ALOE GEL % Aloe Veraa sisältävä geeli erilaisten iho- ja lihaskipujen hoitoon.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ALOE GEL 7120210. 60 % Aloe Veraa sisältävä geeli erilaisten iho- ja lihaskipujen hoitoon."

Transkriptio

1 ALOE GEL % Aloe Veraa sisältävä geeli erilaisten iho- ja lihaskipujen hoitoon. Acrylates/C10-30 alkyyl acrylate crosspolymer Glyserin Sodium Hydroxide Disodium EDTA Phenoxyethanol Propylparaben 2-Bromo-2nitropropane-1 3-diol Cl Cl NaturCare Aloe Gel sisältää 60 % ACTIValoeta. ACTIValoessa on käytössä vain Aloe Veran hyvät ominaisuudet, jolloin sen teho on jopa aloe-kasvista saatavaa aloeta parempaa. Aloe Vera on yksi tunnetuimmista ja tehokkaimmista luonnon lääkeaineista. Aloe Vera hoitaa ihoa tehokkaasti, jolloin sillä on ihoa parantavia ominaisuuksia. Aloe Gelillä voidaan hoitaa erilaisia iho-ongelmia kuten aknea, herpestä, psoriasista. Normaaleilla ihonhoitotuotteilla pystytään vaikuttamaan vain ihon ylimpiin kerroksiin. Aloe pystyy kuitenkin imeytymään syvälle kudoksiin, jolloin sillä voidaan lievittää erilaisia lihaskipuja. Aloe Gel on siis erinomainen apu lasten ja nuorten kasvukipujen hoitoon sekä urheilijoiden lihasten hoitoon rasituksen jälkeen. Aloella on myös kipua lievittävä vaikutus ja puuduttava vaikutus. Näin ollen se helpottaa nokkosten polttamien sekä hyönteisten puremien kirvelevää ja polttavaa ihoa. Sillä voidaan hoitaa myös lieviä palovammoja ja hiertymiä. Aloella on myös arpia parantava vaikutus, jolloin se pienentää ja pehmentää jopa vanhoja arpia. Aloella pystytään parantamaan ihon kimmoisuutta, jolloin arpien muodostuminen heikkenee. Aloen ollessa kotiapteekki, sillä on myös suuri merkitys ikääntyvän ihon hoidossa. Aloe Geliä kannattaakin pitää tärkeänä osana Anti Aging -hoitoa. Aloe Vera varmistaa uusien sidekudossolujen ja kollageenin muodostumisen. Nämä yhdessä muodostavat tervettä ja elastista kudosta. Kimmoisa ja elastinen kudos varmistaa ihon kiinteyden ja estää ihoa vanhenemasta ennenaikaisesti. Käyttökohteita Erilaiset ihosairaudet (Akne, herpes, psoriasis) Lihaskivut (kasvukivut ja urheilijoille) Nokkosen polttamat Hyönteisten puremat Lievät palovammat Hiertymät Raskausarvet Auringon polttamat Paleltumat Aloe Geliä levitetään iholle ihovoiteen tapaan. Käytetään erilaisten iho-ongelmien ja lihassärkyjen hoitoon. Geeliä hierotaan ihoon useaan kertaan, jotta sen hoitavat ominaisuudet pääsevät vaikuttamaan ihoon pitkäaikaisesti.

2 ALOE NIGHT CREAM Couperosaa hoitava yövoide. Leaf Cetearyl Alcohol Glycerin Isopropyl Palmitate Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Cetyl Alcohol Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin Cetearyl Glucoside Tocopheryl Acetate Betaine Caprylic/Capric Triglyceride Calendula Officinalis Flower Extract Vaccinium Vitis-Idaea (Lingonberry) Seed Oil Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract Coco-Glucoside Hectorite Xanthan Gum Sodium Benzoate Potassium Sorbate Allantoin Lactic Acid Tocopherol Panthenol Couperosa on hyvin yleinen vaiva etenkin Suomessa. Suomalaisten iho on usein ohutta ja perinnöllisten tekijöiden vuoksi suurin osa suomalaisista kärsii couperosasta. Paljon on myös henkilöitä, jotka eivät tiedä, että heidän ihossaan on couperosaa. Hoitamattomana couperosa pahenee ja saattaa aiheuttaa vaikeampia ihoongelmia. Aloe Night Cream on couperosa-ihoa hoitava yövoide. Voide hoitaa, rauhoittaa, vahvistaa ja ennen kaikkea vaalentaa couperosa-ihoa. Voide sisältää puolukansiemenöljyä, joka vaalentaa couperosan punoitusta jo muutaman käyttökerran jälkeen. Puolukansiemenöljy sisältää iholle tärkeitä rasvahappoja kuten alfalinoleenihappoa ALA sekä Omega-3-rasvahappoja. Ihosolujen solukalvot sekä soluväliaineet tarvitsevat rasvahappoja pysyäkseen terveinä ja hyväkuntoisina. Näiden ansiosta myös iho pysyy kiinteämpänä ja terveempänä. Lisäksi puolukansiemenöljyssä on E-vitamiinin esiastetta tocotrienolia, joka on kertaa tehokkaampi antioksidantti kun yleisesti käytetty E-vitamiini tocopherol. Puolukansiemenöljyssä on mukana myös flavonoideja, jotka suojaavat ihoa ja vahvistavat kapillaareja. Näin se myös vahvistaa pieniä hiussuonia, jolloin couperosan paheneminen estyy/hidastuu. Aloe Night Cream sisältää myös auringonkukkaöljyä sekä rosmariiniuutetta, jotka hoitavat ja pehmittävät ihoa. Muita rauhoittavia aineita ovat panthenol sekä kehäkukkaöljy. Aloe Night Cream ei sisällä parabeeneja. Aloe Night Cream on myös erinomainen voide couperosan ehkäisyyn, koska se vahvistaa ihoa ja hiusverisuonia. Tämän vuoksi Aloe Night Cream on erinomainen yövoide jokaiselle suomalaiselle, sillä ennaltaehkäisevä couperosan hoito on aina tehokkaampaa kuin jo syntyneen vaurion korjaaminen. Hierotaan kasvojen ja kaulan iholle puhdistuksen jälkeen. Yövoidetta tulisi käyttää säännöllisesti, jotta sen couperosaa hoitava vaikutus pääsee todella tehoamaan ihon kuntoon. Näin ihosta tulee terveempi ja huomattavasti vaaleampi. HomCare Finland Oy 2014/06

3 ALOE SPRAY % Aloe Veraa sisältävä ihonhoitosuihke. Sodium Benzoate Diazolidinyl Urea Spray-muodossa olevaa ACTIValoeta. Spray sisältää 99 % ACTIValoeta. Helppo suihkuttaa isommillekin ihoalueille. ACTIValoessa on käytössä vain Aloe Veran hyvät ominaisuudet, jolloin sen teho on jopa aloe-kasvista saatavaa aloeta parempaa. Aloe Vera on yksi tunnetuimmista ja tehokkaimmista luonnon lääkeaineista. Aloe Vera hoitaa ihoa tehokkaasti, jolloin sillä on ihoa parantavia ominaisuuksia. Aloe Gelillä voidaan hoitaa erilaisia iho-ongelmia kuten aknea, herpestä, psoriasista. Normaaleilla ihonhoitotuotteilla pystytään vaikuttamaan vain ihon ylimpiin kerroksiin. Aloe pystyy kuitenkin imeytymään syvälle kudoksiin, jolloin sillä voidaan lievittää erilaisia lihaskipuja. Aloe Gel on siis erinomainen apu lasten ja nuorten kasvukipujen hoitoon sekä urheilijoiden lihasten hoitoon rasituksen jälkeen. Aloella on myös kipua lievittävä vaikutus ja puuduttava vaikutus. Näin ollen se helpottaa nokkosten polttamien sekä hyönteisten puremien kirvelevää ja polttavaa ihoa. Sillä voidaan hoitaa myös lieviä palovammoja ja hiertymiä. Aloella on myös arpia parantava vaikutus, jolloin se pienentää ja pehmentää jopa vanhoja arpia. Aloella pystytään parantamaan ihon kimmoisuutta jolloin arpien muodostuminen heikkenee. Aloen ollessa kotiapteekki, sillä on myös suuri merkitys ikääntyvän ihon hoidossa. Aloe Geliä kannattaakin pitää tärkeänä osana Anti Aging -hoitoa. Aloe Vera varmistaa uusien sidekudossolujen ja kollageenin muodostumisen. Nämä yhdessä muodostavat tervettä ja elastista kudosta. Kimmoisa ja elastinen kudos varmistaa ihon kiinteyden ja estää ihoa vanhenemasta ennenaikaisesti. Käyttökohteita Pika-apu ärtyneelle ja kosketusaralle iholle ja päänahalle Auringon polttamalle iholle Tehostaa Aloe Gelin ja voiteiden vaikutusta Hilseen hoitoon Kuiville ja kutiaville säärille Suihkuta hoidettavalle alueelle useita kertoja päivässä. Imeytä tarvittaessa hieromalla. Suihkuta ennen voiteen levittämistä, jolloin aloe tehostaa voiteen vaikutusta.

4 ALOE VERA DRINK Yli 99 % Aloe Veraa sisältävä, hyvinvointia edistävä juoma. Askorbiinihappo Sitrushappo Natriumbentsoaatti Kaliumsorbaatti Aloe Drink sisältää 99,4 % puhdasta ACTIValoeta. Sisäisesti nautittuna Aloe Vera Drinkillä on elimistöä puhdistava, pieneliöitä tuhoava vaikutus, immuniteettia parantava vaikutus ja antioksidanttinen vaikutus. Auttaa vitamiinien imeytymisessä. Kommentteja, mihin auttaa Auttaa ruuansulatukseen ja närästykseen Vatsa ja elimistö toimivat paremmin Lisäenergiaa Voi paremmin Hiukset kasvavat nopeammin Ihon kunto paranee Juomaa otetaan 15 ml kahdesti päivässä joko sellaisenaan tai mehuun sekoitettuna. Juoma tulisi nauttia säännöllisesti kuukauden ajan, jonka jälkeen voi huomata sen vaikutuksen omaan olotilaan. Käyttö kannattaa aloittaa pienemmällä annostuksella ja lisätä sitä muutaman päivän päästä. Päiväannosmäärää voidaan kasvattaa tarvittaessa. Mikäli sinulla on jokin sairaus, keskustele Aloe Drinkin juomisen aloittamisesta ensiksi lääkärisi kanssa.

5 ALOE VERA OIL Ihoa hoitava öljy Glycine Soija (soijaöljy) Caprylic/Capric Triglyceride Ricinus Communis Oil Aloe barbadensis Tocopheryl Acetate Calendula Officinalis Flower Extract (Kehäkukkaöljy) Retinyl Palmitate Arachis Hypogaea oil (maapähkinäöljy) BHA7BHT Phenoxyethanol Butylparaben Ethylparaben Propylparaben Isobutylparaben CL Aloe Vera Oil on pehmeiden imeytyvien öljyjen seos. Sillä käsitellään paikallisesti erittäin kuivaa ihoa. Aloe Oiliin on lisätty vitamiineja parantamaan ihon kuntoa ja hidastamaan ihon kuivumista. Aloe Oil sisältää soijaöljyä, joka sisältää tärkeitä ravintoaineita kuten glyserolia, lesitiiniä, E-vitamiinia, linolihappoa ja ryppyjä estävää fosforia. Soijaöljy pehmittää ja kosteuttaa ihoa, estää ihon ikääntymistä. Aloe Oilin sisältämää kehäkukkaöljyä käytetään aran ja herkän ihon hoidossa. Öljy pehmittää kuivaa ja karheaa ihoa, ehkäisee ihoärsytyksiä ja tulehduksia, mutta myös edistää ihon paranemista. Lisäksi Aloe Oil sisältää maapähkinäöljyä joka estää kosteuden haihtumista. Maapähkinäöljy sisältää myös linolihappoa ja E-vitamiinia. Tärkeiden ja hyvin öljyjen lisäksi Aloe Oil sisältää tehokasta ACTIValoeta, joka hoitaa erilaisia ihoongelmia, joita syntyy helposti kuivaan ihoon. Aloe Oil soveltuu hyvin hierontaöljyksi, jolloin Aloen hoitavat ominaisuudet kohdistuvat hieronnan lisäksi kipeisiin ja jäykkiin lihaksiin. Muita käyttökohteita: Kynsiin ja kynsinauhoille Vauvan kylpyöljy Jalkakylpyyn Päänahkaan Kuiviin hiuksiin Voiteen sekaan antamaan lisää rasva-aineita Hierotaan puhdistetulle iholle, annetaan vaikuttaa jonkin aikaa ja kuivataan ylimääräinen öljy pois.

6 ANTIPERSPIRANTTI 250ml/100ml / Erittäin tehokas antiperspirantti naisille ja miehille. Aluminum Chlorohydrate Alcohol Denat. Polysorbate 20 Propylene lycol Urea Glycerin Benzalkonium Chloride NaturCaren antiperspirantti on tehokas mutta ihoystävällinen. Antiperspirantti sisältää ihoa hoitavaa ACTIValoeta. Ihminen hikoilee kaikkialta, ei pelkästään kainaloista tai jaloista. Hikoilulla on kaksi tehtävää. Se viilentää ja hikoilun avulla kehosta poistuu kuona-aineita. Puhdas hiki ei haise itsessään, vaan hiki koostuu aineista, jotka ovat bakteerien ravintoa. Kun bakteeri saa riittävästi ravintoa, sen viereen muodostuu uusi bakteeri ja samalla vapautuu kaasua, joka haisee pahalta. Antiperspirantin tehtävä on vähentää hikoilua ja hillitä bakteerien kasvua. Jos iholta saadaan bakteerit vähenemään, ei synny pahaa hajua, vaikka hikoilua olisikin. Tavallisissa antiperspiranteissa ph on alhainen 1-2. Suuren happamuuden vuoksi antiperspirantit ärsyttävät ihoa. Antipespirantin ph on saatu nostettua 3,5-4,0. Sen ansiosta antiperspirantti ei ärsytä ihoa ja se sopii herkällekin iholle sekä ihokarvojen poiston jälkeen. Antiperspirantti 250 ml on täyttöpullo, josta antiperspiranttia täytetään suihkepulloon. Näin saadaan säästettyä pakkausmateriaaleja. Antiperspirantti 100 ml on jo valmiina suihkepullossa, johon voidaan jatkossa täyttää. Antiperspiranttia käytetään kahdesti päivässä puhtaalle iholle. Anna kainalon ihon kuivua, ennen kuin iho on kosketuksissa vaatteiden kanssa. Antiperspiranttia voidaan suihkuttaa myös jalkoihin estämään jalkahikeä.

7 BALANCING HAIR SHAMPOO Sodium Laureth Sulfate Leaf Cocamide DEA Cocamidopropyl Betaine Sodium Lauroyl Glutamate Panthenol Rosa Damascena Flower Water Citric acid Benzyl salicylate Hexyl Cinnamal Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde Betaine Sodium Cloride Sodium Benzoate Potassium Sorbate Cl CL Balancing Hair Shampoo tasapainottaa hiuspohjaa hilliten talineritystä ja siten vähentäen hiusten rasvoittumista kuitenkaan kuivattamatta päänahkaa. Sisältää ruusuvettä, joka auttaa hiuspohjan talinerityksen säätelyssä ja tasapainottaa hiuspohjan ärtymistä. Shampoossa on paljon hiuspohjaa hoitavaa ja rauhoittavaa aloeta sekä panthenolia, joka ravitsee päänahkaa. Helposti rasvoittuva päänahka on usein myös ärtynyt ja saattaa myös hilseillä. Ärtyneisyyden rauhoittuminen jo itsessään saattaa auttaa hilseen muodostumisen vähentymiseen, mutta shampoo sisältää myös ainesosia, jotka estävät hilseen muodostumista sekä poistavat jo muodostunutta hilsettä. Pesemällä hiukset säännöllisesti Balancing Hair Shampoolla voidaan merkittävästi vähentää sekä hiusten rasvaisuutta sekä hiuspohjan hilseilyä. Hiukset ja hiuspohja tuntuvat pidempään raikkailta ja ilmavammilta. Shampoo ei myöskään sisällä parabeeneja. HomCare Finland Oy 2013/06

8 BODY BUTTER Erittäin täyteläinen vartalovoide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. leaf Dicaprylyl Ether Isopropyl Palmitate Caprylic/Capric Triglyceride Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside Glycerin Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin Cetyl alcohol Cera Alba Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Hectorite Lactic Acid Xanthan Gum Tocopherol Sodium Benzoate Potassium Sorbate Suomalaisten iho on kovalla koetuksella ilmaston vaihtelevuuden vuoksi. Etenkin talvisaikaan iho kuivuu ja sen kosteuden säilymiskyky heikkenee johtuen kylmyydestä ja kuivasta sisäilmasta. Ihon kuivuudesta johtuen ihon pehmeys katoaa ja iho muuttuu karheaksi. Tavalliset vartalovoiteet eivät useinkaan ole riittävän tehokkaita palauttamaan ihon kosteuspitoisuutta ja pehmeyttä. Body Butter on ihana, erittäin täyteläinen, ihoa hoitava ja kosteuttava vartalovoide. Body Butter ei sisällä joidenkin henkilöiden karttamia mineraaliöljyjä eikä parabeeneja. Body Butter sisältää ihoa tehokkaasti hoitavaa ACTIValoeta, joka löytyy INCI- listasta toisena heti veden jälkeen. Näin ollen Body Butter ei vain kosteuta kuivaa ihoa, vaan hoitaa iho-ongelmia, kuten kuivuudesta johtuneita ihoärsytyksiä. Body Butter sisältää esimerkiksi kookosöljyä. Hoitavien öljyjen tarkoituksena on tasapainottaa ihon rasvaainetasapainoa sekä pehmittää ihoa. Voide sisältää myös glyceriiniä, joka on yksi tehokkaimmista ihon kosteuttavista aineista. Lisäksi Body Butterissa on mehiläisvahaa, joka rauhoittaa, suojaa ja pehmittää ihoa. Voide sisältää myös karitevoita, joka nopeuttaa ihon uusiutumista ja sisältää luonnostaan E-vitamiinia, joka on kauneus- ja ihovitamiini. E-vitamiini estää vapaiden radikaalien toimintaa ja korjaa ihovaurioita. Body Butterissa on myös aisteja hemmotteleva tuoksu. Alkutuoksuna Body Butterissa on hienostunut toffeen ja maidon aromi ja sydäntuoksuna hunajan ja kielon hemmotteleva tuoksu. HomCare Finland Oy 2014/01

9 BODY LOTION Ylellinen, pehmeä vartalovoide. Petrolatum Glycerin Glyceryl Stearate Ethylhexyl Palmitate Cetyl Alcohol Vaccinium Macrocarbon Seed Oil (karpalonsiemenöljy) Ribes Nigrum Seed Oil (mustaherukansiemenöly) Polysorbate 60 Sorbitan Stearate Diazolidinyl Urea Dimethicone Propylparaben Citral Citronellol Coumarin Eugenol Geraniol Hexyl Cinnamal Limonene Linalool Alpha-Isomethyl Ionone Body Lotion on ylellinen, pehmeä vartalovoide, joka päivittäin käytettynä suojaa ihoa ja pitää sen kimmoisana ja nuorekkaana. Body Lotion sisältää 10 % ACTIValoeta, joka hoitaa tehokkaasti iho-ongelmia, mutta myös säilyttää ihon terveenä ja hyvinvoivana. Lisäksi Body Lotion sisältää karpalonsiemenöljyä, joka vaikuttaa ihoon seuraavasti Kosteuttaa ja auttaa ihoa säilyttämään kosteuden Hidastaa ryppyjen ja muiden ikääntymisen merkkien syntymistä Toimii antioksidanttina Suojaa UV-säteiltä Kirkastaa ihoa Auttaa ihoa uusiutumaan Body Lotion sisältää myös mustaherukansiemenöljyä, joka sisältää todella paljon tärkeitä monityydyttymättömiä rasvahappoja. Se sisältää omega-3 ja omega-6 rasvahappoja. Tyydyttymättömät rasvahapot ovat välttämättömiä osia solukalvoissa. Ne vaikuttavat suuresti ihon kuntoon ja toimintaan. Kehomme ei itse pysty valmistamaan näitä rasvahappoja, eli niitä on saatava ravinnosta tai muista ulkoisista lähteistä. Mustaherukansiemenöljy lievittää ihon ärtymistä, hoitaa herkkää ihoa, kosteuttaa ja uudistaa. Hiero Body Lotionia iholle kahdesti päivässä erityisesti suihkun jälkeen. Kostealle iholle hierottuna voide imeytyy nopeammin.

10 BODY OIL Ihoa hoitava kuivaöljy Caprylic/Capric triglyceride Dicaprylyl carbonate Glycine Soija oil Helianthus annuus seed oil Camelina sativa seed oil Aloe Ferox leaf juice powder Calendula officinalis extract Hexyl cinnamal Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene-Carboxaldehyde Linalool Lilium Candidum flower extract Benzyl Salicylate Amyl Cinnamal Geraniol Hydroxycitronellal Tocopherol Beta-Sitosterol Squalene Isopropyl Myristate Jasminum Officinale flower extract Daucus Carota Sativa seed oil Daucus Carota Sativa extract CL40800 Tocopheryl Acetate Citric Acid BHT Ascorbyl Palmitate Glyceryl Stearate Body Oil on erilaisten kasviperäisten öljyjen seos. Body Oil on kuivaöljy, joka tarkoittaa, että öljy imeytyy hyvin ihoon eikä jätä sitä rasvaisen tuntuiseksi vaan ihosta tulee miellyttävän satiininpehmeä. Body Oil on ihanteellinen kuivan ihon hoitoon. Vartaloöljy sisältää mm. seuraavia aktiivisia aineosia: Camelinaöljy, jonka rasvahappokoostumus on erityisen hyvä eli sillä on poikkeuksellisen korkea omega-3-pitoisuus. Kuivalle iholle on erittäin tärkeää saada riittävästi tärkeitä rasvahappoja, jotta ihosolut pysyvät kimmoisina ja hyväkuntoisina. Soijaöljy sisältää glyserolia, lesitiiniä, E-vitamiinia, linolihappoa sekä fosforia. Öljy siis pehmittää ja kosteuttaa ihoa sekä estää ihon ennenaikaista vanhenemista. Auringonkukkaöljy sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja ja A-, E- ja D-vitamiineja. Se pehmittää ihoa ja elvyttää ihon toimintoja. Kehäkukkauutteella on ihon vaurioita parantava, ärsytyksiä estävä ja rauhoittava vaikutus. Tämän vuoksi Body Oil on ihanteellinen öljy auringon vaurioittaman ihon hoitoon. Lisäksi kehäkukkauutteella on pehmittävä ja ryppyjen syntyä hidastava vaikutus. Liljauute aktivoi solujen hapensaantia, lisäksi se kosteuttaa, pehmittää ihoa sekä estää tulehduksia. Porkkanansiemenöljy sekä porkkanauute. Porkkana sisältää karoteenia, B-, C- ja D-vitamiineja sekä linolihappoa. Porkkanan vaikutus on ihoa pehmittävä ja toimintoja tasapainottava. Lisäksi se parantaa ihon väriä, jonka vuoksi se on erinomainen ennen ja jälkeen auringonoton. Jasmiiniuute antaa Body Oilille ihastuttavan tuoksun mutta eteerisenä öljynä se hoitaa myös ihoa. Body Oil on suihkepullossa, jolloin sitä on helppo suihkuttaa suuremmallekin ihoalueelle. Suihkutetaan kuivalle tai kostealle iholle. Käytettynä suihkun tai kylvyn jälkeen kostealle iholle, öljyt imeytyvät syvälle ihoon. HomCare Finland Oy 2013/06

11 BODY PEELING POWDER Jauhemainen vartalonkuorinta. Lithothamnium calcareum Kaikki ihmiset ovat erilaisia, jonka vuoksi kaikki eivät pidä samanlaisesta vartalonhoitotuotteesta. Toinen pitää todella karkeasta kuorinnasta, koska sillä saadaan todellakin kuoriva tunne iholle. Toiselle taas kevyt kuorinta on aivan yhtä tehokas. Tuotteiden miellyttävyyteen vaikuttaa vielä enemmän tuoksu. Kaikki eivät voi pitää samasta tuoksusta. Body Peeling Powder on uudenaikainen vartalon kuorinta-aine, josta jokainen voi sekoittaa mieleisensä kuorinta-aineen. Vartalon kuorinta tulisi kuulua jokaisen viikoittaiseen vartalonhoitoon. Kuorinta poistaa kuolleita ihosolukoita, vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Etenkin naiset pyrkivät pääsemään eroon selluliitista ja kuorinta on yksi peruspilareita selluliitin hoidossa, silla selluliitti on aineenvaihdunnallinen häiriötila. Monet suomalaisista kärsivät etenkin talvisaikaan kuivista sääristä, ja vaikka kuinka voitelee, ei tunnu syntyvän eroa kuivaan ihoon. Tällöin syynä on luultavasti se, että voide kosteuttaa vain kuollutta ihosolukkoa. Voiteiden tarkoituksena on kosteuttaa ihoa ja säilyttää ihossa kosteutta. Tämä ei onnistu kunnolla, koska hoitavat ja kosteuttavat ainesosat eivät pääse imeytymään kuolleen ihosolukon lävitse, vaan jäävät kuolleiden solujen sekaan. Kuorinnalla on tarkoitus poistaa kuollut ihosolukko, jotta aineet pääsevät imeytymään sinne, missä niistä on oikeasti apua. Body Peeling Powder -jauhe on punalevää, joka sekoitetaan omaan mieli Body Shampooseen. Vartalonkuorinnasta saa siis juuri sellaisen tuoksuisen kuin itse haluaa. Shampoota laitetaan kämmenelle ja sen päälle kaadetaan kuorintajauhetta sen mukaan, minkä karkeista haluaa. Kuorinta on helppo suorittaa kerran viikossa vartalon pesun yhteydessä. Silloin ei erikseen tarvitse käyttää monia tuotteita, vaan vartalon pesu ja kuorinta onnistuu yhtä aikaan Body Peeling Powderilla. Kuorinnan jälkeen on erittäin tärkeää kosteuttaa iho hyvin vartaloemulsiolla. Sekoita jauhetta vartaloshampooseen tai voiteeseen: 1 osa jauhetta + 4 osaa shampoota. Jos haluat miedomman kuorinnan, vähennä jauheen määrää ja päinvastoin. Levitä seos koko vartalolle ja hiero huolellisesti. Huuhtele lämpimällä vedellä. Levitä lopuksi iholle vartalovoidetta. Käy erinomaisesti myös käsi- ja jalkakuorintaan.

12 BODY SHAMPOO CLASSIC Ihoa hoitava ja suojaava vartaloshampoo Sodium Laureth Sulfate Cocamide DEA Sodium Lauroyl Glutamate Glycol Stearate Propylene Glycol Sodium Lauryl Sulfate Cocamidopropyl Betaine Cocamide MEA Phenoxyethanol Butylparaben Ethylparaben Propylparaben Isobutylparaben Benzyl Benzoate Coumarin Limonene Hydroxycitronellal Linalool Sodium Chloride Citric Acid Body Shampoo on pehmeä ja mieto mutta kuitenkin tehokas vartalon pesuaine. Body Shampoo ei sisällä saippuaa. Shampoo säilyttää ihon oman rasvan ja jättää ihon pehmeäksi ja silkkimäiseksi. Aloe Vera auttaa säilyttämään ihon terveenä. Se estää tulehduksia ja auttaa ihoa elpymisessä. Koska Body Shampoo ei sisällä saippuaa, veden kovuus ei vaikuta pesutulokseen. Kovassa vedessä tavallisen saippuan puhdistusteho laskee ja lisäksi muodostuu vaikeasti liukenevaa kalkkisaippuaa, joka tukkii ihohuokosia. Kostuta iho, levitä pieni määrä Body Shampoota iholle käsin tai mieluiten pesuliinalla. Vaahdota koko vartalo ja huuhtele. Voidaan käyttää myös kylpyvaahtona.

13 BODY SHAMPOO ENERGIC Raikkantuoksuinen ACTIValoeta sisältävä vartaloshampoo. Sodium Laureth Sulfate Cocamide DEA Glycol Stearate Sodium Lauroyl Glutamate Propylene Glycl Sodium Lauryl Sulfate Cocamidopropyl Betaine Phenoxyethanol Butylparaben Ethylparaben Propylparaben Isobutylparaben Hexyl Cinnamal Limonene Linalool Citric Acid Sodium Chloride Cocamide MEA Cl Cl Raikkaan tuoksuinen, ihoa hoitava vartaloshampoo. Voidaan käyttää myös kylpyvaahtona. Shampoo puhdistaa ihon pinnalta lian ja ylimääräisen lian kuitenkaan kuivattamatta ihoa liikaa. Vartalon iho jää pehmeäksi ja silkkimäiseksi. Shampoo sisältää myös ihoa hoitavaa Aloe Veraa, joka auttaa ihoa säilymään terveenä sekä estää tulehduksia. Vartalon pesussa olisi hyvä aina käyttää vartalonpesushampoota, sillä vesi yksinään ei puhdista ihon pinnalta kuin vain irtolian, vesi myös vaurioittaa ihon pintaa suojaavaa happovaippaa. Käyttämällä NaturCaren Body Shampoota saadaan vartalon iho puhdistettua huolellisesti sekä pidettyä ihon oma suojakalvo hyväkuntoisena. Kostuta iho, levitä pieni määrä Body Shampoota iholle käsin tai mieluiten pesuliinalla. Vaahdota koko vartalo ja huuhtele. Voidaan käyttää myös kylpyvaahtona.

14 BODY SHAMPOO FOR MEN Miehekkään tuoksuinen ihoa hoitava vartaloshampoo. Sodium Laureth SUlfate Cocamide DEA Sodium Lauroyl Glutamate Glycol Stearate Propylene Glycol Leaf Sodium lauryl Sulfate Cocamidopropyl Betaine Cocamide MEA Phenoxyethanol Butylparaben Ethylparaben Propylparaben Isobutylparaben Butylphenyl Methylpropional Coumarin Hexyl Cinnamal Limonene Linalool Sodium Chloride Citric Acid Cl Body Shampoo ei sisällä saippuaa, jolloin sillä ei ole ihoa kuivattavaa vaikutusta, vaan shampoo jättää ihon puhtaaksi, silkkisen pehmeäksi ja miellyttävän tuoksuiseksi. Shampoo sisältää Aloe Veraa, joka hoitaa ja edistää ihon hyvinvointia. Shampoo on myös ihon kanssa phtasapainotettu, jolloin se ei myöskään vaurioita ihoa suojaavaa happovaippaa. Tämän vuoksi vartalon pesussa olisi aina hyvä käyttää esimerkiksi NaturCaren Body Shampooita, koska pelkällä vedellä pestäessä ihon happovaippa vaurioituu. Shampoo on myös erittäin riittoisa erityisesti käytettynä yhdessä Salux-pesuliinan kanssa. Kostuta iho, levitä pieni määrä Body Shampoota iholle käsin tai mieluiten pesuliinan kanssa. Vaahdota koko vartalo ja huuhtele. Voidaan käyttää myös kylpyvaahtona.

15 CLEANSING EMULSION Kasvojen puhdistusemulsio normaalille ja kuivalle iholle. Ethylhexyl Stearate Propylene glycol Octyldodecyl Myristate Cetearyl Alcohol Tocopheryl Acetate Cetearyl Glucoside Decyl Glucoside Phenoxyethanol Butylparaben Ethylparaben Propylparaben Isobutylparaben Xanthan Gum Coco-Glucoside Tocopherol Ihon pinnalle kertyy päivän aikana paljon epäpuhtauksia ilmasta, mutta myös elimistö itsessään vapauttaa epäpuhtauksia ihohuokosista ihon pinnalle. Kasvojen hyvinvoinnin lähtökohta onkin hyvin, mutta hellävaraisesti puhdistettu iho. Näin hoitavat ja kosteuttavat aineet pääsevät imeytymään ihoon, eivätkä tärkeät ainesosat imeydy vain ihon pinnalla olevaan likakerrokseen. Kuivan ihon puhdistuksessa tulisi kiinnittää erityistä huomiota siihen, ettei käytetä puhdistukseen vain vettä tai muuten kuivattavia ja vaurioittavia aineita kuten normaalia saippuaa. Kuivaihoisen kannattaa valita kasvojenpuhdistustuotteeksi tuote, joka sisältää rasva-aineita, jolloin puhdistuksen yhteydessä iho saa kaipaamiaan kosteuttavia ja pehmittäviä aineita. Cleansing Emulsion on öljypohjainen kasvojen puhdistusaine. Emulsion poistaa iholta tehokkaasti meikin ja lian ihoa kuivattamatta. Puhdistus jättää ihon raikkaaksi, puhtaaksi ja pehmeäksi. Cleansing Emulsion sisältää ihoa hoitavaa ACTIValoeta, joten se on myös eriomainen puhdistustuote ärtyneelle iholle. Kasvojen hyvinvoinnin kannalta on hyvin tärkeätä puhdistaa iho huolellisesti aamuin illoin. Levitetään kasvojen ja kaulan iholle. Kostutetaan sormet ja hierotaan emulsiota pyörivin liikkein kasvojen iholle. Puhdistuksen yhteydessä tulee lisätä joukkoon hieman vettä, jolloin lika ihon pinnalta pääsee emulgoitumaan tehokkaasti puhdistustuotteeseen. Emulsio poistetaan kasvojen iholta runsaalla vedellä. Puhdistus tulee viimeistellä NaturCaren Skin Freshenerillä. Lopuksi iholle hierotaan kosteuttavaa kasvovoidetta.

16 CLEANSING FOAM Kasvojen puhdistusvaahto rasvaiselle ja sekaiholle. Cocamidopropyl Betaine Glycerin Leaf Benzalkonium Chloride Allantoin Xanthan Gum Sodium Benzoate Potassium Sorbate Citric Acid Ihon pinnalle kertyy päivän aikana paljon epäpuhtauksia ilmasta, mutta myös elimistö itsessään vapauttaa epäpuhtauksia ihohuokosista ihon pinnalle. Kasvojen hyvinvoinnin lähtökohta onkin hyvin, mutta hellävaraisesti puhdistettu iho. Näin hoitavat ja kosteuttavat aineet pääsevät imeytymään ihoon, eivätkä tärkeät ainesosat imeydy vain ihon pinnalla olevaan likakerrokseen. Rasvaisessa ja sekaihossa ihon talineritys on normaalia vilkkaampaa sekä bakteeritoiminta aiheuttaa tulehduksia sekä epämiellyttäviä finnejä. Rasvaisen ja sekaihon hoidossa ensiarvoisen tärkeää on huolellinen puhdistus vähintään kaksi kertaa päivässä, tarvittaessa myös useammin. Cleansing Foam on erinomainen kasvojen puhdistustuote erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle. Puhdistaa ihon hyvin meikistä, liasta ja epäpuhtauksista. Puhdistusvaahto on myös todella hyvä puhdistustuote nuorten kasvojen iholle. Hiero puhdistusvaahtoa kasvojen ja kaulan iholle. Anna vaikuttaa noin 2 minuuttia, jolloin tuotteen antibakteeriset ominaisuudet pääsevät vaikuttamaan. Huuhtele haalealla vedellä. Viimeistele puhdistus NaturCare Skin Freshenerillä. HomCare Finland Oy 2014/06

17 DAY CREAM EXCLUSIVE Marjasiemenöljyjä sisältävä päivävoide. Sisältää suojakertoimen 10. Caprylic/Capric Triglyceride Ethylhexyl Methoxycinnamate Octyldodecyl Myristate Cetyl Alcohol Glyceryl Stearate PEG-75 Stearate Ceteth-20 Steareth-20 Sodium PCA Cyclopentasiloxane/Dimethicone Butyl Methoxydibenzoylmethane Cetearyl Alcohol Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil Oryza Sativa (Rice) Bran Oil Tocopheryl Acetate Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil Phenoxyethanol Butylparaben Ethylparaben Propylparaben Isobutylparaben Xanthan Gum Tetrasodium EDTA Lactic Acid Suojaa ihoa ulkoisilta ärsytyksiltä. Parantaa ihon kosteustasapainoa. Sisältää paljon tehoaineita kuten ACTIValoeta sekä pohjoisia marjansiemenöljyjä. Voide sisältää karpalonsiemenöljyä, joka vaikuttaa ihoon seuraavasti Kosteuttaa ja auttaa ihoa säilyttämään kosteuden Hidastaa ryppyjen ja muiden ikääntymisen merkkien syntymistä Toimii antioksidanttina Suojaa UV-säteiltä Kirkastaa ihoa Auttaa ihoa uusiutumaan Day Cream sisältää myös mustaherukansiemenöljyä, joka sisältää todella paljon tärkeitä monityydyttymättömiä rasvahappoja. Se sisältää omega-3 ja omega-6 rasvahappoja. Tyydyttymättömät rasvahapot ovat välttämättömiä osia solukalvoissa. Ne vaikuttavat suuresti ihon kuntoon ja toimintaan. Kehomme ei itse pysty valmistamaan näitä rasvahappoja, eli niitä on saatava ravinnosta tai muista ulkoisista lähteistä. Mustaherukansiemenöljy lievittää ihon ärtymistä, hoitaa herkkää ihoa, kosteuttaa ja uudistaa. Sisältää suojakertoimen 10, jolloin iho tulee suojattua varmasti auringon haitallisilta UV-säteiltä. Tällöin ei ole tarpeellista lisätä normaalia aurinkovoidetta kasvojen iholle. Hyvin herkkäihoisille suojakerroin 10 ei kuitenkaan ole riittävä auringonottoa varten, vaan silloin tarvitaan korkeampi suojakerroin. Normaalit aurinkovoiteet eivät ole suunniteltu kasvojen iholle, jolloin ne saattavat erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle aiheuttaa finnejä. Day Cream on siis monelle hyvä kasvojen aurinkovoide ainakin Suomen kesässä. Asiakas, joka haluaa vain yhden kasvojenhoitotuotteen, voi hyvin valita Day Creamin, koska Day Cream soveltuu hyvin myös yövoiteeksi hoitavien ominaisuuksien ansioista. Sopii erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Hierotaan puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle.

18 DENTAL WASH Alocohol denat. Leaf Glycerin Xylitol Commiphora Myrrha Resin Extract Salvia Officinalis Leaf Extract Eucalyptus Globulus Leaf Extract Eucalyptus Globulus Leaf Oil Menthol Mentha Arvensis Leaf Oil Propylene Glycol Caramel PEG-40 Hydrogenated Castor Oil Sodium Lauroyl Sarcosinate Cetylpyridinium Chloride Citric Acid Suun terveys on erittäin tärkeä koko ihmisen hyvinvoinnille. Mikäli suun terveydestä ei pidetä hyvää huolta, syntyy ientulehduksia ja sitä kautta koko elimistö saattaa altistua erilaisille bakteereille, jotka pääsevät suun limakalvojen kautta leviämään esimerkiksi verenkiertoon. Suun terveyttä tulisi hoitaa päivittäin; kaksi kertaa päivässä puhdistamalla hampaat, hammasvälit sekä kieli ja poskien sisäpinnat sekä välttämällä jatkuvaa napostelua. Dental Wash on suuvesitiiviste, jota käytetään ennen hampaiden pesua. Suuvesi pehmittää ja poistaa plakkia hampaiden pinnalta sekä hammasväleistä. Pehmitettynä plakki on helpompi poistaa hampaiden pinnalta harjaamalla. Dental Wash sisältää lisäksi suun limakalvoja hoitavaa aloeta sekä kosteuttavaa glyceriniä. Suuvedessä on myös antiseptisia ja raikastavia eukalyptuksen, mentolin ja piparmintun öljyjä.

19 FACIAL ALOE GEL Hoitogeeli rasvaisen ja aknesta kärsivän ihon hoitoon. aqua Propylene Glycol Algin Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylates Crosspolymer Phaseolus Vulgaris (Kidney Bean) Extract Helianthus Annus (Sunflower) Extract Humulus Lupulus extract Triticum Vulgare (Wheat) Bran extract Sorbitol Phenoxyethanol Butylparaben Ethylparaben Propylparaben Isobutylparaben Disodium EDTA Sodium Hydroxide Cl Facia Aloe Gel on kehitetty erityisesti rasvaisen ihon hoitoon. Se säätelee ylimääräisen rasvan erittymistä iholle sitä kuitenkaan kuivattamatta. Lisäksi se hillitsee bakteerien toimintaa ja siten tulehduksia ihossa. Facial Aloe Gel supistaa ihohuokosia ja edistää ihon verenkiertoa. Muodostaa iholle ohuen suojaavan kalvon, jolloin aloen hoitavat aineet pääsevät tehokkaammin toimimaan ihon pinnalla. Toimii erinomaisesti myös kaikkiin niihin käyttökohteisiin kuin perinteinen Aloe Gel. Sisältää yli 90 % ACTIValoeta Hoidettaessa ihoa, geeli levitetään ihon pinnalle (ei hierota), näin ihon pinnalle syntyy kalvo, jonka ansiosta geeli pääsee vaikuttamaan tehokkaammin ihon pinnalla. Haluttaessa hoitaa syvempiä kudoksia ja lihaksia tulee geeli hieroa ihoon, jolloin vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon. Nuorison ihonhoitoon ehdoton tuote!

20 FOOT BATH Jalkojen iho-ongelmia hoitava ja pehmittävä jalkakylpy. Alcohol denat. Propylene Glycol Polysorbate 60 Cocamidopropyl Betaine Mentha Piperita Oil (Piparminttu öljy) Polysorbate 20 ALoe Barbadensis Melaleuca ALternifolia oil (teepuuöljy) Menthol Allantoin Retinyl Palmitate Arachis Hypogaea Oil (Maapähkinäöljy) BHA BHT Tocopherol Sodium Laureth Sulfate Cocamide DEA Phenoxyethanol Butylparaben Ethylparaben Propylparaben Isobutylparaben Diazolidinyl Urea Citric Acid NaturCare Foot Bath on kevyesti vaahtoava vesiliukoinen neste, joka laimennetaan lämpimään veteen. Tällöin saadaan virkistävä, rentouttava jalkakylpy, joka suojaa jalkoja tulehduksilta. Foot Bath vähentää tehokkaasti jalkojen ihon ärsytystä, tulehduksia, bakteereja ja jalkasientä. Se nopeuttaa ihon uudistumista, parantaa jalkojen tuntoa, vähentää tulehduksia, ja tekee jalat raikkaiksi ja terveiksi. Lukemattomat ihmiset kärsivät jalkaongelmista. Valitettavasti monet hyväksyvät kivut ja epämukavuuden, koska he ovat kärsineet niistä pitkään. Monet ongelmat ovat peräisin lapsuudesta asti, mutta useita vaivoja voidaan kuitenkin vähentää hoitamalla jalkoja. Suuri osa jalkahien hajusta johtuu hien, lian, kuolleiden solujen ja tulehduseritteiden bakterologisesta hajoamisesta. Mikäli bakteerit eivät ole toimintakykyisiä, näitä hajuja ei muodostu. Foot Bathissa on ainesosia, jotka estävät ihossa esiintyvien bakteerien kasvua ja siten myös hienhajun syntymistä. Lisäksi jalkojen kylvettäminen lämpimässä vedessä on hyväksi seuraaville seikoille: - kudosaineenvaihdunta paranee - lihaskrampit laukeavat - kovettumat häviävät - tekee hyvää nivelkulmille Foot Bath sisältää teepuuöljyä, ACTIValoeta ja Piparminttuöljyä Teepuuöljyn vaikutukset Tehokas antibakteerinen ja sieniä tuhoava aine, jonka on osoitettu estävän sienten ja bakteerien kasvua. Nopeuttaa infektioiden paranemista ja vähentää tulehduksen leviämisen ja jälkitulehdusten todennäköisyyttä. Jaloista lähtevä ikävä hien haju johtuu bakteeritoiminnasta. Bakteerien tuhoaminen estää jalkahien hajun muodostumista Vähentää tulehdusta. ACTIValoen vaikutukset Ehkäisee tulehduksia ja infektioita Vähentää hikoilua Pehmentää ja kosteuttaa Tehostaa vastustuskykyä Piparminttuöljyn vaikutukset Rentouttaa lihaksia Täydentää antibakteerista vaikutusta Lievittää kipua Viilentää, raikastaa ja virkistää. Laimenna ml Foot Bathia 1 litraan lämmintä vettä ja liota jalkoja jalkakylvyssä minuuttia, välillä jalkoja hieroen. Kuivaa jalat huolella, myös varpaiden välit. Käytä jalkakylpyä päivittäin viikon ajan ja sen jälkeen vähintään kerran viikossa. Kun jalat on saatu hyvään kuntoon, voi jalkakylvyn ottaa 1-2 kertaa kuukaudessa. Mikäli pintaverenkierto on huonontunut (sinipunerva iho) sairauden (esim. diabetes) takia, lämmin ja liian usein toistuva kylvetys on haitallista. Silloin haalea ja lyhytaikainen kylvetys (5 min).

21 FOOT LOTION Jalkaongelmia hoitava jalkavoide Caprylic/Capric Succinic Triglyceride Propylene Glycol Cetyl Alcohol Polysorbate 60 Mentha Piperita Oil (piparminttuöljy) Melaleuca Alternifolia Oil (Teepuuöljy) Calendula Officinalis Flower Extract (Kehäkukkaöljy) Retinyl Palmitate Arachis Hypogaea Oil (maapähkinäöljy) BHA BHT Tocopherol Allantoin Limonene Linalool Caprylic/Capric Triglyceride Glyceryl Stearate Sorbitan Stearate Carbomer Sodium Hydroxide Propylparaben Diazolidinyl Urea Lactic Acid Lukemattomat ihmiset kärsivät jalkaongelmista, toiset pienemmistä ja toiset suuremmista. Suuremmat ongelmat jaloissa ovat yleensä kehittyneet pikkuhiljaa pienemmästä suuremmaksi. Valitettavasti monet hyväksyvät kivut ja epämukavuudet, koska ovat kärsineet niistä jo pitkään. Jalkaongelmia voidaan kuitenkin hoitaa. Säännöllisellä jalkojen hoidolla ongelmat voivat poistua jopa kokonaan tai ainakin ne pienenevät. Tärkein asia jalkojen ihonhoidossa on jalkojen voitelu. Voitelemalla jalkoja Foot Lotionilla päivittäin jalkojen iho pysyy joustavana ja hoitavat aineet pääsevät hoitamaan jalkojen ihossa olevia ongelmia. Foot Lotion on normaaleja jalkavoiteita kevyempi, jolloin se imeytyy nopeasti ihoon. Näin ollen Foot Lotionia voidaan hieroa myös varpaiden väliin, jonne normaaleja jalkavoiteita ei voida käyttää, koska silloin ne saattavat alkaa hautua. NaturCare Foot Lotion sisältää jalkojen hoidolle tärkeitä ainesosia: teepuuöljyä, ACTIValoeta ja Piparminttuöljyä Teepuuöljyn vaikutukset Tehokas antibakteerinen ja sieniä tuhoava aine, jonka on osoitettu estävän sienten ja bakteerien kasvua. Nopeuttaa infektioiden paranemista ja vähentää tulehduksen leviämisen ja jälkitulehdusten todennäköisyyttä. Jaloista lähtevä ikävä hien haju johtuu bakteeritoiminnasta. Bakteerien tuhoaminen estää jalkahien hajun muodostumista Vähentää tulehdusta. ACTIValoen vaikutukset Ehkäisee tulehduksia ja infektioita Vähentää hikoilua Pehmentää ja kosteuttaa Tehostaa vastustuskykyä Piparminttuöljyn vaikutukset Rentouttaa lihaksia Täydentää antibakteerista vaikutusta Lievittää kipua Viilentää, raikastaa ja virkistää. Foot Lotionia tulee käyttää päivittäin hoitamaan jalkojen ihoa. Se on myös ensiarvoisen tärkeää Foot Bathin jälkeen pidentämään jalkakylvyn vaikutusta.

22 FOOT SPRAY Virkistävä ja hoitava suihke jaloille. Alocohol denat. Propylene Glycol PEG-40 Hydrogenated Castor OIl Melaleuca Alternifolia Mentha Piperita Diazolidinyl Urea Phenoxyethanol Butylparaben Ethylparaben Propylparaben Isobutylparaben Citric Acid Foot Spray raikastaa jalat, sukat ja kengät. Hillitsee bakteerien ja sienten kasvua sekä estää jalkahien hajua. Spray virkistää myös väsyneet jalat esim. pitkän kävelymatkan jälkeen. Foot Spray sisältää teepuuöljyä, ACTIValoeta ja Piparminttuöljyä Teepuuöljyn vaikutukset Tehokas antibakteerinen ja sieniä tuhoava aine, jonka on osoitettu estävän sienten ja bakteerien kasvua. Nopeuttaa infektioiden paranemista ja vähentää tulehduksen leviämisen ja jälkitulehdusten todennäköisyyttä. Jaloista lähtevä ikävä hien haju johtuu bakteeritoiminnasta. Bakteerien tuhoaminen estää jalkahien hajun muodostumista Vähentää tulehdusta. ACTIValoen vaikutukset Ehkäisee tulehduksia ja infektioita Vähentää hikoilua Pehmentää ja kosteuttaa Tehostaa vastustuskykyä Piparminttuöljyn vaikutukset Rentouttaa lihaksia Täydentää antibakteerista vaikutusta Lievittää kipua Viilentää, raikastaa ja virkistää. Kun säännöllisen jalkojen hoidon avulla on päästy eroon sienten ja bakteerien aiheuttamista ongelmista sekä hajusta, voivat sukat ja kengät aiheuttaa uusia tulehduksia. Siksi on tärkeää suihkuttaa aina myös sukat ja kengät ja saada bakteerit ja sienet niistäkin hävitettyä. Kun jalkaongelmista on kerran päästy, pitäisi jalat suihkuttaa säännöllisesti Foot Spraylla, jotta ne myös pysyisivät raikkaina, hajuttomina ja bakteerittomina.

23 HAIR MOUSSE Hoitava ACTIValoeta sisältävä muotovaahto. VP/VA Copolymer Butane Propane Cetrimonium Chloride Laureth-4 PEG-40 Hydrogenated Castor oil Panthenol Propylene Glycol Grapefruit Extract Aminomethyl Propanol Hoitava muotoiluvaahto tekee hiuksista kauniin ja terveen näköiset ja helpottaa hiuksien muotoilua.. Sen ph on 4,5-5,5 eli sama kuin päänahan, jolloin sen ärsytysriski on pieni. Hair Mousse sisältää Panthenolia, joka on B5-vitamiini, lisäten näin hiuksiin tuuheutta ja kiiltoa. Hair Mousse tekee kampauksesta kestävän mutta luonnollisen tuntuisen. Tuote ei kuivata eikä latista hiuksia, vaan antaa kiiltoa hiuksen pinnalle. Muotovaahtoa hierotaan käsien välissä, jonka jälkeen se hierotaan kevyesti kosteisiin hiuksiin. Hiusten annetaan kuivua ilmavasti tai föönin avulla. Muotoile hiukset esimerkiksi föönin tai kihartimen avulla. Kampaus vahvistetaan NaturCare Hair Sprayn avulla.

24 HAIR SPRAY Hoitava hiuslakka. Alcohol Denat. Butane Propane Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer Acrylates Copolymer Aminomethyl Propanol PEG-12 Dimethicone Panthenol Propylene Glycol Grapefruit Extract NaturCare hiuslakka on aerosolin muodossa oleva hiuskiinne, joka sisältää myös hoitavia ainesosia. Sitä voidaan käyttää yhdessä muotoiluvaahdon kanssa, jolloin kampauksesta tulee kestävämpi. Lakan hoitavat ainesosat ravitsevat ja hoitavat hiuksia. Kiinnitteet eivät keräänny hiuksiin. Monet aerosolilakat, joissa ei ole hoitavia aineita, voivat aiheuttaa jopa pysyviä vaurioita hiuksiin. Tuotteen ph on säädetty välille 4,5-5,5 Sisältää Panthenolia B5-vitamiinia, joka lisää hiuksiin tuuheutta ja kiiltoa. Hiuskiinnettä suihkutetaan hiuksiin noin 30 cm päästä, jolloin spray levittyy hiuksiin tasaisesti. Hiuksiin ei tulisi koskea heti suihkutuksen jälkeen, vaan antaa sprayn kuivua, jolloin kampaus kiinnittyy ja siitä tulee kestävämpi.

25 HAIR TREATMENT Tehokas hiustenhoitoaine tekee hiuksista kiiltävät ja helposti kammattavat. Cetearyl ALcohol (Activ Aloe) Persea gratissima (avokadoöljy) Olea europaea (Oliviöljy) Dimethicone Bisamino Hydroxypropyl Copolyol (silikoonipolymeeri) Behentrimonium Chloride Cetrimonium Chloride Tocopheryl Acetate (E-vitamiini) Citric Acid Phenoxyethanol Butylparaben Ethylparaben Propylparaben Isobutylparaben NaturCare Hair Treatment -hiustenhoitoaine sisältää luonnollisia uutteita. Hoitoaine tekee hiuksista pehmeät, helposti käsiteltävät ja kiiltävät. Sekä hiukset että päänahka pysyvät terveinä. Hoitoaine sisältää Silikonipolymeeriä, joka on hoitavien ainesosien ryhmä. Silikonipolymeerit imeytyvät hyvin hiuksiin ja päällystävät ne tasaisesti, ne eivät kuitenkaan keräänny hiuksiin. Hoitaa erityisesti värjäysten, permanenttien, pehmennysten, auringon ja föönauksen vaurioittamia hiuksia. Tuote sisältää lisäksi E-vitamiinia, joka on äärimmäisen tärkeä öljyliukoinen vitamiini. E-vitamiini toimii antioksidanttina, joka täydentää ACTIValoen toimintaa. Pitää päänahan ja samalla hiukset terveinä. Pysyäkseen pehmeänä, kiiltävänä ja joustavana, hiuskuidun on sisällettävä tietty määrä öljyä. Tämä estää hiuskuidun kuivumista ja haurastumista. Hair Treatmentissä käytetään öljynlähteenä kahta luonnollista mutta puhdistettua öljyä. Avokadoöljyssä on luonnollinen UV-suoja, joka suojaa hiuksia ja päänahkaa auringolta. Oliiviöljy sisältää % oleiinihappoa. Tämän orgaanisen hapon on osoitettu olevan luonnollinen kosteuttaja, joka suojaa hiuskuituja. Hiero pieni määrä hoitoainetta pestyihin, huuhdeltuihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja päänahkaan. Jätä tuote hiuksiin tai halutessasi huuhtele muutaman minuutin kuluttua. Jos hiukset kaipaavat enemmän hoitoa, hiero pesujen välillä pieni määrä tuotetta kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan, älä huuhtele. Tämä tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät ilman pesua. Hair Treatmentistä voidaan tehdä suihkepulloon myös laimennus veden kanssa. Suihkuttamalla hiuksiin hiusten harjaaminen helpottuu. Etenkin lasten ohuet hiukset menevät helposti takkuun, jolloin harjaaminen tuottaa hankaluuksia.

26 HAND & BODY CREAM Hoitava ja suojaava käsivoide Petrolatum Glycerin Glyceryl Stearate Ethylhexyl Palmitate Cetyl ALcohol Helianthus annus Seed OIl (Auringonkukansiemenöljy) Propolis extract Prunus amygdalus Dulcis Oil (mantelinöljy) Tocopherol Polysorbate 60 Sorbitan Stearate Diazolidinyl Urea Propylparaben Sodium Hydroxide Hand & Body Cream sisältää ihoa hoitavaa ACTIValoeta. Lisäksi käsivoide sisältää propolista eli mehiläiskittivahaa, joka on mehiläisten lehtien ja havupuiden silmuista keräämää ja sitten jalostamaa pihkamaista ainetta. Propoliksella mehiläiset kittaavat pesänsä. Popolis on mehiläisille elintärkeä ainesosa, sillä se ylläpitää mehiläisten terveyttä. Propolis on yksi antibakteerisimmista aineista, mitä luonnosta löytyy sellaisenaan. Sitä kutsutaan luonnon antibiootiksi. Se kohottaa elimistön omaa vastustuskykyä stimuloimalla immuunivastetta Se säilyttää tehonsa toisin kuin varsinaiset antibiootit, jotka menettävät tehoaan, kun bakteerikannat uusiutuvat. Hand & Body Creamissä propolis auttaa bakteerien ja sienten aiheuttamiin iho-oireisiin, lisäksi se toimii antioksidanttina taistellen vapaita radikaaleja vastaan. Hand & Body Cream on hyvin hoitava ja kosteuttava käsivoide, mutta toisin kuin useat hoitavat käsivoiteet, se imeytyy hyvin ihoon jättäen ihon pehmeäksi kosteutetuksi. Hierotaan käsiin useita kertoja päivässä.

27 HUULIVOIDE Hoitava huulivoide. Ricinus Communis Seed Oil Caprylic/Capric Triglyceride C10-18 Triglycerides Cera Alba Hydrogenated Castor Oil Apricot Kernel Oil Polyglyceryl-4 Esters Butyrospermum Parkii Butter Macadamia Ternifolia Seed Oil Helianthus Annuus Seed Oil Leaf Extract Tocopheryl Acetate Limonene Geraniol Linalool Kuivassa ilmassa esim. tuulisella säällä, kylmässä ja auringon valolle altistuessa, huulet alkavat kuivua. Tästä kuivumisesta seuraa, että huulet tulevat karheiksi ja halkeileviksi. Myös huulien lähellä oleva iho rohtuu. NaturCaren kosteuttavalla ja hoitavalla huulivoiteella saadaan hoidettua kuivia ja ärtyneitä huulia. Huulten hoidossa tärkeintä olisi kuitenkin ylläpitää hyvää kuntoa, minkä vuoksi Huulivoidetta tulisi käyttää päivittäin, vaikka huulissa ei olisikaan mitään erityistä ongelmaa. Levitetään huulille päivittäin hoitamaan ja suojaamaan huulia. HomCare Finland Oy 2014/06

28 LUPIN+ SHAMPOO Koko perheen hiusshampoo päivittäiseen käyttöön. Sodium Laureth Sulfate Ammonium Lauryl Sulfate Disodium Cocoamphodipropionate PEG-75 Lanolin PEG-3 Cocamide Polyquaternium 16 ACTIValoe, Glycol Stearate Cocamide MEA Cocamide DEA Propylene Glycol Polyquaternium-10 Phenoxyethanol Butylparaben Ethylparaben Propylparaben Isobutylparaben Bentzyl Salisylate Magnesium Sulfate Citric Acid Lupin Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Se tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti kammattavat. Sisältää hiuksia ja päänahkaa hoitavaa ACTIValoeta. Soveltuu käytettäväksi sekä aikuisten että lasten hiustenpesuun, koska shampoo on hellävarainen eikä ärsytä lasten herkkää päänahkaa ja hiuksia. Kastele hiukset kunnolla ja annostele pieni määrä Lupin Shampoota kämmenelle. Hiero shampoota käsissä, jolloin se vaahtoaa. Hiero shampoovaahto hiuksiin niin, että vaahtoa on kaikkialla hiuksissa ja päänahassa. Hiero kevyesti noin 30 sekuntia, jonka jälkeen huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä.

29 OLIVE+ SHAMPOO Hiusshampoo huonokuntoisille ja käsitellyille hiuksille. Sodium Laureth Sulfate Cocamidopropyl Betaine Glycol Stearate Cocamide DEA Sodium Laurolyl Glutamate PEG-26 Jojoba Acid PEG-26 Jojoba Alcohol Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG Propyl Dimethicone Grape Fruit Extract Disodium Laureth Sulfosuccinate PEG-9 Cocoglycerides Phenoxyethanol Butylparaben Ethylparaben Propylparaben Isobutylparaben Hexyl Cinnamal Limonene Linalool Propylene Glycol Cocamide MEA Polyquaternium-10 Sodium Chloride Citric Acid Cl Käsitellyt hiukset ovat usein kiillottomat, huonokuntoiset ja hauraat, mikä johtuu esim. voimakkaista väri- ja permanenttiaineista. Myös saasteet, auringonvalo ja huonolaatuiset hiustenhoitotuotteet vahingoittavat hiuksia. Olive Shampoo on tarkoitettu sekä käsitellyille hiuksille mutta myös muuten huonokuntoisille hiuksille. Olive Shampoon erityisominaisuuksia ovat mm. erilaisten puhdistavien ja vaahtoavien aineiden tasapaino. Se sisältää mm. Protelaania, jonka ansiosta tuote on erittäin hellävarainen ja sopii näin ollen myös herkälle päänahalle. Olive Shampoo sisältää lisäksi ACTIValoeta ja greippiuutetta, jotka hoitavat ja ravitsevat päänahkaa. Kastele hiukset kunnolla ja annostele pieni määrä Olive Shampoota kämmenelle. Hiero shampoota käsissä, jolloin se vaahtoaa. Hiero shampoovaahto hiuksiin niin, että vaahtoa on kaikkialla hiuksissa ja päänahassa. Hiero kevyesti noin 30 sekuntia, jonka jälkeen huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä. Hiustenpesun jälkeen hiuksiin hierotaan NaturCare Hair Treatment -hiustenhoitoainetta.

30 PdB-SAIPPUA Runsaasti vaahtoava ja hellästi puhdistava synteettinen hienosaippua. Zea Mays Potassium Lauryl Sulfate Cetearyl ALcohol Sodium Lauryl Sulfate Hydrogenated castor oil Glycerin Parafinum liquidum Cocomidopropyl Betaine Lactic Acid Extract Potassium Phosphate Cinnamal Linalool Eugenol Cl Cl Cl Cl PdB synteettinen hienosaippua on biologisesti hajoavien pinta-aktiivisten aineiden seos, joka ei sisällä saippuaa. Hienosaippua vaahtoaa runsaasti ja puhdistaa hyvin. Jokaisen iho kärsii normaalin saippuan käytöstä. Aluksi tulee ihoärsytystä, sitten iho kuivuu ja menettää pehmeytensä. Vaikutus on helpommin nähtävissä herkällä iholla. Saippuat reagoivat vedessä olevien kovuutta aiheuttavien ioneiden kanssa muodostaen kalsiumsuoloja. Kalsiumsuoloja muodostuu sitä enemmän mitä kovempaa vesi on. Nämä kalsiumsuolat ovat veteen liukenemattomia ja tukkivat helposti ihohuokosia. Tukkeentuneesta ihohuokosesta ihon normaalit eritteet eivät pääse poistumaan, joten bakteerien vaikutuksesta ihohuokonen tulehtuu ja syntyy epämiellyttävä finni. PdB, joka ei sisällä saippuaa eikä emäksisiä ainesosia, pitää ihohuokoset puhtaina ja iho pääsee hengittämään normaalisti. Sopii erinomaisesti vauvan pepun pesuun, nuorten kasvojen puhdistukseen, käsien pesuun. PdB hienosaippuaa käytetään kuten normaalia saippuaa.

31 ROLL ON ANTIPERSPIRANTTI Erittäin tehokas antiperspirantti naisille ja miehille. Aluminum Chlorohydrate Alcohol Denat. Propylene Glycol Hydroxyethylcellulose Urea Glycerin Disodium EDTA Benzalkonium Chloride NaturCaren Roll on on antiperspirantti, joka on tehokas mutta ihoystävällinen. Antiperspirantti sisältää ihoa hoitavaa ACTIValoeta. Ihminen hikoilee kaikkialta, ei pelkästään kainaloista tai jaloista. Hikoilulla on kaksi tehtävää. Se viilentää ja hikoilun avulla kehosta poistuu kuona-aineita. Puhdas hiki ei haise itsessään, vaan hiki koostuu aineista, jotka ovat bakteerien ravintoa. Kun bakteeri saa riittävästi ravintoa, sen viereen muodostuu uusi bakteeri ja samalla vapautuu kaasua, joka haisee pahalta. Antiperspirantin tehtävä on vähentää hikoilua ja hillitä bakteerien kasvua. Jos iholta saadaan bakteerit vähenemään, ei synny pahaa hajua, vaikka hikoilua olisikin. Tavallisissa antiperspiranteissa käytetään alumiinikloori-hydraattia ja niiden ph on alhainen 1-2. Suuren happamuuden vuoksi antiperspirantit ärsyttävät ihoa. Antiperspirantin ph on saatu nostettua 3,5-4,0. Sen ansiosta antiperspirantti ei ärsytä ihoa ja se sopii herkällekin iholle sekä ihokarvojen poiston jälkeen. Antiperspiranttia käytetään kahdesti päivässä puhtaalle iholle. Anna kainalon ihon kuivua ennen kuin iho on kosketuksissa vaatteiden kanssa.

Sun Sensitiv -tuotevalikoima

Sun Sensitiv -tuotevalikoima Sun Sensitiv -tuotevalikoima Sun Spray SPF 20 Aurinkosuojavoidesuihke Luomukehäkukkaa ja luomu auringonkukkaöljyä sisältävä voide suojaa ihoa auringon UV-säteiltä. Koko perheelle sopiva aurinkovoidesuihke

Lisätiedot

AINESOSAT Sodium Benzoate Sodium Hydroxide Potassium Sorbate

AINESOSAT Sodium Benzoate Sodium Hydroxide Potassium Sorbate ALOE GEL 7120210 60 % Aloe Veraa sisältävä geeli erilaisten iho- ja lihaskipujen hoitoon. Koostumus täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit. Xanthan Gum Glyserin Sodium Benzoate Sodium Hydroxide Potassium

Lisätiedot

AINESOSAT Sodium Benzoate Sodium Hydroxide Potassium Sorbate

AINESOSAT Sodium Benzoate Sodium Hydroxide Potassium Sorbate ALOE GEL 7120210 60 % Aloe Veraa sisältävä geeli erilaisten iho- ja lihaskipujen hoitoon. Koostumus täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit. Aloe Barbadensis Xanthan Gum Glyserin Sodium Benzoate Sodium Hydroxide

Lisätiedot

Elivo Vartalo- ja hiustuotteet

Elivo Vartalo- ja hiustuotteet Elivo Vartalo- ja hiustuotteet Elivo vartalo- ja hiustuotteet herkälle ja kuivalle iholle Hajusteettomat ja väriaineettomat Elivo vartalo- ja hiustuotteet on valmistettu sekä hoitamaan että suojaamaan

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

Apua. kuivalle iholle

Apua. kuivalle iholle Apua kuivalle iholle Innovaatio Vuonna 1905 kemisti, apteekkari tri August Wolff perusti Bielefeldissä, Saksassa, oman yrityksen ja kehitti lukuisia lääketieteeseen perustuvia tuotteita. Tri. Kurt Wolff

Lisätiedot

Elivo Kasvotuotteet Uutuus!

Elivo Kasvotuotteet Uutuus! Elivo Kasvotuotteet Uutuus! www.elivo.fi Elivo Kasvotuotteet - Elinvoimaisen ihon puolesta Elivo Kasvotuotteet on kehitetty suomalaiselle naiselle huomioiden pohjoisen ilmaston vaihtelevat sääolosuhteet.

Lisätiedot

Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15

Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15 Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15 Tehokas UVA/UVB suoja Koko: Sunright 50,35: 100 ml Sunright Lip Balm 4,2 g TUOTTEESTA LYHYESTI Nyt voit odottaa aurinkosuojatuotteiltasi enemmän. Liiallinen altistuminen

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

Ehdoton tuote kiireisille naisille sekä kotiäideille, joilla ei ole aamuisin aikaa puhdistaa kasvojaan.

Ehdoton tuote kiireisille naisille sekä kotiäideille, joilla ei ole aamuisin aikaa puhdistaa kasvojaan. AAMUHOITO 5120560 Pikakasvojenpuhdistusaine, joka ryhdistää ja virkistää kasvojen ihon aamulla. Chondrus crispus extract Aluminum starch octenylsuccinate Panthenol Diethylhexyl carbonate Menthyl glucose

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Apua. kuivalle iholle

Apua. kuivalle iholle Apua kuivalle iholle Innovaatio Vuonna 1905 kemisti, apteekkari tri August Wolff perusti Bielefeldissä, Saksassa, oman yrityksen ja kehitti lukuisia lääketieteeseen perustuvia tuotteita. Tri. Kurt Wolff

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

professional make-up

professional make-up professional make-up professional make-up KRYOLAN on kansainvälisesti tunnettu meikki- ja maskeeraussarja, joka on vuosikymmenien ajan ollut vahvasti mukana ammattilaisten työssä ympäri maailman. Ammattimeikit

Lisätiedot

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG IHONHOITO Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä DERMALOG HOPEASARJA MUISTATHAN ETTÄ IHO KAIPAA SÄÄNNÖLLISTÄ HOITOA PÄIVITTÄIN YMPÄRI VUODEN. FACE CREAM TIESITHÄN...

Lisätiedot

Hygieniatuotteet. VP-5000 Käsienpesuhyytelö. VP-2 Way Ihonpuhdistushyytelö. Hygienia. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon.

Hygieniatuotteet. VP-5000 Käsienpesuhyytelö. VP-2 Way Ihonpuhdistushyytelö. Hygienia. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. 2006 4 x 4,5 l. 2111 12 x 1,1 l. Erittäin tehokas mikrokiteinen käsienpuhdistushyytelö. Sisältää isoparafi inista puhdistusliuotinta, joka irrottaa vaikeankin lian kuivattamatta ihoa. Aineen sisältämien

Lisätiedot

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään ryhmään:

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

ECOfeel varainhankintatuotteiden avulla tuet lasten ja nuorten toimintaa ja tavoitteiden saavuttamista luontoa kunnioittaen.

ECOfeel varainhankintatuotteiden avulla tuet lasten ja nuorten toimintaa ja tavoitteiden saavuttamista luontoa kunnioittaen. ECOfeel varainhankintatuotteiden avulla tuet lasten ja nuorten toimintaa ja tavoitteiden saavuttamista luontoa kunnioittaen. OSTAMALLA TUET! Tämän keräyksen tuotto menee: Myyjä: Varainkeruun tarkoitus:

Lisätiedot

IdHAIR Black Magic. Valmistele. Blackmagic

IdHAIR Black Magic. Valmistele. Blackmagic PERMANENTIT Blackmagic IdHAIR Black Magic IdHAIR Black Magic -permanenttituotteet ovat tarkoitettu hiusalan ammattilaisille, jotka haluavat luotettavat ja helppokäyttöiset tuotteet, joiden kanssa onnistut

Lisätiedot

KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET

KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET AK PRO käsihuuhde GEELIMÄINEN DESINFIOIVA JA KOSTEUTTAVA KÄSIHUUHDE Tehokkaaseen, nopeaan ja turvalliseen käsien desinfiointiin mm. terveydenhuollossa

Lisätiedot

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo.

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo. [3D]MEN CARE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Hair & Body Shampoo Syväpuhdistava shampoo Hilseshampoo Hoitoneste hilsettä vastaan Aktivoiva shampoo Aktivoiva ampulli ASK Education

Lisätiedot

Ehdoton tuote kiireisille naisille sekä kotiäideille, joilla ei ole aamuisin aikaa puhdistaa kasvojaan.

Ehdoton tuote kiireisille naisille sekä kotiäideille, joilla ei ole aamuisin aikaa puhdistaa kasvojaan. AAMUHOITO 5120560 Pikakasvojenpuhdistusaine, joka ryhdistää ja virkistää kasvojen ihon aamulla. Chondrus crispus extract Aluminum starch octenylsuccinate Panthenol Diethylhexyl carbonate Menthyl glucose

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

MYYNTIKUVASTO OSTAMALLA TUET! Tämän keräyksen tuotto menee: Myyjä: Varainkeruun tarkoitus: KIITOS TUESTASI!

MYYNTIKUVASTO OSTAMALLA TUET! Tämän keräyksen tuotto menee: Myyjä: Varainkeruun tarkoitus: KIITOS TUESTASI! MYYNTIKUVASTO OSTAMALLA TUET! Tämän keräyksen tuotto menee: Myyjä: Varainkeruun tarkoitus: www.keräärahaa.fi Kestomukit 450 ml Kuumille ja kylmille juomille Biohajoava mukiosa valmistettu bambusta ja maissista

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE!

hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE! Ostaessasi Moshotuotteita tuet samalla hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE! JULKAISIJA Mosho Oy Mosho Oy on Dermoshop Oy:n tytäryhtiö. TEKSTIT Sanna Lundström, Mika Klemetti GRAAFINEN

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Hygieniatuotteet. VP-5000 Käsienpesuhyytelö. VP-2 Way Ihonpuhdistushyytelö. Hygienia. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon.

Hygieniatuotteet. VP-5000 Käsienpesuhyytelö. VP-2 Way Ihonpuhdistushyytelö. Hygienia. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. 2006 4 x 4,5 l. 2111 12 x 1,1 l. Erittäin tehokas mikrokiteinen käsienpuhdistushyytelö. Sisältää isoparafi inista puhdistusliuotinta, joka irrottaa vaikeankin lian kuivattamatta ihoa. Aineen sisältämien

Lisätiedot

Raaka-aineet ja vaikutus

Raaka-aineet ja vaikutus INCI-nimi A Raaka-aineet ja vaikutus Achillea Millefolium Siankärsämöuute. Rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Aesculus Hippokastanum Hevoskastanjasta saatava uute. Virkistää ihoa Alcohol Denat Saadaan viljasta.

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä,

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, TUOTEOPAS 2015 2 Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, joka tunnetaan kautta maailman hoitavista, antiseptisista ja puhdistavista ominaisuuksistaan. Tea Tree -tuotteet

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

Ehdoton tuote kiireisille naisille sekä kotiäideille, joilla ei ole aamuisin aikaa puhdistaa kasvojaan.

Ehdoton tuote kiireisille naisille sekä kotiäideille, joilla ei ole aamuisin aikaa puhdistaa kasvojaan. AAMUHOITO 5120560 Pikakasvojenpuhdistusaine, joka ryhdistää ja virkistää kasvojen ihon aamulla. Chondrus crispus extract Aluminum starch octenylsuccinate Panthenol Diethylhexyl carbonate Menthyl glucose

Lisätiedot

hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE!

hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE! Ostaessasi Moshotuotteita tuet samalla hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE! Yhdessä onnistumme! JULKAISIJA Mosho Oy Mosho Oy on Dermoshop Oy:n tytäryhtiö. TEKSTIT Sanna Lundström, Mika

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Koska ansaitset sen! Käytimme maailman arvokkaimpia sertifioituja eteerisiä luomuöljyjä sekä luonnonuutteita harvinaisen ja eksoottisen Marokon argaaniöljyn kanssa. Näin loimme

Lisätiedot

Ehdoton tuote kiireisille naisille sekä kotiäideille, joilla ei ole aamuisin aikaa puhdistaa kasvojaan.

Ehdoton tuote kiireisille naisille sekä kotiäideille, joilla ei ole aamuisin aikaa puhdistaa kasvojaan. AAMUHOITO 5120560 Pikakasvojenpuhdistusaine, joka ryhdistää ja virkistää kasvojen ihon aamulla. Chondrus crispus extract Aluminum starch octenylsuccinate Panthenol Diethylhexyl carbonate Menthyl glucose

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

Luonnollinen hoitava meikkisarja

Luonnollinen hoitava meikkisarja Luonnollinen hoitava meikkisarja Couleur Caramel on humaani, kokonaisekologinen ja luonnollinen ihoa hoitava meikkisarja. Innovatiivisen meikkisarjan tuotteissa yhdistyy uusin teknologia sekä luonnon raaka-aineet.

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

Ostaessasi Moshotuotteita

Ostaessasi Moshotuotteita varainhankintaa medelanskaffning Helppoa varainhankintaa hyvälä tuotola! Korkealaatuisia tuotteita Ostaessasi Moshotuotteita tuet samalla hyvaa asiaa Koko perheelle mosho.fi 1 @moshoteam @moshoteam mosho.fi

Lisätiedot

Together. A passion for hair KAMPAAJAN OPAS

Together. A passion for hair KAMPAAJAN OPAS Together. A passion for hair KAMPAAJAN OPAS ASIAKKAASI PÄIVITTÄISET HAASTEET LOPUTON PÖRRÖISYYS = BAD HAIR DAY Vaikeasti käsiteltävät hiukset = päivittäinen muotoiluhaaste Vahingoittuneet hiukset = Huonokuntoinen

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa Tunnusmerkit Ihon toiminnat tasapainossa ei kuiva eikä rasvainen Väri kaunis, ruusuinen tai persikkainen Huokoset pienet, ei juurikaan epäpuhtauksia Rakenne

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Elvyttävä Seerumi Shampoo Hoitoaine Tehohoito Elvyttävä Suihke ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin & IT S TIME TO RELAX REVITALIZE With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin UUSI! Manikyyri Pedikyyri tuotesarja *Kaikki tuotteet eivät näy kuvassa

Lisätiedot

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO 5 free ilman viittä allergisoivaa ainesosaa Ilman parabeeneja, synteettisiä väriaineita, mineraaliöljyä, Benzophenone, Triethanolamine Silky Cellulose kuitukangas

Lisätiedot

puhdistus/valkaisuaineista. Sillä on kermainen väri ja hieman vahva tuoksu. Täällä koto-suomessa Sheavoi valmistetaan tarkasti valvotuissa

puhdistus/valkaisuaineista. Sillä on kermainen väri ja hieman vahva tuoksu. Täällä koto-suomessa Sheavoi valmistetaan tarkasti valvotuissa Voiteet [qode_elements_holder number_of_columns= two_columns ][qode_elements_holder_item advanced_animations= no ][/qode_elements_holder_item][qode_ele ments_holder_item item_padding= 25px 0px 0px 40px

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi!

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka Moderni klassikko! Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Somthin Else on entistäkin hellävaraisempaa (ph 5,2) niin käyttäjälle

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

Epoch ESSENTIAL OILS. Paikallinen käyttö Rakasta ihoasi YLEISKATSAUS KOHDERYHMÄ

Epoch ESSENTIAL OILS. Paikallinen käyttö Rakasta ihoasi YLEISKATSAUS KOHDERYHMÄ Epoch ESSENTIAL OILS Rakasta ihoasi Koko: Epoch Move ja Epoch Peace Essential Oils -öljyt: 15 ml Epoch Topical Blending Oil: 118ml YLEISKATSAUS Ihmiset etsivät luonnollisempia ja kokemusperäisempiä tapoja

Lisätiedot

ZUII - LUOMUMEIKKI - KUKKAKIMPPU KAUNEUTTA

ZUII - LUOMUMEIKKI - KUKKAKIMPPU KAUNEUTTA ZUII - LUOMUMEIKKI - KUKKAKIMPPU KAUNEUTTA Kaunis meikki on kaikkien oikeus, luonnonmukainen meikki ihon etuoikeus. Tutustu Zuiin luomukosmetiikkasarjan ajattomaan ja laajaan värivalikoimaan ja edistä

Lisätiedot

Luksusta LEMMIKILLESI

Luksusta LEMMIKILLESI Luksusta LEMMIKILLESI Kun haluat lemmikillesi vain parasta John Paul Pet on laadukas hoitotuotesarja, jolla on helppo huolehtia lemmikkien ulkonäöstä ja puhtaudesta. Eri tarpeisiin kehitetyt huippulaadukkaat

Lisätiedot

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28 Abies Peeling Cream pihkaa kuorintavoide vartalolle ja jaloille 200 ml Abies pihkaa seerumi 10ml Abies täyteläinen pihkavoide käsille ja jaloille 100ml 19,22 24,11 Therapy Cleanser puhdistusvoide 28,15

Lisätiedot

KOOSTE ERILAISISTA TAVOISTA TOTEUTTAA JALKAHOITO TUOTTEILLAMME

KOOSTE ERILAISISTA TAVOISTA TOTEUTTAA JALKAHOITO TUOTTEILLAMME 1/5 KOOSTE ERILAISISTA TAVOISTA TOTEUTTAA JALKAHOITO TUOTTEILLAMME 1. RENTOUTTAVA JALKAHOITO Rentoudu ja istahda hetkeksi tuoliin. Voit kuunnella rentouttavaa musiikkia ja/tai lukea hyvää kirjaa. Aluksi

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU?

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU? Lehdistötiedote huhtikuu 2012 Herbina tuo tänä keväänä suomalaisten naisten arkeen luksusta uusiutuneilla ja entistä ylellisemmän tuntuisilla tuotekoostumuksilla, uusilla tuotepakkauksilla ja sarjaan lisätyllä

Lisätiedot

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Helppo huuhtoa Hellä, luonnolliset tuoksut Hypoallerginen

Lisätiedot

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Jo vuosisatoja on hiusten ja ihon hoidossa käytetty niityiltä, metsistä ja kotipihoilta kerättyjä lääkekasveja. Puhas Loodus -tuotesarjan valmistusaineina käytetään

Lisätiedot

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e v o i d e s a j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e Kolloidikulta kumppanisi ik äänt ymistä vastaan Ylellinen Gold Regenesis -kosmetiikkatuotesaja

Lisätiedot

Ihminen tarvitsee kahdenlaista kauneutta, sisäistä ja ulkoista. Elisabeth Sigmund

Ihminen tarvitsee kahdenlaista kauneutta, sisäistä ja ulkoista. Elisabeth Sigmund Kosmeettista kulttuuria 2016 Ihminen tarvitsee kahdenlaista kauneutta, sisäistä ja ulkoista. Elisabeth Sigmund 4 Sisällys Tietoisku: Sitruunamelissa 30 Esittelyssä Sitruunamelissa Hyvissä käsissä Tuoksuva

Lisätiedot

BC BONACURE REPAIR RESCUE

BC BONACURE REPAIR RESCUE BC BONACURE REPAIR RESCUE BC REPAIR RESCUE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Syväkorjaava Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Syväkorjaava Tehohoito Latvasuoja ASK Education

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

PERUSVOITEET ihon hoidossa. Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka

PERUSVOITEET ihon hoidossa. Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka PERUSVOITEET ihon hoidossa Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka Markkinoilla noin 50 perusvoidetta Noin 40:stä KELAn peruskorvaus Koostumus Rasvat

Lisätiedot

HOITOHINNASTO HEMMOTTELU- JA KAUNEUDENHOITO PARTURI- JA KAMPAAMO - HIERONTAHOIDOT VARAUKSET SEKÄ LISÄTIEDOT: Tahko Span vastaanotto puh. 020 747 9900 tai info@tahkospa.fi Kuluton peruutus edellisenä päivänä

Lisätiedot

A N N A I H O S I H E H K U A

A N N A I H O S I H E H K U A ANNA IHOSI HEHKUA Trulūm on terveen ja hehkuvan ihon salaisuus. Terve iho tuntuu säteilevän sisältä päin, mutta nuorekkaan ihon säilyttäminen voi käydä vuosien saatossa vaikeaksi. Aika sekä jatkuva altistuminen

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO Teknokemia

TUOTEKUVASTO Teknokemia TUOTEKUVASTO Teknokemia 2.10.2019 1 Vitalis Ihovoide 50 ml Erittäin kosteuttava klassikkovoide, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa. Erittäin monikäyttöinen Vitalis on myös oiva kynsinauhavoide.

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

Joka viidennen aikuisen vaiva

Joka viidennen aikuisen vaiva Kuiva suu ei laula. Joka viidennen aikuisen vaiva Suun kuivuus (kserostomia) johtuu alentuneesta syljen erityksestä ja hoitamattomana horjuttaa ihmisen koko yleisterveyttä ja hyvinvointia. Suun kuivumisesta

Lisätiedot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Dermalogica kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti Face-mapping ihoanalyysin

Lisätiedot

Sisällysluettelo. FRUIT D ECLAT... s 17 18 crème pour une mine enchantée actimix LE BELLE MINE NATURELLE-HOITO HOITOLASSA. JOHDANTO...

Sisällysluettelo. FRUIT D ECLAT... s 17 18 crème pour une mine enchantée actimix LE BELLE MINE NATURELLE-HOITO HOITOLASSA. JOHDANTO... Sisällysluettelo JOHDANTO... s 3-4 FUNDAMENTALS... s 5-8 démaquillant cils cocon de lait démaquillant voile givré démaquillant lait de soin démaquillant mousseline de crème nettoyante pain de glace nettoyant

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

about Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi!

about Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! R O C K H A I R about EMMEDICIOTTO on italialainen innovatiivinen yhtiö joka tarjoaa kampaajille ja kuluttajille täydellisen luksus sarjan. Periaatteenamme onkin: Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! Hellävarainen

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

Aeskuliini, INCI: Aesclulus Hippocastanum. Hevoskastanjan kuoriaine. Ennaltaehkäisee hammasmätää (kariesta).

Aeskuliini, INCI: Aesclulus Hippocastanum. Hevoskastanjan kuoriaine. Ennaltaehkäisee hammasmätää (kariesta). Valmistusaineiden A- Ö Aeskuliini, INCI: Aesclulus Hippocastanum. Hevoskastanjan kuoriaine. Ennaltaehkäisee hammasmätää (kariesta). Aidot eteeriset öljyt, INCI: Natural essential oils. Korvaavat säilöntäaineet,

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

Tällä paketilla peset jopa. 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 17,- 1,2 kg, ovh 23,-

Tällä paketilla peset jopa. 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 17,- 1,2 kg, ovh 23,- Tammikuu 2016 Tarjoukset voimassa 31.1.2016 saakka Tällä paketilla peset jopa 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 1,2 kg, ovh 23,- 17,- Family White

Lisätiedot

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO 1 TERVE IHO ON KAUNIS IHO KUN SINULLA ON IHO-ONGELMIA TAI KUN HALUAT TUNTEA ITSESI ERITYISEN PUHTAAKSI JA RAIKKAAKSI Puhdas ja terve iho on kaiken kauneuden perusta.

Lisätiedot

palashampoot ja hoitoainepalat Jokainen palashampoo ja hoitoainepala on

palashampoot ja hoitoainepalat Jokainen palashampoo ja hoitoainepala on Hiuksille [qode_elements_holder number_of_columns= two_columns ][qode_elements_holder_item advanced_animations= no ][/qode_elements_holder_item][qode_ele ments_holder_item item_padding= 25px 0px 0px 40px

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet LEHDISTÖTIEDOTE Nail Care essie uudet kynsienhoitotuotteet jokaiselle kynsityypille essien värilakat ovat miljoonien naisten valinta ympäri maailman sekä tunnettuja korkeasta laadustaan. essie ei ole vain

Lisätiedot

MOI MOI MOI! Asiaa puhtaudesta ja hyvästä olosta

MOI MOI MOI! Asiaa puhtaudesta ja hyvästä olosta MOI MOI MOI! Asiaa puhtaudesta ja hyvästä olosta Suihku tekee poikaa. Myös tytöille. Iholle kertyy koko ajan hikeä ja rasvaa, pölyä ja likaa. Jos niitä ei pese pois, ne tukkivat ihohuokoset ja tekevät

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

Tällä paketilla peset jopa. 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 17,- 1,2 kg, ovh 23,-

Tällä paketilla peset jopa. 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 17,- 1,2 kg, ovh 23,- Tammikuu Tarjoukset voimassa 31.1. saakka Tällä paketilla peset jopa 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 1,2 kg, ovh 23,- 17,- Family White pyykinpesujauhe

Lisätiedot