LOHKOPALAVERI. KOLMONEN Tampere-Satakunta Pirkkahalli

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LOHKOPALAVERI. KOLMONEN Tampere-Satakunta 2012 15.2.2012 Pirkkahalli"

Transkriptio

1 KOLMONEN 2012

2 LOHKOPALAVERI KOLMONEN Tampere-Satakunta Pirkkahalli

3 JOUKKUEET 13 joukkuetta, 24 ottelua /joukk. ja 26 kierrosta Euran Pallo EuPa Eura Ilves-Kissat I-Kissat Tampere Musan Salama MuSa Pori Musan Salama /2 MuSa/2 Pori Nokian Palloseura NoPS Nokia Pallo-Sepot -44 PS-44 Valkeakoski Pirkkalan Jalkapalloklubi PJK Pirkkala Tampereen Kisa-Toverit TKT Tampere Tampereen Pallo-Veikot /2 TPV/2 Tampere Tampereen Peli-Toverit TP-T Tampere Tervakosken Pato PATO Janakkala Toejoen Veikot TOVE Pori Tohlopin Tiikerit FC Tigers Tampere

4 Tre-100k työjako Sarjaohjelmat ja kilpailuasiat: Tulospalvelu: Tampere Tampere Erotuomariasettelu: Tampere (oman piirin ottelut) Satakunta (oman piirin ottelut) Kurinpito: - toimistorangaistukset sekä pelikieltojen kohtuullistamiset Ensin piirien väliset keskustelut. (Tre) - vastalauseet ja kurinpitovlk:n alaiset asiat Yhteinen kurinpitoelin, jossa jäsenet molemm. piireistä. (pj. 100k)

5 Sarjajärjestelmä

6 Kalenteri 2012

7 PELIPÄIVÄT Kierros ja kierroshaarukka - kierroksen ottelut tulee pelata annetun kierroshaarukan sisällä (yleensä 6 pvää) RUNKOPÄIVIEN ei tarvitse olla pelipäiviä! Estopäivät ja kierrostauko (ma) - estopäivinä pelaaminen kielletty - mahd.vain jos MOLEMMAT joukkueet hyväksyvät - taukopäivänä, jos sopii ohjelmaan

8 SULJETUT PELIPÄIVÄT: Kevät: vappuaatto vappupäivä äitienpäivä koulujenpäätöspvä juhannus Syksy: Suomi-Ranska MM-kars Suomen Cupin finaali Huom! Suomen Regions Cupin ja UEFA Regions Cupin pelipäivät

9 HUOMIOITAVAT PÄIVÄT: Suomen Regions Cup: TKT, TOVE ja EuPa 1.kierr. (22.04.) 2.kierr. (06.05.) LLuja-TOVE EuPa-Nasta ott.voittajat (yl.ott.) Vire-TKT 1.k k k k k k k Fin UEFA Regions Cup: (alustavat pelipäivät) * Team Tampere 1.kars.ott vs. Itä-Suomi, JKL (Treen M3-joukk.) 2.kars.ott (helatorstai)

10 UEFA Regions Cup - Lohkopalaverissa sovittiin Kolmosen seurojen kesken, että mikäli Tampereen piirin Kolmosen joukkueesta on vähintään kaksi (2) pelaajaa Tampereen piirin UEFA Regions Cup joukkueessa, on kyseisellä seuralla oikeus siirtää pelinsä riittävän kauaksi edellä mainitun cupjoukkueen tapahtumasta. Asia sovittava erikseen vastustajan ja kilpailunjärjestäjän kanssa.

11 RUNKOPÄIVÄT PELIPÄIVIKSI I Kotijoukkue ilmoittaa kotiotteluidensa pelipäivät, ott.alkamisajat ja pelikentät piiriin 4.3.mennessä (anne.rosenius@palloliitto.fi) Joukkueilla on tämän jälkeen viikko (4.3 => 11.3.) aikaa muuttaa ja sopia pelipäiviä otteluohjelmat vahvistetaan - Tämän jälkeen PELIPÄIVÄsiirtoja voi tehdä ainoastaan kilp.järjestäjän ja vastustajan luvalla =>Siirtomaksu (65 ), luvaton siirto (180 ) - Otteluiden välillä tulee olla vähint. KOLME päivää, vast.luvalla vähemmän. - Joukkueet voivat vaihtaa otteluparinsa päinvastaiseksi: kevät syksy (koti/vieras) esim. johtuen kevään kenttäolosuhteista. - Ottelumäärärytmitys tulee säilyttää joukkueiden väliset pelimäärät! - 1.kierroksen ottelut pelattava 1.kierroksella.

12 OTTELUIDEN ALKAMISAJAT viikolla aikaisintaan klo viikonloppuna klo klo Muita alkamisaikoja koskevia määräyksiä.kotijoukkue päättää alkamisajasta muissa kilpailuissa. Ottelut on pyrittävä järjestämään siten, että vierailevalla joukkueella on mahdollisuus paluuseen ottelupäivänä. Ottelut tulee aloittaa arkisin aikaisintaan ja lauantaisin ja pyhäpäivinä aikaisintaan kello Joukkueet voivat keskenään sopia myös muista alkamisajoista. Ottelut on aloitettava täsmällisesti. Joukkueiden ja erotuomariston on oltava pelikentällä viittä (5) minuuttia ennen alkuvihellystä. Ilmoitetusta tai määrätystä alkamisajasta voi poiketa vain järjestäjän luvalla.

13 RUNKOPÄIVÄT PELIPÄIVIKSI II Auringonlaskut Porissa klo klo Aurinkoisen ja pimeän illan valaistusero yli 30min OTTELUIDEN ALKAMISAIKA 1.9. JÄLK. ARKISIN VIIM. KLO 18.15, JA JÄLKEEN 18.00, jos kentällä ei ole riittäviä valoja.

14 RUNKOPÄIVÄT PELIPÄIVIKSI III - Viimeinen kierros: (kaikki ottelut pelattava viim. kys.päivänä) - lähtökohtaisesti ottelut pelataan ennalta määrättynä pelipäivänä ja kellonaikana ns. merkityksettömät ottelut voidaan kuitenkin pelata eri aikaan kilpailun järjestäjän luvalla La klo 14.00

15 MUISTIO PALLOLIITON SATAKUNNAN JA TAMPEREEN PIIRIEN KILPAILUTOIMINTOJEN PALAVERI Miesten Kolmonen Kolmonen täydennetään jos joukkueita on alle 12. Sarjapaikkaa voidaan täydentää siihen saakka kun alustava otteluohjelma julkaistaan. Kolmosen lohkopalaveri on jolloin ko. sarjan alustava otteluohjelma julkaistaan. Sarjan joukkuemäärä Kaudelle 2013; jos sarjan joukkuemäärä uhkaa mennä yli 14, karsii Kolmosen neljänneksi viimeinen Tampereen piirin Nelosen toiseksi tulleen kanssa yksiosaisen karsintaottelun Kolmosen joukkueen kotikentällä. Erillismääräykset; Mikäli joukkue kieltäytyy sarjanoususta, nousukarsintaotteluista tai luovuttaa nousukarsintaottelun/ - ottelut tai kieltäytyy vastaanottamasta ylemmän tason sarjapaikkaa, jonka se on pelaamalla hankkinut, pudotetaan joukkue Tampereen piirissä alimpaan sarjaan. Satakunnan piiri päättää oman piirinsä joukkueen sarjapaikan. Sarjojen täydennysmenettelyn kautta tarjotusta sarjapaikasta joukkueella on oikeus kieltäytyä ilman sanktioita. Farmisopimus; seurat voivat tehdä sopimuksen alustavasti mennessä. (vain 1 sopimus /seura -maaliskuu aikaa tehdä) Sarjapaikan siirto; käytäntö yhtenevä molemmissa piireissä. Kentän koko; MINIMI 55x95 m. Pelaajien määrä; Varoitukset ja kentältäpoistot; käytetään liiton määräyksiä Vastalausemaksu maksetaan tekijän omalle piirille. Ottelusiirtomaksu; 65,- maksetaan järjestävälle piirille. Edustusoikeuden muutokset; liiton taksojen mukaiset (huom! myös luetteloinnin muutos) Pöytäkirjat ja tulospalvelu; kauden 2011 mukaisesti, mikäli uutta sähk.pöytäkirjaa ei ole mahd.ottaa vielä käyttöön tällä kaudella => SÄHKÖINEN PÖYTÄKIRJA -INFO => sähköisen RC-pohjaisen pöytäkirjan mahd. käyttöönottoa jo tällä kaudella pidettiin hyvänä asiana. Treen piiri kartoittaa tilanteen, onko mahdollista.. Tarvittaessa lisäinfoa.

16 KILPAILUSÄÄNNÖT JA - MÄÄRÄYKSET Sarjassa noudatetaan Palloliiton kilpailumääräyksiä ja sääntöjä. Pelaajien määrä ottelussa 18 vaihtojen määrä 7 Varoitukset ja kentältäpoistot Palloliiton Varoitukset ja kentältäpoistot määräysten mukaisesti. ResultCode EI OLE ONLINE-järjestelemä eikä poista seurojen vastuuta peli- ja toimitsijakieltojen noudattamisessa!!!

17 Voiko samasta seurasta olla kaksi joukkuetta miesten Kolmosessa ja futsal Kakkosessa? Mikäli ylemmältä sarjatasolta putoaa seuran joukkue sarjaporrasta alemmas, alemmalla sarjatasolla jo oleva saman seuran toinen joukkue voi pelata samassa sarjassa. Saman seuran toinen joukkue ei voi nousta edellä mainitulle sarjaportaalle mikäli sarjassa on jo aiemmin tai sinne putoaa seuran toinen joukkue.

18 TULOSPALVELU RESULT CODE

19 PERUSTIEDOT RESULT CODEEN Result Codeen yhteystiedot kuntoon! Toimihenkilöt (gsm ja ) Pelaajalistat Em.tietojen ajan tasalla oleminen on edellytys, jotta sähköistä pöytäkirjaa voidaan käyttää!

20 OTTELUN LÄHESTYESSÄ - Kotijoukkue lähettää vastustajalle ottelukutsun 7vrk ennen ottelua. - Kys.tiedotteessa tulee ilmetä ainakin seuraavat asiat: - Ottelu, päivämäärä, alkamisaika ja lämmittelyyn varattu aika - Ottelupaikka (pelialusta, nimi ja osoite) ajo-ohjeet - Kotijoukkueen peliasun värit sekä maalivahdin pelipaidan väri - Onko tilaisuus maksuton tai maksullinen - Mikäli joukkue tarvitsee pelaajaluettelon, tulee se toimittaa pyydettäessä - Vierasjoukkueen tulee vastata ottelukutsuun viim. 3 vrk ennen ottelua sekä lähettää joukkueen voimassaoleva numeroitu pelaajalista (+taustahenkilöt) mikäli KOTIJOUKKUE TÄTÄ PYYTÄÄ. Vierasjoukkueen tulee vahvistaa myös joukkueen vierasotteluissa käyttämän peliasun väri. - Kotijoukkueen toivotaan varaavan vähintään viisi (5) pääsylippua vierasjoukkueen käyttöön.

21 - Tulospalvelu: Kotijoukkueen tulee lähettää ottelutulos tekstiviestinä välittömästi ottelun päättymisen jälkeen. (= (pelipäivän aikana) Tuloksen ilmoittamatta jättämisestä voidaan antaa 50,- sakko. KOTIJOUKKUEEN VELVOLLISUUDEET OTTELUISSA - Pukuhuoneet: Kotijoukkueen on järjestettävä pukuhuoneet vastustajalle ja erotuomareille vähint. 1 h ennen ottelun alkua. (keväällä mahd.mukaan vähint. 45min). Pukukopin yhteydessä on oltava suihkutila ja wc. (jos ei ole => ilm.asiasta etukäteen) - Käsiohjelma: Järjestävän seuran suositellaan laativan otteluun käsiohjelmalehtisen. Käsiohjelmalehtisessä tulee olla joukkueiden pelaajalistat sekä sarjataulukko. - Kuulutus: Ottelutapahtumissa suositellaan kenttäkuulutuksen käyttämistä - Vaihtopenkit ja katsomo: Vaihtopenkkinen ja katsomon tulee sijaita eri puolilla kenttää tai muutoin selkeästi erotettuna toisistaan. Ottelun kotijoukkueen tulee huolehtia tästä. Vaihtopenkin suojakatos samoin kuin pelaajavaihdoissa käytettäviä numerotauluja suositellaan käytettäväksi. - Ottelupallot: Otteluissa käytetään kolmea hyväkuntoista virallista palloa - Pallopojat/-tytöt: Otteluissa voidaan käyttää pallopoikia/-tyttöjä (alaikä!)

22 OTTELUTAPAHTUMA -Otteluissa käytetään virallisia ottelupöytäkirjoja tai mahd. vain sähköistä pöytäkirjaa, mikäli se otetaan käyttöön. Seuroja infotaan käytt.otosta tarvittaessa. 45min ennen ottelun alkua: - kotijoukkue toimittaa vastustajalle täytetyn ja allekirjoitetun pöytäkirjan 30min ennen ottelun alkua: -pidetään joukkueenjohtajien palaveri, jossa vahvistetaan ottelun pöytäkirja sekä tarkastetaan joukkueiden peliasujen värit 10min ennen ottelun alkua: - joukkueet valmiina otteluun, jos ottelussa pelaajaesittely tapahtuu kentällä ryhmittyneenä (ilmoitettava vierasjoukkueelle etukäteen) 5min ennen ottelun alkua: - joukkueet valmiina otteluun

23 OTTELUN JÄLKEEN Sarjan parhaiden pelaajien ja erotuomarien palkitseminen kauden jälkeen: -MOLEMPIEN joukkueiden taustahenkilö ilmoittaa RC:hen OTTELUN parhaille pelaajille tähdet (***, ** ja *) sekä ottelun erotuomarille arvosanan (1 => 5). OHJEET SEUROILLE LÄHETETÄÄN MYÖHEMMIN! Tulospalvelu: -Kotijoukkue lähettää ottelutuloksen tekstiviestinä välittömästi (pelipäivän aikana)ottelun päättymisen jälkeen.tuloksen ilmoittamatta jättämisestä voidaan antaa sakko. => Erityisesti sarjan viim.kierroksen kohdalla ollaan erit.tarkkoja!!! =>50 :n sakko.

24 TÄHTIKISA 2011 * 43 / 220 (110 OTT.) => vastauspros. 80,5% * Vain 6 ottelusta jäi molemmat arviot pois * 31 ottelusta tuli vain yksi vastaus * 38 ensimm.ottelusta (7.6.saakka) 100% * Härmä, TPV, NoPS ja FCT toimittivat arviot jokaisesta ottelusta! * PS-44 jäi yksi vastaus tulematta * 8/11 joukkueesta toimitti vähint. 80% * Huonoin suoritus vain 7/20 ott. (35%)

25 RC:n TILASTOT Maalitilastot Varoitukset Ulosajot Tähtipörssi (joukk. ja henk.koht.) (joukk. ja henk.koht.) (joukk. ja henk.koht.) tilastot päivitetään ott.pöytäkirjojen saapumisen jälkeen enemmän kuin suositeltavaa, että joukkueet tarkistavat pöytäkirjat VÄLITTÖMÄSTI ottelun jälkeen Merkinnät oikein (maalit ja varoitukset/ulosajot)

26 Kauden teemat Epäurheilijamainen käyttäytyminen 1. Rasistinen käytös 2. Erotuomariin kohdistuva loukkaava ja herjaava käytös 3. Erotuomarin kunnioittaminen (<= joukk.johto) 4. Äänekäs kiroilu

27 Pelipassit ja peliluvat Pelipassit tarkastetaan kauden aikana 50 sakko puuttuvasta passista (=pelioikeudeton pelaaja) Jatkotarkastus Kurinpitokäsittely (sakko ja 0-3 ) Kansainväl.siirrot ( SPL Kirsi Rautio, 105 )

28

FUTSALIN LOHKOPALAVERI KAKKONEN lohko 3-

FUTSALIN LOHKOPALAVERI KAKKONEN lohko 3- FUTSALIN LOHKOPALAVERI 2012-2013 - KAKKONEN lohko 3- Futsal Kakkonen 2012-2013 10 joukkuetta, 18 kierrosta AC Estudiantes, Tampere (ACE/2) FC Gepardi, Akaa FC Melody, Tampere Kangasalan Voitto (KaVo) Musan

Lisätiedot

SPL Tampere MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2019

SPL Tampere MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2019 SPL Tampere MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2019 Kenttäsuositus: 100m x 64m (minimi 95m x 55m) Vaihtopelaajien määrä: seitsemän (7) Vaihtojen määrä: viisi (5), normaalit yhdensuuntaiset vaihdot Peliaika:

Lisätiedot

Sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen

Sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen Sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin Vitosen, Kutosen ja Naisten Kolmosen ottelun järjestämiseen PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut ovat asiallisessa

Lisätiedot

MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2015 Tampere-Satakunta

MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2015 Tampere-Satakunta MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2015 Tampere-Satakunta PELIASUT Kaikilla joukkueen kenttäpelaajilla tulee olla samanlainen pelipaita. Pelihousut ja sukat on oltava kaikilla joukkueen pelaajilla samanväriset.

Lisätiedot

PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2015

PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2015 PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2015 1. MÄÄRÄYSTEN SISÄLTÖ Piirin kilpailutoiminnassa noudatetaan Suomen Palloliiton voimassa olevia sääntöjä

Lisätiedot

Sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin aikuisten sarjoihin (Kolmosessa ja Nelosessa omat erilliset sarjamanuaali)

Sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin aikuisten sarjoihin (Kolmosessa ja Nelosessa omat erilliset sarjamanuaali) Sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin aikuisten sarjoihin (Kolmosessa ja Nelosessa omat erilliset sarjamanuaali) PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut

Lisätiedot

Futsalin sarjamanuaali

Futsalin sarjamanuaali Futsalin sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Turun piirin futsalsarjaottelun järjestämiseen PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut ovat asiallisessa kunnossa. Kaikilla

Lisätiedot

MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2016 Tampere-Satakunta

MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2016 Tampere-Satakunta MIESTEN KOLMONEN SARJAMANUAALI 2016 Tampere-Satakunta PELIASUT Kaikilla joukkueen kenttäpelaajilla tulee olla samanlainen pelipaita. Pelihousut ja sukat on oltava kaikilla joukkueen pelaajilla samanväriset.

Lisätiedot

Nelosen sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Nelosen ottelun järjestämiseen

Nelosen sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Nelosen ottelun järjestämiseen Nelosen sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Nelosen ottelun järjestämiseen PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut ovat asiallisessa kunnossa. Kaikilla

Lisätiedot

VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2012

VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2012 VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2012 Huom! Kohdat A ja B koskevat piirin sarjoissa vain miesten Kolmosta ja Nelosta! A. VAROITUSTEN KERTYMINEN 1. Pelaajan saamilla yksittäisillä varoituksilla on merkitystä

Lisätiedot

NÄIN PELATAAN 2013 ETELÄ-LÄNSI-LIIGAT

NÄIN PELATAAN 2013 ETELÄ-LÄNSI-LIIGAT NÄIN PELATAAN 2013 ETELÄ-LÄNSI-LIIGAT ETELÄ-LÄNSI LIIGAT, ELL (C- ja D-nuoret, vastuupiiri Tampere) Etelä-Länsi -liigat pelataan ikäluokissa C15-, C14-, D13-pojat sekä C-tytöt. Lisäksi syyskierroksella

Lisätiedot

TOIMENPITEET ENNEN OTTELUA

TOIMENPITEET ENNEN OTTELUA TASO-OHJEET: OTTELUPÖYTÄKIRJA SPL Helsingin piiri Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Helsingin piirin sarjoissa. Otteluissa ei käytetä LIVE-otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä järjestelmässä jo etukäteen

Lisätiedot

Kolmosen sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Kolmosen ottelun järjestämiseen

Kolmosen sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Kolmosen ottelun järjestämiseen Kolmosen sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Kolmosen ottelun järjestämiseen PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut ovat asiallisessa kunnossa. Kaikilla

Lisätiedot

Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje

Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje Kirjaudu ResultCodeen, valitse sarja jota pelaatte ja sarjataulukosta oma joukkueesi Valitse JOUKKUE valikon alta OTTELUT Valitse ottelu jonka tietoja haluat

Lisätiedot

3. Yksittäiset varoitukset aiheuttavat pelikieltoa portaittain seuraavasti:

3. Yksittäiset varoitukset aiheuttavat pelikieltoa portaittain seuraavasti: VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2012-2013 A. VAROITUSTEN KERTYMINEN 1. Pelaajan saamilla yksittäisillä varoituksilla on merkitystä seuraavissa sarjamuotoisissa kilpailuissa: Futsal-Liiga, Futsal-Ykkönen

Lisätiedot

PIIRIN SARJOJA KOSKEVAT YLEISOHJEET 2011

PIIRIN SARJOJA KOSKEVAT YLEISOHJEET 2011 PIIRIN SARJOJA KOSKEVAT YLEISOHJEET 2011 Ellei näistä määräyksistä muuta johdu, noudatetaan piirisarjojen otteluiden järjestämisessä soveltuvin osin Palloliiton vuosittain julkaisemia Kilpailutoimintaa

Lisätiedot

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 Tässä kirjeessä on infoa Suomen Cupista 2012. Suomen Cupin finaalit pelataan 29.- 30.9. Cupiin voivat osallistua Palloliiton jäsenseurojen aikuisten joukkueet, jotka

Lisätiedot

Kolmosen sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Kolmosen ottelun järjestämiseen

Kolmosen sarjamanuaali. Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Kolmosen ottelun järjestämiseen Kolmosen sarjamanuaali Ohjeita ja määräyksiä Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin Kolmosen ottelun järjestämiseen PELIASUT Molemmat joukkueet huolehtivat, että peliasut ovat asiallisessa kunnossa. Kaikilla

Lisätiedot

JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2018

JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2018 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2018 1. MÄÄRÄYSTEN SISÄLTÖ 2. ILMOITTAUTUMINEN SAMAN SEURAN AIKUISTEN JOUKKUEILLA USEAMPAAN SARJAAN 3. JOUKKUEEN NIMEÄMINEN

Lisätiedot

2. ILMOITTAUTUMINEN SAMALLA JOUKKUEELLA USEAMPAAN SARJAAN

2. ILMOITTAUTUMINEN SAMALLA JOUKKUEELLA USEAMPAAN SARJAAN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET PIIRINSARJOISSA 2014 1. MÄÄRÄYSTEN SISÄLTÖ Piirin kilpailutoiminnassa noudatetaan Suomen Palloliiton voimassa olevia sääntöjä ja määräyksiä

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITTO KESKI-SUOMEN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO

SUOMEN PALLOLIITTO KESKI-SUOMEN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Keski-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen

Lisätiedot

JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2019

JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2019 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2019 1. MÄÄRÄYSTEN SISÄLTÖ 2. ILMOITTAUTUMINEN SAMAN SEURAN AIKUISTEN JOUKKUEILLA USEAMPAAN SARJAAN 3. JOUKKUEEN NIMEÄMINEN

Lisätiedot

PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2016

PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2016 PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOISSA 2016 1. MÄÄRÄYSTEN SISÄLTÖ Piirin kilpailutoiminnassa noudatetaan Suomen Palloliiton voimassa olevia sääntöjä

Lisätiedot

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016 FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2015-2016 Näissä määräyksissä säädetään liiton otteluissa annetuista varoituksista ja kentältäpoistoista seuraavista pelikielloista. Pelikiellot ovat kilpailun

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. TOIMET ENNEN OTTELUA

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. TOIMET ENNEN OTTELUA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 9.3.2018) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2018-2019 Näissä määräyksissä säädetään liiton otteluissa annetuista varoituksista ja kentältäpoistoista seuraavista pelikielloista. Pelikiellot ovat kilpailun

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa.

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Vaasa Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo

Lisätiedot

PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET

PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET 1 Määräysten sisältö 1. Piirin sarjoissa noudatetaan pääsääntöisesti Suomen Palloliiton kilpailusääntöjä, joiden alaisuudessa toimivat kaikki jalkapallon kilpailutoimintaan

Lisätiedot

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille.

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille. Kilpailutoiminta kirje 2/2012 Hyvä A ja B -nuorten SM-karsintasarjan seurajohtaja, Olemme ja A ja B-nuorten SM- karsintasarjojen korvalla ja kilpailu saadaan pian polkaistua käyntiin. Pyydämme teitä huomioimaan

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa.

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Vaasa Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo

Lisätiedot

SARJAINFOT 2014 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON AIKUISTEN PIIRINSARJAT SEKÄ ALUEELLISET SARJAT

SARJAINFOT 2014 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON AIKUISTEN PIIRINSARJAT SEKÄ ALUEELLISET SARJAT SARJAINFOT 2014 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON AIKUISTEN PIIRINSARJAT SEKÄ ALUEELLISET SARJAT MIEHET: Kolmonen (M3): Alueellinen sarja (Satakunta ja Tampere) Joukkueet (12): Härmä, KaVo, Loiske, NoPS, PJK,

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa.

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 25.4.2016) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live

Lisätiedot

TOIMET ENNEN OTTELUA

TOIMET ENNEN OTTELUA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 25.4.2016) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa ei lasketa sarjataulukoita. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2015

PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2015 PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2015 1 Määräysten sisältö 1. Piirin sarjoissa noudatetaan pääsääntöisesti Suomen Palloliiton kilpailusääntöjä, joiden alaisuudessa toimivat kaikki jalkapallon kilpailutoimintaan

Lisätiedot

ITÄISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ

ITÄISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ ITÄISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ Sarjoissa noudatetaan Suomen Koripalloliiton kilpailusääntöjä sekä voimassa olevia koripallon virallisia pelisääntöjä sekä C-nuorten, minien ja mikrojen pelisääntöjä.

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITTO KESKI-POHJANMAAN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Keski-Pohjanmaa

SUOMEN PALLOLIITTO KESKI-POHJANMAAN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Keski-Pohjanmaa OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Keski-Pohjanmaa Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Keski-Pohjanmaan piirin niissä sarjoissa, joissa tehdään LIVE otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

Pelaajaluettelot nähtävissä osoitteessa http://www.finhockey.fi/alueet/kymi-saimaa/tulospalvelu_2011-2012/tilastoitavat_sarjat/

Pelaajaluettelot nähtävissä osoitteessa http://www.finhockey.fi/alueet/kymi-saimaa/tulospalvelu_2011-2012/tilastoitavat_sarjat/ Kuntokiekon lisäohjeet: Pelaajaluettelot Joukkueet toimittavat aluepäällikölle joukkueensa pelaajaluettelot ennen sarjan alkua. Yhteyshenkilö ilmoittaa pelaajamuutokset välittömästi aluepäällikölle. Vain

Lisätiedot

Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMET ENNEN OTTELUA

Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMET ENNEN OTTELUA OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 9.3.2018) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live

Lisätiedot

PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2015

PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2015 PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2015 Sisällysluettelo: 1. Ottelusiirrot >> 2. Otteluiden alkamisajat >> 3. Otteluilmoitus >> 4. Pöytäkirjat, kokoonpanot ja tulokset >> 5. Peliasut ja varusteet >> 6. Pelikenttä

Lisätiedot

PIIRIN SARJOJA KOSKEVAT ERILLISMÄÄRÄYKSET 2012

PIIRIN SARJOJA KOSKEVAT ERILLISMÄÄRÄYKSET 2012 PIIRIN SARJOJA KOSKEVAT ERILLISMÄÄRÄYKSET 2012 Ellei näistä määräyksistä muuta johdu, noudatetaan piirisarjojen otteluiden järjestämisessä soveltuvin osin Palloliiton vuosittain julkaisemia Kilpailutoimintaa

Lisätiedot

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja 6.3.2014 III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja Huom. Välierät ja finaalit pelataan paras kahdesta järjestelmällä (ja 2 pisteen systeemillä) peliajan

Lisätiedot

FUTSALIN SARJA- JA ERILLIS- MÄÄRÄYKSET 2014-2015

FUTSALIN SARJA- JA ERILLIS- MÄÄRÄYKSET 2014-2015 FUTSALIN SARJA- JA ERILLIS- MÄÄRÄYKSET 2014-2015 1. Yleistä Sarja- ja erillismääräykset ovat sääntökokoelma, jotka ohjaavat Pohjois-Suomen piirin futsal-sarjojen pelaamista. Erillismääräykset ovat sellaisia

Lisätiedot

TOIMET ENNEN OTTELUA. Kotijoukkue tekee otteluilmoituksen väh. 7 päivää ennen ottelua, vierasjoukkueelle ja erotuomaristolle.

TOIMET ENNEN OTTELUA. Kotijoukkue tekee otteluilmoituksen väh. 7 päivää ennen ottelua, vierasjoukkueelle ja erotuomaristolle. OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Kaakkois-Suomi (päivitetty 25.4.2016) Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Kaakkois-Suomen piirin niissä sarjoissa, joissa tehdään live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä

Lisätiedot

FUTSAL PIIRISARJAT

FUTSAL PIIRISARJAT FUTSAL PIIRISARJAT 2018-19 SPL KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI ERILLISMÄÄRÄYKSET Sarjoissa noudatetaan SPL:n futsalsääntöjä ja -kilpailumääräyksiä 2018-19 muilta osin, kuin mitä tässä ohjeessa erikseen määrätään.

Lisätiedot

PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2013

PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2013 PIIRIN SARJOJEN ERILLISMÄÄRÄYKSET 2013 1 Määräysten sisältö 1. Piirin sarjoissa noudatetaan pääsääntöisesti Suomen Palloliiton kilpailusääntöjä, joiden alaisuudessa toimivat kaikki jalkapallon kilpailutoimintaan

Lisätiedot

Rauhoitettuja pelipäiviä: ja (mikäli molemmat joukkueet eivät halua pelata ko. aikana)

Rauhoitettuja pelipäiviä: ja (mikäli molemmat joukkueet eivät halua pelata ko. aikana) PIIRIN SARJOJA KOSKEVAT OTTELUMÄÄRÄYKSET JA YLEISOHJEET 2019 1.OTTELUSIIRROT Vahvistettua ottelupäivää voidaan muuttaa vain piirin luvalla. Lupa on anottava kirjallisesti viim. 7 vrk ennen otteluajankohtaa.

Lisätiedot

Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMET ENNEN OTTELUA

Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMET ENNEN OTTELUA OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Vaasa- LIVE otteluseuranta Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa tehdään live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

Sivut 1-5 voi tehdä järjestelmässä jo etukäteen ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMENPITEET ENNEN OTTELUA

Sivut 1-5 voi tehdä järjestelmässä jo etukäteen ja sivusta 6 lähtien toimitaan ottelukohtaisessa pöytäkirjassa. TOIMENPITEET ENNEN OTTELUA TASO-OHJEET: OTTELUPÖYTÄKIRJA SPL Uusimaa Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Uudenmaan piirin sarjoissa. Otteluissa ei käytetä LIVE-otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä järjestelmässä jo etukäteen ja sivusta

Lisätiedot

SARJAINFOT 2015 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON AIKUISTEN PIIRINSARJAT SEKÄ ALUEELLISET SARJAT

SARJAINFOT 2015 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON AIKUISTEN PIIRINSARJAT SEKÄ ALUEELLISET SARJAT SARJAINFOT 2015 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON AIKUISTEN PIIRINSARJAT SEKÄ ALUEELLISET SARJAT MIEHET: Kolmonen (M3): Alueellinen sarja (Satakunta ja Tampere) Joukkueet (12): Härmä, Ilves 2, Loiske, NoPS,

Lisätiedot

PIIRIN SARJOJA KOSKEVAT OTTELUMÄÄRÄYKSET JA YLEISOHJEET 2015

PIIRIN SARJOJA KOSKEVAT OTTELUMÄÄRÄYKSET JA YLEISOHJEET 2015 PIIRIN SARJOJA KOSKEVAT OTTELUMÄÄRÄYKSET JA YLEISOHJEET 2015 1.OTTELUSIIRROT Vahvistettua ottelupäivää voidaan muuttaa vain piirin luvalla. Lupa on anottava kirjallisesti viim. 7 vrk ennen otteluajankohtaa.

Lisätiedot

FUTSAL PIIRISARJAT

FUTSAL PIIRISARJAT FUTSAL PIIRISARJAT 2017-18 SPL KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI ERILLISMÄÄRÄYKSET Sarjoissa noudatetaan SPL:n futsalsääntöjä ja -kilpailumääräyksiä 2017-18 muilta osin, kuin mitä tässä ohjeessa erikseen määrätään.

Lisätiedot

Taso Pöytäkirjat: Sähköisen pöytäkirjan käyttö / erotuomarit

Taso Pöytäkirjat: Sähköisen pöytäkirjan käyttö / erotuomarit Taso Pöytäkirjat: Sähköisen pöytäkirjan käyttö / erotuomarit Vahvista kokoonpano ET lukitsee kokoonpanot Joukkueiden vastuuhenkilöt vahvistavat joukkueidensa kokoonpanot kokoonpanojen muokkausoikeudet

Lisätiedot

SALIBANDYLIITON YKSITTÄISTEN OTTELUIDEN SARJOJEN SARJAMÄÄRÄYKSET KAUDELLA 2016 17

SALIBANDYLIITON YKSITTÄISTEN OTTELUIDEN SARJOJEN SARJAMÄÄRÄYKSET KAUDELLA 2016 17 Suomen Salibandyliitto Sivu 1/8 SALIBANDYLIITON YKSITTÄISTEN OTTELUIDEN SARJOJEN SARJAMÄÄRÄYKSET KAUDELLA 2016 17 Miesten II divisioona Naisten I divisioona A-poikien SM-sarja A-tyttöjen SM-sarja B-tyttöjen

Lisätiedot

ResultCode-ohje. Henkilöiden lisääminen joukkueeseen

ResultCode-ohje. Henkilöiden lisääminen joukkueeseen ResultCode-ohje Henkilöiden lisääminen joukkueeseen 1. Kirjaudu ResultCodeen osoitteessa www.resultcode.fi (jalkapallo / SPL Turku). Kirjauduttuasi tarkista, että olet kirjautuneena (nimesi lukee yläpalkissa).

Lisätiedot

Kolmosessa Nelosessa Etelä-Länsi liigoissa A- ja B-nuorten Kakkosessa (kirjaudutaan Turun piirin sivuille)

Kolmosessa Nelosessa Etelä-Länsi liigoissa A- ja B-nuorten Kakkosessa (kirjaudutaan Turun piirin sivuille) Resultcoden sähköinen pöytäkirja, ohje erotuomareille ResultCoden sähköistä pöytäkirjaa käytetään Kolmosessa Nelosessa Etelä-Länsi liigoissa A- ja B-nuorten Kakkosessa (kirjaudutaan Turun piirin sivuille)

Lisätiedot

Rauhoitettuja pelipäiviä: ja (mikäli molemmat joukkueet eivät halua pelata ko. aikana)

Rauhoitettuja pelipäiviä: ja (mikäli molemmat joukkueet eivät halua pelata ko. aikana) PIIRIN SARJOJA KOSKEVAT OTTELUMÄÄRÄYKSET JA YLEISOHJEET 2018 1.OTTELUSIIRROT Vahvistettua ottelupäivää voidaan muuttaa vain piirin luvalla. Lupa on anottava kirjallisesti viim. 7 vrk ennen otteluajankohtaa.

Lisätiedot

KAAKKOISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET

KAAKKOISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET KAAKKOISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ Sarjoissa noudatetaan Suomen Koripalloliiton kilpailusääntöjä sekä voimassa olevia koripallon virallisia pelisääntöjä sekä C-nuorten, minien ja mikrojen pelisääntöjä.

Lisätiedot

SARJAINFOT 2019 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT

SARJAINFOT 2019 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT SARJAINFOT 2019 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT Palloliiton kilpailumääräysten (6 ) mukaisesti kilpailun järjestäjällä (SPL Tampereen piirillä) on oikeus päättää sarjapaikoista kilpailuissa,

Lisätiedot

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2)

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Kotijoukkue kirjautuu järjestelmään omalla joukkuekoodillaan Joukkue- /seuratunnus -kohdasta. Kirjoita joukkueesi tunnus siihen ja paina Kirjaudu -kohdasta. Tunnukset

Lisätiedot

SPL TAMPEREEN FUTSALIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOIHIN

SPL TAMPEREEN FUTSALIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOIHIN SPL TAMPEREEN FUTSALIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET AIKUISTEN PIIRINSARJOIHIN 2017-2018 1. MÄÄRÄYSTEN SISÄLTÖ 2. ILMOITTAUTUMINEN SAMALLA JOUKKUEELLA USEAMPAAN SARJAAN 3. JOUKKUEEN NIMEÄMINEN 4. SARJAPAIKKOJEN

Lisätiedot

KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET

KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ Sarjoissa noudatetaan Suomen Koripalloliiton kilpailusääntöjä sekä voimassa olevia koripallon virallisia pelisääntöjä sekä C-nuorten, minien ja mikrojen pelisääntöjä.

Lisätiedot

FUTSAL PIIRISARJAT

FUTSAL PIIRISARJAT FUTSAL PIIRISARJAT 2010 2011 SPL KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI ERILLISMÄÄRÄYKSET Sarjoissa noudatetaan SPL:n futsalsääntöjä ja -kilpailumääräyksiä 2009-2010 muilta osin, kuin mitä tässä ohjeessa erikseen määrätään.

Lisätiedot

NÄIN PELATAAN 2017 ETELÄ-LÄNSI -LIIGAT (ELL)

NÄIN PELATAAN 2017 ETELÄ-LÄNSI -LIIGAT (ELL) NÄIN PELATAAN 2017 ETELÄ-LÄNSI -LIIGAT (ELL) Sarjojen järjestelyistä kaudella 2017 vastaa Tampereen piiri Kenttä- ja erotuomariasettelut tapahtuvat oman piirin kautta. Ikäluokat: Etelä-Länsi -liigat pelataan

Lisätiedot

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2)

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Kotijoukkue kirjautuu järjestelmään omalla joukkuekoodillaan Joukkue- /seuratunnus -kohdasta. Kirjoita joukkueesi tunnus siihen ja paina Kirjaudu -kohdasta. Tunnukset

Lisätiedot

NAISTEN KORISLIIGAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16

NAISTEN KORISLIIGAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16 NAISTEN KORISLIIGAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16 Naisten Korisliigaan kuuluvat runkosarja ja pudotuspelit. SARJAMANUAALIT Naisten Korisliigassa pelaaville seuroille toimitetaan sarjamanuaalit, joista ilmenee

Lisätiedot

MIESTEN I-DIVISIOONA B:N SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16

MIESTEN I-DIVISIOONA B:N SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16 MIESTEN I-DIVISIOONA B:N SARJAMÄÄRÄYKSET 2015 16 Miesten I-divisioona B:hen kuuluvat runkosarja, pudotuspelit ja divarikarsinta. SARJAMANUAALIT Miesten I-divisioonassa pelaaville seuroille toimitetaan

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITTO TURUN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJAOHJE TASO

SUOMEN PALLOLIITTO TURUN PIIRI OTTELUPÖYTÄKIRJAOHJE TASO OTTELUPÖYTÄKIRJAOHJE TASO Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Turun piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo etukäteen järjestelmässä

Lisätiedot

Hyväksytty aluehallituksessa 17.5.2014/ muokattu 18.8.2014

Hyväksytty aluehallituksessa 17.5.2014/ muokattu 18.8.2014 ALUEIDEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ Sarjoissa noudatetaan Suomen Koripalloliiton kilpailusääntöjä sekä voimassa olevia koripallon virallisia pelisääntöjä sekä C-nuorten, minien ja mikrojen pelisääntöjä.

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PESIS RY:N SARJOISSA 2016 NOUDATETAAN PPL:N KILPAILUSÄÄNTÖJEN LISÄKSI SEURAAVIA MÄÄRÄYKSIÄ JA OHJEITA

POHJOIS-SUOMEN PESIS RY:N SARJOISSA 2016 NOUDATETAAN PPL:N KILPAILUSÄÄNTÖJEN LISÄKSI SEURAAVIA MÄÄRÄYKSIÄ JA OHJEITA POHJOIS-SUOMEN PESIS RY:N SARJOISSA 2016 NOUDATETAAN PPL:N KILPAILUSÄÄNTÖJEN LISÄKSI SEURAAVIA MÄÄRÄYKSIÄ JA OHJEITA 1. PELIPÄIVÄT Maakuntasarjoissa pelataan sarjaohjelmaan merkittyinä päivinä, muissa

Lisätiedot

NAISTEN KORISLIIGAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2014 15

NAISTEN KORISLIIGAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2014 15 NAISTEN KORISLIIGAN SARJAMÄÄRÄYKSET 2014 15 Naisten Korisliigaan kuuluvat runkosarja ja pudotuspelit. SARJAMANUAALIT Naisten Korisliigassa pelaaville seuroille toimitetaan sarjamanuaalit, joista ilmenee

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON SARJAMÄÄRÄYKSET 2012-2013

ISTUMALENTOPALLON SARJAMÄÄRÄYKSET 2012-2013 18.12.2012 ISTUMALENTOPALLON SARJAMÄÄRÄYKSET 2012-2013 1. SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Istumalentopallon Suomen mestaruuskilpailuissa noudatetaan kansainvälisiä lentopallopelin sääntöjä, Suomen Lentopalloliiton

Lisätiedot

KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET

KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ Sarjoissa noudatetaan Suomen Koripalloliiton kilpailusääntöjä sekä voimassa olevia koripallon virallisia pelisääntöjä sekä 14-vuotiaiden nuorten, minien ja mikrojen

Lisätiedot

ITÄISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET

ITÄISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET ITÄISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ Sarjoissa noudatetaan Suomen Koripalloliiton kilpailusääntöjä sekä voimassa olevia koripallon virallisia pelisääntöjä sekä 14-vuotiaiden, minien ja mikrojen pelisääntöjä.

Lisätiedot

Korkeakoulujenkkifutiksen sarjakirja 2015

Korkeakoulujenkkifutiksen sarjakirja 2015 Korkeakoulujenkkifutiksen sarjakirja 2015 Korkeakoulujenkkifutiskomitea 1 Sisällysluettelo 1. Sarjakirjan tarkoitus 3 a. Yhteystiedot 3 2. Sarjamuoto 3 a. Peliajankohta 3 b. Sarja- ja erotuomarimaksut

Lisätiedot

Tulospalvelu liiton sarjoissa 2015. Ohje erotuomareille

Tulospalvelu liiton sarjoissa 2015. Ohje erotuomareille Tulospalvelu liiton sarjoissa 2015 Ohje erotuomareille Uusi tulospalvelujärjestelmä Palloliitto siirtyy uuteen tulospalvelujärjestelmään. PalloVerkko poistuu käytöstä Järjestelmän nimi on Taso Käytössä

Lisätiedot

Jalkapallon Kaslink liiga

Jalkapallon Kaslink liiga 2015 Jalkapallon Kaslink liiga jukka.latva@saunalahti.fi Kouvolan jalkapallo 4.2.2015 Kortteliliigan (Kaslink liiga) ajatuksena on järjestää jalkapallon harrastusmahdollisuus lähikentille eri puolille

Lisätiedot

2. Soveltamisala Nämä sarja- ja erillismääräykset koskevat seuraavia aikuisten sarjoja:

2. Soveltamisala Nämä sarja- ja erillismääräykset koskevat seuraavia aikuisten sarjoja: 1. Yleistä Sarja- ja erillismääräykset ovat sääntökokoelma, jotka ohjaavat Pohjois-Suomen piirin jalkapallosarjojen pelaamista. Erillismääräykset ovat sellaisia sääntöjä, jotka kumoavat, täydentävät tai

Lisätiedot

SM-karsintasarjan seitsemän parasta SM-sarjaan ja loput Ykkössarjaan. Sarjat pelataan kaksinkertaisina (12 ottelua / joukkue).

SM-karsintasarjan seitsemän parasta SM-sarjaan ja loput Ykkössarjaan. Sarjat pelataan kaksinkertaisina (12 ottelua / joukkue). 1 RINGETEN B-NUORTEN SM-SARJAN TOIMINTAOHJEET JA MÄÄRÄYKSET 2018-2019 Ringeten lajiryhmän vahvistama 05/2018 (joukkueiden määrä, sarjajärjestelmä ja pudotuspelit päivitetty vastaamaan sarjaan ilmoittautuneiden

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan. OTTELUIDEN PELAAMINEN Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä. Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Maalien koko on 122 cm x 183 cm. Ottelut pelataan mustilla kiekoilla. Ottelut pelataan

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITON KESKI-SUOMEN PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET PIIRIN FUTSAL SARJOIHIN KAUDELLA 2014 2015

SUOMEN PALLOLIITON KESKI-SUOMEN PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET PIIRIN FUTSAL SARJOIHIN KAUDELLA 2014 2015 SUOMEN PALLOLIITON KESKI-SUOMEN PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET PIIRIN FUTSAL SARJOIHIN KAUDELLA 2014 2015 Määräysten sisältö Sarjoissa noudatetaan SPL:n Futsal sääntöjä ja -kilpailumääräyksiä muilta

Lisätiedot

Taso Ottelut: Pöytäkirjan peruskäyttö - tiivistelmä

Taso Ottelut: Pöytäkirjan peruskäyttö - tiivistelmä Taso Ottelut: Pöytäkirjan peruskäyttö - tiivistelmä Toimenpide Sivut Muutokset aikaisempaan toimintatapamalliin 1) Joukkueen ottelun valinta 3 5 2) Ottelun pelaajien ja taustahenkilöiden valinta 6 3) Ottelukohtaisen

Lisätiedot

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2)

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Kotijoukkue kirjautuu järjestelmään omalla joukkuekoodillaan Joukkue- /seuratunnus -kohdasta. Kirjoita joukkueesi tunnus siihen ja paina Kirjaudu -kohdasta. Tunnukset

Lisätiedot

RINGETEN NAISTEN SM-SARJAN TOIMINTAOHJEET JA MÄÄRÄYKSET Ringeten lajiryhmän vahvistama 05/2018

RINGETEN NAISTEN SM-SARJAN TOIMINTAOHJEET JA MÄÄRÄYKSET Ringeten lajiryhmän vahvistama 05/2018 1 RINGETEN NAISTEN SM-SARJAN TOIMINTAOHJEET JA MÄÄRÄYKSET 2018-2019 Ringeten lajiryhmän vahvistama 05/2018 Sarjaohjeet Ringeten naisten SM-sarjassa pelaaville seuroille toimitetaan ottelun aikataulutus

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON SARJAMÄÄRÄYKSET 2011-2012

ISTUMALENTOPALLON SARJAMÄÄRÄYKSET 2011-2012 ISTUMALENTOPALLON SARJAMÄÄRÄYKSET 2011-2012 1. SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Istumalentopallon Suomen mestaruuskilpailuissa noudatetaan kansainvälisiä lentopallopelin sääntöjä, Suomen Lentopalloliiton (SLel) kilpailusääntöjä

Lisätiedot

OHJEET TASO-TULOSPALVELUJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖ ENNEN OTTELUA JA OTTELUN AIKANA

OHJEET TASO-TULOSPALVELUJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖ ENNEN OTTELUA JA OTTELUN AIKANA SUOMEN PALLOLIITTO TASO-tulospalveluohje 2018 / FUTSAL 10/2018 OHJEET TASO-TULOSPALVELUJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN Palloliiton kauden 2018 futsalsarjojen tulospalveluissa käytetään Taso-järjestelmää. Ottelun

Lisätiedot

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET JÄRJESTÄMISOIKEUS Suomen Palloliitto (liitto) vahvistaa JKKI -lopputurnausten järjestämisoikeudet anomusten perusteella. Edellisellä mestarilla on oikeus

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITON KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 MUUTOKSET 4.3. Pelaajasiirtojen aikarajat Pelaajasiirtoja voidaan kausittain tehdä B-G juniori-ikäisissä seuraavina aikoina: 1.5. 30.6. vapaa siirtoaika

Lisätiedot

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta)

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta) Kauden 2018-2019 lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa 11.3.2019 Etelän D2 AA lohkojen osalta) Sarjat ja lohkot, joiden lopputurnauksista vastaa Etelän alue. (päivitetty 11.3.2019)

Lisätiedot

RINGETEN NAISTEN YKKÖSSARJAN TOIMINTAOHJEET JA MÄÄRÄYKSET Ringeten lajiryhmän vahvistama 05/2018

RINGETEN NAISTEN YKKÖSSARJAN TOIMINTAOHJEET JA MÄÄRÄYKSET Ringeten lajiryhmän vahvistama 05/2018 1 RINGETEN NAISTEN YKKÖSSARJAN TOIMINTAOHJEET JA MÄÄRÄYKSET 2018-2019 Ringeten lajiryhmän vahvistama 05/2018 Sarjaohjeet Ringeten naisten Ykkössarjassa pelaaville seuroille toimitetaan ottelun aikataulutus

Lisätiedot

Hyvä seurajohtaja, kutsumme teidät mukaan uuteen kilpailuun.

Hyvä seurajohtaja, kutsumme teidät mukaan uuteen kilpailuun. Suomen Regions Cup 2012 Hyvä seurajohtaja, kutsumme teidät mukaan uuteen kilpailuun. Taustaa Suomen Palloliitto on Palloliiton piirien ja niiden jäsenseurojen esityksestä uudistanut Kansallisia Cup kilpailuja

Lisätiedot

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2)

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Kotijoukkue kirjautuu järjestelmään omalla joukkuekoodillaan Joukkue- /seuratunnus -kohdasta. Kirjoita joukkueesi tunnus siihen ja paina Kirjaudu -kohdasta. Tunnukset

Lisätiedot

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2)

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2) Kotijoukkue kirjautuu järjestelmään omalla joukkuekoodillaan Joukkue- /seuratunnus -kohdasta. Kirjoita joukkueesi tunnus siihen ja paina Kirjaudu -kohdasta. Tunnukset

Lisätiedot

UPPOPALLON VIRALLISEN OTTELUPÖYTÄKIRJAN TÄYTTÖOHJEET

UPPOPALLON VIRALLISEN OTTELUPÖYTÄKIRJAN TÄYTTÖOHJEET UPPOPALLON VIRALLISEN OTTELUPÖYTÄKIRJAN TÄYTTÖOHJEET HYVÄ LUKIJA Tämän ottelupöytäkirjan täyttöohjeen tarkoitus on toimia oppaana, jotta kaikki tuomarit ja kirjurit osaavat täyttää uppopallon ottelupöytäkirjan

Lisätiedot

Jalkapallon erillismääräykset

Jalkapallon erillismääräykset Jalkapallon erillismääräykset Nämä ovat SPL Länsi-Suomen jalkapallon piirisarjojen erillismääräykset Muiden sarjojen säännöt löytyvät alla olevien linkkien kautta. Palloliiton kilpailutoiminnan säännöt

Lisätiedot

Miesten Suomen Cup 2019 Miesten Kakkosen Cup 2019

Miesten Suomen Cup 2019 Miesten Kakkosen Cup 2019 Miesten Suomen Cup 2019 Miesten Kakkosen Cup 2019 Kilpailuformaatit Jäljempänä mainitut kaikki eri kilpailut ja sarjat ovat miesten kilpailuja, ja niiden kirjoitusmuodossa sana miesten, on jätetty pois.

Lisätiedot

LIITON KANSALLINEN FUTSALKILPAILUTOIMINTA 2013 2014

LIITON KANSALLINEN FUTSALKILPAILUTOIMINTA 2013 2014 LIITON KANSALLINEN FUTSALKILPAILUTOIMINTA 2013 2014 FUTSAL-LIIGA Ekenäs Sport Club (ESC), Raasepori FC Rauma, Rauma Futsal Mad Max (Mad Max), Valkeakoski Golden Futsal Team (GFT), Espoo Jalkapalloseura

Lisätiedot

Hyväksytty aluehallituksessa 1.6.2015

Hyväksytty aluehallituksessa 1.6.2015 ALUEIDEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ Sarjoissa noudatetaan Suomen Koripalloliiton kilpailusääntöjä sekä voimassa olevia koripallon virallisia pelisääntöjä sekä C-nuorten, minien ja mikrojen pelisääntöjä.

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITON KESKI-SUOMEN PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET PIIRIN FUTSAL SARJOIHIN KAUDELLA 2013 2014

SUOMEN PALLOLIITON KESKI-SUOMEN PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET PIIRIN FUTSAL SARJOIHIN KAUDELLA 2013 2014 SUOMEN PALLOLIITON KESKI-SUOMEN PIIRIN ERILLISMÄÄRÄYKSET JA OHJEET PIIRIN FUTSAL SARJOIHIN KAUDELLA 2013 2014 Määräysten sisältö Sarjoissa noudatetaan SPL:n Futsal sääntöjä ja -kilpailumääräyksiä muilta

Lisätiedot

Taso Ottelut: Joukkueen ottelutietojen hallinnointi

Taso Ottelut: Joukkueen ottelutietojen hallinnointi Taso Ottelut: Joukkueen ottelutietojen hallinnointi Joukkueen ottelut listalla näytetään joukkueen tulevat ottelut + pelatut ottelut aktiivisista kilpailuista tätä kautta hallinnoidaan myös yksittäisten

Lisätiedot