Puhdasta pelkällä kuidulla ja vedellä. Luo kemikaaliton talous

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Puhdasta pelkällä kuidulla ja vedellä. Luo kemikaaliton talous"

Transkriptio

1 Puhdasta pelkällä kuidulla ja vedellä. Luo kemikaaliton talous

2 2 AUSTRIA'S LEADING COMPANIES 2010 TRIO OF THE YEAR 2008 Sisältö ENJO:sta...sivu 2-3 ENJO-kuitu...sivu 4-5 Tuote-etuja...sivu 6-11 ENJO Lattianpesumenetelmä...sivu Lyhyesti ENJO tuotteista...sivu ENJO Ikkunanpesin ja Fleksimenetelmä...sivu ENJOspa...sivu ENJO Isäntä/Emäntä...sivu 26 ENJO Jälleenmyyjä...sivu 27 Käyttöohje...sivu 28-31

3 3 Kaikki alkoi isäni toiveesta erottaa öljy vedestä! Isäni, Friedrich Engl, oli keksijä koko elinaikansa. Hän yritti jo 25 vuotta sitten löytää kuidun joka voisi erottaa öljyn vedestä. Näiden testien aikana hän keksi kuidun joka pystyi syväpuhdistamaan likaisia pintoja pelkällä vedellä. Isäni, joka oli intohimoinen keksijä laittoi sen tiedon hyllylle ja jatkoi muiden keksintöjen parissa, mutta yhtenä päivänä 1990 törmäsin siihen keksintöön. Kokkikoulutukseni ansiosta minulla oli käytännön kokemuksia keittiön puhdistamisesta ja ymmärsin pian, testattuani isäni kuitukeksinnön, että minulla oli jotain mullistavaa kädessäni. Tämä keksintö ja innostukseni oli syy ENJO:n perustamiselle. Aluksi keskityin markkinoimaan tuotettani majataloihin ja ravintoloihin lähiympäristössäni Vorarlbergissä. Myin ENJO-kintaita joita tyttöystäväni ompeli viikonloppuisin. Toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Johannes Engl Olen alusta asti työskennellyt saman filosofian mukaan joka on kehittänyt yritykseni maailmanlaajuiseksi. Filosofiani on seuraava: 1. Nerokkaita tuotteita jotka helpottavat arkea. 2. Kunnioitus asiakkaita, työntekijöitä ja tavarantoimittajia kohtaan. 3. Myynti ainoastaan kotimyynnin kautta missä asiakkaat saavat kokeilla tuotteita. Kuluvien vuosien aikana olemme kehittäneet täydellisen siivousjärjestelmän. Olemme ylpeitä kaikesta positiivisesta palautteesta, testituloksistamme, sertifikaateista ja kunnianosoituksista. Olemme erittäin iloisia kaikista innokkaista ja tyytyväisistä asiakkaista jotka ENJO puhdistusmenetelmällä ovat voineet luoda kemikaalittomia talouksia. Testejä, sertifikaatteja ja kunnianosoituksia: Confidence in Textiles, Murdoch University, HACCP approved ISO 14001, ISO Trio of the year 2008, Action instead of Words Award 2009, Most Family Friendly Company of Austria 2010, Austria s Leading Companies 2010 etc.

4 Täydellinen - Elegantti - Loistava 4

5 5 Yksinkertaisesti nerokasta Nerokkaan yksinkertaista Kun asiakkaamme lausuvat nämä sanat olemme saavuttaneet tavoitteemme. ENJOtex-kuitumme puhdistavat mekaanisella tavalla kemiallisen asemasta. Mikro-ohuet kuidut ylettyvät huokosiin ja rakoihin jotka ovat niin pieniä että ne näkyvät ainoastaan mikroskoopissa. Ilman kemikaalien käyttöä kuidut ottavat nopeasti ja helposti lian pois ja pitävät liasta ja bakteereista kiinni kuin magneetti. Erilaiset pinnat ja erilainen lika vaativat erilaisia kuituja. Olemme kehittäneet tuotteita joissa kuitu, väri ja muoto on sovellettu kaikille mahdollisille siivousalueille jotka löydät taloudessa tai pienessä yrityksessä. Kuitumme puhdistavat syvällä huokosissa hygieenisellä ja helpolla tavalla vaurioittamatta pintaa ja kuluttamalla sitä mahdollisimman vähän. Lyhyesti tuotannostamme Valmistamme tekstiilituotteemme Vorarlbergissä Itävallassa. Raaka-aineet tulevat paikallisilta hankkijoilta niin pitkälle kuin mahdollista. Laatutuotteitamme valmistavat kokeneet työntekijät jotka tekevät lopputarkastuksen käsin. Käytämme parhaita mahdollisia raaka-aineita ja nykyaikaisimpia koneita valmistuksessa. Meille ei ole tärkeätä tuottaa edullisesti. Tuotteet jotka ovat parasta mahdollista laatua ja joilla on pitkä elinkaari sekä tyytyväiset asiakkaat ovat tärkeämpiä. Ympäristöystävällisiä siivousaineita ei löydy, ainoastaan vähemmän haitallisia. Puhdistusaineiden Ympäristömerkintä ei tarkoita että ne ovat ympäristöystävällisiä. Perinteinen puhdistus Puhdistaminen ENJO:lla Perinteiset rievut puhdistavat vain pinnan ja jättävät likaa ja puhdistusaineita pinnan huokosiin. Täydellinen elinympäristö bakteereille. ENJOtex-kuidut poistavat lian pinnan huokosista ja jättävät puhtaan ja kemikaalittoman pinnan. Lika pysyy kuidussa kunnes se pestään.

6 Hengitä ilman riskiä ENJO:n avulla. 6

7 7 Luo terveempi kotiympäristö ENJO:lla. Miksi käyttää vahvoja puhdistusaineita kun tulee puhtaammaksi ENJO-tuotteilla ja kylmällä vedellä? Kodissa on suuri määrä kemikaalisia tuotteita. 75% kaikista myrkytysonnettomuuksista tapahtuu kotona. Allergikkojen määrä on vahvasti kasvussa, varsinkin lasten. Yhä useampi tutkimustulos osoittaa kuinka riskialtista on käyttää vahvoja puhdistusaineita talouksissa. ENJO puhdistaa pelkällä vedellä. Tutkimuksessa johon osallistui 425 taloutta 84% koki että puhdistuskemikaalit eivät olleet terveydelle vaarallisia asenteella: Jos ne eivät ole tähän mennessä vaikuttaneet minuun niin sitten se on ok. Dr. Peter Dingle, Professori Murdoch University Perth, Australia Itävallan Ympäristöministeriön mukaan on olemassa tällä hetkellä jopa 5000 erilaista talouksille tarkoitettua kemikaalia.

8 8 Rahan säästäminen ei ole aikaisemmin ollut helpompaa Käytä ENJO:a ja säästät rahaa Olemme kehittäneet nykyaikaisen puhdistusmenetelmän suojellaksemme ja säästääksemme luonnon voimavaroja. On luonnolle positiivistä siivota vedellä ja kulutusta kestävällä kuidulla. ENJO-tuotteet korvaavat 3:n vuoden puhdistusaineiden kulutuksen. Se tekee suuren eron sekä ympäristölle että lompakolle! 90% vähemmän puhdistusaineita 50% pienempi vedenkulutus 50% lyhyempi siivousaika ENJO:n kuitutuotteet kestävät 3-5 vuotta * Sinä aikana säästät 25:n puhdistusainepullon menoerän vuosittain per talous * Ei pakkauksia. Pantti ja kierrätys kaikilla tuotteilla * kulutus keskimäärin Taloudellinen puoli on se tärkein syy miksi käytän ENJO:n tuotteita talon siivouksessa. Martin Stark Siivous ja kunnossapitovastaava Vorarlberg, Itävalta Kiitos tämän siivousmenetelmän siivoamme puhtaammaksi ja nopeammin vähemmillä voimavaroilla.

9 9 ENJO:lla tulee 6 kertaa puhtaampaa kuin perinteisellä siivousmenetelmällä Vuoden 2007 aikana testasi terveysministeriö Vorarlbergissä Itävallassa erilaisia puhdistusmenetelmiä. Testitulos osoitti että siivoamalla ENJO:n tuotteilla pinta tuli 6 kertaa puhtaammaksi kuin perinteisillä menetelmillä! ENJO-tuotteita ei pitäisi pelkästään suositella vaan niitä tulisi kehoittaa käyttämään jokaisessa valtion ja kunnan terveyslaitoksessa. Hans Hirschmann Hygieniateknikko Terveysministeriössä Vorarlberg, Itävalta ENJO:lla puhdistaminen verrattuna perinteisiin siivousmenetelmiin. Testimenettelytapa: ATP Bioluminescencemenetelmä Ennen puhdistusta Perinteisen puhdistuksen jälkeen ENJO-kuidulla ja kylmällä vedellä Oli keskimäärin 156 likahiukkasta jäljellä pinnalla. puhdistamisen jälkeen oli ainoastaan 24 likahiukkasta jäljellä pinnalla.

10 10 Sinun aikasi on arvokas Käytätkö sen järkevällä tavalla? Earth Ong, ENJO-asiakas Singaporessa Kun aloin siivoamaan lattioitani ENJO Lattiapesimellä huomasin miten paljon säästän aikaa! Alussa oli outoa käyttää niin vähän vettä eikä yhtään puhdistusaineita. Nykyään siivoan lattiat 20:ssä minuutissa, aikaisemmin siihen meni 1 tunti! Nyt lattiat kiiltävät ja oikein tuntuu miten puhtaita ne ovat kun kävelen paljain jaloin. Olen kiireinen 5-vuotiaitten kaksoistyttärien äiti. Lisäksi meillä on 2 koiraa ja käyn kokopäivätyössä, en voisi selvitä ilman ENJO:n pölykuitua. Erin Buchanan, ENJO-asiakas Toronto Ontario, Canada Tuotteet ovat helppoja, nopeita ja hauskoja käyttää ja tärkeitä minulle koska ne eivät levitä hiukkasia ilmaan. Toinen tyttäreni sairastaa astma-allergiaa.

11 11 Miten arvokasta on aikasi? Puhdistamalla ENJO:lla säästät paljon aikaa. Sanotaan tunti viikossa tiedämme että se on paljon enemmän. Katso miten paljon säästät: 1 tunti viikossa x 52 viikkoa = 52 tuntia vuodessa! 52 tuntia x * EUR = EUR = säästetty raha! * Täytä minkä arvoinen yksi tunti on sinulle.

12 12 Lattiapesin Yksinkertaisesti nerokas työkalu Art.nro Lattiapuhdistusmenetelmän kehitysprosessin aikana olemme ottaneet huomioon asiakkaidemme tarpeita ja toivomuksia. ENJO Lattiapesin yhdistää korkean toimivuuden ja sitä on helppo käsitellä ergonomisesta näkökulmasta katsottuna. Sekä Lattialevy että Teleskooppivarsi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. 360 asteen laatunivel Antaa liikkumavapauden nurkkien ja huonekalujen alta pesuun lattiapesun yhteydessä sekä pestessä seiniä ym. Patentoitu lukitusjärjestelmä Teleskooppivarren voi lukita pystyasentoon painat vain keltaisen hylsyn alas jalalla. Ainutlaatuinen tapa pysäköidä Lattiapesin mihin vaan lattialle! ENJO:n Lattialiinat Tarjoamme Lattialiinoja kaikille lattiapinnoille. Materiaali on korkealaatuista ja takaa pitkän tuote-elinkaaren.

13 13 Teleskooppivarsi Turvallinen ja ergonominen Art.nro Säädettävä Teleskooppivarsi tekee helpoksi oikean ergonomisen asennon pitämisen. Kahvan erityisen muotoilun ansiosta teleskooppivartta on helppo käsitellä kaikissa mahdollisissa paikoissa. Varren voi yhdistää ENJO Ikkunanpesimeen ja ENJO Fleksiin. Haluatko kuunnella vähän ENJO-musiikkia? Säädettävä korkeus Korkeutta voi säädellä (95-170cm) ja sopeuttaa sekä käyttäjäänsä että siivoustehtävään. Kevyt ja vahva Teleskooppivarsi on valmistettu alumiinista ja sillä on pitkä elinkaari. Tehokasta ja hellävaraista Lattialiinojen kuidut puhdistavat tehokkaasti sekä kulmissa että listojen päältä.

14

15 Luonto on kotimme Ole ympäristö-tietoinen ja tee kodistasi kemikaaliton vyöhyke ENJO-menetelmällä. Siitä ei ole pelkästään hyötyä perheellesi vaan kaikille eläville olennoille lähiympäristössäsi.

16 16 Keittiö Keittiökinnas Tiskiliina Keittiösieni Keittiöpyyhe Art.nro Art.nro Art.nro Art.nro Tehokas Kinnas poistamaan rasvaa keittiössä. Vihreä/musta puoli pinttyneemmälle lialle. Tehokas tiskauksessa ja rasvan poistoon keittiössä. Vihreä/musta puoli pinttyneemmälle lialle. Hygieeninen, konepestävä Keittiösieni joka käy pinttyneemmän lian puhdistukseen. Erittäin imukykyinen pyyhe. Pöly Siivous Pölykinnas Lattialiina Kuivasiivous Fleksikuitu Pöly 55cm Vaatehuoltokinnas Art.nro Art.nro Art.nro Art.nro Sitoo pölyn tehokkaasti kintaaseen ilman että se levittää hiukkasia ilmaan. Sitoo Lattiapölyn tehokkaasti, allergikkojen iloksi. Ei levitä hiukkasia ilmaan. Tehokas työkalu pölyjen pyyhkimiseen ahtaista paikkoista. Poistaa tekstiileistä tehokkaasti nukkaa ja hiuksia. Autokinnas Karkeakinnas Kuivausliina Ulko/Auto Lattialiina Karkeasiivous Art.nro Art.nro Art.nro Art.nro Puhdistaa auton ja moottoripyörän nopeasti, hellävaraisesti ja tehokkaasti. Puhdistaa tehokkaasti ulkona, talon ympäriltä, kesämökin ja veneen. Pehmeä Kuivausliina joka on yhtä hyvä auton kuivaamiseen kuin puutarhakalusteille. Märkäsiivous erittäin likaisille lattioille ulkona. Ulko/Auto

17 17 Kylpyhuone Kuivausliina Keittiö Medium Kuivausliina Keittiö Large Kuivausliina Lasi Kylpyhuonekinnas Puhdistusliina Kylpyhuone Art.nro 40026/40022 Art.nro Art.nro Art.nro Kulutusta kestävä Kuivausliina. Kuivaa, kiillottaa ja puhdistaa tiski- ja keittiönpöydän. Erikoisliina lasien kuivaamiseen. Antaa hohtoa hienoille laseille. Tehokas puhdistuskinnas puhdistamaan koko kylpyhuoneen. Tehokas puhdistusliina pienemmille pinnoille kylpyhuoneessa. Siivousliina Siivouskinnas Kuivausliina Siivous Fleksikuitu Siivous 55cm Art.nro Art.nro Art.nro Art.nro Tehokas ja hellävarainen kosteasiivoukseen pienillä pinnoilla koko taloudessa. Tehokas ja hellävarainen kosteasiivoukseen aroille pinnoille, poistaa myös tahroja. Puhdistaa ja kuivaa peilit, lasipöydät ja pienemmät ikkunat hetkessä. Kosteasiivoukseen ahtaissa paikoissa. Lausunto Apuvälineet Kuituteknologiamme avulla voimme vähentää siivouskemikaalien tarvetta 90%:lla. Jäljellä olevan tarpeen haluamme korvata ENJO:n Apuvälineillä jotka ovat sopeutettuja ympäristöön ja kuitutuotteisiimme. Karkea-/Tiskiharja Art.nro Ahtaisiin paikkoihin ulkona sekä tiskiharjana sisällä. Valitettavasti ei ole mahdollista tehdä ympäristöystävällisiä puhdistusaineita vaan ainoastaan vähemmän vaarallisia ympäristölle. ENJO:n aineet kuuluvat vähiten vaarallisiin. Siksi pyydämme sinua käyttämään niin vähän kuin mahdollista, muutama pisara riittää. Suopa 250ml/1000ml Art.nro 42000/42003 Apuväline hyvin likaisille ja rasvaisille pinnoille. Kalkinpoistoaine 250ml/1000ml Art.nro 42001/42004 Apuväline kylpyhuoneessa. Poistaa kalkkia ja desinfioi.

18 Kiillotus 18 Kuivausliina Kylpyhuone Kylpyhuoneharja Kylpyhuonekuitu Ikkunanpesimeen 16cm/28cm Kiillotuskinnas Art.nro Art.nro Art.nro 40164/40165 Art.nro Tehokas liina peileihin ja lasisiin suihkuseiniin. Antaa kiiltävän pinnan. Tekee puhdasta ahtaissa paikoissa kylpyhuoneessa. Tehokas puhdistaja kaakeli- ja klinkkeripinnoille. Kovien pintojen tehokkaaseen kiillottamiseen. Kuitu Ikkunanpesimeen 16cm/28cm Lattialiina Kosteasiivous Lattialiina Märkäsiivous Art.nro 40566/40567 Art.nro Art.nro Pesee tehokkaasti puhtaaksi kaikki ikkunat, riippumatta koosta. Hellävarainen kosteapyyhintä useimmille lattiamateriaaleille. Tehokas märkäsiivous useimmille likaisille lattioille. Shine Cleaner 250ml/1000ml Revolution 1000ml/3000ml Kiillotus- ja hankaustahna 500g Nahka- ja puupintojen hoitoaine 240ml Art.nro 42002/42005 Art.nro 42006/42007 Art.nro Art.nro Apuväline kiiltävien pintojen saamiseen. Sopii hyvin myös käsitiskaukseen ja autonpesuun. Ympäristöystävällinen pyykinpesuaine sisältäen Aloe Veraa. Tehokas mutta hellävarainen. Ongelmanratkaisija kovilla pinnoilla oleville tahroille. Apuväline suojaamaan ja säilyttämään nahka- ja puutuotteita.

19 19 Silmälasiliinat Art.nro Kristallinkirkkaat silmälasit, kameroiden linssit ja tietokonenäytöt silmälasiliinalla. Lisätuotteita Suihkepullo 500ml Art.nro Apuväline annostelemaan oikea määrä vettä käyttäessäsi kuitutuotteita. Pumppusuihkepullo 1000ml Art.nro Vesisankoa ei tarvita enää. Isommalla pullolla ENJO-siivoaminen on entistä helpompaa. Pesupussi 36x50cm Art.nro Antaa kuitutuotteillemme pidemmän elinkaaren konepesussa.

20 20 Power Grip Art.nro Lukitusjärjestelmä Ikkunanpesin Turvallinen kiinnitys ergonomisella Power Grip kahvalla. 16cm/28cm Art.nro Puhdistaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. ENJO on kehittänyt ainutlaatuisen Ikkunanpesimen. Muutamalla helpolla otteella voit muuttaa leveyttä tai sopeuttaa ikkunanpesintä jotta se mahtuu ahtaisiin tai vaikeisiin siivouspaikkoihin. Soikea pidentäjä Antaa kuidulle suuremman työpinnan joka tekee puhdistuksesta tehokkaampaa. Pyöreitä ja pehmeitä kulmia Anodoksidoitu alumiiniumi estää pinnan naarmuuntumista. Säädettävä ja vaihdettava kumi Siirrettävä kisko antaa enemmän ulottuvuutta. On mahdollista tilata erilaisia kuituja erilaisiin työtehtäviin.

21 21 Jousitettu mekanismi Vähentää käsivarren kuormitusta ja antaa oikean paineen puhdistuspintaan. Fleksi 55cm Art.nro Joustava käyttää Tällä ENJO-työkalulla on suurenmoinen joustavuus. Fleksi 55cm on valmistettu teräksestä joka voidaan taivuttaa kaikkiin mahdollisiin suuntiin ja se pitää muotonsa siivouksen aikana. Lisänivel jolla ylettyy paremmin Art.nro Lisänivelen yhdistämällä voit puhdistaa useimmat siivousalueet joihin on vaikea ylettyä ilman ongelmia. Lisänivelen avulla voit säätää työkalun neljään eri suuntaan ja neljään eri asentoon.

22 22 Hyvälle tuoksuva ja pehmeä ihollesi.

23 23 ENJOspa Tuotteet sopusoinnussa luonnon kanssa Ota itsellesi aikaa ja nauti ENJO:n Spa valikoimasta joka antaa uutta energiaa vartalolle, mielelle ja sielulle. Vuodesta 1993 ENJO on tarjonnut vartalotuotteita. Yhdistämme mullistavan kuituteknologiamme terveellisillä aineilla luonnosta antamalla vartalollemme mitä se tarvitsee ts. antamalla syväpuhdistuksen ja ravinto-aineita. Syväpuhtaat huokoset ENJO-kuitumme on kehitetty puhdistamaan ja elvyttämään ihoa. Riippuen kosteusasteesta työskentelee kuitu joko poistamalla kuollutta ihosolukkoa tai hieromalla ihoa. Tämä lisää verenkiertoa ja aktivoi veren virtausta ihon pinnassa, jolloin hapensaanti lisääntyy ja ihosolujen uudistuminen kiihtyy.

24 ENJOspa vartalo tuotteita 24 Vartalokinnas Art.nro Kasvokinnas Art.nro Vartaloliina Art.nro Vartalokinnas syväpuhdistaa huokoset ja samalla se elvyttää verenkiertoa. Laita Vartalokintaaseen muutama pisara Shampoo & Suihkugeeliä, hiero käsistä ja jaloista sydämeen päin. Vaaleampi kuitupuoli sopii herkälle iholle ja tummempi normaalille iholle. Kasvokinnas on erityisesti kehitetty pehmeälle ja herkälle iholle. Kasvoliina syväpuhdistaa ihohuokoset ja poistaa vedenkestävän ripsivärin, suudelmankestävän huulipunan ja kasvomaalauksen. Elvyttää verenkiertoa ja antaa raikkaan ihon. Varo erityisesti silmäluomia ohuen ihon takia. Vartaloliina syväpuhdistaa huokoset ja samalla se elvyttää verenkiertoa. Laita Vartaloliinaan muutama pisara Shampoo & Suihkugeeliä, hiero käsistä ja jaloista sydämeen päin Ei myynnissä tällä hetkellä Suomessa. ENJO Ihonhoitosarja Shampoo & Suihkugeeli Art.nro Vartalovoide Art.nro Käsivoide Art.nro Kauniit hiukset tarvitsevat vahvistusta ja suojaa, hiuspohja tarvitsee aktivointia. Shampoo & Suihkugeeli sisältää huolellisesti valittuja aineita jotta ne sopisivat kaikille hius- ja ihotyypeille. Shampoo & Suihkugeeli on pehmentävä ja tekee ihon silkinpehmeäksi. Ainekset kuten Edelweiss ja voikukka-uute. Ravitseva Vartalovoiteemme vaikuttaa ihollesi myönteisesti. Iho saa monia hyödyllisiä aineita jotka imeytyvät nopeasti sotkematta ja iho tulee kauniin ja raikkaan näköiseksi. Ainekset kuten Edelweiss, lehmuksenkukka- ja voikukka-uute, auringonkukka-, avokado- ja Jojoba-öljy. Käsien ohut iho on vartalon altistunein ihonpinta. Ravitse ja suojaa käsiäsi päivittäin. Ainekset kuten ruiskaunokki-uute, ruusunmarja- ja parsakaali-öljy imeytyvät nopeasti ja tekevät ihon pehmeäksi. Sisällysluettelo löytyy sivulta 31

25 25 Selänpesin Art.nro Nauti hellävaraisesta hieronnasta Selänpesimen avulla suihkussa tai ammeessa. Kuidut avaavat huokoset ja antavat saman piristävän vaikutuksen kuin tavallinen hieronta tai saunominen. Käytä kuitua kuivana kuivahierontaan, käytä kosteana ja iho puhdistuu. Kostealla/märällä kuidullakin on hierova vaikutus. Urheilupyyhe Art.nro Urheilupyyhe on mainio mukana kylpylöissä ja urheilutoiminnoissa. Pyyhkeenä suihkun jälkeen tai turbaanina hiusten ympärillä tai alustana kuntolaitteissa. Urheilupyyhkeen kuidussa on erikoinen rakenne ja sen takia se pystyy imemään suuren määrän kosteutta tulematta läpimäräksi. Jalkavoide Art.nro Liiku kevyillä jaloilla Jalkavoiteen avulla. Ainekset kuten mehiläisvaha, laventeli ja kehäkukkauute tekevät myös karkeimmat jalat pehmeäksi. Raikastava sitruuna-öljy piristää väsyneitä jalkoja. Ihosi tuntuu raikkaalta ja silkinpehmeältä. Energy geeli Art.nro Energy geeli antaa piristävän ja viilentävän vaikutuksen sisältäen rosmariini, timjami ja piparminttuöljyä jotka tekevät hyvää hengitysteille ja laukaisevat lihasjännityksiä. Vilustumisoireisiin sitä voi levittää rintaan ja selkään. Jokainen tuote on pala taidetta Haluamme että ihomme loistaa luonnollisen kauniisti ilman että mitään luonnotonta koskettaa sitä. Siksi tavoitteemme on käyttää tuotteissamme ainoastaan parantavia ominaisuuksia sisältäviä aineita luonnostamme Voralbergista, Itävallassa.

26 26 Pieniä askeleita Suuria muutoksia Henkilökohtainen panoksemme paremman huomisen puolesta. Tavoitteemme on luoda kemikaalittomia vyöhykkeitä ja tarvitsemme apuasi. Tee kodistasi kemikaaliton vyöhyke tulemalla ENJO-asiakkaaksi ja toimimalla Isäntänä/Emäntänä. Toteuta unelmasi omasta yrityksestä ryhtymällä ENJO Jälleenmyyjäksi. On helppoa kertoa meidän ainutlaatuisesta puhdistusmenetelmästä lähiympäristössä oleville ihmisille. Sinun panoksesi voi merkitä paljon. Monta pientä toimintaa johtaa suuriin muutoksiin ympäristössämme. Oletko kiinnostunut saamaan lisätietoa miten toimia ENJO Ympäristöneuvojana? Saat lisätietoa ottamalla yhteyttä ENJO:n pääkonttoriin Ruotsiin tai paikalliseen Jälleenmyyjään. Kristoffer

27 27 Tulevaisuutesi ENJO Ympäristöneuvojana Frode Toivotko muutosta tai uusia haasteita? Tarjoamme sinulle osa-aika-/tai kokopäivätyötä ja mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä ympäristön puolesta. Rebekka Elin ENJO kasvaa ja tarvitsee lisää henkilöitä jotka voivat opettaa asiakkaitamme miten siivota puhtaammaksi ilman kemikaaleja ja myydä menestyksellistä siivousmenetelmäämme. Jos pidät työskentelystä ihmisten parissa ja laadukkaiden tuotteiden myymisestä, voi ENJO olla oikea yritys sinulle! Benjamin ENJO Myyntisysteemin kautta saat mahdollisuuden erilaisiin maksuttomiin koulutuksiin jotka antavat mahdollisuuden henkilökohtaiselle kehitykselle ja uramahdollisuuden sopeutettuna henkilökohtaisiin tavoitteisiin ja toivomuksiin. Tarvitsetko lisätietoa vai oletko jo valmis aloittamaan ENJO-yrityksesi? Saat lisätietoa ottamalla yhteyttä ENJO:n pääkonttoriin Ruotsiin tai paikalliseen Jälleenmyyjään. Jäämme odottamaan että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi ENJO tiimiin. Elin Fikstvedt & perhe Myyn parasta kuitu-systeemiä maailmassa ja en voi ymmärtää miten ihmiset voivat elää ilman sitä! Mutta ENJO on paljon enemmän kuin kuituja, se on suurenmoinen organisaatio jossa voin tehdä töitä hyvien ystävien parissa! Mikal Elin Fikstvedt Jälleenmyyjä Stavanger, Norja

28 28 ENJO-tuotteiden Hoito-ohjeita Seuraa näitä yksinkertaisia hoito-ohjeita ja saat maksimaalisen hyödyn ENJO-tuotteistasi: Pese pitkäkuituiset kuitutuotteet ennen käyttöä. Poikkeus: Kiillotuskuitu (keltainen) ja Pölykuitu (oranssi) Käytä mielellään Oliivisaippuaa käsinpesussa. Konepesussa: Pese 60:ssä asteessa ympäristöystävällisellä aineella. Käytä aina pesupussia konepesussa. Pese valkoiset kuitu-tuotteet vaalean pyykin kanssa ja värilliset kuitu-tuotteet samanväristen kanssa. Kuituja jotka sisältävät puuvillaa Mikrokuidut (Kuivausliinat) pestään erikseen pesupussissa. Vältä huuhtelu- ja valkaisuaineita. Älä laita kuivausrumpuun! Pesun jälkeen ripusta kuitu kuivumaan. Symboleja ENJO-kuitutuotteissa Käytetään märkänä pyyhitään kuivaksi jälkeenpäin Käytetään kosteana ei pyyhkimistä jälkeenpäin Käytetään kuivana Maximaalinen lämpötila Ei valkaisuainetta Ei silitystä Ei rumpukuivausta Ei huuhteluainetta Ei kemiallista pesua Kostuta osa kuitutuotteesta. Kääri kuitutuote rullalle. Purista ylimääräinen vesi pois.

29 29 Keittiö Keittiökinnas Tiskiliina Art.nro 40001/40021 Vihreä puoli: Liesituuletin, keittiökaapit, tiskipöytä, Keittiöpöytä ja muut rasvaiset pinnat keittiössä. Tiskiliina on erinomainen käsitiskaukseen. Vihreä/musta puoli: Pinttyneemmän lian puhdistukseen: liesitasot, työtasot, uuni, keittiövälineet, keittiökoneet ym. Älä käytä kuumille pinnoille! Vihreä kuitu imee öljyn ja vahan pois erilaisilta pinnoilta. Käytä mieluummin aroille ja pehmeille pinnoille Siivouskinnasta art.nro Kostea tai märkä. Käytä mielellään Suihkepulloa. Parhaan tuloksen saat käyttämällä kylmää vettä koska kuitu hajoittaa rasvan pieniksi hiukkasiksi jotka kulkeutuvat ylös kuitumateriaaliin. Pesemällä lämpimällä vedellä rasva pehmenee ja huuhtoutuu kuiduista. Kiillotus- ja hankaustahna art.nro on erinomainen yhdessä Keittiökintaan/ Tiskiliinan kanssa puhdistamaan erittäin likaisia pintoja keittiössä. Saat pinnat kiiltämäään (erityisesti ruostumattomat) kuivaa Kuivausliina Keittiöllä. Keittiösieni Art.nro Erittäin likaisiin pintoihin, esim. liesitasot, uuni, grilli, keittiövälineet ym. Keltamusta puoli toimii hankausvälineenä naarmuttamatta. Se irroittaa kiinnipalanneen lian uuneista, keraamiselta/ lasiliedeltä tai grillistä. Vihreä puoli on erinomainen käsitiskaukseen. Pinta ei saa olla kuuma käyttäessäsi Keittiösientä. Kostea tai märkä Käytön jälkeen pese Oliivisaippuallamme. Hiero sieneen saippuaa ja huuhtele lämpimällä vedellä ja ripusta kuivumaan. Kiillotus- ja hankaustahna art.nro on erinomainen yhdessä Keittiösienen kanssa, poistaa vaikeat tahrat helposti ja tehokkaasti. Keittiöpyyhe Art.nro Kaikkien tiskien kuivaamiseen kuten lasit, aterimet, ruostumattomat astiat ym. Sahalaitainen veitsi voi vetää lankoja liinasta. Ohuet kapeat lasit voivat vahingoittua, kuivaa mieluiten Kuivausliina Lasilla. Kuiva Keittiöpyyhkeen vohvelirakenne imee ison määrän vettä. Se tarkoittaa että ison tiskimäärän voi kuivata ainoastaan yhdellä Keittiöpyyhkeellä. Kuivausliina Keittiö medium Kuivausliina Keittiö large Art.nro 40026/40022 Päivittäiseen käyttöön keittiössä vähän likaisiin ja sileisiin pintoihin kuten ruostumattomat tiskipöydät, kovapintainen keittiöpöytä, ruostumattomat keittiökoneet ja keittiövälineet. Terävät kulmat voivat vahingoittaa hienoa liinaa mutta se ei vaikuta puhdistustehoon. Kuiva tai kostea Kuivaamiseen taita Kuivausliina 2-3 kertaa keskelle. Saat 4-8 pintaa käyttöön kuivaamiseen. Puhdista Kuivausliina Oliivisaippuallamme (Art.nro 49050) heti käytön jälkeen. Silloin pidät liinan siistinä ja raikkaana. Kuivausliina Lasi Art.nro Lasien, aterimien, karahvien ym. kuivaamiseen ja kiillotukseen. Terävät kulmat voivat vahingoittaa superhienoa liinaa. Vaikuttaa ulkonäköön mutta ei puhdistustehoon. Kostea Antaa hienoille laseille lisähohtoa. Kylpyhuone Kylpyhuonekinnas Puhdistusliina Kylpyhuone Art.nro 40100/40120 Kaikki pinnat kylpyhuoneessa. Kylpyamme, saumat, suihkuseinät, posliiniset pesualtaat, wc-istuin ym. Vesi jonka kalkkkipitoisuus on korkea voi muodostaa ohuita kalkkikerrostumia jolla voi olla hiova vaikutus pintaan ja voi naarmuttaa herkkiä pintoja (esim. pleksilasia). Kostea tai märkä Päivittäistä siivousta voi nopeuttaa huomattavasti pyyhkimällä märät pinnat Kylpyhuonekintaalla välittömästi kylvyn tai suihkun jälkeen. Kuivaa Kuivausliina Kylpyhuoneella. ( Ei koske suihkuseiniä pleksilasista). Jos valkoisen Kylpyhuonekintaan teho ei riitä kun käytät sitä ensimmäisiä kertoja tai jos on paksumpi kalkkikerros, voit tehdä seuraavasti: Ota muutama pisara Kalkinpoistoainetta märkään Kylpyhuonekintaaseen ja hankaa pintaa. Vaikeimmissa tapauksissa anna Kalkinpoistoaineen vaikuttaa n. 30 minuuttia. Jos on tarvetta toista menetelmä. Huuhtele runsaalla vedellä ja kuivaa Kuivausliina Kylpyhuoneella. Kuivausliina Kylpyhuone Art.nro Peilien, lasisten suihkuseinien, kromattujen osien jne. päivittäiseen puhdistukseen. Terävät kulmat voivat vahingoittaa superhienoa liinaa. Vaikuttaa ulkonäköön mutta ei puhdistustehoon. Kuiva tai kostea Ei jätä raitoja kuivauksen yhteydessä kiiltäviin pintoihin. Taita Kuivausliina 2-3 kertaa keskelle. Saat 4-8 pintaa käyttöön kuivaamiseen eri paikoissa. Suihkuta vettä suihkepullolla kevyesti liikaantuneeseen peiliin ja pyyhi kuivaksi Kuivausliinalla. Puhdista Kuivausliina Oliivisaippuallamme (Art.nro 49050) heti käytön jälkeen. Silloin pidät liinan siistinä ja raikkaana. Kylpyhuoneharja Art.nro WC-istuin, lattiakaivot, nurkat ym. Kylpyhuoneharja ei korvaa tavallista wc-harjaa. Älä hankaa harjan kärkeä klinkkerilattiaa tai muita kovia pintoja vasten. Se voi vaurioittaa kuitua. Märkä Kylpyhuonekuitu Ikkunanpesimeen 16cm/28cm Art.nro 40164/40165 Isompien pintojen puhdistukseen, kaakeli, klinkkeri, suihkutila. Vesi jonka kalkkipitoisuus on korkea voi muodostaa ohuita kalkkikerrostumia jolla voi olla hiova vaikutus pintaan ja voi naarmuttaa herkkiä pintoja (esim. pleksilasia). Käytä siinä tapauksessa ensin Kalkinpoistoainetta (1 tl litraan vettä suihkepullossa) ja suihkuta, anna vaikuttaa 10 min, Huuhtele runsaalla vedellä ilman että käytät Kylpyhuonekuitua. Märkä Käytä suihkepulloa ja suihkuta pinnalle. ENJO Kylpyhuonekuidun Ikkunanpesimeen voit ostaa erikseen. Eduksi sinulle jolla on jo ENJO Ikkunanpesin malli Pöly Pölykinnas Art.nro Koko taloudessa, kaikkialta mistä tarvitsee pyyhkiä pölyt. Mainio seuraaviin: TV:t, tietokoneet, CD-soittimet, taulut, huonekalut, sälekaihtimet, lampunvarjostimet ja kasvien lehdet. Jos Pölykinnasta käytetään öljytyillä tai rasvaisilla pinnoilla, voi kuitu mennä tukkoon vähentäen kuidun tehoa. Jos sellaista tapahtuu pese kuituliina pesukoneessa. Kuiva Hankaa kintaan sivuja vastakkain jotta lataat kintaan ennen käyttöä. Verrattuna kuituliinoihin joita käytetään kosteana tai märkinä Pölykinnasta ei tarvitse pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Ota Pölykinnas mukaan ulos, lyö kämmenellä pölyt pois tai harjaa kovalla harjalla. Pese koneessa vain silloin kun se tuntuu likaiselta. Silloin teho säilyy monta vuotta. Suosittelemme konepesua korkeintaan 40 asteessa. Lattialiina Kuivasiivous Art.nro Kaikkialla missä kuivapyyhintää tarvitaan. Lattiat, seinät ja katot. Jos Lattialiinaa käytetään öljytyillä pinnoilla tai pinnoilla jotka on käsitelty synteettisellä aineella, voi kuitu mennä tukkoon vähentäen kuidun tehoa. Jos sellaista tapahtuu pese Lattialiina pesukoneessa. Kuiva Aktivoi pölykuitu ennen käyttöä hankaamalla sivuja vastakkain. Se tekee kuidun vielä tehokkaammaksi ja vetää pölyn helpommin itseensä. Pölykuidulla on myös kiillottava vaikutus parketti- ja laminaattilattioihin. Helppo puhdistaa, ota kuituliina mukaan ulos, taita se kaksinkerroin ja lyö kämmenellä pölyt pois. Vaihtoehtoisesti voit jättää lattialiinan Lattiapesimen lattialevyyn kiinni ja harjata se paperikorin yllä puhtaaksi Pölyharjalla art.nro Suosittelemme konepesua korkeintaan 40 asteessa. Fleksikuitu Pöly 55cm Art.nro Mainio pölyjen pyyhkimiseen ahtaista paikoista esim. sälekaihtimet, lämpöpatterit, lamput, kellot, taulut, säilytyskaapit, vaatekaapit, kuivausrummun suodatin, raput ym. Fleksikuitu Pölymiekkaan 55cm sopii ainoastaan pölyjen pyyhkimiseen. Hangattaessa Fleksimiekalla liian lujaa se toimii veitsen tavoin ja voi vaurioittaa kuitua. Pidä lasten ulottumattomissa etteivät he käytä sitä leikkimiekkana. Kuiva Pölyjen tehokkaaseen pyyhintään tiloissa tai esineiltä, muotoile miekka sopivaan muotoon kädellä. Fleksimiekan kokoaminen: Vedä kuitu miekan päälle ja kiinnitä joustava pidike koukkuun. Pölymiekan 55cm voi kiinnittää Teleskooppivarteen. Ulottuvuus n. 4 metriä. Helpottaa pölyjen pyyhintää katon kulmista ja kattovalaisimista. ENJO Pölymiekkaa ei tarvitse pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Riittää että ravistelet kuidun kunnolla ulkona tai harjaat Pölyharjalla (Art.nro 49030). Suosittelemme konepesua korkeintaan 40 asteessa.

Sun Sensitiv -tuotevalikoima

Sun Sensitiv -tuotevalikoima Sun Sensitiv -tuotevalikoima Sun Spray SPF 20 Aurinkosuojavoidesuihke Luomukehäkukkaa ja luomu auringonkukkaöljyä sisältävä voide suojaa ihoa auringon UV-säteiltä. Koko perheelle sopiva aurinkovoidesuihke

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisempi vaihtoehto -miksi? Vaarallisten kotitaloustuotteiden riskit (video) Käytä turvallisinta tuotetta Lue tuoteselosteet Käytä hajuttomia

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm Peili- ja ikkunaliina Ultimate 1402005, koko 40x40 cm Ikkunan ja peilin pesu vaatii erikoisliinan, jotta lopputulos olisi kirkas ja raidaton. Ultimate peili- ja ikkunaliinalla on loistavat ominaisuudet

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS SIIVOUSVÄLINEET 1. siivousvaunu 2. sanko (siivoussanko) 3. jätesäkki 4. kuivain - Voit kuivata ikkunat, peilit ja lattiat. 5. lattiamoppi ja pyyhe 6. ikkunanpesin - Voit pestä

Lisätiedot

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva suoja-, hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Olemme keskittyneet sisä- ja ulkokalusteiden ja kodin hoitotuotteisiin.

Lisätiedot

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE ULTRA GLAZE NEW CAR POLISH puhdistava yleisvaha Ultra Glaze Polish on nopea ja helppo vaha uusille ja käytetyille maalipinnoille. Tuote ei sotke muovilistoja ja puskureita. Ultra Glaze Polish jättää pitkäaikaisen

Lisätiedot

Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet

Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet Käsittele pintoja varoen muutamien viikkojen ajan, sillä tuote saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä normaaliolosuhteissa noin 1 kk:n kuluttua.

Lisätiedot

USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA. Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja

USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA. Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja 1.Kuinka pitkään toiminnallisuus on taattu? Katso kohta 2. Koska pinnoitteet ovat kemikaali- ja UV-kestäviä, toiminnallisuus säilyy erittäin

Lisätiedot

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi SUPI-SAUNATUOTTEET Löydä oma löylytunnelmasi Supi-sarjan tuotteilla luot saunaasi tunnelmaa ja suojaat sen kauniisti. Samalla saunasi pysyy pitkään helppohoitoisena. Löydä Supi-perheestä monipuoliset tuotteet

Lisätiedot

Harjoitus 7. Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus

Harjoitus 7. Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus Harjoitus 7 Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus Auton pesu on yksi tärkeimmistä auton säännölliseen huoltoon liittyvistä toimenpiteistä. Säännöllisellä pesulla ja kausivahauksilla auton maalipinta

Lisätiedot

Päivittäinen jalkineiden hoito

Päivittäinen jalkineiden hoito JALKINEIDEN HOITO 1. Perehdy jalkineiden hoidon ohjeisiin. 2. Tunnista jalkineiden materiaali ja puhdista jalkineet ohjeen mukaan. 3. Suojaspray suihkutetaan kengille ulkona. Suihkutusetäisyys kengistä

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

Betonilattioiden hoito-ohjeet

Betonilattioiden hoito-ohjeet Betonilattioiden hoito-ohjeet 2. syyskuuta 2013 Betonilattioiden hoito-ohjeet Yleistä Vanhoissa betonilattioissa yleisiä ongelmia ovat niiden likaantuminen, vaikea puhdistettavuus ja pölyäminen. Näiden

Lisätiedot

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T Puhelin (03) 780 2363 465 019 ML Maalarinliuotin SIVU 2 l PESU- JA PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen

Lisätiedot

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET Toimitilojen eri pintojen säännölliseen puhdistukseen ja hoitoon. Vahvat tiivisteet lattioiden, ikkunoiden, märkätilojen yms. puhdistukseen. Ikaroksella on täydellinen ja korkealuokkainen sarja puhdistusaineta

Lisätiedot

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 308010 Essex Vannehoito 0,5 L 220002 Essex Ikkunanpuhdistus 0,5 L 245002 Essex Hyönteispuhdistus 0,5 L 304002 Essex Pikavaha 0,5 L 302002 Essex Super

Lisätiedot

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon.

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. Huippuluokan teknologiaan perustuva Bodyfence-kalvo suojaa ajoneuvoasi ulkoiselta

Lisätiedot

Elivo Vartalo- ja hiustuotteet

Elivo Vartalo- ja hiustuotteet Elivo Vartalo- ja hiustuotteet Elivo vartalo- ja hiustuotteet herkälle ja kuivalle iholle Hajusteettomat ja väriaineettomat Elivo vartalo- ja hiustuotteet on valmistettu sekä hoitamaan että suojaamaan

Lisätiedot

IdHAIR Black Magic. Valmistele. Blackmagic

IdHAIR Black Magic. Valmistele. Blackmagic PERMANENTIT Blackmagic IdHAIR Black Magic IdHAIR Black Magic -permanenttituotteet ovat tarkoitettu hiusalan ammattilaisille, jotka haluavat luotettavat ja helppokäyttöiset tuotteet, joiden kanssa onnistut

Lisätiedot

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle Säilytä puun ainutlaatuinen lämpö ja aito kosketus sisustuksesi puupinnoissa ja kodin käyttöesineissä. Puumateriaalissa yhdistyvät kauniisti luonnonläheinen ajattomuus

Lisätiedot

Profex Lasinpuhdistaja

Profex Lasinpuhdistaja Profex Lasinpuhdistaja Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille. Pyyhi pinta nukkaamattomalla liinalla tai kuivaa

Lisätiedot

Quality from start to finish 21.7.2014 1

Quality from start to finish 21.7.2014 1 21.7.2014 1 Kiillotuksen perussäännöt: Sääntö #1: Aloita vähiten aggressiivisella työkalulla tai kiillotusaineella, jolla työ saadaan tehtyä. Kiillotus käsin on vähiten aggressiivista. Seuraavaksi tulee

Lisätiedot

3. Lattioiden puhdistus

3. Lattioiden puhdistus 3. Lattioiden puhdistus Viimeisenä vaan ei todellakaan vähäisimpänä: lattia. Vileda Professionalin lattianpuhdistusratkaisut perustuvat sekä kokemukseen että uuteen ajattelutapaan. Ergonomia, tehokkuus

Lisätiedot

SIVU 1. laittaa mikä tahansa geeli tai akryyli. TrendyNailWraps kynsikalvot ovat erittäin kestäviä ja saatavilla 50 erilaisena mallina.

SIVU 1. laittaa mikä tahansa geeli tai akryyli. TrendyNailWraps kynsikalvot ovat erittäin kestäviä ja saatavilla 50 erilaisena mallina. TrendyNailWraps kynsikalvot on valmis- tettu Yhdysvalloissa erityiselle laminoidulle pinnalle, joka on niin kestävä että sen pintaa voidaan karhentaa. TrendyNailWraps kynsikalvojen päälle voidaan laittaa

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona PESUAINEET Piha-aidalla kukkii home, terassi näyttää kulahtaneelta ja peltikatollekin pitäisi tehdä jotain. Armas aurinko paljastaa puhdistamista, pesua ja huoltoa kaipaavat pinnat. Huolellisella pesulla

Lisätiedot

KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET

KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET AK PRO käsihuuhde GEELIMÄINEN DESINFIOIVA JA KOSTEUTTAVA KÄSIHUUHDE Tehokkaaseen, nopeaan ja turvalliseen käsien desinfiointiin mm. terveydenhuollossa

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WK-6 WATER KETTLE NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM VEDENKEITIN FIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje huolella ennen vedenkeittimen käyttöönottoa

Lisätiedot

MUISTILISTA MUUTTOSIIVOUKSEEN

MUISTILISTA MUUTTOSIIVOUKSEEN MUISTILISTA MUUTTOSIIVOUKSEEN www.moveria.fi. Katso myös www.moveria.se/blogg Valmistelu Tyhjennä koko asunnon huonekalut, muuttolaatikot ja kaikki tavarat, jotka vielä ovat kaapeissa ja laatikoissa. Muista

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

PESUMERKINTÖJEN ABC. Vaatteen hoito- ohjeiden lisäksi on muistettava pesuaineen annosteluohjeet sekä pyykin lajittelu.

PESUMERKINTÖJEN ABC. Vaatteen hoito- ohjeiden lisäksi on muistettava pesuaineen annosteluohjeet sekä pyykin lajittelu. PESUMERKINTÖJEN ABC Jokaisesta vaatteesta löytyvä pesumerkintä kertoo, miten voi parhaiten välttää vaatteen kutistumisen, venymisen, nyppyyntymisen ja värien lähdön. Ennen pyykinpesua kannattaa siis uhrata

Lisätiedot

Nostalgia puuöljyillä käsiteltyjen huonekalujen hoito-ohjeet

Nostalgia puuöljyillä käsiteltyjen huonekalujen hoito-ohjeet Nostalgia puuöljyillä käsiteltyjen huonekalujen hoito-ohjeet Nostalgia Puuöljyillä käsitellyn puisen huonekalun peruspuhdistukseen riittää kuivapuhdistus pölypyyhkeellä tai neutraaliin astianpesuaineliuokseen

Lisätiedot

HOITO-OHJE. Orient Occident vinyylilattiat. Ruukinkuja 2, ESPOO orientoccident.fi

HOITO-OHJE. Orient Occident vinyylilattiat. Ruukinkuja 2, ESPOO orientoccident.fi HOITO-OHJE Orient Occident vinyylilattiat Ruukinkuja 2, 02330 ESPOO 09 260660 orientoccident.fi SISÄLLYS Yleistä... 2 Lattiamateriaali on hyvin hoidettu silloin, kun... 3 Käyttöönottopuhdistus... 3 Suojaus...

Lisätiedot

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043 IKATEX 9004 KORKEALAATUINEN KUITULIINA AROILLE PINNOILLE Korkealaatuinen kuivausliina arkojen pintojen putsaukseen ja kiillotukseen. Sopii kirjapainoihin, siivoustyöhön, verstaille sekä lääketehtaille.

Lisätiedot

Varainhankintaa.com. Paperit( Pesuaineet( Kuvasto(1(/(2015(

Varainhankintaa.com. Paperit( Pesuaineet( Kuvasto(1(/(2015( Varainhankintaa.com Teemme varainhankintaa toimintamme kehittämiseksi. Osallistumisenne on meille tärkeää Kiittäen, Kuvasto(1(/(2015( Koulu / Joukkue / Yhdistys Paperit( Pesuaineet( 40# # säkki 25# # säkki

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

PYYKKIPÄIVÄ LAPSIPERHEESSÄ Hanna Pikkarainen

PYYKKIPÄIVÄ LAPSIPERHEESSÄ Hanna Pikkarainen PYYKKIPÄIVÄ LAPSIPERHEESSÄ Hanna Pikkarainen LAPSIPERHEESSÄ PESTÄÄN PYYKKIÄ USEIN Esityksestä saat vinkkejä, miten saat vauvan pyykin puhtaaksi voit toimia vastuullisesti ja ekologisesti. HARKITSE Tee

Lisätiedot

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 GREENLINE Foratia Lattianpesukapseli 2 Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3 Foratia Yleispesukapseli 4 Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 Foratia IB Imeytysjauhe 6 Foratia teline IB imeytysjauhesäkeille

Lisätiedot

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön!

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! PESUAINEET Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! TIKKURILAN PESUAINEET PERUSTEELLISEEN PUHDISTUKSEEN Oikealla esikäsittelypesulla varmistat maalaus systeemin toimivuuden

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

Siivouspalvelukuvaus Liite 2

Siivouspalvelukuvaus Liite 2 1 Siivouspalvelukuvaus Liite 2 Asiakas Sopimuskohde / osoite Wiitaunioni; siivouspalvelut Päiväkoti Tuulentupa Työväentalontie 2 44 500 VIITASAARI Siivottava pinta-ala 161,0 m2 Päivittäinen työaika 1,75

Lisätiedot

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Helppo huuhtoa Hellä, luonnolliset tuoksut Hypoallerginen

Lisätiedot

2. PYSTY-, TASO- JA KALUSTEPINNAT

2. PYSTY-, TASO- JA KALUSTEPINNAT 2. PYSTY-, TASO- JA KALUSTEPINNAT Yli 60 vuoden kokemuksella siivouspyyhkeistä meillä on tarjota ratkaisu kaikkiin tarpeisiisi. Lisää vielä kalustemopit, hankaavat pesimet ja ikkunanpuhdistusvälineet ja

Lisätiedot

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella LK 602 VR 258.580 Laikan maksimi halkaisija 220 Tukialustan maksimi

Lisätiedot

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit 2009 2 Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnotteiden valmistaja. Solmaster -tuotteet

Lisätiedot

ROSE ROSE K2 POTILASOHJE IRREGULAR CORNEA. Post Graft TM ROSE K2 XL. semiskleraaliset piilolinssit

ROSE ROSE K2 POTILASOHJE IRREGULAR CORNEA. Post Graft TM ROSE K2 XL. semiskleraaliset piilolinssit ROSE TM K TM ROSE K2 ROSE K2 TM NC POTILASOHJE ROSE K2 IRREGULAR CORNEA IC TM ROSE K2 Post Graft TM ROSE K2 XL semiskleraaliset piilolinssit TM Semiskleraalisten Rose K2 XL piilolinssien silmiin laitto

Lisätiedot

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops ASK Education

Lisätiedot

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin kestävyyttä ja tyyliä miellyttävä kävellä ja katsella Kiinnostus puulattioiden öljykäsittelyyn on Suomessa kasvamassa. Suosituimpia kohteita ovat julkiset

Lisätiedot

FAVORIT. FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13

FAVORIT. FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13 FAVORIT FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13 Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. FAVORIT on korkealaatuinen ruoanlaittoastiasarja. Sarjan tuotteet testataan huolellisesti,

Lisätiedot

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE PITKÄIKÄINEN SUOJA PINNOILLE KÄYTTÖKOHTEET: Lattiapinnat kuten puu-, laatta-, kivi- ja muovipintaiset lattiat Metallipinnat Posliiniset ja keraamiset

Lisätiedot

Pienten pintojen kiillottamiseen PE

Pienten pintojen kiillottamiseen PE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 88-0 Faksi +49 744 5899 Pienten pintojen kiillottamiseen PE 8-4 80 Tilausnumero 405.87 Laikan maksimi halkaisija 80 mm Tukialustan maksimi Ø 75 mm Kierrosluku

Lisätiedot

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN 1 7 6 7 2 3 4 5 Kun tiedät mitä kulutat, tiedät mitä voit säästää OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN Suomalainen käyttää vettä keskimäärin 160 litraa vuorokaudessa. Tällä kulutuksella vesimaksun pitäisi olla

Lisätiedot

1. TrendyNailWraps kynsikalvot koko kynnelle

1. TrendyNailWraps kynsikalvot koko kynnelle 1. TrendyNailWraps kynsikalvot koko kynnelle TrendyNailWraps kynsikalvot on valmistettu yhdysvalloissa erityiselle laminoidulle pinnalle joka on niin kestävä että sen päälle voidaan karhentamisen jälkeen

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 800W/1200W PTC-lämpöelementti Alhainen melutaso Kaksinkertainen ylikuumenemissuoja Kaatumissuoja Irroitettava ilmansuodatin

Lisätiedot

IKATEX SOFT 65 HYVIN IMUKYKYINEN JA MÄRKÄKESTÄVÄ PAKSU SELLULOOSAPAPERI

IKATEX SOFT 65 HYVIN IMUKYKYINEN JA MÄRKÄKESTÄVÄ PAKSU SELLULOOSAPAPERI SUOSITUIN! PYYHINTÄ IKATEX KUITULIINAT IKATEX SOFT 65 HYVIN IMUKYKYINEN JA MÄRKÄKESTÄVÄ PAKSU SELLULOOSAPAPERI 1-kerroksinen, pehmeä, kuohkea paperi kaikille teollisuuden sektoreille. Neliöpaino 65g/m

Lisätiedot

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön snmix.fi OSIENPESU AUTOT JA KULJETUS TEOLLISUUS Palvelua parhaissa merkeissä S&N Osakeyhtiö on satavuotisen historian omaava teknisen tukkukaupan monialayhtiö.

Lisätiedot

cleandoctor.fi RugDoctor SteamPro höyrypesurin käyttöohje

cleandoctor.fi RugDoctor SteamPro höyrypesurin käyttöohje 1 cleandoctor.fi RugDoctor SteamPro höyrypesurin käyttöohje 1 Pesukoneen kuori kestävää muovia 2 Likavesisäiliö (17) 3 Kantokahvasyvennys 4 Johto 5 Painemittari 6 Pidike likavesisäiliölle 7 Varoitusvalo

Lisätiedot

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen!

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN ULOS&SISÄLLE ULOS&SISÄLLE Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! Aina oikea maali metallille! Hammerite Hammerite metallimaaleilla voidaan käsitellä kaiken tyyppisiä metallipintoja

Lisätiedot

Tapetointi. Parkettituotteet. Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja

Tapetointi. Parkettituotteet. Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja Tapetointi Parkettituotteet Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja TYÖOHJEET puulattioiden kiinnittämiseen ja pintakäsittelyyn tarvittavat tuotteet. Tapetointijärjestelmä paperitapetin,

Lisätiedot

HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE

HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE Hornady Lock-N-Load Sonic/Magnum Sonic Cleaner poistaa ruutijäämät hylsyn sisä-ja ulkopuolelta ultraäänienergian ja erityisen

Lisätiedot

Tuote-esite syksy 2015

Tuote-esite syksy 2015 Tuote-esite syksy 2015 Ojakylän koulun 6. luokan leirikoulu Levillä Varainhankinnan merkitys Paperitukkurin tuotteet tukevat tärkeää toimintaa. Ostamalla tuotteita paikalliselta urheiluseuralta tai koululuokalta,

Lisätiedot

Painepesurit K 5 Premium

Painepesurit K 5 Premium Painepesurit K 5 Premium Pesurissa on taloudellinen ja kestävä vesijäähdytetty moottori. Tehokas pesuri monipuoliseen käyttöön. Letkukela pitää korkeapaineletkun järjestyksessä. Vakiovarusteet: Integroitu

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

1 kpl 50 cm levykehysmoppi 1 kpl kostutettu mopin lankaosa (vihreä 50cm kokoinen) 1 kpl lakaisulasta + rikkalapio 1 kpl pölynimuri 2 kpl siivousliina

1 kpl 50 cm levykehysmoppi 1 kpl kostutettu mopin lankaosa (vihreä 50cm kokoinen) 1 kpl lakaisulasta + rikkalapio 1 kpl pölynimuri 2 kpl siivousliina Kassun takkahuoneen siivous AKKAHUONEEN SIIVOUS + PUKUHUONE + KÄYÄVÄ 1 vähintään 16 vuotias + 2 muuta henkilöä 1 kpl 50 cm levykehysmoppi 1 kpl kostutettu mopin lankaosa (vihreä 50cm kokoinen) 1 kpl lakaisulasta

Lisätiedot

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI.

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. Malli ZB06-25A T Ä R K E Ä Ä T U R V A L L I S U U S T I E T O A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TÄRKEITÄ TURVATOIMIA... 1-3 MUISTIINPANOJA:

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). Poistaa pinttymät, jarrupölyn ja muut liikenneliat nopeasti ja tehokkaasti. Anna vaikuttaa ja huuhtele. Ikaclean

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Laimenna Suihkuta Odota Nauti

Tuoteluettelo. Laimenna Suihkuta Odota Nauti Tuoteluettelo Laimenna Suihkuta Odota Nauti TuotekoodiEANVE TuotekoodiEANVE Puhdas Katto Laimennus: 1osaliuosta,2osaavettä IM202202 1L IM202203 5L 6 3 Puhdas Julkisivu Laimennus: 1osaliuosta,2osaavettä

Lisätiedot

HAIR DRYER TRAVEL. Move HD 2509

HAIR DRYER TRAVEL. Move HD 2509 HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 DA HU FI CS NO SV IT PT NL SL LT EL BG RU E F B D C A 3 DANSK 05-08 SUOMI 09-12 NORSK 13-16 SVENSKA 17-20 ITALIANO 21-24 PORTUGUÊS 25-28 NEDERLANDS 29-32 MAGYAR 33-36 ČESKY

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Mikrobiologia Tutkii bakteerien, sienten, levien ja alkueläinten elintoimintoja ja hyödyntämistä.

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

Siivouspalvelukuvaus Liite 3

Siivouspalvelukuvaus Liite 3 1 Siivouspalvelukuvaus Liite 3 Asiakas Sopimuskohde / osoite Wiitaunioni; siivouspalvelut Kuntoutumiskeskus Miekku Haapaniementie 27 44 500 VIITASAARI Siivottava pinta-ala 440,40 m 2 Työaika on 2,0 h/kerta;

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23 K 2 PREMIUM HOME Pienen kokonsa ansiosta painepesuri on näppärä käytössä ja vie hyvin vähän säilytystilaa. Varusteet: T 50 terassipesuri, jolla tasopinnat puhdistuvat kätevästi ilman roiskeita, puhditusainetiiviste

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 1200W/2000W Hipaisukytkimet 0,5-7,5 tunnin ajastin Pyörimistoiminto (oskillointi) LED-merkkivalo osoittaa valitun toiminnon

Lisätiedot

Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PYYHINTÄ

Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PYYHINTÄ Vilkaise käytettyjä konepyyhkeitänne. Huomasitko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Monet yritykset ostavat

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

Puhdasta jälkeä tehokkaasti ja helposti Monipuoliset, imuroivat höyrypuhdistimet

Puhdasta jälkeä tehokkaasti ja helposti Monipuoliset, imuroivat höyrypuhdistimet Puhdasta jälkeä tehokkaasti ja helposti Monipuoliset, imuroivat höyrypuhdistimet Helppoa, mukavaa ja nopeaa Ei tarvetta voimakkaille pesuaineille Nyt voit imuroida roskat vaivattomasti ja pyyhkäistä lattian

Lisätiedot

OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA

OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA 1 SISÄLLYSLUETTELO ASEPTIIKKA 3 VAROTOIMET 3 VALMISTAUTUMINEN DOULAUKSEEN 4 SAAPUMINEN SAIRAALAAN 4 KÄSIENPESU 5 SUOJAKÄSINEET 5 KÄSIENPESUOHJE 6 KÄSIDESINFEKTIO 7 SYNNYTYSSALISSA

Lisätiedot

Epoch ESSENTIAL OILS. Paikallinen käyttö Rakasta ihoasi YLEISKATSAUS KOHDERYHMÄ

Epoch ESSENTIAL OILS. Paikallinen käyttö Rakasta ihoasi YLEISKATSAUS KOHDERYHMÄ Epoch ESSENTIAL OILS Rakasta ihoasi Koko: Epoch Move ja Epoch Peace Essential Oils -öljyt: 15 ml Epoch Topical Blending Oil: 118ml YLEISKATSAUS Ihmiset etsivät luonnollisempia ja kokemusperäisempiä tapoja

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

HOITOTUOTTEET. Urheilu ja fitness

HOITOTUOTTEET. Urheilu ja fitness HOITOTUOTTEET Urheilu ja fitness URHEILUVAATTEIDEN PESUAINE Puhtaat ja raikkaat vaatteet Zebla Urheilupesulla. Miksi vastapestyt urheiluvaatteet alkavat haista niin nopeasti? Hajumolekyylit vaatteissa

Lisätiedot

RAHA-AUTOMAATIN KOSKETUSPINNAT

RAHA-AUTOMAATIN KOSKETUSPINNAT RAHA-AUTOMAATIN KOSKETUSPINNAT Puhdistuskohde Raha-automaatin kosketuspinnat: kosketusnäyttö, painikkeet, maksupäätteen näppäimistö, likaantuneet kohdat Raha-automaatin kosketuspinnat, eli kosketusnäyttö,

Lisätiedot

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY Teo llisuuspa per it Paperit Paperit ja telineet Puh. (09) 878 9160 Faksi (09) 878 91630 Paperit Teollisuuspaperit KÄSIPYYHKEET B25155 KÄSIPYYHEANNOSTELIJ Sekä ketju- että C-taitepaperille. Ketju

Lisätiedot

VAIVATON JOULUSIIVOUS HOMCARE-TUOTTEILLA

VAIVATON JOULUSIIVOUS HOMCARE-TUOTTEILLA VAIVATON JOULUSIIVOUS HOMCARE-TUOTTEILLA KATOT, SEINÄT JA LATTIAT Kuivasiivoukseen Mifi-kuivamoppi, saat vaivattomasti yläpölyt pois katosta, seinistä ja kaappien päältä. Aloita siivoaminen ylhäältä alaspäin

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. HomCare Finland Oy:n ranskalainen yhteistyökumppani on LUONTO ON TULEVAISUUTEMME Bioaktiivisten

Lisätiedot

IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat

IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat on tarkoin testattu, jotta voisimme olla varmoja,

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

CLEN ECR-Ecopesuri. Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen

CLEN ECR-Ecopesuri. Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen CLEN ECR-Ecopesuri Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen CLEN ECR-Ecopesuri -järjestelmä CLEN ECR-Ecopesuri yhdistää painepesurin puhdistustehon ympäristölle ei-haitallisiin puhdistaviin

Lisätiedot

GODMORGON. GODMORGON_GUARANT_FY13_FI.indd 1 7.8.2012 17.18

GODMORGON. GODMORGON_GUARANT_FY13_FI.indd 1 7.8.2012 17.18 GODMORGON GODMORGON_GUARANT_FY13_FI.indd 1 7.8.2012 17.18 Päivittäinen käyttö vaatii kylpyhuonekalusteilta paljon. GODMORGONkylpyhuonekalusteet ja GODMORGON-jalat, VITVIKEN-, ODENSVIK-, BRÅVIKEN-, EDEBOVIKEN-

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

Asennusohjeet ammattilaisille

Asennusohjeet ammattilaisille Asennusohjeet ammattilaisille Tämän ohje on tarkoitettu ammattilaisille mahdollistamaan paras mahdollinen lopputulos. Ei loppukäyttäjille. Valmistajan suosittelema kitti: Gyproc Promix Lite https://www.youtube.com/watch?v=blchabm0j9a

Lisätiedot

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI OSTOAPU Ruokapöydät 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen

Lisätiedot

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi!

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka Moderni klassikko! Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Somthin Else on entistäkin hellävaraisempaa (ph 5,2) niin käyttäjälle

Lisätiedot

Hoito ja puhdistus. 1. Vedä kondenssivesisäiliö ulos. 2. Vedä suodatin pois lukituksestaan.

Hoito ja puhdistus. 1. Vedä kondenssivesisäiliö ulos. 2. Vedä suodatin pois lukituksestaan. Ympäristöystävällinen hävittäminen Hoito ja puhdistus Hoito ja puhdistus Huoltopalvelu Hävitä pakkaus ympäristönsuojelumääräysten mukaisesti. Tämän laitteen merkintä perustuu käytettyjä sähkö- ja elektroniikkalaitteita

Lisätiedot