Hämmästyttävää tulostustehoa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hämmästyttävää tulostustehoa"

Transkriptio

1 Hämmästyttävää tulostustehoa Kotikäyttöön tarkoitettujen PIXMA-mallien esite you can

2 Tyylikkäiden ja pienikokoisten PIXMAmonitoimilaitteiden avulla pääset toteuttamaan luovuuttasi. Laitteiden mukana tulee hyödyllinen ohjelmisto, jonka avulla voit järjestää ja tulostaa valokuvia vaikkapa suoraan Facebookista. Laitteista on saatavana useita värivaihtoehtoja. PIXMA-laitteet kotikäyttöön Entistä monipuolisempien liitäntävaihtoehtojen ansiosta voit nyt ennennäkemättömän helposti jakaa PIXMA-laitteen kotiverkossa sekä tulostaa sisältöä Internetistä, älypuhelimesta tai taulutietokoneelta. Tyylikäs ja helppokäyttöinen Intelligent Touch System -kosketuskäyttöliittymä toimii valo-ohjauksella, ja käyttömukavuutta lisää myös PIXMA MG6350:n suuri kosketusnäyttö. XL-kasetit soveltuvat suurten määrien laadukkaaseen ja edulliseen tulostukseen. Ympäristöä säästäviin toimintoihin kuuluvat paperinkulutusta vähentävä automaattinen kaksipuolinen tulostus sekä energiaa säästävä automaattinen käynnistys ja sammutus. Kun valitset kotiisi PIXMA-valokuvatulostimen tai tulostavan, skannaavan ja kopioivan PIXMA-monitoimilaitteen, saat nauttia ainutlaatuisesta laadusta kerran toisensa jälkeen.

3

4 Luovuus valloilleen Paperiaskartelumalli saatavilla CREATIVE PARK PREMIUM -palvelussa My Image Garden Kaikki hyöty PIXMA-laitteesta My Image Garden -ohjelma tekee valokuvien hallinnasta ja tulostamisesta yksinkertaista. Se sisältää kaikki innostavien ideoiden toteutukseen tarvittavat työkalut, joten kuvien tarkastelu ja järjestely sujuvat helposti. Automaattisen kasvojentunnistuksen ja muiden älykkäiden toimintojen ansiosta ohjelma pystyy etsimään jopa kauan unohduksissa olleita kuvia tietokoneelta automaattisesti, ja sen avulla voidaan luoda ja tulostaa vaivattomasti kuvakollaaseja, kortteja, kalentereita ja levyetikettejä. Käytettävissä on myös valikoima hauskoja valokuvasuotimia. PIXMA-monitoimilaitteissa My Image Garden -ohjelmalla voidaan myös hallita asiakirjojen ja valokuvien skannausta sekä luoda ja muokata PDFtiedostoja tekstintunnistuksen avulla. CREATIVE PARK PREMIUM Luo vaivattomasti ammattimaisia valokuvatulosteita, onnittelukortteja, kalentereita ja paljon muuta CREATIVE PARK PREMIUM on aitojen Canon-musteiden käyttäjille tarkoitettu verkkopalvelu, josta voit ladata kansainvälisesti tunnettujen valokuvaajien ja taiteilijoiden valokuvia, kuvitusta, paperiaskartelumalleja ja paljon muuta. Palveluun lisätään jatkuvasti uutta sisältöä inspiraation lähteeksi. Selaa ja lataa sisältöä ja tulosta se My Image Garden -ohjelman avulla. EC

5 Täysteräväpiirtovideotulostus Videoiden kohokohdat kuviksi Täysteräväpiirtovideotulostus on My Image Garden -ohjelman toiminto, jolla voit ikuistaa kuvaamiesi videoiden tärkeät hetket upeiksi tulosteiksi. Voit valita tulostettavat kuvat toistettavasta täysteräväpiirtovideosta, liittää useita kuvia yhdeksi taiteelliseksi otokseksi tai jakaa otoksia osiin, joista muodostuu tarina. Täysteräväpiirtovideotulostus on käytettävissä tietyissä Canon Digital IXUS-, PowerShot- ja EOS-kameroissa sekä Legria-videokameroissa. Print Your Days -sovellus Kuvamuistot tulosteiksi suoraan Facebookista Valitse yksi tärkeä kuva tai luo näyttävä kollaasi omista ja ystävien Facebook-kuvista yhdellä vaivattomalla toiminnolla ja tulosta kirkas muisto hauskoista hetkistä. Voit aloittaa tämän kiinnostavan sovelluksen käytön kirjautumalla tietokoneen kautta Facebook-profiiliisi ja kirjoittamalla hakukenttään Print Your Days.

6 Level One General Options 1 Label Title One Item number 1 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Level Two One Two Three Save Delete Store Level label label label label label label label label Select Select All Paste Level One Label Level Two General Title One Item number 1 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Save label Delete label label Store label label label label label Options Yhteyksissä Wi-Fi Langaton yhteys kotiverkossa Wi-Fi-yhteyden välityksellä voit kätevästi jakaa tulostimen usean tietokoneen kesken ja tulostaa miltä tahansa kodin tietokoneelta. * AirPrint ja Apple-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä. ** Saatavuuden mukaan. Mobiilitulostus ja AirPrint * Langatonta tulostusta älypuhelimista ja tableteista Easy-PhotoPrintsovelluksella voit tulostaa kuvia langattomasti ja skannata kodin langattomiin laitteisiin. Apple AirPrint -tuki mahdollistaa lisäksi langattoman tulostuksen kaikista Applen kannettavista laitteista, kuten iphonesta, ipadista ja ipod Touchista. PIXMA Cloud Link ja Google Cloud Print Nauti Internet-tulostuksen vapaudesta Selaa ja tulosta suosikkivalokuviasi CANON image GATEWAY** -albumeistasi tai Googlen Picasa-sovelluksesta suoraan PIXMA-monitoimilaitteen näytöstä. Tulosta nopeasti kalenterit, kirjepaperit ja muut mallit suoraan Cloud-palvelusta. Tulosta Google Docs -asiakirjoja, sähköpostiviestejä sekä kuvaja pdf-liitetiedostoja missä tahansa Google Cloud Print -palvelusta.

7

8 Vaivattomuutta ja älykästä muotoilua Pieni koko, helppo huolto Tyylikäs ja tilaa säästävä muotoilu FINE-värikasetteja käyttävissä malleissa on Canonin uusi FastFront-muotoilu, jonka ansiosta värikasetit voidaan vaihtaa ja paperia lisätä monitoimilaitteen etupuolelta. Niinpä PIXMA-laite voidaan asettaa seinän viereen tai hyllylle, mikä säästää tilaa. Erillisiä mustesäiliöitä käyttävien mallien Snap Edge -muotoilu luo hillityn ilmeen ja helpottaa huoltoa. Mustesäiliöiden vaihto on nyt vaivattomampaa kuin koskaan, sillä mustelokeron kansi avataan tulostimen reunasta eikä skanneriyksikköä tarvitse nostaa. Älykäs kosketusjärjestelmä PIXMA-laitteella kaikki on helpompaa Canonin älykkäät valo-ohjauksella toimivat hipaisupainikkeet ja suuri TFT-kosketusnäyttö tekevät PIXMA-laitteen käytöstä vaivatonta. Tulostus levylle Yksilöllisiä levyjä ystäville ja sukulaisille Levytulostuslokerolla varustetuilla laitteilla voidaan tulostaa suoraan tulostettaville levyille. Suunnittele levyyn oma etiketti suosikkikuvastasi, lisää tekstiä tai kopioi etiketti valmiista Blu-Ray -, DVD-, tai CDlevystä. PIXMA-laitteella luot tyylikkäitä, ammattimaisia levyjä.

