TÄYDELLISEEN PINTAAN TARVITAAN TÄYDELLISET KONEET: METABO INOX TUOTEPERHE.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TÄYDELLISEEN PINTAAN TARVITAAN TÄYDELLISET KONEET: METABO INOX TUOTEPERHE."

Transkriptio

1 TÄYDELLISEEN PINTAAN TARVITAAN TÄYDELLISET KONEET: METABO INOX TUOTEPERHE.

2 Metabo on aattikäyttäjille tarkoitettu tuotemerkki. Kehitäe sähkötyökalujae yhdessä sinun, työkseen niitä käyttävän asiakkaae kanssa, ja testaae ne käytännön vaatimusten mukaisesti. Olee ajan tasalla kehityksen kanssa ja reagoie nopeasti käyttäjien tarpeisiin. Keskitye siihen, mikä todella tekee päivittäisen kovan työsi rakennustyömailla, korjaamoissa ja tuotantohalleissa helpoaksi. TÄRKEIMPÄNÄ TAVOITTEE- NAMME ON, AUTTAA SINUA TYÖSSÄSI. Vuosikyenien kokemus ja korkeat laatuvaatimukset, jotka Metabolla on metallintyöstössä, ovat vaikuttaneet myös ruostumattoman teräksen työstämiseen tarkoitettuihin koneisiie. Koneiden ja tarvikkeiden optimaalinen yhteensopivuus takaa sinulle aina parhaat tulokset - työstät sitten pintoja, putkia tai hitsaussaumoja; karkeahionnasta ja satinoimisesta aina peilikirkkaaksi kiillottamiseen. Metabo. Work. Don t play.

3 SISÄLLYSLUETTELO INOX UUTUUDET JA TYÖOHJEET INOX KULMAHIOMAKONE SATINOINTIKONE PUTKIHIOMAKONE SAUMAHIOMAKONE NAUHAVIILAKONE KIILLOTUSKONE SUORAHIOMAKONEET

4 Karkeaan materiaalinpoistoon: paisuntatela ja raekoon P 60, P 80 tai P 120 karkeat hiomahylsyt karkeaan materiaalinpoistoon. Satinointihiontaan: täydelliset ja sileät pinnat kumitelallisella satinointihionnalla (satinointi). Karkean hitsaussauman poistamiseen: Inoxkulmahiomakone ja "karkea" yhdistelmälamellilaikka. Naarmujen poistamiseen: Inox-kulmahiomakone ja VKS-kuitupuristelaikka. Hienompien hitsaussaumojen poistamiseen: Inox-kulmahiomakone ja "keskihieno" yhdistelmälamellilaikka. SIISTIT PINNAT JA REUNAT. METABON ROSTERIKONEILLA.

5 04 05 PINTOJEN JA REUNOJEN TYÖSTÄMINEN Valmistautuminen kiillotukseen: aineen esikäsittely kiillottamista varten Metabon Pyramidtarrahiomalaikalla. Valmistautuminen kiillotukseen: kumitela ja Metabon P 2000 (A6) karkeuden Pyramidhiomanauha. Kiillotus peilimäisen kiiltäväksi: kulmakiillotuskone PE , huopalaikka ja sininen kiillotustahna. Hitsaussaumojen, värjäytymien tai sahauksesta jääneen purseen poisto: erityisesti pintojen ja reunojen työstössä tarvitaan suurinta mahdollista tarkkuutta. Haasteena on välttää pinnan vahingoittuminen vaikeissakin paikoissa; erityisesti silloin kun materiaalia poistetaan todella paljon. Vain silloin työsi puhuu puolestaan. Luota siksi työkaluvalmistajaan, joka tietää mitä tarvitaan kun kyseessä on ruostumattoman teräksen käsittely.

6 Hitsaussauman poistaminen saumahiomakoneella: erittäin matalan rakenteensa ansiosta kone sopii ihanteellisesti hitsaussaumojen poistamiseen myös vaikeapääsyisistä paikoista ja sisäkulmista. Hitsaussauman poistaminen: nauhaviilakoneen 180 käännettävällä hiomapäällä poistat hitsaussaumoja vaikeistakin paikoista tehokkaasti. Hitsaussauman poistaminen Inox-kulmahiomakoneella: Inox-kulmahiomakone ja yhdistelmälamellilaikka hitsaussaumojen poistamiseen. Sahauspurseen siistiminen: suorahiomakone sahauspurseen siistimiseen putkista. Hitsaussauman poistaminen putkihiomakoneella: putkihiomakone ja keraminen hiomanauha (P 80) takaavat erittäin suuren materiaalinpoistokyvyn. Värjäytymien poistaminen: värjäytymät eivät ole vain rumannäköisiä, vaan johtavat myös hapettumiin. Saumahiomakoneella ne voidaan poistaa helposti WATILLA TEET JOKAISESTA PUTKESTA KATSEENVANGITSIJAN.

7 06 07 PUTKIEN TYÖSTÄMINEN Naarmujen poistaminen: putkihiomakone RBE poistaa naarmut nopeasti ja tehokkaasti pieniistäkin pyöreistä profiileista. Pienten naarmujen ja lian poistaminen vaikeistakin paikoista: siisti tulos ilman pinnan vahingoittumista - satinointikoneella ja kuitunauhalla. Pyöreät profiilit, kuten esimerkiksi kaiteet, joutuvat päivittäin kovaan käyttöön, ne likaantuvat ja naarmuuntuvat. Tällöin tarvitaan laitteita, jotka palauttavat nopeasti halutun ulkonäön. Tästä pitää huolen putkihiomakoneee RBE : 270 hiomakulmalla se pääsee myös vaikeisiin paikkoihin, helpottaa työtäsi ja poistaa 1200 watin teholla lian, urat ja hitsaussaumat nopeasti.

8 TÄSTÄ LÖYDÄT VÄLINEET, JOILLA SAAT PUTKET JA PINNAT KIILTÄMÄÄN NAARMUISET PUTKET SATINOINTI RBE RBE Tarvike Kuitunauha, keskivahvuus HITSAUSSAUMA PUTKESSA SATINOINTI RBE RBE RBE RBE RBE Tarvike Tarvike Tarvike Tarvike Hiomanauha P Keraaminen hiomanauha P Kuitunauha, keskivahvuus Metabo Pyramid P 400 (A 45) JIIRIIN HITSATUT PUTKET SATINOINTI WE Inox Plus WE Inox Plus KNSE RBE RBE Tarvike Tarvike Tarvike Tarvike Yhdistelmälamellilaikka, keskivahvuus Unitizedpuristekuitulaikka, keskivahvuus Kuitunauha, keskivahvuus Metabo Pyramid P 400 (A 45)

9 08 09 TYÖOHJEITA KIILLOTUS RBE RBE RBE RBE Tarvike Tarvike Tarvike Tarvike Metabo Pyramid P 600 (A 30) Metabo Pyramid P 1200 (A 16) Metabo Pyramid P 2000 (A 6) Huopanauha pehmeä Kiillotustahna valkoinen Huopanauha pehmeä Kiillotustahna sininen KIILLOTUS RBE RBE RBE KNSE RBE Tarvike Tarvike Tarvike Tarvike Metabo Pyramid P 60 (A 30) Metabo Pyramid P 1200 (A 16) Metabo Pyramid P 2000 (A 6) Huopanauha pehmeä Kiillotustahna valkoinen Unitizedpuristekuitulaikka Huopanauha pehmeä Kiillotustahna sininen

10 TÄSTÄ LÖYDÄT VÄLINEET, JOILLA SAAT PUTKET JA PINNAT KIILTÄMÄÄN LIEVÄSTI NAARMUUNTUNEET PINNAT SATINOINTI WE Inox Plus WE Inox Plus SE Tarvike Metabo Pyramid P 600 (A 30) Tarvike Kumihiomarulla P Kuituhiomarulla P HITSAUSSAUMA PINNASSA SATINOINTI SE SE SE SE SE Tarvike Tarvike Tarvike Tarvike Paisuntatela Hiomanauhat 90 x 100/P Kumihiomarulla P Kuituhiomarulla P Metabo Pyramid P 400 (A 45) JIIRIIN HITSATUT PROFIILIT/PUTKET SATINOINTI WE Inox Plus WE Inox Plus SE WE Inox Plus Tarvike Tarvike Tarvike Yhdistelmälamellilaikka, keskivahvuus Inox-liimanauha Kuituhiomarulla P Metabo Pyramid P 280 (A 65)

11 10 11 TYÖOHJEITA KIILLOTUS SE SE SE PE Tarvike Tarvike Tarvike Tarvike Metabo Pyramid P 600 (A 30) Metabo Pyramid P 1200 (A 16) Metabo Pyramid P 2000 (A 6) Tarrakiillotushuopa kova Kiillotustahna valkoinen Tarrakiillotushuopa pehmeä Kiillotustahna sininen KIILLOTUS WE Inox Plus WE Inox Plus WE Inox Plus WE Inox Plus Tarvike Tarvike Tarvike Tarvike Metabo Pyramid P 400 (A 45) Metabo Pyramid P 600 (A 30) Unitizedkuitukompaktilaikka VKS Huopanauha kova Kiillotustahna valkoinen Huopanauha pehmeä Kiillotustahna sininen

12 AINA TÄYDELLINEN LOPPUTULOS: METABON ROSTERIKONEET Teollisuuden putkista ja rakennusten julkisivuista porraskaiteisiin: tuskin mikään materiaali on niin monikäyttöistä kuin ruostumaton teräs. Ja tuskin mikään materiaali vaatii niin paljon kädentaitoja. Oli sitten kyse sahausjälkien siistimisestä, värjäytymistä tai peilikirkkaaksi kiillottamisesta: meillä on joka tehtävään oikea kone, jotta tulos vastaa varmasti odotuksiasi.

13

14 ENEMMÄN KUIN PELKKÄÄ VÄÄNTÖÄ: METABO INOX- KULMAHIOMAKONE.

15 14 15 INOX KULMAHIOMAKONE Metabo pölynsuojateknologia Käämisuojaverkolla varustettu Marathon-moottori, täysin kapseloitu kytkin ja kuulalaakereiden labyrinttitiivisteet tekevät koneesta erittäin pitkäikäisen. Metabo "Quick" Työkalun pikavaihto ilman avainta - nopeasti, mukavasti ja turvallisesti. Suuri vääntömomentti Erinomainen ruostumattoman teräksen työstämiseen. Vario-Tacho-Constamatic (VTC) -täysaaltoelektroniikka Kierrosluvun portaattomaan säätöön. Kuormituksessa kierrosluku pysyy automaattisesti samana W KULMAHIOMAKONE WE INOX PLUS Metabo on johtava kulmahiomakoneiden valmistaja. Tämä koskee myös ruostumattoman teräksen käsittelyä. Suuren vääntömomentin, kestävän Marathon-moottorin ja ohjattavan kierrosluvun lisäksi Inox-kulmahiomakone vakuuttaa pitkällä eliniällään ja tehollaan. Se on oikea valinta kun halutaan poistaa materiaalia paljon lyhyessä ajassa, tai kiiltävien pintojen ja putkien kiillotuksessa. Käyttäjän turvallisuudesta pitää tunnetusti huolta luotettava S-automatic turvakytkin. OMINAISUUDET Tehokas kulmahiomakone ekstrasuurella jäähdytysteholla nopeaan työskentelyyn kaikkein koviissa käyttöolosuhteissa Lujatekoinen, pitkäikäinen Metabo Marathon -moottori Metabo S-automatic turvakytkin: äkillisesti ilmenevän vääntöpiikin rajoittamiseen esim. laikan jumittuessa tai tarttuessa kiinni Tärinää vaimentava Metabo VibraTech-kahva (MVT), miellyttävä työskennellä myös pidempiä jaksoja Vääntymätön laikansuojus, säädettävissä ilman työkaluja sekunnissa Elektroninen pehmeä käynnistys Jälleenkäynnistymisen esto: estää koneen tahattoman käynnistymisen Tekniset tiedot Hiomalaikan halkaisija 125 Vääntömomentti 4,2 Nm Tyhjäkäyntikierrosluku /min Nimellinen ottoteho W Antoteho 800 W Kierrosluku nimelliskuormalla /min Karakierre M 14 Paino ilman verkkojohtoa 1,9 kg Toimitukseen kuuluu: Laikkasuojus, tukilaippa, kiinnitysmutteri, Quick-kiinnitysmutteri, Metabo VibraTechkahva (MVT), tappiavain Tilausnumero

