Luonnollinen ihonhoito - lempeää ja tehokasta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Luonnollinen ihonhoito - lempeää ja tehokasta"

Transkriptio

1 Luonnollinen ihonhoito - lempeää ja tehokasta KATJA KOKKO

2 KATJA KOKKO Kosmetologi ja meikkaaja Tuotekehitysopinnot englantilaisessa Formula Botanicassa Advanced Diploma in Organic Cosmetic Science Bloggaaja / Kirjailija /

3 6 tärppiä ihosta 1. Ihonhoidolla vaikutetaan pääasiallisesti ihon pintaan ja sen ylimpään kerrokseen, epidermikseen. 2. Epidermiksen tärkein tehtävä on ehkäistä kosteudenhaihtumista ihosta (TEWL Transepidermal Water Loss). 3. Epidermiksen ylimmän kerroksen, sarveissolukerroksen, pinnalla on mikroskooppisen ohut hydrolipidikalvo, joka koostuu mm. vedestä, hiestä, lipideistä ja sebumista (eli ihotalista). Hydrolipidikalvon ph on hapan (3,5-5,5), jonka vuoksi sitä kutsutaan myös happovaipaksi. Se suojaa ihoa haitallisilta mikrobeilta, ehkäisee kosteudenhaihtumista iholta ja pitää ihon pinnan notkeana ja sileänä. 4. Hapan ph luo ihon hyville mikrobeille suotuisan kasvuympäristön sekä ylläpitää ihon entsyymitoimintaa, jolla on tärkeä rooli ihon uusiutusmisprosessissa -> entsyymitoiminnan häiriintyessä iho hilseilee, pinta muuttuu karheaksi ja paksuuntuu. 5. Sarveissolukerroksen soluista löytyy nk. luonnollinen kosteustekijä eli NMF (Natural Moisturizing Factor), joka muodostuu vesiliukoisista aineista (mm. aminohapoista, maitohaposta, ureasta ja mineraaleista), joka auttaa sarveissoluja sitomaan vettä, jolloin iho kykenee säilyttämään kosteustasapainon kuivassakin ympäristössä. 6. Sarveissolukerroksen pinnalla on myös sebumia, eli ihotalia, joka koostuu triglyserideistä, vapaista rasvahapoista (mm. palmitiinihappo ja palmitoleiinihappo), skvaleenista, esteröityneistä vahoista ja kolesterolista. Sebum on tärkeä osa ihoa, sillä se ehkäisee veden haihtumista ja suojaa ihoa haitallisilta mikrobeilta. Sebumin koostumukseen vaikuttavat ikä, geenit, vuodenaikojen vaihtelut ja ruokavalio.

4 10 syytä miksi luonnonkosmetiikka on tehokkaampaa kuin synteettinen 1. Aidot kasviöljyt ja -uutteet tarjoavat iholle tärkeitä rakennusaineita, kuten rasvahappoja, vitamiineja, antioksidantteja ja hivenaineita -> ihon yleiskunto paranee ja ihosta tulee elinvoimaisen näköinen. 2. Kasviöljyt sisältävät mm. palmitiinihappoa ja palmitoleiinihappoa, joilla on tärkeä rooli ihon mm. suojatoiminnan vahvistamisessa ja kosteustasapainon ylläpitämisessä. 3. Luonnonkosmetiikka hoitaa ja ravitsee ihoa synteettisten rasvojen luoman hoitavan tunteen sijasta eikä häiritse ihon luonnollisia toimintoja. 4. Silikonit, mineraaliöljyt ja synteettiset voidepohjan aineet ovat tyhjiä ravinteista, jonka vuoksi tuotteeseen joudutaan lisäämään vitamiinit erikseen. Tällöin täytyy huomioida vitamiinien imeytyminen ihoon sekä säilyminen stabiilina. 5. Synteettisen kosmetiikan voiteilla on pitkä hyllyikä -> miten vitamiinit säilyvät?

5 10 syytä miksi luonnonkosmetiikka on tehokkaampaa kuin synteettinen 6. Kasviöljyt välittävät paremmin vaikuttavia aineita ihoon, kuin esimerkiksi mineraaliöljyt, sillä niiden rasvahappokoostumus on lähellä ihon sebumin koostumusta, jonka ansiosta ne imeytyvät ihoon hyvin. 7. Luonnonkosmetiikka ei sisällä voimakkaita säilöntäaineita, jotka häiritsevät ihon luonnollista mikrobikantaa. Mikrobien monimuotoisuus on tärkeää ihon kyvylle torjua haitallisia patogeenejä sekä sitoa kosteutta. 21% mikrobeista sijaitsee ihossa. 8. Mineraaliöljyt heikentävät ihon talineritystä, joka on mikrobien ravintoa. 9. Kun ihon mikrobikanta on tasapainossa, se ikääntyy puolet hitaammin. Optimoimalla ihon hyvinvointi, voi hidastaa ikääntymisen merkkejä. 10. Kosteusvoiteesta noin % on voidepohjaa ja tehoaineiden osuus, jolla tuotetta markkinoidaan (kasviuutteet, vitamiinit tai ns. cosmeceutical raaka-aineet), on hyvin pieni, noin 5 % - ei siis ole samantekevää, mistä aineista voidepohja muodostuu.

6 ESIMERKKI LUONNONKOSMETIIKAN EMULSION KOOSTUMUKSESTA: Eteeriset öljyt/hajusteet 1 % Säilöntäaine 1 % Kasviuutteet 4 % Sakeuttaja/stabilisoiva aine 1 % Emulgaattori 5 % Kasvivahat 5 % Kasviöljyt 10 % Glyseriini 3 % Vesi/kukkaisvedet 70 %

7 Mikä on aidosti tehokasta luonnonkosmetiikkaa? 1. Luonnonkosmetiikkamarkkinoiden kasvaessa, tarjontaa on edullisista markettituotteista kalliisiin hoitolatuotteisiin. 2. Kaikki luonnonkosmetiikka ei ole automaattisesti tehokasta ja laadukasta. 3. Luonnonraaka-aineet ovat huomattavasti kaliimpia, kuin synteettiset, ja luomuviljellyt raaka-aineet tavanomaisesti viljeltyjä kalliimpia -> laatu maksaa. 4. Aidot kasviöljyt ovat kalliimpia kuin kasviöljyjä hajottamalla valmistetut esteriöljyt. 5. Aidot kasviöljyt sisältävät iholle tärkeitä ravintoaineita, joten kokonaiset kasviöljyt ovat hoitavampia ja laadukkaampia, kuin esteriöljyt - > laadukas ja tehokas voidepohja sisältää mahdollisimman paljon aitoja kasviöljyjä. 6. Eteeriset öljyt hajusteena -> saadaan hyödynnettyä tuoksun lisäksi ihoa hoitavat vaikutukset. 7. Aktiivisten raaka-aineiden valitsemisen taustalla syvällinen ymmärrys ihonhoidosta ja ihon toiminnasta.

8 9 yleisintä virhettä ihonhoidossa 1. Liian pesevä puhdistusaine (vaahto, geeli tai saippua) pesee pois iholta sebumin, hydrolipidikalvon ja usein myös nostaa ihon ph:ta (terveen ihon ph on hapan, välillä 3,5-5,5) sekä häiritsee ihon entsyymitoimintaa -> ihon toiminnallinen kokonaisuus häiriintyy. 2. Voimakas puhdistusaine vaurioittaa toistuvasti hydrolipidikalvoa ja aiheuttaa pintakuivuutta, joka luo pohjaa iho-ongelmille -> tukkeumat, kuivuminen, ärtyminen, ihottumat. 3. Puutteellinen hoito: kosteuden puute (ei käytetä kasvovettä, eikä seerumia, vaan levitetään kosteusvoide suoraan vastapestylle, kiristävälle iholle). 4. Puutteellinen hoito: rasvojen puute (ei käytetä ihoöljyä). 5. Liian voimakkaat tuotteet ja niiden ylikäyttäminen (esim. voimakas kemiallinen kuorinta liian usein tai yhdistettynä puutteelliseen hoitokokonaisuuteen).

