Pinnoitusratkaisut kiinteistöille

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pinnoitusratkaisut kiinteistöille"

Transkriptio

1 Pinnoitusratkaisut kiinteistöille Iso Paint Nordicilta

2 Kiinteistön arvo nousuun ja toiminnallisuus kuntoon IsoPaint-pinnoitusratkaisuilla Tiili- ja kuitusementtikattojen (mineriittikatto) pesupalvelut ja eri käsittelytekniikat on tällä hetkellä kiinteistöhuollon nopeimmin kasvava osa-alue. Pinnoittamisella voidaan pidentää katon huoltoväliä merkittävästi ja se on nopea sekä edullinen vaihtoehto jopa täydelliselle kattoremontille. Katon toiminnallisuus palautetaan pinnoittamalla uutta kattoa vastaavaksi ja useimmiten jopa kestävämmäksi. Seinien ja pihakivien käsittelyt omilla erikoistuotteilla tulee olemaan seuraava kasvava pinnoituksen ja käsittelyn osa-alue. Seinien pintakäsittelyillä voidaan ehkäistä mm. viistosateesta aiheutuvia kosteusvaurioita ja pitkällä aikavälillä kuivattaa kokonaisia kostuneita rakenteita. Kuivat seinärakenteet puolestaan parantavat kiinteistön lämmöneristyskykyä. Urakointi kattojen pinnoituksessa voidaan jakaa 4-perusvaiheeseen: 1. Myynti ja markkinointi kaupanteko/urakkasopimus (taloyhtiö/isännöitsijä ja urakoitsija) 2. Työkohteen valmistelut sekä pesu (urakoitsija) 3. Pinnoittaminen tai käsittely (urakoitsija) 4. Loppusiivous ja työn luovutus (urakoitsija ja taloyhtiö/ isännöitsijä) IsoPaint -ratkaisut antavat useita vaihtoehtoja erilaisiin kiinteistöjen kattojen, seinien ja pihojen hoitoon, ehostukseen ja huoltoon liittyviin tarpeisiin. Ratkaisuilla saadaan aina visuaalisen ulkonäkömuutoksen lisäksi myös toiminnallinen parannus oli kyseessä sitten katto, seinä tai pihalaatta.

3 Miksi Iso Paint? Turvalliset ja laadukkaat ammattituotteet, jotka on kehitetty viimeisintä teknologiaa hyödyntäen ja testattu tarkasti suunniteltuun käyttökohteeseen. Tuotteet valmistetaan ISO 9001 laatu- ja ISO ympäristösertifioidussa tehtaassa Tanskassa. IsoPaint Nordicilla on yli 40 vuoden kokemus alalta ja se on markkinajohtaja mm. Tanskassa ja Suomessa. Jatkuva tuotekehitys takaa ajan hermolla pysymisen. Isonit pinnoitteella käsitellään vuosittain noin 4 miljoonaa neliömetriä kattopintaa ja määrä kasvaa voimakkaasti. Laadukkaat tuotteet. Täysi tuotetuki ja asennuspalvelu IsoPaint ammattilaisilta. Tuotetukea myös maahantuojalta. Iso Paint tuoteryhmät: Kattopinnoitteet Isonit Metal OneCoat Rubber ClimateCooler Käsittelyaineet HydroBlock ProCover ConGuard Iso DryCreme Maalit Facade Oil Silicone Facade ClimateCooler SREP ClimateCooler Catalyst Muut A-Clean StoneColor StoneCleaner HyperCoat Iso Paint kohde-esittely: Hannoverin keskusasema, Hannover, Saksa. Hektinen, historiallinen ja putipuhdas Hannoverin keskusasema on ollut käytössä yli 130 vuotta. Aseman pihakivet on käsitelty ProCover suoja-aineella jolloin sen edusta on helpompi pitää puhtaana se myös kuivuu sateen jälkeen nopeasti.

4 Kattopinnoitteiden Ferrari Aivan kuin Ferrari, myös Isonit on yhdistelmä kauneutta, teknologiaa ja raakaa voimaa. Tuote perustuu 100% akrylaattipohjaiseen reseptiin ja se on 197% elastinen! Isonit on vettä hylkivä mutta kuitenkin hengittävä päästäen kosteuden ulos rakenteesta jolloin saavutetaan optimaalinen säänkesto. Ei myöskään sovi unohtaa että Isonit on erittäin hyvin UV-säteilyä kestävä. Isonit soveltuu tiilikatoille ilman erillistä pohjustetta ja kuitusementtikatoille yhdessä Isonit Construction pohjusteen kanssa sekä jopa peltikatoille yhdessä Metal Primer WB pohjusteen kanssa. Peltikattopinnoitetta valitessasi, tutustu myös Metal OneCoat pinnoitteeseen joka on esitelty erikseen tässä esitteessä. Isonit tekniset tiedot: Levitysmenetelmät: Korkeapaineruisku, tela tai pensseli. Värit varastosta: Musta, tummanharmaa, tummanruskea, ruosteenpunainen, tiilenpunainen, punaruskea, bordeaux-punainen sekä mokka. Lisää värejä nopealla tehdastoimituksella. Ohentaminen: Vesi, 1. Kerros 10-20%. Käyttölämpötila: Vähintään 8 C, enintään 30 C, ilman suhteellinen kosteus enintään 80 %. Riittoisuus: Noin m2/litra. Kiiltoaste: GL-12 (matta) muita kiiltoasteita nopealla tehdastoimituksella. Kuiva-ainepitoisuus: Noin 50%. Kuivumisaika: Noin 1 tunti 20 C:ssa. Työkalujen puhdistus: Vesi. Varastointi: Kuivassa ja lämpimässä. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Käsiteltävä pinta tulee aina käsitellä Iso A-Clean -tuotteella sammaleen, sienirihmaston ja muun kasvuston poistamiseksi alustalta. Tutustu tuotteen käyttöohjeeseen huolellisesti ennen käyttöä. Lataa Isonit-esite

5 YMPÄRISTÖTESTATTU TESTATTUA LAATUA KESTO- JA SUOJATESTATTU Isonit Testattua laatua Kuinka saavutamme ja ylitämme normit Tuote Vettä hylkivä, 100% akrylaattipohjainen tuote. Erittäin peittävä ja nopeasti kuivuva. Lyhyesti, markkinoiden paras kattopinnoite. Käyttö Kattopinnoite betonikattotiilille ja kuitusementtikatoille (mineriitti). Hyödyt UV-säteilyä ja säätä kestävä. Hengittävä. Vettä ja likaa hylkivä sekä 197% elastinen. Tarttuvuus normin DIN EN ISO 4624 mukaan Venyvyys/murtolujuus normin DIN mukaan Vesihöyryn läpäisevyys normin DIN EN ISO mukaan Veden läpäisevyys normin DIN EN ISO mukaan Lyhyt- ja pitkäaikainen säänkesto normien DIN EN ISO , DIN ja DIN EN ISO 2810 Ei muutosta kestävyydessä ja vähäiset vaikutukset kiiltoon ja väriin. Suojaavuus iskuja, kipinöitä ja lämpösäteilyä vastaan normin DIN 4102, osa 7 mukaan. Erittäin hyvä Erittäin joustava Erittäin hyvä Hyvä Erittäin hyvä OK Jatkuvaa testaamista ja tuotekehitystä Isonit kattomaali saavuttaa ja ylittää normit jotka on asetettu UV-säteilyn kestolle, ilmansaasteiden kestolle ja lämpötilan vaihteluille katolla. Iso Paint Nordic testaa ja kehittää Isonit kattomaalia sekä muita pinnoitustuotteitaan läheisessä yhteistyössä johtavien eurooppalaisten laboratorioiden kanssa.

6 HydroBlock TUOTE Vettä hylkivä, viimeisimpään nanoteknologiaan perustuva väritön käsittelyaine. Kiinnittyy alustaansa kemiallisesti ja muodostaa hengittävän vettä ja likaa hylkivän pinnan. KÄYTTÖ Suunniteltu erityisesti betonille, savikattotiilille, tiiliseiniin ja muille kiviseinäpinnoille. Hyödyt Likaa ja vettä hylkivä, korjaava, estää värien haalistumista sekä suolojen nousemista kivipintaan. Pitää lian ja pölyn pois. Estää sammaleen, jäkälän ja homeen kasvua.

