Ideasta on hyvä alkaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ideasta on hyvä alkaa"

Transkriptio

1 Ideasta on hyvä alkaa Lisäarvoa liiketoimintaan

2 Audiovisuaalinen yhteistyökumppani Ideafix on Helsinkiläinen yli 20-vuotta audiovisuaalisella alalla toiminut yritys. Valaistus-, ääni- ja AV -järjestelmiä toimittavan yrityksen menestyksen salaisuus on laadukas asiakaspalvelu ja luotettavat tuotteet ja yhteistyökumppanit. Kokemus, palvelualttius ja kiinnostus alasta takaavat kerta toisensa jälkeen hyvän palvelun ja kerralla onnistumisen eri projekteissa. Omat asentajat varmistavat asennuksen ja huollon saatavuuden ripeällä aikataululla unohtamatta työturvallisuutta, asiakasta ja ympäristöä. Valovoimainen yhteistyö Omalla maahantuonnilla varmistamme laitteiden saatavuuden, projektien läpiviennin aikataulussa sekä tuotteen pitkän elinkaaren. Menestyksen avaimet Projektit toimitetaan avaimet käteen -periaatteella ja painottaen, että luovutamme vain valmiita kohteita. Pitkän kokemuksen ansiosta toimintatapamme ovat hioutuneet väistämään ongelmat ja voimme keskittyä toimeksiantojen tehokkaaseen loppuunsaattamiseen. Kokemusta asiakaskohtaisista ratkaisuista löytyy erilaisille suurille ja pienille toimeksinannoille mm. ostos keskuksista, liiketiloista, hotelleista, ravintoloista sekä elokuvateattereista. Pyrimme aina pitkään ja rakentavaan yhteistyökumppanuuteen, jossa tarjoamme ratkaisua asiakkaan tarpeista riippuen, kuuntelemme ja neuvomme. Pidämme huolta niin asiakkaista kuin laitteista. Menestymme vain jos asiakkaamme menestyvät.

3 Lisäarvoa liiketoimintaan Haluamme tukea asiakkkaamme liiketoimintaa ja parantaa tuottavuutta yhteistyössä asiakkaan kanssa. Palvelemme kokonais valtai sella osaamisella ja meillä on pitkä kokemus audiovisuaalisella alalla toimimisesta. Yli 20 vuoden projektiosaaminen vähentää asiakkaamme omien resurssien tarvetta. Meillä on kattava tekninen osaaminen ja laitetuntemus. Projektisuunnitteluun ja -koordi nointiin löytyy myös vahvaa osaamista kuten ohjelmistosuunniteluunkin. Tämän lisäksi meillä on asennus- ja huoltopalvelua ja yrityksellämme on oikeudet sähköurakointiin. Tarjoamme asiakkaallemme selkeää taloudellista hyötyä suoraan kulukustannuksissa oikeiden teknisten ratkaisujen avulla sekä valo-ohjauksien avulla tulevilla säästöillä. Haluamme myös olla kehittämässä asiakkaidemme näkyvyyttä kohderyhmiensä tavoittamisessa ja yrityksen julkisivukuvan parantamisessa sekä konkreettisesti että mielikuvallisesti. Suunnittelemme ohjausjärjestelmät ja tarpeeseen sopivat tuotteet ja tuotteiden sijoittelun aina asiakaskohtaisesti, jotta lopputulos maksimoi asiakkaan saavuttaman hyödyn niin itse tuotteesta kuin tuotteen antamasta elämyksestä. Valon ja äänen vaikutus Oma maahantuonti takaa laitetoimitukset aikataulujen mukaisesti ja asentajamme hoitavat ohjelmoinnin, asennuksen ja huollon sopimuksen mukaan. Olemme yhteisellä asialla ja viemme projektit läpi siten, että kaikki on asiakkaallemme mahdollisiman helppoa ja huoletonta. Myymälän valaistuksen 3D-mallinnus, Finnkino Vilna

4 Korosta arkkitehtuuria valolla Kaamosajan ratkaisu - monimuotoinen valaistus Nykyaikainen valaistussuunnittelu ja valo-ohjaus mahdollistaa eri valaistustapojen monipuolisen hyödyntämisen niin toiminnallisten ominaisuuksien avulla kuin arkkitehtonisten kokonaisuuksien ratkaisuna. Hyvin suunnitelllut valaistustavat tukevat toisaan ja korostavat haluttua lopputulosta. Valaistustavat voidaan jäsentää kolmeen perustyyppiin toiminnallisuuden mukaan: yleis-, kohde ja erikoisvalaistus. Valaistuksen suunnittelu ja -ohjaus Suunnittelemme ja toteutamme ohjaukset luotettavasti liikekiinteistöihin, ravintoloihin, hotelleihin, kokoustiloihin sekä kotiin ja loma-asuntoihin. Ohjausjärjestelmistä voit valita himmentimen, liike- ja läsnäolotunnistimen, hämärä- tai kellokytkimen, kauko -ohjausjärjestelmän tai valmiiksi ohjelmoidun älykkään järjestelmän. Presidentin virka-asunto Mäntyniemi, Helsinki, Oksisto; Hietanen ja Niemeläö, kuva Jussi Tiainen Valaistuksen ohjaaminen on helppoa ja vaivatonta, ohjaat valaistusta joko painikkeista, kosketusnäytöltä tai älypuhelimella/mobiililaitteella. Läsnäolon ja liikkeentunnistuksen avulla valoa tuotetaan tarpeen ja tilanteen mukaan joten saat selvää säästöä energiankulutukseen. Ei turhaan palavia valaisimia eikä turhaa sähkönkulutusta. Lisäksi vakiovalaistuksen säädöllä pidät tilan valaistuksen miellyttävänä ja tasaisena joka vuorokauden aikaan.

5 Ohjausjärjestelmämme sopivat myös väriä vaihtavien RGB-valaistuksien ohjaukseen sekä pienille LED-kuormille. DALI-, KNX-, DMX-,RS- ja analogiset ohjaukset myös langattomasti. Langattoman DMX-ohjauksen avulla pystyt ohjaamaan valaistusta jopa 2 km etäisyydeltä. Lisäksi LED -tekniikalla säästää energiaa tinkimättä näkyvyydestä tai valaisimen ominaisuuksista. Hotellihuoneisiin saat meiltä VingCard- liitännällisen valaistuksenohjauksen. Säästät energiaa ja lisäät käyttömukavuutta. Valaisinhissiemme avulla voit säätää valonlähteen fyysistä korkeutta, joko tunnelman luomiseksi tai huollon ja käytön helpottamiseksi. Hissillä liikutat vaivattomasti savunilmaisimia, valaisimia ja valomainoksia aina 500 kg asti ja ne toimivat kätevästi kaukosäätimellä. Valaisimien ohjaukset toimivat myös hisseissä. Maksimoi tilan tunnelma ja käyttöaste Ohjaa ja herättele valaistuksella Julkisivuvalaistus toimii parhaimmillaan epäsuorasti osana yleisvalaistusta ja sen avulla voidaan luoda uudenlainen tilakokemus pimeän ajan jakson aikana. Valaistuksella voidaan tuoda päämassat esiin ja korostetaan esteettisin ja arkkitehtonisin perustein kohteen yksityiskohtia. Kun on kyse kohteesta joka on arvokas ja/ tai historiallinen kohde, on valaistuksen käyttö julkisivun ehosteena ja tehokeinona huoleton ja kustannustehokas tapa erottua. Julkisivuvalaistuksen voit toteuttaa myös logo- ja kuvaheittimien avulla. Projisoinnin avulla toteutat laadukasta ja näyttävää markkinointia ja samalla vahvistat yrityksen brandiä. Kohteen vaatimusten mukaan heijastettavat kuvat voidaan toteuttaa jopa valokuvan tarkkuudella.

6 Gobo-malleja Gobolla terävöität yritysilmettä - tehokeinona logo ja kuvaheittimet Tarjoamme monipuolisen valikoiman projisointivalaisimia, joiden avulla heijastat näyttäviä logoja, kuvia tai tekstejä mille tahansa pinnalle. Projisoitu kuva on helppo vaihtaa eikä jää asiakkaalta huomaamatta. Kuvaheijasteen avulla toteutat laadukasta ja näyttävää markkinointia. Kohteen vaatimusten mukaan projisoitavat kuvat voidaan toteuttaa jopa valokuvan tarkkuudella. Voit projisoida kuvat huoletta arvokkaisiin ja historiallisiin kohteisiin, sillä niistä ei jää minkäänlaista jälkeä projisoitavaan pintaan. Persoonallinen ilme goboilla Heijaste on yleensä metallia tai lasia eikä kuviolla ole väliä. Lasiseen heijasteeseen saadaan kuvio toistumaan aina oikein, metallisessa jää aina kiinnekohdat esim. nollan keskiosalle. Koska lämpölaajeneminen on pientä, lasinen pitää tarkennuksen paremmin jatkuvassa käytössä. Molempia voidaan vaihtaa ja käyttää rajattomasti kunnes rikkoutuvat mekaanisesti. Lasiseen heijasteeseen saadaan lisättyä yksi tai useampi tehosteväri tai tehtyä siitä nelivärinen kuva! Sormenjäljet on poistettava ennen asennusta. Mahdollista toteuttaa myös toimiva yksilöllinen kellotaulu. Myös energiaa säästävät LED-projektorit.

7 Taustamusiikkijärjestelmät äänenhallintaan Pitkällä kokemuksella ja laaja-alaisella asiantuntemuksella luomme tilaan kuin tilaan toimivan ja miellyttävän äänentoiston. Monialuejärjestelmillä voidaan suuri kokonaisuus jakaa erilaista musiikkia soittaviin äänialueisiin. Halutaanpa sitten rauhallista tunnelmamusiikkia ruokailijoille tai sykkivämpää tunnelmaa baarin puolelle. Ohjausjärjestelmillämme yhdistät kätevästi kaikkien AV-laitteiden toiminnat ja ne ovat helppokäyttöisiä ja nopeasti opittavia, jopa ilman käyttökoulutusta. Helppokäyttöinen seminaarija kokoustekniikka Hyvässä kokoustilassa asiat toimii, silloin ei voida tehdä kompromisseja tekniikan sijoittelun suhteen. Meiltä saat kaikenkattavat teline- ja AV-kalusteratkaisut. Yksilöimme halutessasi kokonaisuuden näyttämään juuri sellaiselta kuin haluat. Ohjausjärjestelmillämme hallitset tilaa kokonaisuutena; valaistusta, ääntä, AV-laitteita sekä automatiikkaa. Akustiikan vaikutus tilaan toiminnallisuuteen Toimitamme kattavat ratkaisut huoneakustiikan korjaamiseen. Paneelien sekä sermi-, väliseinä- ja profiilituotteiden avulla korjaat tilasi akustiikan sekä lisäät näyttävyyttä. Tuotteita on saatavilla lukuisilla eri väreillä ja malleilla. Hyvän akustiikan tarkeimpiä ominaisuuksia on puheen ja äänen selkeys sekä miellyttävyys. Oikeanlaisen akustiikan avulla saat asiakkaasi viihtymään ja kokemaan tilan miellyttävänä.

8 Tehokkaat ja kestävät ratkaisut Kalusteautomatiikalla tilasta tehot irti Kalusteautomatiikan avulla luot näyttäviä kokonaisuuksia, joissa tekniikka on piilotettu rakenteisiin ja kalusteisiin, ja tulevat esille näyttävästi vasta tarvittaessa. Kalusteautomaatio luo elämyksiä ja kokemuksia, jotka eivät unohdu. Saat tilan myös näyttämään ja tuntumaan modernilta. Toteutamme ratkaisut, joilla hyödynnät tilaa tehokkaasti. Näytöt ja projektorit voidaan piilottaa silloin kun niitä ei tarvita ja vapautunutta tilaa voidaan käyttää muihin tarkoituksiin.

9 Näytöt ja suurkuvaratkaisut - Näy ja tule huomatuksi Yrityksemme kautta saat kestävät ja pitkäikäiset näytöt vaativaan ympärivuorokautiseen käyttöön kalusteasennuksissa. Etsit sitten ratkaisua sisä/ tai ulkokäyttöön, meiltä löytyy tarpeeseen sopivat tuotteet. Suurkuvaratkaisuilla näyt varmasti ja herätät asiakkaan mielenkiinnon. Toimitamme ratkaisut kaikkiin tarpeisiin koosta riippumatta. Tolppaan, kattoon, seinälle tai lattialle. Telineillämme ja kiinnitysjärjestelmillämme saat näytöt asennettua kaikkiin kohteisiin toivomaasi asentoon. Personoimme näytöt toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Näyttö sulautuu osaksi ympäristöä eikä tekniikka varasta huomiota. Voit siirtää kuvaa CAT-kaapelissa ja kuidussa virheettömästi jopa 2 km päähän. Ohjaimillamme käsittelet tehokkaasti kuvasignaalin. Voit jakaa eri signaalit alueittain tai näyttökohtaisesti, ottaen kaiken hyödyn irti näytöistäsi. Tarjoamme ohjaimet yksittäisistä näytöistä aina suuriin videoseiniin asti.

10 Helppo hallita suurissakin kohteissa Nykyaikaisilla verhoratkaisuilla hallitset auringon lämpövaikutusta sekä valon määrää. Ohjausjärjestelmilläm me ohjaat verhoja tarpeidesi mukaan tai annat automaatin hoitaa asiat puolestasi. Valo ja verhot tilan kokonaisvaltainen hallinta Suunnittelemme ja toteutamme toimivat verhojärjestelmät aina yhdestä ikkunasta suuriin kiinteistöihin. Voit valita mieleisesi verhot kattavasta materiaali- ja kuosivalikoimasta. Valikoimastamme löytyy sekä rulla- ja säleverhot sekä kennokangasverhot. Verhojen ohjaus on yhdistettävissä eri ohjausjärjestelmiin. Voit samalla järjestelmällä hallita verhoja, valaistusta, äänentoistoa, AV-laitteita sekä tur valli suustekniikkaa. Verhojemme mekaniikka on erittäin hiljaista. Ne eivät aiheuta turhaa huomiota rauhallisessakaan tilassa. Verhoratkaisun saa myös paristokäyttöisinä sekä langattomasti ohjattuina. Tuotteilla jopa 8 vuoden takuu. Ripustusratkaisut verhojen mukaan Erilaiset ripustusjärjestelmät helpottavat verhojen asennusta. Yleisimmät verhoratkaisut ovat rullaverhot, sälekaihtimet ja kennokangasverhot. Rullaverhot tarjoavat erittäin hiljaisen toiminnan, verhojen yhtenäisen ja tasaisen liikkeen, minimaaliset valoaukot ja miellittävän yhden koskeuksen ohjauksen eleganteilla painikkeilla. Sälekaihdinjärjestelmä taas on tehokas ja tyylikäs tapa varmistaa yksityisyys, mutta antaa silti päivän- valon suodattua tilaan. Koneellisilla verhojärjestelmillä on mahdollista tallentaa esiasetuksia, jolloin kaihtimet menevät määrättyyn korkeuteen ja kallistuskulmaan asetuksien mukaan. Kennokangasverhot tarjoavat luksusta edulliseen hintaan. Paristoilla toimivat verhot sopivat hankaliinkin paikkoihin, joihin johdotus on mahdotonta ja toimivat täysin langattomasti.

11 Varmista onnistuminen - tuotebrändeistä lisäarvoa kohteelle Laaja ja monimuotoinen palvelutarjontamme Valaistussuunnittelu ja -mallinnokset Sähkösuunnittelu ja periaatekaaviot AV-suunnittelu Ohjelmoinnit (logot, Lutron, AMX, Crestron) Sähköurakointioikeudet Asennus Huolto Yli 20 vuoden projektiosaaminen vähentää asiakkaamme omien resurssien tarvetta. Palvelukokonaisuudet Valaistus: Valaistuksenohjaukset Julkisivuvalaistukset LED- valaisimet ja LED -nauhat Logon- ja kuvanheittimet Moottorisoidut verhojärjestelmät Kokousjärjestelmät: Valmiit paketit ja räätälöidyt AV- ja kokousjärjestelmät Näyttötekniikka: Yhdestä näytöstä suurkuvaratkaisuihin Kalusteasennukset Äänentoisto: Taustamusiikki Äänievakuointi Lisäksi: Kalusteautomaatio Akustiikka Maahantuonti ja tukkumyynti Energiatehokkaat ja kestävät valinnat Yrityksemme tavoitteena ovat pitkäikäiset ja toimintavarmat tuotteet, edulliset elinkaarikustannukset sekä energiaystävällisyys. Näin arvostamme sekä asiakasta että ympäristöä. Energiankulutuksen vähentäminen ei tarkoita ominaisuuksista tai näyttävyydestä tinkimistä. Nykyaikaisella tekniikalla voidaan parantaa laatua, mutta säästää käyttökustannuksissa. Erityisesti valaistuksen suunnittelulla, ohjauksella ja auringonvalon hallinnalla voidaan saada merkittäviä säästöjä niin energia- kuin työkustannuksissa.

12 Toteutuneita kohteitamme ovat mm Valaistuksenohjausjärjestelmät: 3M, Espoo Ale Pub, useita Amarillo, useita Belge, Helsinki Block, Rauma Bravuria, Helsinki Cafe Carusel, Helsinki Cantina Antoni, Nummela Cargotec, Tampere Casa Largo, Helsinki Chico s, useita Cinema Bowling, Vaasa Coffee-House, useita dsign Vertti Kivi, Helsinki Dubliner, Helsinki Expert, Helsinki Fazer, Vantaa Fazer Cafe, Helsinki Fennia, Espoo Finnkino, Kuopio Hadanka, Helsinki Hemmingway s, Helsinki Hesburger, useita Hostina, Helsinki Hotel Glo Kluuvi, Helsinki Hotel Kämp, Helsinki Hotelli Presidentti, Helsinki Hotelli Vantaa, Vantaa Hämeenkylän kartano, Vantaa Iguzzini, Oulu Iso-Omenan ravintolamaailma, Espoo Italo, Helsinki Joutsen, Hyvinkää Jumbon ravintolamaailma, Vantaa Jyvänen, useita Kaarna, Helsinki Kaisla, Helsinki Kampin Keilahalli ja Bar Kappeli, Helsinki Kauppakeskus Kaari ravintolamaailma, Helsinki Kisakallion urheilupuisto, Lohja Kitty s, Helsinki Klubi, Hyvinkää Konecranes, Hyvinkää Korona, Järvenpää Koy Biens, Espoo Krapihovi, Tuusula Kunnonpaikka, Vuorela La Famiglia, Helsinki Linnanmäki ravintolat, Helsinki Matkakeidas, Vierumäki Memphis, Helsinki Kamppi Milenka, Helsinki Night Club Tähti, Helsinki Old Hat, Helsinki Olohuone, useita Otavamedia, Helsinki Panimoravintola Bruuveri, Helsinki Pickwick Pub, useita Players sport bar, Kotka Poseidon, Helsinki Praha, Helsinki Presso, useita Primula Ravintola, Helsinki Prisman ravintolamaailma, Kotka Pub 99, Helsinki Pub Adjutantti, Helsinki Public Corner, useita Radisson Blu Espoo, Espoo Radisson Blu Plaza, Helsinki Radisson Blu Royal, Helsinki Radisson Blue Seaside, Helsinki Rikala, Salo Rosso, useita Rotterdam, Helsinki Saas Instruments, Helsinki Sellon ravintolamaailma, Espoo Sir Eino, Helsinki Sky Bowling, Espoo Sokos Hotel Albert, Helsinki Sokos Hotel Pasila, Helsinki Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo Sokos Hotel, Vantaa Stone s Helsinki TDC, Helsinki Tennispalatsi, Helsinki Valmet, Helsinki Vanhakirkko, Helsinki Virgin Oil, Helsinki Vltava, Helsinki William K, useita Zetor, Helsinki Äänentoisto: ABC-asema, useita Ale Pub, useita Amarillo, useita Belge, Helsinki Blok, Rauma Bravuria, Helsinki Casa Largo, Helsinki Chico s, useita Cinema Bowling, Vaasa Coffee-House, useita Dubliner, Helsinki Etelä-Karjalan liikuntakeskus, Lappeenranta FHRA ry, Helsinki Finnkino, useita Gastrobar Emo, Helsinki Genelec, Iisalmi Hadanka, Helsinki HairStore Jumbo, Vantaa Hesburger, useita Hostina, Helsinki Hotel Glo Kluuvi, Helsinki Hotel Kämp, Helsinki Hotelli Vantaa, Vantaa iguzzini, Helsinki Iittala, Helsinki Iso-Omenan Ravintolamaailma, Espoo JC Clothes Jumbo, Vantaa Joutsen, Hyvinkää Jumbon ravintolamaailma, Vantaa Jyvänen, useita Kaarna, Helsinki Kaisla, Helsinki Kampin Keilahalli, Helsinki Kappeli, Helsinki Kisakallion urheilupuisto, Lohja Kitty s, Helsinki Korona, Järvenpää Kuntosali, useita La Famiglia, Helsinki Lungi, Helsinki Memphis, Helsinki Kamppi Milenka, Helsinki Mood Media Finland, useita Old Hat, Helsinki Olohuone, useita Olympiastadion, Helsinki Panimoravintola Bruuveri, Helsinki Pickwick Pub, useita Poseidon, Helsinki Praha, Helsinki Presso, useita Primula Ravintola, Helsinki Pub 99, Helsinki Pub Adjutantti, Helsinki Public Corner, useita Radisson Blu Espoo, Espoo Radisson Blu Royal, Helsinki Radisson Blue Seaside Rantasipi Siuntion kylpylä, Siuntio Rautia, Tampere Rosso, useita Sellon ravintolamaailma, Espoo Sir Eino, Helsinki Sokos Hotel Albert, Helsinki Sokos Hotel Espoo, Espoo Sokos Hotel Pasila, Helsinki Sokos Hotel Vantaa, Vantaa Stone s Helsinki Teerenpeli, useita Vallila Interior, Helsinki Virgin Oil, Helsinki Vltava, Helsinki William K, useita AV- ja kokoustekniikka: Art Hotel Linna, Helsinki Cisco Systems, Espoo F-Secure, Helsinki Glaston, Helsinki Glo Hotel Kluuvi, Helsinki Helmet Business Mentors, Helsinki HOK pääkonttori, Helsinki Hotel Kämp, Helsinki Hotel Regatta, Hanko Ingman, Sipoo Intel, Espoo K. Hartwall, Sipoo Moomin Characters, Helsinki Nordea, useita Olympiastadion, Helsinki Palace, Helsinki Radisson Blu Royal, Helsinki Scandic Tampere Station, Tampere Suomalaisen kirjallisuuden seura, Helsinki Valio, Helsinki YLE, useita Näyttöratkaisut: ABC-asemat, useita Alepa, useita Cafe Carusel, Helsinki Earth Collection, useita Emotion, useita Expert ASA, Vantaa Keinojuuriklinikka, Espoo Korkeasaari, Helsinki Olympiastadion, Helsinki Prisma, useita Radisson Blu Plaza, Helsinki Ravintolat, useita S-Marketit, useita Sea Life, Helsinki Sokos, Helsinki Sokos, Pori Sport Academy, Helsinki Stadion, Helsinki Terra, Tuusula Vanhan Kellari, Helsinki Julkisivuvalaistukset: Finnkino, Tennispalatsi Hilton Kalastajatorppa, Helsinki Lyseo, Jyväskylä Radisson Blu Plaza, Helsinki Scandic Continental, Helsinki Scandic Espoo, Espoo Scandic Lahti, Lahti Scandic Pori, Pori Scandic Rosendahl, Tampere Scandic Tampere Station, Tampere Sokos Hotel Tapiola Garden VVO-talo, Helsinki Taide ja multimedia: Animo, Omnia Espoo Hotel Rival, Tukholma Lyseo, Jyväskylä Lørenskog Hus, Lørenskog, Norja Mäntyniemi, Helsinki Nacka Strand, Tukholma White Open, Vaasa Malminkaari 9, Helsinki Tel (0) info@ideafix.fi

Ideasta onnistumiseen

Ideasta onnistumiseen Ideasta onnistumiseen AV-, Valaistus-, ja Äänentoistojärjestelmät Ideafix Oy Malminkaari 9 00700 Helsinki Tel. +358 (0) 207 545 060 info@ideafix.fi www.ideafix.fi LUOTETTAVA KUMPPANISI Julkisivuvalaistukset

Lisätiedot

Ahontie 8, NIITTYLAHTI 1 16

Ahontie 8, NIITTYLAHTI 1 16 AWADA - ohjausjärjestelmä sisältää ohjelmistot ja laitteistot, ohjelmointipalvelut ja asennuksen. Järjestelmä tarjoaa joustavan manuaalisen ja automaattisen valaistuksen ohjauksen ja valvonnan. Ratkaisulla

Lisätiedot

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin R TaloauT omaat io Jokaiseen kotiin ja budjettiin Zennio tekee kodistasi nykyaikaisen ja mukavan. Samalla säästät nyt ja tulevaisuudessa. Taloautomaatio jokaiseen kotiin ja budjettiin. Oma koti suunnitellaan

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON Tuotekuvasto 2017 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ AUDIO LATAUS PISTEET vakioi positiivisen käyttökokemuksen Kuvassa Presson Cabin sarjan Cabin55-SP2 ja Cabin55-SideTable Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden rakennetta

Lisätiedot

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt Auringolta suojautuminen on tärkeä osa asumista sekä nykyaikaista rakentamista. Ulkotiloissa viilentävällä varjolla on tärkeä rooli paitsi viihtyisyyden myös terveytesi kannalta.

Lisätiedot

Perehdytyksen palautekysely HOK-Elanto II-09

Perehdytyksen palautekysely HOK-Elanto II-09 Perehdytyksen palautekysely HOK-Elanto II-09 Tervetuloa vastaamaan perehdytyksen palautekyselyyn! Palautteesi on ensiarvoisen tärkeää perehdyttämisen kehittämiseksi. HOK-Elannon Henkilöstötoiminnot hallinnoi

Lisätiedot

ALEPA Toimipaikka Myymäläpäällikkö Sähköposti

ALEPA Toimipaikka Myymäläpäällikkö Sähköposti ALEPA Toimipaikka Myymäläpäällikkö Sähköposti Hämeentie 010 76 69000 0222012mp@sok.fi Asematunneli 010 76 69010 0222018mp@sok.fi Laajasalo 010 76 69030 0222020mp@sok.fi Forum 010 76 69910 0222023mp@sok.fi

Lisätiedot

SissiSuosikit 2015. Sihteerit ja assistentit tietävät missä palvelu pelaa!

SissiSuosikit 2015. Sihteerit ja assistentit tietävät missä palvelu pelaa! SissiSuosikit 2015 SissiSuosikit 2015 äänestys on ToimistoSissien jäsenistön keskuudessa 28.10. 31.12.2015 toteutettu äänestys parhaista partnereista ja kiinnostavimmista tapahtumatiloista. Sihteerit ja

Lisätiedot

Kaupunkivalaistuksen suunnittelu

Kaupunkivalaistuksen suunnittelu Kaupunkivalaistuksen suunnittelu Jyväskylä 8.8.2014 Leena Kaanaa Ympäristösi parhaat tekijät 2 Laadukas valaistus Pitkä elinikä, kestää aikaa ja kulutusta Kestävät ja toimivat materiaalit Muotoilu, ulkonäkö,

Lisätiedot

Kaikki tarvittava. valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin

Kaikki tarvittava. valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin Kaikki tarvittava valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin Valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tiedonsiirron ammattilainen Nylund tuntee valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tiedonsiirron

Lisätiedot

Vapaa-ajan palvelut Vuosiseminaari 14.1.2009 Piia Savolainen

Vapaa-ajan palvelut Vuosiseminaari 14.1.2009 Piia Savolainen Vapaa-ajan palvelut Vuosiseminaari 14.1.2009 Piia Savolainen Varamiespalvelu-Yhtiötel Vuonna 1988 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluja tuottava yritysketju Yli 70 palvelualuetta Suomessa, Virossa,

Lisätiedot

koe. näe. turvaa. viihdy. helposti.

koe. näe. turvaa. viihdy. helposti. koe. näe. turvaa. viihdy. helposti. viihtyisä koti on toimiva kokonaisuus Juuri sinulle sopivalla järjestelmällä saat viihtyisän ja helposti hallittavan kodin. Kun suunnittelet uutta tai kunnostat vanhaa,

Lisätiedot

Sija Tulos Ravintola Paikkakunta 1. 1 681,00 Robert s Coffee Hki-Vantaa lentoasema 2. 701,10 Vlatava Helsinki 3. 651,00 Pizzeria Capero Savonlinna 4.

Sija Tulos Ravintola Paikkakunta 1. 1 681,00 Robert s Coffee Hki-Vantaa lentoasema 2. 701,10 Vlatava Helsinki 3. 651,00 Pizzeria Capero Savonlinna 4. Sija Tulos Ravintola Paikkakunta 1. 1 681,00 Robert s Coffee Hki-Vantaa lentoasema 2. 701,10 Vlatava Helsinki 3. 651,00 Pizzeria Capero Savonlinna 4. 649,90 Kaarna baari & keittiö Helsinki 5. 597,00 Gastone

Lisätiedot

CUMULUS Hotellit Kaupunki Hotelli Huoneluokka Normal Low High Normal Low High

CUMULUS Hotellit Kaupunki Hotelli Huoneluokka Normal Low High Normal Low High CUMULUS Hotellit Normal Helsinki Cumulus Kaisaniemi Standard 139 119 149 11.1.-31.5 1.-17.6. Superior 169 139 179 3.-31.12 Helsinki Cumulus Olympia Standard 109 109 119 11.1.-31.5 1.1.-10.1 1.-17.6. 18.6.-16.8

Lisätiedot

FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen ohjaus- ja valvontajärjestelmä

FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen ohjaus- ja valvontajärjestelmä FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen ohjaus- ja valvontajärjestelmä Copyright, 2013 FF-AUTOMATION FF-Automation AutoLog savelight AutoLog SaveLight on täydellinen katuvalojen hallintaratkaisu. :n

Lisätiedot

Sija Tulos Ravintola Paikkakunta 1. 1 681,00 Robert s Coffee Hki-Vantaa lentoasema 2. 701,10 Vlatava Helsinki 3. 651,00 Pizzeria Capero Savonlinna 4.

Sija Tulos Ravintola Paikkakunta 1. 1 681,00 Robert s Coffee Hki-Vantaa lentoasema 2. 701,10 Vlatava Helsinki 3. 651,00 Pizzeria Capero Savonlinna 4. Sija Tulos Ravintola Paikkakunta 1. 1 681,00 Robert s Coffee Hki-Vantaa lentoasema 2. 701,10 Vlatava Helsinki 3. 651,00 Pizzeria Capero Savonlinna 4. 649,90 Kaarna baari & keittiö Helsinki 5. 597,00 Gastone

Lisätiedot

Päivänvaloa helmikuussa 2015. Valaistussuunnittelija Tuomo Räsänen, AD-Lux Oy

Päivänvaloa helmikuussa 2015. Valaistussuunnittelija Tuomo Räsänen, AD-Lux Oy Päivänvaloa helmikuussa 2015 Valaistussuunnittelija Tuomo Räsänen, AD-Lux Oy Valon terveysvaikutuksia Luonnollinen valo 100 vuotta sitten -> nyt Valon terveysvaikutuksia yhä yleisin sisätiloissa oleva

Lisätiedot

Merkittävä energiansäästö & Mukavan huoleton ja turvallinen asuminen. - Älykäs, hallittu talotekniikka -

Merkittävä energiansäästö & Mukavan huoleton ja turvallinen asuminen. - Älykäs, hallittu talotekniikka - Merkittävä energiansäästö & Mukavan huoleton ja turvallinen asuminen - Älykäs, hallittu talotekniikka - Agenda Mistä on kyse? Hyödyt Älykäs talotekniikan ohjaus käytännössä Miksi HomeSoft? Tekninen ratkaisu

Lisätiedot

Arkadiankatu 6 KAMPPI / HELSINKI. sponda.fi

Arkadiankatu 6 KAMPPI / HELSINKI. sponda.fi Arkadiankatu 6 KAMPPI / HELSINKI Paras paikka bisnekselle Helsingin ytimessä, Narinkkatorin reunalla seisoo Einari Teräsvirran vuonna 1977 suunnittelema kolossaalinen talo. Sen suojellun julkisivun taakse

Lisätiedot

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen Canon Essential Business Builder Program Avain yrityksesi menestykseen Essential Business Builder Program: esittely Painotoimintaan liittyy monenlaisia haasteita, ja toiminnan kasvattaminen on usein vaikeaa.

Lisätiedot

KOKOUSPAKETTIEN SOPIMUSHINNAT 2014

KOKOUSPAKETTIEN SOPIMUSHINNAT 2014 KOKOUSPAKETTIEN SOPIMUSHINNAT 2014 numero Scandic numero Hilton ESPOO Puolipäiväkokous 41,00 49,00 8% 37,70 45,00 Aamupäiväkokous 30,00 34,00 N/A 30,00 34,00 Iltapäiväkokous 30,00 34,00 N/A 30,00 34,00

Lisätiedot

BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO

BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO KUINKA ÄLYKÄS SINUN KOTISI ON? Toisille koti merkitsee lepoa ja rauhaa arjen kiireistä, toisille viihtymistä ystävien, perheen tai harrastusten parissa. Tarpeemme vaihtelevat,

Lisätiedot

YRITYSHINNAT LIIKEMATKUSTUKSEEN 2008 FINEL - sähkö-, elektroniikka- ja automaatiojärjestöjenliitolle ja sen jäsenjärjestöille

YRITYSHINNAT LIIKEMATKUSTUKSEEN 2008 FINEL - sähkö-, elektroniikka- ja automaatiojärjestöjenliitolle ja sen jäsenjärjestöille YRITYSHINNAT LIIKEMATKUSTUKSEEN 2008 FINEL - sähkö-, elektroniikka- ja automaatiojärjestöjenliitolle ja sen jäsenjärjestöille (Sähköinsinööriliitto ry SIL, Elektroniikkainsinöörien seura ry EIS, Suomen

Lisätiedot

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä Moottoroi verhot Glystrolla ja nautit aina verho Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glystro -moottoroitu

Lisätiedot

NEONMEDIAN MAINOSTILAT

NEONMEDIAN MAINOSTILAT VALTAKUNNALLINENMEDIAKORTTI neon media neon media neon media NEONMEDIAN MAINOSTILAT Olemme monipuolinen ulkomainonnan yhteistyökumppani. Tästä mediakortista löydät perustiedot valtakunnallisesta mainostilatarjonnastamme.

Lisätiedot

Sinua ja asiakastasi varten

Sinua ja asiakastasi varten Sinua ja asiakastasi varten tyylikäs ja kompakti muotoilu Neo-hammashoitoyksikön tyylikäs ja toimiva muotoilu lisää vastaanottosi viihtyisyyttä. Hoitoyksikkö mahtuu pieneenkin tilaan. Tuolin pieni kiinnitysala

Lisätiedot

C I T y T E k O MEDIATIEDOT

C I T y T E k O MEDIATIEDOT Cityteko MEDIATIEDOT Mediavälineet Eurotaulut 120x180 cm Keskeisten kulkureittien varrella ja pysäköintikassojen läheisyydessä sijaitsevat eurotaulut huomataan. Eurotaulut ohjaavat asiakkaita, puhuttelevat

Lisätiedot

Parking Operator Area no Taso

Parking Operator Area no Taso Taso / Paketti Light Standard Premium Business Business Plus Taso 1 0.40 0.30 0.10 0.30 0.10 Taso 2 0.55 0.45 0.35 0.50 0.45 Taso 3 0.65 0.55 0.45 0.75 0.55 Taso 4 0.75 0.65 0.55 0.80 0.65 Parking Operator

Lisätiedot

Belled Oy. Valaisinkuvasto. Aito ja alkuperäinen

Belled Oy. Valaisinkuvasto. Aito ja alkuperäinen Valaisinkuvasto 2019 Aito ja alkuperäinen Meistä ja yhteistyökumppaneistamme Belled on perustettu auttamaan yrityksiä säästämään kustannuksia. Me Belledissä haluamme omalta osaltamme vähentää energian

Lisätiedot

Älykkään valaistuksen mahdollisuudet

Älykkään valaistuksen mahdollisuudet Älykkään valaistuksen mahdollisuudet Jaakko Ketomäki Erikoistutkija, Interactive buildings VTT Technical Research Centre of Finland Älykäs valaistus? Tehokas valaistus Valaistustapa Valaisinsijoittelu

Lisätiedot

Kaupunkivalaistus. Joensuu 28.3.2014. Leena Kaanaa. Ympäristösi parhaat tekijät

Kaupunkivalaistus. Joensuu 28.3.2014. Leena Kaanaa. Ympäristösi parhaat tekijät Kaupunkivalaistus Joensuu 28.3.2014 Leena Kaanaa Ympäristösi parhaat tekijät Mannerheimin ratsastajapatsas, Helsinki Toteutettuja ja suunniteltuja kohteita Huopalahdentien katuvalaistus, Helsinki Savion

Lisätiedot

T U L I K I V I - U U T U U D E T 2 0 1 2. Koska maailma on kylmä

T U L I K I V I - U U T U U D E T 2 0 1 2. Koska maailma on kylmä T U L I K I V I - U U T U U D E T 2 0 1 2 Koska maailma on kylmä Tulikiviuutuudet 2012! SUVAS /TPM01 Suvas-takat muuntautuvat arkkitehtonisiin muotoihin Uudet Suvas-takat koostuvat jylhistä mutta linjakkaista

Lisätiedot

SissiSuosikit Äänestys toteutettiin Tulokset näet tästä raportista.

SissiSuosikit Äänestys toteutettiin Tulokset näet tästä raportista. SissiSuosikit 2018 ToimistoSissit ovat sihteereitä ja assistentteja, joista valtaosa vastaa työssään yritystapahtumien järjestelyistä. ToimistoSissit tietävät, missä palvelu pelaa! ToimistoSissit on kollegaverkosto,

Lisätiedot

Naps Systems Oy / Ruosilankuja 4, FI-00390 Helsinki / Finland www.napssystems.com / +358 20 7545 666 / +358 20 7545 660

Naps Systems Oy / Ruosilankuja 4, FI-00390 Helsinki / Finland www.napssystems.com / +358 20 7545 666 / +358 20 7545 660 Naps Systems Oy / Ruosilankuja 4, FI-00390 Helsinki / Finland www.napssystems.com / +358 20 7545 666 / +358 20 7545 660 Naps Systems Oy Naps Systems on kotimainen aurinkosähköjärjestelmien toimittaja ja

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Räätälöidyt palvelut vaativiin kohteisiin.

Räätälöidyt palvelut vaativiin kohteisiin. Räätälöidyt palvelut vaativiin kohteisiin. Me olemme Nylund Nylund tuntee valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tiedonsiirron myös vaativissa kohteissa. Toimitamme koko elinkaaren energiatehokkuus- ja

Lisätiedot

LED. Tulevaisuuden valonlähde! Lyhyt katsaus LED-teknologiaan

LED. Tulevaisuuden valonlähde! Lyhyt katsaus LED-teknologiaan LED Tulevaisuuden valonlähde! Lyhyt katsaus LED-teknologiaan Ledit mahdollistavat tunnelman muuttamisen tässä modernissa kouluympäristössä. Lämpimämpi keltainen kylmiin, talvisiin päiviin Kylmempi värisävy

Lisätiedot

TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS

TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS 2015 Kaikki kodin sähkötoiminnot yhdessä järjestelmässä VALVONTA AUTOTALLIN OVET VERHO-OHJAUS OHJAUSJÄRJESTELMÄ ENERGIANKULUTUS LÄMMITYS VALAISTUS

Lisätiedot

Valaistus. Ulkovalaisimet. Case study. VTT Oulu. Energia tehokkaat ledit valaisevat VTT:n piha-alueen Oulu, Suomi

Valaistus. Ulkovalaisimet. Case study. VTT Oulu. Energia tehokkaat ledit valaisevat VTT:n piha-alueen Oulu, Suomi Valaistus Ulkovalaisimet Case study VTT Oulu Energia tehokkaat ledit valaisevat VTT:n piha-alueen Oulu, Suomi StreetSaver ClearWay Taustaa Senaatti-kiinteistöillä on käynnissä useita energian säästöprojekteja,

Lisätiedot

Ja sinut nähdään uudessa valossa.

Ja sinut nähdään uudessa valossa. Ja sinut nähdään uudessa valossa. Jarno Hellman Valoa seminaari 24.11.2016 Valmistus Suomessa Yhtiö aloittanut toimintansa vuonna 2009 Suomalainen omistus Sisävalaistuksen rinnalle ulkovalaistus vuonna

Lisätiedot

SISUSTUSASENNUKSET MERI- JA RAKENNUSTEOLLISUUDELLE

SISUSTUSASENNUKSET MERI- JA RAKENNUSTEOLLISUUDELLE SISUSTUSASENNUKSET MERI- JA RAKENNUSTEOLLISUUDELLE RAYACHTECH INTERIORINSTALLATIONPROJECTS Oy Rayachtech Ltd. Jyväskylä Finland Vaativat sisustusprojektit Erikoiskalusteasennukset laivasisustusasennus

Lisätiedot

Espoo IKÄVAKIOIDUT. Yhteensä 0,0. Ikäluokittain. IKÄVAKIOIMATTOMAT Yhteensä -100-50 0 50 100 1,8 0,6 8,3 2,9

Espoo IKÄVAKIOIDUT. Yhteensä 0,0. Ikäluokittain. IKÄVAKIOIMATTOMAT Yhteensä -100-50 0 50 100 1,8 0,6 8,3 2,9 Espoo % -00-0 0 0 00 0 -, -,, 0,,,,0, -, -, -0, -, -, -,, - v. -, -0,,,, -, Espoo -00-0 -0-0 - 0 Miljoonaa euroa 0 -, -, -, -,0 -, -,0 -, -,, 0,, 0,,, 0, - v. -, -0,,, 0, -, Helsinki % -00-0 0 0 00 0,

Lisätiedot

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ BRANDS Lisää myyntiä Vahvista BRÄNDIÄ VIESTINTÄ myymälässä MIKSI SE ON TÄRKEÄÄ? Hyödyntämällä näitä tietoja voit lisätä myyntiä melkoisesti Haluatko lisätä myyntiä? Viesti enemmän Haluatko kasvattaa MARKKINAOSUUTTASI?

Lisätiedot

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä Lighting LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä LumiStone /// Käyttämällä tyylikkäitä, suorityskykyisiä valaisimia voidaan toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin luoda miellyttävä,

Lisätiedot

Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä KAIKKI IKÄRYHMÄT

Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä KAIKKI IKÄRYHMÄT Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä 2013-2015 KAIKKI IKÄRYHMÄT Helsinki 329 300 404 1033 Nurmijärvi 107 93 55 255 Nurmijärvi 245 224 191 660 Tuusula 60 37 27 124 Riihimäki 217 182 184 583 Mäntsälä

Lisätiedot

LEDit ulkovalaistuksessa. Valoisa ja vetovoimeinen kaupunki, Oulu, 22.11.2013 Pauli Tarna, Philips Oy

LEDit ulkovalaistuksessa. Valoisa ja vetovoimeinen kaupunki, Oulu, 22.11.2013 Pauli Tarna, Philips Oy LEDit ulkovalaistuksessa Valoisa ja vetovoimeinen kaupunki, Oulu, 22.11.2013 Pauli Tarna, Philips Oy Liiketoimintamme 24% 2012 41% 35% Philips Healthcare Philips Lighting Philips Consumer Lifestyle 2 2

Lisätiedot

Parking Operator Area no Nivå

Parking Operator Area no Nivå Nivå / Paket Light Standard Premium Business Business Plus Nivå 1 0.40 0.30 0.10 0.30 0.10 Nivå 2 0.55 0.45 0.35 0.50 0.45 Nivå 3 0.65 0.55 0.45 0.75 0.55 Nivå 4 0.75 0.65 0.55 0.80 0.65 Parking Operator

Lisätiedot

Mikonkatu 17 KLUUVI / HELSINKI. sponda.fi

Mikonkatu 17 KLUUVI / HELSINKI. sponda.fi Mikonkatu 17 KLUUVI / HELSINKI Fennia-talo tarjoaa upeat puitteet yrityksellesi Fennia-talona tunnettu Mikonkatu 17 on upea, historiallinen arvokiinteistö loistavalla paikalla Helsingin ydinkeskustassa,

Lisätiedot

Liikekeskus ydinkeskustassa

Liikekeskus ydinkeskustassa LAPPEENRANTA Liikekeskus ydinkeskustassa kaupankäynnin keskipisteessä centrelappeenranta.fi Seitsemän kerrosta miljoonia asiakkaita vuodessa kivijalkatilat, myymälät, toimistot ja panoraamatoimistot keskellä

Lisätiedot

A I R - C O N D I T I O N I N G

A I R - C O N D I T I O N I N G AIR-CONDITIONING Palvelumme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja tinkimättömään laatuun prosessin kaikissa vaiheissa Chiller Oy on Suomen suurin ilmastoinnin jäähdytyslaitevalmistaja. Tavoitteemme on olla

Lisätiedot

Lämmityskustannukset kuriin viihtyvyydestä tinkimättä

Lämmityskustannukset kuriin viihtyvyydestä tinkimättä Lämmityskustannukset kuriin viihtyvyydestä tinkimättä Nykyaikainen kaukolämpö on maailman huipputasoa. Kaukolämpö on saanut kansainvälisesti mittavaa tunnustusta energiatehokkuutensa ansiosta. Kaukolämpöasiakkaalle

Lisätiedot

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä Lighting LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä LumiStone SP520P/SP522P/SP524P/SP526P Käyttämällä tyylikkäitä, suorityskykyisiä valaisimia voidaan toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin

Lisätiedot

Suunnitelman laatija Lilli Viljakainen

Suunnitelman laatija Lilli Viljakainen Suunnitelman laatija 6.6.2016 Lilli Viljakainen Valaistussuunnitelma Sipoon kunta: Monitoimihalli Sisällysluettelo: 1. Nykytilanne 2. Standardit 3. Suunnitelma 4. Referenssit 5. Greenled Liitteet: 1. Kannattavuuslaskelma

Lisätiedot

Vuorikatu 14 KLUUVI / HELSINKI. sponda.fi

Vuorikatu 14 KLUUVI / HELSINKI. sponda.fi Vuorikatu 14 KLUUVI / HELSINKI Helsingin ydinkeskustassa kaikki on lähellä Halosen talona tunnettu toimisto- ja liikekiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Kiinteistölle on erinomaiset julkisen

Lisätiedot

Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit

Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit Kaupunki/kunta Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit Tontin kiint.vero euroa/m²/kk Rakenn. kiint.vero Kaukol. Vesi/jätev. Jätehuolto Yhteensä Lappeenranta 0.21 0.27

Lisätiedot

xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut

xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut Vakioratkaisut kiinteistöjen toimintojen ohjaukseen Tehokas energianhallinta Schneider KNX -vakioratkaisujen energiatehokkuuden

Lisätiedot

Kaisaniemenkatu 4 KLUUVI / HELSINKI. sponda.fi

Kaisaniemenkatu 4 KLUUVI / HELSINKI. sponda.fi Kaisaniemenkatu 4 KLUUVI / HELSINKI Valoisat toimitilat Fenniakorttelissa Paulon Talo on monipuolinen toimisto- ja liikekiinteistö loistavalla paikalla Helsingin ydinkeskustassa, Fenniakorttelissa. Helsingin

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

Tailor-made Transportation Solutions FIN

Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions Tyllis Oy Ab on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä rakenneratkaisuja kuljetusalalle. Yritys suunnittelee

Lisätiedot

Kristiansundin kaupunki rakentaa. tulevaisuuden. ulkovalaistusta

Kristiansundin kaupunki rakentaa. tulevaisuuden. ulkovalaistusta Ulkovalaistus CityTouch Kristiansundin kaupunki rakentaa tulevaisuuden ulkovalaistusta Norjan kunnilla ja kaupungeilla on suuri tarve uudistaa katuvalaistustaan, koska energia- ja ympäristövaatimukset

Lisätiedot

Älykkäällä valaistuksella elämyksiä ja silmäniloa

Älykkäällä valaistuksella elämyksiä ja silmäniloa Yli puolet suomalaisista asuu alueilla, jossa ulkovalaistusta ohjataan C2 SmartLight -ratkaisuilla. Älykkäällä valaistuksella elämyksiä ja silmäniloa C2 SmartLight -elämyskonseptit Valo seuraa kulkijaa

Lisätiedot

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun itza Kestää aikaa Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun Itza kestää aikaa. Led-tekniikalle suunnitellun ja uusimmalla häikäisysuojatekniikalla ja optimoidulla rakenteella varustetun Itzan käyttöikä

Lisätiedot

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Ravintolatekstiilipalvelut Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Tekstiilipalvelujen vahva ja osaava ammattilainen Lindström on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1848. Jatkuvan ja pitkäjänteisen

Lisätiedot

REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET. Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa

REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET. Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa Mikä on Rexel Van? Rexel Van on sähkötarvikevarasto autossa. Rexel Vanissa

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain

ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain Asiakaspalvelukeskus löytää asiantuntijamme Asiakaspalvelukeskus on ABB:n yhteydenottokanava, jonka kautta välitämme asiasi oikean henkilön

Lisätiedot

Ammattilaisen elämä helpommaksi

Ammattilaisen elämä helpommaksi Ammattilaisen elämä helpommaksi Kaikki tuotteet saman katon alta, LVI, Teollisuus, Koneet ja Työkalut, Sähkö, Kylmä ja Tee-Se-Itse. Helppoa, vaivatonta ja kustannustehokasta, eikö totta! Ahlsell minuutissa

Lisätiedot

SUUNNITTELUTEHTÄVÄT KOHDE TEHTÄVÄ VUOSI TILAAJA

SUUNNITTELUTEHTÄVÄT KOHDE TEHTÄVÄ VUOSI TILAAJA SUUNNITTELUTEHTÄVÄT KOHDE TEHTÄVÄ VUOSI TILAAJA Julkisivut ja parvekkeet: Koy Kampinmäki, Helsinki Päätyseinän korjaus 2014 Elo Koy Kampinmäki, Helsinki Sisäpihan peltiseinän korjaus 2014 Eläke-Fennia

Lisätiedot

Koja - ilman ammattilainen

Koja - ilman ammattilainen Koja - ilman ammattilainen Oasis of The Seas Luotettavat ja yksilölliset ratkaisut ilmankäsittelyyn Koja Oy tuottaa laadukkaita ja elinkaarikustannuksiltaan edullisia ilmankäsittelylaitteita ja prosessipuhaltimia

Lisätiedot

FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen valvontajärjestelmä

FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen valvontajärjestelmä FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen valvonta Copyright, 2011 FF-AUTOMATION FF-Automation AutoLog sovelluksia Korroosionestojärjestelmien kaukokäyttö Katuvalo-ohjaukset Pumppaamot Jätevedenpuhdistamot

Lisätiedot

Modernia tekniikkaa asumiseen

Modernia tekniikkaa asumiseen Modernia tekniikkaa asumiseen kuva: BEMI Automation Maailmanlaajuinen talo- ja rakennusautomaatiostandardi Mikä on KNX? Lyhenne KNX tarkoittaa liitettävyyttä, kytkettävyyttä ja yhteensopivuutta. Ne ovat

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

Harkkokuja 2 AVIAPOLIS / VANTAA. sponda.fi

Harkkokuja 2 AVIAPOLIS / VANTAA. sponda.fi Harkkokuja 2 AVIAPOLIS / VANTAA Uudiskohde Aviapoliksen nopeasti kasvavalla yritysalueella Harkkokuja sijaitsee Vantaan Aviapoliksen nopeasti kasvavalla yritysalueella, Helsinki- Vantaan lentokentän läheisyydessä.

Lisätiedot

Luotettavaa lämmitystekniikkaa

Luotettavaa lämmitystekniikkaa Uuteen kotiin Luotettavaa lämmitystekniikkaa SENERA Oy Yli 20 vuoden kokemus rakentamisesta Useita tuhansia tyytyväisiä maalämpöasiakkaita Uudisrakennusten maalämpöjärjestelmien erikoisosaaja SENERA:n

Lisätiedot

Tuulettuvat keraamiset. julkisivut

Tuulettuvat keraamiset. julkisivut Tuulettuvat keraamiset julkisivut Tuulettuva keraaminen julkisivu kestää aikaa Tuulettuvia keraamisia julkisivuja käytetään Suomessa tänä päivänä niin suurten kauppakeskusten kuin kerrostalojenkin julkisivuissa.

Lisätiedot

Piirrä oma valolinjasi

Piirrä oma valolinjasi Freedom Valo on yksi arkkitehtuurin peruselementtejä. Ilman valoa tilan linjat ja yhteydet katoavat. Päivänvalo on suunnittelun itsestään selvä lähtökohta, ja keinovalo jatkaa siitä mihin luonnonvalo

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE TIIMIMME PALVELEE SINUA KOKONAISVALTAISESTI Stancon Oy on vuodesta 1994 toiminut yritys, joka

Lisätiedot

15.4.2015. 30.05.2007 Capricode Oy

15.4.2015. 30.05.2007 Capricode Oy Automaattinen Häiriöinfo - oikea ratkaisu tiedotepalvelujärjestelmäksi; häiriö-, vika- ja katastrofitiedotteiden automaattiseen ja reaaliaikaiseen jakeluun 15.4.2015 Sisällysluettelo Häiriötilanteiden

Lisätiedot

Yksilölliset ja tarpeenmukaiset LVI-suunnitteluratkaisut

Yksilölliset ja tarpeenmukaiset LVI-suunnitteluratkaisut Yksilölliset ja tarpeenmukaiset LVI-suunnitteluratkaisut Asuntotuotanto Pienkiinteistöt ja taloteollisuus Liiketilat ja palvelurakentaminen Korjausrakentaminen Suurkohteet Heatco on huippukumppani LVI-suunnitelmien

Lisätiedot

SISUSTA VALOILLA 8.10.2013 Valoisa keittiö

SISUSTA VALOILLA 8.10.2013 Valoisa keittiö SISUSTA VALOILLA 8.10.2013 Valoisa keittiö Sisustuksellinen valaistussuunnittelu Toimivat valaistusratkaisut koteihin ja yrityksiin Tampereen Valo ja Sisustus Mäntykatu 4, 33200 Tampere p 040 744 7357

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

Älykkäämpi uuden sukupolven lämmönjakokeskus.

Älykkäämpi uuden sukupolven lämmönjakokeskus. Älykkäämpi uuden sukupolven lämmönjakokeskus. KIINTEISTÖN MIELLYTTÄVÄ SISÄLÄMPÖTILA PIENEMPI ENERGIAN- KULUTUS ÄLYKÄS OHJAUS- JÄRJESTELMÄ PAREMPI JÄÄHTYMÄ Fiksuilla valinnoilla energiatehokkuutta Taloyhtiön

Lisätiedot

TIETOTEKNIIKKAVALMIS TOIMISTO

TIETOTEKNIIKKAVALMIS TOIMISTO Ready for Business + Tarjoamme valmiiksi valikoituja vaihtoehtoja toimiston työkaluiksi ja moderneiksi yhteydenpitovälineiksi + Olemme valinneet parhaiden kumppaneiden palvelut korkealla palvelutasolla

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON Tuotekuvasto 2017 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ AUDIO LATAUS PISTEET vakioi positiivisen käyttökokemuksen Kuvassa Presson Cabin sarjan Cabin55-SP2 ja Cabin55-SideTable Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden rakennetta

Lisätiedot

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI JUHLAT, KOKOUKSET, KONFERENSSIT JA SEMINAARIT LAPPEENRANTA TARJOAA AINUTLAATUISET PUITTEET IKIMUISTOISIIN TAPAHTUMIIN! MYLLYSAARI KAUPUNGIN

Lisätiedot

ÄLYKÄS LÄMMÖNJAKOKESKUS

ÄLYKÄS LÄMMÖNJAKOKESKUS ÄLYKÄS LÄMMÖNJAKOKESKUS HELEN HOITAA Lämmönjakokeskus on taloyhtiön lämmitysjärjestelmän tärkein laitteisto, joka tulee uusia säännöllisin väliajoin. Helen tarjoaa huolettoman palvelukokonaisuuden laiteuusintaan,

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Rakentaja kiristyvien vaatimusten keskellä. 10.12.2014 Tapio Hirvonen laatupäällikkö

Rakentaja kiristyvien vaatimusten keskellä. 10.12.2014 Tapio Hirvonen laatupäällikkö Rakentaja kiristyvien vaatimusten keskellä 10.12.2014 Tapio Hirvonen laatupäällikkö in palvelualueet Projektin toteutus Elinkaarihankkeet ja -palvelut Palveluiden johtaminen Suunnittelu ja hankekehitys

Lisätiedot

Keittiön n ilmastointi

Keittiön n ilmastointi Keittiön n ilmastointi TAVOITTEET Keittiön ilmastoinnin tavoitteet ovat: - korkea hygieniataso - terveellinen, turvallinen ja viihtyisä työympäristö Ruoan valmistus ja elintarviketuotanto edellyttävät,

Lisätiedot

Ensto-valaistus. Toimiva kokonaisuus 8.4.2009 BUILDING TECHNOLOGY 1

Ensto-valaistus. Toimiva kokonaisuus 8.4.2009 BUILDING TECHNOLOGY 1 Ensto-valaistus Toimiva kokonaisuus 8.4.2009 BUILDING TECHNOLOGY 1 Miksi Ensto-valaistus Laaja valikoima ratkaisuja koteihin ja kiinteistöihin Energiatehokkuus Toimivuus Taloudellisuus Ilkivallan ehkäisy

Lisätiedot

SWEGON HOME SOLUTIONS

SWEGON HOME SOLUTIONS ÄLYKÄSTÄ ILMANVAIHTOA IHMISILLE JA KODILLE TAKAA RAIKKKAAN JA TERVEELLISEN SISÄILMAN Ilmanlaadulla on valtavan suuri merkitys hyvinvoinnillemme. Se vaikuttaa yleiseen jaksamiseen ja terveyteemme. Huono

Lisätiedot

valoisampia ympäristöja Valaistusratkaisuja ihmisiä varten

valoisampia ympäristöja Valaistusratkaisuja ihmisiä varten valoisampia ympäristöja Valaistusratkaisuja ihmisiä varten Valaistusratkaisut kaikkiin eri ympäristöihin Fagerhult on yksi markkinoiden johtavia valaistusalan yrityksiä, joka on vuodesta 1945 lähtien suunnitellut

Lisätiedot

Kustannustehokkain tiiliverhoiltu seinärakenne

Kustannustehokkain tiiliverhoiltu seinärakenne Kustannustehokkain tiiliverhoiltu seinärakenne Kestävä seinärakenne PAROC-elementit ovat laadukkaita, teräspintaisia sandwichelementtejä, joiden ydin on kivivillaa. Niiden tärkeimpiä käyttökohteita ovat

Lisätiedot

Aurinkopaneelit omalle katollesi. Löydä oma paikkasi auringon alta

Aurinkopaneelit omalle katollesi. Löydä oma paikkasi auringon alta Aurinkopaneelit omalle katollesi Löydä oma paikkasi auringon alta Katos vaan aurinko paistaa Tee katostasi aurinkovoimala Omilla aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö on uusiutuvaa, ilmaista ja puhdasta energiaa.

Lisätiedot

Ja sinut nähdään uudessa valossa.

Ja sinut nähdään uudessa valossa. Ja sinut nähdään uudessa valossa. YRITYSPROJEKTIEN AIHEET KEVÄT 2019 Jaana Laitala & Eemeli Kyröläinen Parannamme maailmaa valaisin kerrallaan TOIMINTAMME ALOITETTU 2009 YLI 1000 KOKONAISVALTAISTA VALAISTUSPROJEKTIA

Lisätiedot

Elztrip EZ100 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne.

Elztrip EZ100 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne. Elztrip 00 600-1500 W Sähkölämmitys 3 mallia Elztrip 00 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne. Käyttökohteet 00 on tarkoitettu yleis- ja lisälämmitykseen sekä ikkunoista tulevan vedon

Lisätiedot

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää Spot A1 Valovoimaista A-ryhmää Valokeilassa Spot A1 Korkeatasoinen ja edistyksellinen Spot A1 on älykkään ja modulaarisen SNEP-valaistusjärjestelmän uusi kohdevalaisin. Kustannustehokas, turvallinen ja

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Lappeenrannan seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Lappeenrannan seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Lappeenrannan seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON Tuotekuvasto 2017 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ AUDIO LATAUS PISTEET positiivisen käyttökokemuksen vakioija Kuvassa Presson Cabin sarjan Cabin55-SP2 ja Presson Cabin55-SideTable Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden

Lisätiedot

L O I STAVAT V I I S I TÄ H T E Ä

L O I STAVAT V I I S I TÄ H T E Ä L O I STAVAT V I I S I TÄ H T E Ä S I J A I N T I P R O F I L O I Aktiivinen alue Leppävaara on yksi Suomen nopeimmin kasvavista yrityskeskittymistä. Ja syystäkin. Se on strategisesti loistavassa kohdassa,

Lisätiedot