KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ SR TOIMINTAKERTOMUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ SR TOIMINTAKERTOMUS"

Transkriptio

1 KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ SR TOIMINTAKERTOMUS 67. toimintavuosi,

2 Puheenjohtajan katsaus Hallituksen puheenjohtaja, teollisuusneuvos Matti Virtaala Aineellista ja henkistä pääomaa Vuoden 2016 lopulla Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiöllä oli ilo ja kunnia vastaanottaa historiansa suurin lahjoitus. Viime kesänä edesmenneen liikemiehen Väinö Toron ja rouva Taimi Toron lahjoitus Toron nimikkorahastoon oli arvoltaan noin 2,6 miljoonaa euroa. Lahjoituksen myötä Toron nimikkorahastosta tuli säätiön suurin erillisrahasto. Hiitolassa vuonna 1921 syntynyt Väinö Toro palveli sekä jatkosodassa että Lapin sodassa. Sotavuodet olivat nuorelle miehelle koettelemusten lisäksi myös mahdollisuus osaamispääoman kasvattamiseen. Sodan ajan panssarivaunuasentaja perusti oman korjaamoyrityksen Joensuuhun vuonna Väinö ja Taimi Toron yhteinen matka kesti lähes 70 vuoden ajan. Työtä tekemällä ja osaamistaan kartuttamalla yrittäjäpariskunta loi merkittävän varallisuuden, jonka tuotoista karjalaista kulttuuritoimintaa voidaan tulevaisuudessa edistää. Sinnikkyydestä ja osaamispääoman kartuttamisesta oli kyse myös viime vuonna, kun säätiö ryhtyi rakennuttamaan Joensuun ensimmäistä 6-kerroksista puukerrostaloa. Rakentaminen käynnistyi viime vuoden elokuussa. Talon pohjakerros valmistui aikataulussa, ja tilaelementtien asennustyöhön päästiin marraskuun lopulla. Ensimmäiset asukkaansa talo ottaa vastaan ensi kesänä.

3 Asunto-osakeyhtiö Joensuun Pihapetäjä on säätiön sijoitusomaisuutta aineellista varallisuutta, josta saatavat vuokratulot vahvistavat entisestään säätiön mahdollisuuksia jakaa apurahoja ja avustuksia. Joensuun Pihapetäjästä ja sen ympärille nivoutuvasta Energiatehokas puukerrostalo -hankkeesta on muovautunut myös osaamispääoman kasvattamisen työkalu. Tiedämme puukerrostalon suunnittelusta, prosessien etenemisestä, eri ammattilaisten osaamisen ja työvaiheiden yhteensovittamisesta ja monesta muusta puukerrostalon rakentamiseen liittyvästä valtavasti enemmän kuin vuosi sitten. Jo nyt Joensuun Pihapetäjästä syntyy monenlaista dataa, jota muun muassa hankeyhteistyökumppanimme Kareliaammattikorkeakoulu hyödyntää tutkimuksessaan ja opetuksessaan. Kaiken kaikkiaan säätiöllä on ollut aktiivinen rooli puurakentamisen edistäjänä ja myös asenteiden muokkaajana. Kartutettua osaamispääomaa pidetään jo niin arvokkaana, että Joensuun seudulla on rohkaistuttu puhumaan puurakentamisen osaamisklusterista. Puurakentamisen arvoketjun kehittämistä kannattaa jatkaa ja hioa kustannustehokas toteutusmalli kestävän kehityksen ja pienemmän hiilijalanjäljen kasvaville markkinoille. Suomalainen puurakentaminen voi lähteä todelliseen kasvuun vain siinä tapauksessa, että meille syntyy alalle teollisuutta. Suomalaiset arvostavat apurahoja jakavia säätiöitä ja pitävät niiden mainetta hyvänä. TNS Gallup Oy:n viime vuonna tekemän tutkimuksen mukaan 67 prosenttia suomalaisista antaa säätöille hyvän arvosanan. Edellisessä säätiöbarometrissä vuonna 2014 hyvän arvosanan antoi 61 prosenttia vastaajista. Luottamus ansaitaan sillä, että hoidamme säätiötä ja sen varallisuutta huolellisesti. Kun niin teemme, huolehdimme siitä, että säätiöllä on hyvät taloudelliset mahdollisuudet toteuttaa ydintehtäväänsä ja toimia alueensa asukkaiden hyväksi. Hyvä palaute ja luottamus edellyttävät meiltä myös avoimuutta; viestintä on tärkeä osa hyvää säätiön hallintoa. Haluamme kertoa toiminnastamme, tavoitteistamme ja työn tuloksista. Avoimuudella, aktiivisuudella ja yhteistyöllä pystymme vahvistamaan yhtä lailla aineellista kuin henkistäkin pääomaa.

4 1. VARSINAINEN TOIMINTA Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö on yleishyödyllinen apurahasäätiö, jonka tarkoituksena on karjalaisen henkisen ja aineellisen viljelyn tukeminen ja kehittäminen sekä maassamme tapahtuva karjalaisten perinteiden vaaliminen. Tarkoitustaan säätiö toteuttaa myöntämällä apurahoja ja avustuksia, tukemalla tutkimus- ja julkaisutoimintaa, ylläpitämällä perinnekokoelmia ja laitoksia, järjestämällä kulttuuritilaisuuksia sekä osallistumalla erilaisiin kulttuurihankkeisiin Pohjois- ja Etelä-Karjalassa. Säätiön kotipaikka on Joensuu, toiminta-alue Pohjois- ja Etelä-Karjala sekä menetetty Karjala, jonka perinteen vaalimista tuetaan evakkokarjalaisten nykyisillä asuinalueilla. Apurahoihin, avustuksiin sekä muihin yhteistoimintahankkeisiin käytettiin vuoden aikana euroa. Yliopistojen varainkeräykseen osoitettiin euroa. Kaikkiaan kulttuuritoimintaan ja kulttuurikiinteistöjen kuluihin käytettiin euroa. KULTTUURITOIMINTA Säätiö osti eurolla Karjala-Lehti Oy:ltä Viipurin läänin historiakirjasarjoja, joita lahjoitettiin eteläkarjalaisille kirjastoille ja lukioille, Etelä-Karjalan kesäyliopistolle, Joutsenon Opistolle, Karjalan Liitolle, Viipurin Taiteilijaseuralle, Karjalaiselle Nuorisoliitolle, Lappeenrannan yliopistolle, Savitaipaleen Kansalaisopistolle, Karjalaisseurojen Etelä-Karjalan piirille, Etelä-Karjalan Kansalaisopistolle, Viipurin Suomalaiselle Kirjallisuusseuralle, Saimaan ammattiopistolle, Wiipurilaiselle Osakunnalle, Taidekoulu Estradille, Biblioteca Nórdica Internacional Fuengirola lle, Maasotakoululle, Saimaan ammattikorkeakoululle, Lappeenrannan musiikkiopistolle, Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus METKU:lle, Lappeenrannan matkailuoppaat ry:lle, Imatran Matkailuoppaat ry:lle, Etelä-Karjalan kauppakamarille ja Etelä-Karjalan Yrittäjät ry:lle. TUNNUSTUSPALKINTO Vuoden 2016 tunnustuspalkinto, euroa, myönnettiin Joensuulaiselle Parafest ry:lle, joka vuodesta 2011 on järjestänyt Joensuussa näkyvää ja kuuluvaa vammaisten taiteilijoiden Parafest-tapahtumaa MYÖNNETYT TIEDE-, TAIDE- JA MUUT KULTTUURITOIMINNAN APURAHAT Henkilökohtaiset tieteen apurahat myönnettiin yhden vuoden ja puolen vuoden tutkimusapurahoina. Lisäksi myönnettiin apurahoja poikkitieteellisiin, useampivuotisiin tutkimushankkeisiin. Taiteen apurahat myönnettiin ammattimaiseen taiteen harjoittamiseen puolen vuoden ja yhden vuoden työskentelyapurahoina. Kulttuuriharrastustoimintaa varten apurahoja myönnettiin Pohjois- ja Etelä- Karjalan maakuntien alueella merkittäviä ja kehittyviä tapahtumia järjestäville ja niihin nuoria palkkaaville, Suomeen rekisteröidyille yhteisöille ja ryhmille. Erillisrahastoista apurahoja myönnettiin rahastojen tarkoituksen mukaiseen toimintaan.

5 APURAHAT TIETEELLISIIN TUTKIMUSHANKKEISIIN Itä-Suomen yliopisto / Filosofinen tiedekunta, humanistinen osasto Raja-Karjalan ja Inkerinsuomen murrekorpusten työstämiseen ja loppuunsaattamiseen, 2-vuotisen hankkeen 1. vuoden apuraha Itä-Suomen yliopisto/ Sortavalan kaupungin 1900-luvun historian tutkimushanke Sortavalan kaupungin 1900-luvun historian 3-vuotisen tutkimushankkeen 1. vuoden apuraha Ensio Salmenkallion rahastosta Filosofian maisteri Salli Anttonen, Joensuu Kuuden kuukauden työskentelyapuraha autenttisuuden puhetapoja populaarimusiikissa käsittelevän kulttuurintutkimuksen väitöskirjatutkimukseen. Ritva Oravan rahastosta Filosofian tohtori Helena Hirvonen, Joensuu Kuuden kuukauden työskentelyapuraha sortovuosia ja Suomen itsenäistymistä käsittelevään post doc -julkaisuhankkeeseen Filosofian maisteri Miia Karttunen, Orimattila Kuuden kuukauden tutkimusapuraha itämurteisen puhujan tulevan toiminnan ilmaisuja tarkastelevaan suomen kielen väitöskirjatutkimukseen Filosofian maisteri Maria Kok, Liperi Kuuden kuukauden apuraha syventävien artikkeleiden kirjoittamiseen väitöskirjatutkimuksen Varjon kieliopillistuminen: Itse-sanan paradigman rakenne ja merkityksenkehitys itäisessä itämerensuomessa pohjalta Filosofian lisensiaatti Alina Kuusisto, Liperi 12 kuukauden työskentelyapuraha Itä-Suomen yliopiston Suomen historian väitöskirjatutkimukseen, joka käsittelee Joensuun korkeakoulun politisoitumiskeskustelun diskursseja 1970-luvulla Filosofian maisteri Leeni van Tulder, Espoo 12 kuukauden työskentelyapuraha Imatran seudun kuntaliitoskeskustelua koskevaan perinteentutkimuksen väitöskirjatutkimukseen Itä-Suomen yliopistossa TAITEILIJOIDEN TYÖSKENTELYAPURAHAT Näytelmäkirjailija Lauri Jänis, Ilomantsi Kuuden kuukauden työskentelyapuraha Ilomantsi-aiheisen näytelmän kirjoittamiseen Tekstiilitaiteilija Niina Mantsinen, Joensuu 12 kuukauden työskentelyapuraha ryijysarjan valmistamiseen Kuvataiteilija Soli Perttu, Lappeenranta 12 kuukauden työskentelyapuraha yhteisötaideprojekti "Onnen kaukorannan asukkaat" toteuttamiseen

6 Keramiikka- ja lasimuotoilija Anna Maria Toikkanen, Joensuu Kuuden kuukauden taiteilijan työskentelyapuraha Anja ja Arto Ruudun rahastosta Käsikirjoittaja Susanna Åke, Joensuu Kuuden kuukauden työskentelyapurahana televisionsarjan käsikirjoittamiseen sekä näytelmän dramatisointiin ja tuottamiseen KULTTUURITOIMINNAN APURAHAT POHJOIS-KARJALAAN Eettisesti Innovatiiviset Kulttuurin Uudistajat EIKU ry. Suistamolaisen Härkösten runonlaulajasuvun runoihin sävelletyistä lauluista koostuvan konserttikiertueen tuotannossa tarvittavan kulttuurialan opiskelijan/koululaisen palkkaamiseen. Taimi ja Väinö Toron rahastosta Heikki Tarma ja Reima Karetie Joensuun hautausmaan historiakirjan painokuluihin Ilomantsin Museosäätiö Parppeinvaaran runokylän kanteleensoittajien ja tapahtumien esiintyjien palkkaamiseen Hanna ja Antti Turusen rahastosta Joensuun Kalevalaiset Naiset ry. Inkerikkojen kulttuurin tunnetuksi tekemiseen Joensuun seudulla ja Pohjois-Karjalassa. Joensuun kirjallisuustapahtuman työryhmä Joensuun kirjallisuustapahtuman järjestämiseen Joensuun Musiikkijuhlat ry. 4-8 pohjoiskarjalaisen nuoren työllistämiseen musiikkifestivaalin assistenteiksi. Hilkka ja Paavo Honkajuuren rahastosta Joensuun Oopperayhdistys ry. Rigoletto-oopperan tuottamiseen Joensuun Popmuusikot ry. Rokumentti-elokuvafestivaalin ulkoilmaspektaakkelin sekä lasten Rokumentin järjestämiseen Karjalan Maanpuolustussoittokunta Maanpuolustusjärjestöjen ja puolustusvoimien järjestämien juhlatilaisuuksien esiintymiskuluihin. Pohjoiskarjalaisesta sotilasmusiikkirahastosta Karjalan Poikien Kilta ry. Karjalan Poikien Killan historiikin- ja Karjalan Poikien Killan 60-vuotisjuhlan järjestelykuluihin. Riitta ja Väinö H. Bromanin rahastosta

7 Karjalaisseurojen Pohjois-Karjalan piiri ry. Perinteisten tapahtumien järjestämiseen Pohjois-Karjalassa ja valtakunnallisen talvisodan syttymisen muistotilaisuuden järjestämiseen Joensuussa. Aini ja Toivo Hirvosen rahastosta Lieksan Vaskiviikko Lieksan Vaskiviikon kehittämiseen ja nuorten työllistämiseen Luikonlahden kyläyhdistys ry. Luikonlahdessa sijaitsevan 1800-luvun alkupuolelta peräisin olevan uittotuvan tapahtumien järjestämiskuluihin. Hilkka ja Paavo Honkajuuren rahastosta. Mannerheimin lastensuojeluliitto Outokummun paikallisyhdistys Toukorokki- nuorisotapahtuman järjestämiseen Outokummun Vanhalla kaivoksella. Monikulttuurinen teatteriyhdistys RanKids ry. Kehittyvien kulttuuritapahtumien järjestämiseen Joensuun alueella ja nuorten työllistämiseen tapahtumissa Möhkönvirta 2016 Valtakunnallisen MÖHKÖNVIRTA taidenäyttelyn järjestämiseen Ilomantsissa Kerttu Tossavaisen rahastosta Ortodoksisen kulttuurin säätiö Vetovoimaa ortodoksisesta kulttuurista -hankkeen omarahoitusosuuden kattamiseen. Kolmivuotisen hankkeeseen 1. vuoden apuraha Outokummun Taideyhdistys ry. Outopia-tapahtuman järjestäminen Outokummussa Pohjois-Karjalan alueellinen elokuvayhdistys ry. Kansainvälisen Viscult-elokuvafestivaalin järjestämiseen Pohjois-Karjalan historiallinen yhdistys Joensuun kaupungintaloa käsittelevän teoksen taitto- ja painokustannuksiin Pohjois-Karjalan Sotaveteraanipiiri ry. Suomen Sotaveteraaniliiton liittojuhlan järjestämiskuluihin. Taimi ja Väinö Toron rahastosta ja Riitta ja Väinö H. Bromanin rahastosta Roukalahden Kivekkäät ry. Elokuvatapahtuma Roukarainan järjestelykuluihin. Eevi ja Matti Väistön rahastosta Rääkkylä Folk ry. Nuorten palkkaamiseen Kihaus Folk festivaalin järjestelytöihin. Aini ja Toivo Hirvosen rahastosta

8 Suojärven Pitäjäseura ry. Karjalaisten Laulujuhlien järjestäminen Nurmeksessa. Taimi ja Väinö Toron rahastosta Prikaatin Perinneyhdistys ry. Aseellista toimintaa rintamalinjojen takana Pohjois-Karjalassa jatkosodassa -seminaarin järjestämiseen. 21. prikaatin perinnerahastosta. KULTTUURITOIMINNAN APURAHAT ETELÄ-KARJALAAN Kaakon Taide 5000m2-näyttelytapahtuman järjestämisen Lappeenrannan vanhassa teatterikiinteistössä Lemin musiikkiyhdistys ry. Lemin musiikkijuhlien järjestämiseen ja kehittämiseen Mustan ja Valkoisen Teatteri-yhdistys ry. 13. kansainvälisen Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalin kuluihin Saimaan Nuorisoseurat ry. Kansantanssin riemuvuoden tapahtumien ja koulutusten järjestämiseen Savitaipale soi ry. Savitaipale Soi tapahtuman järjestämiseen Taidekeskus Krimi Imatralle avautuvan taidekeskuksen perustamiskuluihin Kehruuhuone, Lappeenranta Kehruuhuoneen kesämuusikoiden palkkaamiseen KULTTUURITOIMINNAN APURAHAT SIIRTOKARJALAISHANKKEISIIN Repola-seura ry. Repolan alueen historiaa ja elämää käsittelevän yleistajuiseen kirjaan POHJOIS-KARJALAN OSUUSKAUPAN RAHASTO Pohjois-Karjalan peruskoulujen 8. luokkien taidetyöpajakuljetukset Joensuun Taidemuseo Onniin PKO:n toiminta-alueen ala-asteikäisten kannustusstipendit, 60 x 50 euroa Ahokkalan koulu Arppen koulu Enon koulu Hammaslahden koulu Juuso Eskelinen Niko Päivinen Taika Kakkinen Juuso Sallinen

9 Hatun koulu Heinävaaran koulu Hutsin koulu Iiksenvaaran koulu Iknonvaaran koulu Itä-Suomen koulu Jakokosken koulu Jamalin koulu Joensuun Steinerkoulu Kanervalan koulu Karsikon koulu Kemien koulu Keskuskoulu Kesälahden koulu Kiihtelysvaaran koulu Kirkkokadun koulu Kirkonkylän koulu Kirkonkylän koulu Kulhon koulu Kummun koulu Kylmäojan koulu Lehmon koulu Liperin koulu Louhiojan koulu Lylykosken koulu Marjalan koulu Mattisenlahden koulu Mutalan koulu Niinivaaran koulu Nepenmäen koulu Niittylahden koulu Noljakan koulu Onttolan koulu Pogostan koulu Porokylän koulu Puhoksen koulu Rantakylän koulu Rantalan koulu Reijolan koulu Rekivaaran koulu Rääkkylän koulu Salonkylän koulu Sotkuman koulu Suhmuran koulu Tikkalan koulu Tuupovaaran koulu Uimaharjun koulu Utran koulu Mari Suopanki Miika Tiittanen Iida Ahokas Veera Piispanen Lenni Pesonen Venla Mäkiranta Veikko Suontama Toni Kärkkäinen Kettunen Viivi Sofia Anneli Fanni Horttanainen Heikki Saastamoinen Karoliina Eronen Vili Kärki Toni Tiainen Janne Päivinen Hatice Yücel Mila Huovinen Venla Tanskanen Roope Tanskanen Ilpo Huttunen Juuso Turunen Netta Tahvanainen Venla Karjunen Janne Hirvonen Nonni-Kanerva Leinonen Venla ja Pinja Pekkarinen Petrus Koistinen Miro Tauslahti Eetu Sallinen Hanna Räty Maria Sotikov Elli Kokkonen Vladimir Stepanov Joni Seppänen Lenni Lipponen Valtteri Kinnunen Hanna Penttinen Pyry Hiltunen Jere Rouvinen Simo Hautamäki Julia Pitko Reetta Lyytikäinen Janni Kolehmainen Aku Alastalo Lassi Rannansalo Eeti Leinonen Valtteri Ronkainen Eetu Juvonen

10 Varparannan koulu Viinijärven koulu Vuoniskylien koulu Värtsilän koulu Ylämyllyn koulu Hilja Leppänen Simo Vänskä Veera Liuski Miska Jormanainen Janna Ryhänen OPISKELUAPURAHAT LUKUVUODELLE Martta ja Arne Cederbergin rahastosta apurahoja myönnetään lahjakkaille ja opinnoissaan menestyville, ensimmäistä tutkintoaan suorittaville pohjoiskarjalaisille nuorille opiskelijoille. Blomberg Senni Mirella, Lieksa Luokanopettajan opintojen opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa, 5. vsk. Dimov Lidia Angelina, Kitee Liiketalouden opiskeluun Saimaan ammattikorkeakoulussa, 3. vsk. Försti Eero Aleksi Johannes, Outokumpu Kauppatieteen opiskeluun Aalto-yliopistossa ja vaihto-opiskeluun Singaporessa. Hakkarainen Sami Aleksi, Joensuu Medianomi-opintoihin Karelia-ammattikorkeakoulussa 3. vsk ja vaihtoopiskeluun Kyproksen yliopistossa. Heinonen Jani Jussi Petteri, Joensuu Kauppatieteiden opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa, 6. vsk. Hiltunen Kaisa Karoliina, Joensuu Sosiaalityön opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa, 3. vsk. Hirvonen Jasminiitta, Kitee Metsätalouden opiskeluun Karelia-ammattikorkeakoulussa, 5.vsk. Hirvonen Lauri Olli Johannes, Eno Palopäällystön koulutusohjelman opiskeluun Savonia-ammattikorkeakoulun ja Pelastusopiston yhteistyössä järjestämässä koulutusohjelmassa, 3. vsk. Hirvonen Päivi Eveliina, Kesälahti Kasvatustieteiden opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa, 5. vsk. Hoffrén Harri Petteri, Joensuu/Kiihtelysvaara Konetekniikan opiskeluun Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa, 5. vsk. Honkanen Siiri Katriina, Tohmajärvi Viittomakielen ja tulkkauksen opiskeluun Humanistisessa ammattikorkeakoulussa, 3. vsk ja vaihto-opiskeluun Ruotsissa. Hyvärinen Jenna Milla Emilia, Liperi Rakennustekniikan opiskeluun Karelia ammattikorkeakoulussa, 3. vsk. Issakainen Riku Ville Hannunpoika, Joensuu Kauppatieteiden opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa, 4. vsk. ja vaihtoopiskeluun Etelä-Koreassa. Kaasinen Krista Janette, Joensuu Liiketalouden opiskeluun Karelia-ammattikorkeakoulussa, 3. vsk ja vaihtoopiskeluun Saksassa.

11 Kainulainen Janne Juhani, Joensuu Kauppatieteiden opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa, 3. vsk ja vaihtoopiskeluun Australiassa. Korpelainen Linda Elisa, Kontiolahti Liiketalouden opiskeluun Karelia-ammattikorkeakoulussa, 3. vsk, ja vaihtoopiskeluun Walesissa. Kostamo Veera Aliisa Anastasia, Liperi Media-alan opiskeluun Karelia-ammattikorkeakoulussa, 3. vsk. Kuivalainen Matti Aleksi, Joensuu Talous- ja sosiaalihistorian opiskeluun Helsingin yliopistossa, 6. vsk. Kuronen Kirsi Anniina, Joensuu Ympäristöteknologian opiskeluun Karelia-ammattikorkeakoulussa, 4. vsk. Laatikainen Niina Johanna, Joensuu Erityispedagogiikan opiskeluun Turun yliopistossa, 4. vsk.. Loimusalo Anna Amanda, Joensuu Kauppatieteiden opiskeluun Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulussa, 4. vsk. Martikainen Topias Veikka, Joensuu Mediatekniikan opiskeluun Jyväskylän ammattikorkeakoulussa 4. vsk ja vaihto-opiskeluun Etelä-Koreassa. Mutanen Tiia Elisa, Joensuu Lääketieteen opiskeluun Tarton yliopistossa, 3. vsk. Nivanaho Nina Johanna, Joensuu Kasvatustieteen opiskeluun Turun yliopistossa, 4. vsk ja vaihto-opiskeluun Yhdysvalloissa. Nykänen Mikko, Joensuu Fysioterapian opiskeluun Karelia-ammattikorkeakoulussa, 4. vsk ja vaihtoopiskeluun Kiinassa. Pakarinen Ville Samuli, Joensuu Taloushallinnon ja kirjanpidon opiskeluun yhden lukukauden verran Kanadassa, 3. vsk. Peltonen Elina Tuulia, Joensuu Kasvatustieteen opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa, 6. vsk. Pennanen Saara Erika, Kesälahti Metsätalouden opiskeluun Karelia-ammattikorkeakoulussa, 3.vsk ja vaihto-opiskeluun Indonesiassa. Pusthay Tiia Elisa, Joensuu Oikeustieteen opiskeluun Helsingin yliopistossa, 3.vsk. Putkuri Simo Aleksi, Joensuu Kauppatieteiden opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa, 3. vsk Rytkönen Julia Kristiina, Joensuu Arkkitehtuurin maisterivaiheen opiskeluun Oulun yliopistossa, 5. vsk. Räsänen Sinita Anniina, Joensuu Hammaslääketieteen opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa, 3. vsk. Saarelainen Heidi Maria, Lieksa Lääketieteen opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa, 6. vsk.

12 Salonen Tuomo Feodor, Joensuu Kielitieteen ja karjalan kielen ja kulttuurin opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa, 4. vsk. Savolainen Juho-Matti, Joensuu Fysioterapian opiskeluun Karelia-ammattikorkeakoulussa, 4. vsk ja työharjoitteluun Kanadassa. Simanainen Toni Tapani, Joensuu Alue- ja kulttuurintutkimuksen ja semiotiikan opiskeluun Helsingin yliopistossa, 4. vsk. Simonen Emmi Karoliina, Joensuu Oikeustieteen opiskeluun Turun yliopistossa, 3. vsk ja vaihto-opiskeluun Australiassa. Sivonen Susanne Meri Victoria, Kontiolahti Eurooppaoikeuden opiskeluun Maastrichtin yliopistossa Alankomaissa, 2. vsk. Tanskanen Anniina Vivia Aleksandra, Polvijärvi Yhteiskuntapolitiikan opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa, 4. vsk. Tolkki Enni Reetta Helena, Joensuu Muotoilun opiskeluun Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa, 4. vsk. Tossavainen Juho Aarne Oskari, Joensuu Historian opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa, 4. vsk ja vaihto-opiskeluun Etelä-Koreassa. Vartiainen Pekka Veikko Ilmari, Kontiolahti Konetekniikan opiskeluun Aalto-yliopistossa, 4. vsk ja vaihto-opiskeluun Saksassa. Vitri Elina Greta Anneli, Lieksa Kirkkomusiikin opiskeluun Sibelius-Akatemiassa, 3. vsk. Wallius Eetu Aleksi, Kontiolahti Turvallisuustekniikan opiskeluun Tampereen teknillisessä yliopistossa, 6. vsk. Wallius Venla Juulia, Kontiolahti Ympäristötieteen ja -teknologian opiskeluun Jyväskylän yliopistossa, 4. vsk. VÄINÖLÄ-RAHASTO Väinölä-rahaston apurahoja myönnetään vienankarjalaissukuisille opiskelijoille. Alasuutari Pihla-Maare Magdaleena vaatetussuunnittelun opiskeluun Lapin yliopistossa, 2. vsk. Hakala Jussi Emil Vaihto-opiskelun kuluihin Petroskoin valtionyliopistossa, 4. vsk.

13 KULTTUURIKIINTEISTÖT Säätiön omistamia perinne- ja kulttuurikiinteistöjä ovat Karjalantalo Joensuussa, Murtovaaran talomuseo Valtimolla ja Olli Tiaisen maja Ylämyllyllä. Karjalantalo on vuokrattu Joensuun Popmuusikot ry:n omistamalle Töminä Oy:lle ravintola- ja konserttitoimintaa varten. Popmuusikoiden alivuokralaisena talossa toimii myös Karelia-ammattikorkeakoulun pop-jazzmusiikin ja kansanmusiikin koulutusyksikkö. Murtovaaran talomuseon ylläpidosta, auki pidosta ja opaspalveluiden järjestämisestä on sopimus valtimolaisen yrittäjän Heikki Ovaskaisen kanssa. Olli Tiaisen majan käytöstä säätiöllä on yhteistyösopimus Pohjois-Karjalan aluetoimiston ja pohjoiskarjalaisten maanpuolustusjärjestöjen kanssa. Joensuussa, Papinkatu 5:ssä säätiön omistama liikehuoneisto on vuokrattu kulttuuritoimintatilaksi NS Motora ry:lle. Ilomantsin Parppeinvaaraa hallinnoivan Kalevanpirtti Oy:n säätiö omistaa yhdessä Ilomantsin kunnan kanssa. Parpppeinvaaralla toimii karjalaista perinnettä vaaliva ravintola Parppeinpirtti, joka on vuokrattu Tsipaniekka Oy:lle. Runokylän ja Luontokeskus Mesikän toiminnasta Kalevanpirtti Oy:llä on sopimus Ilomantsin Museosäätiön kanssa. Parppeinvaaran Runopirtin vesikatto uusittiin syksyllä.

14 ENERGIATEHOKAS PUUKERROSTALO Euroopan aluekehitysrahasto-hanke Säätiön tilinpäätökseen sisältyy Energiatehokas puukerrostalo -koordinointihankkeen suunnittelu ja rakennuttaminen. Hankekuluja kuluneelle vuodelle kirjattiin euroa ja hankerahoitusta saatiin euroa. EAKR-hankkeen kokonaiskustannukset ovat euroa. Säätiön omarahoitusosuus kustannuksista on euroa. Säätiön yhteistyökumppaneina hankkeessa ovat Kareliaammattikorkeakoulu ja Itä-Suomen yliopisto. Kaksivaiheisen hankkeen kokonaiskesto on 18 kuukautta. Ensimmäisen vaiheen rahoitus myönnettiin puukerrostalon puurakentamisen konsultaatioon, suunnittelun koordinointiin sekä erikoissuunnitteluun. Toisen vaiheen rahoitus kohdistui puukerrostalon rakennuttamisen koordinointiin. Puukerrostalon suunnittelua ja toteuttamista koordinoimaan säätiöön palkattiin kolme henkilöä: kokopäiväinen projektipäällikkö-rakennuttajainsinööri sekä puolipäiväiset hankekoordinaattori ja hankesihteeri. Hankerahoituksella toteutettiin myös puukerrostalon vaatimat erityissuunnitelmat, kuten äänitekninen suunnittelu, energiakonsultointi, palokonsultointi ja sprinklerisuunnittelu. Lisäksi varoja käytettiin puurakentamisen opintomatkaan Itävaltaan sekä mm. työmaakameraan ja työmaan vierailijoiden turvavälineisiin. EAKR-hankkeen toinen osuus käynnistyi, kun säätiön hallitus teki kokouksessaan päätöksen puukerrostalon rakentamisesta. Puukerrostalon rakennuttaa Asunto-osakeyhtiö Joensuun Pihapetäjä, jonka kaikki osakkeet säätiö omistaa. 2. VARAINHOITO JA SIJOITUSTOIMINTA Säätiölain mukaan säätiön varainhoidon on oltava suunnitelmallista. Säätiön varainhoitoon kuuluu varsinaiseen toimintaan käytettävien varojen hoitamisen lisäksi sijoitustoiminta. Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiöllä on hallituksen hyväksymä sijoitussuunnitelma, jota tarkistetaan tarpeen mukaan, vähintään kerran vuodessa talousarvion laatimisen yhteydessä. Hallituksen alaisuudessa toimii sijoitustyöryhmä, joka seuraa sijoitusvarallisuuden kehittymistä ja tekee säätiön hallitukselle sijoittamista koskevat päätösesitykset. Kiinteistösijoitusten ja kiinteistöjen kehittämistä varten hallituksen alaisuudessa ja yhteistyössä sijoitustyöryhmän kanssa toimii kiinteistötyöryhmä, joka tekee hallitukselle päätösesitykset kiinteistöomaisuuteen liittyvistä hankkeista ja investoinneista.

15 VARALLISUUS Säätiön varallisuus on kertynyt lahjoituksista ja sijoitusten tuotoista. Varat on sijoitettu pääasiassa kiinteistö- ja huoneisto-osakkeisiin, pörssiosakkeisiin ja muihin arvopapereihin sekä maa- ja metsäalueisiin. Merkittävä osuus säätiön tuotoista kertyy tytäryhtiöiden osakkeista saatavista vuokratuloista. Säätiön kiinteistö- ja asunto-osakeomaisuus sisältää n. 150 vuokra-asuntoa, joita on pääosin Joensuussa sijaitsevissa asuinkerrostaloyhtiöissä, sekä n. 70 vuokrattavaa liike- tai toimistohuoneistoa, Joensuussa ja Lappeenrannassa. Säätiön taseen pysyviin vastaaviin sisältyvän sijoitusomaisuuden arvo on noin 17,1 miljoonaa euroa. Sijoitus- ja rahoitusomaisuudesta saadut tulot olivat yhteensä euroa ja tuotto n. 1,3 miljoonaa euroa. Säätiön saamat osinkotuotot olivat euroa, joista Karjalan Kirjapaino Oy:n osinkoa oli euroa. Pääomalahjoituksia saatiin euroa. Säätiön taseen loppusumma oli ,86 euroa ja konsernin ,00 euroa. Tilinpäätössiirtojen jälkeen säätiön vuoden 2016 ylijäämä oli euroa ja konsernin euroa. Säätiön taloushallintoa hoidetaan konsernina, ja säätiö tekee myös konsernitilinpäätöksen. Konserniin kuuluu säätiön lisäksi 12 tytäryhtiötä: Joensuussa Karjalan Kirjapaino Oy, Kolmikärki Oy, Kiinteistöyhtiö Kauppakulma, Kiinteistöyhtiö Inarinkulma ja Kiinteistöyhtiö Jokelankulma, Kiinteistöyhtiö Kuurnankatu 16, Kiinteistöyhtiö Pataluodonhaka ja Kiinteistöyhtiö Utrankoski sekä Asunto Oy Joensuun Aarnela ja kesäkuussa perustettu uusi yhtiö, Asunto Oy Joensuun Pihapetäjä. Lappeenrannassa on kotipaikka Kiinteistöyhtiö Lappeenrannan Karjalankulmalla ja Ilomantsissa Kalevapirtti Oy:llä. Konserniyhtiöiden operatiivinen toiminta sekä raha- ja maksuliikenne hoidetaan pääsääntöisesti säätiön toimistossa. Pääkirjanpito sekä osa tytäryhtiöiden maksuliikenteen hoidosta ostettiin Visma Services Oy:ltä. Kiinteistöyhtiöiden isännöinti ja suuri osa kiinteistöjen huoltoon liittyvistä tehtävistä hoidetaan säätiön konsernipalveluina. Kiinteistö Oy Lappeenrannan Karjalankulman teknisestä isännöinnistä vastasi Imatran Talokeskus Oy. Säätiön suora omistusosuus konserniyhtiöissä 1 Kiinteistö Oy Joensuun Kauppakulma 100 % 2 Kiinteistö Oy Joensuun Inarinkulma 100 % 6 Kiinteistö Oy Utrankoski 100 % 8 Asunto Oy Joensuun Aarnela 100 % 3 Kiinteistö Oy Joensuun Jokelankulma 100 % 4 Kiinteistö Oy Joensuun Kuurnankatu % 7 Kiinteistö Oy Pataluodonhaka 100 % Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö 9 Kalevanpirtti Oy 53,4 % 10 Karjalan Kirjapaino Oy 66,27 % 5 Kiinteistö Oy Lappeenrannan Karjalankulma 92,83 % 11 Kolmikärki Oy 100 % 12 As Oy Joensuun Pihapetäjä 100 %

16 Konserniyhtiöiden hallinto KOy Joensuun kauppakulma, KOy Joensuun Inarinkulma, KOy Joensuun Jokelankulma, KOy Utrankoski, KOy Pataluodonhaka ja Asunto Oy Joensuun Aarnela; hallitusten puheenjohtaja oli Antti Heliövaara ja jäseninä Timo Nevalainen ja Raija Komppula. Toimitusjohtaja oli Eero Kuittinen. KOy Karjalankulma; hallituksen puheenjohtajana oli Eero Kuittinen ja jäseninä Antti Heliövaara ja Risto Voipio. Kalevanpirtti Oy; hallituksen puheenjohtaja oli Satu Kokkonen ja jäseninä Markku Lappalainen ja Jorma Ikonen sekä toimitusjohtaja Marjut Ahokas. Karjalan Kirjapaino Oy; hallituksen puheenjohtaja oli Eero Broman, jäseninä saakka Jaakko Paavela ja alkaen Maija-Liisa Lindqvist sekä Satu Kokkonen, joka oli myös yhtiön prokuristi. Kolmikärki Oy; hallituksen varsinaisena jäsenenä oli Antti Heliövaara ja varajäsenenä Satu Kokkonen. Asunto Oy Joensuun Pihapetäjän hallituksen puheenjohtaja oli Antti Heliövaara ja jäseninä Matti Virtaala ja Timo Nevalainen. Toimitusjohtaja oli rakennuttajainsinööri Petteri Elonen. ASUNTO-OSAKEYHTIÖ JOENSUUN PIHAPETÄJÄ Säätiön sijoitusintressinä on ollut uuden vuokra-asuintalon rakentaminen säätiön omistamalle tontille Joensuun Penttilään. EAKR-hankerahoituksen myötä säätiölle avautui mahdollisuus tutkia kerrostalon rakentamista puurunkoisena. Säätiö oli yhteistyökumppanina Karelia-ammattikorkeakoulun Binopuurakentamisen osaamisen siirto -hankkeessa, jonka myötä päästiin tutustumaan erilaisiin puurunkovaihtoehtoihin. Molemmista hankkeista saatujen tietojen ja näkemysten perusteella säätiön hallitus päätti, että mikäli puurunkoisen talon rakentamisen kustannukset eivät nousisi kohtuuttomiksi verrattuina esim. vastaavan betonielementtikerrostalon rakentamiskustannuksiin, talo toteutettaisiin CLT-runkoisena.

