite: Kirkkopolku 2 a. Rakennus valmistui

Lisätiedot

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme RIKALANMÄKI Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme TERVETULOA RIKALANMÄELLE. Rikalanmäki Salon Halikon kulttuurimaisemassa yhdistää historialliset puitteet ja modernin palvelun. Meillä onnistutte luomaan

Lisätiedot

HINNASTOT Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet.

HINNASTOT Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet. HINNASTOT 2016 Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet www.nurmijarvenseurakunta.fi Nurmijärven seurakunnan kirkkoneuvoston kokouksessaan 8.12.2015 vahvistama vuokrattavien tilojen ja tarvikkeiden hinnasto. Kastetilaisuuksiin

Lisätiedot

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.p+2at., 193 m, 2 360 000 Vastaava välittäjä Matias Von Schantz Myyntineuvottelija, Partner 0500 870872 matias@bolkv.fi Harvinaisuus!

Lisätiedot

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 6.6-28.6.2016

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 6.6-28.6.2016 ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53100 LAPPEENRANTA 06.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi ISO OMAKOTITALO

Lisätiedot

1(36) SUOMEN RAKENNUSKULTTUURIN YLEISLUETTELO MUSEOVIRASTO. 1. Lääni Länsi-Suomen lääni 3. Kohde ALUE 1A 2. Kunta Kokkola

1(36) SUOMEN RAKENNUSKULTTUURIN YLEISLUETTELO MUSEOVIRASTO. 1. Lääni Länsi-Suomen lääni 3. Kohde ALUE 1A 2. Kunta Kokkola SUOMEN RAKENNUSKULTTUURIN YLEISLUETTELO MUSEOVIRASTO KOHDEINVENTOINTILOMAKE 1. Lääni Länsi-Suomen lääni 3. Kohde ALUE 1A 2. Kunta Kokkola RAKENNUS 7 (s) 4. Kylä/rekisterinumero 5. Kaup.osa/kortteli/talo

Lisätiedot

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 4h+k+vh+kh+kph+s+erill.wc+las.p., 182 m, 719 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

MYYNTIESITE OMAKOTITALO IMATRAN SIITOLASSA ETELÄ-KARJALAN. ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs LAPPEENRANTA

MYYNTIESITE OMAKOTITALO IMATRAN SIITOLASSA ETELÄ-KARJALAN. ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs LAPPEENRANTA ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 21.01.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi OMAKOTITALO

Lisätiedot

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE KAARINA, RIVITALO 2 5h+k+kph+s+vh+2erill.wc+2v+lasitettu patio, 103 m, 207 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

MYYNTIESITE ASUNTO-OSAKKEEN HUUTOKAUPPA. Rivitalon päätyhuoneisto 4h+k+s Jyväskylässä Halssilassa KESKI-SUOMEN

MYYNTIESITE ASUNTO-OSAKKEEN HUUTOKAUPPA. Rivitalon päätyhuoneisto 4h+k+s Jyväskylässä Halssilassa KESKI-SUOMEN KESKI-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 52, Vapaudenkatu 54 40101 JYVÄSKYLÄ 19.08.2011 Puhelin 0100 86345, Telekopio 010 362 6771 Sähköposti keski-suomi.uo@oikeus.fi ASUNTO-OSAKKEEN HUUTOKAUPPA Rivitalon

Lisätiedot

Tilojen ym. käyttömaksut

Tilojen ym. käyttömaksut Tilojen ym. käyttömaksut Yhteenveto hinnastoista Nilsiä-neuvottelukunnalle, huomioitu vain liikuntapaikat ja tilat, jotka vaikuttavat Nilsiään. Peruskoulujen ja lukioiden tilojen käyttömaksut 1.1.2015

Lisätiedot

Yhdistysten talot seiniä ja palveluja. Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kyläpäällikkökoulutus 13.10.2015 Mellilä

Yhdistysten talot seiniä ja palveluja. Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kyläpäällikkökoulutus 13.10.2015 Mellilä Yhdistysten talot seiniä ja palveluja Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen Kylät ry Kyläpäällikkökoulutus 13.10.2015 Mellilä Yhdistystalojen nykytila Mikä on yhdistystalo? Kylätalo, seurantalo, vanha koulu,

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2 MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA 3.469 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Turkkirata 27-29, 33960 Pirkkala, sijaitseva uudehko tuotantorakennus ja tontin vuokraoikeus. Vuokratontin kiinteistötunnus

