Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA Kunnanhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA Kunnanhallitus 29.4.2013 92"

Transkriptio

1 Kunnanhallitus Kunnanhallituksen kokoushuone kello Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 73 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 74 Työjärjestyksen hyväksyminen 75 Omavelkaisen takauksen antaminen Kiinteistö Oy Hirvensalmen Koivulehdon valtion asuntolainalle 76 Hirvensalmen kunnan tasa-arvosuunnitelma 77 Lausunnon antaminen/ Koskisen Oy ympäristöluvan lupamääräysten tarkistaminen 78 Vuokrasopimuksen hyväksyminen/jääsaukko Oy 79 Hirvensalmen kunnan, Veisto Oy:n ja Koskisen Oy:n välisen aiesopimuksen hyväksyminen 80 Länsiosan rantaosayleiskaava/vastine Tuomo Virtasen valitukseen 81 Ilmoitusasiat Pöytäkirjan nähtävänäpito Kokouksen tarkistettu pöytäkirja, johon liitetty oikaisuvaatimusohjeet pidetään nähtävänä

2 Kunnanhallitus Aika: klo Paikka: Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä olleet jäsenet: Esko Kekkonen pj. Sigita Herrala Pepe Hölttä Jukka Manninen Maritta Oinonen Seija Väisänen Muut läsnäolijat: Heidi Honkanen kunnanvaltuuston pj. Ari Kämppi kunnanvaltuuston I vpj. poistui klo kohta 3 alkaessa Juhani Manninen kunnanvaltuuston II vpj. Pentti Pylkkänen varajäsen, Risto Pesonen poissa Seppo Ruhanen kunnanjohtaja, esittelijä Heli Rummukainen pöytäkirjanpitäjä 72 Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 73 Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Sigita Herrala ja Jukka Manninen. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Esko Kekkonen puheenjohtaja Heli Rummukainen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastajat, tarkastusaika Sigita Herrala Jukka Manninen Pöytäkirja on pidetty yleisesti nähtävänä Heli Rummukainen Pöytäkirjan nähtävänäpito Kokouksen tarkistettu pöytäkirja, johon liitetty oikaisuvaatimusohjeet pidetään nähtävänä

3 Kunnanhallitus TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Khall 74/ Kj Kunnanhallitus hyväksyy tämän esityslistan asioiden käsittelyjärjestykseksi. Esityslistalle lisättiin kolme lisäpykälää.

4 Kunnanhallitus OMAVELKAISEN TAKAUKSEN ANTAMINEN KIINTEISTÖ OY HIRVENSALMEN KOI- VULEHDON VALTION ASUNTOLAINALLE Khall 75/ Hirvensalmen kunta on myöntänyt omavelkaisen takauksen Kiinteistö Oy Hirvensalmen Koivulehto nimiselle yhtiölle kunnanvaltuuston päätöksellä ( 25) Valtiokonttorin myöntämin lainaehdoin. Kiinteistö Oy Hirvensalmen Koivulehto omistaa vuosina 1979 ja 1980 valmistuneet viisi rivitaloa Hirvensalmen kunnassa. Taloissa on yhteensä 24 asuntoa, joiden huoneistoala on yhteensä 1412m2, joihin on tehty mittavat peruskorjaukset vuonna Kiinteistö Oy Hirvensalmen Koivulehto on saanut valtion asuntorahastolta varmistuksen siitä, että peruskorjaussuunnitelma ja kustannukset on hyväksytty. Liite 1 Hyväksytyt kustannukset ovat , josta lainoitettavat peruskorjauskustannukset ovat ,50. Asuntolainaa on myönnetty 95 % hyväksytyistä kustannuksista. Lainan takaussitoumus vanhenee 10 vuodessa (Laki takauksesta ja vierasvelkapanttauksesta, /361, 19). Nyt voimassaoleva takaussitoumus vanhenee Liitteenä 1 on Valtiokonttorin toimittama takaussitoumus-pohja. Kj Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että Hirvensalmen kunta antaa liitteen 1 mukaisen omavelkaisen takauksen Kiinteistö Oy Hirvensalmen Koivulehto-nimisen yhtiön Valtiokonttorilta saaman lainan nro jäljellä olevan pääoman, koron, viivästyskorkojen sekä lainanhoito- ja perimiskulujen suorittamisen vakuudeksi.

5 Kunnanhallitus HIRVENSALMEN KUNNAN TASA-ARVOSUUNNITELMA Ytt 11/ Yhteistyötoimikunnan keskuudesta esitettiin pidetyssä kokouksessa ikäohjelman laatimista Hirvensalmen kuntaan. Keskustelussa alustavasti todettiin, että ikäohjelma voisi olla osa tasaarvosuunnitelmaa ja sovittiin, että asiaan palataan syksyllä. Tehdyn taustaselvityksen pohjalta Hirvensalmen kokoisessa kunnassa ikäohjelma on selkeintä liittää osaksi tasaarvosuunnitelmaa. Selvityksen yhteydessä on myös tullut esille, että Etelä-Savossa on vireillä hanke Seniorit joustavasti työssä. Hankkeessa ovat mukana Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikkelin kaupunki ja Kuntatyönantaja. Hankkeelle haetaan TEKESin kehittämisrahaa. Esitys Yhteistyötoimikunta keskustelee aiheesta. Keskusteltiin mahdollisuudesta, että ikäohjelma liitettäisiin osaksi tasa-arvosuunnitelmaa, koska tällä hetkellä ikäohjelmia on laadittu isompiin kuntiin/työpaikkoihin kuin Hirvensalmi Päätettiin perustaa työryhmä valmistelemaan asiaa, johon valittiin: Arja Leppäkumpu Sanna Rytkönen Raija Savinainen. Tarvittaessa työryhmä voi kutsua asiantuntijoita työryhmän kokouksiin. Esitettiin, että työryhmä selvittäisi mm. mahdollista Mikkelin ikäohjelman sisältöä. Ytt 16/ Esitys Työryhmään valittu Arja Leppäkumpu ei ole enää Hirvensalmen kunnan palveluksessa ja Heli Rummukainen on valittu vs. hallintojohtajaksi. Yhteistyötoimikunta valitsee työryhmään Arja Leppäkummun tilalle uuden jäsenen ja päättää ikäohjelman sisällöstä ja aikataulusta. Yhteistyötoimikunta päätti, että ikäohjelma lisätään kunnanhallituksen hyväksymään tasa-arvosuunnitelmaan. Vs. hallintojohtaja Heli Rummukainen valmistelee ikäohjelmaa.

6 Kunnanhallitus Keskusteltiin ikäohjelman sisällöstä alustavasti ja siihen toivottiin otettavaksi esimerkiksi: - koulutus - kuntoutus - ikävapaa - työterveydenhuollon palveluiden tehostaminen mm. fysioterapia - liikunta - täydennyskoulutus - työaika - palveluvuosikorvaus - kuntoutus. Ytt.9 / Esitys Todettiin, että Ikäohjelma valmistuu näillä näkymin v Hallintojohtaja esitteli kokouksessa ikäohjelmaa. Yhteistyötoimikunta päättää esittää kunnanhallitukselle, että ikäohjelma lisätään kunnanhallituksen hyväksymään tasa-arvosuunnitelmaan. Khall 76/ Liite 2 Päivitetty tasa-arvosuunnitelmaluonnos liitteenä 2. Yhteistyötoimikunta esittää tasa-arvosuunnitelman kunnanhallituksen hyväksyttäväksi. Liitteenä 2 tasa-arvosuunnitelma, johon on lisätty yhteistyötoimikunnassa käsitellyin perustein myös ikäohjelma. Kj Kunnanhallitus hyväksyy liitteenä 2 olevan tasaarvosuunnitelman.

7 Kunnanhallitus LAUSUNNON ANTAMINEN/KOSKISEN OY YMPÄRISTÖLUVAN LUPAMÄÄRÄYSTEN TARKISTAMINEN Khall 77/ Aluehallintovirasto pyytää lausuntoa Koskisen Oy:n koivutuotetuotantoa koskevan ympäristöluvan lupamääräysten tarkistamista varten. Ympäristönsuojelulain mukaisen lupahakemuksen mukaan: Koskisen Oy:n koivutuotetuotannon teollisuuslaitos käsittää sahalaitoksen, viilutehtaan, jatkojalostuslaitoksen sekä niihin liittyviä oheistoimintoja. Sahalaitoksessa tuotetaan koivusahatavaraa ja jatkojalostustehtaassa aihioita sekä liimalevyjä. Viilutehtaassa tuotetaan viiluja sekä ohutviiluvaneria. Koivusahatavaran tuotantokapasiteetti on m3/v, aihioiden ja liimalevyjen tuotantokapasiteetti on m3/v ja viilujen sekä ohutviiluvanerin tuotantokapasiteetti on m3/v. Koivutukkeja käytetään edellä mainittuihin tuotteisiin noin m3/v. Ohutviiluvanerin valmistukseen kuluu liimakalvoa noin 94 t/v ja liimalevyjen valmistukseen PVAC-liimaa noin 3t/v. Teollisuuslaitoksen tukkien haudonnasta muodostuvat jätevedet on johdettu viemärissä alkaen esikäsiteltyinä Hirvensalmen Vesi Oy:n jätevedenpuhdistamolle. Sosiaalijätevedet johdetaan umpisäiliöön, josta ne kuljetetaan Hirvensalmen Vesi Oy:n jätevedenpuhdistamolle. Teollisuuslaitos sijaitsee noin 4,5km Hirvensalmen kirkonkylästä koilliseen Ryökäsveteen kuuluvan Kotkatveden länsirannalla. Kj Hirvensalmen kunnanhallitus toteaa, ettei kunnanhallituksella ole huomautettavaa hakemuksesta.

8 Kunnanhallitus VUOKRASOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN/JÄÄSAUKKO OY Khall 78/ Hirvensalmen kunta vuokraa Jääsaukko Oy-nimiselle yhtiölle 210 m2 varastotilaa ns. Vastaanottohallista liitteenä 3 olevan sopimuk- Liite 3 sen mukaisesti. Kj Kunnanhallitus hyväksyy liitteen 3 mukaisen vuokrasopimuksen.

9 Kunnanhallitus HIRVENSALMEN KUNNAN, VEISTO OY:N JA KOSKISEN OY:N VÄLISEN AIESOPI- MUKSEN HYVÄKSYMINEN Khall 79/ Hirvensalmen kunnan, Veisto Oy:n ja Koskisen Oy:n välillä on neuvoteltu aiesopimus, jonka tarkoituksena on luoda edellytykset yritysten sahaliiketoiminnan kehittämiselle Hirvensalmen Kissakoskella. Koskisen Oy on talven 2013 aikana lisännyt merkittävästi tuotantoaan Kissakoskella. Yhtiön tarkoituksena on edelleen nostaa tuotantomääriä merkittävästi, mutta tuotantoalueen rajat eivät sitä nykyisellään mahdollista. Liite 4 Aiesopimuksella sovitaan alueen kehittämisestä, jonka osaalueita ovat riittävän teollisuustonttikokonaisuuden luomista kunnan ja Veisto Oy:n välinen lisämaankaupalla ja siihen liittyvällä kaavaratkaisulla. Lisäksi toteutetaan ympäristön parantamiseen liittyviä ja sen ohessa tukkien varastointi- ja lajittelualueen kunnostamiseen liittyviä toimia. Niiden tarkoituksena on torjua sahaustoiminnasta aiheutuvia meluhaittoja ja hule- ja kasteluvesien pääsyä käsittelemättömänä vesistöön. Hankkeella on yleistä merkitystä juuri meluhaittojen ja vesiensuojelun näkökohdista sekä nykyisten työpaikkojen turvaamisen ja uusien työpaikkojen syntymisen vuoksi. Aiesopimusluonnos liitteenä 4.. Kj Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että 1. Kunnanvaltuusto hyväksyy liitteenä 4 olevan aiesopimuksen. 2. Valtuuttaa kunnanhallituksen tekemään oheisen karttaliitteen mukaisen n m2:n suuruisen maakaupan tiloista Rantala ja Soitto hintaan euroa ja sopimaan muista kaupanehdoista. 3. Myöntää euron määrärahan Veisto Oy:n tuotantoalueen ympäristöinvestointeihin ja tukkikentän vaatimiin rakenteisiin. 4. Valtuuttaa kunnanhallituksen tekemään Veisto Oy:n kanssa vuokrasopimuksen kunnan rakentamista rakenteista aiesopimuksen mukaisesti.

10 Kunnanhallitus LÄNSIOSAN RANTAOSAYLEISKAAVA/ VASTINE TUOMO VIRTASEN VALITUKSEEN Khall 80/ Tuomo Virtanen on valittanut Länsiosan rantaosayleiskaavaa koskevasta Kuopion Hallinto-oikeuden päätöksestä ( /006/3). Liite 5 Valituksessaan hän on esittänyt, että hänen omistamansa tilan Riihiniemi 1:11 alueella tai tilan edessä olevassa vesistössä olevat viitasammakon esiintymisalue (S-2) ja luonnon monimuotoisuuden kannalta tärkeä alue (luo) tulee poistaa. Hän myös esittää, että Myllyjoen virtaavan veden turvaava kaavamerkintä tulee tehdä. Lisäksi hän esittää, että km-merkintä poistetaan kaavakartalta tilan alueelta. Kaavanlaatijan vastine S-2 alueen osalta voidaan todet, että viitasammakon lisääntymisja levähdysalue on jo luonnonsuojelulain perusteella suojeltu. S-2 alue on rajattu vesialueelle. Sitä ei ole rakennuspaikan kohdalla maa-alueelle. Merkintä ei myöskään kiellä uimarannan tai venepaikan kunnossapitämistä. Merkinnällä ei ole siten merkitystä rakennuspaikan käyttöarvoon eikä kaavamerkintä aiheuta maaomistajalle kohtuutonta haittaa. luo-merkinnän rajaus on osoitettu ohjeellisella katkoviivamerkinnällä kaavassa. Alueen rajaus on ohjeellinen, koska metsäammattilaiset paikanpäällä pystyvät rajamaan metsälakikohteen tarkoituksenmukaisella tavalla ja laaja-alainen yleiskaava on aina yleispiirteinen. Yleiskaavalla ei ole tutkittu myllyn tai jonkin muun Myllyjoen virtaavan veden hyödyntämiseen tarvittavan rakentamisen mahdollisuutta. Kaavalla on osoitettu järvialueiden rantarakentamisoikeus. Maaomistajaa ei oi ole kohdeltu eriarvoisesti, koska vastaavia pieniä virtaavia vesialueita on kaava-alueella muitakin. Kaava ei mielestäni estä valituksessa esitettävää rakentamista. Rakentaminen on mahdollista mahdollisella poikkeusluvalla, jos muut veden virtauksen patoamisen tai muuhun vesirakentamiseen tarvittavat vesioikeudelliset luvat ovat olemassa. Yleiskaavalla ei ole muutoinkaan tutkittu sellaisen rakentamisen mahdollisuutta, joka vaatii vesioikeudellisia lupia. Kulttuuriympäristö on rajattu yhtenäinen kokonaisuus inventoijan maastossa katsoman rajauksen mukaisesti. Km-merkintöä ei loukkaa maanomistajan tasapuolista kohtelua. Määräyksessä ei ole esitetty mitään yksittäisiä pakottavia määräyksiä. Alueelle voi hyvin vapaasti valita haluamansa maalien värit ja metsää saa hoitaa

11 Kunnanhallitus aivan tavanomaisesti. Kaavalla ei voida eikä ole estetty peltojen istuttamista metsälle. Maanomistajalle ei aiheudu kohtuutonta haittaa, jos hän pyrkii vaalimaan alueen maisemallisia arvoja sekä suunnittelussa huomioidaan alueen luonne. Taustamateriaalina on pöytäkirjanote asian aikaisemmasta käsittelystä. Kj Kunnanhallitus toteaa lausuntonaan Korkeimmalle Hallintooikeudelle, että valitus tulisi hylätä perusteettomana, edellä mainitun kaavanlaatijan vastineen perusteella. Lisäksi Kunnanhallitus viittaa aiempiin lausuntoihin sekä Kuopion hallinto-oikeuden päätöksen perusteluihin. Valittaja ei ole esittänyt valituksessaan mitään sellaista uutta seikkaa, jonka perusteella valtuuston tai Kuopion hallinto-oikeuden päätöstä tulisi muuttaa.

12 Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT Khall 81 / Kunnanhallituksen tiedoksi saatetaan seuraavat valtionviranomaisten päätökset ja kirjeet sekä muiden yhteisöjen ym. asiakirjat tai kirjeet: 1. Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskuksen päätös valtionavustuksen myöntämisestä maahanmuuttajien kotouttamiseen liikunnan avulla. 2. Etelä-Savon Savon elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskuksen työllisyyskatsaus helmikuulta Maakuntaliiton maakuntahallituksen pöytäkirja Mikkelin seudun sosiaali- ja terveyslautakunnan pöytäkirja Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky:n hallituksen pöytäkirja Tarkastuslautakunnan pöytäkirja Teknisen lautakunnan pöytäkirja Kj Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi. Muut asiakirjat ja kirjeet eivät aiheuta enempiä toimenpiteitä. Merkittiin tiedoksi.

13 Kunnanhallitus LAUSUNNON ANTAMINEN MIKKELIN/MÄNTYHARJUN RUKOUSHUONEYHDISTYS RY:N POIKKEAMISHAKEMUKSEEN LAHNANIEMEN KYLÄSSÄ TILALLA PÄIVÄRINNE RN:O 8:75/LUVAN MYÖNTÄMINEN Rak.ltk Mikkelin/Mäntyharjun Rukoushuoneyhdistys Ry hakee poikkeamislupaa Hirvensalmen kunnan Lahnaniemen kylän tilalla Päivärinne RN:o 8:75 olemassa olevan leirikeskuksen yhteyteen uudisrakentamisena majoitusrakennuksen rakentamiseen kerrosalaltaan 56 k-m 2. Rakennusrekisterin mukaan käytetty kerrosala tilalla on 410 k-m 2 ja hakemuksen liitteessä olevan selvityksen mukaan todellinen olemassa olevan rakennuskannan määrä on 385 k-m 2 yhteensä seitsemässä rakennuksessa. Toimenpiteen yhteydessä puretaan varastorakennus (48 k-m 2 ). Päivärinne RN:o 8:75 tilan pinta-ala on kiinteistötietojärjestelmän mukaan 1,015 ha. Tila rajoittuu Säiniönjärveen. Tilan uudisrakentaminen poikkeaa siten vähäistä enemmän niin kappalemäärällisesti kuin kerrosalankin suhteen kunnan rakennusjärjestyksestä. Tila ei tällä hetkellä ole kaava-alueella. Alueella ollaan laatimassa oikeusvaikutteista Itäosan yleiskaavaa, jonka kaavoitustyö on käynnissä. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja luonnosvaihe ovat käsittelyssä. Yleiskaavassa kyseinen tila kokonaisuudessaan on luonnoksessa määritelty RM-alueeksi. Kaavamääräysluonnoksessa RM-1 alue on esitetty seuraavasti: RM-1 Matkailupalvelualue. Alue varataan lomailun, matkailun, leiri- ja kurssikeskusten yms. tarpeisiin. Uuden RM-alueen rakentaminen, RM-alueella tapahtuva merkittävä lisärakentaminen tai alueen muuttaminen omarantaisiksi rakennuspaikoiksi edellyttää ranta-asemakaavan laatimista alueelle. Tilalla voidaan siis harjoittaa kaavan mukaisesti leirikeskustoimintaa. Kyseessä oleva toimenpide ei ole laajuudessaan niin merkittävä, että määräysluonnoksen mukainen tarve asemakaavan laatimiselle ylittyisi. Tilalle on esitetty kaavaluonnoksessa kokonaisrakennusoikeudeksi 500:aa kerrosneliömetriä, eli hiukan alle 5% tontin pinta-alasta.

14 Kunnanhallitus Ote kaavakarttaluonnoksesta Naapurikiinteistöjä on kuultu 3 kpl. Näillä ei ole ollut poikkeamishakemuksesta huomautettavaa. Rak.tark. Rakennuslautakunta toteaa maankäyttö- ja rakennuslain 172 :n mukaisesta poikkeamishakemuksesta lausuntonaan kunnanhallitukselle, että se puoltaa hakemusta. Toimenpiteelle tulee hakea rakennuslupa. Perustelut: Poikkeaminen ei tuota yllä esitetyin perusteluin haittaa kaavoituksen toteuttamiselle eikä alueiden käytön muullekaan järjestämiselle. _ Khall 82/ Kj Poikkeamislupahakemusasiakirjat esillä kokouksessa. Kunnanhallitus myöntää luvan rakennuslautakunnan esittämin perustein.

15 Kunnanhallitus LAUSUNNON ANTAMINEN ESA JA HEIDI RUHASEN POIKKEAMISHAKEMUKSEEN MALVANIEMEN KYLÄSSÄ TILALLA KANSAKOULU RN:O 1:13/LUVAN MYÖNTÄMINEN Rak.ltk Esa ja Heidi Ruhanen hakevat poikkeamislupaa Hirvensalmen kunnan Malvaniemen kylän tilalla Kansakoulu RN:o 1:13 olemassa olevan koulurakennuksen käyttötarkoituksen muutokselle asuinrakennukseksi. Tila on oikeusvaikutteisen taajaman yleiskaavassa PY-alueella. Kaavamääräyksissä PY alue on määritelty julkisten palvelujen ja hallinnon alueeksi. Yleiskaavaa ollaan muuttamassa ja kaavoitustyö on käynnissä. Muuttuvassa kaavassa kyseinen alue on luonnoksessa määritelty A-alueeksi, joka on kaavamääräysten mukaan asumiseen tarkoitettua aluetta. Ote kaavakarttaluonnoksesta Naapurikiinteistöjä on kuultu 3 kpl. Näillä ei ole ollut poikkeamishakemuksesta huomautettavaa. Rak.tark. Rakennuslautakunta toteaa maankäyttö- ja rakennuslain 172 :n mukaisesta poikkeamishakemuksesta lausuntonaan kunnanhallitukselle, että se puoltaa hakemusta. Toimenpiteelle tulee hakea rakennuslupa. Perustelut: Poikkeaminen ei tuota yllä esitetyin perusteluin haittaa kaavoituk-

16 Kunnanhallitus sen toteuttamiselle eikä alueiden käytön muullekaan järjestämiselle. Khall 83/ Kj Poikkeamislupahakemusasiakirjat esillä kokouksessa. Kunnanhallitus myöntää luvan rakennuslautakunnan esittämin perustein.

17 Kunnanhallitus LAUSUNNON ANTAMINEN HANNU JA HELI VIRTASEN POIKKEAMISHAKEMUKSEEN PARKKOLAN KYLÄSSÄ TILALLA LEPOLINNA RN:O 1:133/LUVAN MYÖNTÄMINEN Rak.ltk Hannu ja Heli Virtanen hakevat poikkeamislupaa Hirvensalmen kunnan Parkkolan kylän tilalle Lepolinna RN:o 1:133 vierasmaja/aitalle 24 k-m 2. Tila Lepolinna , johon rakennushanke sijoittuu, sijaitsee Vilkonharjun Liukonniemen oikeusvaikutteisen osayleiskaavan piirissä. Tila on kaavassa A (asuinrakennus). Tilan pinta-ala on 2703 m 2 joten tilan rakennusoikeus kaavan ja rakennusjärjestyksen mukaan on 5% tontin pinta-alasta eli 135,15 k-m 2 (kerrosneliötä) Kuitenkin niin, että A tontin maksimirakennusoikeus on 350 k-m 2. Tilaan on ostettu lisämaata siten että tilan kokonaispinta-alaksi tulee 7703 m 2 antaen siten kaavassa esitetyn kokonaisrakennusoikeudeksi 350 k-m 2. Tilalla on rakennettu lupanumerolla veteraanisäätiön veteraanimaja. Sittemmin rakennuksen käyttötarkoitus on muutettu asuinrakennukseksi ja elämysmatkailutarpeisiin (lupa ). Rakennuksen kerrosala on 166 k-m 2. Tilalle on myös myönnetty saunan lupa ( ) kerrosalaltaan 18 k-m 2, joka kuitenkin toteutumattomana on rauetettu paikalla suoritetun katselmuksen perusteella. Tämän hakemuksen mukainen vierasmaja (aitta) tulisi kyseisen saunan paikalle. Lisäksi päärakennusta on laajennettu ja toteutettu autotalli/-katos luvilla ( /142). Rakennusrekisterin mukaan käytetty rakennusoikeus on k-m 2. Rakennusjärjestyksen mukaan aitassa ei saa olla tulisijaa, mutta rakennukseen on tehty löylyhuonevaraus ja näin ollen myös hormi on perusteltua. Tietyin edellytyksin myös muut nykyajan mukavuudet ovat mahdollisia (vesikalusteet). Sijainnin puolesta poiketaan myös, mutta hankkeen vähäisyys huomioiden kohde ei ulkonäöltään ja kooltaan poikkea muutoin ranta-alueelle sallittujen rakennusten (sauna, grillikatos/kesäkeittiö) rakennuskannasta. Naapurikiinteistöjä on kuultu 1 kpl sekä suostumus rakentaa 3 metrin päähän rajasta. Rak.tark. Rakennuslautakunta toteaa maankäyttö- ja rakennuslain 172 :n mukaisesta poikkeamishakemuksesta lausuntonaan kunnanhallitukselle, että se puoltaa hakemusta. Toimenpiteelle tulee hakea rakennuslupa.

18 Kunnanhallitus Perustelut: Poikkeaminen ei tuota yllä esitetyin perusteluin haittaa kaavoituksen toteuttamiselle eikä alueiden käytön muullekaan järjestämiselle. Khall 84/ Kj Poikkeamislupahakemusasiakirjat esillä kokouksessa. Kunnanhallitus myöntää luvan rakennuslautakunnan esittämin perustein.

19 Kunnanhallitus KUNNANJOHTAJAN INFORMAATIOASIAT Khall 85/ Pöytäkirjaan merkittiin, että kunnanjohtaja esitteli seuraavat asiat: 1.Talousseuranta kaudelta 1-3/2013. Ennuste näyttää miinusmerkkiselle. 2. Kunnanjohtaja antoi selvityksen työterveyshuollon johtavan lääkärin kanssa käymistään keskusteluista. 3. Suonteen vesiosuuskunnan vuosikokous , kunnan edustajaksi valittiin Esko Kekkonen. 4. Etelä-Savon maakuntapäivä 27.5., kunnan edustajiksi valittiin Seija Väisänen, Esko Kekkonen ja Pentti Pylkkänen. 5. Tarkastuslautakunnan arviointikertomus tilikaudelta 2012 jaettiin hallituksen jäsenille.

20 Kunnanhallitus OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS MUUTOKSENHAKUKIELLOT / Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua ja täytäntöönpanoa. Pykälät: 72-75, 77, 79-81, 85 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät: 76, 78 HVal 3 :n 1 mom./muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla Pykälät ja valituskieltojen perusteet: Hankintaoikaisu- ja valitusosoitus hankintalain mukaan: Pykälät: Aika: 14 päivää Markkinaoikeus Osoite: Radanrakentajantie 5, Helsinki Puhelin: Faksi: Sähköposti: markkinaoikeus@oikeus.fi Valitusosoitus maankäyttö- ja rakennuslain 193 :n mukaan: Pykälät: Aika: 30 päivää Kuopion hallinto-oikeus Postiosoite: PL 1744, Kuopio Käyntiosoite: Puijonkatu 29 A, 2 krs, Kuopio Puhelin: Faksi: Sähköposti: kuopio.hao@oikeus.fi OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimusviranomainen ja aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite, postiosoite ja sähköpostiosoite. Hirvensalmen kunnanhallitus Osoite: Keskustie 2, Hirvensalmi Puhelin: (015) Faksi: (015) Sähköposti: hirvensalmi@hirvensalmi.fi Pykälät: 76, 78 Aika:14 päivää Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteluineen ja se on tekijän allekirjoitettava. Liitetään pöytäkirjaan Pöytäkirjanotteeseen liitetään yksityiskohtaisempi oikaisuvaatimusohje / valitusosoitus

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235 Kunnanhallitus 235 Aika 7.12.2015 klo 16.00-16.17 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 157 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 158 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 159 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 18.6.2018 78 Aika 18.6.2018 klo 16.30 16.50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 85 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 86 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 87 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 24.4.2017 61 Aika 24.4.2017 klo 16.00 16.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 43 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 44

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 13.02.2017 13 Aika 13.2.2017 klo 16.00 16:30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 12

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 27.08.2018 101 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 103 Työjärjestyksen hyväksyminen 104 Valitus

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 27.5.2019 66 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 58 Työjärjestyksen hyväksyminen 59 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 12.3.2018 30 Aika 12.3.2018 klo 16.00 16.46 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 26 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 2.9.2019 85 Aika 2.9.2019 klo 16.08 16.51 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 72 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 73 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 74 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Rakennuslautakunta 18.5.2016 41 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2016 Kokousaika 18.5.2016 klo 15.00 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 2.9.2019 85 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 72 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 73 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 74 Työjärjestyksen hyväksyminen 75 Rantasalmen kunnan

Lisätiedot

1. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 04.11.2015 79 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 8 / 2015 Kokousaika Keskiviikko 04.11.2015 klo 15:00 16:30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone. 1. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.80

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 23.1.2017 1 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00-17.35 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 11.3.2019 27 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 21 Työjärjestyksen hyväksyminen 22 Kunnan edustajat

Lisätiedot

1. 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..30. 2. 27 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.30. 3. 28 Työjärjestyksen hyväksyminen 31

1. 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..30. 2. 27 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.30. 3. 28 Työjärjestyksen hyväksyminen 31 Tekninen lautakunta 07.04.2015 29 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 4/2015 Kokousaika 07.04.2015 klo 15.00 16.22 Kokouspaikka Heikinniemi, Heikinkoti ASIAT 1. 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..30

Lisätiedot

Kunnanhallitus 9.5.2016 90

Kunnanhallitus 9.5.2016 90 Kunnanhallitus 9.5.2016 90 Aika 9.5.2016 klo 16.00-17.01 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 61 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 62 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 27.08.2018 101 Aika 27.8.2018 klo 16.00 16.50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 103 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 19.2.2018 18 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 16 Työjärjestyksen hyväksyminen 17 Kunnanhallituksen

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 11.3.2019 27 Aika 11.3.2019 klo 16.00 16.24 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 21 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 18.2.2019 17 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 12 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 13 Työjärjestyksen hyväksyminen 14 Työryhmän perustaminen

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 18.2.2019 17 Aika 18.2.2019 klo 16.00 16.46 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 12 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 13 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 54

1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 54 Rakennuslautakunta 16.10.2018 52 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5 / 2018 Kokousaika 16.10.2018 klo 15.00 15.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. ASIAT 1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 11.05.2016 26 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2016 Kokousaika Keskiviikko 11.5.2016 klo 17:00 17:40 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.27

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 24.6.2019 74 Aika 24.6.2019 klo 16.00 16.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 63 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 64 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 65 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

1. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..20. 2. 18 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.21. 3. 19 Työjärjestyksen hyväksyminen...

1. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..20. 2. 18 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.21. 3. 19 Työjärjestyksen hyväksyminen... Tekninen lautakunta 17.03.2015 19 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika 17.03.2015 klo 15.00 16.20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..20

Lisätiedot

1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut ja pöytäkirjan nähtävänä pito 2. Viranhaltijapäätökset. Saapuneet asiakirjat

1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut ja pöytäkirjan nähtävänä pito 2. Viranhaltijapäätökset. Saapuneet asiakirjat YPÄJÄN KUNTA Rakennuslautakunta ASIALUETTELO 1 / 2016 KOKOUSAIKA 3.3.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut

Lisätiedot

1. 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 27

1. 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 27 Rakennuslautakunta 6.6.2017 25 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2017 Kokousaika 6.6.2017 klo 15:00 15:30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 30.05.2016 102 Aika 30.5.2016 klo 16.00-17.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 70 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.09.2019 klo 14:00-16:35 Paikka Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 22 Kaupungin talouskatsaus 3 23

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

Kokouksen tarkistettu pöytäkirja, johon liitetty oikaisuvaatimusohjeet pidetään nähtävänä 17.12.2013

Kokouksen tarkistettu pöytäkirja, johon liitetty oikaisuvaatimusohjeet pidetään nähtävänä 17.12.2013 Kunnanhallitus 9.12.2013 279 Kunnanhallituksen kokoushuone kello 16.00 192 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 193 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 194 Työjärjestyksen hyväksyminen 195 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

ASIAT 1. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 27. 2. 18 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen. 27. 3. 19 Työjärjestyksen hyväksyminen.

ASIAT 1. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 27. 2. 18 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen. 27. 3. 19 Työjärjestyksen hyväksyminen. Rakennuslautakunta 18.3.2014 26 SISÄLLYSLUETTELO 2 / 2014 Kokousaika 18.3.2014 klo 15.00 15.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 1. Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 1. Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Rakennuslautakunta Kokousaika 29.06.2015 klo 18:00-19:10 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.2.2015 klo 15:00 16:46 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 5 6 7 Teknisen toimen taloudellisten

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 20.3.2019 16 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 2 / 2019 Kokousaika 20.3.2019 klo 15:00 15:25 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.17

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 21 Elinkeinotoimikunta 27.11.2017 AIKA 17:00-19:30 PAIKKA Askolan kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 23 12 ELINKEINOTOIMEN NEUVONTAPALVELUJA

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 5/2014. KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 5/2014. KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 5/2014 KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 27 Saapuneet asiakirjat 28 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 )

Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 ) Kunnanhallitus 79 10.03.2014 Poikkeamislupa osayleiskaavan osoittamasta maankäytöstä/eeva ja Paavo Runtti (MRL 137 ja 171-173 ) 3390/11.111/2014 KHALL 79 Hakija Nimi Eeva ja Paavo Runtti Osoite Lodentie

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.04.2015 klo 09:00-11:30 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Mattila Olli puheenjohtaja Koivusipilä

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Rakennuslautakunta AIKA 03.03.2015 klo. 16:30 17:00 PAIKKA Kunnantalo, kaavoittajan huone ASIAT Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 7 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot

1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100. 2. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen...100. 3. 67 Työjärjestyksen hyväksyminen...

1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100. 2. 66 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen...100. 3. 67 Työjärjestyksen hyväksyminen... Tekninen lautakunta 15.10.2014 99 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 7 / 2014 Kokousaika 15.10.2014 klo 16.00 Paikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...100 2. 66 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.5.2018 klo 18.07-21.35

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA Rakennuslautakunta

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA Rakennuslautakunta Rakennuslautakunta 4.12.2018 1 KOKOUSKUTSU Esityslista 6 / 2018 Kokousaika 4.12.2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. ASIAT 1. 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 9.10.2017 160 Aika 9.10.2017 klo 16.00 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 125 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 126 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 29.2.2016 36 Aika 29.2.2016 klo 16.00-17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 29

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 1/2019

Tarkastuslautakunta 1/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 1/2019 Kokousaika: 23.1.2019 klo 14.00 14.55 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA Kunnanhallitus 18.3.2013 62

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA Kunnanhallitus 18.3.2013 62 Kunnanhallitus 18.3.2013 62 Kunnanhallituksen kokoushuone kello 16.00 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 49 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 50 Työjärjestyksen hyväksyminen 51 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 21.1.2015 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2015 Kokousaika 21.1.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..2 2.

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 07.11.2016 187 Aika 07.11. 2016 klo 16.00 16.52 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: 125 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 126 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen

Lisätiedot

Kunnanhallitus 18.1.2016 1

Kunnanhallitus 18.1.2016 1 Kunnanhallitus 18.1.2016 1 Aika 18.1.2016 klo 16.00-17.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 24.01.2017 klo 11:05-11:15 Paikka Kaupungintalo, Vallinkoski (138) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

Jokitalo Juha - Rahkonen Pirjo Huovari Piritta X Sipilä Ari

Jokitalo Juha - Rahkonen Pirjo Huovari Piritta X Sipilä Ari SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 1 Tekninen lautakunta Kokousaika: 11.04.2016 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka: Kunnantalo, kh:n huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huovari Tomi Puheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkui Sataman herkussa Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 27

Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkui Sataman herkussa Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 27 Rakennuslautakunta 22.5.2018 26 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2018 Kokousaika 22.5.2018 klo 15.00 16.10 Kokouspaikka Rakennetun ympäristön katselmus, jonka jälkeen kokous jatkui Sataman herkussa. ASIAT

Lisätiedot

ASIAT 1. 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.. 25. 2. 17 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.. 25. 3. 18 Työjärjestyksen hyväksyminen..

ASIAT 1. 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.. 25. 2. 17 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen.. 25. 3. 18 Työjärjestyksen hyväksyminen.. Rakennuslautakunta 17.2.2015 24 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 2 / 2015 Kokousaika 17.2.2015 klo 15.00 15.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Elinkeinolautakunta Aika 05.05.2014 klo 16:00-18:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 3

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 3 Rakennuslautakunta 17.1.2017 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2017 Kokousaika Tiistai 17.1.2017 klo 15.00 15:30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanhallitus 140 19.05.2014 SUUNNITTELUTARVERATKAISUHAKEMUS / LUNKI PENTTI JA SISKO

Kunnanhallitus 140 19.05.2014 SUUNNITTELUTARVERATKAISUHAKEMUS / LUNKI PENTTI JA SISKO Kunnanhallitus 140 19.05.2014 SUUNNITTELUTARVERATKAISUHAKEMUS / LUNKI PENTTI JA SISKO 249/60.605/2011 KHALL 228 Sisko ja Pentti Lunki ovat jättäneet suunnittelutarveratkaisuhakemuksen omakotitalon ja talousrakennuksen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 5/2018

Tarkastuslautakunta 5/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 5/2018 Kokousaika: 13.9.2018 klo 10.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 1 Rakennuslupa, Teuvan kunta/hammashoitolan väistötilat... 2 2 Ilmoitusasiat, rak.ltk 16.1.2013... 3 9998 Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

Sisällys. LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta Poikkeamislupahakemus Teknisen toimen talousraportti

Sisällys. LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta Poikkeamislupahakemus Teknisen toimen talousraportti LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta 30.5.2018 Sisällys Poikkeamislupahakemus... 21 Teknisen toimen talousraportti 18.5.2018... 23 Teknisen johtajan viranhaltijapäätökset ja viranhaltijapäätösten nähtävillä

Lisätiedot

1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52. 2. 37 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen --------------------52

1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52. 2. 37 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen --------------------52 Tekninen lautakunta 18.6.2013 51 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 4 / 2013 Kokousaika 18.6.2013 klo 15.00-15.50 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus --------------------52

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.12.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

Puheenjohtaja Mika Munkki

Puheenjohtaja Mika Munkki Kunnanhallitus Kokous 549 Nro 17 Kokoustiedot Aika: Maanantai 10.11.2014, valtuuston kokouksen jälkeen, klo 18.45 19.15. Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Sivu 286 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 Kokousaika 26.8.2010 klo 18.30-18.55 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

18 7 Talousarvio vuodelle 2017 ja taloussuunnitelma vuosille

18 7 Talousarvio vuodelle 2017 ja taloussuunnitelma vuosille YPÄJÄN KUNTA Rakennuslautakunta ASIALUETTELO 5 / 2016 KOKOUSAIKA 3.11.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 17 Viranhaltijapäätökset 18 7 Talousarvio vuodelle

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 7/2013 1 Tekninen lautakunta Aika 11.12.2013 klo 10:30-12:47 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 96 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Tekninen lautakunta. Aika klo 10:00-10:25. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone.

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Tekninen lautakunta. Aika klo 10:00-10:25. Paikka. Kunnanhallituksen kokoushuone. Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2014 1 Tekninen lautakunta Aika 19.06.2014 klo 10:00-10:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 56 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 57 Pöytäkirjan

Lisätiedot

1. 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Rakennuslautakunta 20.3.2018 18 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 2 / 2018 Kokousaika 20.3.2018 klo 15.00 16.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali ASIAT 1. 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Kunnanhallitus 23.03.2011 Aika Keskiviikko 23.3.2011 klo 15.30 - Paikka Kunnanhallituksen huone. Asiat nro Liite nro 108 51-52 Äkäslompolon asemakaavan muutosehdotus koskien

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20 Kokousaika 21.03.2012 klo 15.00-15.21 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 125 Kaupunginhallitus Aika 20.02.2017 klo 18:19-18:25 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone 17.5.2017 1 (5) Tarkastuslautakunnan kokous 17.5.2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 klo 9.00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia ja otsikko 1. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta

PÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 15.11.2017 29 Aika: 15.11.2017 klo 17.00 Paikka Elomaan koulu Asiat 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 21 Työjärjestyksen hyväksyminen 22

Lisätiedot