7 Tässä ei ole seinä, vaan suojakalvo HydroBlock muodostaa vahvan vettä hylkivän näkymättömän suojakalvon kattotiilien, tiiliseinien sekä muiden betoni- ja kivipinnoitteisten seinien pintaan. HydroBlock ei ainoastaan suojaa vaan myös aktiivisesti ylläpitää alkuperäistä väriä ja ulkonäköä. HydroBlockin kemiallinen koostumus, jossa on siloksaaneja sekä vapaita reaktiivisia ryhmiä, kiinnittää sen tiukasti alustaansa. HydroBlock suojaa pintoja sadetta, likaa, sienikasvustoa, hometta ja saasteita vastaan. HydroBlock tekniset tiedot: Levitysmenetelmät: Suti, pitkäkarvainen tela, puutarha-/reppuruisku tai korkeapaineruisku. Väri: väritön. Ohentaminen: Ei ohenneta, toimitetaan käyttövalmiina. Käyttölämpötila: Vähintään 5 C, enintään 30 C. Pakkauskoko: 25 l. Riittoisuus: Noin 3 6 m 2 /litra. Kuivumisaika: Säänkestävä 3 tunnin kuluttua. Täydellinen kovettuminen noin viikossa. Työkalujen puhdistus: Lämpimällä vedellä välittömästi käytön jälkeen Varastointi: Kuivassa ja lämpimässä. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Lataa HydroBlock-esite

8 Joustavaa ja korjaavaa suojaa katolle Kun pinnoitteelta vaaditaan suurten lämpövaihteluiden takia suurta elastisuutta tai kun kattopinta on heikkokuntoinen, mutta kuitenkin vielä pinnoitettavissa, on Rubber oikea valinta. Suosittu pinnoite vanhemmille kuitusementtikatoille (mineriitti) sekä huopakatoille. Muodostaa kuivuttuaan kumimaisen pinnan. Rubber joustaa jopa 400% säilyttäen elastisuutensa Pohjolan vaativissa olosuhteissa. Rubber tekniset tiedot: Levitysmenetelmät: Korkeapaineruisku, tela tai pensseli. Värit varastosta: Musta, tummanharmaa, tummanruskea, ruosteenpunainen, tiilenpunainen. Lisää värejä nopealla tehdastoimituksella. Ohentaminen: Vesi, 1. Kerros 10-20% Käyttölämpötila: Vähintään 10 C, enintään 30 C, ilman suhteellinen kosteus enintään 60 %. Riittoisuus: Huokoisilla pinnoilla m 2 /litra. Kiiltoaste: noin GL-10 (matta). Kuiva-ainepitoisuus: Noin 65%. Kuivumisaika: Noin 1-2 tuntia 20 C:ssa. Toinen kerros: Toista kerrosta ei tule levittää ennen kuin ensimmäinen kerros on kuivunut noin 24 tuntia Työkalujen puhdistus: Vesi. Varastointi: Kuivassa ja lämpimässä. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Käsiteltävä pinta tulee aina käsitellä Iso A-Clean -tuotteella sammaleen, sienirihmaston ja muun kasvuston poistamiseksi alustalta. Tutustu tuotteen käyttöohjeeseen huolellisesti ennen käyttöä. Luja peltikattopinnoite vaativiin olosuhteisiin Metal OneCoat on uusi, erittäin hyvän tarttuvuuden antava peltikattojen paksukalvotyyppinen pinnoite. Metal OneCoat on helppo levittää korkeapaineruiskulla, telalla tai pensselillä ja se kuivuu nopeasti. Valmiista pinnasta tulee luja ja joustava ja sille on ominaista erinomainen sään ja kemikaalien kesto. Metal OneCoat tekniset tiedot: Levitysmenetelmät: Korkeapaineruisku, tela tai pensseli. Värit: Musta, tummanharmaa, tummanruskea, ruosteenpunainen, tiilenpunainen. Muita värejä erikoistilauksesta. Ohentaminen: Ei ohenneta peltikatolla. Käyttölämpötila: Vähintään 5 C, enintään 30 C. Riittoisuus: Noin 3-4 m2/litra. Kiiltoaste: noin GL-10 (matta). Kuiva-ainepitoisuus painosta: Noin 54%, tilavuudesta: Noin 40%. Kuivumisaika: Noin 1-2 tuntia 20 C:ssa. Ruosteiset kohdat: Irtoava ruoste poistetaan ja kohta käsitellään Iso Rust- Converter ruostumisenestoaineella (ei koko kattoa). Työkalujen puhdistus: Vesi. Varastointi: Kuivassa ja lämpimässä. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta.

9 Lataa Rubber-esite Rubber TUOTE Erityinen, paksun levityskalvon mahdollistava, kumimainen erittäin elastinen ja osittain korjaavakin pinnoite. KÄYTTÖ Kattopinnoite maalattavissa oleville heikkokuntoisille kuitusementtikatoille sekä huopakatoille. Voidaan käyttää myös betonin, tiilen ja metallin pinnoitukseen. HYÖDYT Paksu pinnoitekalvo. Erittäin elastinen, venyy jopa 400%. Säilyttää elastisuuden Pohjolan vaativissa oloissa. Metal OneCoat Lataa Metal OneCoat Onecoat -esite TUOTE Paksukalvotyyppinen erityisesti peltija muille rakennusten metallipinnoille suunniteltu elastinen säätä ja kemikaaleja hyvin kestävä pinnoite. KÄYTTÖ Pinnoite peltikatoille sekä muille ulkona oleville metallirakenteille. Soveltuu myös kivipinnoille joten on erittäin monikäyttöinen maalin tyyppinen pinnoite. HYÖDYT Paksuhko pinnoitekalvo. Erinomainen tartunta. Elastinen. Hyvän sään ja kemikaalien kesto.

10 Lataa ProCover-esite ProCover TUOTE Vettä ja öljyä hylkivä, viimeisimpään nanoteknologiaan perustuva väritön käsittelyaine. Kiinnittyy pintaan kemiallisesti ja muodostaa mm. vettä, likaa, öljyä ja rasvaa hylkivän pinnan. KÄYTTÖ Suunniteltu erityisesti julkisivuille, betonielementeille, uima-allasalueille, ostoskeskuksien piha-alueille. Paikkoihin joita asiakkaasi haluavat pitää siisteinä ja näyttävinä. HYÖDYT Parannettu lujuus, kestävyys ja ulkonäkö. Vähemmän kunnossapitoa ja siten kustannuksia. Hengittävä - päästää vesihöyryn läpi, näkymätön, itsestään puhdistuva pinta. Lataa StoneColor-esite StoneColor TUOTE Vettä, likaa ja öljyä hylkivä, nanoteknologiaan perustuva värillinen pihakivimaali. Kiinnittyy pintaan tiukasti ja muodostaa mm. vettä, likaa, öljyä ja rasvaa hylkivän pinnan. KÄYTTÖ Pihakivien maalaamiseen. Kestää normaalia kulutusta erittäin hyvin, mutta ei sovellu julkisten alueiden kivipintojen maalaamiseen näiden alueiden kovasta rasituksesta johtuen. Kattavaa kulutussuojaa talvirenkaiden nastoja vastaan ei myöskään taata. HYÖDYT Parannettu puhtaana pidettävyys, kestävyys ja ulkonäkö. Vähemmän kunnossapitoa ja siten alhaisemmat kustannukset ja vähemmän vaivaa.

11 Tervetuloa tulevaisuus! Tervetuloa tulevaisuus, hyvästi likaiset, vaikeahoitoiset pihakivetykset ja muurikivet. ProCover on uusi tieteellisesti tutkittu ja kehitetty tuote joka suojaa ja vahvistaa kaikenlaisia kivipintoja. ProCover on nanoteknologinen tuote joka muodostuu erittäin pienistä nanomittakaavan hiukkasista. Nämä nanopartikkelit tunkeutuvat syvälle suojattavan pinnan molekyyleihin. Tuloksena on vettä, öljyä ja tahroja hylkivä pinta! Näkymätöntä pintasuojausta jolla varaudutaan kaikkeen. ProCover tekniset tiedot: Levitysmenetelmät: Suti, maalaustela, puutarha- tai reppuruisku, jopa korkeapaineruisku. Väri: väritön. Ohentaminen: Ei ohenneta, toimitetaan käyttövalmiina. Käyttölämpötila: Vähintään 5 C, enintään 30 C. Pakkauskoko: 25 l. Riittoisuus: 2 10 m 2 /litra riippuen pinnan huokoisuudesta. Esimerkiksi betoninen pihakivi, noin 5 m 2 /litra. Kuivumisaika: Noin 1 tunti 20 C:ssa. Riittävästi kovettunut liikenteelle 3 tunnin kuluttua. Täydellinen kovettuminen noin viikossa. Työkalujen puhdistus: Lämpimällä saippuavedellä välittömästi käytön jälkeen. Varastointi: Kuivassa ja lämpimässä. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Uusi ilme pihakiville StoneColor on helposti levitettävä pihakivimaalisarja, jolla pihakivetykselle saadaan täysin uusi ilme kiviä vaihtamatta. Soveltuu kaikille yleisimmille huokoisille pihakiville. StoneColorin ominaisuuksia ovat hyvä kulutuskestävyys, erinomainen tarttuvuus sekä erinomainen UV-suoja, jonka ansiosta väri säilyy ulko-olosuhteissa hyvin. Saatavana 5 eri väriä. StoneColor tekniset tiedot: Levitysmenetelmät: Pensseli, maalaustela tai korkeapaineruisku. Väri: Musta, antrasiittiharmaa, liuskekiviharmaa, ruosteenpunainen, mokka. Ohentaminen: Ei ohenneta, toimitetaan käyttövalmiina. Käyttölämpötila: Vähintään 10 C, enintään 30 C. Pakkauskoko: 5 l ja 20 l. Riittoisuus: 3 5 m 2 /litra riippuen maalattavan pinnan huokoisuudesta ja levitystavasta. Kuivumisaika: Kosketuskuiva noin tunnin kuluessa 20 C:ssa. Kevyt käyttö 12 h ja normaali käyttö 24 h maalauksesta. Täydellinen kovettuminen noin 14 vrk. Työkalujen puhdistus: Lämpimällä vedellä välittömästi käytön jälkeen. Varastointi: Kuivassa ja lämpimässä. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta.

12 IsoPaint ammattilaisesi on palveluksessasi: Kari Hirvimäki Lisätietoja IsoPaint-tuotteista myös maahantuojalta: Composite Source Oy Kysy myös muista IsoPaint-tuotteista: A-Clean / A-Clean Mix - sammaleen, sienirihmaston ym. kasvuston poistoon Isonit Construction - korjaava ja suojaava pohjuste Isonit-tuotteille kuitusementtikatoille HyperCoat Waterstop vesikourupinnoite, läpivientien tiivistysmassaksi ym. korjauksiin Iso Dry Creme HydroBlockin sisartuote seinäpintoihin Iso RustConverter pysäyttää ruostumisreaktion peltikatoilla Iso Antigraffiti tuotesarja graffitien estoon graffiteille alttiille pinnoille ClimateCooler auringon säteilyä heijastava vallankumouksellinen kattopinnoite Iso Facade Oil / Silicone Facade tekniset seinämaalit, silikoniemulsiomaalit, ClimateCooler -seinämaalit Suojaa kiinteistöt, kohenna niiden ulkonäköä ja kasvata niiden arvoa Lennä nanoteknologian aikakauteen valitsemalla Iso Paint Nordicin tuoteratkaisut suojaamaan kiinteistöjä ja lisäämään niiden arvoa. Minimoi ulkoisten uhkien kuten veden, pölyn, lian ja saasteiden vaikutus rakennusten pintamateriaaleihin. IsoPaint-ratkaisuilla voidaan vähentää myös energian kulutusta. Valitkaa Isonit, HydroBlock, Rubber tai Metal OneCoat kattoon, HydroBlock julkisivuihin sekä ProCover/ StoneColor pihakiviin, ajoluiskiin ja terasseille. IsoPaint antaa varman ja laadukkaan kokonaisratkaisun, jonka jälkeen pinnat näyttävät hyviltä ja ovat helppohoitoisia vuosien ajan. Kaikki kiinteistösi tarvitsemat tuotteet yhdestä paikasta IsoPaintilta. IsoPaintSuomi IsoPaintFI

Pinnoitusratkaisut kiinteistöille

Pinnoitusratkaisut kiinteistöille Pinnoitusratkaisut kiinteistöille Iso Paint Nordicilta Kohota kiinteistösi arvoa saattamalla katon ja julkisivujen toiminnallisuus sekä ulkonäkö uudenveroiseksi IsoPaint pinnoitus- tai suojausratkaisuilla

Lisätiedot

ISO PAINT NORDIC PINNOITUSRATKAISUT. www.isopaint.fi

ISO PAINT NORDIC PINNOITUSRATKAISUT. www.isopaint.fi ISO PAINT NORDIC KÄSITTELY- JA PINNOITUSRATKAISUT Quality & Environmental Management System certified according to DS/EN ISO 9001 DS/EN ISO 14001 by Det Norske Veritas, Business Assurance, Danmark A/S

Lisätiedot

Uudistamme kattosi. Tiili- ja mineriittikattojen pesut ja pinnoitukset. www.kattopatrol.fi

Uudistamme kattosi. Tiili- ja mineriittikattojen pesut ja pinnoitukset. www.kattopatrol.fi Uudistamme kattosi. Tiili- ja mineriittikattojen pesut ja pinnoitukset www.kattopatrol.fi Katon huolto tulee vastaan jokaiselle kiinteistölle jossain vaiheessa. Katevalmistajat ovat laskeneet katteiden

Lisätiedot

Uudistamme kattosi. Tiili- ja peltikattojen huollot.

Uudistamme kattosi. Tiili- ja peltikattojen huollot. Uudistamme kattosi Tiili- ja peltikattojen huollot www.kattopatrol.fi Katon huolto tulee vastaan jokaiselle kiinteistölle jossain vaiheessa. Katevalmistajat ovat laskeneet katteiden kestävyyden ja antavat

Lisätiedot

VANHAN KATON UUSI ELÄMÄ AMMATTILAISTEN LUOTTAMA

VANHAN KATON UUSI ELÄMÄ AMMATTILAISTEN LUOTTAMA VANHAN KATON UUSI ELÄMÄ AMMATTILAISTEN LUOTTAMA 1 NOWOCOAT Nowocoat on tanskalainen maalitehdas, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1861 saakka. Nowocoat ei pelkää kutsua itseään edelläkävijäksi, kun

Lisätiedot

COOLDRY REFLECTIVE. Tuotetiedot Päivämäärä: 15.10.2014 SUOJA LÄMPÖÄ JA KOSTEUTTA VASTAAN

COOLDRY REFLECTIVE. Tuotetiedot Päivämäärä: 15.10.2014 SUOJA LÄMPÖÄ JA KOSTEUTTA VASTAAN COOLDRY REFLECTIVE Tuotetiedot Päivämäärä: 15.10.2014 SUOJA LÄMPÖÄ JA KOSTEUTTA VASTAAN 71640 Ludwigsburg GERMANY E info@sistec-coatings.de I www.sistec-coatings.de TUOTEKATSAUS 1 COOLDRY / FLEXDRY KATTOMAALIT

Lisätiedot

Vertaansa vailla olevaa puhdasta polyureateknologiaa. TEKNOPUR 300 elastomeeripinnoite

Vertaansa vailla olevaa puhdasta polyureateknologiaa. TEKNOPUR 300 elastomeeripinnoite Vertaansa vailla olevaa puhdasta polyureateknologiaa TEKNOPUR 300 elastomeeripinnoite Perinteinen epoksipinnoite ja TEKNOPUR 300-20 C:ssa suoritetun iskunkestotestin jälkeen. Vertaansa vailla olevaa puhdasta

Lisätiedot

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa!

