Kokoukset & kongressit Tapahtumat & tilaisuudet METSÄHALLITUS / HANNELE KYTÖ

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kokoukset & kongressit Tapahtumat & tilaisuudet METSÄHALLITUS / HANNELE KYTÖ"

Transkriptio

1 Kokoukset & kongressit Tapahtumat & tilaisuudet METSÄHALLITUS / HANNELE KYTÖ

2 Tapahtumat ja tilaisuudet pohjoisessa Ainutlaatuinen palvelukonsepti kokoaa saman katon alle kaksi viihtyisää ja tasokasta hotellia sekä Kokous- ja kongressikeskus Levi Summitin palveluineen ja näyttelyineen. Suomen suurtunturialueen laajat erämaa-alueet ja eläväinen Levin tunturikylä tarjoavat fantastiset puitteet niin aktiivilomaan ja strategia päiville kuin rentoon oleiluun ja unelmointiin. Kahdeksan vuodenajan, sinisenä siintävien tuntureiden ja äärettömien aavojen Tunturi-Lappi tätä kaikkea ja paljon muuta on myös GoLevi.fi.

3 Kokous- ja kongressikeskus Korkealla ajatuksillakin on tilaa lähteä lentoon! Kongressikeskuksessa on 6 upeaa Summit Nordic -kokoustilaa, joista avautuvat huikeat näkymät Tunturi-Lappiin. Muunneltavat kokoustilat voidaan jakaa pienempiin osiin äänieristävillä väliseinillä, yhdistää ne monipuolisesti keskenään tai avata yhtenäiseksi tilaksi aulatiloihin. Jokainen tila on varustettu omalla video- ja äänentoistojärjestelmällä. Myös näitä järjestelmiä voidaan yhdistää tilajaon mukaan. Muuntautumiskykyiset peruskokoustilat ovat jaettavissa äänieristävillä seinillä hengen tiloihin tai ne ovat yhdistettävissä toisiinsa sekä aula- ja kahvilatiloihin jolloin tilat soveltuvat suurellekin kokousryhmälle, banketti-illallisen järjestämiseen tai messujen näyttelyalueeksi. Kaikissa tiloissa on kattava, helppokäyttöinen kokoustekniikka. Kongressikeskuksen tiloissa toimii kahvila Spiella, joka huolehtii kokousvieraidemme tarjoiluista.

4 Summit Nordic -tilat Paikkoja Käytössä 1 tila 35 m tilaa yhdistettynä 55 m tilaa yhdistettynä 105 m tilaa yhdistettynä 160 m tilaa yhdistettynä 220 m tilaa yhdistettynä 320 m istumapaikkaisen, viimeisimmällä esitystekniikalla varustetun auditorion kruununa on 140 m 2 näyttämö. Auditorio on jaettavissa äänieristävällä seinällä kahteen osaan. Etuosassa on 220 kiinteää, työtasolla varustettua istumapaikkaa ja takaosan kokoonpantavassa katsomossa 216 istumapaikkaa. Takaosaa on mahdollista käyttää myös tasalattiaisena kokous- tai näyttelytilana yhdessä tai erikseen etuosan auditorion kanssa.

5 Auditoriossa on EAW:n line array -kaiutin järjestelmä, joka kattaa koko auditorion. Järjestelmä on suunniteltu niin puhe- kuin konserttiäänentoistoon. Salissa on myös langaton mikrofonijärjestelmä, joka mahdollistaa usean puhujan yhtäaikaisen langattoman mikityksen esim. paneelikeskustelua varten. Auditorion valaistukseen on käytössä monen tyyppisiä liikkuvia valaisimia, joilla on mahdollisuus luoda juuri oikean lainen tunnelma värein, kuvioin ja liikkeen avulla. Valaiseminen ei rajoitu ainoastaan lavalle vaan auditorion tilan valaisuun voidaan käyttää yli 70 LED-valaisinta, joita on sijoitettu sekä kattoon että seinille. Moderni, viimeisimmällä esitystekniikalla varustettu auditorio toimii myös 3D-elokuvateatterina. Auditoriossa on AMX:n ohjausjärjestelmä, jolla ohjataan auditorion videojärjestelmää. Salissa on neljä videoprojektoria. Videoprojektorin kuvan koko on 4 x 3 m. Lavalla on 12 x 6 m valkokangas, johon voi projisioida 3 erillistä kuvaa vierekkäin. Kuvalähteenä projektoreille voidaan käyttää tietokonetta, DVD-soitinta tai TV-signaalia.

6 Hotel Levi Panorama on korkeatasoinen hotelli Levitunturin Koutalaella. Tilavat ja tyylikkäät huoneet soveltuvat niin liikekuin vapaa-ajan matkustajillekin. Viihtyisiä huoneita täydentää moni puolinen ja laadukas palvelutarjonta, johon kuuluvat ravintolat, baarit sekä elokuvateatteri anniskelu oikeuksineen. Ainutlaatuinen sijainti Levitunturin rinteessä tarjoaa mahdollisuuden lähteä laskettelemaan ja retkeilemään suoraan hotellin pihapiiristä. Lisää luksusta neuvot telupäiville tuovat hotellin seitsemännessä kerroksessa sijaitseva maisemasaunaosasto takkahuoneineen. Tila on varattavissa myös yksityistilaisuuksia varten. Kokoustilat Kultakabinetti Hotellin 7. kerroksen kokoustila video - neuvottelumahdollisuudella 18 hengelle luokkamuodossa. Ravintolat Hotellin 1. kerroksessa ravintola Okta tarjoaa herkullisia makuelämyksiä läheltä ja kaukaa lappilaisella tyylillä! Ravintola Vetta (1. krs) tarjoaa italialaistyylisen menun höystettynä paikallisella twistillä aikuiseen makuun. Ravintola Snowhill sijaitsee hotellin 2. kerroksessa, josta näköalat ovat vertaansa vailla. Ravintola on täydellinen valinta yksityistilaisuuksille kuten häille ja banketti-illallisille. Tilaan mahtuu 250 asiakasta. Maistuvat fondue- illalliset tarjoilee Gold Digger Bar & Lounge hotellin 7. kerroksessa.

7 Hotel K5 Levi sijaitsee Levin keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä kaikista tunturikylän palveluista, laskettelurinteistä ja Kätkätunturin ulkoilureiteistä. Hotelli tarjoaa majoitusta hotellihuoneissa ja hotellin pihapiirissä sijaitsevissa, hyvin varustelluissa huoneistoissa. Valoisat ja tilavat huoneet on sisustettu luonnonläheisesti rauhallisin sävyin. Hotel K5 Levin 16 huoneistoa majoittavat jokainen mukavasti ja tilasta tinkimättä 7 14 henkeä. Kokoustilat Kassiopeia Kvartsiitti Akaatti Hotel K5 Levin toisessa kerroksessa on 40 m² kokoinen johtokunnan kokoushuone kiinteällä kalustuksella. 100 m² kokoustila hotellin pohjakerroksessa. Hotellin pohjakerroksessa 66 m² kokoustila maks. 50 henkilölle. Ravintolat Levin omassa olohuoneessa, viihtyisässä Bistro K5:ssä rentoudut kiireettömästi takkatulen loimussa. Hotellin pihapiirin aidossa, osittain maan alle rakennetussa ravintola Saamen Kammissa nautitaan lappilaisia herkkuja tulipaikan ympä rillä. Illallista siivittävät Lapin tarinat ja joiut.

8 GoLevi.fi pähkinänkuoressa Hotel Levi Panorama 170 hotellihuonetta, 350 vuodepaikkaa 73 Standard 2hh 72 Superior 2hh 1 Superior, Inva-varustus 5 Junior Suite, kylpyamme 5 Junior Suite, sauna 5 Standard Suite 5 Deluxe Suite, 2 mh, oh, sauna 4 Deluxe Suite, 1 mh, oh, sauna, kylpyamme Kaikissa huoneissa lisävuodemahdollisuus. Levi Chalets -huoneistot 27 huoneistoa, m 2 Kaikissa huoneissa lisävuodemahdollisuus. Huoneistoissa on hyvinvarustellut tupakeittiöt ja saunat. Ravintola Okta, 1. krs 521 asiakaspaikkaa (cocktail-tilaisuudet) 400 asiakaspaikkaa (istuva illallinen) Ravintola Ballroom, 2. krs 400 asiakaspaikkaa (cocktail-tilaisuudet) 200 asiakaspaikkaa (istuva illallinen) Gold Digger Bar & Lounge, 7. krs 350 asiakaspaikkaa (cocktail-tilaisuudet) 44 asiakaspaikkaa (istuva illallinen) Kokoustilat Kultakabinetti 18 hengelle luokkamuodossa Palvelut Internet-piste, Business Center Itsepalvelupesula Matkamuistomyymälä, hissilippujen myyntipiste 2 leikkihuonetta lapsille Näköalasauna ja takkatila Suksien huolto- ja säilytystilat Concierge-palvelu Hotel K5 Levi 35 hotellihuonetta, 100 vuodepaikkaa 20 Standard 2hh 15 Superior 2 4hh 1 Standard suite, poreamme ja ranskalainen parveke 1 Standard suite, poreamme 16 huoneistoa, 7 14 hengelle Osassa huoneista/huoneistoista lisävuodemahdollisuus. Ravintolat Bistro K5 Levi 140 asiakaspaikkaa Oktagon baari 40 asiakaspaikkaa Saamen Kammi 120 asiakaspaikkaa Kokoustilat Kassiopeia 12 hlöä Kvartsiitti hlöä Akaatti 50 hlöä Palvelut Suksien huolto- ja säilytystilat Kuntosali Itsepalvelupesula Solarium

9 Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit Kokoustila Paikkoja m 2 Käytössä 1 tila tilaa yhdistettynä tilaa yhdistettynä tilaa yhdistettynä tilaa yhdistettynä tilaa yhdistettynä RYHMÄTYÖTILAT muunneltavissa Kokoustiloissa kiinteä dataprojektori ja valkokangas, dokumenttikamera, DVD, TV, fläppitaulu, WLAN. Auditorio Tila Paikkoja m 2 Koko auditorio Etuosa Takaosa Näyttämö 140 HISTORIAA JA KULTTUURIA SAMILAND-näyttelyssä Levi Summitissa ja sen pihapiirissä tunturin rinteessä on alkuperäiskansamme saamelaisten elämästä kertova Samiland-näyttely, jossa pääsee tutustumaan mm. saamelaisten käsityöperinteeseen, kansallispukuihin ja elinkeinoihin kuten poronhoitoon. Ulkonäyttelyalueella on n. 300 m helppokulkuinen polku, joka esittelee saamelaisten perinnerakennuksia. Samiland on maailmanlaajuisen Unesco Observatory Cultural Village -ohjelman osahanke. Sähköinen akustiikka, kuvan siirto auditoriosta ja kokoustiloista mahdollista. Mahdollisuus tuoda esille yrityksen yksilöllinen ilme. Banketti-illalliset Levi Summit toimii myös ravintolatilana, jossa voi järjestää mm. jopa 500 henkilön banketti-illallisen. Tilat muuntuvat myös hääjuhlien viettopaikaksi sekä yritystilaisuuksien edustustiloiksi. Ympäristö Olemme sitoutuneet energiankäytön optimointiin vähen tämällä sähkön ja lämmön kulutusta.

10 Suomen luontokeskus Haltia Tapahtumat ja tilaisuudet etelässä Haltia tarjoaa korkeatasoisella tekniikalla varustettuja, inspiroivia tiloja moneen käyttöön. Haltian auditoriossa järjestyvät kokoukset, esitykset, konsertit ja elokuvanäytännöt. Haitarikatsomo voidaan tarvittaessa siirtää sivuun, jolloin tila toimii esimerkiksi näyttelysalina. Kiinteä yläkatsomo on erotettavissa verholla omaksi tilakseen. Auditorion etuseinälle saa tarvittaessa avattua näkymän Nuuksion Pitkäjärven upeaan maisemaan, joka sopii taustaksi vaikkapa musiikkiesitykselle. Korkealuokkainen äänentoisto palvelee niin klassista musiikkia ja elokuvia, kuin puhettakin. Suomen luontokeskus Haltia on uudenlainen näyttelyja tapahtumakeskus, jossa koet Suomen luonnon helmet saman katon alla. Haltian näyttelyissä pääset kansallispuistojemme mahtaviin maisemiin, upeille vaellusreiteille ja pääkaupunkiseudun luonto elämyksiin. Ainut laatuista visuaalista elämystä täydentävät luonnon äänet ja tuoksut. Luontokeskuksen normaalien aukioloaikojen ulkopuolella koko rakennuksen voi vuokrata tapahtumakäyttöön (pois lukien vaihtuvien näyttelyiden tila).

11 Haltia pähkinänkuoressa Haltia-sali Auditorio Koko auditoriona 225 m 2 Koko tasalattialla 115 m 2 Tilamuodot Max. 200 hlöä Teatteri/luokkamuoto 200 hlöä Illallismuoto 80 hlöä Kiinteä tulkin koppi simultaanitulkkausta varten, työhuone kokouksen järjestäjälle. Saivo Saunallinen kokoustila, 10 hlöä Haltian pohjakerroksessa sijaitsee takallinen kokoustila, jonka yhteydessä on puulämmitteinen sauna ja terassi, jolta on kaunis näköala Nuuksion Pitkäjärvelle. Koko 38 m 2 Pöytämuodot Saivon sauna Ainoastaan Saivo-kokoustilan kanssa. Boassu Iso kabinetti ravintolassa, 50 hlöä Päivölä Pieni kabinetti ravintolassa, 32 hlöä Neuvottelumuodossa 10 hlöä Muut pöytämuodot ei mahdollisia. Ravintola Haltiassa koet Suomen luonnon ruoan ja juoman kautta Inspiraatiomme saamme Suomen luonnosta merestä, järvistä ja joista, metsistä, pelloilta sekä tuntureilta. Suomen eri vuodenajat korostuvat kaikissa tuotteissamme retkieväspaketeista gaalaillallisten menuihin. Kahvilassamme voit nauttia pientä suolaista tai makeaa kuumien ja kylmien juomien kera. Päivittäisiä kävijöitä hemmottelemme lounasaikaan buffetpöydän herkullisilla antimilla. Yksi tyistilaisuuksia varten tarjoamme runsaasti vaihto ehtoja cocktailpaloista useamman ruokalajin illalliseen. Toimitamme ravintolapalvelut Haltian kaikissa eri tiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin. Räätälöimme tuotteemme ja palvelumme tilaisuutenne mukaiseksi järjestätpä muutaman hengen juhlat tai 500 hengen tapahtuman. Kahvila ja ravintola Max. 200 hlöä Luontokoululuokat Otso ja Tarvas hlöä ASIAKASPAIKAT Kahvila/ravintola Terassi... 72

12 SUOMEN LUONTOKESKUS HALTIA Nuuksiontie 84, Espoo Hotel Levi Panorama Tunturitie 205, Levi Haltian myyntipalvelu RAVINTOLA HALTIA Hotel K5 Levi Kätkänrannantie 2, Levi Ravintolan myyntipalvelu Kahvila & ravintola Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit Tunturitie 205, Levi GoLevi.fi myyntipalvelu Versio 2013/12 Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Jokainen niistä kannattaa käyttää.

Jokainen niistä kannattaa käyttää. Jokainen niistä kannattaa käyttää. 2012 KOKOUSPALVELUMME Hallitsemme kokonaisuuksia laadukkaasti ja suhtaudumme haasteisiin intohimoisesti. Meiltä saat juhlan luoksesi tai tarjoamme tilaisuutenne näyttämöksi

Lisätiedot

OIKEA PAIKKA KOKOUKSILLE JA ELÄMYKSILLE KOUVOLAN SEUTU

OIKEA PAIKKA KOKOUKSILLE JA ELÄMYKSILLE KOUVOLAN SEUTU OIKEA PAIKKA KOKOUKSILLE JA ELÄMYKSILLE KOUVOLAN SEUTU TERVETULOA KOUVOLAN SEUDULLE TEKEMÄÄN HYVIÄ PÄÄTÖKSIÄ! Lahti Kouvola Lappeenranta Iitti Kouvolan seudulla on mahdollisuus kokea yhteisiä elämyksiä

Lisätiedot

Kyllä järjestyy! Suomen suurin kartanohotelliketju. www.nexthotels.fi. Virkistävä poikkeus!

Kyllä järjestyy! Suomen suurin kartanohotelliketju. www.nexthotels.fi. Virkistävä poikkeus! Kyllä järjestyy! Suomen suurin kartanohotelliketju. Virkistävä poikkeus! Satulinnan huvilat Satulinna Hirvensalmi Karhulan Hovi Kotka Bodomin Kartano Espoo Hirvihaaran Kartano Mäntsälä Patruunantalo Pyhtää

Lisätiedot

SCANDIC KOKOUS- JA JUHLATILAT NÄHDÄÄN MEILLÄ!

SCANDIC KOKOUS- JA JUHLATILAT NÄHDÄÄN MEILLÄ! SCANDIC KOKOUS- JA JUHLATILAT NÄHDÄÄN MEILLÄ! TERVETULOA Kun tulet meille, tiedät olevasi odotettu ja kaiken olevan valmista. Meiltä löydät lähes 00 kokous- ja juhlatilaa 8 eri paikkakunnalla ympäri Suomen

Lisätiedot

Katto korkealla kynnys matalalla

Katto korkealla kynnys matalalla Tapahtumatilat Katto korkealla kynnys matalalla Logomo on tapahtumatalo ja juhlapaikka Turun keskustassa, lähellä päärautatieasemaa. Logomo-SaliN AULA Logomo-Sali Vanhasta VR:n konepajasta syntyneessä

Lisätiedot

KOKO LOMA YHDEN OVEN TAKAA. HOTELLIT & HUONEISTOT

KOKO LOMA YHDEN OVEN TAKAA. HOTELLIT & HUONEISTOT KOKO LOMA YHDEN OVEN TAKAA. HOTELLIT & HUONEISTOT LEVI YLLÄS ROVANIEMI OLOS PALLAS HETTA KILPISJÄRVI SAARISELKÄ LUOSTO TERVETULOA LAPPIIN! Lapland Hotels avaa oven Lapin-lomaasi: valitset vain haluamasi

Lisätiedot

KOKOUSPALVELUT 2014. Merikokous myötätuulessa

KOKOUSPALVELUT 2014. Merikokous myötätuulessa OTA TALTEEN! KOKOUSPALVELUT 2014 2 Viihdettä, saaristoa ja työhyvinvointia 4 Yrittäjän kokouspalvelut Merikokous myötätuulessa On aika siirtää katseet arkeen ja työhön; juuri nyt tarvitaan tuoreita ideoita,

Lisätiedot

Kokous & Ohjelma! Kokouspaikat, järjestelyt ja ohjelmat. Porvoo, Loviisa, Sipoo. Suosituimmat kokouspaikat ja ohjelmatuottajat. www.porvootours.

Kokous & Ohjelma! Kokouspaikat, järjestelyt ja ohjelmat. Porvoo, Loviisa, Sipoo. Suosituimmat kokouspaikat ja ohjelmatuottajat. www.porvootours. Kokous & Ohjelma! Kokouspaikat, järjestelyt ja ohjelmat 20 14 Porvoo, Loviisa, Sipoo Suosituimmat kokouspaikat ja ohjelmatuottajat. www.porvootours.fi Porvoo Toursin kumppanit Nybergs Varpet 4 Sannäsin

Lisätiedot

Karhuseudun Juhla- ja kokoustilat

Karhuseudun Juhla- ja kokoustilat Juhlat, kokous, saunailta, illanvietto... Karhuseudun Juhla- ja kokoustilat Harjavalta Kokemäki Luvia Nakkila Pori Ulvila Harkitsetpa juhlia, kokousta tai vaikka saunailtaa, tämä esite tarjoaa kattavan

Lisätiedot

KOKOUSPAIKAT MAJOITUS ELÄMYKSET NÄHTÄVYYDET RAVINTOLAT

KOKOUSPAIKAT MAJOITUS ELÄMYKSET NÄHTÄVYYDET RAVINTOLAT Kokouspaikat ja ohjelmatuottajat 2015 KOKOUSPAIKAT MAJOITUS ELÄMYKSET NÄHTÄVYYDET RAVINTOLAT Porvoon, Loviisan ja Sipoon alueella. All Inclusive for Groups www.porvootours.fi Kokenut järjestäjä hallitsee

Lisätiedot

Tapahtumien keskipiste Turussa

Tapahtumien keskipiste Turussa Tapahtumien keskipiste Turussa Tervetuloa Logomoon, 1800-luvun veturipajaan, jonka uusi elämä alkoi suoraan huipulta vuonna 2011. Logomo valmistui pääareenaksi, kun Turku toimi Euroopan kulttuuripääkaupunkina

Lisätiedot

MATKAILULEHTI. Tuusulanjärven Matkailuyhdistyksen lehti 1/2010

MATKAILULEHTI. Tuusulanjärven Matkailuyhdistyksen lehti 1/2010 Tuusulanjärven MATKAILULEHTI Tuusulanjärven Matkailuyhdistyksen lehti 1/2010 Kulttuurin kulta-aika jatkuu Tuusulan rantatiellä Tuusulanjärven matkailualue Sisältö Ainola Tuusulanjärven kamarimusiikki Jean

Lisätiedot

NEWS. Syksy. Syyslomalla liikutaan sisällä ja ulkona. Tahko valmistautuu jo talveen Mukana syksyn tapahtumakalenteri

NEWS. Syksy. Syyslomalla liikutaan sisällä ja ulkona. Tahko valmistautuu jo talveen Mukana syksyn tapahtumakalenteri Syksy NEWS 2009 Syyslomalla liikutaan sisällä ja ulkona Tahko valmistautuu jo talveen Mukana syksyn tapahtumakalenteri 2.com TahkoNews - syksy 2009 Pääkirjoitus Tahko-Chalet Oy:n kuulumisia Tahko-Chalet

Lisätiedot

LUKSUSLOMIA KAIKILLE 100% ALL INCLUSIVE. Turkki Kesä 2015 NAZAR.FI 0306-227 575

LUKSUSLOMIA KAIKILLE 100% ALL INCLUSIVE. Turkki Kesä 2015 NAZAR.FI 0306-227 575 LUKSUSLOMIA KAIKILLE 100% ALL INCLUSIVE Turkki Kesä 2015 NAZAR.FI 0306-227 575 POHJOLAN POHJOISMAALAISIN MATKANJÄRJESTÄJÄ BERGEN REYKJAVIK ÅLESUND STAVANGER SANDEFJORD TRONDHEIM OSLO KRISTIANSAND AKUREYRI

Lisätiedot

Esittelyssä uudet hotellit Hotel Atlas Kuopio & Rantasipi Siuntion Kylpylä. Tilaa oma HBC Mobiilikortti! Kesän lomavinkit

Esittelyssä uudet hotellit Hotel Atlas Kuopio & Rantasipi Siuntion Kylpylä. Tilaa oma HBC Mobiilikortti! Kesän lomavinkit 2 2012 Esittelyssä uudet hotellit Hotel Atlas Kuopio & Rantasipi Siuntion Kylpylä Tilaa oma HBC Mobiilikortti! Kesän lomavinkit Sisällys Tuoreimmat uutiset... 3 Cumulus-hotelliketju avaa uuden hotellin

Lisätiedot

Lapinhullun MÖKKIKIRJA. Nro 4

Lapinhullun MÖKKIKIRJA. Nro 4 Lapinhullun MÖKKIKIRJA Nro 1 Sisällys Maurin terveiset 3 Ennen on nytkin 6 9 Paikallista huolenpitoa 10 11 Ylläksen luonto 1 17 Mökit ja Loma-asunnot 19 Yleistä, symbolit ja kartat 0 3 Isot mökit 6 33

Lisätiedot

Viron kylpylälomat. Islanti. Teemamatkat. Hotellilomat

Viron kylpylälomat. Islanti. Teemamatkat. Hotellilomat Viron kylpylälomat Islanti Teemamatkat Hotellilomat 2012 TEEMAMATKAT EUROOPPAAN Saga Matkat 2012 Uudistuneesta esitteestämme löydät enemmän vaihtoehtoja ja monipuolisuutta tehdään yhdessä matkastasi sopiva

Lisätiedot

Puerto de la Cruz Orotavan laakso

Puerto de la Cruz Orotavan laakso Puerto de la Cruz Orotavan laakso Teneriffa, nautintojen saari 2 Kaikkea kaikille 4 Orotavan laakso, Teiden puutarha 6 Puerto de la Cruz, täydellinen pakopaikka 8 La Orotava, mahtava ja majesteettinen

Lisätiedot

ilmainen KaUPUnKiOPaS v i s i t p o r v o o. f i

ilmainen KaUPUnKiOPaS v i s i t p o r v o o. f i Porvoo ilmainen KAUPUNKIOPAS I 2014 visitporvoo.fi Sisältö Ruotsi Tervetuloa Porvooseen Nähtävyydet porvoossa Saaristo Ravintolat ja kahvilat 6-10 12-13 14-20 sivu sivu sivu Suomi Venäjä Tukholma Itämeri

Lisätiedot

Kokous- ja koulutustilojen kartoitus

Kokous- ja koulutustilojen kartoitus Kokous- ja koulutustilojen kartoitus Luetteloon ilmoitetut ja tietojensa levitykseen suostuneet tahot SOSIAALIALAN OSAAMISKESKUS VERSO 29. joulukuuta 2011 Kokous- ja koulutustilojen kartoitus Luetteloon

Lisätiedot

TERVETULOA SIJAINTI TERVETULOA

TERVETULOA SIJAINTI TERVETULOA HELSINKI Kontrastien kaupunki Löydä ihanteelliset puitteet seuraavalle tapahtumallesi Helsingistä. Modernissa pääkaupungissa on helppo kulkea kävellen, ja tekemistä riittää ympäri vuoden. Oli haussa sitten

Lisätiedot

tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti yritystapahtumat vahvistaa kokousantia ja yhteishenkeä s. 8-11

tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti yritystapahtumat vahvistaa kokousantia ja yhteishenkeä s. 8-11 ILMOITUSLIITE tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ILMOITUSLIITE Marraskuu 2008 Kokoukset ja yritystapahtumat vahvistaa kokousantia ja yhteishenkeä s. 8-11 kokouspaikalla on merkitystä Videoneuvottelu

Lisätiedot

5ASKELTA ONNISTUNEESEEN TAPAHTUMAAN

5ASKELTA ONNISTUNEESEEN TAPAHTUMAAN ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE Etäneuvottelu Säästöä ja teknistä laatua tapaamisiin Kongressi Pienenkin organisaation ulottuvilla Ylitä odotukset Järjestä ikimuistoinen

Lisätiedot

Membership Rewards -palkinto-opas. syksy/talvi 2009 2010

Membership Rewards -palkinto-opas. syksy/talvi 2009 2010 Membership Rewards -palkinto-opas syksy/talvi 2009 2010 1 mitä sinä kaipaat tänä syksynä? SISÄLTÖ Rentoudu ja aktivoidu palkintojemme seurassa Syksy on loistava aika aloittaa uutta ja kokeilla jotain erilaista.

Lisätiedot

KOKOUS- & KANNUSTEMATKAT

KOKOUS- & KANNUSTEMATKAT TÄMÄ JULKAISU ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA TEEMALEHTI Lokakuu 2007 KOKOUS- & KANNUSTEMATKAT Seuraava Teemanumero SUUN TERVEYS 27.10. Onnistunut kannustematka sisältää ikimuistoista ohjelmaa Sivu 8 ONNISTUNUT

Lisätiedot

Matkailu & Palvelut 2012. ja Pyhäjoki

Matkailu & Palvelut 2012. ja Pyhäjoki Matkailu & Palvelut 2012 ja Pyhäjoki ja Pyhäjoki Matkailu & Palvelut 2012 Raahe 3 Tervetuloa Raaheen 4 Nähtävyydet ja käyntikohteet 10 Tapahtumien Raahe 15 Aktiviteetit ja luonto 20 Majoitus- ja ravitsemuspalvelut

Lisätiedot

MESSUTUOTTEET AV- JA TIETO- LIIKENNEPALVELUT. Messutuotteet ja -palvelut. Hinnasto

MESSUTUOTTEET AV- JA TIETO- LIIKENNEPALVELUT. Messutuotteet ja -palvelut. Hinnasto MESSUTUOTTEET AV- JA TIETO- LIIKENNEPALVELUT TEKNISET TIEDOT MUUT PALVELUT Messutuotteet ja -palvelut Hinnasto Sähköinen kuvasto selattavissa osoitteessa www.messukeskus. com/kuvasto Tervetuloa Messukeskukseen!

Lisätiedot

Kokous linnassa. Vanajanlinnassa kokous on aina kokemus. Kokousmatkailun Häme. TERVAKOSKEN TERVANIEMI Hyvän mielen paikka

Kokous linnassa. Vanajanlinnassa kokous on aina kokemus. Kokousmatkailun Häme. TERVAKOSKEN TERVANIEMI Hyvän mielen paikka Kokous linnassa Vanajanlinna Vuoden 2005 kokoushotelliksi valittua Vanajanlinnaa kiitetään hyvästä ja asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta sekä monipuolisista ja moderneista koulutustilaratkaisuista,

Lisätiedot

Kokoustamo OIKEITA KOHTAAMISIA. AITOJA ELÄMYKSIÄ. KOSKETUS TULEVAISUUTEEN.

Kokoustamo OIKEITA KOHTAAMISIA. AITOJA ELÄMYKSIÄ. KOSKETUS TULEVAISUUTEEN. Kokoustamo OIKEITA KOHTAAMISIA. AITOJA ELÄMYKSIÄ. KOSKETUS TULEVAISUUTEEN. Miksi Kokoustamo? Messukeskusksen Kokoustamo on Suomen suurin, monipuolisin ja kansainvälisin tapahtumakeskus. Tuhansien tapahtumien,

Lisätiedot

ja Pyhäjoki Nähdään Raahessa!

ja Pyhäjoki Nähdään Raahessa! ja Pyhäjoki ja Pyhäjoki Raahe 3 Tervetuloa Raaheen 4 Nähtävyydet ja käyntikohteet 10 Tapahtumien Raahe 15 Aktiviteetit ja luonto 20 Majoitus- ja ravitsemuspalvelut 25 Ostospaikat 26 Liikenneyhteydet 27

Lisätiedot