Valitaan kokoukselle kaksi(2) pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi(2) ääntenlaskijaa.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Valitaan kokoukselle kaksi(2) pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi(2) ääntenlaskijaa."

Transkriptio

1 Aika: Torstaina , klo 9-15 Paikka: Nikolainsali, Asemakatu 6, Jyväskylä 1. Kokouksen avaaminen Varapuheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Nuorisovaltuuston säännöissä kohdassa 5 sanotaan: Nuorisovaltuuston kokous on laillinen ja päätäntävaltainen, kun sen ajankohta ja kokouspaikka on ilmoitettu vähintään kahta viikkoa ennen kokousta ja paikalla on vähintään 10 nuorisovaltuutettua. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. Todetaan kokouksen läsnäolijat. Pohjaesitys: Todetaan kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous: Kokous oli laillinen ja päätäntävaltainen, koska sen ajankohta ja kokouspaikka oli ilmoitettu vähintään kahta viikkoa ennen kokousta ja paikalla oli vähintään 10 nuorisovaltuutettu. 3. Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokoukselle kaksi(2) pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi(2) ääntenlaskijaa. Pohjaesitys: Hallitus esittää pöytäkirjantarkastajiksi Sanni Mantiloa ja Heidi Sahivaaraa. Hallitus esittää ääntenlaskijoiksi osallisuuskasvatuksen koordinaattoreita Eeva Mäntylää ja Tanja Rätyä. Kokous: Sanni Mantilon ja Heidi Sahivaaran ollessa estyneitä valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Sandra Telinen ja Milla Patrikainen. Ääntenlaskijoiksi valittiin osallisuuskasvatuksen koordinaattorit Eeva Mäntylä ja Tanja Räty.

2 4. Kokouksen työjärjestys Pohjaesitys: Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Kokous: Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi ilman muutoksia. 5. Kaupungin tervehdys Pohjaesitys: Kuullaan kaupunginhallituksen puheenjohtajan Ulla Lauttamuksen tuoma tervehdys huippukokoukselle. Kokous: Kuultiin kaupunginhallituksen puheenjohtajan Ulla Lauttamuksen tuoma tervehdys huippukokoukselle. 6. Kokouksen menettelytapajärjestys Pohjaesitys: Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Santeri Lohi käy läpi kokouksen menettelytapajärjestyksen. Hyväksytään kokouksen menettelytapajärjestys. Kokous: Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Santeri Lohen ollessa estynyt kävi nuorisovaltuuston tiedottaja Frida Rajaniemi läpi kokouksen menettelytapajärjestyksen. 7. Hankesuunnitelmien esittely Pohjaesitys: Hankerahaa hakeneiden tahojen edustajat esittelevät omat hankesuunnitelmansa. Merkitään hankehakemuksista käyty keskustelu tiedoksi pöytäkirjaan. Kokous: Ensimmäisen hankkeen esitteli Korpilahden Yhtenäiskoulun hanke-esittelijät Veera Säynätmäki ja Moona Turunen. Toisen hankkeen esitteli Tikkakosken yläasteen hanke-esittelijä Oskari Lappalainen. Kolmantena hankkeen esitteli Säykkirock tiimin hanke-esittelijät Otto Veckmann, Väinö Tuominen ja Veikka Hännikäinen. Neljännen hankkeen esitteli Keltinmäen nuorisotilan sählyporukan hanke-esittelijät Tiikka Tiilikka ja Jukka Luhtala. Viidennen hankkeen esitteli Viitaniemen koulun hanke-esittelijät Nelli Laurio ja Lina Tirranen.

3 Kuudennen hankkeen esitteli Kilpisen koulun hanke-esittelijät Inka Sinivuori ja Senni Salminen. Seitsemännen hankkeen esitteli Huhtarinteen koulun hanke-esittelijät Henri Jussila ja Arttu Puttonen. Kahdeksannen hankkeen esitteli Lehtisaaren koulun hanke-esittelijät Jonna Tuomisto, Jemina Partala ja Emmi Tolonen. Yhdeksännen hankkeen esitteli Huhtasuon toimintaryhmän hanke-esittelijät Mikko Rintala, Markku Oksanen ja Miro Autio. Pidettiin 10 minuutin tauko. Kymmenennen hankkeen esittelivät Frosttiden hanke-esittelijät Joni Snoro, Joonas Nislin ja Juho Patinen. Yhdennentoista hankkeen esittelivät Tikkakosken lukion hanke-esittelijät Ilkka Vallipuro ja Elmo Mäensivu. Kahdennentoista hankkeen esitteli Kuokkalan nuortenmessin hanke-esittelijä Maria Oikari. Kolmannentoista hankkeen esittelivät Jaguars junnujen hanke-esittelijät Otteliina Viinikainen ja Johanna Rasila. Neljännentoista hankkeen esittelivät Partymakers NY:n hanke-esittelijät Niina Raatikainen ja Katinka Povelainen. Viidennentoista hankkeen esitteli KKL BOYZ:n hanke-esittelijä Ali Mohamed. Kuudennentoista hankkeen esittelivät NuortenTalo Katutason hanke-esittelijät Bang Chaleehang, Ganzo Mutabazi ja Kevin Brown. Seitsemännentoista hankkeen esitteli Rock All kuoron hanke-esittelijä Tiina Suomäki. Kahdeksannentoista hankkeen esittelivät Young Fashion Partyn hanke-esittelijät Timo Kortelainen ja Rosa Pekkanen. Vaihdettiin kokouksen puheenjohtajaksi Jyväskylän nuorisovaltuuston puheenjohtaja Santeri Lohi. 8. Hankerahan jako Pohjaesitys: Hyväksytään hallituksen tekemä esitys hankerahanjaosta. Nuorisojohtaja Antti Kolu vahvistaa nuorisovaltuuston päätöksen hankerahanjaosta. Merkitään pöytäkirjaan tiedoksi hankerahan jaosta käyty keskustelu.

