TALVIRENGASHINNASTO. Michelin Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Tuoteluettelo

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TALVIRENGASHINNASTO. Michelin Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Tuoteluettelo"

Transkriptio

1 TALVIRENGASHINNASTO Michelin Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Tuoteluettelo

2 2 TUOTELUETTELO SISÄLTÖ Asiakaspalvelu... Sivu 3 EU-rengasmerkintä... Sivu 4 Michelin talvirengashinnasto Sivu 7 BFGoodrich talvirengashinnasto Sivu 14 Vaihtoehtotaulukko henkilöauton renkaat... Sivu 18 Vaihtoehtotaulukko SUV- ja 4x4-renkaat... Sivu 20 Sivu 7 Sivu 14

3 3 ASIAKASPALVELU Kysy Michelinin rengasasiantuntijalta - palvelu jälleenmyyjille ja kuluttajille! Kehen pitäisi ottaa yhteyttä, jos on kysyttävää renkaista? Michelin-renkaiden jälleenmyyjänä voit aina kääntyä Michelin-edustajasi puoleen, mutta joskus on hyvä olla myös vaihtoehto erityisesti, kun kyseessä on kuluttajalta tuleva kysymys. Internet-palvelumme on hyvä apu tällaisissa tapauksissa. Mene osoitteeseen ja klikkaa Ota yhteyttä Micheliniin. Kirjoita kysymyksesi ja lähetä se meille. Kuluttajapalvelu JÄLLEENMYYJILLE Portaalissamme on linkit eri sivustoille: - Kampanjamateriaali / Hinnastot: täältä voit tilata hinnastoja, ladata ilmoituksia, logoja ym. - Merchandising: painotuotteiden, vaatteiden ja mainosmateriaalin tilaamiseen - Bibserve: renkaiden tilaamiseen Internetin kautta Bibserve-portaali osoitteessa Portaali, jossa voit tehdä ja seurata tilauksia, on muuttunut ulkoasultaan ja sen toimintoja on parannettu. Bibservestä löydät nyt monet palvelut, joita tähän asti on ollut tarjolla Michelin B2B-portaalissa, esimerkiksi uutiset, mainostavaroiden tilaus ja markkinointimateriaali. Bibserve on yhteensopiva Internet Explorer 8+-, Mozilla Firefox ja Google Chrome selaimien sekä Android- ja Apple ios älylaitteiden kanssa. KULUTTAJILLE Kotisivultamme: - Löydät viimeisintä tietoa Michelin-renkaista. - Voit tutustua kätevään Rengasvalitsin -toimintoon. Sen avulla löydät autoosi parhaiten soveltuvat renkaat ja oikeat ilmanpaineet. - Voit ottaa yhteyttä rengas asiantuntijaamme, joka käsittelee kysymykset ja tuotereklamaatiot. Voit myös seurata meitä Facebookissa: Tutustu BFGoodrichin rengasvalikoimaan ja menestykseen kilparadoilla. UUDET BFGOODRICH NETTISIVUT

4 4 EU-RENGASMERKINTÄ Mitä EU-rengasmerkintä kertoo? POLTTOAINE- TALOUDELLISUUS JOKA VIIDES Renkaat kuluttavat joka viidennen tankillisen polttoainetta. Vieriessään rengas joutuu jatkuvasti muuttamaan muotoaan mukautuakseen tiehen. Muuttaessaan muotoaan kumi lämpenee ja osa energiasta haihtuu lämpönä. Lämpenemistä vähentämällä voidaan polttoaineen kulutusta alentaa ja sitä kautta vähentää kasvihuonepäästöjä. Ajoneuvon liikettä vastustavaa voimaa kutsutaan vierinvastukseksi. MÄRKÄPITO 1 MILLISEKUNTI Rengas on ajoneuvon ainoa kosketuspinta tiehen. 80 km/h nopeudessa sillä on alle millisekunti aikaa ohjata ajoneuvon kulkua, kiihdyttää ja jarruttaa. Renkaalla on suuri vaikutus ajoneuvon turvallisuuteen. Sen on säilytettävä pito kaikilla tienpinnoilla (sora tai asfaltti), tietyypeillä (tasainen tai mutkainen tie) ja kaikissa sääolosuhteissa (kuiva tai märkä tie). Kuorma-auto = 16 metriä A-luokan 300 euroa* renkailla varustettu henkilöauto voi säästää noin 300 euroa verrattuna G-luokan renkailla varustettuun autoon. * Laskelma perustuu 200 litran polttoainesäästöön km matkalla (polttoaineen hinta 1,50 /litra). 16 metriä 80 km/h kulkevan A-luokan renkailla varustetun henkilöauton jarrutusmatka on 16 metriä lyhyempi F-luokan renkailla varustettuun autoon verrattuna. VIERINTÄMELU LIIKENNEMELU ON MER KITTÄVÄ YMPÄRISTÖ ONGELMA Auton liikkuessa tasaista 80 km/h nopeutta ulkopuolinen rengasmelu on yleensä moottoriääntä suurempi. Rengasmeluun vaikuttavat rengas ja tien päällyste. Bruit x4 Bruit x2 Bruit x2 1 ÄÄNIAALLON rengas on noin 3 DB HILJAISEMPI kuin 2 ÄÄNIAALLON RENGAS (melutaso puolittuu)**. ** Renkaan melutaso mitataan ajoneuvosta, joka kulkee 80 km/h nopeutta moottori sammutettuna.

5 5 Erinomainen työkalu rengasvalintojen tueksi Rengasmerkintä on tärkeä hanke, joka ohjaa markkinoita oikeaan suuntaan antamalla kuluttajalle tietoa renkaan suorituskykyyn liittyvistä tärkeistä ominaisuuksista. KULUTTAJIEN VALINTAKRITEERIT Jarrutuskyky kuivalla tiellä Jarrutuskyky märällä tiellä P Kaarrepito märällä tiellä Polttoainetaloudellisuus P Käyttöikä Vierintämelu P Kestävyys Jarrutusky lumella Jarrutuskyky jäällä Pito-ominaisuudet talvella EU-rengasmerkintä ei vastaa kuluttajien kaikkiin odotuksiin eikä se kata kaikkia käyttöolosuhteita. Rengasmerkintä kertoo renkaan jarrutuspidosta ainoastaan märällä pinnalla suoralla tiellä mutta se ei kerro renkaan turvallisuudesta muissa tilanteissa, joita ovat muun muassa: - Pito kuivalla tiellä tai kaarrepito märällä tiellä - Pito talviolosuhteissa (lumi ja jää). EU-merkintä ei myöskään kerro mitään renkaan käyttöiästä, jota autoilijat pitävät tärkeänä kriteerinä renkaiden valinnassa, sillä se vaikuttaa suoraan heidän budjettiinsa. Markkinoilla olevien renkaiden käyttöikä vaihtelee paljon. Ero voi olla jopa kaksinkertainen, mikä vastaa yli vuoden autolla ajoa! Merkintätarrasta puuttuu moni muukin kuluttajia kiinnostava ominaisuus, kuten ohjaustarkkuus, kestävyys, sisämelu ym. Asiantuntevien rengasmyyjien rooli onkin ensiarvoisen tärkeä. He voivat antaa asiakkaalle tietoa renkaan suorituskykyyn liittyvistä muista tekijöistä ja tarjota parhaan vastauksen kuluttajan odotuksiin.

6 6 TALVIRENKAAT Tulokset vahvistavat Michelinin sitoumuksen taata renkaan kokonaisvaltainen suorituskyky: MICHELIN Total Performance. Talvirenkaan tulee tarjota hyvä pito hyvin vaihtelevissa olosuhteissa kesärenkaisiin verrattuna: Lumi, jää, sohjo, märkä tie, kuiva tie jne. Voimakkaat lämpötilan vaihtelut Nastattomia talvirenkaita valittaessa on tärkeää kiinnittää enemmän huomiota renkaan talviominaisuuksiin kuin rengasmerkinnän märkäpitoarvoihin. Pohjoismaiset talvirenkaat Uusimmat nastattomat talvirenkaat (MICHELIN X-ICE 3, MICHELIN Latitude X-ICE 2): Sijoittuvat F -luokkaan märkäpidossa. Näiden renkaiden polttoainetaloudellisuus sijoittuu suurimmalta osaltaan vihreälle alueelle: C -luokka koskien MICHELIN X-ICE 3 -renkaita ( E luokka muutaman koon osalta). B luokka koskien MICHELIN Latitude XI2 -renkaita ( C - tai E luokka muutaman koon osalta). EU-rengasmerkintä ei koske nastarenkaita.

7 Talvirengashinnasto Tuoteluettelo Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat. 7

8 8 TALVIRENKAAT SISÄLLYSLUETTELO Henkilöauton renkaat SUV-/4x4-renkaat Jakeluauton renkaat s. 10 s. 11 s. 12

9 MICHELININ AVULLA VOIT TARJOTA ASIAKKAILLESI PARASTA TALVEEN 9 MICHELIN Total Performance. Kokonaisvaltaista suorituskykyä. Ykkönen turvallisuudessa, polttoainesäästössä ja laadussa eurooppalaisten kuluttajien mielestä (1) Tunnettu (3) (4) huipputeknologiastaan 20 % enemmän ajokilometrejä verrattuna johtaviin premium-merkkeihin opan markkinoilla (2) (1) TNS Sofresin v tekemä kysely, johon haastateltiin yli 9000 kuluttajaa viidellä tärkeimmällä markkina-alueella opassa. (2) Keskimääräinen tulos verrattuna tärkeimpiin kilpailijoihin opan markkinoilla yleisimmissä rengasko oissa. TÜV SÜDin , DEKRAn ja Auto Bildin suorittamat testit. (3) Innovaatioiden ykkönen eurooppalaisten kuluttajien mielestä. TNS Sofresin v tekemä kysely, johon haastateltiin yli 9000 kuluttajaa viidellä tärkeimmällä markkina-alueella opassa. (4) Michelin on Porschen maailmanlaajuinen yhteistyökumppani tuotekehityksessä.

10 HENKILÖAUTON RENKAAT Suorituskykyluokka: T, H Profiilisuhde: Vanneläpimitta: TURVALLISUUTTA TALVEEN YMPÄRISTÖÄ KUNNIOITTAEN Lyhyempi jarrutusmatka kuivalla, sohjolla, lumella ja jäällä (1) jopa 30% vähemmillä nastoilla... ja Michelin Total Performance takaa renkaasi kokonaisvaltaisen suorituskyvyn. (1) Verrattuna edeltäjäänsä. Test Worldin jarrutustestit tammikuulta 2013 rengaskoossa 205/55 R16 94T. EU-rengasmerkintä ei koske nastarenkaita. Suorituskykyluokka: T, H Profiilisuhde: Vanneläpimitta: TURVALLISEMPI ÄÄRIMMÄISISSÄ TALVIOLOSUHTEISSA (1) 3 % lyhyempi jarrutusmatka jäällä ja lumella (1)... ja Michelin Total Performance takaa renkaasi kokonaisvaltaisen suorituskyvyn. (1) Keskimääräinen tulos verrattuna edeltäjäänsä. Sisäiset testit v rengaskoossa 205/55 R16. C (2) F 71 db (2) Koskee suurinta osaa rengaskokoja.

11 SUV-/4X4-RENKAAT EU-rengasmerkintä Tarkemmat merkintätulokset löydät oheisesta hinnastosta. Suorituskykyluokka : T, H Profiilisuhde : Vanneläpimitta : PAREMPAA LIIKKUVUUTTA ÄÄRIMMÄISISSÄ TALVIOLOSUHTEISSA (1) Parempi pito ja 15 % lyhyempi jarrutusmatka jäällä (1)... ja Michelin Total Performance takaa renkaasi kokonaisvaltaisen suorituskyvyn B (2) F db (1) Keskimääräinen tulos verrattuna edeltäjäänsä. (2) Koskee suurinta osaa rengaskokoja. Suorituskykyluokka : Q, T Profiilisuhde : Vanneläpimitta : TEHOKKAAMPAA LIIKKUVUUTTA JA TURVALLISUUTTA (1) 15 % parempi liikkeellelähtökyky lumella ja 6 % lyhyempi jarrutusmatka jäällä ja lumella (1)... ja Michelin Total Performance takaa renkaasi kokonaisvaltaisen suorituskyvyn (1) Keskimääräinen tulos verrattuna edeltäjäänsä. Test Worldin testit v EU-rengasmerkintä ei koske nastarenkaita.

12 JAKELUAUTON RENKAAT EU-rengasmerkintä Tarkemmat merkintätulokset löydät oheisesta hinnastosta. Suorituskykyluokka : R, T Profiilisuhde : Vanneläpimitta : KESTÄVYYTTÄ JA TALOUDELLISUUTTA MYÖS TALVELLA MICHELIN Agilis Alpin on johtavien jakeluautojen valmistajien hyväksymä nastaton talvirengas ensiasennukseen (1).... ja Michelin Total Performance takaa renkaasi kokonaisvaltaisen suorituskyvyn. (1) MICHELIN Agilis Alpin on hyväksytty ensiasennukseen Mercedes Sprinter- ja Iveco Dailly malleissa. C-E (2) B db (2) Koskee suurinta osaa rengaskokoja. Suorituskykyluokka : R Profiilisuhde : Vanneläpimitta : KESTÄVYYTTÄ JA TALOUDELLISUUTTA MYÖS ÄÄRIMMÄISISSÄ TALVIOLOSUHTEISSA 20 % enemmän ajokilometrejä (1)... ja Michelin Total Performance takaa renkaasi kokonaisvaltaisen suorituskyvyn. (1) Verrattuna edeltäjäänsä, MICHELIN Agilis 81 Snow-Ice renkaaseen. Sisäiset testit v rengaskoossa 195/65 R 16C 104 R. EU-rengasmerkintä ei koske nastarenkaita.

