Hämmästyttävää tulostustehoa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hämmästyttävää tulostustehoa"

Transkriptio

1 Hämmästyttävää tulostustehoa Kotikäyttöön tarkoitettujen PIXMA-mallien esite you can

2 Tyylikkäiden ja pienikokoisten PIXMAmonitoimilaitteiden avulla pääset toteuttamaan luovuuttasi. Laitteiden mukana tulee hyödyllinen ohjelmisto, jonka avulla voit järjestää ja tulostaa valokuvia vaikkapa suoraan Facebookista. Laitteista on saatavana useita värivaihtoehtoja. PIXMA-laitteet kotikäyttöön Entistä monipuolisempien liitäntävaihtoehtojen ansiosta voit nyt ennennäkemättömän helposti jakaa PIXMA-laitteen kotiverkossa sekä tulostaa sisältöä Internetistä, älypuhelimesta tai taulutietokoneelta. Tyylikäs ja helppokäyttöinen Intelligent Touch System -kosketuskäyttöliittymä toimii valo-ohjauksella, ja käyttömukavuutta lisää myös PIXMA MG6350:n suuri kosketusnäyttö. XL-kasetit soveltuvat suurten määrien laadukkaaseen ja edulliseen tulostukseen. Ympäristöä säästäviin toimintoihin kuuluvat paperinkulutusta vähentävä automaattinen kaksipuolinen tulostus sekä energiaa säästävä automaattinen käynnistys ja sammutus. Kun valitset kotiisi PIXMA-valokuvatulostimen tai tulostavan, skannaavan ja kopioivan PIXMA-monitoimilaitteen, saat nauttia ainutlaatuisesta laadusta kerran toisensa jälkeen.

3

4 Luovuus valloilleen Paperiaskartelumalli saatavilla CREATIVE PARK PREMIUM -palvelussa My Image Garden Kaikki hyöty PIXMA-laitteesta My Image Garden -ohjelma tekee valokuvien hallinnasta ja tulostamisesta yksinkertaista. Se sisältää kaikki innostavien ideoiden toteutukseen tarvittavat työkalut, joten kuvien tarkastelu ja järjestely sujuvat helposti. Automaattisen kasvojentunnistuksen ja muiden älykkäiden toimintojen ansiosta ohjelma pystyy etsimään jopa kauan unohduksissa olleita kuvia tietokoneelta automaattisesti, ja sen avulla voidaan luoda ja tulostaa vaivattomasti kuvakollaaseja, kortteja, kalentereita ja levyetikettejä. Käytettävissä on myös valikoima hauskoja valokuvasuotimia. PIXMA-monitoimilaitteissa My Image Garden -ohjelmalla voidaan myös hallita asiakirjojen ja valokuvien skannausta sekä luoda ja muokata PDFtiedostoja tekstintunnistuksen avulla. CREATIVE PARK PREMIUM Luo vaivattomasti ammattimaisia valokuvatulosteita, onnittelukortteja, kalentereita ja paljon muuta CREATIVE PARK PREMIUM on aitojen Canon-musteiden käyttäjille tarkoitettu verkkopalvelu, josta voit ladata kansainvälisesti tunnettujen valokuvaajien ja taiteilijoiden valokuvia, kuvitusta, paperiaskartelumalleja ja paljon muuta. Palveluun lisätään jatkuvasti uutta sisältöä inspiraation lähteeksi. Selaa ja lataa sisältöä ja tulosta se My Image Garden -ohjelman avulla. EC

5 Täysteräväpiirtovideotulostus Videoiden kohokohdat kuviksi Täysteräväpiirtovideotulostus on My Image Garden -ohjelman toiminto, jolla voit ikuistaa kuvaamiesi videoiden tärkeät hetket upeiksi tulosteiksi. Voit valita tulostettavat kuvat toistettavasta täysteräväpiirtovideosta, liittää useita kuvia yhdeksi taiteelliseksi otokseksi tai jakaa otoksia osiin, joista muodostuu tarina. Täysteräväpiirtovideotulostus on käytettävissä tietyissä Canon Digital IXUS-, PowerShot- ja EOS-kameroissa sekä Legria-videokameroissa. Print Your Days -sovellus Kuvamuistot tulosteiksi suoraan Facebookista Valitse yksi tärkeä kuva tai luo näyttävä kollaasi omista ja ystävien Facebook-kuvista yhdellä vaivattomalla toiminnolla ja tulosta kirkas muisto hauskoista hetkistä. Voit aloittaa tämän kiinnostavan sovelluksen käytön kirjautumalla tietokoneen kautta Facebook-profiiliisi ja kirjoittamalla hakukenttään Print Your Days.

6 Level One General Options 1 Label Title One Item number 1 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Level Two One Two Three Save Delete Store Level label label label label label label label label Select Select All Paste Level One Label Level Two General Title One Item number 1 Item number 1 Item number 2 Item number 3 Save label Delete label label Store label label label label label Options Yhteyksissä Wi-Fi Langaton yhteys kotiverkossa Wi-Fi-yhteyden välityksellä voit kätevästi jakaa tulostimen usean tietokoneen kesken ja tulostaa miltä tahansa kodin tietokoneelta. * AirPrint ja Apple-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä. ** Saatavuuden mukaan. Mobiilitulostus ja AirPrint * Langatonta tulostusta älypuhelimista ja tableteista Easy-PhotoPrintsovelluksella voit tulostaa kuvia langattomasti ja skannata kodin langattomiin laitteisiin. Apple AirPrint -tuki mahdollistaa lisäksi langattoman tulostuksen kaikista Applen kannettavista laitteista, kuten iphonesta, ipadista ja ipod Touchista. PIXMA Cloud Link ja Google Cloud Print Nauti Internet-tulostuksen vapaudesta Selaa ja tulosta suosikkivalokuviasi CANON image GATEWAY** -albumeistasi tai Googlen Picasa-sovelluksesta suoraan PIXMA-monitoimilaitteen näytöstä. Tulosta nopeasti kalenterit, kirjepaperit ja muut mallit suoraan Cloud-palvelusta. Tulosta Google Docs -asiakirjoja, sähköpostiviestejä sekä kuvaja pdf-liitetiedostoja missä tahansa Google Cloud Print -palvelusta.

7

8 Vaivattomuutta ja älykästä muotoilua Pieni koko, helppo huolto Tyylikäs ja tilaa säästävä muotoilu FINE-värikasetteja käyttävissä malleissa on Canonin uusi FastFront-muotoilu, jonka ansiosta värikasetit voidaan vaihtaa ja paperia lisätä monitoimilaitteen etupuolelta. Niinpä PIXMA-laite voidaan asettaa seinän viereen tai hyllylle, mikä säästää tilaa. Erillisiä mustesäiliöitä käyttävien mallien Snap Edge -muotoilu luo hillityn ilmeen ja helpottaa huoltoa. Mustesäiliöiden vaihto on nyt vaivattomampaa kuin koskaan, sillä mustelokeron kansi avataan tulostimen reunasta eikä skanneriyksikköä tarvitse nostaa. Älykäs kosketusjärjestelmä PIXMA-laitteella kaikki on helpompaa Canonin älykkäät valo-ohjauksella toimivat hipaisupainikkeet ja suuri TFT-kosketusnäyttö tekevät PIXMA-laitteen käytöstä vaivatonta. Tulostus levylle Yksilöllisiä levyjä ystäville ja sukulaisille Levytulostuslokerolla varustetuilla laitteilla voidaan tulostaa suoraan tulostettaville levyille. Suunnittele levyyn oma etiketti suosikkikuvastasi, lisää tekstiä tai kopioi etiketti valmiista Blu-Ray -, DVD-, tai CDlevystä. PIXMA-laitteella luot tyylikkäitä, ammattimaisia levyjä.