4 Kokous: Ensimmäisenä keskusteltiin Korpilahden Yhtenäiskoulun hankkeesta taito ja taideaineiden pajapäivästä. Rahaa haettiin 1500 euroa, josta 900 euroa vierailevien opettajien palkkoihin ja matkakuluihin sekä 600 euroa materiaalikuluihin. Hallituksen esitys on 1500 euroa. Myönnettiin 1500 euroa, josta 900 euroa vierailevien opettajien palkkoihin ja matkakuluihin sekä 600 euroa materiaalikuluihin. Toisena keskusteltiin Tikkakosken koulun hankkeesta. Rahaa haettiin 450 euroa näytelmätarvikkeisiin, kuten peruukkeihin ja vaatteisiin. Hallituksen esitys on 300 euroa peruukkeihin ja vaatteisiin. Esitettiin ja kannatettiin toista rahaesitystä 450 euroa. Suoritettiin koeäänestys ja enemmistöäänillä myönnettiin Tikkakosken koulun hankkeelle 450 euroa näytelmätarvikkeisiin eli vaatteisiin, peruukkeihin ja muihin hankkeessa olleisiin tarvikkeisiin. Kolmantena keskusteltiin Säykkirock tiimin hankkeesta. Rahaa haettiin 650 euroa, josta 200 euroa valoihin ja äänentoistoon, euroa esiintymislavaan, 100 euroa mainontaan, 50 euroa bändien tarjoiluihin ja 200 euroa esiintymiskorvauksiin. Hallituksen esitys on 400 euroa: 200 euroa valoihin ja äänentoistoon sekä 200 euroa rekan lavaan. Myönnettiin hallituksen esityksen mukaisesti. Neljäntenä keskusteltiin Keltinmäen nuorisotilan sählyporukan hankkeesta. Rahaa haettiin 800 euroa kahden maalivahdin kypäriin, housuihin, paitoihin, panssaripaitoihin, säärisuojiin, hanskoihin ja sählypalloihin. Hallituksen esitys on 750 euroa. Hallituksen esityksessä 700 euroa käytetään kahden maalivahdin varusteisiin ja 50 euroa sählypalloihin. Päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti. Viidentenä keskusteltiin Viitaniemen koulun hankkeesta. Rahaa haettiin 1000 euroa. Hallituksen esitys on 809 euroa Bundle valaistusjärjestelmään ilman rahtikuluja. Päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti. Kuudentena keskusteltiin Kilpisen koulun hankkeesta. Rahaa haettiin 2187 euroa. Hallituksen esitys on 2187 euroa hankkeen mukaisiin hankintoihin. Kilpisen koulu tarkensi hakemustaan ennen huippukokousta ja on lisännyt haettavaan rahasummaan pyynnöstä arvonlisäveron 23 %, näin ollen haettava rahasumma on yhteensä Esitettiin ja kannatettiin jaettavan hankkeelle arvonlisäverollinen rahasumma, eli Päätettiin myöntää Kilpisen koululle arvolisäverollinen rahamäärä 2690 euroa hankkeessa oleviin hankintoihin. Seitsemäntenä keskusteltiin Huhtarinteen koulun hankkeesta. Rahaa haettiin 1000 euroa. Hallituksen esitys on 1000 euroa eli 900 euroa yhdistelmäkelkkaan ja 100 euroa lisävarusteisiin. Päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti. Kahdeksantena keskusteltiin Lehtisaaren koulun hankkeesta. Rahaa haettiin 1020 euroa. Hallituksen esitys on 830 euroa eli 600 euroa tuoleihin, 200 euroa maaleihin ja 30 euroa tekokasveihin. Esitettiin ja kannatettiin toista rahamäärää 930 euroa. Suoritettiin koeäänestys ja myönnettiin hankkeelle 930 euroa eli 700 euroa tuoleihin, 200 euroa maaleihin ja 30 euroa tekokasveihin.

5 Yhdeksäntenä keskusteltiin Huhtasuon toimintaryhmän hankkeesta. Rahaa haettiin 1455 euroa miksauspöytään ja sähkörumpuihin. Hallituksen esitys on 1455 euroa. Päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti 1455 euroa eli miksauspöytään 766 euroa ja sähkörumpuihin 689 euroa. Kymmenentenä keskusteltiin Frosttiden hankkeesta. Rahaa haettiin 1200 euroa miksaukseen, masterointiin ja painatukseen. Hallituksen esitys on 0 euroa. Esitettiin ja kannatettiin rahamäärää 500 euroa painatukseen. Päätettiin uuden esityksen mukaisesti. Yhdentenätoista keskusteltiin Tikkakosken lukion hankkeesta. Rahaa haettiin 217 euroa hakemuksen mukaisesti pingispöytään, pingismailoihin, kahteen biljardimailaan, kolmioon ja pöytäjalkapallopeliin. Hallituksen esitys on 217 euroa hakemuksessa olleisiin kuluihin. Tikkakosken lukio tarkensi kokouksessa hakemustaan ja tarkensi kaikkien haettavien hankintojen kustannukset. Näin ollen Tikkakosken lukio hakee edellä mainittuihin hankintoihinsa yhteensä 495 euroa. Esitettiin ja kannatettiin rahamäärää 495 euroa pingispöytään, pingismailoihin, kahteen biljardimailaan, kolmioon ja pöytäjalkapallopeliin. Päätettiin uuden esityksen mukaisesti. Kahdentenatoista keskusteltiin Kuokkalan nuortenmessin hankkeesta. Rahaa haettiin euroa hierontatuoliin ja Singstar -mikkeihin. Hallituksen esitys on 123 euroa. Esitettiin ja kannettiin rahamäärää euroa vain mikrofoneihin. Esitettiin ja kannatettiin rahamäärää 133,90 euroa kalliimmilla mikrofoneilla ja halvemmalla hierontatuolilla. Suoritettiin koeäänestys uusien esitysten kesken. Esitys 133,90 euroa voitti. Suoritettiin toinen koeäänestys hallituksen ja uuden esityksen kesken. Enemmistöäänillä uusi esitys voitti. Myönnettiin hankkeelle 133,90 euroa, josta 69 euroa hierontatuoliin ja 64 euroa Singstar mikkeihin. Kolmantenatoista keskusteltiin Jaguars junnujen hankkeesta. Rahaa haettiin 1200 euroa, josta varusteiden hankintaan 562,50 euroa, markkinointiin 140 euroa ja pelimatkaan 500 euroa. Hallituksen esitys on 702,50 euroa varusteisiin ja markkinointiin. Esitettiin ja kannatettiin rahamäärää 1200 euroa hankkeen kaikkiin kuluihin. Suoritettiin koeäänestys. Koeäänestyksen tilanne oli epäselvä, joten suoritettiin varsinainen äänestys. Äänet jakautuivat uusi esitys 12 hallitus 14. Myönnettiin hallituksen esityksen mukaisesti. Neljäntenätoista keskusteltiin Partymakers NY:n hankkeesta. Rahaa haettiin 750 euroa tilavuokraan, tarvikkeisiin ja materiaaleihin, elintarvikkeisiin ja palkkakuluihin. Hallituksen esitys on 0 euroa. Esitettiin ja kannatettiin rahamäärää 485 euroa, josta tilavuokraan 250 euroa ja julisteisiin 235 euroa. Suoritettiin koeäänestys ja, koska äänestys oli epäselvä, suoritettiin varsinainen äänestys. Äänet jakautuivat uusi äänestys 9 hallitus 17. Viidentenätoista keskusteltiin KKL BOYZ:n hankkeesta. Rahaa haettiin 1521 euroa musiikkitarvikkeisiin. Hallituksen esitys on 1521 euroa musiikkitarvikkeisiin. Päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti velvoittaen hankintojen säilytyksen olevan asianmukaista ja laitehankintojen tulee olla myös muidenkin nuorten käytössä. Kuudentenatoista keskusteltiin Nuorten Katutason hankkeesta. Rahaa haettiin 1187, ,20 euroa. Hallituksen esitys on 1414,20 euroa, jossa on suunnitelma A:n mukaiset hankinnat halvemmilla mikkitelineillä. Päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti.

6 Seitsemäntenätoista keskusteltiin Rock All kuoron hankkeesta. Rahaa haettiin 350 euroa, josta t- paitoihin 280 euroa, painatuskustannuksiin 50 euroa ja toimitukseen 20 euroa. Hallituksen esitys on 350 euroa hankkeen mukaisiin hankintoihin. Päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti. Kahdeksantenatoista keskusteltiin Young Fashion Party:n hankkeesta. Rahaa haettiin 1540 euroa. Hallituksen esitys on 690 euroa, josta 600 euroa äänentoistoon ja 90 euroa mattoihin. Esitettiin ja kannettiin rahamäärää 1065 euroa, josta 600 euroa äänentoistoon, 80 euroa lavasteisiin, 95 euroa mattoihin, 150 euroa mainosten tekoon ja painatukseen ja 140 euroa valoihin. Suoritettiin koeäänestys ja päätettiin uuden esityksen mukaisesti. Jyväskylän nuorisovaltuusto on päättänyt huippukokouksessaan jakaa 17 hankkeelle yhteensä ,60 euroa. Nuorisojohtaja Antti Kolu vahvisti nuorisovaltuuston päätöksen. Jakamatta jääneen hankerahan käytöstä päätetään myöhemmin nuorisovaltuuston kokouksessa. 9. Huippukokouksen kannanotto Pohjaesitys: Puheenjohtaja Santeri Lohi esittelee hallituksen valmisteleman kannanoton. Hyväksytään nuorisovaltuuston valmistelema kannanotto Jyväskylän nuorisotilojen kunnosta. Merkitään kannanotosta käyty keskustelu tiedoksi pöytäkirjaan. Kokous: Puheenjohtaja Santeri Lohi luki kannanoton huippukokoukselle. Avattiin keskustelu kannanotosta. Kannanotto luettavissa nuorisovaltuuston nettisivuilla Hyväksyttiin kannanotto huippukokouksen kannanotoksi ja nuorisovaltuuston puheenjohtaja Santeri Lohi luovutti kannanoton nuorisojohtaja Antti Kolulle. Kolu lupasi viedä kannanoton kulttuuri-, liikunta- ja nuorisolautakunnan käsiteltäväksi. 10. Muut mahdolliset esille tulevat asiat Pohjaesitys: Merkitään pöytäkirjaan tiedoksi muut mahdolliset esille tulevat asiat. Kokous: Ei muita esille tulleita asioita. 11. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja Santeri Lohi päätti kokouksen klo

7 Santeri Lohi, puheenjohtaja Miika Aarnio, sihteeri Sandra Telinen, pöytäkirjantarkastaja Milla Patrikainen, pöytäkirjantarkastaja

8 Osallistujalista: 1. Aarnio Ida, Voionmaan lukio (poissa) 2. Aarnio Miika, huippukokouksessa valittu 3. Ahtonen Tiia, Steiner koulu 4. Heiste Birgit, Huhtasuon nuorisotila 5. Hyödynmaa Mia, Cygnaeus-lukio 6. Jarva Jenni, Kotitalousoppilaitos 7. Julkunen Sonja, nuorisovaltuuston vanha 8. Jämsen Aleksi, Palokan koulu 9. Jämsä Aleksi, Nuortentalo Katutaso 10. Jämsä Toni, Jyväskylän ammattiopisto 11. Kierros Rebekka, Normaalikoulun yläkoulu (poissa) 12. Kivi Linda, Vaajakosken koulu 13. Larsson Sylva, Lyseon lukio (poissa) 14. Lindgren Niko, Korpilahden yhtenäiskoulu 15. Lohi Santeri, nuorisovaltuuston vanha (myöh ) 16. Mantere Inka, Jyväskylän normaalikoulun lukio (myöh. 9.20) 17. Mantilo Sanni, Jyväskylän ammattiopisto (poissa) 18. Mäkela Max, huippukokouksessa valittu 19. Niininen Joonatan, Säynätsalon nuorisotila 20. Nyström Katja, Tikkakosken koulu 21. Pasanen Ida, Sepän lukio 22. Parkkinen Noora, Jyväskylän kristillinen opisto (poissa) 23. Patrikainen Milla, Kilpisen koulu 24. Pitkämäki Leena, huippukokouksessa valittu (poissa) 25. Rajaniemi Frida, huippukokouksessa valittu 26. Ruuskanen Saska, Steiner koulu (poissa) 27. Sahivaara Heidi, Jyväskylän ammattiopisto 28. Salonen Noora, Lehtisaaren koulu 29. Siekkinen Maarit, Jyväskylän ammattiopisto 30. Sihvo Barranco Elias, Tikkakosken lukio 31. Suominen Stina, Kuokkalan nuorisotila 32. Tapper Aki, Vaajakosken nuorisotila (poissa) 33. Telinen Sandra, Huhtaharjun yläkoulu 34. Tenikaitis Lukas, Viitaniemen koulu 35. Toikkanen Tatu, Korpilahden nuorisokahvila Sumpbi 36. Toikkanen Tea, Tikkakosken nuorisotila 37. Uusi-Einola Silja, Kuokkalan koulu 38. Vaattovaara Venla, Palokan nuorisotila (poissa) 39. Virtanen Iita-Mari, Jyväskylän ammattiopisto 40. Virtanen Toni, huippukokouksessa valittu (poissa) Mäntylä Eeva osallisuuskasvatuksen koordinaattori Räty Tanja osallisuuskasvatuksen koordinaattori

Valitaan kokoukselle kaksi(2) pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi(2) ääntenlaskijaa.

Valitaan kokoukselle kaksi(2) pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi(2) ääntenlaskijaa. 1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja Santeri Lohi avaa kokouksen klo 9.00 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Nuorisovaltuuston säännöissä kohdassa 5 sanotaan: Nuorisovaltuuston kokous on laillinen

Lisätiedot

Aika: Tiistai kello Paikka: Matkakeskus 2. kerros, Hannikaisenkatu 20, Jyväskylä

Aika: Tiistai kello Paikka: Matkakeskus 2. kerros, Hannikaisenkatu 20, Jyväskylä 8/2012 Aika: Tiistai 14.8.2012 kello 16-18 Paikka: Matkakeskus 2. kerros, Hannikaisenkatu 20, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Lohi avaa kokouksen klo 16. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2012 Aika: Tiistaina 15.5.2012, klo 16 18 Paikka: Matarakatu 6, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Heidi Sahivaara avaa kokouksen klo 16. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. Aika: Tiistaina 3.4.2012, klo 16 18 Paikka: Matkakeskus 2. kerros, Hannikaisenkatu 20, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Lohi avaa kokouksen klo 16. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 13/2011 Aika: Tiistaina 25.10.2011, klo 16 18 Paikka: Jyväskeskus, Kauppakatu 28-31, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Lohi avasi kokouksen klo 16.05. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 04/2012 Aika: Tiistaina 15.5.2012, klo 16 18 Paikka: Matarakatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.07. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 04/2012 Aika: Tiistaina 13.3.2012, klo 16 18 Paikka: Matkakeskus 2. kerros, Hannikaisenkatu 20, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Lohi avasi kokouksen klo 16.09. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 06/2012 Aika: Tiistaina, 24.04.2012 klo 16 18 Paikka: Matkakeskus 2. kerros, Hannikaisenkatu 20, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Lohi avaa kokouksen klo 16. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 14/2011 Aika: Tiistaina 15.11.2011, klo 15 17 Paikka: Hipposhalli, Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Lohi avaa kokouksen klo 15. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 15/2011 Aika: Tiistaina 13.12.2011, klo 16 18 Paikka: Jyväskeskus, Kauppakatu 28-31, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.04. Leikimme alkuleikin