9

10

11 Taloudellisuutta Automaattinen käynnistys/sammutus Säästä energiaa PIXMA-laitteilla Automaattinen sammutus katkaisee tulostimen virran automaattisesti, kun se on ollut tietyn aikaa käyttämättä. Kätevä automaattinen käynnistystoiminto käynnistää tulostimen jälleen, kun aloitat tulostuksen. Kaksipuolinen tulostus Kaksipuolinen tulostus vähentää paperinkulutusta Useimmissa PIXMA-tulostimissa ja -monitoimilaitteissa on automaattinen kaksipuolinen tulostus, joka tuottaa ammattimaisia kaksipuolisia asiakirjoja. Lisäksi se vähentää paperinkulutusta ja säästää siten ympäristöä. Easy-WebPrint EX Internet-tulostuksen hallinta Easy-WebPrint EX -ohjelmalla Eivätkö Internet-sivut koskaan näytä tulostettuina siltä kuin niiden pitäisi? Easy-WebPrint EX on Microsoft Internet Exploreria varten suunniteltu laajennusohjelma, jolla käyttäjä voi valita haluamansa alueet verkkosivulta ja yhdistää ne yhdeksi tulostettavaksi asiakirjaksi. Hiljainen toimintatila Käyttömelu kuriin Hiljainen toimintatila vähentää käyttöääntä huomattavasti ja tekee kodin tulostuspisteestä miltei äänettömän.

12 Tinkimätöntä laatua PRINT and copy speeds FINE-tulostustekniikka Studiolaatuiset valokuvatulosteet Kaikissa PIXMA-tulostimissa käytetään Canonin FINEtulostustekniikkaa. Sen mikroskooppisen pienet mustepisarat ja tarkka väriaineen sijoitus mahdollistavat nopean valokuvatulostuksen ja studiolaatuiset tulosteet. Hybridijärjestelmä Terävä teksti ja kirkkaat värit musteiden yhdistelmän ansiosta Kaikissa kotikäyttöön tarkoitetuissa PIXMA-laitteissa käytetään kahdenlaista mustetta, jotta asiakirjoista ja valokuvista saataisiin mahdollisimman laadukkaita tulosteita. Dye-värit tuottavat harvinaislaatuisen värikylläisiä valokuvatulosteita, pigmenttimusta puolestaan varmistaa pienen tekstin ja viivojen terävän ja selkeän tulostuksen. ChromaLife 100+ ja ChromaLife 100 Tulosta kauniita ja pitkäikäisiä kuvia kotona Aidot Canonin musteet ja valokuvapaperit takaavat entistä värikylläisemmät ja näyttävämmät valokuvat, jotka säilyvät kauan albumissa. Tulostusnopeudet Tunnista ja vertaile todellisia tulostusnopeuksia Canon mittaa tulostus- ja kopiointinopeuksia viimeisimpien hyväksyttyjen ISO-standardien mukaan. Siksi käyttäjä voi luottaa Canon-tulostimien ja -monitoimilaitteiden suorituskykyyn.

13 PIXMA-laitteet kotikäyttöön A4-tulostimet Helppoa valokuvien tulostusta kotona Nopea ja muotoilultaan hillitty valokuvatulostin, jossa on Wi-Filiitäntä, kaksipuolinen tulostus ja tulostus levylle PIXMA-tulostimet ja -monitoimilaitteet sopivat kotiisi täydellisesti. Tutustu niiden toimintoihin ja valitse paras vaihtoehto omiin tarpeisiisi. Vakiomusteet Vakiomusteet Riittoisat XL-musteet Riittoisat XL-musteet Studiolaatuiset tulosteet x dpi:n tarkkuudella ja 2 pikolitran mustepisaroilla Studiolaatuinen 10 x 15 cm:n reunukseton tuloste noin 55 sekunnissa Edistyksellinen ohjelmisto ja Auto Photo Fix II -korjaustoiminto ChromaLife100+-järjestelmä, joka takaa pitkäikäiset valokuvat Tehokas Wi-Fi-liitännällä varustettu 5 musteen valokuvatulostin Studiolaatuiset valokuvatulosteet nopeasti Hillitty muotoilu ja integroidut paperilokerot Mobiilitulostus ja Apple AirPrint Nopea ja laadukas tulostus My Image Garden -ohjelma Kaksipuolinen tulostus ja tulostus levylle Lisävarusteena riittoisat XL-musteet

14 FINE-värikasetteja käyttävät monitoimitulostimet Tyylikäs ja edullinen monitoimilaite älykkääseen verkko- ja asiakirjatulostukseen kotona Pienikokoinen ja tyylikäs monitoimilaite kotiin Pienikokoinen ja tyylikäs monitoimilaite, jossa on Wi- Fi-liitäntä, mobiilitulostus ja automaattinen kaksipuolinen tulostus Nopea ja muotoilultaan hillitty valokuvatulostin, jossa on Wi- Fi-liitäntä, Internet-tulostus ja levytulostus Vakiomusteet Vakiomusteet Vakiomusteet Vakiomusteet Riittoisat XL-musteet Riittoisat XL-musteet Riittoisat XL-musteet Riittoisat XL-musteet Monitoimilaite: tulostaa, kopioi ja skannaa Helppo asennus ja käyttö Nopea asiakirja- ja valokuvatulostus Lisävarusteena riittoisat musteet Helppo ja tehokas verkkotulostus My Image Garden -ohjelma Sovellus Facebook-valokuvien tulostamiseen Pienikokoinen monitoimilaite: tulostaa, kopioi ja skannaa Nopea asiakirja- ja valokuvatulostus Helppo ja tehokas verkkotulostus Lisävarusteena riittoisat XL-musteet My Image Garden -ohjelma Sovellus valokuvien tulostamiseen Facebookista Automaattinen käynnistys/sammutus Wi-Fi-monitoimilaite: tulostaa, kopioi ja skannaa Mobiilitulostus ja Apple AirPrint -tuki Helppo ja tehokas verkkotulostus Lisävarusteena riittoisat XL-musteet Paperia säästävä kaksipuolinen tulostus Nopea asiakirja- ja valokuvatulostus My Image Garden -ohjelma Automaattinen käynnistys/sammutus Edistyksellinen Wi-Fi-monitoimilaite Tulostus-, kopiointi- ja skannaustoiminnot PIXMA Cloud Link ja Google Cloud Print Mobiilitulostus ja Apple AirPrint -tuki Lisävarusteena riittoisat XL-musteet Paperia säästävä kaksipuolinen tulostus Nopea asiakirja- ja valokuvatulostus My Image Garden -ohjelma