16 Kuitupuristelaikka "Unitized" VKS Tarrahiomapaperi, normaali hioma-aine Lasikuitulautasen päälle puristettu kuitumateriaali Pintojen puhdistukseen ja esikiillotukseen, hitsaussaumojen hiontaan; vähentää työvaiheita Seostettujen ja korkeasti seostettujen teräksien, kirjo- ja kevytmetallien, kromi- ja nikkeliteräksien, titaanin ja teräksien työstöön Tarrahiomapaperi tukialustaan (M14) tai (5/8") Soveltuu kaikille metalleille Karkeisiin ja hienoihin hiontatöihin Hitsaussaumojen työstöön, ruosteenpoistoon ja siistimiseen Tasainen hiontajälki Karkeus Pakkauskoko 125 x 22,23 erittäin hieno Yhdistelmä lamellilaikka - KLS Korkealaatuista jalokorundihiomakuitua yhdistettynä laadukkaaseen hiomahuopaan Yhdellä työvaiheella materiaalinpoistosta viimeistelyhiontaan asti. Erittäin tasainen hiontajälki sekä materiaalinpoistokyky Hitsaussaumojen työstöön, esim. jälkihiontaan tai jälkikiillotukseen. Pienien naarmujen ja vaurioiden poistoon työkappaleen pinnasta Sopii rosterin, teräksen, kirjo- ja kevytmetallien ja titaaniseoksien hionta-, puhdistus- ja viimeistelytöihin Karkeus Pakkauskoko 125 x 22,23 karkea x 22,23 keskim Metabo Pyramid tarrahiomapaperi Karkeus Pakkauskoko 125 P P P P P P Tarrahiomahuopa Nailonhuopa korundihiomarakeistuksella Soveltuu kaikille metalleille Hionta-, puhdistus- ja viimeistelytöihin Naarmujen, värjäytymien ja hapettumiskerrosten poistamiseen Hitsaussaumojen valmisteluun ja kiillotukseen Karkeus Pakkauskoko 125 P P Hioma-aineen 3-ulotteinen rakenne (pyramidin muotoinen) Hyvä materiaalinpoistokyky ja samalla hyvin tasainen ja hieno hiontajälki. Hyvä kestoikä. Nopeampaa työskentelyä kuin tavallisilla hiontaaineilla, sillä työvaiheet vähenevät selvästi Naarmujen ja hilseen poistoon rosterista sekä kiillotuksen esivalmisteluun Soveltuu kaikille metalleille; erityisesti jaloteräksiin, titaani-, koboltti-, nikkeli- ja kromiseoksiin Karkeus Pakkauskoko 125 P 120 (A 160) P 280 (A 65) P 400 (A 45) P 600 (A 30) Kuitupuristetarralaikka "Unitized" VKS Rosteriteippi Itseliimautuva Hoitosuihke ruostumattomalle teräkselle Puhdistukseen ja säilöntään Tilavuus 400 ml Pyramid tarratukialusta 123 M /8" Puristettua kuitumateriaalia tarrakudokseen yhdistettynä Pintojen puhdistukseen ja esikiillotukseen, hitsaussaumojen hiontaan; vähentää työvaiheita Seostettujen ja korkeasti seostettujen teräksien, kirjo- ja kevytmetallien, kromi- ja nikkeliteräksen, titaanin ja teräksen työstöön Karkeus Pakkauskoko 125 erittäin hieno Mikrokuituliina 3 mikrokuituliinaa 380x380 Puhdistukseen ja suoja- ja kiillotusaineiden tasaiseen levitykseen, tahna- ja voidejäänteiden poistamiseen Soveltuu kaikille metalleille ja kovamuoveille

17 16 17 INOX KULMAHIOMAKONEET - TARVIKKEET

18 ROSTERIN TÄYDELLISEEN VIIMEISTELYYN: METABON SATINOINTIKONE.

19 18 19 SATINOINTIKONE Kahdesti alennettu vaihteisto Kun tarvitaan erittäin suurta vääntöä ja materiaalinpoistokykyä. Metabo Marathon-moottori Kestävä, pitkäikäinen ja ylikuormitusta hyvin kestävä erityisen käämisuojan ja kenttäkäämin epoksihartsi-jauhepinnoitteen ansiosta. Moottori on tehokkaasti suojattu syövyttävältä metallipölyltä. Vario-Tacho-Constamatic (VTC) -täysaaltoelektroniikka Kierrosluvun portaattomaan säätöön. Kuormituksessa kierrosluku pysyy automaattisesti samana W SATINOINTIKONE SE Metabo satinointikone soveltuu karkeahiontaan mutta myös peilikirkkaaksi kiillotukseen. VTC-täysaaltoelektroniikan ansiosta kierrosluku pysyy myös kuormituksessa samana ja kaksiportaisesti välitetyllä vaihteella saadaan aikaan erittäin suuri materiaalinpoistokyky. Runsaslukuiset lisätarvikkeet tekevät SE satinointikoneesta täydellisen moniosaajan mitä erilaisempiin käyttökohteisiin. OMINAISUUDET Koneen tarkka ohjaus tukirullien ansiosta Karalukko helpottaa työkalun vaihtoa Erityisen suuri materiaalinpoistokyky kahdesti alennetun vaihteiston ansiosta Kierrosluvun esivalinnan säätöpyörä Vario-Tacho-Constamatic-täysaaltoelektroniikka (VTC) kierrosluvun portaattomaan säätöön. Kuormituksessa kierrosluku pysyy automaattisesti samana Lujatekoinen, pitkäikäinen Metabo Marathon -moottori Käämilämpötilan elektroninen valvonta suojaa ylikuormitukselta. Valosignaali ylikuormitustilanteen lähestyessä Elektroninen pehmeä käynnistys Jälleenkäynnistymisen esto: estää koneen tahattoman käynnistymisen Tekniset tiedot Nimellinen ottoteho W Antoteho 720 W Tyhjäkäyntikierrosluku /min Karakierre M 14 Hiomasylinterin halkaisija Hiomasylinterin leveys Paino ilman verkkojohtoa 3 kg Toimitukseen kuuluu: Kahva, peltilaukku Tilausnumero

20 ALOITUSPAKETTI: SATINOINTIKONE SETTINÄ Ihanteellinen kaikkiin tavallisiin käyttökohteisiin, jotka voidaan hoitaa satinointikoneella. Paljon lisätarvikkeita ja kestävä metallinen kantolaukku. SE setin toimitukseen kuuluu kahva, 3 sovitinrengasta, paisuntatela, 3 hiomanauhaa P 80 (90x100 ), kuiturulla P 280, lamellihiomarulla P 80, kuiturulla ja jalokorundi-hiomapaperi P 180, peltilaukku Tilausnumero Paisuntatela Metabo-Pyramid hiomanauhat Mitat Hiomanauhojen ja hiomahylsyjen käyttöön. Hiomanauhat/-hylsyt työnnetään telan päälle ja ne kiristyvät keskipakovoimalla Ø 90 x Hiomanauhat Mitat Hioma-aine zirkonium Soveltuu kaikille metalleille, myös rosterille Naarmujen poistamiseen ja hitsaussaumojen hiontaan Karkeus Pakkauskoko Ø 90x100 P Ø 90x100 P Ø 90x100 P Ø 90x100 P Ø 90x100 P Kuituhiomahylsyt Mitat Naarmujen ja hapettumiskerrosten poistamiseen, mattaukseen, satinointiin, purseen poistoon ja hienohiontaan Malli Pakkauskoko Ø 90x100 karkea Ø 90x100 keskim Ø 90x100 hieno UUTUUS Mitat Käytettävissä kaikissa metallitöissä, erityisesti ruostumattomien terästen/jaloteräksen työstämiseen Hioma-aineen 3-ulotteinen rakenne (pyramidin muotoinen). Hyvä materiaalinpoistokyky, ja erittäin tasainen ja hieno hiontajälki koko käyttöiän ajan Työ edistyy nopeasti; vähentää selvästi työvaiheita verrattuna perinteiseen hiomavälineeseen Karkeus Pakkauskoko Ø 90 x 100 P 120 (A 160) Ø 90 x 100 P 280 (A 65) Ø 90 x 100 P 400 (A 45) Ø 90 x 100 P 600 (A 30) Ø 90 x 100 P 1200 (A 16) Ø 90 x 100 P 2000 (A 6) Lamellihiomarullat Mitat Ruosteen, hapettumiskerrosten ja naarmujen poistoon Metallien kuvioimiseen ja viimeistelyyn Karkeus Pakkauskoko Ø 105 x 100 P Ø 105 x 100 P Ø 105 x 100 P Ø 105 x 100 P Ø 105 x 100 P Ø 105 x 100 P

21 20 21 SATINOINTIKONE + TARVIKKEET Lamelli-/kuituhiomarullat Mitat Jalokorundi-hiomalamellit yhdistettynä rakeiseen nylonkuituun Mattaukseen, satinointiin ja naarmujen poistamiseen metallista Karkeus Pakkauskoko Ø 105 x 100 P Ø 105 x 100 P Ø 105 x 100 P Ø 105 x 50 P Ø 105 x 50 P Ø 105 x 50 P Huopakiillotusrenkaat Ei-rautametallien esikiillotukseen ja kiillotukseen yhdessä ruskean kiillotustahnan, kanssa Mitat Ø 100 x 10 Kova Pakkauskoko: 8 Kaikkien metallien peilikiiltoon kiillotukseen yhdessä sinisen kiillotustahnan, kanssa Mitat Ø 100 x 10 Pehmeä Pakkauskoko: Kuituhiomarullat Mitat Elastinen rakeinen nylonkuitu jaloteräksen ja ei-rautametallien varjottomaan mattaukseen, satinointiin ja kiillotukseen Karkeus Pakkauskoko Ø 105 x 100 P Ø 105 x 100 P Ø 105 x 100 P Ø 105 x 100 P Ø 105 x 50 P Ø 105 x 50 P Ø 105 x 50 P Ø 105 x 50 P Ø 105 x 115 P Ø 105 x 115 P Ø 105 x 115 P Valkoinen kiillotustahna Teräksen ja jaloteräksen esikiillotukseen ja kiillotukseen yhdessä sisalkiillotusrenkaiden, esim kanssa Paino: 250 g Ruskea kiillotustahna Ei-rautametallien esikiillotukseen ja kiillotukseen yhdessä huopakiillotusrenkaiden, esim kanssa Paino: 250 g Sininen kiillotustahna Kaikkien metallien peilikiiltoon kiillotukseen yhdessä huopakiillotusrenkaiden, esim kanssa Paino: 250 g Teräslanka-pyöröharjat Kova-kuituhiomarulla Mitat Hitsisaumojen puhdistamiseen ja hiomiseen Ruosteen, hapettumiskerrosten ja maalin poistoon Voimakas pitkittäishionta rosteriin Karkeus Pakkauskoko Ø 110 x 100 P Kumiset hiomarullat Mitat SIC-hiomarakeella vahvistettu PUR-kumi Pienien naarmujen poistoon. Kevyesti hohtavaan, koristeelliseen pitkittäishiontaan ruostumattomilla teräksillä ja ei-rautametalleilla Karkeus Pakkauskoko Ø 105 x 100 P Ø 105 x 100 P Ruosteen sekä purseen poistoon ja metallien puhdistukseen Leveys Langan paksuus , Inox teräslanka-pyöröharjat Ruostumattomat langat. Hitsaussaumojen siistimiseen, purseen ja ruosteen poistoon, karhentamiseen Leveys Langan paksuus , Muovipyöröharjat Sisal-kiillotusrenkaat Teräksen ja jaloteräksen esikiillotukseen ja kiillotukseen yhdessä valkoisen kiillotustahnan, kanssa Mitat Ø 100 x 15 Kyllästetty Pakkauskoko: Elastinen, raetettu pyöröharja metallien karhentamiseen tai purseen poistoon Leveys