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. Aika: Tiistaina 10.1.2012, klo 16 18 Paikka: Jyväskeskus, Kauppakatu 28-31, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Lohi avasi kokouksen klo 16.08 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

Pohjaesitys: Kuullaan kaupunginjohtaja Timo Koiviston tuoma tervehdys Huippukokoukselle.

Pohjaesitys: Kuullaan kaupunginjohtaja Timo Koiviston tuoma tervehdys Huippukokoukselle. 2/2012 Aika: Torstaina 9.2.2011, klo 9-15 Paikka: Nikolainsali Asemakatu 6, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja Emilia Haapanen avaa kokouksen klo 9.00 2. Kaupungin tervehdys Pohjaesitys:

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. Pohjaesitys: Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. Pohjaesitys: Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Viivi Setälä avaa kokouksen klo 16. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston säännöissä kohdassa 5 sanotaan: Nuorisovaltuuston kokous

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. Pohjaesitys: Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. Pohjaesitys: Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Aika: Tiistaina 21.2.2012, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste, Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Lohi avasi kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 09/2012 Aika: Tiistai 4.9.2012 kello 16-18 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Lohi avaa kokouksen klo 16.00. Kokous: Varapuheenjohtaja Heidi

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 12/2011 Aika: Tiistaina 11.10.2011, klo 16 19 Paikka: Jyväskeskus Kauppakatu 29 31, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Joni Lappalainen avasi kokouksen klo 16.07. 2. Kokouksen järjestäytyminen Pohjaesitys:

Lisätiedot

Aika: Tiistaina , klo Paikka: Jyväskylän kaupunginkirjasto, Vapaudenkatu 39 41, 4100 Jyväskylä

Aika: Tiistaina , klo Paikka: Jyväskylän kaupunginkirjasto, Vapaudenkatu 39 41, 4100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 09/2011 Aika: Tiistaina 23.8.2011, klo 16 18 Paikka: Jyväskylän kaupunginkirjasto, Vapaudenkatu 39 41, 4100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 14/2011 Aika: Tiistaina 15.11.2011, klo 15 17 Paikka: Hipposhalli, Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Lohi avasi kokouksen klo 15.24. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 10/2011 Aika: Tiistaina 13.9.2011, klo 16 18 Paikka: Kauppakeskus Jyväskeskus Kauppakatu 29 31 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen klo 16.02 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 02/2011 Aika: Tiistaina 1.2.2011, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen klo 16.01. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 05/2011 Aika: Tiistaina 11.1.2011, klo 16 19 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen kello 16.04. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 04/2011 Aika: Tiistaina 22.2.2011, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen kello 16.02. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 06/2011 Aika: Tiistaina 5.4.2011, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Camilla Posa avasi kokouksen klo 16.02. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 04/2010 Aika: Tiistaina 7.12.2010, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen kello 16.07. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Aika: Torstaina 10.2.2011, klo 9-15 Jyväskylän kaupunginteatteri Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä

Aika: Torstaina 10.2.2011, klo 9-15 Jyväskylän kaupunginteatteri Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA Aika: Torstaina 10.2.2011, klo 9-15 Paikka: Jyväskylän kaupunginteatteri Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen klo 9.04. Kaupunginvaltuuston

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 05/2011 Aika: Tiistaina 15.3.2011, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Camilla Posa avasi kokouksen klo 16.00. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 03/2010 Aika: Tiistaina 16.11.2010, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Camilla Posa avasi kokouksen klo 16.10. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Vapaudenkatu 32, Jyväskylä

Vapaudenkatu 32, Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Agneetta Moisio avasi kokouksen klo 12.00. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston säännöissä kohdassa 5 sanotaan: Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. Aika: Tiistaina 3.4.2012, klo 16 18 Paikka: Matkakeskus 2. kerros, Hannikaisenkatu 20, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Lohi avasi kokouksen klo 16.10. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Aika: Maanantaina 22.2.2016, klo 9-15. Pohjaesitys: Kuullaan kaupungin tuoma tervehdys Huippukokoukselle.

Aika: Maanantaina 22.2.2016, klo 9-15. Pohjaesitys: Kuullaan kaupungin tuoma tervehdys Huippukokoukselle. 3/2016 Aika: Maanantaina 22.2.2016, klo 9-15 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 9.02 2. Kaupungin tervehdys

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 2/2013 Aika: Tiistai 29.10.2013 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Miika Aarnio avasi kokouksen klo 16.04 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Puheenjohtaja Miika Aarnio avasi kokouksen ajassa

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Puheenjohtaja Miika Aarnio avasi kokouksen ajassa 3/2013 Aika: Tiistai 19.11.2013 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Miika Aarnio avasi kokouksen ajassa 16.02. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus Toimintakertomus2011-2012 Yleistä Vuonna 2009 perustettu 13-21-vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamiskanava 20 45 jäsentä, jotka ovat valittu Jyväskylän kaupungin yläkouluista, ammatillisista

Lisätiedot

Vapaudenkatu 32, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Carita Järvi avaa kokouksen kello

Vapaudenkatu 32, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Carita Järvi avaa kokouksen kello 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Carita Järvi avaa kokouksen kello 12.00. Kokous: Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Carita Järvi avasi kokouksen ajassa 12.08. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä

JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä Aika: Tiistaina 17.5.2011, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avasi kokouksen ajassa 9.05

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avasi kokouksen ajassa 9.05 07/2019 Aika: Maanantaina 11.2.2019, klo 9-15 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 9.00 Puheenjohtaja Olli-Pekka

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Jyväskylän nuorisovaltuuston HUIPPUKOKOUS

Jyväskylän nuorisovaltuuston HUIPPUKOKOUS Jyväskylän nuorisovaltuuston HUIPPUKOKOUS 15.9.2009 klo 13-15 Jyväskylän kaupungintalo, valtuustosali MUISTIO 1. Kokouksen avaus Väliaikaisen nuorisovaltuuston puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen.

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Varapuheenjohtaja Ella Eloranta avasi kokouksen ajassa 16.32. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä Aika: Tiistaina 18.2.2014, klo 9-15.30 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja Miika Aarnio avaa kokouksen klo 9. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA Aika: Tiistaina 8.10.2013, klo 16 20 Paikka: Nuortentila Vaihde, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.13 2. Kokouksen

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 03/2013 Aika: Tiistai 12.3.2013 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.05. 2.

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä

Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä 10/2014 Aika: Torstai 9.10.2014 kello 13.00 16.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Miika Aarnio avasi kokouksen klo 13.01. 2. Kokouksen toteaminen

Lisätiedot

Päätöksentekijät: Sonja Pukkila edustajiston jäsen, poistui kohdassa 10, 15.44. Milla Risberg edustajiston jäsen, poistui kohdassa 5, 15.35.

Päätöksentekijät: Sonja Pukkila edustajiston jäsen, poistui kohdassa 10, 15.44. Milla Risberg edustajiston jäsen, poistui kohdassa 5, 15.35. 1(5) Aika: 21.3.2015, klo. 12.00 16.00 Paikka: Wanha Walimo, kokoushuone Winssi (Vesijärvenkatu 25,15140 Lahti) Päätöksentekijät: Sonja Pukkila, poistui kohdassa 10, 15.44. Milla Risberg, poistui kohdassa

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Kokous avattiin ajassa 16.35. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

LAPSET VAIKUTTAMASSA,

LAPSET VAIKUTTAMASSA, JYVÄSKYLÄN LASTENPARLAMENTIN SUURISTUNTO TORSTAINA 20.2 klo12.00 VETURITALLEILLA LAPSET VAIKUTTAMASSA, NUORET JA AIKUISET TUKIJOINA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Kokouksen puheenjohtaja Miika Aarnio avaa

Lisätiedot

Jyväskylän nuorisovaltuuston Huippukokous To 11.2.2010 klo 12.30-16.00 Minnansali Jyväskylän kaupunginkirjasto

Jyväskylän nuorisovaltuuston Huippukokous To 11.2.2010 klo 12.30-16.00 Minnansali Jyväskylän kaupunginkirjasto Jyväskylän nuorisovaltuuston Huippukokous To 11.2.2010 klo 12.30-16.00 Minnansali Jyväskylän kaupunginkirjasto Osallistujat: Katso liite 1 1. Kokous avattiin kello 12.30 2. Kaupungintervehdyksen esitti

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avasi kokouksen ajassa 16.33. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki PÖYTÄKIRJA 1(10) EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasila, tila 2004 KUTSUTUT 1 Salla Korhonen paikalla 2 Juhani Sillanpää paikalla 3 Teemu Tiilikainen paikalla 4 Tiina Hiltunen paikalla

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n vaalikokous 2014 Aika: 13.11.2014 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5, Sali S1 Läsnä: Läsnäolijat on listattu liitteessä 2. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. Aika: Tiistaina 18.2.2014, klo 9-15.30 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja Miika Aarnio avaa kokouksen klo 9.00 Kokous: Puheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous

Nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous Nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous Aika: 2.9.2018 klo 13.04 14.45 Paikka: Keinusali, Arx-talo (Keinusaarentie 1) Läsnä: Ekman Janette Gynther Joona Heiskanen Okko Karrimaa Heta Kirvesmäki Venla Könnömäki

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä. Pohjaesitys: Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa

Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä. Pohjaesitys: Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa 1/2014 Aika: Tiistaina 4.11.2014, klo 16 20 Paikka: Klubitila Kisko Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Kaisa Koskimäki avasi kokouksen klo 16.06 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Aika: Maanantaina , klo Pohjaesitys: Kuullaan Jyväskylän kaupungin tervehdys Huippukokoukselle.

Aika: Maanantaina , klo Pohjaesitys: Kuullaan Jyväskylän kaupungin tervehdys Huippukokoukselle. Aika: Maanantaina 13.2.2017, klo 9-15 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja Agneetta Moisio avasi kokouksen klo 9.00 2. Jyväskylän kaupungin tervehdys

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä Aika: Sunnuntai 15.10.2017 klo 14-17.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avaa kokouksen klo 14.09. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali Pöytäkirja 04/17 1 (9) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 16.30 Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 07/16 1 (7) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika 23.8.2016 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 159 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2014 KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto edustaa kaikkia Jyväskylän kaupungin nuoria ja toimii heidän äänitorvenaan nuoria koskevissa asioissa.

Nuorisovaltuusto edustaa kaikkia Jyväskylän kaupungin nuoria ja toimii heidän äänitorvenaan nuoria koskevissa asioissa. 1. Yleistä Jyväskylän nuorisovaltuusto on vuonna 2009 perustettu 13 20 vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamis- ja kuulemiskanava. Se pyrkii parantamaan nuorten kuulemis- ja osallistumismahdollisuuksia

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO (1/14)

RAAHEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO (1/14) NUORISOVALTUUSTO 29.11.2016 (1/14) Kokouksen tiedot: Aika: 29.11.2016 klo. 16:15 Paikka: Nuorisokahvila Cuppi 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, läsnäolijat 3. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 NUORISOVALTUUSTO

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 NUORISOVALTUUSTO TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Tiistai 28.1.2014 klo 17.05 19.30 Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurak.2 _ Osallistujat: Nimi Tehtävä Adow Ahmed jäsen Alari

Lisätiedot

Jyväskylän Nuorisovaltuuston toimintakertomus Puheenjohtaja Agneetta Moisio

Jyväskylän Nuorisovaltuuston toimintakertomus Puheenjohtaja Agneetta Moisio Jyväskylän Nuorisovaltuuston toimintakertomus 2016-2017 Puheenjohtaja Agneetta Moisio 3.10.2017 3.10.2017 Yleistä Vuonna 2009 perustettu 13-20-vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamiskanava 20-45

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 01/2016 NUORISOVALTUUSTO. Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman sali, Aurakatu 16, 3 krs.

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 01/2016 NUORISOVALTUUSTO. Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman sali, Aurakatu 16, 3 krs. TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 01/2016 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 27.01.2016 klo 17.00 20.15 Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman sali, Aurakatu 16, 3 krs. Osallistujat: Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA II. Aika: Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo. 1 Kokouksen avaus. Esitys: Avataan kokous ajassa 15:00

PÖYTÄKIRJA II. Aika: Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo. 1 Kokouksen avaus. Esitys: Avataan kokous ajassa 15:00 PÖYTÄKIRJA II Aika: 25.10.2018 Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo 1 Kokouksen avaus Esitys: Avataan kokous ajassa 15:00 Päätös: Kokous avattiin ajassa 15.09 2 Todetaan kokouksen läsnäolijat 2.1 Valtuuston

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 NUORISOVALTUUSTO. Kokousaika Keskiviikko 18.11.2015 klo 17.00 19.57 Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurak.

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 NUORISOVALTUUSTO. Kokousaika Keskiviikko 18.11.2015 klo 17.00 19.57 Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurak. TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 18.11.2015 klo 17.00 19.57 Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurak.2 Varsinaiset et: Alari Tatu Angelov Viktorio

Lisätiedot

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa Aika: 22.2.2018 klo 16.30 Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A, Neuvotteluhuone 142 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ARMATUURI RY Syyskokous

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ARMATUURI RY Syyskokous ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry 1.12.2016 Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN SYYSKOKOUS Aika: Torstai klo 17.00 Paikka: Sali 4301+4302,

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 01.02.2018 Paikka: Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN; PUHEENJOHTAJAN,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 150 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 13/2014 KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen Ellen

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Eetu Salminen vaalivaliokunnan puheenjohtaja Paikalla Ari Reunanen pääsihteeri Paikalla. Janne Kuikka. Ossi Mansikka

Eetu Salminen vaalivaliokunnan puheenjohtaja Paikalla Ari Reunanen pääsihteeri Paikalla. Janne Kuikka. Ossi Mansikka EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TOIMIKAUDELLA 2013 AIKA 27.11.2012, klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 2006 KUTSUTUT Eetu Salminen vaalivaliokunnan puheenjohtaja Ari Reunanen pääsihteeri VARSINAISET

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 06.02.2018 Aika 06.02.2018, 10:00-13:55 Paikka Kuopion kampus, Medistudia luentosali MS306, Yliopistonranta 1 A Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4 / Aika Keskiviikko klo Aulangon tekosaaret

PÖYTÄKIRJA 4 / Aika Keskiviikko klo Aulangon tekosaaret Aika Keskiviikko 30.5.2018 klo 18.20 19.20 Paikka Läsnä Aulangon tekosaaret Roslander Eero, puheenjohtaja Ojanperä Saara, 2. varapuheenjohtaja, kokouksen sihteeri Backlund Lidia Heiskanen Okko (saapui

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17.

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17. PÖYTÄKIRJA 1(7) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 1207 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki pj paikalla 2 Eetu Salminen vpj paikalla 3 Salla Korhonen paikalla

Lisätiedot

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa Aika: 8.5.2018 klo 16.30 Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A 1 Kokouksen avaus Esitys: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa 17.20. 2

Lisätiedot

Päätös: Myönnetään puhe- ja läsnäolo-oikeus Kari Tossavaiselle (poistui ajassa 16.00)

Päätös: Myönnetään puhe- ja läsnäolo-oikeus Kari Tossavaiselle (poistui ajassa 16.00) Pöytäkirja V Aika: 8.1.2019 Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo 1 Kokouksen avaus Esitys: Avataan kokous ajassa 15:30 Päätös: Esitys hylätään. Avataan kokous ajassa 15.35. 2 Todetaan kokouksen läsnäolijat

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Carita Järvi avaa kokouksen klo 9.00

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Carita Järvi avaa kokouksen klo 9.00 Aika: Maanantaina 19.2.2018, klo 9-15 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaaminen Pohjaesitys: Puheenjohtaja Carita Järvi avaa kokouksen klo 9.00 Kokous: Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry PÖYTÄKIRJA OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 25.4.2017 klo 18.00 19.18 Paikka: Kotimäen koulun ruokasali, Littoistentie 500, Kaarina Läsnä: Kokouksessa

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/14 1 (6)

Pöytäkirja 2/14 1 (6) Pöytäkirja 2/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla:

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla: Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu Paikalla: Buket Yüksel Tuulia

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri 06.11.2017 1 (5) YHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 1.1.2017, klo 17.00 Paikka DI-02, TAMK, Kuntokatu 3, 33520 Tampere Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri Valtteri Kivelä Essi Kuusela

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2010 Aika: lauantai 27.3.2010 klo 14.00-16.12 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 52 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnäolevien

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS Aika 31.1.2015 klo 15:00 Paikka Hietasaaren leirikeskus, Oulu Hietasaarentie 19, 90500 Oulu Edaattorit Matthew O Loughlin Kirsi Kärkkäinen

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. ESITYSLISTA 1(6) Edustajisto 7/12 7.5.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 7.5..2012 Klo 17.

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. ESITYSLISTA 1(6) Edustajisto 7/12 7.5.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 7.5..2012 Klo 17. ESITYSLISTA 1(6) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA 7.5..2012 Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 2002 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki pj paikalla 2 Eetu Salminen vpj myöhässä 3 Salla

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2016 NUORISOVALTUUSTO. Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman sali, Aurakatu 16, 3 krs.

TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2016 NUORISOVALTUUSTO. Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman sali, Aurakatu 16, 3 krs. TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2016 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 - Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman sali, Aurakatu 16, 3 krs. _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Jyväskylän Nuorisovaltuuston Toimintakertomus

Jyväskylän Nuorisovaltuuston Toimintakertomus Jyväskylän Nuorisovaltuuston Toimintakertomus 2015-2016 Tunnustukset Nuorten Keski- Suomi myönsi Jyväskylän nuorisovaltuustolle tunnustuksen Aktiivisin nuorisovaltuusto Keski- Suomessa nuvalaiset Asikainen

Lisätiedot

Esitettiin kokouksen puheenjohtajaksi Miika Länsi-Seppänen. Oli käytettävissä. Valittiin Miika Länsi-Seppänen kokouksen puheenjohtajaksi.

Esitettiin kokouksen puheenjohtajaksi Miika Länsi-Seppänen. Oli käytettävissä. Valittiin Miika Länsi-Seppänen kokouksen puheenjohtajaksi. Asteriski ry Pöytäkirja 2015 1 (6) ASTERISKIN RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika Tiistaina 17.11.2015 klo 17.00 Paikka Luentosali Beta, ICT-talo Läsnä Miika Länsi-Seppänen, Janne Iltanen, Arttu

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 14:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja 2, Leppävirran nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous

Pöytäkirja 2, Leppävirran nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous Pöytäkirja 2, 20.09.2018 Leppävirran nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous Aika: 20.9.2018 klo 15:00-16:30 Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Hartikainen, Jere

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 7/2018

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 7/2018 AIKA: 10.10.2018 klo 17.10-18.20 PAIKKA: Kaupungintalon kokoushuone 224, Keskuskatu 30, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika Ihanmäki Jussi Vuorela Ilmari Aho Niko Elo Jalmar Nieminen Aleksi

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous

Nuorisovaltuuston yleiskokous Nuorisovaltuuston yleiskokous Aika: Maanantai 20.8.2018 klo 17.10-18.13 Paikka: Arx-talo, Keinusali (Keinusaarentie 1, Hämeenlinna) Läsnä: Roslander Eero, puheenjohtaja Ojanperä Saara, sihteeri Turtiainen

Lisätiedot

Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu Kursu, Lauri Uotinen (pj.), Juha Päällysaho, Elisa Kaurala, Antti Hoivala ja Antti Törmä.

Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu Kursu, Lauri Uotinen (pj.), Juha Päällysaho, Elisa Kaurala, Antti Hoivala ja Antti Törmä. Oulun ylioppilaskamerat ry Yhdistyksen syyskokous 4/2011 Pöytäkirja Aika: ke 30.11.2011 klo 18:00 Paikka: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, Oulu Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 16.00 Paikka Nuoristotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan hyväksyminen 5. Taloustilanne

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot