Luota arjen monitaituriin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Luota arjen monitaituriin"

Transkriptio

1 Luota arjen monitaituriin Olemme monin tavoin mukana suomalaisessa arjessa. Katso, mitä kaikkea palveluvalikoimaamme kuuluu luultavasti yllätyt.

2 Ekologisemman yhteiskunnan puolesta L&T on Suomen johtava asiantuntija ympäristönhuollossa sekä kiinteistöjen ja laitosten tukipalveluissa. Lisäksi olemme merkittävä puupohjaisten biopolttoaineiden, kierrätyspolttoaineiden ja uusioraaka-aineiden toimittaja. L&T luo asiakkailleen edellytykset ympäristötavoitteiden saavuttamiseen: osaamisemme ansiosta jätteiden kierrätys lisääntyy ja kiinteistöjä hoidetaan energiatehokkaammin. Luonnonvaroja ja energiaa säästämällä toimimme ekologisemman yhteiskunnan puolesta, ja samalla tuomme asiakkaillemme selvää taloudellista etua. Palveluistamme räätälöidään kokonaisuuksia asiakkaan tarpeen mukaan, oli sitten kyse suuryrityksestä tai yksityistaloudesta. L&T:n laajaan asiantuntemukseen voit aina luottaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää L&T:n palveluista!

3 Jätehuolto- ja kierrätyspalvelut Pidämme huolen jätehuollosta määräysten mukaisesti ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Palvelemme yhteiskunnan eri osa-alueita kuten teollisuutta, kaupan alaa ja kotitalouksia. Kannustamalla asiakkaitamme syntypaikkalajitteluun säästämme luonnonvaroja. Huolehdimme asianmukaiseen kierrätykseen ja hyötykäyttöön mm. paperit, pahvin, metallin, muovin, lasin sekä tuhkat, lietteet ja teollisuuden sivutuotteet. L&T: n kattava laitos- ja keräysverkosto mahdollistaa materiaalien monipuolisen hyödyntämisen. Käsittelylaitoksissamme jätteistä syntyy raaka-ainetta teollisuudelle ja ympäristöystävällistä polttoainetta voimalaitoksiin. Vaarallisten jätteiden kierrätyspalvelut Palvelumme kattaa kaiken vaarallisten jätteiden (ent. ongelmajätteiden) tunnistamisesta niiden käsittelyyn laitoksillamme. Rakennamme asiakkaalle turvallisen ja kustannustehokkaan keräysjärjestelmän ja tarjoamme kattavan valikoiman keräysvälineitä. Jalostamme mahdollisimman monista vaarallisista jätteistä raaka-ainetta teollisuudelle, hyötykäyttöön kelpaamattomat jätteet toimitamme turvalliseen loppusijoitukseen. Vaarallisia jätteitä koskevat määräykset muuttuvat jatkuvasti, mutta ammattilaisemme pitävät asiakkaat ajan tasalla. Tietoturvapalvelut Voit luottaa L&T:n sertifi oituun palveluun, kun haluat tuhota tietoa tai toimittaa materiaaleja kierrätykseen niin, ettei tieto päädy vääriin käsiin. Tuhottava aineisto käsitellään aina valvotuissa tiloissa erillään muista materiaaleista. Tuhoamme niin paperit, digitaaliset tallennusvälineet kuin tietokoneet ja muut laitteetkin.

4 Ympäristötuotteet L&T:n ympäristötuotteet sopivat kaikkialle, missä liikutaan, työskennellään, asioidaan ja eletään. Tuotteemme on suunniteltu kestäviksi, ympäristöön sopiviksi ja ergonomisiksi. Ympäristötuotteiden laajaan valikoimaan kuuluvat muun muassa jätesäkit, roska-astiat ja tuhkakupit, hiekka-astiat, jäteja lajitteluastiat, säiliöt, paalaimet, puristimet, siirtokuormausasemat, kompostorit ja kuivakäymälät. L&T tarjoaa myös kaikki tarvittavat palvelut asennuksesta huoltoon ja tyhjennykseen. Bajamaja-palvelut ja Tapahtumapalvelut Bajamaja-palvelu on viihtyisän tapahtuman edellytys, oli sitten kyse messuista, ulkoilmakonsertista tai urheilukisoista. Mallistoomme kuuluu siistejä, tyylikkäitä ja toimivia WCratkaisuja kaikkiin tilaisuuksiin. Yleisötapahtumien lisäksi Bajamajat sopivat myös pidempiaikaiseen käyttöön kuten rakennustyömaille, puistoihin tai uimarannoille. L&T Tapahtumapalvelut on luotettava, keskitetty ratkaisu, jonka avulla tapahtumajärjestäjä saa tapahtuman onnistumisen kannalta kaikki tärkeät palvelut. Viemärihuollon palvelut L&T:llä on monipuolista viemärihuollon osaamista: huollamme kiinteistöjen ja teollisuuden putkistot, kaivot ja erottimet sekä kunnallistekniikan. Olemme lisäksi erikoistuneet putkistojen kuvaamiseen. Kuvaus on erinomainen tapa selvittää viemärin kunto ja mahdolliset ongelmat ilman putkien esiin kaivamista. Hoidamme myös viemäriremontit nykyaikaisilla sujutus- ja pinnoitusmenetelmillä nopeasti ja edullisesti.

5 Prosessipuhdistukset Tuotamme teollisuuskiinteistöille ja tuotantolaitoksille prosessipuhdistusja imupalveluita joko kertaluonteisesti tai jatkuvana palveluna. Korkeapainepesulla puhdistetaan prosessilaitteistoja, säiliöitä ja julkisivuja sekä poistetaan erilaisia pinnoitteita. Suurtehoimulla siivotaan talteen esimerkiksi hiekkaa, kalkkia, sementtiä ja eristeitä. Samalla tekniikalla voidaan puhaltamalla siirtää kuivia materiaaleja. Märkäimukalustolla siirretään, imetään ja puhalletaan erilaisia nesteitä ja lietteitä. Rakennamme kokonaisvaltaisia palveluratkaisuja, joissa pesutöitä suunnitellaan etukäteen yhdessä asiakkaan kanssa. Pilaantuneiden maiden käsittely Käsittelemme pilaantuneet maat turvallisesti ja tehokkaasti asiakkaalle parhaiten sopivalla menetelmällä ja voimassa olevien ympäristölupien mukaisesti. Taloudellisesti kannattavin ratkaisu saadaan useimmiten ohjaamalla maa-ainekset hyöty käyttöön, esimerkiksi jätealueiden rakentamishankkeisiin. Pilaantunut maa voidaan puhdistaa myös paikan päällä tapahtuvilla kunnostusmenetelmillä. L&T:llä on valtakunnallinen verkosto pilaantuneiden maiden vastaanottoon. Kattava verkosto lyhentää kuljetusmatkoja ja pienentää kuljetusten kustannuksia ja ympäristö vaikutuksia. Vahinkosaneeraus Kaikissa vahingoissa saat avun ripeästi paikalle vuorokaudenajasta riippumatta. Nopealla ja asiantuntevalla vahinkosaneerauksella pystytään pienentämään vahinkomäärää, estämään lisä vahinkojen syntymistä ja lyhentämään toimintojen keskeytysaikaa. Tavoitteenamme on palauttaa kiinteistö alkuperäiseen kuntoon vahingon jälkeen. Palvelumme kattaa niin palo- ja vesivahingot, erikoispuhdistukset, ympäristö- ja suurvahingot sekä ilkivallasta aiheutuneet vahingot. Tarvittaessa teemme kokonaisvaltaisen saneeraustyön alkuraivauksesta kiinteistön uudelleenrakentamiseen. Palautamme vahingoittuneet rakenteet vahinkoa edeltävään kuntoon ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Edistyksellinen vahinkosaneerauksemme kehittää jatkuvasti uusia ja kattavampia palveluita asiakkaiden tarpeisiin.

6 Kiinteistöhuolto ja -tekniikka L&T toimittaa ammattitaidolla kaikki kiinteistössä tarvittavat palvelut. Huolehdimme muun muassa kiinteistöjen huoltotöistä, talotekniikasta ja ulkoalueiden hoidosta. Erityishuomiomme on asiakkaan energia- ja kustannustehokkuudessa. Suomen ensimmäinen energiatehokkuuteen keskittyvä toimintamalli L&T Ekohuolto ja yhdessä Siemensin kanssa kehitetty L&T Energiatakuu vastaavat asiakkaan vaatimuksiin kiinteistönhoidossa. Eko-osaajamme selvittävät kiinteistöjen energiansäästökohteet, tekevät asiakkaalle toimenpide-ehdotukset ja toteuttavat sovitut toimenpiteet. Energiatehokkuutta seurataan ja kehitetään aktiivisesti päivittäisten kiinteistöhuoltotöiden ohella, jolloin pystytään osoittamaan tavoitellut säästöt. Kiinteistöhuollon palveluita täydentää kiinteistötekniikka, joka tekee esimerkiksi lvi, sähkö- ja kylmälaiteasennuksia, huoltoja ja korjauksia. L&T:llä on kokemusta ja valmiudet hoitaa kiinteistötekniikka kaikissa kiinteistön ylläpitoaikaisissa vaiheissa. Fiksusti hoidettu kiinteistö voi hyvin. Huolellisilla toimenpiteillä pidennämme kiinteistön käyttöikää sekä vähennämme toimintahäiriöitä, huollon tarvetta ja kustannuksia. Siivouspalvelut Siivouspalvelumme perustuu ympäristöystävällisen siivouksen ammattitaitoon, tehokkaaseen lajittelun ja kierrätyksen asiantuntemukseen sekä materiaali- ja energiatehokkuutta lisäävään toimintatapaan. Suosimme palvelussamme menetelmiä ja välineitä, jotka ovat ympäristö ystävällisiä ja pienentävät siivousaineiden ja veden käyttöä. Siivouksen laadun varmistavat siivouksen ammattilaiset, jotka on aina perehdytetty asiakkaan tiloihin, siivoustarpeeseen ja käytettäviin menetelmiin. L&T:n Joutsenmerkitty siivouspalvelu tukee asiakkaan ympäristötavoitteiden saavuttamista ja takaa sertifi oidun palvelukokonaisuuden. Lisäksi tarjoamme elintarviketeollisuudelle palveluja, jotka varmistavat korkean elin tarvike hygienian koko prosessin ajan. Huomenta-ketju on L&T:n omistama franchising-ketju, joka tarjoaa siivous- ja toimitila palveluita pk-sektorin asiakkaille.

7 Ympäristömanageeraus ja asiantuntijapalvelut Tarjoamme ympäristömanagerien palveluita tuotenimellä Managreen. Managerimme erikoistuvat asiakkaan palvelu- ja toimintarakenteeseen ja tuottavat ympäristönhuollon kehitysprojekteja asiakkaan tarpeen mukaan. Erityisosaamistamme ovat ympäristönhuollon asiantuntija-, koulutus- ja konsultointipalvelut. Tarjoamme yrityksille ympäristöasioiden hallintaan tarvittavan asiantuntemuksen ja työkalut. Olemme valmiit ottamaan kokonaisvastuun asiakasyrityksen ympäristönhuollosta, jolloin asiakkaamme voi keskittyä ydintoimintaansa. Toimitilapalvelut L&T:n toimitilapalvelut tarjoaa ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaisten tukipalvelujen hoitamiseen. Palveluammattilaisemme huolehtivat asiakkaiden päivittäisistä rutiineista, kuten aula- ja vastaanotto-, puhelinvaihde- ja postituspalveluista. Lisäksi voimme huolehtia kaikista asiakkaan toimintojen, tilojen ja käyttäjien tarvitsemista tukipalveluista, kuten sisäisistä muutoista, tarvikehankinnoista, toimistotehtävistä, hyllytyksistä ja kokoustarjoiluista. L&T Biowatti L&T-konserniin kuuluva bioenergiayhtiö Biowatti valmistaa ja toimittaa puu- ja kierrätyspolttoaineita erikokoisille lämpö- ja voimalaitoksille koko Suomen alueella. Polttoaineet ovat pääasiassa metsäenergiaa eri muodoissaan, kierrätyspolttoaineita sekä metsäteollisuuden puusivutuotteita. Biowatti toimittaa lisäksi levy- ja selluteollisuuden raaka-aineiksi puruja ja erilaisia hakkeita, joita kertyy metsähakkuiden yhteydessä ja sahojen sivutuotteena. Metsänomistajille ja metsäteollisuudelle Biowatti tarjoaa muun muassa talousmetsien hoidon, maisemanhoidon ja ympäristönraivauksen palveluita.

8 Me huolehdimme, jotta sinä voisit olla huoleton. Helpotamme arkeasi huolehtimalla tehokkaasti ympäristöstäsi ja kiinteistösi toimivuudesta. Laajan palveluvalikoimamme ansiosta saat tarvitsemasi ratkaisun luotettavasti ja oikealla asenteella yhdeltä kumppanilta. L&T on ollut osa suomalaista arkea jo vuodesta Lassila & Tikanoja Oyj, Hopeatie 2, PL 28, Helsinki. Vaihde Katso palvelukohtaiset yhteystiedot: L&T:n vahinkopäivystys 24 h / vrk Puh L&T Biowatti 1/12 Painettu ympäristöystävälliselle paperille.

Sisältö. Lassila & Tikanoja 2009 Lassila & Tikanoja 2009 2 Toimitusjohtajan puheenvuoro 4 Tavoitteet 6 Strategia 7 Toimintaympäristö 8

Sisältö. Lassila & Tikanoja 2009 Lassila & Tikanoja 2009 2 Toimitusjohtajan puheenvuoro 4 Tavoitteet 6 Strategia 7 Toimintaympäristö 8 VUOSIKERTOMUS 2009 Sisältö Lassila & Tikanoja 2009 Lassila & Tikanoja 2009 2 Toimitusjohtajan puheenvuoro 4 Tavoitteet 6 Strategia 7 Toimintaympäristö 8 Toimialakatsaukset Toimialat lyhyesti 10 Ympäristöpalvelut

Lisätiedot

Yhtiön johdon nimissä kiitämme kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat tehneet ja tekevät tällä hetkellä työtä Lassila & Tikanojan hyväksi.

Yhtiön johdon nimissä kiitämme kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat tehneet ja tekevät tällä hetkellä työtä Lassila & Tikanojan hyväksi. Sisältö 2 Johdon puheenvuoro 4 Lassila & Tikanoja lyhyesti 6 Strategia 7 L&T:n arvot ovat toimintaa ohjaavia periaatteita 8 Ympäristöpalvelut 10 Kiinteistöpalvelut 12 Teollisuuspalvelut 14 Valtakunnallisesti

Lisätiedot

Lukijalle...3. Toimitusjohtajan puheenvuoro...4. Ekokemin turvallinen toiminta...8

Lukijalle...3. Toimitusjohtajan puheenvuoro...4. Ekokemin turvallinen toiminta...8 EKOKEM OY AB:N YMPÄRISTÖ- JA YRITYSVASTUURAPORTTI 2005 Riihimäki, Pori ja Jämsänkoski SisällysluettelO Lukijalle...3 Toimitusjohtajan puheenvuoro...4 Ekokemin toiminta-ajatus, visio, strategia ja arvot...5

Lisätiedot

JÄTEHUOLTO ON AKTIIVISTA KUMPPANUUTTA USEAN ROBOTIN JÄRJESTELMÄ VIIKKIIN SUOMI KIERRÄTYKSEN KESKITASOA PALVELEVA LAHDEN YKSIKKÖ

JÄTEHUOLTO ON AKTIIVISTA KUMPPANUUTTA USEAN ROBOTIN JÄRJESTELMÄ VIIKKIIN SUOMI KIERRÄTYKSEN KESKITASOA PALVELEVA LAHDEN YKSIKKÖ NRO 1 TOUKOKUU 2013 SITA SUOMEN ASIAKASLEHTI USEAN ROBOTIN JÄRJESTELMÄ VIIKKIIN SUOMI KIERRÄTYKSEN KESKITASOA PALVELEVA LAHDEN YKSIKKÖ KIRSI-MARJA LEPO JA SINIKKA LIEHO, ONNINEN JÄTEHUOLTO ON AKTIIVISTA

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaa Lokakuu 3/2011

Etelä-Pohjanmaa Lokakuu 3/2011 maailma Etelä-Pohjanmaa Lokakuu 3/2011 KURIKAN MIEDOSTA KESTÄVÄT TERÄSOVET Yli 40 vuoden kokemuksella Valmistamme: Lehtiovet Pariovet Taitto-ovet Liukuovet Liukupalo-ovet Myös kaikki konekäyttöisenä Aukipitolaitteet

Lisätiedot

Helsinki - Espoo - Vantaa Joulukuu 4/2011

Helsinki - Espoo - Vantaa Joulukuu 4/2011 Yritys- maailma Helsinki - Espoo - Vantaa Joulukuu 4/2011 KURIKAN MIEDOSTA KESTÄVÄT TERÄSOVET Yli 40 vuoden kokemuksella Valmistamme: Lehtiovet Pariovet Taitto-ovet Liukuovet Liukupalo-ovet Myös kaikki

Lisätiedot

OPISKELUAINEISTO SOSIAALI- JA TERVEYSALA

OPISKELUAINEISTO SOSIAALI- JA TERVEYSALA OPISKELUAINEISTO SOSIAALI- JA TERVEYSALA AMMATTILAINEN JA YMPÄRISTÖ... 3 YMPÄRISTÖVAIKUTUKSET... 4 ELINKAARIAJATTELU... 7 MATERIAALITEHOKKUUS... 8 HYVÄT HANKINNAT... 9 YMPÄRISTÖMERKIT... 10 JÄTTEET...

Lisätiedot

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana VISMAgazine Visman asiakaslehti Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana SaaS-tuotteen suunnittelu on tiedettä ja taidetta VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU PILVESSA

Lisätiedot

Alk. m 2. juva.fi. menestyksen paikka. Ota osasi 6 miljoonan kävijän asiakasvirrasta! Liiketontit. Etelä-Savo Lokakuu 3/2010

Alk. m 2. juva.fi. menestyksen paikka. Ota osasi 6 miljoonan kävijän asiakasvirrasta! Liiketontit. Etelä-Savo Lokakuu 3/2010 www.mustekolmio.fi YRITYSMAAILMA 1 muste- & lasertäyttöpalvelut AUKIOLOAJAT: MA-PE 9-16 Nyt auki myös lauantaisin LA 10-14 Etelä-Savo Lokakuu 3/2010 Tuo tyhjentyneet mustepatruunasi tai laserkasettisi

Lisätiedot

ISÄNNÖINTISANOMAT. Kymi ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014

ISÄNNÖINTISANOMAT. Kymi ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014 26. vuosikerta 2013 2014 ISÄNNÖINTISANOMAT 1 ISÄNNÖINTISANOMAT Hyvä luottokelpoisuus Soliditet 2013 REIM Kymi Oy Lehtomäenkatu 12, 45160 Kouvola p. 0207 438 500 www.reimgroup.com/kymi-kouvola Kymi Keskusaukio

Lisätiedot

Kestävän kehityksen guru Vihreä Ninja Tavallinen Tallaaja Kerskakuluttaja Tohtori Tuomiopäivä

Kestävän kehityksen guru Vihreä Ninja Tavallinen Tallaaja Kerskakuluttaja Tohtori Tuomiopäivä MATINKYLÄN HUOLTO OY:N ASIAKASLEHTI www.matinkylanhuolto.fi 1 2011 Kestävän kehityksen guru Vihreä Ninja Tavallinen Tallaaja Kerskakuluttaja Tohtori Tuomiopäivä Hiilijalanjälki Hiilijalanjälki & CO2 Biopussi

Lisätiedot

Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/10

Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/10 Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/10 2 YRITYSMAAILMA Gustavelund kutsuu Tuusulanjärven rannalle Onnistuneita kokouksia - unohtumattomia elämyksiä Kokoushotelli Gustavelund sijaitsee upealla paikalla Tuusulanjärven

Lisätiedot

Yritys- Tarkkuuskiikarin jalat Refleksivaimentimet. Kotimaiset taitto-ovet Iistä.

Yritys- Tarkkuuskiikarin jalat Refleksivaimentimet. Kotimaiset taitto-ovet Iistä. Keski-Pohjanmaan Yritys- maailma Joulukuu 3/2014 Kaikki samasta talosta RAKENTAJAN PARAS KAVERI! Kattavat palvelut ja toimitukset työmaallesi: Helppo ja edullinen kokonaisratkaisu! Pyydä tarjous: info@kaktk.fi

Lisätiedot

lajittelu kannattaa rakentamisen teemanumero Jätelaki ohjaa rakentamisen materiaalitehokkuutta Työmailta jätteet laitokselle Nro 2

lajittelu kannattaa rakentamisen teemanumero Jätelaki ohjaa rakentamisen materiaalitehokkuutta Työmailta jätteet laitokselle Nro 2 Nro 2 MARRASkuu 2012 SITA FINLANDIN ASIAKASLEHTI rakentamisen teemanumero Jätelaki ohjaa rakentamisen materiaalitehokkuutta Työmailta jätteet Orivon laitokselle Pekka Kaven, SRV Rakennusjätteen lajittelu

Lisätiedot

NURMON LUKIO. Nuorten kasvussa vahvasti mukana. Etelä-Pohjanmaa Joulukuu 4/2011

NURMON LUKIO. Nuorten kasvussa vahvasti mukana. Etelä-Pohjanmaa Joulukuu 4/2011 Yritys- maailma Etelä-Pohjanmaa Joulukuu 4/2011 KURIKAN MIEDOSTA KESTÄVÄT TERÄSOVET Yli 40 vuoden kokemuksella Valmistamme: Lehtiovet Pariovet Taitto-ovet Liukuovet Liukupalo-ovet Myös kaikki konekäyttöisenä

Lisätiedot

ONE VALU- HALUTUIN TYÖNTEKIJÄÄ RATKAISUJEN COMPONENTA. vuosikertomus 2011

ONE VALU- HALUTUIN TYÖNTEKIJÄÄ RATKAISUJEN COMPONENTA. vuosikertomus 2011 vuosikertomus 2011 ONE COMPONENTA 4 700 TYÖNTEKIJÄÄ HALUTUIN VALU- RATKAISUJEN TOIMITTAJA Sisällys 4 Toimintatapamme 6 Toimitusjohtajan katsaus 8 Strategia 10 Liiketoimintamme 16 Vastuullisuus 20 Tuotannon

Lisätiedot

Korjaamon käytännöt kuntoon AUTOKORJAAMON TARKISTUSLISTAT JA HYVÄT KÄYTÄNNÖT

Korjaamon käytännöt kuntoon AUTOKORJAAMON TARKISTUSLISTAT JA HYVÄT KÄYTÄNNÖT Korjaamon käytännöt kuntoon AUTOKORJAAMON TARKISTUSLISTAT JA HYVÄT KÄYTÄNNÖT Sisällysluettelo Johdanto 4 Hyvä johtaminen tavaksi 5 Johtamisen työvälineitä 5 Perehdyttäminen 7 Henkilöstön osaamisen ylläpitäminen

Lisätiedot

AUDITOINTI kehittää kiinteistön hoitoa ja huoltoa

AUDITOINTI kehittää kiinteistön hoitoa ja huoltoa Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry 23.marraskuuta 2011 1 Lokakuu 2012, 23.vuosikerta AUDITOINTI kehittää kiinteistön hoitoa ja huoltoa Kiinteistön ylläpito edellyttää selkeitä suunnitelmia, osaavia kumppaneita

Lisätiedot

KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT. Yrityksille

KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT. Yrityksille KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT Yrityksille Ota käyttöösi nykyaikaiset tietoliikenne-, viestintä- ja ICT-ratkaisut. Ota avuksesi monipuoliset asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut. Me mitoitamme ne teidän tarpeisiinne

Lisätiedot

Polymeeriteknologian asiantuntija

Polymeeriteknologian asiantuntija Download Polymeeriteknologian asiantuntija Teollisuusletkut, asennelmat ja liittimet Tekniset polymeerituotteet Kulutuksen ja korroosion suojaus Asiakastuotteet teknisistä polymeerimateriaaleista lyhyesti

Lisätiedot

Päätös. Osoite: Kivikonkierto 15, 05460 Hyvinkää Kiinteistön omistaja: Korkopert Oy Yritys- ja yhteisötunnus: 1519242-0 Toimialatunnus: 38310

Päätös. Osoite: Kivikonkierto 15, 05460 Hyvinkää Kiinteistön omistaja: Korkopert Oy Yritys- ja yhteisötunnus: 1519242-0 Toimialatunnus: 38310 Päätös Etelä-Suomi Nro 53/2013/1 Dnro ESAVI/180/04.08/2012 Annettu julkipanon jälkeen 12.3.2013 ASIA Päätös Työ & Toiminta ry:n ympäristönsuojelulain (86/2000) 35 :n mukaisesta lupahakemuksesta, joka koskee

Lisätiedot

Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt.

Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt. Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt. TULOSTUSYMPÄRISTÖN HALLINTAPALVELUT you can Canonin tarjoamat palvelut varmistavat tulostusympäristösi hallinnan ja mahdollistavat

Lisätiedot

VASTUULLISUUSRAPORTTI 2013

VASTUULLISUUSRAPORTTI 2013 VASTUULLISUUSRAPORTTI 2013 2 KONEEN VUOKRAAMINEN ON OLENNAISESTI KESTÄVÄMPI RATKAISU VERRATTUNA OMISTAMISEEN. VUOKRAUS ON SEKÄ KUSTANNUS- ETTÄ EKOTEHOKASTA. RAMIRENT HALUAA OLLA VASTUULLISUUDEN ESIKUVA

Lisätiedot

Yhteiskuntavastuuraportti

Yhteiskuntavastuuraportti Yhteiskuntavastuuraportti 212 Yhteiskuntavastuuraportti on osa Ekokemin viestintää. Tavoitteena on tarjota sidosryhmille tietoa yhtiön toiminnasta ja toiminnan vaikutuksista. Kerromme tässä raportissa

Lisätiedot

Yritys- TOIMITILAT. Lämmitykseen ja Jäähdytykseen. Markkinoiden johtavat. Markkinoiden johtavat. www.lampopalvelu.com

Yritys- TOIMITILAT. Lämmitykseen ja Jäähdytykseen. Markkinoiden johtavat. Markkinoiden johtavat. www.lampopalvelu.com Keski-Suomen Yritys- maailma TOIMITILAT Kattava tilatarjonta ja kiinteistöarvioinnit asiantuntijalta. www.toimitilatjkl.fi Lokakuu 3/2013 AMMATTILAISJOUKKUE PALVELUKSESSASI Harjun Hammas ja Ilmarisen Hammas

Lisätiedot

Toimitilastrategia. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL

Toimitilastrategia. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL Toimitilastrategia Toimitilastrategia Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL 2013 Sisällysluettelo 1 Toimitilastrategian perusta...2 1.1 Toimintaympäristö muuttuu työn tekeminen muuttuu... 2 1.2 Miten tilojen

Lisätiedot

Hyödynnä sosiaalisen median

Hyödynnä sosiaalisen median ISMAgazine NRO 2 / 2011 VISMAN ASIAKASLEHTI Palkanlaskennan modernit mahdollisuudet: pilvipalvelu ja ulkoistaminen Ulkoistamispalveluiden ja ohjelmiston yhdistelmä Vinkkejä ostolaskujen käsittelyyn ja

Lisätiedot

2010/2011. Tuoteluettelo Siirreltävät laitteet ja Kiinteät imujärjestelmät. www.dustcontrol.com

2010/2011. Tuoteluettelo Siirreltävät laitteet ja Kiinteät imujärjestelmät. www.dustcontrol.com 2010/2011 Tuoteluettelo Siirreltävät laitteet ja Kiinteät imujärjestelmät www.dustcontrol.com Sisällysluettelo Dustcontrol Asiakkaat Siirreltävät pölynerottimet Siirreltävät neste-erottimet Ilmanpuhdistimet

Lisätiedot

JÄTEHUOLLON KEHITTÄMINEN. Yritykset ja julkiset organisaatiot. www.kiertokapula.fi

JÄTEHUOLLON KEHITTÄMINEN. Yritykset ja julkiset organisaatiot. www.kiertokapula.fi JÄTEHUOLLON KEHITTÄMINEN Yritykset ja julkiset organisaatiot www.kiertokapula.fi Sisällysluettelo 1 TOIMINTAMALLI... 3 2 LAINSÄÄDÄNTÖ... 4 3 LÄHTÖTILANTEEN KARTOITUS... 5 3.1 Syntyvän jätteen ja keräystoimintojen

Lisätiedot

YRITYSVASTUURAPORTTI 2009. Casting Future Solutions

YRITYSVASTUURAPORTTI 2009. Casting Future Solutions YRITYSVASTUURAPORTTI 2009 Casting Future Solutions Sisältö COMPONENTA-KONSERNI 1 Toimitusjohtajalta 2 Componenta lyhyesti 4 Componentan liiketoiminta ja toimintaympäristö 6 Yritysvastuu Componentassa 8

Lisätiedot