17 Suunnittelu Energiatehokkaan puukerrostalon suunnittelua ja kilpailutusta sekä myöhemmin rakennuttamista koordinoi EAKR rahoituksella säätiöön palkattu projektipäällikkö, rakennuttajainsinööri Petteri Elonen. Puurakentamisen suunnittelun konsulttina toimi EAKR-rahoituksella JWood Oy:n rakennusinsinööri Jouni Liimatainen, jolla on useiden vuosien kokemus rakennuttamisesta ja erityisesti puurunkoisten kerrostalojen rakennuttamisesta. Jouni Liimatainen laati säätiölle clt-tilaelementtirunkoisen, 6-kerroksisen kerrostalon hankeohjelman. Puukerrostalon pääsuunnittelijaksi valittiin arkkitehtitoimisto OOPEAA Oy:tä arkkitehti Anssi Lassila, joka oli palkittu Arkkitehtuurin Finlandia-palkinnolla Jyväskylän 8-kerroksisen Puukuokka- puukerrostalon suunnittelusta. Päärakennesuunnittelijaksi valittiin Joensuun Juva Oy. Kaikki suunnitteluryhmään valitut muut suunnittelijat kilpailutettiin ja valittiin asiantuntemuksen ja suunnittelun hinnan perusteella. Kaikki puurakentamisen vaatimat erityssuunnittelijat, joiden rahoitus tulee pääosin EAKR-hankkeesta, kilpailutettiin EU:n kilpailutussääntöjen mukaisesti ja valittiin asiantuntemuksen ja hinnan perusteella. Laadittujen suunnitelmien kustannukset olivat euroa, joka sisältää n euroa EAKR hankerahoitusta. Puurunkoisen kerrostalon suunnitelmat valmistuivat 20.4., jonka jälkeen säätiö pääsi kilpailuttamaan tilaelementti- ja kylpyhuone-elementtitoimitukset, pää- ja sivu-urakoitsijat sekä muut tilaajalle kuuluvat hankinnat. Urakoitsijat ja rakentaminen Urakkatarjoukset vastaanotettiin Saatujen urakkatarjousten perusteella rakennuksen hinnaksi arvioitiin n. 5,9 miljoonaa euroa. Kokouksessaan säätiön hallitus teki päätöksen puukerrostalon rakennuttamisesta. Rakennuttajana toimii säätiön omistama Asunto Oy Joensuun Pihapetäjä, jonka perustamissopimus allekirjoitettiin Yhtiö rekisteröitiin 1.7. Urakkaneuvottelujen tuloksena Puukerrostalon tilaelementit päädyttiin tilaamaan Stora Enso Oy:n Hartolan tehtaalta. Stora Enso kuitenkin möi tehtaansa Pyhännän Rakennustuote Oy:lle, jonka kanssa neuvoteltiin uusi tilaelementtien toimitussopimus. Toimittajan vaihtuminen nosti merkittävästi mm. suunnittelun kustannuksia. Rakennusurakoitsijaksi valittiin liperiläinen Rakennusliike Eero Reijonen Oy. Kylpyhuoneelementtien toimittajaksi valittiin Parmarine Oy. Muita tilaajalle kuuluvia hankintoja olivat ikkunat, kiinteät kalusteet, keittiökoneet, aurinkosähköjärjestelmä, jäteveden talteenottojärjestelmä ja talotekniikan kytkentäjärjestelmä. As Oy Joensuun Pihapetäjän rakennuslupa saatiin 28.6., ja rakentaminen aloitettiin elokuussa ensimmäisen kerroksen betonitöillä. Asuinkerroksen tilaelementtien asennus aloitettiin , ja vuoden loppuun mennessä lähes kaikki talon tilaelementtihuoneistot olivat paikalloillaan.

18 METSÄT Säätiö omistaa Kaavin Luikonniemessä metsätiloja, joiden pinta-ala on yhteensä noin 350 hehtaaria. Lapissa, Kittilän ja Enontekiön kunnissa säätiöllä on maa-alueita, joiden pinta-ala on yhteensä noin 400 hehtaaria. Kaavin metsien hoidosta säätiöllä oli yhteistyösopimus Metsänhoitoyhdistys Savotan kanssa. ARVOPAPERIT Vuoden lopussa säätiön omistamien pörssiosakkeiden ja listattujen arvopapereiden markkina-arvo oli yhteensä n. 3,75 miljoonaa euroa. LAHJOITUKSET Säätiö sai historiansa suurimman lahjoituksen, arvoltaan n. 2,6 miljoonaa euroa, liikemies Väinö Toron testamentilla ja rouva Taimi Toron lahjoituksella. Lahjoitus sisälsi finanssiomaisuuden lisäksi liikekiinteistöjä ja yhtiöitä. Torojen lahjoitus kartutti Taimi ja Väinö Toron nimikkorahaston säätiön suurimmaksi erillisrahastoksi. Taimi ja Väinö Toro

19 Broman Group Oy lahjoitti Riitta ja Väinö H. Bromanin rahastoon euroa. Pekka Mononen lahjoitti merkkipäivähuomionosoituksensa säätiölle ja rouva Terttu Vartiainen lahjoitti säätiölle testamentissaan euroa vanhempiensa Lydia ja Otto Vartiaisen muistoksi. ERILLISRAHASTOT Säätiössä on yleisrahaston lisäksi erillinen Yliopistorahasto, josta lahjoitettiin Itä-Suomen yliopistolle euroa. Rahaston tuottoa käytetään yliopistotoimintaan Pohjois-Karjalassa. Yliopistorahastoa kartutetaan säätiön sijoitustoiminnan tuloksesta ja rahastoon osoitetuista lahjoituksista. Säätiössä on 39 nimikkorahastoa, joista yksi on omakatteinen rahasto. Nimikkorahastojen pääoma oli vuoden lopussa 13,9 miljoonaa euroa ja omakatteisen rahaston euroa. Riitta ja Väinö H. Bromanin rahasto Martta ja Aarne Cederbergin rahasto Etelä-Karjalan rahasto Eino ja Marjatta Hietasen rahasto Aini ja Toivo Hirvosen rahasto Paavo ja Hilkka Honkajuuren rahasto E. J. Huttusen Rahasto Joensuun Marttayhdistys ry:n rahasto Karjalaisen Kosti Aaltosen rahasto Karjalan Äänen rahasto Elma ja Väinö Kokkosen rahasto Kaupunginlääkäri O. A. Kososen muistorahasto V. A. Kotilaisen rahasto Antti Kukkosen rahasto Laakkosen rahasto Martta Laineen rahasto Veijo Mannelinin rahasto Sanni ja Pekka Mensosen rahasto Olli Tiaisen maanpuolustusrahasto Kirjastonhoitaja Ritva Oravan rahasto Irma ja Reino Pitkäsen rahasto Pohjoiskarjalainen sotilasmusiikkirahasto Pohjois-Karjalan Osuuskaupan rahasto Pohjois-Karjalan Osuuspankkien rahasto 21. prikaatin rahasto Jorma Reenpään rahasto Anja ja Arto Ruudun rahasto Aino ja Nuutti J. Rädyn rahasto Ensio Salmenkallion rahasto Erkki ja Inkeri Salomaan rahasto Tauno ja Siiri Talluksen rahasto Mirjam ja Pauli Talvion Kantele-rahasto Väinö ja Taimi Toron rahasto Apteekkari Kerttu Tossavaisen rahasto Hanna ja Antti Turusen rahasto Vuokko Vallinkosken rahasto Wiipuri-museon säätiön rahasto Väinölä rahasto Eevi ja Matti Väistön rahasto

20 3. SÄÄTIÖN HALLINTO Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiön hallintoelimiä ovat hallintoneuvosto ja hallitus. Säätiön säännöt ja säätiölaki määräävät näiden toiminnasta. Säätiölain mukaan säätiön johdon on huolellisesti toimien edistettävä säätiön tarkoituksen toteutumista ja säätiön etua. Hallinnon toimintaohjeena on hyvän säätiötavan mukainen hallituksen työjärjestys, jossa määrätään yksityiskohtaisemmin mm. hallintoon kuuluvien työnjaosta, vastuusta ja velvollisuuksista. LÄHIPIIRI Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiön lähipiiriin luetaan säätiön perustajat, säätiön hallituksen ja hallintoneuvoston jäsenet, konserniin kuuluvien yhtiöiden hallitusten jäsenet, tilintarkastaja ja säätiön asiamies sekä kaikkien em. henkilöiden säätiölaissa mainittu lähipiiri. Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö ei ole pitänyt lähipiirirekisteriä. Säätiön lähipiiriin kuuluville ei ole osoitettu säätiölaissa kiellettyjä, säätiön tarkoitukseen kuulumattomia taloudellisia etuja eikä heidän kanssaan ole tehty säätiön tavanomaiseen toimintaan kuulumattomia poikkeuksellisia toimia. Säätiö ei ole antanut lähipiiriinsä kuuluville lainoja tai vakuuksia tai muitakaan vastuita tai vastuusitoumuksia. Säätiöllä ei ole lähipiiriinsä kuuluvien henkilöiden kanssa sellaisia sopimuksia tai liiketoimia, jotka eivät olisi markkinahintaisia, tai sellaisia sopimuksia tai toimia, jotka poikkeaisivat säätiön tavanomaisesta sopimuskäytännöstä, esim. toimitiloja tai asuntoja vuokrattaessa. Säätiön sääntöjen mukaisesti hallituksen tai hallintoneuvoston jäsenille ei makseta palkkioita. Säätiön asiamies on työsopimussuhteinen, kuukausipalkkainen toiminnanjohtaja. Tilintarkastajalle maksetaan laskun mukaan. Säätiön konserniin kuuluvien tytäryhtiöiden hallituksen jäsenille ei pääsääntöisesti makseta palkkioita. Poikkeuksena on ollut Karjalan Kirjapaino Oy, jonka hallituksen jäsenille on yhtiön tavan mukaisesti, yhtiökokouksen päätöksen perusteella maksettu kokouspalkkio. Karjalan Kirjapaino Oy:ssä on säätiön lisäksi n. 120 muuta osakkeenomistajaa. Säätiö omistaa Karjalan Kirjapainon osakkeista 66,27 %. Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiön myöntämät apurahat päättää säätiön hallitus vastaanotettujen hakemusten, saatujen asiantuntijalausuntojen ja säätiön hallituksen nimeämän apurahatyöryhmän esitysten perusteella. Esitykset ja myönnöt perustuvat myös hallituksen toimintasuunnitelmassa tekemiin linjauksiin. Hakijat, joiden toiminnassa on mukana säätiön lähipiiriin kuuluva henkilö voivat saada apurahan hankkeisiinsa ainoastaan tavanomaisin myöntöperustein. Apurahahakemuksia käsiteltäessä esittelijät ja päätöksentekijät jääväävät itsensä sellaisten hakemusten kohdalla, joiden hakija kuuluu heidän lähipiiriinsä tai joissa hankkeissa he itse ovat osallisina tai vaikuttajina.

21 HALLINTONEUVOSTO Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiön hallintoneuvoston tehtävänä on valvoa ja tukea säätiön toimintaa sekä valita säätiön luottamushallinnon jäsenet. Hallintoneuvoston jäseneksi ei voi valita 75 vuotta täyttänyttä henkilöä. Hallintoneuvosto piti kevätkokouksensa 29. maaliskuuta Joensuussa ja syyskokouksensa 22. marraskuuta Joensuussa. Puheenjohtaja kanslianeuvos Matti Halonen, Joensuu Varapuheenjohtaja lehtori Liisa Ryyppö, Joensuu Jäsenet kauppaneuvos Harri Broman, Joensuu museonjohtaja Liisa Eskelinen, Lieksa professori Tapio Hämynen, Joensuu filosofian tohtori Laura Jetsu, Ilomantsi konsernijohtaja Kyösti Kakkonen, Joensuu varatuomari Timo Nevalainen, Joensuu kanslianeuvos Arto Oikkonen, Lappeenranta filosofian lisensiaatti Eeva Punta, Joensuu dosentti Pasi Tuunainen, Joensuu eversti evp. Pekka Ripatti, Kontiolahti diplomi-insinööri Antti Reenpää, Helsinki opetusneuvos Seppo Saarinen, Lappeenranta professori Lea Siilin, Joensuu professori Risto Turunen, Joensuu toimitusjohtaja Matti Vuojärvi, Kontiolahti Kunniajäsenet professori Heikki A. Reenpää professori Heikki Kirkinen professori Veijo Saloheimo kauppaneuvos Väinö H. Broman diplomi-insinööri Pentti Immonen varatuomari Risto Piepponen HALLITUS Hallitus huolehtii säätiön hallinnosta ja siitä, että säätiön toiminta järjestetään asianmukaisesti tarkoituksen toteuttamiseksi. Hallitus vastaa myös siitä, että säätiön kirjanpito ja varainhoidon valvonta on asianmukaisesti järjestetty. Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiön hallitukseen kuuluu kolmeksi vuodeksi kerrallaan valittu puheenjohtaja ja kolmeksi vuodeksi kerrallaan valitut kuusi jäsentä, joista kaksi on vuosittain erovuorossa. Hallitukseen ei voida valita henkilöä, joka on täyttänyt 70 vuotta. Hallitus kokoontui vuoden aikana yhdeksän kertaa. Puheenjohtaja teollisuusneuvos Matti Virtaala, Joensuu Varapuheenjohtaja professori Marjatta Palander, Joensuu Jäsenet KTM Eero Broman, Joensuu varatuomari Antti Heliövaara, Joensuu professori Raija Komppula, Kontiolahti FM, KTM Anu Talka, Lappeenranta varatuomari Risto Voipio, Helsinki

22 TILINTARKASTUS Säätiön tilintarkastus on toimitettava kuuden kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä. Tilintarkastuskertomuksessa on tilintarkastuslaissa säädetyn lisäksi oltava lausunto siitä, onko säätiön tilinpäätöksessä ja toimintakertomuksessa annettu säätiön toiminnasta tilikaudella tiedot, jotka ovat olennaisia säätiön tarkoitusta ja toimintamuotoja koskevien sääntömääräysten noudattamisen arvioimiseksi, ja onko säätiön toimielinten jäsenille säätiön ja sen tytäryhteisön suorittamia palkkioita ja korvauksia pidettävä tavanomaisina. Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiön Tilintarkastaja oli Ernst & Young Oy, päävastuullisena tilintarkastajana KHT Katja Pesonen. HENKILÖSTÖ Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiön asiamies oli työsopimussuhteinen toiminnanjohtaja, filosofian maisteri Satu Kokkonen. Säätiön talouspäällikkö oli saakka tradenomi Sari Karhu alkaen laskentamerkonomi Satu Piitulainen palkattiin säätiön taloussihteeriksi. Rakennusmestari Eero Kuittinen oli säätiön kiinteistöpäällikkö. Joensuussa sijaitsevien liikekiinteistöjen huollosta ja teknisestä isännöinnistä vastasi kiinteistöjenhoitaja Jouni Judin. Energiatehokas Puukerrostalo -EAKR-hankkeeseen määräaikaisilla työsopimuksilla oli palkattu projektipäälliköksi ja rakennuttajainsinööriksi Petteri Elonen, hankekoordinaattoriksi rakennusarkkitehti Hannu Piipponen ja hankesihteeriksi taiteen maisteri Mikko Matveinen.

23

24

25

26

27

28 2016 KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ SR PL 259, JOENSUU puh

VUODELLE 2016 MYÖNNETYT TIEDE- TAIDE- JA MUUT KULTTUURITOIMINNAN APURAHAT

VUODELLE 2016 MYÖNNETYT TIEDE- TAIDE- JA MUUT KULTTUURITOIMINNAN APURAHAT KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ VUODELLE 2016 MYÖNNETYT TIEDE- TAIDE- JA MUUT KULTTUURITOIMINNAN APURAHAT TIEDE Itä-Suomen yliopisto / Filosofinen tiedekunta, humanistinen osasto Raja-Karjalan ja

Lisätiedot

Heiskanen Kalle Santeri, Kiihtelysvaara Hankintojen johtamisen maisteriopintojen suorittamiseen Lappeenrannan Teknillisessä Yliopistossa

Heiskanen Kalle Santeri, Kiihtelysvaara Hankintojen johtamisen maisteriopintojen suorittamiseen Lappeenrannan Teknillisessä Yliopistossa KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ 31.8.2018 hallituksen kokouksessa päätetyt opiskeluapurahat Ahokas Iisa Anni Aleksandra, Kontiolahti Kiinteistötalouden opiskeluun Aalto-yliopistossa Antikainen Juho

Lisätiedot

KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ VUODELLE 2014 MYÖNNETYT TIEDE-, TAIDE- JA KULTTUURITOIMINNAN APURAHAT

KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ VUODELLE 2014 MYÖNNETYT TIEDE-, TAIDE- JA KULTTUURITOIMINNAN APURAHAT KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ VUODELLE 2014 MYÖNNETYT TIEDE-, TAIDE- JA KULTTUURITOIMINNAN APURAHAT TIEDEAPURAHAT Itä-Suomen yliopisto, Sivakka-Rasimäki tutkimusryhmä 4.000 Sivakka-Rasimäki -tutkimuksen

Lisätiedot

KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖN MYÖNTÄMÄT TIEDE-, TAIDE- JA KULTTUURITOIMINNAN APURAHAT 2017

KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖN MYÖNTÄMÄT TIEDE-, TAIDE- JA KULTTUURITOIMINNAN APURAHAT 2017 KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖN MYÖNTÄMÄT TIEDE-, TAIDE- JA KULTTUURITOIMINNAN APURAHAT 2017 TUTKIMUSAPURAHAT, TIEDE Filosofian tohtori Helena Hirvonen, Joensuu Sortovuosia ja Suomen itsenäistymistä

Lisätiedot

KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ SR TOIMINTAKERTOMUS

KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ SR TOIMINTAKERTOMUS KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ SR TOIMINTAKERTOMUS 68. toimintavuosi, 1950 2017 2017 Puheenjohtajan katsaus Hallituksen puheenjohtaja, teollisuusneuvos Matti Virtaala Uusi säätiölaki tuo mahdollisuuksia

Lisätiedot

ELMA JA VÄINÖ KOKKOSEN RAHASTO Holopainen Anna, Joensuu Lääketieteen opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa

ELMA JA VÄINÖ KOKKOSEN RAHASTO Holopainen Anna, Joensuu Lääketieteen opiskeluun Itä-Suomen yliopistossa KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ Lukuvuodelle 2019 2020 myönnetyt opiskeluapurahat AINI JA TOIVO HIRVOSEN RAHASTO Penttinen Henry, Joensuu Liiketalouden opiskeluun Karelia AMK:ssa ELMA JA VÄINÖ KOKKOSEN

Lisätiedot

Kinnunen Mika, filosofian maisteri 10.000 Urho Kekkosen poliittisia suhdeverkostoja kokoomukseen v. 1956-1968 käsittelevän väitöskirjatyön kuluihin.

Kinnunen Mika, filosofian maisteri 10.000 Urho Kekkosen poliittisia suhdeverkostoja kokoomukseen v. 1956-1968 käsittelevän väitöskirjatyön kuluihin. 2013 MYÖNNETYT TIEDE-, TAIDE- JA KULTTUURITOIMINNAN APURAHAT TIEDEAPURAHAT Böök Netta, arkkitehti 21.700 Toista maailmansotaa edeltäneen ajan rakennusperinnön käyttöä luovutetulla Kurkijoella käsittelevään

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS. 64. toimintavuosi

TOIMINTAKERTOMUS. 64. toimintavuosi TOIMINTAKERTOMUS 64. toimintavuosi 2013 Uusia avauksia Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiön päätös lähteä tukemaan nuorten työllistymistä oli hyvä päätös! Kesällä 90 nuoren työpanos versoi alueen järjestöissä,

Lisätiedot

KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ 2018 MYÖNNETYT APURAHAT TIEDEAPURAHAT

KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ 2018 MYÖNNETYT APURAHAT TIEDEAPURAHAT KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ 2018 MYÖNNETYT APURAHAT TIEDEAPURAHAT August Wesley historiatoimikunta August Wesleyn elämäkertateoksen kustannuksiin Eerola Jari, filosofian tohtori Vepsäläisten

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS. 63. toimintavuosi

TOIMINTAKERTOMUS. 63. toimintavuosi TOIMINTAKERTOMUS 63. toimintavuosi 2012 VAIKUTTAVIA ARJEN TEKOJA Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö jakoi vuonna 2012 yhteensä 553 000 euroa apurahoihin ja kulttuuritoiminnan avustuksiin. Saajiensa

Lisätiedot

2015 APURAHAT TIETEESEEN Berger Laura Master of Arts, Helsinki puolen vuoden apurahana arkkitehtuurialan väitöskirjatutkimukseen The Building that

2015 APURAHAT TIETEESEEN Berger Laura Master of Arts, Helsinki puolen vuoden apurahana arkkitehtuurialan väitöskirjatutkimukseen The Building that 2015 APURAHAT TIETEESEEN Berger Laura Master of Arts, Helsinki puolen vuoden apurahana arkkitehtuurialan väitöskirjatutkimukseen The Building that Disappeared - The Vyborg Aalto Library in its Political-historic

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Vapaa-ajankalastajapiiri Onkicup 2011

Pohjois-Karjalan Vapaa-ajankalastajapiiri Onkicup 2011 sijoitus Miehet Tulos Tulos Tulos Tulos Tulos osakisat tulos g osakilpailun sijoitus 1. Heikki Matikainen PKUK 9 2900 8 1710 4 325 2,5 565 9 3014 32,5 8514 30 1. 2. Juuso Piiroinen PKUK 7 2820 10 2262

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN PIIRINMESTARUUSHIIHDOT

POHJOIS-KARJALAN PIIRINMESTARUUSHIIHDOT Miehet 12 3x2km (3P) 1. 2 Liperin Hiihtoseura 26.21,4 Osuus 1 Pauli Vuorma 1 7.48,3 Osuus 2 Juuso Varis 1 9.25,7 1 17.14,1 Osuus 3 Väinö Kontkanen 1 9.07,3 1 26.21,4 2. 5 Pyhäselän Urheilijat 31.08,4 Osuus

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan piirinmestaruuskilpailut Viesti TULOKSET

Pohjois-Karjalan piirinmestaruuskilpailut Viesti TULOKSET Miehet 16 3x5 km 1. 15 Liperin Hiihtoseura 47.03,8 Os. 1 Jesse Piiroinen 40054607 1 14.29,5 Os. 2 Paavo Pakarinen 33239958 1 30.46,3 1 16.16,8 Os. 3 Veeti Pyykkö 33685874 1 47.03,8 1 16.17,4 Naiset 16

Lisätiedot

Hese-kisa, Pohjois-Karjala, Joensuun keskuskenttä. Yhteispisteet:

Hese-kisa, Pohjois-Karjala, Joensuun keskuskenttä. Yhteispisteet: Hese-kisa, Pohjois-Karjala, Joensuun keskuskenttä Yhteispisteet: 1. Niittylahti 6A 6 pist. 2. Niittylahti 6B 7 pist. 3. Niittylahti 5A 14 pist. 4. Hammaslahti 6A 14 pist. 5. Suhmura 6.lk 22 pist. 6. Jamali

Lisätiedot

Lieksan Lukioan yleisurheilun koululaismestaruudet Raappanaviesti 4x100m. 1) Lieksan Lukio 52,32

Lieksan Lukioan yleisurheilun koululaismestaruudet Raappanaviesti 4x100m. 1) Lieksan Lukio 52,32 Lieksan Lukioan yleisurheilun koululaismestaruudet 2017 31.08.2017 Raappanaviesti 4x100m 1) Lieksan Lukio 52,32 1) Silja Kempas, 2) Annika Piiparinen, 3) Miika Kempas, 4) Samuli Pursiainen 2) Keskuskoulu

Lisätiedot

LAUANTAI P9

LAUANTAI P9 LAUANTAI 12.8.2017 P9 miniottelu (40m + 1000m) 161 Topias Juntunen Pyhäselän Urheilijat 113 Arttu Kettunen Polvijärven Urheilijat 114 Aleksis Kivelä Polvijärven Urheilijat 98 Tomi Koponen Outokummun Partio

Lisätiedot

TULOSLUETTELO SIJOITUS NUMERO NIMI YHDISTYS SYNTYMÄV. TEORIA TAITO TULOS TULOSLUETTELO. RÄÄKKYLÄ Hevostaituri vuotiaat (synt.