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBER comp Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBERcomp KUMIMAALISPRAY RUBBERcomp kumimaalispray on helposti levitettävä, monikäyttöinen, ilmakuivuva erikoiskumipinnoite. Se suojaa käsiteltävän pinnan

Lisätiedot

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona PESUAINEET Piha-aidalla kukkii home, terassi näyttää kulahtaneelta ja peltikatollekin pitäisi tehdä jotain. Armas aurinko paljastaa puhdistamista, pesua ja huoltoa kaipaavat pinnat. Huolellisella pesulla

Lisätiedot

Betonirakenteiden korjaus - 3-osainen järjestelmä 1 / 6. DIN EN :2004 -sertifioitu järjestelmä

Betonirakenteiden korjaus - 3-osainen järjestelmä 1 / 6. DIN EN :2004 -sertifioitu järjestelmä Betonirakenteiden korjaus - 3-osainen järjestelmä 1 / 6 1. K & H Korroosiosuoja- ja tartuntalaasti Korroosiosuojaus ja tartuntalaasti samassa, raekoko < 0,5 mm Soveltuu myös tiesuolan vaikutuksille alttiisiin

Lisätiedot

TEKNOPUR 300. elastomeeripinnoite. Vertaansa vailla olevaa puhdasta polyureateknologiaa

TEKNOPUR 300. elastomeeripinnoite. Vertaansa vailla olevaa puhdasta polyureateknologiaa TEKNOPUR 300 elastomeeripinnoite Vertaansa vailla olevaa puhdasta polyureateknologiaa PERINTEINEN EPOKSIPINNOITE JA TEKNOPUR 300-20 C:SSA SUORITETUN ISKUNKESTOTESTIN JÄLKEEN. Vertaansa vailla olevaa puhdasta

Lisätiedot

HENSOTHERM 4KS - Palosuojamaali

HENSOTHERM 4KS - Palosuojamaali HENSOTHERM 4KS - Palosuojamaali OMINAISUUDET JA KÄYTTÖ: HENSOTHERM 4KS on paisuva, vesiohenteinen palosuojamaali. Maalin korkean viskositeetin ja hienojakoisuuden ansiosta palosuojamaalattu pinta on tasainen.

Lisätiedot

Enketop Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille

Enketop Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Yksikomponenttinen pinnoitusjärjestelmä. Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Parvekkeet ja terassit eivät ainoastaan altistu jatkuvasti kovalle

Lisätiedot

Peltikattomaalit ja oheistuotteet

Peltikattomaalit ja oheistuotteet Peltikattomaalit ja oheistuotteet Peltikattomaalit ja oheistuotteet Sunchem on johtava kattomaalien valmistaja. Asiakkaiden tarpeisiin voidaan vastata pikaisesti Getingessä sijaitsevan tuotantoyksikön

Lisätiedot

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon.

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. Huippuluokan teknologiaan perustuva Bodyfence-kalvo suojaa ajoneuvoasi ulkoiselta

Lisätiedot

11. MINERAALIPOHJAISET JULKISIVUMAALIT

11. MINERAALIPOHJAISET JULKISIVUMAALIT Tulostettu 25.6.2016 1 / 7 11. MINERAALIPOHJAISET JULKISIVUMAALIT Kiviväri KS 2 Kiviväri S 5 Kiviväri KS 2 / 7 KIVIVÄRI KS Tuotekuvaus Fescon Kiviväri KS on kalkkisementtiperusteinen maali, jonka tartuntaominaisuuksia,

Lisätiedot

AMMATTIKÄYTTÖÖN PELTIKATTOMAALIT JA -PINNOITTEET

AMMATTIKÄYTTÖÖN PELTIKATTOMAALIT JA -PINNOITTEET NOLOG Q CH AMMATTIKÄTTÖÖN TE PELTIKATTOMAALIT JA -PINNOITTEET UICK DR SUOJAA PELTIKATTOSI JA PIDENNÄ SEN ELINKAARTA Säännöllisesti ja ammattimaisesti huollettu peltikatto kestää pidempään ja suojaa kiinteistöä

Lisätiedot

KESTÄVÄ SOKKELIMAALI TUOTESELOSTE TIKKURILA YKI SOKKELIMAALI. Alkalinkestävä akrylaattimaali. Sokkelit

KESTÄVÄ SOKKELIMAALI TUOTESELOSTE TIKKURILA YKI SOKKELIMAALI. Alkalinkestävä akrylaattimaali. Sokkelit TIKKURILA KESTÄVÄ SOKKELIMAALI TYYPPI KÄYTTÖKOHTEET SOVELTUVUUS Alkalinkestävä akrylaattimaali. Sokkelit Betonisokkeleiden ja sementtivahvoilla laasteilla ylitasoitettujen betoni- ja harkkosokkeleiden

Lisätiedot

RENOFIX RT 310 P TARTUNTADISPERSIO

RENOFIX RT 310 P TARTUNTADISPERSIO TAMMIKUU 2011 Korvaa T 310 P-esitteen marraskuu 1996 ENOFIX T 310 P TATUNTADISPESIO enofix T 310 P on polymeeridispersio, jolla voidaan parantaa betonin/betonin tai betonin/laastin välistä tartuntaa. enofix

Lisätiedot

15. FESCOTOP-LATTIASIROTTEET

15. FESCOTOP-LATTIASIROTTEET Tulostettu 9.7.2016 1 / 9 15. FESCOTOP-LATTIASIROTTEET Fescotop F10 2 Fescotop F45K 5 Jälkihoitoaine 8 Fescotop F10 2 / 9 FESCOTOP F10 Tuotekuvaus Fescotop F10 on sementtipohjainen lattiakovete, joka levitetään

Lisätiedot

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen!

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN ULOS&SISÄLLE ULOS&SISÄLLE Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! Aina oikea maali metallille! Hammerite Hammerite metallimaaleilla voidaan käsitellä kaiken tyyppisiä metallipintoja

Lisätiedot

Betonituotteet kemiallista kestoa vaativiin kohteisiin Ruskon Betoni Oy , Niko Riikonen

Betonituotteet kemiallista kestoa vaativiin kohteisiin Ruskon Betoni Oy , Niko Riikonen Betonituotteet kemiallista kestoa vaativiin kohteisiin Ruskon Betoni Oy 8.6.2018, Niko Riikonen Ruskon Betoni Oy Betonin suojaaminen erittäin aggressiivisia olosuhteita vastaan Olosuhteissa, jossa PH on

Lisätiedot

RUOSTEENESTOPOHJAMAALI / HIMMEÄ

RUOSTEENESTOPOHJAMAALI / HIMMEÄ TIKKURILA RUOSTEENESTOPOHJAMAALI / HIMMEÄ TYYPPI Vesiohenteinen, nopeasti kuivuva erikoissideainetta sisältävä ruosteenestopohjamaali vesiohenteisille pintamaaleille. KÄYTTÖKOHTEET SOVELTUVUUS Peltikatot,

Lisätiedot

N:o 837 4123 SOVELTAMISALAAN KUULUVAT MAALIT, LAKAT JA AJONEUVOJEN KOR- JAUSMAALAUSTUOTTEET

N:o 837 4123 SOVELTAMISALAAN KUULUVAT MAALIT, LAKAT JA AJONEUVOJEN KOR- JAUSMAALAUSTUOTTEET N:o 837 4123 Liite 1 SOVELTAMISALAAN KUULUVAT MAALIT, LAKAT JA AJONEUJEN KOR- JAUSMAALAUSTUOTTEET 1. Maalien ja lakkojen alaluokat a) Sisäseinien ja -kattojen himmeillä maaleilla ja pinnoitteilla tarkoitetaan

Lisätiedot

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE PITKÄIKÄINEN SUOJA PINNOILLE KÄYTTÖKOHTEET: Lattiapinnat kuten puu-, laatta-, kivi- ja muovipintaiset lattiat Metallipinnat Posliiniset ja keraamiset

Lisätiedot

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön!

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! PESUAINEET Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! TIKKURILAN PESUAINEET PERUSTEELLISEEN PUHDISTUKSEEN Oikealla esikäsittelypesulla varmistat maalaus systeemin toimivuuden

Lisätiedot

SiMP Seal 55. 1-Komponenttinen SiMP polymeeriteknologiaan perustuva liima- ja tiivistysmassa. Tuotekuvaus. Käyttöalueet. Edut

SiMP Seal 55. 1-Komponenttinen SiMP polymeeriteknologiaan perustuva liima- ja tiivistysmassa. Tuotekuvaus. Käyttöalueet. Edut SiMP Seal 55 1-Komponenttinen SiMP polymeeriteknologiaan perustuva liima- ja tiivistysmassa 1 Tuotekuvaus SiMP Seal 55 on 1-komponenttinen, korkealuokkainen, pysyvästi elastinen, kosteuskuivuva SiMP polymeeriteknologiaan

Lisätiedot

puupinnat ulkona KUULLOTTEET PEITTOSUOJAT PUUÖLJYT POHJUSTEET

puupinnat ulkona KUULLOTTEET PEITTOSUOJAT PUUÖLJYT POHJUSTEET puupinnat ulkona KUULLOTTEET PEITTOSUOJAT PUUÖLJYT POHJUSTEET 2 Woodex pitää puusta huolta Ulkona oleva puu tarvitsee suojaa vaihtelevilta sääolosuhteilta. Ja tietenkin kauniin värin, kuultavan tai peittävän.