9 9 yleisintä virhettä ihonhoidossa 6. Ihon ylihoitaminen: liian monien tuotteiden käyttäminen sekaisin ilman ymmärrystä, mitä iho tarvitsee. 7. Kokonaisvaltaisuuden unohtaminen: iho heijastaa mm. myös suoliston huonoa kuntoa, stressiä, väsymystä ja hormonitoiminnan muutoksia. 8. Oman ihotyypin tulkitseminen väärin, joka johtaa vääränlaisiin ihonhoitomenetelmiin ja väärien tuotteiden valitsemiseen -> kosmetologi on oikea henkilö ihotyypin analysointiin. 9. Virheelliset käsitykset ihonhoidosta, esim. rasvaista ihoa tulisi pestä voimakkailla aineilla, rasvaisen tunteen pois saaminen iholta, jotta iho olisi "puhdas", tai käsitys, että kuiva iho tarvitsee paksua kosteusvoidetta, mutta unohdetaan kosteutus.

10 10 askelta kauniimpaan ihoon 1. Puhdista hellästi -> kuivalle, normaalille, sekaiholle ja ikääntyvälle iholle puhdistusöljy tai -balmi, rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle puhdistusmaito. 2. Käytä kasvovettä reilusti aamuin illoin kasvoille ja kaulalle. 3. Ihotyypin mukainen ohut, kosteuttava seerumi aamuin illoin. 4. Usean kasviöljyn muodostama ihoöljyseos, eli öljyseerumi, aamuin ja/tai illoin ihotyypin mukaan (talvisin kiinteässä muodossa olevat balsamit ovat loistavia.) 5. Ihotyypin mukainen kosteusvoide, joka auttaa kosteutta pysymään ihossa ja antaa iholle lisäkosteutta. Jos kosteusvoide on ohut, levitä se ennen ihoöljyä, jos hieman täyteläisempi, levitä se ihoöljyn jälkeen.

11 10 askelta kauniimpaan ihoon 6. Viikottainen täydennyshoito ihotyypin mukaan kuorinnalla/syväpuhdistuksella ja naamiolla. Miedon pitoisuuden hedelmähappokuorinnat loistavia, jollei iho ole herkkä tai kärsi jostain erityisongelmasta. 7. Säännölliset käynnit kosmetologilla, hän on ihosi henkilökohtainen terapeutti. 8. Tue ihon hyvinvointia kokonaisvaltaisilla, hermostoa rentouttavilla hoitomenetelmillä: lymfahieronta, shiatsu ym. hierontamuodot, jooga ja meditaatio. 9. Harrasta säännöllisesti liikuntaa, ota aikaa tarpeeksi joutilaisuudelle ja vietä vähemmän aikaa sosiaalisessa mediassa. 10. Ihonhoito on pitkäjänteistä ja koko elämän ajan jatkuvaa, osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Oikotietä täydelliseen ihoon ole olemassa.

12 Lisää tietoa ihonhoidosta ja luonnonkosmetiikasta Kattava ihonhoidon käsikirja, vinkit eri ihotyyppien ja iho-ongelmien hoitoon, tietoa raaka-aineista sekä reseptejä DIY-kosmetiikkaan ja kasvohoitoihin kotona kirjastani Aidosti Kaunis Käyt tykkäämässä sivuistani myös Facebookissa ja Instagramissa!

Franco Canteri Lakshmin perustaja

Franco Canteri Lakshmin perustaja 1 Franco Canteri Lakshmin perustaja Lakshmi on toiminut luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointialalla jo yli 20 vuotta. Sarja perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO 5 free ilman viittä allergisoivaa ainesosaa Ilman parabeeneja, synteettisiä väriaineita, mineraaliöljyä, Benzophenone, Triethanolamine Silky Cellulose kuitukangas

Lisätiedot

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa Tunnusmerkit Ihon toiminnat tasapainossa ei kuiva eikä rasvainen Väri kaunis, ruusuinen tai persikkainen Huokoset pienet, ei juurikaan epäpuhtauksia Rakenne

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG IHONHOITO Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä DERMALOG HOPEASARJA MUISTATHAN ETTÄ IHO KAIPAA SÄÄNNÖLLISTÄ HOITOA PÄIVITTÄIN YMPÄRI VUODEN. FACE CREAM TIESITHÄN...

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi Johdanto Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi ihonhoidossa ja kosmetiikan käytössä. Kirja sopii myös sinulle, joka jo hoidat ihoasi tai käytät meikkiä, mutta kaipaat lisäohjeita

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään ryhmään:

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho.

