Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan."

Transkriptio

1 Täysin uusi Kia

2

3 Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä menetkin ja mitä tahansa sieltä löydätkin, Kia kulkee kanssasi. Me Kialla olemme omistautuneet edistämään parempaa tulevaisuutta. Siksi kehitämme ja rakennamme autoja, jotka auttavat sinua löytämään uutta ja nauttimaan siitä. Upeasti muotoiltuja autoja täynnä huipputeknologiaa ja älykkäitä ratkaisuja. Autoja, joilla on poikkeuksellinen 7 vuoden takuumme osoituksena Kian loistavasta laadusta. Kaikkea, mitä teemme, ajaa yksi päämäärä: ylittää aina odotuksesi. Kutsumme sitä kyvyksi yllättää. Nyt kutsumme sinut tutustumaan autoihimme. Anna meidän yllättää sinut.

4 ULKOMUOTOILU Uusi Kia Ceed Oikeassa paikassa oikeaan aikaan Jos todella haluat tehdä jokaisesta matkasta nautinnollisen, tämä on sinua varten. Jos haluat myös näyttää siltä, että sinulla on hauskaa, ymmärrämme toisiamme. Ja jos uskot, että dynaaminen muotoilu kuuluu yhteen dynaamisen ajamisen kanssa, olet löytänyt etsimäsi. Uusi Kia Ceed kiinnittää huomion välittömästi: voimakkaaseen muotoiluun kuuluvat kaksikerroksinen etusäleikkö, jota kehystävät LED-ajovalot ja näyttävät LED-päivävalot, krominen ikkunalinja ja 17-tuumaiset kaksisävyiset kevytmetallivanteet. Lyhyesti sanottuna se sisältää kaiken, mitä tarvitset tehdäksesi ajamisesta taas hauskaa.

5 5

6 ULKOMUOTOILU Käännä selkäsi tylsyydelle Säännöt? Suhtaudu jokaiseen matkaan tutkimusretkenä nautintoon. Joskus hauskanpito alkaa lopusta: tyylikäs takaosa sisältää aerodynaamisen erittäin kiiltävän spoilerin, huomiota herättävät LED-päivävalot ja kromisen pakoputken, jotka yhdessä korostavat Ceedin urheilullisuutta. Aika valmistautua jännittävään ajokokemukseen.

7 7

8 SISÄTILAT

9 9 Valitse joukkueesi Hienostunut ja intuitiivinen Ceed on suunniteltu kuljettajaa ajatellen: kojelaudan saumaton, tilava muotoilu luo kevyen ja ilmavan tunnelman. Tätä tilan tuntua täydentävät pehmeät pinnat, jotka korostavat sisätilojen laadukasta tuntua. Poikkeukselliseen tyyliin yhdistyy innovatiivinen teknologia: se sisältää 8-tuumaisen kosketusnäytön navigointijärjestelmällä ja automaattisella ilmastoinnilla. Valitse siis tiimisi tai matkusta yksin.

10 KÄYTÄNNÖLLINEN JA MUKAVA Ole valmis häikäistymään Tarvitsetko tekosyyn ajelulle lähtemiseen? Se on tässä. Jokainen matka alkaa toivomallasi tyylillä ja mukavuudella. Kutsuvat sisätilat sisältävät täysin mustan nahkaverhoilun, liu utettava mustasta nahasta valmistettu käsinoja mukaan lukien.

11 11 Lämmitettävät ja ilmastoidut etuistuimet sekä lämmitettävät takaistuimet Oli sää millainen tahansa, olet valmis kohtaamaan sen. Etu- ja takaistuimet voidaan lämmittää kylminä päivinä. Kolme säädettävää asetusta sisältävät istuimet lämpenevät nopeasti ja pysyvät siten halutulla tasolla. Ceed sisältää myös lämmitettävän ohjauspyörän, ja lämmitettävän tuulilasin joka sulattaaa tuulilasin nopeasti. Lisäksi kuumina päivinä ilmastoidut etuistuimet pitävät sinut viileänä ilmastoinnin avulla. Sähkösäätöinen kuljettajan istuin muistilla Avaimeton Smart Key -järjestelmä Uusi Kia Ceed sisältää sähkösäätöisen kuljettajan istuimen muistilla, joka muistaa kuljettajan istuimen suosikkiasetukset, joten voit maksimoida mukavuuden välittömästi. Hauskan ajomatkan aloittaminen ei voisi olla helpompaa: avaa autosi avaimettomasti ja nauti moottorin käynnistyspainikkeesta, jonka avulla moottorin voi käynnistää ja sammuttaa yhdellä kosketuksella. Ikkunoiden kauko-ohjaus on kätevä ominaisuus, jos unohdat sulkea autosi ikkunat: voit sulkea ikkunat kaukosäädöllä.

12 LIITETTÄVYYS Pysy yhteydessä maailmaasi Liikkeellä, mutta aina yhteydessä. Uudessa Kia Ceedissä teknologia on yksinkertaisesti vaivatonta. Valitse kohteesi saumattomasta 8-tuumaisesta kosketusnäytöstä, jonka navigointijärjestelmä ja 7 vuoden karttapäivitykset pitävät sinut oikealla reitillä. Hallitse toimintoja integroidun puheentunnistuksen avulla ja käytä Bluetooth-yhteyttä musiikin kuunteluun ja puheluihin. Huippuluokan JBL-äänentoistojärjestelmä Langaton puhelimen laturi Uusi Kia Ceed sisältää upean äänen takaavan JBL Premium -äänentoistojärjestelmän. Se sisältää kahdeksan kaiutinta ja edistyneen Clari-Fi TM -teknologian, joka parantaa MP3-tiedostojen laatua ja tekee äänestä kirkkaan. Unohda johdot ja aseta Qi-teknologian sisältävä älypuhelimesi kätevään langattomaan puhelinlaturiin.

13 13 7 vuoden karttapäivitykset Jokaiseen uuteen Kia-autoon, jossa on tehdasasenteinen LG-navigaattori, on saatavilla ilmaiseksi kuusi vuosittaista karttapäivitystä huoltopisteestä. Tämä ainutlaatuinen ohjelma varmistaa, että navigointijärjestelmäsi on aina ajan tasalla.

14 KIA S CONNECTED SERVICES Missä? Milloin? Miten? Vastaus on tässä Uusi navigointijärjestelmä ja TomTomin toimittama Kian Connected Services vievät luotettavat reittiohjeet uudelle tasolle tarkkuudellaan ja tehokkuudellaan. Saat tiedot ulkopuolisesta maailmasta kätevämmin kuin koskaan ennen. Järjestelmä hyödyntää matkapuhelimen WiFi-yhteyttä, jonka avulla Ceedin navigointijärjestelmä saa yhteyden TomTom-palveluihin reaaliajassa.

15 15 1. Liikennetiedot* Navigointijärjestelmä tarjoaa erittäin tarkat liikennetiedot, jotka päivittyvät kahden minuutin välein. Näin tiedät, missä liikenne on sujuvaa ja mitä reittejä välttää. Kun ruuhka on alkamassa, järjestelmä kertoo asiasta ja ehdottaa sinulle vaihtoehtoisia reittejä. 2. Nopeusvalvontakamerat* Saat varoituksia erilaisista paikallaan sijaitsevista nopeusvalvontakameroista. 3. Paikallinen haku* Jos etsit sushi-ravintolaa, ruokakauppaa tai tiettyä kohtaamispaikkaa, valitse Local Search. Tietokanta sisältää 500 hakuluokkaa, hakusanaa ja paikkaa, jotta löydät etsimäsi. 4. Säätiedot* 5. Pysäköintitiedot* 6. Polttoainetiedot* Tuleeko viikonlopusta aurinkoinen vai sateinen? Kannattaa tarkistaa säätiedot. Kirjoita paikkakunta ja saat näkyviin neljän päivän ennusteen, vähimmäis- ja enimmäislämpötilan, tuulennopeuden ja auringon tai sateen todennäköisyyden. Järjestelmä auttaa sinua pysäköimään autosi sujuvasti kertomalla parkkipaikat jo ennen kuin saavut kohteeseesi. Se näyttää potentiaaliset katupysäköintipaikat historiatietojen avulla ja parkkipaikat värikoodatuilla saatavuustiedoilla. Kun polttoaineesi on vähissä, järjestelmä näyttää lähimmät huoltoasemat ja hinnat Tom Tomin verkkotietokannan avulla, jotta voit suunnitella tankkaustaukosi niiden mukaan. Android Auto TM on suunniteltu pitämään sinut yhteydessä puhelimeesi ja vähentämään häiriötekijöitä, jotta ajaminen on turvallista. Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöjärjestelmä mahdollistaa erilaisten toimintojen, kuten Google Mapsin, sekä erilaisten sovellusten käytön sekä musiikin toiston ja ääniohjauksen. Se järjestää tiedot myös yksittäisiksi näytöiksi, jotka saat näkyviin tarpeen mukaan. Android Auto TM palvelun saatavuusaikataulusta Suomessa vastaa palvelun omistaja Google Inc. Apple CarPlay TM on älykäs ja turvallinen tapa käyttää iphone-puhelinta ajon aikana. Järjestelmä näyttää puhelimessa käytettävät tiedot, kuten ajo-ohjeet, puhelut ja musiikin, Ceedin näytöllä samalla voit keskittyä ajamiseen. *Palveluiden aktivointiin tarvitaan älypuhelin dataliittymällä. Palvelu käyttää puhelimen dataverkkoa ja kustannuksista vastaa dataliittymän omistaja.

16 TURVALLISUUS JA TUKI Suojaa itsesi edistyneiden ominaisuuksien avulla Mielenrauha on oleellinen asia ajonautinnon kannalta. Siksi uudessa Kia Ceedissä on innovatiivisia ominaisuuksia ja hienostunutta tekniikkaa, joiden avulla kuljettaja ja matkustajat voivat matkustaa mahdollisimman turvallisesti. Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä havaitsee edessä ajavat autot, tietä ylittävät jalankulkijat sekä pyöräilijät. Järjestelmä tarkkailee edellä ajavan auton nopeutta ja turvaväliä kameran ja tutka-antureiden avulla. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa törmäysriskistä visuaalisella varoituksella. Lisäksi jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksen ollessa varustelussa, ohjauspyörä antaa tuntovaroituksen. Jos kuljettaja ei reagoi varoitukseen, järjestelmä jarruttaa automaattisesti törmäyksen välttämiseksi tai sen seurausten lieventämiseksi.

17 17 Kuolleen kulman valvontajärjestelmä ja kaistanvaihtoavustin Kuolleen kulman valvontajärjestelmän tutka-anturit seuraavat kuolleita kulmiasi ja varoittavat vastaan tulevista autoista sivuikkunan peilissä näkyvällä symbolilla. Kaistanvaihtoavustin puolestaan auttaa sinua vaihtamaan kaistaa turvallisesti. Jos otat suuntavilkun käyttöön ennen kaistan vaihtamista ja järjestelmä havaitsee lähestyvän auton viereisellä kaistalla, järjestelmä varoittaa sinua sivupeilin vilkkuvalla valolla. Mukautuva vakionopeussäädin ja Stop and Go Mukautuva vakionopeussäädin voi säädellä Ceedin nopeutta ja turvaväliä edellä olevaan autoon kameran ja tutkan avulla. Järjestelmä ylläpitää turvaväliä edellä olevaan autoon mukauttamalla autosi nopeutta automaattisesti. Jos edellä ajava auto kiihdyttää, Ceed kiihdyttää asetettuun nopeuteen. Jos edellä ajava auto hidastaa, eikä ennalta määritetty turvaetäisyys säily, järjestelmä vähentää nopeutta tai jopa pysäyttää auton. Ominaisuudesta on apua etenkin nykäyksittäin etenevässä ruuhkassa. Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit ajaa nopeusrajoitusten puitteissa. Toiminto käyttää tuulilasissa olevaa kameraa, jolla se lukee nopeusrajoitukset ja ohituskiellot ja näyttää tiedot selkeästi navigointinäytössä ja mittaristossa. * Mukautuva vakionopeussäädin on saatavilla vain malleihin, joissa on automaattivaihteisto. Aktiivinen kaistavahti Kuljettajan vireystilan valvonta Oikealla kaistalla pysyminen on entistä helpompaa. Järjestelmä seuraa kaistamerkintöjä tuulilasin yläosassa sijaitsevan kameran avulla, ja mikäli auto poistuu tahattomasti kaistalta, järjestelmä varoittaa kuljettajaa ja ohjaa auton takaisin omalle kaistalle. Järjestelmä havaitsee, kun keskittymisesi herpaantuu, seuraamalla ohjauspyörän liikettä, suuntavilkkuja, kiihdytystä ja matkan kokonaiskestoa. Jos alat osoittaa uneliaisuuden tai keskittymiskyvyttömyyden merkkejä, kuljettajan vireystilan valvonta päästää varoitusäänen ja mittariston kahvikuppisymboli syttyy.

18 TURVALLISUUS JA TUKI Suojaa itsesi älykkäiden aputoimintojen avulla Uusi Kia Ceed lievittää huoliasi. Sen innovatiiviset ominaisuudet auttavat sinua ajamaan turvallisemmin. Tarvitsetko apua ruuhkista selviämiseen, pysäköintiin tai kulmien valaisemiseen yöllä ajettaessa? Ceed pitää näistä asioista huolen, jotta voit välttää vaaratilanteet. Kaukovaloavustin Risteävän liikenteen varoitus Kun tuulilasin kamera tunnistaa vastaan tulevan auton ajovalot yöllä, kaukovaloavustinjärjestelmä vaihtaa automaattisesti lähivaloihin, jotta muut kuljettajat eivät häikäisty. Kun auto on mennyt ohi, järjestelmä ottaa kaukovalot automaattisesti uudelleen käyttöön. Kun peruutat pois pysäköintiruudusta tai ajotieltä, tutkaa hyödyntävä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä varoittaa sinua havaitessaan risteävää liikennettä.

19 19 Peruutuskamera Pysäköintiavustin Peruutuskameran avulla näet kokonaistilanteen pysäköintiruutuun peruuttaessasi. Se auttaa ohjaamaan auton ruutuun esittämällä dynaamiset ohjauslinjat keskikonsolin näytössä. Pysäköintiavustin tekee pysäköinnistä helppoa. Se auttaa taskupysäköinnissä, kulmittaisessa pysäköinnissä ja rinnakkaispysäköinnissä etu-, sivu- ja taka-antureiden avulla. Sinun ei tarvitse kuin jarruttaa, kiihdyttää ja vaihtaa vaihteita, sillä järjestelmä huolehtii ohjauksesta. Se voi auttaa myös taskupysäköintipaikalta poistumisessa. Mukautuva kaistallapitoavustin Tämä järjestelmä on harppaus entistä turvallisempaa ajamista kohti. Mukautuva kaistallapitoavustin säätää kiihdytystä, jarrutusta ja ohjausta edessä olevien autojen mukaan. Se tekee ajamisesta liikenneruuhkissa helpompaa ja turvallisempaa. Järjestelmä ylläpitää turvaväliä edellä olevaan autoon kameran ja tutka-antureiden avulla ja seuraa tiemerkintöjä pitääkseen auton keskellä kaistaa. Järjestelmä toimii nopeuksilla km/h. * Mukautuva kaistallapitoavustin on saatavilla vain malleihin, joissa on automaattivaihteisto.

20 VOIMANSIIRTO Vaadi enemmän. Nauti enemmän. Jos pidät uusien alueiden tutkimisesta, olet tullut oikeaan paikkaan. Uusi Kia Ceed tarjoaa dynaamisia moottoreita joka makuun. Valitse tehokkaista bensiini- ja dieselmalleista, joissa on nopeakäyttöinen ja tehokas manuaalivaihteisto tai 7-vaihteinen automaattivaihteisto. Kaikissa voimansiirtovaihtoehdoissa on alhaiset CO2-päästöt. Kaikkiin turboahdettuihin bensiinimoottoreihin kuuluu bensiinihiukkassuodatin, ja dieselmallit sisältävät edistyneen pakokaasujen puhdistusjärjestelmän.

21 21 7-vaihteinen automaattivaihteisto Manuaalivaihteisto Uusimman sukupolven 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto varmistaa urheilullisen ajokokemuksen ja erinomaisen polttoainetaloudellisuuden. Manuaalivaihteisto yhdistää nopeat, sujuvat vaihdot. Tulos? Voiman ja tehon täydellinen tasapaino. Ajotilan valinta Ajotilan valinta on suunniteltu viemään ajonautintosi uudelle tasolle, ja sitä voidaan käyttää vaihteenvalitsimen vieressä olevan painikkeen avulla. Kaksoiskytkinvaihteiston kanssa ajotilan valinta lisää ajodynamiikkaa parantamalla kaasupoljinvastetta ja kiihdytystä joutokäyntitilasta ja optimoi suorituskykyä ohitustilanteissa. Lisäksi ajotilan valinta vaikuttaa ohjausvasteeseen ja täydentää täydellisen dynaamisen ajon. * Ajotilan valinta on saatavilla vain malleihin, joissa on automaattivaihteisto.

22 SISÄTILAT Luo tunnelma, hio yksityiskohtia Hauskanpito alkaa tästä: tyylikkäät sisätilojen vaihtoehdot, huolellisesti valikoidut materiaalit ja rohkeat koristeet houkuttelevat astumaan ratin taakse välittömästi. Kun haluat Kia Ceediisi erityistä hienostuneisuutta, voit valita sisätiloihin nahkaverhoilun. BUSINESS PREMIUM LISÄVARUSTE Pehmeät, muotoillut istuimet mustalla nahkaverhoilulla tarjoavat kestävää mukavuutta. Täydellinen pari kiiltävälle koristelistalle ja kojelaudan kromisille yksityiskohdille.

23 23 LX EX* LX:n vakiovaihtoehto sisältää istuinten mustan kangasverhoilun ja kojelaudan huomiota herättävät tummat metallisomisteiset yksityiskohdat. EX:n vakiovaihtoehto sisältää istuinten mustan kangasverhoilun ja kojelaudan huomiota herättävät tummat metallisomisteiset yksityiskohdat. *1.4 T-GDi DCT AT LX-mallissa EX-mallin verhoilu EX COMFORT PACK, EX PREMIUM PACK, BUSINESS PREMIUM Tämän mustan puolinahkaverhoilun istuintyyny ja selkänoja ovat mustaa kangasta ja sivuttaistuet on nahkaa, korkeakiiltomusta lista ja kojelaudan huomiota herättävät kromiset yksityiskohdat.

24 Värikästä hauskanpitoa Voit valita Kia Ceediin 11 korivärivaihtoehdosta ja kolmesta huomiota herättävästä vannevaihtoehdosta, joista löydät varmasti suosikkisi. Vanteet 15" teräsvanne 16" kevytmetallivanne 17" kevytmetallivanne Mitat (mm) 1, , ,310 1,559 / 1,565 / 1,573 1,800 1,567 / 1,573 / 1,581

25 25 Ulkovärit Blue Flame (B3L) Cosmo Blue (CB7) Lunar Silver (CSS) Copper Stone (L2B) Penta Metal (H8G) Sparkling Silver (KCS) Track Red (FRD) Infra Red (AA9) Deluxe White (HW2) Black Pearl (1K) Cassa White (WD)

26 MIELENRAUHAA Mielenrauhaa sinulle. 7 vuoden tehdastakuu Jokaiselle Euroopassa myydylle Kia-mallille myönnetään 7 vuoden tai kilometrin takuu. Kolme ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa. Takuu on maksuton ja siirrettävissä seuraaville omistajille edellyttäen, että auto on huollettu säännöllisesti huoltoaikataulun mukaisesti. 5 vuoden maalitakuu ja 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu Korin korkealaatuinen maalaus viimeistelee uuden Kia-autosi upean ulkonäön ja antaa tehokkaan suojan vuosiksi eteenpäin. Takaamme, että Kian perusteellinen ruosteenestokäsittely antaa autollesi luotettavan ja tehokkaan suojan puhkiruostumista vastaan. Seuraa Kian kehitystä Osoitteesta löydät viimeisimmät uutiset. Saat lisätietoja Kiasta ja mielenkiintoisesta uudesta autovalikoimastamme. Haluat ehkä tutustua uusimpiin saavutuksiimme vaihtoehtoisten polttoaineratkaisujen, kuten nestekaasun, hybridin ja polttokennoteknologian, kehittämisessä. Voit myös lukea ympäristönsuojeluun keskittyneen tutkimuskeskusemme ajankohtaisista projekteista. Olemme myös mukana tukemassa merkittäviä urheilutapahtumia: Kia on sekä UEFAn että FIFAn virallinen kumppani. Me tuemme Australian Openia sekä huippu-urheilijoita, kuten tennistähti Rafael Nadalia. VUODEN TAKUU Jokaisella Kialla on 7 vuoden tai km:n takuu, kolme ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa.

27 27

28 Kia Motors Finland / Bergé Auto Nordics Oy 06/2018 Kaikki tiedot, kuvat ja määrittelyt pitävät esitteen painohetkellä paikkansa, mutta saattavat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tässä esitteessä olevat mallit ja tiedot saattavat poiketa malleista, joita omalla markkina-alueellasi on saatavilla. Painoteknisten rajoitusten vuoksi autojen korien värit saattavat poiketa hieman todellisista. Ota yhteys paikalliseen Kia-myyntiedustajaan, kun haluat tuoreimmat tiedot.

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Uusi Kia Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

CO2 -päästö * WLTP. Suurin teho kw/ hv

CO2 -päästö * WLTP. Suurin teho kw/ hv Kia ProCeed MY19 hinnasto 3.12.2018 Vaihteisto Suurin teho kw/ hv -päästö * Arvioitu autovero ** Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,0 T-GDI ISG 120hv SB EcoDynamics M6 88,3/ 120 136 22

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. The Uusi new Kia Kia 1 Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne

Lisätiedot

Jokaisella Kialla on 7 vuoden tai 150000 km:n takuu, kolme ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa.

Jokaisella Kialla on 7 vuoden tai 150000 km:n takuu, kolme ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa. Jokaisella Kialla on 7 vuoden tai 150000 km:n takuu, kolme ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa. 18 vanne 18 vanne Jokaisella Kialla on 7 vuoden tai 150000 km:n takuu, kolme

Lisätiedot

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet.

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Uusi Kia Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä ikinä tapahtuukin, minne

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima SW MY18 hinnasto 16.4.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6

Lisätiedot

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk Sivu 1 (6) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Ajoneuvovero / vuosi Perusvero Käyttövoimavero Business-hinnasto 1.10.2016 Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i20 5d 1.2

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

CO2 -päästö * (WLTP) CO2 1,6 GDI ISG: 184. Muut: ,53-840, , , ,34-616, , ,70

CO2 -päästö * (WLTP) CO2 1,6 GDI ISG: 184. Muut: ,53-840, , , ,34-616, , ,70 Kia Sportage MY19.5 hinnasto 29.1.2019 WLTP Etuvedot Malli Vaihteisto teho -päästö * (WLTP) Vapaa autoetu kw/ hv g/km /kk /kk 1,6 ISG Urban Active EcoDynamics M6 97/132 183 19 776,37 6 613,63 26 390,00

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

pro_cee'd GT 3-ovinen cee'd GT 5-ovinen

pro_cee'd GT 3-ovinen cee'd GT 5-ovinen MOOTTORI 1.6 Turbo GDI 1.6 Turbo GDI Iskutilavuus, cm 3 1591 1591 Sylinterin halkaisija x iskun pituus, mm 77,0 x 85,44 77,0 x 85,44 Suurin teho, kw (hv) / rpm 150 (204) / 6000 150 (204) / 6000 Suurin

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Täysin uusi Kia Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä ikinä tapahtuukin, minne menetkin ja mitä sieltä löydätkin, Kia kulkee kanssasi. Elämä

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 LAADUN TUNTU 10 11 12 13 MZD CONNECT OSAA MYÖS SUOMEA *MZD Connect on edistyksellinen Bluetooth@ -tieto/ viihdejärjestelmä. Voit yhdistää älypuhelimesi osaksi autoa; yhteystiedot,

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24%

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24% Kia Stinger MY18 hinnasto 28.9.2017 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk RWD-takavedot 2,2 CRDi

Lisätiedot

M{ZD{ 3 MAZ3_203958_002AUTMN_COVER_13R1_V3.indd /12/ :33:14

M{ZD{ 3 MAZ3_203958_002AUTMN_COVER_13R1_V3.indd /12/ :33:14 M{ZD{ 3 4 5 6 7 8 9 10 TAVANOMAISUUTTA UHMAAVAA TEKNOLOGIAA 12 13 MZD CONNECT JA KAIKKI YHTEYDET TOIMIVAT - JOPA SUOMEN KIELELLÄ Kaikkiin 7" kosketusnäytöllä varustettuihin malleihin on saatavilla integroitu

Lisätiedot

CO2 -päästö CO2. g/km Metalliväri ,45-243,28 693,45-838,28 Helmiäisväri: Snow White Pearl ,27-304,61 868, ,61

CO2 -päästö CO2. g/km Metalliväri ,45-243,28 693,45-838,28 Helmiäisväri: Snow White Pearl ,27-304,61 868, ,61 Kia Optima SW MY18 hinnasto 1.1.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6 104/141

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv Tekniikka Varusteet 1,2 84 hv 1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX VAIHTEISTO Tyyppi Manuaalinen Automaattinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Vaihteet 5 vaihdetta

Lisätiedot

NEDC (vanha mittaustapa) CO2 -päästö * (NEDC)

NEDC (vanha mittaustapa) CO2 -päästö * (NEDC) Kia Stinger MY19 hinnasto 28.8.2018 RWD-takavedot Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) Autoveroton hinta alv 24% -päästö * (NEDC) -päästö * (WLTP) Vapaa autoetu Vapaa autoetu g/km g/km /kk /kk /kk /kk

Lisätiedot

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Täysin uusi Kia Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä ikinä tapahtuukin, minne menetkin ja mitä sieltä löydätkin, Kia kulkee kanssasi. Elämä

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima 4D MY18 hinnasto 1.1.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG Business

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 1.1.2019 alkaen. Rajoitettu erä (NEDC) BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun

Lisätiedot

JUKE. Johdanto Personointi ja Lisävarusteet Tekniikka ja Suorituskyky Värit ja Verhoilu ja viimeistely Tulosta Sulje

JUKE. Johdanto Personointi ja Lisävarusteet Tekniikka ja Suorituskyky Värit ja Verhoilu ja viimeistely Tulosta Sulje NISSAN JUKE ÄÄRIMMILLEEN VIRITETTYÄ JÄNNITYSTÄ UUSI NISSAN JUKE KIERROS KIERROKSELTA PAREMPI AJOVALOJEN MUOTOILU, LED-päiväajovalot, aukeava kattoikkuna, bumerangin muotoiset LED-valot takana, urheilulliset

Lisätiedot

www.kia.fi Tekniikka Varusteet

www.kia.fi Tekniikka Varusteet www.kia.fi Diesel Bensa Kia Optima MY14 1.7 CRDi ISG EcoDynamics 1.7 CRDi automaatti 2.0 2.0 automaatti Varustetasot EX EX, Business LX, EX EX VAIHTEISTO Tyyppi Käsivalintainen Automaattinen Käsivalintainen

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon

Lisätiedot

Tucson Comfort Limited Plus

Tucson Comfort Limited Plus MY19 Hinnasto 5-2019 15.5.2019 Tucson Huippuvarusteltu automaattivaihteistolla varustettu etu- tai nelivetoinen erikoismalli Taloudellinen ja vääntävä Smart Stream diesel - etu- tai neliveto ja 7-vaihteinen

Lisätiedot

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24% g/km /kk /kk 2,0 T-GDI GT 4D A/T AT6 180/ , , ,

CO2 -päästö. Autoveroton hinta alv 24% g/km /kk /kk 2,0 T-GDI GT 4D A/T AT6 180/ , , , Kia Optima MY17 hinnasto 1.1.2017 Kia Optima (4D sedan) Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu g/km /kk /kk 2,0 T-GDI 4D A/T

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Täysin uusi Kia Elämää on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä menetkin ja mitä tahansa sieltä löydätkin, Kia kulkee kanssasi.

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2017. Business Exclusive Edition Kampanjamallisto: BMW 3-sarja Sedan, Touring ja Gran Turismo BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. The Kia 1 1 Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä menetkin

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Kia Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä menetkin ja

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

Valmiina matkaan. Uusi Kia Soul

Valmiina matkaan. Uusi Kia Soul Uusi The new Kia 1 Valmiina matkaan Persoonallinen ja palkittu muotoilu siirrettynä suoraan tulevaisuuteen. Uusi Kia Soul on saanut uudenlaisen piristävän ilmeen sisä- ja ulkopuolelle sporttisen lihaksikkaat

Lisätiedot

FORD FOCUS Suositushinnasto CO 2 (g/km)

FORD FOCUS Suositushinnasto CO 2 (g/km) FORD FOCUS Suositushinnasto 30.1.2017 CO 2 (g/km) Autoveroton suositushinta 1.0 EcoBoost 100 hv start/stop Trend 5-ovinen M5 105 16 700,00 2 762,28 19 462,28 475 325 1.0 EcoBoost 125 hv start/stop Trend

Lisätiedot

Aktiivinen turvatekniikka ja suhtautuminen automaattiautoihin. Liikenneturvan kyselytutkimusten tuloksia

Aktiivinen turvatekniikka ja suhtautuminen automaattiautoihin. Liikenneturvan kyselytutkimusten tuloksia Aktiivinen turvatekniikka ja suhtautuminen automaattiautoihin Liikenneturvan kyselytutkimusten tuloksia 1-1 Kysely osa 1 Ensimmäinen kyselytutkimus toteutettiin joulukuussa 1. Tutkimuksen toteutti Kantar

Lisätiedot

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk Tekniikka Varusteet 2.2 CRDi MT 2.2 CRDi AT Moottori Iskutilavuus cm3 2 199 2 199 Sylinterin halkasija x iskunpituus mm 85.4 x 96.0 85.4 x 96.0 Puristussuhde 16,0 16,0 Suurin teho kw (hv) / rpm 147 (200)

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Uusi Kia Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä menetkin ja mitä tahansa sieltä löydätkin, Kia kulkee kanssasi.

Lisätiedot

Täysin uusi Kia Mallivuosi 2017

Täysin uusi Kia Mallivuosi 2017 Täysin uusi Kia Mallivuosi 2017 Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä ikinä tapahtuukin, minne menetkin ja mitä sieltä löydätkin, Kia kulkee

Lisätiedot

1,2 84 hv Varustetasot LX, EX EX, TX EX, TX

1,2 84 hv Varustetasot LX, EX EX, TX EX, TX Tekniikka Varusteet 1,2 84 hv Varustetasot LX, EX EX, TX EX, TX VAIHTEISTO Tyyppi Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Vaihteet 5 vaihdetta 6 vaihdetta 6 vaihdetta MOOTTORI Iskutilavuus, cm 3 1248 998 1582

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Uusi Kia Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä menetkin

Lisätiedot

Täysin uusi Hyundai Tucson muotoilun ja tekniikan vahva yhdistelmä

Täysin uusi Hyundai Tucson muotoilun ja tekniikan vahva yhdistelmä HYUNDAI LEHDISTÖTIEDOTE 18.2.2015 Täysin uusi Hyundai Tucson muotoilun ja tekniikan vahva yhdistelmä Täysin uusi Tucson edustaa merkittävää askelta Hyundaille Euroopassa Uusi malli on menestyksekästä jatkoa

Lisätiedot

Tucson 177 hv 7DCT Limited -mallit

Tucson 177 hv 7DCT Limited -mallit MY19 Hinnasto 32019 1.3.2019 Tucson 177 hv 7DCT Limited mallit Tehokkaat automaattivaihteiset erikoismallit 177 hv bensiiniturbo ja 7vaihteinen automaatti Voimalinjat ja varustetasot Bensiini automaatti:

Lisätiedot

Tucson 177 hv 7DCT Limited -mallit

Tucson 177 hv 7DCT Limited -mallit MY19 Hinnasto 52019 15.5.2019 Tucson 177 hv 7DCT Limited mallit Tehokkaat automaattivaihteiset erikoismallit 177 hv bensiiniturbo ja 7vaihteinen automaatti Voimalinjat ja varustetasot Bensiini automaatti:

Lisätiedot

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto 5.6.2019 Täysin uusi Mazda3 Malli Hatchback 2.0 (122 hv) SKYACTIV-G Moottorilla Vaihteisto Yhdistetty kulutus l/100km* Arvioitu CO2 g/km* 2019 Vapaa autoetu 2019 Autoveroton

Lisätiedot

Tekniikka Varusteet. Mallivuosi 2018

Tekniikka Varusteet. Mallivuosi 2018 Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 1,6 GDI Hybrid DCT Varustetasot LX, EX, Business Premium, Business Premium 18, Business Luxury, Business Luxury 18, VAIHTEISTO Tyyppi Automaattinen kaksoiskytkin, 6

Lisätiedot

MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER

MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER M{ZD{ Mx-5 MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER Täysin uusi MX-5 säilyttää ikonisen arvonsa maailman suositumpana avo-urheilu autona. Neljännen sukupolven MX-5 sisältää kaikki parannukset mitä voi toivoa suorituskyvyn,

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Kuvittele täydellinen tilaratkaisu. Me teimme sen.

Kuvittele täydellinen tilaratkaisu. Me teimme sen. www.kia.fi UUSI MONIKÄYTTÖINEN KIA VENGA Kuvittele täydellinen tilaratkaisu. Me teimme sen. Jokainen meistä rakastaa avaruutta. Miksi emme siis ottaisi tilasta kaikkea irti? Moderni Kia Venga tekee sen

Lisätiedot

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi Urban (etuveto) AWD (neliveto) LX-varustelu EX-varustelu LX-varustelun lisäksi TURVALLISUUS Aktiiviset pääntuet etuistuimilla Automaattinen ovien lukitus (auton liikkuessa) BAS-hätäjarrutehostin DBC-alamäkihidastin

Lisätiedot

Tucson. 1.6 GDI 132 hv 1.6 T-GDI 177 hv. Bensiini, suorasuihkutus

Tucson. 1.6 GDI 132 hv 1.6 T-GDI 177 hv. Bensiini, suorasuihkutus MY19 hinnasto 5.9.2018 Tucson Voimalinjat ja varustetasot Bensiini etuveto 1.6 GDI 132 hv etuveto 6-MT 1.6 T-GDI 177 hv etuveto 7-DCT kaksoiskytkin-automaatti Bensiini neliveto: 1.6 T-GDI 177 hv 4WD 7-DCT

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. The Uusi new Kia Kia 1 2 Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne

Lisätiedot

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto

Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto Uusi Mazda3 Ennakkohinnasto 19.3.2019 Täysin uusi Mazda3 Malli Hatchback 2.0 (122 hv) SKYACTIV-G Moottorilla Vaihteisto Yhdistetty kulutus l/100km* Arvioitu CO2 g/km* 2019 Vapaa autoetu 2019 Autoveroton

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto.. (Rajattu määrä varastoautoja) BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring Voimassa 12.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. The Uusinew Kia Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämää on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämää on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä menetkin ja mitä

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Uusi Kia Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä menetkin

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Tucson 4WD Limited. Nelivetoinen automaattivaihteistolla varustettu erikoismalli

Tucson 4WD Limited. Nelivetoinen automaattivaihteistolla varustettu erikoismalli MY19 Hinnasto 2-2019 11.1.2019 Tucson 4WD Limited Nelivetoinen automaattivaihteistolla varustettu erikoismalli Taloudellinen ja vääntävä Smart Stream diesel - neliveto ja 7-vaihteinen automaatti Voimalinjat

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

CO2 -päästö (NEDC) g/km /kk /kk 2,2 CRDi AWD Edition A/T 5P A6 147/ , , ,

CO2 -päästö (NEDC) g/km /kk /kk 2,2 CRDi AWD Edition A/T 5P A6 147/ , , , Kia Sorento MY17 hinnasto 23.8.2018 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö (NEDC) Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 2,2 CRDi AWD A/T

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa. Puh:

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa.  Puh: Kampanjahinnasto Business Automatic Edition BMW 1-sarjan Hatchback. BMW 2-sarjan Active Tourer. BMW 2-sarjan Gran Tourer. BMW X1. Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

LIIKENTEEN SÄÄNTÖTUNTEMUS. Vihreä teksti on oikea vastaus.

LIIKENTEEN SÄÄNTÖTUNTEMUS. Vihreä teksti on oikea vastaus. 220103769 LIIKENTEEN SÄÄNTÖTUNTEMUS Vihreä teksti on oikea vastaus. 1. Määrääkö/sisältääkö yllä oleva liikennemerkki seuraavia asioita? (kyllä- ei -en tiedä) U-käännös on kielletty Edessä on satama-alue

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a) Corsa 5-ovinen Vaiht. kw hv CO2 g/km Kokonais* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 5-ov 5-ov 1.4 0SC68 GF11 Euro 6.2 M5 55 75 12 339 130 2 942,20 15 281,20 445 265 1.4 Start/Stop 0SC68 GC11 Euro 6.2 M5 66 90

Lisätiedot

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. The Kia new Kia 1 2 Elämä on sitä, mitä siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä tahansa tapahtuu, minne ikinä

Lisätiedot

Tucson N Line. Kattokuorma 100 kg Korkeus mm. Leveys mm

Tucson N Line. Kattokuorma 100 kg Korkeus mm. Leveys mm MY20 Hinnasto 4-2019 2.5.2019 Tucson Voimalinjat ja varustetasot Bensiini neliveto 1.6 T-GDI 177 hv 4WD 7-DCT kaksoiskytkin-automaatti 43 990 Tärkeimmät vakiovarusteet Smart Key -avaimeton lukitus- ja

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Ford S-MAX S/M 81A MV2019. Autoveroton suositushinta EUR Alv 24% Arvioitu autovero EUR. Suositushinta autoveron kanssa EUR.

Ford S-MAX S/M 81A MV2019. Autoveroton suositushinta EUR Alv 24% Arvioitu autovero EUR. Suositushinta autoveron kanssa EUR. Ford S-MAX 29.6.2018 MV2019 CO 2 (g/km) kanssa 2.0 TDCi EcoBlue 150hv M6 Trend 5-ovinen 132 M6 32 850 8 234,88 41 084,88 775 625 2.0 TDCi EcoBlue 150hv A8 Trend 5-ovinen 139 A8 34 025 9 691,52 43 716,52

Lisätiedot

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan.

Elämä on juuri sellaista kuin siitä teet. Tervetuloa Kian maailmaan. 2 Elämä on upeaa. Se on värikästä, arvaamatonta ja jännittävää kaikessa monimuotoisuudessaan. Mitä ikinä tapahtuukin, minne menetkin ja mitä sieltä löydätkin, Kia kulkee kanssasi. Elämä on juuri sellaista

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

Tucson 4WD Limited -mallit

Tucson 4WD Limited -mallit MY19 Hinnasto 2-2019 11.1.2019 Tucson 4WD Limited -mallit Tehokas ja suorituskykyinen Taloudellinen ja vääntävä 177 hv bensiini-turbo - neliveto ja 7-vaihteinen automaatti Smart Stream diesel - neliveto

Lisätiedot

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Finland lehdistötiedote 14.1.2016 IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Company, Etelä-Korean suurin autonvalmistaja, on esitellyt vaihtoehtoisia polttoaineita käyttävän

Lisätiedot

NISSAN MICRA SHIFT_. Johdanto Ihastu - ja rakastu Mitä se kätkee sisäänsä? Katujen tähti Täydellisen viimeistelty ja aina askelen edellä Tulosta Sulje

NISSAN MICRA SHIFT_. Johdanto Ihastu - ja rakastu Mitä se kätkee sisäänsä? Katujen tähti Täydellisen viimeistelty ja aina askelen edellä Tulosta Sulje NISSAN MICRA SHIFT_ TRENDIKKÄÄSTI MATKAAN SE ON YKSINKERTAISESTI TYYLIKÄS JA NOPEA KATUJEN UUSI TÄHTI ON SYTTYNYT. 2 3 IHASTU JA RAKASTU KURVAILE TYYLILLÄ: MICRA ELLE ON TÄYDELLINEN ASUSTEESI KAUPUNGIN

Lisätiedot

KORANDO CROSSOVER SSANGYONG

KORANDO CROSSOVER SSANGYONG TÄYSIN UUSI SSANGYONG KORANDO CROSSOVER Täysin uusi neljännen sukupolven Korando on näyttävä ja kykenevä crossover, jossa yhdistyvät parhaat ominaisuudet katumaasturista ja farmariautosta. Korandon kuljettajana

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.01.2018 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.1.2018 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop* Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop* Bensiini 99 435 285 14

Lisätiedot

UUSI NISSAN MICRA. Johdanto Muotoilu Sisustus Sisätilat Suorituskyky Tekniikka Turvallisuus Lisävarusteet Varustetasot ja mitat Tulosta Että päättää

UUSI NISSAN MICRA. Johdanto Muotoilu Sisustus Sisätilat Suorituskyky Tekniikka Turvallisuus Lisävarusteet Varustetasot ja mitat Tulosta Että päättää UUSI NISSAN MICRA UUSI NISSAN MICRA SOPII KAUPUNKIIN. KUUDES AISTISI KAUPUNGISSA NISSAN MICRA Miksi tehdä kaupungissa liikkumisesta hankalaa, kun MICRAn avulla se on helppoa? Olet ajoissa. Tunnet reitit.

Lisätiedot

Ford S-MAX W Tuotanto alkaen , MV2019. Ensirekisteröinti alkaen.

Ford S-MAX W Tuotanto alkaen , MV2019. Ensirekisteröinti alkaen. Ford S-MAX 1.9.2018 2019W Tuotanto alkaen 2.7.2018, MV2019. Ensirekisteröinti 1.9.2018 alkaen. Suositushinta n kanssa 2.0 TDCi EcoBlue 150hv M6 Trend 5-ovinen 159 M6 32 850 9 042,70 41 892,70 785 635 2.0

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.07.2016 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.7.2016 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop Bensiini 99 420 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop Bensiini 99 450 285 14

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.01.2017 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.1.2017 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop Bensiini 99 435 285 14

Lisätiedot

Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018

Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 1,6 GDI Plug-in hybrid Varustetasot LX, EX, Business Premium, Business Luxury VAIHTEISTO Tyyppi Automaattinen kaksoiskytkin, 6 vaihdetta MOOTTORI Iskutilavuus, cm 3

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

Dieselmoottori tekniset tiedot Moottorin tyyppi Iskutilavuus Suurin teho Suurin vääntö

Dieselmoottori tekniset tiedot Moottorin tyyppi Iskutilavuus Suurin teho Suurin vääntö Hyundai Santa Fe hinnasto 11-2018 1.12.2018 UUSI Santa Fe Voimalinjat ja varustetasot 2.2 CRDI 200 hv diesel, 8-vaiht. automaatti 2.2 CRDI 200 hv diesel 4WD, 8-vaiht. automaatti Tärkeimmät vakiovarusteet

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet

Renault KADJAR Lisävarusteet Renault KADJAR Lisävarusteet Ulkovarustelu Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 583 947 Astinlaudat ja

Lisätiedot