13 Rengas, jolla pääset pidemmälle N E TUOTELUETTELO TALVIRENKAAT HENKILÖAUTON, SUV/4X4 JA JAKELUAUTON RENKAAT

14 TALVIRENKAAT SISÄLLYSLUETTELO HENKILÖAUTON RENKAAT SIVU 16 SUV/4X4-RENKAAT SIVU 17 JAKELUAUTON RENKAAT SIVU 17 Ympäristösyistä sähköiset hinnastot ovat ladattavissa osoitteesta

15 HENKILÖAUTON RENKAAT Talvella ajaminen on hankalampaa: sataa, tuiskuaa, tiet ovat jäiset Tästä syystä BFGoodrich tarjoaa suorituskykyiset talvirenkaat, joiden avulla hallitset talven kaikki keliolosuhteet. Moottoriurheilussa saavutetut menestyksemme ovat viitoittaneet tietä renkaita kehittäessämme. BFGoodrich on valmis kelille kuin kelille! g-force Stud g-force Winter VARMAA PITOA JÄÄLLÄ - JA SEN HUOMAA! AJON HALLINTAA TALVITEILLÄ PIENEMPIIN JA SUURIIN HENKILÖAUTOIHIN SEKÄ TILA-AUTOIHIN. Nastojen ja kumiseoksen yhteistoiminnan ansiosta renkaan ajo-ominaisuudet ovat tasapainoiset niin jäällä kuin lumella. Nuolimainen kuvio ja aggressiivinen kuvioura kulutuspinnan keskellä takaavat hyvän ajettavuuden. Voimakkaan lamelloinnin ja tehokkaan nastoituksen ansiosta rengas pysähtyy tehokkaasti ennen estettä. Poikkileikkausleveys: mm Profiilisuhde: Vannehalkaisija: Suorituskykyluokka: Q NASTATON TALVIRENGAS PIENEMPIIN JA SUURIIN HENKILÖ AUTOIHIN SEKÄ URHEILULLISIIN AUTOIHIN. Tehokas liikkeellelähtö erinomaisen lumi- ja jääpidon ansiosta. Maksimaalinen hallinta talviteillä. Tehokas jarrutus kaikilla ajoalustoilla. Poikkileikkausleveys: mm Profiilisuhde: Vannehalkaisija: Suorituskykyluokka: T-H-V UUSI C-E C 71 db EU-rengasmerkintä ei koske nastarenkaita. 16

16 SUV/4X4-RENKAAT BFGoodrich, maastorallin maailmancupin voittaja aina vuodesta 1999, tarjoaa tänä päivänä täydellisen valikoiman korkean suorituskyvyn renkaita 4x4- ajoneuvoille. Renkaamme tarjoavat optimaalisen hallittavuuden ja parhaan mahdollisen pidon niin maantiellä kuin maastossakin. JAKELUAUTON RENKAAT BFGoodrich tarjoaa kilparadoilta saamaansa kokemusta myös ammattikuljettajien käyttöön. Renkaiden on toimittava moitteettomasti olipa sitten kyse rallista tai ammattiajosta. EU-rengasmerkintä Tarkemmat merkintätulokset löydät oheisesta hinnastosta....hallitsee TALVITIET Winter Slalom KSI SUV-AJONEUVOIHIN (80% MAANTIELLE, 20% MAASTOON) Maksimaalista hallittavuutta lumella. Erinomainen pito ja tehokkaat jarrutusominaisuudet jäällä. Ainutlaatuista ajamisen iloa kuivilla ja märillä pinnoilla. Poikkileikkausleveys: mm Profiilisuhde: Vannehalkaisija: Suorituskykyluokka : S Activan Winter..PYSYVÄÄ HALLINTAA TALVITEILLÄ NASTATON TALVIRENGAS JAKELUAUTOIHIN Parempi pito lumella ja jäällä. Luotettava ja kestävä rengas. Poikkileikkausleveys: mm Profiilisuhde: Vannehalkaisija: Suorituskykyluokka: R-T C-E F db C-E B 71 db 17

17 18 VAIHTOEHTOTAULUKKO HENKILÖAUTON RENKAAT 70 - SARJA 65 - SARJA 60 - SARJA 55 - SARJA 50 - SARJA / > /70R13 165/65R13 145/65R14 r 1671 r 1659 r 1659 f 4-5 f f /60R14 185/55R14 195/45R15 r 1690 r 1708 r 1699 f 4,5-6 f 5-6,5 f 6-7,5 165/70R13 175/65R13 155/65R14 205/45R15 r 1714 r 1702 r 1702 r 1723 f 4-5,5 f 5-6 f 4,5-5,5 f 6.5-7,5 165/65R14 145/65R15 175/60R14 175/55R15 r 1739 r 1736 r 1726 r 1748 f 4,5-6 f 4-5 f 5-6 f /70R13 185/60R14 195/50R15 215/45R15 195/45R16 r 1757 r 1763 r 1760 r 1754 r 1775 f 4,5-6 f 5-6,5 f 5,5-7 f 7-8 f 6-7,5 125R15 185/70R13 165/70R14 145/70R15 175/65R14 155/65R15 195/60R14 185/55R15 205/50R15 205/45R16 r 1793 r 1800 r 1793 r 1784 r 1781 r 1778 r 1800 r 1784 r 1790 r 1800 f 3-4 f 4,5-6 f 4-5,5 f f 5-6 f 4.5-5,5 f 5,5-7 f 5-6,5 f 5,5-7,5 f /80R15 185/65R14 165/65R15 175/60R15 195/55R15 215/50R15 185/50R16 235/45R15 r 1821 r 1818 r 1815 r 1803 r 1815 r 1821 r 1806 r 1809 f 3,5-4.5 f f 4,5-6 f 5-6 f 5,5-7 f f f /70R13 175/70R14 155/70R15 205/60R14 185/60R15 195/50R16 215/45R16 r 1842 r 1836 r 1827 r 1836 r 1839 r 1836 r 1830 f 5-6,5 f f 4-5 f 5,5-7,5 f 5-6,5 f 5,5-7 f /70R15 195/65R14 175/65R15 205/55R15 225/50R15 205/50R16 225/45R16 r 1870 r 1861 r 1858 r 1851 r 1851 r 1867 r 1854 f 4-5,5 f 5,5-7 f 5-6 f 5,5-7,5 f 6-8 f 5,5-7,5 f R15 185/70R14 185/65R15 195/60R15 195/55R16 215/50R16 r 1879 r 1879 r 1894 r 1876 r 1891 r 1897 f 3,5-5 f f 5-6,5 f 5,5-7 f 5,5-7 f 6-7,5 155/80R15 195/70R14 175/70R15 205/60R15 225/55R15 245/45R16 r 1918 r 1922 r 1912 r 1912 r 1918 r 1909 f 4-5 f 5-7 f f 5,5-7,5 f 6-8 f /65R15 215/60R15 205/55R16 225/50R16 205/50R17 r 1937 r 1949 r 1928 r 1928 r 1946 f 5,5-7 f 6-7,5 f 5,5-7,5 f 6-8 f 5,5-7,5 165/80R15 205/70R14 185/70R15 205/65R15 195/60R16 215/55R16 235/50R16 r 1967 r 1964 r 1955 r 1973 r 1962 r 1958 r 1958 f 4-5,5 f 5,5-7 f f 5,5-7,5 f 5,5-7 f 6-7,5 f 6, /70R15 225/60R15 205/60R16 225/55R16 245/50R16 215/50R17 r 1998 r 1986 r 1989 r 1995 r 1989 r 1976 f 5-7 f 6-8 f 5,5-7,5 f 6-8 f f 6-7,5 175R15 215/70R14 215/65R15 195/65R16 235/60R15 215/60R16 205/55R17 255/50R16 225/50R17 r 2013 r 2007 r 2016 r 2013 r 2022 r 2025 r 2007 r 2019 r 2007 f 4,5-6 f f 6-7,5 f 5,5-7 f 6,5-8,5 f 6-7,5 f 5,5-7,5 f 7-9 f /70R15 215/55R17 265/50R16 235/50R17 r 2041 r 2037 r 2050 r 2037 f 5,5-7 f f 7,5-9,5 f 6,5-8,5 185/80R15 225/65R15 205/65R16 225/60R16 245/55R16 225/55R17 295/50R15 245/50R17 215/50R18 r 2065 r 2053 r 2050 r 2062 r 2062 r 2074 r 2065 r 2065 r 2053 f 4,5-6 f 6-8 f f 6-8 f f 6-8 f 8-10,5 f f /70R15 235/65R15 215/65R16 255/60R15 235/60R16 255/55R16 255/50R17 225/50R18 r 2083 r 2095 r 2092 r 2095 r 2098 r 2092 r 2098 r 2083 f f 6,5-8,5 f 6-7,5 f 7-9 f 6,5-8,5 f 7-9 f 7-9 f /80R15 215/60R17 235/55R17 235/50R18 r 2114 r 2104 r 2105 r 2114 f 5-6,5 f 6-7,5 f f /70R15 225/65R16 225/60R17 245/55R17 245/50R18 r 2126 r 2129 r 2141 r 2141 r 2144 f 6-7,5 f 6-8 f 6-8 f f /60R18 r 2217 f /55R17 r 2172 f /50R19 r 2315 f Vaihtoehtotaulukko perustuu STRO:n tietoihin Kunkin koon kohdalla ruudussa on ilmoitettu seuraavat tiedot: 185/65-15 r 1894 f = vierintäkehä mm:ssä 5-6 = mahdolliset vannemitat Renkaan kantavuus voi poiketa ilmoitetusta. Samalla rivillä olevien rengaskokojen vierintäkehät vaihtelevat hyvin vähän, vain n. 25 mm. Rivin siirto ylös- ja alaspäin vähentää tai kasvattaa vierintäkehää n. 1,5 %:lla. ZR-renkaiden kantavuus lasketaan 240 km/h nopeudesta.

18 19 - SARJA 40 - SARJA 35 - SARJA 30 - SARJA 25 - SARJA /20 21/22 195/40R16 r 1714 f /40R16 f 1739 f /40R16 215/35R17 f 1763 r 1775 f 7-8,5 f /40R16 195/40R17 225/35R17 r 1787 r 1793 r 1800 f 7,5-9 f f 7, /40R17 225/30R18 r 1818 r 1809 f 7-8 f /40R17 245/35R17 215/35R18 r 1842 r 1842 r 1851 f 7-8,5 f 8-9,5 f /40R16 225/40R17 225/35R18 255/30R18 r 1861 r 1867 r 1876 r 1864 f f f f /45R17 235/40R17 205/40R18 265/35R17 235/35R18 265/30R18 225/30R19 r 1879 r 1891 r 1894 r 1885 r 1894 r 1882 r 1888 f f 8-9,5 f 7-8 f 9-10,5 f 8-9,5 f 9-10 f /45R17 245/40R17 215/40R18 275/35R17 245/35R18 215/35R19 285/30R18 255/30R19 r 1909 r 1915 r 1919 r 1903 r 1919 r 1931 r 1919 r 1943 f 7-8 f 8-9,5 f 7-8,5 f 9-11 f 8-9,5 f 7-8,5 f f /45R17 255/40R17 225/40R18 255/35R18 225/35R19 295/30R18 265/30R19 225/30R20 r 1934 r 1940 r 1943 r 1937 r 1955 r 1937 r 1961 r 1964 f f 8,5-10 f f 8,5-10 f 7,5-9 f f 9-10 f /45R17 205/45R18 265/40R17 235/40R18 265/35R18 235/35R19 315/30R18 275/30R19 235/30R20 315/25R19 r 1964 r 1955 r 1964 r 1967 r 1961 r 1973 r 1973 r 1979 r 1983 r 1955 f f f 9-10,5 f 8-9,5 f 9-10,5 f f 10,5-11,5 f 9-10 f 8,5-9,5 f /45R17 215/45R18 275/40R17 245/40R18 315/35R17 275/35R18 245/35R19 325/30R18 285/30R19 245/30R20 285/25R20 r 1989 r 1986 r 1989 r 1992 r 1989 r 1980 r 1998 r 1992 r 1998 r 2001 r 1983 f 7,5-9 f 7-8 f 9-11 f 8-9,5 f 10-12,5 f 9-11 f 8-9,5 f f f 8-9 f 10, /45R17 225/45R18 285/40R17 255/40R18 225/40R19 285/35R18 255/35R19 225/35R20 335/30R18 295/30R19 255/30R20 295/25R20 r 2019 r 2010 r 2013 r 2016 r 2022 r 2004 r 2016 r.2031 r 2010 r 2016 r 2019 r 2001 f f 7-8,5 f 9,5-11 f 8,5-10 f f 9,5-11 f 8,5-10 f 8-9 f f f f /45R17 235/45R18 295/40R17 265/40R18 235/40R19 335/35R17 295/35R18 265/35R19 235/35R20 305/30R19 265/30R20 305/25R20 r 2047 r 2040 r 2037 r 2041 r 2047 r 2031 r 2022 r 2040 r 2050 r 2034 r 2037 r 2013 f f f 10-11,5 f 9-10,5 f f f 10-11,5 f f 8-9,5 f f 9-10 f 10,5-11,5 245/45R18 275/40R18 245/40R19 275/35R19 245/35R20 275/30R20 245/30R21 315/25R20 275/25R21 r 2065 r 2065 r 2071 r 2059 r 2074 r 2056 r 2077 r 2021 r 2062 f 7,5-9 f 9-11 f 8-9,5 f 9-11 f 8-9,5 f 9-10 f 8-9 f 11,5-12 f /45R18 235/45R19 285/40R18 255/40R19 285/35R19 255/35R20 325/30R19 285/30R20 255/30R21 325/25R20 295/25R21 r 2095 r 2120 r 2089 r 2095 r 2083 r 2092 r 2071 r 2074 r 2111 r 2044 r 2092 f 8-9,5 f f 9,5-11 f 8,5-10 f 9,5-11 f 8,5-10 f f f f 11,5-12,5 f /45R18 295/40R18 265/40R19 295/35R19 265/35R20 345/30R19 295/30R20 265/30R21 335/25R20 275/25R22 r 2120 r 2114 r 2120 r 2102 r 2117 r 2108 r 2092 r 2114 r 2062 r 2126 f 8,5-10,5 f 10-11,5 f 9-10,5 f 10-11,5 f 9-10,5 f 11,5-12,5 f f 9-10 f f 10-10,5 275/45R18 245/45R19 275/40R19 245/40R20 345/35R18 275/35R20 245/35R21 305/30R20 285/30R21 235/30R22 345/25R20 275/25R22 r 2150 r 2144 r 2144 r 2147 r 2132 r 2135 r 2166 r 2111 r 2150 r 2138 r 2074 r 2126 f 8,5-10,5 f f 9-11 f 8-9,.5 f f 9-11 f f 10,5-11,5 f f 8,5 f f 10-10,5 285/45R18 255/45R19 285/40R19 255/40R20 285/35R20 255/35R21 335/30R20 295/30R21 295/25R22 r 2175 r 2175 r 2169 r 2172 r 2159 r 2169 r 2166 r 2184 r 2172 f f 8-9,5 f 9,.5-11 f 8,5-10 f f f f f /35R20 265/35R21 345/30R20 305/30R21 255/30R22 305/25R21 r 2178 r 2193 r 2184 r 2187 r 2190 r f 10-11,5 f 9-10,5 f 11,5-12,5 f 10,5-11,5 f f /45R19 345/35R19 305/35R20 245/35R22 265/30R22 r 2230 r 2211 r 2202 r 2245 r 2193 f 9-10,5 f ,5 f f 8-9,5 f /45R20 315/35R20 255/35R r 2220 r 2248 f 8,5-10,5 f 10,5-12,5 f 8, /35R22 r 2288 f 9-10,5 Huomautuksia rengas- ja vannekokojen vaihtoon liittyen: Autolle voi olla useita hyväksyttyjä rengas- ja vannekokoja. Tietojen puuttuessa voi autovalmistajan edustaja antaa lisätietoja. Jos vaihtoehdoista ei ole tietoa, voi ajoneuvon omistaja vaihtaa rengas- ja vannekokoja seuraavien edellytysten puitteissa: Renkaat: enintään 102 mm leveämpi kuin alkuperäinen rengaskoko. Enintään 51 mm suurempi halkaisija kuin alkuperäinen rengaskoko. (Jos renkaan leveys on yli 30 mm suurempi, on ajoneuvo muutoskatsastettava). Akseliston raideväli ei saa kasvaa yli 30 mm alkuperäiseen nähden, ellei muita tietoja autovalmistajalta ole saatu. Navan ja vanteen välille ei saa asentaa sovituskappaleita. Vanteet: enintään 26 mm suurempi kuin alkuperäinen vannekoko.

19 20 VAIHTOEHTOTAULUKKO SUV- JA 4X4-RENKAAT 85/80 - SARJA 75 - SARJA 70 - SARJA 65 - SARJA 60 - SARJA 55 - S /70R15 205/60R16 r 1998 r 1989 f f /70R15 r 2041 f /60R16 r 2025 f 6-7,5 215/70R15 215/65R16 255/60R15 235/60R16 r 2083 r 2092 r 2095 r 2098 f f f 7-9 f /80R15 205/75R15 215/60R17 235/55R17 r 2114 r 2102 r 2105 r 2105 f f 5,5-7,5 f 6-7,5 f /55R17 r 2074 f /75R15 225/70R15 245/60R16 225/60R17 245/55R17 r 2144 r 2126 r 2135 r 2141 r 2141 f f 6-8 f f 6-8 f /70R16 275/60R15 255/60R16 255/55R17 225/55R18 r 2159 r 2169 r 2172 r 2172 r 2150 f f f 7-9 f 7-9 f /75R15 235/60R17 235/55R18 r 2193 r 2178 r 2181 f f f 6,5-8,5 215/80R15 225/70R16 225/65R17 225/60R18 245/55R18 r 2211 r 2202 r 2208 r 2217 r 2217 f f 6-7,5 f 6-8 f 6-8 f /80R16 235/75R15 235/70R16 275/60R16 275/55R17 255/55R18 r 2239 r 2236 r 2245 r 2245 r 2242 r 2247 f 5-7 f 6-8 f 6-8 f f 7.5-9,5 f /75R16 255/70R15 255/65R16 235/65R17 255/60R17 235/60R18 r 2269 r 2254 r 2251 r 2251 r 2251 r 2254 f f f 7-9 f f 7-9 f /80R16 265/70R15 245/70R16 225/70R17 245/65R17 245/60R18 265/55R18 r 2288 r 2297 r 2288 r 2281 r 2288 r 2291 r 2284 f f 7-9 f f 6-7,5 f f 7-8,5 f /65R17 275/60R17 r 2330 r 2324 f 7-9 f /75R15 255/70R16 235/65R18 255/60R18 r 2327 r 2330 r 2327 r 2327 f f 6,5-8,5 f 6,5-8,5 f /75R16 265/70R16 245/70R17 285/65R16 265/65R17 325/60R15 285/60R17 265/60R18 285/55R18 r 2361 r 2373 r 2367 r 2367 r 2367 r 2352 r 2361 r 2364 r 2352 f 6,5-8 f 7-9 f f f f 9-11,5 f 8-10 f f /80R16 275/60R18 r 2385 r 2400 f 6-8 f /70R16 275/65R17 r 2416 r 2410 f 7-9 f /85R16 245/75R17 265/65R18 285/60R18 r 2442 r 2440 r 2443 r 2437 f 6-7 f 6,5-8 f 7,5-9,5 f /75R16 265/70R17 r 2452 r 2452 f 7-9 f /65R18 r 2522 f /85R16 285/75R16 305/70R16 285/70R17 305/65R17 275/60R20 r 2545 r 2544 r 2544 r 2538 r 2525 r ,5-8 f 7,5-9,5 f 8-10 f 7,5-9,5 f 8,5-11 f 7,5-9,5 295/75R16 315/70R17 325/65R17 345/60R17 r 2586 R 2666 r 2605 r 2580 f 7,5-9,5 f 8-10,5 f 9-11 f Vaihtoehtotaulukko perustuu STRO:n tietoihin Kunkin koon kohdalla ruudussa on ilmoitettu seuraavat tiedot: 185/65-15 r 1894 f = vierintäkehä mm:ssä 5-6 = mahdolliset vannemitat Renkaan kantavuus voi poiketa ilmoitetusta. Samalla rivillä olevien rengaskokojen vierintäkehät vaihtelevat hyvin vähän, vain n. 25 mm. Rivin siirto ylös- ja alaspäin vähentää tai kasvattaa vierintäkehää n. 1,5 %:lla. ZR-renkaiden kantavuus lasketaan 240 km/h nopeudesta.

20 21 ARJA 50 - SARJA 45/40 - SARJA 35/30/25 - SARJA Muut LT /23 TUUMA /45R17 r 2019 f 8-9,5 235/50R17 235/40R19 r 2037 r 2047 f 6,5-8,5 f /50R17 255/45R18 r 2098 r 2095 f 7-9 f 8-9,5 235/50R18 r 2114 f 6,5-8,5 255/50R18 255/45R19 235/45R20 r 2175 r 2175 r 2196 f 7-9 f 8-9,5 f /40R19 LT215/75R15 LT215/70R16 r 2144 r 2130 r 2145 f 9-11 f f 5, /50R19 245/45R20 LT225/70R16 r 2193 r 2220 r ,5-8,5 f 8-9 f /50R19 275/40R20 315/35R20 325/30R21 LT235/75R15 r 2223 r 2220 r 2220 r 2239 r 2221 f f 9-11 f f f /50R18 275/45R19 255/45R20 285/35R21 295/30R R16 LT235/70R16 r 2236 r 2230 r 2251 r 2251 r 2248 r 2248 r 2230 f f f 8-9,5 f f f f /55R19 285/50R18 255/50R19 285/45R19 295/40R20 295/35R21 LT225/75R16 r 2260 r 2266 r 2254 r 2254 r 2269 r 2254 r 2254 f 6,5-8,5 f 8-10 f 7-9 f f f 10-11,5 f /50R19 295/45R19 265/45R20 315/25R23 LT245/70R16 r 2284 r 2284 r 2275 r 2278 r 2273 f 7,5-9,5 f f 8,5-10 f f 6, /50R19 275/45R20 30X9.50R15LT LT255/70R16 r 2315 r 2306 r 2306 r 2315 f f f f 6, /55R19 235/55R20 255/50R20 265/45R21 285/35R22 LT325/60R15 LT245/75R16 r 2327 r 2336 r 2327 r 2352 r 2330 r 2336 r 2345 f 7-9 f 6,5-8,5 f 7-9 f f f 9-11 f /55R19 265/50R20 295/45R R16 LT265/70R16 LT245/70R17 r 2364 r 2361 r 2361 r 2357 r 2357 r 2367 f 7,5-9,5 f 8,5-9,5 f f f f 7, /55R19 275/50R20 305/45R20 31X10.50R15LT LT275/70R16 r 2394 r 2391 r 2385 r 2382 r 2400 f 7,5-9,5 f f ,5 f 7-9 f /55R20 285/50R20 275/45R21 r 2404 r 2422 r f 8-9 f 8-10 f 9-10,5 285/55R19 295/40R R16 LT265/75R16 LT245/75R17 r 2431 r 2440 r 2430 r 2436 r 2440 f 8-10 f f f 7-8 f 6,5-7,5 275/55R20 305/40R22 32X11.50R15LT LT235/85R16 LT265/70R17 r 2471 r 2464 r 2461 r 2442 r 2452 f 7,5-9,5 f 10, f 8-10 f 6-7 f /50R20 33X12.50R16,5LT LT305/70R16 r 2483 r 2519 r 2527 f f 8-11 f /55R20 33X12.50R15LT LT285/75R16 r 2507 r 2538 r 2544 f 8-10 f f 7, /50R20 305/40R23 33X10.50R15LT LT255/85R16 LT285/70R17 r 2543 r 2541 r 2538 r 2545 r 2538 f f f 7-9 f f 7, /40R23 35X12.50R15LT LT295/75R16 LT315/70R17 r 2565 r 2693 r 2569 r 2666 f f f f 8-10 Huomautuksia rengas- ja vannekokojen vaihtoon liittyen: Autolle voi olla useita hyväksyttyjä rengas- ja vannekokoja. Tietojen puuttuessa voi autovalmistajan edustaja antaa lisätietoja. Jos vaihtoehdoista ei ole tietoa, voi ajoneuvon omistaja vaihtaa rengas- ja vannekokoja seuraavien edellytysten puitteissa: Renkaat: enintään 102 mm leveämpi kuin alkuperäinen rengaskoko. Enintään 51 mm suurempi halkaisija kuin alkuperäinen rengaskoko. (Jos renkaan leveys on yli 30 mm suurempi, on ajoneuvo muutoskatsastettava). Akseliston raideväli ei saa kasvaa yli 30 mm alkuperäiseen nähden, ellei muita tietoja autovalmistajalta ole saatu. Navan ja vanteen välille ei saa asentaa sovituskappaleita. Vanteet: enintään 26 mm suurempi kuin alkuperäinen vannekoko.

21 TALVIRENGASHINNASTO Michelin Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Hinnat eivät sisällä rengaskierrätysmaksua. Vain jälleenmyyjille

22 HENKILÖAUTON RENKAAT MICHELIN MICHELIN 70-sarja 65-sarja / X-ICE NORTH 82 T 102,00 126, / X-ICE XI3 Extra Load 86 T E F 2 71 db 94,50 117, / X-ICE XI3 Extra Load 85 T (1) 96,00 119, / X-ICE XI3 Extra Load 88 T C F 2 71 db 109,00 135, / X-ICE NORTH XIN2 Extra Load 88 T 113,50 140, / X-ICE XI3 Extra Load 92 T C F 2 71 db 116,50 144, / X-ICE NORTH XIN2 Extra Load 92 T 120,50 149, / X-ICE XI3 96 T C F 2 71 db 143,50 177, / X-ICE XI3 98 T C F 2 71 db 150,00 186, / X-ICE XI3 75 T E F 2 71 db 97,50 120, / X-ICE XI3 Extra Load 86 T E F 2 71 db 103,50 128, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 86 T 110,50 137, / X-ICE XI3 Extra Load 90 T C F 2 71 db 114,50 141, / X-ICE NORTH XIN2 Extra Load 90 T 122,50 151, / X-ICE XI3 Extra Load 88 T E F 2 71 db 108,00 133, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 88 T 109,00 135, / X-ICE XI3 Extra Load 92 T E F 2 71 db 116,50 144, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 92 T 119,50 148, / X-ICE XI3 Extra Load 95 T C F 2 71 db 128,00 158, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 95 T 137,50 170, / X-ICE XI3 Extra Load 99 T C F 2 71 db 150,50 186, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 99 T 157,50 195, / X-ICE XI3 Extra Load 100 T C F 2 71 db 156,00 193, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 100 T 161,50 200, / X-ICE XI3 Extra Load 99 T C F 2 71 db 170,50 211, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 99 T 180,00 223, / X-ICE XI3 Extra Load 102 T C F 2 71 db 173,00 214, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 102 T 178,50 221, / X-ICE XI3 100 T C F 2 71 db 180,50 223,82 (1) Katso rengasmerkinnän luokitusarvot kotisivultamme M = Myyntiin kk.vv P = Poistuu myynnistä kk.vv

23 3 60-sarja 55-sarja (1) Katso rengasmerkinnän luokitusarvot kotisivultamme M = Myyntiin kk.vv P = Poistuu myynnistä kk.vv / X-ICE NORTH 3 Extra Load 86 T 126,00 156, / X-ICE XI3 Extra Load 86 H E F 2 71 db 122,00 151, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 88 T 113,50 140, / X-ICE XI3 Extra Load 88 H E F 2 71 db 112,50 139, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 92 T 133,00 164, / X-ICE XI3 Extra Load 92 H E F 2 71 db 129,50 160, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 95 T 154,50 191, / X-ICE XI3 Extra Load 95 H C F 2 71 db 152,00 188, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 93 T 167,00 207, / X-ICE XI3 89 H C F 2 71 db 162,00 200, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 96 T 176,50 218, / X-ICE XI3 Extra Load 96 H C F 2 71 db 168,00 208, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 99 T 215,50 267, / X-ICE XI3 Extra Load 99 H C F 2 71 db 198,00 245, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 102 T 239,50 296, / X-ICE XI3 Extra Load 102 H C F 2 71 db 226,00 280, / X-ICE XI3 100 T C F 2 71 db 227,00 281, / X-ICE XI3 96 T C F 2 71 db 223,00 276, / X-ICE XI3 99 H C F 2 71 db 221,00 274, / X-ICE XI3 100 H C F 2 71 db 302,50 375, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 86 T 145,50 180, / X-ICE XI3 Extra Load 86 H C F 2 71 db 142,00 176, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 89 T 154,00 190, / X-ICE XI3 Extra Load 89 H E F 2 71 db 152,00 188, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 87 T 157,00 194, / X-ICE XI3 Extra Load 87 H C F 2 71 db 168,50 208, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 91 T 195,00 241, / X-ICE XI3 Extra Load 91 H C F 2 71 db 188,00 233, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 94 T 179,00 221, / X-ICE XI3 ZP 91 H (1) 201,50 249,86 M: / X-ICE XI3 Extra Load 94 H C F 2 71 db 176,50 218, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 97 T 202,00 250, / X-ICE XI3 Extra Load 97 H C F 2 71 db 195,00 241, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 99 T 229,50 284, / X-ICE XI3 Extra Load 99 H C F 2 71 db 218,50 270, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 95 T 265,50 329, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 98 T 251,00 311, / X-ICE XI3 Extra Load 98 H C F 2 71 db 241,00 298, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 101 T 254,00 314, / X-ICE XI3 ZP 97 H (1) 306,50 380, / X-ICE XI3 Extra Load 101 H C F 2 71 db 248,50 308, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 103 T 266,50 330, / X-ICE XI3 99 H C F 2 71 db 257,50 319, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 99 T 311,00 385, / X-ICE XI3 Extra Load 99 H C F 2 71 db 280,00 347, / X-ICE XI3 98 H C F 2 71 db 305,50 378,82

24 HENKILÖAUTON RENKAAT MICHELIN MICHELIN 50-sarja 45-sarja / X-ICE NORTH 3 Extra Load 86 T 129,00 159, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 88 T 192,00 238, / X-ICE XI3 Extra Load 91 H C F 2 71 db 179,50 222, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 93 T 241,50 299, / X-ICE XI3 89 H C F 2 71 db 238,50 295, / X-ICE NORTH XIN2 Extra Load 95 T 258,00 319,92 P: / X-ICE NORTH 3 Extra Load 95 T 258,00 319,92 M: / X-ICE XI3 Extra Load 95 H C F 2 71 db 247,50 306, / X-ICE NORTH XIN2 Extra Load 98 T 262,50 325,50 P: / X-ICE NORTH 3 Extra Load 98 T 262,50 325,50 M: / X-ICE XI3 Extra Load 98 H C F 2 71 db 243,50 301, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 100 T 266,50 330, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 99 T 275,50 341, / X-ICE XI3 Extra Load 99 H C F 2 71 db 264,00 327, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 101 T 376,50 466, / X-ICE XI3 Extra Load 101 H C F 2 71 db 295,50 366, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 104 T 400,50 496, / X-ICE XI3 Extra Load 104 H C F 2 71 db 400,50 496, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 88 T 241,50 299,46 M: / X-ICE NORTH XIN2 Extra Load 91 T 261,50 324,26 P: / X-ICE NORTH 3 Extra Load 91 T 261,50 324,26 M: / X-ICE XI3 Extra Load 91 H C F 2 71 db 252,00 312, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 94 T 254,50 315, / X-ICE XI3 ZP 91 H (1) 292,00 362, / X-ICE XI3 Extra Load 94 H C F 2 71 db 248,00 307, / X-ICE NORTH XIN2 Extra Load 97 T 290,50 360,22 P: / X-ICE NORTH 3 Extra Load 97 T 290,50 360,22 M: / X-ICE XI3 Extra Load 97 H C F 2 71 db 280,50 347, / X-ICE NORTH XIN2 Extra Load 99 T 306,50 380,06 P: / X-ICE NORTH 3 Extra Load 99 T 306,50 380,06 M: / X-ICE XI3 Extra Load 99 H C F 2 71 db 295,50 366, / X-ICE XI3 Extra Load 93 H C F 2 71 db 270,50 335, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 95 T 332,00 411, / X-ICE XI3 Extra Load 95 H C F 2 71 db 292,00 362, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 98 T 334,50 414, / X-ICE XI3 Extra Load 98 H C F 2 71 db 292,50 362, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 100 T 328,50 407, / X-ICE XI3 Extra Load 100 H C F 2 71 db 315,50 391, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 103 T 326,00 404, / X-ICE XI3 Extra Load 103 H C F 2 71 db 325,50 403, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 99 H 394,50 489, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 102 H 405,50 502, / X-ICE XI3 Extra Load 102 H C F 2 71 db 395,50 490, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 104 H 399,00 494,76 (1) Katso rengasmerkinnän luokitusarvot kotisivultamme M = Myyntiin kk.vv P = Poistuu myynnistä kk.vv

25 5 40-sarja / X-ICE NORTH 3 Extra Load 92 T 317,00 393, / X-ICE XI3 Extra Load 92 H C F 2 71 db 301,50 373, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 95 T 333,50 413, / X-ICE XI3 Extra Load 95 H (1) 328,00 406, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 97 T 392,00 486, / X-ICE XI3 Extra Load 97 H C F 2 71 db 325,50 403, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 99 T 365,00 452, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 93 H 416,00 515, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 96 H 408,50 506, / X-ICE XI3 Extra Load 98 H C F 2 71 db 394,50 489, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 100 H 387,50 480, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 102 H 437,00 541, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 105 H 581,50 721,06 M: / X-ICE NORTH 3 Extra Load 107 H 453,50 562, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 101 H 467,00 579,08 M: / X-ICE NORTH 3 Extra Load 104 H 450,50 558,62 M: sarja / X-ICE NORTH 3 Extra Load 91 H 416,00 515, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 96 H 381,00 472, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 95 H 628,50 779, / X-ICE NORTH 3 Extra Load 97 H 433,50 537,54 30-sarja / X-ICE NORTH 3 Extra Load 101 H 544,50 675,18 M: (1) Katso rengasmerkinnän luokitusarvot kotisivultamme M = Myyntiin kk.vv P = Poistuu myynnistä kk.vv

26 SUV-/4X4-RENKAAT MICHELIN MICHELIN 75-sarja 70-sarja 65-sarja / LATITUDE X-ICE XI2 112 T B F 2 71 db 247,00 306, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 100 T 184,00 228, / LATITUDE X-ICE XI2 100 T C F 1 68 db 182,00 225, / LATITUDE X-ICE XI2 103 T E F 1 68 db 190,50 236, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 107 T 192,00 238, / LATITUDE X-ICE NORTH 106 Q 215,00 266, / LATITUDE X-ICE XI2 106 T C F 1 68 db 214,00 265, / LATITUDE X-ICE NORTH 107 Q 225,50 279, / LATITUDE X-ICE XI2 107 T B F 1 68 db 223,50 277, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 112 T 256,00 317, / LATITUDE X-ICE XI2 112 T B F 2 71 db 251,00 311, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 114 T 232,00 287, / LATITUDE X-ICE XI2 114 T B F 2 71 db 232,00 287, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 110 T 266,00 329, / LATITUDE X-ICE XI2 110 T B F 1 68 db 266,00 329, / LATITUDE X-ICE XI2 115 T B F 2 71 db 273,00 338, / LATITUDE X-ICE XI2 Extra Load 108 T B F 1 68 db 180,50 223, / LATITUDE X-ICE NORTH 104 T 235,50 292, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 102 T 282,00 349, / LATITUDE X-ICE XI2 102 T C F 1 68 db 276,00 342, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 108 T 297,00 368, / LATITUDE X-ICE XI2 Extra Load 108 T B F 1 68 db 282,00 349, / LATITUDE X-ICE NORTH 107 T 302,50 375, / LATITUDE X-ICE XI2 107 T B F 1 68 db 302,50 375, / LATITUDE X-ICE XI2 110 T C F 2 71 db 303,50 376, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 114 T 312,50 387, / LATITUDE X-ICE XI2 112 T B F 2 71 db 316,50 392, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 116 T 316,50 392, / LATITUDE X-ICE XI2 115 T B F 2 71 db 343,50 425, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 119 T 354,50 439, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 116 T 393,00 487, / LATITUDE X-ICE XI2 106 T B F 1 68 db 317,50 393, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 110 T 325,50 403,62 (1) Katso rengasmerkinnän luokitusarvot kotisivultamme M = Myyntiin kk.vv P = Poistuu myynnistä kk.vv

27 7 60-sarja / LATITUDE X-ICE NORTH 96 T 270,00 334, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 103 T 281,00 348, / LATITUDE X-ICE NORTH 102 T 283,50 351, / LATITUDE X-ICE XI2 102 T B F 1 68 db 280,50 347, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 104 T 327,50 406, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 107 T 322,00 399, / LATITUDE X-ICE XI2 Extra Load 107 T B F 1 68 db 325,00 403, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 105 T 335,00 415, / LATITUDE X-ICE XI2 105 T C F 1 68 db 335,00 415, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 112 T 351,00 435, / LATITUDE X-ICE XI2 110 T B F 2 71 db 315,50 391, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 114 T 357,00 442, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 116 T 388,00 481, / LATITUDE X-ICE XI2 116 H B F 1 71 db 382,50 474,30 55-sarja / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 102 T 339,50 420, / LATITUDE X-ICE XI2 100 T C F 1 68 db 324,50 402, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 104 T 330,50 409, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 109 T 346,00 429, / LATITUDE X-ICE XI2 Extra Load 109 T B F 2 71 db 346,00 429, / LATITUDE X-ICE XI2 Extra Load ZP 109 T (1) 468,00 580,32 M: / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 105 T 384,00 476, / LATITUDE X-ICE XI2 101 H B F 1 68 db 380,50 471, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 111 T 418,50 518, / LATITUDE X-ICE XI2 Extra Load 111 H B F 2 71 db 416,50 516, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 110 T 436,00 540,64 50-sarja / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 107 T 425,50 527, / LATITUDE X-ICE XI2 Extra Load 107 H B F 2 71 db 407,00 504, / LATITUDE X-ICE XI2 Extra Load ZP 107 H (1) 431,00 534,44 M: / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 110 T 416,50 516, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 109 T 445,00 551, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 111 T 446,00 553, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 116 T 468,00 580,32 (1) Katso rengasmerkinnän luokitusarvot kotisivultamme M = Myyntiin kk.vv P = Poistuu myynnistä kk.vv

28 SUV-/4X4-RENKAAT MICHELIN MICHELIN 45-sarja 40-sarja 35-sarja / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 100 T 421,00 522, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 99 T 429,50 532, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 105 T 434,00 538, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 104 T 440,50 546, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 110 T 440,50 546, / LATITUDE X-ICE XI2 Extra Load 110 T B F 2 71 db 440,50 546, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 104 T 487,00 603, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 110 T 470,00 582, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 106 T 460,00 570, / LATITUDE X-ICE XI2 Extra Load 106 H B F 2 71 db 460,00 570, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 110 T 502,00 622, / LATITUDE X-ICE NORTH LXIN2 Extra Load 107 T 507,50 629, / LATITUDE X-ICE NORTH Extra Load 107 T 461,00 571,64 (1) Katso rengasmerkinnän luokitusarvot kotisivultamme M = Myyntiin kk.vv P = Poistuu myynnistä kk.vv

29 JAKELUAUTON RENKAAT 9 MICHELIN MICHELIN sarja (1) Katso rengasmerkinnän luokitusarvot kotisivultamme M = Myyntiin kk.vv P = Poistuu myynnistä kk.vv / AGILIS X-ICE NORTH 102 R 149,00 184, / AGILIS X-ICE NORTH Nastaton 102 R E B 1 70 db 149,00 184, / AGILIS X-ICE NORTH 104 R 200,00 248, / AGILIS ALPIN 104 R E B 1 70 db 185,50 230, / AGILIS X-ICE NORTH 107 R 168,50 208, / AGILIS ALPIN 107 R E B 1 70 db 168,50 208, / AGILIS X-ICE NORTH 110 R 202,00 250, / AGILIS ALPIN 110 R C B 2 71 db 188,00 233, / AGILIS ALPIN 113 R (1) 193,50 239, / AGILIS ALPIN 113 R C B 2 71 db 245,50 304, / AGILIS X-ICE NORTH 116 R 190,50 236, / AGILIS ALPIN 116 R C B 2 71 db 245,50 304, / AGILIS X-ICE NORTH 118 R 236,00 292, / AGILIS X-ICE NORTH Nastaton 118 R C B 2 71 db 236,00 292, / AGILIS X-ICE NORTH 121 R 249,00 308, / AGILIS ALPIN 121 R (1) 260,00 322,40 M: / AGILIS X-ICE NORTH 89 R 162,00 200, / AGILIS X-ICE NORTH Nastaton 89 R E B 1 70 db 162,00 200, / AGILIS X-ICE NORTH 104 R 152,00 188, / AGILIS ALPIN 104 R E B 1 70 db 148,00 183, / AGILIS ALPIN 106 R E B 2 71 db 176,50 218, / AGILIS X-ICE NORTH 109 R 202,00 250, / AGILIS ALPIN 109 R E B 2 71 db 197,50 244, / AGILIS X-ICE NORTH 112 R 181,00 224, / AGILIS ALPIN 112 R C B 2 71 db 199,50 247, sarja / AGILIS 51 SNOW-ICE 90 T E A 2 71 db 156,50 194, / AGILIS 51 SNOW-ICE 102 T E A 2 71 db 186,00 230, / AGILIS 51 SNOW-ICE 104 T E A 2 71 db 228,00 282, / AGILIS X-ICE NORTH 104 R 184,00 228, / AGILIS ALPIN 104 R E B 1 70 db 189,00 234, / AGILIS 51 SNOW-ICE 100 T E A 2 71 db 189,00 234, / AGILIS X-ICE NORTH 107 R 181,00 224, / AGILIS 51 SNOW-ICE 103 T E A 2 71 db 203,50 252, / AGILIS ALPIN 107 T E B 2 71 db 208,00 257, / AGILIS X-ICE NORTH 109 R 203,50 252, / AGILIS ALPIN 109 R E B 2 71 db 217,00 269, / AGILIS X-ICE NORTH 112 R 213,50 264, / AGILIS ALPIN 112 R E B 2 71 db 238,50 295, / AGILIS X-ICE NORTH 115 R 233,00 288, / AGILIS ALPIN 115 R E B 2 71 db 276,00 342, / AGILIS ALPIN 121 R (1) 276,00 342, / AGILIS ALPIN 99 T F B 1 70 db 186,00 230, / AGILIS 51 SNOW-ICE 103 T E A 2 71 db 232,00 287, / AGILIS ALPIN 109 T E B 2 71 db 282,50 350, / AGILIS ALPIN 104 H (1) 302,00 374, / AGILIS ALPIN 117 R (1) 302,00 374,48 M: 07.14

30 11 Rengas, jolla pääset pidemmälle N E TALVIRENGASHINNASTO HENKILÖAUTON, SUV/4X4 JA JAKELUAUTON RENKAAT (1) Katso rengasmerkinnän luokitusarvot kotisivultamme M = Myyntiin kk.vv P = Poistuu myynnistä kk.vv

31 12 BFGOODRICH- TALVIRENGASHINNASTO HENKILÖAUTON TALVIRENKAAT TUUMA TUOTENRO KOKO PINTAMALLI LI SI DB EURO ALV 0% EURO ALV 24% 80-SARJA / G-FORCE WINTER 79 T E C 2 71 db 63,5 78,74 70-SARJA / WINTER G 75 T E E 3 72 db 59,0 73, / WINTER G 79 T E E 3 72 db 61,0 75, / G-FORCE STUD 82 Q 80,5 99, / WINTER G 82 T E E 2 71 db 68,0 84, / WINTER G 81 T E E 2 71 db 66,0 81, / G-FORCE WINTER 84 T C C 2 71 db 72,5 89, / G-FORCE WINTER 88 T C C 2 71 db 82,0 101,68 65-SARJA / G-FORCE WINTER 75 T E C 2 71 db 59,0 73, / WINTER G 79 T E E 2 71 db 70,5 87, / G-FORCE STUD 82 Q 85,0 105, / G-FORCE WINTER 82 T E C 2 71 db 66,0 81, / G-FORCE STUD 86 Q 90,0 111, / G-FORCE WINTER 86 T C C 2 71 db 75,5 93, / G-FORCE WINTER 84 T C C 2 71 db 70,5 87, / G-FORCE STUD 88 Q 89,0 110, / G-FORCE WINTER 88 T E C 2 71 db 75,0 93, / G-FORCE STUD Extra Load 95 Q 106,0 131, / G-FORCE WINTER 91 T E C 2 71 db 74,5 92, / G-FORCE WINTER Extra Load 95 T E C 2 71 db 83,5 103, / G-FORCE WINTER 91 H E C 2 71 db 87,0 107, / G-FORCE STUD 94 Q 118,5 146, / G-FORCE WINTER 94 T C C 2 71 db 109,5 135, / G-FORCE STUD Extra Load 102 Q 133,5 165, / G-FORCE WINTER Extra Load 102 H C C 2 71 db 128,5 159,34 60-SARJA / G-FORCE WINTER 82 T E C 2 71 db 71,5 88, / G-FORCE STUD Extra Load 88 Q 97,5 120, / G-FORCE WINTER 84 T E C 2 71 db 70,5 87, / G-FORCE WINTER Extra Load 88 T C C 2 71 db 76,0 94, / G-FORCE STUD Extra Load 92 Q 93,0 115, / G-FORCE WINTER 88 T E C 2 71 db 86,0 106, / G-FORCE WINTER Extra Load 95 H C C 2 71 db 115,5 143, / G-FORCE STUD Extra Load 96 Q 132,5 164, / G-FORCE WINTER 92 H C C 2 71 db 117,5 145, / G-FORCE WINTER Extra Load 96 H C C 2 71 db 125,5 155, / G-FORCE STUD Extra Load 99 Q 158,0 195, / G-FORCE WINTER Extra Load 99 H C C 2 71 db 146,5 181, / G-FORCE STUD Extra Load 102 Q 183,0 226, / G-FORCE WINTER Extra Load 102 H C C 2 71 db 173,5 215,14 LISÄTIETO (1) Katso rengasmerkinnän luokitusarvot kotisivultamme (1) Katso rengasmerkinnän luokitusarvot kotisivultamme M = Myyntiin kk.vv M = Myyntiin kk.vv P = Poistuu myynnistä kk.vv P = Poistuu myynnistä kk.vv

Michelin 2015 TALVIRENGASHINNASTO

Michelin 2015 TALVIRENGASHINNASTO TALVIRENGASHINNASTO Michelin 2015 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Tuotteet ja hinnat Hinnat eivät sisällä rengaskierrätysmaksua. Vain jälleenmyyjille. 1.10.2015 2 TALVIRENKAAT 2015 SISÄLTÖ

Lisätiedot

Rengas. pidemmälle. , jolla pääset SISÄLTÖ TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT

Rengas. pidemmälle. , jolla pääset SISÄLTÖ TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT Rengas, jolla pääset pidemmälle N 7 44 E 98 46 TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT SISÄLTÖ HENKILÖAUTON RENKAAT SIVU 27 SUV-/4X4-RENKAAT SIVU 28 JAKELUAUTON

Lisätiedot

Michelin Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Tuoteluettelo

Michelin Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Tuoteluettelo TALVIrengashinnasto Michelin 2013-2014 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Tuoteluettelo 2 Tuoteluettelo 2013-2014 SISÄLTÖ Asiakaspalvelu... Sivu 3 EU-rengasmerkintä... Sivu 5 Michelin talvirengashinnasto

Lisätiedot

Michelin 2015 KESÄRENGASHINNASTO

Michelin 2015 KESÄRENGASHINNASTO KESÄRENGASHINNASTO Michelin 2015 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Tuotteet ja hinnat Hinnat eivät sisällä rengaskierrätysmaksua. Vain jälleenmyyjille. 1.07.2015 2 KESÄRENKAAT 2015 SISÄLTÖ

Lisätiedot

Talvirengashinnasto 2010

Talvirengashinnasto 2010 bfgoodrich.dk bfgoodrich.fi Talvirengashinnasto 2010 Henkilöauton ja SUV/4x4 -talvirenkaat. Hinnat eivät sisällä rengaskierrätysmaksua. Jälleenmyyjille. 1.6.2010 Alkusanat Hyvää ajon hallintaa kaikilla

Lisätiedot

MICHELIN HENKILÖAUTON RENKAAT

MICHELIN HENKILÖAUTON RENKAAT 1 TALVIRENGASHINNASTO 2016 MICHELIN HENKILÖAUTON RENKAAT 70-SARJA 13'' 175/70-13 82T X-ICE NORTH 627732 106,0 131,44 175/70-13 86T X-ICE XI3 XL 540162 E F 2 71 106,0 131,44 14'' 165/70-14 85T X-ICE XI3

Lisätiedot

TALVIRENGASHINNASTO. Michelin 2012. Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat. Tuoteluettelo

TALVIRENGASHINNASTO. Michelin 2012. Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat. Tuoteluettelo TALVIRENGASHINNASTO Michelin 2012 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Tuoteluettelo 2 TUOTELUETTELO 2012 SISÄLTÖ Asiakaspalvelu................................ Sivu 3 Renkaiden merkintäjärjestelmä

Lisätiedot

Turussa Scason Oy:n kehittämä ja valmistama XT-Turbine-nasta on suunniteltu Kumhon WI31-renkaalle. XT-Turbine-nasta on suurempi. Se lisää kulutuskestä

Turussa Scason Oy:n kehittämä ja valmistama XT-Turbine-nasta on suunniteltu Kumhon WI31-renkaalle. XT-Turbine-nasta on suurempi. Se lisää kulutuskestä KUMHO2017-18 TALVIRENGASOPAS henkilöauto SUV maastoauto pakettiauto Turussa Scason Oy:n kehittämä ja valmistama XT-Turbine-nasta on suunniteltu Kumhon WI31-renkaalle. XT-Turbine-nasta on suurempi. Se lisää

Lisätiedot

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 18.8.2014 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

EU-RENGASMERKINTÄ RENGASVALINTOJEN TUEKSI

EU-RENGASMERKINTÄ RENGASVALINTOJEN TUEKSI EU-RENGASMERKINTÄ RENGASVALINTOJEN TUEKSI, tekninen päällikkö Bridgestone Finland Oy Rengasvalmistajat ry EU-RENGASMERKINNÄN TARKOITUS JA TAVOITTEET EU-rengasmerkinnän tarkoituksena on lisätä tieliikenteen

Lisätiedot

Michelin 2015 KESÄRENGASHINNASTO

Michelin 2015 KESÄRENGASHINNASTO KESÄRENGASHINNASTO Michelin 2015 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Tuotteet ja hinnat Hinnat eivät sisällä rengaskierrätysmaksua. Vain jälleenmyyjille. 1.1.2015 2 KESÄRENKAAT 2015 SISÄLTÖ

Lisätiedot

Talvirenkaat. Hinnasto Nokian Renkaat Talvirenkaat

Talvirenkaat. Hinnasto Nokian Renkaat Talvirenkaat Talvirenkaat Hinnasto 11.9.2017 1 Nokian Renkaat Talvirenkaat TALVIRENKAAT HINNASTO 11.9.2017 SISÄLLYS HENKILÖAUTON RENKAAT Uutuus! 3 Nokian Hakkapeliitta 9 4 Nokian Hakkapeliitta 8 6 Nokian Hakkapeliitta

Lisätiedot

is KUMHO. 758 KH11

is KUMHO. 758 KH11 KUMHO KESÄRENGASOPAS henkilöauto SUV maastoauto pakettiauto 2017 www.kumho.fi is KUMHO. 758 KH11 www.kumho.fi H E N K I L Ö A U T O 10-15 10 13 14 KOODI KOKO MALLI NL LI 1758004 145/80 R10 758 T 69 0 0

Lisätiedot

Rengaskohtaiset arvot löytyvät tästä hinnastosta kunkin tuotteen kohdalta. Huomioithan myös tekstin tämän sivun alalaidassa.

Rengaskohtaiset arvot löytyvät tästä hinnastosta kunkin tuotteen kohdalta. Huomioithan myös tekstin tämän sivun alalaidassa. Hinnasto 1.7.2012 Uusi Marraskuusta 2012 alkaen kaikki uudet, myynnissä olevat renkaat on varustettava EU-rengasmerkinnällä. Merkinnän tarkoituksena on antaa tietoja mm. renkaan ympäristöystävällisyydestä

Lisätiedot

Talvi 2010 Talvirengashinnasto 2010 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat.

Talvi 2010 Talvirengashinnasto 2010 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat. Talvi 2010 Talvirengashinnasto 2010 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat. Hinnat eivät sisällä rengaskierrätysmaksua. Vain jälleenmyyjille. 1.6.2010. Talvirenkaat 2010 Sisällysluettelo Alkusanat

Lisätiedot

Kesärengashinnasto

Kesärengashinnasto Kesärengashinnasto 1.4.2013 Uusi Marraskuusta 2012 alkaen kaikki uudet, myynnissä olevat renkaat on varustettava EU-rengasmerkinnällä. Merkinnän tarkoituksena on antaa tietoja mm. renkaan ympäristöystävällisyydestä

Lisätiedot

Move For The Better Life, KUMHO TYRE KUMHO KESÄRENGASKUVASTO henkilöauto, SUV, maastoauto, pakettiauto KH17 on kestävä, hiljainen rengas ja vaivaton ajettaessa. Optimaalinen vierintävastus. KH27 on edullinen

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2015 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Nokian Renkaat Hinnasto. Hinnasto 1.6.2013 Talvirenkaat

Nokian Renkaat Hinnasto. Hinnasto 1.6.2013 Talvirenkaat 1 Renkaat Hinnasto Hinnasto 1.6.2013 Talvirenkaat 2 Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2013 Koko Koodi alv 0 % alv 24 % Hakkapeliitta 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava

Lisätiedot

Michelin Kesärengashinnasto

Michelin Kesärengashinnasto Kesärengashinnasto Michelin 2012 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Hinnat eivät sisällä rengaskierrätysmaksua. Vain jälleenmyyjille. 1.1.2012 Kesärenkaat 2012 Sisällysluettelo Asiakaspalvelu...

Lisätiedot

Koko Koodi alv 0 % alv 24 %

Koko Koodi alv 0 % alv 24 % HINNASTO 1.6.2016 TALVIRENKAAT 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2016 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Michelin Kesärengashinnasto

Michelin Kesärengashinnasto Kesärengashinnasto Michelin 2011 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Hinnat eivät sisällä rengaskierrätysmaksua. Vain jälleenmyyjille. 1.5.2011 Kesärenkaat 2011 Sisällysluettelo Asiakaspalvelu...

Lisätiedot

Talvirenkaat. Meillä voit maksaa kätevästi osissa Svea Ekonomi -rahoituksella. Talvirengashinnasto Voimassa 31.10.2015 Saakka.

Talvirenkaat. Meillä voit maksaa kätevästi osissa Svea Ekonomi -rahoituksella. Talvirengashinnasto Voimassa 31.10.2015 Saakka. 13.10.2015 Talvirenkaat Talvirengashinnasto Voimassa 31.10.2015 Saakka. Rengasmyynti: Puh. 010 666 6860 myynti@varkaudenautopalvelu.fi Meillä voit maksaa kätevästi osissa Svea Ekonomi -rahoituksella HENKILÖAUTOT

Lisätiedot

Talvirenkaat Ennakkohintaan!

Talvirenkaat Ennakkohintaan! 13.9.2015 Talvirenkaat Ennakkohintaan! Talvirengashinnasto Voimassa 15.10.2015 Saakka. Rengasmyynti: Puh. 010 666 6860 myynti@varkaudenautopalvelu.fi Meillä voit maksaa kätevästi osissa Resurs Bank -rahoituksella

Lisätiedot

Michelin Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Hinnat eivät sisällä rengaskierrätysmaksua. Vain jälleenmyyjille. 1.1.

Michelin Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Hinnat eivät sisällä rengaskierrätysmaksua. Vain jälleenmyyjille. 1.1. KESÄrengashinnasto Michelin 2014 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Hinnat eivät sisällä rengaskierrätysmaksua. Vain jälleenmyyjille. 1.1.2014 2 2014 Henkilöauton renkaat + 80-sarja 70-sarja

Lisätiedot

Nokian Renkaat Hinnasto. Hinnasto 1.3.2014 Kesärenkaat

Nokian Renkaat Hinnasto. Hinnasto 1.3.2014 Kesärenkaat 1 Nokian Renkaat Hinnasto Hinnasto 1.3.2014 Kesärenkaat 2 Nokian Renkaat Kesärenkaat, hinnasto 1.3.2014 HAKKA BLACK viileää suorituskykyä nopeaan ajoon. Vakaa, tarkka ja hiljainen Täsmällinen ja helppo

Lisätiedot

Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677

Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677 Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677 Vaikeimmat talviolosuhteet vaativat innovatiivisen ja ehdottoman lähestymisen

Lisätiedot

Rengasvalikoima ja EU-rengasmerkinnät Kuorma- ja linja-auton renkaat SPECIMEN. 72 db 1222/2009 - C3

Rengasvalikoima ja EU-rengasmerkinnät Kuorma- ja linja-auton renkaat SPECIMEN. 72 db 1222/2009 - C3 Rengasvalikoima ja EU-rengasmerkinnät Kuorma- ja linja-auton renkaat B B SPECIMEN 72 db 1222/2009 - C3 Yleistä Kokovalikoima EU:n rengasmerkintä-asetus Regulation (EY) N:o 1222/2009 Marraskuun 1. päivänä

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Yhteystiedot: Hindrek Pikk Commercial Marketing Manager Nordic +372 565 5880 hindrek_pikk@goodyear.com LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Goodyearin uusimpien polttoainetehokkaiden

Lisätiedot

Talvirenkaat. Meillä voit maksaa kätevästi osissa Svea Ekonomi -rahoituksella. Talvirengashinnasto Voimassa Saakka.

Talvirenkaat. Meillä voit maksaa kätevästi osissa Svea Ekonomi -rahoituksella. Talvirengashinnasto Voimassa Saakka. 25.9.2015 Talvirenkaat Talvirengashinnasto Voimassa 30.10.2016 Saakka. Rengasmyynti: Puh. 010 666 6860 myynti@varkaudenautopalvelu.fi Meillä voit maksaa kätevästi osissa Svea Ekonomi -rahoituksella Ajalla

Lisätiedot

MICHELIN PRISLISTA KUORMA- JA LINJA- AUTON RENKAAT 1.1.2015. www.michelintransport.com

MICHELIN PRISLISTA KUORMA- JA LINJA- AUTON RENKAAT 1.1.2015. www.michelintransport.com MICHELIN PRISLISTA KUORMA- JA LINJA- AUTON RENKAAT 1.1.2015 www.michelintransport.com X LINE TÜV SÜDin testaama! MICHELIN X LINE ENERGY -renkaat kuluttavat keskimäärin 1,2 litraa vähemmän polttoainetta

Lisätiedot

- HA -kesärenkaat - Kuorma-auton renkaat - HA -talvirenkaat - Linja-auton renkaat - Pakettiauton renkaat - Maansiirtorenkaat - 4x4, SUV -

- HA -kesärenkaat - Kuorma-auton renkaat - HA -talvirenkaat - Linja-auton renkaat - Pakettiauton renkaat - Maansiirtorenkaat - 4x4, SUV - - HA -kesärenkaat - Kuorma-auton renkaat - HA -talvirenkaat - Linja-auton renkaat - Pakettiauton renkaat - Maansiirtorenkaat - 4x4, SUV - Teollisuusrenkaat SISÄLLYSLUETTELO Toimitusehdot Tilaukset toimitetaan

Lisätiedot

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat Kesärenkaat Hinnasto 1.3.2017 KESÄRENKAAT HINNASTO 1.3.2017 SISÄLLYS HENKILÖAUTON RENKAAT Uutuus! Uutuus! 3 Nokian Hakka Black 4 Nokian Hakka Blue 2 5 Nokian Hakka Green 2

Lisätiedot

- HA -kesärenkaat - Kuorma-auton renkaat - HA -talvirenkaat - Linja-auton renkaat - Pakettiaauton renkaat - Maansiirtorenkaat - 4x4, SUV -

- HA -kesärenkaat - Kuorma-auton renkaat - HA -talvirenkaat - Linja-auton renkaat - Pakettiaauton renkaat - Maansiirtorenkaat - 4x4, SUV - - HA -kesärenkaat - Kuorma-auton renkaat - HA -talvirenkaat - Linja-auton renkaat - Pakettiaauton renkaat - Maansiirtorenkaat - 4x4, SUV - Teollisuusrenkaat Toimitusehdot Tilaukset toimitetaan ainoastaan

Lisätiedot

HINNASTO 2015. Hinnat voimassa 01.01.2015. Asiakaspalvelu Puh: 0800 152 300 contactcentersuomi@goodyear.com https://myway.goodyear.

HINNASTO 2015. Hinnat voimassa 01.01.2015. Asiakaspalvelu Puh: 0800 152 300 contactcentersuomi@goodyear.com https://myway.goodyear. HINNASTO 2015 Hinnat voimassa 01.01.2015 Asiakaspalvelu Puh: 0800 152 300 contactcentersuomi@goodyear.com https://myway.goodyear.com/login Goodyear Dunlop Tires Finland Oy www.goodyear.fi KESÄRENKAAT ST

Lisätiedot

Sisältö. 15: SUV ja 4x4, Tuuma kokot ja profiili 80,75 16: SUV ja 4x4, profiili 70,65,60

Sisältö. 15: SUV ja 4x4, Tuuma kokot ja profiili 80,75 16: SUV ja 4x4, profiili 70,65,60 Sisältö 03: Myyntiehdot 13: Henkilöautot, profiili 40 04: Falken esittely 14: Henkilöautot, profiili 35,30 05: Azenis FK510 15: Henkilöautot, profiili 25 06: Pintamallit 15: SUV ja 4x4, Tuuma kokot ja

Lisätiedot

AL02 Ohjaaville ja vapaasti pyöriville akseleille. Lyhyet ja keskipitkät matkat

AL02 Ohjaaville ja vapaasti pyöriville akseleille. Lyhyet ja keskipitkät matkat hankook.fi HANKOOK Kuorma-auto rengashinnasto KESÄ 2015 www.hankook.fi KM-RRR YHTIÖT OY Virkamaankatu 7 95420 Tornio, Suomi puh. 040-5868199 tai 016-431066 info@kmrrr.fi tilaukset@kmrrr.fi DM09 Uusi vetorengas

Lisätiedot

sekä lisäksi budjetti- ja poistotuotteet Talvi 2017

sekä lisäksi budjetti- ja poistotuotteet Talvi 2017 sekä lisäksi budjetti- ja poistotuotteet Talvi 2017 Ym. merkkejä todella edullisin hinnoin! Hox! Tätä hinnastoa päivitetään kotisivuillemme tulevien tuotteiden, tarjousten ja hintojen osalta. KM-RRR YHTIÖT

Lisätiedot

Talvihinnasto shop.kmrrr.fi

Talvihinnasto shop.kmrrr.fi Talvihinnasto 2016 KM-RRR YHTIÖT OY Virkamaankatu 7 95420 Tornio, Suomi puh. 040-5868199 tai 016-431066 fax. 016-431064 tilaukset@kmrrr.fi info@kmrrr.fi shop.kmrrr.fi www.nexen.fi Sisältö 03: Myyntiehdot

Lisätiedot

Raskaan kaluston renkaat 2014

Raskaan kaluston renkaat 2014 Helsinki 0214 Raskaan kaluston renkaat 2014 koivunen.fi hankooktire.com Raskaan kaluston Hankook-renkaiden tyyppimerkinnät AH22+ Hankook-renkaiden käyttösuositukset kuorma- ja linja-autoille sekä perävaunuille

Lisätiedot

Kuorma-auton renkaat TALVI 2016

Kuorma-auton renkaat TALVI 2016 Kuorma-auton renkaat TALVI 2016 KM-RRR YHTIÖT OY shop.kmrrr.fi www.hankook.fi Virkamaankatu 7 info@kmrrr.fi 95420 Tornio, Suomi puh. 040-5868199 tai 016-431066 tilaukset@kmrrr.fi Sisältö 02: Myyntiehdot

Lisätiedot

YLEISIMMÄT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET:

YLEISIMMÄT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET: YLEISIMMÄT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET: Michelinin tekninen asiantuntija Bernt Wahlberg on työskennellyt Michelin Nordic Ab:lla 32 vuotta. Bernt vastaa seuraavassa yleisimpiin Porschen renkaita koskeviin

Lisätiedot

KESÄ- renkaat HINNASTO 1.3.2015

KESÄ- renkaat HINNASTO 1.3.2015 KESÄrenkaat HINNASTO 1.3.2015 2 Nokian Renkaat Kesärenkaat, hinnasto 1.3.2015 NOKIAN HAKKA BLACK viileää suorituskykyä nopeaan ajoon. Vakaa, tarkka ja hiljainen Täsmällinen ja helppo hallita myös ääritilanteissa

Lisätiedot

TRAKTORI MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä.

TRAKTORI MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä. RENGASVALIKOIMA MAATALOUSVYÖRENKAAT 2016 TRAKTORI MAXI TRACTION IF Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä. Jopa 20 % suuremmat kuormat. Erinomainen ajomukavuus suurissakin

Lisätiedot

HA, PA, SUV ja 4x4 Talvihinnasto 2017

HA, PA, SUV ja 4x4 Talvihinnasto 2017 HA, PA, SUV ja 4x4 Talvihinnasto 2017 Virkamaankatu 7 95420 Tornio, Suomi Falken on japanilainen rengasmerkki, joka on perustettu vuonna 1983 OHTSU Rubber & Tire toimesta. Merkki on tänä päivänä osa Sumitomo

Lisätiedot

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY RENGASVALIKOIMA MAATALOUSVYÖRENKAAT 2015 HYÖDYLLISTÄ TIETOA Tutustu Firestonen etuihin. Italiassa suunnitellut ja Espanjassa valmistetut Firestonen eurooppalaiset maataloustuotteet vastaavat eurooppalaisten

Lisätiedot

Kesärengashinnasto 1.1.2012

Kesärengashinnasto 1.1.2012 Kesärengashinnasto 1.1.2012 Tekniikka ratkaisee. KESÄRENGASUUTUUDET 2012. ContiEcoContact 5 ContiPremiumContact 5 ContiSportContact 5 ContiForceContact Ratarenkaat kadulle. Ratarenkaat Urheiluautot / Tuning

Lisätiedot

- HA -kesärenkaat - Kuorma-auton renkaat - HA -talvirenkaat - Linja-auton renkaat - Pakettiauton renkaat - Maansiirtorenkaat - 4x4, SUV -

- HA -kesärenkaat - Kuorma-auton renkaat - HA -talvirenkaat - Linja-auton renkaat - Pakettiauton renkaat - Maansiirtorenkaat - 4x4, SUV - - HA -kesärenkaat - Kuorma-auton renkaat - HA -talvirenkaat - Linja-auton renkaat - Pakettiauton renkaat - Maansiirtorenkaat - 4x4, SUV - Teollisuusrenkaat SISÄLLYSLUETTELO Toimitusehdot Tilaukset toimitetaan

Lisätiedot

758 KH11 KH17 KH27 KR26 Move For The Better Life, KUMHO TYRE

758 KH11 KH17 KH27 KR26 Move For The Better Life, KUMHO TYRE KUMHO KUVASTO 2016 KESÄRENKAAT henkilöauto, SUV, maastoauto, pakettiauto 758 KH11 KH17 KH27 KR26 Move For The Better Life, KUMHO TYRE H E N K I L Ö A U T O 10-15 10 13 KOODI KOKO MALLI NL LI 1758004 145

Lisätiedot

Ryhmä 18-02 1118-185. Henkilö- ja pakettiautojen sekä maastureiden talvirenkaat. Helsinki 0613

Ryhmä 18-02 1118-185. Henkilö- ja pakettiautojen sekä maastureiden talvirenkaat. Helsinki 0613 Ryhmä 18-02 1118-185 Helsinki 0613 Henkilö- ja pakettiautojen sekä maastureiden talvirenkaat 2013 Sisällysluettelo 3 Hankook 4 FIA Junior WRC 5 DTM-yhteistyö 6 Rengasesittely 13 Talvirengasvalikoima 2013

Lisätiedot

Kuorma-auton renkaat TALVI 2017

Kuorma-auton renkaat TALVI 2017 Kuorma-auton renkaat TALVI 2017 KM-RRR YHTIÖT OY Virkamaankatu 7 95420 Tornio, Suomi shop.kmrrr.fi puh. 040-5868199 tai 016-431066 www.hankook.fi info@kmrrr.fi tilaukset@kmrrr.fi Sisältö 03: Asennushinnasto,

Lisätiedot

OIKEA RENGAS MUUTTAA KAIKEN

OIKEA RENGAS MUUTTAA KAIKEN OIKEA RENGAS MUUTTAA KAIKEN TURVALLI- SEMPI KESTÄ- VÄMPI TALOU- DELLISEMPI Kesärengashinnasto 2011 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat Hinnat eivät sisällä rengaskierrätysmaksua. Vain jälleenmyyjille.

Lisätiedot

Sisällysluettelo. EU-rengasmerkinnät...s.2 Pintamallit...s.4-5 Henkilöauto, 4x4 ja SUV-renkaat s.6-14

Sisällysluettelo. EU-rengasmerkinnät...s.2 Pintamallit...s.4-5 Henkilöauto, 4x4 ja SUV-renkaat s.6-14 hankook.fi HANKOOK - Kesärengashinnasto 2015 www.hankook.fi KM-RRR YHTIÖT OY Virkamaankatu 7 95420 Tornio, Suomi puh. 040-5868199 tai 016-431066 info@kmrrr.fi tilaukset@kmrrr.fi 2 Sisällysluettelo EU-rengasmerkinnät...s.2

Lisätiedot

Kuorma-auton rengashinnasto

Kuorma-auton rengashinnasto hankook.fi shop.kmrrr.fi Kuorma-auton rengashinnasto KM-RRR YHTIÖT OY Virkamaankatu 7 95420 Tornio, Suomi KESÄ 2017 www.hankook.fi puh. 040-5868199 016-431066 shop.kmrrr.fi info@kmrrr.fi tilaukset@kmrrr.fi

Lisätiedot

Henkilöauto ja 4x4 nastarenkaat

Henkilöauto ja 4x4 nastarenkaat Henkilöauto ja 4x4 nastarenkaat IceContact 2 nasta Uuden Kristall-nastan ansiosta renkaan jääpito on parantunut lisäämättä kuitenkaan nastojen tietä kuluttavaa vaikutusta Jäähilekäytävät ohjaavat nastan

Lisätiedot

Volvo Auto Oy Ab VALITSE OIKEAT RENKAAT

Volvo Auto Oy Ab VALITSE OIKEAT RENKAAT Volvo Auto Oy Ab VALITSE OIKEAT RENKAAT Miksi renkaat ovat niin tärkeät? Auton ja tien välissä ei ole muuta kuin renkaat. Renkaiden heikot ominaisuudet voivat siten heikentää myös auton muita turvaominaisuuksia.

Lisätiedot

Sisällysluettelo VOLVO ALKUPERÄISET TALVIPYÖRÄT... 4 TALVIRENGASTESTIT... 6 YLEISTIETOA RENKAISTA... 8 TIETOA ALUMIINIVANTEISTA...

Sisällysluettelo VOLVO ALKUPERÄISET TALVIPYÖRÄT... 4 TALVIRENGASTESTIT... 6 YLEISTIETOA RENKAISTA... 8 TIETOA ALUMIINIVANTEISTA... VOLVO TALVIPYÖRÄT Sisällysluettelo VOLVO ALKUPERÄISET TALVIPYÖRÄT... 4 TALVIRENGASTESTIT... 6 YLEISTIETOA RENKAISTA... 8 TIETOA ALUMIINIVANTEISTA...10 EU-RENGASMERKINNÄT...12 VOLVO TALVIPYÖRÄT 2013 2014...13

Lisätiedot

Talvihinnasto KM-RRR YHTIÖT OY. shop.kmrrr.fi. Virkamaankatu 7

Talvihinnasto KM-RRR YHTIÖT OY. shop.kmrrr.fi.  Virkamaankatu 7 Talvihinnasto 2016 KM-RRR YHTIÖT OY shop.kmrrr.fi www.hankook.fi Virkamaankatu 7 info@kmrrr.fi 95420 Tornio, Suomi puh. 040-5868199 tai 016-431066 tilaukset@kmrrr.fi Sisältö 03: Myyntiehdot 13: Jakeluauton

Lisätiedot

shop.kmrrr.fi KM-RRR YHTIÖT OY Virkamaankatu Tornio, Suomi Puh tai

shop.kmrrr.fi KM-RRR YHTIÖT OY Virkamaankatu Tornio, Suomi Puh tai 2017 www.nexen.fi shop.kmrrr.fi KM-RRR YHTIÖT OY Virkamaankatu 7 95420 Tornio, Suomi Puh. 040-5868199 tai 016-431066 info@kmrrr.fi tilaukset@kmrrr.fi Sisältö 03: Myyntiehdot 12: Henkilöauto & SUV, profiili

Lisätiedot

Kesärenkaat Hinnasto 1.1.2012

Kesärenkaat Hinnasto 1.1.2012 Kesärenkaat Hinnasto 1.1.2012 Hakka-turva. Mielenrauhaa pohjoisille teille. Nokian Hakka -renkaat on tehty pohjoisiin oloihin, huolehtimaan turvallisesta matkanteosta kaikissa sää- ja tieolosuhteissa.

Lisätiedot

Raskaan kaluston kesä- ja talvirenkaat 6/2015

Raskaan kaluston kesä- ja talvirenkaat 6/2015 Ryhmä 18-08 1118-766 Helsinki 0615 Raskaan kaluston kesä- ja talvirenkaat 6/2015 MIKÄ ON AEOLUS Aeolus on tunnettu kuorma-autojen, sekä maansiirtokoneiden renkaiden valmistajana. Vuonna 2012 Aeolus ryhtyi

Lisätiedot

Talvi-renkaat. www.vredestein.com

Talvi-renkaat. www.vredestein.com Italialaisen muotoilufirman Giugiaro Designin kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta Vredestein on saanut ainutlaatuisen aseman huippuluokan autojen rengasvalmistajana. Giugiaron ja Vredesteinin suunnittelijoiden

Lisätiedot

Nastat vai kitkat? Valitse viisaasti aja viisaammin!

Nastat vai kitkat? Valitse viisaasti aja viisaammin! Nastat vai kitkat? Valitse viisaasti aja viisaammin! Talviliikenne on täynnä yllättäviä tilanteita Vastassa lunta, jäätä, loskaa mitä milloinkin. Ole valmis. Valitse viisaasti, perillä turvallisesti. Valitsetpa

Lisätiedot

MAASTO JA TYÖMAALIIKENNE

MAASTO JA TYÖMAALIIKENNE MAASTO JA TYÖMAALIIKENNE VETO XDY4 M+S ERINOMAINEN Pintakuvion keskellä olevien limittäisten ja massiivisten kuviopalojen sekä olka-alueen kulmittaisten kuviopalojen ansiosta rengas kestää erittäin hyvin

Lisätiedot

MAASTOON JA MAANTEILLE

MAASTOON JA MAANTEILLE MAASTOON JA MAANTEILLE VETO XDY4 M+S ERINOMAINEN Pintakuvion keskellä olevien limittäisten ja massiivisten kuviopalojen sekä olka-alueen kulmittaisten kuviopalojen ansiosta rengas kestää erittäin hyvin

Lisätiedot

TALVIRENKAAT KXS10 Ohjaava rengas ympärivuotiseen käyttöön UUTUUS! ALV 0% ALV 24% 5XS /80 R 22.5 M+S 156/150L D B 2 73 db 551,90 684,35 3PMSF

TALVIRENKAAT KXS10 Ohjaava rengas ympärivuotiseen käyttöön UUTUUS! ALV 0% ALV 24% 5XS /80 R 22.5 M+S 156/150L D B 2 73 db 551,90 684,35 3PMSF Raskaan kaluston RENGASHINNASTO 2017 kuorma-autot linja-autot rekat TALVIRENKAAT KXS10 Ohjaava rengas ympärivuotiseen käyttöön UUTUUS! ALV 0% ALV 24% 5XS18031 315/80 R 22.5 M+S 156/150L D B 2 73 db 551,90

Lisätiedot

Henkilö- ja pakettiautojen sekä maastureiden talvirenkaat 2017

Henkilö- ja pakettiautojen sekä maastureiden talvirenkaat 2017 Jälleenmyyjä : Ryhmä 18-02 Tuotekoodi 1118-185 Helsinki 0817 Henkilö- ja pakettiautojen sekä maastureiden talvirenkaat 2017 koivunen.fi hankooktire.com Henkilö- ja pakettiautojen sekä maastureiden talvirenkaat

Lisätiedot

- HA -kesärenkaat - Kuorma-auton renkaat - HA -talvirenkaat - Linja-auton renkaat - Pakettiauton renkaat - Maansiirtorenkaat - 4x4, SUV -

- HA -kesärenkaat - Kuorma-auton renkaat - HA -talvirenkaat - Linja-auton renkaat - Pakettiauton renkaat - Maansiirtorenkaat - 4x4, SUV - - HA -kesärenkaat - Kuorma-auton renkaat - HA -talvirenkaat - Linja-auton renkaat - Pakettiauton renkaat - Maansiirtorenkaat - 4x4, SUV - Teollisuusrenkaat HENKILÖAUTON KESÄRENKAAT Uutuus Uutuus V105 ADVAN

Lisätiedot

Lue Kaikki Renkaista. KAIKKI RENKAIDEN KOKOLUOKISTA. Rengaskokomerkintä:

Lue Kaikki Renkaista. KAIKKI RENKAIDEN KOKOLUOKISTA. Rengaskokomerkintä: Lue Kaikki Renkaista Pirellin Rengastietous Yli satavuotisen rengastekniikan kokemuksensa ansiosta Pirelli on pystynyt yhdistämään tuotteissaan mahdollisimman hyvin turvallisuuden, pitkäikäisyyden, ajomukavuuden

Lisätiedot

Ryhmä 18-08 1118-766 Helsinki 08/14

Ryhmä 18-08 1118-766 Helsinki 08/14 Ryhmä 18-08 1118-766 Helsinki 08/14 Raskaan kaluston kesä- ja talvirenkaat 2014-2015 MIKÄ ON AEOLUS Aeolus on tunnettu kuorma-autojen, sekä maansiirtokoneiden renkaiden valmistajana. Vuonna 2012 Aeolus

Lisätiedot

VOLVO TALVIPYÖRÄT 2014 2015

VOLVO TALVIPYÖRÄT 2014 2015 VOLVO TALVIPYÖRÄT 2014 2015 Sisällysluettelo Volvo alkuperäiset talvipyörät... 4 Talvirengastestit... 6 Yleistietoa renkaista... 8 Tietoa alumiinivanteista...10 EU-rengasmerkinnät...12 Mallikohtainen talvipyörä

Lisätiedot

Talvirenkaat Hinnasto

Talvirenkaat Hinnasto Talvirenkaat Hinnasto 1.7.2010 LUONNON EHDOILLA Nokian Renkaat on rohkea edelläkävijä myös ympäristöystävällisyydessä. Nokian Renkaat toi ensimmäisenä rengasvalmistajana markkinoille renkaat, joiden valmistuksessa

Lisätiedot

RASKAAN KALUSTON RENKAAT JA LEVYPYÖRÄT 2011

RASKAAN KALUSTON RENKAAT JA LEVYPYÖRÄT 2011 Ryhmä 18-08 1118-785 05/11 RASKAAN KALUSTON RENKAAT JA LEVYPYÖRÄT 2011 AL10 AL15 AM15 DL10 TL10 1 Raskaan kaluston Hankook-renkaiden tyyppimerkinnät AH11 Akseli Käyttö Sarjanumero Akseli Pitkän matkan

Lisätiedot

MICHELIN. Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat

MICHELIN. Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat MICHELIN 2017 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat 2 KESÄRENGASHINNASTO 2017 80-SARJA 13'' 155/80-13 79T Energy E3B 128641 E B 2 69 59,7 74,03 70-SARJA 13'' 145/70-13 71T Energy E3B 651554 E

Lisätiedot

Henkilö- ja pakettiautojen sekä maastureiden talvirenkaat 2016

Henkilö- ja pakettiautojen sekä maastureiden talvirenkaat 2016 Ryhmä 18-02 Tuotekoodi 1118-185 Helsinki 07 Henkilö- ja pakettiautojen sekä maastureiden talvirenkaat 20 Jälleenmyyjä : koivunen.fi hankooktire.com Henkilö- ja pakettiautojen sekä maastureiden talvirenkaat

Lisätiedot

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN ÄLÄ YLLÄTY KOSKAAN! Kaikki näyttää hyvältä ja leppoisalta. Kunnes sää muuttuu ja pyry on totta. Tummat pilvet kasaantuvat taivaalle ja lumi

Lisätiedot

UUTUUDET KRS50 Ohjaava rengas ALV 0% ALV 24% 5S506538 385/65 R 22.5 160K C B 1 69 db 589,84 731,40 UUTUUS! KXS10 Ohjaava rengas ympärivuotiseen käyttöön 5XS18031 315/80 R 22.5 M+S 156/150L D B 2 73 db

Lisätiedot

LAADUKAS TALVIRENGASMALLISTO KUORMA- JA LINJA-AUTOT

LAADUKAS TALVIRENGASMALLISTO KUORMA- JA LINJA-AUTOT AAUAS TAVIRNGASAISTO 2017 2018 UORA- A INA-AUTOT BRIGSTONN AAUAS UORA- A INA-AUTON TAVIRNGASAISTO Talvirengasmerkinnät iksi valitsisit Bridgestonen Bridgestonen laajasta talvirenkaiden ja pinnoitettujen

Lisätiedot

HINNASTO 2013 Kotimaan myynti: Jarmo Mäkelä Puh. 0207 927 500 Fax. 0207 927 501 www.ofachain.net

HINNASTO 2013 Kotimaan myynti: Jarmo Mäkelä Puh. 0207 927 500 Fax. 0207 927 501 www.ofachain.net HINNASTO 2013 Kotimaan myynti: Jarmo Mäkelä Puh. 0207 927 500 Fax. 0207 927 501 www.ofachain.net Twist 11 (Matti 11) Liukuesteketju kevyempiin metsä- ja työkoneisiin sekä metsätraktoreihin. Ketju soveltuu

Lisätiedot

Uusi Michelin mallisto kaikenlaiseen rakennusurakointiin

Uusi Michelin mallisto kaikenlaiseen rakennusurakointiin Uusi Michelin mallisto kaikenlaiseen rakennusurakointiin X WORKS Z-, D- ja T -renkaat Kun renkaita käytetään pääosin tieajossa ja työmaakuljetuksissa X WORKS HD Z-, D- ja XZY3 -renkaat Autoilijoille, jotka

Lisätiedot

Ennen kokematonta, todellista talvipitoa lumella ja jäällä. Ensiluokkainen nastarengas-uutuus uudistetulla nastalla. Testattu suomessa. shop.kmrrr.

Ennen kokematonta, todellista talvipitoa lumella ja jäällä. Ensiluokkainen nastarengas-uutuus uudistetulla nastalla. Testattu suomessa. shop.kmrrr. 2016 Kuva: Kuusamon testiajot kevät 2016 Ennen kokematonta, todellista talvipitoa lumella ja jäällä. Ensiluokkainen nastarengas-uutuus uudistetulla nastalla. Testattu suomessa KM-RRR YHTIÖT OY shop.kmrrr.fi

Lisätiedot

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN ÄLÄ YLLÄTY KOSKAAN! Kaukana kotoa, ja sitten sääkin heittäytyy hankalaksi. Tummat pilvet kasaantuvat taivaalle ja lumi alkaa tuiskuta. Tuuli

Lisätiedot

TRAKTOREIDEN VYÖRENKAAT

TRAKTOREIDEN VYÖRENKAAT TRAKTOREIDEN VYÖRENKAAT MEILTÄ PITOA. SINULLE SATOA. SUORITUSKYKYISET TRAKTORIN RENKAAT PARANTAVAT TUOTTAVUUTTASI Tilastothan me tunnemme. Maailman väestön odotetaan kasvavan 9 miljardiin vuoteen 2050

Lisätiedot

BRIDGESTONE HENKILÖAUTON, MAASTURIN JA TAVARA-AUTON KESÄRENKAAT HINNASTO 2013 Voimassa 1.1.2013 alkaen

BRIDGESTONE HENKILÖAUTON, MAASTURIN JA TAVARA-AUTON KESÄRENKAAT HINNASTO 2013 Voimassa 1.1.2013 alkaen BRIDGESTONE HENKILÖAUTON, MAASTURIN JA TAVARA-AUTON KESÄRENKAAT HINNASTO 2013 Voimassa 1.1.2013 alkaen Sisällysluettelo RFT Your Journey, Our Passion HENKILÖAUTON RENKAAT sivu 25-SARJA: 20 8 30-SARJA:

Lisätiedot

Turvallisempaa ja vihreämpää liikkumista

Turvallisempaa ja vihreämpää liikkumista Turvallisempaa ja vihreämpää liikkumista Tinkimätön sitoutuminen ihmisten turvalliseen ja ympäristöystävälliseen liikkumiseen ohjaa Nokian Renkaita. Mielestämme autoilijoilla tulee olla vapaus valita parhaiten

Lisätiedot

KUORMA- JA LINJA- AUTON RENKAAT. Hinnasto 1.3.2015. www.nokiantyres.com/heavy

KUORMA- JA LINJA- AUTON RENKAAT. Hinnasto 1.3.2015. www.nokiantyres.com/heavy KUORMA- JA LINJA- AUTON RENKAAT Hinnasto 1.3.2015 www.nokiantyres.com/heavy 19 Eturenkaat Nokian Hakkapeliitta Truck F 295/80 R 22.5 152/148M Nokian Hakkapeliitta Truck F x x D C 74 )) 860, 1 066, T675020

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Talvirenkaat Hinnasto 1.6.2011

Talvirenkaat Hinnasto 1.6.2011 Talvirenkaat Hinnasto 1.6.2011 Trust the Natives. Ympäristön ehdoilla, turvallisuudesta tinkimättä. Nokian Renkaat on rohkea edelläkävijä myös ympäristöystävällisyydessä. Nokian Renkaat toi ensimmäisenä

Lisätiedot

LI KG LI KG LI KG LI KG LI KG LI KG

LI KG LI KG LI KG LI KG LI KG LI KG Kuorma- ja linja-auton renkaat hinnasto 1.4.2016 Suorituskykyluokat EU-rengasmerkintä Kuormitustunnukset (Li) 6 SVH ALV SVH ALV 5 4 LI KG LI KG LI KG LI KG LI KG LI KG 50 190 75 387 100 800 125 1650 150

Lisätiedot

MICHELIN. Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat

MICHELIN. Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat MICHELIN 2017 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat 2 TALVIRENGASHINNASTO 2017 MICHELIN HENKILÖAUTON RENKAAT 70-SARJA 13'' 175/70-13 82T X-ICE North 627732 (1) 69,4 86,06 P: 04.17 175/70-13 86T

Lisätiedot

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN ÄLÄ YLLÄTY KOSKAAN! Hälytyskeskus antaa ilmoituksen, ja samalla sää heittäytyy hankalaksi. Tummat pilvet kasaantuvat taivaalle ja lumi alkaa

Lisätiedot

5/ Testivoittaja (Suurtestissä 50 kesärengasta)

5/ Testivoittaja (Suurtestissä 50 kesärengasta) hankook.fi shop.kmrrr.fi Kesähinnasto 2017 5/2016 - Testivoittaja (Suurtestissä 50 kesärengasta) Testivoittaja parhailla ajo-ominaisuuksilla kuivalla ja märällä, hyvä hinta-laatusuhde, tarkka ohjattavuus,

Lisätiedot

Valitse voittajarengas

Valitse voittajarengas Valitse voittajarengas Monipuolisuus Bridgestonen uuden sukupolven renkaat keskipitkille matkoille Todella monipuoliset, aidosti monikäyttöiset Bridgestonen keskipitkän matkan ajoon tarkoitetut uuden sukupolven

Lisätiedot

2014 Kilparengas Valikoima

2014 Kilparengas Valikoima Tyre Suppliers to the FIA World Rally Championship 2011-2014 2014 Kilparengas Valikoima www.dmacktyres.com DMACK DMACK on ollut FIA:n Rallin MM-Sarjaan luokittelema rengastoimittaja vuodesta 2011 alkaen.

Lisätiedot

MICHELIN. Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat

MICHELIN. Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat MICHELIN 2017 Henkilöauton, SUV-/4x4- ja jakeluauton renkaat 2 TALVIRENGASHINNASTO 2017 MICHELIN HENKILÖAUTON RENKAAT 70-SARJA 13'' 175/70-13 86T X-ICE XI3 540162 E F 2 71 67,1 83,20 14'' 165/70-14 85T

Lisätiedot

Talvirenkaat Hinnasto 1.6.2012

Talvirenkaat Hinnasto 1.6.2012 Talvirenkaat Hinnasto 1.6.2012 TM Ympäristön ehdoilla, turvallisuudesta tinkimättä. Nokian Renkaat on rohkea edelläkävijä myös ympäristöystävällisyydessä. Nokian Renkaat toi ensimmäisenä rengasvalmistajana

Lisätiedot

Valitse voittajarengas

Valitse voittajarengas Valitse voittajarengas Monipuolisuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan Nykyisessä vaikeassa taloustilanteessa yksi parhaista kuljetus- ja kalustotoimintojen optimointitavoista on hyödyntää jokaista kuorma-autoa

Lisätiedot

Trafi. Kitkarengastutkimus Joulukuu Trafi. TNS Gallup Oy Jaakko Hyry TNS

Trafi. Kitkarengastutkimus Joulukuu Trafi. TNS Gallup Oy Jaakko Hyry TNS Kitkarengastutkimus Joulukuu 0 TNS Gallup Oy Jaakko Hyry Tutkimuksen tavoitteet Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää kitkarenkaiden käyttömäärä Suomessa ja miksi kitka- tai nastarenkaita käytetään Tutkimuksessa

Lisätiedot

Valmiina kaikkeen. Uusi On/Off-mallisto kuorma-autoille

Valmiina kaikkeen. Uusi On/Off-mallisto kuorma-autoille Valmiina kaikkeen Uusi On/Off-mallisto kuorma-autoille Kestävä kumppani kaikenlaisiin työoloihin Pitkä käyttömatka Pienet käyttökulut Äärimmäinen kestävyys Pidempi renkaan käyttöikä * Bridgestonen uusin

Lisätiedot

OHJE 2(5) 25.8.2015 Dnro LIVI/4495/05.00/2015 1 KITKAN MITTAAMISEN MENETELMÄ... 3

OHJE 2(5) 25.8.2015 Dnro LIVI/4495/05.00/2015 1 KITKAN MITTAAMISEN MENETELMÄ... 3 OHJE 2(5) Sisällys 1 KITKAN MITTAAMISEN MENETELMÄ... 3 2 LAATUVAATIMUKSET KITKAMITTAREILLE... 3 2.1 Käyttöturvallisuus... 3 2.2 Kalibroitavuus... 3 2.3 Mittaustarkkuus... 4 2.3.1 Mittarien samankaltaisuuteen

Lisätiedot