Ideasta on hyvä alkaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ideasta on hyvä alkaa"

Transkriptio

1 Ideasta on hyvä alkaa Lisäarvoa liiketoimintaan

2 Audiovisuaalinen yhteistyökumppani Ideafix on Helsinkiläinen yli 20-vuotta audiovisuaalisella alalla toiminut yritys. Valaistus-, ääni- ja AV -järjestelmiä toimittavan yrityksen menestyksen salaisuus on laadukas asiakaspalvelu ja luotettavat tuotteet ja yhteistyökumppanit. Kokemus, palvelualttius ja kiinnostus alasta takaavat kerta toisensa jälkeen hyvän palvelun ja kerralla onnistumisen eri projekteissa. Omat asentajat varmistavat asennuksen ja huollon saatavuuden ripeällä aikataululla unohtamatta työturvallisuutta, asiakasta ja ympäristöä. Valovoimainen yhteistyö Omalla maahantuonnilla varmistamme laitteiden saatavuuden, projektien läpiviennin aikataulussa sekä tuotteen pitkän elinkaaren. Menestyksen avaimet Projektit toimitetaan avaimet käteen -periaatteella ja painottaen, että luovutamme vain valmiita kohteita. Pitkän kokemuksen ansiosta toimintatapamme ovat hioutuneet väistämään ongelmat ja voimme keskittyä toimeksiantojen tehokkaaseen loppuunsaattamiseen. Kokemusta asiakaskohtaisista ratkaisuista löytyy erilaisille suurille ja pienille toimeksinannoille mm. ostos keskuksista, liiketiloista, hotelleista, ravintoloista sekä elokuvateattereista. Pyrimme aina pitkään ja rakentavaan yhteistyökumppanuuteen, jossa tarjoamme ratkaisua asiakkaan tarpeista riippuen, kuuntelemme ja neuvomme. Pidämme huolta niin asiakkaista kuin laitteista. Menestymme vain jos asiakkaamme menestyvät.

3 Lisäarvoa liiketoimintaan Haluamme tukea asiakkkaamme liiketoimintaa ja parantaa tuottavuutta yhteistyössä asiakkaan kanssa. Palvelemme kokonais valtai sella osaamisella ja meillä on pitkä kokemus audiovisuaalisella alalla toimimisesta. Yli 20 vuoden projektiosaaminen vähentää asiakkaamme omien resurssien tarvetta. Meillä on kattava tekninen osaaminen ja laitetuntemus. Projektisuunnitteluun ja -koordi nointiin löytyy myös vahvaa osaamista kuten ohjelmistosuunniteluunkin. Tämän lisäksi meillä on asennus- ja huoltopalvelua ja yrityksellämme on oikeudet sähköurakointiin. Tarjoamme asiakkaallemme selkeää taloudellista hyötyä suoraan kulukustannuksissa oikeiden teknisten ratkaisujen avulla sekä valo-ohjauksien avulla tulevilla säästöillä. Haluamme myös olla kehittämässä asiakkaidemme näkyvyyttä kohderyhmiensä tavoittamisessa ja yrityksen julkisivukuvan parantamisessa sekä konkreettisesti että mielikuvallisesti. Suunnittelemme ohjausjärjestelmät ja tarpeeseen sopivat tuotteet ja tuotteiden sijoittelun aina asiakaskohtaisesti, jotta lopputulos maksimoi asiakkaan saavuttaman hyödyn niin itse tuotteesta kuin tuotteen antamasta elämyksestä. Valon ja äänen vaikutus Oma maahantuonti takaa laitetoimitukset aikataulujen mukaisesti ja asentajamme hoitavat ohjelmoinnin, asennuksen ja huollon sopimuksen mukaan. Olemme yhteisellä asialla ja viemme projektit läpi siten, että kaikki on asiakkaallemme mahdollisiman helppoa ja huoletonta. Myymälän valaistuksen 3D-mallinnus, Finnkino Vilna

4 Korosta arkkitehtuuria valolla Kaamosajan ratkaisu - monimuotoinen valaistus Nykyaikainen valaistussuunnittelu ja valo-ohjaus mahdollistaa eri valaistustapojen monipuolisen hyödyntämisen niin toiminnallisten ominaisuuksien avulla kuin arkkitehtonisten kokonaisuuksien ratkaisuna. Hyvin suunnitelllut valaistustavat tukevat toisaan ja korostavat haluttua lopputulosta. Valaistustavat voidaan jäsentää kolmeen perustyyppiin toiminnallisuuden mukaan: yleis-, kohde ja erikoisvalaistus. Valaistuksen suunnittelu ja -ohjaus Suunnittelemme ja toteutamme ohjaukset luotettavasti liikekiinteistöihin, ravintoloihin, hotelleihin, kokoustiloihin sekä kotiin ja loma-asuntoihin. Ohjausjärjestelmistä voit valita himmentimen, liike- ja läsnäolotunnistimen, hämärä- tai kellokytkimen, kauko -ohjausjärjestelmän tai valmiiksi ohjelmoidun älykkään järjestelmän. Presidentin virka-asunto Mäntyniemi, Helsinki, Oksisto; Hietanen ja Niemeläö, kuva Jussi Tiainen Valaistuksen ohjaaminen on helppoa ja vaivatonta, ohjaat valaistusta joko painikkeista, kosketusnäytöltä tai älypuhelimella/mobiililaitteella. Läsnäolon ja liikkeentunnistuksen avulla valoa tuotetaan tarpeen ja tilanteen mukaan joten saat selvää säästöä energiankulutukseen. Ei turhaan palavia valaisimia eikä turhaa sähkönkulutusta. Lisäksi vakiovalaistuksen säädöllä pidät tilan valaistuksen miellyttävänä ja tasaisena joka vuorokauden aikaan.

