METSÄHALLITUS / HANNELE KYTÖ

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "METSÄHALLITUS / HANNELE KYTÖ"

Transkriptio

1 METSÄHALLITUS / HANNELE KYTÖ

2 Hotel Levi Panorama on korkeatasoinen hotelli Levitunturin Koutalaella, josta avautuvat huikeat näköalat Levin matkailukylään, Lapin tuntureille ja aavoille. Tilavat ja tyylikkäät huoneet soveltuvat niin liike- kuin vapaaajan matkustajillekin. Viihtyisiä huoneita täydentää monipuolinen ja laadukas palvelutarjonta, johon kuuluvat mm. ravintolat, baarit sekä elokuvateatteri anniskelu oikeuksineen. Hotellin ainutlaatuinen sijainti Levitunturin rinteessä tarjoaa mahdollisuuden lähteä laskettelemaan ja retkeilemään suoraan hotellin pihapiiristä. Hivenen lisää luksusta lomaan tuo hotellin seitsemännessä kerroksessa sijaitseva maisemasaunaosasto takkahuoneineen. Tila ovat myös varattavissa yksityistilaisuuksia varten. Lapissa ja Levillä ainutlaatuinen Concierge Desk -aulapalvelumme auttaa vieraitamme suunnittelemaan ja kokemaan unelmiensa matkan!

3 Ainutlaatuinen palvelukonsepti kokoaa saman katon alle kaksi viihtyisää ja tasokasta hotellia sekä Kokousja kongressikeskus Levi Summitin palveluineen ja näyttelyineen. Suomen suurtunturialueen laajat erämaa-alueet ja eläväinen Levin tunturikylä tarjoavat fantastiset puitteet niin aktiivilomaan ja juhlatilaisuuksiin kuin rentoon oleiluun ja unelmointiin. Ravintola Okta tarjoaa herkullisia makuelämyksiä läheltä ja kaukaa, lappilaisella twistillä! Ravintola Oktan löydät hotellin 1. kerroksesta. Hotellin 7. kerroksen Gold Digger Bar & Loungessa rentoudutaan fondue-illallisen ääressä. Jos ajankohta on oikea, luonto huolehtii viihdykkeestä revontulien muodossa. Levi Chalets huoneistot hotellin välittömässä lähei syydessä tarjoavat majoitusta viihtyisissä, hyvin varustelluissa yhden- tai kahden makuuhuoneen huoneistoissa. Levi Chalets huoneistot ovat lämpimän yhdyskäytävän päässä hotellin monipuolisista palveluista ja ravintoloista. Kaikissa huoneistoissa on täysin varusteltu keittiö ja sauna.

4 Levin oma olohuone Hotel K5 Levi sijaitsee Levin keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä kaikista tunturikylän palveluista, laskettelurinteistä ja Kätkätunturin ulkoilureiteistä. Hotelli tarjoaa majoitusta hotellihuoneissa ja hotellin piha piirissä sijaitsevissa, hyvin varustelluissa huoneistoissa. Valoisat ja tilavat huoneet on sisustettu luonnonläheisesti rauhallisin sävyin. Hotel K5 Levin 16 huoneistoa sijaitsevat rauhallisella paikalla hotellin välittömässä läheisyydessä. Avarat, täysin varustellut huoneistot majoittavat jokainen mukavasti ja tilasta tinkimättä 7 14 henkeä.

5 Levin omassa olohuoneessa, takkatulen loimussa, tarjoillaan maistuvia annoksia ja oman viinikellarin antimia. Kodikkaassa ja viihtyisässä Bistro K5:ssä voit rentoutua rauhallisessa ja kiireettömässä ympäristössä. Hotellin pihapiirin aidossa, osittain maan alle rakennetussa ravintola Saamen Kammissa nautitaan lappilaisia herkkuja tulipaikan ympärillä. Illallista siivittävät mystiset Lapin tarinat ja perinteiset saamelaiset joiut. Saamen Kammissa on tilaa jopa 120:lle vieraalle. Kodikas hotelli kutsuu viihtymään takkatulen lämpimään loimuun kuulaina syysiltoina ja talvipakkasilla.

6 Kokous- ja kongressikeskus Korkealla ajatuksillakin on tilaa lähteä lentoon! Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit yhdessä Hotel Levi Panoraman ravintoloiden kanssa tarjoavaa upeat puitteet juhlien, kuten syntymäpäivien, häiden ja hääpäivien pitämiseen. Keittiömestarimme loihtivat mitä maistuvampia makuja tarjoten juhlaasi juuri toiveesi kaltaiset suussa sulavat menukokonaisuudet. Monipuoliset, valoisat ja viihtyisät tilat muuntuvat helposti vastaamaan vieraidemme tarpeita. Nykyaikaiset ja helppokäyttöiset kokousvälineet ja tieto liikenneyhteydet takaavat, että tapahtumat sujuvat jouhevasti. Muuntautumiskykyiset peruskokoustilat ovat jaettavissa äänieristävillä seinillä hengen tiloihin, tai ne ovat yhdistettävissä toisiinsa sekä aula- ja kahvilatiloihin jolloin tilat soveltuvat suurellekin ryhmälle, banketti-illallisten järjestämiseen tai messujen näyttelyalueeksi. Kaikissa tiloissa on kattava, helppokäyttöinen kokoustekniikka.

7 Levi Summitin tiloista löytyy myös 50 km säteellä ainoa yli 400 paikkainen elokuvateatteri, jossa voi viettää esim. syntymä päiviä omassa elokuvateatterissa. Elokuvateatteri on varustettu viimeisimmällä tekniikalla ja A-oikeuksilla. Hiihdä, golfaa, vaella, kalasta tai rentoudu musiikin ja taiteen parissa. Monipuoliset harrastusmahdollisuu det ja viihdetarjonta tekevät Levistä mukavan matkakohteen niin kesällä kuin talvellakin. Levi Summitin tunnelmallisen Café Spiellan suurista maisemaikkunoista aukeaa näkymät Levin rinteiden ja kylän ylle. Täällä voi nauttia vaikka kuuman kaakaon takkatulen äärellä revontulia ihaillen.

8 GoLevi.fi pähkinänkuoressa Hotel Levi Panorama 170 hotellihuonetta, 350 vuodepaikkaa 73 Standard 2hh 72 Superior 2hh 1 Superior, Inva-varustus 5 Junior Suite, kylpyamme 5 Junior Suite, sauna 5 Standard Suite 5 Deluxe Suite, 2 mh, oh, sauna 4 Deluxe Suite, 1 mh, oh, sauna, kylpyamme Kaikissa huoneissa lisävuodemahdollisuus. Levi Chalets -huoneistot 27 huoneistoa, m 2 Kaikissa huoneissa lisävuodemahdollisuus. Huoneistoissa on hyvinvarustellut tupakeittiöt ja saunat. Ravintola Okta, 1. krs 521 asiakaspaikkaa (cocktail-tilaisuudet) 400 asiakaspaikkaa (istuva illallinen) Ravintola Ballroom, 2. krs 400 asiakaspaikkaa (cocktail-tilaisuudet) 200 asiakaspaikkaa (istuva illallinen) Gold Digger Bar & Lounge, 7. krs 350 asiakaspaikkaa (cocktail-tilaisuudet) 44 asiakaspaikkaa (istuva illallinen) Kokoustilat Kultakabinetti 18 hengelle luokkamuodossa Palvelut Internet-piste, Business Center Itsepalvelupesula Matkamuistomyymälä, hissilippujen myyntipiste 2 leikkihuonetta lapsille Näköalasauna ja takkatila Suksien huolto- ja säilytystilat Concierge-palvelu Hotel K5 Levi 35 hotellihuonetta, 100 vuodepaikkaa 20 Standard 2hh 15 Superior 2 4hh 1 Standard suite, poreamme ja ranskalainen parveke 1 Standard suite, poreamme 16 huoneistoa, 7 14 hengelle Osassa huoneista/huoneistoista lisävuodemahdollisuus. Ravintolat Bistro K5 Levi 140 asiakaspaikkaa Oktagon baari 40 asiakaspaikkaa Saamen Kammi 120 asiakaspaikkaa Kokoustilat Kassiopeia 12 hlöä Kvartsiitti hlöä Akaatti 50 hlöä Palvelut Suksien huolto- ja säilytystilat Kuntosali Itsepalvelupesula Solarium

9 Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit Kokoustila Paikkoja m 2 Käytössä 1 tila tilaa yhdistettynä tilaa yhdistettynä tilaa yhdistettynä tilaa yhdistettynä tilaa yhdistettynä RYHMÄTYÖTILAT muunneltavissa Kokoustiloissa kiinteä dataprojektori ja valkokangas, dokumenttikamera, DVD, TV, fläppitaulu, WLAN. Auditorio Tila Paikkoja m 2 Koko auditorio Etuosa Takaosa Näyttämö 140 HISTORIAA JA KULTTUURIA SAMILAND-näyttelyssä Levi Summitissa ja sen pihapiirissä tunturin rinteessä on alkuperäiskansamme saamelaisten elämästä kertova Samiland-näyttely, jossa pääsee tutustumaan mm. saamelaisten käsityöperinteeseen, kansallispukuihin ja elinkeinoihin kuten poronhoitoon. Ulkonäyttelyalueella on n. 300 m helppokulkuinen polku, joka esittelee saamelaisten perinnerakennuksia. Samiland on maailmanlaajuisen Unesco Observatory Cultural Village -ohjelman osahanke. Sähköinen akustiikka, kuvan siirto auditoriosta ja kokoustiloista mahdollista. Mahdollisuus tuoda esille yrityksen yksilöllinen ilme. Banketti-illalliset Levi Summit toimii myös ravintolatilana, jossa voi järjestää mm. jopa 500 henkilön banketti-illallisen. Tilat muuntuvat myös hääjuhlien viettopaikaksi sekä yritystilaisuuksien edustustiloiksi. Ympäristö Olemme sitoutuneet energiankäytön optimointiin vähen tämällä sähkön ja lämmön kulutusta.

10 Suomen luontokeskus Haltia Koe aidon luonnon kosketus! Haltiaan on helppo tulla, ja rakennuksessa ja ympäristössä on vaivatonta liikkua. Nuuksion ja Pitkäjärven kauniit maisemat ja loistavat retkeilymaastot kutsuvat patikoijaa luontoretkelle. Haltian näyttelyissä saat aidon elämyksen koko Suomen luonnosta. Myymälästä löydät retkeilijän pientarvikkeet, matkamuistot ja lahjatavarat. Ravintola Haltiassa koet Suomen luonnon ruoan ja juoman kautta Inspiraatiomme saamme Suomen luonnosta merestä, järvistä ja joista, metsistä, pelloilta sekä tuntureilta. Suomen eri vuodenajat korostuvat kaikissa tuotteissamme retkieväspaketeista gaalaillallisten menuihin. Kahvilassamme voit nauttia pientä suolaista tai makeaa kuumien ja kylmien juomien kera. Päivittäisiä kävijöitä hemmottelemme lounasaikaan buffetpöydän herkullisilla antimilla. Yksi tyistilaisuuksia varten tarjoamme runsaasti vaihto ehtoja cocktailpaloista useamman ruokalajin illalliseen. Toimitamme ravintolapalvelut Haltian kaikissa eri tiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin. Räätälöimme tuotteemme ja palvelumme tilaisuutenne mukaiseksi järjestätpä muutaman hengen juhlat tai 500 hengen tapahtuman. ASIAKASPAIKAT Kahvila/ravintola Terassi...100

11 Haltia pähkinänkuoressa Haltia-sali Auditorio Koko auditorina 225 m 2 Koko tasalattialla 115 m 2 Tilamuodot Max. 200 hlöä Teatteri/luokkamuoto 200 hlöä Illallismuoto 80 hlöä Kiinteä tulkin koppi simultaanitulkkausta varten, työhuone kokouksen järjestäjälle. Saivo Saunallinen kokoustila, 10 hlöä Haltian pohjakerroksessa sijaitsee takallinen kokoustila, jonka yhteydessä on puulämmitteinen sauna ja terassi, jolta on kaunis näköala Nuuksion Pitkäjärvelle. Haltia tarjoaa korkeatasoisella tekniikalla varustettuja, inspiroivia tiloja moneen käyttöön. Koko 38 m 2 Pöytämuodot Neuvottelumuodossa 10 hlöä Muut pöytämuodot ei mahdollisia. Haltian auditoriossa järjestyvät kokoukset, esitykset, konsertit ja elokuvanäytännöt. Haitarikatsomo voidaan tarvittaessa siirtää sivuun, jolloin tila toimii esimerkiksi näyttelysalina. Kiinteä yläkatsomo on erotettavissa verholla omaksi tilakseen. Auditorion etuseinälle saa tarvittaessa avattua näkymän Nuuksion Pitkäjärven upeaan maisemaan, joka sopii taustaksi vaikkapa musiikkiesitykselle. Korkealuokkainen äänentoisto palvelee niin klassista musiikkia ja elokuvia, kuin puhettakin. Luontokeskuksen normaalien aukioloaikojen ulkopuolella koko rakennuksen voi vuokrata tapahtumakäyttöön (poislukien vaihtuvien näyttelyiden tila). Saivon sauna Ainoastaan Saivo-kokoustilan kanssa. Boassu Iso kabinetti ravintolassa, 50 hlöä Päivölä Pieni kabinetti ravintolassa, 32 hlöä Kahvila ja ravintola Max. 200 hlöä Luontokoululuokat Otso ja Tarvas hlöä

12 SUOMEN LUONTOKESKUS HALTIA Nuuksiontie 84, Espoo Hotel Levi Panorama Tunturitie 205, Levi Haltian myyntipalvelu RAVINTOLA HALTIA Hotel K5 Levi Kätkänrannantie 2, Levi Ravintolan myyntipalvelu Kahvila & ravintola Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit Tunturitie 205, Levi GoLevi.fi myyntipalvelu

Kokoukset & kongressit Tapahtumat & tilaisuudet METSÄHALLITUS / HANNELE KYTÖ

Kokoukset & kongressit Tapahtumat & tilaisuudet METSÄHALLITUS / HANNELE KYTÖ Kokoukset & kongressit Tapahtumat & tilaisuudet METSÄHALLITUS / HANNELE KYTÖ Tapahtumat ja tilaisuudet pohjoisessa Ainutlaatuinen palvelukonsepti kokoaa saman katon alle kaksi viihtyisää ja tasokasta hotellia

Lisätiedot

Täydellinen loma Lapissa

Täydellinen loma Lapissa Täydellinen loma Lapissa Ainutlaatuinen palvelukonsepti kokoaa saman katon alle kaksi viihtyisää ja tasokasta hotellia sekä Kokousja kongressi keskus Levi Summitin palveluineen ja näyttelyineen. Suomen

Lisätiedot

Hotel Levi Panorama & Levi Summit

Hotel Levi Panorama & Levi Summit Hotel Levi Panorama & Levi Summit Juhli kanssamme! Hotel Levi Panorama ja Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit sijaitsevat korkealla Levitunturin rinteellä, merenpinnasta korkeus on yli 300 metriä. Hotellin

Lisätiedot

JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012. Esittelyt / Hinnasto

JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012. Esittelyt / Hinnasto JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012 Esittelyt / Hinnasto Tahkovuori Chalets ***** Kalliolantie 1 B Tasokkaat ja viihtyisät huoneistot v. 2008 valmistuneessa hissitalossa. Kaikki huoneistot ovat täysin sisustettuja

Lisätiedot

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ.

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. E N S I M M Ä I N E N SY N T Y I U U D E L L E E N. PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. 5 TOIMISTOTALOA LÄHES 1000 PYSÄKÖINTIPAIKKAA ERINOMAINEN SIJAINTI TAPIOLASSA VIIHTYISÄ, SKANDINAAVINEN

Lisätiedot

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. TILAVUOKRAHINNASTO Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Murula on tunnelmallinen ja toimiva tila, joka muuntuu moneksi. Arkisin tilan täyttävät kokoukset

Lisätiedot

KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA

KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA Tervetuloa Klaus K -hotelliin. Tee hyvä päätös, tule Bulevardille Merkittävällä kadulla on aina maamerkki, talo jonka kaikki tietävät. Bulevardilla Klaus

Lisätiedot

Kolme Kiveä Ravintolat Oy TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD. www.kolmekivea.fi

Kolme Kiveä Ravintolat Oy TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD. www.kolmekivea.fi TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD www.kolmekivea.fi Wanha Makasiini Bistro on mutkaton ja tunnelmallinen ruokaravintola, Lappeenrannan satamassa. Ravintolamme punatiiliset kiviseinät, ikkunasyvennykset

Lisätiedot

Kulttuurihuvilan ainutlaatuisessa ympäristössä viihdytään optimaalisimmillaan hengen ryhmissä erilaisissa tilaisuuksissa.

Kulttuurihuvilan ainutlaatuisessa ympäristössä viihdytään optimaalisimmillaan hengen ryhmissä erilaisissa tilaisuuksissa. Villa Concerto Villa Concerto kokous-, konsertti- ja juhlahuvila tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille, koulutuksille, konserteille, virkistyspäiville ja juhlille. Huvilaa voi vuokrata myös sauna- ja

Lisätiedot

Kelotähti. Saariselkä

Kelotähti. Saariselkä Kelotähti Saariselkä Kelotähti - Saariselän uusi keskipiste. Kelotähti on rakennettu Saariselän keskustaan paikalle, jossa kunnioitettavaan ikään ehtinyt kelovanhus aiemmin kurotti kohti revontulia. Nyt

Lisätiedot

Tilavuokrahinnasto 2015 Kokous- ja juhlatilat

Tilavuokrahinnasto 2015 Kokous- ja juhlatilat hinnasto 2015 Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. 330 / kokous 650 / juhlat Selinin Sali 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen Dataprojektori,

Lisätiedot

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA...ja elämyksiä Raumalla!

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA...ja elämyksiä Raumalla! RAUMA 2014 HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA...ja elämyksiä Raumalla! www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman yrityksemme

Lisätiedot

Majoitustarjonta KoneAgria 2018

Majoitustarjonta KoneAgria 2018 Majoitustarjonta KoneAgria 2018 Original Sokos Hotel Alexandra Lämminhenkinen ja monipuoliset palvelut tarjoava Sokos Hotel Alexandra sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustassa kivenheiton päässä Matkakeskuksesta.

Lisätiedot

INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT

INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT Logomo Kitchen tuo uuden tavan nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta, inspiroivasta ja rennosta miljööstä sekä mieleenpainuvista juhlista ja tapahtumista. Salaisuus

Lisätiedot

Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa

Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa Navitas kokouspalvelut Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa Navitas Navitas 1 ja 2-talot sijaitsevat Varkauden keskustassa, upealla paikalla järven rannalla. Tarjoamme

Lisätiedot

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden talven viikko-ohjelmassa nautitaan luonnon rauhasta, uusista kokemuksista, yhdessä tekemisestä ja Lapin tarinoista!

Lisätiedot

Kokousta. tapahtumien keskipisteessä. Rukahovissa

Kokousta. tapahtumien keskipisteessä. Rukahovissa Kokousta tapahtumien keskipisteessä Rukahovissa KEMIJÄRVI 116 KM 5 Rukatunturi KUUSAMO 25 KM CUMULUS RESORT RUKAHOVI RUKATUNTURI KUUSAMO Elämyksellinen tunturihotelli kokouksiin ja tapahtumiin Cumulus

Lisätiedot

Terwa Tower -konsepti

Terwa Tower -konsepti Terwa Tower Toteuttajakonsortio Rakentaja YIT Talo Oy (entinen Lemminkäinen Talo Oy), Marko Palonen Kiinteistökehittäjä Terwa Kiinteistökehitys Oy, Raimo Pahkala Investori Terwa Management Oy / Terwarahasto,

Lisätiedot

Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä

Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä Kaitalantie 323, 47490 Iitti 270 (ravintolassa) 270 100 Tasalattia - Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala Max hlö Kahden saunan paketti ja pikkujouluruokailu

Lisätiedot

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA RAUMA 2014 HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA... ja elämyksiä Raumalla! www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman yrityksemme

Lisätiedot

Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA

Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA Kantokatu 5, Alvar Aallon Sunila, 48900 Kotka Sijainti kartalla Arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema, vuonna 1937 valmistunut tehtaanjohtajan talo Kantola meren rannalla

Lisätiedot

Saari mahdollisuuksien meressä. Vuokrattavana laadukasta toimitilaa. Saari Business House. Melkonkatu 22 / Itälahdenkatu 21, Helsinki.

Saari mahdollisuuksien meressä. Vuokrattavana laadukasta toimitilaa. Saari Business House. Melkonkatu 22 / Itälahdenkatu 21, Helsinki. Saari mahdollisuuksien meressä. Vuokrattavana laadukasta toimitilaa Saari Business House Melkonkatu 22 / Itälahdenkatu 21, Helsinki menestystekijä Monipuolisia toimitilaratkaisuja merellisessä Lauttasaaressa.

Lisätiedot

turun museokeskuksen vuokrattavat tilat

turun museokeskuksen vuokrattavat tilat turun museokeskuksen vuokrattavat tilat Turun museokeskuksesta löytyvät vuokrattavat tilat ovat ihanteellisia paikkoja juhlien, tapahtumien ja kokouksien järjestämiselle. Kun haluat tarkemmin tutustua

Lisätiedot

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ.

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. 18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. PARAS PALVELU 2007 GOLF DIGEST -LEHTI PAY & PLAY PREMIUM Minämäki Aura Masku Naantali Kultaranta Golf Turku Sauvo

Lisätiedot

o i m a n Vlähde uiskola HAHKIALAN

o i m a n Vlähde uiskola HAHKIALAN H A H K I A L A N u i s k o l a oiman Vlähde I nspiroiva Uiskola Pidätkö yhteisöllisyyttä tärkeänä voimavarana? Haetko inspiroivaa paikkaa valmennukselle tai virkistyspäivälle, kurssille tai kokoukselle?

Lisätiedot

KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS

KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS Visit Helsinki / Esko Jämsä ALVAR AALTO JA FINLANDIA-TALO KAKSI SUOMALAISEN DESIGNIN LEGENDAA Maailmankuulun arkkitehti Alvar Aallon (1898 1976) suunnittelema

Lisätiedot

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme RIKALANMÄKI Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme TERVETULOA RIKALANMÄELLE. Rikalanmäki Salon Halikon kulttuurimaisemassa yhdistää historialliset puitteet ja modernin palvelun. Meillä onnistutte luomaan

Lisätiedot

Lasketteluloma paketissa Ylläkselle, Lapland Hotel Äkäshotelli

Lasketteluloma paketissa Ylläkselle, Lapland Hotel Äkäshotelli Lasketteluloma paketissa Ylläkselle, Lapland Hotel Äkäshotelli Helppoon lomaan valmis paketti. Tiesithän, että Ylläkseltä löytyy Suomen pisimmät (kolme kilometriä pitkät) rinteet! Aluebussi kuljettaa pihasta

Lisätiedot

Nuorisokeskus Anjala on yksi yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta.

Nuorisokeskus Anjala on yksi yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. on yksi yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. n elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen kartano- ja joenrantamiljöö sijaitsee

Lisätiedot

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla.

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Häät, syntymäpäiväjuhlat, teemajuhlat, karonkat kerro

Lisätiedot

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI JUHLAT, KOKOUKSET, KONFERENSSIT JA SEMINAARIT LAPPEENRANTA TARJOAA AINUTLAATUISET PUITTEET IKIMUISTOISIIN TAPAHTUMIIN! MYLLYSAARI KAUPUNGIN

Lisätiedot

Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS

Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS Tervetuloa Kruunupuistoon! Kruunupuisto on todellinen hyvinvoinnin helmi, haluatpa liittää vierailuusi upeaa

Lisätiedot

Uudenmaan Yrittäjät 21.11.2015. Ulla Kreander / Restel Hotel Group

Uudenmaan Yrittäjät 21.11.2015. Ulla Kreander / Restel Hotel Group Uudenmaan Yrittäjät 21.11.2015 Ulla Kreander / Restel Hotel Group Yrittäjien majoitusedut Restelissä 2016 Huonehinnoista -20 % alennus päivän hinnasta Päiväkokouksista -10 % Varaukset myyntikeskuksesta

Lisätiedot

Saunatilat. Kokoustilat

Saunatilat. Kokoustilat Saunatilat Pikkujoulut? TYKY-päivät? Vai ihan vain rento saunailta parhaiden ystävien kanssa? Tule viettämään iltasi ravintola Spoonin upeisiin Saunatiloihin! Spoonin saunatiloissa mahtuu mukavasti saunomaan

Lisätiedot

värikkäitä hetkiä Hotellin esite parkinn.fi/hotel-meriton-tallinn

värikkäitä hetkiä Hotellin esite parkinn.fi/hotel-meriton-tallinn värikkäitä hetkiä Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn 10149, Viro Puh. + 372 62 88 100 Faksi + 372 62 88 101 info.meriton.tallinn@rezidorparkinn.com

Lisätiedot

UUSI ASTORIA. ILLALLISET VUOSIJUHLAT SEMINAARIT Tapahtumien tila keskellä Helsinkiä. Astoria Iso Roobertinkatu 14, Helsinki

UUSI ASTORIA. ILLALLISET VUOSIJUHLAT SEMINAARIT Tapahtumien tila keskellä Helsinkiä. Astoria Iso Roobertinkatu 14, Helsinki UUSI ASTORIA ILLALLISET VUOSIJUHLAT SEMINAARIT Tapahtumien tila keskellä Helsinkiä Astoria Iso Roobertinkatu 14, Helsinki ILLALLISET VUOSIJUHLAT SEMINAARIT Vuonna 1919 rakennettu Astoria-sali edustaa uusklassista

Lisätiedot

Monta syytä juhlia Kaisankodissa!

Monta syytä juhlia Kaisankodissa! Monta syytä juhlia Kaisankodissa! Kartanokylpylä Kaisankoti tarjoaa upeat puitteet viettää pieniä ja suuria juhlia, kuten syntymäpäiviä, häitä, ristiäisiä, vuosijuhlia, suku- ja yritysjuhlia, rippi- ja

Lisätiedot

Nuorisokeskus Anjala on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta.

Nuorisokeskus Anjala on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. n elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen kartano- ja joenrantamiljöö sijaitsee

Lisätiedot

LOMA LÄHELLÄ, JÄRVEN RANNALLA JA PALVELUIDEN ÄÄRESSÄ. PIAN SIITÄ TULEE TOTTA. TÄYSIN UUDENLAINEN LOMAKESKUS AVAA OVENSA KESÄLLÄ 2016.

LOMA LÄHELLÄ, JÄRVEN RANNALLA JA PALVELUIDEN ÄÄRESSÄ. PIAN SIITÄ TULEE TOTTA. TÄYSIN UUDENLAINEN LOMAKESKUS AVAA OVENSA KESÄLLÄ 2016. LOMA LÄHELLÄ, JÄRVEN RANNALLA JA PALVELUIDEN ÄÄRESSÄ. PIAN SIITÄ TULEE TOTTA. TÄYSIN UUDENLAINEN LOMAKESKUS AVAA OVENSA KESÄLLÄ 2016. Reilun tunnin ajomatka Helsingistä, ja olet lomalla. Jos huoltotyöt

Lisätiedot

l ä m ä s i E tilaisuus HAHKIALAN KARTANO

l ä m ä s i E tilaisuus HAHKIALAN KARTANO H A H K I A L A N K A R T A N O E lämäsi tilaisuus Sinulle ja seurueellesi vain parasta Suunnitteletko ikimuistoista juhlaa? Haetko paikkaa hyville päätöksille? Haluatko herkutella kuin aatelinen, saunoa

Lisätiedot

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seudun ABC-asemat Nykyään ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. ABC-ketjuun kuuluu ABC-palveluasemia, ABC-automaattiasemia

Lisätiedot

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky Porrastetut Kuvassa Törmäpääsky 120 Törmäpääsky 20 Suunnittelimme sinulle selkeän ja toimivan kodin. Törmäpääsky on tulvillaan valoa aamusta iltaan. Sen olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat viihtyisän

Lisätiedot

19TH HOLE. LUXURY FACILITIES FOR BUSINESS AND RELAXATION.

19TH HOLE. LUXURY FACILITIES FOR BUSINESS AND RELAXATION. 19TH HOLE. LUXURY FACILITIES FOR BUSINESS AND RELAXATION. ELÄMYKSIÄ MUKAVUUKSILLA. LOISTAVAT PUITTEET TYÖHÖN JA RENTOUTUMISEEN Golden Resort Tahkolla lupaa kokousjärjestäjille, -vieraille ja vaativille

Lisätiedot

The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä

The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä The Plaza to be. PILKE ja HEHKU Plaza Business Parkin parhaat toimitilat odottavat sinua. PILKE JA HEHKU kiinteistömme yrityskeskittymässä Naapurisi: inspiraatio ja menestys. Toteuta suunnitelmasi Kehittyvä

Lisätiedot

Kokoukset ja suurtapahtumat

Kokoukset ja suurtapahtumat Kokoukset ja suurtapahtumat KISAKALLIO LOHJA Konseptimme onnistumisen takaavat hyvä sijainti, oma ravintola, monipuolinen tapahtuma-alue ja muuntuvat tilat sekä laaja ammattihenkilöstö. Juhlahalli Nostalginen

Lisätiedot

MEriTon HoTELS ravintolat

MEriTon HoTELS ravintolat MEriTon HoTELS ravintolat Restoran VEnäLäinEn ravintola balalaika Meriton Grand Conference & Spa - hotellissa sijaitsee kodikas venäläinen ravintola balalaika. Tunnelmallisessa balalaikassa on perinteinen

Lisätiedot

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA RAUMA 2015 HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA... ja elämyksiä Raumalla! www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman yrityksemme

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Turku 2013 Ravintola AITIOPAIKKA Itsenäisyydenaukio 2 20800 Turku puh. 0400 176 481 aitiopaikka@frescoravintolat.fi Tyylikkäät, uudistetut juhla- ja kokoustilat

Lisätiedot

KoneAgria Tampereella Majoitustarjonta

KoneAgria Tampereella Majoitustarjonta KoneAgria Tampereella 12.-14.10.2017 Majoitustarjonta Scandic Tampere City Tampereen keskustassa heti rautatieasemaa vastapäätä sijaitseva Scandic Tampere City tarjoaa rennon hotellivierailun. Rautatieasemalta

Lisätiedot

KOTKAN SATAMATALOT OY TOIMITILAT SATAMAN YTIMESSÄ

KOTKAN SATAMATALOT OY TOIMITILAT SATAMAN YTIMESSÄ KOTKAN SATAMATALOT OY TOIMITILAT SATAMAN YTIMESSÄ TILAT PARHAIMMALTA PAIKALTA MONENLAISIA MAHDOLLISUUKSIA HaminaKotkan satama yritys- ja logistiikka-alueineen tarjoaa dynaamisen, monipuolisen sekä logistisesti

Lisätiedot

Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila

Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila Nuotanperä 12, 45160 Kouvola 40 40 30 Tasalattia 365m² Max hlö Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala VILLA CONCERTO Kouvolassa sijaitseva yksityinen edustushuvila

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä Keskustan ja luonnon läheisyydessä Jyväskylän Aholaitaan, vain kivenheiton päähän keskustasta ja lenkkipoluilta, nousee omaleimainen kerrostalojen korttelikokonaisuus As. Oy Aholankulma, jonka viehättävänä

Lisätiedot

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA RAUMA 2015 HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA... ja elämyksiä Raumalla! www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman yrityksemme

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

Merihenkistä toimistotilaa

Merihenkistä toimistotilaa Merihenkistä toimistotilaa Lauttasaaressa Heikkiläntie 7 Toimistotilaa erinomaisella sijainnilla merellisessä Lauttasaaressa aivan venesataman ja meren äärellä. Kiinteistö sijaitsee näkyvällä ja helposti

Lisätiedot

Uutta tilaa yritysmaailman ytimessä

Uutta tilaa yritysmaailman ytimessä EKOTEHOKAS TOIMIstoTALO KEILANIEMEssä www.keilaranta.fi Uusi, aidosti muunneltava toimistokokonaisuus Keilaranta :ssä sijaitsee lähimpänä Keilaniemen tulevaa metroasemaa. Viihtyisiä tiloja sekä pienille

Lisätiedot

LEVI SUMMIT HOTEL LEVI PANORAMA HOTEL K5 LEVI SÄRESTÖNIEMI-MUSEO MARIAN KAPPELI

LEVI SUMMIT HOTEL LEVI PANORAMA HOTEL K5 LEVI SÄRESTÖNIEMI-MUSEO MARIAN KAPPELI LEVI SUMMIT HOTEL LEVI PANORAMA HOTEL K5 LEVI SÄRESTÖNIEMI-MUSEO MARIAN KAPPELI Kapellimestari Ari Rasilainen Ensi kosketukseni Lappiin ja Leviin olen saanut jo nuorena poikana 60-luvulla. Tätini ja hänen

Lisätiedot

Loma-asunnot. Sinua varten tehty

Loma-asunnot. Sinua varten tehty Loma-asunnot Tehdään yhdessä unelmiesi loma-asunto Oletko suunnittelemassa unelmiesi loma-asunnon hankkimista? Valintaasi helpottamaan olemme koonneet uuteen kuvastoomme loma-asuntojemme suosikkimalleja,

Lisätiedot

SCANDIC KOKOUS- JA JUHLATILAT

SCANDIC KOKOUS- JA JUHLATILAT SCANDIC KOKOUS- JA JUHLATILAT Sisällysluettelo TERVETULOA SCANDICIIN!.............................. 4 SCANDIC MARSKI................................... 7 SCANDIC SIMONKENTTÄ...............................

Lisätiedot

Nordlink. Ravintola ja baari

Nordlink. Ravintola ja baari Home > Palvelut laivalla > Malmö Travemünde > Nordlink Nordlink Ravintola ja baari Finnlinesin laivat ovat tunnettuja hyvästä ruoastaan. Ateriat tarjoillaan runsaasta buffetpöydästä laivan valoisassa ravintolassa.

Lisätiedot

172,0 m², 7h, 2x k, 2x...,

172,0 m², 7h, 2x k, 2x..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Samu Saarnio Puh: 0407215991 Aurea LKV Kempeleentie 7 B 90400 Oulu Puh: 08 370 900 Tämä kodikas puutalokoti sijaitsee rauhallisella Yläsiirtolan alueella kaupungin välittömässä

Lisätiedot

Loma-asunnot Panzano in Chianti ja lähialueet

Loma-asunnot Panzano in Chianti ja lähialueet Loma-asunnot Panzano in Chianti ja lähialueet Panzano in Chianti, Toscana, Italia Viehättävä Toscanan kukkulakaupunki, joka sijaitsee Chianti Classicon sydämessä, täsmälleen puolessa välissä Firenzestä

Lisätiedot

Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla. Kanneljärven Opisto

Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla. Kanneljärven Opisto Kanneljärven Opisto Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla Meillä kokoonnutaan ja viihdytään Tervehdys Kanneljärven Opistolta Kanneljärven Opisto on toisen asteen oppilaitos,

Lisätiedot

Tunnelma on rento mutta tehokas!

Tunnelma on rento mutta tehokas! Kokoukset ja juhlat Kokoukset Tunnelma on rento mutta tehokas! Oli oikeastaan neronleimaus järjestää kokous muualla kuin omassa konttorissa. Ne silmiä häikäisevät loistoputket ja epämukavat tuolit eivät

Lisätiedot

CASH360 rahankäsittelyn palvelukokonaisuus

CASH360 rahankäsittelyn palvelukokonaisuus Voimakas luonnostaan CASH360 rahankäsittelyn palvelukokonaisuus Kysy lisää. Elinkeinoyhtiö InLike Oy Toimitusjohtaja Janne Seurujärvi janne.seurujarvi@inlike.fi +358 50 5122518 Inarin kunta Kunnanjohtaja

Lisätiedot

Apua, tukea ja toimintaa

Apua, tukea ja toimintaa Soita meille numeroon 050 4440 199 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@mereo.fi. Tavataan ja keskustellaan yhdessä tilanteestasi. Teemme sinulle henkilökohtaisen, hyvin vointiasi tukevan

Lisätiedot

NÄKÖALOJA VIIHTYISÄSSÄ TYÖYMPÄRISTÖSSÄ TOIMITILOIHIN

NÄKÖALOJA VIIHTYISÄSSÄ TYÖYMPÄRISTÖSSÄ TOIMITILOIHIN UUSIA TOIMITILAT NÄKÖALOJA VIIHTYISÄSSÄ TYÖYMPÄRISTÖSSÄ TOIMITILOIHIN TERVETULOA HILLS BUSINESS PARKIIN Inspiroiva ja viihtyisä työympäristö on nykyajan toimitilojen kulmakivi. Oivat ratkaisut tähän tarjoaa

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Turku 2013 Ravintola AITIOPAIKKA Itsenäisyydenaukio 2 20800 Turku puh. 0400 176 481 aitiopaikka@frescoravintolat.fi Tyylikkäät, uudistetut juhla- ja kokoustilat

Lisätiedot

NÄKÖALOJA VIIHTYISÄSSÄ TYÖYMPÄRISTÖSSÄ TOIMITILOIHIN

NÄKÖALOJA VIIHTYISÄSSÄ TYÖYMPÄRISTÖSSÄ TOIMITILOIHIN UUSIA TOIMITILAT NÄKÖALOJA VIIHTYISÄSSÄ TYÖYMPÄRISTÖSSÄ TOIMITILOIHIN TERVETULOA HILLS BUSINESS PARKIIN Inspiroiva ja viihtyisä työympäristö on nykyajan toimitilojen kulmakivi. Oivat ratkaisut tähän tarjoaa

Lisätiedot

TESC Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

TESC Tampereen Messu- ja Urheilukeskus tuhansia tilaisuuksia TESC Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (TESC)...2 Hallit... 3 Kokous-, VIP- ja seminaaritilat... 4 Sijainti kartalla... 5 Fouga / Tuisku / Viima...

Lisätiedot

Iloisia terveisiä Kankaanpäästä!

Iloisia terveisiä Kankaanpäästä! Iloisia terveisiä Kankaanpäästä! Kuntoutuskeskus Kankaanpää sijaitsee Pohjois-Satakunnassa, Kankaanpään taidekaupungissa, lähellä keskustan palveluja ja liikenneyhteyksiä. Keskus on uudistuva ja monipuolinen

Lisätiedot

SOMETHING BLU. Unelmienne hääjuhla Plaza Hotelissa THE STAGE FOR YOUR STORY

SOMETHING BLU. Unelmienne hääjuhla Plaza Hotelissa THE STAGE FOR YOUR STORY SOMETHING BLU Unelmienne hääjuhla Plaza Hotelissa THE STAGE FOR YOUR STORY Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua, jotain sinistä Nämä taianomaiset ainesosat juontavat juurensa vanhasta englantilaisesta

Lisätiedot

HOTELLI, JOKA TARJOAA ENEMMÄN

HOTELLI, JOKA TARJOAA ENEMMÄN HOTELLI, JOKA TARJOAA ENEMMÄN Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee Kirkkonummen merellisissä maisemissa - vain puoli tuntia Helsingin keskustasta ja Helsinki Vantaan lentoasemalta. Kansainvälisesti

Lisätiedot

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA

HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA RAUMA HYVÄÄ PAIKALLISTA RUOKAA... ja elämyksiä Raumalla! www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Olen Seija Aronen, FresCo Ravintoloiden toimitusjohtaja. Kerron tässä hieman yrityksemme

Lisätiedot

Gran Canaria

Gran Canaria Gran Canaria 13.- 27.1.2020 HyväMe ryhmämatka Playa del Inglesiin : ü Aktiiviloma vaikka vuoristossa vaeltaen ü Tai leväten tasokkaassa hotellissa ü Viihtyen ryhmässä ü Puolihoidolla ü 1372,00 Gran Canarian

Lisätiedot

Ravintola ja baari. Lasten leikkihuone. Published on Finnlines (https://www.finnlines.com)

Ravintola ja baari. Lasten leikkihuone. Published on Finnlines (https://www.finnlines.com) Published on Finnlines (https://www.finnlines.com) Home > Finnlady, Finnmaid & Finnstar Ravintola ja baari Finnlinesin laivat ovat tunnettuja hyvästä ruoastaan. Ateriat tarjoillaan runsaasta buffetpöydästä

Lisätiedot

Liikekeskus ydinkeskustassa

Liikekeskus ydinkeskustassa LAPPEENRANTA Liikekeskus ydinkeskustassa kaupankäynnin keskipisteessä centrelappeenranta.fi Seitsemän kerrosta miljoonia asiakkaita vuodessa kivijalkatilat, myymälät, toimistot ja panoraamatoimistot keskellä

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

1. Toiminta ja palvelut

1. Toiminta ja palvelut 1. Toiminta ja palvelut Hotelli Joki on 32-paikkainen huoneistohotelli, jossa on kahdeksan esteetöntä huoneistoa, ja viereisessä siivessä ravintolatilat n. 40 ruokailijalle, sauna ja kesäterassi. Kaikissa

Lisätiedot

Levin Joulu 2015. Joulun aikaan aukioloajoissa on joitakin poikkeuksia, suurin osa palveluista on kuitenkin avoinna joka päivä.

Levin Joulu 2015. Joulun aikaan aukioloajoissa on joitakin poikkeuksia, suurin osa palveluista on kuitenkin avoinna joka päivä. Levin Joulu 2015 Jouluruokailuja, joulutori, jouluisia ohjelmia, useita erilaisia ohjattuja aktiviteetteja, pukin vierailuja huoneistoon, laskettelua, kelkkailua, hiihtokoulua, hiihtoa, kauneimpia joululauluja.

Lisätiedot

Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA

Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA Omaa tilaa. Hengittää, olla, nauttia. Seitsemäs taivas -vиkonlo u Seitsemäs taivas -viikonloppulomaan

Lisätiedot

tilat ja muuntelumahdollisuudet

tilat ja muuntelumahdollisuudet Miestentie 1 tilat ja muuntelumahdollisuudet Vuonna 1986 rakennetussa talossa on yhteensä n. 6 500 neliötä vuokrattavaa tilaa. Rakennuksessa on 3 henkilöhissiä ja tavarahissi. Autopaikkoja on yhteensä

Lisätiedot

Kaunis koti viihtyisällä alueella

Kaunis koti viihtyisällä alueella Kaunis koti viihtyisällä alueella Rakennamme valoisan kodin omakotitaloon Ylöjärven Kangasniemeen. Ympäristö on viihtyisä. Lähialueen tiet ja puistot on rakennettu valmiiksi. Kodin läheltä löytyvät päiväkoti,

Lisätiedot

Järjestä erilainen yritystapahtuma

Järjestä erilainen yritystapahtuma Järjestä erilainen yritystapahtuma HAPPY HOUR RESTAURANTS LeBonk Storyville On the Rocks Rymy-Eetu Popkellari Arctic Icebar Hyviä paikkoja hyville juhlille Happy Hour -ravintolat soveltuvat loistavasti

Lisätiedot

279,0 m², 5h+k+rt+kph+...,

279,0 m², 5h+k+rt+kph+..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Julia Jäppinen Puh: 050 301 0027 Kiinteistömaailma, Helsinki-Etelä, KKNeliöt Oy LKV, Kruununhaka Liisankatu 12 00170 Helsinki Puh: 050 300 9985 Prikitiellä, Jollaksen Laajasalon

Lisätiedot

VUORIKATU 20. Kaisaniemen klassikko

VUORIKATU 20. Kaisaniemen klassikko SUOJAISAT TILAT SOPIVASSA PAIKASSA Monien yritysten sekä yliopiston ja poliisihallinnon tiloina toiminut Vuorikatu 20:n kiinteistö lukeutuu Helsingin keskustan klassikko-osoitteisiin. Kaisaniemessä Vuorikadun

Lisätiedot

TROGIR DIVING CENTER - a recipe for the good holiday

TROGIR DIVING CENTER - a recipe for the good holiday Vain 4 km päässä Trogirista ja 12 km Splitin lentokentältä löydät TROGIR DIVING CENTERin (Trogirin sukelluskeskus). Sijantimme on loistava, meren äärellä pienen Okrug Gornjin turistialueen keskellä. Ajamukaiset

Lisätiedot

VUORIKATU 20. Kaisaniemen klassikko

VUORIKATU 20. Kaisaniemen klassikko SUOJAISAT TILAT SOPIVASSA PAIKASSA Monien yritysten sekä yliopiston ja poliisihallinnon tiloina toiminut Vuorikatu 20:n kiinteistö lukeutuu Helsingin keskustan klassikko-osoitteisiin. Kaisaniemessä Vuorikadun

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Dataprojektori, valkokangas ja fläppitaulu Tilavuokra 250 / kokous Tilavuokra 500 / juhlat Kokous- ja juhlatilat Selinin

Lisätiedot

Laajin valikoima majoituskohteita. Syötteen keskusvaraamo

Laajin valikoima majoituskohteita. Syötteen keskusvaraamo A B C D E F G H A B C D E F G H A B C D E F G H A B C D E F G H 2014-2015 Syötteen keskusvaraamo Laajin valikoima majoituskohteita Syötteen keskusvaraamo tarjoaa Syötteen alueen laajimman valikoiman mökkejä,

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 120 Kompakti yksikerroksinen ekotalo suuntaan katseensa huomiseen. Rakennuksen pinnat voidaan varustella aurinkopaneelein, jolloin se on valmis

Lisätiedot

Ennakkomarkkinointiesite

Ennakkomarkkinointiesite Ennakkomarkkinointiesite 29.12.2016 KIINTEISTÖNVÄLITYSTÄ YLI NELJÄNNESVUOSISADAN MODERNI KOTI LUONNON ÄÄRELLÄ Perusmäen perinteikkäässä kylämiljöössä alkaa pian modernien puutalojen aika. Nämä uudet puutalokodit

Lisätiedot

VARAA TILOJA TAPAHTUMIIN JA KOKOUKSIIN AVAUTUVASTA IHMISTEN JA TAITEEN TALOSTA

VARAA TILOJA TAPAHTUMIIN JA KOKOUKSIIN AVAUTUVASTA IHMISTEN JA TAITEEN TALOSTA VARAA TILOJA TAPAHTUMIIN JA KOKOUKSIIN 28.4. AVAUTUVASTA IHMISTEN JA TAITEEN TALOSTA Kulttuuritalo Laikuksi muuntautuva Vanha kirjastotalo puistoineen palvelee kulttuuritapahtumien järjestäjiä ja paikallisia

Lisätiedot

TILAA HENGITTÄÄ. Tietokuja

TILAA HENGITTÄÄ. Tietokuja 4Tietokuja 4 4 Tietokuja Tietokuja 4 on laadukas, 6-kerroksinen toimistotalo Munkkiniemessä, Helsingissä. Toimistot sijoittuvat kahteen erilliseen siipeen, joiden välissä on upea lasinen atriumpiha. Pihalle

Lisätiedot

Vaakunan PIKKUJOULUT

Vaakunan PIKKUJOULUT Vaakunan PIKKUJOULUT AMARILLON PIKKUJOULUMENU 2-30 hengen seurueet Minisampler (2 x mozzarellasticks ja 2 x jalapeñopoppers) Texas Grill steak tai Texican chicken Crumbled apple pie 34 /hlö PINCHON PIKKUJOULUMENU

Lisätiedot

Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa

Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa TURKU 2015 Hienoja hetkiä Aitiopaikalla, Aurajoen rannassa www.frescoravintolat.fi Kuljetaan yhdessä arjesta juhlaan! Ravintola Aitiopaikka - Valtion virastotalo Osoite: Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku

Lisätiedot

HÄÄT VILLA HAIKOSSA :lle v

HÄÄT VILLA HAIKOSSA :lle v HINTA-ARVIO HÄÄT VILLA HAIKOSSA 60-250:LLE HÄÄT VILLA HAIKOSSA 60 250:lle v. 2019-2020 Villa Haikko on meren rannalla sijaitseva upea saaristolaishuvila, joka tarjoaa upeat puitteet yksityisiin perhejuhliin.

Lisätiedot

PIENTÄ LUKSUSTA VUOKATTI SUITES - HUONEISTOSSA

PIENTÄ LUKSUSTA VUOKATTI SUITES - HUONEISTOSSA PIENTÄ LUKSUSTA VUOKATTI SUITES - HUONEISTOSSA Julkaistu: 29.3.2016, http://www.lumipallo.fi/rinnepesue/2016/03/29/pienta-luksusta-vuokatti-suites-huoneistossa/ Vuoden 2015 Skiexpossa voitimme neljän vuorokauden

Lisätiedot

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan!

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Saapuminen Kotkaan ja majoittuminen Majoitumme Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuoneella (Keskuskatu 21, 48100 Kotka, puh: +358 10 7821 000, kotka.seurahuone@sokoshotels.fi)

Lisätiedot