2012 CARHA Hockey World Cupin tietojen päivitys

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2012 CARHA Hockey World Cupin tietojen päivitys"

Transkriptio

1 2012 CARHA Hockey World Cupin tietojen päivitys Sault Ste Mariessa pidettävän vuoden 2012 CARHA Hockey World Cupin ollessa vain muutaman viikon päässä, halusimme toimittaa teille uusimmat tärkeät tiedot turnauksesta. Käy läpi seuraava. YLEISTIETOJA 1. Turnauksen päivämäärät ovat 4 11 maaliskuuta Tähän mennessä on rekisteröitynyt 120 joukkuetta 15 maasta. 3. Pelaajia ja vieraita muistutetaan hankkimaan kansainvälinen sairausvakuutus sairastumisen tai vammojen varalta Kanadassa olon aikana. 4. Joukkueet on osoitettu hotelleihin parasta yrittämällä, mutta ilman takuita. Erilaiset tekijät, kuten joukkueen ilmoittautumisen ja ennakkomaksun päivämäärät, tarvittava huoneiden lukumäärä jne. ovat vaikuttaneet lopulliseen hotellin valintaan. 5. Rekisteröityneet matkustavat pelaajat ja osallistujat saavat bussikuljetuksen jokaiseen otteluunsa ja sieltä takaisin. Bussien aikatauluista tullaan ilmoittamaan hotellien auloissa. 6. Jotkin hotellit saattavat tarjota ilmaisen kahviaamiaisen, toiset ei. Pelaajat ja vieraat huolehtivat omista aterioistaan joka päivä. 7. Koska olemme pienehkö yhdyskunta vuoden 2012 CARHA Hockey World Cupille, jotkin aktiviteetit ja valitut tapahtumapaikat tutustumistilaisuuksien isännöimiseksi eroavat aikaisemmista turnauksista. 8. Tuo lämpimät vaatteet, mukaan lukien talvitakki, varsikengät, käsineet ja lakki, koska koko viikon ajaksi on suunniteltu ulkoilmatapahtumia. 9. Päivittäisten aktiviteettien, tutustumiskäyntien ja viihteen kohteista ilmoitetaan jokaisen hotellin aulassa, yhdessä kartan kanssa, jossa tuodaan esiin paikallisia ravintoloita ja ostospaikkoja.

2 TÄRKEÄÄ MUISTETTAVAA 1) Kaikki erääntyneet joukkueen maksut pitää suorittaa ennen saapumista. 2) Maksuja ei palauteta huonevarausten muutoksista, peruutuksesta, aikaisemmin pois lähdöstä ja/tai mistään turnauksen aktiviteetista, johon pelaaja tai joukkue ei voi osallistua. 3) Kaikkien pelaajien pitää pystyä esittämään virallinen, valokuvalla varustettu henkilötodistus (passi) turnauksen järjestelykomitealle, mikäli on tarpeen varmistaa pelaajan ikä tai henkilöllisyys. 4) Kaikki pelaajat ja matkustavat osallistujat saavat virallisen, punaisen CARHA Hockey World Cup -rannekkeen, jota on pidettävä koko ajan bussikyytiin pääsemiseksi ja tutustumistilaisuuksiin tai joihinkin muihin CARHA Hockey World Cup -aktiviteetteihin osallistumiseksi. 5) Turnaukseen matkustavat joukkueet noudetaan lentokentältä heidän sinne saavuttuaan. Lentojen tulo- ja lähtöajat ja lentoyhtiötiedot pitää lähettää meille tammikuun mennessä TIEDOT TURNAUSOTTELUISTA Turnauksen virallinen aikataulu löytyy osoitteesta Huomaa, että vaikka olemmekin pyrkineet varmistamaan, että kaikissa painetuissa ohjelmissa on tarkat tiedot otteluista, muutoksia kuitenkin tapahtuu. Muista varmistaa omat peliaikasi joka päivä verkkosivustolta. Huomaa: Molemmat isäntähotellit (Delta ja Water Towers) järjestävät ilmaiseksi käyttöön tietokoneita (Internet Café) keskustoimiston yhteyteen tai sen lähelle. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että ottelun aikataulua pitää muuttaa odottamattomissa olosuhteissa, turnauksen järjestelykomitea ilmoittaa siitä kyseisille joukkueille ja järjestää kuljetuksen uuden aikataulun mukaiseen otteluun. Ottelukuljetukset Joukkueet noudetaan otteluihin aikataulun mukaisesti, normaalisti 1¼ tuntia ennen heidän ottelunsa alkua. Kaikkien pelaajien pitää olla valmiina ja hotellissa 10 minuuttia ennen aikataulun osoittamaa aikaa. Paluukuljetus järjestetään vuorottaisena sukkulabussikuljetuksena. Pelaajat ja vieraat voivat palata hotelliin bussin saavuttua areenalle. Bussiin päästäkseen kaikilla rekisteröityneillä pelaajilla ja vierailla pitää olla heidän virallinen punainen CARHA World Cup -rannekkeensa.

3 Areenat Kaikki ottelut pelataan Sault Ste Marien kaupungissa olevilla eri areenoilla. Sivustolla on lisätietoja areenoista. MEET AND GREET (TAPAA -JA-TUTUSTU) -TILAISUUS: SUNNUNTAINA 4. MAALISKUUTA, KLO 17:00-20:00 ESSAR CENTRESSÄ Meet and Greet -avajaisvastaanotto järjestetään komeassa Essar Centressä aivan jään tasolla. Tarjolla on kevyt ateria ja kaksi ilmaista drinkkiä (olutta tai viiniä). Tärkeää Meet and Greet -juhlinnan osana kaikki pelaajat ja vieraat ottavat osaa viralliseen avajaisseremonoiden paraatiin Essar Centrestä Roberta Bondar paviljongille. Joukkueet koordinoidaan maiden mukaan ja ne kävelevät (10 minuuttia) paviljongille CARHA Hockey World Cup -ottelujen virallisiin avajaisiin. Kaikki rekisteröityneet matkustaneet pelaajat ja vieraat kutsutaan Meet and Greet -avajaisvastaanottoon. Paikalliset joukkueet voivat ostaa lippuja hintaan $ Kaikilla vierailla pitää olla heidän virallinen punainen CARHA Hockey World Cup -rannekkeensa, päästäkseen Meet and Greet -tilaisuuteen. Osallistujille järjestetään vuorottainen bussikuljetuspalvelu alkaen klo 16:30. Kehotamme pukeutumaan rennosti (farkut ja villapaita) Meet and Greet -tilaisuuteen ja ottamaan mukaan talvitakin, varsikengät ja käsineet. Essar Centressä on käytettävissä vaatenaulakkoja.

4 16:15-17:00 Bussikuljetus Essar Centreen alkaa 17:00-19:00 Ruokailuasemat avoinna 19:15-19:45 Joukkueet valmistautuvat paraatia varten (ryhmitys maakohtaisesti), ja saavat lahjan 20:15 Tervetulopuheet 20:30-23:00 Ulkoilmakemut, johon liittyy DJ ja YLLÄTYS! 21:00-24:00 Bussikuljetus hotelleihin ILLALLINEN JA TANSSIA LAUANTAINA 10. MAALISKUUTA ESSAR CENTRESSÄ Perinteisen illallisen ja tanssien tilalle konferenssikeskuksessa tulee vapaamuotoinen seisova illallispöytä ja tanssit Essar Centressä. Pöydät asetetaan jääpinnalle ja pääkäytävähalliin. Joukkueille osoitetaan pöydät heidän matkustajalukumääriensä mukaan. 17:00-18:00 Bussikuljetus Essar Centreen alkaa 18:30-20:00 Seisova illallispöytä 20:15 Puheet 20:45-1:00 Live bändi ja tanssia 21:30-1:30 Bussikuljetukset hotelleihin alkavat ATHLETES VILLAGE (URHEILIJOIDEN KYLÄ) Suosittu Athletes Village -kylä palaa vuoden 2012 CARHA Hockey World Cupiin. Kaksi eri paikkaa tulevat toimimaan pääasiallisina tapaamispaikkoina pelaajille ja vieraille. Molemmat "urheilijoiden kylät" sijaitsevat isäntähotelleissa (Water Tower ja Delta). Joka illaksi on suunniteltu aktiviteetteja ja viihdettä, joista pääset nauttimaan.

5 ULKOILMAKEMUJEN KESKUS Athletes Village kylässä järjestettävien jokailtaisten tilaisuuksien lisäksi pidetään hauskaa Roberta Bondarin luona (teltassa) joka päivä maanantaista perjantaihin. Budweiserin kuuluisa Big Rig (baari) (insert photo) tulee olemaan esillä ja lisäksi on ulkoilmakaukalo, teemaruokia ympäri maailmaa sekä jotain viihdettä. Hauska tapa viettää muutama tunti ulkosalla BUDWEISERIN FIRST BEERIOD (ENSIMMÄISEN OLUTJAKSON) KESKUSTOIMISTO Oltuaan ylpeästi otsikkosponsorina kolmessa edellisessä CARHA Hockey World Cupissa, Budweiserilla on taas hienoja promootioita ja aktiviteetteja suunnitelmissa koko viikoksi. Kun et ole pelaamassa jääkiekkoa ja haluat lähteä kaupungille, voit pistäytyä jossakin Budweiserin keskustoimistossa "ensimmäiselle olutjaksolle" ja seurata joitakin NHL-otteluja. AKTIVITEETIT JA TUTUSTUMISKÄYNNIT Kun saat vapaapäivän kiekkoilusta ja ajattelet lähteä ulos tutustumaan Sault Ste Marien luonnonkauneuteen, käypä osoitteessa ja valitse jokin hienoista suunnitelluista aktiviteeteista. CARHA Hockeyn, Sault Ste Marien yhdyskunnan, sponsoriemme ja vapaaehtoisten toimitsijoidemme puolesta toivotamme sinulle turvallista matkaa ja odotamme innokkaasti tapaamistamme vuoden 2012 CARHA Hockey World Cupissa!

6 TURNAUKSEN JA TAPAHTUMIEN SÄÄNNÖT 1) Kaikkien pelaajien on esiinnyttävä ammattimaisesti ja sydämellisesti koko viikon ajan. 2) Kaikkien pelaajien pitää pyydettäessä esittää turnauksen järjestelykomitealle valokuvalla varustettu henkilötodistus, joka vahvistaa henkilön henkilöllisyyden ja iän. Tämän laiminlyöminen voi johtaa pelaajan ja/tai joukkueen pelikieltoon. 3) Sellaiset pelaajat ja tai joukkue, jotka tieten tahtoen antavat epätarkkoja tietoja pelaajan iästä, pelikokemuksesta tai aikaisemmista pelituloksista, voidaan määrätä pelikieltoon ja/tai ottelujen luovutukseen. 4) Tappeluja ei suvaita missään ottelussa ja ne johtavat automaattiseen yhden ottelun pelikieltoon ja turnauksen kurinpitokomitean suorittamaan jälkikäsittelyyn. 5) Kaikki valitukset erotuomarien päätöksistä pitää toimittaa turnauksen kurinpitokomitealle. 6) Mitään erotuomareihin, vapaehtoisiin toimitsijoihin tai CARHA Hockeyn -työntekijöihin kohdistuvia väärinkäytöksiä ei suvaita. Mikäli syntyy tilanne, jossa pelaaja tai joukkueen toimihenkilö käyttäytyy epäasiallisesti, se voi johtaa yksittäisen henkilön ja/tai koko joukkueen häätämiseen turnauksesta. 7) Pelaajat ja osallistujat ovat yksin vastuussa toimistaan. Kaikki hotellille, busseille, areenoille tai julkisille tai yksityisille toimitiloille aiheutetut vahingot ovat osallisen henkilön (tai henkilöiden) vastuulla ja yksittäisen henkilön tai joukkueen on ne maksettava ja niihin tulee mukaan paikallinen toimivalta (poliisi). 8) Pelaajien, jotka näyttävät olevan alkoholin ja/tai huumeiden vaikutuksen alaisina, ei anneta pelata missään turnauksen ottelussa heidän ja muiden turvallisuuden vuoksi. 9) Turnauksen järjestely- ja kurinpitokomiteoilla tulee olemaan viimeinen sana kaikissa turnaukseen ja tapahtumiin liittyvissä asioissa. 10) Lue kaikki viralliset joukkuesäännöt sivustolta Signature: Date: Team Representative/Coach

