SPIRA OY TEOLLISUUSKATU HÄMEENLINNA PUH. (03)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SPIRA OY TEOLLISUUSKATU 5 13500 HÄMEENLINNA PUH. (03) 628 090 WWW.SPIRA.FI"

Transkriptio

1 1 EK Asiantuntija ja edelläkävijä jo vuodesta 1968 SPIRA OY TEOLLISUUSKATU HÄMEENLINNA PUH. (03)

2 2 SISÄLTÖ: Kliininen Fysiologia - Hengitysterapia - PEF- mittarit - Spirometrit - Typpioksidimittaus Inhalaatio Happihoito - Sumutinlaitteet - Ultraäänikostuttimet - Imulaitteet - Lääkesumuttimet ja maskit - Inhalaatio- ja höyryhengityslaitteet - Happirikastimet - Happimaskit - Happiviikset ja jatkoletkut - Pulssioksimetrit - Häkämittarit Pitkäaikaisrekisteröintilaitteet - Verenpaineenrekisteröintiin - OireEKG - PitkäaikaisEKG (Holtter) Uniapneanhoito - CPAP-laitteet - Uniapneamaskit

3 3 HENGITYSTERAPIA Micro RPM-mittari (RPM01) Yksinkertainen testi sisään- ja uloshengityslihasvoiman mittaukseen. Lisäksi laitteella voidaan suorittaa niiskaisuvoiman mittaus. Ominaisuudet: - Yhdistetty suu- ja nenäpainemittaus - Selkeä näyttö - Yksiköt vesisenteissä cmh2o - Laite kevyt, kannettava ja helppokäyttöinen Flutter (08TSL059) Keuhkojen tyhjennyshoitoon ja hengityksen tehostamiseen. Uloshengitettäessä kartiossa sijaitseva kuula aiheuttaa sykkeen uloshengitysvirtaukseen. Sykkivä uloshengitysvirtauksen vastapaine tehostaa eritteiden poistumista keuhkoista aina keuhkojen ääreisosista saakka. Kontraindikaatioina ilmarinta, akuutti sydämen vajaatoiminta tai muu vaikea hengenahdistuskohtaus. Acapella (M ) Kuten Flutter, mutta säädettävä vastus ja voidaan käyttää myös valutusasennossa. Lisäksi laitetta voidaan käyttää maskin kanssa ja tilanjatkeena lääkkeenannossa. Laite voidaan puhdistaa autoklaavissa (134ºC). Paino n. 100g. EU-standardit täyttävä lääkintälaite (93/42/EEC). Vitapep PEP (MF472018) PEP on nopea ja mukava menetelmä keuhkojen harjoitusja tyhjennyshoitoon. Soveltuu, venttiilin suuntaa kääntämällä, sekä sisäänettä uloshengitykseen. Voidaan käyttää kroonisten, akuuttien ja tukkeavien keuhkosairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Soveltuu myös trakeastomia potilaille.

4 4 Uloshengityksen virtausmittarit lapsille ja aikuisille PEF-mittaukseen kotona ja sairaalassa. Mittarit auttavat astman seurannassa mittaamalla uloshengityksen huippuvirtauksen (PEF). PINNACLE (72000EU) Uusi EU-standardin mukainen PEF-mittari Säädettävät värivyöhykkeet astman hallintaan Suuri, selkeä asteikko Sisäänrakennettu turvaventtiili suojaa ristiin tartunnoilta Helppo käyttää ja puhdistaa SPIRA PEAK FLOW (08TSL035) Kotimainen Mittari on helppo käyttää ja puhdistaa. Se voidaan purkaa osiin pesua ja desinfektiota varten. Asiantuntija ja edelläkävijä jo vuodesta 1968

5 5 Spira Oy:ssä myynnissä olevat pahviset suukappaleet koko: pituus x sisä- x ulkohalkaisija tilauskoodi 08TSL037 Suukappale Spira Peak Flow Pef-mittariin, 100 kpl/ pussi koko: 75 x 18 x 20 mm 08TSL214 Suukappale Spirometriin ja Pinnacleen (Care Fusion, Fyne Dynamics),100 kpl/ pussi koko: 65 x 27,8 x 30,1 mm EC50-MP Suukappale Häkämittariin Bedfont ja MicroMedical 100 kpl / pss Koko: 62 x 18,5 x 21,9 mm 08TSL221 Suukappale 1-tieventtiilillä (SST1000), 100 kpl/ ltk koko: 66 x 27,8 x 29,5 mm

6 6 MAG-FLO Inhaler Flow Indicator PARAS HYÖTY INHALAATTORISTA MAG-FLO opettaa käyttäjän hengittämään oikein tämän oman jauheannostelijan kautta MAG-FLO on helppokäyttöinen - vihreä valo kertoo, kun hengitystekniikka on oikea MAG-FLO-laitetta voidaan käyttää myös harjoittelemaan oikeaa hengitysnopeutta lääkesumuttimen kanssa MAG-FLO sopii myös pienten lasten käytettäväksi Mitä hyötyä MAG-FLO -laitteesta on? Inhalaattoreiden suosio keuhkojen ja ilmateiden lääkehoidossa on kasvanut voimakkaasti. Lääkesumuttimet ovat erittäin tehokas hoitomuoto, josta hyötyy jo miljoonia ihmisiä. t: MAG-FLO 73000CT Inhalaattorimerkkejä on lukuisia, mutta ne voidaan jakaa kahteen Suukappale päätyyppiin: jauheannostelijat ja lääkesumutteet. Nykyisin yleisemmin käytössä olevissa lääkesumutteissa lääkeaine vapautuu ponnekaasun (aerosolin) voimasta keuhkoihin hengitettäväksi. Jauheannostelijoissa jauhemuotoinen lääke vedetään keuhkoihin voimakkaalla sisäänhengityksellä. Useat tutkimukset* ovat osoittaneet, että suurin osa potilaista ei käytä inhalaattoriaan riittävän tehokkaasti, jolloin ilmateihin kulkeutuu liian pieni lääkeannos. Lähes jokainen kyseisistä julkaistuista tutkimuksista painottaa potilaiden ohjaamista oikean inhalaatiotekniikan käyttöön. Lääkesumutetta käytettäessä on tärkeää aloittaa sisäänhengitys samalla kun lääkeainetta annostellaan inhalaattorin ohjeen mukaan. Oikea hengitysnopeus ja hengityksen pidättäminen ovat myös äärimmäisen tärkeitä. Jauheannostelijan kanssa toimintojen samanaikaisuus ei ole olennaista, mutta oikealla nopeudella hengittäminen niin pitkään kuin mahdollista on ensiarvoisen tärkeää. Täydellinen inhalaatiotekniikka ei ole itsestään selvä, mutta sen voi opetella. Kerran opittuna sen hallinta on helppoa, ja lääkehoito ja taudin hallinta helpottuvat. HUOM! Inhalaattoreita on erilaisia, eivätkä kaikki sovellu käytettäväksi MAG-FLO:n kanssa. MAG-FLO on ensisijaisesti harjoittelulaite, joka auttaa myös lääkäriä tai sairaanhoitajaa tarkistamaan potilaan inhalaatiotekniikan.

7 7 SPIROMETRIT MasterScreen Pneumo MicroLab SpiroUSB MicroLoop

8 8 MasterScreen Pneumo Pneumotacho-periaatteella toimiva monipuolinen tietokonespirometri. muokattavat raportit eri käyttötarkoituksiin esim. juoksurasitus. osittain suomenkielinen ohjelmisto sis. mm. animaatioita co-operaation parantamiseksi. verkotettava, liitettävissä sähköiseen sairauskertomusjärjestelmään. Runsaasti optioita: histamiini/metakoliinialtistustesti. Lepo/rasitusEKG, PI/Pemax, rhinomanometria, diffuusio, impulssioskillometria ym. J MicroLab ei erillisiä paineletkuja, täysin uudenlainen design uusimmat ATS/ERS 2005 suositukset täyttävä toimii turbiini- periaatteella ns. Gold Standard akku- tai verkkovirta yli 2000 potilaan muisti mittauksineen värillinen kosketusnäyttö sisältää tulostimen suomenkielinen käyttöohje sisältyy hintaan edulliset käyttökustannukset 0,08 1,10 /asiakas mahdollisuus käyttää kertakäyttöisiä virus ja bakteerisuodattimia, jolloin sekä puhalluttaja, asiakas, että ympäristö ovat suojattuna. ML3500 Lisäksi MicroLab laitetta on saatavana myös Spida5-PC-ohjelmalla, jolloin mittaukset voidaan siirtää jatkokäsittelyä varten tietokoneelle esim. erilliseen potilastietokantaan. ML3500S Kalibrointipumppu 3 L J Kaikissa spirometreissa on suomalaiset viitearvot. (Koillinen /Viljanen) MicroLoop-spirometri toimii stand-alone laitteena, tietokonetta ei tarvita, helppokäyttöinen ei erillisiä paineletkuja, täysin uudenlainen design uusimmat ATS/ERS 2005 suositukset täyttävä toimii turbiiniperiaatteella ns. Gold Standard akku- tai verkkovirta yli 2000 potilaan muisti mittauksineen värillinen kosketusnäyttö suomenkielinen käyttöohje sisältyy hintaan edulliset käyttökustannukset 0,08-1,10 asiakas mahdollisuus käyttää kertakäyttöisiä virus- ja bakteerisuodattimia, jolloin, sekä puhalluttaja, asiakas, että ympäristö ovat suojattuna. ML3535 Lisäksi MicroLoop -laitetta on saatavana myös Spida5-PCohjelmalla, jolloin mittaukset voidaan siirtää jatkokäsittelyä varten tietokoneelle esim. erilliseen potilastietokantaan. ML3535S SpiroUSB Turbiiniperiaatteella toimiva tietokonespirometri. USB-liitäntä. verkotetteva, liitettävissä sähköiseen sairauskertomusjärjestelmään. animaatio co-operaation helpottamiseksi. optioita: mm. histamiini/metakoliinialtistustesti ei erillisiä paineletkuja ATS/ERS 2005 suositukset täyttävä toimii turbiini- periaatteella edulliset käyttökustannukset 1,00 / asiakas suomenkielinen käyttöohje sisältyy hintaan mahdollisuus käyttää kertakäyttöisiä virus- ja bakteerisuodattimia, jolloin sekä puhalluttaja, asiakas että ympäristö ovat suojattuna. : ML2525 Varmistaaksesi laitteen luotettavuuden suositamme vuosikalibrointia. Kysy tarjous.