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. Solusi sisältävät alkuperäisen kauneutesi sormenjäljen. Nuorekas iho uusiutuu jatkuvasti. Ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu

Lisätiedot

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Luonnonkosmetiikkatalo Mádaran ja Noora Shinglerin jo viisi vuotta

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2016 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2015 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER

DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER MÁDARA NATURAL SPF RANGE FOR FACE & BODY Ennennäkemättömät luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoiteet. Ylellinen koostumus. Korjaavia antioksidantteja. Tehokas

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

( C ) T H E E I G H B O R H O O D T H E N E I G H B O R H O O D. C O M

( C ) T H E E I G H B O R H O O D T H E N E I G H B O R H O O D. C O M Kauniina LÄPI VUODEN I H O N H O I T O V I N K I T J O K A V U O D E N A I K A A N L U O N T A I S - J A K A U N E U S H O I T O L A V A L K O I N E N O K S A K Y T T Ä L Ä N K A T U 8 3 3 1 0 0 T A M

Lisätiedot

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä.

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. LIIKELAHJAT 2017 2 3248 Louhe kiulu musta + kauha Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. Kiulun ja kauhan varteen puuosaan on mahdollista painattaa esimerkiksi

Lisätiedot

A N N A I H O S I H E H K U A

A N N A I H O S I H E H K U A ANNA IHOSI HEHKUA Trulūm on terveen ja hehkuvan ihon salaisuus. Terve iho tuntuu säteilevän sisältä päin, mutta nuorekkaan ihon säilyttäminen voi käydä vuosien saatossa vaikeaksi. Aika sekä jatkuva altistuminen

Lisätiedot

2343 Poltettu narukiulu ja kauha Poltettu narukiulu ja kauha + Eukalyptus 500 ml + Ruskea laudeliina

2343 Poltettu narukiulu ja kauha Poltettu narukiulu ja kauha + Eukalyptus 500 ml + Ruskea laudeliina LIIKELAHJAT 2017 2 2343 Poltettu narukiulu ja kauha Emendon tyylikäs puinen narukiulu sekä kauha. Kauhan varteen on mahdollista painattaa esimerkiksi yrityksen oma logo. 3930 Poltettu narukiulu ja kauha

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

GOURMET TO YOUR SKIN

GOURMET TO YOUR SKIN GOURMET TO YOUR SKIN If only your skin could make the order Niki Newd - Intohimomme on valmistaa ihonhoitotuotteita maailman parhaista raaka-aineista. Käytämme ravintorikkaita ja elintarvikelaatuisia raaka-aineita

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide Hinnasto Kasvohoidot sisältävät kulmien muotoilun/siistimisen, sekä silmänympärysnaamion Hoitosarjoina fytoaromaattinen YonKa ja korkealaatuiseen luonnon saveen perustuva luonnonkosmetiikkasarja Cattier

Lisätiedot

RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO. Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen

RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO. Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen Edellisen leirin Kotitehtävä Tarkkaile sokerin käyttöäsi kolmen päivän ajalta ja merkkaa kaikki sokeria ja piilosokeria sisältävät ruuat

Lisätiedot

PERUSVOITEET ihon hoidossa. Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka

PERUSVOITEET ihon hoidossa. Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka PERUSVOITEET ihon hoidossa Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka Markkinoilla noin 50 perusvoidetta Noin 40:stä KELAn peruskorvaus Koostumus Rasvat

Lisätiedot

Miesten ihonhoitokoulu

Miesten ihonhoitokoulu Miesten ihonhoitokoulu Ensinnäkin: ihonhoito ei ole vain naisia varten. Myös tosimiesten on huolehdittava ihostaan. Tiedät millaista se on uusien siistien lenkkareiden kanssa. Nehän haluaa pitää siistinä

Lisätiedot

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps.

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen. 150+30 kaps. 74,90 (ovh. 97,70) 585,15 e/kg TÄHTITARJOUS! VALMARIN Aineenvaihdunta tasapainoon. Valmarin-kivennäisliuos

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Dermalogica kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti Face-mapping ihoanalyysin

Lisätiedot

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla.

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. SUOMALASTA MADE N FNLAND ORGANC Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. TYRN VADELMA MUSTAHERUKKA KARPALO TARNAMME Näin kaikki alkoi EkoPharma Professional -ihonhoitosarja on saanut alkunsa

Lisätiedot

Dry. dehydrated skin. Kuiva ja. kosteusköyhä iho. Siihen voidaan vaikuttaa oikealla ihonhoidolla! The pleasure of healthy bionome beauty care.

Dry. dehydrated skin. Kuiva ja. kosteusköyhä iho. Siihen voidaan vaikuttaa oikealla ihonhoidolla! The pleasure of healthy bionome beauty care. Dry Kuiva ja dehydrated skin kosteusköyhä iho Siihen voidaan vaikuttaa oikealla ihonhoidolla! The pleasure of healthy bionome beauty care. Mahdollisia kuivuuden aiheuttajia: perimä hormonaaliset muutokset

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036 HINNASTO Kosmetologi Jelena Kass kassjelena@gmail.com +358 466801036 Guinot kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitometodeja. Guinot oli ensimmäinen, joka keksi

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta.

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta. HOITOMENU express [ COMFORT ZONE ] Viking Linen Travel Spassa ja Spa Wellnessissä nautit italialaisen Comfort Zone -sarjan tuotteilla tehtävistä hoidoista ja koet ihanan rentouttavan hoitohetken. Mitoitamme

Lisätiedot

kasvot on tärkeää puhdistaa aamuin illoin Suomessa ilmasto on kuivaa toukokuulle saakka

kasvot on tärkeää puhdistaa aamuin illoin Suomessa ilmasto on kuivaa toukokuulle saakka KAUNIS IHO KESÄKSI KAUNIS IHO KESÄKSI Loppukeväästä ihoa on hyvä alkaa valmistella ja herätellä kesää varten. Myös pigmenttimuutoksia kannattaa ennaltaehkäistä. Ihoa on toki edelleen tärkeää kosteuttaa

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg NivelTeho Liiku nivelet lempeästi kuntoon. Kuuden tutkitun aktiiviaineen yhdistelmä: MSM, inkivääriuute, glukosamiini, hainrusto, kupari ja C-vitamiini. 120 kaps. 32,90 411,25 e/kg (ovh. 40,70) Luontainen

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

Big Small Company Oy Aleksis Kiven katu 58 B 59 00510 Helsinki puhelin 040 1789 277 info@bigsmallcompany.com www.bigsmallcompany.

Big Small Company Oy Aleksis Kiven katu 58 B 59 00510 Helsinki puhelin 040 1789 277 info@bigsmallcompany.com www.bigsmallcompany. Big Small Company Oy Aleksis Kiven katu 58 B 59 00510 Helsinki puhelin 040 1789 277 info@bigsmallcompany.com www.bigsmallcompany.com Pääinnovaatiomme: sana SISÄLTÄÄ korvattiin sanoilla EI SISÄLLÄ Mukaan

Lisätiedot

Natural Code Presentation 2011.01.07

Natural Code Presentation 2011.01.07 LUMENE LUMENE Excellent Future -ihonhoitosarja Natural Code Presentation 2011.01.07 Innovaatio- ja tuotekehitysjohtaja Tiina Isohanni, LUMENE OY Erikoistutkija Riitta Puupponen-Pimiä, VTT Huhtikuu 2012

Lisätiedot

Tavoitteesi: ihon ihanteellinen kunto

Tavoitteesi: ihon ihanteellinen kunto Tavoitteesi: ihon ihanteellinen kunto Aloita jo tänään näillä ohjeilla The pleasure of healthy bionome beauty care. Kaunis ja terve iho Ihosi kuntoon vaikuttaa myös geeniperimäsi. Tätä ei luonnollisestikaan

Lisätiedot

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e.

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e. Lehdistötiedote huhtikuu 2016 MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal

Lisätiedot

Proteiinia ja kuitua Muutakin kuin papupataa Palkokasvien käyttö elintarvikkeena

Proteiinia ja kuitua Muutakin kuin papupataa Palkokasvien käyttö elintarvikkeena Proteiinia ja kuitua Muutakin kuin papupataa Palkokasvien käyttö elintarvikkeena 30.5.2018 Erikoistutkija Susanna Rokka Luonnonvarakeskus Suomalaiset ravitsemussuositukset Tutkimusten mukaan runsas kasvisten

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty.

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty. TIME CONTROL Start turning back time now The power of medical beauty. TIME CONTROL Laadukas anti-aging ihonhoitotuotesarja, joka täyttää vaativammatkin odotukset TIME CONTROL -ihonhoito-sarja perustuu

Lisätiedot

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30

Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30. Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream SPF 30 Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm Moisture Cream Lotion SPF 30 Elizabeth Ardenin uudet Ceramide Plump Perfect Ultra Lift and Firm

Lisätiedot

14,50 -25% SUPER MAGNESIUM LÄHES. Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. 100 tabl.