15 Erillisiä musteita käyttävät monitoimitulostimet Laadukas ja monipuolinen Wi-Fi-yhteydellä varustettu monitoimilaite kotiin Erittäin tehokas monitoimivalokuvatulostin, jossa on Wi-Fi-liitäntä, Internet-tulostus ja erilliset musteet Huippuluokan 6 musteen monitoimilaite, jossa on kosketusnäyttötoiminto sekä Internet- ja mobiilitulostus Laadukas tulostus ja filmin skannaus Vakiomusteet Vakiomusteet Vakiomusteet Vakiomusteet Riittoisat XL-musteet Riittoisat XL-musteet Edistyksellinen monitoimilaite Pikatoiminnot 5 erillistä värisäiliötä, jopa dpi, 1 pl:n mustepisarat Jatkuva tulostus (ESAT) 12,5 mustavalko- ja 9,3 värisivua minuutissa cm:n valokuva noin 20 sekunnissa Wi-Fi Kaksipuolinen tulostus ja tulostus levylle Täysteräväpiirtovideotulostus Tehokas 5 musteen monitoimivalokuvatulostin Internet-tulostus PIXMA Cloud Linkin avulla Hillitty ja tyylikäs muotoilu Mobiilitulostus ja Apple AirPrint Nopea ja laadukas tulostus My Image Garden -ohjelma Kaksipuolinen tulostus ja tulostus levylle Lisävarusteena riittoisat XL-musteet Huippuluokan 6 musteen monitoimivalokuvatulostin Internet-tulostus PIXMA Cloud Linkin avulla Intuitiivinen kosketuspaneeli, jossa 8,8 cm:n kosketusnäyttö Hillitty ja tyylikäs muotoilu, saatavilla mustana tai valkoisena Mobiilitulostus ja Apple AirPrint My Image Garden -ohjelma Kaksipuolinen tulostus ja tulostus levylle Ensiluokkainen Wi-Fi-monitoimilaite Älykäs kosketusjärjestelmä 6 erillistä värisäiliötä, jopa dpi, 1 pl:n mustepisarat Jatkuva tulostus (ESAT) 12,5 mustavalko- ja 9,3 värisivua minuutissa cm:n valokuva noin 20 sekunnissa 35 mm:n filmiskannaus Kaksipuolinen tulostus Täysteräväpiirtovideotulostus PIXMA Cloud Link PIXMA Cloud Link

16 Säästä mustekuluissa Pienennä tulostuskustannuksia Yhteistyössä on voimaa. Parhaan tuloksen varmistamiseksi kannattaa käyttää aitoja Canonin väriaineita ja valokuvapapereita, jotka on suunniteltu juuri PIXMAlaitteita varten. Jos käytät tulostinta paljon, XL-mustekasetit ovat ihanteellinen ratkaisu. Ne ovat riittoisampia kuin vakiokasetit, joten niitä tarvitsee vaihtaa harvemmin. Kustannustehokkaita XL-kasetteja on nyt saatavilla niin erillisiä mustesäiliöitä kuin FINE-värikasettejakin käyttäviin laitteisiin. Monipakkaukset Sivukohtainen säästö jopa 10 %* Riittoisat XL-musteet Sivukohtainen säästö jopa 50 %** * Enimmäissäästö Canonin vähittäismyyntihinnan mukaan laskettuna, Canonin monipakkaus verrattuna kahteen yksittäin myytävään mustesäiliöön. ** Verrattuna vastaavaan Canonin muuhun kuin XL-värikasettiin. Perustuu Canonin vähittäismyyntihintaan ja ISO/IEC standardin mukaisiin musteen riittoarvoihin.

17 Canonin valokuvapaperit ja erikoismateriaalit PIXMA-laitteisiin on saatavana monenlaisia hauskoja erikoistulostusmateriaaleja. Esite- ja valokuvapaperit, tarrat ja kangassiirtomateriaalit innostavat käyttämään PIXMA-laitetta uudenlaisilla, luovilla tavoilla ja hyödyntämään kuvia entistä monipuolisemmin. Kangassiirtomateriaali TR-301 Saatavat koot: A4 Tarrat PS-101 Saatavat koot: 10 x 15 cm (4 x 6 tuumaa) High Resolution Paper HR-101N Saatavat koot: A4, A3 Photo Paper Pro Platinum PT-101 Studiolaatuinen raskas valokuvapaperi, jolla on erinomainen haalistumisenkesto ja laaja värientoistoalue. Kiiltäväpintainen paperi, joka laajentaa valokuvaajien luovia mahdollisuuksia. Saatavat koot: 10 x 15 cm (4 x 6 tuumaa), A4, A3, A3+ Photo Paper Pro Luster LU-101 Ammattimaisen sileäpintaisen valokuvapaperin pinta ja värit säilyvät tasaisen näköisinä näyttelyvalaistuksessa soveltuu mainiosti studioja erikoistilannekuville. Tämä nopeasti kuivuva puolikiiltävä raskas valokuvapaperi on ihanneratkaisu kiireisille kuvaajille. Saatavat koot: A4, A3 ja A3+ Photo Paper Plus Glossy II PP-201 Canonin laadukas, raskas kiiltäväpintainen valokuvapaperi, joka takaa huippulaatuiset tulosteet. Voit luoda digitaalisista kuvistasi omia valokuvia kotona. Saatavat koot: 10 x 15 cm (4 x 6 tuumaa), 13 x 18 cm (5 x 7 tuumaa), A4, A3, A3+ Photo Paper Plus Semi-gloss SG-201 Satiinipintainen, tavallista paksumpi ja painavampi puolimattapaperi, joka tuntuu tavalliselta valokuvapaperilta. Paperi antaa erityisesti maisemaja juhlakuvatulosteille ammattimaisen vaikutelman. Saatavat koot: 10 x 15 cm (4 x 6 tuumaa), 20 x 25 cm (8 x 10 tuumaa), 25 x 30 cm (10 x 12 tuumaa), 36 x 43 cm (14 x 17 tuumaa), A4, A3, A3+ Glossy Photo Paper Everyday Use GP-501 Edullinen kiiltopaperi päivittäiseen tulostukseen. Sopii erityisesti digitaalikuvien jakamiseen. Saatavat koot: 10 x 15 cm (4 x 6 tuumaa), A4 Matte Photo Paper MP-101 Mattavalokuvapaperi, jolla saat laadukkaita mattapintaisia valokuva- ja tekstitulosteita. Paperi soveltuu myös onnittelukortteihin ja muihin luoviin tarkoituksiin. Saatavat koot: A4, A3

18 PIXMA-laitteet kotikäyttöön Nuolen avulla tunnistat helposti uusiin malleihin lisätyt parannetut ominaisuudet. MP230 MG2250 MG3250 MG4250 Parannettu ominaisuus PIXMA-monito Käytettävissä olevat toiminnot Tulostus, kopiointi ja skannaus Tulostus, kopiointi ja skannaus Tulostus, kopiointi ja skannaus Tulostus, kopiointi ja skannaus Väriainejärjestelmä 2 FINE-värikasettia 2 FINE-värikasettia 2 FINE-värikasettia 2 FINE-värikasettia Tulostustarkkuus / pisaran vähimmäiskoko x dpi 2 pikolitraa x dpi 2 pikolitraa x dpi 2 pikolitraa x dpi 2 pikolitraa ISO-standardin mukainen jatkuva tulostusnopeus (ESAT), A4 (likim.) 7,0 mallisivua/min, mv 4,8 mallisivua/min, väri 8,4 mallisivua/min, mv 4,8 mallisivua/min, väri 9,2 mallisivua/min, mv 5,0 mallisivua/min, väri 9,9 mallisivua/min, mv 5,7 mallisivua/min, väri 10 x 15 cm:n valokuvan tulostusnopeus (likim.) 40 sekuntia (reunuksellinen) 44 sekuntia (reunukseton) 44 sekuntia (reunukseton) 44 sekuntia (reunukseton) Skannauksen enimmäistarkkuus/tyyppi 600 x dpi x dpi x dpi x dpi Tietokoneliitännät USB USB Wi-Fi USB Wi-Fi USB Kameraliitäntä Muistikortin lukija Älypuhelin-, tabletti- ja verkkoliitännät Apple AirPrint Mobiilitulostus Apple AirPrint Mobiilitulostus PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Näyttö ja käyttöliittymä 7-segmenttinen LED 7-segmenttinen LED 6,2 cm:n TFT-näyttö pikatoiminnoin Lisäominaisuudet Automaattinen käynnistys/ sammutus Automaattinen käynnistys/ sammutus Kaksipuolinen tulostus Automaattinen käynnistys/ sammutus Kaksipuolinen tulostus Automaattinen käynnistys/ sammutus Koko (L X S X K) 444 x 329 x 153 mm 449 x 304 x 152 mm 449 x 304 x 152 mm 449 x 304 x 152 mm

19 MG5350 MG5450 MG6350 MG8250 ip2700 ip7250 imilaitteet PIXMA-mustesuihkutulostimet Tulostus, kopiointi ja skannaus Tulostus, kopiointi ja skannaus Tulostus, kopiointi ja skannaus Tulostus, kopiointi ja skannaus Tulostus Tulostus 5 erillistä värisäiliötä 5 erillistä värisäiliötä 6 erillistä värisäiliötä 6 erillistä värisäiliötä 2 FINE-värikasettia 5 erillistä värisäiliötä x dpi 1 pikolitra x dpi 1 pikolitra x dpi 1 pikolitra x dpi 1 pikolitra x dpi 2 pikolitraa x dpi 1 pikolitra 12,5 mallisivua/min, mv 9,3 mallisivua/min, väri 15,0 mallisivua/min, mv 10,0 mallisivua/min, väri 15,0 mallisivua/min, mv 10,0 mallisivua/min, väri 12,5 mallisivua/min, mv 9,3 mallisivua/min, väri 7,0 mallisivua/min, mv 4,8 mallisivua/min, väri 15,0 mallisivua/min, mv 10,0 mallisivua/min, väri 20 sekuntia (reunukseton) 21 sekuntia (reunukseton) 21 sekuntia (reunukseton) 20 sekuntia (reunukseton) 55 sekuntia (reunukseton) 21 sekuntia (reunukseton) x dpi x dpi x dpi x dpi x dpi (filmi) Wi-Fi USB, Bluetooth Wi-Fi USB Wi-Fi Ethernet USB Wi-Fi Ethernet USB, Bluetooth USB Wi-Fi USB Muistikortin lukija USB, PictBridge Muistikortin lukija WLAN PictBridge Muistikortin lukija WLAN PictBridge Muistikortin lukija USB, PictBridge Apple AirPrint Mobiilitulostus PIXMA Cloud Link Apple AirPrint Mobiilitulostus PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Mobiilitulostus PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Mobiilitulostus PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Mobiilitulostus 7,5 cm:n TFT-näyttö pikatoiminnoin 7,5 cm:n TFT-näyttö, jossa on Intelligent Touch System -kosketuskäyttöliittymä 8,8 cm:n TFT-näyttö, jossa on Intelligent Touch System -kosketuskäyttöliittymä 8,8 cm:n TFT-näyttö, jossa on Intelligent Touch System -kosketuskäyttöliittymä Kaksipuolinen tulostus Tulostus levylle Automaattinen sammutus Kaksipuolinen tulostus Tulostus levylle Automaattinen käynnistys/ sammutus Kaksipuolinen tulostus Tulostus levylle Automaattinen käynnistys/ sammutus Kaksipuolinen tulostus Tulostus levylle Negatiivifilmin skannaus Automaattinen sammutus Kaksipuolinen tulostus Tulostus levylle Automaattinen käynnistys/ sammutus 450 x 366 x 166 mm 455 x 369 x 148 mm 466 x 369 x 148 mm 470 x 396 x 199 mm 445 x 250 x 130 mm 451 x 386 x 128 mm

20 Canon Inc. canon.com Canon Eurooppa canon-europe.com Finnish Edition 0167W465 Canon Europa N.V., 2012 Canon Oy Huopalahdentie 24, PL Helsinki puhelin canon.fi

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin Yleistä SenioriPC palvelu tarjoaa tulostimia joka päiväiseen ja harvempaankin käyttöön. Tulostimet on jaettu kahteen ryhmään riippuen asiakkaan tarpeista. Tulostimia on markkinoilla valtavasti, mutta SenioriPC

Lisätiedot

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 VAIVATONTA TULOSTAMISTA Uudelleentäytettävillä Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin

Lisätiedot

Unohda mustepatruunat

Unohda mustepatruunat EcoTank-tulostinvalikoima Unohda mustepatruunat Säästä 90 % musteen hinnasta1 Luotettavaa ta alusta loppuun Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin edulliseen hintaan.

Lisätiedot

Koti- ja toimistotulostimet. Valitse sopiva tulostin

Koti- ja toimistotulostimet. Valitse sopiva tulostin Koti- ja toimistotulostimet Valitse sopiva tulostin Expression-sarja Halusitpa tulostaa selkeitä asiakirjoja tai laadukkaita valokuvia, Expression-sarjasta löydät sopivan tulostimen. Sarja sisältää pienikokoisia,

Lisätiedot

Epson kehittää kotien monitoimitulostusta edelleen

Epson kehittää kotien monitoimitulostusta edelleen Lehdistötiedote Epson kehittää kotien monitoimitulostusta edelleen Uusilla, monipuolisilla Expression-malleilla syntyvät laadukkaat valokuvat ja asiakirjat helposti 1. syyskuuta 2015 Epson julkistaa monin

Lisätiedot

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Tietoisku 5.4.2016 mikko.kaariainen@opisto.hel.fi Lataa tietoiskun materiaali netistä, kirjoita osoite selaimen osoitelokeroon: opi.opisto.hel.fi/mikko Tietoverkot

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW

AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW AirPrint-opas DCP-J562DW MFC-J480DW MFC-J680DW MFC-J880DW Ennen Brother-laitteen käyttöä Kuvakkeiden selitykset Tavaramerkit Tärkeä huomautus Kuvakkeiden selitykset Koko tässä Käyttöoppaassa käytetään

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille.

Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille. Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista tulostusta pienyrityksille ja yritysten työryhmille. www.brother.fi ESITTELY LUOTU KESTÄMÄÄN Yritykset tarvitsevat laitteita joihin voi luottaa. Business Smart mallisto

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa

Lisätiedot

HP Sprocket Plus. Pikavalokuvia älypuhelimestasi, nyt 30 % suurempana kuin tavallisen HP Sprocket -tulostimen avulla. HP Sprocket Plus -tuote-esittely

HP Sprocket Plus. Pikavalokuvia älypuhelimestasi, nyt 30 % suurempana kuin tavallisen HP Sprocket -tulostimen avulla. HP Sprocket Plus -tuote-esittely HP Sprocket Plus Pikavalokuvia älypuhelimestasi, nyt 30 % suurempana kuin tavallisen HP Sprocket -tulostimen avulla Edellyttää HP Sprocket -sovellusta. HP Sprocket Plus -tuote-esittely HP Sprocket Plus

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J132W/J152W/J172W/J552DW/J752DW, MFC-J285DW/ J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J132W/J152W/J172W/J552DW/J752DW, MFC-J285DW/ J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J3W/J5W/J7W/J55DW/J75DW, MFC-J85DW/ J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään

Lisätiedot

Odota enemmän. Hiljainen, nopea ja luotettava - Poikkeuksellisen hiljaiseen mustavalkolasertulostukseen. WIRELESS

Odota enemmän. Hiljainen, nopea ja luotettava - Poikkeuksellisen hiljaiseen mustavalkolasertulostukseen.   WIRELESS Odota enemmän Hiljainen, nopea ja luotettava - Poikkeuksellisen hiljaiseen mustavalkolasertulostukseen WIRELESS www.brother.fi Me Brotherilla ymmärrämme, että jokaisella minuutilla on merkitystä - sekä

Lisätiedot

EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN

EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN SYKSY 2008 EPSONIN YRITYSTULOSTIMET. TOIMISTOKÄYTTÖÖN SOPIVAT NOPEAT TULOSTIMET JA MONITOIMILAITTEET. EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio G FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten

Lisätiedot

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa Käyttöopas AirPrint JOHDANTO Tässä oppaassa olevien tietojen täydellisyys, täsmällisyys ja ajantasaisuus on pyritty varmistamaan kaikin keinoin. Valmistaja ei vastaa omien vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan App Storesta...

Lisätiedot

Kuvaa ja tulosta hetki. HP Sprocket 2-in ,6 cm:n (2 3 tuuman) valokuvia älypuhelimesta ja pikakamerasta. HP Sprocket 2-in-1 -tuote-esittely

Kuvaa ja tulosta hetki. HP Sprocket 2-in ,6 cm:n (2 3 tuuman) valokuvia älypuhelimesta ja pikakamerasta. HP Sprocket 2-in-1 -tuote-esittely Kuvaa ja tulosta hetki 5 7,6 cm:n (2 3 tuuman) valokuvia älypuhelimesta ja pikakamerasta HP Sprocket 2-in-1 HP Sprocket 2-in-1 -tuote-esittely Yksi laite, lukemattomia kokemuksia. Älypuhelintulostin ja

Lisätiedot

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn 1(5) HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn Kuvaus Toimiston tuottavuutta verkkoon yhdistetyllä monitoimitulostimella. Voit tulostaa lähes mistä tahansa HP eprintin avulla ja jakaa resursseja Ethernet-verkkoyhteyden

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro MFP M178-M181 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on

Lisätiedot

SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN

SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN TIETOJA TUOTTEESTA TULOSTEET MONIPUOLISILLE MATERIAALEILLE SureColor SC-P800 on kaikkien aikojen ensimmäinen A2-tulostin, johon saa lisävarusteena rullapaperiyksikön.

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Ennen Brother-laitteen käyttöä Huomautusten määritelmät Tämä käyttöopas käyttää seuraavia symboleita ja merkintätapoja: Kuvakkeet sisältävät

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW/J6925DW. Versio A FIN

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW/J6925DW. Versio A FIN AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: MFC-J650DW/J670DW/J690DW/J695DW Versio A FIN Huomautusten selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa huomautusten tyyliä: Vinkit kertovat,

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas soveltuu seuraaville malleille:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas soveltuu seuraaville malleille: AirPrint-opas Tämä käyttöopas soveltuu seuraaville malleille: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT/ L9300CDW/L9300CDWT/L9300CDWTT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW

Lisätiedot

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro MFP M253-M254. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro MFP M253-M254 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on

Lisätiedot

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Tilaasäästävät monitoimilaitteet kaikilla tarpeellisilla toiminnoilla kotiin tai pieneen toimistoon. TULOSTAA KOPIOI www.brother.fi SKANNAA FAKSAA LANGATON Kaikki

Lisätiedot

AirPrint-opas. Versio 0 FIN

AirPrint-opas. Versio 0 FIN AirPrint-opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkki Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten toimintoa voi käyttää yhdessä muiden

Lisätiedot

KONICA AVULLAMINOLTA

KONICA AVULLAMINOLTA JOHN NAUTI DOE JOUSTAVASTA INC. ENJOYS TYÖSKENTELYSTÄ TRUSTFUL RELATIONSHIP MOBIILITULOSTUKSEN WITH KONICA AVULLAMINOLTA Global technology leader profits from document security, lower costs, greener printing

Lisätiedot

HP Sprocket 200 -tulostin

HP Sprocket 200 -tulostin Tiedot Tulosta heti 5 7,6 cm:n ( 3 tuuman) valokuvia älypuhelimestasi. Tulostetaan porukalla. Jaa nykyhetki tulostamalla 5 7,6 cm:n ( 3 tuuman) valokuvat heti älypuhelimesta. Älypuhelimen yhdistäminen

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Merkintöjen selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkityyliä: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa tulee toimia tai miten toimintoa voi käyttää muiden

Lisätiedot

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Lehdistötiedote Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Teräväpiirtoelokuvia kotona, upeita esityksiä työpaikalla 1. syyskuuta 2015 Epsonin uudet monikäyttöiset, helposti liikuteltavat projektorit

Lisätiedot

Color LaserJet Pro M153-M154. Teknisten tietojen opas

Color LaserJet Pro M153-M154. Teknisten tietojen opas Color LaserJet Pro M153-M154 Teknisten tietojen opas Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on kiellettyä,

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio F FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

POWER TO YOUR NEXT STEP Tartu jokaiseen tilaisuuteen

POWER TO YOUR NEXT STEP Tartu jokaiseen tilaisuuteen POWER TO YOUR NEXT STEP Tartu jokaiseen tilaisuuteen you can 2 Matkamme alkaa Laineet kutsuvat! Lautailukoulu alkaa Digitaalisen järjestelmäkameran teho Vaihda objektiivia, vaihda näkökulmaa Vaihdettavien