9

10

11 Taloudellisuutta Automaattinen käynnistys/sammutus Säästä energiaa PIXMA-laitteilla Automaattinen sammutus katkaisee tulostimen virran automaattisesti, kun se on ollut tietyn aikaa käyttämättä. Kätevä automaattinen käynnistystoiminto käynnistää tulostimen jälleen, kun aloitat tulostuksen. Kaksipuolinen tulostus Kaksipuolinen tulostus vähentää paperinkulutusta Useimmissa PIXMA-tulostimissa ja -monitoimilaitteissa on automaattinen kaksipuolinen tulostus, joka tuottaa ammattimaisia kaksipuolisia asiakirjoja. Lisäksi se vähentää paperinkulutusta ja säästää siten ympäristöä. Easy-WebPrint EX Internet-tulostuksen hallinta Easy-WebPrint EX -ohjelmalla Eivätkö Internet-sivut koskaan näytä tulostettuina siltä kuin niiden pitäisi? Easy-WebPrint EX on Microsoft Internet Exploreria varten suunniteltu laajennusohjelma, jolla käyttäjä voi valita haluamansa alueet verkkosivulta ja yhdistää ne yhdeksi tulostettavaksi asiakirjaksi. Hiljainen toimintatila Käyttömelu kuriin Hiljainen toimintatila vähentää käyttöääntä huomattavasti ja tekee kodin tulostuspisteestä miltei äänettömän.

12 Tinkimätöntä laatua PRINT and copy speeds FINE-tulostustekniikka Studiolaatuiset valokuvatulosteet Kaikissa PIXMA-tulostimissa käytetään Canonin FINEtulostustekniikkaa. Sen mikroskooppisen pienet mustepisarat ja tarkka väriaineen sijoitus mahdollistavat nopean valokuvatulostuksen ja studiolaatuiset tulosteet. Hybridijärjestelmä Terävä teksti ja kirkkaat värit musteiden yhdistelmän ansiosta Kaikissa kotikäyttöön tarkoitetuissa PIXMA-laitteissa käytetään kahdenlaista mustetta, jotta asiakirjoista ja valokuvista saataisiin mahdollisimman laadukkaita tulosteita. Dye-värit tuottavat harvinaislaatuisen värikylläisiä valokuvatulosteita, pigmenttimusta puolestaan varmistaa pienen tekstin ja viivojen terävän ja selkeän tulostuksen. ChromaLife 100+ ja ChromaLife 100 Tulosta kauniita ja pitkäikäisiä kuvia kotona Aidot Canonin musteet ja valokuvapaperit takaavat entistä värikylläisemmät ja näyttävämmät valokuvat, jotka säilyvät kauan albumissa. Tulostusnopeudet Tunnista ja vertaile todellisia tulostusnopeuksia Canon mittaa tulostus- ja kopiointinopeuksia viimeisimpien hyväksyttyjen ISO-standardien mukaan. Siksi käyttäjä voi luottaa Canon-tulostimien ja -monitoimilaitteiden suorituskykyyn.

13 PIXMA-laitteet kotikäyttöön A4-tulostimet Helppoa valokuvien tulostusta kotona Nopea ja muotoilultaan hillitty valokuvatulostin, jossa on Wi-Filiitäntä, kaksipuolinen tulostus ja tulostus levylle PIXMA-tulostimet ja -monitoimilaitteet sopivat kotiisi täydellisesti. Tutustu niiden toimintoihin ja valitse paras vaihtoehto omiin tarpeisiisi. Vakiomusteet Vakiomusteet Riittoisat XL-musteet Riittoisat XL-musteet Studiolaatuiset tulosteet x dpi:n tarkkuudella ja 2 pikolitran mustepisaroilla Studiolaatuinen 10 x 15 cm:n reunukseton tuloste noin 55 sekunnissa Edistyksellinen ohjelmisto ja Auto Photo Fix II -korjaustoiminto ChromaLife100+-järjestelmä, joka takaa pitkäikäiset valokuvat Tehokas Wi-Fi-liitännällä varustettu 5 musteen valokuvatulostin Studiolaatuiset valokuvatulosteet nopeasti Hillitty muotoilu ja integroidut paperilokerot Mobiilitulostus ja Apple AirPrint Nopea ja laadukas tulostus My Image Garden -ohjelma Kaksipuolinen tulostus ja tulostus levylle Lisävarusteena riittoisat XL-musteet

14 FINE-värikasetteja käyttävät monitoimitulostimet Tyylikäs ja edullinen monitoimilaite älykkääseen verkko- ja asiakirjatulostukseen kotona Pienikokoinen ja tyylikäs monitoimilaite kotiin Pienikokoinen ja tyylikäs monitoimilaite, jossa on Wi- Fi-liitäntä, mobiilitulostus ja automaattinen kaksipuolinen tulostus Nopea ja muotoilultaan hillitty valokuvatulostin, jossa on Wi- Fi-liitäntä, Internet-tulostus ja levytulostus Vakiomusteet Vakiomusteet Vakiomusteet Vakiomusteet Riittoisat XL-musteet Riittoisat XL-musteet Riittoisat XL-musteet Riittoisat XL-musteet Monitoimilaite: tulostaa, kopioi ja skannaa Helppo asennus ja käyttö Nopea asiakirja- ja valokuvatulostus Lisävarusteena riittoisat musteet Helppo ja tehokas verkkotulostus My Image Garden -ohjelma Sovellus Facebook-valokuvien tulostamiseen Pienikokoinen monitoimilaite: tulostaa, kopioi ja skannaa Nopea asiakirja- ja valokuvatulostus Helppo ja tehokas verkkotulostus Lisävarusteena riittoisat XL-musteet My Image Garden -ohjelma Sovellus valokuvien tulostamiseen Facebookista Automaattinen käynnistys/sammutus Wi-Fi-monitoimilaite: tulostaa, kopioi ja skannaa Mobiilitulostus ja Apple AirPrint -tuki Helppo ja tehokas verkkotulostus Lisävarusteena riittoisat XL-musteet Paperia säästävä kaksipuolinen tulostus Nopea asiakirja- ja valokuvatulostus My Image Garden -ohjelma Automaattinen käynnistys/sammutus Edistyksellinen Wi-Fi-monitoimilaite Tulostus-, kopiointi- ja skannaustoiminnot PIXMA Cloud Link ja Google Cloud Print Mobiilitulostus ja Apple AirPrint -tuki Lisävarusteena riittoisat XL-musteet Paperia säästävä kaksipuolinen tulostus Nopea asiakirja- ja valokuvatulostus My Image Garden -ohjelma

15 Erillisiä musteita käyttävät monitoimitulostimet Laadukas ja monipuolinen Wi-Fi-yhteydellä varustettu monitoimilaite kotiin Erittäin tehokas monitoimivalokuvatulostin, jossa on Wi-Fi-liitäntä, Internet-tulostus ja erilliset musteet Huippuluokan 6 musteen monitoimilaite, jossa on kosketusnäyttötoiminto sekä Internet- ja mobiilitulostus Laadukas tulostus ja filmin skannaus Vakiomusteet Vakiomusteet Vakiomusteet Vakiomusteet Riittoisat XL-musteet Riittoisat XL-musteet Edistyksellinen monitoimilaite Pikatoiminnot 5 erillistä värisäiliötä, jopa dpi, 1 pl:n mustepisarat Jatkuva tulostus (ESAT) 12,5 mustavalko- ja 9,3 värisivua minuutissa cm:n valokuva noin 20 sekunnissa Wi-Fi Kaksipuolinen tulostus ja tulostus levylle Täysteräväpiirtovideotulostus Tehokas 5 musteen monitoimivalokuvatulostin Internet-tulostus PIXMA Cloud Linkin avulla Hillitty ja tyylikäs muotoilu Mobiilitulostus ja Apple AirPrint Nopea ja laadukas tulostus My Image Garden -ohjelma Kaksipuolinen tulostus ja tulostus levylle Lisävarusteena riittoisat XL-musteet Huippuluokan 6 musteen monitoimivalokuvatulostin Internet-tulostus PIXMA Cloud Linkin avulla Intuitiivinen kosketuspaneeli, jossa 8,8 cm:n kosketusnäyttö Hillitty ja tyylikäs muotoilu, saatavilla mustana tai valkoisena Mobiilitulostus ja Apple AirPrint My Image Garden -ohjelma Kaksipuolinen tulostus ja tulostus levylle Ensiluokkainen Wi-Fi-monitoimilaite Älykäs kosketusjärjestelmä 6 erillistä värisäiliötä, jopa dpi, 1 pl:n mustepisarat Jatkuva tulostus (ESAT) 12,5 mustavalko- ja 9,3 värisivua minuutissa cm:n valokuva noin 20 sekunnissa 35 mm:n filmiskannaus Kaksipuolinen tulostus Täysteräväpiirtovideotulostus PIXMA Cloud Link PIXMA Cloud Link

16 Säästä mustekuluissa Pienennä tulostuskustannuksia Yhteistyössä on voimaa. Parhaan tuloksen varmistamiseksi kannattaa käyttää aitoja Canonin väriaineita ja valokuvapapereita, jotka on suunniteltu juuri PIXMAlaitteita varten. Jos käytät tulostinta paljon, XL-mustekasetit ovat ihanteellinen ratkaisu. Ne ovat riittoisampia kuin vakiokasetit, joten niitä tarvitsee vaihtaa harvemmin. Kustannustehokkaita XL-kasetteja on nyt saatavilla niin erillisiä mustesäiliöitä kuin FINE-värikasettejakin käyttäviin laitteisiin. Monipakkaukset Sivukohtainen säästö jopa 10 %* Riittoisat XL-musteet Sivukohtainen säästö jopa 50 %** * Enimmäissäästö Canonin vähittäismyyntihinnan mukaan laskettuna, Canonin monipakkaus verrattuna kahteen yksittäin myytävään mustesäiliöön. ** Verrattuna vastaavaan Canonin muuhun kuin XL-värikasettiin. Perustuu Canonin vähittäismyyntihintaan ja ISO/IEC standardin mukaisiin musteen riittoarvoihin.

17 Canonin valokuvapaperit ja erikoismateriaalit PIXMA-laitteisiin on saatavana monenlaisia hauskoja erikoistulostusmateriaaleja. Esite- ja valokuvapaperit, tarrat ja kangassiirtomateriaalit innostavat käyttämään PIXMA-laitetta uudenlaisilla, luovilla tavoilla ja hyödyntämään kuvia entistä monipuolisemmin. Kangassiirtomateriaali TR-301 Saatavat koot: A4 Tarrat PS-101 Saatavat koot: 10 x 15 cm (4 x 6 tuumaa) High Resolution Paper HR-101N Saatavat koot: A4, A3 Photo Paper Pro Platinum PT-101 Studiolaatuinen raskas valokuvapaperi, jolla on erinomainen haalistumisenkesto ja laaja värientoistoalue. Kiiltäväpintainen paperi, joka laajentaa valokuvaajien luovia mahdollisuuksia. Saatavat koot: 10 x 15 cm (4 x 6 tuumaa), A4, A3, A3+ Photo Paper Pro Luster LU-101 Ammattimaisen sileäpintaisen valokuvapaperin pinta ja värit säilyvät tasaisen näköisinä näyttelyvalaistuksessa soveltuu mainiosti studioja erikoistilannekuville. Tämä nopeasti kuivuva puolikiiltävä raskas valokuvapaperi on ihanneratkaisu kiireisille kuvaajille. Saatavat koot: A4, A3 ja A3+ Photo Paper Plus Glossy II PP-201 Canonin laadukas, raskas kiiltäväpintainen valokuvapaperi, joka takaa huippulaatuiset tulosteet. Voit luoda digitaalisista kuvistasi omia valokuvia kotona. Saatavat koot: 10 x 15 cm (4 x 6 tuumaa), 13 x 18 cm (5 x 7 tuumaa), A4, A3, A3+ Photo Paper Plus Semi-gloss SG-201 Satiinipintainen, tavallista paksumpi ja painavampi puolimattapaperi, joka tuntuu tavalliselta valokuvapaperilta. Paperi antaa erityisesti maisemaja juhlakuvatulosteille ammattimaisen vaikutelman. Saatavat koot: 10 x 15 cm (4 x 6 tuumaa), 20 x 25 cm (8 x 10 tuumaa), 25 x 30 cm (10 x 12 tuumaa), 36 x 43 cm (14 x 17 tuumaa), A4, A3, A3+ Glossy Photo Paper Everyday Use GP-501 Edullinen kiiltopaperi päivittäiseen tulostukseen. Sopii erityisesti digitaalikuvien jakamiseen. Saatavat koot: 10 x 15 cm (4 x 6 tuumaa), A4 Matte Photo Paper MP-101 Mattavalokuvapaperi, jolla saat laadukkaita mattapintaisia valokuva- ja tekstitulosteita. Paperi soveltuu myös onnittelukortteihin ja muihin luoviin tarkoituksiin. Saatavat koot: A4, A3

18 PIXMA-laitteet kotikäyttöön Nuolen avulla tunnistat helposti uusiin malleihin lisätyt parannetut ominaisuudet. MP230 MG2250 MG3250 MG4250 Parannettu ominaisuus PIXMA-monito Käytettävissä olevat toiminnot Tulostus, kopiointi ja skannaus Tulostus, kopiointi ja skannaus Tulostus, kopiointi ja skannaus Tulostus, kopiointi ja skannaus Väriainejärjestelmä 2 FINE-värikasettia 2 FINE-värikasettia 2 FINE-värikasettia 2 FINE-värikasettia Tulostustarkkuus / pisaran vähimmäiskoko x dpi 2 pikolitraa x dpi 2 pikolitraa x dpi 2 pikolitraa x dpi 2 pikolitraa ISO-standardin mukainen jatkuva tulostusnopeus (ESAT), A4 (likim.) 7,0 mallisivua/min, mv 4,8 mallisivua/min, väri 8,4 mallisivua/min, mv 4,8 mallisivua/min, väri 9,2 mallisivua/min, mv 5,0 mallisivua/min, väri 9,9 mallisivua/min, mv 5,7 mallisivua/min, väri 10 x 15 cm:n valokuvan tulostusnopeus (likim.) 40 sekuntia (reunuksellinen) 44 sekuntia (reunukseton) 44 sekuntia (reunukseton) 44 sekuntia (reunukseton) Skannauksen enimmäistarkkuus/tyyppi 600 x dpi x dpi x dpi x dpi Tietokoneliitännät USB USB Wi-Fi USB Wi-Fi USB Kameraliitäntä Muistikortin lukija Älypuhelin-, tabletti- ja verkkoliitännät Apple AirPrint Mobiilitulostus Apple AirPrint Mobiilitulostus PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Näyttö ja käyttöliittymä 7-segmenttinen LED 7-segmenttinen LED 6,2 cm:n TFT-näyttö pikatoiminnoin Lisäominaisuudet Automaattinen käynnistys/ sammutus Automaattinen käynnistys/ sammutus Kaksipuolinen tulostus Automaattinen käynnistys/ sammutus Kaksipuolinen tulostus Automaattinen käynnistys/ sammutus Koko (L X S X K) 444 x 329 x 153 mm 449 x 304 x 152 mm 449 x 304 x 152 mm 449 x 304 x 152 mm

19 MG5350 MG5450 MG6350 MG8250 ip2700 ip7250 imilaitteet PIXMA-mustesuihkutulostimet Tulostus, kopiointi ja skannaus Tulostus, kopiointi ja skannaus Tulostus, kopiointi ja skannaus Tulostus, kopiointi ja skannaus Tulostus Tulostus 5 erillistä värisäiliötä 5 erillistä värisäiliötä 6 erillistä värisäiliötä 6 erillistä värisäiliötä 2 FINE-värikasettia 5 erillistä värisäiliötä x dpi 1 pikolitra x dpi 1 pikolitra x dpi 1 pikolitra x dpi 1 pikolitra x dpi 2 pikolitraa x dpi 1 pikolitra 12,5 mallisivua/min, mv 9,3 mallisivua/min, väri 15,0 mallisivua/min, mv 10,0 mallisivua/min, väri 15,0 mallisivua/min, mv 10,0 mallisivua/min, väri 12,5 mallisivua/min, mv 9,3 mallisivua/min, väri 7,0 mallisivua/min, mv 4,8 mallisivua/min, väri 15,0 mallisivua/min, mv 10,0 mallisivua/min, väri 20 sekuntia (reunukseton) 21 sekuntia (reunukseton) 21 sekuntia (reunukseton) 20 sekuntia (reunukseton) 55 sekuntia (reunukseton) 21 sekuntia (reunukseton) x dpi x dpi x dpi x dpi x dpi (filmi) Wi-Fi USB, Bluetooth Wi-Fi USB Wi-Fi Ethernet USB Wi-Fi Ethernet USB, Bluetooth USB Wi-Fi USB Muistikortin lukija USB, PictBridge Muistikortin lukija WLAN PictBridge Muistikortin lukija WLAN PictBridge Muistikortin lukija USB, PictBridge Apple AirPrint Mobiilitulostus PIXMA Cloud Link Apple AirPrint Mobiilitulostus PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Mobiilitulostus PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Mobiilitulostus PIXMA Cloud Link Google Cloud Print Apple AirPrint Mobiilitulostus 7,5 cm:n TFT-näyttö pikatoiminnoin 7,5 cm:n TFT-näyttö, jossa on Intelligent Touch System -kosketuskäyttöliittymä 8,8 cm:n TFT-näyttö, jossa on Intelligent Touch System -kosketuskäyttöliittymä 8,8 cm:n TFT-näyttö, jossa on Intelligent Touch System -kosketuskäyttöliittymä Kaksipuolinen tulostus Tulostus levylle Automaattinen sammutus Kaksipuolinen tulostus Tulostus levylle Automaattinen käynnistys/ sammutus Kaksipuolinen tulostus Tulostus levylle Automaattinen käynnistys/ sammutus Kaksipuolinen tulostus Tulostus levylle Negatiivifilmin skannaus Automaattinen sammutus Kaksipuolinen tulostus Tulostus levylle Automaattinen käynnistys/ sammutus 450 x 366 x 166 mm 455 x 369 x 148 mm 466 x 369 x 148 mm 470 x 396 x 199 mm 445 x 250 x 130 mm 451 x 386 x 128 mm

20 Canon Inc. canon.com Canon Eurooppa canon-europe.com Finnish Edition 0167W465 Canon Europa N.V., 2012 Canon Oy Huopalahdentie 24, PL Helsinki puhelin canon.fi

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin Yleistä SenioriPC palvelu tarjoaa tulostimia joka päiväiseen ja harvempaankin käyttöön. Tulostimet on jaettu kahteen ryhmään riippuen asiakkaan tarpeista. Tulostimia on markkinoilla valtavasti, mutta SenioriPC

Lisätiedot

Epson kehittää kotien monitoimitulostusta edelleen

Epson kehittää kotien monitoimitulostusta edelleen Lehdistötiedote Epson kehittää kotien monitoimitulostusta edelleen Uusilla, monipuolisilla Expression-malleilla syntyvät laadukkaat valokuvat ja asiakirjat helposti 1. syyskuuta 2015 Epson julkistaa monin

Lisätiedot

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Tietoisku 5.4.2016 mikko.kaariainen@opisto.hel.fi Lataa tietoiskun materiaali netistä, kirjoita osoite selaimen osoitelokeroon: opi.opisto.hel.fi/mikko Tietoverkot

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio G FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten

Lisätiedot

EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN

EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN SYKSY 2008 EPSONIN YRITYSTULOSTIMET. TOIMISTOKÄYTTÖÖN SOPIVAT NOPEAT TULOSTIMET JA MONITOIMILAITTEET. EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan App Storesta...

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Ennen Brother-laitteen käyttöä Huomautusten määritelmät Tämä käyttöopas käyttää seuraavia symboleita ja merkintätapoja: Kuvakkeet sisältävät

Lisätiedot

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn 1(5) HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn Kuvaus Toimiston tuottavuutta verkkoon yhdistetyllä monitoimitulostimella. Voit tulostaa lähes mistä tahansa HP eprintin avulla ja jakaa resursseja Ethernet-verkkoyhteyden

Lisätiedot

KONICA AVULLAMINOLTA

KONICA AVULLAMINOLTA JOHN NAUTI DOE JOUSTAVASTA INC. ENJOYS TYÖSKENTELYSTÄ TRUSTFUL RELATIONSHIP MOBIILITULOSTUKSEN WITH KONICA AVULLAMINOLTA Global technology leader profits from document security, lower costs, greener printing

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan Google

Lisätiedot

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Lehdistötiedote Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Teräväpiirtoelokuvia kotona, upeita esityksiä työpaikalla 1. syyskuuta 2015 Epsonin uudet monikäyttöiset, helposti liikuteltavat projektorit

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio F FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten

Lisätiedot

AirPrint-opas. Versio 0 FIN

AirPrint-opas. Versio 0 FIN irprint-opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkki Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten toimintoa voi käyttää yhdessä muiden

Lisätiedot

Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE

Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE EDISTÄ YRITYKSESI TOIMINTAA MUSTESUIHKUTULOSTUKSEN AVULLA Enää ei tarvitse odottaa entistä parempaa laatua ja luotettavampaa

Lisätiedot

Tämän värilaatuoppaan tarkoitus on selittää, miten tulostimen toimintoja voidaan käyttää väritulosteiden säätämiseen ja mukauttamiseen.

Tämän värilaatuoppaan tarkoitus on selittää, miten tulostimen toimintoja voidaan käyttää väritulosteiden säätämiseen ja mukauttamiseen. Sivu 1/7 Värilaatuopas Tämän värilaatuoppaan tarkoitus on selittää, miten tulostimen toimintoja voidaan käyttää väritulosteiden säätämiseen ja mukauttamiseen. Laatu-valikko Tulostustila Väri Vain musta

Lisätiedot

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML)

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML) 1(5) HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML) Kuvaus Tulosta helposti älypuhelimestasi, tablet-tietokoneista ja kannettavista töissä, kotona tai tien päällä; HP:n Mopria-sertifioidulla monitoimilaitteella.

Lisätiedot

Tablet-tietokoneen ja älypuhelimen peruskäyttö. 4.11.2014 Jorma Flinkman

Tablet-tietokoneen ja älypuhelimen peruskäyttö. 4.11.2014 Jorma Flinkman Tablet-tietokoneen ja älypuhelimen peruskäyttö 4.11.2014 Jorma Flinkman Wikipedia.fi 2 Mikä ihmeen tabletti? Taulutietokone (tai paneelitietokone tai tabletti engl. tablet personal computer eli tablet

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio I FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavanlaisia vinkkejä: määrittää käyttöympäristön, asennusehdot tai erityiset

Lisätiedot

Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0

Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0 Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0 EI TAKUUTA Laitteen mukana tulevien kolmansien osapuolten sovellusten valmistajat ja omistajat voivat olla henkilöitä tai yhteisöjä, jotka eivät liity Nokiaan.

Lisätiedot

FOR TYÖRYHMÄLLESI YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.fi

FOR TYÖRYHMÄLLESI YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.fi INTERGRATED INTEGROITUJA BUSINESS TULOSTUSRATKAISUJA PRINT SOLUTIONS FOR TYÖRYHMÄLLESI YOUR WORKGROUP www.brother.eu www.brother.fi UUSI BROTHER VÄRILASERMALLISTO AMMATTIKÄYTTÖÖN - INTEGROITUJA TULOSTUSRATKAISUJA

Lisätiedot

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus BEYOND Touch -SOVELLUS Jotta saisit kaiken irti BEYOND: Two Souls -pelikokemuksesta, suosittelemme pelaamaan peliä langattomalla DUALSHOCK 3-ohjaimella. Jos kuitenkin

Lisätiedot

PJ-600 Sarjan Mobiilitulostimet. www.brother.fi

PJ-600 Sarjan Mobiilitulostimet. www.brother.fi PJ-600 Sarjan Mobiilitulostimet Nämä kompaktit tulostimet tarjoavat kestävän tulostusratkaisun kentälle myynti- ja huoltohenkilöstölle, kuljetusalalle, turvallisuusalalle sekä palo- ja pelastustoimen henkilöstöille.

Lisätiedot

Skannerimallisto 2009

Skannerimallisto 2009 Skannerimallisto 2009 Herätä valokuvat ja asiakirjat henkiin luovien CanoScanratkaisujen avulla Canonin laadukkaassa skannerivalikoimassa yhdistyvät edistyksellinen tekniikka, upeat lopputulokset, edullisuus

Lisätiedot

NÄYTÖN JAKAMINEN OPPILAILLE, JOTKA MUODOSTAVAT YHTEYDEN SELAIMELLA TAI NETOP VISION STUDENT -SOVELLUKSELLA

NÄYTÖN JAKAMINEN OPPILAILLE, JOTKA MUODOSTAVAT YHTEYDEN SELAIMELLA TAI NETOP VISION STUDENT -SOVELLUKSELLA NÄYTÖN JAKAMINEN OPPILAILLE, JOTKA MUODOSTAVAT YHTEYDEN SELAIMELLA TAI NETOP VISION STUDENT -SOVELLUKSELLA Vision-ohjelmistoa käyttävät opettajat voivat nyt muodostaa luokan, jossa on yhdistelmä Windows-pohjaisia

Lisätiedot

Tulostaa. Mobiilitulostus

Tulostaa. Mobiilitulostus Mobiilitulostus TEKSTI: ARI HAAPALAINEN KUVAT: KAROLIINA PAAVILAINEN JA ARI HAAPALAINEN Tulostaa Tulostuspaketissa Tulostaminen kännykästä Mobiilitulostamisen tekniikka Tulostaminen eri mobiilialustoilta

Lisätiedot

LUKEMATTOMAT MAHDOLLISUUDET

LUKEMATTOMAT MAHDOLLISUUDET SureLab-sarja LUKEMATTOMAT MAHDOLLISUUDET Anna asiakkaillesi enemmän. SureLab-sarjan liiketoimintamahdollisuudet ovat loputtomat. SL-D700 LAADUKAS JA TALOUDELLINEN Pienikokoinen, edullinen ja joustava

Lisätiedot

QL-ETIKETTITULOSTIMET AMMATTIKÄYTTÖÖN

QL-ETIKETTITULOSTIMET AMMATTIKÄYTTÖÖN * Vakio-osoitetarrat (29 mm x 90 mm) Kiinteä verkkoliitäntä (10/100 Base-TX) Sarjaliitäntä (RS-232C 9-pin D-sub) Sarjaliitäntä (RS-232C 9-pin D-sub) Tietokoneliitä USB 1.1 tai 2.0 protokolla USB 1.1 tai

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Käyttövinkit kertovat, miten eri tilanteissa on toimittava tai miten kutakin toimintoa voi

Lisätiedot

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti Helppoa monitoimisuutta sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 Xerox WorkCentre 7132 -monitoimilaite on edullinen tapa lisätä toimiston

Lisätiedot

GN Hearing - sovellus - käyttöohje

GN Hearing - sovellus - käyttöohje GN Hearing - sovellus - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon sovelluksen lataamisen johdosta. Tämä sovellus tuottaa parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttaa hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti. Innovatiivinen

Lisätiedot

HP DeskJet Ink Advantage 5640 All-in-One series

HP DeskJet Ink Advantage 5640 All-in-One series HP DeskJet Ink Advantage 5640 All-in-One series Sisällysluettelo 1 Miten?... 1 2 Aluksi... 2 Helppokäyttöisyys... 3 Tulostimen osat... 4 Ohjauspaneeli ja tilan merkkivalot... 6 Perustietoja papereista...

Lisätiedot

Digikamera. Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle

Digikamera. Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle TEEMA 1 Tietokoneen peruskäyttö Digikamera Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle Tämä tietopaketti hahmottaa lukijalle, millä tavalla kuvat voidaan siirtää kamerakännykästä tai

Lisätiedot

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. 1 Valokuvien, diojen ja filminegatiivien skannaus ION PICS 2 PC Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. ION PICS 2 PC skannerilla voit skannata valokuvia, dioja ja filminegatiiveja tietokoneelle

Lisätiedot

Lexmarkin sovellukset

Lexmarkin sovellukset Lexmarkin sovellukset Auta asiakkaitasi löytämään Lexmarkin ratkaisuja tukevien yksi- ja monitoimitulostimien koko potentiaali Lexmarkin sovellukset on suunniteltu yritysten avuksi. Kun asiakirjoja laaditaan,

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Erinomainen ja vankkatekoinen all-in-one-ultrakannettava. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla yritysasiakkaat voivat parantaa tietoturvaansa, tehostaa järjestelmän suojausta ja

Lisätiedot

l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l Lexmark E460dw Lexmark E460dn Lexmark E460dw Lexmark E462dtn Vapaudu tulostinkaapeleista sisäänrakennetun langattoman liitettävyyden ansiosta l Nopea! 38 sivua minuutissa l Kaksipuolinen tulostus säästää

Lisätiedot

LUO JA TULOSTA. CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN

LUO JA TULOSTA. CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN 24, 36 ja 44 tuuman tuotantotulostimet SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 LUO JA TULOSTA CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN T e k n i i k k a SUUNNITELTU

Lisätiedot

13673 A6 12pp CIG Bro FIN v5 20/7/05 8:01 pm Page 1 Rekisteröitymisohje

13673 A6 12pp CIG Bro FIN v5 20/7/05 8:01 pm Page 1 Rekisteröitymisohje Rekisteröitymisohje CANON image GATEWAY Pääset mukaan digitaalikuvien maailmaan Internetin kautta CANON image GATEWAY - älykäs ja luova tapa saada paras hyöty Canon-digitaalikamerastasi ja Internetistä.

Lisätiedot

SKANNAUSVINKKEJÄ. Skannausasetukset:

SKANNAUSVINKKEJÄ. Skannausasetukset: SKANNAUSVINKKEJÄ Tämä skannausohje on tarkoitettu täydentämään Yliopistopainon Xerox-käyttöohjetta (https://www.jyu.fi/palvelut/yopaino/opiskelija/print-it/xerox%20kayttoohje), ei korvaamaan sitä. Yliopistopainon

Lisätiedot

Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa

Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa Xerox QR Code -sovellus Pika-aloitusopas 702P03999 Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa Käytä QR (Quick Response) Code -sovellusta seuraavien sovellusten

Lisätiedot

FastMig X Intelligent

FastMig X Intelligent FastMig X Intelligent ÄLYKÄSTÄ HITSAUSTA ERILAISIA MATERIAALEJA TYÖSTÄVIEN KONEPAJOJEN TARPEISIIN Kemppi K7 Hitsauslaitteet 24.06.2016 1(10) FastMig X Intelligent, Älykästä hitsausta erilaisia materiaaleja

Lisätiedot

FOREVER Solvent-Dark 111

FOREVER Solvent-Dark 111 FOREVER Solvent-Dark 111 Laadukas paperi värillisille kankaille. Pesunkestävyys ja värien kiirkkaus 100% puuvilla, denim, nahka, valkoinen polyesteri, puu, synteettinen nahka, päällystetty paperi jne.

Lisätiedot

Leica Viva TPS Nopein takymetri

Leica Viva TPS Nopein takymetri Leica Viva TPS Nopein takymetri Visiosi: Nopea takymetri Tervetuloa Leica Viva TPS Ei voisi olla nopeampi Leica Viva TPS:llä teet työt nopeammin, lisäät yrityksen kilpailukykyä ja voitat enemmän töitä.

Lisätiedot

Brother ScanViewerin opas ios- / OS X -järjestelmille

Brother ScanViewerin opas ios- / OS X -järjestelmille Brother ScanViewerin opas ios- / OS X -järjestelmille Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkimerkintää: VINKKI Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia

Lisätiedot

Bluetooth-yksikkö BU-20 Tulostusopas. Sisällys Ennen käyttöä...2 Varotoimet...3 Tulostaminen...4

Bluetooth-yksikkö BU-20 Tulostusopas. Sisällys Ennen käyttöä...2 Varotoimet...3 Tulostaminen...4 Bluetooth-yksikkö BU-20 Tulostusopas Sisällys Ennen käyttöä......................................2 Varotoimet.........................................3 Tulostaminen.......................................4

Lisätiedot

Värijärjestelmät. Väritulostuksen esittely. Tulostaminen. Värien käyttäminen. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito.

Värijärjestelmät. Väritulostuksen esittely. Tulostaminen. Värien käyttäminen. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Tällä tulostimella voidaan tulostaa värillisiä asiakirjoja. Värituloste herättää huomiota, lisää arvostusta ja tulosteen tai tietojen arvoa. käyttö lisää lukijoiden määrää, sillä väritulosteet luetaan

Lisätiedot

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Käyttöohje AirPrint

DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT. Käyttöohje AirPrint DIGITAALISET VÄRIMONITOIMIJÄRJESTELMÄT / DIGITAALISET MONITOIMIJÄRJESTELMÄT Käyttöohje AirPrint 2013 TOSHIBA TEC CORPORATION Kaikki oikeudet pidätetään Tämän käyttöoppaan jäljentäminen missään muodossa

Lisätiedot

Useimmin kysytyt kysymykset

Useimmin kysytyt kysymykset Useimmin kysytyt kysymykset Versio 1.1 1 1. Mikä mobiilikortti on? Mobiilikortti on matkapuhelimessa toimiva sovellus ja www.mobiilikortti.com osoitteessa oleva palvelu. Sovelluksen avulla voit siirtää

Lisätiedot

HP Deskjet D2300 series. HP Photosmart -ohjelmiston ohje

HP Deskjet D2300 series. HP Photosmart -ohjelmiston ohje HP Deskjet D2300 series HP Photosmart -ohjelmiston ohje 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Hewlett-Packard Companyn ilmoitukset HP pidättää itsellään oikeuden muuttaa tämän julkaisun sisältöä

Lisätiedot

pikaohjeen sisällysluettelo

pikaohjeen sisällysluettelo pikaohjeen sisällysluettelo opi tulostamaan tulostaminen paperille ja muille tulostusmateriaaleille erikoisominaisuudet huolto ongelman ratkaiseminen tekniset tiedot pikaohje hp deskjet 995c series sisällysluettelo

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP DESKJET 5442 http://fi.yourpdfguides.com/dref/4167870

Käyttöoppaasi. HP DESKJET 5442 http://fi.yourpdfguides.com/dref/4167870 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle HP DESKJET 5442. Löydät kysymyksiisi vastaukset HP DESKJET 5442 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet,

Lisätiedot

Kompakti skanneri, jossa kaikki on käsiesi ulottuvilla

Kompakti skanneri, jossa kaikki on käsiesi ulottuvilla ScanFront 220/220P Verkkoskanneri Kompakti skanneri, jossa kaikki on käsiesi ulottuvilla SCANFRONT 220/220P Skannaa asiakirja ja valitse kuvake sen mukaan, mihin haluat lähettää asiakirjan. Niin helppoa

Lisätiedot

Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen. käyttöä. Kameran osat ja painikkeet

Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen. käyttöä. Kameran osat ja painikkeet Käyttöohje Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen käyttöä. Kameran osat ja painikkeet 1 1. Laukaisin 8. Mikro USB -portti 2. Mikrofoni

Lisätiedot

HP OfficeJet Pro X551dw

HP OfficeJet Pro X551dw 1(5) HP OfficeJet Pro X551dw Kuvaus Tulosta lasertulostimia nopeammin HP PageWide -tekniikalla, jota käytetään huipputason digitaalipainoissa. Saat enemmän aikaan tuottavuutta parantavilla ominaisuuksilla,

Lisätiedot

Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager

Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager uniflow Output Manager Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager UNIFLOW OUTPUT MANAGER Tulostus ja kopiointi hallintaan ja investoinnit tehokäyttöön uniflow Output Managerin

Lisätiedot

HP DeskJet 5570 All-in-One series

HP DeskJet 5570 All-in-One series HP DeskJet 5570 All-in-One series Sisällysluettelo 1 Miten?... 1 2 Aluksi... 2 Tulostimen osat... 3 Ohjauspaneeli ja tilan merkkivalot... 5 Perustietoja papereista... 7 Lisää tulostusmateriaali... 10

Lisätiedot

Copyright RGF Data. Puhelin / Älypuhelin / Tabletti / Kannettava tietokone / Pöytä-lattiatietokone

Copyright RGF Data. Puhelin / Älypuhelin / Tabletti / Kannettava tietokone / Pöytä-lattiatietokone Puhelin / Älypuhelin / Tabletti / Kannettava tietokone / Pöytä-lattiatietokone Käyttötarkoitus uutiset, keskustelut, kirjoitus, videot Käyttötavat vain kotipöydällä, nojatuolissa Käyttöpaikat koti, työpaikka,

Lisätiedot

Mikä tulostin on sopivin?

Mikä tulostin on sopivin? OIKEA TULOSTIN OIKEAAN TARPEESEEN Mikä tulostin on sopivin? Olemme keränneet tähän oppaaseen olennaisen tiedon HP:n tulostin-, monitoimilaite- ja tarvikeratkaisuista. HP-tulostimilla katat kaikki yrityksen

Lisätiedot

Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut

Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut KESKITYMME ASIAKKAISIIN TARJOAMME KOKONAISRATKAISUJA SITOUDUMME YHTEISTYÖHÖN Haluaisimme hyödyntää tehokkaammin olemassa olevaa teknologiaamme ja luoda lisää liiketoimintamahdollisuuksia.

Lisätiedot

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Sharpdesk Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Hallitse työnkulku Asiakirjojen luontiin, tallennukseen ja hallintaan Sharpdesk on tehokas ja suosittu henkilökohtainen asiakirjanhallintajärjestelmä. Sen

Lisätiedot

MySchenker tulostimen ohjeet

MySchenker tulostimen ohjeet MySchenker tulostimen ohjeet Paperirullan asettaminen tulostimeen 1. Avaa tulostin painamalla etulevyn OPEN painikkeesta ja nostamalla kansi kevyesti yläasentoonsa Paperirullan asettaminen tulostimeen

Lisätiedot

Suunniteltu. Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen

Suunniteltu. Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen Suunniteltu Suurille skannausvolyymeille Yritysasiakirjojen skannaukseen PDS-5000, PDS-6000 Skannaa suuret asiakirjavolyymit nopeasti, tarkasti ja luotettavasti digitaaliseen muotoon ja helposti arkistoitavaksi.

Lisätiedot

HP Color LaserJet Pro M252 series

HP Color LaserJet Pro M252 series Tiedot HP Color LaserJet Pro M252 series Paranna yritystulostamistasi tässä on kaikki tarvitsemasi Pienikokoinen tulostin sekä alkuperäinen HP-väriainekasetti, jossa on JetIntelligence-tekniikka, auttavat

Lisätiedot

Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön

Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön Tehokas kaksoisydinrakenne Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön Toshiban uusin yrityskannettavien valikoima, joissa on Intel Core 2 Duo -suoritin, tarjoaa jälleen kerran

Lisätiedot

KÄYTTÖÖN. Koulukirjat tietokoneelle PIKAOHJEET PAPERPORT -OHJELMAN. Sisällysluettelo

KÄYTTÖÖN. Koulukirjat tietokoneelle PIKAOHJEET PAPERPORT -OHJELMAN. Sisällysluettelo Koulukirjat tietokoneelle PIKAOHJEET PAPERPORT -OHJELMAN KÄYTTÖÖN Sisällysluettelo ImageViewer ja PDF Viewer Plus -ohjelmien esittelyt 1 Käytön aloittaminen 1 Työpöydän hyödylliset työkalut 2 Image View

Lisätiedot

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen.

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Home Connect. Yksi sovellus kaikkeen. Home Connect on ensimmäinen sovellus, joka pesee puolestasi pyykin ja astiat, paistaa, keittää kahvia ja katsoo jääkaappiin.

Lisätiedot

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. s./min. s./min. s.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. s./min. s./min. s. Pro 8100S/8110S/ 8120S Tehokkaat mustavalkotuotantotulostimet kovaan käyttöön Pro 8100S 95 s./min MV Pro 8110S 110 s./min MV Pro 8120S 135 s./min MV Uutta tekniikkaa, parempaa tuottavuutta Ricohin pyrkii

Lisätiedot

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen Canon Essential Business Builder Program Avain yrityksesi menestykseen Essential Business Builder Program: esittely Painotoimintaan liittyy monenlaisia haasteita, ja toiminnan kasvattaminen on usein vaikeaa.

Lisätiedot

HP Officejet 5740 e-all-in-one series

HP Officejet 5740 e-all-in-one series HP Officejet 5740 e-all-in-one series Sisällysluettelo 1 Miten?... 1 2 Aluksi... 2 Tulostimen osat... 3 Ohjauspaneeli ja tilan merkkivalot... 5 Perustietoja papereista... 8 Lisää tulostusmateriaali...

Lisätiedot

Samsung Galaxy Tab tietokoneen käyttöohje

Samsung Galaxy Tab tietokoneen käyttöohje Tervetuloa käyttämään Samsungin Galaxy Tab tietokonetta Laitteen keskeinen ominaisuus on 7 tuuman kosketusnäyttö, jonka alapuolella ole neljä (4) taustavalaistua ohjausnäppäintä, ja yläpuolella 1.3 pixelin

Lisätiedot

Sähköiset sisällöt yleisiin kirjastoihin - hanke Turku 10.9.2013 Aija Laine aija.laine@turku.fi

Sähköiset sisällöt yleisiin kirjastoihin - hanke Turku 10.9.2013 Aija Laine aija.laine@turku.fi Sähköiset sisällöt yleisiin kirjastoihin - hanke Turku 10.9.2013 Aija Laine aija.laine@turku.fi E-kirjalla on monia määritelmiä ja monta nimeä Tiedosto, joka käsittää kirjan lukijalle välittyvän sisällön

Lisätiedot

CADS Planner -tulostusohje

CADS Planner -tulostusohje Sisältö Yleistä tulostuksesta... 3 Tulostinajurin asentaminen Windowsiin... 4 Paperiarkin lisääminen tulostinajurille... 5 Tulostimen lisääminen CADSiin... 7 PDF-tiedoston tulostaminen... 9 PLT-tiedoston

Lisätiedot

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Pikaopas M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Pikaopas M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Pikaopas M276 Kopiolaadun optimointi Valittavissa olevat kopiointilaatuasetukset Autom. valinta: Valitse tämä asetus, jos kopiointilaadulla ei ole suurta merkitystä. Tämä on

Lisätiedot

www.osram.fi Led-valo on monipuolinen OSRAMin uusi led-lamppuvalikoima on omaa luokkaansa Koska meille kelpaa vain paras Light is OSRAM

www.osram.fi Led-valo on monipuolinen OSRAMin uusi led-lamppuvalikoima on omaa luokkaansa Koska meille kelpaa vain paras Light is OSRAM www.osram.fi Led-valo on monipuolinen OSRAMin uusi led-lamppuvalikoima on omaa luokkaansa Koska meille kelpaa vain paras Light is OSRAM OSRAM led-lamput Kohokohdat Moderni teknologia, innovaatio ja tehokkuus:

Lisätiedot

KOKOUSTEN VAUHDITTAJA

KOKOUSTEN VAUHDITTAJA Epson EB-1400Wi -sarja KOKOUSTEN VAUHDITTAJA kuva enintään: käyttäjät tekevät merkintöjä tulosta, tallenna ja jaa SUUNNITELTU YRITYSKÄYTTÖÖN INTEGROITU, INTERAKTIIVINEN NEUVOTTELUHUONEJÄRJESTELMÄ Heijasta

Lisätiedot

Aloita tästä. Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta

Aloita tästä. Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta Aloita tästä Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta Noudata Asennusohjeessa annettuja laitteiston asennusohjeita. Jatka optimoimalla tulostuslaatu seuraavasti. 1 Varmista, että olet lisännyt paperikaukaloon

Lisätiedot

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Tulostinohjelmisto ja apuohjelmat 1 Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Windows 95/98/2000-, Windows NT 4.0- ja Macintosh-käyttöjärjestelmien MarkVision toimitetaan tulostimen mukana Drivers, MarkVision

Lisätiedot

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min

Pro C5100S/5110S. Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet. Pro. Pro C5100S C5110S. s./min. s./min Pro C5100S/5110S Kompaktit ja kevyet tuotantotulostimet Pro C5100S Pro C5110S MV MV 65 Väri 80 Väri s./min s./min Korkeaa tuotantolaatua ilman korkeita kustannuksia Tiukassa taloustilanteessa tarvitaan

Lisätiedot

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8)

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -protokollan avulla Windows Vista (SP2 tai uudempi)-, Windows 7- ja Windows 8 -

Lisätiedot

Fujitsu Esprimo P920 työasemakone 790 Vastaava kone kuin yllä, yhdellä kiintolevyllä ilman RAID-peilausta

Fujitsu Esprimo P920 työasemakone 790 Vastaava kone kuin yllä, yhdellä kiintolevyllä ilman RAID-peilausta PÖYTÄTIETOKONEET Laadukkaita pitkän elinkaaren yrityskoneita. Fujitsu Esprimo P920 palvelinkone 990 Intel Core i5 neliydinsuoritin 3,2 GHz 8 Gt keskusmuistia Kiintolevyt 2 x 500 Gt SATA peilaava RAID Mitat

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. CANON PIXMA MP270 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2381005

Käyttöoppaasi. CANON PIXMA MP270 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2381005 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä IP laitteiden asennus tapahtuu oletusarvoisesti käyttäen verkkokaapelointia. Kaapeli kytketään kytkimeen tai suoraan reittimeen, josta laite saa IP -osoitetiedot,

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN Purmo sähkölämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsi- ja paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

Käyttöopas Windows-tietokoneille. Yhteensopivat tuotteet: C-Pen 20/3.0/3.5

Käyttöopas Windows-tietokoneille. Yhteensopivat tuotteet: C-Pen 20/3.0/3.5 Käyttöopas Windows-tietokoneille Yhteensopivat tuotteet: C-Pen 20/3.0/3.5 TÄRKEÄ HUOMAUTUS: C-Pen 3.5 sisältää litium-ioni-akun. Tätä akkutyyppiä EI saa säilyttää lataamattomana pitkään. Jos C-Pen 3.5

Lisätiedot

Roth Touchline + -sovellus

Roth Touchline + -sovellus Roth Touchline + -sovellus Käyttöohje Living full of energy 1/7 Onnittelut uudelle Roth Touchline+ -sovelluksen käyttäjälle Android- ja ios-käyttöjärjestelmille tarkoitetun Roth Touchline+sovelluksen avulla

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkityyliä: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa on toimittava tai miten kutakin toimintoa voi

Lisätiedot

ETÄPALVELU. HALTIK Videoportaali - osallistujan ohje

ETÄPALVELU. HALTIK Videoportaali - osallistujan ohje ETÄPALVELU HALTIK Videoportaali - osallistujan ohje 19.5.2015 Laitevaatimukset Tietokoneessa tulee olla asennettuna: Web-kamera Mikrofoni ja kaiuttimet tai kuulokkeet Tietokoneen internet selaimen tulee

Lisätiedot

1 HP Deskjet 6500 series -tulostimet

1 HP Deskjet 6500 series -tulostimet 1 HP Deskjet 6500 series -tulostimet Saat vastauksen kysymykseesi valitsemalla sitä koskevan aiheen: HP Deskjet 6540-50 series Ilmoituksia Erikoisominaisuudet Aloitusopas Tulostimen liittäminen Valokuvien

Lisätiedot

LAUNCH. Tuote-esittely X-431 PRO. We innovate your business. Ammattilaisen diagnostiikkatyökalu mobiiliin internetiin

LAUNCH. Tuote-esittely X-431 PRO. We innovate your business. Ammattilaisen diagnostiikkatyökalu mobiiliin internetiin Tuote-esittely Ammattilaisen diagnostiikkatyökalu mobiiliin internetiin Esittely on edistynyt vikadiagnostiikkatesteri, jonka alustana on Androidkäyttöjärjestelmä ja Bluetooth:lla toimiva yhteys. Laite

Lisätiedot

Omistajan käsikirja 1

Omistajan käsikirja 1 Omistajan käsikirja 1 Hei! Tervetuloa Polaroid -perheeseen! Tämä käyttöohje käy lyhyesti läpi uuden Mini-tulostimesi. Lisätietoja ja teknistä tukea saat avuliaalta tiimiltämme osoitteessa cspolaroid@camarketing.com.

Lisätiedot

Käyttöpaneelin merkkivalot

Käyttöpaneelin merkkivalot tarkoittavat eri asioita niiden järjestyksen mukaan. Merkkivalot, jotka ovat pois päältä, päällä ja/tai vilkkuvat, osoittavat tulostimen eri tilanteita kuten tulostimen tilaa, tarvittavia käyttäjän toimia

Lisätiedot

Action Camera Wi-Fi - Waterproof - Ultra HD

Action Camera Wi-Fi - Waterproof - Ultra HD FI - Käyttöohje Action Camera Wi-Fi - Waterproof - Ultra HD OMINAISUUDET Ylös/Toisto -painike Laukaisin/Valinta -painike Virta/Tila -painike Latauksen tilan osoitinvalo Kaiutin Alas/Wi-Fi -painike Mikrofoni

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkityyliä: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa on toimittava tai miten kutakin toimintoa voi

Lisätiedot

Vianmääritys. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Hakemisto

Vianmääritys. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Hakemisto Jos pyydät Lexmarkin asiakastukikeskukselta apua tulostusongelman ratkaisemisessa, sieltä saatetaan ohjata sinut vianmääritystilan avulla muuttamaan oletusasetuksia (esimerkiksi ottamaan käyttöön PPDS-tiedostojen

Lisätiedot

Sisällysluettelo. USB-laitteen jakaminen verkossa... 3. USB-tulostimen jakaminen... 5. Macin varmuuskopiointi Time Machine -ohjelmalla...

Sisällysluettelo. USB-laitteen jakaminen verkossa... 3. USB-tulostimen jakaminen... 5. Macin varmuuskopiointi Time Machine -ohjelmalla... Lisätoiminnot Sisällysluettelo USB-laitteen jakaminen verkossa... 3 USB-tulostimen jakaminen... 5 Macin varmuuskopiointi Time Machine -ohjelmalla... 6 NETGEAR genie -sovellus... 8 2 USB-laitteen jakaminen

Lisätiedot