TULOSLUETTELO SIJOITUS NUMERO NIMI YHDISTYS SYNTYMÄV. TEORIA TAITO TULOS TULOSLUETTELO. RÄÄKKYLÄ Hevostaituri vuotiaat (synt. Hevostaituri 10-12-vuotiaat (synt.2000-02) NUMERO NIMI YHDISTYS SYNTYMÄV. TEORIA TAITO TULOS 1. PUISTO JANNIKA LIPERI 2000 62 13 75 2. TURUNEN MARJAANA LIPERI 2000 57 13 70 3. MAJOINEN PETRA JOENSUU 2002

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2009

TOIMINTAKERTOMUS 2009 60. toimintavuosi Hallituksen TOIMINTAKERTOMUS 2009 1 VARSINAINEN TOIMINTA Tehtävä ja tavoitteet Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö on yleishyödyllinen apurahasäätiö, jonka tarkoituksena on Pohjois-

Lisätiedot

Tulokset Ilomantsin alakoulujen hiihtokisat Luokat 0-1 tytöt 1 km. Lähti: 16 Keskeytti: 0 Hylätty: 0

Tulokset Ilomantsin alakoulujen hiihtokisat Luokat 0-1 tytöt 1 km. Lähti: 16 Keskeytti: 0 Hylätty: 0 1 / 6 1.3.2016 11:54 Tulokset Ilomantsin alakoulujen hiihtokisat 01.03.2016 Luokat 0-1 tytöt 1 km Lähti: 16 Keskeytti: 0 Hylätty: 0 1 Meeri Kontturi Pogostan koulu 06:29 2 Joanna Heikkinen Pogostan koulu

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan piirinmestaruuskilpailut Viesti LÄHTÖLISTA

Pohjois-Karjalan piirinmestaruuskilpailut Viesti LÄHTÖLISTA Miehet 16 3x5 km 10:00:00 15 Liperin Hiihtoseura Os. 1 Jesse Piiroinen 40054607 81 Os. 2 Paavo Pakarinen 33239958 82 Os. 3 Veeti Pyykkö 33685874 83 Naiset 16 3x3 km 10:00:00 41 Liperin Hiihtoseura Os.

Lisätiedot

KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ

KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ Toimintakertomus 2014 Karjalaisuutta tässä ajassa Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö perustettiin 65 vuotta sitten. Suomi oli toipumassa sodan koettelemuksista,

Lisätiedot

Kuvataiteen maisteri Kaisa Jussila 12 kuukauden apuraha taiteelliseen työskentelyyn, Anja ja Arto Ruudun rahastosta

Kuvataiteen maisteri Kaisa Jussila 12 kuukauden apuraha taiteelliseen työskentelyyn, Anja ja Arto Ruudun rahastosta TIEDEAPURAHAT Kuvattu Karjala -työryhmä Itä-Suomen yliopistossa, yliopistotutkija Elina Armisen johdolla toteutettavan, nelivuotisen nyky-karjalaa ja historiallista Karjalaa käsittelevien valokuva-aineistojen

Lisätiedot

Johto- ja luottamustehtävät elinkeinotoimintaa harjoittavissa yrityksissä ja muissa yhteisöissä

Johto- ja luottamustehtävät elinkeinotoimintaa harjoittavissa yrityksissä ja muissa yhteisöissä Päivitetty 16.9.2019 Aaltonen Iina Sdp Maakuntahallitus Antikainen Sanna Perussuomalaiset Maakuntahallitus Osuuskauppa: Edustajisto Juuan kunta: Kunnanvaltuuston jäsen, kunnanhallituksen varajäsen, kuntarakennelautakunnan

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ

LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ Tytöt 10v 3-ottelu LOPPUTULOKSET 0 Sija Nimi Koulu 60m Korkeus Kuula Yhteensä 1 Marjo Heikura Jamali 10,38 189

Lisätiedot

2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING ,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5

2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING ,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5 2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING 47 46,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5 52N60 49,40 Pirjo Kemppainen / 51 25,0 27,5 30,0 27,5 52N60 48,90 Pirjo Kemppainen/51 25,0 25,0 25,0 52N20 51,30 Jenna

Lisätiedot

Piirinmestaruuskilpailut/piiricup IV Juuan Suurin tulos KKP:n Otto Huovisella 3892 g. Osallistujia 139.

Piirinmestaruuskilpailut/piiricup IV Juuan Suurin tulos KKP:n Otto Huovisella 3892 g. Osallistujia 139. Piirinmestaruuskilpailut/piiricup IV Juuan 24.3.2013. Suurin tulos KKP:n Otto Huovisella 3892 g. Osallistujia 139. NU12 NU15 NU18 1. Issakainen Iida PKUK 656 g 2. Lintunen Riku PP 246 g 1. Väistö Jalmari

Lisätiedot

KOULUJEN VÄLISET MAASTOT 23.5.2012 KLO 10.00 Tulokset

KOULUJEN VÄLISET MAASTOT 23.5.2012 KLO 10.00 Tulokset KOULUJEN VÄLISET MAASTOT 23.5.2012 KLO 10.00 Tulokset Kilpailijat Koulu Aika Sijoitus N9 (500m) Jessica Halonen Anttola 4:20 1 Milka Kautonen Kirkonkylä 4:23 2 Assi Kovanen Kirkonkylä 4:25 3 Henna Kosonen

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain

Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Tulos vertailulukujärjestyksessä vaaliliitoittain Rakennusliitto ry:n liittokokousvaalit 2011 Koko maa Lähetetty: 85578 Äänestys%: 31,0 Hyväksytty: 26323 Hyväksytty%: 99,1 Hylätty: 228 Hylätty%: 0,9 Valitaan: 222 Hyväksytty: 4152 Hyväksytty%: 99,2 Hylätty:

Lisätiedot

Juuka, LETE-kisat II/Marja-Leenan juhlakisat käsiajanotto - osassa juoksuista ei eräjakoja

Juuka, LETE-kisat II/Marja-Leenan juhlakisat käsiajanotto - osassa juoksuista ei eräjakoja Juuka, LETE-kisat II/Marja-Leenan juhlakisat 27.6.2013 - käsiajanotto - osassa juoksuista ei eräjakoja M 1000 m 1. Eino Hyttinen JuJä 3.04,1h 2. Heikki Halonen JuJä 3.05,9h 3. Ville Ovaskainen JuuU 3.06,4h

Lisätiedot

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg 1 Tiina Repo Juankoski 31,21 17.6.2019 Juankoski 2 Asta Kankaala LepU 26,92 14.6.2019 Juankoski 3 Riia Toivanen Juku 24,30 1.5.2019 Leppävirta 4 Satu Lehtonen LS 23,10 18.5.2019

Lisätiedot

Johto- ja luottamustehtävät. Ilmoitettavia. sidonnaisuuksia. muissa yhteisöissä. Joensuun tulkkikeskus Arife Oy: Toimitusjohtaja 1 (5)

Johto- ja luottamustehtävät. Ilmoitettavia. sidonnaisuuksia. muissa yhteisöissä. Joensuun tulkkikeskus Arife Oy: Toimitusjohtaja 1 (5) Nimi Puolue Luottamustehtävät (maakuntaliitto) Ilmoitettavia Aaltonen Iina Sdp Antikainen Sanna Perussuomalaiset Pohjois-Karjalan Osuuskauppa: Juuan kunta: Kunnanvaltuuston vara, kuntarakennelautakunnan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 61. TOIMINTAVUOSI

TOIMINTAKERTOMUS 61. TOIMINTAVUOSI 0 TOIMINTAKERTOMUS 1 61. TOIMINTAVUOSI 2010 PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Suomessa on kaikkiaan liki 3000 säätiötä. Suuri osa niistä on nk. toiminnallisia säätiöitä, jotka tarjoavat esimerkiksi sosiaali-, terveys-

Lisätiedot

P15 korkeus. 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat Niklas Kärkkäinen Lieksan Urheilijat Pekka Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125

P15 korkeus. 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat Niklas Kärkkäinen Lieksan Urheilijat Pekka Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125 P15 korkeus 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat 160 2 Niklas Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125 3 Pekka Kärkkäinen Lieksan Urheilijat 125 P15 kuula 4kg 1 Eeki Kokkonen Lieksan Urheilijat 11,91 2 Simo Näykki

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan 67. MKV

Pohjois-Karjalan 67. MKV Pohjois-Karjalan 67. MKV T U L O K S E T Kiteen Urheilijat MKV; MKVA-1; MKVA-2; MKVA-3; MKVA-4; MKVA-5; MKVA-6; MKVA-7; MKV; MKVB-1; MKVB-2; MKVB-3; MKVB-4; MKVB-5; MKVB-6; MKVB-7; MKV A P-K MKV A-sarja

Lisätiedot

Pärnän Kunkku

Pärnän Kunkku Pärnän Kunkku 30.3.2019 Vapaa 15 - M Kunto 1 102 Kari Nevalainen Kontiolahden Urheilijat 15 M Kunto 52:17.8-2 101 Jan Böhm 15 M Kunto 53:31.6 +1:13.8 3 103 Pertti Korhonen 15 M Kunto 55:32.7 +3:14.9 4

Lisätiedot

Pokary ry/liperin Taimi ry Pm maastot tulokset SIJOITUS NIMI

Pokary ry/liperin Taimi ry Pm maastot tulokset SIJOITUS NIMI TULOKSET P9 maastojuoksu 1km 1 Ahti Boren Nurmeksen Sepot 3,44 2 Antto Halonen Juuan Jänne 3,45 3 Oskari Pakarinen Pyhäselän Urheilijat 3,57 4 Joona Hyttinen Juuan Urheilijat 4,06 5 Miko Karttunen Juuan

Lisätiedot

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed)

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Component matches are: 1. KalakukkoSRA KKC 1/2018 Nilsiä 2. KalakukkoSRA KKC 2/18 Outokumpu 3. KalakukkoSRA KKC 3/2018 Siilinjärvi Open results

Lisätiedot

Kuopion Uimaseuran TOP Päivitetty

Kuopion Uimaseuran TOP Päivitetty Kuopion Uimaseuran TOP 15-20 Päivitetty 31.1.2019 Miehet Naiset 50 vu 1. Martikainen, Juuso 24,42 2015 1. Karjalainen, Heidi 26,82 2009 2. Ööbik, Mikk 24,5 1991 2. Väätäinen, Sirpa 27,44 1984 3. Ihalainen,

Lisätiedot

SAVO-KARJALA CUP 2013

SAVO-KARJALA CUP 2013 4 Partanen Joona Parikkala 35 24 29 5 35 128 1 3 Muhonen Tuomo Kirjavala 31 27 5 15 44 122 2 5 Timonen Osmo Uukuniemi 23 23 25 5 41 117 3 10 Seppänen Raimo Savonlinna 15 5 31 29 33,5 113,5 4 24 Bäck Kari

Lisätiedot

Y-tunnus 21744500 Siltakatu 4, Joensuu

Y-tunnus 21744500 Siltakatu 4, Joensuu Yrityksen nimi Pohjois-Karjalan Osuuspankki Yhtiömuoto Osuuspankki Y-tunnus 21744500 Osoite Siltakatu 4, Joensuu E-mail joensuu@op.fi Puhelinnumero 0102564201 Perustamisvuosi 2008 Yhtiön kotipaikka Joensuu

Lisätiedot

1 (7) Onni Hurskainen Joensuun Kataja M 8v. 1 km 11:00:00 11:04:45 04:45 2 (6) Voitto Voutilainen Joensuun Kataja M 8v. 1 km 11:00:00 11:05:14 05:14

1 (7) Onni Hurskainen Joensuun Kataja M 8v. 1 km 11:00:00 11:04:45 04:45 2 (6) Voitto Voutilainen Joensuun Kataja M 8v. 1 km 11:00:00 11:05:14 05:14 Lieksan Kansalliset 14.1.2017 Naiset 8 v 1,0 km V 1 (2) Noora Hukka Joensuun Kataja N 8v. 1 km 11:00:00 11:05:16 05:16 2 (1) Aino Kolmonen Joensuun Kataja N 8v. 1 km 11:00:00 11:05:27 05:27 Miehet 8 v

Lisätiedot

hallituksen kokouksessa 11.5.2009 karjalaiseen kulttuuritoimintaan myönnetyt apurahat

hallituksen kokouksessa 11.5.2009 karjalaiseen kulttuuritoimintaan myönnetyt apurahat KARJALAISEN KULTTUURIN EDISTÄMISSÄÄTIÖ hallituksen kokouksessa 11.5.2009 karjalaiseen kulttuuritoimintaan myönnetyt apurahat Yleisrahasto Hilska Matti, Lahti, 400 Bibliografian keräämiseen eversti ja olympiaratsastaja

Lisätiedot

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00

(Lähti: 1 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 1 1. Hulkkonen Mikko Pihkan 41.00 H6 (Lähti: 6 Keskeytti: 0 Hylätty: 0) 6. Sorsa Aleksi Pihkan 23.2 2. Hakuli Tommi KeU 24.02 +50 3. Pietiläinen Aleksi Pihkan 26.54 +3.42 4. Koikkalainen Severi Pihkan 2.46 +4.34 5. Koivisto Antton KeU

Lisätiedot

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI PERJANTAI 13.06.2008 15. 21.00 1 Joni Renko H 2 Janna Renko H 3 Laura Raninen H 4 Antti-Pekka Valli H 5 Riina Yli-Ojanperä H 6 Sanna Peltoniemi H 7 Reijo Pulli H 8 Tiina Korkonen H 9 Kari Hautamäki H 10

Lisätiedot

IX Kalevi Hämäläisen muistohiihdot Juva

IX Kalevi Hämäläisen muistohiihdot Juva IX Kalevi Hämäläisen muistohiihdot 7.1.2017 Juva MIEHET 10 V 2 KM V 1 1 Veikka Huuskonen Rantasalmen Urh 140654 08:11,6 2 2 Nuutti Seppänen Sulkavan Urh-41 345398 08:55,9 0:44,3 3 4 Johannes Kääriö Sulkavan

Lisätiedot

Maakuntaviesti Pieksämäki

Maakuntaviesti Pieksämäki Maakuntaviesti 6.1.2018 Pieksämäki 1 Savonlinna 1:39:21.4 1 Harri Jylhä 10:48.1 2 Jari Turtiainen 19:10.7 3 Maija Tiainen 10:19.0 4 Arttu Turtiainen 9:25.8 5 Iida-Emilia Kaiponen 11:14.6 6 Waltteri Huuskonen

Lisätiedot

Linkopallo Naiset 1 Anne Karvinen Heinävesi 18, Heinävesi 2 Marja-Leena Ukkonen LepU 17, Leväniemi 3 Paula Kaivoselkä Varkaus

Linkopallo Naiset 1 Anne Karvinen Heinävesi 18, Heinävesi 2 Marja-Leena Ukkonen LepU 17, Leväniemi 3 Paula Kaivoselkä Varkaus Linkopallo Naiset 1 Anne Karvinen Heinävesi 18,89 15.5.2013 Heinävesi 2 Marja-Leena Ukkonen LepU 17,15 24.5.2013 Leväniemi 3 Paula Kaivoselkä Varkaus 16,90 7.5.2013 Varkaus 4 Pirjo Venäläinen Varkaus 16,32

Lisätiedot

Lapua Lohja

Lapua Lohja 5.3.2016 Lapua 66 65,80 Tomi Halmesmäki/76 105,0 105,0 1. 74 71,40 Atte Ojala/91 145,0 150,0 152,5 152,5 1. 74 71,30 Tero Keisala/85 125,0 140,0 145,0 145,0 2. 74 72,50 Toni Hyttinen/95 105,0 115,0 122,5

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS

TOIMINTAKERTOMUS JANE JA AATOS ERKON SÄÄTIÖ 1 TOIMINTAKERTOMUS 1.1.-31.12.2006 YLEISTÄ Jane ja Aatos Erkon säätiö on perustettu vuonna 2002 tukemaan korkeatasoista kansainvälistä tutkimusta lääketieteen, tekniikan ja talouden

Lisätiedot

Sivu 1/7. Tulokset Ilotuuli-Hiihto Tytöt ,3 km. Lähti: 9 Keskeytti: 0 Hylätty: 0

Sivu 1/7. Tulokset Ilotuuli-Hiihto Tytöt ,3 km. Lähti: 9 Keskeytti: 0 Hylätty: 0 Sivu 1/7 Tulokset Ilotuuli-Hiihto 22.03.2018 Tytöt 2013 0,3 km Lähti: 9 Keskeytti: 0 Hylätty: 0 1 Riia-Noora Sissonen 02:08 2 Noora Niskanen 02:10 3 Eevi Kurki 02:13 4 Senni Räty 02:33 5 Taika Sorsa 02:37

Lisätiedot

ISM-hirvenhiihto. Yksilökilpailut. Hiihtely. Nilsiä,

ISM-hirvenhiihto. Yksilökilpailut. Hiihtely. Nilsiä, ISM-hirvenhiihto Nilsiä, 25.02.2017 Yksilökilpailut Hiihtely Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Honkanen Leo 134 PK 520 (+4m/-4m/+11m/+21m)

Lisätiedot

47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40, ,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0

47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40, ,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0 2015 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING 47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40,0 47 46,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0 52N20 51,30 Jenna Pitkänen / 95 40,0 42,5 45,0 45,0 52N20 51,00 Jenna

Lisätiedot

MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 9:11.3 2 9:51.1 3 9:24.8 4 12:26.6 5 10:28.4 6 11:18.0 7 8:05.3 8 10:51.

MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 9:11.3 2 9:51.1 3 9:24.8 4 12:26.6 5 10:28.4 6 11:18.0 7 8:05.3 8 10:51. MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 Teemu Pöntinen 9:11.3 2 Rosa Liukkonen 9:51.1 3 Sami Roos 9:24.8 4 Sanni Marttinen 12:26.6 5 Arttu Harjuntausta 10:28.4 6 Saana Lahdelma

Lisätiedot

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012

Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 1 Savo-Karjalan AM sprintti Liperin Käsämässä tulokset 19.08.2012 H21 3.0 km (Lähti: 7, Keskeytti: 0, Hylätty: 0) 1. Aaro Asikainen Kalevan Rasti 15.57 2. Santeri Silvennoinen Kalevan Rasti 16.55 +58 3.

Lisätiedot

Linkopallo Ranking 2012 Linkopallo Naiset 0,7 kg 1 Tuija Salonen Ronttoset 47, Joroinen 2 Heidi Korkalainen PieSa 46,

Linkopallo Ranking 2012 Linkopallo Naiset 0,7 kg 1 Tuija Salonen Ronttoset 47, Joroinen 2 Heidi Korkalainen PieSa 46, Linkopallo Ranking 2012 Linkopallo Naiset 0,7 kg 1 Tuija Salonen Ronttoset 47,91 30.6.2012 Joroinen 2 Heidi Korkalainen PieSa 46,67 24.6.2012 Leppävirta 3 Milla Koski-Vähälä Lumijoen Lumiukot 43,94 30.6.2012

Lisätiedot

X Waarojen Wauhdit TULOSLUETTELO VAPAA

X Waarojen Wauhdit TULOSLUETTELO VAPAA ESIKOULU TYTÖT 1. 1 00:06:49 00:01:00 Hämäläinen Aada Heinävaara 05:49 2. 4 00:08:45 00:02:30 Turunen Anna Heinävaara 06:15 3. 3 00:09:19 00:02:00 Kortelainen Nella Heinävaara 07:19 4. 2 00:13:00 00:01:30

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

Kuopion Keilailuliitto 06.07.2016 Rauhalahti Bowling

Kuopion Keilailuliitto 06.07.2016 Rauhalahti Bowling Sivu 1 1. Sami Päiväniemi Veljmiehet 742 (3) + 732 (3) 1474 (6) 2. Samuli Haverinen Veljmiehet 750 (54) + 681 (54) 1431 (108) 3. Joonas Jehkinen Mainarit 719 (0) + 702 (0) 1421 (0) 4. Tomas Käyhkö Mainarit

Lisätiedot

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Nuoret alle 12 v 1. Pasi Autio Saarijärven Kaira 4 495 g Nuoret alle 15 v 1. Erik Pirtala Laukaan Ahvenpojat 5 310 g 2. Tiia Piekäinen Tikkakosken Kalamiehet

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101

Lisätiedot

IV Pohjankyrö murtsikka-cup

IV Pohjankyrö murtsikka-cup 1 / 5 10.2.2009 17:22 IV Pohjankyrö murtsikka-cup Perinteinen, Isokyrö Ylipää 8.2.2009 T U L O K S E T N05; M05; N06; M06; N07; M07; N08; M08; N09; M09; N10; M10; N12; M12; N14; M14; N16; M16; Tytöt 5

Lisätiedot

Ristiina, Vattenfall seuracup I-osa

Ristiina, Vattenfall seuracup I-osa Ristiina, Vattenfall seuracup I-osa 28.6.2011 Sulkavan Urheilijat -41 9254, Kerimäen Urheilijat 8914, Ristiinan Urheilijat 7427, Mikkelin Kilpa-Veikot 2509, Hirvensalmen Urheilijat 1442 M17 800 m 1. Maxim

Lisätiedot

Liitosaapas Naiset. Miehet

Liitosaapas Naiset. Miehet Liitosaapas 2019 Naiset 1 Jenna Korhonen HeTa-13 52,72 19.5.2019 Tervo 2 Pirjo Saukkonen LepU 51,03 1.5.2019 Leppävirta 3 Heidi Korkalainen Savon Saapas 49,74 19.5.2019 Tervo 4 Satu Lehtonen LS 36,86 22.4.2019

Lisätiedot

1. Martti Silvennoinen Kiteen Eläkkeensaajat ry 2. Juhani Merjanen Haminanseudun Oloneuvokset ry 3. Voitto Voutilainen Polvijärven Eläkkeensaajat ry

1. Martti Silvennoinen Kiteen Eläkkeensaajat ry 2. Juhani Merjanen Haminanseudun Oloneuvokset ry 3. Voitto Voutilainen Polvijärven Eläkkeensaajat ry Sija Nimi Seura 1. Martti Silvennoinen Kiteen Eläkkeensaajat ry 2. Juhani Merjanen Haminanseudun Oloneuvokset ry 3. Voitto Voutilainen Polvijärven Eläkkeensaajat ry 4. Vesa Puotanen Suur-Lappeenrannan

Lisätiedot

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Heikkinen Mikkeli 0,772 4 Antti Nurminen Jyväskylä 0,716

Lisätiedot

Renkaanheitto ranking 2012 Autonrengas Naiset 5kg Autonrengas Miehet 6kg

Renkaanheitto ranking 2012 Autonrengas Naiset 5kg Autonrengas Miehet 6kg Renkaanheitto ranking 2012 Autonrengas Naiset 5kg 1 Ulvi Jurikivi KU-58 14,49 22.9.2012 Leppävirta 2 Piia Aaltokoski LepU 12,88 30.9.2012 Leppävirta 3 Asta Kankaala LepU 12,68 18.8.2012 Leppävirta 4 Anastasia

Lisätiedot

1 Säätiön nimi on Saimaan lentoasema säätiö sr. ja sen kotipaikka on Lappeenrannan kaupunki.

1 Säätiön nimi on Saimaan lentoasema säätiö sr. ja sen kotipaikka on Lappeenrannan kaupunki. LUONNOS 17.11.2015 SAIMAAN LENTOASEMA -SÄÄTIÖN SÄÄNNÖT Säätiön nimi ja kotipaikka Tarkoitus 1 Säätiön nimi on Saimaan lentoasema säätiö sr. ja sen kotipaikka on Lappeenrannan kaupunki. 2 Säätiön tarkoituksena

Lisätiedot

Liitosaapas Naiset. Liitosaapas Miehet

Liitosaapas Naiset. Liitosaapas Miehet Liitosaapas Naiset pvm 1 Tuija Salonen Speul 40,33 29.3.2013 Kuopio 2 Meri-Tuulia Kouhia LepU 34,40 29.3.2013 Kuopio 3 Heidi Korkalainen Savon Saapas 34,37 5.5.2013 Leppävirta 4 Piia Aaltokoski LepU 31,93

Lisätiedot

Linkopallo Naiset 1 Anne Karvinen Heinävesi 18, Heinävesi 2 Marja-Leena Ukkonen LepU 17, Raahe 3 Lilli Korhonen LepU 17,25

Linkopallo Naiset 1 Anne Karvinen Heinävesi 18, Heinävesi 2 Marja-Leena Ukkonen LepU 17, Raahe 3 Lilli Korhonen LepU 17,25 Linkopallo Naiset 1 Anne Karvinen Heinävesi 18,89 15.5.2013 Heinävesi 2 Marja-Leena Ukkonen LepU 17,36 25.5.2013 Raahe 3 Lilli Korhonen LepU 17,25 25.5.2013 Raahe 4 Paula Kaivoselkä Varkaus 16,90 7.5.2013

Lisätiedot

Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009

Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009 Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009 Naiset Miehet 60 1. Mirja Huotilainen 146 1. Kyösti Härkönen 238 2. Marketta Mustonen 96 2. Ari Myller 207 3. Varpu Korhonen 26 3. Esko Huhtaniemi 189 4. Tuija

Lisätiedot

Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET

Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET Rantaonginta Savonlinna 1.8.2017 Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET 1 1,746 ANDERSIN ANNI 0,898 TYNKKYNEN KAIJA 0,432 VAJANTO AILA 0,416 2 MIKKELIN 1,586 MESIÄINEN SATU 0,888 AHONEN PIRKKO 0,216 HÄKKINEN

Lisätiedot

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti NAISET RANKING 2016 Naisilla voittaa pienempi erotus Miehillä suurempi erotus 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,10 35,0 17,10 52 Tampere 20.8.2016 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,00 35,0 17,00 51 Lahti 9.10.2016

Lisätiedot

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg 1 Teija Aho PuPo 26,80 16.6.2018 Leppävirta 2 Pirjo Saukkonen LepU 23,99 28.5.2018 Leppävirta 3 Riia Toivanen JuKu 23,40 10.6.2018 Juankoski 4 Asta Kankaala LepU

Lisätiedot

Opiskelijoiden painonnoston ja voimanoston SM-kilpailut 2017

Opiskelijoiden painonnoston ja voimanoston SM-kilpailut 2017 Opiskelijoiden painonnoston ja voimanoston SM-kilpailut 2017 Tulokset Supertotal Koulu Tulos Pisteet Miehet 1. Akseli Lintulaakso TAMK 834 (239+595) 747,054 (310,494+432,56) 2. Tero Soininen TTY 699,5

Lisätiedot

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus 3. 4.5.2011/18 Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011 EDUSKUNNAN VIIKKO Toimittanut eduskuntatiedotus SISÄLLYSLUETTELO Muuta.................... 41 MUUTA Tiistai 3.5.2011 Valiokuntien vaaleissa

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, STL 0,5 km (v) 1. Oskari Kotiaho Vantaan Taksiautoilijat ry 4.11 2. Veera Yletyinen Kuopion Taksiautoilijat ry 6.33 Lapset alle 8, STL 0,5 km (v) 1. Elias Korhonen Ristijärven Taksiautoilijat

Lisätiedot

Mikael Appel Pohjanmaan poliisilaitos

Mikael Appel Pohjanmaan poliisilaitos Poliisien yleisurheilumestaruuskilpailut Raatin stadion Oulu 24.6.2014 TULOKSET M 100 m 1. Timo Rouhianen Sisä-Suomen poliisilaitos 11,90 2. Riku Hassi 12,09 3. Pertti Huovinen 12,12 4. Jouni Tahvanainen

Lisätiedot

XXVII SANDELS-JOTOS Ammunta :37:42

XXVII SANDELS-JOTOS Ammunta :37:42 1 18.5.214 12:37:42 Sijoitus Kilpailija Ammunnan pisteet Joukkue Seura 1 Rönkä Saku Martti Valtteri FIN Team Aitoa Menoa 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2 Hynynen Timo Ensio FIN Erektio Mittarit 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Lisätiedot

Tulokset XVI Viljo Vellosen hiihdot

Tulokset XVI Viljo Vellosen hiihdot Tulokset XVI Viljo Vellosen hiihdot 12.2.12 T U L O K S E T Savonlinnan Hiihtoseura Naiset 8 vuotta 1 km p Sija Nimi Seura Loppuaika Ero 1. Elina Sainio Imatran Urhei 7.12,7 2. Iida-Emilia Kaiponen Savonlinnan

Lisätiedot

Piirinmestaruus hiihdot Joroinen L Ä H T Ö L I S T A 23.1.2008 Joroisten Urheilijat ------------------- 21:12. Lähtö Sarja Nro Lis.

Piirinmestaruus hiihdot Joroinen L Ä H T Ö L I S T A 23.1.2008 Joroisten Urheilijat ------------------- 21:12. Lähtö Sarja Nro Lis. Miehet 12 vuotta 3 km V 11.01.30 4 29769352 Arttu Pajunen Kangasniemen Kalske 11.01.30 16 xxx Aaro Puttonen Ristiinan Urheilijat 11.01.30 32 24202842 Sami Roos Mikkelin Hiihtäjät 11.01.30 33 30134124 Juho

Lisätiedot

M m. M17 Pituus. 17 Valtteri Huttunen Vieremän Koitto 21 Pyry-Pekka Härkönen Nilsiän Nujakka 76 Juuso Nieminen Juankosken Kuohu.

M m. M17 Pituus. 17 Valtteri Huttunen Vieremän Koitto 21 Pyry-Pekka Härkönen Nilsiän Nujakka 76 Juuso Nieminen Juankosken Kuohu. M17 200 m 15 Aleksi Husso Maaningan Mahti 17 Valtteri Huttunen Vieremän Koitto 33 Elmo Kekkonen Turun Urheiluliitto M17 Pituus 17 Valtteri Huttunen Vieremän Koitto 21 Pyry-Pekka Härkönen Nilsiän Nujakka

Lisätiedot

Heinävesi, 5-kunnan kilpailut

Heinävesi, 5-kunnan kilpailut Heinävesi, 5-kunnan kilpailut 8.9.2011 Seurojen väliset yhteispisteet Heinävesi 139 Savonranta 105 Punkaharju 222 Kerimäki 255 Enonkoski 151 P14 100m 1 Aleksi Sairanen Kerimäki 13.9 2 Jouni Laamanen Punkaharju

Lisätiedot

HUOM! Viestikilpailun tulokset kokonaisuutena (päivitetty 23.02.2016)) N8 - (0.4V + 0.4V + 0.4V + 0.4V km) - Lähti : 4, Keskeytti : 0, Hylätty : 0

HUOM! Viestikilpailun tulokset kokonaisuutena (päivitetty 23.02.2016)) N8 - (0.4V + 0.4V + 0.4V + 0.4V km) - Lähti : 4, Keskeytti : 0, Hylätty : 0 HUOM! Viestikilpailun tulokset kokonaisuutena (päivitetty 23.02.2016)) N8 - (0.4V + 0.4V + 0.4V + 0.4V km) - Lähti : 4, Keskeytti : 0, Hylätty : 0 1. 168 Vehkalahden Veikot 15.44,4 Osuus 1 Maria Emilia

Lisätiedot

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN 29.9.2019 57 54,30 Johanna Forsström / 88 77,5 28.9.2019 SM - kilpailut Loppi 57N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40,0 8.6.2019 Helsinki 63 62,30 Aino Askala / 92 72,5

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

72 osallistujaa, yhteissaalis g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y.

72 osallistujaa, yhteissaalis g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y. 72 osallistujaa, yhteissaalis 150355 g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y. 2 Eino Karppinen 6465 Puuliitto Kuhmon os. 752 ry 3 Mikko Kuusimaa

Lisätiedot

Nuoret: Naiset: 1 Lehikoinen Kirsi Liperin urheilukalastajat 2798 2 Ovaskainen Heidi Pielisen pilkkijät 2236. Miehet:

Nuoret: Naiset: 1 Lehikoinen Kirsi Liperin urheilukalastajat 2798 2 Ovaskainen Heidi Pielisen pilkkijät 2236. Miehet: SM-lohipilkki 20.3.2016 Pirttilahdella Osallistujia oli 560 Pakkasta oli aamulla kymmenisen astetta, mutta päiväksi lämpeni -2 asteeseen Kaloja nousi yhteensä 175,796 kg Nuoret: 1 Hirvonen Niilo Outokumpu

Lisätiedot

Sij. Nimi Lopputulos Seura Eroaika. 1. Elina Laurila 4.09,9 Limingan Niittomiehet 00,0 2. Noora Hiivola 5.23,4 Haukiputaan Veikot 1.

Sij. Nimi Lopputulos Seura Eroaika. 1. Elina Laurila 4.09,9 Limingan Niittomiehet 00,0 2. Noora Hiivola 5.23,4 Haukiputaan Veikot 1. HS-Aluekilpailut (V) 26.2.2011 Taivalkoski Lopputulokset 1 N8-1km 1. Elina Laurila 4.09,9 Limingan Niittomiehet 00,0 2. Noora Hiivola 5.23,4 Haukiputaan Veikot 1.13,5 2 M8-1km 1. Janne Räisänen 6.11,4

Lisätiedot

Linkopallo Ranking 2012 Linkopallo Naiset 0,7 kg 1 Tuija Salonen Ronttoset 47, Joroinen 2 Heidi Korkalainen PieSa 46,

Linkopallo Ranking 2012 Linkopallo Naiset 0,7 kg 1 Tuija Salonen Ronttoset 47, Joroinen 2 Heidi Korkalainen PieSa 46, Linkopallo Ranking 2012 Linkopallo Naiset 0,7 kg 1 Tuija Salonen Ronttoset 47,91 30.6.2012 Joroinen 2 Heidi Korkalainen PieSa 46,67 24.6.2012 Leppävirta 3 Milla Koski-Vähälä Lumijoen Lumiukot 43,94 30.6.2012

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, SKAL 0,5 km (v) 1. Petra Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat ry 6.20 Lapset alle 8, SKAL 0,5 km (v) 1. Jukka Rautio Oulun Kuorma-autoilijat ry 3.08 2. Jenni Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat

Lisätiedot

Bussiin nousulista ==============

Bussiin nousulista ============== 1/6 Bussiin nousulista ============== Grp. Metallin ao. 148 r.y. Päivitetty lista 28.1.2009 Virkistysviikonloppumatka Kuusamoon 31.1. - 1.2.2009 (la-su/2 pv) "Holiday Club Kuusamon tropiikki" Bussi nro

Lisätiedot

Ylioppilastutkinto, Minna Canthin lukio Kuopio

Ylioppilastutkinto, Minna Canthin lukio Kuopio Curriculum vitae HENKILÖTIEDOT Nimi Syntymäaika ja -paikka Kokkonen, Jukka Pekka 22.11.1965 Nurmes mlk. KOULUTUS Peruskoulutus: Tutkinnot: Ylioppilastutkinto, Minna Canthin lukio Kuopio 31.5.1985 Filosofian

Lisätiedot

Jurvan Metsästysseura ry Ilma-asehalli, Salontie 20

Jurvan Metsästysseura ry Ilma-asehalli, Salontie 20 POHJANMAAN III KULTAHIPPUKARSINNAT JA Y/N SARJOJEN AVOIN ILMA-ASEKILPAILU Tulokset ilmapistooli: IT 8 1 Tuomas Olli LappA 95 + 96 = 191 2 Aleksi Heinonen LappA 93 + 90 = 183 3 Topias Teikari IU 82 + 81

Lisätiedot

EL:n PILKKIMESTARUUSKILPAILUT Anttola TULOS. MIEHET ALLE 70 VUOTTA 30 Parasta

EL:n PILKKIMESTARUUSKILPAILUT Anttola TULOS. MIEHET ALLE 70 VUOTTA 30 Parasta 1 MIEHET ALLE 70 VUOTTA 30 Parasta 1 1948 Heiskanen Veijo Pohjois-Pohjanmaan piiri alle 70 2 1881 Lindberg Kari Keski-Suomen piiri alle 70 3 1786 Neuvonen Mikko Etelä-Savon piiri alle 70 4 1374 Myyry Pertti

Lisätiedot

Linkopallo Naiset 0,7 kg 1 Pirjo Saukkonen LepU 45, Leppävirta 2 Tuija Salonen Ronttoset 44, Leppävirta 3 Heidi Korkalainen

Linkopallo Naiset 0,7 kg 1 Pirjo Saukkonen LepU 45, Leppävirta 2 Tuija Salonen Ronttoset 44, Leppävirta 3 Heidi Korkalainen Linkopallo Naiset 0,7 kg 1 Pirjo Saukkonen LepU 45,37 6.8.2011 Leppävirta 2 Tuija Salonen Ronttoset 44,69 6.8.2011 Leppävirta 3 Heidi Korkalainen PieSa 41,15 26.6.2011 Leppävirta 4 Meri-Tuulia Kouhia LepU

Lisätiedot

Puhoksen iltahiihdot 2019

Puhoksen iltahiihdot 2019 Puhoksen iltahiihdot 2019 27.3.2019 Järjestäjä: Puhoksen Vesa ry Hiihtotyyli: vapaa N8 : 1,0 km 1. Saksman Eevi Savonlinnan Hiihtoseura 2:41,7 +0,0 2. Parkkinen Hilma Joensuun Kataja 3:19,9 +38,2 3. Kaiponen

Lisätiedot

Heinävesi, Wikärit

Heinävesi, Wikärit Heinävesi, Wikärit 1.9.2011 Seurojen väliset yhteispisteet LeppVi 281 VarkKV 212 HeinYU 143 P15 600m 1 Valtteri Saukkonen LeppVi 1.42,7 P15 Pituus 1 Riku Rundelin VarkKV 502-0.4 2 Henri Vierimaa LeppVi

Lisätiedot

SOPIMUS ETELÄ-KARJALAN LIITON LUOPUMISESTA SAIMAAN LENTOASEMA SÄÄTIÖ SR:N HALLINTOELIMISTÄ

SOPIMUS ETELÄ-KARJALAN LIITON LUOPUMISESTA SAIMAAN LENTOASEMA SÄÄTIÖ SR:N HALLINTOELIMISTÄ SOPIMUS ETELÄ-KARJALAN LIITON LUOPUMISESTA SAIMAAN LENTOASEMA SÄÄTIÖ SR:N HALLINTOELIMISTÄ 1. Lappeenrannan kaupunki ja Etelä-Karjalan liitto ovat yhteisesti sopien päättyneet ratkaisuun, jossa Etelä-Karjalan

Lisätiedot