Weleda AB. 3610, S-posti: Puh:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Weleda AB. 3610, S-posti: info@weleda.fi www.weleda.fi, www.facebook.com/weledasuomi. www.weleda.se, Puh: 09 4780 www.facebook."

Transkriptio

1 I samklang med människa och natur Sedan 1921 Weleda AB Tel: Kruunuvuorenkatu , Fax: , Helsinki Puh: , S-posti: Sopusoinnussa ihminen ja luonto Vuodesta 1921 Trosa Tryckeri är certifierat enligt ISO 9001 och ISO samt är ett svanenmärkt tryckeri. lic. nr

2 I samklang med människa och natur Sedan 1921 Tuoteluettelo Aitoa luonnonkosmetiikkaa Sopusoinnussa ihminen ja luonto Vuodesta 1921

3

4 Weleda Aitoa luonnonkosmetiikkaa vuodesta 1921 Weledan perustivat Sveitsissä vuonna 1921 tohtori Ita Wegman ja filosofi Rudolf Steiner. Siitä alkaen yritys on valmistanut luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita ja antroposofisia lääkkeitä. Tuotteet pohjautuvat kasveihin, mineraaleihin, kasviöljyihin ja eteerisiin öljyihin, joilla on todistetusti hoitavia ominaisuuksia. Tuotteissamme yhdistyy moderniin tuotekehittelyyn 90 vuoden aikana karttunut kokemus sekä tieto luonnon omista prosesseista. Perimmäisenä tavoitteena on auttaa ihoa auttamaan itseään iästä ja ihotyypistä riippumatta, jotta sen elinvoimaisuus vahvistuu ja luonnollinen tasapaino säilyy. Weledan tuotteet on aina tehty luonnon aineista ilman synteettisiä ainesosia. Kaikki tuotteet pohjautuvat puhtaisiin kasviöljyihin, joissa on iholle tärkeitä vitamiineja, antioksidantteja ja tärkeitä rasvahappoja. Jokaisessa tuotesarjassa on oma kasvinsa, joka on valittu vaikuttavien ainesosien sekä ihon omien, vahvistamista tarvitsevien prosessien perusteella. Käyttämämme kasvit ovat peräisin omilta luomu- ja biodynaamisilta viljelmiltämme, sertifioiduilta keräilyalueilta ja reilun kaupan luomuprojekteista. Tuotannossa otamme aina huomioon ympäristöasiat kylvämisestä lopputuotteeseen. Tuotteillamme on NaTrue-sertifikaatti, jolla on tiukat luonnon- ja luomukosmetiikan kriteerit. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Weledan tuotteissa ei koskaan käytetä eläinkokeita, ei yksittäisiä raaka-aineita eikä tuotteita testattaessa.

5 Sitrus Virkistävä sitruspitoinen sarja vartalolle, erityisesti kun tarvitset lisäenergiaa. Monet Weledan vartalotuotteet sisältävät sitrusta sekä ulkoiseen että sisäisen käyttöön. Sisäisesti nautittuna sitrus vahvistaa vastustuskykyä ja paranta ruoan makua. Käytettyinä ulkoisesti vartalon hoidossa sitrusöljy ja -uute ovat virkistäviä ja raikastavia. Siksi niitä on tuotteissa, joiden halutaan lisäävän energisyyttä ja mielen virkeyttä, kuten Citrus Creamy Body Wash, Citrus Deodorant, Citrus Refreshing Bath Milk ja Citrus Refreshing Oil. Weleda on aloittanut yhteistyön tunnetun sisilialaisen Salamita-osuuskunnan kanssa varmistaakseen parhainta laatua olevien mehujen ja öljyjen saamisen. Osuuskunta on tuottanut biodynaamista sitruunaa vuodesta 1972 lähtien, ja nykyisin siihen kuuluu lähes sata sitruksen viljelijää Sisiliassa. Kukin heistä kasvattaa satonsa tarkkaan valvottujen biodynaamisten sääntöjen mukaan. Salamita tarkastaa sitruunoiden ja niistä jalostettujen mehun ja öljyn laadun.

6 1. Citrus Deodorant 2. Citrus Refreshing Bath Milk 3. Citrus Refreshing Oil 4. Citrus Creamy Body Wash Mieto virkistävä deodorantti. Virkistävä kylpyaine. Virkistävä ihoa pehmentävä vartaloöljy. Lempeä, virkistävän tuoksuinen ja ihoa hoitava suihkuvoide.

7 Tyrni Uudistava vartalosarja normaalille ja kuivalle iholle. Vitamiinipitoinen ravintolisä. Tyrni on erikoinen kasvi, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Se on supermarja siinä, missä granaattiomena on superhedelmä. Superhedelmä tai marja on ruokateollisuudesta peräisin oleva termi, joka tarkoittaa marjoja ja hedelmiä, joilla on poikkeuksellisen korkea ravintoarvo, etenkin vitamiineja ja antioksidantteja. Tyrni on 2-3 metriä korkea pensas, joka kasvaa vuotta vanhaksi ja tarvitsee paljon valoa voidakseen hyvin. Sen marjat ovat oranssit, hedelmäliha mehukas ja erittäin vitamiinipitoinen. Weleda käyttää tyrnimehua lisäravinteissaan ja sen hedelmälihaa ja siemenöljyä vartalotuotteissaan. Tuotteet sisältävät paljon tärkeitä vitamiineja ja tärkeitä rasvahappoja Omega-7:ää ja Omega-9:ää. Tyrnin siemenöljy estää myös tulehduksia, minkä vuoksi tyrniä suositellaan helposti kuivuvalle ja runsaasti ravintoa tarvitsevalle iholle. Weleda on käyttänyt tyrniä tuotteissaan kauan luvulle asti marjat poimittiin vuoristoseuduilta Friaulista, Misoxista tai Etelä-Ranskan Alpeilta. Asutuksen leviäminen ja rakentamisen lisääntyminen alkoivat vaikeuttaa villikeräilyä, jolloin Weleda alkoi etsiä kumppania tyrnin viljelyyn. Löysimme Kurt Künzin, luomuviljellyn tyrnin pioneerin, joka on perehtynyt tyrnin ominaisuuksiin. Yhdessä Toscanan San Mariossa asuvan sukunsa kanssa Kurt toteutti elämänikäisen haaveensa villikasvin viljelemisestä. Alueen olosuhteisiin sopivat oikeanlaiset emokasvit löytyivät tarkan valintaprosessin sekä marjojen yli 120 ainesosan analysoinnin avulla. Nyt Kurt kasvattaa biodynaamista tyrniä Weledalle.

8 1. Tyrni Hand Cream Kostetuttava ja ihoa pehmentävä käsivoide. 2. Sea Buckthorn Creamy Body Wash Hellävarainen hoitava suihkuvoide. Raikas sitrushedelmien tuoksu. 3. Tyrni Bodylotion Uudistava ja kosteuttava vartaloemulsio. 4. Tyrni Ihoöljy Uudistava ihoa pehmentävä vartaloöljy.

9 Laventeli Rentouttavaa laventelia sisältävät vartalotuotteet auttavat rauhoittumaan ja hiljentymään. Pensasmaisesti kasvava laventeli kuuluu minttujen sukuun, ja sen tunnistaa ohuessa pitkässä varressa kasvavista lukuisista pienistä violeteista kukista. Laventelia on sen rauhoittavista ja antiseptisistä ominaisuuksista johtuen jo antiikin ajoista käytetty moneen vaivaan mm. unettomuuteen, hermostuneisuuteen, haavojen puhdistamiseen, palovammoihin ja ihon epäpuhtauksiin. Hieronnan yhteydessä laventeliöljy vilkastuttaa verenkiertoa samalla, kun se auttaa mieltä rentoutumaan. Weledan laventeli tulee yhteistyökumppaneiden luomuviljelmiltä mm. Bulgariasta, Moldovasta ja Ranskasta. Itäblokkiin kuulunut Moldova on ollut laventelikasvatuksen pääpaikka kiitos mustan mullan ja pitkän kuivan kesäkauden, jotka ovat laventelille ihanteelliset kasvuolosuhteet. Moldovalaiset kumppanimme ovat Bob Ethrington ja Gheorghe Jezeghi, joiden yritys on 60 km päästä pääkaupungista Chisinausta. Meillä on yhteinen kestävän kehityksen laventelin kasvatuksen ja laventeliöljyn tuotantoprojekti. Se on avannut koko alueelle uusia tulevaisuudennäkymiä, sillä nyt asukkaat voivat paitsi viedä laventelia ulkomaille myös suunnitella kauaskantoisesti talouttaan ja ympäristöasioita. Joka vuosi heinäkuussa noin 200 kausityöntekijää saapuu luomulaventelin sadonkorjuuseen. Kasvi antaa satoa 30 vuotta 3-vuotiaasta lähtien. Kerätty sato saa kuivua 1-2 päivän ajan. Eteeriset öljyt uutetaan kukista höyryttämällä, minkä jälkeen uute saa kypsyä 2-3 kuukautta ennen kuin se lähetetään Weledalle ihonhoitotuotteiden ja lääkkeiden ainesosaksi.

10 1. Lavender Relaxing Oil Pehmentävä ja tyynnyttävä vartaloöljy. 2. Lavender Creamy Body Wash Hellävarainen hoitava suihkuaine. Rentouttava tuoksu. 3. Lavender Relaxing Bath Rentouttava ja tyynnyttävä kylpyaine.

11 Koivu Kiintetyttävät vartalotuotteet ja puhdistava ravintolisä koivusta. Ihminen on aina käyttänyt koivua voidakseen paremmin ja vahvistaakseen elintoimintojaan. Koivulla on puhdistavia ja diureettisia ominaisuuksistaan, minkä vuoksi sitä käytetään sisäisesti ja ulkoisesti virkistävissä ja vahvistavissa hoidoissa ja hoitotuotteissa. Koivunlehtiuute sisältää myös luonnollisia tehokkaita antioksidanttisia ainesosia, jotka edistävät uutteen imeytymistä ihoon. Weledan käyttämä koivunlehti tulee sertifioiduilta keräilyalueilta Tsekinmaan Etelä-Böömissä. Weleda aloitti vuonna 1992 yhteistyön Leo Taraban kanssa, joka kollegoineen kerää Weledalle nykyisin 265 tonnia tuoreita koivunlehtiä vuosittain. Lehtiä on poimimassa noin 400 ihmistä touko-kesäkuussa. Koivu kasvaa siihen aikaan voimakkaimmin, ja sen flavonoidi-, saponiini- ja tanniinipitoisuudet ovat suurimmillaan. Keräilijät aloittavat aamun koitteessa lehtien poimimisen puista käsin ja vain niistä oksista, joihin he ylettyvät maasta. Näin varmistetaan, ettei alueen luonnon tasapaino häiriydy. Lounasaikaan lehdet tuodaan 30 keräilypisteeseen, joissa niiden laatu tarkistetaan ja ne punnitaan. Työnjohto opastaa keräilijöitä keräämään niin, ettei ympäristö vahingoitu eikä lehtien uusi kasvu häiriydy. Etelä-Böömin koivunlehdet ovat EU:n direktiivien mukaan ekosertifioituja. Pitkäaikainen sopimus Weledan kanssa mahdollistaa sen, että Leo Taraba voi maksaa keräilijöille saman tien. Weleda takaa hänelle ostavansa koko sadon vuoden sisällä. Weledalta saamansa teknisen ja taloudellisen tuen avulla Leo Taraba on kyennyt rakentamaan koivunlehtien uudenaikaisen käsittelylaitoksen. Weleda puolestaan voi luottaa siihen, että saa tarvitsemansa määrän laadukasta koivunlehteä.

12 1. Luonnonmukainen koivunlehtiuute Puhdistava 3:n viikon kuuri 2. Birch Cellulite Oil Selluliittiöljy ehkäisee ja vähentää selluliittia. 3. Birch Body Scrub Hellävaraisen vartalokuorinnan vahahelmet irrottavat kuolleet ihosolut.

13 Koivu sisäistä ja ulkoista kauneutta Ole kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisesti! Olosi ja ulkonäkösi paranevat, kun noudatat terveellistä ruokavaliota, liikut riittävästi ja hoidat itseäsi Weledan Koivu-tuotteilla. Kaksi koivunlehtiuutteeseen perustuvaa vartalotuotetta kiinteyttää ja pehmentää ihoasi, ja uute auttaa puhdistamaan elimistöäsi. 1. vaihe Birch Body Scrub 2. vaihe - Birch Cellulite Oil 3. vaihe Organic Birch Leaf Extract Luomukoivunlehtiuute on elimistön puhdistautumista tehostava 3 viikon kuuri. Koivunlehtiuute yhdessä luomusitruunamehun kanssa edistää elimistön luontaista kuona-aineiden poistumista ja vahvistaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Miedon vartalon ihoa kuoriva suihkuaineen vahahelmet irrottavat kuolleet ihosolut ja hierovat ihoasi kevyesti. Lempeät sokeritensidit pesevät kuivattamatta ja seesami- ja aprikoosinkiviöljyt jättävät iholle kevyen suojan. Käsin poimituista koivunlehdistä sekä rautamyrtistä tehdyt uutteet virkistävät ihosi toimintoja. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja joustavalta. Käyttö: Kuori kerran tai kaksi viikossa. Hiero märälle iholle pyörivin liikkein ja huuhtele. Selluliitin hoidossa paras tulos saadaan hieromalla seuraavaksi iholle Koivu-öljyä. Hienojakoinen öljy, joka säännöllisesti käytettynä ehkäisee selluliitin syntymistä ja parantaa ihon ulkonäköä. Koivu-uute ja rautamyrtti eli pikkuruskus stimuloivat ihon toimintoja ja E-vitamiinipitoinen vehnänalkioöljy vahvistaa sen kuntoa ja joustavuutta. Aprikoosinkiviöljy säilyttää ihon luonnollisen pehmeyden. Säännöllisen käytön tuloksena iho kiinteytyy ja silenee. Käyttö: Ensimmäiset neljä viikkoa aamuin illoin, sen jälkeen kerran päivässä. Hiero pieni määrä öljyä pyörivin liikkein hiukan kostealle iholle selluliitin vaivaamille alueille. Käyttö: Suositeltava päiväannos on ml, kun uutetta käytetään 3 viikon kuurina. Uutteen voi juoda sellaisenaan tai lisätä muuhun nesteeseen.

14

15 Kehäkukka Erittäin hellävaraisia kehäkukkaa sisältäviä tuotteita vauvoille, lapsille ja herkkäihoisille aikuisille. Rauhoittavat mietoa hoitoa kaipaavaa ihoa. Kehäkukka on ihonhoidon kyseessä ollen monipuolisimpia ja tehokkaimpia lääkekasveja. Kun iho on ärtynyt, herkistynyt tai herkkä, sitä tulee hoitaa miedoilla tuotteilla ja saada se voimaan paremmin. Kehäkukan (Calendula) aktiivisten ainesosien suuret pitoisuudet ovat silloin suureksi hyödyksi. Kehäkukka tunnetaan rauhoittavista, tulehduksia lievittävistä ja antibakteerisista ominaisuuksistaan. Se kykenee nopeuttamaan ihon paranemista ja ehkäisemään sen epäpuhtauksia. Kehäkukkaa on herkän ihon tuotteissamme Calendula Massage Oilissa ja Caledula Soapissa mutta myös Skin Foodissa ja koko lastensarjassamme. Weledalla on Saksassa Euroopan suurin biodynaaminen puutarha. Kasvatamme siellä kaiken käyttämämme kehäkukan. Olemme biodynaamisen viljelyn uranuurtaja, ja haluamme kehittää edelleen kokonaisvaltaista, puhdasta viljelytapaa. Sato korjataan tarkkojen ohjeiden mukaan, ja se käy läpi tiukan laadunvalvonnan. Koska puutarha on tehtaamme vieressä, aamulla kerätty sato jatkokäsitellään jo saman päivän aikana. On tärkeää, että noin vuosittain käsipoimittua biodynaamista kehäkukkaa kerätään täsmälleen oikeaan aikaan, koska silloin kasvista saatava uute on tehokkain mahdollinen. Kerätyt kukat kuljetetaan suoraan tuotannon valmisteluun, missä jokainen ainesosa testataan Weledan edellyttämän laadun varmistamiseksi.

16 1. Calendula Moisturising Body Cream 2. Calendula Shampoo & Body Wash Lempeä shampoo vartalolle ja hiuksille 3. Calendula Zink Cream Hoitava ja suojaava vaippa-alueen sinkkivoide 4. Calendula Face Cream Hoitava ja suojaava kasvovoide 5. Calendula Wind and Weather Cream Vedetön ulkoiluvoide 6. Calendula Relaxing Bath Rentouttava kylpyaine 7. Calendula Body Oil Hajustamaton hoitava ja puhdistava vauvaöljy 8. Calendula Body Lotion Kosteuttava vartaloemulsio 9. Calendula Cream Bath Lempeästi pesevä ja hoitava voidekylpy

17

18 Kasviöljy parasta mitä voit ihollesi antaa Tyrniöljy, granaattiomenan siemenöljy tai hienonhieno ruusunmarjan siemenöljy. Weledan valikoimissa on monta korkealaatuista vartaloöljyä. Ne ovat kaikki puhtaita kasviöljyjä, jotka on yhdistetty tarkoin valittuihin lääkekasveihin ja aitoihin eteerisiin öljyihin. Öljyt valitaan kohderyhmän ihotyypin ja tuotteelle asetettujen vaatimusten mukaan. Kasviöljyissä on erilaisia tärkeiden rasvahappojen yhdistelmiä, vitamiineja ja antioksidantteja, minkä vuoksi kukin niistä toimii iholla omalla erityisellä tavallaan. Granaattiomenan siemenöljy runsaasti antioksidantteja, jotka stimuloivat ihosolujen luonnollista uudistumista. Tyrniöljy uudistaa ihoa, sisältää runsaasti vitamiineja ja omega 7-, omega 9-, omega 3- sekä omega 6 -rasvahappoja. Ruusunmarjan siemenöljy ravitsee ja vahvistaa ihon omaa suojakerrosta kiitos elintärkeiden vitamiinien ja rasvahappojen ja ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Miksi käyttäisin vartaloöljyä? Vartaloöljy ravitsee ihoa. Ihostasi tulee pehmeämpi ja joustavampi, ja sen säilyttää kosteutta paremmin. Öljyjen antioksidantit ovat ylimääräinen suoja ihollesi. Kun käytät vuorotellen sekä vartaloöljyä että -emulsiota, ihosi saa sekä kosteutta että lisäravintoa. Vinkkejä Weleda-öljyjen käyttäjälle: - Hiero pieni määrä öljyä suihkun jälkeen hieman kostealle iholle, jolloin se imeytyy nopeammin. - Öljyiä voi käyttää vartalo-, käsi- ja jalkahieronnassa. - Pieni määrä öljyä kasvoille ennen lähtöä ulos viimaan ja pakkaseen on hyvä suojakerros. - Hoida kuivia kynsiä ja kynsinauhoja öljyllä. - Lisää öljyä pieneen määrään maitoa ja sekoita kylpyveteen. Vesi ja öljy sekoittuvat hyvin ja kylvystä tulee hoitava.

19 Taikapähkinä Taikapähkinää sisältävät miedot tuotteet puhdistavat iholta meikin ja epäpuhtaudet lempeästi ja kuivattamatta. Normaalille sekaiholle tai pintakuivalle iholle, iästä riippumatta. Taikapähkinän historia kansanlääketieteessä on pitkä. Se on peräsin Yhdysvaltojen Atlantin puoleisen rannikon lehtimetsistä, mistä se tuotiin Brittein saarille 1800-luvulla. Siellä sitä on käytetty talvenkestävänä puistojen ja puutarhojen kasvina. Se menestyy parhaiten lehtimetsien reunamien syvämultaisessa maassa ja hiekkadyyneillä. Pohjois-Amerikan alkuasukkaat käyttivät taikapähkinää lääkekasvina turvotusta vähentävissä hauteissa sekä tehokkaana verenpurkaumien lievittäjänä. Sitä hyödynnettiin myös palovammojen, hyönteisten puremien, kutinan ja ihoärsytysten hoidossa. Kansanparantajat tuntevat taikapähkinän ihoärsytysten, karhean ja rohtuneen ihon, naarmujen, nyrjähtymien, haavojen, lihassäryn ja hyönteispistojen turvotusten lieventäjänä. Sitä on käytetty myös palovammoilla ja peräpukamien ulkoisessa hoidossa. Weledan puhdistustuotteissa on taikapähkinää sen ihoa hoitavien ja ihohuokosia supistavien ominaisuuksien vuoksi. Se myös vähentää tulehduksia ja ylläpitää kosteutta. Taikapähkinää uutetaan höyryttämällä pensaan lehtiä ja pieniä kuorenpalasia.

20 1. Refining Toner Virkistävä ja tasapainottava kasvovesi kaikille ihotyypeille. 2. One-Step Cleanser & Toner Puhdistusemulsion ja kasvoveden yhdistelmä. Poistaa epäpuhtaudet ja meikin. Normaalille sekaiholle. 3. Gentle Cleansing Milk Mieto puhdistusemulsio poistaa epäpuhtaudet ja meikin. Normaalille pintakuivalle iholle.

21 Manteli Hajustamaton herkän ja epätasapainossa olevan ihon manteliöljypohjainen kasvosarja. Mantelipuu kukkii runsaasti valkoisin tai vaaleanpunaisin kukin. Puu voi kasvaa seitsenmetriseksi, ja sitä on montaa lajia. Weledan manteliöljy on peräisin makeasta luomulaatuisesta Prunus amygdaluksesta. Hienojakoinen läpikuultava ja hajuton öljy saadaan manteleista puristamalla. Kaikki ihotyypit sietävät manteliöljyä erinomaisesti herkkää ihoa myöten. Öljy myös imeytyy nopeasti. Koska se sisältää tärkeitä rasvahappoja kuten Omega-6:ta ja Omega-9:ää, öljy suojaa ihoa tehokkaasti kosteuden haihtumiselta ja rauhoittaa ja vahvistaa sen omia luontaisia suojaavia toimintoja. Iho pysyy tasapainossa ja kykenee vastustamaan haitallisia ulkoisia ärsykkeitä.

22 1. Almond Soothing Facial Lotion Kevyt hajusteeton kosteusemulsio rauhoittaa herkkää sekaihoa. 2. Almond Soothing Facial Oil Rauhoittava hajusteeton kasvoöljy. Myös silmämeikin puhdistamiseen. 3. Almond Soothing Facial Cream Täyteläinen hajusteeton kasvovoide rauhoittaa herkkää ja kuivaa ihoa. 4. Almond Soothing Cleansing Lotion Hajusteeton puhdistusemulsio irrottaa lian ja meikkivoiteen. 5. Almond Soothing Masque Rauhoittava hajusteeton kasvonaamio.

23 Iiris Iiristä sisältävä kosteuttava kasvosarja alle 30-vuotiaiden, kuivien ja öljyisten alueiden välistä tasapainottamista tarvitsevalle iholle. Italian Apenniinien vuoristorinteillä, Firenzen ja Bolognan välimaastossa, kasvaa monia ainutlaatuisia kasveja. Hollantilaista syntyperää olevan Demeter-maanviljelijän Simon van Hiltenin biodynaaminen tila Ca' dei Fiori- "kukkien talo"- sijaitsee täällä. Weleda on tehnyt jo kauan yhteistyötä hänen kanssaan saadakseen parhainta mahdollista biodynaamista laatua olevaa iiristä. Weleda käyttää iirisjuuren uutteen lisäksi myös iiriksen eteerisiä öljyjä. Iirisjuuri on parhaimmillaan vasta monen vuoden kasvattamisen tuloksena. Juuri kerätään käsin, kuivataan ja kypsennetään varastossa kahden vuoden ajan, minkä jälkeen siitä saadaan uutteita ja öljyjä. Weleda tarvitsee vuosittain 1-1,5 tonnia iirisjuurta. Sen uute yhdistettynä muihin ainesosiin auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon. Silloin iho tuntuu pehmeältä ja joustavalta. Iirisjuuren eteerinen öljy antaa voiteille niiden miellyttävän tuoksun.

24 1. Iris Hydrating Facial Lotion 2. Iris Hydrating Day Cream 3. Iris Hydrating Masque 4. Iris Hydrating Night Cream Kevyt kostetusemulsio normaalille sekaiholle. Täyteläinen kosteusvoide normaalille pintakuivalle iholle. Kosteuttava kasvonaamio. Kosteuttava ja ravitseva yövoide.

25 Villiruusu Ikääntymisen ensi merkkejä häivyttävät villiruusun siemenöljyä sisältävät kasvotuotteet vuotiaalle. Harmoninen vartalosarja. Villiruusu kasvaa villinä sertifioiduilla keräilyalueilla Chilen Andien karuilla rinteillä. Villiruusu viihtyy viileässä ja kosteassa ilmastossa. Sen oksia ja versoja peittävät terävät okaat, ja kukat ovat valkoisia, vaaleanpunaisia ja joskus keltaisia. Villiruusunmarjan siemenistä saadaan kylmäpuristamalla arvokasta Rosa moschatan öljyä. Villiruusun siemenöljyssä on paljon tärkeitä rasvahappoja. Öljy vahvistaa ihoa ja ihoa suojaavia toimintoja. Sitä on perinteisesti käytetty ehkäisemään ja vähentämään arpikudosta ja maksaläiskiä sekä lisäämään ihosolujen uusiutumista. Öljyssä on A- ja E-vitamiineja, jotka ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Koska öljy on hyvin hienojakoinen, se sopii iholle, joka tarvitsee lisäenergiaa, suojaa ja ravintoa. Tuotteissa on miedon harmoninen ruusuntuoksu.

26 1. Wild Rose Body Oil 2. Wild Rose Creamy Body Wash 3. Wild Rose Deodorant 4. Wild Rose Body Lotion Ravitseva ja pehmentävä vartaloöljy. Hellävarainen hoitava suihkuvoide. Miedon harmoninen tuoksu. Harmonisen ruusuntuoksuinen deodoranttisuihke. Täyteläinen vartaloemulsio ravitsee ja kosteuttaa ihoa.

27 1. Wild Rose Smoothing Masque Ikääntymisen ensi merkkejä silottava, ravitseva naamio. 4. Wild Rose Smoothing Night Cream Ikääntymisen ensi merkkejä silottava yövoide. 2. Wild Rose Smoothing Eye Cream Ikääntymisen ensi merkkejä silottava ja turvotusta sekä ilmeryppyjä vähentävä silmänympärysvoide. Hajusteeton. 5. Wild Rose Smoothing Day Cream Täyteläinen ikääntymisen ensi merkkejä silottava päivävoide. Kuivalle iholle. 3. Wild Rose Smoothing Facial Oil Capsules Ikääntymisen ensi merkkejä silottava kasvoöljy. 6. Wild Rose Smoothing Facial Lotion Kevyt ikääntymisen ensi mekkejä silottava kosteusemulsio normaalille sekaiholle.

28 Arjen ylellisyyttä ihollesi Hemmottele itseäsi Weledan ihanilla kasvonaamioilla. Levitä ihollesi hoitava naamio ja rentoudu hetkeksi. Samalla kun hellit kasvojasi, kun ravitset, kosteutat, rauhoitat tai viilennät sitä puhtailla luomulaatuisilla kasviöljyillä ja uutteilla, samalla mielesi rauhoittuu ja rentoudut arjen kiireistä. Säännöllinen naamioiden käyttö auttaa ihoasi pysymään tasapainossa ja edistää sen omia luonnollisia toimintoja. Miten käytän Weledan naamioita Levitä naamiota paksulti puhtaille kasvoille, kaulalle ja dekolteealueelle. Vältä huulten- ja silmänympärysalueita. Anna vaikuttaa minuutin ajan. Taputtele loput naamiosta ihoosi tai poista kostutetulla vanulla huuhtoen lopuksi haalealla vedellä.

29 Granaattiomena Kiintetyttäviä ja elvyttäviä tuotteita kasvoille ja vartalolle. Sisältävät antioksidanttista granaattiomenan siemenöljyä, joka parantaa ihon joustavuutta ja kiinteyttä sekä madaltaa ryppyjä. 40+ iholle. Granaattiomena on superhedelmä kuten tyrnimarjakin. Superhedelmä tai marja, on ruokateollisuudesta peräisin oleva termi, ja se tarkoittaa marjoja ja hedelmiä, joilla on poikkeuksellisen korkea ravintoarvo, etenkin vitamiineja ja antioksidantteja. Granaattiomenan siemenöljyssä on hyvin paljon antioksidantteja, mikä tekee siitä erinomaisen suojan vapailta radikaaleilta. Kun siihen liittää tärkeimpiä rasvahappoja ja vitamiineja, granaattiomenan siemenöljyllä on ihoa vahvistavia ja solujen uudistumista elvyttäviä ominaisuuksia. Korjaamme granaattiomenamme syyskuussa, jolloin ne ovat parhaimmillaan. Satoa saadaan lukuisilta luomuviljelmiltä Turkin hedelmällisiltä vuoristorinteiltä. Niissä kasvatetaan vuodessa tonnia granaattiomenaa. Hakan Copur omistaa yhden luomulaatuisen granaattiomenatarhan. Hän pitää hyvää huolta omenapuistaan saadakseen parhaan mahdollisen sadon. Kun puiden oksat ovat painavina kypsistä hedelmistä, hedelmät leikataan käsin irti. Siemenet kuivatetaan siihen varatuissa tiloissa ja toimitetaan uutettaviksi Gustav Heesille, 50 kilometrin päähän Etelä-Saksassa olevista tehtaistamme. Siellä siemenistä kylmäpuristetaan hienojakoista ravinteikasta öljyä, joka suodatetaan. Öljy lähetetään tehtaillemme Saksassa ja Sveitsissä, jossa se käytetään Granaattiomena-sarjan tuotteisiin.

30 1. Pomegranate Regenerating Hand Cream Elvyttävä kosteutta sitova käsivoide 2. Pomegranate Regenerating Body Oil Elvyttävä ja suojaava vartalovoide 3. Pomegranate Creamy Body Wash Hellävarainen hoitava suihkuvoide. Runsaan hedelmäinen tuoksu.

31 1. Pomegranate Firming Eye Cream Kiinteyttävä suojaava silmänympärysvoide madaltaa ryppyjä. Hajusteeton. 2. Pomegranate Firming Face Serum Kiinteyttävä suojaava seerumi madaltaa ryppyjä. 3. Pomegranate Firming Night Cream Kiinteyttävä yövoide madaltaa ryppyjä. 4. Pomegranate Firming Day Cream Kiinteyttävä ja suojaava päivävoide madaltaa ryppyjä.

32 Miten käytän Weledan tuotteita Puhdistusemulsio ja kasvovesi Käytä puhdistusemulsiota ja kasvovettä joka aamu ja ilta lian, meikin ja epäpuhtauksien poistamiseksi.. Levitä puhdistusemulsio sormenpäillä kasvoille ja kaulalle, huuhtele haalealla vedellä tai, jos haluat, pyyhi vanulla. Kasvovesi palauttaa iholle sen ph-tasapainon sekä kosteutta. Poikkeuksia: One-Step Cleanser & Toner. Ravista pulloa, kostuta sillä vanua ja pyyhi kasvot, kaula ja dekoltee puhtaiksi, toista kunnes vanuun ei jää likaa. Huuhtele haalealla vedellä. Almond Soothing Cleansing Lotion sisältää ph-arvoa säätelevää maitohappoa, joten sen jälken ei tarvita kasvovettä. Silmänympärysvoide Levitä hyvin pieni määrä voidetta silmänympärysalueelle aamuin illoin puhdistamisen jälkeen. Seerumi Seerumi on aktiiviaineiden tiiviste ja auttaa ihoasi saamaan tuloksia nopeasti. Levitä seerumia aina puhtaalle ja kuivalle iholle, anna kuivahtaa ja taputtele aina sen päälle päivä- tai yövoide. Kosteuttaminen ja ravitseminen Levitä puhtaalle iholle, kasvoille ja kaulalle. Kosteusemulsiota ja päivävoidetta voit käyttää päivällä ja yöllä jos haluat. Kasvoöljy Kasvoöljyä voit käyttää milloin vain eikä sen päälle tule lisätä voidetta. Taputtele tai hiero öljyä aina kosteahkolle iholle. Kasviöljyt ja -uutteet rauhoittavat ihoa, ravitsevat ja virkistävät sitä, tehden siitä pehmeän ja joustavan. Kasvoöljyä voi käyttää voiteen sijaan silloin kun ulkona on kylmää ja tuulista. Se ehkäisee ihon kuivumista ja rohtumista. Almond Facial Oil on suosituksemme silmämeikin poistoon. Kasvonaamio Käytä kasvonaamiota pari kertaa viikossa täydentämään päivittäistä ihonohoitoasi. Ihosi saa naamiosta tehohoitoa ja pysyy kunnossa parhaiten. Levitä runsas kerros naamiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle puhdistamisen jälkeen. Anna vaikuttaa minuuttia, huuhtele haalealla vedellä. Miten käytän Weledan vartalotuotteita Miten käytän Weledan vartalotuotteita Vartaloöljy Hiero pieni määrä hiukan kostealle iholle, jotta öljyn imeytyminen nopeutuu. Vartaloemulsio Hiero puhtaalle vartalolle suihkun tai kylvyn jälkeen. Suihkuvoide Vaahdota pieni määrä käsissäsi. levitä märälle iholle, huuhtele. Suihkuvoidetta voi käyttää myös käsisaippuana. Kylpyaineet Lisää kylpyveteen 3-4 korkillista, sekoita. Kastanjakylpyaine tulee lisätä yht aikaa veden kanssa, jotta ne sekoittuvat tasaisesti. Suihkedeodorantti Suihkauta kainaloihin peseytymisen jälkeen. Sopii myös kevyeksi hajuvedeksi sekä jalkoja raikastamaan.

33 Klassikot Weledan tuotevalikoimassa on joukko kestosuosikkeja. Yksi niistä on yleisvoide Skin Food, jonka resepti on ollut sama vuodesta 1926 lähtien. Skin Food auttaa kuivaa, rohtunutta tai ärtynyttä ihoa niin huulissa, käsissä kuin jaloissakin. Se sisältää hienojakoisia, hyvää tekeviä kasviöljyjä kuten auringonkukka- ja manteliöljyjä sekä rauhoittavia ja hoitavia kamomillan ja kehäkukan uutteita. Keto-orvokki, Viola tricolor, ehkäisee kutinaa, ja voiteen mehiläisvaha ja villarasva tekevät siitä hyvän suojan iholle. Toinen ikisuosikki on jalkavoide Foot Balm, jota olemme valmistaneet vuodesta Sen suosio kasvaa yhä, sillä se on kevyt ja imeytyvä eikä jätä ihoa tahmeaksi. Mirhami- ja kehäkukkauutteet, oliiviöljy ja lanoliini pitävät ihon kunnossa, pehmeänä ja joustavana ja ehkäisevät samalla hien hajua. Everon Lip Balm suojaa ja hoitaa huulia kiitos jojobaöljyn, sheavoin ja karnaubavahan. Tuotteessa on myös luonnollinen suojakerroin.

34 1. Skin Food Ravitseva ja suojaava koko kehon yleisvoide. 2. Foot Balm Pehmentävä voide jalkojen kuivalle iholle. 3. Everon Lip Balm Pehmentävä huulihoito ehkäisee huulten kuivumista.

35 Deodorantit Citrus Deodorant, 100 ml Sage Deodorant, 100 ml Wild Rose Deodorant, 100 ml Huulihoito Everon Lip Balm, 4,8 g Itsehoito Rhinodoron Nasal Spray, 20 ml Venadoron, 100 ml Jalkavoide Foot Balm, 75 ml Kasvoemulsiot Almond Soothing Facial Lotion, 30 ml Iris Hydrating Facial Lotion, 30 ml Wild Rose Smoothing Facial Lotion, 30 ml Kasvojen puhdistaminen Almond Soothing Cleansing Lotion, 75 ml Gentle Cleansing Milk, 100 ml Refining Toner, 100 ml One-Step Cleanser & Toner, 100 ml Kasvonaamiot Almond Soothing Masque, 30 ml Iris Hydrating Masque, 30 ml Wild Rose Smoothing Masque, 30 ml Kasvovoiteet Almond Soothing Facial Cream, 30 ml Iris Hydrating Day Cream, 30 ml Iris Hydrating Night Cream, 30 ml Pomegranate Firming Day Cream, 30 ml Pomegranate Firming Night Cream, 30 ml Wild Rose Smoothing Day Cream, 30 ml Wild Rose Smoothing Night Cream, 30 ml Kasvoöljyt Almond Soothing Facial Oil, 30 ml Wild Rose Smoothing Facial Oil Capsules, 30 ml Kylpyaineet Chestnut Toning Bath Soak, 200 ml Citrus Refreshing Bath Milk, 200 ml Lavender Relaxing Bath, 200 ml Pine Reviving Bath Milk, 200 ml Rosemary Invigorating Bath Milk, 200 ml Käsivoiteet Pomegranate Regenerating Hand Cream, 50 ml Sea Buckthorn Hand Cream, 50 ml Miesten kasvojenhoito After Shave Balm, 100 ml Facial Cream for Men, 30 ml Shaving Cream, 75 ml Palasaippuat Calendula Soap, 100 g Iris Soap, 100 g Rosemary Soap, 100 g Rose Soap, 100 g Raskaus- ja imetysajan tuotteet Baby Tummy Oil, 50 ml Breast Oil, 50 ml Nursing Tea, 40 g Pregnancy Body Oil, 100 ml Preparation Oil, 50 ml Ravintolisät Organic Birch Juice, 200 ml Organic Sea Buckthorn Juice, 200 ml Seerumi Pomegranate Firming Face Serum, 30 ml Silmänympärysvoiteet Pomegranate Firming Eye Cream, 10 ml Wild Rose Smoothing Eye Cream, 10 ml Suuhygienia Calendula Toothpaste, 75 ml Herbal Gel Toothpaste, 75 ml Ratanhia Toothpaste, 75 ml Salt Toothpaste, 75 ml Gum Balsam, 30 ml Tooth Gel for kids, 50 ml Suihkuvoiteet Citrus Creamy Body Wash, 200 ml Lavender Creamy Body Wash, 200 ml Pomegranate Creamy Body Wash, 200 ml Sea Buckthorn Creamy Body Wash, 200 ml Wild Rose Creamy Body Wash, 200 ml Vartaloemulsiot Aloe Vera Body Lotion, 200 ml Mallow Body Lotion, 200 ml Sea Buckthorn Body Lotion, 100 ml Wild Rose Body Lotion, 100 ml Vartalokuorinta Birch Body Scrub, 150 ml Vartaloöljyt Arnica Massage Oil, 50 ml, 100 ml, 200 ml Birch Cellulite Oil, 100 ml Calendula Massage Oil, 100 ml Citrus Refreshing Oil, 100 ml Lavender Relaxing Oil, 100 ml Pomegranate Regenerating Body Oil, 100 ml Sea Buckthorn Body Oil, 100 ml Wild Rose Body Oil, 100 ml Vauvojen ja lasten tuotteet Calendula Body Lotion, 200 ml Calendula Body Oil, 200 ml Calendula Cream Bath, 200 ml Calendula Face Cream, 50 ml Calendula Moisturising Body Cream, 75 ml Calendula Relaxing Bath, 200 ml Calendula Shampoo & Body Wash, 200 ml Calendula Wind and Weather Cream, 30 ml Calendula Zink Cream, 75 ml Yleisvoide Skin Food 30 ml, 75 ml

You are beautiful. Tuoteluettelo

You are beautiful. Tuoteluettelo M A D E I N S W I T Z E R L A N D You are beautiful Tuoteluettelo S W I S S M A D E Colosé tarjoaa laatusertifioitua kosmetiikkaa Sveitsistä vuosikymmenten kokemuksella Dermatologisesti testattuja Colosén

Lisätiedot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot

Produits et Soins phyto-aromatiques. Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Produits et Soins phyto-aromatiques Fytoaromaattiset tuotteet ja hoidot Fytoaromaattisten tuotteiden ja hoitojen Sydän Tiede Luonto Tehokkuus Korkea Ammattitaito Hyvinvointi Yon-Ka Tuotemerkki Vuonna 1954

Lisätiedot

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09 Nutriance FI Sisältö Nutriance Nutriancen tarina...2 Ihosi ja Nutrianc...6 Johdanto Nutriance-pikaoppaaaseen...10 Refreshing Facial Cleanser ja Foaming Gel Cleanser...11 Purifying Facial Scrub...13 Refining

Lisätiedot

Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi?

Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi? Syökö ikääntynyt läheisesi tarpeeksi? Jääkö tutulta ikäihmiseltä ruokaa lautaselle? Vaikuttaako hän laihtuneelta? Läheiset voivat monin tavoin auttaa vanhusta, jolla on ongelmia ruokailun kanssa. Vanhusten

Lisätiedot

FM GROUP Benelux / Finland

FM GROUP Benelux / Finland FM GROUP Benelux / Finland FM GROUP -tuotekuvasto nro 20 2014 NAISTEN LUXUSHAJUVEDET 1 Orkidean riemuvoitto SISÄLLYSLUETTELO Uuden kuvaston myötä orkideat tulevat saavuttamaan riemuvoiton. Nämä herkät

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN SAA SINUT NÄYTTÄMÄÄN JA TUNTEMAAN LOISTAVALTA, UPEALTA ITSELTÄSI Suuntaa

Lisätiedot

Frantsilan Luomuyrttitila tuotetieto 2008 SISÄINEN TIEDOTE FYTO- JA AROMA- TERAPEUTTISET

Frantsilan Luomuyrttitila tuotetieto 2008 SISÄINEN TIEDOTE FYTO- JA AROMA- TERAPEUTTISET . FYTO- JA AROMA- TERAPEUTTISET * SALVAT * VOITEET * HIERONTAÖLJYT, LINIMENTTI, KYLMÄGEELI * KYLPYÖLJYT * HYGIENIATUOTTEET YRTTISALVAT JA -VOITEET KOTIMAISET, LUONNONMUKAISET YRTIT Vaikuttavina aineina

Lisätiedot

Luonnollista kauneutta merestä. La Beauté Venue de la Mer

Luonnollista kauneutta merestä. La Beauté Venue de la Mer Luonnollista kauneutta merestä La Beauté Venue de la Mer Yhteenveto Puhdistusaineet 4 Kasvovedet 4 Kuorinnat 5 Naamiot 6 Silmät 6 Voiteet ja geelit 7 Vartalotuotteet 14 Kylpytuotteet 18 Tehohoidot 8 Herkkä

Lisätiedot

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Melatoniinin monet terveysvaikutukset. Hoida oikein lapsen kipua ja kuumetta

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Melatoniinin monet terveysvaikutukset. Hoida oikein lapsen kipua ja kuumetta Soukan apteekki Kauklahden sivuapteekki Yläkartanontie 28, 02360 Espoo puh. (09) 801 6166 ma-pe 8.30-19.00 la 9.00-15.00 Kauppamäki 3, 02780 Espoo puh. (09) 811 464 ma-pe 9.00-18.00 Soukan apteekin asiakaslehti

Lisätiedot

Jo yli 10 miljoonaa ihmistä on saanut avun Aloe Vera -erikoishoitotuotteistamme!

Jo yli 10 miljoonaa ihmistä on saanut avun Aloe Vera -erikoishoitotuotteistamme! 2 Jo yli 10 miljoonaa ihmistä on saanut avun Aloe Vera -erikoishoitotuotteistamme! Olemme myyneet yli 30 miljoonaa litraa Aloe Vera Drinking Geliä kymmenessä vuodessa! LR on nykyään yksi maailman suurimmista

Lisätiedot

Mikä tekee Anna Lotan PRO-linjasta ainutlaatuisen?

Mikä tekee Anna Lotan PRO-linjasta ainutlaatuisen? ESITTELY... 3 PUHDISTUSTUOTTEET...4-7 KASVOVEDET...8-11 KUORINTA JA SYVÄPUHDISTUS...12-15 SEERUMIT & KOSTEUTTAJAT...16-19 AURINKOSUOJAUS...20-23 YÖHOITO...24-27 SILMÄNYMPÄRYS- JA KAULAHOITO...28-31 KASVONAAMIOT...32-35

Lisätiedot

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936.

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Ella Baché, Skin good enough to eat INTOHIMO KAUNEUTEEN Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta,

Lisätiedot

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma)

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kauneuttasi kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kemiallinen kuorinta Viron terveysviraston myöntämä toimilupa nro L02595 Varaa

Lisätiedot

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Kuivaako suuta? Päivitä lääkekaappisi kesäksi. Miksi koira on ihmisen paras ystävä?

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Kuivaako suuta? Päivitä lääkekaappisi kesäksi. Miksi koira on ihmisen paras ystävä? Soukan apteekki Kauklahden sivuapteekki Yläkartanontie 28, 02360 Espoo puh. (09) 801 6166 ma-pe 8.30-18.00 la 9.00-14.00 (kesä-elokuu) Kauppamäki 3, 02780 Espoo puh. (09) 811 464 ma-pe 9.00-17.00 (25.6.-15.8.2012)

Lisätiedot

Uusia apuvälineitä apteekista

Uusia apuvälineitä apteekista Uusia apuvälineitä apteekista Kun sormissa ei ole tarpeeksi puristusvoimaa tai kädet tärisevät, voi hillopurkin avaaminen, paidan napittaminen tai kotiavaimen kääntäminen lukossa tuntua ylivoimaiselta

Lisätiedot

Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa

Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa X Numero 44 Syksy/Talvi 2010 Kaksi maailman huippubrändiä yhdistää voimansa Eväitä parempaan elämään. *Lue lisää sivulta 28 Oppaasi terveellisempiin, aktiivisempiin elämäntapoihin 2 Herbalifen terveellinen

Lisätiedot

säilytä ja hävitä lääkkeet oikein

säilytä ja hävitä lääkkeet oikein säilytä ja hävitä lääkkeet oikein Lääkkeiden oikea säilytys on tärkeää etenkin kesällä, sillä auringosta tuleva UV-säteily voi saada lääkeaineen hajoamaan tai reagoimaan jonkin toisen aineen kanssa. Säilytyspaikka

Lisätiedot

Miesten ihonhoitokoulu

Miesten ihonhoitokoulu Miesten ihonhoitokoulu Ensinnäkin: ihonhoito ei ole vain naisia varten. Myös tosimiesten on huolehdittava ihostaan. Tiedät millaista se on uusien siistien lenkkareiden kanssa. Nehän haluaa pitää siistinä

Lisätiedot

ALLERGIA & AURINKO KONTIO APTEEKKI 1 2015 KEVÄTVÄSYMYS. SUUNNISTAJA MINNA KAUPPI Päätöksiä tehdessä kuuntelen enemmän sydäntä kuin päätä

ALLERGIA & AURINKO KONTIO APTEEKKI 1 2015 KEVÄTVÄSYMYS. SUUNNISTAJA MINNA KAUPPI Päätöksiä tehdessä kuuntelen enemmän sydäntä kuin päätä KONTIO APTEEKKI 1 2015 SUUNNISTAJA MINNA KAUPPI Päätöksiä tehdessä kuuntelen enemmän sydäntä kuin päätä OIREIDEN KANSSA ON TURHA SINNITELLÄ ALLERGIA KURIIN OIKEALLA HOIDOLLA MIKSI KAKSI MILJOONAA SUOMALAISTA

Lisätiedot

HYVÄN MIELEN APTEEKKI

HYVÄN MIELEN APTEEKKI HYVÄN MIELEN APTEEKKI 1 2013 4 EUCERIN TUNTEE KAUNIIN IKÄÄNTYMISEN SALAISUUDEN 8 HELLÄ VESI LIIKUTTAA TALVELLAKIN 28 HELENA RANTA IKÄIHMISEN ABC: LIIKUNTA, MUISTI, RAVINTO PÄÄTOIMITTAJAN TERVEISET ETSITKÖ

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS

WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS CUTRIN TUNTEE POHJOISMAISEN HIUKSEN JA POHJOISEN ILMASTON OLOSUHTEET CUTRIN OY POSTIOSOITE: PL 27, 02781 ESPOO KÄYNTIOSOITE: LASIHYTTI 1, 02780 ESPOO PUH. 020 487 7005 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

HYVÄN MIELEN APTEEKKI

HYVÄN MIELEN APTEEKKI HYVÄN MIELEN APTEEKKI 3 2013 Keittiöpäällikkö ja psykiatri istuvat saman pöydän ääreen: MITEN TEILLÄ SYÖDÄÄN? Rohdoskasvipohjainen Rausch: HYVINVOIVA HIUSPOHJA, KAUNIIT HIUKSET s. 4 MINISTERI SUSANNA HUOVINEN:

Lisätiedot

Kulunut kevät oli vaalikevät. Apteekki on APTEEKKI! Kuulumme Yhteistyöapteekit-ketjuun

Kulunut kevät oli vaalikevät. Apteekki on APTEEKKI! Kuulumme Yhteistyöapteekit-ketjuun Apteekki on APTEEKKI! saamaan oman osansa. Apteekkitoimintaa tullaan entisestään terävöittämään. Ja hyvä niin, aina on parantamisen varaa. Onneksi demokratiassamme kuullaan myös asiantuntijoita eikä päätöksiä

Lisätiedot

16,90 VEHNÄNORAS 1/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa VUODEN 2014 ROHDOSKASVI

16,90 VEHNÄNORAS 1/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa VUODEN 2014 ROHDOSKASVI 1/14 Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa issämme 10.1.2014 Maistatuspäivä myymälö Tehokas startti laihdutukseen MethodDraine Detox Express Yksi annospullo lasilliseen vettä joka aamu viikon ajan.

Lisätiedot

Kaunis iho on kaikkien oikeus

Kaunis iho on kaikkien oikeus Kaunis iho on kaikkien oikeus Tervetuloa Académie-maailmaan! Kaunis iho on aina tulos pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta hoidosta. Kosmetologin tekemä ihoanalyysi luo ihon hoitamiselle parhaan perustan.

Lisätiedot

RAVITSEMUS - elintarviketuotannosta ja onnellisista lehmistä! CARSTEN VAgN-HANSEN - elämänohjeita uudelle vuodelle

RAVITSEMUS - elintarviketuotannosta ja onnellisista lehmistä! CARSTEN VAgN-HANSEN - elämänohjeita uudelle vuodelle nr 01 tammikuu 2012 Vaihtoehtoinen hoito Käsittelyä neulanpistoilla RAVITSEMUS - elintarviketuotannosta ja onnellisista lehmistä! CARSTEN VAgN-HANSEN - elämänohjeita uudelle vuodelle foto istockphoto SISÄLTÖ

Lisätiedot

Ammattilaisvinkit onnistuneisiin

Ammattilaisvinkit onnistuneisiin Nr 07 Heinäkuu 2012 UUDET IHONHOITOTUOTTEET Ihon puhdistaminen ja kuorinta ASIAKASKERTOMUS Cathrine sai sileämmän ihon kollageenilla EQ-KESÄSALAATTI Toimistomme lounasresepti käyttöösi Ammattilaisvinkit

Lisätiedot

nro 2 30.4.2015 55. vuosikerta Helsingin Merkonomit ry jäsenlehti Helmerit Joutsen apteekissa www.helmeri.fi vuotta

nro 2 30.4.2015 55. vuosikerta Helsingin Merkonomit ry jäsenlehti Helmerit Joutsen apteekissa www.helmeri.fi vuotta nro 2 30.4.2015 55. vuosikerta Helsingin Merkonomit ry:n jäsenlehti Helmerit Joutsen apteekissa 60 vuotta Helsingin Merkonomit ry www.helmeri.fi nro 2 30.4.2015 ISSN 1236-2514 Aikakauslehtien Liiton jäsenlehti

Lisätiedot

SPA ETIKETTI. Palveluksessanne Meriton Wellness Spa

SPA ETIKETTI. Palveluksessanne Meriton Wellness Spa HYVÄ SPA ASIAKAS Toivotamme teidät tervetulleeksi Wellness Spa hoitolaan. Toivomme, että vierailunne täällä tulee olemaan unohtumaton kokemus ja että lähdette Wellness Spasta virkistäytyneinä ja rentoutuneina.

Lisätiedot