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä opas on tarkoitettu mustesuihkumalleille. Versio B FIN

AirPrint-opas. Tämä opas on tarkoitettu mustesuihkumalleille. Versio B FIN AirPrint-opas Tämä opas on tarkoitettu mustesuihkumalleille. Versio B FIN Soveltuvat mallit Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J40DW, MFC-J430DW/J440DW/J450DW/J460DW/J470DW Kuvakkeiden selitykset

Lisätiedot

Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE

Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE EDISTÄ YRITYKSESI TOIMINTAA MUSTESUIHKUTULOSTUKSEN AVULLA Enää ei tarvitse odottaa entistä parempaa laatua ja luotettavampaa

Lisätiedot

AirPrint-opas. Versio 0 FIN

AirPrint-opas. Versio 0 FIN irprint-opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkki Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten toimintoa voi käyttää yhdessä muiden

Lisätiedot

Aloita tästä. Poista kaikki teipit ja nosta näyttö. Tarkasta varusteet

Aloita tästä. Poista kaikki teipit ja nosta näyttö. Tarkasta varusteet HP Photosmart 2600/2700 series all-in-one User Guide Aloita tästä 1 USB-kaapelin käyttäjät: Asenna USB-kaapeli vasta, kun sinua neuvotaan tekemään niin, koska muuten ohjelmisto ei ehkä asennu oikein. Määritä

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ L5000-MALLISTO

ESITTELYSSÄ L5000-MALLISTO ESITTELYSSÄ L5000-MALLISTO Työryhmäkäyttöön suunnattu mallisto vastaa nopeaa tulostusta ja monipuolisia tulostustoimintoja edellyttävien kiireisten työryhmien ja toimistojen vaatimuksiin. www.brother.fi

Lisätiedot

Tämän värilaatuoppaan tarkoitus on selittää, miten tulostimen toimintoja voidaan käyttää väritulosteiden säätämiseen ja mukauttamiseen.

Tämän värilaatuoppaan tarkoitus on selittää, miten tulostimen toimintoja voidaan käyttää väritulosteiden säätämiseen ja mukauttamiseen. Sivu 1/7 Värilaatuopas Tämän värilaatuoppaan tarkoitus on selittää, miten tulostimen toimintoja voidaan käyttää väritulosteiden säätämiseen ja mukauttamiseen. Laatu-valikko Tulostustila Väri Vain musta

Lisätiedot

painotuotteita, kuten onnittelukortteja ja käyntikortteja, ja saat tulostettua

painotuotteita, kuten onnittelukortteja ja käyntikortteja, ja saat tulostettua Voit perustaa oman kirjapainon, kun käytössä on tulostin ja Avery Design & Print -ohjelma. Ohjelman avulla on helppo suunnitella ja tulostaa erilaisia kortteja ja nimilappuja. Teksti Morten Skeldal Østergaard

Lisätiedot

Älykäs lattialämmitys. Täynnä uusia mahdollisuuksia. Etäohjauksella.

Älykäs lattialämmitys. Täynnä uusia mahdollisuuksia. Etäohjauksella. Älykäs lattialämmitys. Täynnä uusia mahdollisuuksia. Etäohjauksella. Hyödynnä uuden DEVIreg Smart termostaatin ja DEVIsmart -sovelluksen tarjoamat uudet mahdollisuudet. Intelligent solutions with lasting

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan Google

Lisätiedot

HL-L8250CDN / L8350CDW / L9200CDWT INTEGROITUJA TULOSTUSRATKAISUJA TYÖRYHMÄLLESI

HL-L8250CDN / L8350CDW / L9200CDWT INTEGROITUJA TULOSTUSRATKAISUJA TYÖRYHMÄLLESI HL-L8250CDN / L8350CDW / L9200CDWT INTEGROITUJA TULOSTUSRATKAISUJA TYÖRYHMÄLLESI UUSI BROTHER VÄRILASERTULOSTINMALLISTO AMMATTILAISILLE - INTEGROITUJA TULOSTUSRATKAISUJA TYÖRYHMÄLLESI Tiedonvälitys on

Lisätiedot

HP DeskJet 3760 All-in-One -tulostin

HP DeskJet 3760 All-in-One -tulostin Tiedot Työtilaasi sopiva. Langattomaan elämääsi sopiva. Hanki pienikokoinen tulostuksen tehopakkaus ja langaton riippumattomuus, joita tarvitset tulostamiseen, skannaukseen tai kopiointiin lähes miltä

Lisätiedot

Laajenna kuuntelualuettasi

Laajenna kuuntelualuettasi ReSound auttaa ihmisiä kuulemaan korvan luonnollista toimintaa jäljittelevien ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus elää täysipainoista ja aktiivista elämää ilman kuulonaleneman asettamia

Lisätiedot

FOR TYÖRYHMÄLLESI YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.fi

FOR TYÖRYHMÄLLESI YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.fi INTERGRATED INTEGROITUJA BUSINESS TULOSTUSRATKAISUJA PRINT SOLUTIONS FOR TYÖRYHMÄLLESI YOUR WORKGROUP www.brother.eu www.brother.fi UUSI BROTHER VÄRILASERMALLISTO AMMATTIKÄYTTÖÖN - INTEGROITUJA TULOSTUSRATKAISUJA

Lisätiedot

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML)

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML) 1(5) HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML) Kuvaus Tulosta helposti älypuhelimestasi, tablet-tietokoneista ja kannettavista töissä, kotona tai tien päällä; HP:n Mopria-sertifioidulla monitoimilaitteella.

Lisätiedot

Kaupallinen valokuvatulostin SureLab SL-D800. Monipuolista tulostusta Loistavat tulokset Parannettu tuotto

Kaupallinen valokuvatulostin SureLab SL-D800. Monipuolista tulostusta Loistavat tulokset Parannettu tuotto Kaupallinen valokuvatulostin SureLab SL-D800 Monipuolista tulostusta Loistavat tulokset Parannettu tuotto Ammattimaisia tuloksia tuottava kaupallinen valokuvatulostin SureLab SL-D800 on pienikokoinen kaupallinen

Lisätiedot

HP Smart Tank Wireless 455

HP Smart Tank Wireless 455 Tiedot HP Smart Tank Wireless 455 Täytä. Sulje. Tulosta. Toimitukseen sisältyy mustetta jopa kahden vuoden tarpeisiin käyttövalmiina suoraan pakkauksessa. 1 Saat mustetta jopa kahdeksi vuodeksi ja helpon

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio I FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavanlaisia vinkkejä: määrittää käyttöympäristön, asennusehdot tai erityiset

Lisätiedot

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus BEYOND Touch -SOVELLUS Jotta saisit kaiken irti BEYOND: Two Souls -pelikokemuksesta, suosittelemme pelaamaan peliä langattomalla DUALSHOCK 3-ohjaimella. Jos kuitenkin

Lisätiedot

Nopeaa tulostusta laitteella, joka mahtuu tilaasi ja budjettiisi. Tulosta ammattimaisen laadukkaita tulosteita

Nopeaa tulostusta laitteella, joka mahtuu tilaasi ja budjettiisi. Tulosta ammattimaisen laadukkaita tulosteita Tiedot HP LaserJet Pro M15-sarjan tulostimet Luokkansa pienin lasertulostin maailmassa. 1 Nopeaa tulostusta laitteella, joka mahtuu tilaasi ja budjettiisi. Tulosta ammattimaisen laadukkaita tulosteita

Lisätiedot

Tablet-tietokoneen ja älypuhelimen peruskäyttö. 4.11.2014 Jorma Flinkman

Tablet-tietokoneen ja älypuhelimen peruskäyttö. 4.11.2014 Jorma Flinkman Tablet-tietokoneen ja älypuhelimen peruskäyttö 4.11.2014 Jorma Flinkman Wikipedia.fi 2 Mikä ihmeen tabletti? Taulutietokone (tai paneelitietokone tai tabletti engl. tablet personal computer eli tablet

Lisätiedot

QL-ETIKETTITULOSTIMET AMMATTIKÄYTTÖÖN

QL-ETIKETTITULOSTIMET AMMATTIKÄYTTÖÖN * Vakio-osoitetarrat (29 mm x 90 mm) Kiinteä verkkoliitäntä (10/100 Base-TX) Sarjaliitäntä (RS-232C 9-pin D-sub) Sarjaliitäntä (RS-232C 9-pin D-sub) Tietokoneliitä USB 1.1 tai 2.0 protokolla USB 1.1 tai

Lisätiedot

PJ-600 Sarjan Mobiilitulostimet. www.brother.fi

PJ-600 Sarjan Mobiilitulostimet. www.brother.fi PJ-600 Sarjan Mobiilitulostimet Nämä kompaktit tulostimet tarjoavat kestävän tulostusratkaisun kentälle myynti- ja huoltohenkilöstölle, kuljetusalalle, turvallisuusalalle sekä palo- ja pelastustoimen henkilöstöille.

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Erinomainen ja vankkatekoinen all-in-one-ultrakannettava. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla yritysasiakkaat voivat parantaa tietoturvaansa, tehostaa järjestelmän suojausta ja

Lisätiedot

Mustesuihkumallisto. yrityskäyttöön. Kestävä A3-mustesuihkumallisto tarjoaa suorituskykyä johon voit luottaa. brother.fi

Mustesuihkumallisto. yrityskäyttöön. Kestävä A3-mustesuihkumallisto tarjoaa suorituskykyä johon voit luottaa. brother.fi Mustesuihkumallisto yrityskäyttöön Kestävä A3-mustesuihkumallisto tarjoaa suorituskykyä johon voit luottaa. TULOSTAA KOPIOI SKANNAA FAKSAA WIRELESS LANGATON brother.fi Värillisillä A3-tulosteilla herätät

Lisätiedot

Tulostuslaatua tarjoushintaan

Tulostuslaatua tarjoushintaan Tulostuslaatua tarjoushintaan Hyvästä valokuvasta kannattaa tehdä iso tuloste ja ripustaa se seinälle. Nyt isojen tulosteiden tekeminen kotona on sekä helppoa että edullista. Ensin pitää kuitenkin valita

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio H FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavanlaisia vinkkejä: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai

Lisätiedot

LUKEMATTOMAT MAHDOLLISUUDET

LUKEMATTOMAT MAHDOLLISUUDET SureLab-sarja LUKEMATTOMAT MAHDOLLISUUDET Anna asiakkaillesi enemmän. SureLab-sarjan liiketoimintamahdollisuudet ovat loputtomat. SL-D700 LAADUKAS JA TALOUDELLINEN Pienikokoinen, edullinen ja joustava

Lisätiedot

Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0

Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0 Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0 EI TAKUUTA Laitteen mukana tulevien kolmansien osapuolten sovellusten valmistajat ja omistajat voivat olla henkilöitä tai yhteisöjä, jotka eivät liity Nokiaan.

Lisätiedot

Todellisille multitaskaajille

Todellisille multitaskaajille Todellisille multitaskaajille Kuten sinulle TULOSTAA KOPIOI SKANNAA FAKSAA WIRELESS LANGATON www.brother.fi Toimistotulostimen valinta on nyt helpompaa kuin koskaan Toimistotyö sujuu kitkattomasti, kun

Lisätiedot

NÄYTÖN JAKAMINEN OPPILAILLE, JOTKA MUODOSTAVAT YHTEYDEN SELAIMELLA TAI NETOP VISION STUDENT -SOVELLUKSELLA

NÄYTÖN JAKAMINEN OPPILAILLE, JOTKA MUODOSTAVAT YHTEYDEN SELAIMELLA TAI NETOP VISION STUDENT -SOVELLUKSELLA NÄYTÖN JAKAMINEN OPPILAILLE, JOTKA MUODOSTAVAT YHTEYDEN SELAIMELLA TAI NETOP VISION STUDENT -SOVELLUKSELLA Vision-ohjelmistoa käyttävät opettajat voivat nyt muodostaa luokan, jossa on yhdistelmä Windows-pohjaisia

Lisätiedot

HP DeskJet Ink Advantage 5640 All-in-One series

HP DeskJet Ink Advantage 5640 All-in-One series HP DeskJet Ink Advantage 5640 All-in-One series Sisällysluettelo 1 Miten?... 1 2 Aluksi... 2 Helppokäyttöisyys... 3 Tulostimen osat... 4 Ohjauspaneeli ja tilan merkkivalot... 6 Perustietoja papereista...

Lisätiedot

WLAN-laitteen asennusopas

WLAN-laitteen asennusopas 1 WLAN-laitteen asennusopas Ohje Inteno DG200 käyttöön WLAN-tukiasemana Tässä ohjeessa WLAN ja WIFI tarkoittavat samaa asiaa. 2 1. Myyntipaketin sisältö: -Inteno-modeemireititin (malli DG200) -Virtajohto

Lisätiedot

GN Hearing - sovellus - käyttöohje

GN Hearing - sovellus - käyttöohje GN Hearing - sovellus - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon sovelluksen lataamisen johdosta. Tämä sovellus tuottaa parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttaa hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti. Innovatiivinen

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J4120DW/MFC-J4420DW/J4620DW/ J4625DW/J5320DW/J5620DW/J5625DW/J5720DW/J5920DW.

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J4120DW/MFC-J4420DW/J4620DW/ J4625DW/J5320DW/J5620DW/J5625DW/J5720DW/J5920DW. AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: DCP-J40DW/MFC-J440DW/J460DW/ J465DW/J530DW/J560DW/J565DW/J570DW/J590DW Versio A FIN Huomautusten selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas soveltuu seuraaville malleille:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas soveltuu seuraaville malleille: AirPrint-opas Tämä käyttöopas soveltuu seuraaville malleille: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Versio A FIN

Lisätiedot

SKANNAUSVINKKEJÄ. Skannausasetukset:

SKANNAUSVINKKEJÄ. Skannausasetukset: SKANNAUSVINKKEJÄ Tämä skannausohje on tarkoitettu täydentämään Yliopistopainon Xerox-käyttöohjetta (https://www.jyu.fi/palvelut/yopaino/opiskelija/print-it/xerox%20kayttoohje), ei korvaamaan sitä. Yliopistopainon

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Tietoja Google Cloud Printistä Tulostaminen Google Cloud Printillä Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Tietoja Google

Lisätiedot

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite Wi-Fi Direct -opas Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla Vianmääritys Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla

Lisätiedot

Digikamera. Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle

Digikamera. Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle TEEMA 1 Tietokoneen peruskäyttö Digikamera Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle Tämä tietopaketti hahmottaa lukijalle, millä tavalla kuvat voidaan siirtää kamerakännykästä tai

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. 1 Valokuvien, diojen ja filminegatiivien skannaus ION PICS 2 PC Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. ION PICS 2 PC skannerilla voit skannata valokuvia, dioja ja filminegatiiveja tietokoneelle

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kylmälaitetta, joka jo tänään helpottaa arkeasi.

Lisätiedot

LAUNCH. Tuote-esittely X-431 PRO. We innovate your business. Ammattilaisen monimerkkidiagnostiikkatyökalu

LAUNCH. Tuote-esittely X-431 PRO. We innovate your business. Ammattilaisen monimerkkidiagnostiikkatyökalu Tuote-esittely Ammattilaisen monimerkkidiagnostiikkatyökalu Esittely Käyttöjärjestelmä: Android Diagnostiikkayhteys: Bluetooth-tekniikka Suorittaa kaikki X431-sarjan toiminnot Vikakoodien luku ja poisto

Lisätiedot

Korjauksia käyttöohjeeseen

Korjauksia käyttöohjeeseen Korjauksia käyttöohjeeseen Olemme pahoillamme, mutta sääaseman liittämisessä langattomaan verkkoon (Wifi) on tapahtunut muuoksia käyttöohjeen painamisen jälkeen (Sivu ) 7.2 Sääaseman liittäminen Wifi-verkkoon

Lisätiedot

Skannerimallisto 2009

Skannerimallisto 2009 Skannerimallisto 2009 Herätä valokuvat ja asiakirjat henkiin luovien CanoScanratkaisujen avulla Canonin laadukkaassa skannerivalikoimassa yhdistyvät edistyksellinen tekniikka, upeat lopputulokset, edullisuus

Lisätiedot

Googlen palvelut synkronoinnin apuna. Kampin palvelukeskus Jukka Hanhinen, Urho Karjalainen, Rene Tigerstedt, Pirjo Salo

Googlen palvelut synkronoinnin apuna. Kampin palvelukeskus Jukka Hanhinen, Urho Karjalainen, Rene Tigerstedt, Pirjo Salo Googlen palvelut synkronoinnin apuna Kampin palvelukeskus 31.01.2018 Jukka Hanhinen, Urho Karjalainen, Rene Tigerstedt, Pirjo Salo Google-tili Jos käytät Gmail-sähköpostia niin sinulla on Google-tili (nn.nn@gmail.com)

Lisätiedot

Aloita tuottava tulostaminen edulliseen hintaan. Tulosta ja skannaa korkealaatuisia tuloksia. Lisäksi voit

Aloita tuottava tulostaminen edulliseen hintaan. Tulosta ja skannaa korkealaatuisia tuloksia. Lisäksi voit Tiedot HP Laser 100 -tulostinsarja Lasertulostuksen täydet ominaisuudet. Edullisesti. Aloita tuottava tulostaminen edulliseen hintaan. Tulosta ja skannaa korkealaatuisia tuloksia. Lisäksi voit 1,2 tulostaa

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Käyttövinkit kertovat, miten eri tilanteissa on toimittava tai miten kutakin toimintoa voi

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Käyttövinkit kertovat, miten eri tilanteissa on toimittava tai miten kutakin toimintoa voi

Lisätiedot

l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l Lexmark E460dw Lexmark E460dn Lexmark E460dw Lexmark E462dtn Vapaudu tulostinkaapeleista sisäänrakennetun langattoman liitettävyyden ansiosta l Nopea! 38 sivua minuutissa l Kaksipuolinen tulostus säästää

Lisätiedot

Saat tulostimen tuottavuuden ja suorituskyvyn maailman pienimmällä värilaserilla luokassaan. Tulosta ja

Saat tulostimen tuottavuuden ja suorituskyvyn maailman pienimmällä värilaserilla luokassaan. Tulosta ja Tiedot HP Color Laser 150 -tulostinsarja Lasertulostuksen täydet ominaisuudet. Edullisesti. Saat tulostimen tuottavuuden ja suorituskyvyn maailman pienimmällä värilaserilla luokassaan. Tulosta ja 2 tuota

Lisätiedot

KÄYTTÖÖN. Koulukirjat tietokoneelle PIKAOHJEET PAPERPORT -OHJELMAN. Sisällysluettelo

KÄYTTÖÖN. Koulukirjat tietokoneelle PIKAOHJEET PAPERPORT -OHJELMAN. Sisällysluettelo Koulukirjat tietokoneelle PIKAOHJEET PAPERPORT -OHJELMAN KÄYTTÖÖN Sisällysluettelo ImageViewer ja PDF Viewer Plus -ohjelmien esittelyt 1 Käytön aloittaminen 1 Työpöydän hyödylliset työkalut 2 Image View

Lisätiedot

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti Helppoa monitoimisuutta sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 Xerox WorkCentre 7132 -monitoimilaite on edullinen tapa lisätä toimiston

Lisätiedot

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen.

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Home Connect. Yksi sovellus kaikkeen. Home Connect on ensimmäinen sovellus, joka pesee puolestasi pyykin ja astiat, paistaa, keittää kahvia ja katsoo jääkaappiin.

Lisätiedot

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Verenpainemittarit Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Tarkka verenpaineen mittaus ranteesta. Näytön kohteet: systolinen, diastolinen, pulssi, päivämäärä, aika Rytmihäiriöilmoitus Muistipaikkoja 60/henkilö,

Lisätiedot

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä IP laitteiden asennus tapahtuu oletusarvoisesti käyttäen verkkokaapelointia. Kaapeli kytketään kytkimeen tai suoraan reittimeen, josta laite saa IP -osoitetiedot,

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN Purmo sähkölämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsi- ja paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

FastMig X Intelligent

FastMig X Intelligent FastMig X Intelligent ÄLYKÄSTÄ HITSAUSTA ERILAISIA MATERIAALEJA TYÖSTÄVIEN KONEPAJOJEN TARPEISIIN Kemppi K7 Hitsauslaitteet 24.06.2016 1(10) FastMig X Intelligent, Älykästä hitsausta erilaisia materiaaleja

Lisätiedot

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Tulostinohjelmisto ja apuohjelmat 1 Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Windows 95/98/2000-, Windows NT 4.0- ja Macintosh-käyttöjärjestelmien MarkVision toimitetaan tulostimen mukana Drivers, MarkVision

Lisätiedot