14,50 -25% SUPER MAGNESIUM LÄHES. Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. 100 tabl. SUPER MAGNESIUM Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. LÄHES -25% 100 tabl. 14,50 (ovh. 19,20) 130,63 e/kg UBIKINONI Q10 150 MG Luontainen

Lisätiedot

oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ

oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ ELÄMÄ ON IHANAA......mutta myös vaativaa. Se on yhtä intensiivistä kuin inspiroivaakin; yhtä kiihkeää kuin täyttäkin. Uskomaton elämä, jonka

Lisätiedot

Hinnasto. ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h VARTALOHOIDOT

Hinnasto. ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h VARTALOHOIDOT ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h PUHDISTAVA SITRUUNA-ERIKOISKASVOHOITO... 85 Puhdistaa ihoa, tasapainottaa talineritystä. Sopii epäpuhtaalle akneiholle, sopii erinomaisesti myös nuorille. Hoitoon sisältyy:

Lisätiedot

Sveitsiläinen bioaktivointiteknologia -merkki

Sveitsiläinen bioaktivointiteknologia -merkki BEAUTY + ENERGY Made in Switzerland Sveitsiläinen bioaktivointiteknologia -merkki Sveitsin bioaktivointitekniikka on biofyysinen prosessi, jonka avulla kevyet, energisoivat ja regeneroivat impulssit -

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10 WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE revelation bb cream anti-ageing revitalift total repair 10 REVITALIFT TOTAL REPAIR 10 VUODESTA 2011 1 MONITEHOINEN VOIDE 10 TEHOKASTA

Lisätiedot

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Jo vuosisatoja on hiusten ja ihon hoidossa käytetty niityiltä, metsistä ja kotipihoilta kerättyjä lääkekasveja. Puhas Loodus -tuotesarjan valmistusaineina käytetään

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Uuden sukupolven kosmetiikkatuote: Colour Correction -voide Mikä on CC-voide? Uuden sukupolven hybridivoide. BB-voiteet olivat ensimmäisiä vastaavanlaisia ihonhoito- ja meikkituotteen

Lisätiedot

Linomix. Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa

Linomix. Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa Linomix Suomalainen ravitsemusasiantuntijoiden suunnittelema ravintolisä, joka sisältää pellavarouheen lisäksi 24 % marjoja (mustikkaa, tyrniä, karpaloa ja ruusunmarjaa)

Lisätiedot

Margariini tosi tärkeä osa monipuolista ruokavaliota!

Margariini tosi tärkeä osa monipuolista ruokavaliota! Margariini tosi tärkeä osa monipuolista ruokavaliota! www.margariini.fi Kiva, että rasvat kiinnostavat! Rasvoja tarvitaan, sehän on selvä. Niin monet meistä nauttivat kuitenkin edelleen liikaa ikäviä kovia

Lisätiedot

URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet

URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet santasport.fi URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet Yläkouluakatemia 2015-2016 Vko 36 Santasport Lapin Urheiluopisto I Hiihtomajantie 2 I 96400 ROVANIEMI SUOJARAVINTOAINEET https://www.youtube.com/watch?v=cgcpdskk1o8&spfreload=10

Lisätiedot

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU?

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU? Lehdistötiedote huhtikuu 2012 Herbina tuo tänä keväänä suomalaisten naisten arkeen luksusta uusiutuneilla ja entistä ylellisemmän tuntuisilla tuotekoostumuksilla, uusilla tuotepakkauksilla ja sarjaan lisätyllä

Lisätiedot

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja?

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? Kotitehtävä Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? VÄLIPALA Tehtävä Sinun koulupäiväsi on venähtänyt pitkäksi etkä ehdi ennen illan harjoituksia

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA. Marika Karulinna

RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA. Marika Karulinna RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA Marika Karulinna LIHA Koira on lihansyöjä, joten sen ravinnon perustana kuuluu olla liha Punaisesta lihasta saa rautaa Vaaleat lihat ovat usein rasvattomampia poikkeuksiakin

Lisätiedot

KAUNEUSPISTE LINNAN NEIDON HINNASTO 2018

KAUNEUSPISTE LINNAN NEIDON HINNASTO 2018 Talaskuja 3, Hämeenlinna ( Mehiläisen talo ) puh: 044-300 9995 birgit@kauneuspistelinnanneito.fi, www.kauneuspistelinnanneito.fi Avoinna ma-pe 09.00-18.00, ilta- ja lauantaiajat sop.mukaan KAUNEUSPISTE

Lisätiedot

Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015

Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015 Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015 Suoliston vaikutus terveyteen Vatsa ja suolisto ovat terveyden kulmakiviä -> niiden hyvinvointi heijastuu sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin Jopa 80% ihmisen

Lisätiedot

L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi. The Perfect Skin Issue

L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi. The Perfect Skin Issue L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi The Perfect Skin Issue NO MORE BAD SKIN DAYS paranna ihosi laatua 20 30-vuotiaana iho on edelleen nuori, mutta se ei aina näytä täydelliseltä hektisessä

Lisätiedot

ORGANIC SKINFOOD PHILOSOPHY

ORGANIC SKINFOOD PHILOSOPHY ORGANIC SKINFOOD PHILOSOPHY Olemme huolissamme siitä, kuinka paljon haitallisia tai jopa myrkyllisiä aineita ihmiset tietämättään laittavat iholleen kosmetiikkatuotteiden mukana. Tämän takia olemme kehittäneet

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg SKINGAIN Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä ihon ja nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90 241,80 e/kg (ovh 45,05) Vahvin Tonalin Alkuperäinen, tutkittu ja toimiva CLA-valmiste.

Lisätiedot

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO 1 TERVE IHO ON KAUNIS IHO KUN SINULLA ON IHO-ONGELMIA TAI KUN HALUAT TUNTEA ITSESI ERITYISEN PUHTAAKSI JA RAIKKAAKSI Puhdas ja terve iho on kaiken kauneuden perusta.

Lisätiedot

Kaikki tuotteemme ovat luomutuotettuja ja niillä on Ecocert sas F32600 -sertifiointi. Luomutuotettu Aloe Vera

Kaikki tuotteemme ovat luomutuotettuja ja niillä on Ecocert sas F32600 -sertifiointi. Luomutuotettu Aloe Vera Kaikki tuotteemme ovat luomutuotettuja ja niillä on Ecocert sas F32600 -sertifiointi. Luomutuotettu Aloe Vera Mitä Aloe Vera on? Aloe Vera on Liliacae sukuun kuuluva kasvi, joka kasvaa kuivissa, trooppisen

Lisätiedot

[Ryhmän nimi / Logo ]

[Ryhmän nimi / Logo ] Vitamiinikeskus Oy on tukemassa koulujen sekä erilaisten urheiluseurojen toimintaa varainhankinnan merkeissä! Vitamiinikeskus Oy on kuopiolainen vitamiinivalmisteiden ja ravintolisien myyntiin -ja markkinointiin

Lisätiedot

VESILIUKOISET VITAMIINIT

VESILIUKOISET VITAMIINIT SUOJARAVINTOAINEET ENERGIAN LISÄKSI TARVITSEMME RAVINTOAINEITA ELINTOIMINTOJEMME YLLÄPITÄMISEEN JA SÄÄTELYTEHTÄVIIN SUOJARAVINTOAINEET VITAMIINIT KIVENNÄISAINEET eli mineraalit VESILIUKOISET VITAMIINIT

Lisätiedot

Salliva syöminen opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin tukena

Salliva syöminen opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin tukena Salliva syöminen opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin tukena Jonna Kekäläinen, terveydenhoitaja yamk 14.03.2019 Mitä on hyvä ja salliva syöminen? Terveyttä edistävää + Hyvää vireystilaa ylläpitävää + Sosiaalista

Lisätiedot

UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja

UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja Lehdistötiedote helmikuu UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja Verraton uusi kosteusvoide päivittäiseen käyttöön. Tehokkaasti kosteuttava uutuustuote, joka silottaa

Lisätiedot

Joka viidennen aikuisen vaiva

Joka viidennen aikuisen vaiva Kuiva suu ei laula. Joka viidennen aikuisen vaiva Suun kuivuus (kserostomia) johtuu alentuneesta syljen erityksestä ja hoitamattomana horjuttaa ihmisen koko yleisterveyttä ja hyvinvointia. Suun kuivumisesta

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot