1. ELINTARVIKEALAN PUHDISTUSTUOTTEET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. ELINTARVIKEALAN PUHDISTUSTUOTTEET"

Transkriptio

1 1/16

2 1. ELINTARVIKEALAN PUHDISTUSTUOTTEET 2/16 ALEDO Orgaaninen, hapan kalkinpoistaja. Voidaan käyttää mm. kahvinkeittimiin, lämpöhauteisiin, astianpesukoneisiin ym. kohteisiin joihin muodostuu kalkkisaostumia. AQUA-SOL 20/20 Biologisesti hajoava rasvanpoistoaine. Poistaa tehokkaasti mm. eläin- ja kasvipohjaisia rasvoja. CL 100 (GONG) Puhdistus ja kiillotusaine ruostumattomalle teräkselle. CL 247 (CERTISUDS) Yleispuhdistusaine kaikille vesipesua kestäville pinnoille. CL 300 (REBUFF) Mietotuoksuinen puhdistuskreemi sileille ja koville pinnoille. Suositellaan erityisesti ruostumattoman teräksen puhdistukseen. CL 311 (HC WASH BRITE) Biologisesti hajoava mikrobeja tuhoava käsitiskiaine. CL 325 (HC DISH POWER) Nestemäinen koneastianpesuaine joka sisältää huuhteluaineen. CL 330 (HC CHARGONE) Biologisesti hajoava, tehokas noen- ja rasvanpoistoaine. Soveltuu mm. uunien, grillien ja kippipanujen puhdistukseen. CL 331 (WELL DONE) Hajuton hyytelömäinen uuninpuhdistusaine kiinnipalaneen rasvan poistoon. CL 332 (MOP IT UP) Geelimäinen uuninpuhdistusaine, joka muuttaa toimiessaan väriään. CLEANING SPONGE Teräsvilla vaikean lian puhdistukseen. Ei naarmuta. DN 101 (HC GERM BUSTER WET WIPES) Desinfioiva puhdistuspyyhe. DN 102 (HC GERM BUSTER) Desinfioi ja puhdistaa pinnat poistaen samalla epämiellyttävät hajut. DN 105 (HC COUNTERACT) Tehokas desinfioiva rasvanpoistoaine. Voidaan laimentaa jopa 1:100 DN 109 Alkoholipohjainen desinfiointiaine elintarvikealan haastaviin kohteisiin. Helppo käyttää. Ei tarvitse huuhtelua.

3 3/16 DN 110 (FO 1 CHLOR) Vaahtoava klooripuhdistus- ja desinfiointiaine. Poistaa vaikean lian ja tuhoaa mikrobit. DN 200 Hajunpoisto- ja yleispuhdistusaine elintarvikealalle. Toimii myös kovassa vedessä ehkäisten kalkkikertymiä ja saippuajäänteitä. Poistaa tehokkaasti rasvalian jättämättä saippuakalvoa. 2. PUHTAANAPITOTUOTTEET AQUA SOL PLUS Tehokas ja hajuton peruspuhdistusaine. Soveltuu useimmille materiaaleille. Poistaa mm. rasvoja, nokea, pihkaa ja väriaineita. biologisesti hajoava. ALLBRIGHT Hapoton alumiinin puhdistusaine joka muodostaa alumiinin pintaan tarttuvan vaahdon CHORUS CHARM Heti käyttövalmis vesipohjainen ilmanraikastin, joka poistaa tehokkaasti virtsan-, jätteiden-, oksennuksen- ja tupakanhajun. Miellyttävä ruusuntuoksu. CL 201 (SKY SHINE) Tehokas puhdistusaine lasipinnoille. Voidaan laimetaa vedellä. CL 215 (DAX) Hajuton vahanpoistoaine joka soveltuu vesipohjaisten ja polymeeripohjaisten vahojen poistoon. Huuhteluvapaa. Voidaan laimentaa 1:10 CL 241 Ruostumattoman teräksen puhdistus- ja kiillotusaine. Muodostaa suojaavan kalvon. Poistaa tahrat ja muun lian. CL 242 Vinyyli- ja muovipintojen hoitoaine. Palauttaa kiillon harmaantuneisiin muovi- ja vinyylipintoihin jättäen samalla suojaavan ja pintojen kovettumista ehkäisevän kalvon. CL 245 (INSTA GLEEM) Metallien yleispuhdistusaine. Kiillottaa pinnat ilman hankausaineita. Sopii messingille, pronssille, kuparille, ruostumattomalle teräkselle, alumiinille ja jalometalleille. CL 250 Puhdistusaine, joka antaa suojaavan kerroksen. Hylkii likaa, pölyä, nokea ja sormenjälkiä. Pysyy pinnalla kauniina pitkään kaikissa sääolosuhteissa. CL 251 Vaahtoava puhdistusaine kankaille. Ei tarvitse vesihuuhtelua. Poistaa tahrat ja raikastaa. CL 255 (MICROPEL RTU) Kellastumaton puhdistus- ja suoja-aine lasi-, vinyyli-, kaakeli-, kromi-, pleksi- ja maalatuille pinnoille.

4 4/16 CL 265 (ADMIRAL) Kirjopesuaine mataliin lämpötiloihin. CL 400 (HC FLOOR CLEANER AND RESTORER) Lattianpuhdistusaine, joka sisältää polymeeristä hoitoainetta. CL 402 Biologinen puhdistusaine joka soveltuu erityisesti huokoisille pinnoille, kuten laasti- ja tiilipinnat, käsittelemätön puu ja betoni, sekä erilaiset tekstiilipinnat. CL 407 Vaahtoava kalkinpoistoaine. Kanelintuoksuinen hapan puhdistusaine mm. saippuakuonan, kalkkisaostumien ja ruostejälkien poistoon. CL 520 Metalloitu lattiavaha. Muodostaa kestävän, kiiltävän, tahroja ja pesuaineita hylkivän, liukumattoman pinnan. CHLOTH BREAZY Konepestävä mikrokuituliina. CRYSTAL AS Biologisesti hajoava matalavaahtoinen rasvanpoistoaine. Soveltuu mm. maalattujen pintojen ja alumiinin puhdistukseen. CUT THRU ME Biologisesti hajoava luonnonliuotin mikroemulsiomuodossa. Poistaa epämiellyttävät hajut ja puhdistaa pinnat mm. rasvoista, noesta, pinttyneestä katupölystä ja lehtipuiden mahlasta. DA BOWL THICK Hapoton saniteettitilojen pesuaine. Soveltuu mm. saunojen, wc- ja suihkutilojen, uima-altaan vesirajojen puhdistukseen vähentäen happopohjaisten aineiden tarvetta. DAYBREAK Homeenpoistoaine. Estää myös uusien home-esiintymien muodostumista. DN 530 Desinfioiva aerosoli jättää raikkaan tuoksun. Estää homeen kasvua. Toimii nopeasti, kuivuu pikaisesti. DN BOWL POWER Tehokas puhdistusaine saniteettitiloihin ja wc-altaille. Poistaa ruoste-, kalkki- ja kuparitahrat. Puhdistaa ja desinfioi. Viskoosin olomuodon ansiosta kiinnittyy pystysuoriin pintoihin. DOUBLE ACTION Entsyymipohjainen hajunpoistoaine. Sopii erityisesti huokoisille pinnoille kuten tekstiilit, tapetit, täytemateriaalit ja lattiapinnat. DOUBLE GOOD Monikäyttöinen rasvanpoisto- ja puhdistusaine.

5 5/16 DS 342 Vaahtoava sitrusöljypohjainen rasvanpoistaja. Toimii myös tervalle, vaseliinille, ym. Tarttuu pystysuoriin pintoihin parhaan tehon saavuttamiseksi DW 630 Lattianhoitokoneisiin soveltuva matalavaahtoinen pesuaine, joka emulgoi rasvan ja öljyn hetkellisesti, jolloin ne voidaan poistaa pesun jälkeen. Toimii kylmässä ja kuumassa vedessä. FULL TIME BRAG Mintuntuoksuinen aerosolikäyttöinen ilmanraikastussuihke. Sopii sekä käsi- että automaattikäyttöön. LEMON GAIN Sitruunantuoksuinen ilmanraikastustiiviste. Pieni määrä riittää raikastamaan huoneilman. MICROTEX Konepesun kestävä mikrokuituliina. Erinomainen lasi-, peili- ja ruostumattomille teräspinnoille. NM-40 Hapan puhdistusaine betonille, tiilelle, kaakelille, puulle, lasille sekä metalleille. Ei vaadi neutralointia. ON DUTY Absorboiva hajunpoistoaine. Imee 100 kertaa oman painonsa verran nestettä. Hyytelöityy ja poistaa hajut välittömästi mm. oksennuksesta, virtsasta, ulosteista ja jätevesistä. WETTEX Biologisesti hajoava, puuvillasta ja viskoosista valmistettu puhdistusliina. 3. KIINTEISTÖN KORJAUS- JA HUOLTOTUOTTEET BLACK KNIGHT Polymeeripohjainen ruosteensuoja-aine. Stabiloi ruosteen kemiallisesti. Voidaan maalata päälle. Kestää kovia säänvaihteluita ja suolaroiskeita. BLOWAWAY 75 ml Paineilmapuhdistin. Puhdistaa arat ja hankalasti saavutettavat alueet. Ei sisällä ponnekaasuja. BOND IT Elastinen polyuretaanipohjainen liimaava tiivistysmassa joka voidaan maalata. BM 400 Alumiinipinnoitettu butyylikittiteippi, erilaisiin eristyksiin ja paikkauksiin. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Voidaan maalata. CERTISTRIP Hyytelömäinen maalinpoistoaine. Pehmentää vanhat maali- ja lakkakerrokset. Voidaan käyttää myös teipinpoistoon.

6 GB 720 Puhdistusaine kaikille ei-huokosille pinnoille. Tehokas graffitinpoistoaine. Toimii myös pihkaan ja sitkeään likaan. GM 820 Epoksihartsia sisältävä betonin paikkausaine. Kiinnittyy mm. betoniin, puuhun ja metalliin. Vetolujuus 69,4 MPa GM 830 Nopeasti kovettuva betoninkorjausaine. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Kestää tärinää, ei säröile, ei kutistu kuivuessaan. GM 910 Vesiohenteinen metallinhoitoaine joka poistaa rasvan, etsaa ja hoitaa samalla kertaa. Poistaa ruosteen ja korroosion mm. teräksestä, raudasta, kuparimetalleista, lyijystä ja alumiinista. Soveltuu myös upotuspesuihin. LIQUID ICE-X jääkerros on hyvin ohut tai jää on hankalassa paikassa, kuten rappurallit. ICE PELLETS Jäänsulatusrakeet. Tehoaa lumeen ja jäähän aina -50ºC asti. MORNINGSIDE Graffitinpoistopyyhkeet vaativaan puhdistukseen, soveltuu myös painovärien ja liimatahrojen poistoon. MOSSALLAY Biologisesti hajoava sammaleen ja levänhävitysaine. Ei syövytä eikä värjää puhdistettavia pintoja. NIKKE EL 75 ml Kontaktipintojen kunnossapitoon. Estää hapettumista. Voitelee ja puhdistaa. NIKKE LOCK OIL 75 ml Vedenkestävä. Nopeasti kuivuva. Voitelee aina -42 o C. NM-50 Poistaa ruosteen, kalkkikerrostumat, levät ja sementtiroiskeet. Sisältää suoja-aineita jotka tekevät tuotteesta turvallisen useimmille pinnoille REDI SEAL Joustava katonpaikkausmassa, joka tarttuu märkään pintaan. Sisältää lasikuitua. SENDAWAY 75 ml Paineilmapuhdistin- ja rasvanpoistaja. Ei johtava. Vaikuttaa nopeasti. TARNAWAY 75 ml Ruosteen irrotus-aerosoli. Syrjäyttää veden ja kosteuden. Läpäisee tehokkaasti. TRAX Asfaltinpaikkausmassa. Voidaan käyttää aina -10 C asti. Ei tarvitse kuumennusta. Kovettuu paineen alla. 6/16

7 VECK Etikkahappopohjainen rikkakasvien torjunta-aine. Biologisesti helposti hajoava tuote joka ei kerry maaperään eikä imeydy juuristoihin. WRITE OFF UG Tehokas graffitinpoistoaine huokoisille ja sileille pinnoille. Ei voimakasta hajua. 7/16 4. BIOHYGENIC VIEMÄRITUOTTEET DB BIO URINAL Hajottaa tehokkaasti virtsahapon hajua aiheuttavan jätteen. Pitää säännöllisesti käytettynä urinaalit puhtaina. Tuotteen sisältämät entsyymit vähentävät viemäritukoksia. DC BAN MUD Mudan ja lietteen hajotusaine viemäreille. Soveltuu mm. siivouksen yhteydessä viemäreihin kertyvän hiekan ja nukan poistoon. DC DRAIN THICK Puhdistaa ja desinfioi wc-altaat ja urinaalit kalkki-, ruoste- ja kuparijäänteistä. Hyytelömäisen koostumuksensa ansiosta tuote pysyy pystypinnoilla. DC LIQUID V PLUS Keittiöviemäreiden ja rasvanerotuskaivojen hoitoon ja puhdistukseen kehitetty tuote. Aerobiset ja anaerobiset bakteerit hajottavat rasvat, proteiinit ja hiilihydraatit. Automaattinen annostelu helpottaa tuotteen käyttöä. DC PLUS DRAIN Sitruunantuoksuinen viemärin avausrae DC RED DRAIN Liuottaa orgaaniset jätteet, kuten eläin- ja kasvirasvat, hiukset, paperit ym. Ei kaasuunnu. DC SUPER DRAIN Viemäriputkistojen aukaisujauhe. Sisältää metallilastuja ja kehittää lämpöä. Liuottaa tukokset läpi koko viemärijärjestelmän. Toimii kylmässä vedessä. DO ODOR DRAIN Luonnonöljypohjainen haihtumisenestoaine muodostaa kalvon vedenpinnalle. Laskee veden lävitseen. Kestää lattiakaivossa jopa 6 kuukautta. HC LIFT SOYA Soijapohjainen rasvan hajotusaine pumppuasemille. Poistaa pahat hajut ja pitää pumppaamon seinämät puhtaina. URINAL MATS RED Poistaa epämiellyttävät hajut urinaaleista. Estää kiinteän aineen, kuten tupakantumppien ja käsipyyhepaperien pääsyn viemäreihin.

8 5. IMEYTYSTUOTTEET 8/16 EMERGYNCY SPILL KIT Täysi välinesarja vaarallisten vuotojen hallintaan ja eristämiseen. ENVIROFIX Imee 300 kertaa oman painonsa vesipohjaisia nesteitä. INSTASORB Tehokas öljynimeytysjauhe hiilivetypohjaisille tuotteille. Kelluu vedenpäällä. Imee jopa 14 kertaa omanpainonsa verran CERTIBLOT Imeytysjauhe kaikille nesteille. RIP & FIT Vettähylkivä imeytysmatto öljyjen, rasvojen ja polttoaineiden imeytykseen. Voidaan käyttää öljynpoistoon synteettisistä leikkuunesteistä. 4 IN 1 ROLL Imeytysmatto kaikkien nesteiden imeytykseen. Imee yli 4 litraa/m² SPILL MATS A Imumatto hiilivetypohjaisten aineiden imeytykseen. Leikattu 40X50cm arkeiksi. 6. KONEIDEN-, LAITTEIDEN- JA KALUSTON- PUHDISTUSAINEET CERSOL 01 Miedontuoksuinen rasvanpoistoliuotin elintarviketeollisuuteen. Täyttää FDA 21 CFR vaatimukset. CEACE FOAM NS Silikonivapaa vaahdonestoaine jota voidaan käyttää kaikissa vesipohjaisissa liuoksissa ehkäisemään vaahtoamisongelmia. Voidaan käyttää mm. Osienpesu- ja lattianhoitokoneissa, jätevesilaitoksilla ja suihkulähteissä. CL 202 Puhdistusvaahto lasi-, kromi-, posliinipinnoille. Jättää puhtaan, kristallinkirkkaan ja juovattoman pinnan. Soveltuu erinomaisesti ajoneuvojen sisätilojen puhdistukseen. DS 350 Voimakastehoinen rasvanpoistoaine vaikeille öljytahroille, asfalttiroiskeille, tiesuolalle jne. Soveltuu erinomaisesti esim. autonkorien, moottorien ja koneiden puhdistukseen. KLAW LO Rasvan, tervan, ym. muun pinttyneen lian poistoon soveltuva puhdistusaine. Tarttuu pystysuoriin pintoihin. Voidaan laimentaa vedellä.

9 9/16 KUSTOM Hitaasti haihtuva teollisuusliuotin joka ei jätä jäänteitä. ei emulgoidu veteen. KUSTOM 40 Hajuton ja tehokkaasti haihtuva hydrattu teollisuusliuotin sähkö- ja mekaanisille laitteille. Haihtuu täysin eikä jätä jäänteitä. Läpilyöntilujuus V. LIFT OFF Monikäyttöinen rasvanpoistoaine joka soveltuu käytettäväksi korkeapainelaitteissa, höyrypuhdistus-, ruiskupuhdistus- ja harjapuhdistuslaitteissa. MAGNA TAK PLUS Vahapohjainen ajokalustonpesuaine. Jättää suojakerroksen joka pesun yhteydessä. Voidaan käyttää myös harjakoneissa. MODENA Liuotinpohjainen talvikäyttöön soveltuva puhdistusaine kaluston pesuun. ROBOWASH Matalavaahtoinen puhdistusaine suljettuihin osienpesulaitteisiin ja ultraäänipesureihin. Sisältää ruosteenestoainetta. SAF-SOL Rasvanpoistoaine sähkö- ja mekaanisiin laitteisiin. Sopiin mm. hitsauslaitteille, sähkömoottoreille, lämmönvaihtimille. SPR Voimakastehoinen puhdistusaine höyry- ja vesipesulaitteisiin. Poistaa tehokkaasti pihkaa, rasvoja ja öljyjä. TYPHOON Nopeasti tehoava kalustonpesuaine. Poistaa ilman hankausta vaikeaa likaa. Voidaan laimentaa jopa 1:100 VISION Korroosiota ehkäisevä tuulilasin puhdistusaine. Joka voitelee pyyhkijöiden sulat. Tehoaa -50ºC asti. Voidaan laimentaa 1:10. Ei jätä kalvoa.

10 7. AEROSOLIT SÄHKÖLAITTEILLE 10/16 DRIVER PLUS Monikäyttöinen jäähdytysaine. Vaikuttaa välittömästi jopa -55 o C. DS 260 Hienomekaanisten ja sähkölaitteiden puhdistusaine. Poistaa rasvan ilman purkamistarvetta. DS 266 Voiteleva puhdistus-aerosoli. Puhdistaa sähköisiä ja mekaanisia liitospisteitä sekunneissa. DYLEK NF Nopeasti haihtuva, syttymätön sähköä johtamaton puhdistusaine sähkö- ja elektroniikkalaitteille. Paloturvallinen. Ei syövytä. GB 124 Sähkölaitteiden kosteudenpoisto aerosoli. Poistaa veden ja muodostaa kestävän kalvon. 8. PINNOTTEET JA MAALIT CT 460 Vesipohjainen akryylipolymeeriä sisältävä lattianpinnoitusaine, joka sopii suojaamaan betoni-, kivi-, tiili- ja mosaiikkilattioita sekä sitomaan pölyä. CT 492 Raidoitusmaali. Väreinä: sininen, valkoinen, punainen ja keltainen. Kuivuu nopeasti. CT 920 Ruostumaton teräspinnoite. Kiiltävä metallipinta, joka kestää äärimmäisiä lämpötiloja. CT 930 Sinkkigalvanointipinnoite. Korkean sinkkipitoisuuden omaava pinnoite tulee kiinteäksi osaksi metallia. Estää ruostetta ja korroosiota. GRIP & SHINE Vesipohjainen epoksi- ja liukuestepinnoite. Lähes hajuton, useita kemikaaleja kestävä pinnoite betoni-, asfaltti-, tiili-, puu-, teräs- ja maalattuihin pintoihin. CT 400 Läpinäkyvä betonin tiivistys- ja kovetusaine. Kuivuu nopeasti Ei tarvitse kiillottaa. Ei pölyä.

11 9. IRROTUS- JA SUOJA-AINEET 11/16 BLACK KNIGHT Polymeeripohjainen ruosteensuoja-aine. Stabiloi ruosteen kemiallisesti. Voidaan maalata päälle. Kestää kovia säänvaihteluita ja suolaroiskeita. DEFY PLUS Muodostaa elastisen korroosiolta suojaavan kalvon. Ei haurastu, halkeile tai säröydy. HIRANGE Synteettinen, voiteleva kiinnileikkautumisen estotahna. Kestää lämpötiloja aina C asti. Suojaa ruosteelta ja korroosiolta. L-RA 110 Tunkeutuva ruosteenirrotusaine. Tunkeutuu huokosiin ja rakosiin, pehmentää korroosiota irrottaa kiinnityskappaleet helposti. L-RA 118 F Elintarvikekäyttöön syvälle tunkeutuva irrotusaine. Vaahtomainen vähentää valumisen minimiin Tunkeutuu ja voitelee. L-RA 220 Irrotus- ja suoja-aine. Vähentää kitkaa ja tarttumista laajalla lämpötila-alalla. Silikoni-pohjainen. L-RA 320 Korkeiden lämpötilojen kiinnileikkaantumisen estävä voiteluaine. Lämmönkestävyys c Mahdollista purkaa laite vahingoittamatta tiivisteitä. L-RA 520 PTFE-kuivavoitelu- ja irrotusaine. Hylkii likaa ja kosteutta. 10. ÖLJYT, VASELIINIT JA VOITELUAINEET BOUNDLESS Traktoreille joissa yleishydrauliset järjestelmät. Moniasteluokiteltu 10W40. Myös märkäjarruille. IGM HYDRAULIÖLJY 32, 46 JA 68 Turbiiniluokan hydrauliikkaöljy. Stabiili. Tuhkaton. L-CC 110 Ketju- ja vaijereiden voiteluaine. Tunkeutuu vaijerin ja ketjun ytimeen maksimivoitelun ja -suojan takaamiseksi. L-CC 120 Korkean lämpötilan bulkkivoiteluaine. Suojaa kitkapintoja äärimmäisissä oloissa Synteettinen perusaine joka ei hajoa.

12 12/16 L-GO 410 Avointen hammaspyörien molybdeeniä sisältävä voiteluaine. Auttaa välttämään kuivakäynnistyksiä. Laaja lämpötila-alue. L-MF 320 Kemiallinen erikoisleikkuuneste aerosoli. Sitkostettu pidentää välineiden käyttöikää Haihduttaa lämpöä tehokkaasti taaten puhtaamman leikkauksen. L-RA 120 Kirkas aerosolivoiteluaine. PTFE-pitoinen kovaan käyttöön. Tarttuu pystysuoriin pintoihin. L-RA 135 Liukupintojen voiteluaine. Ehkäisee korroosiota ja hapettumia. Ei raskasmetalleja tai klooripitoisia lisäaineita. L-RA 140F Elintarvikeluokan voiteluaerosoli. Ei huuhtoudu pois tai hajoa veden tai höyryn vaikutuksesta. Muodostaa geelin kontaktipinnalle ja tunkeutuu sitten voitelemaan liikkuvia osia. L-RA 510 Pitkään kestävä voitelua korkeissa lämpötiloissa C. Kuivuu, ei jätä tahmeaa pintaa Kestää kovia paineita kg/ cm 3 L-RA 610 Hihnojen hoitoaine pidentää kaikkien vetohihnojen ikää. Parantaa kitkaa. Tekee hihnoista säänkestävät ja pitää kosteuden ulkona. MOOSE -ERIKOISRASVA Vedenkestävä. Hyvät lämpöominaisuudet. Monikäyttöinen. PANOL 15W40 Mineraalipohjainen. Monikäyttöinen. Hyvä voiteluteho. RANDALL 10W40 Puolisynteettinen moottoriöljy. Lisäaineistettu. Sopii koko autokantaan. TUBA Jäähdytys- / pakkasneste. Estää kattilakiven muodostumista. Estää jäätymisen -37 O C saakka. UTMOST 10W40 Longlife öljy. Korkea viskositeetti-indeksi. Estää hapettumista, korroosiota

13 11. TURVATUOTTEET 13/16 EAR PLUG Tehokkaasti suojaava kennotettu korvatulppa. FIRST AID GEL Hoitovoide palovammoille. HEAVY DUTY ANTI SLIP TAPE Alumiinioksidilla päällystetty liukuesteteippi. Saatavana mustana ja kelta/musta huomiovärisenä. HENGITYKSENSUOJAUS Kertakäyttöinen hengityssuojain KUULONSUOJAUS Erilaisia kuulonsuojaimia. Mm. annosteluautomaatti. KÄSINEET Työkäsineitä kaikkiin tarkoituksiin SAFE EYE Silmähuuhde aerosolimuodossa. SA GLOW Heijastava varoitusteippi. Saatavana puna-keltaisena tai musta-keltaisena. SILMÄHUUHDE Pölytiivis seinään kiinnitettävä silmähuuhdeasema ja silmähuuhteet. SOFT 1 Liimaton nauhalaastari. SUOJALASIT Erilaisia suojalaseja. TRAFIFIC CONE - LIIKENNEKEILA Kokoonpainuva liikennekeila valolla.

14 12. HENKILÖKOHTAINEN HYGIENIA 14/16 CL 500 (TOWEL EZE) Puhdistusliina olosuhteisiin joissa ei ole vettä saatavilla. Voidaan käyttää ihon, työkalujen, suojaimien, ym. pintojen puhdistukseen. CL 505 Tehokas puhdistusliina ihon puhdistukseen. Soveltuu erinomaisesti myös työkalujen sekä muiden likaantuneiden pintojen puhdistukseen. Poistaa mm. painovärejä, öljyä, polyuretaania, maaleja ja rasvoja. Pakattu käteviin 50 liinan pakkauksiin. CL 510 Kostea käsienpuhdistusliina. Poistaa rasvaa, nokea, maaleja ja painovärejä. Voidaan säilyttää kylmissä olosuhteissa. Ei jäädy. HDHC Tehokas käsienpesuhyytelö voimakkaaseen likaan, kuten öljy, noki, maali ja muut väriaineet. PC 103 (SIMPLEX II with Aloe) Aloe Veraa sisältävä käsihuuhde. PC 104 (SIMPLEX II) Antiseptinen, antibakteerinen käsihuuhde. Haihtuu nopeasti eikä kerrostu käsiin. PC 110 (HEALTY HANDS PLUS) Alkoholiton vaahtoava käsiendesinfiointiaine. Ei tarvitse huuhtoa. PC 200 (ALOE CARE) Aloe Veraa sisältävä hoitava käsi- ja suihkusaippua. PC 201 (HC BAC OFF) Desinfioiva saippua vaativiin elintarvikealan kohteisiin PC 202 Aloe veraa sisältävä käsien- ja vartalonpesuneste PC 210 (ALOE GUARD) Aloe Veraa sisältävä hajuton suojavoide. Suojaa ihoa hapoilta, emäksiltä ja liuottimilta. PC 211 Käsiä hoitava Aloe Vera -voide. PC 212 (CERTIBALM) Nopeasti ihoon imeytyvä Aloe Vera -pohjainen hoitovoide. Ei jätä ihoa rasvaiseksi. PC 213 (GRIFFON) Aloe Vera voide kuiville käsille. Kätevä taskukokoinen pakkaus. PC 300 (HAND SANITIZER) Bakteereja ja sieni-itiöitä tuhoava käsienpesusaippua

15 PC 302 Dermatologisesti testattu desinfioiva käsipyyhe. Sisältää hoitoainetta, joka auttaa ehkäisemään ihon kuivumista. Ei vaadi vettä huuhteluun. PC 500 (RASK PLUS) Ihon puhdistus ja hoitoneste vaativaan likaan. Ei sisällä liuottinmia tai hankausaineita PC 510 (MITT GRIT) Polymeerihiukkasia sisältävä käsienpuhdistusgeeli. Poistaa tehokkaasti mm. erilaisia maaleja ja väriaineita iholta. PC 515 (VINDI C) Käsienpuhdistus hyytelö raskaaseen likaan. Puhdistaa ja hoitaa kädet. Sisältää Aloe Veraa. PC 521 Suojaava ihovoide. PC 522 (CARE) Aerosoli suojavoide joka kuivuu iholle nopeasti. Suojaa mm. miedoilta hapoilta rasvoilta ja liuottimilta. 15/16

16 16/16

17 17/16 LISÄTIEDOT JA TILAUKSET Tarvitessanne lisätietoja tai halutessanne tilata tuotteitamme ottakaa yhteyttä alueenne piiriedustajaan tai puhelinmyyntiimme. Alueenne piiriedustaja: Puhelinmyynti Puh. suora (09) Puh. keskus (09) Fax. (09)

18 18/16 Melkonkatu 28 E, Helsinki Puh (09) Fax (09)

NCH DRAINS & HYGIENE MAINTENANCE PROGRAMS

NCH DRAINS & HYGIENE MAINTENANCE PROGRAMS NCH DRAINS & HYGIENE MAINTENANCE PROGRAMS 05-2010 3 HACCP TUOTEET CL 311 (HC WASH BRITE) Biologisesti hajoava mikrobeja tuhoava käsitiskiaine. CL 325 (HC DISH POWER) Nestemäinen koneastianpesuaine joka

Lisätiedot

Melkonkatu 28 E, 00210 Helsinki Puh (09)686 42 200 Fax (09)686 42 900 E-mail: certified-finland@nch.com www.certified.fi

Melkonkatu 28 E, 00210 Helsinki Puh (09)686 42 200 Fax (09)686 42 900 E-mail: certified-finland@nch.com www.certified.fi Certified huolto ja kunnossapitotuotteita kaikkiin tarpeisiin... Melkonkatu 28 E, 00210 Helsinki Puh (09)686 42 200 Fax (09)686 42 900 E-mail: certified-finland@nch.com www.certified.fi 9 2009 HENKILÖKOHTAISET

Lisätiedot

CERTIFIED LABORATORIES

CERTIFIED LABORATORIES CERTIFIED LABORATORIES Melkonkatu 28 E, 00210 Helsinki Puh (09) 686 42 200 Fax (09) 686 42 900 E-mail: certified-finland@nch.com www.certified.fi 10-2010 HENKILÖKOHTAISET TUOTTEET 2 (16) CL 500 (TOWEL

Lisätiedot

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön snmix.fi OSIENPESU AUTOT JA KULJETUS TEOLLISUUS Palvelua parhaissa merkeissä S&N Osakeyhtiö on satavuotisen historian omaava teknisen tukkukaupan monialayhtiö.

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

National Chemsearch Melkonkatu 28 E, 00210 Helsinki

National Chemsearch Melkonkatu 28 E, 00210 Helsinki CHEMSEARCH Tuoteluettelo 1/12.. JO VUODESTA 1919... DALLAS, PÄÄKONTTORI TÄNÄÄN... National Chemsearch Melkonkatu 28 E, 00210 Helsinki Puh (09) 6864 2100 Fax (09) 6864 2900 E-mail: chemsearch-finland@nch.com

Lisätiedot

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 308010 Essex Vannehoito 0,5 L 220002 Essex Ikkunanpuhdistus 0,5 L 245002 Essex Hyönteispuhdistus 0,5 L 304002 Essex Pikavaha 0,5 L 302002 Essex Super

Lisätiedot

GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO

GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO Sisällysluettelo Yritysesittely sivu 3 Desinfiointiaineet sivu 4 Lattiapintojen puhdistusaineet

Lisätiedot

HENKILÖHYGIENIA 110-8720 110-D7004 150-107 110-110

HENKILÖHYGIENIA 110-8720 110-D7004 150-107 110-110 SIIVOUSTUOTTEET HENKILÖHYGIENIA ALOE SILK IHOVOIDE Pehmentävä ja kosteuttava ihovoide koko keholle. Aloe Vera -uutetta ja E-vitamiinia sisältävä voide estää ihoa kuivumasta. Hoitaa kuivaa ihoa. Imeytyy

Lisätiedot

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit 2009 2 Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnotteiden valmistaja. Solmaster -tuotteet

Lisätiedot

ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN

ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN HENKILÖHYGIENIA ALOE SILK IHOVOIDE Pehmentävä ja kosteuttava ihovoide koko keholle. Aloe Vera-kasvin uutetta, jojobaöljyä ja E-vitamiinia sisältävä voide parantaa pikku haavat

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET Toimitilojen eri pintojen säännölliseen puhdistukseen ja hoitoon. Vahvat tiivisteet lattioiden, ikkunoiden, märkätilojen yms. puhdistukseen. Ikaroksella on täydellinen ja korkealuokkainen sarja puhdistusaineta

Lisätiedot

Profex Lasinpuhdistaja

Profex Lasinpuhdistaja Profex Lasinpuhdistaja Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille. Pyyhi pinta nukkaamattomalla liinalla tai kuivaa

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

CARAT TUOTESARJA LASINPESU RUOSTEENIRROTTAJA SILICON

CARAT TUOTESARJA LASINPESU RUOSTEENIRROTTAJA SILICON LASINPESU CARAT LASINPESU puhdistaa erittäin tehokkaasti lasi- ja peilipinnat. Lisää liikenneturvallisuutta poistamalla tuulilasista häiritsevän rasva- ja likakalvon. Huom! Soveltuu myös muiden kovien

Lisätiedot

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE ULTRA GLAZE NEW CAR POLISH puhdistava yleisvaha Ultra Glaze Polish on nopea ja helppo vaha uusille ja käytetyille maalipinnoille. Tuote ei sotke muovilistoja ja puskureita. Ultra Glaze Polish jättää pitkäaikaisen

Lisätiedot

Monipuoliseen puuliimaukseen

Monipuoliseen puuliimaukseen Monipuoliseen puuliimaukseen A14 BISON PU-TimberMax Express Polyuretaani Puuliima D4 5min 310ml Erittäin npea ja vahva polyuretaanipuuliima sisä- ja ulkokäyttöön. Hyytelömäinen, läpinäkyvä, (meri)veden

Lisätiedot

KIINTEISTÖTUOTTEET DRAIN FLUSH NESTEMÄINEN VIEMÄRINAVAUSAINE DYNAMATE VOIMAKAS NESTEMÄINEN PUTKENAVAUSAINE ODOR FRESH HAJUNSULKUAINE

KIINTEISTÖTUOTTEET DRAIN FLUSH NESTEMÄINEN VIEMÄRINAVAUSAINE DYNAMATE VOIMAKAS NESTEMÄINEN PUTKENAVAUSAINE ODOR FRESH HAJUNSULKUAINE DYNAMATE VOIMAKAS NESTEMÄINEN PUTKENAVAUSAINE KIINTEISTÖTUOTTEET Voimakas nestemäinen putkenavausaine, joka on kehitetty viemäriputkistojen ongelmien välittömään puhdistukseen ja kunnossapitoon. Poistaa

Lisätiedot

Käsien puhdistusja hoitotuotteet

Käsien puhdistusja hoitotuotteet Käsien puhdistusja hoitotuotteet Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille. Tuotteet täydentävät

Lisätiedot

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T Puhelin (03) 780 2363 465 019 ML Maalarinliuotin SIVU 2 l PESU- JA PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen

Lisätiedot

Kehittyneet puhdistus- ratkaisut. Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen

Kehittyneet puhdistus- ratkaisut. Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen Kehittyneet puhdistus- ratkaisut Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen 2271.indd 3 Oikeat ratkaisut Kaikkiin sovelluksiin Loctite 7012 Mekaanisten osien puhdistus Allaspesuaine Yleispuhdistusaine

Lisätiedot

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnoitteiden

Lisätiedot

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa!

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBER comp Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBERcomp KUMIMAALISPRAY RUBBERcomp kumimaalispray on helposti levitettävä, monikäyttöinen, ilmakuivuva erikoiskumipinnoite. Se suojaa käsiteltävän pinnan

Lisätiedot

SiMP Seal 55. 1-Komponenttinen SiMP polymeeriteknologiaan perustuva liima- ja tiivistysmassa. Tuotekuvaus. Käyttöalueet. Edut

SiMP Seal 55. 1-Komponenttinen SiMP polymeeriteknologiaan perustuva liima- ja tiivistysmassa. Tuotekuvaus. Käyttöalueet. Edut SiMP Seal 55 1-Komponenttinen SiMP polymeeriteknologiaan perustuva liima- ja tiivistysmassa 1 Tuotekuvaus SiMP Seal 55 on 1-komponenttinen, korkealuokkainen, pysyvästi elastinen, kosteuskuivuva SiMP polymeeriteknologiaan

Lisätiedot

WHEREVER THERE S A JOB TO BE DONE WE HAVE SOLUTIONS

WHEREVER THERE S A JOB TO BE DONE WE HAVE SOLUTIONS WHEREVER THERE S A JOB TO BE DONE WE HAVE SOLUTIONS WHATEVER THE JOB, YOU VE FOUND THE SOLUTION. THE CAN WITH THOUSANDS OF USES YKSI TUOTE. TUHANSIA KÄYTTÖKOHTEITA. 1 TUOTE - 5 OMINAISUUTTA! WD-40 MAAILMAN

Lisätiedot

RASVAT JA VOITELUAINEET

RASVAT JA VOITELUAINEET PRO Lithiumkomplex PRO Lithium PRO Lithium 180 Lithiumkomplex pohjainen ep lisäaineistettu, hyvin kiinnitarttuva ja pitkävaikutteinen punainen korkeapainerasva. Käyttökohteita: rasva soveltuu raskaasti

Lisätiedot

YTM-Industrial INDUTRADE GROUP. Kema teollisuuden kunnossapitokemikaalit

YTM-Industrial INDUTRADE GROUP. Kema teollisuuden kunnossapitokemikaalit YTM-Industrial INDUTRADE GROUP Kema teollisuuden kunnossapitokemikaalit Kema -kunnossapitokemikaalit 2 Kema yleisesti Kema -aerosoleja on kehitetty ja valmistettu Tanskan Silkeborgissa jo vuodesta 1973

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva suoja-, hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Olemme keskittyneet sisä- ja ulkokalusteiden ja kodin hoitotuotteisiin.

Lisätiedot

GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO

GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO Sisällysluettelo Yritysesittely sivu 3 Harjattomien ja harjakoneiden Pesuaineet

Lisätiedot

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 GREENLINE Foratia Lattianpesukapseli 2 Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3 Foratia Yleispesukapseli 4 Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 Foratia IB Imeytysjauhe 6 Foratia teline IB imeytysjauhesäkeille

Lisätiedot

KERNITE LUBRICATION 1/19 TUOTELUETTELO

KERNITE LUBRICATION 1/19 TUOTELUETTELO 1 2010 8 2011 KERNITE LUBRICATION 1/19 TUOTELUETTELO SISÄLLYS 1. Öljyntorjunta 2. Voiteluvaseliinit 3. Vaihteistoöljyt 4. Moottoriöljyt 5. Hydrauliikkaöljyt 6. Bio -voiteluaineet 7. Kiinteistönhuoltotuotteet

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. KERNITE LUBRICATION 1/20 14.1.2010/TN/th

TUOTELUETTELO. KERNITE LUBRICATION 1/20 14.1.2010/TN/th 1 2010 KERNITE LUBRICATION 1/20 14.1.2010/TN/th KERNITE LUBRICATION 2/20 14.1.2010/TN/th SISÄLLYS 1. Öljyntorjunta 2. Voiteluvaseliinit 3. Vaihteistoöljyt 4. Moottoriöljyt 5. Hydrauliikkaöljyt 6. Bio -voiteluaineet

Lisätiedot

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta!

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! Kädet joutuvat päivittäin tekemisiin monien rasittavien tekijöiden kanssa. Esim. ärsyttävät aineet,

Lisätiedot

Keittiötuotteet KORKEALAATUISET ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖAMMATTILAISILLE

Keittiötuotteet KORKEALAATUISET ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖAMMATTILAISILLE Keittiötuotteet KORKEALAATUISET ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖAMMATTILAISILLE Keittiötuotteet ALOE FRESH Nestesaippua Aloe Fresh on päivittäiseen käsien ja koko vartalon pesuun kehitetty nestesaippua. Korkealuokkaisista

Lisätiedot

Tuotteet Tuotteet autokorikorjaukseen autokorikorjaukseen www.fi nnsco.fi

Tuotteet Tuotteet autokorikorjaukseen autokorikorjaukseen www.fi nnsco.fi Tuotteet autokorikorjaukseen www.finnsco.fi Liimat ja liimaustarvikkeet Metalliliima EPOX-90 musta, 220 ml Vahva epoksipohjainen autokoriliima Korin teräs ja peltiosien liimauksiin Sisältää lasikuulia,

Lisätiedot

LIIMAT, LIISTERIT JA SIDEAINEET

LIIMAT, LIISTERIT JA SIDEAINEET LIIMAT, LIISTERIT JA SIDEAINEET Planatol BB liima 1,05 kg - polyvinyyliasetaattipohjainen dispersioliima, synteettinen hartsi, liuottimia vain 1 % - vesiohenteinen (max. 10 %) - voidaan sekoittaa liisteriin

Lisätiedot

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon.

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. Huippuluokan teknologiaan perustuva Bodyfence-kalvo suojaa ajoneuvoasi ulkoiselta

Lisätiedot

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11 K 2 CAR & HOME Kompakti ja näppärä painepesuri on erittäin monipuolisesti varusteltu. vakiona on 4 m paineletku suihkuputki ja rotojet suutin. Autosetti sisältää pesuharjan ja 0,3 l vaahtosuuttimen sekä

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26 K 4 Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

1. Yleispuhdistusaine

1. Yleispuhdistusaine Liite 1. 1/16 Tarjoaja ja puh.nro: Valkeakoski ja Akaa / pesu- ja puhdistusaineet, henkilöhygieniatuotteet, siivousvälineet, suojakäsineet, jätesäkit, konetiski- ja huuhtelukirkasteaineet Mikäli kaikkia

Lisätiedot

KUNNOSSAPITO ROOF EXPRESS ELASTINEN VEDENPITÄVÄ PAIKKAUSTEIPPI

KUNNOSSAPITO ROOF EXPRESS ELASTINEN VEDENPITÄVÄ PAIKKAUSTEIPPI MAATALOUSTUOTTEET ROOF PATCH LASIKUITUVAHVISTEINEN KATONPAIKKAUSMASSA KUNNOSSAPITO ROOF EXPRESS ELASTINEN VEDENPITÄVÄ PAIKKAUSTEIPPI CEMENT PATCH FAST NOPEASTI KOVETTUVA BETONILATTIAN KORJAUSAINE Käyttövalmis

Lisätiedot

4-2013 KERNITE LUBRICATION 1/20 TUOTELUETTELO

4-2013 KERNITE LUBRICATION 1/20 TUOTELUETTELO 4-2013 KERNITE LUBRICATION 1/20 TUOTELUETTELO SISÄLLYS 1. Öljyntorjunta 2. Voiteluvaseliinit 3. Automaattirasvausjärjestelmä 4. Vaihteistoöljyt 5. Moottoriöljyt 6. Hydrauliikkaöljyt 7. Bio voiteluaineet

Lisätiedot

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm Peili- ja ikkunaliina Ultimate 1402005, koko 40x40 cm Ikkunan ja peilin pesu vaatii erikoisliinan, jotta lopputulos olisi kirkas ja raidaton. Ultimate peili- ja ikkunaliinalla on loistavat ominaisuudet

Lisätiedot

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön!

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! PESUAINEET Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! TIKKURILAN PESUAINEET PERUSTEELLISEEN PUHDISTUKSEEN Oikealla esikäsittelypesulla varmistat maalaus systeemin toimivuuden

Lisätiedot

ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN

ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN HENKILÖHYGIENIA ALOE SILK IHOVOIDE Pehmentävä ja kosteuttava ihovoide koko keholle. Aloe Vera-kasvin uutetta, jojobaöljyä ja E-vitamiinia sisältävä voide parantaa pikku haavat

Lisätiedot

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona PESUAINEET Piha-aidalla kukkii home, terassi näyttää kulahtaneelta ja peltikatollekin pitäisi tehdä jotain. Armas aurinko paljastaa puhdistamista, pesua ja huoltoa kaipaavat pinnat. Huolellisella pesulla

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). Poistaa pinttymät, jarrupölyn ja muut liikenneliat nopeasti ja tehokkaasti. Anna vaikuttaa ja huuhtele. Ikaclean

Lisätiedot

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti.

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Puhdasta ympäristön ehdoilla Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Betonijäämistä eroon ilman happoja Me Soledolla valmistamme, kehitämme

Lisätiedot

GEOCEL tuotevalikoima

GEOCEL tuotevalikoima GEOCEL tuotevalikoima THE WORKS MULTI-USE SEALANT AND ADHESIVE Välitön tartunta Liuotinvapaa Hajuton Toimii eri lämpötiloissa Kestää hyvin UV-säteilyä Ei homehdu eikä kutistu Sopii sekä kosteille että

Lisätiedot

Betonilattioiden hoito-ohjeet

Betonilattioiden hoito-ohjeet Betonilattioiden hoito-ohjeet 2. syyskuuta 2013 Betonilattioiden hoito-ohjeet Yleistä Vanhoissa betonilattioissa yleisiä ongelmia ovat niiden likaantuminen, vaikea puhdistettavuus ja pölyäminen. Näiden

Lisätiedot

METALLIN TYÖSTÖNESTEET. SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULU LEIKKO-PROJEKTI Kuopio 13.10.2010/Petri Paganus

METALLIN TYÖSTÖNESTEET. SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULU LEIKKO-PROJEKTI Kuopio 13.10.2010/Petri Paganus METALLIN TYÖSTÖNESTEET SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULU LEIKKO-PROJEKTI Kuopio 13.10.2010/Petri Paganus MITÄ TYÖSTÖNESTEET OVAT Eri metallien koneellisessa työstössä käytettäviä nesteitä, joilla helpotetaan

Lisätiedot

Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste

Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste P3-topax 56 Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste OMINAISUUDET Erinomainen poistamaan mineraalisaostumia Poistaa hyvin rasvaa ja proteiinia Erittäin tehokas matalissa konsentraateissa Parannellut

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

Johtonippusiteet Helppo nopea kiinnitys esim. kaapeleille ja johdoille.

Johtonippusiteet Helppo nopea kiinnitys esim. kaapeleille ja johdoille. Johtonippusiteet Helppo nopea kiinnitys esim. kaapeleille ja johdoille. Pitävä lukitus. Lämmönkesto -40 C +85 C. Materiaali Nylon PA 6.6 Kuormitus N 1000 kpl 1000 kpl 111 1,6-20 0502-11 0502-11 1 0502-11

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet

Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet SISÄLLYS SISÄLLYS 2 YLEISTÄ 3 ASENNUKSEN AIKAINEN PESU 4 ASENNUKSEN JÄLKEINEN PUHDISTUS 4 GRAFFITISUOJAUS 4 TAHRANPOISTO 4 HUOLTOPUHDISTUS

Lisätiedot

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043 IKATEX 9004 KORKEALAATUINEN KUITULIINA AROILLE PINNOILLE Korkealaatuinen kuivausliina arkojen pintojen putsaukseen ja kiillotukseen. Sopii kirjapainoihin, siivoustyöhön, verstaille sekä lääketehtaille.

Lisätiedot

VAHAT, LAKAT JA MUUT AINEET

VAHAT, LAKAT JA MUUT AINEET VAHAT, LAKAT JA MUUT AINEET Museum Wax 370 g Tuote on aiemmin tunnettu nimellä Be still my art. Mikrokristallivaha muodostaa massan, jota voidaan käyttää kristalliin, posliiniin, lasiin, keramiikkaan ja

Lisätiedot

KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET

KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET Oikein valitut kemikaalit varmistavat käyttäjien terveyden ja hyvinvoinnin. KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET Ikaroksen kemikaalien tuotevalikoima on valittu erityisesti suoritukykyä, terveysvaikutuksia, käyttötaloudellisuut-

Lisätiedot

Oy Findock International Inc. Osoite: 65230 Riimutie 13 Vaasa Finland Puhelin: +358(0)44 3788 554 Y-tunnus: FI2317336-9

Oy Findock International Inc. Osoite: 65230 Riimutie 13 Vaasa Finland Puhelin: +358(0)44 3788 554 Y-tunnus: FI2317336-9 FINCHEM -teollisuuskemikaalit Finchem teollisuuskemikaalien tuoteperhe muodostaa yhtiön yhden vankan tukijalan. Valikoimamme kattaa ammattikäyttöön kehitettyjä luontoystävällisiä kemikaalitiivisteitä lähinnä

Lisätiedot

Eläinten hoitotuotteet

Eläinten hoitotuotteet Meistä Puhdistus-, suojaus- ja hoitotuotteiden Pohjoismaiden johtava valmistaja Softcare on täysin suomalainen tuotemerkki Pääkonttori sijaitsee Espoossa Vankka ammattikokemus vuodesta 1991 lähtien Luontoystävällistä

Lisätiedot

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26 K 3 Näppärä, pystymallinen painepesuri sopii peruskäyttöön kotioloissa. Kätevä varusteiden pikaliitäntä helpottaa käyttöä. Vakiovarusteena Vario Power-suihkuputki paineen säädöllä sekä Rotojet-turbosuutin,

Lisätiedot

AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA

AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA aktiiviset bakteerit ja entsyymit AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA Nilfisk Biobact on ympäristöystävällinen puhdistusaine, jonka teho perustuu mikrobeihin ja entsyymeihin. BIOBACT CLEAN YLEISPUHDiSTUSAINE

Lisätiedot

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen!

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN ULOS&SISÄLLE ULOS&SISÄLLE Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! Aina oikea maali metallille! Hammerite Hammerite metallimaaleilla voidaan käsitellä kaiken tyyppisiä metallipintoja

Lisätiedot

CAROM. Yleispuhdistusaine. Pese mikä tahansa pestävä pinta ja jätä se ilman jäännöksiä. Tunkeutuu. Ilman saippuaa. Kelaattitoiminto.

CAROM. Yleispuhdistusaine. Pese mikä tahansa pestävä pinta ja jätä se ilman jäännöksiä. Tunkeutuu. Ilman saippuaa. Kelaattitoiminto. CAROM Yleispuhdistusaine Pese mikä tahansa pestävä pinta ja jätä se ilman jäännöksiä Tunkeutuu Ilman saippuaa Kelaattitoiminto Ei jätä viivoja Voidaan käyttää tiloissa, joissa käsitellään elintarvikkeita

Lisätiedot

PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT

PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT - käyttökohteet: metallit, puu, muovit, keramiikka, kivi, betoni, lasi - näiden pintojen puhdistus, kiillotus, hionta, irrotus, purseenpoisto, ruosteenpoisto

Lisätiedot

Tiivistysaineet Ilmastointi

Tiivistysaineet Ilmastointi Tiivistysaineet Ilmastointi Tiivistysaineet Ilmastointi Tuotantolaitoksella Getingessä valmistetaan ABRAn tiivistysaineita muun muassa ilmastointialalle. Sunchem kykenee vastaamaan useimpiin tarpeisiin

Lisätiedot

90 mm HALK. G-42002-O 93,00 100 mm LEV. 90 mm HALK. G-42001-O 58,00 50 mm LEV. 90 mm HALK. 100 mm LEV.

90 mm HALK. G-42002-O 93,00 100 mm LEV. 90 mm HALK. G-42001-O 58,00 50 mm LEV. 90 mm HALK. 100 mm LEV. POLY-PTX HIOMA-, KIILLOTUS- JA HARJAUSKONE TASOILLE JA PUTKILLE TUOTE nro /kpl 240 V, 50-60 Hz, 1750 W NOPEUDEN SÄÄDÖLLÄ 1000-3500 RPM PAINO: 3,3 kg PYÖRÖJEN HALKAISIJA 90-115mm VALMISTUSMAA: SAKSA HIOMA-

Lisätiedot

Liuottimet KORKEALAATUISET LIUOTTIMET AMMATTILAISILLE

Liuottimet KORKEALAATUISET LIUOTTIMET AMMATTILAISILLE Liuottimet KORKEALAATUISET LIUOTTIMET AMMATTILAISILLE Liuottimet STANDARD LIUOTTIMET ORASOLV B Nopeasti haihtuva liuotin Korkealaatuinen, tehokkaasti tunkeutuva hiilivetyliuotin tehokkaaseen rasvaisen

Lisätiedot

LIIMAT, LIISTERIT JA SIDEAINEET

LIIMAT, LIISTERIT JA SIDEAINEET LIIMAT, LIISTERIT JA SIDEAINEET Planatol BB liima 1,05 kg - polyvinyyliasetaattipohjainen dispersioliima, synteettinen hartsi, liuottimia vain 1 % - vesiohenteinen (max. 10 %) - voidaan sekoittaa liisteriin

Lisätiedot

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin KONSERVOINTIVÄLINEET Dahlia-sumutin - valmistettu Japanissa, merkki Maruhachi - materiaali kromattua messinkiä - säädettävä hieno suihku, ei roiskeita - käytössä suositellaan puhdistettua vettä - tilavuus

Lisätiedot

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE PITKÄIKÄINEN SUOJA PINNOILLE KÄYTTÖKOHTEET: Lattiapinnat kuten puu-, laatta-, kivi- ja muovipintaiset lattiat Metallipinnat Posliiniset ja keraamiset

Lisätiedot

K 2 HOME K 2 HOME, 1.673-223.0, 2015-11-18

K 2 HOME K 2 HOME, 1.673-223.0, 2015-11-18 K 2 HOME Pyörillä varustetussa painepesurissa on 4 metrin paineletku, suihkuputki, rotojet-suutin tuottaa pyörivän pistesuihkun, jossa yhdistyvät pistesuihkun korkea pintapaine ja viuhkasuuttimen laaja

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Laimenna Suihkuta Odota Nauti

Tuoteluettelo. Laimenna Suihkuta Odota Nauti Tuoteluettelo Laimenna Suihkuta Odota Nauti TuotekoodiEANVE TuotekoodiEANVE Puhdas Katto Laimennus: 1osaliuosta,2osaavettä IM202202 1L IM202203 5L 6 3 Puhdas Julkisivu Laimennus: 1osaliuosta,2osaavettä

Lisätiedot

BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN

BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN Muut tuotteet BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN Tuotekoodit: ST98 AirCare 20, seinämalli, 10-20m² tilaan ST74 AirCare 30, seinämalli, 20-30m² tilaan Biozone ilmanpuhdistimet poistavat tehokkaasti hajut sekä

Lisätiedot

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23 K 2 PREMIUM HOME Pienen kokonsa ansiosta painepesuri on näppärä käytössä ja vie hyvin vähän säilytystilaa. Varusteet: T 50 terassipesuri, jolla tasopinnat puhdistuvat kätevästi ilman roiskeita, puhditusainetiiviste

Lisätiedot

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 SUOJAÖLJYT ULKOKÄYTTÖÖN Kestävää suojaa ulkopinnoille kasviöljyistä SUOJAAVA KUULTOÖLJY Kasviöljypohjainen Suojaava kuultoöljy imeytyy puun avoimeen pintasolukkoon

Lisätiedot

Huippu Group Oy Purell ja Gojo tarjous TARJOUS 2017 Hinnasto alkaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Huippu Group Oy Purell ja Gojo tarjous TARJOUS 2017 Hinnasto alkaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huippu Group Oy Purell ja Gojo tarjous TARJOUS 2017 Hinnasto 1.1.2017 alkaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tilaukset: asiakaspalvelu@huippustore.fi `050 441 4539, 050 490 4065 Kun ostat 1ltk 2 x 1200ml

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

FORATIA EUROPE OÜ TUOTELUETTELO

FORATIA EUROPE OÜ TUOTELUETTELO FORATIA EUROPE OÜ TUOTELUETTELO SISÄLLYSLUETTELO SIVU 1. AEROSOLIT 3-5 2. NESTEET 6-7 3. KÄSINEET 8 4. GREENLINE 9 5. MUUT TUOTTEET 10-12 6. TYÖ JA TURVALLISUUSTUOTTEET 13 7. IMEYTYSTUOTTEET 14 8. NOSTOAPUVÄLINEET,ALTAAT,KILVET

Lisätiedot

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS SIIVOUSVÄLINEET 1. siivousvaunu 2. sanko (siivoussanko) 3. jätesäkki 4. kuivain - Voit kuivata ikkunat, peilit ja lattiat. 5. lattiamoppi ja pyyhe 6. ikkunanpesin - Voit pestä

Lisätiedot

411-VALKOINEN NUMERO 3,8 Litraa 087408 20 Litraa 087413. 411-TIILENPUNAINEN NUMERO 3,8 Litraa 087405 20 Litraa 087404

411-VALKOINEN NUMERO 3,8 Litraa 087408 20 Litraa 087413. 411-TIILENPUNAINEN NUMERO 3,8 Litraa 087405 20 Litraa 087404 411 Uretaaniemalit Erittäin sitkeä ja kiiltävä, itsekovettuva suojapinnoite teollisuuskäyttöön; ihanteellista käytettäväksi teollisuus- ja liikelaitosten lattioissa, seinissä, koneissa ja laitteissa SAATAVANA

Lisätiedot

LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET

LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET Hoito ja suojaus (Puusepänteollisuus ry:n huonekalujen hoito-ohjeista) Nihkeä- tai kosteapyyhintä neutraalissa pesunesteessä kostutetulla siivouspyyhkeellä. Kosteapyyhinnän jälkeen

Lisätiedot

kemiallisesti puhdas vesi : tislattua vettä käytetään mm. höyrysilitysraudoissa (saostumien ehkäisy)

kemiallisesti puhdas vesi : tislattua vettä käytetään mm. höyrysilitysraudoissa (saostumien ehkäisy) Pesukemian perusteet Veden pesuominaisuudet 1. kostuttaa 2. liuottaa (dipoli) 3. laimentaa 4. liikkuva vesi tekee mekaanista työtä 5. kuljettaa kemiallisesti puhdas vesi : tislattua vettä käytetään mm.

Lisätiedot

Siivoustuotteet KORKEALAATUISET ERIKOISTUOTTEET SIIVOUSALAN AMMATTILAISILLE

Siivoustuotteet KORKEALAATUISET ERIKOISTUOTTEET SIIVOUSALAN AMMATTILAISILLE Siivoustuotteet KORKEALAATUISET ERIKOISTUOTTEET SIIVOUSALAN AMMATTILAISILLE Siivoustuotteet ALOE FRESH Nestesaippua Päivittäiseen käsien ja koko vartalon pesuun kehitetty nestesaippua. Korkealuokkaisista

Lisätiedot

Korkeateknologiset tuotteet kunnossapitoon, tuotantoon ja siivoukseen

Korkeateknologiset tuotteet kunnossapitoon, tuotantoon ja siivoukseen Korkeateknologiset tuotteet kunnossapitoon, tuotantoon ja siivoukseen O R A P I N O R D I C O Y A B 2 0 1 5 T U O T ELUET T ELO 2 0 15 H ENKILÖ H Y G I ENIA H ENKILÖ H Y G I ENIA ALOE FRESH Nestesaippua

Lisätiedot

Käyttökohteet: ilmastointi ja jäähdytyskennot ( hotellit, ravintolat, kiinteistöt, lentokentät, kuntosalit, koulut, sairaalat, kaupat yms.

Käyttökohteet: ilmastointi ja jäähdytyskennot ( hotellit, ravintolat, kiinteistöt, lentokentät, kuntosalit, koulut, sairaalat, kaupat yms. Zep Foaming Coil Cleaner Kätevä aerosoli, joka pitää jäähdytyskennot ja lauhduttimet puhtaina ja varmistaa niiden tehokkaan toiminnan. Foaming Coil Cleaner on aerosoli, joka on suunniteltu ilmastointi

Lisätiedot

K 5 K 5, 1.180-633.0, 2015-12-11

K 5 K 5, 1.180-633.0, 2015-12-11 K 5 Tehokas pesuri aktiiviseen kotikäyttöön. Pitkäikäinen, vesijäähdytteinen oikosulkumoottori on taloudellinen, ääneltään hiljainen ja tehokas energiankulutukseensa nähden. Se painaa ilmajäähdytteistä

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2015. Kunnossapidon laatutuotteet. kcsuomi.fi

TUOTELUETTELO 2015. Kunnossapidon laatutuotteet. kcsuomi.fi TUOTELUETTELO 2015 Kunnossapidon laatutuotteet kcsuomi.fi myynti@kcsuomi.fi KC Suomen tuotteet on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Kotimaiset huippuluokan tuotteet ammattilaisille takaavat maksimaalisen

Lisätiedot

ÖLJYN- JA KEMIKAALIEN IMEYTYSTUOTTEET

ÖLJYN- JA KEMIKAALIEN IMEYTYSTUOTTEET ÖLJYN- JA KEMIKAALIEN IMEYTYSTUOTTEET Öljynimeytysliinat, -matot ja -rullat Yleisimeytysmatot rullassa 40 cm 100 cm Yleisimeytysmatot rullassa Pidempi vaihtoväli, kuviointi hävittää imeytysjäljet Öljynimeytystuotteiden

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

PRO100 PUHDISTUSLIUOTIN PUHDISTAA JA POISTAA RASVAN NOPEASTI ILMAN PURKAMISTARVETTA VAIKEITA RASVALIKOJA JA PALJON TYÖTÄ VAATIVA PUHDISTUS

PRO100 PUHDISTUSLIUOTIN PUHDISTAA JA POISTAA RASVAN NOPEASTI ILMAN PURKAMISTARVETTA VAIKEITA RASVALIKOJA JA PALJON TYÖTÄ VAATIVA PUHDISTUS PRO100 PUHDISTUSLIUOTIN PUHDISTAA JA POISTAA RASVAN NOPEASTI ILMAN PURKAMISTARVETTA Haihtuu nopeasti ja jälkiä jättämättä Helppo käyttää Vaikuttaa nopeasti Esipuhdistus maalattaville ja liimattaville pinnoille

Lisätiedot

Absol. monipuolinen imeytysaine

Absol. monipuolinen imeytysaine Absol monipuolinen imeytysaine Absol ehdottomasti oikea valinta ympäristölle vaarallisten nesteiden imeytykseen Absol sitoo, puhdistaa ja neutraloi nopeasti ja tehokkaasti ympäristölle vaaralliset nesteet.

Lisätiedot

Päivittäinen jalkineiden hoito

Päivittäinen jalkineiden hoito JALKINEIDEN HOITO 1. Perehdy jalkineiden hoidon ohjeisiin. 2. Tunnista jalkineiden materiaali ja puhdista jalkineet ohjeen mukaan. 3. Suojaspray suihkutetaan kengille ulkona. Suihkutusetäisyys kengistä

Lisätiedot