Weleda AB. 3610, S-posti: Puh:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Weleda AB. 3610, S-posti: info@weleda.fi www.weleda.fi, www.facebook.com/weledasuomi. www.weleda.se, Puh: 09 4780 www.facebook."

Transkriptio

1 I samklang med människa och natur Sedan 1921 Weleda AB Tel: Kruunuvuorenkatu , Fax: , Helsinki Puh: , S-posti: Sopusoinnussa ihminen ja luonto Vuodesta 1921 Trosa Tryckeri är certifierat enligt ISO 9001 och ISO samt är ett svanenmärkt tryckeri. lic. nr

2 I samklang med människa och natur Sedan 1921 Tuoteluettelo Aitoa luonnonkosmetiikkaa Sopusoinnussa ihminen ja luonto Vuodesta 1921

3

4 Weleda Aitoa luonnonkosmetiikkaa vuodesta 1921 Weledan perustivat Sveitsissä vuonna 1921 tohtori Ita Wegman ja filosofi Rudolf Steiner. Siitä alkaen yritys on valmistanut luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita ja antroposofisia lääkkeitä. Tuotteet pohjautuvat kasveihin, mineraaleihin, kasviöljyihin ja eteerisiin öljyihin, joilla on todistetusti hoitavia ominaisuuksia. Tuotteissamme yhdistyy moderniin tuotekehittelyyn 90 vuoden aikana karttunut kokemus sekä tieto luonnon omista prosesseista. Perimmäisenä tavoitteena on auttaa ihoa auttamaan itseään iästä ja ihotyypistä riippumatta, jotta sen elinvoimaisuus vahvistuu ja luonnollinen tasapaino säilyy. Weledan tuotteet on aina tehty luonnon aineista ilman synteettisiä ainesosia. Kaikki tuotteet pohjautuvat puhtaisiin kasviöljyihin, joissa on iholle tärkeitä vitamiineja, antioksidantteja ja tärkeitä rasvahappoja. Jokaisessa tuotesarjassa on oma kasvinsa, joka on valittu vaikuttavien ainesosien sekä ihon omien, vahvistamista tarvitsevien prosessien perusteella. Käyttämämme kasvit ovat peräisin omilta luomu- ja biodynaamisilta viljelmiltämme, sertifioiduilta keräilyalueilta ja reilun kaupan luomuprojekteista. Tuotannossa otamme aina huomioon ympäristöasiat kylvämisestä lopputuotteeseen. Tuotteillamme on NaTrue-sertifikaatti, jolla on tiukat luonnon- ja luomukosmetiikan kriteerit. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Weledan tuotteissa ei koskaan käytetä eläinkokeita, ei yksittäisiä raaka-aineita eikä tuotteita testattaessa.

5 Sitrus Virkistävä sitruspitoinen sarja vartalolle, erityisesti kun tarvitset lisäenergiaa. Monet Weledan vartalotuotteet sisältävät sitrusta sekä ulkoiseen että sisäisen käyttöön. Sisäisesti nautittuna sitrus vahvistaa vastustuskykyä ja paranta ruoan makua. Käytettyinä ulkoisesti vartalon hoidossa sitrusöljy ja -uute ovat virkistäviä ja raikastavia. Siksi niitä on tuotteissa, joiden halutaan lisäävän energisyyttä ja mielen virkeyttä, kuten Citrus Creamy Body Wash, Citrus Deodorant, Citrus Refreshing Bath Milk ja Citrus Refreshing Oil. Weleda on aloittanut yhteistyön tunnetun sisilialaisen Salamita-osuuskunnan kanssa varmistaakseen parhainta laatua olevien mehujen ja öljyjen saamisen. Osuuskunta on tuottanut biodynaamista sitruunaa vuodesta 1972 lähtien, ja nykyisin siihen kuuluu lähes sata sitruksen viljelijää Sisiliassa. Kukin heistä kasvattaa satonsa tarkkaan valvottujen biodynaamisten sääntöjen mukaan. Salamita tarkastaa sitruunoiden ja niistä jalostettujen mehun ja öljyn laadun.

6 1. Citrus Deodorant 2. Citrus Refreshing Bath Milk 3. Citrus Refreshing Oil 4. Citrus Creamy Body Wash Mieto virkistävä deodorantti. Virkistävä kylpyaine. Virkistävä ihoa pehmentävä vartaloöljy. Lempeä, virkistävän tuoksuinen ja ihoa hoitava suihkuvoide.

7 Tyrni Uudistava vartalosarja normaalille ja kuivalle iholle. Vitamiinipitoinen ravintolisä. Tyrni on erikoinen kasvi, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Se on supermarja siinä, missä granaattiomena on superhedelmä. Superhedelmä tai marja on ruokateollisuudesta peräisin oleva termi, joka tarkoittaa marjoja ja hedelmiä, joilla on poikkeuksellisen korkea ravintoarvo, etenkin vitamiineja ja antioksidantteja. Tyrni on 2-3 metriä korkea pensas, joka kasvaa vuotta vanhaksi ja tarvitsee paljon valoa voidakseen hyvin. Sen marjat ovat oranssit, hedelmäliha mehukas ja erittäin vitamiinipitoinen. Weleda käyttää tyrnimehua lisäravinteissaan ja sen hedelmälihaa ja siemenöljyä vartalotuotteissaan. Tuotteet sisältävät paljon tärkeitä vitamiineja ja tärkeitä rasvahappoja Omega-7:ää ja Omega-9:ää. Tyrnin siemenöljy estää myös tulehduksia, minkä vuoksi tyrniä suositellaan helposti kuivuvalle ja runsaasti ravintoa tarvitsevalle iholle. Weleda on käyttänyt tyrniä tuotteissaan kauan luvulle asti marjat poimittiin vuoristoseuduilta Friaulista, Misoxista tai Etelä-Ranskan Alpeilta. Asutuksen leviäminen ja rakentamisen lisääntyminen alkoivat vaikeuttaa villikeräilyä, jolloin Weleda alkoi etsiä kumppania tyrnin viljelyyn. Löysimme Kurt Künzin, luomuviljellyn tyrnin pioneerin, joka on perehtynyt tyrnin ominaisuuksiin. Yhdessä Toscanan San Mariossa asuvan sukunsa kanssa Kurt toteutti elämänikäisen haaveensa villikasvin viljelemisestä. Alueen olosuhteisiin sopivat oikeanlaiset emokasvit löytyivät tarkan valintaprosessin sekä marjojen yli 120 ainesosan analysoinnin avulla. Nyt Kurt kasvattaa biodynaamista tyrniä Weledalle.

8 1. Tyrni Hand Cream Kostetuttava ja ihoa pehmentävä käsivoide. 2. Sea Buckthorn Creamy Body Wash Hellävarainen hoitava suihkuvoide. Raikas sitrushedelmien tuoksu. 3. Tyrni Bodylotion Uudistava ja kosteuttava vartaloemulsio. 4. Tyrni Ihoöljy Uudistava ihoa pehmentävä vartaloöljy.

9 Laventeli Rentouttavaa laventelia sisältävät vartalotuotteet auttavat rauhoittumaan ja hiljentymään. Pensasmaisesti kasvava laventeli kuuluu minttujen sukuun, ja sen tunnistaa ohuessa pitkässä varressa kasvavista lukuisista pienistä violeteista kukista. Laventelia on sen rauhoittavista ja antiseptisistä ominaisuuksista johtuen jo antiikin ajoista käytetty moneen vaivaan mm. unettomuuteen, hermostuneisuuteen, haavojen puhdistamiseen, palovammoihin ja ihon epäpuhtauksiin. Hieronnan yhteydessä laventeliöljy vilkastuttaa verenkiertoa samalla, kun se auttaa mieltä rentoutumaan. Weledan laventeli tulee yhteistyökumppaneiden luomuviljelmiltä mm. Bulgariasta, Moldovasta ja Ranskasta. Itäblokkiin kuulunut Moldova on ollut laventelikasvatuksen pääpaikka kiitos mustan mullan ja pitkän kuivan kesäkauden, jotka ovat laventelille ihanteelliset kasvuolosuhteet. Moldovalaiset kumppanimme ovat Bob Ethrington ja Gheorghe Jezeghi, joiden yritys on 60 km päästä pääkaupungista Chisinausta. Meillä on yhteinen kestävän kehityksen laventelin kasvatuksen ja laventeliöljyn tuotantoprojekti. Se on avannut koko alueelle uusia tulevaisuudennäkymiä, sillä nyt asukkaat voivat paitsi viedä laventelia ulkomaille myös suunnitella kauaskantoisesti talouttaan ja ympäristöasioita. Joka vuosi heinäkuussa noin 200 kausityöntekijää saapuu luomulaventelin sadonkorjuuseen. Kasvi antaa satoa 30 vuotta 3-vuotiaasta lähtien. Kerätty sato saa kuivua 1-2 päivän ajan. Eteeriset öljyt uutetaan kukista höyryttämällä, minkä jälkeen uute saa kypsyä 2-3 kuukautta ennen kuin se lähetetään Weledalle ihonhoitotuotteiden ja lääkkeiden ainesosaksi.

10 1. Lavender Relaxing Oil Pehmentävä ja tyynnyttävä vartaloöljy. 2. Lavender Creamy Body Wash Hellävarainen hoitava suihkuaine. Rentouttava tuoksu. 3. Lavender Relaxing Bath Rentouttava ja tyynnyttävä kylpyaine.

11 Koivu Kiintetyttävät vartalotuotteet ja puhdistava ravintolisä koivusta. Ihminen on aina käyttänyt koivua voidakseen paremmin ja vahvistaakseen elintoimintojaan. Koivulla on puhdistavia ja diureettisia ominaisuuksistaan, minkä vuoksi sitä käytetään sisäisesti ja ulkoisesti virkistävissä ja vahvistavissa hoidoissa ja hoitotuotteissa. Koivunlehtiuute sisältää myös luonnollisia tehokkaita antioksidanttisia ainesosia, jotka edistävät uutteen imeytymistä ihoon. Weledan käyttämä koivunlehti tulee sertifioiduilta keräilyalueilta Tsekinmaan Etelä-Böömissä. Weleda aloitti vuonna 1992 yhteistyön Leo Taraban kanssa, joka kollegoineen kerää Weledalle nykyisin 265 tonnia tuoreita koivunlehtiä vuosittain. Lehtiä on poimimassa noin 400 ihmistä touko-kesäkuussa. Koivu kasvaa siihen aikaan voimakkaimmin, ja sen flavonoidi-, saponiini- ja tanniinipitoisuudet ovat suurimmillaan. Keräilijät aloittavat aamun koitteessa lehtien poimimisen puista käsin ja vain niistä oksista, joihin he ylettyvät maasta. Näin varmistetaan, ettei alueen luonnon tasapaino häiriydy. Lounasaikaan lehdet tuodaan 30 keräilypisteeseen, joissa niiden laatu tarkistetaan ja ne punnitaan. Työnjohto opastaa keräilijöitä keräämään niin, ettei ympäristö vahingoitu eikä lehtien uusi kasvu häiriydy. Etelä-Böömin koivunlehdet ovat EU:n direktiivien mukaan ekosertifioituja. Pitkäaikainen sopimus Weledan kanssa mahdollistaa sen, että Leo Taraba voi maksaa keräilijöille saman tien. Weleda takaa hänelle ostavansa koko sadon vuoden sisällä. Weledalta saamansa teknisen ja taloudellisen tuen avulla Leo Taraba on kyennyt rakentamaan koivunlehtien uudenaikaisen käsittelylaitoksen. Weleda puolestaan voi luottaa siihen, että saa tarvitsemansa määrän laadukasta koivunlehteä.

12 1. Luonnonmukainen koivunlehtiuute Puhdistava 3:n viikon kuuri 2. Birch Cellulite Oil Selluliittiöljy ehkäisee ja vähentää selluliittia. 3. Birch Body Scrub Hellävaraisen vartalokuorinnan vahahelmet irrottavat kuolleet ihosolut.

13 Koivu sisäistä ja ulkoista kauneutta Ole kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisesti! Olosi ja ulkonäkösi paranevat, kun noudatat terveellistä ruokavaliota, liikut riittävästi ja hoidat itseäsi Weledan Koivu-tuotteilla. Kaksi koivunlehtiuutteeseen perustuvaa vartalotuotetta kiinteyttää ja pehmentää ihoasi, ja uute auttaa puhdistamaan elimistöäsi. 1. vaihe Birch Body Scrub 2. vaihe - Birch Cellulite Oil 3. vaihe Organic Birch Leaf Extract Luomukoivunlehtiuute on elimistön puhdistautumista tehostava 3 viikon kuuri. Koivunlehtiuute yhdessä luomusitruunamehun kanssa edistää elimistön luontaista kuona-aineiden poistumista ja vahvistaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Miedon vartalon ihoa kuoriva suihkuaineen vahahelmet irrottavat kuolleet ihosolut ja hierovat ihoasi kevyesti. Lempeät sokeritensidit pesevät kuivattamatta ja seesami- ja aprikoosinkiviöljyt jättävät iholle kevyen suojan. Käsin poimituista koivunlehdistä sekä rautamyrtistä tehdyt uutteet virkistävät ihosi toimintoja. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja joustavalta. Käyttö: Kuori kerran tai kaksi viikossa. Hiero märälle iholle pyörivin liikkein ja huuhtele. Selluliitin hoidossa paras tulos saadaan hieromalla seuraavaksi iholle Koivu-öljyä. Hienojakoinen öljy, joka säännöllisesti käytettynä ehkäisee selluliitin syntymistä ja parantaa ihon ulkonäköä. Koivu-uute ja rautamyrtti eli pikkuruskus stimuloivat ihon toimintoja ja E-vitamiinipitoinen vehnänalkioöljy vahvistaa sen kuntoa ja joustavuutta. Aprikoosinkiviöljy säilyttää ihon luonnollisen pehmeyden. Säännöllisen käytön tuloksena iho kiinteytyy ja silenee. Käyttö: Ensimmäiset neljä viikkoa aamuin illoin, sen jälkeen kerran päivässä. Hiero pieni määrä öljyä pyörivin liikkein hiukan kostealle iholle selluliitin vaivaamille alueille. Käyttö: Suositeltava päiväannos on ml, kun uutetta käytetään 3 viikon kuurina. Uutteen voi juoda sellaisenaan tai lisätä muuhun nesteeseen.

14

15 Kehäkukka Erittäin hellävaraisia kehäkukkaa sisältäviä tuotteita vauvoille, lapsille ja herkkäihoisille aikuisille. Rauhoittavat mietoa hoitoa kaipaavaa ihoa. Kehäkukka on ihonhoidon kyseessä ollen monipuolisimpia ja tehokkaimpia lääkekasveja. Kun iho on ärtynyt, herkistynyt tai herkkä, sitä tulee hoitaa miedoilla tuotteilla ja saada se voimaan paremmin. Kehäkukan (Calendula) aktiivisten ainesosien suuret pitoisuudet ovat silloin suureksi hyödyksi. Kehäkukka tunnetaan rauhoittavista, tulehduksia lievittävistä ja antibakteerisista ominaisuuksistaan. Se kykenee nopeuttamaan ihon paranemista ja ehkäisemään sen epäpuhtauksia. Kehäkukkaa on herkän ihon tuotteissamme Calendula Massage Oilissa ja Caledula Soapissa mutta myös Skin Foodissa ja koko lastensarjassamme. Weledalla on Saksassa Euroopan suurin biodynaaminen puutarha. Kasvatamme siellä kaiken käyttämämme kehäkukan. Olemme biodynaamisen viljelyn uranuurtaja, ja haluamme kehittää edelleen kokonaisvaltaista, puhdasta viljelytapaa. Sato korjataan tarkkojen ohjeiden mukaan, ja se käy läpi tiukan laadunvalvonnan. Koska puutarha on tehtaamme vieressä, aamulla kerätty sato jatkokäsitellään jo saman päivän aikana. On tärkeää, että noin vuosittain käsipoimittua biodynaamista kehäkukkaa kerätään täsmälleen oikeaan aikaan, koska silloin kasvista saatava uute on tehokkain mahdollinen. Kerätyt kukat kuljetetaan suoraan tuotannon valmisteluun, missä jokainen ainesosa testataan Weledan edellyttämän laadun varmistamiseksi.

16 1. Calendula Moisturising Body Cream 2. Calendula Shampoo & Body Wash Lempeä shampoo vartalolle ja hiuksille 3. Calendula Zink Cream Hoitava ja suojaava vaippa-alueen sinkkivoide 4. Calendula Face Cream Hoitava ja suojaava kasvovoide 5. Calendula Wind and Weather Cream Vedetön ulkoiluvoide 6. Calendula Relaxing Bath Rentouttava kylpyaine 7. Calendula Body Oil Hajustamaton hoitava ja puhdistava vauvaöljy 8. Calendula Body Lotion Kosteuttava vartaloemulsio 9. Calendula Cream Bath Lempeästi pesevä ja hoitava voidekylpy

17

18 Kasviöljy parasta mitä voit ihollesi antaa Tyrniöljy, granaattiomenan siemenöljy tai hienonhieno ruusunmarjan siemenöljy. Weledan valikoimissa on monta korkealaatuista vartaloöljyä. Ne ovat kaikki puhtaita kasviöljyjä, jotka on yhdistetty tarkoin valittuihin lääkekasveihin ja aitoihin eteerisiin öljyihin. Öljyt valitaan kohderyhmän ihotyypin ja tuotteelle asetettujen vaatimusten mukaan. Kasviöljyissä on erilaisia tärkeiden rasvahappojen yhdistelmiä, vitamiineja ja antioksidantteja, minkä vuoksi kukin niistä toimii iholla omalla erityisellä tavallaan. Granaattiomenan siemenöljy runsaasti antioksidantteja, jotka stimuloivat ihosolujen luonnollista uudistumista. Tyrniöljy uudistaa ihoa, sisältää runsaasti vitamiineja ja omega 7-, omega 9-, omega 3- sekä omega 6 -rasvahappoja. Ruusunmarjan siemenöljy ravitsee ja vahvistaa ihon omaa suojakerrosta kiitos elintärkeiden vitamiinien ja rasvahappojen ja ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Miksi käyttäisin vartaloöljyä? Vartaloöljy ravitsee ihoa. Ihostasi tulee pehmeämpi ja joustavampi, ja sen säilyttää kosteutta paremmin. Öljyjen antioksidantit ovat ylimääräinen suoja ihollesi. Kun käytät vuorotellen sekä vartaloöljyä että -emulsiota, ihosi saa sekä kosteutta että lisäravintoa. Vinkkejä Weleda-öljyjen käyttäjälle: - Hiero pieni määrä öljyä suihkun jälkeen hieman kostealle iholle, jolloin se imeytyy nopeammin. - Öljyiä voi käyttää vartalo-, käsi- ja jalkahieronnassa. - Pieni määrä öljyä kasvoille ennen lähtöä ulos viimaan ja pakkaseen on hyvä suojakerros. - Hoida kuivia kynsiä ja kynsinauhoja öljyllä. - Lisää öljyä pieneen määrään maitoa ja sekoita kylpyveteen. Vesi ja öljy sekoittuvat hyvin ja kylvystä tulee hoitava.

19 Taikapähkinä Taikapähkinää sisältävät miedot tuotteet puhdistavat iholta meikin ja epäpuhtaudet lempeästi ja kuivattamatta. Normaalille sekaiholle tai pintakuivalle iholle, iästä riippumatta. Taikapähkinän historia kansanlääketieteessä on pitkä. Se on peräsin Yhdysvaltojen Atlantin puoleisen rannikon lehtimetsistä, mistä se tuotiin Brittein saarille 1800-luvulla. Siellä sitä on käytetty talvenkestävänä puistojen ja puutarhojen kasvina. Se menestyy parhaiten lehtimetsien reunamien syvämultaisessa maassa ja hiekkadyyneillä. Pohjois-Amerikan alkuasukkaat käyttivät taikapähkinää lääkekasvina turvotusta vähentävissä hauteissa sekä tehokkaana verenpurkaumien lievittäjänä. Sitä hyödynnettiin myös palovammojen, hyönteisten puremien, kutinan ja ihoärsytysten hoidossa. Kansanparantajat tuntevat taikapähkinän ihoärsytysten, karhean ja rohtuneen ihon, naarmujen, nyrjähtymien, haavojen, lihassäryn ja hyönteispistojen turvotusten lieventäjänä. Sitä on käytetty myös palovammoilla ja peräpukamien ulkoisessa hoidossa. Weledan puhdistustuotteissa on taikapähkinää sen ihoa hoitavien ja ihohuokosia supistavien ominaisuuksien vuoksi. Se myös vähentää tulehduksia ja ylläpitää kosteutta. Taikapähkinää uutetaan höyryttämällä pensaan lehtiä ja pieniä kuorenpalasia.

20 1. Refining Toner Virkistävä ja tasapainottava kasvovesi kaikille ihotyypeille. 2. One-Step Cleanser & Toner Puhdistusemulsion ja kasvoveden yhdistelmä. Poistaa epäpuhtaudet ja meikin. Normaalille sekaiholle. 3. Gentle Cleansing Milk Mieto puhdistusemulsio poistaa epäpuhtaudet ja meikin. Normaalille pintakuivalle iholle.

21 Manteli Hajustamaton herkän ja epätasapainossa olevan ihon manteliöljypohjainen kasvosarja. Mantelipuu kukkii runsaasti valkoisin tai vaaleanpunaisin kukin. Puu voi kasvaa seitsenmetriseksi, ja sitä on montaa lajia. Weledan manteliöljy on peräisin makeasta luomulaatuisesta Prunus amygdaluksesta. Hienojakoinen läpikuultava ja hajuton öljy saadaan manteleista puristamalla. Kaikki ihotyypit sietävät manteliöljyä erinomaisesti herkkää ihoa myöten. Öljy myös imeytyy nopeasti. Koska se sisältää tärkeitä rasvahappoja kuten Omega-6:ta ja Omega-9:ää, öljy suojaa ihoa tehokkaasti kosteuden haihtumiselta ja rauhoittaa ja vahvistaa sen omia luontaisia suojaavia toimintoja. Iho pysyy tasapainossa ja kykenee vastustamaan haitallisia ulkoisia ärsykkeitä.

22 1. Almond Soothing Facial Lotion Kevyt hajusteeton kosteusemulsio rauhoittaa herkkää sekaihoa. 2. Almond Soothing Facial Oil Rauhoittava hajusteeton kasvoöljy. Myös silmämeikin puhdistamiseen. 3. Almond Soothing Facial Cream Täyteläinen hajusteeton kasvovoide rauhoittaa herkkää ja kuivaa ihoa. 4. Almond Soothing Cleansing Lotion Hajusteeton puhdistusemulsio irrottaa lian ja meikkivoiteen. 5. Almond Soothing Masque Rauhoittava hajusteeton kasvonaamio.

23 Iiris Iiristä sisältävä kosteuttava kasvosarja alle 30-vuotiaiden, kuivien ja öljyisten alueiden välistä tasapainottamista tarvitsevalle iholle. Italian Apenniinien vuoristorinteillä, Firenzen ja Bolognan välimaastossa, kasvaa monia ainutlaatuisia kasveja. Hollantilaista syntyperää olevan Demeter-maanviljelijän Simon van Hiltenin biodynaaminen tila Ca' dei Fiori- "kukkien talo"- sijaitsee täällä. Weleda on tehnyt jo kauan yhteistyötä hänen kanssaan saadakseen parhainta mahdollista biodynaamista laatua olevaa iiristä. Weleda käyttää iirisjuuren uutteen lisäksi myös iiriksen eteerisiä öljyjä. Iirisjuuri on parhaimmillaan vasta monen vuoden kasvattamisen tuloksena. Juuri kerätään käsin, kuivataan ja kypsennetään varastossa kahden vuoden ajan, minkä jälkeen siitä saadaan uutteita ja öljyjä. Weleda tarvitsee vuosittain 1-1,5 tonnia iirisjuurta. Sen uute yhdistettynä muihin ainesosiin auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon. Silloin iho tuntuu pehmeältä ja joustavalta. Iirisjuuren eteerinen öljy antaa voiteille niiden miellyttävän tuoksun.

24 1. Iris Hydrating Facial Lotion 2. Iris Hydrating Day Cream 3. Iris Hydrating Masque 4. Iris Hydrating Night Cream Kevyt kostetusemulsio normaalille sekaiholle. Täyteläinen kosteusvoide normaalille pintakuivalle iholle. Kosteuttava kasvonaamio. Kosteuttava ja ravitseva yövoide.

25 Villiruusu Ikääntymisen ensi merkkejä häivyttävät villiruusun siemenöljyä sisältävät kasvotuotteet vuotiaalle. Harmoninen vartalosarja. Villiruusu kasvaa villinä sertifioiduilla keräilyalueilla Chilen Andien karuilla rinteillä. Villiruusu viihtyy viileässä ja kosteassa ilmastossa. Sen oksia ja versoja peittävät terävät okaat, ja kukat ovat valkoisia, vaaleanpunaisia ja joskus keltaisia. Villiruusunmarjan siemenistä saadaan kylmäpuristamalla arvokasta Rosa moschatan öljyä. Villiruusun siemenöljyssä on paljon tärkeitä rasvahappoja. Öljy vahvistaa ihoa ja ihoa suojaavia toimintoja. Sitä on perinteisesti käytetty ehkäisemään ja vähentämään arpikudosta ja maksaläiskiä sekä lisäämään ihosolujen uusiutumista. Öljyssä on A- ja E-vitamiineja, jotka ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Koska öljy on hyvin hienojakoinen, se sopii iholle, joka tarvitsee lisäenergiaa, suojaa ja ravintoa. Tuotteissa on miedon harmoninen ruusuntuoksu.

26 1. Wild Rose Body Oil 2. Wild Rose Creamy Body Wash 3. Wild Rose Deodorant 4. Wild Rose Body Lotion Ravitseva ja pehmentävä vartaloöljy. Hellävarainen hoitava suihkuvoide. Miedon harmoninen tuoksu. Harmonisen ruusuntuoksuinen deodoranttisuihke. Täyteläinen vartaloemulsio ravitsee ja kosteuttaa ihoa.

27 1. Wild Rose Smoothing Masque Ikääntymisen ensi merkkejä silottava, ravitseva naamio. 4. Wild Rose Smoothing Night Cream Ikääntymisen ensi merkkejä silottava yövoide. 2. Wild Rose Smoothing Eye Cream Ikääntymisen ensi merkkejä silottava ja turvotusta sekä ilmeryppyjä vähentävä silmänympärysvoide. Hajusteeton. 5. Wild Rose Smoothing Day Cream Täyteläinen ikääntymisen ensi merkkejä silottava päivävoide. Kuivalle iholle. 3. Wild Rose Smoothing Facial Oil Capsules Ikääntymisen ensi merkkejä silottava kasvoöljy. 6. Wild Rose Smoothing Facial Lotion Kevyt ikääntymisen ensi mekkejä silottava kosteusemulsio normaalille sekaiholle.

28 Arjen ylellisyyttä ihollesi Hemmottele itseäsi Weledan ihanilla kasvonaamioilla. Levitä ihollesi hoitava naamio ja rentoudu hetkeksi. Samalla kun hellit kasvojasi, kun ravitset, kosteutat, rauhoitat tai viilennät sitä puhtailla luomulaatuisilla kasviöljyillä ja uutteilla, samalla mielesi rauhoittuu ja rentoudut arjen kiireistä. Säännöllinen naamioiden käyttö auttaa ihoasi pysymään tasapainossa ja edistää sen omia luonnollisia toimintoja. Miten käytän Weledan naamioita Levitä naamiota paksulti puhtaille kasvoille, kaulalle ja dekolteealueelle. Vältä huulten- ja silmänympärysalueita. Anna vaikuttaa minuutin ajan. Taputtele loput naamiosta ihoosi tai poista kostutetulla vanulla huuhtoen lopuksi haalealla vedellä.

29 Granaattiomena Kiintetyttäviä ja elvyttäviä tuotteita kasvoille ja vartalolle. Sisältävät antioksidanttista granaattiomenan siemenöljyä, joka parantaa ihon joustavuutta ja kiinteyttä sekä madaltaa ryppyjä. 40+ iholle. Granaattiomena on superhedelmä kuten tyrnimarjakin. Superhedelmä tai marja, on ruokateollisuudesta peräisin oleva termi, ja se tarkoittaa marjoja ja hedelmiä, joilla on poikkeuksellisen korkea ravintoarvo, etenkin vitamiineja ja antioksidantteja. Granaattiomenan siemenöljyssä on hyvin paljon antioksidantteja, mikä tekee siitä erinomaisen suojan vapailta radikaaleilta. Kun siihen liittää tärkeimpiä rasvahappoja ja vitamiineja, granaattiomenan siemenöljyllä on ihoa vahvistavia ja solujen uudistumista elvyttäviä ominaisuuksia. Korjaamme granaattiomenamme syyskuussa, jolloin ne ovat parhaimmillaan. Satoa saadaan lukuisilta luomuviljelmiltä Turkin hedelmällisiltä vuoristorinteiltä. Niissä kasvatetaan vuodessa tonnia granaattiomenaa. Hakan Copur omistaa yhden luomulaatuisen granaattiomenatarhan. Hän pitää hyvää huolta omenapuistaan saadakseen parhaan mahdollisen sadon. Kun puiden oksat ovat painavina kypsistä hedelmistä, hedelmät leikataan käsin irti. Siemenet kuivatetaan siihen varatuissa tiloissa ja toimitetaan uutettaviksi Gustav Heesille, 50 kilometrin päähän Etelä-Saksassa olevista tehtaistamme. Siellä siemenistä kylmäpuristetaan hienojakoista ravinteikasta öljyä, joka suodatetaan. Öljy lähetetään tehtaillemme Saksassa ja Sveitsissä, jossa se käytetään Granaattiomena-sarjan tuotteisiin.

30 1. Pomegranate Regenerating Hand Cream Elvyttävä kosteutta sitova käsivoide 2. Pomegranate Regenerating Body Oil Elvyttävä ja suojaava vartalovoide 3. Pomegranate Creamy Body Wash Hellävarainen hoitava suihkuvoide. Runsaan hedelmäinen tuoksu.

31 1. Pomegranate Firming Eye Cream Kiinteyttävä suojaava silmänympärysvoide madaltaa ryppyjä. Hajusteeton. 2. Pomegranate Firming Face Serum Kiinteyttävä suojaava seerumi madaltaa ryppyjä. 3. Pomegranate Firming Night Cream Kiinteyttävä yövoide madaltaa ryppyjä. 4. Pomegranate Firming Day Cream Kiinteyttävä ja suojaava päivävoide madaltaa ryppyjä.

32 Miten käytän Weledan tuotteita Puhdistusemulsio ja kasvovesi Käytä puhdistusemulsiota ja kasvovettä joka aamu ja ilta lian, meikin ja epäpuhtauksien poistamiseksi.. Levitä puhdistusemulsio sormenpäillä kasvoille ja kaulalle, huuhtele haalealla vedellä tai, jos haluat, pyyhi vanulla. Kasvovesi palauttaa iholle sen ph-tasapainon sekä kosteutta. Poikkeuksia: One-Step Cleanser & Toner. Ravista pulloa, kostuta sillä vanua ja pyyhi kasvot, kaula ja dekoltee puhtaiksi, toista kunnes vanuun ei jää likaa. Huuhtele haalealla vedellä. Almond Soothing Cleansing Lotion sisältää ph-arvoa säätelevää maitohappoa, joten sen jälken ei tarvita kasvovettä. Silmänympärysvoide Levitä hyvin pieni määrä voidetta silmänympärysalueelle aamuin illoin puhdistamisen jälkeen. Seerumi Seerumi on aktiiviaineiden tiiviste ja auttaa ihoasi saamaan tuloksia nopeasti. Levitä seerumia aina puhtaalle ja kuivalle iholle, anna kuivahtaa ja taputtele aina sen päälle päivä- tai yövoide. Kosteuttaminen ja ravitseminen Levitä puhtaalle iholle, kasvoille ja kaulalle. Kosteusemulsiota ja päivävoidetta voit käyttää päivällä ja yöllä jos haluat. Kasvoöljy Kasvoöljyä voit käyttää milloin vain eikä sen päälle tule lisätä voidetta. Taputtele tai hiero öljyä aina kosteahkolle iholle. Kasviöljyt ja -uutteet rauhoittavat ihoa, ravitsevat ja virkistävät sitä, tehden siitä pehmeän ja joustavan. Kasvoöljyä voi käyttää voiteen sijaan silloin kun ulkona on kylmää ja tuulista. Se ehkäisee ihon kuivumista ja rohtumista. Almond Facial Oil on suosituksemme silmämeikin poistoon. Kasvonaamio Käytä kasvonaamiota pari kertaa viikossa täydentämään päivittäistä ihonohoitoasi. Ihosi saa naamiosta tehohoitoa ja pysyy kunnossa parhaiten. Levitä runsas kerros naamiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle puhdistamisen jälkeen. Anna vaikuttaa minuuttia, huuhtele haalealla vedellä. Miten käytän Weledan vartalotuotteita Miten käytän Weledan vartalotuotteita Vartaloöljy Hiero pieni määrä hiukan kostealle iholle, jotta öljyn imeytyminen nopeutuu. Vartaloemulsio Hiero puhtaalle vartalolle suihkun tai kylvyn jälkeen. Suihkuvoide Vaahdota pieni määrä käsissäsi. levitä märälle iholle, huuhtele. Suihkuvoidetta voi käyttää myös käsisaippuana. Kylpyaineet Lisää kylpyveteen 3-4 korkillista, sekoita. Kastanjakylpyaine tulee lisätä yht aikaa veden kanssa, jotta ne sekoittuvat tasaisesti. Suihkedeodorantti Suihkauta kainaloihin peseytymisen jälkeen. Sopii myös kevyeksi hajuvedeksi sekä jalkoja raikastamaan.

33 Klassikot Weledan tuotevalikoimassa on joukko kestosuosikkeja. Yksi niistä on yleisvoide Skin Food, jonka resepti on ollut sama vuodesta 1926 lähtien. Skin Food auttaa kuivaa, rohtunutta tai ärtynyttä ihoa niin huulissa, käsissä kuin jaloissakin. Se sisältää hienojakoisia, hyvää tekeviä kasviöljyjä kuten auringonkukka- ja manteliöljyjä sekä rauhoittavia ja hoitavia kamomillan ja kehäkukan uutteita. Keto-orvokki, Viola tricolor, ehkäisee kutinaa, ja voiteen mehiläisvaha ja villarasva tekevät siitä hyvän suojan iholle. Toinen ikisuosikki on jalkavoide Foot Balm, jota olemme valmistaneet vuodesta Sen suosio kasvaa yhä, sillä se on kevyt ja imeytyvä eikä jätä ihoa tahmeaksi. Mirhami- ja kehäkukkauutteet, oliiviöljy ja lanoliini pitävät ihon kunnossa, pehmeänä ja joustavana ja ehkäisevät samalla hien hajua. Everon Lip Balm suojaa ja hoitaa huulia kiitos jojobaöljyn, sheavoin ja karnaubavahan. Tuotteessa on myös luonnollinen suojakerroin.

34 1. Skin Food Ravitseva ja suojaava koko kehon yleisvoide. 2. Foot Balm Pehmentävä voide jalkojen kuivalle iholle. 3. Everon Lip Balm Pehmentävä huulihoito ehkäisee huulten kuivumista.

35 Deodorantit Citrus Deodorant, 100 ml Sage Deodorant, 100 ml Wild Rose Deodorant, 100 ml Huulihoito Everon Lip Balm, 4,8 g Itsehoito Rhinodoron Nasal Spray, 20 ml Venadoron, 100 ml Jalkavoide Foot Balm, 75 ml Kasvoemulsiot Almond Soothing Facial Lotion, 30 ml Iris Hydrating Facial Lotion, 30 ml Wild Rose Smoothing Facial Lotion, 30 ml Kasvojen puhdistaminen Almond Soothing Cleansing Lotion, 75 ml Gentle Cleansing Milk, 100 ml Refining Toner, 100 ml One-Step Cleanser & Toner, 100 ml Kasvonaamiot Almond Soothing Masque, 30 ml Iris Hydrating Masque, 30 ml Wild Rose Smoothing Masque, 30 ml Kasvovoiteet Almond Soothing Facial Cream, 30 ml Iris Hydrating Day Cream, 30 ml Iris Hydrating Night Cream, 30 ml Pomegranate Firming Day Cream, 30 ml Pomegranate Firming Night Cream, 30 ml Wild Rose Smoothing Day Cream, 30 ml Wild Rose Smoothing Night Cream, 30 ml Kasvoöljyt Almond Soothing Facial Oil, 30 ml Wild Rose Smoothing Facial Oil Capsules, 30 ml Kylpyaineet Chestnut Toning Bath Soak, 200 ml Citrus Refreshing Bath Milk, 200 ml Lavender Relaxing Bath, 200 ml Pine Reviving Bath Milk, 200 ml Rosemary Invigorating Bath Milk, 200 ml Käsivoiteet Pomegranate Regenerating Hand Cream, 50 ml Sea Buckthorn Hand Cream, 50 ml Miesten kasvojenhoito After Shave Balm, 100 ml Facial Cream for Men, 30 ml Shaving Cream, 75 ml Palasaippuat Calendula Soap, 100 g Iris Soap, 100 g Rosemary Soap, 100 g Rose Soap, 100 g Raskaus- ja imetysajan tuotteet Baby Tummy Oil, 50 ml Breast Oil, 50 ml Nursing Tea, 40 g Pregnancy Body Oil, 100 ml Preparation Oil, 50 ml Ravintolisät Organic Birch Juice, 200 ml Organic Sea Buckthorn Juice, 200 ml Seerumi Pomegranate Firming Face Serum, 30 ml Silmänympärysvoiteet Pomegranate Firming Eye Cream, 10 ml Wild Rose Smoothing Eye Cream, 10 ml Suuhygienia Calendula Toothpaste, 75 ml Herbal Gel Toothpaste, 75 ml Ratanhia Toothpaste, 75 ml Salt Toothpaste, 75 ml Gum Balsam, 30 ml Tooth Gel for kids, 50 ml Suihkuvoiteet Citrus Creamy Body Wash, 200 ml Lavender Creamy Body Wash, 200 ml Pomegranate Creamy Body Wash, 200 ml Sea Buckthorn Creamy Body Wash, 200 ml Wild Rose Creamy Body Wash, 200 ml Vartaloemulsiot Aloe Vera Body Lotion, 200 ml Mallow Body Lotion, 200 ml Sea Buckthorn Body Lotion, 100 ml Wild Rose Body Lotion, 100 ml Vartalokuorinta Birch Body Scrub, 150 ml Vartaloöljyt Arnica Massage Oil, 50 ml, 100 ml, 200 ml Birch Cellulite Oil, 100 ml Calendula Massage Oil, 100 ml Citrus Refreshing Oil, 100 ml Lavender Relaxing Oil, 100 ml Pomegranate Regenerating Body Oil, 100 ml Sea Buckthorn Body Oil, 100 ml Wild Rose Body Oil, 100 ml Vauvojen ja lasten tuotteet Calendula Body Lotion, 200 ml Calendula Body Oil, 200 ml Calendula Cream Bath, 200 ml Calendula Face Cream, 50 ml Calendula Moisturising Body Cream, 75 ml Calendula Relaxing Bath, 200 ml Calendula Shampoo & Body Wash, 200 ml Calendula Wind and Weather Cream, 30 ml Calendula Zink Cream, 75 ml Yleisvoide Skin Food 30 ml, 75 ml

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28 Abies Peeling Cream pihkaa kuorintavoide vartalolle ja jaloille 200 ml Abies pihkaa seerumi 10ml Abies täyteläinen pihkavoide käsille ja jaloille 100ml 19,22 24,11 Therapy Cleanser puhdistusvoide 28,15

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Koska ansaitset sen! Käytimme maailman arvokkaimpia sertifioituja eteerisiä luomuöljyjä sekä luonnonuutteita harvinaisen ja eksoottisen Marokon argaaniöljyn kanssa. Näin loimme

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

Franco Canteri Lakshmin perustaja

Franco Canteri Lakshmin perustaja 1 Franco Canteri Lakshmin perustaja Lakshmi on toiminut luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointialalla jo yli 20 vuotta. Sarja perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan

Lisätiedot

oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ

oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ ELÄMÄ ON IHANAA......mutta myös vaativaa. Se on yhtä intensiivistä kuin inspiroivaakin; yhtä kiihkeää kuin täyttäkin. Uskomaton elämä, jonka

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

Oriflame toteuttaa unelmia

Oriflame toteuttaa unelmia Esite voimassa jaksoilla 4-7/0.0. 0..0 Oriflame toteuttaa unelmia Nyt on lasten vuoro. Osta Oriflame-tuotesetti, ja toteuta lapsen unelma joulusta. YOUR DREAMS OUR INSPIRATION TM ANNA KAUNEUTTA - ANNAT

Lisätiedot

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho.

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. Solusi sisältävät alkuperäisen kauneutesi sormenjäljen. Nuorekas iho uusiutuu jatkuvasti. Ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu

Lisätiedot

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY Webshop Menu Fysioterapia ja wellness» Hyvinvointituotteet» Hierontaöljyt ja voiteet Hierontaöljyt ja voiteet Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle Hierontaöljyt GARNAATIOÖLJY INERT - HIERONTAÖLJY

Lisätiedot

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi!

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka Moderni klassikko! Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Somthin Else on entistäkin hellävaraisempaa (ph 5,2) niin käyttäjälle

Lisätiedot

AGE PERFORMANCE TREATMENT

AGE PERFORMANCE TREATMENT AGE PERFORMANCE TREATMENT Ainutlaatuisen kiinteyttävä hoito vaativalle iholle, joka kaipaa ravitsemista ja huolenpitoa. Age Performance Treatment takaa ihanan rentouttavan hoitokokemuksen, joka on vertaansa

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2016 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä.

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. LIIKELAHJAT 2017 2 3248 Louhe kiulu musta + kauha Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. Kiulun ja kauhan varteen puuosaan on mahdollista painattaa esimerkiksi

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista

PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista Lehdistötiedote 27.4 2016 PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista Kasvipohjaisten hiustuotteiden edelläkävijä Phyto tunnetaan laadukkaista

Lisätiedot

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi Johdanto Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi ihonhoidossa ja kosmetiikan käytössä. Kirja sopii myös sinulle, joka jo hoidat ihoasi tai käytät meikkiä, mutta kaipaat lisäohjeita

Lisätiedot

Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet

Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet Ihonhoito Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet Ihonhoito Abenan ihonhoitokonsepti perustuu pitkään kokemukseen kansainvälisillä terveydenhuoltosektoreilla. Olemme

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

Laatukosmetiikkaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen

Laatukosmetiikkaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen Laatukosmetiikkaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen Iho koostuu ihosoluista. Ihonhoito = vaikuttamista ihosoluihin A = melanosyytti; B = Langerhansin solu; C = Merkelin solu, D = hermon pääte

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 HOITOMENU 1 KASVOHOIDOT Hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 Skin Resonance Tasapainottava ja vahvistava hoito herkälle, herkästi punoittavalle

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT

KAUNEUDENHOITOPALVELUT KAUNEUDENHOITOPALVELUT Asiakaspalveluhinnasto 1.1.2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24 %) Kasvohoidot toteutetaan asiakasanalyysin pohjalta. AK = Saatavilla vain Aurinkokivessä. Peruskasvohoito Opiskelija

Lisätiedot

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP KAMPAAJAN OPAS 02 BLONDME I Sisältö Kampaajan oppaan SISÄLTÖ Sivu 04 Sivu 05 Sivu 06 Sivu 08 Sivu 09 Sivu 10 Sivu 11 Sivu 12 VAALENNUS- JA SÄVYTYSJÄRJESTELMÄ Premium Performance Vaalennusjauhe Multi-Blonde

Lisätiedot

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle Säilytä puun ainutlaatuinen lämpö ja aito kosketus sisustuksesi puupinnoissa ja kodin käyttöesineissä. Puumateriaalissa yhdistyvät kauniisti luonnonläheinen ajattomuus

Lisätiedot

Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin.

Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin. Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin. PÄIVÄPAKETIT Dorpat SPA päiväpaketti 49 * hierontakylpy

Lisätiedot

Kaikkea Jouluun! Tarjous voimassa tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kaikkea Jouluun! Tarjous voimassa tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kaikkea Jouluun! Tarjous voimassa 1.11.-31.12.2016 tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 19,95 Norm.: 24,35 Lahjasettejä miehille & naisille! 19,95

Lisätiedot

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS IHO SULKEE SISÄÄNSÄ IHMISEN ITSEN. JA ON SEN VUOKSI OMAN IDENTITEETIN NÄKYVÄ ILMENTYMÄ. EUROOPAN VÄESTÖ VANHENEE 1/2 KANSALAISISTA ON 40+ IKÄÄNTYMISEN AIHEUTTAMAT

Lisätiedot

RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO. Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen

RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO. Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen Edellisen leirin Kotitehtävä Tarkkaile sokerin käyttöäsi kolmen päivän ajalta ja merkkaa kaikki sokeria ja piilosokeria sisältävät ruuat

Lisätiedot

1. Anti Fatigue Eye Serum, tummia silmänalusia häivyttävä ja silmänympärysihon turvotusta laskeva silmänympärysgeeli

1. Anti Fatigue Eye Serum, tummia silmänalusia häivyttävä ja silmänympärysihon turvotusta laskeva silmänympärysgeeli Clarins esittelee ihonhoitosarjan miehille, jotka haluavat ehkäistä ikääntymisen ja väsymyksen merkkien näkymistä ihossaan. Sarjaan kuuluu kaksi hoitolinjaa kasvojen ja silmänympärystän iholle. 1. Iholle

Lisätiedot

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Ihoongelmat teollisuusympäristössä ovat usein ehkäistävissä valitsemalla

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

www.startskiwax.com Maastohiihdon voiteluopas kuntoilijoille ja ulkoilijoille

www.startskiwax.com Maastohiihdon voiteluopas kuntoilijoille ja ulkoilijoille www.startskiwax.com Maastohiihdon voiteluopas kuntoilijoille ja ulkoilijoille Helpoin tapa. Start Easy -pikavoiteet Uudet Start Easy tuotteet ovat turvallisia ja helppoja käyttää. Easy -sarjaan kuuluu

Lisätiedot

BC BONACURE COLOR FREEZE

BC BONACURE COLOR FREEZE BC BONACURE COLOR FREEZE BC COLOR FREEZE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Kiiltoseerumi Sulfaatiton Shampoo Kiiltoshampoo Hopeashampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Lämpösuojavoide

Lisätiedot

varainhankintaa medelanskaffning

varainhankintaa medelanskaffning varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE Onnistumme yhdessä Pienistä puroista

Lisätiedot

WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF

WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF BUT WE MIGHT HAVE FOUND A FEW DROPS OF IT UUTTA KOLME TEHOKASTA KASVI KANTASOLUA * *Hoitovoiteessa TIEDE NURKKA Kantasolut ovat kasvin uudistumismoottori. Ne saavat kasvit

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

Shoppaile Oriflamen Talvibasaarilla Tuotteita on rajoitettu erä! Solar Eau de Toilette

Shoppaile Oriflamen Talvibasaarilla Tuotteita on rajoitettu erä! Solar Eau de Toilette Shoppaile Oriflamen Talviasaarilla 23.12.2016 12.1.2017. Tuotteita on rajoitettu erä! 5,90 Solar Eau de Toilette Kukkaishedelmäinen vesituoksu on yllättävä sekoitus mehukasta, auringon kypsentämää vesimelonia,

Lisätiedot

Muskoka FinE. Ottawa FinE. Ville pensasvadelma. Fall Gold keltainen vadelma. Jatsi FinE AIKAISET LAJIKKEET KESKIKAUTISET LAJIKKEET I IV

Muskoka FinE. Ottawa FinE. Ville pensasvadelma. Fall Gold keltainen vadelma. Jatsi FinE AIKAISET LAJIKKEET KESKIKAUTISET LAJIKKEET I IV Vadelmat AIKAISET LAJIKKEET Muskoka FinE I IV Keskikokoiset tai suuret marjat ovat pyöreitä ja väriltään tummanpunaisia. Aromikkaat, makeat marjat. Satoisa tai runsassatoinen lajike pakastukseen. Hennohkot,

Lisätiedot

Tasapainoinen Ravitsemus

Tasapainoinen Ravitsemus Tasapainoinen Ravitsemus Juha ja Sari Eriksson Itsenäiset Jälleenmyyjät Omat taustat ja kokemukset Juha Eriksson 50v.. Perhe: Vaimo Sari, 4 lasta Samuli 17v, Krista 19v, Niklas 22v, ja Sami 24 v Ammatti:

Lisätiedot

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa!

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBER comp Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBERcomp KUMIMAALISPRAY RUBBERcomp kumimaalispray on helposti levitettävä, monikäyttöinen, ilmakuivuva erikoiskumipinnoite. Se suojaa käsiteltävän pinnan

Lisätiedot

LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA

LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA RASVA JA SOKERISIEPPARI SAMASSA KAPSELISSA Laihdutusvalmisteiden läpimurto 2013 Nauti yksi annospussi jokaisen arterian jälkeen. Rasva ja sokeri palavat kehostasi

Lisätiedot

ESCAPISM STARTS AT HOME

ESCAPISM STARTS AT HOME ESCAPISM STARTS AT HOME ESITTELYSSÄ SPA OF THE WORLD MAAILMA ON KAUNEUTEMME LÄHDE The Body Shop esittelee sinulle uudella Spa of the World -vartalonhoitosarjallaan maapallon neljän eri alueen arvostetuimmat

Lisätiedot

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Lehdistötiedote kesäkuu 2009 Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Kaksi entistä tehokkaampaa hoitotuotetta rinnoille Vaikka kosmeettisilla tuotteilla ei voida vaikuttaa rintojen kokoon,

Lisätiedot

ALOE VERA PARHAITEN PALAUTUVA KASVI

ALOE VERA PARHAITEN PALAUTUVA KASVI ALOE VERA PARHAITEN PALAUTUVA KASVI Aloe vera on yksi kosmetiikka-alan monipuolisimpia kasveja. Sillä on kudoksia elvyttäviä, hyytymistä edistäviä ja antiseptisiä ominaisuuksia. Lisäksi se lievittää tulehduksia,

Lisätiedot

Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella

Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella Lehdistötiedote huhtikuu 2010 Eight Hour Cream -tuoteperhe laajenee kasvojen iholle tarkoitetulla aurinkovoiteella Eight Hour Cream Sun Defense for Face SPF 50 HIGH PROTECTION -aurinkosuoja kasvoille Eight

Lisätiedot

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Beloteron sopivat Beloterotuotteet BELOTERO www.global.belotero.com tai Belotero-täyteainehoidot Change the way you age Ikääntymisen myötä ihossa

Lisätiedot

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY LUOMIVÄRIPALETTI 9 eri sävyä, 7.5g - Uniikki luomiväripaletti, jonka 9 sävyllä voit luoda tuhansia eri ilmeitä. - Useita eri pintoja: 1. matta 2. satiini 3.kiiltävä. Voit korostaa silmiäsi, antaa ilmettä

Lisätiedot

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 Suojaava hoitovoide, joka auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Juonteet, kiinteyden puute, maksaläiskät. Normaali- ja

Lisätiedot

Vähennä energian kulutusta ja kasvata satoa kasvihuoneviljelyssä

Vähennä energian kulutusta ja kasvata satoa kasvihuoneviljelyssä Avoinkirje kasvihuoneviljelijöille Aiheena energia- ja tuotantotehokkuus. Vähennä energian kulutusta ja kasvata satoa kasvihuoneviljelyssä Kasvihuoneen kokonaisenergian kulutusta on mahdollista pienentää

Lisätiedot

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10 Heidi Koskela Nora Soini kuluttajaneuvonta hkoskela@fi.loreal.com nsoini@fi.loreal.com garnier.neuvonta@fi.loreal.com 09-4526 3292 09-4526 3255 075 758 001 Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa

Lisätiedot

KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET

KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET AK PRO käsihuuhde GEELIMÄINEN DESINFIOIVA JA KOSTEUTTAVA KÄSIHUUHDE Tehokkaaseen, nopeaan ja turvalliseen käsien desinfiointiin mm. terveydenhuollossa

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO TUOTEKUVASTO

TUOTEKUVASTO TUOTEKUVASTO TUOTEKUVASTO TUOTEKUVASTO ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN - NU SKIN ON AVAIN HYVÄÄN OLOON JA ULKONÄKÖÖN Suuntaa katseesi tulevaisuuteen ja näe nuorekkaampi versio itsestäsi. Ihosi vaikuttaa sileämmältä

Lisätiedot

Vasikoiden aloitusohjelma

Vasikoiden aloitusohjelma Aloitusohjelma lyhyesti Syntymä 8 vrk ikäinen Ripuliin Colofeed vasta-aineet + energia Vigofeed Hydrafeed Gel Enerfeed rauta + vitamiinit Tuottaa energiaa ja parantaa suolistobakteerien toimintaa ympäristö

Lisätiedot

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Peeling-hoidot eli kemialliset kuorinnat Kuluttajaesite 2 Medik8 on kansainvälisesti

Lisätiedot

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat Maittavan lihaisat Jahti&Vahti -koiranruoat Täysravinto paljon liikkuville koirille 32% Premium-luokan ruokaa koirallesi Suositut, nyt koostumukseltaan entistäkin lihaisemmat, Jahti&Vahti -koiranruoat

Lisätiedot

URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet

URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet santasport.fi URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet Yläkouluakatemia 2015-2016 Vko 36 Santasport Lapin Urheiluopisto I Hiihtomajantie 2 I 96400 ROVANIEMI SUOJARAVINTOAINEET https://www.youtube.com/watch?v=cgcpdskk1o8&spfreload=10

Lisätiedot

Esteetön piha ja puutarha

Esteetön piha ja puutarha Esteetön piha ja puutarha 1 Kun puhutaan esteettömyydestä, niin on kysyttävä: MITÄ OVAT ESTEET? On pitänyt oppia itse syömään ja kävelemään Oppia lukemaan, ajamaan polkupyörällä, hiihtämään ja luistelemaan

Lisätiedot

RENU ADVANCED & RENU28

RENU ADVANCED & RENU28 RENU ADVANCED & RENU28 Iän mukana Redox-signaalimolekyylien tuotanto vähenee ja solujen välinen viestintä heikkenee. Ihomme ei enää uudistu samoin kuin nuorena. 50 vuoden iässä tämä uudistumisprosessi

Lisätiedot

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin.

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet syntyvät vain parhaista raaka-aineista. LuviaWoodin korkealuokkaisissa tuotteissa yhdistyvät tarkkaan valittu suomalainen puu ja

Lisätiedot

Ideoita aktiivisempaan ja terveempään elämäntapaan. www.lifestyleexpo.fi

Ideoita aktiivisempaan ja terveempään elämäntapaan. www.lifestyleexpo.fi Ideoita aktiivisempaan ja terveempään elämäntapaan. Ilma Raittiin ilman edut Edistää aivotoimintaa Vahvistaa vastustuskykyä Antaa enemmän vireyttä koko päivään Vähentää ahdistusta ja rauhoittaa mieltä

Lisätiedot

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ Resepti 33-40 150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ 18 FITNESS AAMIAISSMOOTHIE Ainesosat - 2 dl pakastevadelmia - Puolikas banaani - Vaniljan makuinen juotava jogurtti - Vähän hedelmätuoremehua - 3-5 rkl FITNESS-muroja

Lisätiedot

Infektio uusiutuu ainakin puolella kaikista niistä naisista, joilla se on kerran ollut.

Infektio uusiutuu ainakin puolella kaikista niistä naisista, joilla se on kerran ollut. 1 Kutinaa emättimessä? Näin hoidetaan emättimen sieni-infektiota. Pevaryl Ekonatsoli Emättimen sieni-infektiota pidetään usein liian arkaluontoisena puheenaiheena. Janssen-Cilagin tässä esittämät tiedot

Lisätiedot

Onko ruokavaliolla merkitystä reumasairauksien hoidossa?

Onko ruokavaliolla merkitystä reumasairauksien hoidossa? Onko ruokavaliolla merkitystä reumasairauksien hoidossa? Ravitsemusterapeutti Nea Kurvinen Ravitsemusterapia Balans nea.kurvinen@ravitsemusbalans.fi Ravitsemuksen merkitys reuman hoidossa Monipuolinen

Lisätiedot

Päivittäinen jalkineiden hoito

Päivittäinen jalkineiden hoito JALKINEIDEN HOITO 1. Perehdy jalkineiden hoidon ohjeisiin. 2. Tunnista jalkineiden materiaali ja puhdista jalkineet ohjeen mukaan. 3. Suojaspray suihkutetaan kengille ulkona. Suihkutusetäisyys kengistä

Lisätiedot

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE Lehdistötiedote helmikuu 2016 LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE [1] Elämän ja iloisuuden filosofia tai universaali ylistys elämän kauneudelle. [2] Eau de Toilette Florale, jonka hurmaavan luonnonraikkaan

Lisätiedot

ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE. ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e

ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE. ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e Lehdistötiedote Lehdistötiedote maaliskuu huhtikuu 2016 2016 ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e ÉNERGIE DE VIE Pearly lotion

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Suomen kirjainpalikat art. 1105

KÄYTTÖOHJE. Suomen kirjainpalikat art. 1105 KÄYTTÖOHJE Suomen kirjainpalikat art. 1105 LAATU Käsityö Taitavat mestarit valmistavat tuotteemme käsityönä. Käytämme nykyaikaisia ja innovatiivisia työkaluja. Valitsemme materiaalit huolellisesti ja valvomme

Lisätiedot

HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB. -Kaikki kohdallaan-

HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB. -Kaikki kohdallaan- HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB -Kaikki kohdallaan- UUTUUS! Linna Spa uusi tapa hemmotella itseäsi Decléor aromaterapian asiantuntija Vanajanlinna Golf & Country Clubin klubirakennuksessa oleva

Lisätiedot

Suolisto ja vastustuskyky. Lapin urheiluakatemia koonnut: Kristi Loukusa

Suolisto ja vastustuskyky. Lapin urheiluakatemia koonnut: Kristi Loukusa Suolisto ja vastustuskyky Lapin urheiluakatemia koonnut: Kristi Loukusa Suoliston vaikutus terveyteen Vatsa ja suolisto ovat terveyden kulmakiviä -> niiden hyvinvointi heijastuu sekä fyysiseen että psyykkiseen

Lisätiedot

kampaajan opas Professional Finland

kampaajan opas   Professional Finland kampaajan opas www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland Steve Hogan Creative director Essential Looks, Schwarzkopf Professional Muotinäytöksiä tehdessä hiustuotteilta

Lisätiedot

PÄIVÄSI SMOOTHIET 5 TROOPPINEN HEDELMÄSMOOTHIE 2 PUHDISTAVA VIHERSMOOTHIE 3 AURINKOINEN AAMUSMOOTHIE 4 SE PIRTEÄMPI AAMUCOCKTAIL

PÄIVÄSI SMOOTHIET 5 TROOPPINEN HEDELMÄSMOOTHIE 2 PUHDISTAVA VIHERSMOOTHIE 3 AURINKOINEN AAMUSMOOTHIE 4 SE PIRTEÄMPI AAMUCOCKTAIL PÄIVÄSI SMOOTHIET PÄIVÄSI SMOOTHIET 2 PUHDISTAVA VIHERSMOOTHIE 3 AURINKOINEN AAMUSMOOTHIE 4 SE PIRTEÄMPI AAMUCOCKTAIL 5 TROOPPINEN HEDELMÄSMOOTHIE 6 PROTEIINIPITOINEN SMOOTHIE 7 PUHDISTAVA LEHTIKAALISMOOTHIE

Lisätiedot

Jättiputki. Tunnistaminen. Jättiputken siementaimet ovat vaahteranlehtimäisiä.

Jättiputki. Tunnistaminen. Jättiputken siementaimet ovat vaahteranlehtimäisiä. Jättiputki Tunnistaminen Jättiputken siementaimet ovat vaahteranlehtimäisiä. 2-3 vuotiaan kasvin lehtien lehdyköiden reunat ovat karkea- ja terävähampaisia, lehtiruodissa usein punaisia pilkkuja tai se

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

Lisää satoa hiilidioksidin avulla. Lisää satoa hiilidioksidin avulla.

Lisää satoa hiilidioksidin avulla. Lisää satoa hiilidioksidin avulla. Lisää satoa hiilidioksidin avulla Lisää satoa hiilidioksidin avulla. 2 Suojakaasun käsikirja Puhu kasveillesi tai lisää hiilidioksidimäärää. Vanha sanonta, että kasveille tulee puhua, on totta tänäänkin.

Lisätiedot

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN. Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös. VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. LAV90 Etna 3000 HÖYRYPUHDISTIN Käyttöohje Alkuperäisten ohjeiden käännös VAROITUS! Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Maahantuoja: ISOJOEN KONEHALLI OY Keskustie 26, 61850 Kauhajoki

Lisätiedot

varainhankintaa medelanskaffning

varainhankintaa medelanskaffning varainhankintaa medelanskaffning o im i n t a a m m e et Tu ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KO RK EA LA ATU IS IA I HON HOI TOT UOT TEI TA KOKO P E RH E EL L E

Lisätiedot

Kotimainen huipputerveellinen Camelinaöljy

Kotimainen huipputerveellinen Camelinaöljy Kotimainen huipputerveellinen Camelinaöljy Camelinaöljy on aito ja ekologisesti viljelty suomalainen luonnontuote, joka on omaisuuksiltaan ja laadultaan ainutlaatuinen ja jonka valmistamisessa on otettu

Lisätiedot

Brändin filosofia NVEY ECO- filosofia - aito sertifioitu luomu meikki

Brändin filosofia NVEY ECO- filosofia - aito sertifioitu luomu meikki Brändin filosofia NVEY ECO- filosofia - aito sertifioitu luomu meikki Vihreä on uusi musta! Enemmän kuin väri, NVEY ECO lanseeraa uuden vihreän meikkisarjan - Aidon orgaanisen meikkisarjan, joka sekoittaa

Lisätiedot

Epoch ESSENTIAL OILS. Paikallinen käyttö Rakasta ihoasi YLEISKATSAUS KOHDERYHMÄ

Epoch ESSENTIAL OILS. Paikallinen käyttö Rakasta ihoasi YLEISKATSAUS KOHDERYHMÄ Epoch ESSENTIAL OILS Rakasta ihoasi Koko: Epoch Move ja Epoch Peace Essential Oils -öljyt: 15 ml Epoch Topical Blending Oil: 118ml YLEISKATSAUS Ihmiset etsivät luonnollisempia ja kokemusperäisempiä tapoja

Lisätiedot

Ryhdy Bonred. Muista asiakastasi lahjalla, mikä jättää HYVÄN MAUN!

Ryhdy Bonred. Muista asiakastasi lahjalla, mikä jättää HYVÄN MAUN! Ryhdy Bonred KAVERIKSI! Muista asiakastasi lahjalla, mikä jättää HYVÄN MAUN! KAVERIKSI -sopimus Anna makunautinto lahjaksi Tapaaminen, kumppani tai syntynyt kauppa Tehdään Bonred KAVERKSI sopimus Suoritamme

Lisätiedot

SILMÄLEIKKAUSTIEDOTUS

SILMÄLEIKKAUSTIEDOTUS 1(5) SILMÄLEIKKAUSTIEDOTUS Teille on varattu kaihileikkausaika oheisen ajanvarauskirjeen mukaan Vaasan keskussairaalan silmäyksikköön, joka sijaitsee A-rakennuksessa, 6. kerroksessa. Sairaanhoitaja soittaa

Lisätiedot

FOREVERIN PIENI VIHREÄ

FOREVERIN PIENI VIHREÄ FOREVERIN PIENI VIHREÄ 1 Oma aloe vera -fraasisanakirjasi FBO:na sinun voi olla vaikea hahmottaa, mitä Aloe vera -tuotteistamme saa ja ei saa sanoa. Tämä esite tarjoaa sinulle argumentteja, joita voit

Lisätiedot

ENNENAIKAISENA SYNTYNEEN VAUVAN KOTIHOITO-OHJEET

ENNENAIKAISENA SYNTYNEEN VAUVAN KOTIHOITO-OHJEET ENNENAIKAISENA SYNTYNEEN VAUVAN KOTIHOITO-OHJEET Vastasyntyneiden teho- ja valvonta Ravinnon laatu äidin maito äidinmaidonkorvike muu aterioiden lukumäärä: kerta-annos: ml Viisikiloiseksi saakka lasketaan

Lisätiedot

Spa-hoidot: 2 hoitoa valikoimasta nro 1:

Spa-hoidot: 2 hoitoa valikoimasta nro 1: Spa-hoidot: 2 hoitoa valikoimasta nro 1: Laavakivihieronta 75 min - Hieronnassa käytettävillä lämpimillä laavakivillä on syvärentouttava ja energiaa tuova vaikutus. Mineraalikivien energia, lämpö ja hieronta

Lisätiedot

Ruokaa Sydänystävälle!

Ruokaa Sydänystävälle! Ruokaa Sydänystävälle! Hyvän olon ruoka? Hyvää oloa tukee ruokavalio, jossa kiinnitetään huomiota erityisesti: kasvisten, marjojen ja hedelmien käyttöön, täysjyväviljavalmisteiden käyttöön, rasvan ja hiilihydraattien

Lisätiedot

Ruokatrendit 2014. Tuomo Tupasela, 22.5.2015, Hämeenlinna

Ruokatrendit 2014. Tuomo Tupasela, 22.5.2015, Hämeenlinna Ruokatrendit 2014 Tuomo Tupasela, 22.5.2015, Hämeenlinna Sisältö MTT Biotekniikka- ja elintarviketutkimus BIP/BMO tiimien EU-hankkeet Food Navigator Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus 20.5.2014

Lisätiedot

NÄIN TALTUTAT TURHAN TURVOTUKSEN!

NÄIN TALTUTAT TURHAN TURVOTUKSEN! NÄIN TALTUTAT TURHAN TURVOTUKSEN! SELVÄSTIKIN Olet ihminen, joka ymmärtää sen, että Sinä olet itsellesi se tärkein ihminen. Haluat saada kehosi kuntoon, jotta voit nauttia elämästäsi täysillä ja jaksat

Lisätiedot

Täysrehut pieneläimille

Täysrehut pieneläimille is the place for your Headline Page 1 Täysrehut pieneläimille JR FARM FARMI TÄYSREHU www.tujoma.fi is the place for your Headline Page 2 Sisältää ainulaatuisen Farm food koostumuksen jossa on mm. inuliiniä

Lisätiedot

High Definition Body Lift selluliittigeeli

High Definition Body Lift selluliittigeeli High Definition Body Lift selluliittigeeli Lehdistötiedote helmikuu 2009 Paras tapa huolehtia vartalon virtaviivaisesta ulkonäöstä on syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti. Liikunta ja runsaasti

Lisätiedot

T OURMALINE. Järjestelmällistä kauneutta

T OURMALINE. Järjestelmällistä kauneutta T OURMALINE Järjestelmällistä kauneutta Aito turmaliini tuo uusia tuulia ihonhoitoon. Turmaliinit ovat suorastaan myyttisen kauniita jalokiviä. Yksikään toinen jalokivi ei tarjoa yhtä suurta värikirjoa,

Lisätiedot