Lisätiedot

Betonilattioiden pinnoitusohjeet

Betonilattioiden pinnoitusohjeet Betonilattioiden pinnoitusohjeet BLY 12 / by54 Betonilattioiden pinnoitusohjeet 2010 BLY 7 / by45 Betonilattiat 2002 PSK 2703 standardi: Betonilattioiden pintakäsittely. Käyttösuositus prosessiteollisuudelle

Lisätiedot

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi SUPI-SAUNATUOTTEET Löydä oma löylytunnelmasi Supi-sarjan tuotteilla luot saunaasi tunnelmaa ja suojaat sen kauniisti. Samalla saunasi pysyy pitkään helppohoitoisena. Löydä Supi-perheestä monipuoliset tuotteet

Lisätiedot

Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto

Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto MUOVIX Ekokem muovinkierrätys Kierrätysmuovista valmistetut profiilit Muovix-profiileja voidaan käyttää monissa kohteissa, joissa yleensä on totuttu käyttämään

Lisätiedot

FIRE SEALANT 400 FIRE SMOKE ACOUSTIC. Tekninen tuoteseloste ja asennusohje. Palokatkosilikonimassa

FIRE SEALANT 400 FIRE SMOKE ACOUSTIC. Tekninen tuoteseloste ja asennusohje. Palokatkosilikonimassa Tekninen tuoteseloste ja asennusohje FIRE SEALANT 400 muut markkinointinimet: Fire Mate / SafeSeal FSA 120 Palokatkosilikonimassa Tuoteseloste Tuotekuvaus on 1-komponenttinen, paloa ja savukaasujen etenemistä

Lisätiedot

TERVETULOA TIKKURILAN MAALIMYYJÄKOULUTUKSEEN! Ulkomaalauksen perusteet

TERVETULOA TIKKURILAN MAALIMYYJÄKOULUTUKSEEN! Ulkomaalauksen perusteet TERVETULOA TIKKURILAN MAALIMYYJÄKOULUTUKSEEN! Ulkomaalauksen perusteet PIHA Miksi käsitellään Suojaa UV-säteilyä vastaan Puu kuivuu ja halkeilee, metalli ruostuu, pihakivet haalistuu Suojataan laholta

Lisätiedot

Pinnoitus. Siporex hallit. Maalaus. Ohjeita. www.kivira.fi

Pinnoitus. Siporex hallit. Maalaus. Ohjeita. www.kivira.fi Pinnoitus Siporex hallit Maalaus Ohjeita www.kivira.fi Siporex hallien pinnoitus Ohjeita Toukokuu 2015 Uudelleen pinnoitus tai maalaus Alustavat työt Selvitetään millä tuotteella / tuotteilla halli on

Lisätiedot

Kiilto Silk- Kestävä ratkaisu

Kiilto Silk- Kestävä ratkaisu Kiilto Silk- Kestävä ratkaisu www.kiiltoclean.fi KiiltoClean Oy- Johtava kotimainen KiiltoClean Oy on johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja ja myös kansainvälisesti vahva toimija.

Lisätiedot

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 SUOJAÖLJYT ULKOKÄYTTÖÖN Kestävää suojaa ulkopinnoille kasviöljyistä SUOJAAVA KUULTOÖLJY Kasviöljypohjainen Suojaava kuultoöljy imeytyy puun avoimeen pintasolukkoon

Lisätiedot

JOINTS FIRE ACRYL PRO+ Paloakryyli läpivienteihin ja saumoihin

JOINTS FIRE ACRYL PRO+ Paloakryyli läpivienteihin ja saumoihin TUOTEKUVAUS laajenee kuumuuden vaikutuksesta yli +180 C lämpötilassa estäen palon, savun, ja palokaasujen etenemisen sekä toimii äänikatkona. saavuttaa EI240 palonkestoajan paloluokitelluissa sauma- ja

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN RATKAISU AMMATTILAISILLE

MONIKÄYTTÖINEN RATKAISU AMMATTILAISILLE MONIKÄYTTÖINEN RATKAISU AMMATTILAISILLE Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Täydellinen valikoima kaiken kokoisille putkille ja kanaville helposti levitettäviä tuotteita Tehokas lämpöhäviöiden esto Järjestelmän

Lisätiedot

1. esitelmä: Esimerkkejä nanomateriaalien käyttökohteista työpaikalla. www.nanodiode.eu

1. esitelmä: Esimerkkejä nanomateriaalien käyttökohteista työpaikalla. www.nanodiode.eu 1. esitelmä: Esimerkkejä nanomateriaalien käyttökohteista työpaikalla www.nanodiode.eu Nanomateriaaleja käyttäviä aloja ja tuotteita Rakennusala Rakennusalalla käytetään tavallisesti komposiittimateriaaleja,

Lisätiedot

SOUDASEAL 215LM. Päiväys: 1/10/2007 Sivu 1 (5)

SOUDASEAL 215LM. Päiväys: 1/10/2007 Sivu 1 (5) Päiväys: 1/10/2007 Sivu 1 (5) TUOTEKUVAUS: Korkealaatuinen, yksikomponenttinen saumausmassa erityisesti liikuntasaumauksiin. MS Polymeeripohjainen, kemiallisesti neutraali, täysin elastinen. Suurta elastisuutta

Lisätiedot

SATAMAT, TELAKAT JA MERENKULKUKALUSTO ZINGA GALVANOINTI YHTÄ HELPPOA KUIN MAALAUS

SATAMAT, TELAKAT JA MERENKULKUKALUSTO ZINGA GALVANOINTI YHTÄ HELPPOA KUIN MAALAUS SATAMAT, TELAKAT JA MERENKULKUKALUSTO ZINGA GALVANOINTI YHTÄ HELPPOA KUIN MAALAUS ZINGA-GALVANOINTI YHTÄ HELPPOA KUIN MAALAUS - Suojauksen kesto vastaa kuumasinkityksen kestoa. - Kuivakalvosta 96 % puhdasta

Lisätiedot

Tapetointi. Parkettituotteet. Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja

Tapetointi. Parkettituotteet. Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja Tapetointi Parkettituotteet Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja TYÖOHJEET puulattioiden kiinnittämiseen ja pintakäsittelyyn tarvittavat tuotteet. Tapetointijärjestelmä paperitapetin,

Lisätiedot

LIIMAMASSOJEN UUDISTUNUT ILME JA VALIKOIMA

LIIMAMASSOJEN UUDISTUNUT ILME JA VALIKOIMA LIIMAMASSOJEN UUDISTUNUT ILME JA VALIKOIMA KIILTO MASA MONIKÄYTTÖINEN LIIMA- JA TIIVISTEMASSA Silyylipolymeeriteknologiaan perustuva elastinen liima kiinnittämiseen sekä tiivistämiseen ulko- ja sisätiloissa,

Lisätiedot

PIENTALORAKENTAMISEN AMMATTILAISPÄIVÄT Mikko Kuoppa & Niko Neuvonen, Oulu,

PIENTALORAKENTAMISEN AMMATTILAISPÄIVÄT Mikko Kuoppa & Niko Neuvonen, Oulu, PIENTALORAKENTAMISEN AMMATTILAISPÄIVÄT 2014 Mikko Kuoppa & Niko Neuvonen, Oulu, 26.9.2014 ORMAX MONIER OY Ormax Monier Oy Pääkonttori Espoossa Pohjoismaiden nykyaikaisin betonikattotiilitehdas Pennalassa

Lisätiedot

Pesu, ruosteenesto- ja maalauskäsittely Itsehuolto-ohjeet

Pesu, ruosteenesto- ja maalauskäsittely Itsehuolto-ohjeet VANHAN PELTIKATON HUOLTOMAALAUS Pesu, ruosteenesto- ja maalauskäsittely Itsehuolto-ohjeet www.restakoti.fi 1 SISÄLLYSLUETTELO JOHDANTO 3 1. PELTIKATON TEE-SE-ITSE -HUOLTOMAALAUS 2. MUOVIPINNOITETU PELTIKATON

Lisätiedot

Tekninen tietolehti StoCryl V 450

Tekninen tietolehti StoCryl V 450 Pinnoite, väritön, himmeä Ominaisuudet Käyttö Ominaisuudet Ulkonäkö Erikoisominaisuuksia/ huomautuksia Tekniset tiedot ei elastisena suojapinnoitteena betonirakenteilla (betoni ja teräsbetoni) ennen kuultokäsittelyä

Lisätiedot

LITOCHROM STARLIKE. Käyttökohteet:

LITOCHROM STARLIKE. Käyttökohteet: LITOCHROM STARLIKE Kaksikomponenttinen epoksikiinnitys- ja saumausaine keraamisille seinä- ja lattialaatoille sekä keraamisille että lasimosaiikeille.. Kiinnitysaineena käytettäessä, alustan tulee olla

Lisätiedot

thermowood 3 Thermowood Parantunut kestävyys Pidempi käyttöikä Muotopysyvyys Tasainen väri Ympäristöystävällinen materiaali

thermowood 3 Thermowood Parantunut kestävyys Pidempi käyttöikä Muotopysyvyys Tasainen väri Ympäristöystävällinen materiaali Thermowood Thermowood Metsä Woodin ThermoWood on lämpökäsiteltyä puuta. Lämpökäsittely vaikuttaa pysyvästi puun ominaisuuksiin. Käsittelyn ansiosta puu on kestävämpää, mittapysyvämpää ja sillä on parempi

Lisätiedot

Baumit Normaalirappaus

Baumit Normaalirappaus Perinteinen Kolmikerrosrappaus Baumit Normaalirappaus KS-laasteilla Erityisesti mineraalisille julkisivuille Parantaa ääneneritystä Diffusioavoin Perinteinen Baumit Paksurappaus taloudellista, nopeaa ja

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

Maalaustyökalut. Kysymyksiä ja vastauksia

Maalaustyökalut. Kysymyksiä ja vastauksia Maalaustyökalut Maalaustyökalut Hyvä ja pitkäikäinen lopputulos edellyttää hyviä työkaluja. Oikea sivellin on erityisen tärkeä niille, jotka eivät ole kovin harjaantuneita maalaajia. Tässä osiossa kerrotaan

Lisätiedot

PUHTAASTI PAREMPI PINTA

PUHTAASTI PAREMPI PINTA PUHTAASTI PAREMPI PINTA PUHTAASTI PAREMPI PINTA HYVÄ ASIAKAS: Tarjoamme teille uudenlaista pinnoitusta tiloihinne puhtaanapitoa ja hygieenisyyttä helpottamaan. Suomalaisen nanoteknologian huipputuotteilla

Lisätiedot

Enke Multi Protect asennusohje

Enke Multi Protect asennusohje Työvaiheet 1. Puhdista ja kuivaa alusta 2. Levitä alustalle pohjustusainetta 3. Maalaa Enke Multi Protect:illa 4. Anna kuivua Esikäsittely Ennen Enke Multi Protect:illa maalausta, on pinta käsiteltävä

Lisätiedot

ALKYDIMAALI METALLIPINNOILLE / PUOLIKIILTÄVÄ

ALKYDIMAALI METALLIPINNOILLE / PUOLIKIILTÄVÄ TIKKURILA ALKYDIMAALI METALLIPINNOILLE / PUOLIKIILTÄVÄ TYYPPI KÄYTTÖKOHTEET SOVELTUVUUS Aktiivista ruosteenestopigmenttiä sisältävä alkydimaali. Peltikatot, vesikourut, syöksytorvet, suojapellit, kaiteet

Lisätiedot

Vesikatot ja julkisivun metallirakenteet Paletti

Vesikatot ja julkisivun metallirakenteet Paletti Vesikatot ja julkisivun metallirakenteet 5.3.2015 Paletti Päivän aiheita Alustat Nykytila Maalityypit ja menetelmät Esikäsittelyt ja tutkimukset Yleisimmmät virheet 4.3.2015 2 Sinkitty teräsohutlevy Alustat

Lisätiedot

Myynti Suomessa. Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO

Myynti Suomessa. Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO Myynti Suomessa Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO Ympäristöystävälliset PlastRex- tuotteet Yrityksistä FinnVaateri Oy on PlastRex tuotteiden

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer + verkko, kuivumisaika

Lisätiedot

Huippuluokan sisämaalit ammattilaisille

Huippuluokan sisämaalit ammattilaisille ammattilaistuotteet Teknoksen uusi TeknosPro-tuotesarja sisältää laadukkaita ja teknisesti edistyksellisiä pintakäsittelyratkaisuja ammattirakentamiseen. TeknosPro kohottaa rakentamisen laatua. Sarjan

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Laimenna Suihkuta Odota Nauti

Tuoteluettelo. Laimenna Suihkuta Odota Nauti Tuoteluettelo Laimenna Suihkuta Odota Nauti TuotekoodiEANVE TuotekoodiEANVE Puhdas Katto Laimennus: 1osaliuosta,2osaavettä IM202202 1L IM202203 5L 6 3 Puhdas Julkisivu Laimennus: 1osaliuosta,2osaavettä

Lisätiedot

Tikkurilan ProHouse-menetelmät ja Ultra-tuotteet puujulkisivuille

Tikkurilan ProHouse-menetelmät ja Ultra-tuotteet puujulkisivuille Tikkurilan ProHouse-menetelmät ja Ultra-tuotteet puujulkisivuille Värikkäitä visioita vuodesta 1862 Tikkurila on tarjonnut suojaa ja kauneutta jo 150 vuotta. Pienestä öljynpuristamosta on kasvanut yksi

Lisätiedot

SUOJAAVA ELASTINEN PINNOITE SUOMALAINEN INNOVAATIO! TÄYSIN UUSI EKOLOGINEN, ELASTINEN JA IHMISILLE SEKÄ YMPÄRISTÖLLE MYRKYTÖN SUOJAAVA PINNOITE.

SUOJAAVA ELASTINEN PINNOITE SUOMALAINEN INNOVAATIO! TÄYSIN UUSI EKOLOGINEN, ELASTINEN JA IHMISILLE SEKÄ YMPÄRISTÖLLE MYRKYTÖN SUOJAAVA PINNOITE. SUOJAAVA ELASTINEN PINNOITE SUOMALAINEN INNOVAATIO! TÄYSIN UUSI EKOLOGINEN, ELASTINEN JA IHMISILLE SEKÄ YMPÄRISTÖLLE MYRKYTÖN SUOJAAVA PINNOITE. ELASTINEN, YKSIKOMPONENTTINEN ELAPROOF LUO ERITTÄIN PITKÄIKÄISEN,

Lisätiedot

CLEN ECR-Ecopesuri. Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen

CLEN ECR-Ecopesuri. Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen CLEN ECR-Ecopesuri Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen CLEN ECR-Ecopesuri -järjestelmä CLEN ECR-Ecopesuri yhdistää painepesurin puhdistustehon ympäristölle ei-haitallisiin puhdistaviin

Lisätiedot

USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA. Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja

USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA. Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja 1.Kuinka pitkään toiminnallisuus on taattu? Katso kohta 2. Koska pinnoitteet ovat kemikaali- ja UV-kestäviä, toiminnallisuus säilyy erittäin

Lisätiedot

Edistyksellinen kotimainen kattotiilivalikoima. OTA ORMAX!

Edistyksellinen kotimainen kattotiilivalikoima. OTA ORMAX! Edistyksellinen kotimainen kattotiilivalikoima OTA ORMAX! www.ormax.fi Uusi Ormax EVO - kattotiilievoluution tulos Uusi laattakattotiili Ormax EVO on kehitetty Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Se

Lisätiedot

BETONILATTIOIDEN MAALAUS JA PINNOITUS

BETONILATTIOIDEN MAALAUS JA PINNOITUS BETONILATTIOIDEN MAALAUS JA PINNOITUS Tuotekehityksen kuulumisia 17.9.2015, Tikkurila Oyj, Vantaa Jenni Järvinen & Juha Nikkola Sisältö Yleistä vesiohenteisista epokseista Tikkurilan Fontefloor EP tuotteet

Lisätiedot

Monipuoliseen puuliimaukseen

Monipuoliseen puuliimaukseen Monipuoliseen puuliimaukseen A14 BISON PU-TimberMax Express Polyuretaani Puuliima D4 5min 310ml Erittäin npea ja vahva polyuretaanipuuliima sisä- ja ulkokäyttöön. Hyytelömäinen, läpinäkyvä, (meri)veden

Lisätiedot

Fouling? Don t fight it. Release it. Hempel 2013 Silic One Brochure 148x210+3 FI.indd 1

Fouling? Don t fight it. Release it. Hempel 2013 Silic One Brochure 148x210+3 FI.indd 1 Fouling? Don t fight it. Release it. Hempel 2013 Silic One Brochure 148x210+3 FI.indd 1 Tutustu HEMPELin uusimpaan innovaatioon ja teknologiseen läpimurtoon uusi silikonipohjainen kasvillisuutta hylkivä

Lisätiedot

Tiivistysaineet Ilmastointi

Tiivistysaineet Ilmastointi Tiivistysaineet Ilmastointi Tiivistysaineet Ilmastointi Tuotantolaitoksella Getingessä valmistetaan ABRAn tiivistysaineita muun muassa ilmastointialalle. Sunchem kykenee vastaamaan useimpiin tarpeisiin

Lisätiedot

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva suoja-, hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Olemme keskittyneet sisä- ja ulkokalusteiden ja kodin hoitotuotteisiin.

Lisätiedot

KAFLEX MONO KAFLEX DUO KAFLEX MULTI. Höyrynsulun läpivientikaulus kahdelle MMJ-kaapelille

KAFLEX MONO KAFLEX DUO KAFLEX MULTI. Höyrynsulun läpivientikaulus kahdelle MMJ-kaapelille KAFLEX MONO Höyrynsulun läpivientikaulus yhdelle MMJ-kaapelille Keskellä EPDM-kumitiiviste Ympärilla TESCON Vana -teippi Pysyvyystestattu Akrylat Solid -liima Kaapelia voi liikuttaa edestakaisin 10724

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer laatta saumoihin,

Lisätiedot

TEOLLISUUSPINNOITTEET

TEOLLISUUSPINNOITTEET TEOLLISUUSPINNOITTEET VRS-POLYDRIVE 95 65 ShA 10 25 mm, Tummansininen 90 kaikki kuivat vetotelapositiot VRS-POLYDRIVE on kulutusta erittäin hyvin kestävä polyuretaanipinnoite kaikkiin kuiviin vetotelapositioihin.

Lisätiedot

MIKROSEMENTTI KÄYTTÖOHJE

MIKROSEMENTTI KÄYTTÖOHJE MIKROSEMENTTI KÄYTTÖOHJE Kun teet lattia- ja seinäpintoja mikrosementillä, on tärkeää noudattaa näitä käyttöohjeita, jotka sisältävät tarkat ohjeet työvaiheille: 1. Puhdista ja esivalmistele (mm. tasoitus)

Lisätiedot

EKOLOGINEN JA ELASTINEN, IHMISILLE JA YMPÄRISTÖLLE TURVALLINEN

EKOLOGINEN JA ELASTINEN, IHMISILLE JA YMPÄRISTÖLLE TURVALLINEN SUOJAAVA ELASTINEN PINNOITE EKOLOGINEN JA ELASTINEN, IHMISILLE JA YMPÄRISTÖLLE TURVALLINEN ELASTINEN, YKSIKOMPONENTTINEN ELAPROOF LUO ERITTÄIN PITKÄIKÄISEN JA VESITIIVIIN SUOJAKERROKSEN USEIMMILLE RAKENNUSPINNOILLE.

Lisätiedot

Antimikrobiset maalit

Antimikrobiset maalit Antimikrobiset maalit TIMANTTI CLEAN Antimikrobinen sisämaali Käyttötarkoitus: Pintamaali kohottamaan hygieniatasoa kuiviin, kosteisiin ja märkiin tiloihin Tyyppi: Vesiohenteinen akrylaattidispersiomaali

Lisätiedot

PUHDISTUKSEEN HOMETTA VASTAAN KOSTEUDEN TORJUNTAAN KAPILLAARI- KATKO SAUMA- SUOJA JULKISIVU- SUOJA HOME- SUOJA DESI

PUHDISTUKSEEN HOMETTA VASTAAN KOSTEUDEN TORJUNTAAN KAPILLAARI- KATKO SAUMA- SUOJA JULKISIVU- SUOJA HOME- SUOJA DESI PUHDISTUKSEEN HOMETTA VASTAAN KOSTEUDEN TORJUNTAAN DESI HOME- SUOJA SAUMA- SUOJA JULKISIVU- SUOJA KAPILLAARI- KATKO Puhdistaa ja desinfioi Pitkäaikainen suoja homeita, hiivoja ja bakteereja vastaan Keittiöön,

Lisätiedot

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta sisustuskivet Suomalainen sisustuskivi on sekä kaunis että käytännöllinen. Kivi kestää arjen kulutusta ja on värisävyiltään ajaton. Sisustuskivellä voit tuoda kulumatonta

Lisätiedot

Modernit laattakattotiilet Minster ja Turmalin. OTA ORMAX! www.ormax.fi

Modernit laattakattotiilet Minster ja Turmalin. OTA ORMAX! www.ormax.fi Modernit laattakattotiilet Minster ja Turmalin OTA ORMAX! www.ormax.fi Kestävät ja hiljaiset laattakattotiilet Konstailemattomille loiville katoille tarvitaan graafinen ja eläväpintainen kattomateriaali.

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM KUIVAN TILAN SEINÄT.

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM KUIVAN TILAN SEINÄT. Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS 1. Cement primer- laimenna 1:1

Lisätiedot

HINNASTO 2015 (ALV. 0 %)

HINNASTO 2015 (ALV. 0 %) HINNASTO 2015 (ALV. 0 %) Epoksimaalit, pohjusteet, sulkuepoksi Bio -pohjaiset epoksipinnoitteet Hengittävät epoksipinnoitteet Polyuretaanimaalit ja pinnoitteet Akryylituotteet Muut tuotteet Työkalut ja

Lisätiedot

TALO ULKOMAALARIN VALINTAOPAS KATOT. Valitse oikeat tuotteet talon kattopinnoille

TALO ULKOMAALARIN VALINTAOPAS KATOT. Valitse oikeat tuotteet talon kattopinnoille TALO ULKOMAALARIN VALINTAOPAS KATOT Valitse oikeat tuotteet talon kattopinnoille Maalina onnistuminen VALITSE OIKEAT TUOTTEET KATON KÄSITTELYYN Katon maalaus onnistuu parhaiten, kun sinulla on käytössäsi

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 07. KATOT ja metallipinnat ulkona

MAALILINJA NEUVOO 07. KATOT ja metallipinnat ulkona MAALILINJA NEUVOO 07 KATOT ja metallipinnat ulkona Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet maalattavat pinnat... 4 Vanhat maalattavat pinnat... 6 2 NIKSIT 1.1 Ennen käsittelyä NIKSIT Hyvä käsittelylämpötila

Lisätiedot

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella a Strong Aura Aura attotiili AURA-kattotiili perinteisenä betonikattotiilenä perinteisenä betonikattotiilenä sopii sopii ltaan suomalaisiin muotoilultaan rakennuksiin. suomalaisiin Kattotiilen rakennuksiin.

Lisätiedot

TEKNISET OMINAISUUDET: ThermaCote Révision :19/07/2018 Annule et remplace toute fiche antérieure Ominaisuudet KUVAUS Ulkoasu Kermainen neste Väri Luun

TEKNISET OMINAISUUDET: ThermaCote Révision :19/07/2018 Annule et remplace toute fiche antérieure Ominaisuudet KUVAUS Ulkoasu Kermainen neste Väri Luun TEKNISET OMINAISUUDET: ThermaCote Révision :19/07/2018 Annule et remplace toute fiche antérieure Ominaisuudet KUVAUS Ulkoasu Kermainen neste Väri Luunvalkoinen Värikartat saatavilla Peitto (paksuus 20-0,5

Lisätiedot

Tuoteopas. Laimenna Suihkuta Odota Nauti

Tuoteopas. Laimenna Suihkuta Odota Nauti Tuoteopas Laimenna Suihkuta Odota Nauti Suomessaonreilustiylimiljoonapientaloajayli600000mökkiä.Niissäkaikissaon pintoja,jotkaovatjossainvaiheessapuhdistuksentarpeessa. SokevaltasaattäydellisenvalikoimanBioComb

Lisätiedot

MCF julkisivun korjausmenetelmä. Microbe Control Finland Oy TaloTerveys Lajunen Oy

MCF julkisivun korjausmenetelmä. Microbe Control Finland Oy TaloTerveys Lajunen Oy Microbe Control Finland Oy TaloTerveys Lajunen Oy MCF Julkisivun korjausmenetelmä on tarkoitettu kosteusvaurioituneiden julkisivujen lämpötaloudelliseen kunnostukseen sekä kosteusperäisten terveyshaittojen

Lisätiedot

Huopa-, pelti-, ja mineriittikattojen hoito- ja kunnostusohjeet

Huopa-, pelti-, ja mineriittikattojen hoito- ja kunnostusohjeet Huopa-, pelti-, ja mineriittikattojen hoito- ja kunnostusohjeet Hagmansin Kattotuotteet pidentävät kattosi käyttöikää! Tiedätkö missä kunnossa kattosi on? Jos kattosi on yli viisi vuotta vanha, on jo korkea

Lisätiedot

DAFA AirStop System kun tiivis tarkoittaa tiivistä

DAFA AirStop System kun tiivis tarkoittaa tiivistä TM DAFA AirStop System kun tiivis tarkoittaa tiivistä Yhteistyössä vakuutusratkaisut DAFAn toimivuus- ja tuotetakuu kestävään rakentamiseen DAFAn toimivuus- ja tuotetakuu tuo suurempaa turvaa DAFA tarjoaa

Lisätiedot

PURISTIN www.vaahtogroup.fi

PURISTIN www.vaahtogroup.fi PURISTIN VRS-GUIDE 0 3 P&J 5-10 mm Tummanharmaa 85 Metalli- tai hiilipohjainen polymeerikaavin paperin- ja huovanjohtotelat VRS-GUIDE on erittäin hyvän kulutuksenkestävyyden ja kaavaroitavuuden ansiosta

Lisätiedot

1-komponenttinen polyuretaanipohjainen julkisivusaumausmassa DIN 18540/F BS - ISO 11600/F/25LM - BS 6920-1:2000 - CE-CERTIFIED

1-komponenttinen polyuretaanipohjainen julkisivusaumausmassa DIN 18540/F BS - ISO 11600/F/25LM - BS 6920-1:2000 - CE-CERTIFIED 1-komponenttinen polyuretaanipohjainen julkisivusaumausmassa DIN 18540/F BS - ISO 11600/F/25LM - BS 6920-1:2000 - CE-CERTIFIED 1 Tuotekuvaus on 1-komponenttinen, korkealuokkainen, pysyvästi elastinen,

Lisätiedot

Z COUNTERFORM MIKROSEMENTTI- KÄYTTÖOHJE

Z COUNTERFORM MIKROSEMENTTI- KÄYTTÖOHJE Z COUNTERFORM MIKROSEMENTTI- KÄYTTÖOHJE Sisällysluettelo Pohjatyöt ja vaatimukset Pohjusteaineen (primer) käyttö Mikrosementti Käsittelyaineen käyttö - Liukkaudenestoaine Sivu 2 3 4-5 6 1 Ohjeistukset

Lisätiedot

rappauspinnat Finngard- ja Finnseco-tuotteet

rappauspinnat Finngard- ja Finnseco-tuotteet rappauspinnat Rappauspinnat rappauskorjaukset Paikkarappaus on tehtävä ennen syyssateiden ja pakkasten tuloa pakkasvaurioiden välttämiseksi. Kun vuorokauden keskilämpötila laskee alle 5 C:n, rappauslaastin

Lisätiedot

FIRE SEALANT 300 muut markkinointinimet: Fire Mate / SafeSeal FSA 110

FIRE SEALANT 300 muut markkinointinimet: Fire Mate / SafeSeal FSA 110 Tekninen tuoteseloste ja asennusohje FIRE SEALANT 300 muut markkinointinimet: Fire Mate / SafeSeal FSA 110 Palokatkoakryylimassa Tuoteseloste Tuotekuvaus on 1-komponenttinen, akryyliemulsiopohjainen, palotilanteessa

Lisätiedot

MONIPUOLINEN JOUSTAVA ERISTE, JOKA POHJAUTUU ARMAFLEX TEKNOLOGIAAN

MONIPUOLINEN JOUSTAVA ERISTE, JOKA POHJAUTUU ARMAFLEX TEKNOLOGIAAN MONIPUOLINEN JOUSTAVA ERISTE, JOKA POHJAUTUU ARMAFLEX TEKNOLOGIAAN Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Luotettava kondensaation hallinta umpisoluisen Armaflex-teknologian pohjalta Tehokas lämpöhäviöiden esto

Lisätiedot

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa.

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa. TIKKURILA TYYPPI KÄYTTÖKOHTEET SOVELTUVUUS Vesiohenteinen, käyttövalmis karkeatasoite. Täyttökyky 30 mm ilman halkeilua. Kutistuminen vähäistä ja hyvä tarttuvuus. Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa.

Lisätiedot

Cement Design. Osa kestävää kehitystä

Cement Design. Osa kestävää kehitystä Cement Design Cement Design tarkoittaa kirjaimellisesti sementillä suunnittelua ja muotoilua. Uudet mikrosementit ovat tehneet sementin- ja betoninoloisista pinnoista trendikkäitä niin yksityisissä kodeissa

Lisätiedot

Degadur * -akryylipinnoitteet

Degadur * -akryylipinnoitteet Degadur * -akryylipinnoitteet Ready in no time - to last a lifetime! * DEGADUR on Evonik Röhm GmbH:n rekisteröity tavaramerkki. Degadur * - nopeampaan pinnoittamiseen Oli tavoitteesi uuden lattian pinnoittaminen

Lisätiedot

Lanseeraustiedote. DELFLEET ONE Wash Primer -tartuntapohjamaali. Trust the One. Tammikuu 2019

Lanseeraustiedote. DELFLEET ONE Wash Primer -tartuntapohjamaali. Trust the One. Tammikuu 2019 Lanseeraustiedote DELFLEET ONE Tammikuu 2019 DELFLEET ONE tarjoaa kromaattivapaan ratkaisun eri tyyppisille maalaustöille, lämpötiloille ja pintamateriaaleille. F8960 F8388 F8389 F8390 Reaktiivinen ohenne

Lisätiedot

METALLITUOTTEIDEN MAALAUS MAALATTAVAT METALLIT. Copyright Isto Jokinen. Käyttö opetuksessa tekijän luvalla

METALLITUOTTEIDEN MAALAUS MAALATTAVAT METALLIT. Copyright Isto Jokinen. Käyttö opetuksessa tekijän luvalla METALLITUOTTEIDEN MAALAUS MAALATTAVAT METALLIT 1 YLEISIMMÄT MAALATTAVAT METALLIT 1. Kylmävalssattu teräs 2. Kuumavalssattu teräs 3. Sinkitty teräs 4. Valurauta 5. Alumiini Myös ruostumatonta terästä, anodisoitua

Lisätiedot

Varmista että maalattava pinta on kauttaaltaan puhdistettu ja kuiva ennen ja jälkeen esikäsittelyn.

Varmista että maalattava pinta on kauttaaltaan puhdistettu ja kuiva ennen ja jälkeen esikäsittelyn. GLOBAL REFINISH SYSTEM 2006 D8077 Valkoinen 2K HS Märkää Märälle Pohjamaali D8078 Harmaa 2K HS Märkää Märälle Pohjamaali D8237 HS Express Kovete D8238 HS Nopea Kovete D8239 HS Hidas Kovete D8427 HS Sekoitussävy

Lisätiedot