5 Ohjausjärjestelmämme sopivat myös väriä vaihtavien RGB-valaistuksien ohjaukseen sekä pienille LED-kuormille. DALI-, KNX-, DMX-,RS- ja analogiset ohjaukset myös langattomasti. Langattoman DMX-ohjauksen avulla pystyt ohjaamaan valaistusta jopa 2 km etäisyydeltä. Lisäksi LED -tekniikalla säästää energiaa tinkimättä näkyvyydestä tai valaisimen ominaisuuksista. Hotellihuoneisiin saat meiltä VingCard- liitännällisen valaistuksenohjauksen. Säästät energiaa ja lisäät käyttömukavuutta. Valaisinhissiemme avulla voit säätää valonlähteen fyysistä korkeutta, joko tunnelman luomiseksi tai huollon ja käytön helpottamiseksi. Hissillä liikutat vaivattomasti savunilmaisimia, valaisimia ja valomainoksia aina 500 kg asti ja ne toimivat kätevästi kaukosäätimellä. Valaisimien ohjaukset toimivat myös hisseissä. Maksimoi tilan tunnelma ja käyttöaste Ohjaa ja herättele valaistuksella Julkisivuvalaistus toimii parhaimmillaan epäsuorasti osana yleisvalaistusta ja sen avulla voidaan luoda uudenlainen tilakokemus pimeän ajan jakson aikana. Valaistuksella voidaan tuoda päämassat esiin ja korostetaan esteettisin ja arkkitehtonisin perustein kohteen yksityiskohtia. Kun on kyse kohteesta joka on arvokas ja/ tai historiallinen kohde, on valaistuksen käyttö julkisivun ehosteena ja tehokeinona huoleton ja kustannustehokas tapa erottua. Julkisivuvalaistuksen voit toteuttaa myös logo- ja kuvaheittimien avulla. Projisoinnin avulla toteutat laadukasta ja näyttävää markkinointia ja samalla vahvistat yrityksen brandiä. Kohteen vaatimusten mukaan heijastettavat kuvat voidaan toteuttaa jopa valokuvan tarkkuudella.

6 Gobo-malleja Gobolla terävöität yritysilmettä - tehokeinona logo ja kuvaheittimet Tarjoamme monipuolisen valikoiman projisointivalaisimia, joiden avulla heijastat näyttäviä logoja, kuvia tai tekstejä mille tahansa pinnalle. Projisoitu kuva on helppo vaihtaa eikä jää asiakkaalta huomaamatta. Kuvaheijasteen avulla toteutat laadukasta ja näyttävää markkinointia. Kohteen vaatimusten mukaan projisoitavat kuvat voidaan toteuttaa jopa valokuvan tarkkuudella. Voit projisoida kuvat huoletta arvokkaisiin ja historiallisiin kohteisiin, sillä niistä ei jää minkäänlaista jälkeä projisoitavaan pintaan. Persoonallinen ilme goboilla Heijaste on yleensä metallia tai lasia eikä kuviolla ole väliä. Lasiseen heijasteeseen saadaan kuvio toistumaan aina oikein, metallisessa jää aina kiinnekohdat esim. nollan keskiosalle. Koska lämpölaajeneminen on pientä, lasinen pitää tarkennuksen paremmin jatkuvassa käytössä. Molempia voidaan vaihtaa ja käyttää rajattomasti kunnes rikkoutuvat mekaanisesti. Lasiseen heijasteeseen saadaan lisättyä yksi tai useampi tehosteväri tai tehtyä siitä nelivärinen kuva! Sormenjäljet on poistettava ennen asennusta. Mahdollista toteuttaa myös toimiva yksilöllinen kellotaulu. Myös energiaa säästävät LED-projektorit.

7 Taustamusiikkijärjestelmät äänenhallintaan Pitkällä kokemuksella ja laaja-alaisella asiantuntemuksella luomme tilaan kuin tilaan toimivan ja miellyttävän äänentoiston. Monialuejärjestelmillä voidaan suuri kokonaisuus jakaa erilaista musiikkia soittaviin äänialueisiin. Halutaanpa sitten rauhallista tunnelmamusiikkia ruokailijoille tai sykkivämpää tunnelmaa baarin puolelle. Ohjausjärjestelmillämme yhdistät kätevästi kaikkien AV-laitteiden toiminnat ja ne ovat helppokäyttöisiä ja nopeasti opittavia, jopa ilman käyttökoulutusta. Helppokäyttöinen seminaarija kokoustekniikka Hyvässä kokoustilassa asiat toimii, silloin ei voida tehdä kompromisseja tekniikan sijoittelun suhteen. Meiltä saat kaikenkattavat teline- ja AV-kalusteratkaisut. Yksilöimme halutessasi kokonaisuuden näyttämään juuri sellaiselta kuin haluat. Ohjausjärjestelmillämme hallitset tilaa kokonaisuutena; valaistusta, ääntä, AV-laitteita sekä automatiikkaa. Akustiikan vaikutus tilaan toiminnallisuuteen Toimitamme kattavat ratkaisut huoneakustiikan korjaamiseen. Paneelien sekä sermi-, väliseinä- ja profiilituotteiden avulla korjaat tilasi akustiikan sekä lisäät näyttävyyttä. Tuotteita on saatavilla lukuisilla eri väreillä ja malleilla. Hyvän akustiikan tarkeimpiä ominaisuuksia on puheen ja äänen selkeys sekä miellyttävyys. Oikeanlaisen akustiikan avulla saat asiakkaasi viihtymään ja kokemaan tilan miellyttävänä.

8 Tehokkaat ja kestävät ratkaisut Kalusteautomatiikalla tilasta tehot irti Kalusteautomatiikan avulla luot näyttäviä kokonaisuuksia, joissa tekniikka on piilotettu rakenteisiin ja kalusteisiin, ja tulevat esille näyttävästi vasta tarvittaessa. Kalusteautomaatio luo elämyksiä ja kokemuksia, jotka eivät unohdu. Saat tilan myös näyttämään ja tuntumaan modernilta. Toteutamme ratkaisut, joilla hyödynnät tilaa tehokkaasti. Näytöt ja projektorit voidaan piilottaa silloin kun niitä ei tarvita ja vapautunutta tilaa voidaan käyttää muihin tarkoituksiin.

9 Näytöt ja suurkuvaratkaisut - Näy ja tule huomatuksi Yrityksemme kautta saat kestävät ja pitkäikäiset näytöt vaativaan ympärivuorokautiseen käyttöön kalusteasennuksissa. Etsit sitten ratkaisua sisä/ tai ulkokäyttöön, meiltä löytyy tarpeeseen sopivat tuotteet. Suurkuvaratkaisuilla näyt varmasti ja herätät asiakkaan mielenkiinnon. Toimitamme ratkaisut kaikkiin tarpeisiin koosta riippumatta. Tolppaan, kattoon, seinälle tai lattialle. Telineillämme ja kiinnitysjärjestelmillämme saat näytöt asennettua kaikkiin kohteisiin toivomaasi asentoon. Personoimme näytöt toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Näyttö sulautuu osaksi ympäristöä eikä tekniikka varasta huomiota. Voit siirtää kuvaa CAT-kaapelissa ja kuidussa virheettömästi jopa 2 km päähän. Ohjaimillamme käsittelet tehokkaasti kuvasignaalin. Voit jakaa eri signaalit alueittain tai näyttökohtaisesti, ottaen kaiken hyödyn irti näytöistäsi. Tarjoamme ohjaimet yksittäisistä näytöistä aina suuriin videoseiniin asti.

10 Helppo hallita suurissakin kohteissa Nykyaikaisilla verhoratkaisuilla hallitset auringon lämpövaikutusta sekä valon määrää. Ohjausjärjestelmilläm me ohjaat verhoja tarpeidesi mukaan tai annat automaatin hoitaa asiat puolestasi. Valo ja verhot tilan kokonaisvaltainen hallinta Suunnittelemme ja toteutamme toimivat verhojärjestelmät aina yhdestä ikkunasta suuriin kiinteistöihin. Voit valita mieleisesi verhot kattavasta materiaali- ja kuosivalikoimasta. Valikoimastamme löytyy sekä rulla- ja säleverhot sekä kennokangasverhot. Verhojen ohjaus on yhdistettävissä eri ohjausjärjestelmiin. Voit samalla järjestelmällä hallita verhoja, valaistusta, äänentoistoa, AV-laitteita sekä tur valli suustekniikkaa. Verhojemme mekaniikka on erittäin hiljaista. Ne eivät aiheuta turhaa huomiota rauhallisessakaan tilassa. Verhoratkaisun saa myös paristokäyttöisinä sekä langattomasti ohjattuina. Tuotteilla jopa 8 vuoden takuu. Ripustusratkaisut verhojen mukaan Erilaiset ripustusjärjestelmät helpottavat verhojen asennusta. Yleisimmät verhoratkaisut ovat rullaverhot, sälekaihtimet ja kennokangasverhot. Rullaverhot tarjoavat erittäin hiljaisen toiminnan, verhojen yhtenäisen ja tasaisen liikkeen, minimaaliset valoaukot ja miellittävän yhden koskeuksen ohjauksen eleganteilla painikkeilla. Sälekaihdinjärjestelmä taas on tehokas ja tyylikäs tapa varmistaa yksityisyys, mutta antaa silti päivän- valon suodattua tilaan. Koneellisilla verhojärjestelmillä on mahdollista tallentaa esiasetuksia, jolloin kaihtimet menevät määrättyyn korkeuteen ja kallistuskulmaan asetuksien mukaan. Kennokangasverhot tarjoavat luksusta edulliseen hintaan. Paristoilla toimivat verhot sopivat hankaliinkin paikkoihin, joihin johdotus on mahdotonta ja toimivat täysin langattomasti.

11 Varmista onnistuminen - tuotebrändeistä lisäarvoa kohteelle Laaja ja monimuotoinen palvelutarjontamme Valaistussuunnittelu ja -mallinnokset Sähkösuunnittelu ja periaatekaaviot AV-suunnittelu Ohjelmoinnit (logot, Lutron, AMX, Crestron) Sähköurakointioikeudet Asennus Huolto Yli 20 vuoden projektiosaaminen vähentää asiakkaamme omien resurssien tarvetta. Palvelukokonaisuudet Valaistus: Valaistuksenohjaukset Julkisivuvalaistukset LED- valaisimet ja LED -nauhat Logon- ja kuvanheittimet Moottorisoidut verhojärjestelmät Kokousjärjestelmät: Valmiit paketit ja räätälöidyt AV- ja kokousjärjestelmät Näyttötekniikka: Yhdestä näytöstä suurkuvaratkaisuihin Kalusteasennukset Äänentoisto: Taustamusiikki Äänievakuointi Lisäksi: Kalusteautomaatio Akustiikka Maahantuonti ja tukkumyynti Energiatehokkaat ja kestävät valinnat Yrityksemme tavoitteena ovat pitkäikäiset ja toimintavarmat tuotteet, edulliset elinkaarikustannukset sekä energiaystävällisyys. Näin arvostamme sekä asiakasta että ympäristöä. Energiankulutuksen vähentäminen ei tarkoita ominaisuuksista tai näyttävyydestä tinkimistä. Nykyaikaisella tekniikalla voidaan parantaa laatua, mutta säästää käyttökustannuksissa. Erityisesti valaistuksen suunnittelulla, ohjauksella ja auringonvalon hallinnalla voidaan saada merkittäviä säästöjä niin energia- kuin työkustannuksissa.

12 Toteutuneita kohteitamme ovat mm Valaistuksenohjausjärjestelmät: 3M, Espoo Ale Pub, useita Amarillo, useita Belge, Helsinki Block, Rauma Bravuria, Helsinki Cafe Carusel, Helsinki Cantina Antoni, Nummela Cargotec, Tampere Casa Largo, Helsinki Chico s, useita Cinema Bowling, Vaasa Coffee-House, useita dsign Vertti Kivi, Helsinki Dubliner, Helsinki Expert, Helsinki Fazer, Vantaa Fazer Cafe, Helsinki Fennia, Espoo Finnkino, Kuopio Hadanka, Helsinki Hemmingway s, Helsinki Hesburger, useita Hostina, Helsinki Hotel Glo Kluuvi, Helsinki Hotel Kämp, Helsinki Hotelli Presidentti, Helsinki Hotelli Vantaa, Vantaa Hämeenkylän kartano, Vantaa Iguzzini, Oulu Iso-Omenan ravintolamaailma, Espoo Italo, Helsinki Joutsen, Hyvinkää Jumbon ravintolamaailma, Vantaa Jyvänen, useita Kaarna, Helsinki Kaisla, Helsinki Kampin Keilahalli ja Bar Kappeli, Helsinki Kauppakeskus Kaari ravintolamaailma, Helsinki Kisakallion urheilupuisto, Lohja Kitty s, Helsinki Klubi, Hyvinkää Konecranes, Hyvinkää Korona, Järvenpää Koy Biens, Espoo Krapihovi, Tuusula Kunnonpaikka, Vuorela La Famiglia, Helsinki Linnanmäki ravintolat, Helsinki Matkakeidas, Vierumäki Memphis, Helsinki Kamppi Milenka, Helsinki Night Club Tähti, Helsinki Old Hat, Helsinki Olohuone, useita Otavamedia, Helsinki Panimoravintola Bruuveri, Helsinki Pickwick Pub, useita Players sport bar, Kotka Poseidon, Helsinki Praha, Helsinki Presso, useita Primula Ravintola, Helsinki Prisman ravintolamaailma, Kotka Pub 99, Helsinki Pub Adjutantti, Helsinki Public Corner, useita Radisson Blu Espoo, Espoo Radisson Blu Plaza, Helsinki Radisson Blu Royal, Helsinki Radisson Blue Seaside, Helsinki Rikala, Salo Rosso, useita Rotterdam, Helsinki Saas Instruments, Helsinki Sellon ravintolamaailma, Espoo Sir Eino, Helsinki Sky Bowling, Espoo Sokos Hotel Albert, Helsinki Sokos Hotel Pasila, Helsinki Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo Sokos Hotel, Vantaa Stone s Helsinki TDC, Helsinki Tennispalatsi, Helsinki Valmet, Helsinki Vanhakirkko, Helsinki Virgin Oil, Helsinki Vltava, Helsinki William K, useita Zetor, Helsinki Äänentoisto: ABC-asema, useita Ale Pub, useita Amarillo, useita Belge, Helsinki Blok, Rauma Bravuria, Helsinki Casa Largo, Helsinki Chico s, useita Cinema Bowling, Vaasa Coffee-House, useita Dubliner, Helsinki Etelä-Karjalan liikuntakeskus, Lappeenranta FHRA ry, Helsinki Finnkino, useita Gastrobar Emo, Helsinki Genelec, Iisalmi Hadanka, Helsinki HairStore Jumbo, Vantaa Hesburger, useita Hostina, Helsinki Hotel Glo Kluuvi, Helsinki Hotel Kämp, Helsinki Hotelli Vantaa, Vantaa iguzzini, Helsinki Iittala, Helsinki Iso-Omenan Ravintolamaailma, Espoo JC Clothes Jumbo, Vantaa Joutsen, Hyvinkää Jumbon ravintolamaailma, Vantaa Jyvänen, useita Kaarna, Helsinki Kaisla, Helsinki Kampin Keilahalli, Helsinki Kappeli, Helsinki Kisakallion urheilupuisto, Lohja Kitty s, Helsinki Korona, Järvenpää Kuntosali, useita La Famiglia, Helsinki Lungi, Helsinki Memphis, Helsinki Kamppi Milenka, Helsinki Mood Media Finland, useita Old Hat, Helsinki Olohuone, useita Olympiastadion, Helsinki Panimoravintola Bruuveri, Helsinki Pickwick Pub, useita Poseidon, Helsinki Praha, Helsinki Presso, useita Primula Ravintola, Helsinki Pub 99, Helsinki Pub Adjutantti, Helsinki Public Corner, useita Radisson Blu Espoo, Espoo Radisson Blu Royal, Helsinki Radisson Blue Seaside Rantasipi Siuntion kylpylä, Siuntio Rautia, Tampere Rosso, useita Sellon ravintolamaailma, Espoo Sir Eino, Helsinki Sokos Hotel Albert, Helsinki Sokos Hotel Espoo, Espoo Sokos Hotel Pasila, Helsinki Sokos Hotel Vantaa, Vantaa Stone s Helsinki Teerenpeli, useita Vallila Interior, Helsinki Virgin Oil, Helsinki Vltava, Helsinki William K, useita AV- ja kokoustekniikka: Art Hotel Linna, Helsinki Cisco Systems, Espoo F-Secure, Helsinki Glaston, Helsinki Glo Hotel Kluuvi, Helsinki Helmet Business Mentors, Helsinki HOK pääkonttori, Helsinki Hotel Kämp, Helsinki Hotel Regatta, Hanko Ingman, Sipoo Intel, Espoo K. Hartwall, Sipoo Moomin Characters, Helsinki Nordea, useita Olympiastadion, Helsinki Palace, Helsinki Radisson Blu Royal, Helsinki Scandic Tampere Station, Tampere Suomalaisen kirjallisuuden seura, Helsinki Valio, Helsinki YLE, useita Näyttöratkaisut: ABC-asemat, useita Alepa, useita Cafe Carusel, Helsinki Earth Collection, useita Emotion, useita Expert ASA, Vantaa Keinojuuriklinikka, Espoo Korkeasaari, Helsinki Olympiastadion, Helsinki Prisma, useita Radisson Blu Plaza, Helsinki Ravintolat, useita S-Marketit, useita Sea Life, Helsinki Sokos, Helsinki Sokos, Pori Sport Academy, Helsinki Stadion, Helsinki Terra, Tuusula Vanhan Kellari, Helsinki Julkisivuvalaistukset: Finnkino, Tennispalatsi Hilton Kalastajatorppa, Helsinki Lyseo, Jyväskylä Radisson Blu Plaza, Helsinki Scandic Continental, Helsinki Scandic Espoo, Espoo Scandic Lahti, Lahti Scandic Pori, Pori Scandic Rosendahl, Tampere Scandic Tampere Station, Tampere Sokos Hotel Tapiola Garden VVO-talo, Helsinki Taide ja multimedia: Animo, Omnia Espoo Hotel Rival, Tukholma Lyseo, Jyväskylä Lørenskog Hus, Lørenskog, Norja Mäntyniemi, Helsinki Nacka Strand, Tukholma White Open, Vaasa Malminkaari 9, Helsinki Tel (0)

KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT. Yrityksille

KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT. Yrityksille KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT Yrityksille Ota käyttöösi nykyaikaiset tietoliikenne-, viestintä- ja ICT-ratkaisut. Ota avuksesi monipuoliset asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut. Me mitoitamme ne teidän tarpeisiinne

