KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta klo :10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 19.2.2009 klo. 12.00 16:10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone"

Transkriptio

1 Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) klo :10 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Pentti Morottaja, pj Jarkko Tenoranta, vpj Marjaana Halonen, jäsen Tauno Johansen, jäsen Aslak Ilkka Niittyvuopio, jäsen Anneli Nuorgam, jäsen Irene Orti, jäsen Niilo O Rasmus, varajäsen Niiles Valle, varajäsen Birit Vuolab, varajäsen Taisto Haataja, varajäsen Esko A. Aikio, varajäsen Kerstin Rasmus, varajäsen Marita Salonen, varajäsen Toivo Partanen, kiinteistöpäällikkö Markku Porsanger, rakennustarkastaja Heidi Keskitalo, pöytäkirjanpitäjä Leena Aikio, tulkki Läsnä x x x x x x Poissa x x x x x x x x LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) 2 PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Aslak Ilkka Niittyvuopio ja Anneli Nuorgam. Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Pentti Morottaja Tarkastusaika Allekirjoitukset Anneli Nuorgam Paikka ja pvm Utsjoen kunnanvirasto Virka-asema Heidi Keskitalo Aslak Ilkka Niittyvuopio

2 Utsjoen kunta 2 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Tekn. ltk 3 Ehdotus: Lautakunta hyväksyy kokouksen esityslistan mukaisen asioiden käsittelyjärjestyksen. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Ylimääräisinä asioina käsitellään lämpökeskuksen avustushakemus sekä kerrotaan informatiivisina asioina vesilaitoksen nykyisestä tilasta, lämpökeskuksen perustamisesta, vesi- ja jätelaskutuksen aikatauluista sekä jätehuollon nykyisestä tilasta.

3 Utsjoen kunta 3 Teknisen lautakunnan kokousten julkipano Tekn. ltk 4 Maankäyttö- ja rakennuslain nojalla annettavat päätökset (MRL 142 ja 198 ) annetaan julkipanon jälkeen. Päätöksestä ilmoitetaan ennen sen antamispäivää kunnan ilmoitustaululla. Ilmoitus on pidettävä nähtävillä vähintään oikaisuvaatimuksen tai valituksen tekemiseen varatun ajan. Ehdotus: Teknisen lautakunnan pöytäkirjat pidetään nähtävillä kokousta sitä seuraavan (11-15 pv) viikon tiistaina ja julkipanon jälkeen annettavista päätöksistä ilmoitetaan kunnan ilmoitustaululla samana päivänä. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

4 Utsjoen kunta 4 Teknisen lautakunnan kokoukset vuonna Tekn. ltk 5 Teknisen lautakunnan vastuualueeseen kuuluu tekninen toimi, vesi- ja viemärilaitos, tilapalvelu ja jätehuolto sekä rakennusvalvonta. Lisäksi tekninen lautakunta toimii tielautakuntana. Ehdotus: Tekninen lautakunta pitää kokouksia joka kuukausi ja sen lisäksi tarvittaessa erikseen puheenjohtajan koolle kutsumana. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Kokousviikonpäivänä pyritään pitämään joko keskiviikko tai torstai ja kokouksen alkamisaikana klo 10.

5 Utsjoen kunta 5 Laskujen hyväksyntä Tekn. ltk 6 Kiinteistöpäällikkö hyväksyy ja allekirjoittaa toimialaansa kuuluvan laskun ja asiakirjan. Esteellisenä ollessaan kiinteistöpäällikkö siirtää hyväksynnän esteettömälle viranhaltijalle. Ehdotus: Kiinteistöpäällikkö allekirjoittaa asiakirjat ja hyväksyy laskut esityksen mukaisesti. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

6 Utsjoen kunta 6 Toimintakertomus vuodelta Tekn. ltk 7 Liitteenä toimintakertomus (LIITE 1) ja oheismateriaalina talousarvion toteuma. Ehdotus: Lautakunta hyväksyy toimintakertomuksen ja vuoden 2008 talousarvion toteutuman. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

7 Utsjoen kunta 7 Käyttötaloussuunnitelman hyväksyminen Tekn. ltk 8 Valtuusto on kokouksessaan hyväksynyt vuoden 2009 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman. Taloussuunnitelmassa valtuusto on hyväksynyt kunnan toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet. Valtuuston antamia määräraharaameja ei saa toiminnassa ylittää. Mikäli menon ylitystarvetta tulee, on oikeus uuteen määrärahaan haettava talousarviovuoden aikana, ennen määrärahan käyttöä. Muutoksista taloussuunnitelmaan päättää valtuusto. Teknisen lautakunnan tehtävänä on huolehtia kunnan infrastruktuurin toimivuudesta, turvallisesta ja terveellisestä asuinympäristöstä ja kiinteistönhoidon tehtävistä. Lisäksi tekninen lautakunta vastaa sille kuuluvista viranomaistehtävistä kuten rakennusvalvonnasta ja kaavoituksen toteuttamisesta. Teknisen lautakunnan toimii myös tielautakuntana. Näistä tehtävistä tekninen lautakunta vastaa myönnettyjen määrärahojen puitteissa. Vuoden 2009 aikana huomattavimpia toimintoja ovat: 1. Lopullinen päätös vesilaitoksen liittämisestä Inarin Lapin Vesi Oy:öön 2. Jätehuollon tulevaisuus 3. Maanhankinta 4. Aluelämpölaitoksen rakentamisen valmistelu 5. Uusien/peruskorjattavien rakennusten suunnittelu Terveyskeskuksen saneerauksen 6. Kiinteistöjen kunnostaminen 7. Reittisuunnitelmien laatiminen 8. Osoitejärjestelmän loppuunsaattaminen. Tekninen toimi on ottanut toteuttaakseen ASPA- rivitalon rakentamisen. Työ on aloitettu syksyllä 2008 ja valmistuu kesän 2009 aikana. Ehdotus: Lautakunta hyväksyy oheisen teknisen toimen vuoden 2009 talousarvion käyttötaloussuunnitelman. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

8 Utsjoen kunta 8 Investoinnit Tekn. ltk 9 Investointiosan hankkeiden ja määrärahojen osalta menetellään kunnanhallituksen :ssä annetun ohjeen mukaisesti. (LIITE 2) Ehdotus: Tekninen lautakunta ja teknisen toimen päävastuualuejohtaja tekevät aloituspäätöksen annettujen ohjeiden mukaisesti. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

9 Utsjoen kunta 9 Sisäinen valvonta Tekn. ltk 10 Ensisijaisesti sisäisestä valvonnasta vastuussa ovat yksiköiden esimiehet. Kunnanhallituksen :ssä annetun ohjeen mukaisesti. (LIITE 2) Ehdotus: Sisäinen valvonta tullaan suorittamaan saatujen ohjeiden mukaisesti. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

10 Utsjoen kunta 10 Tienviitoitusten täydentäminen Tekn. ltk 11 Utsjoen kunta on saanut Tenonlaakson Yrittäjät ry:ltä viitoitusten täydentämispyynnön. (LIITE 3) Ehdotus: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle hyväksyttäväksi liitteen 3 mukaisten opastetaulujen päivittämistä sekä viitoituksien lisäämistä. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

11 Utsjoen kunta 11 Karigasniemen siivoojan työsuhteen jatkaminen Tekn. ltk 12 Karigasniemen siivoojan toimessa ollut Tuija Nevalainen on irtisanonut itsensä siten, että hänen työsuhteensa päättyy Valitaan Nevalaisen tilalle Marianne Rasmus, koska hän on hoitanut tätä tehtävää jo yli vuoden ajan Nevalaisen sijaisena. Ehdotus: Esitetään kunnanhallitukselle, että Karigasniemen siivoojan toimeen valitaan Marianne Rasmus. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

12 Utsjoen kunta 12 Teknisen lautakunnan johtosäännön muutos Tekn. ltk 13 Utsjoen kunnan vuotuinen lupamäärä on tällä hetkellä n.70 rakennus-/ toimenpidelupaa ja odotus yleiskaavojen hyväksymisen jälkeen tulee olemaan arvion mukaan luokkaa 100 lupaa/vuosi. Lupakäsittelyn tehostamiseksi ja nopeuttamiseksi sekä säästöjen aikaansaamiseksi lautakuntatyöskentelyssä, kiinteistöpäällikkö esittää lupakäytäntöön neljä (4) henkisen katselmusmiesryhmän perustamista. Ryhmän jäseniksi nimetään kiinteistöpäällikkö, teknisen lautakunnan puheenjohtaja, Lapin pelastuslaitoksen Utsjoen aseman asemamestari ja rakennustarkastaja. Laajemmissa hankkeissa/ tarvittaessa ryhmä voi pyytää ulkopuolisen asiantuntijan apua. Ryhmä käsittelee saapuneet luvat n. kolmen (3) viikon välein tai kun kuntaan on saapunut 5 käsittelykelpoista lupahakemusta. Rakennustarkastaja hyväksyy luvat ryhmän käsittelyn jälkeen. Muutos Teknisen lautakunnan johtosääntöön, kohtaan 1. Rakennustarkastaja päättää rakennusluvan myöntämisestä, katselmusmiesryhmän käsittelyn jälkeen, asemakaava ja rantaasemakaava-alueilla sekä lainvoimaisille yleiskaava-alueilla, kaavan mukaiselle hankkeelle ja vähäisestä poikkeamisesta päättämässään rakennuslupa-asiassa. Rakennustarkastaja tuo tiedoksi jokaiseen Teknisen lautakunnan kokoukseen tekemänsä päätökset. Valmisteli: rakennustarkastaja Valmistelijan ehdotus: Lautakunta hyväksyy tehdyn valmistelun ja esittää johtosäännön muutoksen edelleen kunnanhallituksen ja valtuuston vahvistettavaksi. Esittelijän ehdotus: Hyväksyy valmistelijan ehdotuksen. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

13 Utsjoen kunta 13 Muistutus jätemaksusta / Elämysmatkailu K&M ky Tekn. ltk 165 Elämysmatkailu K&M ky /Kari Tammiranta on tehnyt muistutuksen vuoden 2008 jätehuoltomaksusta. Asiakasta on laskutettu 14 vuodepaikasta. Tammiranta esittää jätemaksun poistamista, koska hänellä ei ole majoitustoimintaa. Ehdotus: Laskutetaan Elämysmatkailu K&M Ky:tä perusmaksun mukaisesti sata euroa / vuosi Päätös: Ehdotus hyväksyttiin Tekn. ltk 14 Kari Tammiranta on pyytänyt jätehuoltomaksuasiaa uudelleen käsiteltäväksi teknisessä lautakunnassa. Hän haluaa korostaa, että Elämysmatkailu K & M ky:llä ei ole majoitustoimintaa vaan hän vuokraa majoitustilat Rajamarket Suomenrinteeltä. Ehdotus: Asiakas vapautetaan ylimääräisestä jätemaksusta. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

14 Utsjoen kunta 14 Vastine jätemaksuvalitukseen /Joutomieslubi Tekn. ltk 114 Harri Matikainen on tehnyt Joutomieslupi Oy:n puolesta saapuneen muistutuksen jätemaksusta. Matikainen vaatii saapuneen jätehuoltomaksun poistettavaksi sillä perusteella, että mökillä ei synny jätettä lainkaan, koska siellä ei ole vakituista asutusta. Muistutus on kokonaisuudessaan nähtävissä kokouksessa. Ehdotus: Tekninen lautakunta toteaa, että maksu on määrätty voimassaolevan taksan mukaan. Valittaja ei ole esittänyt sellaisia perusteluita, että maksun määrääminen taksasta poiketen olisi aiheellista. Tämä ja asiakkaiden tasapuolinen kohtelu huomioiden valitus on kaikilta osiltaan perusteettomana hylättävä. Jätemaksusta voidaan myöntää jätemaksutaksan mukainen alennus kompostoinnista, mikäli hakija todistettavasti esittää, että kiinteistöllä on käytössä hyväksytty kompostointilaite. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti Tekn. ltk 144 Joutomieslupi Oy / Harri Matikainen on toimittanut lautakunnalle oikaisuvaatimuksen lautakunnan päätöksestä. Oikaisuvaatimus on kokonaisuudessaan nähtävillä kokouksessa. Ehdotus: Tekninen lautakunta määrää jätemaksutaksaksi 100 euroa + ekomaksuksi 10 euroa. Jätemaksutaksasta voidaan myöntää 25 % alennus, jos kiinteistöllä on käytössä hyväksytty kompostori. Päätös: Oikaisuvaatimus käsiteltiin kokouksessa ja todettiin aiheettomaksi Tekn. ltk 15 Rovaniemen hallinto-oikeus pyytää tekniseltä lautakunnalta lausuntoa Joutomieslubin valitukseen lautakunnan tekemästä päätöksestä jätemaksuasiassa. Ehdotus: Lautakunta katsoo, ettei sillä ole mahdollisuutta muuttaa kunnanvaltuuston hyväksymää taksaa kiinteistön omistajien tasapuolisen kohtelun vaarantumatta. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

15 Utsjoen kunta 15 Rakennuslupa / Pertti Louhelo Tekn. ltk 99 Rakennuslupahakemus RAKENNUSPAIKKA: Kylä : KIRKONKYLÄ Tila : KOIVIKKO 28:58 Osoite : PETSIKONTIE 1630 Tontin ala : Rak.oikeus : asuinrakennus Rak.oik käyt. : Kaavatilanne : ei kaavaa HAKIJA: LOUHELO PERTTI KALEVI HAKKAPELIITANTIE 3 AS TAMMELA TOIMENPIDE: Toimenpide : loma-asunnon muutostyö Rakennusnumero : Kerrosala yht. : 15 m2 Tilavuus : 85 m3 Kerrosluku : 1 Asuntojen lkm : Kokonaisala : 27 m2 HAKEMUKSEN LIITTEET: - kiinteistörekisteriote - lainhuutotodistus - tilakartta - naapurien kuuleminen 2 kpl - RH1 - asemapiirros 2 kpl - pääpiirrustukset 2 kpl - hakemus vastaavaksi työnjohtajaksi - pohjapiirros rakennuslupa 39/95 SELVITYKSET JA LAUSUNNOT: RAKENNUSTARKASTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS PÄÄTÖS Rakennustarkastaja esittää lupaa hyväksyttäväksi. Rakennustarkastajan päätösehdotus hyväksyttiin.

16 Utsjoen kunta 16 UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 1 RAKENNUSPAIKKA: Kylä : KIRKONKYLÄ Tila : KOIVIKKO 28:58 Osoite : PETSIKONTIE 1630 Tontin ala : Rak.oikeus : Rak.oik käyt. : Kaavatilanne : HAKIJA: LOUHELO PERTTI KALEVI HAKKAPELIITANTIE 3 AS TAMMELA TOIMENPIDE: Toimenpide : Täydennys rakennuslupaan : Ulkoportaan kattaminen, huopakate sekä tuuletusparvekkeen rakentaminen. Rakennusnumero : Kerrosala yht. : 15 m2 Tilavuus : 85 m3 Kerrosluku : 1 Asuntojen lkm : Kokonaisala : HAKEMUKSEN LIITTEET: SELVITYKSET JA LAUSUNNOT: 27 m2 RAKENNUSTARKASTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS Rakennustarkastaja esittää lupaa hyväksyttäväksi. Tekninelautakunta päättää MRL:n nojalla annettujen säännösten ja määräysten perusteella myöntää haetun luvan sekä vahvistaa esitetyt suunnitelmat noudatettaviksi seuraavin ehdoin: Rakennustyön aloittamisesta on ilmoitettava rakennusvalvontaviranomaiselle ja työn toteuttaminen edellyttää seuraavien toimenpiteiden ja katselmusten suorittamista: - Loppukatselmus

17 Utsjoen kunta 17 UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 2 PÄÄTÖS Rakennustarkastajan päätösehdotus hyväksyttiin. Mikäli rakennustöitä ei ole aloitettu kolmessa (3) vuodessa ja saatettu loppuun viidessä (5) vuodessa tämän päätöksen antamisesta, raukeaa nyt myönnetty rakennuslupa, ellei ympäristölautakunta erityisistä syistä pidennä sen voimassaoloaikaa.

18 Utsjoen kunta 18 UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 3 VALITUSOSOITUS Päätöksen antopäivä: Tähän päätökseen voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella. Valitusviranomainen on hallinto-oikeus ja valitusaika 30 päivää. Valitusaika luetaan päätöksen antopäivästä tätä päivää lukuunottamatta. Valituskirjassa on ilmoitettava valittajan nimi, ammatti, asuinkunta ja postiosoite; päätös, johon haetaan muutosta; miltä osin päätöksestä valitetaan; ja muutos, joka siihen vaaditaan tehtäväksi sekä muutosvaatimuksen perusteet. Valituskirja on valittajan tai valituskirjan muun laatijan omakätisesti allekirjoitettava. Jos ainoastaan laatija on allekirjoittanut valituskirjan, siinä on mainittava myös laatijan ammatti, asuinkunta ja postiosoite. Valituskirjaan on liitettävä päätös, josta valitetaan, alkuperäisenä tai viran puolesta oikeaksi todistettuna jäljennöksenä. Valitusasiakirjat on toimitettava hallinto-oikeudelle ennen valitusajan päättymistä. Jos valitussajan viimeinen päivä on itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituskirjan toimittaa ensimmäisenä sen jälkeisenä arkipäivänä. Asiakirjat saa toimittaa omalla vastuulla myös postitse tai lähetin välityksellä. Postiin valitusasiakirjat on jätettävä niin ajoissa, että ne ehtivät perille määräajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Valituskirja tulee toimittaa seuraavasti: Rovaniemen hallinto-oikeus postiosoite: PL 8112, ROVANIEMI käyntiosoite: Oikeustalo, Valtakatu 17 UTSJOKI Markku Porsanger rakennustarkastaja

19 Utsjoen kunta 19 Rakennuslupa / Elämysmatkailu K & M ky Tekn. ltk 78 Rakennuslupahakemus RAKENNUSPAIKKA: Kylä : NUORGAM Tila : SEITARINNE 5:56 Osoite : NUORGAM Tontin ala : Rak.oikeus : Rak.oik käyt. : Kaavatilanne : yleiskaava HAKIJA: TAMMIRANTA KARI JA MAIJA PULMANKIJÄRVENTIE NUORGAM TOIMENPIDE: Toimenpide : Asuinrakennuksen rakentaminen Rakennusnumero : 001 Kerrosala yht. : 37 m2 Tilavuus : 83 m3 Kerrosluku : 1 Asuntojen lkm : 1 Kokonaisala : 44 m2 HAKEMUKSEN LIITTEET: Naapurien kuuleminen 3 kpl piirustukset kaavaote asemapiirros SELVITYKSET JA LAUSUNNOT: RAKENNUSTARKASTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS Rakennustarkastaja esittää lupaa hyväksyttäväksi. PÄÄTÖS Asia jätettiin pöydälle. Rakennuslupahakemusta tulee täydentää lisäselvityksin. Rakennuksen tulee täyttää asuinrakennuksille määrätyt vaatimukset. Piirustusten tulee olla vaatimusten mukaiset.

20 Utsjoen kunta 20 UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 1 RAKENNUSPAIKKA: Kylä : NUORGAM Tila : SEITARINNE 5:56 Osoite : NUORGAM Tontin ala : Rak.oikeus : vierasmaja Rak.oik käyt. : Kaavatilanne : yleiskaava HAKIJA: TAMMIRANTA KARI JA MAIJA PULMANKIJÄRVENTIE NUORGAM TOIMENPIDE: Toimenpide : Asuinrakennuksen yhteydessä olevan talousrakennuksen muuttaminen vierasmajaksi Rakennusnumero : 001 Kerrosala yht. : 37 m2 Tilavuus : 83 m3 Kerrosluku : 1 Asuntojen lkm : 1 Kokonaisala : 44 m2 HAKEMUKSEN LIITTEET: Naapurien kuuleminen 3 kpl piirustukset kaavaote asemapiirros SELVITYKSET JA LAUSUNNOT: RAKENNUSTARKASTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS Rakennustarkastaja esittää lupaa hyväksyttäväksi. Tekninen lautakunta päättää MRL:n nojalla annettujen säännösten ja määräysten perusteella myöntää haetun luvan sekä vahvistaa esitetyt suunnitelmat noudatettaviksi seuraavin ehdoin:

21 Utsjoen kunta 21 UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 2 PÄÄTÖS Asia jätettiin pöydälle. Rakennuslupahakemusta tulee täydentää lisäselvityksin. Rakennuksen tulee täyttää asuinrakennuksille määrätyt vaatimukset. Piirustusten tulee olla vaatimusten mukaiset Asia jätettiin pöydälle. Vaaditaan julkisivusuunnitelma. Niiles Valle poistui kokouksesta klo 14:35, ennen pykälän 17 päätöstä.

22 Utsjoen kunta 22 UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 3 VALITUSOSOITUS Päätöksen antopäivä: Tähän päätökseen voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella. Valitusviranomainen on hallinto-oikeus ja valitusaika 30 päivää. Valitusaika luetaan päätöksen antopäivästä tätä päivää lukuunottamatta. Valituskirjassa on ilmoitettava valittajan nimi, ammatti, asuinkunta ja postiosoite; päätös, johon haetaan muutosta; miltä osin päätöksestä valitetaan; ja muutos, joka siihen vaaditaan tehtäväksi sekä muutosvaatimuksen perusteet. Valituskirja on valittajan tai valituskirjan muun laatijan omakätisesti allekirjoitettava. Jos ainoastaan laatija on allekirjoittanut valituskirjan, siinä on mainittava myös laatijan ammatti, asuinkunta ja postiosoite. Valituskirjaan on liitettävä päätös, josta valitetaan, alkuperäisenä tai viran puolesta oikeaksi todistettuna jäljennöksenä. Valitusasiakirjat on toimitettava hallinto-oikeudelle ennen valitusajan päättymistä. Jos valitussajan viimeinen päivä on itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituskirjan toimittaa ensimmäisenä sen jälkeisenä arkipäivänä. Asiakirjat saa toimittaa omalla vastuulla myös postitse tai lähetin välityksellä. Postiin valitusasiakirjat on jätettävä niin ajoissa, että ne ehtivät perille määräajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Valituskirja tulee toimittaa seuraavasti: Rovaniemen hallinto-oikeus postiosoite: PL 8112, ROVANIEMI käyntiosoite: Oikeustalo, Valtakatu 17 UTSJOKI Markku Porsanger rakennustarkastaja

23 Utsjoen kunta 23 Rakennuslupa / Wahlberg UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 1 RAKENNUSPAIKKA: Kylä : NUORGAM Tila : JÄÄRÄJOKI 14:27 Kortteli/tontti: 14/27 Osoite : PULMANKIJÄRVENTIE 991 Tontin ala : Rak.oikeus : asuinrakennus Rak.oik käyt. : Kaavatilanne : HAKIJA: WAHLBERG RISTO VEIKKO RANTAKATU 3B C JÄRVENPÄÄ TOIMENPIDE: Toimenpide : Asuinrakennuksen katon korottaminen + terassit Rakennusnumero : Kerrosala yht. : Tilavuus : Kerrosluku : Asuntojen lkm : Kokonaisala : HAKEMUKSEN LIITTEET: - Naapurien kuuleminen, 4 kpl - Pääpiirustus SELVITYKSET JA LAUSUNNOT: RAKENNUSTARKASTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS Rakennustarkastaja esittää lupaa hyväksyttäväksi. Tekninen lautakunta päättää MRL:n nojalla annettujen säännösten ja määräysten perusteella myöntää haetun luvan sekä vahvistaa esitetyt suunnitelmat noudatettaviksi seuraavin ehdoin: Rakennustyön aloittamisesta on ilmoitettava rakennusvalvontaviranomaiselle ja työn toteuttaminen edellyttää seuraavien toimenpiteiden ja katselmusten suorittamista:

24 Utsjoen kunta 24 UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 2 - Loppukatselmus PÄÄTÖS Hyväksytään rakennustarkastajan päätösehdotus. Rakennuslupamaksu peritään kaksinkertaisena, koska rakentaminen on aloitettu ennen rakennusluvan hakemista. Mikäli rakennustöitä ei ole aloitettu kolmessa (3) vuodessa ja saatettu loppuun viidessä (5) vuodessa tämän päätöksen antamisesta, raukeaa nyt myönnetty rakennuslupa, ellei ympäristölautakunta erityisistä syistä pidennä sen voimassaoloaikaa. Niiles Valle saapui kokoukseen klo 14:40, pykälän 18 käsittelyn aikana.

25 Utsjoen kunta 25 UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 3 VALITUSOSOITUS Päätöksen antopäivä: Tähän päätökseen voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella. Valitusviranomainen on hallinto-oikeus ja valitusaika 30 päivää. Valitusaika luetaan päätöksen antopäivästä tätä päivää lukuunottamatta. Valituskirjassa on ilmoitettava valittajan nimi, ammatti, asuinkunta ja postiosoite; päätös, johon haetaan muutosta; miltä osin päätöksestä valitetaan; ja muutos, joka siihen vaaditaan tehtäväksi sekä muutosvaatimuksen perusteet. Valituskirja on valittajan tai valituskirjan muun laatijan omakätisesti allekirjoitettava. Jos ainoastaan laatija on allekirjoittanut valituskirjan, siinä on mainittava myös laatijan ammatti, asuinkunta ja postiosoite. Valituskirjaan on liitettävä päätös, josta valitetaan, alkuperäisenä tai viran puolesta oikeaksi todistettuna jäljennöksenä. Valitusasiakirjat on toimitettava hallinto-oikeudelle ennen valitusajan päättymistä. Jos valitussajan viimeinen päivä on itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituskirjan toimittaa ensimmäisenä sen jälkeisenä arkipäivänä. Asiakirjat saa toimittaa omalla vastuulla myös postitse tai lähetin välityksellä. Postiin valitusasiakirjat on jätettävä niin ajoissa, että ne ehtivät perille määräajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Valituskirja tulee toimittaa seuraavasti: Rovaniemen hallinto-oikeus postiosoite: PL 8112, ROVANIEMI käyntiosoite: Oikeustalo, Valtakatu 17 UTSJOKI Markku Porsanger rakennustarkastaja

26 Utsjoen kunta 26 Rakennuslupa / Wahlberg UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 1 RAKENNUSPAIKKA: Kylä : NUORGAM Tila : JÄÄRÄJOKI 14:27 Kortteli/tontti: 14/27 Osoite : PULMANKIJÄRVENTIE 991 Tontin ala : Rak.oikeus : Sauna Rak.oik käyt. : Kaavatilanne : HAKIJA: WAHLBERG RISTO VEIKKO RANTAKATU 3B C JÄRVENPÄÄ TOIMENPIDE: Toimenpide : Saunan rakentaminen Rakennusnumero : Kerrosala yht. : 34 m2 Tilavuus : 96 m3 Kerrosluku : Asuntojen lkm : Kokonaisala : 34 m2 HAKEMUKSEN LIITTEET: - Naapurien kuuleminen, 4 kpl - Pääpiirustus SELVITYKSET JA LAUSUNNOT: RAKENNUSTARKASTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS Rakennustarkastaja esittää lupaa hyväksyttäväksi. Tekninen lautakunta päättää MRL:n nojalla annettujen säännösten ja määräysten perusteella myöntää haetun luvan sekä vahvistaa esitetyt suunnitelmat noudatettaviksi seuraavin ehdoin: Rakennustyön aloittamisesta on ilmoitettava rakennusvalvontaviranomaiselle ja työn toteuttaminen edellyttää seuraavien toimenpiteiden ja katselmusten suorittamista: - Loppukatselmus

27 Utsjoen kunta 27 UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 2 PÄÄTÖS Hyväksytään rakennustarkastajan päätösehdotus. Rakennuslupamaksu peritään kaksinkertaisena, koska rakentaminen on aloitettu ennen rakennusluvan hakemista. Mikäli rakennustöitä ei ole aloitettu kolmessa (3) vuodessa ja saatettu loppuun viidessä (5) vuodessa tämän päätöksen antamisesta, raukeaa nyt myönnetty rakennuslupa, ellei ympäristölautakunta erityisistä syistä pidennä sen voimassaoloaikaa.

28 Utsjoen kunta 28 UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 3 VALITUSOSOITUS Päätöksen antopäivä: Tähän päätökseen voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella. Valitusviranomainen on hallinto-oikeus ja valitusaika 30 päivää. Valitusaika luetaan päätöksen antopäivästä tätä päivää lukuunottamatta. Valituskirjassa on ilmoitettava valittajan nimi, ammatti, asuinkunta ja postiosoite; päätös, johon haetaan muutosta; miltä osin päätöksestä valitetaan; ja muutos, joka siihen vaaditaan tehtäväksi sekä muutosvaatimuksen perusteet. Valituskirja on valittajan tai valituskirjan muun laatijan omakätisesti allekirjoitettava. Jos ainoastaan laatija on allekirjoittanut valituskirjan, siinä on mainittava myös laatijan ammatti, asuinkunta ja postiosoite. Valituskirjaan on liitettävä päätös, josta valitetaan, alkuperäisenä tai viran puolesta oikeaksi todistettuna jäljennöksenä. Valitusasiakirjat on toimitettava hallinto-oikeudelle ennen valitusajan päättymistä. Jos valitussajan viimeinen päivä on itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituskirjan toimittaa ensimmäisenä sen jälkeisenä arkipäivänä. Asiakirjat saa toimittaa omalla vastuulla myös postitse tai lähetin välityksellä. Postiin valitusasiakirjat on jätettävä niin ajoissa, että ne ehtivät perille määräajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Valituskirja tulee toimittaa seuraavasti: Rovaniemen hallinto-oikeus postiosoite: PL 8112, ROVANIEMI käyntiosoite: Oikeustalo, Valtakatu 17 UTSJOKI Markku Porsanger rakennustarkastaja

29 Utsjoen kunta 29 Rakennuslupa / Wahlberg UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 1 RAKENNUSPAIKKA: Kylä : NUORGAM Tila : JÄÄRÄJOKI 14:27 Kortteli/tontti: 14/27 Osoite : PULMANKIJÄRVENTIE 991 Tontin ala : Rak.oikeus : Rak.oik käyt. : Kaavatilanne : HAKIJA: WAHLBERG RISTO VEIKKO RANTAKATU 3B C JÄRVENPÄÄ TOIMENPIDE: Toimenpide : Hirsimökin rakentaminen Rakennusnumero : Kerrosala yht. : 12 m2 Tilavuus : 32 m3 Kerrosluku : Asuntojen lkm : Kokonaisala : 12 m2 HAKEMUKSEN LIITTEET: - Naapurien kuuleminen, 4 kpl - Pääpiirustus SELVITYKSET JA LAUSUNNOT: RAKENNUSTARKASTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS Rakennustarkastaja esittää lupaa hyväksyttäväksi. Tekninen lautakunta päättää MRL:n nojalla annettujen säännösten ja määräysten perusteella myöntää haetun luvan sekä vahvistaa esitetyt suunnitelmat noudatettaviksi seuraavin ehdoin: Rakennustyön aloittamisesta on ilmoitettava rakennusvalvontaviranomaiselle ja työn toteuttaminen edellyttää seuraavien toimenpiteiden ja katselmusten suorittamista: - Loppukatselmus

30 Utsjoen kunta 30 UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 2 PÄÄTÖS Hyväksytään rakennustarkastajan päätösehdotus. Rakennuslupamaksu peritään kaksinkertaisena, koska rakentaminen on aloitettu ennen rakennusluvan hakemista. Mikäli rakennustöitä ei ole aloitettu kolmessa (3) vuodessa ja saatettu loppuun viidessä (5) vuodessa tämän päätöksen antamisesta, raukeaa nyt myönnetty rakennuslupa, ellei ympäristölautakunta erityisistä syistä pidennä sen voimassaoloaikaa.

31 Utsjoen kunta 31 UTSJOEN KUNTA PÄÄTÖS RAKENNUSLUVASTA 2/19/ Tekninen lautakunta Annettu julkipanon jälkeen Sivu 3 VALITUSOSOITUS Päätöksen antopäivä: Tähän päätökseen voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella. Valitusviranomainen on hallinto-oikeus ja valitusaika 30 päivää. Valitusaika luetaan päätöksen antopäivästä tätä päivää lukuunottamatta. Valituskirjassa on ilmoitettava valittajan nimi, ammatti, asuinkunta ja postiosoite; päätös, johon haetaan muutosta; miltä osin päätöksestä valitetaan; ja muutos, joka siihen vaaditaan tehtäväksi sekä muutosvaatimuksen perusteet. Valituskirja on valittajan tai valituskirjan muun laatijan omakätisesti allekirjoitettava. Jos ainoastaan laatija on allekirjoittanut valituskirjan, siinä on mainittava myös laatijan ammatti, asuinkunta ja postiosoite. Valituskirjaan on liitettävä päätös, josta valitetaan, alkuperäisenä tai viran puolesta oikeaksi todistettuna jäljennöksenä. Valitusasiakirjat on toimitettava hallinto-oikeudelle ennen valitusajan päättymistä. Jos valitussajan viimeinen päivä on itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa valituskirjan toimittaa ensimmäisenä sen jälkeisenä arkipäivänä. Asiakirjat saa toimittaa omalla vastuulla myös postitse tai lähetin välityksellä. Postiin valitusasiakirjat on jätettävä niin ajoissa, että ne ehtivät perille määräajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Valituskirja tulee toimittaa seuraavasti: Rovaniemen hallinto-oikeus postiosoite: PL 8112, ROVANIEMI käyntiosoite: Oikeustalo, Valtakatu 17 UTSJOKI Markku Porsanger rakennustarkastaja