9 9 Uusi Micro 1 spirometri Micro 1 spirometri on nopea hengityselinten toimintakyvyn mittari. Siinä yhdistyvät tarkkuus ja helppokäyttöisyys. Yleisimmin käytetyt keuhkojen toimintaa kuvaavat muuttujat ovat helposti mitattavissa ja nähtävissä selkeällä digitaalisella näytöllä. Käyttökytkin ja näytön askellus tekevät laitteista helppokäyttöisen. Irrotettavan mittausanturin puhdistus on helppoa. Tekniset tiedot: 9 mittaustulosta: FEV1, FEV6, FVC, FEV1/FEV6, FEV1/FVC, PEF, FEF25-75, FEF75, FEF25 mitat: 162 mm x 61 mm x 30 mm paino: 152 g virtalähde: 2 x AA paristot Laitteen tilausnumero: MS10 Tarvikkeet: Suukappale aik. pahvi Suukappale 1-tieventtiilillä : 08TSL214 08TSL221 Lasten suukappaleadapteri PSA1100 MicroGard -suodatin IIB V MicroGard -suodatin IIC V Descogen desinfektioaine J Nenäpinni J Varmistaaksesi laitteen luotettavuuden suositamme vuosikalibrointia. Kysy tarjous.

10 10 SPIRA Moduli Sumutinlaitesarja SPIRA Moduli Kestävä, kotimainen ja helppohoitoinen

11 11 SPIRA moduli sumutinlaitesarja. MODULI 1 on jatkuvatoiminen lääkesumutin. : 08TSM001 MODULI 2 on sumutustehon säätöventtiilillä varustettu jatkuvatoiminen lääkesumutin. : 08TSM002 MODULI 3 on sormiliipaisimella ja sumutustehon säätöventtiilillä varustettu lääkesumutin. Sormiliipaisimella sumuttimen toiminta voidaan ryhmittää sisään- ja uloshengitystä myötäileväksi. : 08TSM003 MODULI 4 on uloshengitysventtiilillä, sormiliipaisimella ja sumutustehon säätöventtiilillä varustettu lääkesumutin. Sormiliipaisimella sumuttimen toiminta voidaan rytmittää sisään- ja uloshengitystä myötäileväksi. Uloshengitysventtiilillä voidaan säätää uloshengitysvirtauksen vastapaine potilaskohtaisesti hoidollisesti sopivaksi. : 08TSM004 MODULI 5 on hengityslaite (IPPB), johon kuuluu uloshengitysventtiili sekä painemittarilla varustettu säätöventtiili, jossa on säätö sumutusteholle ja hengityspaineelle. Siinä on myös sormiliipaisin ja injektori, jolla voidaan säätää haluttu sisäänhengitysvirtaus. : 08TSM005 Painelähteinä voidaan käyttää Spira T-kompressoria, sairaalan keskuspainejärjestelmää tai happi- ja paineilmapulloa.

12 SPIRA Modulin osat, tilausnumerot ja hinnat: 12

13 13 Osa : 1 08TSM101 Lääkesumutin 08TSM133 Lääkesumutin tutkimuskäyttöön 2 08TSM102 Uloshengitysventtiili 08TSM234 Uloshengitysventiili tutkimuskäyttöön 3 08TSM103 Suukappale, muovinen 4 08TSM104 Säätöventtiilistö 5 08TSM105 Käyttöventiili 6 08TSM106 Injektori, Spira Moduli TSM107 Injektorin paineletku 8 08TSM127 Syöttöpaineletku, perusosa, 160 cm (koiras- ja naaraspäät, liitetään verenerottimeen ja kompressoriin) 8a 08TSM125 Syöttöpaineletku, jatko-osa 60 cm, modulit 2-5 8b 08TSM126 Syöttöpaineletku, jatko-osa 60 cm, moduli TSM109 Lääkesumuttimen säätöventtiili 10 08TSM110 Vedenerotin 11 08TSM111 Uloshengitysventtiilin kalvo 12 08TSM112 Jatkoletku 13 08TSM113 Puhdistusneula 16 08TSM116 Pöytäteline 17 08TSM117 Lääkesumuttimen imuletku 17a 08RSM203 Lääkesumuttimen suutin 17b 08RSM205 Lääkesumuttimen roiskesuoja 17c 08RSM204 Lääkesumuttimen kansi 17d 08TSM180 Lääkesumuttimen nestekuppi 18 08TSM118 Lämminvesisumuttimen tulppa 19 08TSM119 Suodatin (savukesuodatin) 100 kpl/pussi 20 08TSM120 Tiivisterengas vedenerottimeen 21 08TSM121 Lämminvesisumuttimen imuletku 22 08TSM122 Jatkoletkun liitin 23 08TSL161 Ripustinliitin Muut tilattavat osat: 08TSM128 Syöttöpaineletku, sairaala/modulit TSM129 Syöttöpaineletku, sairaala/moduli 1 08TSM252 Syöttöpaineletku, sairaala/ilma, modulit TSM253 Syöttöpaineletku, sairaala/ilma, moduli 1 08TSM254 Syöttöpaineletku, sairaala/happi, modulit TSM255 Syöttöpaineletku, sairaala/happi, moduli 1 08TSM257 Syöttöpaineletku+liitin, paines./modulit TSM258 Syöttöpaineletku+liitin, paines./moduli 1

14 14 UltraSonic 2000 pöytämalli 10 eri säätömahdollisuutta ilmavirralle, 10 eri säätömahdollisuutta sumutusnopeudelle sekä ajastusmahdollisuus 0 60 min. Laite sammuu nesteen loputtua automaattisesti. Laitteen koko: leveys 19,0cm x syvyys 25,0cm x korkeus 13,0cm. Paino 3,0kg. Ääni 45db. Laitteessa verkkojohto irrotettavissa. Toimitus sisältää potilaskohtaiset letkut, lämmitettävät letkut, suodattimen, pöytätelineen, nestekupin ja ultraäänikiteen sekä nestekupin kannen 3251, kertakäyttömaljan ja tiivisteen sekä nestekupin kannen 3248 (esim. lääkkeenantoa varten) UltraSonic 2000 laite jalustalla 10 eri säätömahdollisuutta ilmavirralle, 10 eri säätömahdollisuutta sumutusnopeudelle sekä ajastusmahdollisuus 0 60 min. Laite sammuu nesteen loputtua automaattisesti. Laitteen koko: leveys 19,0cm x syvyys 25,0cm x korkeus 13,0cm. Paino 4,0kg. Ääni 45db. Verkkojohto irrotettavissa. Toimitus sisältää: potilaskohtaiset letkut, lämmitettävät letkut, suodattimen, laitetelineen pyörillä, nestekupin ja ultraäänikiteen sekä nestekupin kannen 3251, kertakäyttömaljan ja tiivisteen sekä nestekupin kannen 3248 (esim. lääkkeenantoa varten) Lisävarusteet UltraSonic 2000: Lämmitettävä letku 1,2m (esim. trakeostooma potilaalle) 3269 Ilmansuodatin suositellaan käytettäväksi (vaihtoväli viikoittain) RT019 Letku 300mm 3218 Letku 1200mm SB40348 Kertakäyttömalja 10 kpl (esim. lääkkeenantoon) 3249 Tiivisterengas kertakäyttömaljaan 3250 Nestekupin kansi, perus kohotoiminnolla 3251 Nestekupin kansi, mahdollistaa käytettäväksi esim. lääkkeenannon 3248 Yhdistäjä nestepussiin 50 kpl 3272 Sovitin silikonia (nestepussin yhdistäjän ja nestekupin väliin) 3220

15 15 Imulaitteet Vacuson 18 Vacuson 40 - verkkovirralla toimiva imulaite, pöytämalli - imuteho n. 18 l/min - enimmäis- alipaine 0.8 bar / 160 mm Hg - pieni ja helppokäyttöinen - sopii sekä koti että sairaalakäyttöön - ääni 55 db - paino 3,2 kg - mahdollista käyttää vaihdettavia kertakäyttöisiä imupusseja sekä monikäyttöisiä imusäiliöitä : 4041 Toimitus sisältää: 1 kpl Vacuson 18 1 kpl 1,5 L monikäyttöimusäiliö kannella, steriloitava (4033) 1 kpl käyttöohje (suomen- ja englanninkielinen) t: ,5 L monikäyttöimusäiliö kannella ,5 L monikäyttösäiliö ilman kantta 4039 kansi 1,5 L monikäyttöimusäiliöön 4035 kertakäyttöimupussi 2 L 4246 suodatin L monikäyttöimusäiliö kertakäyttöpusseille - verkkovirralla toimiva imulaite, pöytämalli - imuteho n. 40 l/min - enimmäis- alipaine 0.9 bar / 686 mm Hg - helppokäyttöinen - sopii sekä koti- että sairaalakäyttöön - ääni 57 db - paino 8,5 kg - mahdollista käyttää vaihdettavia kertakäyttöisiä imupusseja sekä monikäyttöisiä imusäiliöitä - perustoimitus ei sisällä imusäiliötä : Toimitus sisältää: 1 kpl Vacuson 40 1 kpl käyttöohje (suomen- ja englanninkielinen) Saatavana seuraavat varusteet: t: L monikäyttöimusäiliö 4058 kansi edelliseen ylitäyttösuojalla 4035 kertakäyttöimupussi 4122 liikuteltava teline Nouvag suodatin L monikäyttöimusäiliö kertakäyttöpusseille 4037 kiinnike edelliseen

16 16 VacuAide DeVilbis Verkkovirralla toimiva imulaite - Imuteho 550mmHg ja virtaus 27 l/min - Pieni ja helppokäyttöinen - Sopii sekä koti, että sairaalakäyttöön ml kertakäyttöinen keräysastia - Paino 1,7 kg - Integroitu bakteerifiltteri - Mahdollisuus 1200 ml monikäyttöiseen keräysastiaan - Automaattinen täyttymisen esto : 7305D-G Lisä- ja varaosat sarjan DeVilbissimujärjestelmään: VacuAide 7305P - DeVilbis 7305P - Akulla/ verkkovirralla toimiva imulaite - Imuteho n. 27 l/min - Enimmäis alipaine mm Hg n. 75-kPa - Automaattinen täyttymisen esto ml kertakäyttöinen keräysastia - Mahdollisuus 1200ml monikäyttöiseen keräysastiaan - Pieni ja helppokäyttöinen - Sopii sekä koti, että sairaalakäyttöön - Mahdollisuus 12V. akkulaturiin (autoon) - akun kesto noin 60 min. - Paino 2,9 kg - : 7305P-G Tekniset tiedot: Koko: Paino: Imu-/painealue: Virtaus alue: Akun kesto: 23 x 18 x 20 cm ,7 kg, 7305P 2,9 kg mmhg 0 27 l / min 60 min (7305P) Tuote Tuote Tuote Tuote Tuote Tuote Tuote 1,8 m letku 6305D611 8,5 cm silikoniletku 7305D ml pestävä keräyssäiliö 7305D ml kertakäyttöinen keräyssäiliö 7305D602 Kantolaukku 7305D606 Bakteerisuodatin 7305D608 Verkkovirtajohto 7305P613 Tuote Imuastia + suodatin + kulmakappale + letkupaketti 7305D603 Alkuperämaa: Sunrise Medical, Englanti

17 17 Laerdal Silikonimaskit Aikuisten/Lasten maskit monitoimisuojuksella Koot 3-4 ja monitoimisuojus toimitetaan vakiona em. maskikokoihin - silikonimaskeja voidaan käyttää sekä ilman, että monitoimisuojuksen kanssa - monitoimisuojus antaa lisätukea maskille tilanteissa, joissa tiivistyminen tai poikkeava anatomia asettaa lisähaasteita - monitoimisuojus mahdollistaa maskin kiinnittämisen potilaan kasvoille lisävarusteena saatavan pääremmin avulla - monikäyttöiset Laerdal Silikonimaskit sekä monitoimisuojukset ovat desinfioitavissa ja steriloitavissa Vauvojen maskikoot 0/1, 2 - pyöreä muoto helpottaa oikeaa sijoittamista kasvoille - pehmeä reunus varmistaa parhaan tiiviyden kasvoilla - pääremmin kiinnitysrenkaan avulla maski voidaan kiinnittää potilaan kasvoille Tilaustiedot ja hinnat Vauvojen pyöreä silikonimaski 0/1 08TLS076 Vauvojen/lasten pyöreä silikonimaski 2 08TSL075 Lasten silikonimaski TSL072 monitoimisuojuksella Aikuisten silikonimaski TSL094 monitoimisuojuksella Laerdal pääremmi kiinnitysrenkaalla Dekontaminaatio/Sterilointi CE - höyryautoklavointi C - Cidex glutaraldehydi - Cidex OPA (orthophaldehydi) - Sodiumhypokloriitti Tuote täyttää direktiivin 93/42 EEC; 0434 Medical Device Directive mukaiset olennaiset vaatimukset

18 18 Lääkesumuttimet Salter Labs Kertakäyttösumutin tehokas, luotettava ja käyttäjäystävällinen - sumuttaa 3 ml 10 minuutissa - toimii sekä pysty-, että vaaka-asennossa - helppo purkaa ja koota - helppo puhdistaa käyttökertojen välillä - saatavana myös maskilla varustettuna 8911 sumutin S8911 Sisältää sumuttimen, T-kappaleen, suukappaleen ja 210 cm letkun sumutinmaski, aikuisten S8904 Sisältää sumuttimen, maskin ja 210 cm letkun sumutinmaski, lasten S8906 Sisältää sumuttimen, maskin ja 210 cm letkun.

19 19 Tehokas ja helppokäyttöinen lääkesumutin sekä koti-, että sairaalakäyttöön ergonomisella suumaskilla. Nebula Spacer- sumutin on erittäin tehokas, koska se: vähentää lääkehukkaa rajoittaa suunieluun jäävän lääkkeen määrää parantaa lääkkeen tehoa periferisissä hengitysteissä : MF Valmistaja: Air Liquide LISÄVARUSTEET: Lääkesumutin, kestokäyttöinen suumaskilla (sama kuin Nebula laitteen mukana oleva) MF Maski, aikuisten Maski, lasten MF MF Lääkesumutin, potilaskohtainen, suukappaleella MF Lääkesumutin, kestokäyttöinen, suukappaleella MF Maski, aikuisten kuminauhalla S8100 Maski, aikuisten, koko: XL, kuminauhalla S1100 Maski, lasten kuminauhalla Suodatin Paineletku + letkuliitin t S1120 MF MF (letku) + MF (liitin) Jaksottaja uusi (Pharmoneb, Nebula) MF Rinowash nenäsumutin MF471224

20 20 Höyryhengityslaite Saluta Picolette Käytännöllinen höyryhoitolaite sairaala- ja kotikäyttöön Käyttösovellutukset: - höyryhengitys vesiliukoisia inhalaationesteitä esim. keittosuolaliuosta tai lääkeyrttiuutteita käyttäen - höyryhengitys ilman lisäaineita - höyryhengitys eteerisiä öljyjä sisältäviä inhalaationesteitä käyttäen : 08TSS101 Vakiovarusteet Inhalaatiosuutin Nenäsuukappale Suutinputki Suppilo 2-osainen lääkemalja Lisävarusteet Erikoissumutin Höyrytyssuutin Tuotenumero 08TSS104 08TSS110 08TSS106 08TSS120 08TSS108 08TSS103 08TSS124

21 21 HAPPI- RIKASTIMET

22 : AS tuotto max. 5 l/min. Antaa 93 % happea. Laitteessa varoitukset matalalle ja korkealle paineelle, alhaiselle happipitoisuudelle, laite ilmoittaa myös sähkökatkoksesta. Edulliset huoltokustannukset, kompressorin tarkastus käyttötunnin välein. Helppo liikutella ja nostella. Virtausmittarin maksimivirtaus lukittavissa. NewLife Elite -rikastimesta sähkönkulutus saadaan alle 3 l/min virtauksilla 280 W:in (ns. Eco-Check toiminto). Kostutuspullo on mahdollista laittaa kuivaliittimen paikalle. Koko 69,9 cm x 41,9 cm x 36,8 cm Paino 24,5 kg. Ääni 49 db. tuotto max 5 l/min kevyt, helppo liikutella ja nostella, paino 13,6 kg virtausmittari lukittavissa kostutuspullo mahdollista integroida happirikastimeen laitteessa varoitukset matalalle ja korkealle paineelle sekä alhaiselle happipitoisuudelle, laite ilmoittaa myös sähkökatkoksesta edulliset huoltokustannukset pieni virran kulutus 290 W. melutaso 40 dba : AS : AS tuotto 2-10 l/min, antaa vielä 10 litralla 90 %:sta happea - suuren ulostulopaineen ansiosta mahdollista käyttää esim. venturimaskia - laitteessa varoitukset matalalle ja korkealle paineelle, alhaiselle happipitoisuudelle, laite ilmoittaa myös sähkökatkoksesta - edulliset huoltokustannukset, kompressorin huoltoväli käyttötuntia - helppo liikutella ja nostella, paino 24,5 kg - virtausmittarin maksimivirtaus lukittavissa - NewLife Intensity on mahdollista saada erikseen tilattuna myös kahdella ulostulolla, jolloin virtaus per potilas max. 5 l/min (laitteen hinta muuttuu) - verkkojohto on laitteessa kiinteä, sähkönkulutus 590W ja ääni 52db - laitteen koko: leveys 41,9 cm x syvyys 36,8 cm x korkeus 69,9 cm : AS081-1 kevyt ja pienikokoinen, paino 4,50kg virtaus 1-5 l/min mahdollista käyttää kotona verkkovirralla, ulkona laitteen omalla helposti vaihdettavalla akulla ja autossa, tupakansytyttimen kautta : AS095-2 kevyt ja pienikokoinen, paino 2 kg virtaus 1-3 l/min mahdollista käyttää kotona verkkovirralla, ulkona laitteen omalla helposti vaihdettavalla akulla ja autossa, tupakansytyttimen kautta

23 23 HAPPIMASKIT S 8010 S 8110 S 1123 S 1122 S 8120 S 8125 Malli aikuisten happimaski 8010 ilman letkua aikuisten happimaski 8110 turvaletkulla lasten happimaski 1123 ilman letkua lasten happimaski 1122 turvaletkulla aikuisten happimaski 8120 pussilla (ositt.takaisinhengitys) turvaletkulla aikuisten happimaski 8125 pussilla (ositt.takaisinhengitys) ilman letkua S 8150 S 8121 S1050 aikuisten säädettävä venturimaski 8150 sis. turvaletkun ja kosteuskupin (24-50 %) lasten säädettävä venturimaski 8121 sis.turvaletkun ja kosteuskupin Accu-Flow aik.venturimaski 1050 sis.viisi suutinta ja turvaletkun ja kosteuskupin (24 %, 28 %, 31 %, 35 %, 40 %)

24 24 HAPPIVIIKSET JA JATKOLETKUT TURVALETKULLA Malli S keskosille S keskosille yli 1400g S vastasyntyneille S vauvoille 3-12kk S lapsille yli 1v. S1602TLC 1602 lapsille yli 1v. pehmusteella S aik. mat. virtauksille, 3lpm tai alle S aikuisille S1600TLC 1600 aikuisten pehmusteella S1600Q 1600Q aik. kork.virtauksille, 4-8 lpm S1600HF 1600HF aik. kork.virtauksille, 6-15 lpm S aik. konventionaalinen SAHC-0 aikuisten otsaviikset AHC SPHC-0 lasten otsaviikset PHC SIHC-0 vastasyntyneiden otsaviikset IHC S4807 aikuisten kaksiosaiset viikset 4807(2,1m) S4804 aikuisten kaksiosaiset viikset 4804(1,2m) S4827 lasten kaksiosaiset viikset 4827(2,1m) S4824 lasten kaksiosaiset viikset 4824(1,2m) Jatkoletkut / Kanyylinsuojus / Kostuttimet S2035 jatkoletku 10m 2035 kirkas S2050 jatkoletku 15m 2050 kirkas S2035G jatkoletku 10m 2035G vihreä S2050G jatkoletku 15m 2050G vihreä S7600 kertakäyttöinen kostutuspullo 350ml S7900 kostutuspullo korkeille virtauksille S7000 vesiansa/water Condensate Trap S1016 kanyylisuojus 1016E-Z-WRAP SAHB-0 aikuisten ja lasten otsapanta AHB SIHB-0 vastasyntyneiden otsapanta IHB S1215 väliliitin TSO108 kuivaliitin happirikastimeen S1220 kiertyvä väliliitin 1220

25 25 KANSO Happiviikset Koko pediatric child adult K K K Lääkesumuttimet Koko child adult K K Happimaski Maski saatavana myös hengityspussilla. Koko child adult K K330930

26 26 OXYMIZER - happea säästävät nenäkatetrit Tuotekuvaus Oxymizer ja Oxymizer Pendant ovat happea säästäviä, kertakäyttöisiä nenäkatetreja, jotka on tarkoitettu käytettäväksi tavanomaisessa nenän kautta annettavassa happihoidossa. Oxymizer mallissa on happea säästävä säiliö nenäkappaleessa ja Oxymizer Pendant- mallissa on riippuva happisäiliö. Happea varastoiva säiliöpussi on sijoitettu siten, että se käytön aikana asettuu rinnan päälle. Molemmissa malleissa on seuraavat ainutlaatuiset ominaisuudet: Happisäiliöt varastoivat happea uloshengityksen aikana Säiliöiden kalvopussit puristuvat kasaan sisäänhengityksen alussa lähettäen potilaaseen happikyllästeistä ilmaa Pehmeät sierainosat lisäävät käyttömukavuutta eivätkä paina nenän väliseinää Oxymizer Pendant-mallin sierainosa on säädettävissä potilaalle sopivaksi Oxymizer-nenäkatetrien ansiosta: Happihoito on tehokasta Happea säästyy jopa 75 % (virtauksesta riippuen) Nenän ärsytys vähenee Kostutuksen tarve poistuu, koska alhaisemmat virtaukset vähentävät limakalvojen kuivumista. Kostuttimen käyttöä tulee välttää myös siksi, että kosteus voi haitata säiliön kalvopussin toimintaa Potilaalla on mahdollisuus käyttää esim. kannettavaa happisäiliötä pidempään kuin tavanomaisia happiviiksiä käyttäessä Oxymizer : 08TSL125 Oxymizer Pendant : 08TSL121 Käyttö Kullekin potilaalle sopivin virtausnopeus voidaan määritellä oximetrian avulla. Yleensä, tavoitteeksi asetettu, happisaturaatio saavutetaan Oximizer-katetrien avulla paljon alhaisemmilla virtausnopeuksilla, kuin tavanomaisilla happiviiksillä. Vaikka virtausnopeudet vaihtelevat eri potilaiden välillä, on alla esitetty esimerkki saavutetuista happisäästöistä: Virtaus tavanomaisilla happiviiksillä Virtaus Oxymizerkatetrilla Saavutettu hapen säästö 2 l/min 0,5 l/min 75,0 % 3 l/min 1,0 l/min 66,6 % 4 l/min 2,0 l/min 50,0 % 5 l/min 2,5 l/min 50,0 % Katetrien käyttöikä Oxymizer-katetrit on vaihdettava uusiin noin 3 viikon käytön jälkeen. Tiheämpi vaihtoväli voi olla tarpeen puhtauden ja hygienian takaamiseksi käyttöolosuhteista riippuen. Puhdistus Oxymizer-katetrit toimitetaan yksittäispakattuina ja käyttövalmiina. Ulkopinnat voidaan pyyhkiä miedolla pesuaineella, mutta on varottava kastelemasta happisäiliön kalvopussia.

27 27 BiFlo happinenä BiFlo happinenä on yksinkertainen ja mukava vaihtoehto happihoitopotilaille, jotka eivät voi käyttää happiviiksiä. Myydään 25 kpl laatikoissa. : 08TSO101

28 28 Solaris-Newtech Kämmenpulssioksimetri - Selkeä ja kirkas näyttö - Kevyt kestävä runko - Pöytäteline - Valittavissa hälytyksellinen versio äänellä sekä hälytysrajalla - Voidaan käyttää kertamittauksiin tai jatkuvaan seurantaan - Soveltuu kaikenikäisille Tekniset tiedot: Paino: Saturaatio: Syke: Toiminta lämpötila: Koko: 100 g ilman pattereita % % ±2 yksikköä BPM ±2 yksikköä C 69 mm L x 130 mm K x 22 mm S t: NT1 Ilman hälytystä NT1A Hälytyksellä Saatavilla olevat anturit:

29 29 PulseOx 7500-ranneoksimetri ( ) Erittäin kevyt ranneoksimetri (55g paristoineen), joka hyödyntää heijastustekniikkaa ja uusimpia algoritmeja. Luotettava vaihtoehto kävelytesteihin kuin myös unirekisteröintiin, saatavilla myös yksityiskohtaisia raportointiohjelmia. Sisältää selkeän- ja kirkkaan näytön, josta saturaatio ja pulssi ovat helposti luettavissa. Laite sammuu ja käynnistyy automaattisesti, tausta- ja merkkivalot hälytyksille. Paristojen elinikä 300 tuntia jatkuvalla käytöllä! PulseOx 5500-sormipulssioksimetri ( ) Erittäin kevyt pulssioksimetri (55g paristoineen), joka hyödyntää heijastustekniikkaa ja uusimpia algoritmeja. Sisältää selkeän- ja kirkkaan näytön, josta saturaatio ja pulssi ovat helposti luettavissa. Laite sammuu ja käynnistyy automaattisesti, tausta- ja merkkivalot hälytyksille. Paristojen elinikä 1000 tuntia jatkuvalla käytöllä!

30 HÄKÄMITTARIT Baby CO häkämittari (Micro Medical) - kevyt, kädessä pidettävä malli - mittaustulos näytöllä: Äidin ppmco sekä %COHb - sikiön %FCOHb - lisäksi visuaalinen selkeä väriledi- näyttö - näyttää tarkalleen häkäarvon - erinomainen tupakanvieroituksessa - helppo käyttää, kalibrointi ½ vuoden välein : BC01 Micro CO häkämittari (Micro Medical) - kevyt, kädessä pidettävä malli - mittaustulos näytöllä: ppmco sekä %COHb - lisäksi visuaalinen selkeä väriledi- näyttö - näyttää tarkalleen häkäarvon - erinomainen tupakanvieroituksessa - helppo käyttää, kalibrointi ½ vuoden välein : MC02 30 Smoke Check häkämittari (Micro Medical) - kevyt, kädessä pidettävä malli - visuaalinen selkeä väriledi- näyttö - mittaustulos näytöllä ppmco - taulukkotulkista nähdään tuloksen merkitys - nopea mittaus joukkomittauksissa - helppo käyttää, kalibrointi 1/2 vuoden välein : SC01 Varmistaaksesi laitteen luotettavuuden suositamme ½- vuosikalibrointia : 08KALHAM

31 31 Pitkäaikasrekisteröintilaitteet ABPM-05 pitkäaikaisverenpainerekisteröinti ohjelmalla: BP5-S002 ilman ohjelmaa: BP5-S003 CardioClip OireEKG ohjelmalla: HC1-S012 ilman ohjelmaa: HC1-S022 CardioMera pitkäaikaisekg (Holter) ohjelmalla: MT1070 ilman ohjelmaa: MT1071 CardioVisions ohjelma

32 32 Astma tunnustetaan nykyään tulehdussairaudeksi, silti sen diagnosointi- ja valvontamenetelmät etsivät vain viitteitä oireista, eivät taustalla olevasta tulehdustasosta. Tämän vuoksi FE NO -mittausmenetelmä on edistyksellinen. NO-arvo on riippuvainen uloshengitysilman virtausnopeudesta ja uloshengitysajasta. On ensiarvoisen tärkeää, että laite sisältää virtausnopeuden säätimen ja hälytyksen, mikäli puhalluksen kriteerit eivät toteudu. - FE NO -mittausmenetelmä on erinomainen diagnosointityökalu mikäli puhalluskriteerit täyttyvät - FE NO vastaa nopeammin kuin mikään muu merkkiaine steroidien ottoon - FE NO -mittauksia voidaan käyttää hengitysteiden tulehdustilan valvontaan, tilan pahenemisen ennustamiseen ja hoidon ohjaukseen. NIOX MINO FE NO -käsianalysaattori mahdollistaa uloshengitysilman nopeat ja helpot FE NO -mittaukset. - Pieni ja kevyt - Virtausnopeuden säädin ja hälytys (45 55 ml/s) - Säädettävä uloshengitysaika (6 tai10s) mahdollistaa luotettavat lasten ja aikuisten mittaukset sekä hälytys, mikäli valittua aikaa ei saavuteta. - NO-mittausten kliininen toistettavuus on riippuvainen ympäristön NOarvoista. Sisään rakennetulla erillisellä NO-esisuodattimella mahdollistetaan luotettavat, tarkat ja toistettavat mittaukset. Esisuodatin takaa potilaan hengittävän laitteen läpi aina NOvapaata ilmaa. - Perustuu standardeihin, joita on käytetty ATS-ohjeissa hengitysilman NO-mittauksiin. - Potilastietojen- ja mittausten hallintaohjelma - CE-merkitty ja hyväksytty kliiniseen käyttöön astman diagnostiikassa ja hoidon seurannassa.

33 33 CPAP-laitteet Premo vakiopaineinen CPAP-laite Kotikäyttöön soveltuva erittäin hiljainen cpap-laite, jossa lämminvesikostutin on valmiiksi integroituna. Laitetta voidaan käyttää myös ilman veden lisäystä säiliöön, jolloin laite toimii kuten CPAP laite ilman lämminvesikostutinta. SmartDial säätönuppi takaa helpon valikossa liikkumisen. Oletusnäyttö on aloitusnäyttö, joka näyttää myös kellonajan. Vesitiivis rakenne virtajohtoa myöten takaa laitteen toiminnan myös kostuttimellisena. Hoitopainealue 4-20 cmh 2 O. Suhteellinen viiveaikatoiminto. Äänenvoimakkuus 24,4 db. Painetta voidaan säätää myös laitteen käydessä. Antaa maksimaalisen hoitotuloksen: ei kondensaatiota letkustoon. Valittavissa joko vakiomallinen- tai ThermoSmart letkusto. Kosteus maksimissaan 29 mg/l. Letkun pituus 180 cm. Yksiosaisen vesisäiliön voi pestä myös astianpesukoneessa. Letkuston kulmaliitin liikkuu eri suuntiin, jolloin se voidaan säätää sopivaan asentoon. Paino 2,2kg, koko 160 mm x 170 mm x 220 mm. Sähkönkulutus enintään 266W, economy toiminnolla 75W. Taajuus 50-60Hz, jännite V. Economy toiminto takaa lämminvesikostuttimen toiminnan myös 12 / 24V järjestelmissä. Akkuliitäntämahdollisuus lisälaitteella. Muut ominaisuudet: Hoitotuntien sekä tehokkuuden että virtaustietojen raportointi joko puhelimitse tai SmartStick USB-teknologiaa käyttäen InfoSmart- teknologialla. Laajennetussa raportissa 365 päivän hoitotunti- ja tehokkuusyhteenvedot (mm. AHI, paine ja vuoto) ja korkeataajuusvirtaus-, paine- sekä vuototiedot (50 Hz) seitsemän päivän ajalta sekä yksityiskohtaiset tehokkuustiedot 30 päivän ajalta sekä kumulatiiviset yhteenvedot ensimmäisestä käytöstä lähtien sekä tietokantatoimintoja, kuten mm. hälytykset, suodattimet, mukautuminen jne. Maantieteellisen korkeuden automaattinen säätö sekä vuodon kompensointi. Kaukosäätömahdollisuus muistikortilla. ICONPBE Lisäksi saatavana seuraavat varusteet ICON Premo laitteeseen: 900IC503 Laitteen ilmansuodatin 08TSL159 Autoklaavattava hengitysilmaletkusto 1,8 m 900IC208 ThermoSmart lämmitettävä letku 1,8 m 900IC200 Kestokäyttöinen vesisäiliö 900IC202 SmartStick muistitikku 900IC100 InfoSmart tietokoneohjelma

SPIRA OY TEOLLISUUSKATU 5 13500 HÄMEENLINNA PUH. (03) 628 090 WWW.SPIRA.FI

SPIRA OY TEOLLISUUSKATU 5 13500 HÄMEENLINNA PUH. (03) 628 090 WWW.SPIRA.FI 1 EK Asiantuntija ja edelläkävijä jo vuodesta 1968 SPIRA OY TEOLLISUUSKATU 5 13500 HÄMEENLINNA PUH. (03) 628 090 WWW.SPIRA.FI 2 SISÄLTÖ: Kliininen Fysiologia - Hengitysterapia - PEF- mittarit - Spirometrit

Lisätiedot

ATMOS IMULAITTEET. ATMOS 161 ja 261 SARJAN HOITO IMULAITTEET IMULAITTEET 2013

ATMOS IMULAITTEET. ATMOS 161 ja 261 SARJAN HOITO IMULAITTEET IMULAITTEET 2013 Sammonkatu 26, 33540 TAMPERE p. 03 3647 215 fax 03 3647 815 otoplug@otoplug.fi www.otoplug.fi IMULAITTEET 2013 ATMOS IMULAITTEET ATMOS 161 ja 261 SARJAN HOITO IMULAITTEET Atmos 161 ja 261 sarjan imulaitteet

Lisätiedot

MODULAARINEN AEROSOLIHOITOLAITE

MODULAARINEN AEROSOLIHOITOLAITE MODULAARINEN AEROSOLIHOITOLAITE MODULAARINEN NEBULA-JÄRJESTELMÄ TAVOITTEENA TÄYDELLISYYS Marcos Mefar on erikoistunut lääkesumuttimiin ja pyrkii kehittämään laitteita, joilla sisäänhengitettävän lääkkeen

Lisätiedot

TUOTTEET HAPENANTOON JA ANESTESIAAN. Os.pakk = pienin toim.erä. Oxygen products FI 150706

TUOTTEET HAPENANTOON JA ANESTESIAAN. Os.pakk = pienin toim.erä. Oxygen products FI 150706 TUOTTEET HAPENANTOON JA ANESTESIAAN 1 ANESTESIAMASKIT MEDIPLAST voi tarjota teille laajan valikoiman anestesiamaskeja, joihin saa hyvän otteen ja, jotka istuvat tiiviisti kasvoilla. Silikonimaskit voi

Lisätiedot

Me työskentelemme Sinun parhaaksesi!

Me työskentelemme Sinun parhaaksesi! Sa-Va Oy on kotimainen sairaalalaitteiden ja -varusteiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1990 ja vakiinnuttanut asemansa luotettavana laadukkaiden tuotteiden toimittajana. Sa-Va Oy:n liikeidea

Lisätiedot

ATMOS IMULAITTEET. ATMOS 161 ja 261 SARJAN HOITO IMULAITTEET ESITE

ATMOS IMULAITTEET. ATMOS 161 ja 261 SARJAN HOITO IMULAITTEET ESITE Osuusmyllynkatu 7, 33700 TAMPERE p. 03 3647 215 fax 03 3647 815 otoplug@otoplug.fi www.otoplug.fi ESITE ATMOS IMULAITTEET Kiitämme mielenkiinnosta tuotteitamme kohtaan. ATMOS 161 ja 261 SARJAN HOITO IMULAITTEET

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250 Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit ostaa kaikki osat myös erikseen. Nilfisk Performer All-in-1

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Puhtaan juomaveden tuotto merestä 25 litraa/tunti, ja järvestä sekä kaivosta 50 litraa/tunti. 72 x 28 x 29

Lisätiedot

Quick Vac Transport Imulaite

Quick Vac Transport Imulaite Quick Vac Transport Imulaite Käyttöohje Megra Oy, Kirkonkyläntie 15, 00700 Helsinki, puh. 010 422 3700, fax 010 422 3701, www.megra.fi 1 Käyttötarkoitus Quick Vac Transport imulaite soveltuu käytettäväksi

Lisätiedot

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 Hitsauskoneet muoviputkistoille ja muoveille Meiltä saat työkalut ja ohjeet, jotta putkiston

Lisätiedot

PEF- JA PIF-MITTARIT ASTMAN DIAGNOSTIIKASSA JA HOIDOSSA. Sairaanhoitaja Minna Suhonen, Soite

PEF- JA PIF-MITTARIT ASTMAN DIAGNOSTIIKASSA JA HOIDOSSA. Sairaanhoitaja Minna Suhonen, Soite PEF- JA PIF-MITTARIT ASTMAN DIAGNOSTIIKASSA JA HOIDOSSA Sairaanhoitaja Minna Suhonen, Soite PEF PEF = uloshengityksen huippuvirtaus (peak expiratory flow) saavutetaan ulospuhalluksen alkuvaiheessa -> mittaukseen

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Puhtaan juoma- ja käyttöveden tuotto merestä 150 litraa/t;

Lisätiedot

ResMed-nenämaski sairaalakäyttöön

ResMed-nenämaski sairaalakäyttöön ResMed-nenämaski sairaalakäyttöön RESMED-NENÄMASKI SAIRAALAKÄYTTÖÖN on tarkoitettu yhden potilaan käyttöön aikuispotilaille (> 30 kg), joille on määrätty jatkuva hengitysteiden ylipaine- tai bilevel-hoito

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

Micomme Medical. XD 100 ventilaattoridesinfektori

Micomme Medical. XD 100 ventilaattoridesinfektori Micomme Medical XD 100 ventilaattoridesinfektori XD100-ventilaattoridesinfektori Mikä se on? *Otsonointi laite CPAP-laitteille ja siihen liittyviin lisävarusteisiin (maskin, letkuston jne.). *Otsonin on

Lisätiedot

jus oy Voitelutalo Nisintanhua 35 23600 Kalanti HINNASTO 2008 Puh: 044-0665306 E-mail: jus@jus.fi ALV rek JARRUNESTEEN VAIHTAJAT Malli R-10705 R-10805

jus oy Voitelutalo Nisintanhua 35 23600 Kalanti HINNASTO 2008 Puh: 044-0665306 E-mail: jus@jus.fi ALV rek JARRUNESTEEN VAIHTAJAT Malli R-10705 R-10805 R10805 R11001 Sarja R11004 sisältää: Säädettävän rung ja tulpat: Tulppa Halkaisija JARRUNESTEEN VAIHTAJAT R10705 R10805 Nesteen määrä 5 l 5 l Työkammi maks.paine 2 bar 2 bar Paineensäädin Ilmasäiliön maks.

Lisätiedot

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi Testo 106-T1:ssä on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä ohueen mittauskärkeen joka ei jätä jälkiä. Testo 106-T1 soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden lämpötilojen mittaukseen esimerkiksi

Lisätiedot

Kannettavat Monitoimimittarit

Kannettavat Monitoimimittarit Kannettavat Monitoimimittarit Malli ph/cond 340i ph/oxi 340i Multi 340i Multi 350i ProfiLine 197i ph/mv-, ORP- ja johtokykymittauksiin ph/mv-, ORP- ja liuenneen hapen (DO) mittari ph/mv-, liuenneen hapen-(do)

Lisätiedot

Soleoline. Soleoline on suorituskykyinen

Soleoline. Soleoline on suorituskykyinen Fin Soleoline Soleo Sono Soleoline on suorituskykyinen Laitteessa yhdistyy huipputeknologia ja 40 vuoden kokemus. Soleoline täyttää kaikki nykyaikaisen fysioterapian tarpeet. Soleoline Kompaktin kokoinen

Lisätiedot

testo 410-1 Käyttöohje

testo 410-1 Käyttöohje testo 410-1 Käyttöohje FIN 2 Short manual testo 410-1 Pikaohje testo 410-1 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Siipipyörä 3 Lämpötilasensori 4 Näyttö 5 Toimintonäppäimet 6 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

Systam DP100+ kostutukseen ja nebulisaatioon

Systam DP100+ kostutukseen ja nebulisaatioon Systam DP100+ kostutukseen ja nebulisaatioon Tuote-esite vol. 9/2017 Monipuolinen laite laadukkaaseen hoitoon DP100+ on monikäyttöinen ultraäänisumutin, joka sopii sekä kostutukseen että nebulisaatioon,

Lisätiedot

DeVillbiss PulmoAide 3655 lääkeainesumutin. Käyttöohje

DeVillbiss PulmoAide 3655 lääkeainesumutin. Käyttöohje DeVillbiss PulmoAide 3655 lääkeainesumutin Käyttöohje PulmoAide lääkeainesumutin Käyttöohje Huom. Laite sisältää sähköisiä ja/tai elektronisia osia, jotka on kierrätettävä EU direktiivin 2012/19/EU- Waste

Lisätiedot

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta.

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. affordable cleaning My50 E/B Yhdistelmäkone. EDULLINEN, koska sillä voi ajaa kuka vain ilman

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILU H008-14, HEL 2014-000873 / KORJAUSILMOITUS: Malmin sairaalan hapen- ja ilmanvirtausmittarit sekä imuejektorit.

TARJOUSTEN VERTAILU H008-14, HEL 2014-000873 / KORJAUSILMOITUS: Malmin sairaalan hapen- ja ilmanvirtausmittarit sekä imuejektorit. Helsingin kaupungin hankintakeskus Tarjouspyyntö H008-14, HEL 2014-000873 Päiväys 10.3.2014 TARJOUSTEN VERTAILU H008-14, HEL 2014-000873 / KORJAUSILMOITUS: Malmin sairaalan hapen- ja ilmanvirtausmittarit

Lisätiedot

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas 32 220 9865 Texa Konfort 780R Bi Gas on täysautomaattinen ilmastointijärjestelmän huoltolaite sekä R134a että R1234yf kaasuille. Laitteessa on kaksi erillistä järjestelmää samoissa kuorissa. Koko huoltotapahtuma

Lisätiedot

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä Koska märkä-/kuivaimuri on kompakti, monikäyttöinen ja kestävä, se voidaan helposti kuljettaa minne tahansa, esim. autolla. Työnteon jälkeen, säiliö on helppo tyhjentää - joko hävittämällä fleece pölypussi

Lisätiedot

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Movair AF 170 Käyttöohje Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Sisällysluettelo Yleistä... 3 Varoitus!... 3 Laitteen käyttö ja suodattimien vaihto... 4 Alipaineistajan käyttö... 4 Suodattimien

Lisätiedot

testo 460 Käyttöohje

testo 460 Käyttöohje testo 460 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 460 Pikaohje testo 460 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Sensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset Laite sammutettuna >

Lisätiedot

Nilfisk-Advance Oy Ab Koskelontie 23 E, 02920 Espoo Tel: + 358 - (0) 207 890 600 - Fax: +358 - (0) 207 890 601

Nilfisk-Advance Oy Ab Koskelontie 23 E, 02920 Espoo Tel: + 358 - (0) 207 890 600 - Fax: +358 - (0) 207 890 601 Vaativaan teolliseen siivoukseen ja vaarallisen pölyn imurointiin Mitä vaativampaa siivous on sitä parempi imuri tarvitaan. Siksi IVB 965-21 SD:n suunnitteluun on todella panostettu. Ilmavirtaus 7200 l/min

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Beamex PG PAINEPUMPUT. Beamex PGM PGV PGC PGHH PGPH PGL. Beamex PG -sarjan painepumput ovat kannettavia, käsikäyttöisiä kenttäkalibrointipumppuja

Beamex PG PAINEPUMPUT. Beamex PGM PGV PGC PGHH PGPH PGL. Beamex PG -sarjan painepumput ovat kannettavia, käsikäyttöisiä kenttäkalibrointipumppuja Beamex PG PAINEPUMPUT 1 Beamex PGM PGV PGC PGHH PGPH PGL Beamex PG -sarjan painepumput ovat kannettavia, käsikäyttöisiä kenttäkalibrointipumppuja 2 Kalibrointipumput PGM KALIBROINTIPAINEPUMPPU 0... 20

Lisätiedot

NIOX VERO. Hengitystietulehdusten mittaamiseen ja hoitoon

NIOX VERO. Hengitystietulehdusten mittaamiseen ja hoitoon NIOX VERO Hengitystietulehdusten mittaamiseen ja hoitoon NIOX VERO NIOX VERO on vieritestauslaite, jolla mitataan astmasta tai muista vastaavista hengitysongelmista kärsivien potilaiden hengitysteiden

Lisätiedot

Ensimmäinen digitaalinen ja täysin modulaarinen 3 kw:n teollisuusimuri

Ensimmäinen digitaalinen ja täysin modulaarinen 3 kw:n teollisuusimuri Imuri voi olla erilainen kuin kuvassa mallista riippuen. S3 on varustettu ohjauspaneelilla, joka toimittaa reaaliaikaista tietoa imutehokkuudesta. Sitä on saatavana 50 tai 100 litran säiliöllä, joka on

Lisätiedot

Maskit ja tarvikkeet kotihoitoon Sopiva ratkaisu jokaiselle potilaalle

Maskit ja tarvikkeet kotihoitoon Sopiva ratkaisu jokaiselle potilaalle Maskit ja tarvikkeet kotihoitoon Sopiva ratkaisu jokaiselle potilaalle Sopivan maskin valintaopas Kaikki CPAP- ja bilevel-potilaat ComfortGel Blue ProfileLite ComfortFusion ComfortClassic EasyLife Jos

Lisätiedot

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi Numatic, WV-470 Erinomainen, tehokas imuri veden imurointiin. Vakiovarusteena alumiiniputkisarja. Alumiiniputket ovat ruostumattomat ja teräsputkia kevyemmät. Tritex suodatinta käytettäessä myöskin pöly

Lisätiedot

ResMed-kokokasvomaski sairaalakäyttöön

ResMed-kokokasvomaski sairaalakäyttöön ResMed-kokokasvomaski sairaalakäyttöön RESMED-KOKOKASVOMASKI SAIRAALAKÄYTTÖÖN on tarkoitettu yhden potilaan käyttöön aikuispotilaille (> 30 kg), joille on määrätty jatkuva hengitysteiden ylipaine- tai

Lisätiedot

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus MM61214055 UnoFlex spiraali intubaatiotuubi vahvistetulla kokoja, 10kpl/ 93-222MM lasten, 2,1 m letkulla, 50 kpl / 93-103MM aikuisten, ilman letkua, 50 kpl / 93-102MM aikuisten 2,1 m letkulla, 50 kpl /

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

Maskit ja tarvikkeet kotihoitoon. Sopiva ratkaisu jokaiselle potilaalle

Maskit ja tarvikkeet kotihoitoon. Sopiva ratkaisu jokaiselle potilaalle Maskit ja tarvikkeet kotihoitoon Sopiva ratkaisu jokaiselle potilaalle .. Sopivan maskin valintaopas Kaikki CPAP- ja BiPAP-potilaat TrueBlue ComfortGel Blue ProfileLite EasyLife Wisp Jos halutaan pienen

Lisätiedot

POTILASVAA AT 2015. Paljonko panet painoa vaa alle?

POTILASVAA AT 2015. Paljonko panet painoa vaa alle? POTILASVAA AT 2015 Paljonko panet painoa vaa alle? Tässä esitteessä esittelemme suosituimmat potilasvaakamme. Tarjoamme mielellämme myös muita vaihtoehtoja. HENKILÖVAA AT DETECTO PRODOC PD100M Matalarakenteinen,

Lisätiedot

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET. Tehokkaaseen puhdistukseen

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET. Tehokkaaseen puhdistukseen MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET Tehokkaaseen puhdistukseen Monivaiheinen pesukone Monivaiheisessa TEIJO-pesukoneessa pesu tapahtuu automaattisesti pesukammiossa, jossa pyörivät suihkuputket suihkuttavat

Lisätiedot

Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa

Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa VAROITUKSIA Lue käyttö- ja turvallisuusohjeet ennen käyttöä! Tämä imuri ei sovellu nesteiden tai terveydelle haitallisen tai räjähdysalttiin pölyn imuroimiseen.

Lisätiedot

RENKAAN AUTOMAATTITÄYTTÖLAITE ST-961B KÄYTTÖOHJE

RENKAAN AUTOMAATTITÄYTTÖLAITE ST-961B KÄYTTÖOHJE RENKAAN AUTOMAATTITÄYTTÖLAITE ST-961B KÄYTTÖOHJE Sisältö 1 Tekniset tiedot... 3 2 Ominaisuudet... 3 3 Käyttötarkoitus... 3 4 Näppäimet... 3 5 Käyttö... 4 5.1 Tavallinen täyttö... 4 5.2 Ylitäyttö... 4 5.3

Lisätiedot

testo 510 Käyttöohje

testo 510 Käyttöohje testo 510 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 510 Pikaohje testo 510 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Paine-ero sensorin yhteet 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo ja magneetti (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Verenpainemittarit Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Tarkka verenpaineen mittaus ranteesta. Näytön kohteet: systolinen, diastolinen, pulssi, päivämäärä, aika Rytmihäiriöilmoitus Muistipaikkoja 60/henkilö,

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

Maskit ja tarvikkeet kotihoitoon Sopiva ratkaisu jokaiselle potilaalle

Maskit ja tarvikkeet kotihoitoon Sopiva ratkaisu jokaiselle potilaalle Maskit ja tarvikkeet kotihoitoon Sopiva ratkaisu jokaiselle potilaalle Sopivan maskin valintaopas Kaikki CPAP- ja BiPAP -potilaat TrueBlue ComfortGel Blue ProfileLite ComfortClassic EasyLife Jos halutaan

Lisätiedot

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus A325002000 elvytyspalje SPUR = A330005000 (pediatrinen, maskit 1 ja 2) A00025100123 Ambu Open Cuff Silicone Mask, lasten koot Ambu Open Cuff silicone Mask. A19910X001 Ambu PEEP -venttiili, PEEP-venttiili,

Lisätiedot

testo 610 Käyttöohje

testo 610 Käyttöohje testo 610 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 610 Pikaohje testo 610 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Kosteus- ja lämpötilasensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

Taloihin < 500 m2. Nilfisk Supreme LCD. Min. määrä. Pölypussit ja suodattimet BAG FILTER

Taloihin < 500 m2. Nilfisk Supreme LCD. Min. määrä. Pölypussit ja suodattimet BAG FILTER - mallin keskusyksikössä on informatiivinen näyttö, joka ilmaisee kuvakkein jos jokin on vialla tai on tehtävä jokin toimenpide: pölypussin tyhjennys/suodattimen puhdistus, tukkeutunut ilmavirta, ylikuumeneminen,

Lisätiedot

DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA

DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA 26.07.2019 DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA Delta

Lisätiedot

Painepesurit kotikäyttöön C-PG 130.2

Painepesurit kotikäyttöön C-PG 130.2 PowerGrip-ominaisuuden ansiosta käyttäjä voi säätää painetta sopivammaksi kohteisiin, jotka eivät kestä kovaa painetta. Painetta voidaan säädetään suoraan pesukahvasta pesun aikana. Painettä on mahdollista

Lisätiedot

FO-OilFlow -kiertovoitelumittari

FO-OilFlow -kiertovoitelumittari FO-OilFlow -kiertovoitelumittari FO-OilFlow kiertovoitelumittari on suunniteltu valvomaan paperikoneiden kiertovoitelun tilavuusvirtauksia. Sen ainutlaatuinen itse puhdistava -tekniikka pitää virtausputken

Lisätiedot

Yhdistelmäkoneet. Imukumisrj. kumi 41'' 1050 mm 56112333 1. Imukumisrj. pun. kumi 36'' 910 mm 56112331 1. Vesisäliliön täyttöletku 56112355 0

Yhdistelmäkoneet. Imukumisrj. kumi 41'' 1050 mm 56112333 1. Imukumisrj. pun. kumi 36'' 910 mm 56112331 1. Vesisäliliön täyttöletku 56112355 0 kävellen ohjattava yhdistelmäkone on suunniteltu vaativiin puhdistuskohteisiin, mutta se on helppokäyttöinen ja joustava jokapäiväisissä toiminnoissa. Se on sopiva erityisesti rutiinisiivouksiin erittäin

Lisätiedot

Pystymalliset HDS 5/11 UX

Pystymalliset HDS 5/11 UX Pystymalliset HDS 5/11 UX Helppokäyttöinen, vaivattomasti liikuteltava kuumavesipesuri perustason pesutehtäviin. Pystymallisena se vie vain vähän lattiatilaa ja on helppo siirrellä ja säilyttää. Valovirtakäyttöinen

Lisätiedot

Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella.

Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella. Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella. Uudet Bosch-painepesurit Uusi Aquatak Go Pieni, helposti liikuteltava ja erittäin voimakas Unohda kiskominen ja riuhtominen. Aquatak Go seuraa sinua

Lisätiedot

Esite. Paineen, ilmannopeuden ja ilmamäärän mittaus. Vaihdettavat moduulit. Suuri graafinen näyttö LIITÄNNÄT

Esite. Paineen, ilmannopeuden ja ilmamäärän mittaus. Vaihdettavat moduulit. Suuri graafinen näyttö LIITÄNNÄT Esite Paine / Lämpötila / Kosteus / Ilmannopeus / Ilmamäärä / Äänitaso Mikromanometri MP 210 Paineen, ilmannopeuden ja ilmamäärän mittaus Vaihdettavat moduulit E Suuri graafinen näyttö LIITÄNNÄT 2 lämpötilamittausta

Lisätiedot

Anestesian ja tehohoidon tarvikkeiden hankintaa (SEU12854) koskeva hankintaoikaisuvaatimus

Anestesian ja tehohoidon tarvikkeiden hankintaa (SEU12854) koskeva hankintaoikaisuvaatimus Hankintatoimen johtokunta 16 18.06.2014 Anestesian ja tehohoidon tarvikkeiden hankintaa (SEU12854) koskeva hankintaoikaisuvaatimus 3804/02.08/2014 HTJK 16 Joensuun seudun hankintatoimi kilpailutti anestesian

Lisätiedot

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin Liikuteltava suodatinyksikkö 18.10..2017 Joustavuutta työpisteisiin OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex@ourex.fi ourex.fi 1 LF liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYPUMPPU 1:1 Viton tiivisteet Painesuhde 1:1 - Virtaus 23 l/min A327 Siirtopumppu N 1 packing m 3,6 Kg 4,3 A3271 Siirtopumppu räätälöitävällä 1" imuputkella

Lisätiedot

Liikuteltavat kuumavesipesurit NEPTUNE 1

Liikuteltavat kuumavesipesurit NEPTUNE 1 Liikuteltavat kuumavesipesurit 1 1 -kuumavesipesurissa yhdityvät kestävä rakenne ja kompakti koko. EcoPower-poltin >92 % hyötysuhde, pienemmät käyttökustannukset Luja teräsrunko Kompakti pystymalli, vähentää

Lisätiedot

Imuyksikkö - moottoriteho 750 W - max. ilmamäärä 2210 m 3 /h - max. alipaine 920 Pa - jännite 230 V - virta 5.2 A - imyksikön paino n.

Imuyksikkö - moottoriteho 750 W - max. ilmamäärä 2210 m 3 /h - max. alipaine 920 Pa - jännite 230 V - virta 5.2 A - imyksikön paino n. KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Perehdy tähän ohjekirjaan huolellisesti ennen kuin asennat, käytät tai huollat EXTOR 2300 imuria. Tämän ohjekirjan ohjeita tulee noudattaa. TEKNINEN ERITTELY EXTOR 2300 imuri:

Lisätiedot

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC 651/653/661. Keskikokoinen, kävellen ohjattava yhdistelmäkone vaihdettavalla harjayksiköllä

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC 651/653/661. Keskikokoinen, kävellen ohjattava yhdistelmäkone vaihdettavalla harjayksiköllä Yhdistelmäkoneet 651/653/661 6 -sarja on mallisto, joka tarjoaa monipuoliset työleveydet. Vaihdettavat harjayksiköt, kaksi kokoa (53 tai 61 cm) tai telaharja 51 cm 55-litran puhdas/likavesisäiliö Likavesisäiliön

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta.

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Asennustekniikka 2014 LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Valikoimaan kuuluu pinta- ja seinäasennusjärjestelmiä, sekä laaja mallisto

Lisätiedot

Annostuspumppusarja G TM M

Annostuspumppusarja G TM M Annostuspumppusarja G M M Virtausmäärä jopa 500 l/h Paine jopa 12 bar Mekaanisesti toimiva kalvo Säädettävä epäkeskotoimiosa Useampia samanlaisia tai erilaisia pumppuja yhdistettävissä ärkeimmät tekniset

Lisätiedot

Sähköiset ohjausyksiköt

Sähköiset ohjausyksiköt Sähköiset ohjausyksiköt Ohjausyksiköt toimivat jatkuvalla 12 voltin jännitteellä traktoreissa, kylvö-, istutus- ja korjuukoneissa, ruiskuissa, jne. Yksiköissä automaattinen tai manuaalinen määrän säätö,

Lisätiedot

Reppuimurilla käyttömukavuutta imurointiin

Reppuimurilla käyttömukavuutta imurointiin /10 BACK Erinomainen suodatuskyky, -suodatus saatavana Sopii sekä oikea että vasenkätisille 5-ja 10-litran mallit eri käyttötarkoituksiin 15-metrin irroitettava verkkojohto, helpottaa liikkumista ja tehostaa

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat Hydraulipumput Kiinteätuottoiset pumput (XPi-sarja) Ominaisuudet: - Suunniteltu vaativiin olosuhteisiin - 380 bar jatkuva maksimipaine, 420 bar hetkellinen - Korkeat pyörimisnopeudet 1750-3150 rpm - Imuliittimen

Lisätiedot

Joustava pumppujärjestelmä

Joustava pumppujärjestelmä Joustava pumppujärjestelmä CLIPTONPUMPEN Tuorerehun lisäaineille ja säilöntähapolle Kaikentyyppiin koneisiin Laaja lisävarustevalikoima Helppokäyttöinen Helposti sovitettava 1 Helppo asentaa kaikenlaisiin

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Multi 20

Kuluttajaimurit Multi 20 Käytä Nilfisk Multi-imuria esimerkiksi ulkona. Se on täydellinen kodin, auton tai työpajan puhdistukseen, kun haluat vaikkapa imuroida vettä tai puunlehtiä. Multi märkä/kuivaimuri on käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

Teollisuusimurit. Tuotenro 4010100045 4010100046 4010100047. Manuaalinen suodattimen ravistin. Hyväksytty ATEX 22 luokan haitallisille aineille

Teollisuusimurit. Tuotenro 4010100045 4010100046 4010100047. Manuaalinen suodattimen ravistin. Hyväksytty ATEX 22 luokan haitallisille aineille 15 ATEX on pienikokoinen teollisuusimuri, joka on yksivaiheinen ja sopii käytettäväksi räjähdysherkkää pölyä sisältävissä tiloissa (Zone 22 ATEX). Laite on pieni ja laadukkailla ominaisuuksilla varustettu

Lisätiedot

Sähkökäyttöinen kiinteä kuumavesipesuyksikkö

Sähkökäyttöinen kiinteä kuumavesipesuyksikkö E E -mallisto on varustettu suurella 119 litran lämmityssäiliöllä sekä erilaisilla lämmitystehovaihtoehdoilla 18 kw aina 54 kw:n riippuen lämpötilavaatimuksista ja käytössä olevasta sähköverkosta. Laajennettavissa

Lisätiedot

TSI DP-CALC 5815 KÄYTTÖOHJE

TSI DP-CALC 5815 KÄYTTÖOHJE TSI DP-CALC 5815 KÄYTTÖOHJE DP-CALC 5815 käyttöohje 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 Mittarin perusvarusteet.. 3 2 Käyttöönotto. 3 Virransyöttö.. 3 Paristojen ja akkujen asennus... 3 3 Mittarin käyttö... 3 Näppäintoiminnot...

Lisätiedot

Painepesurit kotikäyttöön Nilfisk E 130.2

Painepesurit kotikäyttöön Nilfisk E 130.2 Monipuolinen ja tehokas painepesuri Tuotetiedot E 130.2 on painepesuri kotikäyttöön, joka tarjoaa tuottavuutta, mukavuutta, joustavuutta ja käyttömukavuutta. Sopii usein tehtäviin kodin pesuihin. Luotettava

Lisätiedot

RUUVIKESKUS. Mutterinkiertimet. Tuote n:o 709-S-1305. Tuote n:o 709-S-7825. Tuote n:o 709-S-1355. Tuote n:o 709-S-1356. Tuote n:o 709-S-1605SR

RUUVIKESKUS. Mutterinkiertimet. Tuote n:o 709-S-1305. Tuote n:o 709-S-7825. Tuote n:o 709-S-1355. Tuote n:o 709-S-1356. Tuote n:o 709-S-1605SR Mutterinkiertimet Tuote n:o 1305 Tuote n:o 7825 Tuote n:o 1356 Tuote n:o 1355 Tuote n:o 1605SR Tuote n:o 1610SR Tuotekoodi Vääntö momentti Suositeltava työskentelyalue Suurin pulttikoko Tyhjäkäynti kierrosluku

Lisätiedot

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS Tehokkaaseen puhdistukseen Miksi vesipohjainen pesumenetelmä? Nopeuden ja tehokkuuden vaatimukset sekä tiukkenevat ympäristömääräykset ovat johtaneet siihen,

Lisätiedot

monipuolinen ilmaverho

monipuolinen ilmaverho monipuolinen ilmaverho Mitä patentoitu (no.: 4415079 C2) tarjoaa perinteisiin malleihin nähden järjestelmä korkea suojausteho alhainen energia kulutus matala melutaso helppokäyttöisyys ja säätömahdollisuudet

Lisätiedot

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT NOPEUSNÄYTÖT JA LIIKENNETILASTOT EVOLIS SOLUTION Maahantuonti ja myynti: Tapio Sorjonen Oy, Saviniemenkatu 23 49200 Hamina ELAN CITE, JOHTAVA EUROOPPALAINEN NOPEUSNÄYTTÖIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS Vuodesta

Lisätiedot

SENTRONIC D -propot SENTRONIC D 608 609

SENTRONIC D -propot SENTRONIC D 608 609 SENTRONIC D -propot Digitaalisesti toimiva 3-tie proportionaaliventtiili Ohjaus ja takaisinkytkentä digitaaliviestillä Venttiiliin integroitu näyttö ja näppäimet Suoratoiminen Dynaaminen ja nopea toiminta

Lisätiedot

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet Siirrettävät ilmastointilaitteet luovat kotiin ja työpaikoille helposti ja nopeasti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Jäähdyttäessään sisäilmaa ne poistavat samalla ilmasta liiallisen kosteuden sekä

Lisätiedot

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23 K 2 PREMIUM HOME Pienen kokonsa ansiosta painepesuri on näppärä käytössä ja vie hyvin vähän säilytystilaa. Varusteet: T 50 terassipesuri, jolla tasopinnat puhdistuvat kätevästi ilman roiskeita, puhditusainetiiviste

Lisätiedot

Koti-imurit Performer All-in-1 150/250

Koti-imurit Performer All-in-1 150/250 Keskuspölynimurit - kaikki yhdessä paketissa Tuotetiedot Kuvittele imuri, jota on helppo käyttää, joka on tehokas ja lähes äänetön. Sellainen, jota ei tarvitse kantaa yläkertaan, ei törmäile huonekaluihin

Lisätiedot

Keskuspölynimurit - Puhdas ilma, alhainen äänitaso, huippuimuteho

Keskuspölynimurit - Puhdas ilma, alhainen äänitaso, huippuimuteho 150/250/LCD Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit myös ostaa kaikki osat erikseen. Nilfisk Supreme

Lisätiedot

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kaikki kasvot ovat erilaisia, ja uusi AirFit N20 -maskimme onkin helposti sovitettavissa useimmille. Kompakti nenämaski jättää näkökentän vapaaksi, ja maskin

Lisätiedot

Kompaktisarja HD 5/11 C

Kompaktisarja HD 5/11 C Kompaktisarja HD 5/11 C Kätevän kokoinen, varmatoiminen, messinkipäätyisellä pumpulla varustettu ammattipesuri peruskäyttöön. Vakiovarusteet: 10 m Suihkuputki 400 mm Kolmitoimisuutin (0 /25 /40 ). Kiertyvät

Lisätiedot

Tärkeää - Lue käyttöohjeet huolellisesti läpi ennen tuotteen purkamista pakkauksesta. Ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa mitätöidä takuun sekä

Tärkeää - Lue käyttöohjeet huolellisesti läpi ennen tuotteen purkamista pakkauksesta. Ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa mitätöidä takuun sekä Tärkeää - Lue käyttöohjeet huolellisesti läpi ennen tuotteen purkamista pakkauksesta. Ohjeiden noudattamatta jättäminen saattaa mitätöidä takuun sekä vaarantaa oman terveytesi. Mikäli epäselvyyttä tai

Lisätiedot

Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308

Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308 Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308 O P T I N E N A N T U R I M I N I M A A L I S E L L A H U O LTOTA R P E E L L A Oxix-happilähetin on ainutlaatuinen liuenneen

Lisätiedot

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11 K 2 CAR & HOME Kompakti ja näppärä painepesuri on erittäin monipuolisesti varusteltu. vakiona on 4 m paineletku suihkuputki ja rotojet suutin. Autosetti sisältää pesuharjan ja 0,3 l vaahtosuuttimen sekä

Lisätiedot

Tehokas ja ergonominen painepesuri PowerGrip -paineensäädöllä, 140 barin paineella, teleskooppikahvalla ja letkukelalla

Tehokas ja ergonominen painepesuri PowerGrip -paineensäädöllä, 140 barin paineella, teleskooppikahvalla ja letkukelalla D-PG 140.4 on tehokas painepesuri 2.4 kw:n moottorilla. PowerGrip-ominaisuuden ansiosta käyttäjä voi säätää painetta sopivammaksi kohteisiin, jotka eivät kestä kovaa painetta. Painetta voidaan säädetään

Lisätiedot

Mutterinkierrin (24211) TREND 50/4000 (10-504000)

Mutterinkierrin (24211) TREND 50/4000 (10-504000) Mutterinkierrin (24211) Max. Irroitusmomentti 1000Nm Suurin pulttikoko M16 2kg 159 TREND 50/4000 (10-504000) Tekniset tiedot: Öljyvoideltu Säiliön koko Teho Max paine Vastapainetuotto 6 bar Mitat (pit.

Lisätiedot

TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE

TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE Velocicalc 9515 käyttöohje 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 Mittarin perusvarusteet.. 3 2 Käyttöönotto. 3 Virransyöttö.. 3 Paristojen asennus... 3 Teleskooppianturin käyttö... 3 3 Mittarin

Lisätiedot

L LAERDAL Tyynykokonaisuus, hartialihaksen injektio, aikuinen Hartialihaksen injektiotyyny, aikuinen.

L LAERDAL Tyynykokonaisuus, hartialihaksen injektio, aikuinen Hartialihaksen injektiotyyny, aikuinen. S980012 tukikauluri, vihreä säädettävä tukikauluri, vihreä. L300-00750 Veritiivistepullo, 120ml Veritiivistepullo tuotteille. Tilavuus: 120ml. L381402 Tyynykokonaisuus, hartialihaksen injektio, aikuinen

Lisätiedot

Gynekologiset instrumentit ja -tarvikkeet

Gynekologiset instrumentit ja -tarvikkeet Osuusmyllynkatu 7, 33700 Tampere Puh. 03 3647215, Faksi 03 3647815 www.otoplug.fi Gynekologiset instrumentit ja -tarvikkeet ANKANNOKAT Pituus Leveys CUSCO-VIRGIN CUSCO-VIRGIN 300-100 75 x 17 mm HB4800

Lisätiedot

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 ILMANKÄSITTELYLAITTEISTO ON TÄRKEÄ INVESTOINTI ATLAS COPCON LAATUILMA ON ÄLYKÄS VALINTA TARVITSET LAADUKASTA ILMAA ATLAS COPCO FX: KUIVAA ILMAA LUOTETTAVASTI Paineilma voi sisältää

Lisätiedot

SterilClave 75-90 Sisältö

SterilClave 75-90 Sisältö SterilClave 75-90 1 SterilClave 75-90 Sisältö 1. Tuotekuvaus... 4 2. Pääominaisuudet...5 3. Lisäarusteet...8 4. Laitespesifikaatio...11 5. Standardit...12 2 1. Tuotekuvaus SterilClave 75-90 on saatavana

Lisätiedot