TOIMINTAKERTOMUS 2012

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TOIMINTAKERTOMUS 2012"

Transkriptio

1 TOIMINTAKERTOMUS 2012 TEA TYÖPAIKKAURHEILU ESPOO

2

3 TEA AIKUISEN IÄSSÄ PUHEENJOHTAJAN KATSAUS VUOTEEN 2012 Vuosi 2012 oli järjestömme 50 v juhlavuosi, jonka puitteissa järjestimme useita tilaisuuksia ja palkitsimme pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ja toimijoita. Toukokuun lopulla kokoonnuimme kotiluolaamme Tapiolan keilahalliin 50 v juhlan merkeissä samanaikaisesti TEA:n keilajaoston Grande Finalen kanssa. Espoon kaupungin tervehdyksen ja avustuksen toivat juhlaamme Markku Sistonen ja Martti Merra luvaten samalla TEA:lle uuden luokituksen koskien Espoon kaupungin myöntämiä sali- ym vuoroja. Markku Laineelle myönnettiin opetusministeriön ansiomitali pitkäaikaisesta urheilutoiminnasta. Juhlavuoden TEA-SLOGAN kilpailun voitti Jouko Aarninsalo ehdotuksella Terveen Elämän Asialla. Vuoden liikuttajaksi palkittiin juhlassa myös 50 v juhliaan viettävä ESPOON KUNTO. Länsiväylä lehdessä oli juttu kuvin ja sanoin juhlistamme. Kilpailutoiminta Talvella 25.2 järjestettiin ensimmäisen kerran sisä jalkapalloturnaus. Mukana oli 9 joukkuetta. Jalkapallo on muutenkin kasvava laji. Kesäsarjoihin osallistuneiden joukkueiden määrä kasvoi 22:sta 26 joukkueeseen. Golf saatiin uutena lajina käynnistettyä Kokemukset olivat hyvät ja seuraava turnaus järjestetään kesällä Suunnistus on palaamassa notkahduksen jälkeen suosioon ja se näkyy myös TEA:n järjestämissä kilpailuissa. Pehmolentopallossa osanottajamäärä on vakiintunut pelaajaan käyntikertaa kohden. Harrastajien kokonaismäärä oli 18 henkilöä toiminnan syksyllä uudelleen käynnistyttyä. Koripallo- ja salibandysarjat pyörivät noin 10 joukkueen voimin. Post festum Juhlan jälkeen koittaa arki, mikä tarkoittaa entistä tiukempaa työn tekoa, mutta myös yhä tarkempaa pelaajien ja yritysten kuulemista tulevaisuuden lajikirjoa valittaessa. Toivotan kaikille kiitosten kera liikunnallista vuotta TEA:n puheenjohtaja

4 HALLITUS Pekka Lönnberg Pekka Heinonen Erkki Jokela puheenjohtaja salibandy hiihto/suunnistus Raimo Kalliokoski Ali Karjalainen Hannu Lehto koripallo keilailu tennis Kalevi Nieminen Kari Ollikainen Kauko Salopuro pehmolentopallo futsal taloudenhoitaja

5 Marjatta Sneck Pentti Sneck Seppo Sonkeri sihteeri/toiminnanjohtaja jalkapallo/kaukalopallo koripallo

6 GOLF Viidenkymmenen vuoden kunniaksi TEA:n lajivalikoimaan lanseerattiin uusi laji, Golf. Turnaus pelattiin TEA 50 vuotta golfturnauksena. Pelipaikka oli Espoon Ringside Golf. Pelimuoto oli pistepogey kahden hengen joukkueilla. Turnaukseen osallistui 6 joukkuetta. TEA:n historian ensimmäisen golfturnauksen voitti A-Link (Vanhatalo/Haapaniemi), toiseksi tuli Pohjola (Järvinen/Jortikka) ja kolmas oli GTK (Ojala/Hämäläinen) Tulokset: Sij. Firma Nimi HCP PHCP Reijät Yht 1 A-Link Vanhatalo/Haapaniemi 58,1 60 F 44 2 Pohjola Järvinen/Jortikka 21,8 20 F 41 3 GTK Ojala/Hämäläinen 16,1 13 F 40 4 Kopijyvä Silvennoinen/Hottinen 18,9 17 F 37 5 Ericsson Arvonen/Mäkelä 14,7 12 F 36 6 VTT Sääski/Saarinen 43,7 44 F 34 Ohessa on kuva mitalisteista. Vasemmalla Pohjolan hopeajoukkue (Järvinen/Jortikka). Voittajajoukkuetta, A-Linkiä, edustaa Atte Vanhatalo. Kuvasta puuttuu toinen edustaja Janne Haapaniemi. Oikealla pronssijoukkue GTK (Ojala/Hämäläinen) HIIHTO TEA 50 vuotta juhlahiihdot järjestettiin Leppävaarassa.

7 Vaikka lumi- ja keliolosuhteet olivat loistavat, osanottajien määrä oli vaatimaton. Laatu sitäkin parempi. Niin monena vuonna mukana olleet reippaat hiihtäjät tekivät kilpailusta hyväntuulisen tapahtuman. Mukana oli 7 hiihtäjää. Jatkossa joudutaan kuitenkin miettimään miten osanottajamäärää voitaisiin kasvattaa. Hiihdettävä matka oli kaikissa sarjoissa 2,7 km Tulokset: Miehet 1. Petri Stranden Kunto 6,51 5 pistettä 2. Pekka Pikkarainen Kunto 7, Seppo Suntio Kunto 8,02 2 Miehet 50 vuotta 1. Seppo Väätäinen VTT 7,49 5 pistettä 2. Pasi Lehti Kunto 9,06 3 Naiset 50 vuotta 1. Marja Suomalainen Kunto 9,07 5 pistettä 2. Sirkka Hoffman Kunto 17,20 3 Joukkuekilpailu 1. Espoon Kunto 21 pistettä 2. VTT 5 pistettä Sprinttiviesti 4 osuutta Hiihdettävä matka 600m 1. Espoon Kunto 7,31 1. osuus Marja Suomalainen 2,09 2. osuus Pekka Pikkarainen 1,49 3. osuus Seppo Suntio 1,58 4. osuus Petri Stranden 1,35 Käytännön järjestelyistä vastasivat Leppävaaran Sisun Sakari Taskila ja Erkki Jokela. Huoltopuolen hyvästä toimivuudesta vastasivat Marjatta ja Pentti Sneck.

8 Erkki Jokela onnittelee Espoon Kunnon hiihtojoukkuetta Palkitut hiihtäjät yhteiskuvassa

9 Innostunut veteraanihiihtäjä Seppo Väätäinen VTT Juhlatunnelmaa TEA:n vuotuisissa hiihtokilpailuissa Leppävaaran stadionia kiertävä latu näyttää hyväkuntoiselta ja luistavalta. Sää on leppoisan puolipilvinen, mutta tuuli on äitynyt melko navakaksi. Tarjolla on talviurheilutapahtumille ominaisesti lämmintä mehua. Kilpailun osallistujat ryhmittyvät lähtölinjalle parin minuutin kuluttua tapahtuvaa yhteislähtöä varten. Lähettäjän merkistä seitsemän kilpailuun mukaan ilmoittautunutta hiihtäjää ampaisee matkaan. Edellä kuvaillut tapahtumat sijoittuvat Espoon työpaikkaliikunnan hyväksi toimivan ja vapaaehtoistyöhön toimintansa perustavan TEA:n (Työpaikkaurheilu Espoo ry) vuotuisiin

10 hiihtokilpailuihin. Tapahtuma on hyvällä perusteella nimetty juhlahiihdoksi, sillä yhdistys viettää tänä vuonna 50-vuotispäiviään. Espoon kaupungin liikuntatoimen ulkoiluosastolla työskentelevä Erkki Jokela toimii yhdistyksen hiihto- ja suunnistuspuolen vastuuhenkilönä ja näin ollen myös juhlahiihtojen vastaavana järjestäjänä. -Olosuhteet ovat tänään erittäin hyvät hiihtokilpailulle. Osallistujia voisi toki olla enemmänkin luvulla meillä oli stadionin täydeltä hiihtäjiä ja vielä pari vuotta sittenkin osanottajia oli 20-30, toteaa Jokela. TEA:n lajivalikoimaan kuuluu tällä hetkellä 11 eri urheilulajia. Vuosien saatossa lajit ja osallistujamäärät ovat vaihdelleet tilanteen ja suuntausten mukaan. Eläkeläispariskunta Pentti ja Marjatta Sneck on ollut mukana yhdistyksen toiminnassa 1970-luvulta lähtien. -Lajeja on ollut mukana laidasta laitaan, aina pilkkimisestä pellehyppyihin, kertoo TEA:n toiminnanjohtaja Marjatta Sneck. -Suurin laji on tällä hetkellä kaukalopallo. Seuraavina tulevat sitten jalkapallo ja salibandy, jatkaa yhdistyksen jalkapallosta ja kaukalopallosta vastaava Pentti Sneck. -Tunnetuimpana toimintaamme osallistuneena mainittakoon eräs Teemu Selänne, joka pelasi nuorena poikana kaukalopalloa TEA:n sarjassa. Lähtö suoritetaan kaikkien sarjojen hiihtäjien yhteislähtönä ja tyyli on vapaa. Hiihtäjät aloittavat 2,7 kilometrin matkan yhtenä ryppäänä, mutta matkan aikana erojakin syntyy ja voittajat saadaan selville. Miesten sarjan voittajaksi hiihtää Petri Strandén, miesten yli 50-vuotiaiden sarjan Pasi Lehti ja naisten yli 50-vuotiaiden sarjan Marja Suomalainen. Naisten varsinaisessa sarjassa osallistujia ei ole lainkaan. joten mitalit jäävät jakamatta. Naisten yli 50-vuotiaiden sarjan mestari Marja Suomalainen työskentelee Espoon kaupungin taloushallinnossa. Hänellä on kokemusta tiukoista kilpailuista entuudestaan, sillä hän sijoittui vuonna 1980 Ruotsin Avestassa järjestetyissä hiihtosuunnistuksen maailmanmestaruuskilpailuissa yhdeksänneksi ja voitti saman lajin veteraanien maailmanmestaruuden Hiihto sujui hyvin ja olosuhteet olivat varsin mainiot. Kilpailijoita olisi voinut olla enemmänkin. Hiihto vaikuttaa lajina kyllä piristyneen, mutta ihmisillä tuntuu olevan kynnystä tulla hiihtämään numerolappu rinnassa, kommentoi Suomalainen kilpailun jälkeen.

11 teksti: Juho Talja kuvat: Jaakko Sandqvist Artikkelin ovat kirjoittaneet Laajasalon opiston urheilutoimittajalinjan opiskelijat ( alla kuvassa ) Juhlatunnelmaa TEA:n vuotuisissa hiihtokilpailuissa Leppävaaran stadionia kiertävä latu näyttää hyväkuntoiselta ja luistavalta. Sää on leppoisan puolipilvinen, mutta tuuli on äitynyt melko navakaksi. Tarjolla on talviurheilutapahtumille ominaisesti lämmintä mehua. Kilpailun osallistujat ryhmittyvät lähtölinjalle parin minuutin kuluttua tapahtuvaa yhteislähtöä varten. Lähettäjän merkistä seitsemän kilpailuun mukaan ilmoittautunutta hiihtäjää ampaisee matkaan.

12 Edellä kuvaillut tapahtumat sijoittuvat Espoon työpaikkaliikunnan hyväksi toimivan ja vapaaehtoistyöhön toimintansa perustavan TEA:n (Työpaikkaurheilu Espoo Esbo arbetsplatsidrott ry) vuotuisiin hiihtokilpailuihin. Tapahtuma on hyvällä perusteella nimetty juhlahiihdoksi, sillä yhdistys viettää tänä vuonna 50-vuotispäiviään. Espoon kaupungin liikuntatoimen ulkoiluosastolla työskentelevä Erkki Jokela toimii yhdistyksen hiihto- ja suunnistuspuolen vastuuhenkilönä ja näin ollen myös juhlahiihtojen vastaavana järjestäjänä. -Olosuhteet ovat tänään erittäin hyvät hiihtokilpailulle. Osallistujia voisi toki olla enemmänkin luvulla meillä oli stadionin täydeltä hiihtäjiä ja vielä pari vuotta sittenkin osanottajia oli 20-30, toteaa Jokela. TEA:n lajivalikoimaan kuuluu tällä hetkellä 11 eri urheilulajia. Vuosien saatossa lajit ja osallistujamäärät ovat vaihdelleet tilanteen ja suuntausten mukaan. Eläkeläispariskunta Pentti ja Marjatta Sneck on ollut mukana yhdistyksen toiminnassa 1970-luvulta lähtien. -Lajeja on ollut mukana laidasta laitaan, aina pilkkimisestä pellehyppyihin, kertoo TEA:n toiminnanjohtaja Marjatta Sneck. -Suurin laji on tällä hetkellä kaukalopallo. Seuraavina tulevat sitten jalkapallo ja salibandy, jatkaa yhdistyksen jalkapallosta ja kaukalopallosta vastaava Pentti Sneck. -Tunnetuimpana toimintaamme osallistuneena mainittakoon eräs Teemu Selänne, joka pelasi nuorena poikana kaukalopalloa TEA:n sarjassa. Lähtö suoritetaan kaikkien sarjojen hiihtäjien yhteislähtönä ja tyyli on vapaa. Hiihtäjät aloittavat 2,7 kilometrin matkan yhtenä ryppäänä, mutta matkan aikana erojakin syntyy ja voittajat saadaan selville.

13 Miesten sarjan voittajaksi hiihtää Petri Strandén, miesten yli 50-vuotiaiden sarjan Pasi Lehti ja naisten yli 50-vuotiaiden sarjan Marja Suomalainen. Naisten varsinaisessa sarjassa osallistujia ei ole lainkaan. joten mitalit jäävät jakamatta. Naisten yli 50-vuotiaiden sarjan mestari Marja Suomalainen työskentelee Espoon kaupungin taloushallinnolla. Hänellä on kokemusta tiukoista kilpailuista entuudestaan, sillä hän sijoittui vuonna 1980 Ruotsin Avestassa järjestetyissä hiihtosuunnistuksen maailmanmestaruuskilpailuissa yhdeksänneksi ja voitti saman lajin veteraanien maailmanmestaruuden Hiihto sujui hyvin ja olosuhteet olivat varsin mainiot. Kilpailijota olisi voinut olla enemmänkin. Hiihto vaikuttaa lajina kyllä piristyneen, mutta ihmisillä tuntuu olevan kynnystä tulla hiihtämään numerolappu rinnassa, kommentoi Suomalainen kilpailun jälkeen. teksti: Juho Talja kuvat: Jaakko Sandqvist Artikkelin ovat kirjoittaneet Laajasalon opiston urheilutoimittajalinjan opiskelijat ( alla kuvassa )

14 JALKAPALLO TEA:n 50- vuotis taipaleen kunniaksi jalkapallossa siirryttiin myös sisähalliin. Sarjat: Halli liiga 10 joukkuetta Halli kunto 9 Halli CUP 8 Ulkosarjaa jatkettiin tiistaisin Mankkaan koulun kentällä. Mukana oli 6 joukkuetta. Kausi alkoi 8.5 ja päättyi Pelattiin yhteensä 135 ottelua 26 joukkueen voimin. Edellisellä kaudella joukkueita oli sarjoissa 22 ja ja cupissa 8. Vuonna 2012 sarjoissa oli 25 joukkuetta ja cupissa 8. Uuusia sarjajoukkueita olivat SAS, TARE, ITELLA ja ORION. Toppi tuli mukaan cupiin ja vahvistamaan LME:tä syyskauden sarjapeleissä. Edellisen kauden joukkueista jäi pois ainoastaan NOF. Pentti Sneck toimi TEA:n vastuuhenkilönä. Turnauspalvelu piti huolta tulospalvelusta. A-Link Arena tarjosi hyvät puitteet. Tuomareina toimivat Kari Kokko, Tony Lindström, Juha Pursiainen, Pekka Pettersson, Markku Harjula ja Pentti Sneck. Kulunutta kautta ehkä kaikkein parhaiten kuvaa yhdeltä joukkueelta kauden jälkeen tullut sähköpostiviesti: Kiitos, on ollut todella hauskaa! TULOKSET Halliliiga Pelattiin yksinkertainen alkusarja sekä ylimääräinen kierros. Joka joukkueelle tuli näin ollen 10 ottelua. Otteluita kertyi yhteensä 50. Liigan pelimiehet 1. KOPIJYVÄ 24 Mika Luukkainen 2. NOBINA 21 Gjergs Begai 3. PELASTUSLAITOS 20 Toni Simpanen 4. SIEMENS 20 Foad Norouzi 5. NA 16 Ardo Jukham 6. ESLI 12 Jari Jokinen 7. VTT 12 Olli Nissilä 8. SÄLÄ 7 Jani Rouvinen 9. RAINBOW 7 Jesse Pitkänen 10. A- LINK 5 Jouni Raki

15 Halli kunto KOPIJYVÄ TEA:n mestari Pelattiin yksinkertainen alkusarja sekä neljän parhaan joukkueen mitalisarja. Sijoille 5 8 sijoittuneet taistelivat alemman loppusarjan pokaalista. Pelattiin yhteensä 48 ottelua. Tulokset 1. DEAL FLOW 5. SAMSPORT Alemman loppusarjan voittaja 2. PROCESS VISION 6. HONEYWELL 3. TAKSIT 7. LME - TOPPI 4. TARE 8. SAS 9. HP Kuntopelimiehet Hannu Takala DEAL FLOW Yevgeniy Polkhovski PROSESS VISION Marko Vaitonen TAKSIT Roni Zein TARE Pekka Suurnäkki SAMSPORT Eimar Hunt HONEYWELL Edgar Ramos LME Ari Haavisto TOPPI Esa Mikkola SAS Mika Pasanen HP

16 Kuntosarjan voittaja DEAL FLOW Kuntosarjan hopeaa PROCESS VISION ULKOSARJA Pronssia TAKSIT Mukana oli 6 joukkuetta. Pelattiin kaksinkertainen sarja. Yhteensä 30 ottelua.

17 1. SEVEN 2. LÄPPÄ 3. ITELLA 4. TIETO 5. INEX 6. ORION Pelimiehet: Hugo Bayati SEVEN Per Bäck TIETO Sebastian Heimberg LÄPPÄ Timo Kerkkänen INEX Simo Hakala ITELLA Seppo Rakkola ORION SEVEN ulkosarjan mestari CUP Mukana 8 joukkuetta. Pelattiin 7 ottelua. LÄPPÄ ulkosarjan hopeaa Tulokset: Välierät: TOPPI -ITELLA 5 12 ITELLA KOPIJYVÄ 5 1 SAS ORION 0 4 ORION SEVEN 0 6 PV KOPIJYVÄ 1 2 Loppuottelu: A-LINK SEVEN 3 8 ITELLA SEVEN 3 1 Pelimiehet: Mikko Ahokas ITELLA Hugo Bayati SEVEN

18 ITELLA Cupmestari INEXIN joukkue TEA 50- VUOTTA JALKAPALLON HALLITURNAUS Turnaus järjestettiin A-Link Arenalla Espoossa. Pelit aloitettiin kello ja palkinnot oli jaettu mennessä. Ajankohta oli ihan hyvä ja osanottajilta saatiin hyvää palautetta. Niinpä vastaava tapahtuma päätettiin järjestää myös Mukana oli yhteensä 9 joukkuetta. Pelattiin yhteensä 22 ottelua. Erotuomareina toimivat Espoon Erotuomarikerho ry:stä Kari Kokko, Pekka Pettersson, Tony Lindström ja Juha Pursiainen. Turnauspalvelu hoiti tulospalvelun ja live-näyttöpäätteen paikanpäälle. Pentti Sneck toimi turnausvastaavana. TULOKSET Alkulohko A Maalit pist. Alkulohko B Maalit pist. 1. NOBINA SIEMENS DELOITTE NA EPU LME TARE VTT ORION Välierät: NOBINA NA 2 4 DELOITTE SIEMENS 0 0 ( rp 3 2 ) Sijat 7 8 TARE VTT EPU LME NOBINA SIEMENS 2 1

19 1 2 NA DELOITTE 1 1 ( rp 2-3 ) Lopullinen järjestys: 1. DELOITTE 4. SIEMENS 7. VTT 2. NA 5. LME 8. TARE 3. NOBINA 6. EPU 9. ORION Turnauksen pelimiehet: DELOITTE NA Janne Uusinarkaus Ardo Jukham Palkinnot: Kolme parasta joukkuetta palkittiin pokaalilla ja TEA:n juhlamitaleilla. Pelimiehet ja joukkueet ( 4 9 sijat ) saivat TEA 50 vuotta plakaatit. Turnauksen voittaja DELOITTE ja hopeajoukkue NA yhteiskuvassa

20 SIEMENS VTT KAUKALOPALLO NOBINA pronssijoukkue

21 Espoon kaupunki jatkoi menestysputkeaan. Mestaruus tuli sekä sarjassa että cupissa. Sarjavoitto oli jo kahdeksas peräkkäin. Joukkueita oli mukana sarjassa edellisen kauden tapaan 19. pois jäi Tellabs ja tilalle tuli Sisäilma-insinöörit. Otteluita pelattiin 169 kappaletta. Joukkueiden pyynnöstä sarjatasoja oli nyt vain kaksi: Kilpa ja Kunto. Molemmissa pelattiin kaksinkertaiset sarjat ilman pudotuspelejä. Ottelut pelattiin Espoonlahden, Laaksolahden ja Kauniaisten jäähalleissa. Lisäksi muutama ottelu Matinkylän harjoitushallissa ja Barona Areenalla. Sarjat alkoivat ja päättyivät Tuomareina toimivat Juha Pursiainen, Miikka Bäckström, Alpo Naukkarinen, Markku Harjula ja Tony Lindström. Vastuuhenkilönä Pentti Sneck ja tulospalvelun hoiti Turnauspalvelu/Raimo Kalliokoski. Tulokset: Kilpasarja ( 9 joukkuetta ) Kuntosarja ( 10 joukkuetta ) 1. ESLI 6. LME 1. SISÄILMAINSINÖÖRIT 6. HP 2. NESTEOIL 7. VTT 2. OUTOTEC 7. HEDOY 3. NSN 8. TIETO 3. ESKA 8. NSN 2 4. SITOWSP 9. ORION 4. RAMBOLL 9. TEC 5. PÖYRY 5. HONEYWELL 10. SÄLÄ Pelimiehet: Pelimiehet: Marko Halonen ESLI Erkka Ansala SISÄILMA Tuomas Honkala NESTEOIL Jari-Pekka Tiesmäki OUTOTEC Timo Kivinen NSN Mikael Westerholm ESKA Reilun pelin joukkue NSN Taistelijan maljat: Pitkän ajan uurastajat: TEA 50- vuotta plaketti ORION Kilpasarja TIETO Kari Knutsson Kilpasarja SÄLÄ Kuntosarja HONEYWELL Ari Haavisto Kuntosarja CUP ( 8 Joukkuetta ) Pelimiehet: 1. ESLI Pekka Viita ESLI 2. NESTE OIL Markus Hallberg NESTEOIL 3.-4.TELLABS JA VTT

22 ORION kilpasarjan taistelija SISÄILMAINSINÖÖRIT Kuntosarjan voittaja ESLI Kilpasarjan ja Cupin voittaja

23 NESTEOIL Kilpasarjan ja Cupin hopeaa OUTOTEC Kuntosarjan hopeaa

24 NSN Kilpasarjan pronssia ja Reilun pelin joukkue SÄLÄ Taistelijan malja kuntosarjassa KEILAILU Keilailujaoston toimesta on Tapiolan keilahallissa pyöritetty firmakeilausta. Kaudella pelattiin kaksimiesjoukkueilla ja kolmiesjoukkueilla. Kaksimiesjoukkueita oli kaikkiaan 14 joukkuetta ja kolmimiesjoukkueita oli viisi joukkuetta. Kaudella pelataan ainoastaan kaksimiesjoukkueilla, joita on mukana 16 joukkuetta. Peli-illat ovat pääsääntöisesti olleet maanantai-illat. Keilailussa toimintakausi on , joten toimintavuoteen mahtuu kahden eri keilailukauden tapahtumia.

25 Kaksimiesjoukkueet pelaavat kauden aikana kaksoiskierroksen, eli kaksi ottelua jokaista joukkuetta vastaan. Pelitapana on kolmen sarjan kilpailu. Voitetusta sarjasta saa kaksi pistettä, tasapelistä yhden pisteen ja häviöstä nolla pistettä. Lisäksi sarjojen yhteistuloksen voittanut saa kaksi pistettä. Kolmimiesjoukkueet ovat pelanneet samoin kauden aikana kaksoiskierroksen eli kaksi ottelua jokaista joukkuetta vastaan. Pelatun sarjan pisteet ovat jakautuneet siten, että voitetusta erästä on saanut kaksi pistettä, tasapelistä yhden pisteen ja hävitystä nolla pistettä. Lisäksi yhteistuloksesta voittaja on saanut kaksi pistettä. Neljän sarjan pelissä on pisteitä ollut jaossa yhteensä kymmenen pistettä. Kaikki uudet firmat ovat tervetulleita pelaamaan seuraavalla kaudella firmaliigaa. Keilaajien osaaminen ei aseta esteitä, koska pelit pelataan luokkatasoituksilla. Aloitteleva keilaaja kuuluu D- luokkaan ja hänen tasoituksensa on sarjaa kohti 35 pistettä. Jo pitemmälle ehtineet keilaajat, joiden keskiarvo on vähintään 155 mutta alle 175, kuuluvat C-luokaan. C-luokassa tasoitus on 20 pistettä/sarja. B-luokkaan kuuluvat keilaajat, joiden keskiarvo on alle 190, mutta vähintään 175. B- luokassa tasoitus on 12 pistettä/sarja. a-luokassa tasoitus on 5 pistettä/sarja. Keskiarvo A- luokassa on alle 200, mutta vähintään 190. M-luokkaan kuuluvat keilaajat, joiden keskiarvo on yli 200. M-luokassa keilaavat ei saa luokkatasoituksia. TEA 50-vuotta juhlaturnaus käynnissä TEA:n keilaliigojen henkilökohtaiset ranking -finaalit Naiset, alkukilpailu 1 Pitkänen Eila Kirkkonummen kunta Kaikkonen suvi Orion Ylijoki Liisa OverRivers Vainikka Tytti Vuokraava Tuovinen ritva MuruSet 900

26 6 Pennanen Tarja PennaSet 811 Pudotuspelit 3 parhaalle: Kaikkonen Suvi - Ylijoki Liisa Pitkänen Eila - Kaikkonen Suvi Lopullinen järjestys 1 Pitkänen Eila 2 Kaikkonen Suvi 3 Ylijoki Liisa Miehet, alkukilpailu 1 Parviainen Kauko MuruSet Lindström jon-peter Fortum Helin Tuomas VTT Pennanen Markku PennaSet Hämäläinen Jyrki GTK Raita Rauli Esasähkö Malkki Jussi Orion Kallinen Valtteri BoltsiBoys Laine Markku Espoo Valoluoto Veikko Fortum 850 Lydman Aleksi Angry Birds 0 Jokinen Simo Aleksanterinteatteri 0 Pudotuspelit 3 parhaalle: Helin Tuomas - Lindström Jon-Peter Helin Tuomas - Parviainen Kauko Lopullinen järjestys 1 Helin Tuomas 2 Parviainen Kauko 3 Lindströn Jon-Peter Haasteottelu TEA ry - Espoon kaupunki - Boltsi 72 Juniors 1 TEA ry 3796 Heiniemi Mirja, Saarinen Jarmo, Karjalainen Ali, Raita Rauli 2 Boltsi - 72 Juniors 3716 Sucksdorff Jennika, Aaltonen Venla, Paldanius jonne, Strömberg Emil 3 Espoon kaupunki 3704 Silvenius Risto, Vauhkonen Kaija, Laurikainen Tuomo, Laine Markku

27 TEA 3m-liiga Lopputulokset Kaadetut Ott. Voitot Tas. Tappiot keilat pist 1 Fortum Orion Aleksanterin teatteri Kirkkonummi Espoo KORIPALLO Koripallokausi pelattiin ajalla Pelipaikkoina olivat Kasavuoren ja Mäntymäen koulut Kauniaisissa. Joukkueita oli mukana 11. Otteluja pelattiin 71 kappaletta. Laji järjestettiin edellisten vuosien tapaan TEA:n ja UPI:n yhteistyössä. Lajin vetovastuu on jaettu seuraavasti: Sulo Savanderi UPI tuomarit Seppo Sonkeri TEA kentät Raimo Kalliokoski TEA yleisjärjestelyt Tuomareina toimivat: Raimo Alanko, Sulo Savander, Seppo Sonkeri ja Pentti Tele. Tulospalvelun hoiti Turnauspalvelu. Espoon Työpaikkaurheilu 2011 koripallo 1. Kakola 2. Tapiola 3. Otaniemi Marketing 4. SITO/ACANDO 5. Helen (Helsingin Energia) 6. Elisa 7. IBM 8. Nokia NRC 9. Canon 10. OP-Pohjola 11. Ericsson Pääset lohkon otteluohjelmaan klikkaamalla haluamaasi lohkoa. Mitali sarja Kunnia sarja Joukkue O V H L Joukkue Korit Pist O V H L Korit Tapiola (Alkusarja/III) Elisa (Alkusarja/VI) Kakola (Alkusarja/I) IBM (Alkusarja/VII) Otaniemi Marketing (Alkusarja/IV) Nokia NRC (Kunnia 6 sarja/6) SITO/ACANDO (Alkusarja/II) Canon (Alkusarja/IX) Helen (Helsingin Energia) (Alkusarja/V) OP-Pohjola (Alkusarja/X) Ericsson (Alkusarja/VIII) Loppuottelu

28 Tapiola (Mitali sarja/i) sija 1/2 Kakola (Mitali sarja/ii) alkusarja Kuvassa Raimo Kalliokoski vas. ja Seppo Sonkeri Joukkue O V H L Korit Pist Kakola SITO/ACANDO Tapiola Otaniemi Marketing Helen (Helsingin Energia) Elisa IBM Ericsson Canon OP-Pohjola Kakola voittajajoukkue

29 PEHMOLENTOPALLO Tapiola hopejoukkue Yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa pehmolentopallon pelaaminen aloitettiin koemielessä vuonna Laji on saanut hyvin tuulta siipiensä alle. Viikottain kokoontuu reipas ja sitoutunut peliporukka. Laji sopii hyvin kaikenikäisille ja kuntoisille. Mukaan on tullutkin pelaajia joilla ei ole paljon aikaisempaa pelikokemusta. Maanantai-illoista on tullut monelle mukava peli-ilta ja hauska sosiaalinen yhdessäolohetki. Pehmistä pelataan talvella maanantaisin Ymmerstan koululla ja kesäisin Aarnivalkean koulun kentällä Tapiolassa. Lajin vetäjinä toimivat Kalevi Nieminen ja Kauko Salopuro. Pelaajien määrä on vaihdellut henkilön välillä. Osanottajamäärä on kasvava. Kiitos Espoon kaupungille liikuntavuorojen järjestämisestä ja avustuksesta. Se on mahdollistanut lajin ylläpidon ja jatkuvuuden.

30 Iloinen joukkue koolla ennen pelin alkamista

31 Mari Nieminen on mukana toista kautta jatkamassa jo nuoruudessaan opittua lentopalloharrastusta. Tosi mukava tulla maanantaisin pelailemaan. Viikko aukeaa hyvin. Porukka ja vetäjät ovat innostavia. Myös kesällä Aarivalkean koulun kentällä on hauska ja erilainen pelata. Kesäisin vaan on paljon muutakin tekemistä. Talvella jää paremmin aikaa harrastaa tätä lajia. Marita Sandberg on innokkaasti ollut mukana alusta asti. Jo teini-iässä opittua harrastusta on hieno jatkaa täällä mukavassa porukassa. Niemisen Kalevi houkutteli mukaan pelailemaan. Pehmolentopallo tuo vastapainoa jokapäiväiselle koiran kanssa lenkkeilylle SALIBANDY Salibandyn TEAn mestaruus kaudelle ratkaistiin perjantai-iltaisin kello Kauklahdessa THT-Centerissä alkaen 7. lokakuuta 2011 ja päättyen 3. helmikuuta Sarjaan lähti 10 joukuetta. Pelasimme yksinkertaisen sarjan (45 ottelua). Tänäkin vuonna sarja oli varsin tasainen ja jännitys säilyi viimeiseen iltaan asti. RB Yön Timot (Inex) selvisi voittajaksi keskinäisen ottelun perusteella. Hopealle jäi toistamiseen Benellan joukkue ja EPU (palolaitos), viime vuoden mestarin oli tyytyminen pronssimitaleihin vain pisteen perässä kulta ja hopeamitalijoukkueista. Keskinäinen ottelu ratkaisi myös sijat yhdeksän ja kymmenen. Tulostaulukko; 1. RB Yön Timot, 9 ottelua 7 voittoa 0 tasapeliä 2 häviötä 14 pistettä 2. Benella EPU OSB Neste Oil

32 6. Tare SB Doro Gyproc RB E Tarkemmat tulokset pitäisi löytyä arkistosivuiltamme. Jokaisesta joukkueesta palkittiin joukkueen tsemppari pikku pystillä. Yön Timot Ari seppälä Benella Jussi Sutinen EPU Juha Rolig OSB Ville Mäkelä RB Team Sebastian Risko Neste Sebastian Heimberg Tare Kimmo Kapio SB Doro Teuvo Rusanen Gyproc Niko Heiskanen E325 Jouni Tolsa. Kaikissa otteluissa oikeutta jakoi kaksi Suomen Salibandyliiton hyväksymää virallista erotuomaria. Tuomareina toimivat Jan_Erik Nordlund, Markku Sorvisto, Pasi Heinonen ja allekirjoittanut. Lajin vetäjänä on toiminut Pekka Heinonen. mestaruuden RB Yön Timot nappasi

33 Benella hopeamitalistit EPU pronssia SUUNNISTUS Suunnistus on yksi niistä lajeista jonka suosio on taas nousussa kuten julkisuudestakin olemme saaneet kuulla. TEA:n kilpailujen osalta voidaan todeta samaa. On todella ilahduttavaa että konkareiden lisäksi myös nuoret ovat alkaneet kiinnostua suunnistuksesta ja kilpailijat ovat tuoneet mukanaan oman perheen jäseniä tutustumaan tähän hienoon lajiin. TEA järjesti Länsirastien ja Espoorastien yhteydessä kuusi kilpailua Länsirastit Kiimasuolla joukkuekilpailu 7.6 Länsirastit Karhusuolla joukkuekilpailu 14.6 Länsirastit Siikajärvellä joukkuekilpailu 4.9 Espoorastit Olarissa joukkuekilpailu 11.9 Espoorastit Korpilammella joukkuekilpailu 18.9 Espoorastit Mikkelässä joukkuekisa ja henkilökohtainen mest.kilp. Suunnistajia oli kauden aikana 138. Työpaikoittain suoritukset jakaantuivat seuraavasti:

34 Espoon kunto 70 Tieto 41 Ericsson 16 VTT 9 Kaksi kilpailijaa oli mukana ilman työpaikkamerkintää. Tulokset: Voden 2012 joukkuekilpailun yhteenveto 5 parasta kilpailua yhteistuloksissa Naiset 1. kisa 2.kisa 3.kisa 4. kisa 5. kisa 6. kisa yhteispisteet 1. Kunto 1 16p Kunto Ericsson Tieto Kunto Miehet 1. Tieto , Kunto , ,5 3. Ericsson Tieto VTT Naiset: Henkilökohtainen mestaruuskilpailu ( kolme ensimmäistä) D2 1 D50 1. Jenni Mettälä Kunto 1. Marita Kokkila Kunto 2. Soila Saarnio Kunto 2. Tarja Rantonen Kunto 3. Jaana Marjoniemi Kunto 3. Pirjo Valkonen Kunto Miehet: H21 H50 1. Juha Malinen Tieto 1. Seppo Lamminmäki Tieto 2. Jukka Laaksonen Tieto 2. Erkki Jokela Kunto 3. Petri Vainio Kunto 3. Seppo Vänttinen Kunto Joukkuekilpailu naiset 1. Kunto 1 Oili Juutila, Marita Kokkila, Salla Lehto, Jaana Marjoniemi, Jenni Mettälä, Tarja Rantonen,. Soila Saarnio. 2. Kunto Tiina Aalto, Eeva Ahonen, Anna-Liisa Jyvälahti, Maija Mähönen, Pirjo Valkonen 3. Ericsson Riikka Susitaival Joukkuekilpailu miehet 1. Tieto 1 Simo Helkkula, Lauri Keltikangas, Jukka Laaksonen, Seppo Lamminmäki, Juha Malinen, Tuomo Pulli 2. Kunto 1 Erkki Jokela, Arpad Sailio, Carls Slätis, Kari Tyrylahti, Kalevi Utukka, Petri Vainio, Ilari Vehviläinen, Seppo Vänttinen

35 3. Ericsson 1 Heikki Halmetoja, Varga.Jari Huoppila, Pekka Larmala, Jussi Rämö, Ari Stigell, Istvan Stanzo, Levente Kuvia Espoorasteilta Korpilammelta

36 TENNIS Espoon työpaikkaurheilun tenniksen yleisessä sarjassa oli viisi joukkuetta. Ottelut pelattiin yhdessä lohkossa kaikki kaikkia vastaan. Kierroksia pelattiin viisi, otteluita kertyi 30 kahdenkymmenen viiden eri pelaajan voimin. Mestaruuden voitti monen vuoden sitkeän yrittämisen jälkeen Oldboys, toiseksi tuli Aditro ja kolmas oli Outotec. Alla vuoden 2012 lopullinen sarjatilanne ja pisteet Ottelut pelattiin kesän ja syksyn 2012 aikana. TEA-tennis 2012 Sarjatilanne Sija Joukkue Pisteet Pelit 1 Oldboys Aditro Outotec Ericson

37 5 Orion 7 83 Edellisen vuoden mestarijoukkue ORION sai luovuttaa paikkansa. TEA:N 50- VUOTISJUHLAT Tapiolan Keilahallissa järjestettiin vastaanotto TEA:n 50- juhlavuoden kunniaksi. Tilaisuudessa palkittiin Vuoden Liikuttaja Espoon Kunto ja jaettiin ansiomitalit. Samalla käytiin keilailun TEA:n 50-vuotis juhlaturnaus jota juhlayleisö seurasi. Tilaisuus oli leppoisa ja tavattiin ystäviä ja yhteistyökumppaneita vuosien varrelta. Kiitos Tapiolan Keilahallille hyvästä yhteistyöstä juhlan suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä.

38 Päivi Siren Tapiolan Lämpö Oy Pasi Toppi kesk. ja Ari Haavisto vas. Toppi Oy

39 FORTUM Oyj:n keilailujaoksen edustajat kaupunki Martti Merra ja Markku Sistonen Espoon

40 Eva Fredriksson STPU Mikko Haramo STPU Kalervo Järvi toinen oik. Olavi Holla kesk. TUPI ry Turku Esko Virtanen toinen oik. UPI ry Helsinki

41 Martti Mölsä ja Heimo Keskisaari TEA:n konkareita. Keilailujaos

42 Paavo Valkonen Espoon Kunto Liisa Kivekäs TEA:n pitkäaikainen toimija TEA:N JUHLAVUODEN PLAKAATTIEN JAKO

43 Opetusmi- hyväksi. Markku Sistonen Markku Laine. Markulle myönnettiin myös nisteriön ansioristi mittavasta työstä urheilun

44 Jarmo Saarinen Eino Styrman

45 Markku Harjula Ali Karjalainen TEA:N HALLITUS JA NAISTOIMIKUNTA JUHLATUNNELMISSA

46

47 Urheilu LÄNSIVÄYLÄ :00 Kuva ja teksti Sirpa Repo

48 Espoon Kunnon puheenjohtaja Paavo Valkonen tuuletti Vuoden liikuttaja -pytyn kunniaksi. Puheenjohtaja Pekka Lönnberg, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Martti Merra, toinen varapuheenjohtaja Markku Sistonen ja TEAn varapuheenjohtaja Kauko Salopuro. Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä tekee pitkää työpäivää. Hänen omien sanojensa mukaan päivät venyvät tuhottoman pitkiksi. Siksi juoksuharjoittelulle ei tahdo löytyä riittävästi aikaa. Silti hän tähtää syksyn Rantamaratonille. Olen juossut sen ennenkin. Viime vuonna juoksin puolikkaan ja se oli erinomainen kokemus. Tapahtumassa oli tosi hyvä henki ja kauniit maisemat, Mäkelä hehkuttaa. Jos hän ehtii harjoitella riittävästi, hän lupaa lähteä vähän reilun 42 kilometrin reitille. Ehkä kuitenkin asetan realistisemmin tavoitteekseni puolikkaan. Mäkelä toivoo, että mahdollisimman moni muukin kaupungin työntekijöistä lähtisi 22. ja 23. syyskuuta järjestettäviin juoksutapahtumiin. Ensimmäisenä päivänä matkaksi voi ottaa kympin, sunnuntaina on maraton ja puolikas. On myönteinen asia, että väki olisi mukana ja valmistautuisi tapahtumaan eli harrastaisi liikuntaa arjessaan. TEA eli Työpaikkaurheilu Espoo täyttää 50 vuotta. Se on muutamien viime vuosien aikana palkinnut Vuoden liikuttajan, joka on yksi heidän jäsenistään. Tänä vuonna pokaali ja kiitokset menevät Espoon Kunnolle. Se on kaupungin henkilöstön liikuntayhdistys. Sekin täyttää 50 vuotta. Siihen liittyen kaupunginjohtaja keksi, että Kunnolle annetaan liikuttava lahja. Olemme tehneet Rantamaraton organisaation kanssa yhteisyösopimuksen, jonka mukaan kaupungin henkilöstö pääsee ilmaiseksi Rantamaratonin viikonlopun juoksuihin. Tätä asiaa organisoi käytännössä eteenpäin Kunto, tietää Mäkelä. Kun Rantamaraton järjestettiin ensi kertaa, sai kaupungin väki osallistua ilmaiseksi. Kunnon puheenjohtaja Paavo Valkonen muistelee sen houkutelleen matkaan parisataa juoksijaa. Lajien suosio vaihtelee melkoisesti. Silloin ei ollut kymppiä, joten nyt toivottavasti väkeä saadaan mukaan reilummin, kun on tarjolla lyhyempikin matka. Satoja ainakin tavoitellaan mukaan, miettii Valkonen.Hän itse on lupautunut puolikkaalle maratonille. Espoon Kunto on ollut mukana TEA:n toiminnassa alusta asti. Nyt Kunnolla on touhua kahdeksassa jaostossa tanssista, hiihtoon ja suunnistukseen.lajien suosio vaihtelee melkoisesti. Esimerkiksi pilates on viime aikoina ollut hyvin suosiossa. Kaiken kaikkiaan porukkaa eli liikkujia saisi olla enemmän. Turhan paljon on niitä, jotka eivät lähde mukaan liikkumaan ja pitämään itsestään huolta.

2M -FIRMALIIGA, LOPPUTULOKSET

2M -FIRMALIIGA, LOPPUTULOKSET 2M -FIRMALIIGA, LOPPUTULOKSET O V T H P erät keilat 1 Orion 12 9 3 0 30 37-11 14451 2 VTT 12 9 1 2 28 35-13 14329 3 GTK 12 8 2 2 26 33-15 14146 4 Aleksanterin teatteri 12 6 1 5 19 25-23 13728 5 Espoo 1

Lisätiedot

TEA:n henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2010 Serena Miehet H21 (5.3 km) Sija Nimi Työpaikka Aika

TEA:n henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2010 Serena Miehet H21 (5.3 km) Sija Nimi Työpaikka Aika TEA:n henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2010 Serena 14.9.2009 Miehet H21 (5.3 km) Sija Nimi Työpaikka Aika 1 Lamminmäki Seppo Tieto 1:02:23 2 Keltikangas Lauri Tieto 1:03:25 3 Szanto Istvan

Lisätiedot

TEA:n henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2009 Kalajärvi Miehet H21 (5.2 km)

TEA:n henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2009 Kalajärvi Miehet H21 (5.2 km) TEA:n henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2009 Kalajärvi 22.9.2009 Miehet H21 (5.2 km) Sija Nimi Työpaikka Aika 1 Malinen Juha Tieto 38:34 2 Szanto Istvan Ericsson 42:09 3 Tanska Harri Espoon

Lisätiedot

Sijoitus Nimi Työpaikka Aika 1 Seppo Lamminmäki TietoEnator 1.05.10 Lauri Keltikangas TietoEnator Hylätty

Sijoitus Nimi Työpaikka Aika 1 Seppo Lamminmäki TietoEnator 1.05.10 Lauri Keltikangas TietoEnator Hylätty TEA henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2007 Kalajärvi 18.9.2007 Miehet H21 B-rata 4,8 km 1 Pekka Larmala Ericsson 41.04 2 Sakari Taskila Espoon Kunto 46.56 3 Niko Torvela Espoon Kunto 48.10

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011

TOIMINTAKERTOMUS 2011 TOIMINTAKERTOMUS 2011 TEA TYÖPAIKKAURHEILU ESPOO JUHLAVUONNA PUHEENJOHTAJAN KATSAUS VUOTEEN 2011 Vuoden 2011 toiminnassa oli lukuisia myönteisiä piirteitä ajatellen yhteistyötämme jäsenyritysten kanssa.

Lisätiedot

TEA henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2005 Olari 6.9.2005 Miehet H21

TEA henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2005 Olari 6.9.2005 Miehet H21 H21 1 Esa Karjalainen TietoEnator 38.29 2 Vesa Virkki Ericsson 41.03 3 Jussi Rämö Ericsson 43.26 4 Mikko Nurmimäki Ericsson 48.57 5 Tero Jantunen Ericsson 59.12 6 Jussi Lehto Fortum 60.49 7 Risto Salmela

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2014

TOIMINTAKERTOMUS 2014 TOIMINTAKERTOMUS 2014 TEA TYÖPAIKKAURHEILU ESPOO PUULAAKIHENGESSÄ PUHEENJOHTAJAN KATSAUS VUOTEEN 2014 TEA Työpaikkaurheilu Espoo on uudistanut verkkosivustonsa vuoden aikana. Tavoitteena on löytää yhä

Lisätiedot

TEA kaukolopallo, kultadivisioona Loppusarja. Sijoitus Joukkue Pelimies Kulta Liikunta Mika Kivekäs Hopea NesteOil Pronssi NSN Farmi

TEA kaukolopallo, kultadivisioona Loppusarja. Sijoitus Joukkue Pelimies Kulta Liikunta Mika Kivekäs Hopea NesteOil Pronssi NSN Farmi TEA kaukolopallo, kultadivisioona 2009-10 Sijoitus Pelimies Kulta Liikunta Mika Kivekäs Hopea NesteOil Pronssi NSN Farmi TEA kaukolopallo, kultadivisioona Sarjataulukko 2009-10 Sijoitus Pelit Voitot Tasa

Lisätiedot

TEA henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2004 Olari Miehet H21

TEA henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2004 Olari Miehet H21 H21 1 Hannu Numminen Espoon Kunto 47.32 2 Esa Karjalainen TietoEnator 48.07 3 Niko Torvela Espoon Kunto 48.21 4 Risto Vilkki Espoon Kunto 53.20 5 Markku Syrjälä TietoEnator 55.16 6 Janne Mörsky Tekla 143.49

Lisätiedot

TEA henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2006 Vantaankoski Miehet H21 5,3 km

TEA henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2006 Vantaankoski Miehet H21 5,3 km H21 5,3 km 1 Pekka Larmala Ericsson 41.20 2 Pekka Lång Espoon Kunto 43.44 3 Marko Aho Tekla 49.29 4 Timo Korhonen VTT 57.48 5 Mikko Kivinen Espoon Kunto 58.42 H40 5,3 km 1 Seppo Lamminmäki TietoEnator

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2013

TOIMINTAKERTOMUS 2013 TOIMINTAKERTOMUS 2013 TEA TYÖPAIKKAURHEILU ESPOO Terveen Elämän Asialla PUHEENJOHTAJAN KATSAUS VUOTEEN 2013 Työmme paikallisesti johtavana työpaikkaliikuttajana jatkuu. Viime vuoden juhlat (TEA 50 v) on

Lisätiedot

TEA:n henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2008 Kaskisavu 16.9.2008. Miehet H21 (5.6 km)

TEA:n henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2008 Kaskisavu 16.9.2008. Miehet H21 (5.6 km) TEA:n henkilökohtaiset suunnistusmestaruuskilpailut 2008 Miehet H21 (5.6 km) 1 Larmala Pekka Ericsson 42,18 2 Torvela Niko Espoon Kunto 44,08 3 Numminen Hannu Espoon Kunto 44,44 4 Saarinen Jore HP Roadrunners

Lisätiedot

TEA kaukolopallo, kultadivisioona 2008-9 Loppusarja. Sijoitus Joukkue Joukkuepelaaja Kulta Liikunta Hopea NesteOil Pronssi Epu

TEA kaukolopallo, kultadivisioona 2008-9 Loppusarja. Sijoitus Joukkue Joukkuepelaaja Kulta Liikunta Hopea NesteOil Pronssi Epu TEA kaukolopallo, kultadivisioona 2008-9 Sijoitus pelaaja Kulta Liikunta Hopea NesteOil Pronssi Epu TEA kaukolopallo, kultadivisioona Sarjataulukko 2008-9 Sijoitus Pelit Voitot Tasa Häviöt Ero Tehdyt Päästetyt

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2009

TOIMINTAKERTOMUS 2009 TOIMINTAKERTOMUS 2009 TEA TYÖPAIKKAURHEILU ESPOO ESBO ARBETSPLATSIDROTT ry LIIKUNNASTA VIRKEYTTÄ JA ELINVOIMAA! PUHEENJOHTAJAN KATSAUS VUOTEEN 2009 Vakain askelin miehen ikää lähestyvän järjestömme (TEA

Lisätiedot

TEA-jalkapallo, liiga 2010 Ylempi loppusarja. Sijoitus Joukkue Joukkuepelaaja Kulta EPU Ari Lehtolainen Hopea Sokonet Pronssi VTT

TEA-jalkapallo, liiga 2010 Ylempi loppusarja. Sijoitus Joukkue Joukkuepelaaja Kulta EPU Ari Lehtolainen Hopea Sokonet Pronssi VTT TEA-jalkapallo, liiga Sijoitus pelaaja Kulta EPU Ari Lehtolainen Hopea Sokonet Pronssi VTT TEA-jalkapallo, liiga Sijoitus Pelit Voitot Tasa Häviöt Ero Tehdyt Päästetyt Pisteet 1 EPU 3 1 1 1 10 23 13 20

Lisätiedot

STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla Otteluohjelma

STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla  Otteluohjelma STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS 21.11.2015 Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla www.vierumaki.fi/ Otteluohjelma Alla mukaan ilmoittautuneet joukkueet: A1 Riikku Rakenteet Oy Alavus Riikku A2

Lisätiedot

Toimintakertomus. TEA Työpaikkaurheilu Espoo ry

Toimintakertomus. TEA Työpaikkaurheilu Espoo ry Toimintakertomus 2016 TEA Työpaikkaurheilu Espoo ry VALOA PUTKEN PÄÄSSÄ PUHEENJOHTAJAN KATSAUS VUOTEEN 2016 55 VUOTTA, EIKÄ SUOTTA ajatus tuli mieleeni kun summasin kuluneen vuoden toimintaa, sen huippukohtia

Lisätiedot

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36 RIDE CYCLE STORE CUP 2012 Tulokset 10/10 osakilpailun jälkeen, sarjoissa N/M10-14 ja joukkuekilpailussa 9/9 osakilpailun jälkeen Pisteet määräytyvät seuraavasti: 20, 16, 14, 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2,

Lisätiedot

1 (5) TULOKSET STPU:N JALKAPALLON SM-TURNAUS 2004, 4.9.2004 EERIKKILÄN URHEILUPUISTO, TAMMELA

1 (5) TULOKSET STPU:N JALKAPALLON SM-TURNAUS 2004, 4.9.2004 EERIKKILÄN URHEILUPUISTO, TAMMELA 1 (5) TULOKSET STPU:N JALKAPALLON SM-TURNAUS 2004, 4.9.2004 EERIKKILÄN URHEILUPUISTO, TAMMELA Mitaliottelujen tuomareina toimivat Pekka Heinonen ja Tapani Tähtikunnas. Lisäksi tuomaritehtävissä toimivat

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 3.3.3.7 Kilpailujen arvontaa vastaan tehtävä vastalause voidaan esittää suullisesti ylituomarille, jonka

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 TOIMINTAKERTOMUS 2015 TEA TYÖPAIKKAURHEILU ESPOO LIIKUNNAN RIEMUA PUHEENJOHTAJAN KATSAUS VUOTEEN 2015 TEA Työpaikkaurheilun kotisivut joutuivat hakkeroinnin kohteeksi kesällä 2015 ja sen seurauksena sivustojen

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015

ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015 ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015 Homenokka-turnauksessa Istumalentopallon Suomen Cupia on pelattu vuodesta 1985 TULOKSET ry 31. SUOMEN CUP Jyväskylässä 26.-27.9.2015 L O P P U T U L O K S E T NAISTEN

Lisätiedot

XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI

XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI Tervetuloa Napapiirille yöttömään yöhön Suomen vanhimpaan lentopalloturnaukseen. Yhteystiedot Turnauksen johtaja Mikko Vikström 0400-432 498 Kilpailupäällikkö

Lisätiedot

TEA-jalkapallo, liiga 2009 Ylempi loppusarja. Sijoitus Joukkue Joukkuepelaaja Kulta EPU Heikki Kervinen Hopea Sokonet Pronssi Kikka

TEA-jalkapallo, liiga 2009 Ylempi loppusarja. Sijoitus Joukkue Joukkuepelaaja Kulta EPU Heikki Kervinen Hopea Sokonet Pronssi Kikka TEA-jalkapallo, liiga Sijoitus pelaaja Kulta EPU Heikki Kervinen Hopea Sokonet Pronssi Kikka TEA-jalkapallo, liiga Sijoitus Pelit Voitot Tasa Häviöt Ero Tehdyt Päästetyt Pisteet 1 EPU 9 7 1 1 13 28 15

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki.

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki. OTTELUT 11.2.2016 Jääkiekko 9. Viranomaisturnaus Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue LOHKO A 5 10.2.2016 08:00 PORKVU - TPU Turku 0-10 6 10.2.2016 09:00 7 10.2.2016 10:00 Vanginvartijat PORKVU

Lisätiedot

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013 AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA Lajivalikoimassa: 25.-26.5.2013 jalkapallo, petanque, shakki, tennis, maastojuoksu, yleisurheilu, golf ja köydenvetoa Oheistapahtumia: Meriristeily, Iltatapahtuma

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Meurasalo Antti Pohjois-Savon RT Y 193 98 95 4 10 5 2 Tiihonen Tommi

Lisätiedot

Teht. Pist. Ikä Hyv.

Teht. Pist. Ikä Hyv. Kilpailu: Puumieskesätaitokilpailu 2013 Järjestäjä: Mikkelin Seudun Puumiehet ry Päivämäärä: 21.9.2013, Anttolanhovi, Mikkeli Miesten kilpasarja Ikä Hyv. Pisteet 1 Pekka Repo P-Savo 88 17 72 177 29:10

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2015-2016 Yleistä Kausi 2015-2016 oli seuran 25. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin ja ystävyysotteluita pelattiin useita.

Lisätiedot

Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015

Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015 Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015 TALVEN 2015 TULOKSIA 1. Kerhon omat kilpailut Sarjakilpailut: Miehet: 1. Tomi Ojanperä 56 pistettä 2. Arto Männistö 50 pistettä 3. Mikko Väänänen 49 pistettä Naiset:

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016 RHY:n kilpailu JUUKA, 15.03.2014 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 50v Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 101 Petrovaaran Metsästysseura 288 (24:09) 244 (-5m/-23m)

Lisätiedot

Seuran tulee aina käyttää ensisijaisesti saavuttamansa korkeimman sarjatasonsa pelioikeus.

Seuran tulee aina käyttää ensisijaisesti saavuttamansa korkeimman sarjatasonsa pelioikeus. 1(6) KAUKALOPALLO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton kaukalopallomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Kaukalopalloliiton sääntöjä sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin poikkeuksin.

Lisätiedot

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta.

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta. 1(5) SALIBANDY 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton salibandymestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Salibandyliiton sääntöjä ( www.salibandy.net ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin

Lisätiedot

Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten. 001 äänestysalue (Yhteiskoulu)

Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten. 001 äänestysalue (Yhteiskoulu) Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten 1. asetettaviin äänestysalueiden vaalilautakuntiin viisi varajäsentä 2. asettaa kaksi vaalitoimikuntaa ja niihin nimetään kolme

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN TULOKSET..009 19:09 SARJA M Kainulainen Olavi PS 95 9 191 1 45 51 Mankinen Mika PS 89 95 184 5 Seppä Timo SS 91 90 181 Eskelinen 4 1 Jukka PS 95 81 17 5 59 Hassinen Ari PK 89 81 170 Kirjavainen 4 Mikko

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS

ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS Karhulan liikuntahallilla lauantaina 6.2.2016 KANSAINVÄLINEN ISTUMALENTOPALLOTURNAUS VUODESTA 1983 Kuva: KSI/Juha Parkko 34. Kotka-turnauksen voittajat - KSI Kotka T

Lisätiedot

Kouvolan Pallonlyöjät per

Kouvolan Pallonlyöjät per Kouvolan Pallonlyöjät per. 2.10.1931 KPL naiset naiset miehet miehet miehet kontiot A-pojat B-pojat Cup Halli -kilp (1931-54) -sarja Suursarja (1931-44) -sarja Välisarja (1938-41) B-sarja (1931-35) Valtakunnansarja

Lisätiedot

TULOKSET SM-PILKKI 2009 28.2.2009 Voionmaan opisto

TULOKSET SM-PILKKI 2009 28.2.2009 Voionmaan opisto TULOKSET SM-PILKKI 2009 28.2.2009 Voionmaan opisto TKEK = Työväen Kala- ja Eräkerho Kirkkonummi = Kirkkonummen Kala- ja Metsämiehet H-linna = Hämeenlinnan Kala ja Erä ry TEM = Tesoman Erämiehet ry TULOKSET

Lisätiedot

YLIVIESKAN KEILAILULIITON MESTARUUSKILPAILUT

YLIVIESKAN KEILAILULIITON MESTARUUSKILPAILUT YLIVIESKAN KEILAILULIITON MESTARUUSKILPAILUT Kilpailut järjestetään toimintavuosittain. Osallistumisoikeus on liiton jäsenseurojen rekisteröimillä keilaajilla. Kilpailujen järjestämisessä noudatetaan tässä

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 36 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Tiihonen Tommi Kymenlaakson RT Y 187 94 93 3 6 9 2 Palo Timo Porvoon

Lisätiedot

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( )

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( ) 1. Timo Korpiola 68 1963 80 1967,1969,1970 (3. 1966) 93 1971 +93 1972 (3. Yleismestaruus 1963) 2. Max Jensen 80 1963,1964 Yleismestaruus 1963 (2. 1964) 3. Pauli Hissa +80 1963,1964 Yleismestaruus 1964

Lisätiedot

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015 Espoo Ringside Golf ERG ry Nurmikartanontie 5 02920 Espoo VUOSIKOKOUSMATERIAALI Kevätkokous 2015 26.4.2015 Espoo Ringside Golf klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo Sisältää: Kokouskutsu

Lisätiedot

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen KUNTO+ NAISET kisailijan nimi syntymä vuosi ikäsarja paikkakunta kilpailija numero Helena Laaksonen 1966 yleinen Tampere 300 Tiina Penttilä-Metso 1966 yleinen triva, Nokia 301 Maria Laine 1982 yleinen

Lisätiedot

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan.

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan. 1(5) JÄÄKIEKKO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton jääkiekkomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton harraste- ja seniorisääntöjä ( www.finhockey.fi ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä

Lisätiedot

TEA-kaukalopallo, kultadivisioona Sarjataulukkoa

TEA-kaukalopallo, kultadivisioona Sarjataulukkoa TEA-kaukalopallo, kultadivisioona Sarjataulukkoa 2002-3 Sijoitus Pelit Voitot Tasa Häviöt Ero Tehdyt Päästetyt Pisteet 1 NTC-farmi 11 10 1 0 49 87 38 31 2 Fortum 11 9 0 2 30 80 50 27 3 Eska 11 7 1 3 28

Lisätiedot

Kaukalopallossa järjestetään vuosittain mestaruuskilpailut henkilökunnan A- ja B- sarjoissa ja ikämiessarjassa, yli 40 v.

Kaukalopallossa järjestetään vuosittain mestaruuskilpailut henkilökunnan A- ja B- sarjoissa ja ikämiessarjassa, yli 40 v. 1(5) KAUKALOPALLO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton kaukalopallomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Kaukalopalloliiton sääntöjä sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin poikkeuksin.

Lisätiedot

HBL miesten mestaruussarja

HBL miesten mestaruussarja HBL miesten mestaruussarja 2011-2012 Mitalipelit (paras kolmesta) 5.5.2012 Semifinaali 1. srj 2. srj otteluvoitot Patteri 1 935 986 2-0 GB 710 679 Finaali 1. srj 2. srj otteluvoitot Patteri 1 835 850 2-0

Lisätiedot

Alkulohkot. Lohkojen kaksi parasta suoraan pudotuspeleihin, loput jatkolohkoihin.

Alkulohkot. Lohkojen kaksi parasta suoraan pudotuspeleihin, loput jatkolohkoihin. Alkulohkot Lohkojen kaksi parasta suoraan pudotuspeleihin, loput jatkolohkoihin. Lohko A 1 2 3 4 5 YHT Pertti Nummi 44 50 44 50 27 215 Markku Pellonpää 28 40 45 33 50 196 Eero Koskinen 38 46 50 37 15 186

Lisätiedot

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A)

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A) 1 (142) 7 Riiheläinen Riku (A) 1 15:13,08 0:20,84 2 14:52,24 0:00,00 3 15:05,58 0:13,34 2 (142) 8 Eriksson Toni (A) 1 13:55,64 2 14:01,00 0:00,00 3 14:08,72 0:07,72 4 14:16,29 0:15,29 5 14:53,03 0:52,03

Lisätiedot

25m Pienoispistooli erä 2, lauantai , klo 12:15-14:00 ==============================================================

25m Pienoispistooli erä 2, lauantai , klo 12:15-14:00 ============================================================== 25m Pienoispistooli erä 1, lauantai 18.8.2012, klo 10:00-11:45 ============================================================== 2. Tomi Mustonen H V-S 3. Yrjö Munukka H Hel 4. Antti Leinonen H Kai 5. Jussi

Lisätiedot

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija Junila Sandra Tampereen Talviuimarit 13:20 4. 26,53 1 Virta Sini Katismaan Avantouimarit 13:20 2. 32,13 2 B Miehet 20-29 v. Heinämäki Janne Apian

Lisätiedot

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 VALTTI CUP 2015 Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 2 VALTTI CUP 2015 VALTTI CUP 2015 3 TERVETULOA VALTTI CUP 2015 -tapahtumaan Pojat 2003 on Valtin yksi suurimmista ikäkausijoukkueista,

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta) Koonnut Ilkka Hemmilä, päivitetty 20.8.2012 (ulkoradoilla)

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihto - Tuloskooste

RHY:n hirvenhiihto - Tuloskooste RHY:n hirvenhiihto Juuka, 28.03.2015 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura (23:23) 290 (+3m/+2m) 588 (98) 1178 2. Hirvonen Jarkko 103 Vaikkojoen Erä

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101

Lisätiedot

Rullaluistelusarjoissa yhteensä 34 osallistujaa: 30 miestä, 4 naista

Rullaluistelusarjoissa yhteensä 34 osallistujaa: 30 miestä, 4 naista Äetsä Kunnon Helaventti Äetsä 21.05.2009 Rullaluistelusarjoissa yhteensä 34 osallistujaa: 30 miestä, 4 naista Kilpasarjat FIC:n 2. osakilpailu Kilpasarja, miehet (14 kilpailijaa) 1. Suihkonen Jani HTL,

Lisätiedot

SM-Morri 2013 Ruokolahti Nuoret 12

SM-Morri 2013 Ruokolahti Nuoret 12 SM-Morri 2013 Ruokolahti Nuoret 12 1. Salla Hovatov Ruokolahden Urheilukalastajat 40g/2 837g/1 3 2. Roni Kuusela Kuusankosken Kalastusseura 213g/1 381g/2 3 Nuoret 15 1. Asa Palhomaa Vapa Varkaus 1 1040g/2

Lisätiedot

I Alkulohkot. Lohkojen kaksi parasta suoraan pudotuspeleihin, loput jatkolohkoihin.

I Alkulohkot. Lohkojen kaksi parasta suoraan pudotuspeleihin, loput jatkolohkoihin. I Alkulohkot Lohkojen kaksi parasta suoraan pudotuspeleihin, loput jatkolohkoihin. Kenttä 1 Lohko A 1 2 3 4 5 YHT Joni Eväkoski 41 50 50 50 21 212 Mika Packalén 50 39 48 35 33 205 Yrjö Soidinmäki 36 38

Lisätiedot

Kokonaistilanne. Page 1

Kokonaistilanne. Page 1 Jyväskylä Liiton erikoiskilpailu Keuruu Tervaken kilpailu Hutunki Syyskisa Äänekoski Syyskynnöt Jyväskylä Valmet erikoinen Hutunki Talven odotus Jyväskylä Silver open Äänekoski X-Games Keuruu Kaamoskaadot

Lisätiedot

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012 MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012 Neljällä voitolla välieriin Puolivälierien historia Puolivälieriä on pelattu vuosina 1987-1993 ja 1995-2003, 2009-2011 Yhteensä 19 kautta Vuonna 1987 voittaja ratkaistiin kahden

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 MIEHET 100 m 11,10 Joonas Kokko 2015 200 m 22,55 Joonas Kokko 2015 400 m 48,53 Jukka Latva-Rasku -97 800 m 1.51,78 Pekka Passinen -94 1000 m 2.26,94 Ville Hautala -91 1500

Lisätiedot

Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue

Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue Sairaalaturnaus 16.4.2011 Turku Impivaaran jäähalli OTTELUT LOHKOITTAIN 16.4.2011 Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue LOHKO 1 Impivaara 1 Tulos 6 16.4.2011 08:00 Jyväskylä - Etelä-Karjala 4-4

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 39 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Suominen Hannu Kankaanpään Seudun RT Y 192 94 98 6 6 8 2 Meurasalo

Lisätiedot

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan.

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. TERVETULOA! Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. 31. -turnaus 31.3.- 12.4.2014 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Lisätiedot

25m Pienoispistooli erä 2, lauantai , klo 12:15-14:00 ==============================================================

25m Pienoispistooli erä 2, lauantai , klo 12:15-14:00 ============================================================== 25m Pienoispistooli erä 1, lauantai 18.8.2012, klo 10:00-11:45 ============================================================== 2. Ltn, Tomi Mustonen H V-S 3. Vänr, Yrjö Munukka H Hel 4. Ylil, Antti Leinonen

Lisätiedot

Nuoret 14-alle 18v. 1. Mikko Saviaro 1056 g Kaamospilkki 81

Nuoret 14-alle 18v. 1. Mikko Saviaro 1056 g Kaamospilkki 81 Lapin Mestaruuspilkki 13.3.2010 Kemijärvi / Kaisanlahti Tulokset: Nuoret alle 12v. 1. Heidi Harju 780 g Ivalon Erämiehet 2. Ville Harju 287 3. Riikka Kumpula 250 Sodankylän Perhokalastajat 4. Jonna Harju

Lisätiedot

1921-1959 Urho Saariaho Suomen mestaruus Seiväs 370 28-29.7.1934 Tampere Jukka Huovinen SM-hopeaa Kalevan kisat 110m aj. 15,7 10-11.8.

1921-1959 Urho Saariaho Suomen mestaruus Seiväs 370 28-29.7.1934 Tampere Jukka Huovinen SM-hopeaa Kalevan kisat 110m aj. 15,7 10-11.8. 3.11.2010 Lopullinen Raahen Vesan SM-mitalistit 1921-1999 Koonnut Eero Ukonaho 1921-1959 Urho Saariaho Suomen mestaruus Seiväs 370 28-29.7.1934 Tampere Jukka Huovinen SM-hopeaa Kalevan kisat 110m aj. 15,7

Lisätiedot

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Yleisinfo Turnaus pelataan Leppävaaran urheilupuistossa (Vanha maantie 15) kolmella tekonurmikentällä Leppävaaran urheilupuistossa ja Lepa-Areenalla. Kenttien

Lisätiedot

ALKUKILPAILUN LOPPUTULOKSET keski- paras tas/s 6 s tas yht arvo sarja 1 Ahokas Jarmo Torpedos Lahti , Strömberg Jaana Blooper

ALKUKILPAILUN LOPPUTULOKSET keski- paras tas/s 6 s tas yht arvo sarja 1 Ahokas Jarmo Torpedos Lahti , Strömberg Jaana Blooper ALKUKILPAILUN LOPPUTULOKSET keski- paras tas/s 6 s tas yht arvo sarja 1 Ahokas Jarmo Torpedos Lahti 1382 0 1382 230,3 279 2 Strömberg Jaana Blooper Helsinki 8 1377 48 1329 221,5 268 3 Helminen Jouni Giants

Lisätiedot

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry LOPULLINEN ISTUMALENTOPALLON SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry LOPULLINEN ISTUMALENTOPALLON SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU LOPULLINEN ISTUMALENTOPALLON SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2010-2011 THE FINAL SERIES REPORT OF SITTING

Lisätiedot

Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009

Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009 Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009 Naiset Miehet 60 1. Mirja Huotilainen 146 1. Kyösti Härkönen 238 2. Marketta Mustonen 96 2. Ari Myller 207 3. Varpu Korhonen 26 3. Esko Huhtaniemi 189 4. Tuija

Lisätiedot

KAUKALOPALLO. otteluja olisi pitänyt tarkastella uuden taulukon myötä.

KAUKALOPALLO. otteluja olisi pitänyt tarkastella uuden taulukon myötä. Kultamitalijoukkue Neste Oil Oyj, Porvoo Tapio Aalto (huolto) Miika Eerola Jussi Hintikka Olavi Jolkkonen (joukkueen johtaja) Jari Kiuttu Tommi Leppänen Jani Lindholm Sami Lindholm Petri Rantanen (mv)

Lisätiedot

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2013 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2013 687/12.01.06/2013 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

FC Sähkärit - Team IT -parkki ei tuomaria FC Sfat - Lahjattomat Autio

FC Sähkärit - Team IT -parkki ei tuomaria FC Sfat - Lahjattomat Autio Peli pelataan Koivuluodon tekonurmella. pvm klo kenttä Nro Tulos tuomari 13.06.2010 19.15 1 - KaaTo 1 4-3 Hämeenkorpi 13.06.2010 19.15 2 Lahjattomat - FC Sähkärit 2 1-1 Iivonen 13.06.2010 20.00 1 Metalli

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta), Seuraluokitukseen kuuluvat sarjat ja lajit. 1. Oskari

Lisätiedot

Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa)

Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa) Imatra Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa) 1 Peiponen Marko Nurmeksen Ks 78 5 13 15 18 9 18 15 2 Kononen Valeri Helsingin Suoj. Seura 72 7 15 11 5 8 11 20 0 3 Ehoniemi Veli-Pekka Helsingin Suoj. Seura

Lisätiedot

JÄSENSARJA (60 pelaajaa) 1. Mikko Lehti 2. Marko Jakonen 3. Marko Aalto 4. Pauli Piiparinen 5. Jyrki Salo 6.

JÄSENSARJA (60 pelaajaa) 1. Mikko Lehti 2. Marko Jakonen 3. Marko Aalto 4. Pauli Piiparinen 5. Jyrki Salo 6. 27.4.2016 JÄSENSARJA 2015-2016 (60 pelaajaa) 1. Mikko Lehti 2. Marko Jakonen 3. Marko Aalto 5. Jyrki Salo 6. Henri Palmqvist Sekatrippeli 10.10.2015 (11 joukkuetta) Duppeli 7.11.2015 (12 joukkuetta) 1.

Lisätiedot

TIEDOTTAA /

TIEDOTTAA / Keilaseura POLE ry TIEDOTTAA 2008-2009 / 3 29.01.09 POLE tiedottaa 2008-2009 / 3 29.01.09 1(4) Tiedottajan palsta Helmikuun kk-kisa käydään Talissa la 21.2. klo 13:30 alkaen, ohjeet tarkemmin tässä tiedotteessa.

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja 50

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja 50 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja 50 Osanottajia yhteensä 49 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Thure Seppo Suur-Savon SB 50 191 94 97 2 9 9 2 Riihiluoma Tapio

Lisätiedot

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 1 POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 2 Räimeen kisat: 14.05 I Duppeli: 1. Markku Valve, Gunnar Wallin 2. Sirpa Korkeamäki, Kari Korkeamäki 3. Pasi Karvola, Jarmo Räty 4. Ilkka Laitinen,

Lisätiedot

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA LEMPÄÄLÄN KUNNAN PARHAINA PALKITTAVAT Vuoden miesurheilija TEEMU ROININEN 600 painonnosto

Lisätiedot

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustiedote YLEISTÄ Ilmoittautuminen Joukkueet ilmoittautuvat Palokan koulukeskuksessa sijaitsevaan kisakansliaan viimeistään puoli tuntia ennen otteluidensa

Lisätiedot

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Nuoret alle 12 v 1. Pasi Autio Saarijärven Kaira 4 495 g Nuoret alle 15 v 1. Erik Pirtala Laukaan Ahvenpojat 5 310 g 2. Tiia Piekäinen Tikkakosken Kalamiehet

Lisätiedot

Pm-Hirvenjuoksut. Yksilökilpailut. Kävely. Nilsiä,

Pm-Hirvenjuoksut. Yksilökilpailut. Kävely. Nilsiä, Pm-Hirvenjuoksut Nilsiä, 19.07.2014 Yksilökilpailut Kävely Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Seura Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Teemu 94 Haapamäen hs 582 (-1m/+3m/+1m/-4m)

Lisätiedot

LÄHTÖ 1 TASOITUS SARJA 1 SARJA 2 SARJA 3 SARJA 4 SARJA 5 SARJA 6 yhteistulos

LÄHTÖ 1 TASOITUS SARJA 1 SARJA 2 SARJA 3 SARJA 4 SARJA 5 SARJA 6 yhteistulos LÄHTÖ 1 TASOITUS SARJA 1 SARJA 2 SARJA 3 SARJA 4 SARJA 5 SARJA 6 yhteistulos Petri Mäki 19 203 202 233 156 212 171 1177 tulos + tas 222 221 252 175 231 190 1291 Helvi Mäkipää 11 141 176 213 191 191 183

Lisätiedot

E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa

E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa Suunta-Jurva 1(5) E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa 17.2.2013 Lopputulokset H21 (2+2+2+2+2+2) 1) Pohjankyrön Rasti 1 52:47 (Saari Petri 8:18/2., Heiska Samu 9:25/1., Saari Petri 8:59/2., Heiska

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh.

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. Kaupunginhallitus 10 19.01.2015 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten Kh 10 Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. 02 761 1110 Eduskuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

Tampereen Keilailuliitto Ry 29.09.2012 Kaupin Keilahalli Sivu 1 LUOKKA M-D. SMKJ Naiset, 6 sarjaa eu (29.09.2012) Valvoja:

Tampereen Keilailuliitto Ry 29.09.2012 Kaupin Keilahalli Sivu 1 LUOKKA M-D. SMKJ Naiset, 6 sarjaa eu (29.09.2012) Valvoja: SMKJ Naiset, 6 sarjaa eu (29.09.2012) Valvoja: LUOKKA M-D Nimi Seura Liitto Tulos (tas) (x) (viim.s.) 1. Karhu Tuula Mättäjät Joensuu 1302 (150) 2. Heinonen Marja Pmma Tampere 1262 (186) 3. Saukkonen Eeva

Lisätiedot

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT 14.-15.3.2015 SUININLAHDEN KOULU, TOIVALA TURNAUSPAIKKA: SUININLAHDEN KOULU, TOIVALANTIE 60, TOIVALA (SIILINJÄRVI) TURNAUKSEN JOHTAJA: MARKKU AUMAKALLIO JÄRJESTÄVÄN SEURAN

Lisätiedot

JÄSENSARJA ( 72 pelaajaa) 1. Iivo Paaso 2. Thomas Foussier 3. Marko Aalto 4. Henri Palmqvist 5. Pauli Piiparinen 6.

JÄSENSARJA ( 72 pelaajaa) 1. Iivo Paaso 2. Thomas Foussier 3. Marko Aalto 4. Henri Palmqvist 5. Pauli Piiparinen 6. 26.4.2017 JÄSENSARJA 2016-2017 ( 72 pelaajaa) 1. Iivo Paaso 2. Thomas Foussier 4. Henri Palmqvist 6. Mikko Lehto Sekatrippeli 22.10.2016 (16 joukkuetta) Singeli 20.11.2016 (19 pelaajaa) 1. Kati Nieminen,

Lisätiedot

Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS. Keilakausi 2015/ toimintavuosi

Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS. Keilakausi 2015/ toimintavuosi Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS Keilakausi 2015/2016 46. toimintavuosi Tämä toimintakertomus sisältää keskeisimmät seuran tapahtumat keilakaudelta, lisättynä tulososiolla, sekä muutamalla kuvalla höystettynä.

Lisätiedot

Pm-Hirvenjuoksut. Single Competitor Competitions. Kävely. Nilsiä,

Pm-Hirvenjuoksut. Single Competitor Competitions. Kävely. Nilsiä, Pm-Hirvenjuoksut Nilsiä, 19.07.2014 Single Competitor Competitions Kävely Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Seura Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Teemu 94 Haapamäen

Lisätiedot

METSÄSTYSAMMUNTOJEN ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINMESTARUUSKILPAILUT JA SML:N KYMEN PIIRIN LOPPUKATSASTUKSET JOUTSENOSSA 5.7.2015

METSÄSTYSAMMUNTOJEN ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINMESTARUUSKILPAILUT JA SML:N KYMEN PIIRIN LOPPUKATSASTUKSET JOUTSENOSSA 5.7.2015 METSÄSTYSHAULIKKO SIJ A MIEHET Alkuk Finaal i TULOS 1 Roiha Matti Särkisalmen Seudun Metsästysyhdistys 23 24 47 2 Suuronen Janne Kympin Kyttääjät 23 22 45 3 Korpi Kai Oravalan Metsästäjät 22 22 44 4 Pitkänen

Lisätiedot

SM-KILPAILUSÄÄNNÖT 13.09.2010

SM-KILPAILUSÄÄNNÖT 13.09.2010 SM-KILPAILUSÄÄNNÖT 13.09.2010 1 OSANOTTO- JA EDUSTUSOIKEUS Kaikilla keilaajilla, jotka ovat SFKL:n alaisen firmakeilailuyhdistykseen kuuluvan jäsenfirman palveluksessa, on oikeus osallistua kilpailuun.

Lisätiedot

WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat

WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat 1. Niemi-Aro Antti 2. Saari Aapo 3. Kinnari Sirpa 4. Koskinen Eila 5. Lähdesmäki Liisa 6. Niemi Anne 7. Palojoki Ulla 8. Hyvönen Juhani 9. Peltola Asko 10. Saunamäki Raimo 11.

Lisätiedot

Jos olet ilmoittautunut vapaaehtoiseksi mutta nimesi puuttuu listalta ota yhteyttä suoraan ryhmäsi vetäjään. Sprintin toimitsijat Tilanne 9.9.

Jos olet ilmoittautunut vapaaehtoiseksi mutta nimesi puuttuu listalta ota yhteyttä suoraan ryhmäsi vetäjään. Sprintin toimitsijat Tilanne 9.9. Jos olet ilmoittautunut vapaaehtoiseksi mutta nimesi puuttuu listalta ota yhteyttä suoraan ryhmäsi vetäjään Sprintin toimitsijat Tilanne 9.9.2014 Nimi Helanterä Antero Laine Jukka Nuuttila Marja-Leena

Lisätiedot