32 Utsjoen kunta 32 Lautakunnalle tiedoksi tulevat asiat Tekn. ltk 21 - Yksityistietoimitus / Heikki Tuovila - Yksityistietoimitus / Valtteri Niemelä - Rakennusjärjestyksen päivitys käynnissä Ehdotus: Todetaan tiedoksi saaduiksi Päätös: Lautakunta sai asiat tiedoksi. Tämän pykälän jälkeen kokouksessa pidettiin tauko klo 14:50 15:00

33 Utsjoen kunta 33 Muut esille tulevat asiat Tekn. ltk 22 Kiinteistöpäällikkö kertoi lautakunnan jäsenille informaationa: - Vesilaitoksen nykyinen tila - Lämpölaitoksen perustamisen selvitys - Vesi- ja jätelaskutuksen aikaistaminen - Jätehuollon nykyinen tila

34 Utsjoen kunta 34 Muut esille tulevat asiat Lämpökeskuksen avustushakemus Tekn. ltk 23 Planora Oy on tarjoutunut hankkimaan rahoituksen TE-keskuksen kautta kokonaishinnalla alv 22%. Ehdotus: Tekninen virasto antaa Planora Oy:lle tehtäväksi laatia avustushakemus kaukolämpölaitoksen rakentamiseksi. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

35 Utsjoen kunta 35 Muut esille tulevat asiat Tulkin käyttö Tekn. ltk 24 Tekninen lautakunta otti omana asianaan esille tulkin käytön. Päätös: Tekninen lautakunta päätti, että tulkki kutsutaan kokouksen aikana paikalle tarvittaessa.

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Rakennuslautakunta 18.5.2016 41 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2016 Kokousaika 18.5.2016 klo 15.00 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 54

1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 54 Rakennuslautakunta 16.10.2018 52 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5 / 2018 Kokousaika 16.10.2018 klo 15.00 15.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. ASIAT 1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2012 1 Tekninen lautakunta Aika 13.07.2012 klo 10:00-11:02 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 74 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokousaika Torstai 13.6.2013 klo 18.00-18.40 Kokouspaikka Teknisen toimiston kokoushuone, Petäjikönkatu 2 Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkuu kunnanvirastolla, Rakennuslautakunnan katselmus taajama-alueella (ml Urmaslahti)

Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkuu kunnanvirastolla, Rakennuslautakunnan katselmus taajama-alueella (ml Urmaslahti) Rakennuslautakunta 22.5.2018 1 KOKOUSKUTSU Esityslista 3 / 2018 Kokousaika 22.5.2018 klo 15.00 Kokouspaikka Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkuu kunnanvirastolla, kunnanhallituksen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

Kortteli 509 Tontti 11. Rivitalot. Tontin pinta-ala 2133,00 m² Rakennuspaikan. 400,00 m² kokonaiskerrosala

Kortteli 509 Tontti 11. Rivitalot. Tontin pinta-ala 2133,00 m² Rakennuspaikan. 400,00 m² kokonaiskerrosala Sivu 1 Hakija KAUTTO JANNE/PERUSTETTAVAN YHTIÖN LUKUUN Rinnekuja 3 AS 4 44120 ÄÄNEKOSKI Rakennuspaikka Kiinteistötunnus Kaupunginosa/kylä 992-005-0509-0011 Tilan nimi RN:o Kortteli 509 Tontti 11 Rakentamistoimenpide

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/ klo Marttilan kunnanvirasto, kokoustila

MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/ klo Marttilan kunnanvirasto, kokoustila MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2016 10 Rakennuslautakunta 25.04.2016 KOKOUSAIKA 25.04.2016 klo 18.00 18.21 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Marttilan kunnanvirasto, kokoustila Jäsen Varajäsen

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Elinkeinolautakunta Aika 05.05.2014 klo 16:00-18:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 18/2017 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Lauantai 7.10.2017 KOKOUSPAIKKA Tallinna, Tallink City hotelli KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 382 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 Keskusvaalilautakunta Aika 28.01.2018 klo 19:45-22:55 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.9.2007 KOKOUSAIKA Tiistai 2.10.2007 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 123 Kokouksen

Lisätiedot

5. 19 Hirvensalmen kunnan rakennusjärjestyksen käsittely Rakennuslautakunnan katselmus taajama-alueella (ml Urmaslahti)

5. 19 Hirvensalmen kunnan rakennusjärjestyksen käsittely Rakennuslautakunnan katselmus taajama-alueella (ml Urmaslahti) Rakennuslautakunta 20.3.2018 1 KOKOUSKUTSU Esityslista 2 / 2018 Kokousaika 20.3.2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali ASIAT 1. 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Rakennuslautakunta AIKA 03.03.2015 klo. 16:30 17:00 PAIKKA Kunnantalo, kaavoittajan huone ASIAT Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 7 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 Kokousaika 26.8.2010 klo 18.30-18.55 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.2.2008 KOKOUSAIKA Tiistai 4.3.2008 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 27 Kokouksen

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Tekninen lautakunta. Aika klo 10:00-10:25. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone.

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Tekninen lautakunta. Aika klo 10:00-10:25. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone. Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2014 1 Tekninen lautakunta Aika 19.06.2014 klo 10:00-10:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 56 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 57 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 7/2013 1 Tekninen lautakunta Aika 11.12.2013 klo 10:30-12:47 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 96 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

NRO 3/2014. 19 Kunnan talousarvion 2014 toteutuminen ja kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus

NRO 3/2014. 19 Kunnan talousarvion 2014 toteutuminen ja kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus ASIALISTA NRO 3/2014 Kokousaika 14.11.2014 klo 10 13.22 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 18.9.2018 klo 18.30 19.48 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

1:346 Kortteli 11 Tontti 1. Tontin pinta-ala 7619,00 m² Sallittu kerrosala 80,00 m² Käytetty kerrosala 27,70 m² Rakennuspaikan

1:346 Kortteli 11 Tontti 1. Tontin pinta-ala 7619,00 m² Sallittu kerrosala 80,00 m² Käytetty kerrosala 27,70 m² Rakennuspaikan Lupanumero 2013-0001 Päätöspäivä 13.02.2013 10 Hakija Rantanen Mika Juhani Muuntajantie 3 28760 PORI Rantanen Johanna Katriina Muuntajantie 3 28760 PORI Rakennuspaikka Kiinteistötunnus 608-402-0001-0346

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2017 KOKOUSAIKA Torstaina 2.2.2017 klo 17 17.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

Rakennus- ja ympäristölautakunta 3/ Jari Koukka, puheenjohtaja, esittelijä Päivi Määttä,

Rakennus- ja ympäristölautakunta 3/ Jari Koukka, puheenjohtaja, esittelijä Päivi Määttä, HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Rakennus- ja ympäristölautakunta 3/2009 26 KOKOUSAIKA 13.5.2009 klo 19.00-20.42 KOKOUSPAIKKA hallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jari Koukka, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/2014 1. Tekninen lautakunta. Aika 16.12.2014 klo 10:30-11:05. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone.

Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/2014 1. Tekninen lautakunta. Aika 16.12.2014 klo 10:30-11:05. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone. Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/2014 1 Tekninen lautakunta Aika 16.12.2014 klo 10:30-11:05 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 93 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 94 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta klo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta klo Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 22.01.2012 klo 20:00-21:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 23.04.2012 klo 18.00 18.55 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 26 49 27 49 28 49

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 2/2019

KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 2/2019 PELLON KUNTA KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 2/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko. klo 9.00 Kunnanvirasto Käsitellyt asiat Asia no 1 Järjestäytyminen 2 Kuulemiset 3 Muut asiat Kokouksen tarkastettu pöytäkirja,

Lisätiedot

Keskiviikko klo 12.00

Keskiviikko klo 12.00 PELLON KUNTA KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 3/2019 Kokousaika Kokouspaikka Käsitellyt asiat Asia no Keskiviikko klo 12.00 Kunnanvirasto Valtuustosali 1 Järjestäytyminen 2 Kuulemiset 3 Muut asiat Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 9/2012 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 9/2012 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 9/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 28.10.2012 klo 18:30-22:50 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 52 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 29.10.2012 klo 09:00-11:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 57 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 4/2019

KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 4/2019 PELLON KUNTA KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 4/2019 Kokousaika Tiistai. klo 9.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Käsitellyt asiat Asia no 1 Järjestäytyminen 2 Kuulemiset 3 Tytäryhteisön sisäinen valvonta

Lisätiedot

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2018 Kokousaika 9.5.2018 klo 10 15.30 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 10.4.2018 klo 18.30 19.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 21 Elinkeinotoimikunta 27.11.2017 AIKA 17:00-19:30 PAIKKA Askolan kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 23 12 ELINKEINOTOIMEN NEUVONTAPALVELUJA

Lisätiedot

Sisällys. LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta Poikkeamislupahakemus Teknisen toimen talousraportti

Sisällys. LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta Poikkeamislupahakemus Teknisen toimen talousraportti LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta 30.5.2018 Sisällys Poikkeamislupahakemus... 21 Teknisen toimen talousraportti 18.5.2018... 23 Teknisen johtajan viranhaltijapäätökset ja viranhaltijapäätösten nähtävillä

Lisätiedot

3 Heikki Kotivuoren valitus koskien Kopola-Vuorela yksityistien vuosi-kokousta 2016

3 Heikki Kotivuoren valitus koskien Kopola-Vuorela yksityistien vuosi-kokousta 2016 MULTIAN KUNTA Lupa- ja valvontajaosto Lupa- ja valvontajaoston kokous torstaina 06.10.2016 klo 18.28 ASIAT: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien vaali 3 Heikki Kotivuoren

Lisätiedot

Vehmaan kunta Lomituslautakunta Kokous 1 Nro 2

Vehmaan kunta Lomituslautakunta Kokous 1 Nro 2 Vehmaan kunta Lomituslautakunta Kokous 1 Nro 2 Kokoustiedot Aika: keskiviikko 28.9.2016 Paikka: Valtuustosali, Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 11 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen...

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

NRO 1/ Tarkastuslautakunnan kouluttautuminen ja käyttöön tilattava materiaali

NRO 1/ Tarkastuslautakunnan kouluttautuminen ja käyttöön tilattava materiaali Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2010 Kokousaika 16.2.2009 klo 9 14.30 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkui Sataman herkussa Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 27

Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkui Sataman herkussa Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 27 Rakennuslautakunta 22.5.2018 26 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2018 Kokousaika 22.5.2018 klo 15.00 16.10 Kokouspaikka Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkui Sataman herkussa. ASIAT

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Rakennuslautakunta 29.1.2019 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2019 Kokousaika 29.1.2019 klo 15.00 16.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 09.03.2017 klo 15:00-15:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 22 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1. 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Rakennuslautakunta 20.3.2018 18 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 2 / 2018 Kokousaika 20.3.2018 klo 15.00 16.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali ASIAT 1. 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1 Kunnanhallitus Aika 11.11.2011 klo 8:30-9:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 262 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 10.04.2017 klo 12:00-14:25 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 36 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta Sisällys

LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta Sisällys LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta 4.1.2018 Sisällys Oikaisuvaatimus Juurela...2 Rakennustarkastajan virka / haastatteluryhmän valinta...3 LEMIN KUNTA Esityslista Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2018 KOKOUSAIKA

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Keskusvaalilautakunta Aika 19.04.2015 klo 20:00-22:50 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 2/2014 Sivistyslautakunta Lähettämispäivä 5.2.2014 KOKOUSAIKA Torstai 13.2.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Keskusvaalilautakunta Aika 23.05.2014 klo 17:00-19:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tekninen lautakunta KIHNIÖN KUNTA (7) Tekninen lautakunta. Pöytäkirja 10/2018. Kokousaika ke kello 16:00-17:00

Tekninen lautakunta KIHNIÖN KUNTA (7) Tekninen lautakunta. Pöytäkirja 10/2018. Kokousaika ke kello 16:00-17:00 28.11.2018 1 (7) Kokousaika ke 28.11.2018 kello 16:00-17:00 Kokouspaikka Lottalan kahvihuone Osallistujat Ala-Katara Severi Puheenjohtaja Jokioja Tiina Keskinen Irja Koivisto Markus Varapuheenjohtaja Koivisto

Lisätiedot

Mervi Niemelä, Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto. Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Mervi Niemelä, Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto. Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 4/2010 16 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.6.2010 klo 14-14.25 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 7/2013 48. Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 7/2013 48. Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 7/2013 48 Maaseutuelinkeinolautakunta Kokousaika 18.12.2013 klo 13:00-13:20 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä:

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 25.04.2019 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 25.04.2019 klo 12.30 Vastaukset: torstai 25.4.2019 klo 22.00

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 07.04.2017 klo 17:00-20:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 26 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

8 Rakennuslupahakemus käyttötarkoituksen muutos lomarakennuksesta asuinrakennus / Kaarlo Hämäläinen

8 Rakennuslupahakemus käyttötarkoituksen muutos lomarakennuksesta asuinrakennus / Kaarlo Hämäläinen Kangasniemi Pöytäkirja 2/2016 1 (10) Aika 26.04.2016, klo 15:01-15:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 11/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 11/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 11/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 31.10.2012 klo 18:00-18:45 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 62 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76 KOKOUSAIKA Torstai 25.6.2015 klo.16.00 16.40. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

NRO 2/2016. Tarkastuslautakunta. 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 11 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 2/2016. Tarkastuslautakunta. 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 11 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 2/2016 Kokousaika 30.9.2016 klo 9 11.45 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mervi Niemelä. Simo Saastamoinen, Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen Marko Törmälehto, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Mervi Niemelä. Simo Saastamoinen, Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen Marko Törmälehto, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 4/2011 24 KOKOUSAIKA Keskiviikko 31.8. 2011 klo 14-15.30 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 122 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus. 122 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 6/2011 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 28.3.2011 kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 122 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

12 kaukolämpöverkkoon 87 Utsjoen kunnan jätehuollon järjestäminen 13 88 Lisämääräraha Karigasniemen liikuntahallin

12 kaukolämpöverkkoon 87 Utsjoen kunnan jätehuollon järjestäminen 13 88 Lisämääräraha Karigasniemen liikuntahallin Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2015 1 Tekninen lautakunta Aika 01.09.2015 klo 17:00-18:15 Paikka Kylätalo Sáivu, Karigasniemi Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 77 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 78 Pöytäkirjan

Lisätiedot

NRO 1/2017. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2017. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2017 Kokousaika 26.4.2017 klo 12 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 11 Elinkeinotoimikunta 06.09.2017 AIKA 17:10-19:50 PAIKKA Askolan kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 5 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 13 6 ELINKEINOTOIMEN NEUVONTAPALVELUJA

Lisätiedot

Mervi Niemelä. Jouko Savikoski, Marko Törmälehto. Mirva Möttönen, puheenjohtaja Marika Niittykoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Mervi Niemelä. Jouko Savikoski, Marko Törmälehto. Mirva Möttönen, puheenjohtaja Marika Niittykoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 3/2011 19 KOKOUSAIKA Keskiviikko 22.6.2011 klo 14-14.25 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 14.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.12.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 06.03.2017 klo 13:00-14:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 13 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 24.01.2017 klo 11:05-11:15 Paikka Kaupungintalo, Vallinkoski (138) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/2017 28 Tarkastuslautakunta Kokousaika 30.08.2017 klo 07:00-08:50 Kokouspaikka Kirjolan koulu,neuvotteluhuone, Kirjolankatu 5, 59100 Parikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 15

Lisätiedot

Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto, Mervi Niemelä, jäsen Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto, Mervi Niemelä, jäsen Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 3/2009 19 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.6.2009 klo 14.35-15.10 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2018 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2018 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2018 1 Aika 02.02.2018 klo 13:00-13:54 Paikka Kunnantalo kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1 Keskusvaalilautakunta Aika 15.04.2011 klo 17:00-20:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta. Kunnanhallituksen huone. Kh:n pj. Mehto Antti - Kh:n edustaja Kakko Matti -

Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta. Kunnanhallituksen huone. Kh:n pj. Mehto Antti - Kh:n edustaja Kakko Matti - Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta KOKOUSAIKA Päivä: 07.02.2018 Kello: 16:00-16.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄ- SENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Ehdotus Esittelijä: Kimmo Hagman, tekninen johtaja. Tekninen lautakunta päättää myöntää haetun poikkeamisluvan.

Ehdotus Esittelijä: Kimmo Hagman, tekninen johtaja. Tekninen lautakunta päättää myöntää haetun poikkeamisluvan. Puumala Ote pöytäkirjasta 5/2015 1 (5) 48 Poikkeamislupa / Barthelet Philippe ja Ritva PuuDno-2015-315 Valmistelija / lisätiedot: Kimmo Hagman kimmo.hagman@puumala.fi Liitteet 1 Barthelet2015.pdf (Salassa

Lisätiedot

Mervi Niemelä. Marika Niittykoski, Jouko Savikoski, Marko Törmälehto, LAILLISUUS JA Vapaa-aikatoiminnan lautakunta totesi kokouksen laillisesti

Mervi Niemelä. Marika Niittykoski, Jouko Savikoski, Marko Törmälehto, LAILLISUUS JA Vapaa-aikatoiminnan lautakunta totesi kokouksen laillisesti HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 5/2009 32 KOKOUSAIKA Tiistai 27.10. 2009 klo 14-14.20 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 7/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 7/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 7/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 12.04.2017 klo 15:00-16:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 4.6.2010 klo. 10.00 11.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1. 4.6.2010 klo. 10.00 11.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta. 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu... 76

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta. 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu... 76 SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Tiistaina 16.5.2017 klo 17.00 17.42 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosalin kahvio Asiat sivu nro 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu...

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 03.02.2012 klo 17:00-20:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vehmaan kunta Koululautakunta Kokous 1 Nro 1. TORSTAINA klo Vinkkilän koululla

Vehmaan kunta Koululautakunta Kokous 1 Nro 1. TORSTAINA klo Vinkkilän koululla Koululautakunta Kokous 1 Nro 1 Kokoustiedot Aika: Paikka: TORSTAINA 4.1.2018 klo 17.30 Vinkkilän koululla Vinkkilän koulu Asialista: 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010 Kokousaika 09.11.2010 klo 19.00 19.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Tekninen toimisto KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 1. Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 1. Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Rakennuslautakunta Kokousaika 29.06.2015 klo 18:00-19:10 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2011 1 Tekninen lautakunta Aika 23.09.2011 klo 10:00-12:37 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 111 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 Kokousaika 16.03.2010 klo 18.00 19.01 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Tekninen toimisto KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 3

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 3 Rakennuslautakunta 17.1.2017 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2017 Kokousaika Tiistai 17.1.2017 klo 15.00 15:30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 (8) Tarkastuslautakunta 21.05.2018 AIKA 21.05.2018 klo 15:00-18:00 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 12.3.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna poissa, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 1 Rakennuslupa, Teuvan kunta/hammashoitolan väistötilat... 2 2 Ilmoitusasiat, rak.ltk 16.1.2013... 3 9998 Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 28.03.2019 klo 15:00-17:00 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot