Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet."

Transkriptio

1 Uusi Kia

2

3 Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä ikinä tapahtuukin, minne menetkin ja mitä sieltä löydätkin, Kia kulkee kanssasi. Me Kialla olemme omistautuneet edistämään parempaa tulevaisuutta. Siksi kehitämme ja rakennamme autoja, jotka auttavat sinua löytämään uusia mahdollisuuksia ja nauttimaan niistä. Upeasti muotoiltuja autoja täynnä huipputeknologiaa ja älykkäitä ratkaisuja. Autoja, joilla on poikkeuksellinen 7 vuoden takuumme osoituksena Kian loistavasta laadusta. Kaikkea, mitä teemme, ohjaa yksi päämäärä: odotustesi ylittäminen joka kerta. Kutsumme sitä kyvyksi yllättää. Nyt kutsumme sinut tutustumaan autoihimme ja antamaan meidän yllättää sinut.

4 Tartu hetkeen Tämä auto on suunniteltu kuljettajille, jotka haluavat elää aktiivisesti, rikkoa rajoja ja nauttia seikkailuista. Kia Stonic on raikas ja kaavoihin kangistumaton crossover-malli. Kia Stonicissa on virtaviivainen ja tyylikäs kori, urheilullinen ja kompakti muotoilu sekä loistava ajettavuus ja tehokkuus. Se on suunniteltu autoilijoille, jotka vaativat elämältään enemmän.

5

6

7 Vapaudu arjen kahleista Kia Stonic on auto, joka on ulkonäköä myöten irrottautunut vakiintuneista kaavoista. Auton keulan dynaaminen ja urheilullinen vaikutelma on saatu aikaan upeasti muotoillulla säleiköllä, sumuvaloilla sekä projektiotyyppisillä ajovaloilla, joissa on tehokkaat LED-päivävalot. Lisäksi voit valita haluamasi 20 erilaisesta kaksivärikombinaatiosta ja yhdeksästä yksisävyisestä koriväristä, jolloin lopputuloksena on täydellisesti sinun näköisesi auto.

8 Haasta tavanomaisuus Takaapäin nähtynä ketterä Kia Stonic on vaikuttava ilmestys. Jyrkästi kallistettu spoilerilla varustettu takaikkuna sekä rohkeasti muotoillut pyöräkotelot antavat autolle voimakkaan ilmeen. Näyttävät LED-takavaloumpiot herättävät huomiosi. Lisäksi auton virtaviivainen takaluukku sekä ilmavirtaa ohjaava tyylikäs ilmanohjain antavat sille vahvan mutta rauhallisen urbaanin ilmeen, joka takuulla kääntää katseita.

9

10 Ole oma itsesi Hetkessä eläminen tarkoittaa turhien raja-aitojen kaatamista. Juuri siitä uudella Kia Stonicilla ajamisessa on kysymys. Veistokselliset linjat miellyttävät aisteja ja tekevät ajamisesta raikasta ja hauskaa. D-muotoiltu ohjauspyörä ei ole jalkojesi tiellä ja muut hallintalaitteet on sijoitettu siten, että niiden käyttäminen on mahdollisimman sujuvaa.

11

12 Missä? Milloin? Miten? Vastaus on tässä. Uusi navigointijärjestelmä ja TomTomin toimittama Kian Connected Services* vievät luotettavat reittiohjeet uudelle tasolle tarkkuudellaan ja tehokkuudellaan. Saat tiedot ulkopuolisesta maailmasta kätevämmin kuin koskaan ennen. Järjestelmä hyödyntää matkapuhelimen WiFi-yhteyttä, jonka avulla Stonicin navigointijärjestelmä saa yhteyden TomTom-palveluihin reaaliajassa. Kian innovatiivinen Hotspot-sovellus käyttää Android-puhelimen Bluetooth-yhteyttä Kian navigointijärjestelmän havaitsemiseen. Tämän jälkeen se kytkee yhteyden WiFiin ja katkaisee sen, kun Bluetooth-yhteys keskeytyy tai kytketään pois päältä Kian Connected Services -palveluita on näin helppo käyttää. Kia HotSpot-ohjelma on ladattavissa Google Play Kaupasta Android älypuhelimiin Live traffic*: Navigointijärjestelmä tarjoaa erittäin tarkat liikennetiedot, jotka päivittyvät kahden minuutin välein. Näin tiedät, missä liikenne on sujuvaa ja mitä reittejä välttää. Kun ruuhka on alkamassa, järjestelmä kertoo asiasta ja ehdottaa sinulle vaihtoehtoisia reittejä. 2. Nopeusvalvontakamerat**: Saat varoituksia erilaisista paikallaan sijaitsevista nopeusvalvontakameroista ja suljetuista alueista. Järjestelmä ottaa huomioon myös alueet, joissa sattuu yleisesti onnettomuuksia ja varoittaa näistä. 3. Paikallinen haku: Jos etsit sushi-ravintolaa, ruokakauppaa tai tiettyä kohtaamispaikkaa, valitse Local Search. Tietokanta sisältää 500 hakuluokkaa, hakusanaa ja paikkaa, jotta löydät etsimäsi. Lisäksi voit tehdä hakuja järjestelmässä kymmenellä eri kielellä, myös ulkomailla. 4. Säätiedot: Tuleeko viikonlopusta aurinkoinen vai sateinen? Kannattaa tarkistaa säätiedot. Kirjoita paikkakunta ja saat näkyviin neljän päivän ennusteen, vähimmäis- ja enimmäislämpötilan, tuulen nopeuden ja auringon tai sateen todennäköisyyden. Kian yhteyspalvelut tarjoaa: *Palveluihin tarvitaan älypuhelin ja datayhteys. ** Palveluihin saatetaan soveltaa tiettyjä laillisia rajoituksia käyttömaasta riippuen.