Lisätiedot

TLT-CONNECTION URAKOI SEUTUVERKKOHANKKEITA OMAKOTITALOSTA ENERGIAÄLYKÄS NRO

TLT-CONNECTION URAKOI SEUTUVERKKOHANKKEITA OMAKOTITALOSTA ENERGIAÄLYKÄS NRO NRO 1 2014 Rexel Finland Oy:n asiakaslehti UUSI VALAISTUS ON TUONUT KOUVOLAN UIMAHALLISSA SÄÄSTÖÄ PERÄTI 73 %. Timo Mattila 4 14 TLT-CONNECTION URAKOI SEUTUVERKKOHANKKEITA 32 OMAKOTITALOSTA ENERGIAÄLYKÄS

Lisätiedot

Mainonnassa ja viestinnässä käytettävien digitaalisten näyttöratkaisujen asiantuntija

Mainonnassa ja viestinnässä käytettävien digitaalisten näyttöratkaisujen asiantuntija Mainonnassa ja viestinnässä käytettävien digitaalisten näyttöratkaisujen asiantuntija www.towermedia.fi Sisällysluettelo TM LIGHT SERIES Tehoa ja tyylikkyyttä myymälä- ja toimistoympäristöihin TM INFO

Lisätiedot

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA RAKENNUSMAAILMA KODIN KAIKKI KALUSTEET - keittiöt - kodinhoito- huoneet - komerot - wc-kalusteet - maksuton suunnittelu ja kotikäynti (mallikuvan tasoiset suunnitelmat maksutta) 1 Savon Seudun 1/2010 Messujakelu:

Lisätiedot

Jakelutiemuutoksella. hyötyä koko toimitusketjuun

Jakelutiemuutoksella. hyötyä koko toimitusketjuun NYLUNDIN ASIAKASLEHTI Tammikuu 2014 Jakelutiemuutoksella hyötyä koko toimitusketjuun Monikäyttöiset Dymaxin liimat Meyerin valaisinten yksinmyyntioikeus Nylundille Ääntä ja kuvaa digitaalisesti ja luotettavasti

Lisätiedot

Valaistus. Tähtäimessä miellyttävä ja. energiatehokas. valaistus. Tutustu kohteisiin!

Valaistus. Tähtäimessä miellyttävä ja. energiatehokas. valaistus. Tutustu kohteisiin! Valaistus Tähtäimessä miellyttävä ja energiatehokas valaistus Tutustu kohteisiin! Ympäristöystävällistä valaistusta Philips panostaa kestävään kehitykseen kaikessa toiminnassaan. Yrityksen tavoitteet

Lisätiedot

komistus Korkeavuorenkadun SISÄLTÖ Pääkirjoitus s. 2 Entistä vahvempana Norjassa s. 2 Turvaykköset turvaa Kymenlaakson marketit s.

komistus Korkeavuorenkadun SISÄLTÖ Pääkirjoitus s. 2 Entistä vahvempana Norjassa s. 2 Turvaykköset turvaa Kymenlaakson marketit s. Suoraa postia Hedengreniltä Nro: 39 Toukokuu 2013 Korkeavuorenkadun komistus SISÄLTÖ Pääkirjoitus s. 2 Entistä vahvempana Norjassa s. 2 Turvaykköset turvaa Kymenlaakson marketit s. 4 Kulttuuritalossa soi

Lisätiedot

ihastuttaa TeliaSoneran aulassa

ihastuttaa TeliaSoneran aulassa 1918 90 2008 Nro: 29 Huhtikuu 2008 Suoraa postia Hedengreniltä Jättikokoinen screen ihastuttaa TeliaSoneran aulassa Sisältö Pääkirjoitus s. 2 Hedengren täyttää 90 vuotta s. 2 Aurinkosuojaus säästää energiaa

Lisätiedot

Elämykselliset tilat. Tila-ohjelman tuloskatsaus

Elämykselliset tilat. Tila-ohjelman tuloskatsaus Elämykselliset tilat Tila-ohjelman tuloskatsaus Tila-ohjelma Tekesin Tila-ohjelma on edistänyt suomalaisten yritysten tiloihin liittyvää liiketoimintaa ja kansainvälistä kilpailukykyä. Ohjelmassa on kehitetty

Lisätiedot

ISÄNNÖINTISANOMAT. Kymi ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014

ISÄNNÖINTISANOMAT. Kymi ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014 26. vuosikerta 2013 2014 ISÄNNÖINTISANOMAT 1 ISÄNNÖINTISANOMAT Hyvä luottokelpoisuus Soliditet 2013 REIM Kymi Oy Lehtomäenkatu 12, 45160 Kouvola p. 0207 438 500 www.reimgroup.com/kymi-kouvola Kymi Keskusaukio

Lisätiedot

Päivitetty 25.3.2014 Uusin versio saatavilla kotisivuiltamme

Päivitetty 25.3.2014 Uusin versio saatavilla kotisivuiltamme Päivitetty 25.3.2014 Uusin versio saatavilla kotisivuiltamme SISÄLTÖ JOHDANTO VINKKI NUMERO 1: Pohjatyöt kuntoon ennen aloitusta! Kenelle markkinoit tuotteitasi ja palveluitasi? Miten haluat kohdata asiakkaasi?

Lisätiedot

TeollisuusPartneri. Kilpailukykyä uusista ideoista. Partnerit vahvistavat toisiaan. Kovaa ja turvallisesti merillä. Materiaalitehokkuus on

TeollisuusPartneri. Kilpailukykyä uusista ideoista. Partnerit vahvistavat toisiaan. Kovaa ja turvallisesti merillä. Materiaalitehokkuus on TeollisuusPartneri Näkemyksellisiä ratkaisuja teollisuuteen 3/2012 s www.siemens.fi/teollisuus Kilpailukykyä uusista ideoista Partnerit vahvistavat toisiaan Kovaa ja turvallisesti merillä Materiaalitehokkuus

Lisätiedot

Kipsimassa ja lattialämmitys arvokohteen peruskorjauksessa

Kipsimassa ja lattialämmitys arvokohteen peruskorjauksessa Knauf Oy:n sidosryhmälehti Nro 1/2011 teema: akustiikka Kipsimassa ja lattialämmitys arvokohteen peruskorjauksessa Musiikkitalo valitsi Solo-akustiikkalevyt alakattojen materiaaliksi. Palonsuojaus teräsrakenteissa

Lisätiedot

NIBE mahdollisuuksien maailma!

NIBE mahdollisuuksien maailma! UUTISET 2 2012 Monipuoliset lämmitysratkaisut kaikenkokoisiin koteihin NIBE ilma/vesilämpöpumppuvalikoima laajeni NIBE DIM uuden ajan mitoitustyökalu NIBE UPLINK kiinteistölämpöpumppujen etäohjaus ja valvonta

Lisätiedot

ISÄNNÖINTISANOMAT. Mikkeli ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014

ISÄNNÖINTISANOMAT. Mikkeli ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014 26. vuosikerta 2013 2014 ISÄNNÖINTISANOMAT 1 ISÄNNÖINTISANOMAT Hyvä luottokelpoisuus Soliditet 2013 Mikkeli REIM Mikkeli Oy Nuijamiestenkatu 4 50100 Mikkeli p. 0207 438 560 www.reimgroup.com/mikkeli ISÄNNÖINTISANOMAT

Lisätiedot

luova toimistovalaistus Tiedämme kuinka luodaan inspiroivia toimistoympäristöjä

luova toimistovalaistus Tiedämme kuinka luodaan inspiroivia toimistoympäristöjä luova toimistovalaistus Tiedämme kuinka luodaan inspiroivia toimistoympäristöjä Tervetuloa luovaan toimistoon! Yhä useammat yritykset ymmärtävät luovuuden merkityksen toimistotilojen suunnittelusssa. Tietotyön

Lisätiedot

ISÄNNÖINTISANOMAT. Imatra ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014

ISÄNNÖINTISANOMAT. Imatra ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014 26. vuosikerta 2013 2014 ISÄNNÖINTISANOMAT 1 ISÄNNÖINTISANOMAT Hyvä luottokelpoisuus Soliditet 2013 Photo: ekarjala kuvapankki / Raija Mutanen Imatra REIM Imatra Oy Lappeentie 17 55100 Imatra p. 0207 438

Lisätiedot

AURINKOSÄHKÖÄ TOIMITILOIHIN

AURINKOSÄHKÖÄ TOIMITILOIHIN NRO 1/2015 Rexel Finland Oy:n asiakaslehti 12 OMAVARASTOLLE ON LAPISSA KÄYTTÖÄ 14 TERVETULOA REXEL BUSINESS LOUNGEEN AURINKOSÄHKÖÄ TOIMITILOIHIN Exxact valonsäädin UNI400LED Valkoinen Antrasiitti Metalli

Lisätiedot

SAP Our Story. Tarinamme asiakkaidemme kertomana

SAP Our Story. Tarinamme asiakkaidemme kertomana SAP Our Story Tarinamme asiakkaidemme kertomana 1 Sisällysluettelo: Aktia Parempaa asiakaspalvelua yhtenäisellä viestintäratkaisulla... 4 Anvia TV SAP Business One mukautuu kehittyvän konsernin tarpeisiin...

Lisätiedot

Nova7 - moderni uutuus

Nova7 - moderni uutuus NRO 1/07 VISMA SOFTWARE OYJ:N ASIAKASLEHTI Nova7 - moderni uutuus Visma Proceedo Toimialauutisia PÄÄKIRJOITUS SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA... 3 VISMAuutuus Nova7... 4 Omalta osaltani yhdyn väitteeseen, ettei

Lisätiedot

Käyttäjälähtöinen suunnittelu

Käyttäjälähtöinen suunnittelu ARKKITEHTUURI, TILASUUNNITTELU JA RAKENTAMINEN Käyttäjälähtöinen suunnittelu HINTA 14,50 EUR 2 / 2014 KPMG-talo MASU Asian Bistro Strömkajenin laiturikioskit Vaasan keskussairaalan Y-rakennus Schindler

Lisätiedot

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana VISMAgazine Visman asiakaslehti Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana SaaS-tuotteen suunnittelu on tiedettä ja taidetta VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU PILVESSA

Lisätiedot

TILASUUNNITTELUN JA RAKENTAMISEN ERIKOISLEHTI HINTA 9,20 EUR 2 / 2012. Kaupan, vapaa-ajan ja matkailun tilat

TILASUUNNITTELUN JA RAKENTAMISEN ERIKOISLEHTI HINTA 9,20 EUR 2 / 2012. Kaupan, vapaa-ajan ja matkailun tilat TILASUUNNITTELUN JA RAKENTAMISEN ERIKOISLEHTI HINTA 9,20 EUR 2 / 2012 Kaupan, vapaa-ajan ja matkailun tilat Geberit piilohuuhtelusäiliöt Luotettu sukupolvesta toiseen. Geberitin piilohuuhtelusäiliöitä

Lisätiedot

Messuosaston suunnittelu Suomen Putkiuudistus Oy:lle. Pia Piltz, Raita Särkkä

Messuosaston suunnittelu Suomen Putkiuudistus Oy:lle. Pia Piltz, Raita Särkkä Messuosaston suunnittelu Suomen Putkiuudistus Oy:lle Pia Piltz, Raita Särkkä 12.3.2015 Tiivistelmä Päiväys 12.3.2015 Tekijä(t) Pia Piltz, Raita Särkkä Koulutusohjelma Liiketalous Raportin/Opinnäytetyön

Lisätiedot

SMART Oppimisen uusi aika Opetusteknologia Koulutus ja ammatillinen kehittyminen Sisällöt ja yhteisö Huolto ja tuki

SMART Oppimisen uusi aika Opetusteknologia Koulutus ja ammatillinen kehittyminen Sisällöt ja yhteisö Huolto ja tuki SMART Oppimisen uusi aika Opetusteknologia Koulutus ja ammatillinen kehittyminen Sisällöt ja yhteisö Huolto ja tuki Sisällys Aronet palvelee... 3 Koulutustarjonta... 4 Sosiaalinen media... 6 SMART Partnerit...

Lisätiedot

TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA

TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA ISMAgazine NRO 1 / 2009 VISMAN ASIAKASLEHTI ONNISTUNUT YHTEENLIITTYMÄ: TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA Esittelyssä kolme Visma-asiakasta Mobiiliratkaisuilla työniloa PÄÄKIRJOITUS SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA...3 VISMAservices

Lisätiedot

Esipuhe 4 1 Tietoliikenne 5

Esipuhe 4 1 Tietoliikenne 5 62900 ALAJÄRVI 1 / 90 SISÄLLYSLUETTELO: Esipuhe 4 1 Tietoliikenne 5 1.1 Yleistä 5 1.2 Sisäinen tietoliikenne 5 1.2.1 Lähiverkko 5 1.2.2 Lähiverkon laitteet 5 1.2.3 Kaapeloitu lähiverkko (yleisesti ja toteutus)

Lisätiedot

Ratkaise asennuksen sokkelot. Tehokkaat ratkaisut Murrelektronikilta. Murrelektronik asiakaslehti. Pääkirjoitus

Ratkaise asennuksen sokkelot. Tehokkaat ratkaisut Murrelektronikilta. Murrelektronik asiakaslehti. Pääkirjoitus Numero Murrelektronik asiakaslehti MASI Kanban-järjestelmät Parhaat käytännöt Miten omenan saa helpoimmin pullon sisään? Edistyksellistä logistiikkaa MVK Metal erikoiskäytössä lisää sivulla 0 lisää sivulla

Lisätiedot

Tarraserifin tuotteet opastavat uimareita Oulussa S.4. Kalvonäppäimistö säästää tilaa S.2. Kilpiä vuosikymmenten kokemuksella S.7

Tarraserifin tuotteet opastavat uimareita Oulussa S.4. Kalvonäppäimistö säästää tilaa S.2. Kilpiä vuosikymmenten kokemuksella S.7 Tekniseri Groupin asiakaslehti 01/2010 Kalvonäppäimistö säästää tilaa S.2 Kilpiä vuosikymmenten kokemuksella S.7 Tyyliä ja viihtyisyyttä teippauksilla S.4 Räätälöidyt eristeet elektroniikkaan S.7 Tarraserifin

Lisätiedot

Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: vaan aina yhdessä, alla kuvatuilla tavoilla) Elementit: Päävärit:

Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: vaan aina yhdessä, alla kuvatuilla tavoilla) Elementit: Päävärit: Keski-Suomen Yritys- maailma Huhtikuu 2/2014 TOIMITILAT Kattava tilatarjonta ja kiinteistöarvioinnit asiantuntijalta. www.toimitilatjkl.fi pekka.saarinen@toimitilatjkl.fi Paljon enemmän kuin pelkkä hiiri

Lisätiedot