Jääkiekon CARHA-maailmancup 2016 päivitys

Jääkiekon CARHA-maailmancup 2016 päivitys Jääkiekon CARHA-maailmancup 2016 päivitys Koska Kanadassa Windsorissa järjestettävä vuoden 2016 jääkiekon CARHA-maailmancup on muutaman viikon päässä, haluamme tarjota päivityksen tärkeistä turnauksen

Lisätiedot

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET I FIFA:N SÄÄNNÖT Pärnu Summer Cup 2013 järjestetään FIFA:n jalkapallon sääntökirjan pelisääntöjen (FIFA Laws of the Game 2012/2013: http://www.fifa.com/mm/document/affederation/generic/81/42/36/lawsofthegame_2012_e.pdf)

Lisätiedot

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 LAHVU 1968-2014 SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 Henkilökunnan A- ja B-sarjat HELSINGIN ENERGIA CUP Vierumäki 24.-25.1.2014 Sotilasurheilupoolissa mukana: TERVETULOA LAHDEN VARUSKUNNAN

Lisätiedot

Toronto, Kanada. Tiistai / 29.12. Aamiainen. Wayne Gretzky International Tournament

Toronto, Kanada. Tiistai / 29.12. Aamiainen. Wayne Gretzky International Tournament ESIMERKKIOHJELMA Lauantai / 26.12 Kokoontuminen Helsinki-Vantaalla 14:20-15:55 Lento Helsinki Reykjavik 17:00-17:55 Lento Reykjavik Toronto Bussi hotellille, päivällinen Sunnuntai / 27.12 Jääharjoitus

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN MAILAN D-POIKA PESISPOMPPUTURNAUS LA

KANKAANPÄÄN MAILAN D-POIKA PESISPOMPPUTURNAUS LA KANKAANPÄÄN MAILAN D-POIKA PESISPOMPPUTURNAUS LA 9.5.2015 Kop, Kop, hereillä -kohta mennään Koulunpenkeillä on pian istuttu jo väsymiseen asti ja nyt alkavat pelimiesten ajatukset karkailemaan auringon

Lisätiedot

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 Puhelinnumeroita: Turnauspäällikkö: Ruokapäällikkö: Kenttäpäällikkö:

Lisätiedot

Turnaus Info

Turnaus Info Turnaus Info 2016-2017 Kuka voi osallistua? Kaikki seurat, jotka ovat heidän FIFA kuuluvien kansallisten yhdistysten, ovat tervetulleita osallistumaan Euroopan Nuorten Akatemian Football League. Maissa,

Lisätiedot

KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA

KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA 13.3.2018 PELATTAVAT SARJAT 1. Miesten SM 2. Naisten SM 3. I divisioona 4. U21 SM 5. U18 CUP 6. U15 SM 7. U13 Hokkiliiga 8. U11 9. Ikämiesten SM 10.

Lisätiedot

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan.

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan. 1(5) JÄÄKIEKKO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton jääkiekkomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton harraste- ja seniorisääntöjä ( www.finhockey.fi ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä

Lisätiedot

Mallorca turnauksen hakulomake TÄYTÄTHÄN KAIKKI TIEDOT TIKKUKIRJAIMIN

Mallorca turnauksen hakulomake TÄYTÄTHÄN KAIKKI TIEDOT TIKKUKIRJAIMIN Mallorca 2018 -turnauksen hakulomake TÄYTÄTHÄN KAIKKI TIEDOT TIKKUKIRJAIMIN Joukkueen nimi Joukkueemme haluaa pelata: Turnaus 3. - 7. toukokuuta Turnaus 10. -14. toukokuuta Joukkueemme haluaisi pelata:

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016. Turnausinfo ja otteluohjelma

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016. Turnausinfo ja otteluohjelma Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016 Turnausinfo ja otteluohjelma Huom! Välittäkää tiedot etukäteen joukkueillenne. Tätä dokumenttia ei jaeta paikanpäällä kaikille. Tervetuloa Järvenpään

Lisätiedot

HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE

HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE AJANKOHTA 28.12.2015 3.1.2016 1. Naisten finaalipeli perjantaina 2. Naisten finaalipeli lauantaina 3. Naisten finaalipeli (tarvittaessa)

Lisätiedot

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta.

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta. 1(5) SALIBANDY 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton salibandymestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Salibandyliiton sääntöjä ( www.salibandy.net ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin

Lisätiedot

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän sisäänkäynnin viereisessä kopissa yhteyshenkilönä Karita Koskinen 0400 392782 Puhelinnumeroita:

Lisätiedot

INDOOR-SARJAT

INDOOR-SARJAT INDOOR-SARJAT 2018-2019 30.9.2018 PELATTAVAT SARJAT 1. Naisten SM 2. Miesten SM 3. Naisten I divisioona 4. Miesten I divisioona 5. U16 SM 6. U13 Hokkiliiga 7. U11 turnaukset 8. Ikämiesten SM Naisten SM-sarja

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

3X3 Koripallon pelisäännöt (tekstiversio)

3X3 Koripallon pelisäännöt (tekstiversio) Sivu 1 (5) 3X3 Koripallon pelisäännöt (tekstiversio) 1 Kenttä Ottelu pelataan puolikkaalla koripallokentällä yhteen (1) koriin. Kenttään kuuluu normaali 3 sekunnin alue, ml. vapaaheittoviiva (5,80 m),

Lisätiedot

Turnaustoimistosta joukkueenjohtaja hakee ennen ensimmäistä peliä rannekkeet, ruokaliput, turnauspaidat yms. materiaalin.

Turnaustoimistosta joukkueenjohtaja hakee ennen ensimmäistä peliä rannekkeet, ruokaliput, turnauspaidat yms. materiaalin. Tallink Floorball 2016 INFO 27.-29.5.2016 TÄRKEÄÄ TIETOA TURNAUKSESTA Ottelupaikat: Messukeskus, Eesti Näitused Pirita tee 28, 10127 Tallinna (Eesti näitused). HALLI MES http://www.fair.ee/ Pirita koulu,

Lisätiedot

HoNsUn minipoikien tavoite, säännöt ja toimintasuunnitelma 4.8.2014

HoNsUn minipoikien tavoite, säännöt ja toimintasuunnitelma 4.8.2014 HoNsUn minipoikien tavoite, säännöt ja toimintasuunnitelma 4.8.2014 HoNsUn minipoikien tavoite, säännöt ja toimintasuunnitelma Joukkueen tavoite HoNsUn minipoikien tavoiteena on tehdä koripallosta mielekäs

Lisätiedot

INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT

INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT PELATTAVAT SARJAT 1. Miesten SM 2. Naisten SM 3. I divisioona 4. U21 SM 5. U15 SM 6. U12 Hokkiliiga 8. Ikämiesten SM Miesten SM-sarja Joukkueet valitaan sarjaan hakemusten

Lisätiedot

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Yleisinfo Turnaus pelataan Leppävaaran urheilupuistossa (Vanha maantie 15) kolmella tekonurmikentällä Leppävaaran urheilupuistossa ja Lepa-Areenalla. Kenttien

Lisätiedot

Tervetuloa kurvailemaan kauden viimeistä talvirallia Rovaniemelle! Luvassa on huikea rutistus, jossa otetaan kuskista mittaa toden teolla!

Tervetuloa kurvailemaan kauden viimeistä talvirallia Rovaniemelle! Luvassa on huikea rutistus, jossa otetaan kuskista mittaa toden teolla! KILPAILIJAOHJE Tervetuloa kurvailemaan kauden viimeistä talvirallia Rovaniemelle! Luvassa on huikea rutistus, jossa otetaan kuskista mittaa toden teolla! Alkuperäisistä säännöistä poiketen kilpailukeskuksen

Lisätiedot

P Tervetuloa Pakila Cupiin! Saapumisohjeet. Sivu 1

P Tervetuloa Pakila Cupiin! Saapumisohjeet. Sivu 1 Sivu 1 P8 9.4.2017 Tervetuloa Pakila Cupiin! Pakila Cup P8 pelataan 9.4.2017 Heeros Areenalla, os. Pakilantie 86. Turnauksen järjestää Helsingin Palloseura. Jokaisella joukkueella on ohjelmassa 3 peliä.

Lisätiedot

SÄÄNNÖT RANTAVESIPALLO

SÄÄNNÖT RANTAVESIPALLO SÄÄNNÖT RANTAVESIPALLO 1.6.2017 Sisällys Noudatettavat säännöt... 3 1 Joukkueet... 3 2 Tuomarit... 3 3 Pelaajavaihdot... 3 4 Puolten arvonta... 4 5 Peliaika... 4 6 Hyökkäysaika... 4 7 Aikalisä... 4 8 Maalivahdin

Lisätiedot

Seuran tulee aina käyttää ensisijaisesti saavuttamansa korkeimman sarjatasonsa pelioikeus.

Seuran tulee aina käyttää ensisijaisesti saavuttamansa korkeimman sarjatasonsa pelioikeus. 1(6) KAUKALOPALLO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton kaukalopallomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Kaukalopalloliiton sääntöjä sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin poikkeuksin.

Lisätiedot

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kisat järjestetään Helsingissä 11. 12.2.2012. Järjestävät seurat Tapanilan Erän kendojaosto ja Helsingin Yliopiston Kendoseura toivottavat kaikki

Lisätiedot

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås McDonald s Cup 2014 17-19.10.2014, Västerås Matka-aika 16-20.10.2014, To-Ma (Turnauspäivät Pe-Su) McDonald s Cup 2014 - Järjestävä seura: BK-30 Västerås - Min 4 ottelua per joukkue - 99-01 11 vs 11 (2

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 6/2013

Jalkapallojaoston tiedote 6/2013 Tampereen Kisatoverit Jalkapallojaosto, Roope Nutikka 2013 1 SISÄLTÖ 1) Taito-, kyky- ja maalivahtikoulu 3 2) Jalitsu-hallin talkoot 3 3) Jalkapallojaoston kehityspalaveri 4 4) E-valmentajakurssi 5 5)

Lisätiedot

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 YLEISTÄ Tervetuloa KuPS 01-joukkueen järjestämään kutsuturnaukseen Kuopio hallin hyvälle tekonurmelle! Ottelut pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa

Lisätiedot

Korkeakoulujenkkifutiksen sarjakirja 2015

Korkeakoulujenkkifutiksen sarjakirja 2015 Korkeakoulujenkkifutiksen sarjakirja 2015 Korkeakoulujenkkifutiskomitea 1 Sisällysluettelo 1. Sarjakirjan tarkoitus 3 a. Yhteystiedot 3 2. Sarjamuoto 3 a. Peliajankohta 3 b. Sarja- ja erotuomarimaksut

Lisätiedot

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta)

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta) Kauden 2018-2019 lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa 11.3.2019 Etelän D2 AA lohkojen osalta) Sarjat ja lohkot, joiden lopputurnauksista vastaa Etelän alue. (päivitetty 11.3.2019)

Lisätiedot

Matkapäiväkirja: Tampereen Jääkiekkotuomareiden osallistuminen kansainväliseen tuomariturnaukseen , Telfs Itävalta

Matkapäiväkirja: Tampereen Jääkiekkotuomareiden osallistuminen kansainväliseen tuomariturnaukseen , Telfs Itävalta Matkapäiväkirja: Tampereen Jääkiekkotuomareiden osallistuminen kansainväliseen tuomariturnaukseen 3.-8.5.2018, Telfs Itävalta Matkaa edeltävät valmistelut: Ennen matkalle lähtöä joukkue kokoontui 24.4.2018

Lisätiedot

TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella

TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella TUL:n Pohjanmaan piiri isännöö kesäkuun alussa pirettäviä veteraanipäiviä uimahalliurheilutaloon, areenan ja torin lähiympäristössä. Ohjelmassa

Lisätiedot

Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP. 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1

Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP. 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Harraste Aamu/päiväsarja (HAP) 6 joukkueen kolminkertainen runkosarja. Runkosarjan neljä parasta joukkuetta pelaa playoff

Lisätiedot

Matkustaminen tapahtuu laivalla (Tallink) sekä bussilla (Motorbuss24). Bussi hakee meidät Tallinnan satamasta.

Matkustaminen tapahtuu laivalla (Tallink) sekä bussilla (Motorbuss24). Bussi hakee meidät Tallinnan satamasta. EPS P05 AKATEMIA / RIGA CUP 11-14.1.2018 Tervetuloa Riga Cup -turnausmatkalle! EPS P05 Akatemia pelaa turnauksessa yhdellä joukkueella ja vastassa on joukkueita Englannista, Norjasta, Hollannista, Ukrainasta,

Lisätiedot

GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014. - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot

GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014. - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014 - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot Turnaus + matka infoa Osallistumme turnaukseen yhdellä pelijoukkueella (16 kenttäpelaajaa +

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2016-2017 Kuluvan vuoden ja kevään 2017 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

Tervetuloa Viikingit 06 joukkueen turnaukseen Vuosaareen !

Tervetuloa Viikingit 06 joukkueen turnaukseen Vuosaareen ! Tervetuloa Viikingit 06 joukkueen turnaukseen Vuosaareen 6.12.2016! Osallistuvat joukkueet: Viikingit Canadiens Viikingit Maple Leafs Blues EPS Blues Juniors LV Blues 07 EVU Hunters HJK GranIFK PaiHa Turnaussäännöt

Lisätiedot

Visbyn risteily Helsingistä

Visbyn risteily Helsingistä Visbyn risteily Helsingistä Reitti: Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä (menoon mahdollista saada liityntäkuljetukset myös Keuruulta ja Petäjävedeltä -> kysy lisää toimistoistamme!) Lähdöt: 3.7 ja 24.7

Lisätiedot

TURNAUSKUTSU Euroopan suurin juniorijääkiekkoturnaus Turussa

TURNAUSKUTSU Euroopan suurin juniorijääkiekkoturnaus Turussa www.turkuturnaus.fi 35.Turkuturnaus 2019 TURNAUSKUTSU Euroopan suurin juniorijääkiekkoturnaus Turussa 06-08.4.2019: E07, E08 ja F-09 13-14.4.2018: D05, D06, C03AA Yhteensä 112 joukkuetta 35.Turkuturnaus

Lisätiedot

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

TERVETULOA RIPPIKOULUUN! TERVETULOA RIPPIKOULUUN! Mikä ihmeen ripari? Edessäsi on nyt ainutkertainen elämän jakso, jolloin sinulla on mahdollisuus osallistua rippikouluun yhdessä ikätovereidesi kanssa. Rippikoulussa eli riparilla

Lisätiedot

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016 FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016 Näissä määräyksissä säädetään liiton otteluissa annetuista varoituksista ja kentältäpoistoista seuraavista pelikielloista. Pelikiellot ovat kilpailun

Lisätiedot

8. Iso rangaistus ja siihen liittyvä rangaistus merkitään minuuttimääräisesti

8. Iso rangaistus ja siihen liittyvä rangaistus merkitään minuuttimääräisesti Suomen Jääkiekkoliitto ry Toimitsijoiden kesäkysymykset 2015 Nimi: Kerho: Pisteet: 4. Käytösrangaistus merkitään minuuttimääräisesti 5. Pelirangaistus merkitään minuuttimääräisesti 6. Ottelurangaistus

Lisätiedot

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustiedote YLEISTÄ Ilmoittautuminen Joukkueet ilmoittautuvat Palokan koulukeskuksessa sijaitsevaan kisakansliaan viimeistään puoli tuntia ennen otteluidensa

Lisätiedot

Kaukalopallossa järjestetään vuosittain mestaruuskilpailut henkilökunnan A- ja B- sarjoissa ja ikämiessarjassa, yli 40 v.

Kaukalopallossa järjestetään vuosittain mestaruuskilpailut henkilökunnan A- ja B- sarjoissa ja ikämiessarjassa, yli 40 v. 1(5) KAUKALOPALLO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton kaukalopallomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Kaukalopalloliiton sääntöjä sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin poikkeuksin.

Lisätiedot

Opas vuoden 2019 maailmanlaajuisen vuosikonferenssin lippujen lunastamisesta

Opas vuoden 2019 maailmanlaajuisen vuosikonferenssin lippujen lunastamisesta Opas vuoden 2019 maailmanlaajuisen vuosikonferenssin lippujen lunastamisesta Johdanto Arvoisat pätevöityneet jäsenet ja vieraat, tässä viestissä kerromme, miten kannustinmatkojen liput lunastetaan. Luethan

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

Timo Martikainen ICT, Varia. Matka Kiinassa

Timo Martikainen ICT, Varia. Matka Kiinassa Matka Kiinassa Reissu lähti liikkeelle 30.10.2016 Helsinki Vantaa -lentokentältä. Mukaan lähti 7 opiskelijaa ja ensimmäiseksi 1,5 viikoksi kolme opettajaa: Jarno, Arttu ja Heimo. Kaikkia vähän jännitti,

Lisätiedot

C-NUORTEN SM-SARJA OTTELUMANUAALI. pelikausi 2012-2013 1. SARJASTA VASTAAVIEN HENKILÖIDEN YHTEYSHENKILÖT JA VASTUUALUEET

C-NUORTEN SM-SARJA OTTELUMANUAALI. pelikausi 2012-2013 1. SARJASTA VASTAAVIEN HENKILÖIDEN YHTEYSHENKILÖT JA VASTUUALUEET C-NUORTEN SM-SARJA OTTELUMANUAALI pelikausi 2012-2013 SISÄLTÖ 1. SARJASTA VASTAAVIEN HENKILÖIDEN YHTEYSHENKILÖT JA VASTUUALUEET 2. PELIPAIKAT JA LAITTEET 2.1 Kentän varusteet 2.2 Pelipallo 3. PELAAJAT,

Lisätiedot

Käytetään SEUL overwatch sääntöjen ingame asetuksia. Kotijoukkueen kapteeni on vastuussa lobbyn tekemisestä.

Käytetään SEUL overwatch sääntöjen ingame asetuksia. Kotijoukkueen kapteeni on vastuussa lobbyn tekemisestä. Turnauksessa sovelletaan yleisesti SEUL:in OW sääntöjä (http://seul.fi/wpcontent/uploads/2014/01/seul_ow_v1.pdf), poislukien eettinen osuus sekä kohdat jotka eroavat alla jäljempänä mainituista (joukkue

Lisätiedot

Majoituskoulu on tänä vuonna Pihlajiston ala-aste, Pihlajistontie 1, 00700 Helsinki. (Kartta löytyy nettisivuiltamme.)

Majoituskoulu on tänä vuonna Pihlajiston ala-aste, Pihlajistontie 1, 00700 Helsinki. (Kartta löytyy nettisivuiltamme.) TERVETULOA 27. STADI CUP-TURNAUKSEEN 2012 Tapanani on ollut hiukan kertoa ennakkoon asioita Stadi Cup-turnauksesta, joten niin tänäkin vuonna. Stadi Cup tyttöjalkapalloiluturnaus pelataan nyt 27. kerran.

Lisätiedot

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Cannus Oy (Suomi) ja Nordic Trade House - NTH (Kiina) järjestävät suomalaisille yrityksille Finland Pavilion

Lisätiedot

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä Herttoniemen seurakunnan toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien läpyskä talvi ja kevät 2016 KOULUIKÄISTEN KERHOT Kerhot alkavat loppiaisen jälkeen ja jatkuvat huhtikuun loppuun. Keskiviikkoisin

Lisätiedot

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Näitä sääntöjä sovelletaan kaikissa Suomen Curlingliiton järjestämissä kilpailuissa, joilla on SM-status. Tällaisia kilpailuja

Lisätiedot

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämysten areena asiakkaillesi? Matsilippuja tarjotaan usein, mutta aitioon kutsutaan harvemmin.

Lisätiedot

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla. P02 SYYSTURNAUSINFO 2015 Tervetuloa FC Halikko P02/P03-joukkueiden järjestämään jalkapalloturnaukseen Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153). Karttalinkki Turnaustoimisto Pysäköinti Turnaustoimisto

Lisätiedot

Tervetuloa Taloushallinnon päiville! 4. 5.5.2011. Forssa

Tervetuloa Taloushallinnon päiville! 4. 5.5.2011. Forssa Tervetuloa Taloushallinnon päiville! 4. 5.5.2011 Forssa Taloushallinnon koulutus- ja neuvottelupäivät, Forssa Paikka: Scandic Forssa, Hämeentie 7, 30100 Forssa Keskiviikko 4.5.2011 9.30 Ilmoittautuminen

Lisätiedot

OSG CUP Kansainvälinen harjoitusturnaus Paimiossa

OSG CUP Kansainvälinen harjoitusturnaus Paimiossa Kansainvälinen harjoitusturnaus Paimiossa 25.08.2012 OSG - CUP 2012 Tervetuloa Paimion Haka Hockey F01 junioreiden järjestämään kansainväliseen jääkiekkoturnaukseen Paimioon 25.8.2012! Paimion Haka hockey

Lisätiedot

Toronto, Kanada. wayne Gretzky Tournament

Toronto, Kanada. wayne Gretzky Tournament ESIMERKKIOHJELMA 26.12 / Päivä 1 Kokoontuminen Helsinki-Vantaalla 14:20-15:55 Lento Helsinki Reykjavik 17:00-17:55 Lento Reykjavik Toronto Bussi hotellille, päivällinen 27.12 / Päivä 2 Jääharjoitus (kanadalainen

Lisätiedot

Click to edit Master title style

Click to edit Master title style Toranda on ICE Rajalla tehdään historiaa 18.-20.3.2016 YRITYSPAKETIT Toranda Click on ICEto edit Master title style Jäällä tehdään historiaa 18.-20.3.2016 Torandassa tehdään 19. maaliskuuta 2016 urheiluhistoriaa,

Lisätiedot

2015 Senioritapahtumat

2015 Senioritapahtumat 2015 Senioritapahtumat Viikkokilpailut - maanantaisin klo 10 1/10 Kaikki pelaamaan mukavassa seurassa - kilpailit tai et! Kilpailusäännöt: Naisilla pelimuotona on pb ja miehillä pelimuoto vaihtelee pb

Lisätiedot

OHJEET 1(6) 25.1.2013. tervetuloa viettämään Kylteripäiviä yhdessä 500 muun kauppatieteiden opiskelijan kanssa

OHJEET 1(6) 25.1.2013. tervetuloa viettämään Kylteripäiviä yhdessä 500 muun kauppatieteiden opiskelijan kanssa OHJEET 1(6) Arvoisa Kylteripäivien osallistuja, tervetuloa viettämään Kylteripäiviä yhdessä 500 muun kauppatieteiden opiskelijan kanssa Helsinkiin 31.1. 1.2.2013. Ohesta löydät lisätietoja ja käytännön

Lisätiedot

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla kuitenkin voi pelata

Lisätiedot

Torstai / 2.4 Bussi Helsinkiin/Turkuun Viking Line Tukholmaan. Sunnuntai / 5.4. Aamiainen. Sijoitusottelu. Buffet-päivällinen.

Torstai / 2.4 Bussi Helsinkiin/Turkuun Viking Line Tukholmaan. Sunnuntai / 5.4. Aamiainen. Sijoitusottelu. Buffet-päivällinen. TURNAUS Turnauksen järjestäjät Huddinge Hockey & Legacy Global Sport Turnauksessa omat sarjat AA & AAA-joukkueille Jokainen pelaa ja saa pelipaidan Suomen väreissä Jokainen suomalaisjoukkue pelaa 5 ottelua

Lisätiedot

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 Tässä kirjeessä on infoa Suomen Cupista 2012. Suomen Cupin finaalit pelataan 29.- 30.9. Cupiin voivat osallistua Palloliiton jäsenseurojen aikuisten joukkueet, jotka

Lisätiedot

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA Sivu 1 / 7 Esittely Vihulan hotellimatka 3 päivää Tervetuloa Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula on yksi Viron kauneimmista paikoista ja

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2018 2019 Kuluvan vuoden ja kevään 2019 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin Sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

Uppopallon sarjakutsu

Uppopallon sarjakutsu Uppopallon sarjakutsu 2011-2012 Sukeltajaliiton järjestämät uppopallon sarjat 2010-2011 Palauta osallistumisvahvistus Liiton toimistoon ilmoittautumisaikaan mennessä. Myöhässä tulleita ilmoittautumisia

Lisätiedot

Turnaustoimisto aukeaa viim. 30min ennen päivän ensimmäisiä pelejä ja sulkeutuu viimeisten pelien jälkeen.

Turnaustoimisto aukeaa viim. 30min ennen päivän ensimmäisiä pelejä ja sulkeutuu viimeisten pelien jälkeen. Tallink Floorball 2017 INFO 19-21.5.2017 TÄRKEÄÄ TIETOA TURNAUKSESTA Ottelupaikka: Tallink Tennisekeskus, Osmussaare 7 Turnaustoimisto: Turnaustoimisto sijaitsee ottelupaikalla Tallink Tennisekeskus, 2

Lisätiedot

Herttoniemen seurakunta nuorisotyö. läpyskä. kevät 2016. lapyska hertsikansrk

Herttoniemen seurakunta nuorisotyö. läpyskä. kevät 2016. lapyska hertsikansrk Herttoniemen seurakunta nuorisotyö läpyskä kevät 2016 lapyska hertsikansrk Horjuuko uskosi? Moni asia ei olekaan niin kuin olet luullut sen olevan. Kun tapaat uuden tuttavuuden, ensikohtaaminen määrittää

Lisätiedot

Pro Shop harrastepalaverin muistio

Pro Shop harrastepalaverin muistio Pro Shop harrastepalaverin muistio 10.8.2017 1. Sarjoihin ilmoittautumiset kaudelle 2017-2018 Joukkueet ilmoittautuneet sarjoihin seuraavasti AAA AA A Kevyt-A 40+ Oilers HC 70's Ässät Siipiveikot Xstars

Lisätiedot

Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa

Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa salibandy mm praha, tsekki / 6-10.12.2018 Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa joulukuussa 2018! Samaan aikaan MM-kisojen kanssa järjestettävä

Lisätiedot

PELIAIKASEURANTAOHJELMAN KÄYTTÖOHJE

PELIAIKASEURANTAOHJELMAN KÄYTTÖOHJE PELIAIKASEURANTAOHJELMAN KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ 3 2. ENNEN OTTELUN ALKUA Kirjautuminen 3 3. TILASTOINTI Aloitusnäkymä ja kokoonpanot 4 Pelaajien vaihtaminen 6 Maali 7 Rangaistukset 8 Poista

Lisätiedot

Pelaajaluettelot nähtävissä osoitteessa http://www.finhockey.fi/alueet/kymi-saimaa/tulospalvelu_2011-2012/tilastoitavat_sarjat/

Pelaajaluettelot nähtävissä osoitteessa http://www.finhockey.fi/alueet/kymi-saimaa/tulospalvelu_2011-2012/tilastoitavat_sarjat/ Kuntokiekon lisäohjeet: Pelaajaluettelot Joukkueet toimittavat aluepäällikölle joukkueensa pelaajaluettelot ennen sarjan alkua. Yhteyshenkilö ilmoittaa pelaajamuutokset välittömästi aluepäällikölle. Vain

Lisätiedot

M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 SÄÄNNÖT

M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 SÄÄNNÖT M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 SÄÄNNÖT M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 TURNAUSTIETOA TURNAUSTIETOA Peliaika ja säännöt:

Lisätiedot

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille!

TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! TERVETULOA Tanssikkaan Tango & Tanssilava -tangoleirille! Tangon saloihin meitä ovat perehdyttämässä tanssinopettajat: Jari ja Sari Aaltonen (JaSa) Tanssikoulu Aaltonen, Oulu Kimmo ja Marika Lasanen (KiMa)

Lisätiedot

LIPUNNOSTO TÄYTTI PAVILJONGIN

LIPUNNOSTO TÄYTTI PAVILJONGIN LIPUNNOSTO TÄYTTI PAVILJONGIN Uusiutunut lipunnostotilaisuus täytti Pietarinkarin paviljongin ääriään myöten äitienpäivää edeltäneenä lauantaina. - Väkimäärä yllätti järjestäjät! totesi kommodori Timo

Lisätiedot

A L K U S A R J A A A L K U S A R J A B

A L K U S A R J A A A L K U S A R J A B A L K U S A R J A A FC Pöhnä 4 3 0 1 13-12 6 Röda Laget II 4 3 0 1 18-9 6 Jankon Betoni 4 2 0 2 13-7 4 IBC Jurri 4 2 0 2 20-16 4 Kemiön Sisu 4 0 0 4 11-25 0 1 09.45 Röda Laget II - IBC Jurri 6-2 2 09.45

Lisätiedot

2005-2006. Keilahallit ovat nykyisin täynnä uusia asiakkaita, mutta heidän sitouttamisensa aktiivisiksi keilaajiksi on vaikeata.

2005-2006. Keilahallit ovat nykyisin täynnä uusia asiakkaita, mutta heidän sitouttamisensa aktiivisiksi keilaajiksi on vaikeata. 2005-2006 Keilahallit ovat nykyisin täynnä uusia asiakkaita, mutta heidän sitouttamisensa aktiivisiksi keilaajiksi on vaikeata. Kummikeilailun korvaava Frendi - Kisa alkaa. Mukaan on otettu tulokkaiden

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

BIDDY BASKET 2015 / New Orleans 11.-20.3.2015

BIDDY BASKET 2015 / New Orleans 11.-20.3.2015 DAY 1 BIDDY BASKET 2015 / New Orleans 11.-20.3.2015 Matka alkoi kun kokoonnuimme Helsinki-Vantaan lentokentälle 04.30. Härski ja Niko pitivät meille pienen palaverin ja aloimme hoitaa lähtömuodollisuuksia.

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT BLUES 06 EKS EXPERT TURNAUS. Laaksolahdessa

TURNAUSSÄÄNNÖT BLUES 06 EKS EXPERT TURNAUS. Laaksolahdessa TURNAUSSÄÄNNÖT BLUES 06 EKS EXPERT TURNAUS Laaksolahdessa 6.4.2013 Turnaukseen osallistuu 6 seuraa yhteensä 10 peliryhmällä. Ottelut pelataan turnauksen otteluohjelman mukaisesti. Joukkueiden/peliryhmien

Lisätiedot

Tapahtumakomitean puheenjohtajan terveiset

Tapahtumakomitean puheenjohtajan terveiset OHJELMA PROGRAM Tapahtumakomitean puheenjohtajan terveiset Rakkaat tapahtumaan osallistujat, Minulla on suuri ilo toivottaa teidät tervetulleiksi Islantiin sekä Barnlek 2014-tapahtumaan. BARNLEK järjestetään

Lisätiedot

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan!

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Saapuminen Kotkaan ja majoittuminen Majoitumme Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuoneella (Keskuskatu 21, 48100 Kotka, puh: +358 10 7821 000, kotka.seurahuone@sokoshotels.fi)

Lisätiedot

European Youth Basketball League - EYBL 2014-2015 U15 (2000) Division II, C Group Stage 1. 24. 26.10.2014 Ventspils, Latvia

European Youth Basketball League - EYBL 2014-2015 U15 (2000) Division II, C Group Stage 1. 24. 26.10.2014 Ventspils, Latvia European Youth Basketball League - EYBL 2014-2015 U15 (2000) Division II, C Group Stage 1 24. 26.10.2014 Ventspils, Latvia TIETOPAKETTI 19.10.2014 Sisällys SÄÄNNÖT JA ODOTUKSET... 2 AIKATAULU JA OHJELMA...

Lisätiedot

EYAFL ECKERÖHALLEN B08

EYAFL ECKERÖHALLEN B08 EYAFL ECKERÖHALLEN B08 Tervetuloa mukaan joukkueen turnausmatkalle Ahvenanmaalle 2.-4.12.2016 Joukkueen kokoonpano Axel H., Elias J., Jere H., Joona V., Lukas L., Max M., Noel T., Nooa T., Oliver S., Otso

Lisätiedot

4.1 Samirin uusi puhelin

4.1 Samirin uusi puhelin 4. kappale (neljäs kappale) VÄRI T JA VAATTEET 4.1 Samirin uusi puhelin Samir: Tänään on minun syntymäpäivä. Katso, minun lahja on uusi kännykkä. Se on sedän vanha. Mohamed: Se on hieno. Sinun valkoinen

Lisätiedot

Sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen

Sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen Sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut ovat asiallisessa

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12.

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. OLS-01 TURNAUS Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. Yleistä Turnauksessa on kilpasarja (8 joukkuetta/2 alkulohkoa) sekä

Lisätiedot

IV Olympialaiset talvikisat

IV Olympialaiset talvikisat IV Olympialaiset talvikisat 19 3 6 GARMISCH-PARTENKIRCHENISSÄ 6-16 P. HELMIKUUTA PÄIVÄLIPPUJEN PÄÄSYHINNAT Päivälippujen ennakkomyynti v. 1936 pidettävien IV olympialaisten talvikisojen eri tilaisuuksiin

Lisätiedot

Erotuomariasettelu Erotuomarit (futsal sekä jalkapalloerotuomarit)

Erotuomariasettelu Erotuomarit (futsal sekä jalkapalloerotuomarit) Erotuomariasettelu 2012 Erotuomarit (futsal sekä jalkapalloerotuomarit) Tämän esityksen sisältö koskee kaikkia liiton ja piirisarjojen alaisia otteluita, joissa käytetään virallisen koulutuksen saaneita

Lisätiedot

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Tytöt. Pojat

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Tytöt. Pojat Pojat U-18 (1999-2001 ja myöhemmin) + challenge U-16 (2002 ja myöhemmin) + challenge U-15 (2003 ja myöhemmin) + challenge U-14 (2004 ja myöhemmin) + challenge U-13 (2005 ja myöhemmin) + challenge U-12

Lisätiedot

Kilosport Urakkatie 7 20780 Kaarina p. 02-242 2000 www.kilosport.fi A L K U S A R J A A

Kilosport Urakkatie 7 20780 Kaarina p. 02-242 2000 www.kilosport.fi A L K U S A R J A A A L K U S A R J A A Salibandy 3 3 0 0 14-10 6 VAK 3 2 0 1 14-10 4 Team BS Raisio 3 1 0 2 15-16 2 Haklift ABT Oy 3 0 0 3 7-14 0 1 1000 Salibandy - VAK 4-2 2 1000 Haklift ABT Oy - Team BS Raisio 2-6 1 1140

Lisätiedot

Hockeyliitto - Torneopal

Hockeyliitto - Torneopal Hockeyliitto - Torneopal 2018_2019 Hockeyliiton sähköinen tulospalvelujärjestelmä löytyy osoitteesta www.hockey.torneopal.fi tai sisäkaudella www.indoorhockey.torneopal.fi Sivulta löydät kaikkien sarjojen

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki)

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) 23.-25.7.2019 1. Säännöt Kilpailu pelataan R&A:n julkaiseman Rules of Golf (voimassa tammikuu

Lisätiedot