OPETTAJAN MM- KISAVIHKO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OPETTAJAN MM- KISAVIHKO"

Transkriptio

1 OPETTAJAN MM- KISAVIHKO 2013 TYTTÖJEN ALLE 18-VUOTIAIDEN JÄÄKIEKON MM-KISAT Vierumäki ja Heinola Sytytä tähti Light up a Star!

2 Sisällys TYTTÖJEN MM-KISAT... 2 OPETTAJAN MM-KISAVIHKO... 3 HEINOLAN KOULUJEN KISAPÄIVÄ KIELET... 5 KUVAAMATAITO... 6 LIIKUNTA... 7 MAANTIETO... 8 MUSIIKKI... 9 MM-KISOJEN OTTELUOHJELMA (9)

3 TYTTÖJEN MM-KISAT Tyttöjen alle 18-vuotiaiden jääkiekon MM-kisat järjestetään Suomessa, Vierumäellä ja Heinolassa Kisat ovat järjestyksessään kuudennet ja Suomi toimii järjestäjänä ensimmäistä kertaa. MM-kisaotteluita pelataan Suomen urheiluopistolla Vierumäellä ja Heinolan jäähallissa kisaviikon aikana yhteensä 22 peliä. Suomi pelaa kaikki alkusarjan ottelunsa Heinolassa. Heinolassa pelataan myös kisojen mitalisarjan ottelut aina MM-kisojen finaaliotteluun saakka. Lisää elämyksiä oheistapahtumien kautta! MM-kisojen aikana järjestetään mukaansa tempaavia oheistapahtumia mm. avajaismarssi ja Heinolan koulujen kisapäivä. Koululuokilla, joukkueilla tai muilla ryhmillä on myös mahdollisuus osallistua kannustuskisaan, jossa voi voittaa ryhmälle liput yhteen Suomen miesleijonien otteluista Helsinkiin kevään MM-kisoihin! Tyttöjen MM-kisat on iloista lasten ja nuorten jääkiekkoa. Nuoren lajin kahdeksan parasta maata kilpailee MM-mitaleista, eikä pelistä puutu yritteliäisyyttä tai onnistumisia. MM-kisojen finaaliviikonloppu tarjoaa vauhdikasta jääkiekkoa, jota voi lämpimästi suositella jääkiekon ystäville ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tervetuloa! Lisää MM-kisoista: 2 (9)

4 OPETTAJAN MM-KISAVIHKO Tämän paketin tarkoituksena on antaa opettajille ideoita, kuinka hyödyntää 2013 tyttöjen alle 18-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoja vuoden vaihteen opetuksessa. Opettajan MM-kisavihko sisältää ehdotuksia ja ohjeita eri oppiaineiden tunneille, eri-ikäisille ryhmille suunnattuna. MM-kisat kulttuurien ja ryhmien yhteistoimintaa Opettajan MM-kisavihko on väline paitsi markkinoimaan MMkisatapahtumaa, myös opettamaan koululaisille MMkisatapahtuman näkemistä ja kokemista urheilutapahtuman lisäksi myös mahdollisuutena oppia uusista kulttuureista ja maista. MM-kisavihko on yksi osa MM-kisojen kouluohjelmaa, johon kuuluu myös koulukiertue ja Heinolan koulujen kisapäivä.. Sytytä tähti! 2013 tyttöjen MM-kisojen tunnuslause on Sytytä tähti Light up a star! Tunnuslause kutsuu kaikki jäähallille kannustamaan pelaajia syttymään tähdiksi, mutta myös innostumaan urheilusta ja sytyttämään urheilusta. Kisavihkon ja kouluohjelman tehtävät antavat kaikille osallistujille mahdollisuuden syttyä tähdeksi ja kokea osallistumisen ja onnistumisen iloa! 3 (9)

5 HEINOLAN KOULUJEN KISAPÄIVÄ Heinolan koulujen kisapäivä on osa MM-kisojen kouluohjelmaa, joka sisältää myös opettajan MM-kisavihkon, koulukiertueena toteutettavan MM-kisainfon sekä vapaalippuja 2013 alle 18- vuotiaiden tyttöjen jääkiekon MM-kisojen otteluihin. Heinolan koulujen kisapäivä järjestetään Heinolan jäähallin viereisillä kentillä perjantaina Koulujen kisapäivä on leikkimielinen urheilutapahtuma, jossa osallistuvat luokat kilpailevat kolmella eri tehtäväpisteellä joukkuepeliä ja kannustusta vaativissa lajeissa. Tehtäväpisteitä ovat mm. norsupallo, viestijuoksu ja tarkkuusheitto, joista jokaisesta lasketaan pisteet rastilla annettujen ohjeiden mukaan. Pisteitä saa myös oman ryhmän kannustamisesta. Kannustushuutoja voi suunnitella mm. MM-kisavihkon musiikin tunnille suunnattujen ohjeiden mukaan. Kisapäivän tavoite on kannustaa lapsia liikunnan ja urheilun pariin luomalla lapsille iloinen, yhteinen liikuntaelämys kannustavassa ryhmässä. Kisapäivän aikataulu ja ryhmät vahvistuvat ennakkoilmoittautumisten jälkeen mennessä. Ilmoita luokkasi tapahtumaan: 4 (9)