22 3 sovitinrengasta Hiontavalssien, harjojen ja kiillotusrenkaiden käytössä leveyden tasaamiseksi Hiomanauharulla Uritettu pinta kapeiden hiomanauhojen, hiomakuitujen ja huopanauhojen luistamattomaan käyttöön Mitat Ø 85 x Hiomanauhat Hioma-aine: jalokorundi Putkirakenteiden (myös "suljettujen") tasoittamiseen ja hiomiseen, valssihilseen ja ruosteen poistoon Vain hiomanauharullan kanssa Nauha suljettavissa uudelleen teipillä Pituus Leveys Karkeus P P P P Sulkuteippi Hiomanauhojen sulkemiseen Kuitunauhat Hienohiontaan tai kiillotukseen myös "suljetuissa" putkirakenteissa Suljettavissa uudestaan "napinläpikiinnityksellä" Vain hiomanauharullan kanssa Pituus Leveys Pakkauskoko Pakkauskoko Huopanauha Kiillotukseen myös "suljetuissa" putkiranteissa Käytettävissä molein puolin Suljettavissa uudestaan "napinläpikiinnityksellä" Vain hiomanauharullan kanssa Rosteriteippi Itseliimautuva

23 22 23 SATINOINTIKONEEN LISÄVARUSTEET

24 HIONTAKULMA 270 IHANTEELLINEN PUTKIEN HELPPOON KIILLOTUKSEEN.

25 24 25 PUTKIHIOMAKONE Vario-Tacho-Constamatic (VTC) -täysaaltoelektroniikka Kierrosluvun portaattomaan säätöön. Kuormituksessa kierrosluku pysyy automaattisesti samana. Kahdesti alennettu vaihteisto Mahdollistaa erittäin suuren väännön ja materiaalinpoistokyvyn. Hiomanauhan tarkka ohjaus Tuottaa tasaisen hiontajäljen. Metabo Marathon -moottori Kestävä, pitkäikäinen ja ylikuormitusta hyvin kestävä erityisen käämisuojan ja kenttäkäämin epoksihartsijauhepinnoitteen ansiosta. Moottori on tehokkaasti suojattu aggressiiviselta metallipölyltä W PUTKIHIOMAKONE RBE Käsittelemättömistä putkista asennettuihin porraskaiteisiin: Metabon putkihiomakoneella saat kaiken pyöreän kiiltämään. Siitä pitävät huolen kahdesti alennettu vaihteisto, kestävä Marathon-moottori ja jokaiseen tarpeeseen soveltuvat lisävarusteet. Jotta työsi edistyisi niin nopeasti ja huolella kuin vain mahdollista, hihnan nopeutta voi säätää tarkasti säätöpyörästä. OMINAISUUDET Rosterin ja muiden materiaalien karkeahiontaan, satinointiin ja kiillotukseen jopa peilinkiiltäviksi Suuri 270 hiontakulma tehokkaaseen työskentelyyn Erityisen hyvä materiaalinpoistokyky kahdesti alennetun vaihteiston ansiosta Hiomanauhan tarkka ohjaus tuottaa tasaisen hiontajäljen Hiomanauhan vaihto ilman työkaluja Lujatekoinen, pitkäikäinen Metabo Marathon -moottori Vario-Tacho-Constamatic-täysaaltoelektroniikka (VTC) kierrosluvun portaattomaan säätöön. Kuormituksessa kierrosluku pysyy automaattisesti samana Elektroninen pehmeä käynnistys Uudelleenkäynnistyssuoja: estää koneen tahattoman käynnistämisen Tekniset tiedot Nimellinen ottoteho W Antoteho 720 W Nauhanopeus tyhjäkäynnillä 2,7 8,5 m/s Hiomanauhan mitat 40 x 760 Putken maks. halkaisija 180 Hiontakulma 270 Paino ilman verkkojohtoa 3,7 kg Toimitukseen kuuluu: 10 zirkonium hiomanauhaa P 80, kahva, peltilaukku Tilausnumero

26 ALOITUSPAKETTI: PUTKIHIOMAKONE SETTINÄ Kun kyseessä on yleisiät käyttökohteet, tämä monipuolinen sarja on paikallaan. Erilaisista hiomanauhoista ja kiillotustahnasta aina rosterinhoitoaineeseen, kaikki tarvittava sisältyy putkihiomakone settiie. RBE setin toimitukseen kuuluu 10 zirkonium hiomanauhaa P 80, 10 zirkonium hiomanauhaa P 120, 2 hiomanauhaa "Metabo Pyramid" P280/A65, 2 hiomanauhaa "Metabo Pyramid" P400/A45, 2 hiomanauhaa "Metabo Pyramid" P600/A30, 2 hiomanauhaa "Metabo Pyramid" P1200/A16, 3 kuitunauhaa (1x karkea, medium, erittäin hieno), huopanauha (pehmeä), kiillotustahna (valkoinen), kahva, 3 mikrokuituliinaa, rosterin hoitosuihke, peltilaukku Tilausnumero

27 26 27 PUTKIHIOMAKONE + TARVIKKEET Hiomanauhat, jalokorundi Kuitunauhat Mitat Soveltuu kaikille metalleille Hiomanauhalla kestävä puuvilla-alusta Erittäin hyvä materiaalinpoistokyky ja pitkä kestoinen. Tasainen hiomajälki Karkeus Pakkauskoko 40 x 760 P x 760 P x 760 P x 760 P x 760 P Mitat Hionta-, puhdistus- ja viimeistelytöihin. Naarmujen, värjäytymien ja hapettumiskerrosten poistamiseen Hitsaussaumojen valmisteluun ja kiillotukseen Karkeus Pakkauskoko 40 x 760 karkea x 760 medium x 760 erittäin hieno Huopanauha Hiomanauhat, zirkonium hioma-aine Mitat Käytettävissä kaikissa metallitöissä, erityisesti rosterin työstämiseen Hiomanauhalla puuvilla-alusta. Erittäin suuri materiaalinpoistokyky ja erittäin pitkä kestoinen Tasainen hiontajälki Teräksen ja rosterin karkeahiontaan ja purseen siistimiseen Karkeus Pakkauskoko 40 x 760 P x 760 P x 760 P Mitat Ruostumattoman teräksen ja ei-rautametallien kiillottamiseen aina yhdessä kiillotustahnan kanssa Karkeus Pakkauskoko 40 x 760 pehmeä Valkoinen kiillotustahna Teräksen ja rosterin esikiillotukseen ja kiillotukseen Paino: 250 g Keraamiset hiomanauhat Mitat Käytettävissä kaikissa metallitöissä, erityisesti rosterin työstämiseen Hiomakuidussa puuvilla-alusta. Itsestään terottuvan keramiikkarakeen ansiosta erittäin hyvä materiaalinpoistokyky ja erittäin pitkä kestoinen Tasainen hiontajälki ja parhaat hiontatulokset Esihiontaan ja viimeistelyhiontaan, esim. muotoiluun, profiilit, jne. Karkeus Pakkauskoko 40 x 760 P x 760 P x 760 P Sininen kiilloitustahna Mikrokuituliina Kaikkien metallien viimeistelykiillotukseen Paino: 250 g 3 mikrokuituliinaa 380x380 Puhdistukseen ja suoja- ja kiillotusaineiden tasaiseen levitykseen, tahna- ja voidejäänteiden poistamiseen Sopii kaikille metalleille ja kovamuoveille Metabo-Pyramid hiomanauhat Käytettävissä kaikissa metallitöissä, erityisesti rosterin työstämiseen Hioma-aineen 3-ulotteinen rakenne (pyramidin muotoinen). Hyvä materiaalinpoistokyky ja samalla erittäin tasainen ja hieno hiontajälki koko käyttöiän ajan Työ edistyy nopeasti; vähentää selvästi työvaiheita verrattuna perinteiseen hiomavälineeseen Erikoistuote voimakkaasti muotoiltujen osien työstöön jaloterästeollisuudessa Hoistosuihke rosterille Puhdistukseen ja säilöntään Tilavuus 400 ml Metabo Pyramid -hiomanauhojen hionta-aineessa 3-ulotteinen rakenne, Pyramidin muotoinen Mitat Karkeus Pakkauskoko 40 x 760 P 120 (A 160) x 760 P 280 (A 65) x 760 P 400 (A 45) x 760 P 600 (A 30) x 760 P 1200 (A 16) x 760 P 2000 (A6)

28 SISÄKULMIEN ERIKOISKONE: METABON SAUMAHIOMAKONE.

29 28 29 SAUMAHIOMAKONE Kahdesti alennettu vaihteisto Mahdollistaa erittäin suuren väännön ja materiaalinpoistokyvyn. Erittäin matala rakenne Vario-Tacho-Constamatic (VTC) -täysaaltoelektroniikka Kierrosluvun portaattomaan säätöön. Kuormituksessa kierrosluku pysyy automaattisesti samana. Metabo Marathon -moottori Kestävä, pitkäikäinen ja hyvin ylikuormitusta kestävä erityisen käämisuojan ja kenttäkäämin epoksihartsi-jauhepinnoitteen ansiosta. Moottori on tehokkaasti suojattu aggressiiviselta metallipölyltä W SAUMAHIOMAKONE KNSE Saumahiomakone sopii erityisen hyvin vaikeissa paikoissa kuten kaiteissa olevien hitsaussaumojen käsittelyyn. Erittäin matalan rakenteensa ja alumiinisen jatkovartensa ansiosta se pääsee teräviinkiin kulmiin. Kahdesti alennettu vaihteisto pitää huolen suuriasta mahdollisesta materiaalinpoistokyvystä. Rosterilaippa ja alumiininen varsi varmistavat, että käsiteltävä erittäin arka jaloteräs pysyy myös "jalona", ja estää epäpuhtaudet. OMINAISUUDET Ihanteellinen hitsaussaumojen alasajoon vaikeista paikoista, esim. kaiteista Erittäin matala rakenne Erityisen suuri materiaalinpoistokyky kahdesti alennetun vaihteiston ansiosta Lujatekoinen, pitkäikäinen Metabo Marathon -moottori Vario-Tacho-Constamatic-täysaaltoelektroniikka (VTC) kierrosluvun portaattomaan säätöön. Kuormituksessa kierrosluku pysyy automaattisesti samana Elektroninen pehmeä käynnistys Jälleenkäynnistymisen esto: estää koneen tahattoman käynnistymisen Tekniset tiedot Nimellinen ottoteho W Antoteho 720 W Tyhjäkäyntikierrosluku /min Laikan halkaisija 150 Karakierre M 14 Paino ilman verkkojohtoa 3,3 kg Toimitukseen kuuluu: Laikkasuojus, tukilaippa, kiinnitysmutteri, kahva, tappiavain, kuusioavain, puristekuitulaikka (150x3x25,4, keskikarkeus), peltilaukku Tilausnumero

30 TERÄVIIN KULMIIN JA VAIKEAPÄÄSYISIIN PAIKKOIHIN TARKOITETTU SETTI. Täydellisenä eri lisävarusteiden kanssa, esim. kuitupuristelaikat, hiomapaperit, muotoiluviila ja kaikki muu, mitä tarvitset hiontaan hankalissa paikoissa. KNSE setin toimitukseen kuuluu Laikkasuojus, tukilaippa, kiinnitysmutteri, kahva, tappiavain, kuusioavain, 2 pientä kuitupuristelaikkaa (150x3x 25,4, keskikarkeus), 2 pientä kuitupuristelaikkaa (150x6x25,4, keskikarkeus), 2 pientä kuitupuristelaikkaa (150x6x 25,4, erittäin hieno), muotoiluviila, 25 hiomapaperiliuskaa viilalle, 3 mikrokuituliinaa, rosterinhoitosuihke, peltilaukku Tilausnumero Kuitupuristelaikat "Unitized" VKS Lasikuitulautasen päällä puristettu kuitumateriaali Pintojen puhdistukseen ja esikiillotukseen, hitsaussaumojen hiontaan; vähentää työvaiheita Seostettujen ja korkeasti seostettujen teräksien, kirjo- ja kevytmetallien, kromi- ja nikkeliteräksen, titaanin ja teräksen työstöön Muotoiluviila Kuitupuristelaikkojen Unitized - VKS muotoiluun Sis. 2 hiomapaperiliuskaa P24 Muotoiluviilan hiomapaperiliuskat Tarrakiinnityksellä Mitat Karkeus Pakkauskoko Ø 150 x 3 x 25,4 keskim Ø 150 x 6 x 25,4 erittäin hieno Ø 150 x 6 x 25,4 keskim Huopalaikka Ruostumattoman teräksen ja ei-rautametallien kiillottamiseen aina yhdessä kiillotustahna kanssa Mitat Karkeus Pakkauskoko Ø 30 x 190 P Mikrokuituliina 3 mikrokuituliinaa 380x380 Puhdistukseen ja suoja- ja kiillotusaineiden tasaiseen levitykseen, tahna- ja voidejäänteiden poistamiseen Sopii kaikille metalleille ja kovamuoveille Mitat Karkeus Pakkauskoko Ø 150 x 5 x 25,4 pehmeä Rosterinhoitosuihke Puhdistukseen ja säilöntään Tilavuus 400 ml