13 Android Auto TM on suunniteltu pitämään sinut yhteydessä puhelimeesi ja vähentämään häiriötekijöitä, jotta ajaminen on turvallista. Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöjärjestelmä mahdollistaa erilaisten toimintojen, kuten Google Mapsin, sekä erilaisten sovellusten käytön sekä musiikin toiston ja ääniohjauksen. Se järjestää tiedot myös yksittäisiksi näytöiksi, jotka saat näkyviin tarpeen mukaan. Android Auto palvelun saatavuusaikataulusta Suomessa vastaa palvelun omistaja Google Inc. Apple CarPlay TM on älykäs ja turvallinen tapa käyttää iphone-puhelinta ajon aikana. Järjestelmä näyttää puhelimessa käytettävät tiedot, kuten ajo-ohjeet, puhelut ja musiikin, Stonicin näytöllä samalla voit keskittyä ajamiseen.

14 Jaa kokemuksesi Elämän hienoista hetkistä nauttii vielä enemmän, kun ne voi jakaa ystävien ja perheen kanssa. Tämän vuoksi Kia Stonicin tilavaan matkustamoon mahtuu erittäin mukavasti viisikin ihmistä. Viimeisin viihdeteknologia, automaattinen ilmastointi ja lämmitettävät etuistuimet tekevät kaikesta miellyttävämpää.

15

16 Aina valmiina Jos pyrit karttamaan rutiineja, Kia Stonic on kuin suunniteltu toteuttamaan suunnitelmasi ja unelmasi. Taittuvat ja jaettavat istuimet, tilava matkustamo ja joustava tavaratila ( l) helpottavat niin seikkailuja kuin päivittäistä ajoakin. 1. Takaistuimien taittaminen Takaistuimet taittuvat lähes tasaisiksi, joten voit sijoittaa suuriakin tavaroita laajennettuun tavaratilaan :40-suhteessa taitettavat takaistuimet Takaistuimet voidaan jakaa 60:40 suhteessa ja taittaa erikseen alas, jolloin matkatavaroille ja matkustajille tarkoitettua tilaa on helppo muunnella. 3. Säädettävä tavaratilan lattia Nosta tavaratilan lattiaa korkeammalle, jotta se olisi samalla tasolla taitettujen selkänojien kanssa (vasen), tai laske sitä alemmaksi, jotta pitkiä esineitä on helpompi lastata kyytiin (oikea)

17 Tavaratilan suoja Tavaratilan suoja pitää tavarat poissa näkyvistä. Takaluukkuun nyöreillä kiinnittyvä kansi nousee kätevästi pois edestä, kun takaluukku avataan. 5. Matkatavaraverkko Joustavan matkatavaraverkon avulla matkalaukut ja muut tavarat pysyvät paikallaan.

18 Kaikin tavoin dynaaminen Kun elät hetkessä, on tehon ja tarkkuuden toimittava yhteen. Tähän voit luottaa Kia Stonicilla ajaessasi. Jokaisessa tehokkaassa moottorimallissa on nopeatoiminen manuaalivaihteisto.

19 Manuaalivaihteisto 5- ja 6-vaihteiset vaihteistot vaihtavat nopeasti ja pehmeästi. Välityssuhteet on sovitettu moottorin vääntökäyriin ja tehoon. 5 M/T 6 M/T

20 Suojaa rakkaimpasi Voit olla varma, että Kia Stonic suojaa sinua ja ympärilläsi olevia ihmisiä, kaikkialla ja kaikissa olosuhteissa. Se on suunniteltu suojaamaan kuljettajaa vaaroilta ja minimoimaan törmäysvoimien aiheuttamat vauriot. 1. Mäkilähtöavustin Kun olet jyrkässä ylämäessä, liikkeelle lähteminen voi olla hankalaa. Onneksi mäkilähtöavustin estää auton luisumisen taaksepäin. 2. Ajonvakautus Järjestelmä toimii yhdessä moottoroidun ohjaustehostimen kanssa varmistaen, että Stonic pysyy vakaana myös kaarrejarrutuksissa. 3. Kaarrejarrutuksen ohjaus Kaarrejarrutuksen ohjaus pitää sinut kaistallasi kaarteissa kohdistamalla jarruvoiman epäsymmetrisesti yksittäisiin pyöriin kaarrejarrutuksessa. Tämä vähentää mahdollista pidon menetystä ja lisää turvallisuutta. 4. Suoruudenvakautusjärjestelmä Suoruudenvakautusjärjestelmä on integroidun ajovakauden hallintajärjestelmän lisätoiminto. Sen ansiosta Kia Stonic on vakaampi ja turvallisempi kaarreajossa ja sen aliohjautuvuus tiukissa kaarteissa on pienempi

21 AHSS -teräs vahvistaa koria ja suojaa matkustamoa Stonicissa on käytetty AHSS-terästä lujuuden lisäämiseksi, minkä ansiosta kori on erittäin jäykkä. Näin matkustamo on paremmin suojattu ja auton dynaaminen tehokkuus paranee. 98metriä koriliimauksia ja vähemmän melua Prässikarkaisu Kia Stonicin runsaat koriliimaukset tekevät autosta jäykän ja kevyen ja vähentävät lisäksi melua ja värinää. Stonicissa on käytetty prässikarkaistuja komponentteja kahdeksalla suurimmalle rasitukselle altistuvalla alueella. Tämä vahvistaa korin rakennetta ja parantaa suojausta törmäystilanteessa. 6turvatyynyä Suojavarusteisiin kuuluvat kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt, kaksi sivuturvatyynyä ja kaksi turvaverhoa koko matkustamon pituudelta.

22 Laajenna näköpiiriäsi Uusiin paikkoihin tutustuminen ja uusista kokemuksista nauttiminen on paljon helpompaa, kun tiedät Kia Stonicin uusimman teknologian tukevan toimintaasi. Se innostaa ja auttaa sinua tutkimusretkille, mutta myös lisää kaikkeen toimintaan dynaamisen elementin.

23

24 Ennakoi odottamattomat tilanteet Stonicin Drive Wise -teknologian ansiosta ajaminen on erittäin nautinnollista. Kun pysäköit, ajat kaupungissa, ohituskaistalla tai avoimella tiellä, Drive Wise -toiminnot tarkkailevat vaaratilanteita, varoittavat sinua tai jopa puuttuvat tilanteeseen pitääkseen sinut turvassa. 1. Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä Ei enää ikäviä yllätyksiä, peruutettaessa ulos pysäköintiruudusta tai ajotieltä järjestelmä varoittaa kuljettajaa takana kulkevista ajoneuvoista. 2. Kaistavahti Kaistavahti avustaa pitämään autosi kaistalla, mikäli kuitenkin ajaudut lähelle reunaviivaa kaistavahti antaa äänimerkillä varoituksen. 3. Kuolleen kulman valvontajärjestelmä Kuolleen kulman valvontajärjestelmä valvoo takana olevia katvealueita tutkien avulla ja varoittaa sivupeilissä olevalla vilkkuvalolla. Se varmistaa, ettei sinua yllätetä. 4. Kaukovaloavustin Tuulilasissa oleva kamera tunnistaa edellä olevat autot ja kaukovaloavustin vaihtaa automaattisesti kauko- tai lähivaloille ajo-olosuhteiden mukaisesti. 5. Kuljettajan vireystilan valvonta Järjestelmä havaitsee keskittymiskykysi heikkenemisen. Jos vaikutat väsyneeltä, järjestelmä muistuttaa tauon pitämisestä äänimerkillä ja aktivoimalla mittariston kahvikuppisignaalin

25 TURVALLISUUS KÄYTÄNNÖLLISYYS TEHOKKUUS DRIVE WISE käyttää uusimpia kehittyneitä ajoapujärjestelmiä varmistaakseen autossa olijoiden ja jalankulkijoiden turvallisuuden vähentämättä kuitenkaan ajonautintoa. Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä sekä jalankulkijan tunnistus Tutkan ja kameran tietoja yhdistelemällä järjestelmä tunnistaa törmäysriskit ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti. Järjestelmä jarruttaa automattisesti myös, jos Stonicin ja edessä kulkevan ajoneuvon tai jalankulkijan välimatka on liian lyhyt.

26

27 Viimeistele autosi omilla valinnoillasi Kun olet nyt tutustunut Stonicin hienoihin toimintoihin, on aika tehdä jännittäviä valintoja. Käytettävissäsi on paljon erilaisia kustomointivaihto- ehtoa, joiden avulla voit tehdä autostasi juuri sellaisen kuin haluat! Valitse mieleisesi värit, materiaalit ja lisävarusteet.

28 Tee autostasi eloisa Jokainen päivä on erilainen, ylitä arjen harmaus. Valittavissa on virkistävän rohkeita ja eloisia värejä, jotka korostavat auton muotoilua ja omaa vapauttasi. Voit jopa kustomoida Stonicisi valitsemalla kaksisävyisen korivärin erikoisvärisellä katolla. Clear White _ UD Silky Silver _ 4SS Platinum Graphite _ ABT Urban Green _ URG UD-ABP 4SS-ABP ABT-ARG URG-ABP UD-ARG 4SS-ARG ABT-BEG URG-ARG UD-BEG 4SS-BEG ABT-EGR URG-EGR UD-EGR 4SS-EGR

29 Signal Red _ BEG Smoke Blue _ EU3 Deep Sienna Brown _ SEN Most Yellow _ MYW BEG-UD EU3-UD SEN-ABP MYW-ABP BEG-ABP EU3-ABP Aurora Black Pearl _ ABP KAKSIVÄRISET ULKOVÄRIT UD 4SS ABT URG BEG EU3 SEN MYW ABP KATON VÄRI Clear White (UD) Aurora Black (ABP) - - Tan Orange (ARG) Signal Red (BEG) Electric Green (EGR)

30 Lisää väriä elämään Värit kertovat paljon elämänasenteestasi ja suhteestasi sen haasteisiin. Stonic on saatavilla useilla erilaisilla persoonallisilla väriyhdistelmillä. Virkistävät sisätilojen väripaketit täydentävät tyylin yhtenäisillä istuimien tikkauksilla, selkänojien kirjailuilla sekä konsolin koriste-elementeillä. Vihreä tikkaus ja somisteet EX Premium Pack / TX Harmaa puolinahkaverhoilu Puolinahkaverhoilu Vihreä tikkaus Vihreä keskikonsolin somiste Oranssi tikkaus ja somisteet EX Premium Pack / TX Harmaa puolinahkaverhoilu Puolinahkaverhoilu Oranssi tikkaus Oranssi keskikonsolin somiste

31 Harmaa tikkaus ja tummat somisteet EX Premium Pack / TX Harmaa puolinahkaverhoilu Puolinahkaverhoilu Harmaa tikkaus Tumma keskikonsolin somiste Pronssinen tikkaus ja somisteet TX-lisävaruste Musta nahkaverhoilu Nahkaverhoilu Pronssinen tikkaus Pronssinen keskikonsolin somiste

32 Nauti joka yksityiskohdasta Oletko urbaani vai ulkoilmaihminen? Anna persoonallisuutesi näkyä Stonicisi sisustuksessa. Voit valita laajasta valikoimasta erilaisia tyylikkäitä ja kestäviä värejä ja materiaaleja juuri ne, jotka koet omiksesi. Harmaa tikkaus ja tummat somisteet TX-lisävaruste Musta/harmaa nahkaverhoilu Nahkaverhoilu Harmaa tikkaus Tumma keskikonsolin somiste Harmaa tikkaus ja tummat somisteet TX-lisävaruste Musta nahkaverhoilu Nahkaverhoilu Tumma tikkaus Tumma keskikonsolin somiste

33 Musta kangas LX / EX Musta kangasverhoilu Kangasverhoilu Tumma tikkaus Tumma keskikonsolin somiste

34

35

36 Vaadi enemmän Tyylikkyys rakentuu oman persoonallisuuden tuntemisen ja sen ilmaisemisen varaan. Siksi Kia Stoniciin on saatavilla runsas valikoima räätälöityjä lisävarusteita. Tässä on vain muutama esimerkki varusteista, joiden avulla voit tehdä Stonicistasi uniikin. Kattokaiteet Kattokaiteilla voi kuljettaa matkatavaroita, urheiluvälineitä tai muita kookkaita esineitä turvallisesti katolla, jolloin auton sisään jää enemmän tilaa, eikä verhoilu likaannu tai kastu. Tuulilasinpyyhkijät Aerodynaamiset pyyhkijänsulat pysyvät kiinni tuulilasissa suurillakin ajonopeuksilla. Sähköikkunat Takaikkunoiden sähköisillä kytkimillä takapenkillä istuvat voivat sulkea tai avata ikkunan. Projektiotyyppiset ajovalot Projektiotyyppiset ajovalot valaisevat tarkemmin, joten esteet ja edessä oleva tie ovat paremmin näkyvissäsi. LED-takavalot LED-takavalot syttyvät välittömästi ja antavat auton perälle modernin ja teknisen ilmeen. ISG-järjestelmä ISG-järjestelmä pienentää polttoaineen- ja energiankulutusta sammuttamalla moottorin, kun auto on paikallaan. Alumiinisomisteiset polkimet Lisää autosi sisätilojen urheilullista ulkonäköä ja tuntumaa. Alleajosuoja Alleajosuoja vaikuttaa auton taakse muodostuvaan ilmapyörteeseen parantaen aerodynamiikkaa. Sähköisesti taittuvat sivupeilit suuntavilkuilla Sivupeilit on helppo taittaa ja avata nappia painamalla. Aurinkolasikotelo Säilytystila auttaa pitämään tavarat järjestyksessä ja voit säilyttää aurinkolasejasi paikassa, josta saat ne esiin irrottamatta katsettasi tiestä. Keskikonsolin liukuva kyynärnoja Miellyttävä liukuva kyynärnoja on samaa sävyä matkustamon koristeiden kanssa. Se on integroitu konsoliin, johon kuuluu kaksi mukipidikettä ja säilytyslokero.

37 Avaimeton Smart Key -järjestelmä Nyt pääset sisään autoosi avainta käyttämättä avaimettoman järjestelmän ansiosta ja moottorin käynnistäminen onnistuu käynnistyspainikkeen painalluksella. Manuaali-ilmastointi Manuaalisessa ilmastointijärjestelmässä on pehmeästi toimivat säätimet ja kytkimet, joiden avulla on helppo säätää lämpötilaa, puhaltimien nopeuksia, huurteenpoistoa ja sisäilman kierrätystä. Automaattinen ilmastointi Automaattisen ilmastoinnin avulla voit asettaa lämpötilan ja tuulettimen asetukset mahdollisimman mukaviksi. Diskanttikaiuttimet Laadukkaat korkean äänialueen kaiuttimet on sijoitettu siten, että ääni on kirkas ja tasapainossa muiden kaiuttimien kanssa. Häikäisysuojan valot Kuljettajan häikäisysuojan peilin vieressä olevien tyylikkäiden LED-valojen syttyessä näet paremmin vilkaista itseäsi peilistä ennen autosta poistumista. Lämmitettävät etuistuimet Istuimissa on kolme säädettävää lämpötila-asetusta, joiden ansiosta etuistuimet ja selkänojat lämpenevät nopeasti ja pysyvät mukavasti halutussa lämpötilassa. Lämmitettävä ohjauspyörä Kylminä aamuina lämmitettävä ohjauspyörä tuntuu huomattavasti mukavammalta ja saat siitä paremman otteen. Automaattisesti himmentyvä taustapeili Sisäpeili himmentää automaattisesti peilissä näkyviä kirkkaimpia valonlähteitä, jolloin muut kohteet näkyvät paremmin. Sadetunnistin Kun sadetunnistin havaitsee tuulilasilla sadepisaroita, se aktivoi tuulilasinpyyhkijät. Ohjauspyörän audio-säätimet Säädä audioasetuksia turvallisesti peukalolla. Nopeudenrajoitin/ vakionopeussäädin Vakionopeussäädin voidaan aktivoida ohjauspyörässä olevilla hallintalaitteilla, joten ajonopeuden määrittäminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Pysäköintitutkan anturit Kun peruutat pysäköintipaikkaan, äänimerkit varoittavat takana olevista esteistä. Peruutuskamera dynaamisilla ohjauslinjoilla Peruutuskamera näyttää suositellun ajolinjan 7-tuumaisen näytön kuvassa dynaamisilla ohjauslinjoilla.

38 Erotu joukosta Kia Stonicin huomiota herättävä muotoilu ja voimakkaat linjat saavat aina peräänsä kaipaavia katseita. Mitat (mm) *17" vanteilla / **kattokaiteiden kanssa Vanteet ** tuumaiset teräsvanteet (mm) Pituus 4140 Ylitys (edessä/takana) 830/730 Leveys 1760 Jalkatila (edessä/takana) 1070/ tuumaiset kevytmetallivanteet Korkeus **1520 Pääntila (edessä/takana) 996/975 Akseliväli 2580 Hartiatila (edessä/takana) 1375/1355 Raideleveys (edessä/takana) *1532/1539 Maavara * tuumaiset kevytmetallivanteet

39 Auto, joka on sopusoinnussa luonnon kanssa Jos rakastat ulkoilmaa tai nautit tasapainoisesta elämästä ekosysteemissämme, löydät sielunkumppanisi Kia Motorsilta. Ympäristönsuojelu ja vastuullisuus ovat meille Kialla tärkeitä ja lunastamme lupauksemme teoillamme. Vuonna 2009 perustettuun EcoDynamics-brändiimme kuuluu ympäristöystävällisiä versioita jokaisesta Kia-mallista. Ne esittelevät polttoainetta säästävää ja vähäpäästöistä tekniikkaa, kuten hybridi-, sähkö- ja vetypolttokennovoimansiirtoa. Rakennamme myös aiempaa puhtaampaa globaalia tuotantojärjestelmää, lisäämme resurssitehokkuutta ja suunnittelemme autot huomioiden niiden lopullisen hävittämisen. Samanaikaisesti otamme autoissamme käyttöön entistä ympäristöystävällisempiä materiaaleja, jotka valitaan niiden koostumuksen, biohajoavuuden ja niihin sisältyvän bioteknologian avulla. Olemme esimerkiksi korvaamassa öljypohjaiset materiaalit kasvipohjaisilla aina silloin kun se vain on mahdollista, jotta voimme pienentää hiilijalanjälkeämme. Me Kia Motorsilla olemme sitoutuneita löytämään kestäviä ratkaisuja energiankulutuksen laskemiseksi ja taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Jos koet ympäristönsuojelun ja tulevien sukupolvien kirkkaamman tulevaisuuden yhtä tärkeäksi, meillä on sinulle juuri oikea auto.

40

41 Kohti tulevaisuutta luottavaisin mielin 7 vuoden tehdastakuu Jokaiselle Euroopassa myydylle Kia-mallille myönnetään 7 vuoden tai kilometrin takuu. Kolme ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa. Takuu on maksuton ja siirrettävissä seuraaville omistajille edellyttäen, että auto on huollettu säännöllisesti huoltoaikataulun mukaisesti. 5 vuoden maalitakuu ja 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu Korin korkealaatuinen maalaus viimeistelee uuden Kia-autosi upean ulkonäön ja antaa tehokkaan suojan vuosiksi eteenpäin. Takaamme, että Kian perusteellinen ruosteenestokäsittely antaa autollesi luotettavan ja tehokkaan suojan puhkiruostumista vastaan. Seuraa Kian kehitystä Osoitteesta löydät viimeisimmät uutiset. Saat lisätietoja Kiasta ja mielenkiintoisesta uudesta autovalikoimastamme. Haluat ehkä tutustua uusimpiin saavutuksiimme vaihtoehtoisten polttoaineratkaisujen, kuten nestekaasun, hybridin ja polttokennoteknologian, kehittämisessä. Voit myös lukea ympäristönsuojeluun keskittyneen tutkimuskeskuksemme ajankohtaisista projekteista. Olemme myös mukana tukemassa merkittäviä urheilutapahtumia: Kia on sekä UEFAn että FIFAn virallinen kumppani. Me tuemme Australian Openia sekä huippu-urheilijoita, kuten tennistähti Rafael Nadalia.

42 Jokaisella Kialla on 7 vuoden tai km:n takuu, kolme ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa. Kia Motors Finland / Delta Motor Group Oy 09/2017 Kaikki tiedot, kuvat ja määrittelyt pitävät esitteen painohetkellä paikkansa, mutta saattavat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tässä esitteessä olevat mallit ja tiedot saattavat poiketa malleista, joita omalla markkina-alueellasi on saatavilla. Painoteknisten rajoitusten vuoksi autojen korien värit saattavat poiketa hieman todellisista. Ota yhteys paikalliseen Kia-myyntiedustajaan, kun haluat tuoreimmat tiedot.

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

1,2 84 hv Varustetasot LX, EX EX, TX EX, TX

1,2 84 hv Varustetasot LX, EX EX, TX EX, TX Tekniikka Varusteet 1,2 84 hv Varustetasot LX, EX EX, TX EX, TX VAIHTEISTO Tyyppi Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Vaihteet 5 vaihdetta 6 vaihdetta 6 vaihdetta MOOTTORI Iskutilavuus, cm 3 1248 998 1582

Lisätiedot

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv Tekniikka Varusteet 1,2 84 hv 1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX VAIHTEISTO Tyyppi Manuaalinen Automaattinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Vaihteet 5 vaihdetta

Lisätiedot

Jokaisella Kialla on 7 vuoden tai 150000 km:n takuu, kolme ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa.

Jokaisella Kialla on 7 vuoden tai 150000 km:n takuu, kolme ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa. Jokaisella Kialla on 7 vuoden tai 150000 km:n takuu, kolme ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa. 18 vanne 18 vanne Jokaisella Kialla on 7 vuoden tai 150000 km:n takuu, kolme

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Täysin uusi Kia Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä

Lisätiedot

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Täysin uusi Kia Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä ikinä tapahtuukin, minne menetkin ja mitä sieltä löydätkin, Kia kulkee kanssasi. Elämä

Lisätiedot

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Täysin uusi Kia Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä ikinä tapahtuukin, minne menetkin ja mitä sieltä löydätkin, Kia kulkee kanssasi. Elämä

Lisätiedot

CO2 -päästö * (WLTP) CO2 1,6 GDI ISG: 184. Muut: ,53-840, , , ,34-616, , ,70

CO2 -päästö * (WLTP) CO2 1,6 GDI ISG: 184. Muut: ,53-840, , , ,34-616, , ,70 Kia Sportage MY19.5 hinnasto 29.1.2019 WLTP Etuvedot Malli Vaihteisto teho -päästö * (WLTP) Vapaa autoetu kw/ hv g/km /kk /kk 1,6 ISG Urban Active EcoDynamics M6 97/132 183 19 776,37 6 613,63 26 390,00

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima SW MY18 hinnasto 16.4.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6

Lisätiedot

CO2 -päästö * WLTP. Suurin teho kw/ hv

CO2 -päästö * WLTP. Suurin teho kw/ hv Kia ProCeed MY19 hinnasto 3.12.2018 Vaihteisto Suurin teho kw/ hv -päästö * Arvioitu autovero ** Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,0 T-GDI ISG 120hv SB EcoDynamics M6 88,3/ 120 136 22

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

pro_cee'd GT 3-ovinen cee'd GT 5-ovinen

pro_cee'd GT 3-ovinen cee'd GT 5-ovinen MOOTTORI 1.6 Turbo GDI 1.6 Turbo GDI Iskutilavuus, cm 3 1591 1591 Sylinterin halkaisija x iskun pituus, mm 77,0 x 85,44 77,0 x 85,44 Suurin teho, kw (hv) / rpm 150 (204) / 6000 150 (204) / 6000 Suurin

Lisätiedot

www.kia.fi Tekniikka Varusteet

www.kia.fi Tekniikka Varusteet www.kia.fi Diesel Bensa Kia Optima MY14 1.7 CRDi ISG EcoDynamics 1.7 CRDi automaatti 2.0 2.0 automaatti Varustetasot EX EX, Business LX, EX EX VAIHTEISTO Tyyppi Käsivalintainen Automaattinen Käsivalintainen

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. The Uusi new Kia Kia 1 Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

CO2 -päästö CO2. g/km Metalliväri ,45-243,28 693,45-838,28 Helmiäisväri: Snow White Pearl ,27-304,61 868, ,61

CO2 -päästö CO2. g/km Metalliväri ,45-243,28 693,45-838,28 Helmiäisväri: Snow White Pearl ,27-304,61 868, ,61 Kia Optima SW MY18 hinnasto 1.1.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6 104/141

Lisätiedot

Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018

Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 1,6 GDI Plug-in hybrid Varustetasot LX, EX, Business Premium, Business Luxury VAIHTEISTO Tyyppi Automaattinen kaksoiskytkin, 6 vaihdetta MOOTTORI Iskutilavuus, cm 3

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk Sivu 1 (6) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Ajoneuvovero / vuosi Perusvero Käyttövoimavero Business-hinnasto 1.10.2016 Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i20 5d 1.2

Lisätiedot

Tekniikka Varusteet. Mallivuosi 2018

Tekniikka Varusteet. Mallivuosi 2018 Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 1,6 GDI Hybrid DCT Varustetasot LX, EX, Business Premium, Business Premium 18, Business Luxury, Business Luxury 18, VAIHTEISTO Tyyppi Automaattinen kaksoiskytkin, 6

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima 4D MY18 hinnasto 1.1.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG Business

Lisätiedot

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi Urban (etuveto) AWD (neliveto) LX-varustelu EX-varustelu LX-varustelun lisäksi TURVALLISUUS Aktiiviset pääntuet etuistuimilla Automaattinen ovien lukitus (auton liikkuessa) BAS-hätäjarrutehostin DBC-alamäkihidastin

Lisätiedot

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24% g/km /kk /kk 2,0 T-GDI GT 4D A/T AT6 180/ , , ,

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24% g/km /kk /kk 2,0 T-GDI GT 4D A/T AT6 180/ , , , Kia Optima MY17 hinnasto 1.1.2017 Kia Optima (4D sedan) Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu g/km /kk /kk 2,0 T-GDI 4D A/T

Lisätiedot

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk Tekniikka Varusteet 2.2 CRDi MT 2.2 CRDi AT Moottori Iskutilavuus cm3 2 199 2 199 Sylinterin halkasija x iskunpituus mm 85.4 x 96.0 85.4 x 96.0 Puristussuhde 16,0 16,0 Suurin teho kw (hv) / rpm 147 (200)

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Uusi Kia Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet

Renault KADJAR Lisävarusteet Renault KADJAR Lisävarusteet Ulkovarustelu Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 583 947 Astinlaudat ja

Lisätiedot

CO2 -päästö (NEDC) g/km /kk /kk 2,2 CRDi AWD Edition A/T 5P A6 147/ , , ,

CO2 -päästö (NEDC) g/km /kk /kk 2,2 CRDi AWD Edition A/T 5P A6 147/ , , , Kia Sorento MY17 hinnasto 23.8.2018 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö (NEDC) Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 2,2 CRDi AWD A/T

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

CO2 -päästö CO2. g/km Perusväri: Clear White Metalliväri ,00 84,38-155,55 594,38-665, (dsl 115hv)

CO2 -päästö CO2. g/km Perusväri: Clear White Metalliväri ,00 84,38-155,55 594,38-665, (dsl 115hv) Kia Carens MY18 hinnasto 11.5.2018 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,6 ISG LX EcoDynamics

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

2,0 2,0 automaatti EX, Business Premium, Business Luxury. 1,7 CRDi ISG EcoDynamics

2,0 2,0 automaatti EX, Business Premium, Business Luxury. 1,7 CRDi ISG EcoDynamics Tekniikka Varusteet 1,7 CRDi ISG EcoDynamics 1,7 CRDi ISG 7DCT automaatti Varustetasot LX, EX, GT-Line LX, EX, GT-Line, Business Premium, Business Premium GT-Line, Business Luxury, Business Luxury GT-Line

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

1,6 GDI Hybrid DCT. Takana

1,6 GDI Hybrid DCT. Takana Tekniikka Varusteet 1,6 GDI Hybrid DCT Varustetasot LX, EX, Business Premium, Business Premium 18, Business Luxury, Business Luxury 18, VAIHTEISTO Tyyppi Automaattinen kaksoiskytkin, 6 vaihdetta MOOTTORI

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Ajonopeuden mukaan muuttuva, sähköisesti tehostettu hammastanko-ohjaus Kääntösäde 5,45 m

Ajonopeuden mukaan muuttuva, sähköisesti tehostettu hammastanko-ohjaus Kääntösäde 5,45 m Tekniikka Varusteet VARUSTETASOT VAIHTEISTO MOOTTORI Iskutilavuus, cm3 Sylinterin halkaisija x iskunpituus, mm Suurin teho, kw (hv) / rpm Suurin vääntö, Nm / rpm Venttiilit / sylinterit Puristussuhde Polttoainejärjestelmä

Lisätiedot

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24%

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24% Kia Stinger MY18 hinnasto 28.9.2017 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk RWD-takavedot 2,2 CRDi

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Tekniikka Varusteet. Mallivuosi 2017

Tekniikka Varusteet. Mallivuosi 2017 Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2017 2.2 CRDi MT 2.2 CRDi AT Moottori Iskutilavuus cm3 2 199 2 199 Sylinterin halkasija x iskunpituus mm 85.4 x 96.0 85.4 x 96.0 Puristussuhde 16,0 16,0 Suurin teho kw (hv)

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

1,7 CRDi ISG EcoDynamics 115 hv. 1,7 CRDi ISG 7DCT automaatti 141 hv Varustetasot LX, EX EX EX EX, Business Premium Istuimet MOOTTORI

1,7 CRDi ISG EcoDynamics 115 hv. 1,7 CRDi ISG 7DCT automaatti 141 hv Varustetasot LX, EX EX EX EX, Business Premium Istuimet MOOTTORI Tekniikka Varusteet Tekniset tiedot 1,6 ISG EcoDynamics 135 hv 1,7 CRDi ISG EcoDynamics 115 hv 1,7 CRDi ISG EcoDynamics 141 hv 1,7 CRDi ISG 7DCT automaatti 141 hv Varustetasot LX, EX EX EX EX, Business

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

Valmiina matkaan. Uusi Kia Soul

Valmiina matkaan. Uusi Kia Soul Uusi The new Kia 1 Valmiina matkaan Persoonallinen ja palkittu muotoilu siirrettynä suoraan tulevaisuuteen. Uusi Kia Soul on saanut uudenlaisen piristävän ilmeen sisä- ja ulkopuolelle sporttisen lihaksikkaat

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

Tekniikka Varusteet. Mallivuosi 2016

Tekniikka Varusteet. Mallivuosi 2016 Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2016 2.2 CRDi MT 2.2 CRDi AT Moottori Iskutilavuus cm3 2 199 2 199 Sylinterin halkasija x iskunpituus mm 85.4 x 96.0 85.4 x 96.0 Puristussuhde 16,0 16,0 Suurin teho kw (hv)

Lisätiedot

EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA.

EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. ECOSPORT EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. EcoSport ST-Line Katon kontrastiväri Shadow Black (mica-väri, vakiovaruste) sekä korin Tiger Eye-metalliväri

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 LAADUN TUNTU 10 11 12 13 MZD CONNECT OSAA MYÖS SUOMEA *MZD Connect on edistyksellinen Bluetooth@ -tieto/ viihdejärjestelmä. Voit yhdistää älypuhelimesi osaksi autoa; yhteystiedot,

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. 2 Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä ikinä tapahtuukin, minne menetkin ja mitä sieltä löydätkin, Kia kulkee kanssasi. Elämä on juuri sellaista

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Kia Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä menetkin ja

Lisätiedot

NEDC (vanha mittaustapa) CO2 -päästö * (NEDC)

NEDC (vanha mittaustapa) CO2 -päästö * (NEDC) Kia Stinger MY19 hinnasto 28.8.2018 RWD-takavedot Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) Autoveroton hinta alv 24% -päästö * (NEDC) -päästö * (WLTP) Vapaa autoetu Vapaa autoetu g/km g/km /kk /kk /kk /kk

Lisätiedot

Kuvittele täydellinen tilaratkaisu. Me teimme sen.

Kuvittele täydellinen tilaratkaisu. Me teimme sen. www.kia.fi UUSI MONIKÄYTTÖINEN KIA VENGA Kuvittele täydellinen tilaratkaisu. Me teimme sen. Jokainen meistä rakastaa avaruutta. Miksi emme siis ottaisi tilasta kaikkea irti? Moderni Kia Venga tekee sen

Lisätiedot

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto 19.3.2019 Täysin uusi Mazda3 Malli Hatchback 2.0 (122 hv) SKYACTIV-G Moottorilla Vaihteisto Yhdistetty kulutus l/100km* Arvioitu CO2 g/km* 2019 Vapaa autoetu 2019 Autoveroton

Lisätiedot

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto 5.6.2019 Täysin uusi Mazda3 Malli Hatchback 2.0 (122 hv) SKYACTIV-G Moottorilla Vaihteisto Yhdistetty kulutus l/100km* Arvioitu CO2 g/km* 2019 Vapaa autoetu 2019 Autoveroton

Lisätiedot

AUTOVERO- TON HINTA VAIHTEISTO. Energy TCe 90 S&S Authentique man 5-v , ,

AUTOVERO- TON HINTA VAIHTEISTO. Energy TCe 90 S&S Authentique man 5-v , , Renault CAPTUR Euro 6 Suositushinnasto 22.10.2015 VERSIO ECO2 HV CO 2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVERO- TON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2017. Business Exclusive Edition Kampanjamallisto: BMW 3-sarja Sedan, Touring ja Gran Turismo BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Uusi Kia 1 Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämää on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä menetkin

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Tekniikka Varusteet

Tekniikka Varusteet www.kia.fi KIA CARENS 1,6 ISG EcoDynamics 135 hv 1,7 CRDi ISG EcoDynamics 115 hv 1,7 CRDi ISG EcoDynamics 136 hv 1,7 CRDi automaatti 136 hv Varustetasot LX, EX LX EX EX, TX Istuimet 5/7 5 5/7 7 MOOTTORI

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

NISSAN PULSAR. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Turvallisuus Muunneltavuus Lisävarusteet Värit ja Verhoilut

NISSAN PULSAR. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Turvallisuus Muunneltavuus Lisävarusteet Värit ja Verhoilut NISSAN PULSAR KAIKKI MITÄ TARVITSET LÖYDÄ OMASI. Tyylikäs, näyttävä ja urheilullinen PULSAR sisältää ennennäkemättömän määrän kehittynyttä teknologiaa, joka mullistaa ajokokemuksesi. Nissan-innovaatioiden

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. The Kia 1 1 Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä menetkin

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa. Puh:

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa.  Puh: Kampanjahinnasto Business Automatic Edition BMW 1-sarjan Hatchback. BMW 2-sarjan Active Tourer. BMW 2-sarjan Gran Tourer. BMW X1. Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

NISSAN MICRA ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET

NISSAN MICRA ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET NISSAN MICRA ALKUPERÄISET VIIMEISTELE TYYLISI YKSINKERTAINEN ON KAUNISTA JA MUKAVUUS VALTTIA. NISSANIN YKSILÖLLISILLÄ LISÄVARUSTEILLA TEET MICRASTASI KAUPUNGIN YKKÖSTÄHDEN. 5 6 5) KATTOSPOILERI (1). Nosta

Lisätiedot

M{ZD{ 3 MAZ3_203958_002AUTMN_COVER_13R1_V3.indd /12/ :33:14

M{ZD{ 3 MAZ3_203958_002AUTMN_COVER_13R1_V3.indd /12/ :33:14 M{ZD{ 3 4 5 6 7 8 9 10 TAVANOMAISUUTTA UHMAAVAA TEKNOLOGIAA 12 13 MZD CONNECT JA KAIKKI YHTEYDET TOIMIVAT - JOPA SUOMEN KIELELLÄ Kaikkiin 7" kosketusnäytöllä varustettuihin malleihin on saatavilla integroitu

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

Dacia Stepway. Dacia Sandero.

Dacia Stepway. Dacia Sandero. 2014-03 Dacia. Dacia Sandero. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. Keskikyynärnoja 8201371987 161 Pysäköintitutka taakse 8201322684 294 Hälytin 8201302687 350 Roiskeläppäsarja, yleismalli,

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 Hätäaputoiminnolla* varustettu Ford SYNC Liikkuva toimisto Ford SYNC tarjoaa mahdollisuuden käyttää useimpia MP3-soittimia, Bluetooth -varustettuja puhelimia ja USB-asemia ääniohjauksella

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

Näihin mittoihin mahtuu paljon persoonallisuutta

Näihin mittoihin mahtuu paljon persoonallisuutta www.kia.fi 02 KIA PICANTO Näihin mittoihin mahtuu paljon persoonallisuutta Suurenmoinen kaupunkiauto, jolla on vahva luonne Uudessa Kia Picantossa mikään ei rajoita tyyliäsi. Itse asiassa tämä pieni mutta

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Mazda2 Hinnasto

Mazda2 Hinnasto Mazda2 Hinnasto 19.6.2019 Mazda2 Tehdaskoodi DM8KEAU Malli Hatchback 1.5 (75hv) Skyactiv-G moottorilla Vaihteisto Yhdistetty kulutus l/100km* Arvioitu CO2 g/km* 2019 Vapaa autoetu 2019 Autoveroton Käyttöetu

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Uusi Kia Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä menetkin

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon

Lisätiedot

NISSAN NV300 CREW VAN

NISSAN NV300 CREW VAN NISSAN NV300 CREW VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 CREW VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis.

Lisätiedot

KORANDO CROSSOVER SSANGYONG

KORANDO CROSSOVER SSANGYONG TÄYSIN UUSI SSANGYONG KORANDO CROSSOVER Täysin uusi neljännen sukupolven Korando on näyttävä ja kykenevä crossover, jossa yhdistyvät parhaat ominaisuudet katumaasturista ja farmariautosta. Korandon kuljettajana

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24%

Lisätiedot

Uusi Corolla 2019 = vakiovaruste = lisävaruste - = ei saatavilla Vakiovarusteet ja tehdaslisävarusteet

Uusi Corolla 2019 = vakiovaruste = lisävaruste - = ei saatavilla Vakiovarusteet ja tehdaslisävarusteet Toyota Auto Finland Oy 25.1.2019 Uusi Corolla 2019 = vakiovaruste = lisävaruste - = ei saatavilla Vakiovarusteet ja tehdaslisävarusteet KORI Life Active Style Premium Life Active Style Premium Life Active

Lisätiedot