Lisätiedot

Rakennusta alkuperäisasussaan

Rakennusta alkuperäisasussaan Raunion Tila 834-423-1-33 Omistajat Anne Rämö ja Juha Kujala Suunnittelu Jutta Varjus Rakentaminen Rauli Thynell, Juha itse ja sukulaiset Rakennuksen peruskorjaus, toisen kerroksen ja kuistin rakentaminen

Lisätiedot

Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan tontin nro 22:n vuokraoikeus sekä sillä olevat rakennukset

Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan tontin nro 22:n vuokraoikeus sekä sillä olevat rakennukset MYYNTIESITE v.181 Asuntokauppa J. Valtonen LKV Kalliomaankatu 18, 15150 Lahti 0400 715 668, jsvaltonen@gmail.com www.vaihtoasunnot.com Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan

Lisätiedot

KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI

KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI Klaffituoli, pehmustettu 1 Vuokrahinta. KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI TELTAT KALUSTEET KATSOMOT KALUSTE- VUOKRAUS STOPTELTAT ON DESIGN! Nimekkäiden suunnittelijoiden kalusteet. Valaisimet. Käsinsolmitut

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 23.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Tiedonkaari 15 A, 90570 Oulu Oulu Syynimaa Pinta-ala: n. 145 m² Kokonaisala: n.170 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015

Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistys ry Toimintakertomus vuodelta 2015 Viuruniemen kyläyhdistyksessä oli 200 jäsentä (v.2014 jäseniä oli 181). Viuruniemen kyläyhdistyksen hallitukseen kuuluivat Saila Keronen puheenjohtaja,

Lisätiedot

Nettihuutokauppa 3.8.2016 klo 13:00 saakka internetosoitteessa www.huutokaupat.com

Nettihuutokauppa 3.8.2016 klo 13:00 saakka internetosoitteessa www.huutokaupat.com ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 15.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi OMAKOTITALO

Lisätiedot

VIIDES LINJA 12, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VIIDES LINJA 12, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VIIDES LINJA 12, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, KERROSTALO 2 1h, avok, kph, parvi, 28 m, 210 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Upean jugendtalon

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE Hankkion teollisuusalueelta Hyllilänkatu 8 33730 TAMPERE Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 MYYTÄVÄ KOHDE Tampereella, Hankkion

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 24.05.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Lahotie 4, 90800 Oulu Oulu Pateniemi Kiinteistötunnus: 564-76-23-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 131 m² Kokonaisala:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Velintie 6, 91910 Tupos Liminka Tupos Omakotitalo omalla tontilla 5h(4mh+oh)+k+ruok.tila+khh+kh+s+2 erill.wc+vh+et+tk+kuisti+tekn.tila+parv

Lisätiedot

Elinvoimavaliokunta Kunnanhallitus Valtuusto

Elinvoimavaliokunta Kunnanhallitus Valtuusto Elinvoimavaliokunta 6 01.03.2016 Kunnanhallitus 88 14.03.2016 Valtuusto 21 29.03.2016 LEADER HANKKEEN ANTOLAINA / KEMPELEEN NUORISOSEURA RY / MÄÄRÄRAHAN MUUTOS 694/02.05.01/2015 ELIVK 6 Valmistelija kehitysjohtaja

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 23.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kunta: Kunnan osa: Yrjönkuja 7, 91910 Tupos Liminka Tupos Kiinteistötunnus: 425-402-450-6 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Omakotitalo omalla tontilla 5h(4mh+oh)+k+khh+kh+s+kh/wc+erill.wc+vh+parv

Lisätiedot

RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 18.11.2015 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2.

Lisätiedot

Helsingin kaupungintalo, galleria

Helsingin kaupungintalo, galleria Hankesuunnitelma Pohjoisesplanadi 11-13 Muutos Hankenumero 2085412 Helsingin Leijona Oy Sijainti 2 Yhteenveto Hankkeen nimi Hankenumero 2085412 Osoite Pohjoisesplanadi 11-13, 00170 Helsinki Sijainti 1.

Lisätiedot

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016 Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016 Länsi-Suomen opistolla tilaisuudet onnistuvat. JÄRJESTÄ KOKOUS OPISTON TILOISSA Viihtyisät tilat historiallisessa rakennuksessa sekä luonnonkaunis ympäristö

Lisätiedot

Eero Nippala lehtori ja rakennetun ympäristön tutkimusalueen vetäjä Tampereen ammattikorkeakoulu, Asunto-osakeyhtiön hallitustyöskentelyä

Eero Nippala lehtori ja rakennetun ympäristön tutkimusalueen vetäjä Tampereen ammattikorkeakoulu, Asunto-osakeyhtiön hallitustyöskentelyä Asunto-osakeyhtiö korjaushanke - hallituksen kokemukset Eero Nippala lehtori ja rakennetun ympäristön tutkimusalueen vetäjä Tampereen ammattikorkeakoulu, Asunto-osakeyhtiön hallitustyöskentelyä 1987-2016

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 02.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Koivikonkaari 10, 91910 Tupos Liminka Tupos Kiinteistötunnus: 425-402-19-178 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Omakotitalo omalla

Lisätiedot

OMAKOTITALO LAPPEENRANNAN PARKKARILAN KAUPUNGINOSASSA. Nettihuutokauppa klo 13:00 saakka internetosoitteessa

OMAKOTITALO LAPPEENRANNAN PARKKARILAN KAUPUNGINOSASSA. Nettihuutokauppa klo 13:00 saakka internetosoitteessa ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 12.05.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi OMAKOTITALO

Lisätiedot

1(54) SUOMEN RAKENNUSKULTTUURIN YLEISLUETTELO MUSEOVIRASTO. 1. Lääni Länsi-Suomen lääni 3. Kohde ALUE 5A 2. Kunta Kokkola

1(54) SUOMEN RAKENNUSKULTTUURIN YLEISLUETTELO MUSEOVIRASTO. 1. Lääni Länsi-Suomen lääni 3. Kohde ALUE 5A 2. Kunta Kokkola SUOMEN RAKENNUSKULTTUURIN YLEISLUETTELO MUSEOVIRASTO KOHDEINVENTOINTILOMAKE 1. Lääni Länsi-Suomen lääni 3. Kohde ALUE 5A 2. Kunta Kokkola RAKENNUS 5 4. Kylä/rekisterinumero 5. Kaup.osa/kortteli/talo 6.

Lisätiedot

Kaukolämpö Hissi ei ole Askarteluhuone, mankeli, ulkoiluvälinevarasto, sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, kylmäsäilytystilat.

Kaukolämpö Hissi ei ole Askarteluhuone, mankeli, ulkoiluvälinevarasto, sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, kylmäsäilytystilat. MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 09.05.2016 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

LIITE 7 KORPELA RANTA-ASEMAKAAVA RAKENNUS-, KULTTUURIHISTORIA- JA MAISEMATAR- KASTELU VALOKUVAT 1-22

LIITE 7 KORPELA RANTA-ASEMAKAAVA RAKENNUS-, KULTTUURIHISTORIA- JA MAISEMATAR- KASTELU VALOKUVAT 1-22 LIITE 7 KORPELA RANTA-ASEMAKAAVA RAKENNUS-, KULTTUURIHISTORIA- JA MAISEMATAR- KASTELU VALOKUVAT 1-22 Rakennukset, kulttuurihistoria Korpelan tilan entisessä talouskeskuksessa sijaitsevat asuinrakennus,

Lisätiedot

KALOTIN ITÄSIIVEN VUOKRA-ASUNNOT

KALOTIN ITÄSIIVEN VUOKRA-ASUNNOT KALOTIN ITÄSIIVEN VUOKRA-ASUNNOT Ivalossa sijaitsevan Kalottikeskuksen itäsiivessä on vuokrattavana pieniä asuntoja tai toimistotiloja. Kalottikeskuksen omistajana ja vuokranantajana toimii Inarin kunnan

Lisätiedot

76.5 m², 3h,k,pkh,vh,p,

76.5 m², 3h,k,pkh,vh,p, Kohteen ilmoittaja Lockmer LKV Köydenpunojankatu 14 20100 Turku Puh: 040 300 2302 Nimi: Harry Lockmer Puh: 0403002302 Tässä siistikuntoinen ja muuttovalmis kolmio rauhallisella Härkämäen alueella. Hissitalon

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 12.05.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Kunnaksentie 7, 90900 Kiiminki Oulu Kiiminki Kiinteistötunnus: 564-402-176-1 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 92

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA

MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN 16.600 m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Humppilantie 43, Humppila, sijaitseva entinen talotehdas. Tontti muodostuu useasta tilasta ja on

Lisätiedot

2 6000 m 2 vapaata toimistotilaa Rakennusvuosi 1997 Toimistotilaa 12 604 m 2 Vapaana ~6 000 m 2 Kerroksia 7 Tilojen kunto Sijaitsevat parkkitalossa P5, johon kulku yhdyskäytävän kautta. Vieraspaikat sijaitsevat

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta. Hopeapellontie 5, Hämeenlinna

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta. Hopeapellontie 5, Hämeenlinna As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta Hopeapellontie 5, 13210 Hämeenlinna HUONEISTO Huoneistot: B5 ja B3 Tilat: 2 H +keittiö + sauna Pinta-ala: 50 m 2 Sijainti: Katinen, Hämeenlinna 2h+tupakeittiö+ sauna

Lisätiedot

SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT

SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT KOULUT yksikkö alv 24 % Yhteensä Juhlasali Pogostan alakoulu h 7,42 1,78 9,20 Juhlasali Pogostan alakoulu vrk 45,73 10,97 56,70

Lisätiedot

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7.

Kyläyhdistyksen terveiset 3. Jäsenmaksu 3. Kyläyhdistys vuokraa 4. 100 -vuotias koulumme 5. 30 -vuotias kyläyhdistys 6. Nettisivut 7. VUOSITIEDOTE 2009 Levikki 400 kpl 1 Sisältö: Kyläyhdistyksen terveiset 3 Jäsenmaksu 3 Kyläyhdistys vuokraa 4 100 -vuotias koulumme 5 30 -vuotias kyläyhdistys 6 Nettisivut 7 Tapahtumat 7-9 Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

Hakaniemen Kauppahalli

Hakaniemen Kauppahalli Tilakeskus Hakaniemen Kauppahalli Peruskorjaus Hankenumero 8086089 Tilakeskus Helsingin kaupungin tukkutori Sijainti 2 Yhteenveto Hankkeen nimi Hankenumero 8086089 Osoite, 00530 Helsinki Sijainti Kaupunginosa

Lisätiedot

AS OY HUMPPILAN LINKKITIE

AS OY HUMPPILAN LINKKITIE UUSI RIVITALO HUMPPILAAN RAKENTAA: AS OY HUMPPILAN LINKKITIE Linkkitie, 31640 Humppila ESITTELY JA MYYNTI: RS-PANKKI: Forssan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV Tero Rämö LKV, KiAT 050-364 5126 Hannu Pehkonen

Lisätiedot

ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää

ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE Mansikka-ahontie 3, 05810 Hyvinkää ASUNTO OY HYVINKÄÄN MANSIKKA-AHONTIE MANSIKKA-AHONTIE 3, 05810 HYVINKÄÄ Arvioitu valmistuminen helmikuu 2016 Rauhallisella ja viihtyisällä

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 14.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Keihäänkärjentie 11, 90410 Oulu Oulu Kaakkurinkangas Kiinteistötunnus: 564-27-33-4 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Omakotitalo

Lisätiedot

MYYNTIESITE KIINTEISTÖN NETTIHUUTOKAUPPA. Omakotitalo Kotkassa, Suulisniemi, os. Raamikatu 8, Kotka

MYYNTIESITE KIINTEISTÖN NETTIHUUTOKAUPPA. Omakotitalo Kotkassa, Suulisniemi, os. Raamikatu 8, Kotka MYYNTIESITE KYMENLAAKSON ULOSOTTOVIRASTO PL 113, Vuorikatu 1 45101 KOUVOLA 16.11.2015 Puhelin 029 56 23450, Telekopio 029 56 23481 Sähköposti kymenlaakso.uo@oikeus.fi KIINTEISTÖN NETTIHUUTOKAUPPA Omakotitalo

Lisätiedot

1. Toiminta ja palvelut

1. Toiminta ja palvelut 1. Toiminta ja palvelut Hotelli Joki on 32-paikkainen huoneistohotelli, jossa on kahdeksan esteetöntä huoneistoa, ja viereisessä siivessä ravintolatilat n. 40 ruokailijalle, sauna ja kesäterassi. Kaikissa

Lisätiedot

HIRSIRIVITALO. muovitontalo.fi. Kurkiniementie 1, Taivalkoski VARAA OMASI AJOISSA!

HIRSIRIVITALO. muovitontalo.fi. Kurkiniementie 1, Taivalkoski VARAA OMASI AJOISSA! VARAA OMASI AJOISSA! ENNAKKOMARKKINOINNISSA HIRSIRIVITALO Kurkiniementie 1, Taivalkoski muovitontalo.fi Hirsi on ollut aikojen alusta asti ihmisten asuntojen perusmateriaali. Hirsi on ekologinen ja hengittävä.

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 04.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Leimatie 20, 90420 Oulu Oulu Metsokangas Kiinteistötunnus: 564-28-125-9 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Omakotitalo

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 01.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Oulunseläntie 7, 90580 Oulu Oulu Taskila Pinta-ala: n. 140 m² Kokonaisala: 162 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Omakotitalo 4h+k+s+ph+3xwc+aputilat... noin 155 / 218 m²

Omakotitalo 4h+k+s+ph+3xwc+aputilat... noin 155 / 218 m² MYYNTIESITE v.165 1 Asuntokauppa J. Valtonen LKV Kalliomaankatu 18, 15150 Lahti 0400 715 668, jsvaltonen@gmail.com www.vaihtoasunnot.com Lahden kaupungin Jalkarannan kaupunginosassa sijaitsevat rekisteritontit

Lisätiedot

MÄKELÄNRINTEEN LUKIO Mäkelänkatu 47 PUUIKKUNOIDEN PERUSKORJAUS

MÄKELÄNRINTEEN LUKIO Mäkelänkatu 47 PUUIKKUNOIDEN PERUSKORJAUS MÄKELÄNRINTEEN LUKIO Mäkelänkatu 47 PUUIKKUNOIDEN PERUSKORJAUS HANKESUUNNITELMA 30.11.2015 HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS 1 YHTEENVETO... 3 1.1 Hankkeen perustiedot... 3 1.2 Hankkeen tarpeellisuus... 3

Lisätiedot

MYYNTIESITE. Ulosmitattu kerrostalokolmio Raisiossa. 3h+k, 75.5 m² VARSINAIS-SUOMEN

MYYNTIESITE. Ulosmitattu kerrostalokolmio Raisiossa. 3h+k, 75.5 m² VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 02.01.2017 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS. Naulakallion hoitokoti KASTELLI Naulakalliontie 11. TEKNINEN PERUSKORJAUS Hanke 8085203 16.4.2013

HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS. Naulakallion hoitokoti KASTELLI Naulakalliontie 11. TEKNINEN PERUSKORJAUS Hanke 8085203 16.4.2013 HELSINGIN KAUPUNKI TILAKESKUS Naulakallion hoitokoti KASTELLI Naulakalliontie 11 TEKNINEN PERUSKORJAUS Hanke 8085203 16.4.2013 2 1 YHTEENVETO 1.1 Hankkeen perustiedot 1.2 Hankkeen tarpeellisuus 1.3 Laajuus

Lisätiedot

Kalliola /10

Kalliola /10 Kalliola- 1/10 Uusikaupunki (895) Kuivarauma (482) Kalliola 1 001 Muu asuinrakennus 002 Kellari, kellarivaja 003 Navetta 004 Muu karjarakennus 005 Sauna Osoite: Postinumero: Postitoimipaikka: Historia

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 17.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Matosuontie 34, 90230 Oulu Oulu Kastelli Kiinteistötunnus: 564-22-6-26 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 152 m² Kokonaisala asuinrakennus:

Lisätiedot

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su

Kempeleentie 7 B, 9o400 Oulu Puhelinpäivystys (08) / ma-su 14.06.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kornetinkuja 8, 90630 Oulu Kaupunki: Oulu Kaupungin osa: Hönttämäki Kiinteistötunnus: 564-90-20-4 Talotyyppi: Omakotitalo omalla tontilla Huoneet: 4-5h(3-4mh+oh)+k+ruok.tila+takkah+khh+kh+s+et+tk

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA Valoputkentie 2 36240 Kangasala 23.3.2012 Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 Kangasalan kunnassa, Vatialan alueella

Lisätiedot

TEIJON VOIMALAITOS & RETKEILYALUE

TEIJON VOIMALAITOS & RETKEILYALUE T arkastusraportti TEIJON VOIMALAITOS & RETKEILYALUE Perniö, SALO 1 METSÄHALLITUS Mia Puotunen 2008 T ARKASTUSRAPORTTI 13.11.2008 TEIJON VOIMALAITOS JA RETKEILYALUE Teijon retkeilyalue, Perniö VOIMALAITOS

Lisätiedot

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 2-3h+k (yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k), 76 m, 335 000 Vastaava välittäjä Annika Virtanen KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, PARTNER 050 540 4524 annika@bolkv.fi

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2 MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ 2.440 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Hämeenkyrössä osoitteessa Sivutie 11, 39200 Hämeenkyrö sijaitseva teollisuuskiinteistö. Kiinteistön vieressä on K-Supermarket ja Tokmanni

Lisätiedot

JULKISET RAKENNUKSET HIRRESTÄ

JULKISET RAKENNUKSET HIRRESTÄ JULKISET RAKENNUKSET HIRRESTÄ HIRSIRAKENTAMISTA PUDASJÄRVELLÄ 1700-LUVULLA PUDASJÄRVEN KIRKKO MAAILMAN PISIN KATETTU HIRSIAITA 1370 m 1884 LAKARIN KOULU TOIMII KOULUKÄYTÖSSÄ EDELLEEN 1980-LUVUN HIRSITALOKORTTELI

Lisätiedot

KAITAISTENTIE 2, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAITAISTENTIE 2, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAITAISTENTIE 2, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 5h+k+kph+erillinen wc+2x parveketta, 113 m, 198 000 Vastaava välittäjä Johanna Hansén Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner 040 969 6679 johanna.hansen@bolkv.fi

Lisätiedot

Liite 1. KYSELYLOMAKKEET

Liite 1. KYSELYLOMAKKEET Liite 1. KYSELYLOMAKKEET Lomake 1: Käyttäjäkysely 1. Kuinka kauan olette työskennelleet tässä rakennuksessa? 2. Missä huonetilassa työskentelette pääasiallisesti? 3. Työpisteenne sisäilman laatu: Oletteko

Lisätiedot

Kerimäen kuntapalvelujen keskittäminen

Kerimäen kuntapalvelujen keskittäminen SAVONLINNAN KAUPUNKI Sivu 1 / 6 Kerimäen kuntapalvelujen keskittäminen Tasapainottamisohjelman yhteydessä kaupungin valtuusto on päättänyt Kerimäen yhteispalvelupiste ja muut kunnanvirastolla olevat palvelut

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Dataprojektori, valkokangas ja fläppitaulu Tilavuokra 250 / kokous Tilavuokra 500 / juhlat Kokous- ja juhlatilat Selinin

Lisätiedot

JOENSUUN INARINKULMA

JOENSUUN INARINKULMA JOENSUUN INARINKULMA Joensuun keskustan osayleiskaava & INARINKULMA Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö omistaa Joensuun kaupungin keskustassa, Niskakadun ja Torikadun kulmassa tontin 167-2-22-2, jossa

Lisätiedot

SAIRASHUONEENKATU 11, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

SAIRASHUONEENKATU 11, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. SAIRASHUONEENKATU 11, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 3h+k+kph+las.p, 62 m, 161 000 Vastaava välittäjä Maija Maunula Asuntomyyjä, KiAT, Partner 044 252 9733 maija@bolkv.fi Osta mitä rakastat. Näyttävän

Lisätiedot

Nettihuutokauppa ajalla 20.1.2016-10.2.2016 osoitteessa www.huutokaupat.com

Nettihuutokauppa ajalla 20.1.2016-10.2.2016 osoitteessa www.huutokaupat.com ETELÄ-KARJALAN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 18.01.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi KOLME KIINTEISTÖÄ

Lisätiedot

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 27.6. - 10.8.2016

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 27.6. - 10.8.2016 MYYNTIESITE ETELÄ-KARJALAN ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53100 LAPPEENRANTA 22.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi VUOKRAOIKEUS

Lisätiedot

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa.

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. ASUNTO JA ASUMINEN ASUMINEN 1. Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. 2. Missä kaupungissa sinä asut? Asun Lahdessa.

Lisätiedot

VÄTINTIE 15, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VÄTINTIE 15, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VÄTINTIE 5, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO h+k+s, 7 m, 96 000 Vastaava välittäjä Sirpa Sobral Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 040 670 7440 sirpa@bolkv.fi Tämä Vätintien kaunis ja tilava kaksio

Lisätiedot

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Rakentaja M. Laukkanen Oy rakentaa Lehmoon yksitoista kotia käsittävän maalämpölämmitteisen rivitalokohteen. Asunto Oy Lehmon Sammal

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO KENTÄT Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Harjoitukset, Ottelut, kilpailut, Mikkeliläiset rekisteröidyt urheiluseurat Aikuiset 20,00 30,00 A-juniorit ja nuoremmat

Lisätiedot

1 kpl 50 cm levykehysmoppi 1 kpl kostutettu mopin lankaosa (vihreä 50cm kokoinen) 1 kpl lakaisulasta + rikkalapio 1 kpl pölynimuri 2 kpl siivousliina

1 kpl 50 cm levykehysmoppi 1 kpl kostutettu mopin lankaosa (vihreä 50cm kokoinen) 1 kpl lakaisulasta + rikkalapio 1 kpl pölynimuri 2 kpl siivousliina Kassun takkahuoneen siivous AKKAHUONEEN SIIVOUS + PUKUHUONE + KÄYÄVÄ 1 vähintään 16 vuotias + 2 muuta henkilöä 1 kpl 50 cm levykehysmoppi 1 kpl kostutettu mopin lankaosa (vihreä 50cm kokoinen) 1 kpl lakaisulasta

Lisätiedot

MYYDÄÄN KARTANOHOTELLI RADANSUU

MYYDÄÄN KARTANOHOTELLI RADANSUU MYYDÄÄN KARTANOHOTELLI RADANSUU IITTI Helsinki. Y-tunnus 1048559-0 Urajärventie 483, 47400 Kausala Myyntikohde: Myyntikohde käsittää kolme eri kiinteistöä, yksi rakentamaton 8,7 ha tontti ja kaksi kiinteistöä,

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 16.06.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Kuovikuja 1, 91800 Tyrnävä Tyrnävä Eskolanpelto Omakotitalo omalla tontilla Muut tilat: Pihavarasto 12m²

Lisätiedot

tavoittaa puhelinnumerosta 09-310 47744.

tavoittaa puhelinnumerosta 09-310 47744. Taide-Laakson näyttelytila Lääkärinkatu 8, P-porras (rakennus 4), ovella lukee isolla teksti INFO, jalankulkijoille käynti myös Urheilukatu 52:a vastapäätä Laakson sairaala vietti 75-vuotisjuhlaansa 10.6.2004.

Lisätiedot

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opiskelijankatu 3

esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opiskelijankatu 3 esteettömyysselvitys s. 1 / 7 ESTEETTÖMYYSSELVITYS Hankkeen nimi: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, Opiskelijankatu 3 Kunta: Varkaus Päivämäärä: 13.12.2016 esteettömyysselvitys s. 2 / 7 KOHTEEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

Puuvene. PV_76_2013_58-65_LAHTI_RIST_Näyrä.indd 58 25.11.2013 18.42

Puuvene. PV_76_2013_58-65_LAHTI_RIST_Näyrä.indd 58 25.11.2013 18.42 58 PV_76_2013_58-65_LAHTI_RIST_Näyrä.indd 58 25.11.2013 18.42 Puuvene-lehti esittelee vene-alan OPPILAITOKSIA LAHDESSA rakennetaan ja korjataan Lahdessa koulutuskeskus Salpauksen veneenrakennuslinjalta

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 03.09.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Katajanmarjakuja 9, 90800 Oulu Oulu Herukka Omakotitalo Pinta-ala: 176 m² Kokonaisala: 241 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Sammonlahden yksiköt Rakennus- ja peruskorjausvuosi

Sammonlahden yksiköt Rakennus- ja peruskorjausvuosi yksiköt Rakennus- ja peruskorjausvuosi Kourulan päiväkoti 1978 Kuusimäen koulu 1980 Skinnarilan päiväkoti 1979 Skinnarilan koulu 1977 ja 1985 Korkea-ahon koulu 1947 Uus-Lavolan päiväkoti 1987 Lavolan koulu

Lisätiedot

MUUTOSTYÖOHJE ASUMISOIKEUDEN HALTIJALLE

MUUTOSTYÖOHJE ASUMISOIKEUDEN HALTIJALLE 1.1.2012 MUUTOSTYÖOHJE ASUMISOIKEUDEN HALTIJALLE Tekniset muutostyöohjeet 1 Yleistä Tämä ohje on liite Asokotien rakennus- ja asumisaikaisiin muutostyöohjeisiin ja sitä noudatetaan 1.1.2012 lukien asumisoikeuden

Lisätiedot

KOUVOLA MUSEOKORTTELIEN RAKENTAMISTAPAOHJEET

KOUVOLA MUSEOKORTTELIEN RAKENTAMISTAPAOHJEET KOUVOLA MUSEOKORTTELIEN RAKENTAMISTAPAOHJEET Korttelit 2001, 2005, 2064, 2066 KOUVOLAN KAUPUNKI Kaava 124:2 KUNTATEKNIIKAN TOIMIALA KAUPUNKISUUNNITTELU 22.11.2007 Nro 0020002 1 MUSEOKORTTELIEN RAKENTAMISTAPAOHJEET

Lisätiedot

LÖNNROTINKATU 3, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LÖNNROTINKATU 3, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LÖNNROTINKATU 3, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, KERROSTALO 2 3-4h+kt+wc+kh+s+vh, 143 m, 1 325 250 Vastaava välittäjä Herman Ruokonen Myyntineuvottelija, Partner 0400 165 947 herman@bolkv.fi Arvohuoneisto

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 02.09.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Linnaportintie 7B, 90450 Kempele Kempele Linnakangas Pinta-ala: 148,8 m² Kokonaisala: 168,2

Lisätiedot

Rivitalohuoneisto 4h+k+kph+s+wc+vh+ak+lasitettu terassi... 88,0 m² Asunto Oy Lahden Jahtikatu 12 -nimisen yhtiön osakkeet nrot...

Rivitalohuoneisto 4h+k+kph+s+wc+vh+ak+lasitettu terassi... 88,0 m² Asunto Oy Lahden Jahtikatu 12 -nimisen yhtiön osakkeet nrot... MYYNTIESITE v.164 Asuntokauppa J. Valtonen LKV Kalliomaankatu 18, 15150 Lahti 0400 715 668, jsvaltonen@gmail.com www.vaihtoasunnot.com Jahtikatu 12 as 4, 15610 Lahti Nikkilä, Ala-Nikkilä Rivitalohuoneisto

Lisätiedot

Turun asukasluku

Turun asukasluku Nyt tuli tarjolle hyvätuottoinen viiden kerrostalokaksion kokonaisuus Turusta! Kyseessä on suuri 92 asunnon 1970-luvulla rakennettu taloyhtiö, joka sijaitsee n. 6,0km päässä Turun keskustasta Lausteen

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Vammaisneuvosto 07.04.2016 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 7 Monipalvelukeskuksen johtaja Carita Turusen puheenvuoro 4 8 Tilakeskuksen päällikkö Markku Iivanaisen puheenvuoro

Lisätiedot

SUOMEN RAKENNUSKULTTUURIN YLEISLUETTELO MUSEOVIRASTO. 1. Lääni Länsi-Suomen lääni 3. Kohde ALUE 6A 2. Kunta Kokkola

SUOMEN RAKENNUSKULTTUURIN YLEISLUETTELO MUSEOVIRASTO. 1. Lääni Länsi-Suomen lääni 3. Kohde ALUE 6A 2. Kunta Kokkola SUOMEN RAKENNUSKULTTUURIN YLEISLUETTELO MUSEOVIRASTO KOHDEINVENTOINTILOMAKE 1. Lääni Länsi-Suomen lääni 3. Kohde ALUE 6A 2. Kunta Kokkola RAKENNUS 8 (s) 4. Kylä/rekisterinumero 5. Kaup.osa/kortteli/talo

Lisätiedot

x.11.2013 Sipoon kunta, Tekniikka- ja ympäristöosasto, Toimitilat. PL 7, 04131 Sipoo Mårtenspy skola, Martinkyläntie 485, 04240 Talma.

x.11.2013 Sipoon kunta, Tekniikka- ja ympäristöosasto, Toimitilat. PL 7, 04131 Sipoo Mårtenspy skola, Martinkyläntie 485, 04240 Talma. 1 (10) Vuokranantaja: Vuokralainen: Sipoon kunta, Tekniikka- ja ympäristöosasto, Toimitilat. PL 7, 04131 Sipoo Sipoon Kunta, Sivistysosasto, Kansalaisopisto PL 7, 04131 Sipoo Vuokrakohde: Mårtenspy skola,

Lisätiedot

ISS Proko Oy 3.10.2013

ISS Proko Oy 3.10.2013 ISS Proko Oy 3.10.2013 LAPIN YLIOPISTO SISÄYMPÄRISTÖTYÖRYHMÄ SISÄYMPÄRISTÖTYÖRYHMÄN KOKOUS NRO 14 PÖYTÄKIRJA Aika: 3.10.2013 klo 9.30 Paikka: Lapin yliopisto, Fellin iso kabinetti Läsnä: Liite 1 1 Kokouksen

Lisätiedot

Ulosmitattu kerrostalokaksio (2 h+kk 44 m²) Turun Iso-Heikkilässä

Ulosmitattu kerrostalokaksio (2 h+kk 44 m²) Turun Iso-Heikkilässä MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 06.10.2015 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 903/2016 1/7

KK-Kartoitus RAPORTTI 903/2016 1/7 KK-Kartoitus RAPORTTI 903/2016 1/7 Virttoontie 64, 62170 Lakaluoma Vapaa-ajan asunnon kuntokatselmus 8.3.2016 klo 13.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 903/2016 2/7 Tilaus: Laskutusosoite: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 24.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Tuomaantie 18, 90410 Oulu Oulu Pinta-ala: 172 m² Kokonaisala: 203 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot