Weleda AB. 3610, S-posti: Puh:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Weleda AB. 3610, S-posti: info@weleda.fi www.weleda.fi, www.facebook.com/weledasuomi. www.weleda.se, Puh: 09 4780 www.facebook."

Transkriptio

1 I samklang med människa och natur Sedan 1921 Weleda AB Tel: Kruunuvuorenkatu , Fax: , Helsinki Puh: , S-posti: Sopusoinnussa ihminen ja luonto Vuodesta 1921 Trosa Tryckeri är certifierat enligt ISO 9001 och ISO samt är ett svanenmärkt tryckeri. lic. nr

2 I samklang med människa och natur Sedan 1921 Tuoteluettelo Aitoa luonnonkosmetiikkaa Sopusoinnussa ihminen ja luonto Vuodesta 1921

3

4 Weleda Aitoa luonnonkosmetiikkaa vuodesta 1921 Weledan perustivat Sveitsissä vuonna 1921 tohtori Ita Wegman ja filosofi Rudolf Steiner. Siitä alkaen yritys on valmistanut luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita ja antroposofisia lääkkeitä. Tuotteet pohjautuvat kasveihin, mineraaleihin, kasviöljyihin ja eteerisiin öljyihin, joilla on todistetusti hoitavia ominaisuuksia. Tuotteissamme yhdistyy moderniin tuotekehittelyyn 90 vuoden aikana karttunut kokemus sekä tieto luonnon omista prosesseista. Perimmäisenä tavoitteena on auttaa ihoa auttamaan itseään iästä ja ihotyypistä riippumatta, jotta sen elinvoimaisuus vahvistuu ja luonnollinen tasapaino säilyy. Weledan tuotteet on aina tehty luonnon aineista ilman synteettisiä ainesosia. Kaikki tuotteet pohjautuvat puhtaisiin kasviöljyihin, joissa on iholle tärkeitä vitamiineja, antioksidantteja ja tärkeitä rasvahappoja. Jokaisessa tuotesarjassa on oma kasvinsa, joka on valittu vaikuttavien ainesosien sekä ihon omien, vahvistamista tarvitsevien prosessien perusteella. Käyttämämme kasvit ovat peräisin omilta luomu- ja biodynaamisilta viljelmiltämme, sertifioiduilta keräilyalueilta ja reilun kaupan luomuprojekteista. Tuotannossa otamme aina huomioon ympäristöasiat kylvämisestä lopputuotteeseen. Tuotteillamme on NaTrue-sertifikaatti, jolla on tiukat luonnon- ja luomukosmetiikan kriteerit. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Weledan tuotteissa ei koskaan käytetä eläinkokeita, ei yksittäisiä raaka-aineita eikä tuotteita testattaessa.

5 Sitrus Virkistävä sitruspitoinen sarja vartalolle, erityisesti kun tarvitset lisäenergiaa. Monet Weledan vartalotuotteet sisältävät sitrusta sekä ulkoiseen että sisäisen käyttöön. Sisäisesti nautittuna sitrus vahvistaa vastustuskykyä ja paranta ruoan makua. Käytettyinä ulkoisesti vartalon hoidossa sitrusöljy ja -uute ovat virkistäviä ja raikastavia. Siksi niitä on tuotteissa, joiden halutaan lisäävän energisyyttä ja mielen virkeyttä, kuten Citrus Creamy Body Wash, Citrus Deodorant, Citrus Refreshing Bath Milk ja Citrus Refreshing Oil. Weleda on aloittanut yhteistyön tunnetun sisilialaisen Salamita-osuuskunnan kanssa varmistaakseen parhainta laatua olevien mehujen ja öljyjen saamisen. Osuuskunta on tuottanut biodynaamista sitruunaa vuodesta 1972 lähtien, ja nykyisin siihen kuuluu lähes sata sitruksen viljelijää Sisiliassa. Kukin heistä kasvattaa satonsa tarkkaan valvottujen biodynaamisten sääntöjen mukaan. Salamita tarkastaa sitruunoiden ja niistä jalostettujen mehun ja öljyn laadun.

6 1. Citrus Deodorant 2. Citrus Refreshing Bath Milk 3. Citrus Refreshing Oil 4. Citrus Creamy Body Wash Mieto virkistävä deodorantti. Virkistävä kylpyaine. Virkistävä ihoa pehmentävä vartaloöljy. Lempeä, virkistävän tuoksuinen ja ihoa hoitava suihkuvoide.

7 Tyrni Uudistava vartalosarja normaalille ja kuivalle iholle. Vitamiinipitoinen ravintolisä. Tyrni on erikoinen kasvi, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Se on supermarja siinä, missä granaattiomena on superhedelmä. Superhedelmä tai marja on ruokateollisuudesta peräisin oleva termi, joka tarkoittaa marjoja ja hedelmiä, joilla on poikkeuksellisen korkea ravintoarvo, etenkin vitamiineja ja antioksidantteja. Tyrni on 2-3 metriä korkea pensas, joka kasvaa vuotta vanhaksi ja tarvitsee paljon valoa voidakseen hyvin. Sen marjat ovat oranssit, hedelmäliha mehukas ja erittäin vitamiinipitoinen. Weleda käyttää tyrnimehua lisäravinteissaan ja sen hedelmälihaa ja siemenöljyä vartalotuotteissaan. Tuotteet sisältävät paljon tärkeitä vitamiineja ja tärkeitä rasvahappoja Omega-7:ää ja Omega-9:ää. Tyrnin siemenöljy estää myös tulehduksia, minkä vuoksi tyrniä suositellaan helposti kuivuvalle ja runsaasti ravintoa tarvitsevalle iholle. Weleda on käyttänyt tyrniä tuotteissaan kauan luvulle asti marjat poimittiin vuoristoseuduilta Friaulista, Misoxista tai Etelä-Ranskan Alpeilta. Asutuksen leviäminen ja rakentamisen lisääntyminen alkoivat vaikeuttaa villikeräilyä, jolloin Weleda alkoi etsiä kumppania tyrnin viljelyyn. Löysimme Kurt Künzin, luomuviljellyn tyrnin pioneerin, joka on perehtynyt tyrnin ominaisuuksiin. Yhdessä Toscanan San Mariossa asuvan sukunsa kanssa Kurt toteutti elämänikäisen haaveensa villikasvin viljelemisestä. Alueen olosuhteisiin sopivat oikeanlaiset emokasvit löytyivät tarkan valintaprosessin sekä marjojen yli 120 ainesosan analysoinnin avulla. Nyt Kurt kasvattaa biodynaamista tyrniä Weledalle.

8 1. Tyrni Hand Cream Kostetuttava ja ihoa pehmentävä käsivoide. 2. Sea Buckthorn Creamy Body Wash Hellävarainen hoitava suihkuvoide. Raikas sitrushedelmien tuoksu. 3. Tyrni Bodylotion Uudistava ja kosteuttava vartaloemulsio. 4. Tyrni Ihoöljy Uudistava ihoa pehmentävä vartaloöljy.

9 Laventeli Rentouttavaa laventelia sisältävät vartalotuotteet auttavat rauhoittumaan ja hiljentymään. Pensasmaisesti kasvava laventeli kuuluu minttujen sukuun, ja sen tunnistaa ohuessa pitkässä varressa kasvavista lukuisista pienistä violeteista kukista. Laventelia on sen rauhoittavista ja antiseptisistä ominaisuuksista johtuen jo antiikin ajoista käytetty moneen vaivaan mm. unettomuuteen, hermostuneisuuteen, haavojen puhdistamiseen, palovammoihin ja ihon epäpuhtauksiin. Hieronnan yhteydessä laventeliöljy vilkastuttaa verenkiertoa samalla, kun se auttaa mieltä rentoutumaan. Weledan laventeli tulee yhteistyökumppaneiden luomuviljelmiltä mm. Bulgariasta, Moldovasta ja Ranskasta. Itäblokkiin kuulunut Moldova on ollut laventelikasvatuksen pääpaikka kiitos mustan mullan ja pitkän kuivan kesäkauden, jotka ovat laventelille ihanteelliset kasvuolosuhteet. Moldovalaiset kumppanimme ovat Bob Ethrington ja Gheorghe Jezeghi, joiden yritys on 60 km päästä pääkaupungista Chisinausta. Meillä on yhteinen kestävän kehityksen laventelin kasvatuksen ja laventeliöljyn tuotantoprojekti. Se on avannut koko alueelle uusia tulevaisuudennäkymiä, sillä nyt asukkaat voivat paitsi viedä laventelia ulkomaille myös suunnitella kauaskantoisesti talouttaan ja ympäristöasioita. Joka vuosi heinäkuussa noin 200 kausityöntekijää saapuu luomulaventelin sadonkorjuuseen. Kasvi antaa satoa 30 vuotta 3-vuotiaasta lähtien. Kerätty sato saa kuivua 1-2 päivän ajan. Eteeriset öljyt uutetaan kukista höyryttämällä, minkä jälkeen uute saa kypsyä 2-3 kuukautta ennen kuin se lähetetään Weledalle ihonhoitotuotteiden ja lääkkeiden ainesosaksi.

10 1. Lavender Relaxing Oil Pehmentävä ja tyynnyttävä vartaloöljy. 2. Lavender Creamy Body Wash Hellävarainen hoitava suihkuaine. Rentouttava tuoksu. 3. Lavender Relaxing Bath Rentouttava ja tyynnyttävä kylpyaine.

11 Koivu Kiintetyttävät vartalotuotteet ja puhdistava ravintolisä koivusta. Ihminen on aina käyttänyt koivua voidakseen paremmin ja vahvistaakseen elintoimintojaan. Koivulla on puhdistavia ja diureettisia ominaisuuksistaan, minkä vuoksi sitä käytetään sisäisesti ja ulkoisesti virkistävissä ja vahvistavissa hoidoissa ja hoitotuotteissa. Koivunlehtiuute sisältää myös luonnollisia tehokkaita antioksidanttisia ainesosia, jotka edistävät uutteen imeytymistä ihoon. Weledan käyttämä koivunlehti tulee sertifioiduilta keräilyalueilta Tsekinmaan Etelä-Böömissä. Weleda aloitti vuonna 1992 yhteistyön Leo Taraban kanssa, joka kollegoineen kerää Weledalle nykyisin 265 tonnia tuoreita koivunlehtiä vuosittain. Lehtiä on poimimassa noin 400 ihmistä touko-kesäkuussa. Koivu kasvaa siihen aikaan voimakkaimmin, ja sen flavonoidi-, saponiini- ja tanniinipitoisuudet ovat suurimmillaan. Keräilijät aloittavat aamun koitteessa lehtien poimimisen puista käsin ja vain niistä oksista, joihin he ylettyvät maasta. Näin varmistetaan, ettei alueen luonnon tasapaino häiriydy. Lounasaikaan lehdet tuodaan 30 keräilypisteeseen, joissa niiden laatu tarkistetaan ja ne punnitaan. Työnjohto opastaa keräilijöitä keräämään niin, ettei ympäristö vahingoitu eikä lehtien uusi kasvu häiriydy. Etelä-Böömin koivunlehdet ovat EU:n direktiivien mukaan ekosertifioituja. Pitkäaikainen sopimus Weledan kanssa mahdollistaa sen, että Leo Taraba voi maksaa keräilijöille saman tien. Weleda takaa hänelle ostavansa koko sadon vuoden sisällä. Weledalta saamansa teknisen ja taloudellisen tuen avulla Leo Taraba on kyennyt rakentamaan koivunlehtien uudenaikaisen käsittelylaitoksen. Weleda puolestaan voi luottaa siihen, että saa tarvitsemansa määrän laadukasta koivunlehteä.

12 1. Luonnonmukainen koivunlehtiuute Puhdistava 3:n viikon kuuri 2. Birch Cellulite Oil Selluliittiöljy ehkäisee ja vähentää selluliittia. 3. Birch Body Scrub Hellävaraisen vartalokuorinnan vahahelmet irrottavat kuolleet ihosolut.

13 Koivu sisäistä ja ulkoista kauneutta Ole kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisesti! Olosi ja ulkonäkösi paranevat, kun noudatat terveellistä ruokavaliota, liikut riittävästi ja hoidat itseäsi Weledan Koivu-tuotteilla. Kaksi koivunlehtiuutteeseen perustuvaa vartalotuotetta kiinteyttää ja pehmentää ihoasi, ja uute auttaa puhdistamaan elimistöäsi. 1. vaihe Birch Body Scrub 2. vaihe - Birch Cellulite Oil 3. vaihe Organic Birch Leaf Extract Luomukoivunlehtiuute on elimistön puhdistautumista tehostava 3 viikon kuuri. Koivunlehtiuute yhdessä luomusitruunamehun kanssa edistää elimistön luontaista kuona-aineiden poistumista ja vahvistaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Miedon vartalon ihoa kuoriva suihkuaineen vahahelmet irrottavat kuolleet ihosolut ja hierovat ihoasi kevyesti. Lempeät sokeritensidit pesevät kuivattamatta ja seesami- ja aprikoosinkiviöljyt jättävät iholle kevyen suojan. Käsin poimituista koivunlehdistä sekä rautamyrtistä tehdyt uutteet virkistävät ihosi toimintoja. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja joustavalta. Käyttö: Kuori kerran tai kaksi viikossa. Hiero märälle iholle pyörivin liikkein ja huuhtele. Selluliitin hoidossa paras tulos saadaan hieromalla seuraavaksi iholle Koivu-öljyä. Hienojakoinen öljy, joka säännöllisesti käytettynä ehkäisee selluliitin syntymistä ja parantaa ihon ulkonäköä. Koivu-uute ja rautamyrtti eli pikkuruskus stimuloivat ihon toimintoja ja E-vitamiinipitoinen vehnänalkioöljy vahvistaa sen kuntoa ja joustavuutta. Aprikoosinkiviöljy säilyttää ihon luonnollisen pehmeyden. Säännöllisen käytön tuloksena iho kiinteytyy ja silenee. Käyttö: Ensimmäiset neljä viikkoa aamuin illoin, sen jälkeen kerran päivässä. Hiero pieni määrä öljyä pyörivin liikkein hiukan kostealle iholle selluliitin vaivaamille alueille. Käyttö: Suositeltava päiväannos on ml, kun uutetta käytetään 3 viikon kuurina. Uutteen voi juoda sellaisenaan tai lisätä muuhun nesteeseen.

14

15 Kehäkukka Erittäin hellävaraisia kehäkukkaa sisältäviä tuotteita vauvoille, lapsille ja herkkäihoisille aikuisille. Rauhoittavat mietoa hoitoa kaipaavaa ihoa. Kehäkukka on ihonhoidon kyseessä ollen monipuolisimpia ja tehokkaimpia lääkekasveja. Kun iho on ärtynyt, herkistynyt tai herkkä, sitä tulee hoitaa miedoilla tuotteilla ja saada se voimaan paremmin. Kehäkukan (Calendula) aktiivisten ainesosien suuret pitoisuudet ovat silloin suureksi hyödyksi. Kehäkukka tunnetaan rauhoittavista, tulehduksia lievittävistä ja antibakteerisista ominaisuuksistaan. Se kykenee nopeuttamaan ihon paranemista ja ehkäisemään sen epäpuhtauksia. Kehäkukkaa on herkän ihon tuotteissamme Calendula Massage Oilissa ja Caledula Soapissa mutta myös Skin Foodissa ja koko lastensarjassamme. Weledalla on Saksassa Euroopan suurin biodynaaminen puutarha. Kasvatamme siellä kaiken käyttämämme kehäkukan. Olemme biodynaamisen viljelyn uranuurtaja, ja haluamme kehittää edelleen kokonaisvaltaista, puhdasta viljelytapaa. Sato korjataan tarkkojen ohjeiden mukaan, ja se käy läpi tiukan laadunvalvonnan. Koska puutarha on tehtaamme vieressä, aamulla kerätty sato jatkokäsitellään jo saman päivän aikana. On tärkeää, että noin vuosittain käsipoimittua biodynaamista kehäkukkaa kerätään täsmälleen oikeaan aikaan, koska silloin kasvista saatava uute on tehokkain mahdollinen. Kerätyt kukat kuljetetaan suoraan tuotannon valmisteluun, missä jokainen ainesosa testataan Weledan edellyttämän laadun varmistamiseksi.

16 1. Calendula Moisturising Body Cream 2. Calendula Shampoo & Body Wash Lempeä shampoo vartalolle ja hiuksille 3. Calendula Zink Cream Hoitava ja suojaava vaippa-alueen sinkkivoide 4. Calendula Face Cream Hoitava ja suojaava kasvovoide 5. Calendula Wind and Weather Cream Vedetön ulkoiluvoide 6. Calendula Relaxing Bath Rentouttava kylpyaine 7. Calendula Body Oil Hajustamaton hoitava ja puhdistava vauvaöljy 8. Calendula Body Lotion Kosteuttava vartaloemulsio 9. Calendula Cream Bath Lempeästi pesevä ja hoitava voidekylpy

17

18 Kasviöljy parasta mitä voit ihollesi antaa Tyrniöljy, granaattiomenan siemenöljy tai hienonhieno ruusunmarjan siemenöljy. Weledan valikoimissa on monta korkealaatuista vartaloöljyä. Ne ovat kaikki puhtaita kasviöljyjä, jotka on yhdistetty tarkoin valittuihin lääkekasveihin ja aitoihin eteerisiin öljyihin. Öljyt valitaan kohderyhmän ihotyypin ja tuotteelle asetettujen vaatimusten mukaan. Kasviöljyissä on erilaisia tärkeiden rasvahappojen yhdistelmiä, vitamiineja ja antioksidantteja, minkä vuoksi kukin niistä toimii iholla omalla erityisellä tavallaan. Granaattiomenan siemenöljy runsaasti antioksidantteja, jotka stimuloivat ihosolujen luonnollista uudistumista. Tyrniöljy uudistaa ihoa, sisältää runsaasti vitamiineja ja omega 7-, omega 9-, omega 3- sekä omega 6 -rasvahappoja. Ruusunmarjan siemenöljy ravitsee ja vahvistaa ihon omaa suojakerrosta kiitos elintärkeiden vitamiinien ja rasvahappojen ja ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Miksi käyttäisin vartaloöljyä? Vartaloöljy ravitsee ihoa. Ihostasi tulee pehmeämpi ja joustavampi, ja sen säilyttää kosteutta paremmin. Öljyjen antioksidantit ovat ylimääräinen suoja ihollesi. Kun käytät vuorotellen sekä vartaloöljyä että -emulsiota, ihosi saa sekä kosteutta että lisäravintoa. Vinkkejä Weleda-öljyjen käyttäjälle: - Hiero pieni määrä öljyä suihkun jälkeen hieman kostealle iholle, jolloin se imeytyy nopeammin. - Öljyiä voi käyttää vartalo-, käsi- ja jalkahieronnassa. - Pieni määrä öljyä kasvoille ennen lähtöä ulos viimaan ja pakkaseen on hyvä suojakerros. - Hoida kuivia kynsiä ja kynsinauhoja öljyllä. - Lisää öljyä pieneen määrään maitoa ja sekoita kylpyveteen. Vesi ja öljy sekoittuvat hyvin ja kylvystä tulee hoitava.

19 Taikapähkinä Taikapähkinää sisältävät miedot tuotteet puhdistavat iholta meikin ja epäpuhtaudet lempeästi ja kuivattamatta. Normaalille sekaiholle tai pintakuivalle iholle, iästä riippumatta. Taikapähkinän historia kansanlääketieteessä on pitkä. Se on peräsin Yhdysvaltojen Atlantin puoleisen rannikon lehtimetsistä, mistä se tuotiin Brittein saarille 1800-luvulla. Siellä sitä on käytetty talvenkestävänä puistojen ja puutarhojen kasvina. Se menestyy parhaiten lehtimetsien reunamien syvämultaisessa maassa ja hiekkadyyneillä. Pohjois-Amerikan alkuasukkaat käyttivät taikapähkinää lääkekasvina turvotusta vähentävissä hauteissa sekä tehokkaana verenpurkaumien lievittäjänä. Sitä hyödynnettiin myös palovammojen, hyönteisten puremien, kutinan ja ihoärsytysten hoidossa. Kansanparantajat tuntevat taikapähkinän ihoärsytysten, karhean ja rohtuneen ihon, naarmujen, nyrjähtymien, haavojen, lihassäryn ja hyönteispistojen turvotusten lieventäjänä. Sitä on käytetty myös palovammoilla ja peräpukamien ulkoisessa hoidossa. Weledan puhdistustuotteissa on taikapähkinää sen ihoa hoitavien ja ihohuokosia supistavien ominaisuuksien vuoksi. Se myös vähentää tulehduksia ja ylläpitää kosteutta. Taikapähkinää uutetaan höyryttämällä pensaan lehtiä ja pieniä kuorenpalasia.

20 1. Refining Toner Virkistävä ja tasapainottava kasvovesi kaikille ihotyypeille. 2. One-Step Cleanser & Toner Puhdistusemulsion ja kasvoveden yhdistelmä. Poistaa epäpuhtaudet ja meikin. Normaalille sekaiholle. 3. Gentle Cleansing Milk Mieto puhdistusemulsio poistaa epäpuhtaudet ja meikin. Normaalille pintakuivalle iholle.

21 Manteli Hajustamaton herkän ja epätasapainossa olevan ihon manteliöljypohjainen kasvosarja. Mantelipuu kukkii runsaasti valkoisin tai vaaleanpunaisin kukin. Puu voi kasvaa seitsenmetriseksi, ja sitä on montaa lajia. Weledan manteliöljy on peräisin makeasta luomulaatuisesta Prunus amygdaluksesta. Hienojakoinen läpikuultava ja hajuton öljy saadaan manteleista puristamalla. Kaikki ihotyypit sietävät manteliöljyä erinomaisesti herkkää ihoa myöten. Öljy myös imeytyy nopeasti. Koska se sisältää tärkeitä rasvahappoja kuten Omega-6:ta ja Omega-9:ää, öljy suojaa ihoa tehokkaasti kosteuden haihtumiselta ja rauhoittaa ja vahvistaa sen omia luontaisia suojaavia toimintoja. Iho pysyy tasapainossa ja kykenee vastustamaan haitallisia ulkoisia ärsykkeitä.

22 1. Almond Soothing Facial Lotion Kevyt hajusteeton kosteusemulsio rauhoittaa herkkää sekaihoa. 2. Almond Soothing Facial Oil Rauhoittava hajusteeton kasvoöljy. Myös silmämeikin puhdistamiseen. 3. Almond Soothing Facial Cream Täyteläinen hajusteeton kasvovoide rauhoittaa herkkää ja kuivaa ihoa. 4. Almond Soothing Cleansing Lotion Hajusteeton puhdistusemulsio irrottaa lian ja meikkivoiteen. 5. Almond Soothing Masque Rauhoittava hajusteeton kasvonaamio.

23 Iiris Iiristä sisältävä kosteuttava kasvosarja alle 30-vuotiaiden, kuivien ja öljyisten alueiden välistä tasapainottamista tarvitsevalle iholle. Italian Apenniinien vuoristorinteillä, Firenzen ja Bolognan välimaastossa, kasvaa monia ainutlaatuisia kasveja. Hollantilaista syntyperää olevan Demeter-maanviljelijän Simon van Hiltenin biodynaaminen tila Ca' dei Fiori- "kukkien talo"- sijaitsee täällä. Weleda on tehnyt jo kauan yhteistyötä hänen kanssaan saadakseen parhainta mahdollista biodynaamista laatua olevaa iiristä. Weleda käyttää iirisjuuren uutteen lisäksi myös iiriksen eteerisiä öljyjä. Iirisjuuri on parhaimmillaan vasta monen vuoden kasvattamisen tuloksena. Juuri kerätään käsin, kuivataan ja kypsennetään varastossa kahden vuoden ajan, minkä jälkeen siitä saadaan uutteita ja öljyjä. Weleda tarvitsee vuosittain 1-1,5 tonnia iirisjuurta. Sen uute yhdistettynä muihin ainesosiin auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon. Silloin iho tuntuu pehmeältä ja joustavalta. Iirisjuuren eteerinen öljy antaa voiteille niiden miellyttävän tuoksun.

24 1. Iris Hydrating Facial Lotion 2. Iris Hydrating Day Cream 3. Iris Hydrating Masque 4. Iris Hydrating Night Cream Kevyt kostetusemulsio normaalille sekaiholle. Täyteläinen kosteusvoide normaalille pintakuivalle iholle. Kosteuttava kasvonaamio. Kosteuttava ja ravitseva yövoide.

25 Villiruusu Ikääntymisen ensi merkkejä häivyttävät villiruusun siemenöljyä sisältävät kasvotuotteet vuotiaalle. Harmoninen vartalosarja. Villiruusu kasvaa villinä sertifioiduilla keräilyalueilla Chilen Andien karuilla rinteillä. Villiruusu viihtyy viileässä ja kosteassa ilmastossa. Sen oksia ja versoja peittävät terävät okaat, ja kukat ovat valkoisia, vaaleanpunaisia ja joskus keltaisia. Villiruusunmarjan siemenistä saadaan kylmäpuristamalla arvokasta Rosa moschatan öljyä. Villiruusun siemenöljyssä on paljon tärkeitä rasvahappoja. Öljy vahvistaa ihoa ja ihoa suojaavia toimintoja. Sitä on perinteisesti käytetty ehkäisemään ja vähentämään arpikudosta ja maksaläiskiä sekä lisäämään ihosolujen uusiutumista. Öljyssä on A- ja E-vitamiineja, jotka ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Koska öljy on hyvin hienojakoinen, se sopii iholle, joka tarvitsee lisäenergiaa, suojaa ja ravintoa. Tuotteissa on miedon harmoninen ruusuntuoksu.

26 1. Wild Rose Body Oil 2. Wild Rose Creamy Body Wash 3. Wild Rose Deodorant 4. Wild Rose Body Lotion Ravitseva ja pehmentävä vartaloöljy. Hellävarainen hoitava suihkuvoide. Miedon harmoninen tuoksu. Harmonisen ruusuntuoksuinen deodoranttisuihke. Täyteläinen vartaloemulsio ravitsee ja kosteuttaa ihoa.

27 1. Wild Rose Smoothing Masque Ikääntymisen ensi merkkejä silottava, ravitseva naamio. 4. Wild Rose Smoothing Night Cream Ikääntymisen ensi merkkejä silottava yövoide. 2. Wild Rose Smoothing Eye Cream Ikääntymisen ensi merkkejä silottava ja turvotusta sekä ilmeryppyjä vähentävä silmänympärysvoide. Hajusteeton. 5. Wild Rose Smoothing Day Cream Täyteläinen ikääntymisen ensi merkkejä silottava päivävoide. Kuivalle iholle. 3. Wild Rose Smoothing Facial Oil Capsules Ikääntymisen ensi merkkejä silottava kasvoöljy. 6. Wild Rose Smoothing Facial Lotion Kevyt ikääntymisen ensi mekkejä silottava kosteusemulsio normaalille sekaiholle.

28 Arjen ylellisyyttä ihollesi Hemmottele itseäsi Weledan ihanilla kasvonaamioilla. Levitä ihollesi hoitava naamio ja rentoudu hetkeksi. Samalla kun hellit kasvojasi, kun ravitset, kosteutat, rauhoitat tai viilennät sitä puhtailla luomulaatuisilla kasviöljyillä ja uutteilla, samalla mielesi rauhoittuu ja rentoudut arjen kiireistä. Säännöllinen naamioiden käyttö auttaa ihoasi pysymään tasapainossa ja edistää sen omia luonnollisia toimintoja. Miten käytän Weledan naamioita Levitä naamiota paksulti puhtaille kasvoille, kaulalle ja dekolteealueelle. Vältä huulten- ja silmänympärysalueita. Anna vaikuttaa minuutin ajan. Taputtele loput naamiosta ihoosi tai poista kostutetulla vanulla huuhtoen lopuksi haalealla vedellä.

29 Granaattiomena Kiintetyttäviä ja elvyttäviä tuotteita kasvoille ja vartalolle. Sisältävät antioksidanttista granaattiomenan siemenöljyä, joka parantaa ihon joustavuutta ja kiinteyttä sekä madaltaa ryppyjä. 40+ iholle. Granaattiomena on superhedelmä kuten tyrnimarjakin. Superhedelmä tai marja, on ruokateollisuudesta peräisin oleva termi, ja se tarkoittaa marjoja ja hedelmiä, joilla on poikkeuksellisen korkea ravintoarvo, etenkin vitamiineja ja antioksidantteja. Granaattiomenan siemenöljyssä on hyvin paljon antioksidantteja, mikä tekee siitä erinomaisen suojan vapailta radikaaleilta. Kun siihen liittää tärkeimpiä rasvahappoja ja vitamiineja, granaattiomenan siemenöljyllä on ihoa vahvistavia ja solujen uudistumista elvyttäviä ominaisuuksia. Korjaamme granaattiomenamme syyskuussa, jolloin ne ovat parhaimmillaan. Satoa saadaan lukuisilta luomuviljelmiltä Turkin hedelmällisiltä vuoristorinteiltä. Niissä kasvatetaan vuodessa tonnia granaattiomenaa. Hakan Copur omistaa yhden luomulaatuisen granaattiomenatarhan. Hän pitää hyvää huolta omenapuistaan saadakseen parhaan mahdollisen sadon. Kun puiden oksat ovat painavina kypsistä hedelmistä, hedelmät leikataan käsin irti. Siemenet kuivatetaan siihen varatuissa tiloissa ja toimitetaan uutettaviksi Gustav Heesille, 50 kilometrin päähän Etelä-Saksassa olevista tehtaistamme. Siellä siemenistä kylmäpuristetaan hienojakoista ravinteikasta öljyä, joka suodatetaan. Öljy lähetetään tehtaillemme Saksassa ja Sveitsissä, jossa se käytetään Granaattiomena-sarjan tuotteisiin.

30 1. Pomegranate Regenerating Hand Cream Elvyttävä kosteutta sitova käsivoide 2. Pomegranate Regenerating Body Oil Elvyttävä ja suojaava vartalovoide 3. Pomegranate Creamy Body Wash Hellävarainen hoitava suihkuvoide. Runsaan hedelmäinen tuoksu.

31 1. Pomegranate Firming Eye Cream Kiinteyttävä suojaava silmänympärysvoide madaltaa ryppyjä. Hajusteeton. 2. Pomegranate Firming Face Serum Kiinteyttävä suojaava seerumi madaltaa ryppyjä. 3. Pomegranate Firming Night Cream Kiinteyttävä yövoide madaltaa ryppyjä. 4. Pomegranate Firming Day Cream Kiinteyttävä ja suojaava päivävoide madaltaa ryppyjä.

32 Miten käytän Weledan tuotteita Puhdistusemulsio ja kasvovesi Käytä puhdistusemulsiota ja kasvovettä joka aamu ja ilta lian, meikin ja epäpuhtauksien poistamiseksi.. Levitä puhdistusemulsio sormenpäillä kasvoille ja kaulalle, huuhtele haalealla vedellä tai, jos haluat, pyyhi vanulla. Kasvovesi palauttaa iholle sen ph-tasapainon sekä kosteutta. Poikkeuksia: One-Step Cleanser & Toner. Ravista pulloa, kostuta sillä vanua ja pyyhi kasvot, kaula ja dekoltee puhtaiksi, toista kunnes vanuun ei jää likaa. Huuhtele haalealla vedellä. Almond Soothing Cleansing Lotion sisältää ph-arvoa säätelevää maitohappoa, joten sen jälken ei tarvita kasvovettä. Silmänympärysvoide Levitä hyvin pieni määrä voidetta silmänympärysalueelle aamuin illoin puhdistamisen jälkeen. Seerumi Seerumi on aktiiviaineiden tiiviste ja auttaa ihoasi saamaan tuloksia nopeasti. Levitä seerumia aina puhtaalle ja kuivalle iholle, anna kuivahtaa ja taputtele aina sen päälle päivä- tai yövoide. Kosteuttaminen ja ravitseminen Levitä puhtaalle iholle, kasvoille ja kaulalle. Kosteusemulsiota ja päivävoidetta voit käyttää päivällä ja yöllä jos haluat. Kasvoöljy Kasvoöljyä voit käyttää milloin vain eikä sen päälle tule lisätä voidetta. Taputtele tai hiero öljyä aina kosteahkolle iholle. Kasviöljyt ja -uutteet rauhoittavat ihoa, ravitsevat ja virkistävät sitä, tehden siitä pehmeän ja joustavan. Kasvoöljyä voi käyttää voiteen sijaan silloin kun ulkona on kylmää ja tuulista. Se ehkäisee ihon kuivumista ja rohtumista. Almond Facial Oil on suosituksemme silmämeikin poistoon. Kasvonaamio Käytä kasvonaamiota pari kertaa viikossa täydentämään päivittäistä ihonohoitoasi. Ihosi saa naamiosta tehohoitoa ja pysyy kunnossa parhaiten. Levitä runsas kerros naamiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle puhdistamisen jälkeen. Anna vaikuttaa minuuttia, huuhtele haalealla vedellä. Miten käytän Weledan vartalotuotteita Miten käytän Weledan vartalotuotteita Vartaloöljy Hiero pieni määrä hiukan kostealle iholle, jotta öljyn imeytyminen nopeutuu. Vartaloemulsio Hiero puhtaalle vartalolle suihkun tai kylvyn jälkeen. Suihkuvoide Vaahdota pieni määrä käsissäsi. levitä märälle iholle, huuhtele. Suihkuvoidetta voi käyttää myös käsisaippuana. Kylpyaineet Lisää kylpyveteen 3-4 korkillista, sekoita. Kastanjakylpyaine tulee lisätä yht aikaa veden kanssa, jotta ne sekoittuvat tasaisesti. Suihkedeodorantti Suihkauta kainaloihin peseytymisen jälkeen. Sopii myös kevyeksi hajuvedeksi sekä jalkoja raikastamaan.

33 Klassikot Weledan tuotevalikoimassa on joukko kestosuosikkeja. Yksi niistä on yleisvoide Skin Food, jonka resepti on ollut sama vuodesta 1926 lähtien. Skin Food auttaa kuivaa, rohtunutta tai ärtynyttä ihoa niin huulissa, käsissä kuin jaloissakin. Se sisältää hienojakoisia, hyvää tekeviä kasviöljyjä kuten auringonkukka- ja manteliöljyjä sekä rauhoittavia ja hoitavia kamomillan ja kehäkukan uutteita. Keto-orvokki, Viola tricolor, ehkäisee kutinaa, ja voiteen mehiläisvaha ja villarasva tekevät siitä hyvän suojan iholle. Toinen ikisuosikki on jalkavoide Foot Balm, jota olemme valmistaneet vuodesta Sen suosio kasvaa yhä, sillä se on kevyt ja imeytyvä eikä jätä ihoa tahmeaksi. Mirhami- ja kehäkukkauutteet, oliiviöljy ja lanoliini pitävät ihon kunnossa, pehmeänä ja joustavana ja ehkäisevät samalla hien hajua. Everon Lip Balm suojaa ja hoitaa huulia kiitos jojobaöljyn, sheavoin ja karnaubavahan. Tuotteessa on myös luonnollinen suojakerroin.

34 1. Skin Food Ravitseva ja suojaava koko kehon yleisvoide. 2. Foot Balm Pehmentävä voide jalkojen kuivalle iholle. 3. Everon Lip Balm Pehmentävä huulihoito ehkäisee huulten kuivumista.

35 Deodorantit Citrus Deodorant, 100 ml Sage Deodorant, 100 ml Wild Rose Deodorant, 100 ml Huulihoito Everon Lip Balm, 4,8 g Itsehoito Rhinodoron Nasal Spray, 20 ml Venadoron, 100 ml Jalkavoide Foot Balm, 75 ml Kasvoemulsiot Almond Soothing Facial Lotion, 30 ml Iris Hydrating Facial Lotion, 30 ml Wild Rose Smoothing Facial Lotion, 30 ml Kasvojen puhdistaminen Almond Soothing Cleansing Lotion, 75 ml Gentle Cleansing Milk, 100 ml Refining Toner, 100 ml One-Step Cleanser & Toner, 100 ml Kasvonaamiot Almond Soothing Masque, 30 ml Iris Hydrating Masque, 30 ml Wild Rose Smoothing Masque, 30 ml Kasvovoiteet Almond Soothing Facial Cream, 30 ml Iris Hydrating Day Cream, 30 ml Iris Hydrating Night Cream, 30 ml Pomegranate Firming Day Cream, 30 ml Pomegranate Firming Night Cream, 30 ml Wild Rose Smoothing Day Cream, 30 ml Wild Rose Smoothing Night Cream, 30 ml Kasvoöljyt Almond Soothing Facial Oil, 30 ml Wild Rose Smoothing Facial Oil Capsules, 30 ml Kylpyaineet Chestnut Toning Bath Soak, 200 ml Citrus Refreshing Bath Milk, 200 ml Lavender Relaxing Bath, 200 ml Pine Reviving Bath Milk, 200 ml Rosemary Invigorating Bath Milk, 200 ml Käsivoiteet Pomegranate Regenerating Hand Cream, 50 ml Sea Buckthorn Hand Cream, 50 ml Miesten kasvojenhoito After Shave Balm, 100 ml Facial Cream for Men, 30 ml Shaving Cream, 75 ml Palasaippuat Calendula Soap, 100 g Iris Soap, 100 g Rosemary Soap, 100 g Rose Soap, 100 g Raskaus- ja imetysajan tuotteet Baby Tummy Oil, 50 ml Breast Oil, 50 ml Nursing Tea, 40 g Pregnancy Body Oil, 100 ml Preparation Oil, 50 ml Ravintolisät Organic Birch Juice, 200 ml Organic Sea Buckthorn Juice, 200 ml Seerumi Pomegranate Firming Face Serum, 30 ml Silmänympärysvoiteet Pomegranate Firming Eye Cream, 10 ml Wild Rose Smoothing Eye Cream, 10 ml Suuhygienia Calendula Toothpaste, 75 ml Herbal Gel Toothpaste, 75 ml Ratanhia Toothpaste, 75 ml Salt Toothpaste, 75 ml Gum Balsam, 30 ml Tooth Gel for kids, 50 ml Suihkuvoiteet Citrus Creamy Body Wash, 200 ml Lavender Creamy Body Wash, 200 ml Pomegranate Creamy Body Wash, 200 ml Sea Buckthorn Creamy Body Wash, 200 ml Wild Rose Creamy Body Wash, 200 ml Vartaloemulsiot Aloe Vera Body Lotion, 200 ml Mallow Body Lotion, 200 ml Sea Buckthorn Body Lotion, 100 ml Wild Rose Body Lotion, 100 ml Vartalokuorinta Birch Body Scrub, 150 ml Vartaloöljyt Arnica Massage Oil, 50 ml, 100 ml, 200 ml Birch Cellulite Oil, 100 ml Calendula Massage Oil, 100 ml Citrus Refreshing Oil, 100 ml Lavender Relaxing Oil, 100 ml Pomegranate Regenerating Body Oil, 100 ml Sea Buckthorn Body Oil, 100 ml Wild Rose Body Oil, 100 ml Vauvojen ja lasten tuotteet Calendula Body Lotion, 200 ml Calendula Body Oil, 200 ml Calendula Cream Bath, 200 ml Calendula Face Cream, 50 ml Calendula Moisturising Body Cream, 75 ml Calendula Relaxing Bath, 200 ml Calendula Shampoo & Body Wash, 200 ml Calendula Wind and Weather Cream, 30 ml Calendula Zink Cream, 75 ml Yleisvoide Skin Food 30 ml, 75 ml

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28 Abies Peeling Cream pihkaa kuorintavoide vartalolle ja jaloille 200 ml Abies pihkaa seerumi 10ml Abies täyteläinen pihkavoide käsille ja jaloille 100ml 19,22 24,11 Therapy Cleanser puhdistusvoide 28,15

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa Tunnusmerkit Ihon toiminnat tasapainossa ei kuiva eikä rasvainen Väri kaunis, ruusuinen tai persikkainen Huokoset pienet, ei juurikaan epäpuhtauksia Rakenne

Lisätiedot

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Koska ansaitset sen! Käytimme maailman arvokkaimpia sertifioituja eteerisiä luomuöljyjä sekä luonnonuutteita harvinaisen ja eksoottisen Marokon argaaniöljyn kanssa. Näin loimme

Lisätiedot

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen.

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen. Kauneuden ammattilaisten käyttöön luotu AQUATONALE on meriperäinen ihonhoitosarja, joka ammentaa voimansa valtamerien syleilystä. Näin on aikaansaatu täsmävaikutteisia tuotteita, jotka ovat ennaltaehkäiseviä,

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin & IT S TIME TO RELAX REVITALIZE With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin UUSI! Manikyyri Pedikyyri tuotesarja *Kaikki tuotteet eivät näy kuvassa

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

Hoitolamyyntihinnasto ( Ole Henriksen Face/Body ) Koko Hinta sis. alv.

Hoitolamyyntihinnasto ( Ole Henriksen Face/Body ) Koko Hinta sis. alv. Hoitolamyyntihinnasto ( Ole Henriksen Face/Body ) Koko Hinta sis. alv. CLEANSER Apricot Cleansing Lotion, 198 g 35 euroa Puhdistava ja rauhoittava vesiliukoinen puhdistusmaito normaalista kuivalle iholle.

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

52 % 58% NAISILLE Nauti naisellisuudesta ja sukella ylellisten ja romanttisten tuotteiden maailmaan! nainen 2,9 0 13,90

52 % 58% NAISILLE Nauti naisellisuudesta ja sukella ylellisten ja romanttisten tuotteiden maailmaan! nainen 2,9 0 13,90 Essentials 3 in 1 Cleanser with pansy fl ower Orvokki-puhdistusemulsio 150 ml. 19,33 /l 22213 6,90 2,9 0 Essentials Face Cream with pansy fl ower Orvokki-kasvovoide 75 ml. 38,67 /l 21604 6,90 2,9 0 Essentials

Lisätiedot

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä,

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, TUOTEOPAS 2015 2 Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, joka tunnetaan kautta maailman hoitavista, antiseptisista ja puhdistavista ominaisuuksistaan. Tea Tree -tuotteet

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty.

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty. TIME CONTROL Start turning back time now The power of medical beauty. TIME CONTROL Laadukas anti-aging ihonhoitotuotesarja, joka täyttää vaativammatkin odotukset TIME CONTROL -ihonhoito-sarja perustuu

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU?

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU? Lehdistötiedote huhtikuu 2012 Herbina tuo tänä keväänä suomalaisten naisten arkeen luksusta uusiutuneilla ja entistä ylellisemmän tuntuisilla tuotekoostumuksilla, uusilla tuotepakkauksilla ja sarjaan lisätyllä

Lisätiedot

A N N A I H O S I H E H K U A

A N N A I H O S I H E H K U A ANNA IHOSI HEHKUA Trulūm on terveen ja hehkuvan ihon salaisuus. Terve iho tuntuu säteilevän sisältä päin, mutta nuorekkaan ihon säilyttäminen voi käydä vuosien saatossa vaikeaksi. Aika sekä jatkuva altistuminen

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

ULKOINEN RAVITSEMUS / YTTRE NÄRING

ULKOINEN RAVITSEMUS / YTTRE NÄRING RAVITSEMUS määräytyy tilauksen arvon mukaan. Återförsäljar inklurar moms och Beroen på storleken av din beställning kan du få rabatt på leveransavgiften, vilket kommer att leda till en reducering av et

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

hoitomenu face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle

hoitomenu face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aika 60 min. hinta 80 hoitomenu hydramemory collagen 24h syväkosteuttava, kirkastava ja kiinteyttävä hoito

Lisätiedot

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO 1 TERVE IHO ON KAUNIS IHO KUN SINULLA ON IHO-ONGELMIA TAI KUN HALUAT TUNTEA ITSESI ERITYISEN PUHTAAKSI JA RAIKKAAKSI Puhdas ja terve iho on kaiken kauneuden perusta.

Lisätiedot

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta.

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta. HOITOMENU express [ COMFORT ZONE ] Viking Linen Travel Spassa ja Spa Wellnessissä nautit italialaisen Comfort Zone -sarjan tuotteilla tehtävistä hoidoista ja koet ihanan rentouttavan hoitohetken. Mitoitamme

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ

oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ ELÄMÄ ON IHANAA......mutta myös vaativaa. Se on yhtä intensiivistä kuin inspiroivaakin; yhtä kiihkeää kuin täyttäkin. Uskomaton elämä, jonka

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla.

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. SUOMALASTA MADE N FNLAND ORGANC Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. TYRN VADELMA MUSTAHERUKKA KARPALO TARNAMME Näin kaikki alkoi EkoPharma Professional -ihonhoitosarja on saanut alkunsa

Lisätiedot

Tällä paketilla peset jopa. 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 17,- 1,2 kg, ovh 23,-

Tällä paketilla peset jopa. 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 17,- 1,2 kg, ovh 23,- Tammikuu Tarjoukset voimassa 31.1. saakka Tällä paketilla peset jopa 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 1,2 kg, ovh 23,- 17,- Family White pyykinpesujauhe

Lisätiedot

Kauneutta luonnosta ja tieteestä.

Kauneutta luonnosta ja tieteestä. Kauneutta luonnosta ja tieteestä. luonto+tiede=kauneutta 2 SISÄLLYS Brändi 3 Tuotteet 12 Tuotekategoriat 14 Ikääntymisen ensimerkit 16 Ikääntyvä iho 19 Kuiva iho 22 Ihon kirkastaminen 26 Rasvainen iho

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Jo vuosisatoja on hiusten ja ihon hoidossa käytetty niityiltä, metsistä ja kotipihoilta kerättyjä lääkekasveja. Puhas Loodus -tuotesarjan valmistusaineina käytetään

Lisätiedot

Oriflame toteuttaa unelmia

Oriflame toteuttaa unelmia Esite voimassa jaksoilla 4-7/0.0. 0..0 Oriflame toteuttaa unelmia Nyt on lasten vuoro. Osta Oriflame-tuotesetti, ja toteuta lapsen unelma joulusta. YOUR DREAMS OUR INSPIRATION TM ANNA KAUNEUTTA - ANNAT

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide Hinnasto Kasvohoidot sisältävät kulmien muotoilun/siistimisen, sekä silmänympärysnaamion Hoitosarjoina fytoaromaattinen YonKa ja korkealaatuiseen luonnon saveen perustuva luonnonkosmetiikkasarja Cattier

Lisätiedot

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi!

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka Moderni klassikko! Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Somthin Else on entistäkin hellävaraisempaa (ph 5,2) niin käyttäjälle

Lisätiedot

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY Webshop Menu Fysioterapia ja wellness» Hyvinvointituotteet» Hierontaöljyt ja voiteet Hierontaöljyt ja voiteet Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle Hierontaöljyt GARNAATIOÖLJY INERT - HIERONTAÖLJY

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

Miesten ihonhoitokoulu

Miesten ihonhoitokoulu Miesten ihonhoitokoulu Ensinnäkin: ihonhoito ei ole vain naisia varten. Myös tosimiesten on huolehdittava ihostaan. Tiedät millaista se on uusien siistien lenkkareiden kanssa. Nehän haluaa pitää siistinä

Lisätiedot

AGE PERFORMANCE TREATMENT

AGE PERFORMANCE TREATMENT AGE PERFORMANCE TREATMENT Ainutlaatuisen kiinteyttävä hoito vaativalle iholle, joka kaipaa ravitsemista ja huolenpitoa. Age Performance Treatment takaa ihanan rentouttavan hoitokokemuksen, joka on vertaansa

Lisätiedot

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho.

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. Solusi sisältävät alkuperäisen kauneutesi sormenjäljen. Nuorekas iho uusiutuu jatkuvasti. Ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Pikakaunistus Intermezzo

Lisätiedot

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014

ESSENTIALS. Lehdistötiedote syyskuu 2014 Lehdistötiedote syyskuu 2014 SAMPAR on ranskalainen, selektiivinen ihonhoitosarja, joka sisältää klassisia ihonhoitotuotteita ja ainutlaatuisia erikoistuotteita. SAMPAR-tuotteet on suunniteltu antamaan

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

Sun Sensitiv -tuotevalikoima

Sun Sensitiv -tuotevalikoima Sun Sensitiv -tuotevalikoima Sun Spray SPF 20 Aurinkosuojavoidesuihke Luomukehäkukkaa ja luomu auringonkukkaöljyä sisältävä voide suojaa ihoa auringon UV-säteiltä. Koko perheelle sopiva aurinkovoidesuihke

Lisätiedot

Franco Canteri Lakshmin perustaja

Franco Canteri Lakshmin perustaja 1 Franco Canteri Lakshmin perustaja Lakshmi on toiminut luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointialalla jo yli 20 vuotta. Sarja perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Tutustustumishoito Intermezzo

Lisätiedot

Kaikki tuotteemme ovat luomutuotettuja ja niillä on Ecocert sas F32600 -sertifiointi. Luomutuotettu Aloe Vera

Kaikki tuotteemme ovat luomutuotettuja ja niillä on Ecocert sas F32600 -sertifiointi. Luomutuotettu Aloe Vera Kaikki tuotteemme ovat luomutuotettuja ja niillä on Ecocert sas F32600 -sertifiointi. Luomutuotettu Aloe Vera Mitä Aloe Vera on? Aloe Vera on Liliacae sukuun kuuluva kasvi, joka kasvaa kuivissa, trooppisen

Lisätiedot

HOITOHINNASTO HEMMOTTELU- JA KAUNEUDENHOITO PARTURI- JA KAMPAAMO - HIERONTAHOIDOT VARAUKSET SEKÄ LISÄTIEDOT: Tahko Span vastaanotto puh. 020 747 9900 tai info@tahkospa.fi Kuluton peruutus edellisenä päivänä

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2015 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036 HINNASTO Kosmetologi Jelena Kass kassjelena@gmail.com +358 466801036 Guinot kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitometodeja. Guinot oli ensimmäinen, joka keksi

Lisätiedot

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 HOITOMENU 1 KASVOHOIDOT Hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 Hydramemory Collagen Monitehoinen kasvohoito, joka kirkastaa ja kiinteyttää. Hoito

Lisätiedot

Luksusta LEMMIKILLESI

Luksusta LEMMIKILLESI Luksusta LEMMIKILLESI Kun haluat lemmikillesi vain parasta John Paul Pet on laadukas hoitotuotesarja, jolla on helppo huolehtia lemmikkien ulkonäöstä ja puhtaudesta. Eri tarpeisiin kehitetyt huippulaadukkaat

Lisätiedot

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e v o i d e s a j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e Kolloidikulta kumppanisi ik äänt ymistä vastaan Ylellinen Gold Regenesis -kosmetiikkatuotesaja

Lisätiedot

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet REVITALE Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet ANTI-AGEING NUORENNUSHOITO REVITALE ON OSA NYKYAIKAISTA, IKIAIKAISEEN REMEDIAL THERAPY HOITOPERINTEESEEN POHJAAVAA ONGELMALLISEN

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia.

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia. Kasvohoidot Kasvohoidoissa käytämme Académie Scientifique de Beauté- sarjan tuotteita. Oikeat kotihoitotuotteet ja tehokkaat hoidot tuovat nopeasti näkyviä tuloksia, jotka kestävät pitkään. Académie on

Lisätiedot

Eau de parfum Les Sensorielles 2014 Muutokset

Eau de parfum Les Sensorielles 2014 Muutokset Eau de parfum Les Sensorielles 2014 Muutokset Uusi ilme, uudet tuoksut ja uudet pakkaukset! Acorelle eaux de parfum -sarjan uusi nimi on «Les Sensorielles». Tämä 100% luonnollinen, ekosertifioitu parfyymisarja

Lisätiedot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Dermalogica kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti Face-mapping ihoanalyysin

Lisätiedot

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 HOITOMENU 1 KASVOHOIDOT Hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 Hydramemory Collagen Monitehoinen kasvohoito, joka kirkastaa ja kiinteyttää. Hoito

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 80,00 90,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Helppo huuhtoa Hellä, luonnolliset tuoksut Hypoallerginen

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2016 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

Hieronnat ja hemmottelu

Hieronnat ja hemmottelu Hieronnat ja hemmottelu Perushieronta 69 / 45 min Hieronnassa keskitytään tarpeiden mukaan kehon eri osa-alueille. Perushieronta rentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä, virkistää verenkiertoa ja lisää

Lisätiedot

Big Small Company Oy Aleksis Kiven katu 58 B 59 00510 Helsinki puhelin 040 1789 277 info@bigsmallcompany.com www.bigsmallcompany.

Big Small Company Oy Aleksis Kiven katu 58 B 59 00510 Helsinki puhelin 040 1789 277 info@bigsmallcompany.com www.bigsmallcompany. Big Small Company Oy Aleksis Kiven katu 58 B 59 00510 Helsinki puhelin 040 1789 277 info@bigsmallcompany.com www.bigsmallcompany.com Pääinnovaatiomme: sana SISÄLTÄÄ korvattiin sanoilla EI SISÄLLÄ Mukaan

Lisätiedot

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä.

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. LIIKELAHJAT 2017 2 3248 Louhe kiulu musta + kauha Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. Kiulun ja kauhan varteen puuosaan on mahdollista painattaa esimerkiksi

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg NivelTeho Liiku nivelet lempeästi kuntoon. Kuuden tutkitun aktiiviaineen yhdistelmä: MSM, inkivääriuute, glukosamiini, hainrusto, kupari ja C-vitamiini. 120 kaps. 32,90 411,25 e/kg (ovh. 40,70) Luontainen

Lisätiedot

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Elizabeth Ardenin uudet Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm

Lisätiedot

Barbados Herkkä sekaiho ja rasvainen iho

Barbados Herkkä sekaiho ja rasvainen iho Herkkä sekaiho ja rasvainen iho VIRKISTYS Foam Purifying Cleanser Mineral Mud Cleansing Gel for Delicate Normal to Oily Skin Facial Toner for Delicate Normal to Oily Skin Pure Balm for Sensitive Skin Barbados

Lisätiedot

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e.

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e. Lehdistötiedote huhtikuu 2016 MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal

Lisätiedot

IHONHOITO. Ecobeauty TUOTETIETOUS 2014 ORIFLAME BEAUTY ACADEMY

IHONHOITO. Ecobeauty TUOTETIETOUS 2014 ORIFLAME BEAUTY ACADEMY tuotteet 2014 Ecobeauty IHONHOITO Ecobeauty-tuotelinja on eettinen, edistyksellinen ja luonnollinen vaihtoehto. Tuotteet sisältävät vähintään 95% luonnon omia aineosia, jotka ovat peräisin ympäristöä säästävistä,

Lisätiedot

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄIN KEHITTÄMÄ ensiluokkaista ihonhoitoa näkyvin tuloksin www.greencos.fi 1 SISÄLLYS 3 esittely Green Peel 4 yleistä Green Peel -hoidosta 5 tärkeää huomioida hoidon jälkeen

Lisätiedot