6 KIELET Tehtävä Toivota MM-kisojen osallistujajoukkueet tervetulleiksi MM-kisoihin Vierumäelle ja Heinolaan! Alakoulu (äidinkieli) Kirjoita tervetuloviesti Suomen tyttöleijonille! Mitä tyttöleijonien olisi hyvä tietää järjestäjäkaupungista Heinolasta? Yläkoulu ja lukio (kieliopinnot) Kirjoita tervetuloviesti MM-kisoihin osallistuville maille. Mitä osallistujien on hyvä tietää järjestäjäkaupungista Heinolasta? Miten toivotat heille onnea MM-kisoihin? Miten toivotat heille hyvää uutta vuotta? mennessä Heinolan jäähallille toimitetut työt jaetaan kisoihin osallistuville joukkueille heidän saapuessaan Vierumäelle (9)

7 KUVAAMATAITO Tehtävä Sytytä tähti Light up a Star! on 2013 tyttöjen alle 18-vuotiaiden jääkiekon MM-kisojen tunnuslause. Miten tunnuslause näkyy jäähallilla ja kisajulisteissa? Alakoulu Millaiset tähdet voisivat koristaa jäähallin sisääntuloaulaa? Mille sinun tähtesi näyttää? Piirrä tähtikuvio A2 kokoiselle paperille Väritä tai koristele tähti osallistujamaiden väreillä Leikkaa tähtimuoto irti paperista mennessä Heinolan jäähallille toimitetut työt laitetaan esille jäähalliin MM-kisojen ajaksi Yläkoulu ja lukio Suunnittele kisoille mainosjuliste! Miten julisteessa näkyy kisojen tunnuslause ja osallistujamaat? Mitä muuta tieto hyvässä mainosjulisteessa on? mennessä Heinolan jäähallille toimitetut työt osallistuvat kilpailuun! Tee juliste A2 kokoiselle paperille Jos osallistut kilpailuun, kirjoita julisteen taakse nimi, koulu ja puhelinnumero, mistä sinut tavoittaa ajalla (9)

8 LIIKUNTA Tehtävä MM-kisoissa kilpaillaan maailmanmestaruusmitaleista. Kuka voittaa koulun mestaruuden? Alakoulu Heinolan koulujen kisapäivässä kilpaillaan kolmella tehtävärastilla. Lajeina ovat norsupallo, tarkkuusheitto ja joukkueviesti. Tunneilla voi valmistautua ryhmätehtävien suorittamiseen! Miten kilpaillaan joukkueena? Miten kaveria kannustetaan? Yläkoulu ja lukio Kuka voittaa MM-kisat? Lisää jännitystä liikuntatuntien peleihin jakamalla ryhmä kilpailevien maiden joukkueisiin. Eri tunneilla pidetyt lajit pisteytetään ja ryhmän maiden saamista pisteistä pidetään taulukkoa lukukauden loppuun. Missä lajeissa menestyy Kanada Ruotsi Saksa Suomi Tsekki Unkari USA Venäjä 7 (9)

9 MAANTIETO Mitkä maat kilpailevat 2013 tyttöjen alle 18-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoissa? Alakoulu Tunnista osallistujamaiden liput Valmis power point esitys sisältää osallistujamaiden liput. Tunnista lippu ja maa! Jatkotehtävät esim: Missä maanosassa maa sijaitsee? Mikä on maan pääkaupunki? Yläkoulu ja lukio Tunnista kuuluisat maamerkit Valmis power point esitys sisältää kuuluisia kohteita osallistujamaiden kaupungeista. Tunnista kohde ja nimeä maa, missä se sijaitsee. 8 (9)

10 MUSIIKKI Tehtävä Millaista musiikkia ja millaisia kannustushuutoja kuuluu MMkisoihin? Alakoulu Suunnittele ja toteuta MM-kisojen kannustushuuto! Kannustushuuto on positiivinen ja napakka Huuto voi olla suunnattu Suomen joukkueelle tai oman luokan kannustushuuto koulujen kisapäivään Yläkoulu ja lukio Mistä ottelutapahtuman musiikki koostuu? Tunnista maan kansallislaulut; etsi teosten säveltä ja sanoittaja Etsi urheilutapahtuman tilanteisiin sopivaa musiikkia Etsi kansainvälisen kisatapahtuman musiikkia Etsi sopiva maalilaulu kisojen osallistujamaille (esim. kuka on Unkarin suosituin artisti?) Jos luokka koostaa ja tallentaa ottelutapahtuman musiikkinauhan ja toimittaa sen Heinolan jäähallille mennessä, kappaleita voidaan esittää MM-kisojen tapahtumissa. 9 (9)

11 MM-KISOJEN OTTELUOHJELMA Muista ilmoittautua tyttöleijonien kannustuskisaan! Jokaisessa Suomen ottelussa palkitaan paras kannustaja. Lisäksi kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan liput yhteen Suomen otteluista kevään miesten MM-kisoissa! Katso ohjeet ja ilmoittaudu: 10 (9)

12 11 (9)

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013

Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013 Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013 Järjestelyt Kesäkisoihin ilmoittaudutaan paikan päällä riittävän hyvissä ajoin ennen kutakin lajia. Kisoja järjestävä siirtolapuutarha järjestää

Lisätiedot

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin wwwsivuilta kohdasta Vuoden koira.

Palauta vuoden agilitykoira ja vuoden näyttelykoira tulokset lomakkeella, joka löytyy VASin wwwsivuilta kohdasta Vuoden koira. Vuoden koira 2014-kilpailu Vuoden koira valintaan voit osallistua toimittamalla ohjeiden mukaan vuoden aikana virallisista kokeista tai näyttelyistä saavutetut tulokset (+kopion kilpailukirjasta) alla

Lisätiedot

Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut 1998 Wikipedia

Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut 1998 Wikipedia Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut 1998 Wikipedia Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut 1998 olivat historian kolmannet maailmanmestaruuskilpailut ja toiset miesten MM kisat. Ne järjeste4in Tšekissä

Lisätiedot

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013 AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA Lajivalikoimassa: 25.-26.5.2013 jalkapallo, petanque, shakki, tennis, maastojuoksu, yleisurheilu, golf ja köydenvetoa Oheistapahtumia: Meriristeily, Iltatapahtuma

Lisätiedot

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010 Tutkimusaineisto koottu puhelinhaastatteluina helmikuun 2009 ja tammikuun 2010 aikana Kohteena 3 18-vuotiaat (vanhemmat vastanneet 3 11-vuotiaiden puolesta ja 12 18- vuotiaat vastanneet itse kysymyksiin)

Lisätiedot

Kannusta Mua -kampanjan postausvinkkejä turnausjärjestäjälle

Kannusta Mua -kampanjan postausvinkkejä turnausjärjestäjälle Kannusta Mua -kampanjan postausvinkkejä turnausjärjestäjälle Voit kopioida osan vaikka suoraan ja lisätä perään turnauksen tai seurasi käyttämiä hashtageja (tässä #Xturnaus #Xseura #Xjoukkue). Käytä aina

Lisätiedot

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle A. Naumanen Tytöt U15-sarjassa Esitys SAJL Nuorisokokoukselle 25.10.2014 Tytöt U15 Nuorten kilpailujärjestelmä 2014-2016 hyväksyttiin syysliittokokouksessa 2013. Kilpailujärjestelmässä:! Pelattavaksi ehdotettavat

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla Otteluohjelma

STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla  Otteluohjelma STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS 21.11.2015 Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla www.vierumaki.fi/ Otteluohjelma Alla mukaan ilmoittautuneet joukkueet: A1 Riikku Rakenteet Oy Alavus Riikku A2

Lisätiedot

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 LAHVU 1968-2014 SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 Henkilökunnan A- ja B-sarjat HELSINGIN ENERGIA CUP Vierumäki 24.-25.1.2014 Sotilasurheilupoolissa mukana: TERVETULOA LAHDEN VARUSKUNNAN

Lisätiedot

Tervetuloa Vapaaehtoiseksi Nuorten MM-kisoihin / Salpausselän kisoihin 2019!

Tervetuloa Vapaaehtoiseksi Nuorten MM-kisoihin / Salpausselän kisoihin 2019! Tervetuloa Vapaaehtoiseksi Nuorten MM-kisoihin / Salpausselän kisoihin 2019! #2019 Vapaaehtoinen on -HYMYILEVÄ - INNOSTUNUT -ASIAKASPALVELIJA -AINUTLAATUINEN Kisojen vapaaehtoisina toimii valiojoukko kokeneita

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 2/2014

Jalkapallojaoston tiedote 2/2014 Jalkapallojaoston tiedote 2/2014 1 SISÄLTÖ 1) Uudet seura-asut 3 2) Yhteistyösopimus Aito Säästöpankin kanssa 3 3) Perjantaipalaverit 4 4) Varainhankintaa 5 5) Ajankohtaiset pelaaja- ja joukkueasiat 5

Lisätiedot

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN Ohessa osa-alueittain alueittain taulukot, joihin on jo täytetty riittävän tason kuvaus kaikista osa-alueista. Taulukon perässä ovat kysymykset,

Lisätiedot

Neljä parasta joukkuetta palkitaan rahapalkinnoin. Varat on tarkoitettu käytettäväksi esim. leirikoulua varten.

Neljä parasta joukkuetta palkitaan rahapalkinnoin. Varat on tarkoitettu käytettäväksi esim. leirikoulua varten. YLÄASTE KEILAA Uudistunut keilailukilpailu yläasteelle! Muodostakaa oma joukkueenne ja osallistukaa! Pääpalkinto 1350 euron stipendi. PALKINNOT: 1. 1350 2. 680 3. 500 4. 340 5.-10. Tavarapalkintoja Neljä

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan!

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan! Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan! Palmuliiga starttaa helmi-maaliskuun vaihteessa, ja pelit etenevät oheisen otteluohjelman mukaan! Joukkueet on jaettu alkukilpailussa kahteen kuuden joukkueen lohkoon.

Lisätiedot

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22.

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. 16. JEKKU -TURNAUS la 17.1.2015 Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. Turnauspäivä on lauantai 17.1.2015. Ottelut pelataan klo 09.00 19:00 välisenä

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

Tervetuloa Viikingit 06 joukkueen turnaukseen Vuosaareen !

Tervetuloa Viikingit 06 joukkueen turnaukseen Vuosaareen ! Tervetuloa Viikingit 06 joukkueen turnaukseen Vuosaareen 6.12.2016! Osallistuvat joukkueet: Viikingit Canadiens Viikingit Maple Leafs Blues EPS Blues Juniors LV Blues 07 EVU Hunters HJK GranIFK PaiHa Turnaussäännöt

Lisätiedot

LIVE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream

LIVE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream LIVE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream Suomi Valko-Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport mmjaakiekko artikkeli live pikkuleijonat 6881392

Lisätiedot

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 1 Johdanto Tämä Pieksämäki Curling Ry:n strategia 2015-2020 ohjaa seuran toimintaa ja antaa suuntaviivat kehitykselle. Käytännössä strategia ohjaa vuosien

Lisätiedot

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan!

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Kortteliliiga 2018 Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Viime kesänä aloitettu Kortteliliiga sai kaikilta siihen osallistuneilta erittäin myönteisen palautteen. Ensi kesänä kesänä

Lisätiedot

Suosituimmat liikuntalajit Suomessa vuosina 2009 2010 3 18-vuotiaiden harrastajien lukumäärät

Suosituimmat liikuntalajit Suomessa vuosina 2009 2010 3 18-vuotiaiden harrastajien lukumäärät Suosituimmat liikuntalajit Suomessa vuosina 9 1 3 18-vuotiaiden harrastajien lukumäärät Jalkapallo Pyöräily Uinti Juoksulenkkeily Hiihto 217 18 166 149 147 Muutoksia eri lajien harrastajien lukumäärissä

Lisätiedot

LAPSIVAIKUTUSTEN ARVIONTI HUITTISTEN KOULUVERKKOSELVITYKSESSÄ

LAPSIVAIKUTUSTEN ARVIONTI HUITTISTEN KOULUVERKKOSELVITYKSESSÄ LAPSIVAIKUTUSTEN ARVIONTI HUITTISTEN KOULUVERKKOSELVITYKSESSÄ KYSYMYKSET KOULULAISILLE 1. Millaisissa ympäristöissä on helppo ja kiva oppia? (Koulu, luokka, piha, lähiympäristö, retket) 2. Millaisissa

Lisätiedot

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI THE FINAL SERIES REPORT OF SITTING VOLLEYBALL 11 / 2009-10

Lisätiedot

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22.

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. 14. JEKKU -TURNAUS la 12.1.2013 Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. Turnauspäivä on lauantai 12.1.2013. Ottelut pelataan klo 09.00 19:00 välisenä

Lisätiedot

EPS G Joukkueen Infotilaisuus Espoonlahti

EPS G Joukkueen Infotilaisuus Espoonlahti EPS G 2012 Joukkueen Infotilaisuus 31.1.2019 Espoonlahti Infotilaisuuden asialista 1. Kokouksen avaus 2. Seuran ja seurayhteisön esittely 3. Joukkuetoiminnan esittely 4. 2012 Joukkueen toiminnan esittely

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - f-pojat - E-pojat - dp j ft - D tytöt - naiset - D-tytöt - ft-04 - D-Pojat - E-Pojat - F-t04 -

Lisätiedot

MARKKINOINTITUTKIMUS NST- LAPPEENRANTA NAISET

MARKKINOINTITUTKIMUS NST- LAPPEENRANTA NAISET MARKKINOINTITUTKIMUS NST- LAPPEENRANTA NAISET 1 YHTEENVETO Markkinointitutkimukseen vastasi 169 henkilöä, joista 40 % oli miehiä ja 60 % naisia. Ikäjakauma jakautui aika tasaisesti, eniten oli 16-25-vuotiaita

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla. P02 SYYSTURNAUSINFO 2015 Tervetuloa FC Halikko P02/P03-joukkueiden järjestämään jalkapalloturnaukseen Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153). Karttalinkki Turnaustoimisto Pysäköinti Turnaustoimisto

Lisätiedot

NOCA. Nordic Cadet Meeting Pohjoismaiset merikadettipäivät

NOCA. Nordic Cadet Meeting Pohjoismaiset merikadettipäivät NOCA Nordic Cadet Meeting Pohjoismaiset merikadettipäivät 1 Avajaisparaati Torstai 7.8. klo 13.00 13.45, Kantasatama Avajaisparaati on sotilasparaati, jossa on mahdollista nähdä kaikki joukkueet koossa

Lisätiedot

RUSSIMESTARUUS-CUP 2013

RUSSIMESTARUUS-CUP 2013 KILPAILUKUTSU RUSSIMESTARUUS-CUP 2013 Russimestaruus, Minirussimestaruus ja Superminirussimestaruus ratkaistaan vuonna 2013 neljässä osakilpailussa. Kilpailut ovat avoinna kaikille, mutta russponit ja

Lisätiedot

ONLINE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

ONLINE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 ONLINE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Huuhkajat maaotteluliput Suomi Valko Venäjä 9 6 2018 palloliitto fi Koe futiksen maaottelu Tampereella Ratinan Stadionilla Matsiliput saat täältä

Lisätiedot

ONLINE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

ONLINE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 ONLINE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Huuhkajat maaotteluliput Suomi Valko Venäjä 9 6 2018 palloliitto fi Koe futiksen maaottelu Tampereella Ratinan Stadionilla Matsiliput saat täältä

Lisätiedot

Riihimäen Palloseura Toimintamalli

Riihimäen Palloseura Toimintamalli Riihimäen Palloseura Toimintamalli Markus Koivuniemi Nuorisopäällikkö 12.9.2013 Sisältö Riihimäen Palloseuran toimintamalli ja ohjeistus Joukkueenjohtajille Valmentajille Rahastonhoitajille Huoltajille

Lisätiedot

Kannusta Mua -kampanjan postausvinkkejä seuralle

Kannusta Mua -kampanjan postausvinkkejä seuralle Kannusta Mua -kampanjan postausvinkkejä seuralle Voit kopioida näitä vaikka suoraan ja lisätä perään seurasi käyttämiä hashtageja (tässä #Xseura #Xjoukkue). Käytä aina #kannustamua sekä instagramissa @kannustamua.

Lisätiedot

Painonnoston virallinen karsintasysteemi XXXI Olympialaiset Rio de Janeiro 2016

Painonnoston virallinen karsintasysteemi XXXI Olympialaiset Rio de Janeiro 2016 Painonnoston virallinen karsintasysteemi XXXI Olympialaiset Rio de Janeiro 2016 Käännös: K. Lundahl, SPNL valmennus- ja koulutuspäällikkö Mikäli käännöksessä ja alkuperäistekstissä on eroja, tulkinnassa

Lisätiedot

Lintulammen koulun valinnaiset aineet

Lintulammen koulun valinnaiset aineet Lintulammen koulun valinnaiset aineet 24.3.2016 Piirros Mika Kolehmainen Yleistä Jokaisen oppilaan opintoihin tulee perusopetuksen aikana sisältyä vähintään 9 vuosiviikkotuntia (vvt) valinnaisten aineiden

Lisätiedot

Valko-Venäjä elää live Stream online 09/06/2018

Valko-Venäjä elää live Stream online 09/06/2018 [[Gratis-Tv]]@@Suomi Valko-Venäjä elää live Stream online 09/06/2018 Huuhkajat maaotteluliput Suomi Valko Venäjä 9 6 2018 palloliitto fi Koe futiksen maaottelu Tampereella Ratinan Stadionilla Matsiliput

Lisätiedot

Gymnaestrada 12.-18.7.2015 Helsinki KOULUMAJOITUS VAPAAEHTOINEN

Gymnaestrada 12.-18.7.2015 Helsinki KOULUMAJOITUS VAPAAEHTOINEN Gymnaestrada 12.-18.7.2015 Helsinki KOULUMAJOITUS VAPAAEHTOINEN Gymnaestrada Maailmanlaajuinen voimistelufestivaali Järjestetään 4 vuoden välein Ensimmäistä kertaa Suomessa 12.-18.7.2015 Helsinki Kansainväliseltä

Lisätiedot

KUNNIOITA PELIÄ ARVOSTA KAIKKIA SEN TOIMIJOITA - 7.10.2013 Suomen Jääkiekkoliitto 1

KUNNIOITA PELIÄ ARVOSTA KAIKKIA SEN TOIMIJOITA - 7.10.2013 Suomen Jääkiekkoliitto 1 KUNNIOITA PELIÄ ARVOSTA KAIKKIA SEN TOIMIJOITA - 7.10.2013 Suomen Jääkiekkoliitto 1 KUNNIOITA PELIÄ MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA 7.10.2013 Suomen Jääkiekkoliitto 2 Kunnioitamme toisiamme kaikki voittavat

Lisätiedot

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan.

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan. 1(5) JÄÄKIEKKO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton jääkiekkomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton harraste- ja seniorisääntöjä ( www.finhockey.fi ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä

Lisätiedot

VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT

VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT Välitämme ja vastaamme lapsesta, asetamme rajat Ohjaamme lapsiamme omatoimisuuteen Pyrimme kasvattamaan lapsiamme terveisiin elämäntapoihin huom! Esimerkin voima :) Tarjoamme

Lisätiedot

Tapahtumien ja mainonnan maailmaan!

Tapahtumien ja mainonnan maailmaan! Tervetuloa Tapahtumien ja mainonnan maailmaan! Mainos Sario on Pohjois-Savossa toimiva yritys joka tarjoaa monipuolisia palveluja niin yksityisille, yhdistyksille kuin yrityksillekin. Mainos Sariolta erilaisia

Lisätiedot

KASAKKAMÄEN KOULUN YHDENVERTAISUUS- JA TASA-ARVOSUUNNITELMA. Vuosille

KASAKKAMÄEN KOULUN YHDENVERTAISUUS- JA TASA-ARVOSUUNNITELMA. Vuosille KASAKKAMÄEN KOULUN YHDENVERTAISUUS- JA TASA-ARVOSUUNNITELMA Vuosille 2017-18 1 KASAKKAMÄEN KOULUN YHDENVERTAISUUS- JA TASA-ARVOSUUNNITELMA Sisällysluettelo 1. Johdanto 2. Tasa-arvolaki koulussa 3. Yhdenvertaisuuden

Lisätiedot

TERVETULOA VANHEMPAINILTAAN

TERVETULOA VANHEMPAINILTAAN TERVETULOA VANHEMPAINILTAAN Illan ohjelma: Valinnaisuus Pikkolassa Luokanvalvojan tapaaminen Luokanvalvojat: 7A Antti Korpinen 7B Leena Mäyry-Ylinen 7C Milla Ojala 7D Mari Johansson 7E Tommi Roininen 7F

Lisätiedot

OPS-2016 kevät Juvan perusopetus

OPS-2016 kevät Juvan perusopetus PS-2016 kevät Juvan perusopetus Pedagogiset iltapäivät johtajat ja ops-koordinaattorit ma 25.1. klo 14.00-15.30 kokoushuone 301 Paikalla: Anne Haakana, Anni Koivunen, Aappo Laitinen, Hannele Penttinen,

Lisätiedot

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan!

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Kortteliliiga 2018 Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Viime kesänä aloitettu Kortteliliiga sai kaikilta siihen osallistuneilta erittäin myönteisen palautteen. Ensi kesänä on

Lisätiedot

2005-2006. Keilahallit ovat nykyisin täynnä uusia asiakkaita, mutta heidän sitouttamisensa aktiivisiksi keilaajiksi on vaikeata.

2005-2006. Keilahallit ovat nykyisin täynnä uusia asiakkaita, mutta heidän sitouttamisensa aktiivisiksi keilaajiksi on vaikeata. 2005-2006 Keilahallit ovat nykyisin täynnä uusia asiakkaita, mutta heidän sitouttamisensa aktiivisiksi keilaajiksi on vaikeata. Kummikeilailun korvaava Frendi - Kisa alkaa. Mukaan on otettu tulokkaiden

Lisätiedot

PAIKALLISTA NÄKYVYYTTÄ 2010

PAIKALLISTA NÄKYVYYTTÄ 2010 PAIKALLISTA NÄKYVYYTTÄ 2010 uutiskuvat kotiotteluista paikallislehdessä näkyvyys kentällä myös pelien ulkopuolella näkyvyys peliasuissa näkyvyys netissä näkyvyys mainoksissa koko Lohjan alueella Kaikki

Lisätiedot

Nuorten maajoukkuetoiminta. www.basket.fi

Nuorten maajoukkuetoiminta. www.basket.fi Nuorten maajoukkuetoiminta Tavoitteet Nuorten maajoukkueiden tavoitteena on: Tuottaa mahdollisimman monta pelaajaa aikuismaajoukkueisiin vähintään yksi/ikäluokka viisi kansainvälisen tason huippua/vuosikymmen

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

ALUEIDEN SEURASEMINAARIT 2015

ALUEIDEN SEURASEMINAARIT 2015 ALUEIDEN SEURASEMINAARIT 2015 23.8.2015 Lounais-Suomi, Laitila 30.8.2015 Etelä-Suomi, Järvenpää 5.9.2015 Häme-Pohjanmaa, Tampere 12.9.2014 Itä-Suomi, Suonenjoki Aiheina mm. MM-kisat Kalenteri 2015-2016

Lisätiedot

OPS 2016 Alakoulun valinnaiset aineet

OPS 2016 Alakoulun valinnaiset aineet OPS 2016 Alakoulun valinnaiset aineet Kiviniemen ja Takkurannan koulujen valinnaisaineet sekä ohjeet valinnan suorittamiseen Wilmassa lukuvuotta 2016-2017 varten Piirros Mika Kolehmainen Valinnaisuus perusopetuksessa

Lisätiedot

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi.

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi. Tampereen Seudun Koirakerho ry VUODEN KOIRA -KILPAILUSÄÄNNÖT kaudelle 1.1.2015 31.12.2015 Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi

Lisätiedot

Tervetuloa Varkauteen !

Tervetuloa Varkauteen ! Tervetuloa Varkauteen 7.-8.5.16! La 1-2 lk, su 3-lk Kiitos ilmoittautumisesta ja lämpimästi tervetuloa Varkauteen kilpailemaan! Kisat pidetään Koulutuskenttä 1:llä (kivituhka). Tuomariksi saapuu Anne Savioja.

Lisätiedot

NUORTEN TULEVAISUUS- RAPORTTI

NUORTEN TULEVAISUUS- RAPORTTI NUORTEN 2017 TULEVAISUUS- RAPORTTI 19.5.2017 2017 NUORTEN TULEVAISUUS- RAPORTTI Arat tytöt, laiskat pojat? Havaintoja tuoreista tutkimustuloksista TUKEEKO KOULU tulevaisuuden suunnitelmissa? KETÄ KUUNNELLAAN

Lisätiedot

Kuopio yht. 871 (Asteikko 1-5) 1. v. yht / 373 2. v: yht / 300 3. v.: yht. / 198 Yht. 871 Kysymys ka. 4,1 3,9 2,8 1,1 1,3 1,1 3,9 4,1 4,5 4,5 4,1

Kuopio yht. 871 (Asteikko 1-5) 1. v. yht / 373 2. v: yht / 300 3. v.: yht. / 198 Yht. 871 Kysymys ka. 4,1 3,9 2,8 1,1 1,3 1,1 3,9 4,1 4,5 4,5 4,1 Kuopio yht. 871 (Asteikko 1-5) 1. v. yht / 373 2. v: yht / 300 3. v.: yht. / 198 Yht. 871 Kysymys ka ka ka ka. 1 Opiskeluryhmissäni on ollut hyvä yhteishenki. 4,2 4,2 3,9 4,1 2 Opiskeluryhmissäni vallitsee

Lisätiedot

Tähän alle/taakse voi listata huomioita aiheesta Leikki ja vapaa aika.

Tähän alle/taakse voi listata huomioita aiheesta Leikki ja vapaa aika. Leikki ja vapaa-aika Lähes aina 1. Yhteisössäni minulla on paikkoja leikkiin, peleihin ja urheiluun. 2. Löydän helposti yhteisöstäni kavereita, joiden kanssa voin leikkiä. 3. Minulla on riittävästi aikaa

Lisätiedot

SUOMEN KOULUJÄRJESTELMÄ

SUOMEN KOULUJÄRJESTELMÄ SUOMEN KOULUJÄRJESTELMÄ VALINNAISAINEIDEN VALINTA JA TUNTIJAKO VALINTA Valintojen tulisi pohjautua oppilaan kiinnostuksiin ja taitoihin. Valintoja tehdessä kannattaa ottaa huomioon ainakin seuraavat seikat:

Lisätiedot

Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00

Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00 Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00 Iso tapahtuma! 850 joukkuetta, 6538 passia 300 pelikenttää, n. 5000 peliä 100 000

Lisätiedot

Tervetuloa 7. luokkien VALINNAISAINEILTAAN

Tervetuloa 7. luokkien VALINNAISAINEILTAAN Tervetuloa 7. luokkien VALINNAISAINEILTAAN Illan ohjelma Ekonomian valinnaisaineryhmän kahvila Tervetulosanat Opinto-ohjaajien esitys VALINNAISAINEIDEN ESITTELY KOULUN LUOKKATILOISSA PERUSKOULUN OPPIAINEET

Lisätiedot

Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin

Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin 2-3.9.2017 Kilpailupaikka on kivituhkapohjainen aidattu kenttä. Virallinen osoite on Oikotie 42, 92160 Saloinen. Navigaattoriin kannattaa laittaa osoitteeksi

Lisätiedot

+++ foi.tv-!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

+++ foi.tv-!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 +++ foi.tv-!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 iekkomaajoukkue kohtaa torstaina MM kisojen puolivälierässä Valko Venäjän Leijonille tyly tappio jatkoajalla näin ottelu Valko Venäjää vastaan

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

+++live -!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

+++live -!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 +++live -!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport

Lisätiedot

LIVE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream

LIVE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream LIVE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport mmjaakiekko artikkeli live pikkuleijonat 6881392

Lisätiedot

elää-tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream Live::> https://t.co/hq7t09tuom

elää-tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream Live::> https://t.co/hq7t09tuom elää-tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport mmjaakiekko artikkeli

Lisätiedot

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 elää @tv//-!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport

Lisätiedot

StreaM-FrEe!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

StreaM-FrEe!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 StreaM-FrEe!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport

Lisätiedot

2018-FreE!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

2018-FreE!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 2018-FreE!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport

Lisätiedot

FreE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream

FreE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream FreE-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport mmjaakiekko artikkeli live pikkuleijonat 6881392

Lisätiedot

+++StreaMinG-!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

+++StreaMinG-!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 +++StreaMinG-!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport

Lisätiedot

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla kuitenkin voi pelata

Lisätiedot

EsPn-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream. Live::> https://t.co/hq7t09tuom

EsPn-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream. Live::> https://t.co/hq7t09tuom EsPn-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport mmjaakiekko artikkeli

Lisätiedot

FoX-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

FoX-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 FoX-Tv!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport mmjaakiekko

Lisätiedot

Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus

Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Lapsivaikutusten arviointi kunta- ja palvelumuutoksissa hanke Sirpaleena Toikka 2.4.2008 Aihealueiden toteutus huhtikuussa 2008 Nuorimmat lapset (3-7 vuotiaat) piirtävät/

Lisätiedot

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA Tervetuloa FC Halikko T04 -joukkueen järjestämään jalkapalloturnaukseen 16.8.2014 Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153).

Lisätiedot

Yhteistyö Tulostettu: Yhteistyö. Kopio: Ovaska, Jarno 1/5

Yhteistyö Tulostettu: Yhteistyö. Kopio: Ovaska, Jarno 1/5 Kopio: Ovaska, Jarno 1/5 Sisällysluettelo Orimattilan Seurakunta seurakunnan kanssa Koululaisliikuntakilpailut koululaisliikuntakilpailut Koululiikunta / yhteystiedot Muita yhteistyötahoja muita yhteistyötahoja

Lisätiedot

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 live@tv//-!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport

Lisätiedot

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 OnlinE@tv//-!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport

Lisätiedot

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 TeN@tv//-!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport

Lisätiedot

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 free@tv//-!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport

Lisätiedot

lehtipajaan! Opettajan aineisto

lehtipajaan! Opettajan aineisto Tervetuloa lehtipajaan! Opettajan aineisto Opettajalle Ennen kuin ryhdyt lehtipajaan lue myös oppilaan aineisto Lehtipaja on tarkoitettu tt 3.-6.-luokkalaisille l ill Voit käyttää aineistoa myös 1.-2.-luokkalaisille,

Lisätiedot

Live::> https://t.co/hq7t09tuom

Live::> https://t.co/hq7t09tuom [[live-tv]]@@suomi Valko-Venäjä elää live Stream online 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi

Lisätiedot

WatcH-Now!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

WatcH-Now!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 WatcH-Now!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport

Lisätiedot

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 EsPn@tv//-!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport

Lisätiedot

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 sports@tv//-!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport

Lisätiedot

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018

Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Mra@tv//-!! Suomi Valko-Venäjä elää live Stream 09/06/2018 Live::> https://t.co/hq7t09tuom Suomi Valko - Venäjä elää live LIVE Pikkuleijonat MM välieriin upealla voitolla kallis hinta Mtv mtv fi sport

Lisätiedot

LÖYTÖRETKI 2015. Sudenpentu- ja seikkailijakilpailu 25.04.2015 Keravalla

LÖYTÖRETKI 2015. Sudenpentu- ja seikkailijakilpailu 25.04.2015 Keravalla LÖYTÖRETKI 2015 Sudenpentu- ja seikkailijakilpailu 25.04.2015 Keravalla 2 KILPAILUKUTSU Löytöretkeilijä Elokivi on kokenut maailmanympärysmatkailija, eikä hän ole ensimmäistä kertaa lentokoneessa tai luolassa.

Lisätiedot

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0 SINETTISEURAKRITEERIT versio 3.0 Sinettikriteerien uudistaminen Työstetty työryhmällä: Henna Sivenius (hiihto), Maiju Kokkonen (taitoluistelu), Turkka Tervomaa (jääkiekko), Henri Alho (jalkapallo), Tiiu

Lisätiedot

Vastustaja vai kilpakumppani? Ringeten Reilu Peli periaatteet Suomen Ringetteliiton syyskokous

Vastustaja vai kilpakumppani? Ringeten Reilu Peli periaatteet Suomen Ringetteliiton syyskokous Ringeten Reilu Peli periaatteet 12.11.2011 Suomen Ringetteliiton syyskokous Ringette on suurenmoinen peli. Se tarjoaa parhaimmillaan mukana oleville ympäristön, jossa opitaan voittamaan ja häviämään sekä

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

XIV ILMAVOIMIEN PETEN PYTTY GOLFKILPAILUT 7-8.8.2015 (VIERUMÄKI)

XIV ILMAVOIMIEN PETEN PYTTY GOLFKILPAILUT 7-8.8.2015 (VIERUMÄKI) Satakunnan Lennosto Ohjeistus 1 (5) Ilmavoimien Golf pelaajat XIV ILMAVOIMIEN PETEN PYTTY GOLFKILPAILUT 7-8.8.2015 (VIERUMÄKI) 1 YLEISTÄ Satakunnan Lennoston urheiluseura Saturnus järjestää PETEN PYTTY

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 Sivu 17

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 Sivu 17 l KOKOUSAIKA 23.3.2015 klo 17.30 18.25 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Metsämäki Herkko Saastamoinen Linda Koivuniemi

Lisätiedot

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla:

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla: XXX MESTO TURNAUS Tampereella 26. 27.4.2014 Sarjat. Miehet (sarjataso 3-AM) Naiset A (sarjataso 2-3) Naiset B (sarjataso AM harraste) Yleisohjeet: Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla

Lisätiedot

Mitkä asiat ovat sinulle vaikeita? Miten niitä voisi helpottaa? Kenet haluaisit tavata? Miten normaalista koulupäivästä tulisi paras koulupäivä ikinä?

Mitkä asiat ovat sinulle vaikeita? Miten niitä voisi helpottaa? Kenet haluaisit tavata? Miten normaalista koulupäivästä tulisi paras koulupäivä ikinä? Mitkä ammatit sinua kiinnostavat? Mitkä asiat ilahduttavat sinua? Mitkä asiat ovat sinulle vaikeita? Miten niitä voisi helpottaa? Kenet haluaisit tavata? Miten normaalista koulupäivästä tulisi paras koulupäivä

Lisätiedot

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö turnaukseen ja tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä.

1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä. LIIKUNTASIHTEERIN TOIMINTAKERTOMUS 1.8.2016-31.7.2017 1. VASTAANOTOT Liikuntasihteeri on kuluneella kaudella ollut tavoitettavissa päivittäin Putaan koululla sekä puhelimen- ja sähköpostin päässä. 2. KAUPUGIN

Lisätiedot