31 30 31 SAUMAHIOMAKONE + TARVIKKEET

32 HIONTAVARSI KÄÄNNETTÄVISSÄ 270. SIISTI HIONTA KAIKISSA KULMISSA.

33 32 33 NAUHAVIILA Metabo Marathon -moottori Kestävä, pitkäikäinen ja hyvin ylikuormitusta kestävä erityisen käämisuojan ja kenttäkäämin epoksihartsi-jauhepinnoitteen ansiosta. Moottori on tehokkaasti suojattu aggressiiviselta metallipölyltä. Hiontavarsi käännettävissä 270 Siistiä jälkeä myös vaikeissa paikoissa. Vario-Constamatictäysaaltoelektroniikka (VC) Kierrosluvun portaattomaan säätöön. Kuormituksessa kierrosluku pysyy automaattisesti samana. 900 W NAUHAVIILAKONE BFE 9-90 Hitsaussaumojen, puun tai metallin hiontaan myös vaikeapääsyisissä paikoissa: voit kääntää nauhaviilan hiontavartta jopa 270. Kapea moottorikotelo helpottaa käsittelyä. Edes hiomanauhaa vaihtaessasi et hukkaa kallista aikaa, sillä siihen ei tarvita lainkaan työkaluja. OMINAISUUDET Metallin, puun ja muiden materiaalien hiontaan vaikeasti tavoitettavissa paikoissa Hiomanauhan vaihto ilman työkaluja Hiontavarsi käännettävissä 270, jolloin saadaan siistiä jälkeä myös kulmikkaista paikoista Lujatekoinen, pitkäikäinen Metabo Marathon -moottori Kapea moottorirunko helpottaa käsittelyä Vario-Constamatic-täysaaltoelektroniikka (VC) kierrosluvun portaattomaan säätöön. Kuormituksessa kierrosluku pysyy lähes samana Tekniset tiedot Nimellinen ottoteho Antoteho Nauhanopeus tyhjäkäynnillä Hiomanauhan leveys Hiomanauhan pituus Hiomanauhavarren hyötypituus Paino ilman verkkojohtoa 900 W 510 W 3,8 9 m/s ,3 kg Toimitukseen kuuluu: Hiontavarsi 1 (6 ja 13 nauhaleveyksiin), 10 zirkonium hiomanauhaa (P 120, 6 leveä), kuusioavain, peltilaukku Tilausnumero

34 KAIKKI SAMASSA LAUKUSSA: METABO NAUHAVIILASETTI. Kaikki vaikeiden paikkojen hiontaan tarvittava on vaivattomasti samassa laatikossa. Sisältää ylimääräisen hiontavarren, erilaisia hionta- ja kuitunauhoja sekä kuusiokoloavaimen. BFE 9-90 setin toimitukseen kuuluu Hiontavarsi1 (nauhaleveys 6 ja 13 ), hiontavarsi 3 (nauhaleveys 13 ), 10 zirkonium hiomanauhaa (P 60, 6 leveä), 10 zirkonium hiomanauhaa (P 60, 13 leveä), 10 zirkonium hiomanauhaa (P 120, 6 leveä), 10 zirkonium hiomanauhaa (P 120, 13 leveä), 9 kuitunauhaa (6 leveä, kutakin 3x karkea, medium, erittäin hieno), 9 kuitunauhaa (13 leveä, kutakin 3x karkea, medium, erittäin hieno), kuusioavain, 3 mikrokuituliinaa, rosterin hoitosuihke, peltilaukku Tilausnumero

35 34 35 NAUHAVIILA + TARVIKKEET Hiomanauhat, jalokorundi Soveltuu kaikille metalleille Hiomanauhalla kestävä puuvilla-alusta Erittäin hyvä materiaalinpoistokyky ja pitkäkestoinen Tasainen hiontajälki Hiomavarret Sopii hiomanauhoihin, joiden koko on 6x457 tai 13x457 Ahtaiden paikkojen ja hitsaussaumojen hiomiseen, reunojen siistimiseen, urien hiontaan laudan ruodesaumoissa Karkeus Pakkauskoko 6 x x x 457 P P P P P Hiomanauhat, zirkonium Sopii hiomanauhoihin, joiden koko on 6x457 Ahtaiden paikkojen hiomiseen, reunojen ja putkien siistimiseen, urien hiontaan laudan ruodesaumoissa Sopii hiomanauhoihin, joiden koko on 13x457 Reunojen hiomiseen, putkien siistimiseen, päittäishitsien hiomiseen Käytettävissä kaikissa metallitöissä, erityisesti rosterin työstämiseen. Hiomanauhalla puuvillaalusta Erittäin suuri materiaalinpoistokyky ja erittäin pitkä kestoikä Tasainen hiontajälki Teräksen ja rosterin karkeahiontaan ja purseen siistimiseen Sopii hiomanauhoihin, joiden koko on 19x457 Reunojen ja pintojen hiontaan Säteiden ja ylityskohtien hiontaan Karkeus 6 x x x 457 P P P P Hiomanauhat, keraaminen hioma-aine Mikrokuituliina 3 mikrokuituliinaa 380x380 Puhdistukseen ja suoja- ja kiillotusaineiden tasaiseen levitykseen, tahna- ja voidejäänteiden poistamiseen Sopii kaikille metalleille ja kovamuoveille Käytettävissä kaikissa metallitöissä, erityisesti rosterin työstämiseen Hiomakuidussa puuvilla-alusta Itsestään terottuvan keramiikkarakeen ansiosta erittäin hyvä materiaalinpoistokyky ja erittäin hyvä kestoikä Tasainen hiontajälki ja parhaat hiontatulokset Esihiontaan ja viimeistelyhiontaan, esim. muotojen teko, profiilit, jne. Rosterin hoitosuihke Puhdistukseen ja säilöntään Tilavuus 400 ml Karkeus 6 x x x 457 P P P P Kuitunauhat Hionta-, puhdistus- ja viimeistelytöihin. Naarmujen, värjäytymien ja hapettumiskerrosten poistamiseen Hitsaussaumojen valmisteluun ja kiillotukseen Karkeus Pakkauskoko Pakkauskoko Pakkauskoko 6 x x x 457 karkea keskim erittäin hieno

36 KIILTÄVÄÄ VÄÄNTÖÄ: METABON KIILLOTUSKONE.

37 36 37 KULMAKIILOTUSKONE Ääriäisen suuri vääntömomentti Ergonominen nokkaosa Koneen helppoon ohjaukseen. Vario-Tacho-Constamatic (VTC) -täysaaltoelektroniikka Kierrosluvun portaattomaan säätöön. Kuormituksessa kierrosluku pysyy automaattisesti samana W KULMAKIILLOTUSKONE PE Oli sitten kyse jaloteräksen viimeistelykiillotuksesta tai kiillotustahnan levityksestä: Metabon kiillotuskone kattaa kierroksen pyörimisnopeudellaan aattilaisen jokaisen tarpeen. Vario-Tacho- Constamatic-täysaaltoelektroniikka (VTC) pitää tällöin huolen tasaisena pysyvästä kierrosluvusta - myös suuriassakin kuormituksessa. Näin pääset nopeasti haluamaasi tulokseen. OMINAISUUDET Jatkuvaan käyttöön aattimaisessa kiillotuksessa Ääriäisen kova vääntö kahdesti alennetun vaihteiston ansiosta Ergonominen nokkaosa koneen optimaaliseen ohjaamiseen jatkuvassa käytössä Pieni ja kätevä kuin pieni kulmahiomakone Alumiinipainevaluinen vaihdekotelo: lujatekoinen ja kestävä Vario-Tacho-Constamatic-täysaaltoelektroniikka (VTC) kierrosluvun portaattomaan säätöön. Kuormituksessa kierrosluku pysyy automaattisesti samana Elektroninen pehmeä käynnistys Jälleenkäynnistymisen esto: estää koneen tahattoman käynnistymisen Tekniset tiedot Vääntömomentti 14 Nm Suurin laikan halkaisija 175 Tyhjäkäyntikierrosluku /min Nimellinen ottoteho W Antoteho 680 W Kierrosluku nimelliskuormalla /min Karakierre M 14 Paino ilman verkkojohtoa 2,4 kg Toimitukseen kuuluu: Käsisuojus, sivukahva, (toimitus ilman aluslautasta) Tilausnumero

38 TÄMÄ SETTI TAKAA TÄYDELLISEN KIILLON. Mukana tarrakiinnitteinen aluslautanen, kiillotussieni ja lampaankarvakiillotuslaikka kiillotukseen. PE setin toimitukseen kuuluu Käsisuojus, sivukahva, aluslautanen tarrakiinnityksellä (Ø 150 ), tarrakiillotussieni (Ø 160 ), tarralampaankarvakiillotuslaikka (Ø 150 ) Tilausnumero KIILLOTUKSEEN Aluslautanen tarrakiinnityksellä Tarrakiillotussienet, hienot Tarrapidike: kiillotus- ja hiomatarvikkeiden kiinnitykseen Lakkapintojen kiillottamiseen Paksuus Pakkauskoko Tarrakiillotussienet, karkeat Paksuus Pakkauskoko Tarrakiillotussienet, profiloidut Sään kuluttamien lakkapintojen kiillottamiseen Lakkapintojen kiillottamiseen Paksuus Pakkauskoko Paksuus Pakkauskoko

39 38 39 KULMAKIILLOTUSKONE + TARVIKKEET Tarrakiillotushuopa, kova Lakkapintojen, ei-rautametallien ja ruostumattomien teräspeltien kiillottamiseen Paksuus Pakkauskoko HIONTAAN Tarrahiomahuopa Nailonhuopa, normaali hioma-aine Soveltuu kaikille metalleille Hionta-, puhdistus- ja viimeistelytöihin Naarmujen, värjäytymien ja hapettumiskerrosten poistamiseen Hitsaussaumojen valmisteluun ja kiillotukseen. Tarrakiillotushuopa, pehmeä Lakkapintojen, ei-rautametallien ja ruostumattomien teräspeltien kiillottamiseen Paksuus Pakkauskoko Tarra-lampaankarvakiillotuslaikat Viimeistelykiillotukseen Pakkauskoko Huopakiillotuslaikat Sisäkierteellä M14; ei sovellu käytettäväksi yhdessä veden kanssa! Paksuus Pakkauskoko 125 P P P P Tarrahiomapaperi, normaali hioma-aine Tarrahiomapaperit aluslautaseen (halkaisija: 115) tai (halkaisija: 125 ) Soveltuu kaikille metalleille Karkeisiin ja hienoihin hiontatöihin Hitsaussaumojen työstöön, ruosteenpoistoon, siistimiseen Tasainen hiontajälki Paksuus Pakkauskoko 115 P P P P P P P P P P Pakkauskoko Lampaankarvakiillotustyyny kiristysnarulla MUUT LISÄVARUSTEET KIILLOTUSKONEISIIN Jatkokappale Työskentelyyn tukilautasten kanssa Kasvattaa koneen ja aluslautasen välistä etäisyyttä n Viimeistelykiillotukseen Pakkauskoko Kiillotuslaikat Pidikevarsi kiillotuslaikoille 2 kiillotuslaikalle laippoineen ja kiristysmuttereineen Valkoinen kiillotustahna Teräksen ja rosterin esikiillotukseen ja kiillotukseen Paino: 250 g Paksuus Pakkauskoko Sininen kiillotustahna Kaikkien metallien viimeistelykiillotukseen Paino: 250 g

40 TARKKUUS NÄKYY HETI. SINUN TYÖSTÄSI JA MEIDÄN TYÖKALUISTA.

41 40 41 SUORAHIOMAKONEET Karalukko Karalukko helpottaa työkalun vaihtoa. Metabo Marathon -moottori Kestävä, pitkäikäinen ja hyvin ylikuormitusta kestävä erityisen käämisuojan ja kenttäkäämin epoksihartsijauhepinnoitteen ansiosta. Moottori on tehokkaasti suojattu aggressiiviselta metallipölyltä. Vario-Constamatictäysaaltoelektroniikka (VC) Kierrosluvun portaattomaan säätöön. Kuormituksessa kierrosluku pysyy automaattisesti samana. Karkaistu ja hiottu istukka Käytettävien työkalujen täsmällistä pyörimistä varten. 900 W SUORAHIOMAKONE GE 900 PLUS Hoikan muotoilunsa ansiosta GE 900 Plus suorahiomakone soveltuu täydellisesti vaikeapääsyisten paikkojen työstämiseen. Sen kapean rakenteen - ja runsaiden lisävarusteiden - ansiosta sisä- ja ulkopintojen hionta sujuu nopeasti ja mukavasti. Tarvittavan tehon tuottaa Metabo Marathon-moottori 900 watillaan ja 6000 rpm kierrosluvullaan. Jotta käytössä olevat työkalut pyörivät aina täydellisesti, on suorahiomakone varustettu karkaistulla ja hiotulla istukalla. OMINAISUUDET Spesialisti: kätevä hiomakone, jossa on erityisen suuri vääntömomentti; ihanteellinen sisä- ja ulkopintojen hiomiseen yhdessä lamellihiomarullien kanssa (ks. lisävarusteet) Karkaistu ja hiottu istukka käytettävien työkalujen täsmällistä pyörimistä varten Kestävä ja erittäin pitkäikäinen Metabo Marathon -moottori Vario-Constamatic-täysaaltoelektroniikka (VC) kierrosluvun portaattomaan säätöön. Kuormituksessa kierrosluku pysyy lähes muuttumattomana Karalukko helpottaa työkalun vaihtoa Kestävä painevalettu alumiinilaakerilaippa Ergonomisen muotoilun ansiosta mielyttävämpi työskennellä Tekniset tiedot Tyhjäkäyntikierrosluku Nimellinen ottoteho Antoteho Kierrosluku nimelliskuormalla Istukka Paino ilman verkkojohtoa /min 900 W 500 W /min 6 2 kg Toimitukseen kuuluu: Kahva, 1 kiintoavain Tilausnumero

42 710 W SUORAHIOMAKONE GE 700 OMINAISUUDET Monitaituri: pidennetty hiontakara (kaksinkertaisesti laakeroitu) ihanteellinen hiomiseen ja teroittamiseen vaikeasti saavutettavissa paikoissa Karkaistu ja hiottu istukka käytettävien työkalujen täsmällistä pyörimistä varten Karalukko helpottaa työkalun vaihtoa Kestävä painevalettu alumiinilaakerilaippa Vario-Constamatic-täysaaltoelektroniikka (VC) kierrosluvun portaattomaan säätöön. Kuormituksessa kierrosluku pysyy melkein muuttumattomana. Kestävä ja erittäin pitkäikäinen Metabo Marathon -moottori Ergonomisen muotoilun ansiosta mielyttävämpi työskennellä Tekniset tiedot Tyhjäkäyntikierrosluku Nimellinen ottoteho Antoteho Kierrosluku nimelliskuormalla Kiristyspihdin kiinnitysaukko Paino ilman verkkojohtoa /min 710 W 430 W /min 6 1,8 kg Toimitukseen kuuluu: 1 kiintoavain Tilausnumero HSS jyrsimet 6 :n varren halkaisijalla Hiomatapit jalokorundista Jyrsintään taipuisalla akselilla Rakenne Jyrsimet, keskikarkea haastus Hyödynnettävä pituus Kulma HSS HSS HSS HSS HSS Jyrsimet, hieno haastus HSS 4, HSS Jalokorundi, karkaistu Jyrsintään taivutusakseleilla Varren halkaisijaltaan 6 kokoisten jyrsimien ja hiomatappien käytössä taipuisalla akselilla täytyy taivutusakselin 8 istukka korvata vastaavalla 6 istukalla: Karkeus ja kovuus 80 M Varren halkaisija Pään halkaisija ja korkeus Maks. sallittu avonainen varsipituus 6 Ø 20 x Ø 20 x Ø 25 x Ø 20 x Ø 20 x Ø 16 x Ø 10 x HSS HSS HSS HSS Hiomatappi sarja Jalokorundi, karkeus ja kovuus 80 N Pakkauskoko 5 kpl HSS

43 42 43 SUORAHIOMAKONE + TARVIKKEET Hiomatapit normaalikorundista Normaalikorundi Jyrsintään taipuisalla akselilla Varren halkaisijaltaan 6 kokoisten jyrsimien ja hiomatappien käytössä taipuisassa akselissa täytyy taipuisan akselin 8 istukka korvata vastaavalla 6 istukalla: taivutusakseliin: Karkeus ja kovuus 60 O Varren halkaisija Kiinnityspihdit Pään halkaisija ja korkeus Maks. sallittu avoin varsipituus 6 Ø 25 x Ø 25 x Hiomanauhasylinteri Hiomanauhat Mitat: Ø 45 x 30 Kiinnitysvarsi-Ø: 6 Pakkauskoko 1 kpl Hiomanauharenkaat vain hiomanauhasylinterin yhteydessä Mitat Ø 45 x 30 Karkeus: P 60 Pakkauskoko 6 kpl Kiinnitysreikä /8" (3,18 ) /4" (6,35 ) Hiomanauhat Hiomanauhat vain hiomanauhasylinterin yhteydessä Mitat Ø 45 x 30 Karkeus: P 100 Pakkauskoko 6 kpl Taipuisat akselit Sopivat kierroslukualueelle kierr./min Moleista päistä kuulalaakeroitu Varustettu 6 istukalla, Pituus: 1,3 m Käyttötappi: 6 Kiinnitysreikä: 6 Paino: 0,8 kg Sopii kierroslukualueelle / min Moleista päistä kuulalaakeroitu Varustettu 8 istukalla, Pituus: 1,3 m Käyttötappi: 8 Kiinnitysreikä: 8 Paino: 0,8 kg Pienet katkaisulaikat teräkselle x paksuus x reikä Korundi A 24, teräkselle Maks. kierrosluku /min Suurin työnopeus m/s Pakkauskoko 50 x 1,1 x x 2 x x 6 x x 2 x x 1,1 x Istukat taipuisalle akselille Kiinnityskara pienille katkaisulaikoille Varren halkaisija Kiinnitysreikä Kiinnitysreikä Kiinnitysreikä Lamellihiomarullat Istukat taipuisalle akselille Kiinnitysreikä Kiinnityslaite Kiinnitysreikä Yläjyrsimen moottorin kiinnitykseen taipuisalla akselilla työskenneltäessä Kaulus Ø Varren halkaisija Karkeus x leveys Maks. kierrosluku / min Pakkauskoko 6 P 60 Ø 50 x P 60 Ø 60 x P 60 Ø 60 x Suorahiomakoneiden lisävarusteiden koko valikoima löytyy lisävarusteluettelostae.

44 LUOTETTAVASTI SINUN JA METABOSI TUKENA: HUOLTOPALVELUMME. Ostamalla Metabo-tuotteen valitset tietoisesti parhaan mahdollisen laadun: pitkä käyttöikä, kestävyys, käytön mukavuus ja turvallisuus. Aito Metabo työskentelee yhtä lujasti kuin sinä. Myös huoltoe laatu vakuuttaa: tarkalleen ottaen kolmella erinomaisella huoltoon liittyvällä palvelulla. Asiakkaanae olet ansainnut sen. Metabo. Work. Don't play. XXL-TAKUU Myönnäe kaikille tuotteillee erityispitkän XXL-takuun. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä internet-sivuillae neljän viikon sisällä ostopäivästä. Normaali takuusi on siten pidennetty kolmeen vuoteen. ONLINE-PALVELUT Sivulta löydät kaikki Metabon tuotteita ja palveluja koskevat tiedot. 8 VUODEN VARAOSATAKUU Takaae, että toimitae laitetyyppiisi sopivat varaosat vielä 8 vuotta sen tuotannon päätyttyä. Saksa Metabowerke GmbH Postfach 1229 D Nürtingen Puhelin +49-(0) Faksi +49-(0) Suomi Wihuri Oy Autola Manttaalitie VANTAA Puhelin Faksi Metabo tukee SOS KINDERDÖRFER WELTWEIT M 08838/0710 Printed in Germany/Painettu Saksassa Oikeus teknisen kehitystyön edellyttämiin muutoksiin, virheisiin ja painovirheisiin pidätetään.

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA METALLI Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA Uudet FEIN-hiomakoneet FEIN ErgoGrip-kahvalla väsymättömään hiontaan. Pidon lisääminen lisää turvallisuutta,

Lisätiedot

Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9

Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9 Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9 45.420 Ottoteho 800 Watt Antoteho 25 Watt Nauhan nopeus -8 m/sec Nauhan mitat / 9 / 0 mm Putken maks. Ø 50 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 400-4000 /min Johdon

Lisätiedot

90 mm HALK. G-42002-O 93,00 100 mm LEV. 90 mm HALK. G-42001-O 58,00 50 mm LEV. 90 mm HALK. 100 mm LEV.

90 mm HALK. G-42002-O 93,00 100 mm LEV. 90 mm HALK. G-42001-O 58,00 50 mm LEV. 90 mm HALK. 100 mm LEV. POLY-PTX HIOMA-, KIILLOTUS- JA HARJAUSKONE TASOILLE JA PUTKILLE TUOTE nro /kpl 240 V, 50-60 Hz, 1750 W NOPEUDEN SÄÄDÖLLÄ 1000-3500 RPM PAINO: 3,3 kg PYÖRÖJEN HALKAISIJA 90-115mm VALMISTUSMAA: SAKSA HIOMA-

Lisätiedot

Ammattilaislaatua made in Germany.

Ammattilaislaatua made in Germany. Metalli Ammattilaislaatua made in Germany. Uudet FEINin Compact-kulmahiomakoneet. Ennennäkemätön hinta-/laatusuhde. alkaen 128,- 159,- sis. alv 24 % Uusilla FEIN-kulmahiomakoneilla työskentely on nopeampaa

Lisätiedot

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella LK 602 VR 258.580 Laikan maksimi halkaisija 220 mm Tukialustan maksimi Ø 75 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 800-2400 /min Ottoteho 500

Lisätiedot

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella LK 602 VR 258.580 Laikan maksimi halkaisija 220 Tukialustan maksimi

Lisätiedot

Pienten pintojen kiillottamiseen PE

Pienten pintojen kiillottamiseen PE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 88-0 Faksi +49 744 5899 Pienten pintojen kiillottamiseen PE 8-4 80 Tilausnumero 405.87 Laikan maksimi halkaisija 80 mm Tukialustan maksimi Ø 75 mm Kierrosluku

Lisätiedot

900 wattinen kulmahiomakone, 125 mm yleiskäyttöön LE

900 wattinen kulmahiomakone, 125 mm yleiskäyttöön LE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 900 wattinen kulmahiomakone, 25 mm yleiskäyttöön LE 9-25 Tilausnumero 436.29 Hiomalaikan maksimi halkaisija 25 mm Kierrosluku ilman

Lisätiedot

Nopeuden huippua Uusi harjaohjelma

Nopeuden huippua Uusi harjaohjelma Nopeuden huippua Uusi harjaohjelma UUTUUS! Ratkaisut kaikkiin käyttösovelluksiin kaikille porakoneille ja kulmahiomakoneille 2 Teräslankaharjat Yleiskatsaus Metalli Inox Tuote Tyyppi Harja Teräslankaharjat

Lisätiedot

Kokonaisten ruostumattomien teräspintojen työstö FEIN-työkaluilla.

Kokonaisten ruostumattomien teräspintojen työstö FEIN-työkaluilla. METALLI Kokonaisten ruostumattomien teräspintojen työstö FEIN-työkaluilla. Loistaviin tuloksiin. SISÄLTÖ Ruostumaton teräs tarjoaa loistavat mahdollisuudet. Parhaan hyödyn saat FEIN-tietotaidolla ja -työkaluilla.

Lisätiedot

Helppo hiominen laitetta vaihtamatta

Helppo hiominen laitetta vaihtamatta Uudenveroiseksi...... kädenkäänteessä Helppo hiominen laitetta vaihtamatta Make it your home. Kotisi parhaaksi. Maailmanuutuus Bosch-rullahiomakone PRR 250 ES. Sen helposti vaihdettavat erilaisille materiaaleille

Lisätiedot

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone WSE 7 Vario Tilausnumero 377.82 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone + VR-elektroniikka: portaaton

Lisätiedot

1800 watin hiomakone, jolla voi hioa myös lähellä reunaa, 125 mm

1800 watin hiomakone, jolla voi hioa myös lähellä reunaa, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 800 watin hiomakone, jolla voi hioa myös lähellä reunaa, 25 mm LD 8-7 25 R, Kit Turbo-Jet Tilausnumero 408.603 Laikka Ø 25 mm Kierrosluku

Lisätiedot

Kiillotuskone, jonka kierrosalue on laaja L 1503 VR

Kiillotuskone, jonka kierrosalue on laaja L 1503 VR Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 88-0 Faksi +49 744 5899 Kiillotuskone, jonka kierrosalue on laaja L 503 VR Tilausnumero 50.80 Laikan maksimi halkaisija 40 mm Tukialustan maksimi Ø 5 mm Kierrosluku

Lisätiedot

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone WSE 7 Vario 377.82 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone + VR-elektroniikka: portaaton nopeuden

Lisätiedot

METALLI. Harkittu, tehokas ja luotettava. FEIN-kulmahiomakonevalikoima.

METALLI. Harkittu, tehokas ja luotettava. FEIN-kulmahiomakonevalikoima. METALLI Harkittu, tehokas ja luotettava. FEIN-kulmahiomakonevalikoima. Palveluksessanne yli 100 vuoden ajan: FEIN-hionta-asiantuntijat. Kokemus ei merkitse kaikkea. Mutta se merkitsee hyvin, hyvin paljon.

Lisätiedot

1400 wattinen INOXFLEX, erityisesti ruostumattomalle teräkselle ja seoksille, 125 mm

1400 wattinen INOXFLEX, erityisesti ruostumattomalle teräkselle ja seoksille, 125 mm 400 wattinen INOXFLEX, erityisesti ruostumattomalle teräkselle ja seoksille, 25 mm LE 4-7 25 INOX Tilausnumero 406.546 Hiomalaikan maksimi halkaisija 25 mm Laikan maksimi halkaisija 60 mm Kierrosluku ilman

Lisätiedot

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN.

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. PARASTA LAATUA PENSAILLE. Metabo-pensasleikkurit asettavat standardit. Näin tekee myös uusi mallistomme. Uudet pensasleikkurimme vakuuttavat

Lisätiedot

Kiillotuskone TRINOXFLEX BSE

Kiillotuskone TRINOXFLEX BSE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kiillotuskone TRINOXFLEX BSE 4-3 00 433.4 Ottoteho 400 Watt Antoteho 880 Watt Maks. työkalun Ø 25 mm Työkalun leveys 00 mm Työkaluliitos

Lisätiedot

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään

Lisätiedot

1400 wattinen INOXFLEX, erityisesti ruostumattomalle teräkselle ja seoksille, 125 mm

1400 wattinen INOXFLEX, erityisesti ruostumattomalle teräkselle ja seoksille, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 400 wattinen INOXFLEX, erityisesti ruostumattomalle teräkselle ja seoksille, 25 mm LE 4-7 25 INOX Tilausnumero 406.546 Hiomalaikan

Lisätiedot

Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE

Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE 4-3 25 Tilausnumero 406.83 Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä Laikan

Lisätiedot

Kompakti hiomakone pölyttömään hiontaan lähellä reunoja, 125 mm

Kompakti hiomakone pölyttömään hiontaan lähellä reunoja, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kompakti hiomakone pölyttömään hiontaan lähellä reunoja, 25 mm LD 5-0 25 R, Turbo-Jet setti Tilausnumero 405.906 Laikka Ø 25 mm Kierrosluku

Lisätiedot

Tuotteen keskeiset ominaisuudet

Tuotteen keskeiset ominaisuudet Iskuporakoneet AdvancedImpact 900 Uusi AdvancedImpact 900, joka on varustettu Boschin innovatiivisella Kickback Control -ominaisuudella ja 2-vaihteisella vaihteistolla kaikille kotinikkareille, jotka haluavat

Lisätiedot

SUPRAFLEX, hiomisen asiantuntija maalatuille puu-, kivi- ja metallipinnoille

SUPRAFLEX, hiomisen asiantuntija maalatuille puu-, kivi- ja metallipinnoille Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 SUPRAFLEX, hiomisen asiantuntija maalatuille puu-, kivi- ja metallipinnoille SE 4-2 Set Tilausnumero 49.206 Tukialustan maksimi Ø

Lisätiedot

POLISHFLEX, korkean vääntömomentin kiillotuskone kierrosnopeuden säädöllä

POLISHFLEX, korkean vääntömomentin kiillotuskone kierrosnopeuden säädöllä Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 POLISHFLEX, korkean vääntömomentin kiillotuskone kierrosnopeuden säädöllä PE 4-2 50 Set Tilausnumero 376.75 POLISHFLEX, korkean vääntömomentin

Lisätiedot

Metalli. Yhdistele metallintyöstöön tarkoitettuja akkukoneita yksilöllisesti. UUTTA. Yhdistele ja hyödy

Metalli. Yhdistele metallintyöstöön tarkoitettuja akkukoneita yksilöllisesti. UUTTA. Yhdistele ja hyödy Metalli Yhdistele metallintyöstöön tarkoitettuja akkukoneita yksilöllisesti. UUTTA Yhdistele ja hyödy FEIN Select + tarjoaa mahdollisuuden yhden tai useamman ammattimaiseen metallintyöstöön tarkoitetun

Lisätiedot

DEDECO TUOTTEET U.S.A. KIILLOTUKSEEN

DEDECO TUOTTEET U.S.A. KIILLOTUKSEEN DEDECO TUOTTEET U.S.A. KIILLOTUKSEEN KUMISEOSTEISET KARALAIKAT "JUMBOS" 5 kpl SARJOINA KARA 2,4 mm, MIKÄ VOIDAAN SUURENTAA 6 mm:n VÄLIHOLKILLA (D-3074T). KS. SIVU 61 X) - MERKITYT HETI VARASTOSTA MUOTO

Lisätiedot

Betonihiomakone laajoille pinnoille, 180 mm. LD , Kit E-Jet

Betonihiomakone laajoille pinnoille, 180 mm. LD , Kit E-Jet Betonihiomakone laajoille pinnoille, 80 mm LD 24-6 80, Kit E-Jet Tilausnumero 48.862 Laikka Ø 80 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 6500 /min Ottoteho 2400 Watt Antoteho 450 Watt Työkaluliitos M 4 Johdon

Lisätiedot

Quality from start to finish 21.7.2014 1

Quality from start to finish 21.7.2014 1 21.7.2014 1 Kiillotuksen perussäännöt: Sääntö #1: Aloita vähiten aggressiivisella työkalulla tai kiillotusaineella, jolla työ saadaan tehtyä. Kiillotus käsin on vähiten aggressiivista. Seuraavaksi tulee

Lisätiedot

Kiillotuskone nopeudensäädöllä ja kahdella erilaisella kahvalla

Kiillotuskone nopeudensäädöllä ja kahdella erilaisella kahvalla Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kiillotuskone nopeudensäädöllä ja kahdella erilaisella kahvalla L 602 VR Tilausnumero 329.800 Laikan maksimi halkaisija 220 Tukialustan

Lisätiedot

Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone. WST 700 VV Plus

Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone. WST 700 VV Plus Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone WST 700 VV Plus Tilausnumero 350.338 Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone

Lisätiedot

HIOMATARVIKKEET. Katkaisulaikka M-Pro i Inox. Katkaisulaikka M-Pro ALU. Saumanavauslaikka M-Pro. Napasyvennetty saumanavauslaikka teräkselle.

HIOMATARVIKKEET. Katkaisulaikka M-Pro i Inox. Katkaisulaikka M-Pro ALU. Saumanavauslaikka M-Pro. Napasyvennetty saumanavauslaikka teräkselle. Katkaisulaikka M-Pro i Inox Katkaisulaikat ruostumattomalle ja haponkestävälle teräkselle. Teollisuuslaatu tehokkaille koneille. 75683522 75693522 x,0x22,2 x,6x22,2 756207522 75637522 x2,0x22,2 230x2,6x22,2

Lisätiedot

Kiillotuskone korkealla väännöllä, suurien pintojen käsittelyyn

Kiillotuskone korkealla väännöllä, suurien pintojen käsittelyyn Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kiillotuskone korkealla väännöllä, suurien pintojen käsittelyyn PE 4-80 Tilausnumero 395.749 Kiillotuskone korkealla väännöllä, suurien

Lisätiedot

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat 3M -fiiberilaikat Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat Lyömätön yhdistelmä suori tuskykyä ja kestävyyttä! Luokkansa parhaat 3M fiiberilaikat Vuonna 2009 3M asetti uuden standardin hiomatuotteen

Lisätiedot

Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone WST 700 VV

Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone WST 700 VV Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone WST 700 VV Tilausnumero 350.3 Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone

Lisätiedot

Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE

Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE 4-3 25 Tilausnumero 406.83 Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä Laikan

Lisätiedot

perustyökalu Joka verstaan Bosch-pylväsporakone PBD 40

perustyökalu Joka verstaan Bosch-pylväsporakone PBD 40 Joka verstaan perustyökalu Bosch-pylväsporakone PBD 40 UUTUUS! Bosch-pylväsporakone PBD 40 suurimpaan tarkkuuteen ja käyttömukavuuteen. Lisätietoja löydät osoitteesta www.bosch-do-it.fi. Rakentajan ja

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Paineilmatoimiset hiomakoneet. Turbiinihiomakoneet Kynähiomakoneet Suorat hiomakoneet Kulmahiomakoneet Nauhahiomakoneet Viilakoneet Merkkauskynä

Paineilmatoimiset hiomakoneet. Turbiinihiomakoneet Kynähiomakoneet Suorat hiomakoneet Kulmahiomakoneet Nauhahiomakoneet Viilakoneet Merkkauskynä Paineilmatoimiset hiomakoneet Turbiinihiomakoneet Kynähiomakoneet Suorat hiomakoneet Kulmahiomakoneet Nauhahiomakoneet Viilakoneet Merkkauskynä Suorahiomakone teräsharjoille Turbiinihiomakoneet - Jäysteenpoistoon,

Lisätiedot

Hionta-, katkaisu- ja puhdistus... 3 C8001 - KATKAISULAIKKA 125X1,6X22MM TERÄS... 3 C8003 - KATKAISULAIKKA 230X2,0X22MM TERÄS...

Hionta-, katkaisu- ja puhdistus... 3 C8001 - KATKAISULAIKKA 125X1,6X22MM TERÄS... 3 C8003 - KATKAISULAIKKA 230X2,0X22MM TERÄS... Hionta-, katkaisu- ja puhdistus... 3 C8001 - KATKAISULAIKKA 125X1,6X22MM TERÄS... 3 C8003 - KATKAISULAIKKA 230X2,0X22MM TERÄS... 3 C8101 - HIONTALAIKKA 125X6,5X22MM TERÄS... 3 C8103 - HIONTALAIKKA 230X7,0X22MM

Lisätiedot

HIOMATARVIKKEET JA -KONEET 2019

HIOMATARVIKKEET JA -KONEET 2019 JA -KONEET 2019 VSM HIOMANAUHAT JA FIIBERIT VSM keraamiset fiiberit min. toimituserä: 50 kpl / karkeus VSM fiiberituet M14 kiinnityksellä min. toimituserä: 1 kpl / koko VSM ZK713X zircon hiomanauhat min.

Lisätiedot

Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R

Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R Tilausnumero 405.892 Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone + Elektroniikka: Nopeuden vakiointi, pehmeä käynnistys, ylikuormitussuoja ja nopeuden

Lisätiedot

Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R + TB-L + SH

Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R + TB-L + SH Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R + TB-L + SH Tilausnumero 409.405 Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone + Elektroniikka: Nopeuden vakiointi, pehmeä käynnistys, ylikuormitussuoja

Lisätiedot

Uutta PFERD iltä: Ohuet katkaisulaikat Täydellinen ohjelma

Uutta PFERD iltä: Ohuet katkaisulaikat Täydellinen ohjelma Uutta PFERD iltä: Ohuet katkaisulaikat Täydellinen ohjelma Nopea, pehmeä ja helppo katkaisu Lähes jäysteetön ja värinätön katkaisu Taloudellinen katkaisu Täydellinen ohjelma Ohuet katkaisulaikat ovat hyvin

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 Tuotekoodi: 4933431245 n suunnittelema hiiliharjaton POWERSTATE moottori tarjoaa jopa 10x pidemmän moottorin käyttöiän ja jopa 25% enemmän voimaa Yksittäisten kennojen

Lisätiedot

Tarvikkeet. P-81175 22-os ruuvikärkisarja. P-79778 17-os ruuvikärkisarja. D-34936 31-os ruuvikärkisarja. P-74740 13-os ruuvikärkisarja

Tarvikkeet. P-81175 22-os ruuvikärkisarja. P-79778 17-os ruuvikärkisarja. D-34936 31-os ruuvikärkisarja. P-74740 13-os ruuvikärkisarja Tarvikkeet P-81175 22-os ruuvikärkisarja Torx/PH/PZ/Kuusio 25mm, magneettijatko, hylsyadapteri 1/4 0 88381 44726 3 9,95 8,02 alv 0% P-79778 17-os ruuvikärkisarja Torx/PH/PZ 25mm ja magneettihylsy 0 88381

Lisätiedot

Akkukäyttöinen kulmahiomakone ACCUFLEX 18.0 V, 125 mm

Akkukäyttöinen kulmahiomakone ACCUFLEX 18.0 V, 125 mm Akkukäyttöinen kulmahiomakone ACCUFLEX 8.0 V, 25 mm L 25 8.0-EC Tilausnumero 46.725 Akun jännite 8 V Akun kapasiteetti 2,5 / 5,0 Ah Hiomalaikan maksimi halkaisija 25 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 8500

Lisätiedot

ERITTÄIN MONIPUOLINEN

ERITTÄIN MONIPUOLINEN Monitoimityökalut BTM50 BTM40 TM3000 ERITTÄIN MONIPUOLINEN Laaja valikoima lisävarusteita eri käyttötarkoituksiin Oskilloiva monitoimityökalu BTM50 BTM40 Yhteensopiva kaikkien OIS (Oscillating Interface

Lisätiedot

Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R

Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R Tilausnumero 405.892 Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone + Elektroniikka:

Lisätiedot

234,- * Hinta alv 23% = 287,82* Tilausn. 602136600. KamPANJATARJOUKSET SYKSy 2011. Akkuporakone BS 18 Li EXTREME

234,- * Hinta alv 23% = 287,82* Tilausn. 602136600. KamPANJATARJOUKSET SYKSy 2011. Akkuporakone BS 18 Li EXTREME KOLMEN VUODEN TAKUU KAIKILLE KONEILLE, LATUREILLE, ISTUKOILLE JA JOPA AKUILLE! KamPANJATARJOUKSET SYKSy 2011 Akkuporakone BS 18 Li EXTREME Markkinoiden tehokkaimmat 18V / 50A akut 3,0Ah kapasiteetilla,

Lisätiedot

Epäkeskokiillotuskone. XFE P-Set

Epäkeskokiillotuskone. XFE P-Set Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Epäkeskokiillotuskone XFE 7-5 50 P-Set Tilausnumero 447.0 Epäkeskokiillotuskone + VR mikroprosessorielektroniikka: Kierrosluvun ylläpito,hidas

Lisätiedot

Kompakti Okapi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GSE 5 R + TB-L

Kompakti Okapi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GSE 5 R + TB-L Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Kompakti Okapi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GSE 5 R + TB-L Tilausnumero 46.207 Kompakti Okapi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone

Lisätiedot

Betoni-Kirahvi hiomakone seinille ja katoille. WST 1000 FV, Turbo-Jet setti

Betoni-Kirahvi hiomakone seinille ja katoille. WST 1000 FV, Turbo-Jet setti Betoni-Kirahvi hiomakone seinille ja katoille WST 000 FV, Turbo-Jet setti Tilausnumero 355.747 Laikka Ø 25 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 8000 /min Ottoteho 00 Watt Antoteho 600 Watt Työkaluliitos 28

Lisätiedot

kampanja 549, 769, www.fagimex.fi Kampanja 2/2010 ts 315 GT, katkaisuohjaimella ts 315 GT, liukupöydällä Hinnat sisältävät alv:n

kampanja 549, 769, www.fagimex.fi Kampanja 2/2010 ts 315 GT, katkaisuohjaimella ts 315 GT, liukupöydällä Hinnat sisältävät alv:n Das ist Spitzen-Qualität RAKENNUSSAHA ts 315 GT 5277 0901 moottori 230 V, 2,2 kw 5277 0902 moottori 400 V, 3,0 kw 5277 0903 moottori 400 V, 4,2 kw Vakiovarusteena joko katkaisuohjain tai liukupöytä. Tukeva

Lisätiedot

186,- * Hinta alv 23% = 228,78 * Tilausn. 0102160400. 267,- * Hinta alv 23% = 328,41 * Tilausn. 0102540400

186,- * Hinta alv 23% = 228,78 * Tilausn. 0102160400. 267,- * Hinta alv 23% = 328,41 * Tilausn. 0102540400 KamPANJATARJOUKSET 1.7.-31.8.2012 XTRA 18 V 4.0 Ah Akkukulmahiomakone W 18 LTX 4.0 Ah 419 (515,37 sis. alv 23%) Tilausn. 602174610 33% Kesto yhdellä latauksella uutta! 10.8 v 3.0 ah Akkuporakone/ruuvinväännin

Lisätiedot

Epäkeskokiillotuskone XFE

Epäkeskokiillotuskone XFE Epäkeskokiillotuskone XFE 7-5 50 Tilausnumero 48.080 Epäkeskokiillotuskone + VR mikroprosessorielektroniikka: Kierrosluvun ylläpito,hidas käynnistys, nopeussäätö kytkimellä, käynnistyksen esto virtakatkon

Lisätiedot

Tasoharjat, nylon...120-121. Kone- ja kuppiharjat karalla...123-125. NOVOFLEX - hoonausharjat...132-133. FlexHone-hoonausharjat...

Tasoharjat, nylon...120-121. Kone- ja kuppiharjat karalla...123-125. NOVOFLEX - hoonausharjat...132-133. FlexHone-hoonausharjat... Sisällysluettelo 3. Harjat...117-136 Käsiharjat...118-119 Tasoharjat, nylon...120-121 Puh. (09) 838 6260 www.tkp-toolservice.fi Kaikki hinnat Alv 0% Koneharjat... 119, 122 Kone- ja kuppiharjat karalla...123-125

Lisätiedot

Tuotteen keskeiset ominaisuudet

Tuotteen keskeiset ominaisuudet Monitoimityökalu PMF 250 CES Monipuolinen yleisosaaja, joka mahdollistaa käyttötarvikkeiden salamannopean vaihdon Tuotteeseen Tuotteen keskeiset ominaisuudet - Joustavakäyttöinen työkalu Boschin innovatiivisten

Lisätiedot

Pakkauskoko: 10 Alekoodi: 432. Pakkauskoko: 25 Alekoodi: 424. Pakkauskoko: 30 Alekoodi: 424. Pakkauskoko: 5 Alekoodi: 424

Pakkauskoko: 10 Alekoodi: 432. Pakkauskoko: 25 Alekoodi: 424. Pakkauskoko: 30 Alekoodi: 424. Pakkauskoko: 5 Alekoodi: 424 Käsisahat... 2 C1141 - KÄSISAHA 22" 2-LEIKKUU... 2 G324H22R7 - KÄSISAHA RESPECT 22"... 2 G328H22R5 - KÄSISAHA CLASSIC 22"... 2 G229H2211 - KÄSISAHA RAPID 22" 550MM... 2 G321H22R7 - KÄSISAHA EXPRESSO 22"

Lisätiedot

Sisältö. L LL 1107 VEA 188 LLK 1503 VR 45 LP 1503 VR 41 LP 1503 VR Set 41 AID 14,4/3,0 ¼ UUTUUS 150 AD 18,0/3,0 R UUTUUS 113

Sisältö. L LL 1107 VEA 188 LLK 1503 VR 45 LP 1503 VR 41 LP 1503 VR Set 41 AID 14,4/3,0 ¼ UUTUUS 150 AD 18,0/3,0 R UUTUUS 113 Sähkötyökalut 2013/2014 Sisältö Tyyppi Sivu A AD 14,4/3,0 UUTUUS 150 AD 18,0/3,0 R UUTUUS 113 ADH 14,4/3,0 UUTUUS 150 AID 14,4/3,0 ½ UUTUUS 150 AID 14,4/3,0 ¼ UUTUUS 150 ADW 18,0-42 UUTUUS 112 ADW 18,0-42

Lisätiedot

Quality Coated Abrasives. Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan

Quality Coated Abrasives. Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan Quality Coated Abrasives Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan Quality Coated Abrasives Varmin tapa täydelliseen pinnanlaatuun Ammattimaisesti hiotut työkappaleet erottuvat hyvän pinnanlaatunsa johdosta,

Lisätiedot

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com www.manum-tools.com Puulla on Suomessa pitkät perinteet rakentamisen ja teollisuuden raaka-aineena. Puu on edelleen ainutlaatuinen luonnonmateriaali, joka sopii moniin käyttökohteisiin. isäksi puun työstäminen

Lisätiedot

Delta hiomakone portaattomalla nopeudensäädöllä ODE 100-2

Delta hiomakone portaattomalla nopeudensäädöllä ODE 100-2 Delta hiomakone portaattomalla nopeudensäädöllä ODE 00-2 Tilausnumero 429.856 Ottoteho 200 Watt Kierrosluku ilman kuormitusta 8000-3000 /min Epäkeskoliike 6000-26000 /min Isku 2,0 mm Hiomalautanen 00 x

Lisätiedot

Tarjoushinnat ovat voimassa 31.8.2013 saakka. Toimitusehto välimyyntivarauksin ja/tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tarjoushinnat ovat voimassa 31.8.2013 saakka. Toimitusehto välimyyntivarauksin ja/tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Turku, huhtikuu 2013 TMT Monitekniikka tarjouskirjepaketti 2013 Tässä kevään ja kesän tarjouksemme ammattilaisille: Pureva Hitachi Hero Wiha instablue Rollo MaxX Nupla katkaisu- ja hiomalaikat kulmahiomakoneet,

Lisätiedot

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN Saumauspistoolit, 2012/2013 Huippuluokan ladattavat työkalut ammattikäyttöön SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN UUSI 4,2 Ah 14,4 V / 4,2 Ah: ENNENNÄKEMÄTÖN AKKUKAPASITEETTI TUO TEHOA TOIMINTAAN TEHOA, KÄYTÄNNÖLLISYY

Lisätiedot

METALLI. Laatu ei synny hetkessä. 115 vuotta kokemusta on aivan ainutkertaista. FEIN BOP-porakoneet tehoa ja laatua ilman kompromisseja.

METALLI. Laatu ei synny hetkessä. 115 vuotta kokemusta on aivan ainutkertaista. FEIN BOP-porakoneet tehoa ja laatua ilman kompromisseja. METALLI Laatu ei synny hetkessä. 115 vuotta kokemusta on aivan ainutkertaista. FEIN BOP-porakoneet tehoa ja laatua ilman kompromisseja. Luottamus on ansaittava. Me olemme onnistuneet siinä jo vuodesta

Lisätiedot

Reikäsahat: aina oikea reikäsaha

Reikäsahat: aina oikea reikäsaha Reikäsahat Back 208 Reikäsahat Yleiskatsaus Bosch-tarvikkeet 11/12 Reikäsahat: aina oikea reikäsaha Progressor Power Change -adaptereineen Sivu 212 Sheet Metal Power Change -adaptereineen Sivu 217 Multi

Lisätiedot

Täydellinen tehovalikoima

Täydellinen tehovalikoima Ammattilaisen yhteistyökumppani Paineilmakäyttöiset tehdastyökalut Paineilmamoottorit Erikoisratkaisut b Hionta b Piikkaus b Jäysteenpoisto b Poraus b Katkaisu b Ruuvaus Täydellinen tehovalikoima Metallintyöstö

Lisätiedot

Helppokäyttöinen siirrettävä taloudellinen: teollista suurtaajuushiontaa FEINin työkaluilla.

Helppokäyttöinen siirrettävä taloudellinen: teollista suurtaajuushiontaa FEINin työkaluilla. METALLI FEINin erillinen suurtaajuusmuuttaja HFS 17-30 HFS 27-30 Helppokäyttöinen siirrettävä taloudellinen: teollista suurtaajuushiontaa FEINin työkaluilla. Suurempi hiontateho, pidempi käyttöikä, parempi

Lisätiedot

Tee kaikki työt vaivattomasti

Tee kaikki työt vaivattomasti Monia työkohteita Asuntounelman täyttymys Tee kaikki työt vaivattomasti Monitoimityökalut PMF 350 CES, PMF 250 CES ja PMF 220 CE. MagnetHold ja AutoClic mahdollistavat käyttötarvikkeiden helpon vaihdon.

Lisätiedot

Kopadi Oy, timanttihiomalaikat

Kopadi Oy, timanttihiomalaikat Timanttihiomalaikat Kopadi Oy, timanttihiomalaikat Kopadi Oy:n timanttihiomalaikat on suunniteltu betonin hiontaan sekä erilaisten pintamateriaalien poistamiseen kuten: tasoitteet, liimat, maalit, epoksi,

Lisätiedot

TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit

TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit GESIPA G-Speed GESIPA -uutuus, G-Speed -vetoniitti, tarjoaa nopeutta ja luotettavuutta liittessä metallia, muovia, komposiittimateriaaleja sekä

Lisätiedot

ESD-suojatut työkalut

ESD-suojatut työkalut ESD-suojatut työkalut ESD-TYÖKALUT Staattisen sähkön purkautuminen on suuri vaara elektroniikkakomponenteille. Jopa aivan pieni, käyttäjälle huomaamaton, purkautuminen voi tuhota elektronisten komponenttien

Lisätiedot

3. VÄLJENTIMET, KALVAIMET 181-209

3. VÄLJENTIMET, KALVAIMET 181-209 Sisällysluettelo 3. VÄLJENTIMET, KALVAIMET 181-209 Väljentimet...182-183 Puh. (09) 838 6260 www.tkp-toolservice.fi Kaikki hinnat Alv 0% Konekalvaimet...184-193 DIN 212 Lieriövarsi...184-187 DIN 208 Kartiovarsi...

Lisätiedot

Kirahvi seinä- ja kattohiomakone vaihdettavalla päällä GE 7 + MH-O

Kirahvi seinä- ja kattohiomakone vaihdettavalla päällä GE 7 + MH-O Kirahvi seinä- ja kattohiomakone vaihdettavalla päällä GE 7 + MH-O Tilausnumero 460.00 Kirahvi seinä- ja kattohiomakone vaihdettavalla päällä Ottoteho 70 Watt Antoteho 40 Watt Kierrosluku ilman kuormitusta

Lisätiedot

IMUHUUVAT SÄHKÖ- JA PAINEILMATYÖKALUILLE

IMUHUUVAT SÄHKÖ- JA PAINEILMATYÖKALUILLE R Improving your workspace IMUHUUVAT SÄHKÖ- JA PAINEILMATYÖKALUILLE Terveydelle haitallinen pöly tulisi poistaa suoraan sieltä, missä sitä syntyy. Konekohtaiset imuhuuvat auttavat poistamaan pölyn työkalulta,

Lisätiedot

HONDA PELAA VARMASTI.

HONDA PELAA VARMASTI. Lumilingot 2014-2015 HONDA PELAA VARMASTI. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Hondan ylistettyjä ominaisuuksia ovat leveä ja korkea

Lisätiedot

Timantinluja kumppanisi. Laaja valikoima KGS:n monipuolisia hiomatyökaluja

Timantinluja kumppanisi. Laaja valikoima KGS:n monipuolisia hiomatyökaluja Timantinluja kumppanisi Laaja valikoima KGS:n monipuolisia hiomatyökaluja KÄSIHIOMALAIKAT KGS Swiflex K1 tarralaikat Koko Ø * Harmaa 50 MB 100 Vihreä 60 MB 100 Musta 120 MB 100 Punainen 200 MB 100 Keltainen

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

RUUVIKESKUS. Mutterinkiertimet. Tuote n:o 709-S-1305. Tuote n:o 709-S-7825. Tuote n:o 709-S-1355. Tuote n:o 709-S-1356. Tuote n:o 709-S-1605SR

RUUVIKESKUS. Mutterinkiertimet. Tuote n:o 709-S-1305. Tuote n:o 709-S-7825. Tuote n:o 709-S-1355. Tuote n:o 709-S-1356. Tuote n:o 709-S-1605SR Mutterinkiertimet Tuote n:o 1305 Tuote n:o 7825 Tuote n:o 1356 Tuote n:o 1355 Tuote n:o 1605SR Tuote n:o 1610SR Tuotekoodi Vääntö momentti Suositeltava työskentelyalue Suurin pulttikoko Tyhjäkäynti kierrosluku

Lisätiedot

R 600 VV Tilausnumero Teknisiä ominaisuuksia Kierrosluku ilman kuormitusta

R 600 VV Tilausnumero Teknisiä ominaisuuksia Kierrosluku ilman kuormitusta 1300 wattinen kytkinsäädöllä varustettu sekoitin R 600 VV 282.359 Kierrosluku ilman kuormitusta Ottoteho Antoteho 150-500 /min 1300 Watt 850 Watt Työkaluliitos M 18 Kiinnityslaippa Ø Maksimi vispilä Ø

Lisätiedot

Würth Hiomatarvikkeet. Laatua Ammattikäyttöön

Würth Hiomatarvikkeet. Laatua Ammattikäyttöön Würth Hiomatarvikkeet Laatua Aattikäyttöön Katkaisu- ja hiomalaikat Yleiset työ- ja turvallisuusohjeet Laikkojen huolellinen ja oikea varastointi: kuivassa, +20 C lämpötilassa. Työskenneltäessä käytettävä

Lisätiedot

Parasta ammattilaisille

Parasta ammattilaisille Parasta ammattilaisille Tutustu uusiin SuperCutin ja MultiMasterin Longlife-teriin! Multimaster Aidolla Saksassa rankkaan käyttöön valmistetulla MultiMasterilla sujuvat parkettisahaukset, läpiviennit,

Lisätiedot

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. Lumilingot 2015-2016 Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. HONDA ON TALTUTTANUT TALVEA JO 35 VUOTTA. Hondan lumilinkoja on valmistettu jo 35 vuotta ja juhlan kunniaksi koko lumilinkomallistomme

Lisätiedot

VERRAN VOIMAA PIENI JA KEVYT 36V 18V

VERRAN VOIMAA PIENI JA KEVYT 36V 18V 230V VERRAN VOIMAA MULTI VOLT -akku ja MULTI VOLT 36V -kone yltävät yhdessä samaan suorituskykyyn kuin sähköjohdolliset koneet. Saat samassa paketissa akkukoneen vapauden, keveyden ja helppouden sekä sähkötyökalun

Lisätiedot

HIOMA-ARKIT EXPER VP-A VESIHIOMAPAPERI EXPER KP-A KUIVAHIOMAPAPERI / KELTAINEN. piikarbidi

HIOMA-ARKIT EXPER VP-A VESIHIOMAPAPERI EXPER KP-A KUIVAHIOMAPAPERI / KELTAINEN. piikarbidi HIOMA-ARKIT 1031 piikarbidi EXPER VP-A VESIHIOMAPAPERI maalin, lakan, kitin, lasin, kiven ja metallin märkähiontaan käsi- tai konehionta karkeudet 60 2000 arkin koko 230 x 280 mm hioma-aine piikarbidi

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1. Katkaisu-, napa- ja liuskalaikat karalaikat, pyörivät HM-viilat, hiomanauhat ja -rullat... 1-68

Sisällysluettelo. 1. Katkaisu-, napa- ja liuskalaikat karalaikat, pyörivät HM-viilat, hiomanauhat ja -rullat... 1-68 Sisällysluettelo 1. Katkaisu-, napa- ja liuskalaikat karalaikat, pyörivät HM-viilat, hiomanauhat ja -rullat... 1-68 Puh. (09) 838 6260 www.tkp-toolservice.fi Kaikki hinnat Alv 0% Katkaisu- ja napalaikat...

Lisätiedot

Kompaktisarja HD 5/15 C

Kompaktisarja HD 5/15 C Kompaktisarja HD 5/15 C Ammattilaisen tarpeisiin mitoitettu kevyesti liikkuva painepesuri sopii ominaisuuksiltaan säännölliseen, vaativaan käyttöön. Vakiovarusteet: Pesukahva Softgrip-pinnalla Korkeapaineletku

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0 Tuotekoodi: 4933443500 Kompakti iskuporakone, vain 198 mm pitkä tekee siitä ideaalin ahtaissa tiloissa työskentelyyn Joustava akkujärjestelmä: Työkalu käy kaikkien Milwaukee

Lisätiedot

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain 1 TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain DIMMINUTOR seuloo ja murskaa automaattisesti veden mukana liikkuvat kiintoaineet läpi avokanavan. Laitetta voidaan käyttää

Lisätiedot

1800 wattinen sekoituskone nopeudensäädöllä R 1800 VR

1800 wattinen sekoituskone nopeudensäädöllä R 1800 VR Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 800 wattinen sekoituskone nopeudensäädöllä R 800 VR Tilausnumero 254.474 Kierrosluku ilman kuormitusta 200-590 /min Ottoteho 800 Watt

Lisätiedot

Kovax tarjoaa markkinoiden. täydellisimmän ja ajanmukaisimman. tuotevalikoiman. Lisäksi Kovaxin tuotteet. ovat erittäin korkea- ja tasalaatuisia.

Kovax tarjoaa markkinoiden. täydellisimmän ja ajanmukaisimman. tuotevalikoiman. Lisäksi Kovaxin tuotteet. ovat erittäin korkea- ja tasalaatuisia. Luettelo 2009 Kovax Europe Kovax on innovatiivisten ja aikaa säästävien hiomatuotteiden valmistaja. Sen päämaja sijaitsee Tokiossa Japanissa ja Euroopan päämaja Enschedessä Hollannissa. Perustamisensa

Lisätiedot

1010 watin 2-nopeussekoitin nopeussäätö myös käyttökytkimessä

1010 watin 2-nopeussekoitin nopeussäätö myös käyttökytkimessä 1010 watin 2-nopeussekoitin nopeussäätö myös käyttökytkimessä MXE 1002 + WR2 120 Tilausnumero 433.209 1010 watin 2-nopeussekoitin nopeussäätö myös käyttökytkimessä + Vankka kaksinopeusvaihteisto: Ylimitoitettu

Lisätiedot

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea Padat ja kattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat 831 007 832 004 830 000 ruostumaton teräs 304 alumiini 5 ruostumaton teräs 430, min. 0,5 Profi Line - korkea

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

1200 watin 1-nopeussekoitin kolmen kierrosalueen käyttökytkimellä

1200 watin 1-nopeussekoitin kolmen kierrosalueen käyttökytkimellä 1200 watin 1-nopeussekoitin kolmen kierrosalueen käyttökytkimellä MXE 1200 + WR2 140 433.233 1200 watin 1-nopeussekoitin kolmen kierrosalueen käyttökytkimellä + Vankka yksinopeuksinen vaihdeyksikkö, optimoitu

Lisätiedot

Hiottaessa on huomioitava monia asioita, me olemme ajatelleet niitä kaikkia Epäkeskohiomakoneet ETS EC 125 ja ETS EC 150

Hiottaessa on huomioitava monia asioita, me olemme ajatelleet niitä kaikkia Epäkeskohiomakoneet ETS EC 125 ja ETS EC 150 Hiottaessa on huomioitava monia asioita, me olemme ajatelleet niitä kaikkia Epäkeskohiomakoneet ETS EC 125 ja ETS EC 150 Laatua kompaktikoossa Uudet epäkeskohiomakoneet ETS EC 125 ja ETS EC 150 Uudet ETS

Lisätiedot

PATENTOIDUT CE-MERKITYT KAICLEAN PESUHARJAT

PATENTOIDUT CE-MERKITYT KAICLEAN PESUHARJAT PATENTOIDUT CE-MERKITYT KAICLEAN Monipuolinen valikoima Uudelleen käytettäviä sekä kertakäyttöisiä Korkealaatuisista kestävistä materiaaleista valmistettuja Osassa varren materiaalina titaaniseos, joka

Lisätiedot