MATKAINFO SISÄLTÖ INFON KÄYTTÖOIKEUDET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MATKAINFO SISÄLTÖ INFON KÄYTTÖOIKEUDET"

Transkriptio

1

2 MATKAINFO SISÄLTÖ Toimistot ja palvelunumerot Pärnussa 3 Tärkeitä numeroita ongelmatilanteessa 3 Matkavakuutus ja peruutukset 3 Matkan runko-ohjelma 4 Matkalla Pärnuun & saapuminen hotellille 5 Jojo- ja valmentajainfot 6 Mitä tehdä, jos 7 Jotta matkastasi tulisi onnistunut 7 Hyvä tietää 8 Turnausfaktaa 10 Oheisohjelmaa Summer Cupin aikana 13 Kohteita lapsiperheille 14 Aktiivilomaa! 15 Ostoksille 16 Ravintoloita Pärnussa 17 Kahviloita Pärnussa 17 Muita palveluita 18 Kulttuuria ja kirkot 18 Puhelut Virossa 19 Viron kielen lyhyt oppimäärä 19 INFON KÄYTTÖOIKEUDET Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että kaikki tämän matkainfon oikeudet niin tekstien kuin kuvien osalta kuuluvat Matkatoimisto Saarikoski Oy:lle ja tämän infon osittainenkin jakaminen muille kuin ryhmänne jäsenille on tekijänoikeuslain nojalla kielletty. Kannen kuva: Kadri Kauksi. Kiitos yhteistyöstänne. Matkatoimisto Saarikoski Oy ei vastaa infossa olevien kolmansien osapuolten tietojen, kuten esim. kauppaliikkeiden aukioloaikojen, yhteystietojen tai hintojen muutoksista.

3 TOIMISTOT JA PALVELUNUMEROT Saarikoski Travels Pärnu Summer Cupissa Palvelutoimistomme sijaitsee turnauksen aikana turnauskylässä turnaustoimiston yhteydessä (Ranna puiestee). Käytännössä kierrämme turnauksen aikana lähes koko ajan pelikentillä tai hotelleilla, joten parhaiten tavoitat meidät aina alla olevista päivystysnumeroista klo välisenä aikana. Kohdepäällikkö Jarkko Paloniemi Juha Saarikoski Päivystykset hotelleilla torstaina Edustajamme ovat tavattavissa hotelleilla seuraavasti: Tervis SPA klo (Tervis Spa, Ranna Villa) Tervise Paradiis klo (Tervise Paradiis, Astra, koulut) Legend klo (Legend, Kapten Kurgo, Villa Wesset, Estonia) Strand klo (Strand, Emmi) Pärnu Summer Cupin turnaustoimisto ja palvelunumerot Pärnu Summer Cupin toimisto sijaitsee turnauksen aikana turnauskylässä Tervise Paradiis -kenttäalueen yhteydessä. (osoite Ranna puiestee, Pärnu). PSC-toimisto palvelee keskiviikkona klo ja to-la klo Kartta turnaustoimistolle: Turnauksen johtaja, Karl Palatu (viro/englanti) Toimisto ja tulokset, Priit Murumets (viro/suomi/englanti) TÄRKEITÄ NUMEROITA ONGELMATILANTEISSA viroksi numero osoite Hälytyskesus, ensiapu häirekeskus, kiirabi 112 Poliisi Politsei 112 Pikk 18 Sairaalan info Haigla Ristiku 1 Sairaalan ensiapu Erakorraline vastuvõtt Ristiku 1 Hammaspoliklinikka Hambapolikliniik Väike-Kuke 4B Hammasklinikka Tammsaare hambapolikliniik Tammsaare 27 HUOM! MATKAVAKUUTUS JA PERUUTUKSET Kaikilla pelaajilla tulee olla lisenssivakuutuksen kautta vakuutus pelitapahtumia varten voimassa myös ulkomailla. Matkanjärjestäjän vakuutus kattaa matkan teknistä osaa koskevat osat, kuten mm. vastuuvakuutuksen. Jokaisen matkustajan tulee huolehtia henkilökohtaisesta matka- sekä tavaravakuutuksestaan sekä peruutusturvastaan mahdollisen oman matkan peruuntumisen osalta. Pyydämme huomioimaan, että tämä koskee myös viime hetken sairastapauksia. Lisätietoja vakuutuksista sekä niiden korvaavuudet tulee tarkistaa omalta vakuutusyhtiöltä. Kannattaa ehdottomasti varmistaa, että matkavakuutuksessa on peruutusturvaosa.

4 MATKAN RUNKO-OHJELMA, laivayhtiönä Viking Line Keskiviikko Lähtö kotipaikkakunnilta erillisen aikataulun mukaisesti ~10.00 Saapuminen Helsinkiin Katajanokan terminaalille, lähtöselvitys Buffet-lounas etukäteen ruokailun varanneille (1.kattaus, kansi 8 laivan peräosa) Viking Linen M/S Viking XPRS lähtee Tallinnaan Tervetulotilaisuus valmentajille ja jojoille (ks. infot sivu 9) Buffet-lounas etukäteen ruokailun varanneille (2.kattaus, kansi 8 laivan peräosa) Tervetulotilaisuus valmentajille ja jojoille (ks. infot sivu 9) Saapuminen Tallinnaan ja ajomatka Pärnuun ~16.30 Majoittuminen hotelleihin Jojojen ja valmentajien infokierros (ks. infot sivu 9) Torstai Pärnu Summer Cup, otteluja Joukkueiden kokoontuminen Kalevi II stadionin viereiselle parkkialueelle Avajaiskulkue lähtee klo Pärnun Vallikäärille, missä turnauksen avajaiset klo Mukana avajaisissa turnauksen ja Pärnun kaupungin tervehdys sekä viihteellistä ohjelmaa n Avajaisseremonia päättyy Perjantai Pärnu Summer Cup, otteluja Turnausdisco Pärnun rannalla nightclub SunSetissä (Ranna Pst.3). Lippu rannekkeella 3 euroa. Hansapäivät alkavat ja kestävät viikonlopun ajan Lauantai Pärnu Summer Cup, otteluja Valmentajailta Tervise Paradiisin Romantika baarissa krs 8 (ilmoittauduttava etukäteen, ks. sivu 9) Hansapäivät jatkuvat Vallikäärin alueella Sunnuntai Pärnu Summer Cup, finaalit ja viimeiset sijoitusottelut Palkintojenjako ikäluokittain heti finaaliotteluiden jälkeen turnauskeskuksessa Lähtö Pärnusta Tallinnaan (viimeistään) > Lähtöselvitys Tallinnassa A-terminaalissa Buffet-päivällinen etukäteen ruokailun varanneille (1.kattaus, kansi 8 laivan peräosa) Viking Linen M/S Viking XPRS lähtee Tallinnasta Helsinkiin Buffet-päivällinen etukäteen ruokailun varanneille (2.kattaus, kansi 8 laivan peräosa) Anna palautetta! Palautekeskustelu kokousosastolla Saapuminen Helsinkiin ja ajo kotipaikkakunnille Matkaohjelma sitoumuksetta. Joukkuekohtaiset ohjelmat saattavat poiketa runko-ohjelmasta.

5 MATKALLA PÄRNUUN SEKÄ SAAPUMINEN/LÄHTÖ HOTELLILTA Matkalle pakkaaminen Matkalle kannattaa pakata ns. matkareppu, missä on kaikki tarpeellinen varustus bussi- ja laivamatkoja varten. Erikseen kannattaa pakata suurempi reppu, mihin pakataan Pärnun tavarat. Laivamatkojen ajaksi busseihin voi jättää kaikki matkatavarat, joita ei tarvitse laivamatkan aikana. Bussit ja autokansi ovat lukittuina laivamatkojen aikana. Bussimme Kaikki Pärnu Summer Cupiin lähtevät bussimme ovat seuraavin minimivarustein: wc, video/audio, koneellinen kylmäilmastointi sekä lepoistuimet. Kuljettajat ovat bussiyhtiöiden ammattikuljettajia ja suuri osa heistä on ollut Pärnu Summer Cupissa jo aikaisemmin. Kannattaa huomioida, että busseissamme on DVD/audio-laitteistot. Lainsäädännön mukaan emme voi ottaa DVD-levyjä esitettäviksi eli jos haluatte bussimatkoilla katsoa elokuvia, ottakaa omia videoita mukaan. Kauempaa tultaessa bussimatkoja varten kannattaa ottaa myös matkatyyny mukaan. Laivamatkat Kuljettajamme hoitavat lippujen vaihdon ja jaon satamissa. Laivayhtiö Helsingin ja Tallinnan välillä on Viking Line ja laivana M/S Viking XPRS. Ilmoittakaa kuljettajallenne mahdollisista viime hetken poisjäänneistä välittömästi bussin startattua kotipaikkakunnaltanne. M/S Viking XPRS Kansi 8 (buffet-ravintola kannen peräosassa) Kansi 7 (sisääntulokansi, kokousosasto keulassa) Ruokailuajat laivan buffet-ravintolassa kannella 8 laivan peräosassa Menomatkalla keskiviikkona kattaus klo kattaus klo Paluumatkalla sunnuntaina kattaus klo kattaus klo Saapuminen Pärnuun Ryhmänjohtajat käyvät noutamassa yhdessä kuljettajan kanssa huoneiden avaimet ja tulevat jakamaan ne ryhmäläisille bussiin. Tämän jälkeen ryhmä voi majoittua hotelliin. Majoittumisen yhteydessä riittää, kun ryhmänjohtaja täyttää hotelliin sisäänkirjautumiskortin. Jotkin hotellit saattavat pyytää palauttamaan hotelliin kirjautumiskortin kaikilta majoittujilta illalliseen / seuraavaan aamuun mennessä. Lähtö hotellilta Lähdettäessä hotellilta huonekunnat palauttavat avaimet suoraan vastaanottoon. Kun kaikki ovat palauttaneet avaimet, tulee kuljettajan ja ryhmänjohtajan pyytää vielä lupa lähteä hotellista ja varmistaa, että kaikki on ok. Lähtöluvan saatuaan ryhmä voi jatkaa matkaa kohti Tallinnaa. Tämä kannattaa ehdottomasti tehdä, jotta vältytään kaikilta matkan jälkeisiltä selvityspyynnöiltä.

6 JOUKKUEENJOHTAJIEN JA VALMENTAJIEN INFOT Ensimmäinen infotapaaminen on tervetulotilaisuus keskiviikkona 28.6 laivan kokousosastolla kannella 7 klo niille joukkueille, jotka ruokailevat 2. kattauksessa tai eivät ruokaile laivalla ja klo joukkueille, jotka ovat ruokailleet 1. kattauksessa (tilarajoitteen vuoksi max 1 hlö per ryhmä!!). Saavuttuamme Pärnuun teemme keskiviikkoiltana joukkueenjohtajien ja valmentajien infokierroksen (2 hlöä per ryhmä), minkä aikana näette tärkeitä turnaukseen liittyviä kohteita. Lähtö infokierrokselle on klo Tervis SPA:sta, Strandista ja klo turnauskylän edessä olevalta bussien parkkipaikalta (Tervise Paradiisin rannan puolella). Pidämme tarvittaessa tasapuolisen tiedonkulun takaamiseksi sekä mahdollisten turnauksen aikana ilmenevien ongelmien/epäkohtien pikaisen korjaamisen vuoksi joukkueenjohtajien ja valmentajien palavereita ja niistä ilmoitamme yhteyshenkilöille tekstiviestillä. Paluumatkalla pidämme laivan buffet-ravintolassa kannella 8 palaute/kehityskeskustelun klo (ravintolan sulkeuduttua). Toivomme, että palautteissa keskitymme matkatoimistomme palvelukonseptiin ja niiden kehittämiseen sekä turnauksen kehittämiseen, mutta emme arvioi esim. turnauksen tuomarityöskentelyä. Samaa toivomme kaikkien turnausmatkojemme palautekeskustelujen suhteen. HUOM! Järjestämme suomalaisille valmentajille ja joukkueenjohtajille valmentajaillan lauantaina 1.7. klo Tervise Paradiisin Romantic-baarissa (8.krs). Iltaan tulee ilmoittautua tarjoilujen vuoksi ennakkoon maanantaihin mennessä osoitteeseen info@saarikoski.fi. Tarjolla on pientä purtavaa ja juotavaa. Valmentajailtaan voi ilmoittautua max 2 henkilöä per joukkue. Tilaisuus on vapaamuotoinen eikä sisällä aikataulutettua ohjelmaa. RETKET PÄRNUSSA Joukkueilla on mahdollisuus tehdä retkiä lähialueella otteluaikataulujen puitteissa. Pelaajien vanhemmille on suunnattu myös kokopäiväretki Riikaan perjantaina (varattava 5.6. mennessä). Retket on mahdollista tilata joko etukäteen (lisäpalvelutilaus) tai kohteessa palvelutoimistostamme/kohdeoppaaltamme. NAPPULOIDEN KÄYTÖSTÄ BUSSIMATKOILLA JA HOTELLEISSA Olemme saaneet hotelleilta ja bussiyhtiöiltä toivomuksen, että nappikset vaihdetaan pois ennen tuloa bussiin ja hotelliin. Samoin lähdettäessä peliin nappikset vaihdetaan jalkaan vasta kentällä. OFFICIAL PARTNER IN FINLAND AND BALTIC COUNTRIES

7 MITÄ TEHDÄ, JOS sairastun matkalla Ota yhteys hotellinne vastaanottoon, joka hälyttää lääkärin tai ambulanssin. Ilmoita asiasta myös päivitysnumeroomme, mikäli kyseessä on vakava sairastuminen. Suomen ja Viron välillä on sopimus, jonka mukaisesti suomalaisella on oikeus saada välittömästi tarvitsemansa sairaalahoito. Mikäli tarvitaan jatkohoitoa/kuljetus Suomeen, ota yhteys päivystysnumeromme kautta Juha Saarikoskeen. Tarkista ennakkoon matkavakuutuksesi kattavuus. Vakuutusyhtiöiden vahinkopäivystysnumeroita (24h/vrk): OP Pohjola LähiTapiola If Turva Fennia jos passini tai arvoesineeni katoaa Passi vaaditaan rajan ylityksessä. Jos passisi katoaa, ota yhteys kohdepäällikköömme. Passin katoamisen ilmoitamme poliisille, minkä jälkeen tehdään ilmoitus Suomen suurlähetystöön. Jos passi kuitenkin löytyy ennen paluupäivää, ilmoitus perutaan. Muuten ko. henkilön on käytävä Suomen suurlähetystössä Tallinnassa ja anottava/noudettava henkilökohtaisesti väliaikainen rajanylityslupa, joka oikeuttaa yhteen rajanylitykseen eli kotiin pääsyyn. Rajanylitys maksaa 70 euroa, vie aikaa ja aiheuttaa mielipahaa ja vaivaa. Passia ei siis kannata pitää mukanaan muuna aikana kuin rajanylityksessä, esim. liikuttaessa kaupungilla. Suosittelemme arvotavaroiden säilyttämistä tallelokeroissa. Suomen suurlähetystö, Pikk jalg 14, Tallinna. Puhelin (hätätapauksissa): ma-pe & ma-pe ja la-su jos pankki- tai luottokorttini katoaa Kuoleta Nordea/OP/POP/S-Pankki/Säästöpankit/Nets pankki-/luottokortti soittamalla Suomeen numeroon Kuoleta Aktia pankki-/luottokortti soittamalla Suomeen numeroon Kuoleta Danske Bank pankki-/luottokortti soittamalla Suomeen numeroon Kuoleta Diners Club luottokortti soittamalla Suomeen numeroon Kuoleta Eurocard luottokortti soittamalla Suomeen numeroon JOTTA MATKASTANI TULISI ONNISTUNUT Matkustettaessa Viroon matkustetaan samalla erilaiseen kulttuuriympäristöön. Vaikka se sijaitsee aivan naapurissamme, toimintatavoissa ja tapakulttuurissa on eroja Skandinaavisiin tapoihin. Koska haluamme turnausmatkanne ja lomanne onnistuvan parhaalla mahdollisella tavalla, pyydämme teitä huomioimaan jo etukäteen ennen matkaa seuraavia asioita. Turnauksen organisaatio, tuomarit, hotellien henkilökunta ja oma tiimimme Pärnussa tekevät kaiken voitavansa matkanne onnistumiseksi. - turnausorganisaatio ei ole suomalaisten turnausten kaltainen, mutta järjestäjät tekevät turnauksen jo 15. kerran - turnauksen kautta tuleviin ruokailuihin on kiinnitetty huomiota, mutta silti ei kannata odottaa gourmet-tasoa - kenttien tasoissa on eroja ja itse luokittelemme kuusi kentistä ***-luokkaan. Tervise Paradiisin kenttäalue on uusin ja siellä pelataan turnausottelut nyt kuudennen kerran - Virossa tuomarit sallivat hieman fyysisemmän pelityylin kuin Suomessa - monissa hotelleissa kolmen hengen huoneissa majoitutaan hyvin tiiviisti eli ylimääräistä tilaa ei ole - ole huolellinen mm. kukkarosi suhteen. Kannattaakin pitää mukana vain sen verran rahaa kerrallaan, mitä sillä matkaosalla tarvitsee - Huom! väsyneenä pienistä ongelmista tai vastoinkäymisistä saattaa turhaan muodostua isoja. Muistetaan siis myös levätä onnistuneen matkan turvaamiseksi

8 HYVÄ TIETÄÄ! HUOM! Passi ja viisumi Kaikilla matkustajilla tulee olla voimassaoleva passi tai kuvalla varustettu EU-henkilökortti. Lapsen oikeus matkustaa vanhemman passilla päättyi Siitä alkaen myös lapsella on oltava oma passi. Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia. Matkustajilla, joilta viisumi vaaditaan, tulee viisumin lisäksi olla myös oma valokuvallinen passi. Tämä koskee myös lapsia. Viro on Schengen-maa, joten matkustusasiakirjaa ei normaalisti viranomaisen toimesta tarkasteta. Matkustajan on kuitenkin pidettävä mukanaan voimassa olevaa kussakin jäsenmaassa hyväksyttyä matkustusasiakirjaa (passia tai henkilökorttia). HUOM! EU-sairausvakuutuskortti Suosittelemme hankkimaan ennen matkaa EU-sairausvakuutuskortin. Kortin saa tilattua veloituksetta lähimmästä KELAn toimipisteestä tai netin kautta. Lisätietoa saat osoitteesta Matka-asiapaperit Kaikki tarvittavat matka-asiapaperit, kuten laivaliput, hotellivoucherit jne. ovat kuljettajallanne ja hän hoitaa myös matkan tekniset järjestelyt yhteistyössä ryhmänjohtajanne kanssa. Aika Virossa aika on sama kuin Suomessa. Vesi Suosittelemme ehdottomasti pullotetun veden käyttämistä juomavetenä siitä huolimatta, että Pärnun vesi on tutkitusti juomakelpoista. Juomavettä on helposti saatavissa marketeista, hotelleista ja kylpylöistä. Allikavesi on lähdevettä, lauavesi tavallista pullotettua juomavettä. Sähkö Sähkövirta ja pistokkeet Virossa ovat samat kuin Suomessa. Valuutta ja luottokortit Virossa ovat käytössä eurot. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä useimmissa liikkeissä. Pienemmissä kioskeissa sekä joissakin ravintoloissa luottokortit eivät käy. Visa Electronilla voi maksaa lähes kaikkialla ja niillä voi myös oman pankin palveluhinnaston mukaisesti nostaa käteistä pankkiautomaateista. Kansainvälisillä luottokorteilla voi nostaa rahaa kaikista pankeista ja pankkiautomaateista (auki 24h). Maksettaessa tai nostettaessa rahaa pankista luottokortilla tulee henkilöllisyys normaalisti todistaa passilla. Pankkeja Pärnussa Swedbank Papiniidu 10 ma-pe , la Swedbank Aida 5 ma-pe SEB Ruutli 40 A ma-pe , la Nordea Lai 11, Port Artur 2 ma-pe , la Danske Hommiku 1 ma-pe Internet Useimmissa hotelleissa on WLAN yhteys maksutta asiakkaille. Kaupungilla on myös Internet kahviloita, joissa pääsee tarkistamaan sähköpostinsa tai lukemaan verkkosanomalehtiä. Posti Pääposti sijaitsee Port Artur 1 ostoskeskusta vastapäätä, osoitteessa Hommiku 4. Sen aukioloajat ovat arkisin klo , lauantaina Lisäksi postimerkkejä myivät kioskit ja hotellien sekä kylpylöiden vastaanotot. Suomeen lähetettävissä kevyissä kirjeissä sekä postikorteissa tulee olla min 1 euron edestä merkkejä.

9 Pärnun pysäköintijärjestelmä Pärnun keskustassa pysäköinti on maksullinen arkisin klo Maksu on 0,96/tunti tai 3,20/päivä. Rantaalueella pysäköintimaksut ovat klo välisenä aikana 3,20/tunti tai 9,59/päivä. Pysäköintikiekolla pysäköintiajan ilmoittaneille on pysäköinti ilmaista ranta-alueella 30 min, keskustassa tunnin ja Endla-teatterin parkkipaikalla 3 tuntia. Televisiokanavat Hotellihuoneiden televisiokanavatarjonta on monipuolista, nähtävillä ovat niin paikalliset kuin kansainväliset uutis- ja urheilukanavat. Näiden lisäksi näkyy Suomen kanavista pääsääntöisesti YLE 1 ja 2. Radio Virossa on lukuisia radioasemia, joista osa on suuntutunut vain määrätyn tyyppiseen ohjelmasisältöön sekä musiikin soittamiseen. Suomalainen Radio Finland kuuluu 558 khz:llä. Pärnun Turisti-info Pärnun turisti-info sijaitsee osoitteessa Uus katu 4, puhelin Toimisto on avoinna joka päivä

10 TURNAUSFAKTAA Pärnu Summer Cup on muodostunut Viron ja koko Baltian alueen yhdeksi suosituimmaksi turnaukseksi. Turnaus järjestetään vuonna 2017 jo 15. kerran. Mukaan lukien pelaajat, valmentajat, joukkueenjohtajat, vanhemmat ja tuomarit, turnaukseen odotetaan jälleen yli 3500 osallistujaa. Pärnu Summer Cupissa voit jalkapallon ohessa nauttia myös hienosta ja luonnonkauniista osasta Viroa. Pärnu on viihtyisä todellinen kesäkaupunki, joka tarjoaa monipuolista ohjelmaa moneen makuun. Kaiken kruunaa tietenkin upea Pärnun beach sekä sen rantabulevardi! Faktaa Pärnu Summer Cupista Joukkueen rekisteröintilomake (ennakkoon netissä) - Kaikkien turnaukseen osallistuvien joukkueiden tulee rekisteröidä pelaajat ennakkoon turnausjärjestäjän nettipohjaisella rekisteröintilomakkeella. Turnaukseen eivät voi osallistua pelaajat, joita ei ole merkitty rekisteröintilomakkeelle. - Turnausjärjestäjä lähettää nettilinkin rekisteröintilomakkeelle suoraan joukkueiden yhteyshenkilöille viimeistään viikkoa ennen turnauksen alkua. Sisäänkirjautuminen turnaukseen (turnaustoimisto Pärnussa) 1. Mikäli joukkueenne asuu koulumajoituksessa tai mikäli joukkueellenne on tilattu turnausjärjestäjän ruokailuja Joukkueenne on ilmoittauduttava turnaukseen turnaustoimistossa keskiviikkona heti Pärnuun saavuttuanne. Turnaustoimisto on avoinna kisakylässä keskiviikkona klo Ilmoittautumisen yhteydessä saatte rannekkeet koulumajoitusta / turnausruokailuja varten, ensimmäiset turnausruokailut alkavat keskiviikon päivällisestä alkaen. Mukana ei tarvita passeja tai muita pelaajien henkilöllisyystodistuksia, vaan teillä tulee olla kaikilta pelaajilta kopio henkilöllisyystodistuksista mukana kaikissa otteluissa. Suosittelemme, että passeja tai muita henkilöllisyystodistuksia ei kannata pitää mukana, vaan kootusti esim. kopiot pelaajien passeista. 2. Mikäli joukkueellenne ei ole tilattu mitään turnausjärjestäjän ruokailuja Joukkueenne on ilmoittauduttava saapuneeksi turnaukseen turnaustoimistossa viimeistään tuntia ennen ensimmäistä ottelua. Torstaina aamulla turnaustoimistolla on kova ruuhka, joten suosittelemme käymään ilmoittautumassa jo keskiviikon aikana. Turnaustoimisto on avoinna keskiviikkona klo Mukana ei tarvita passeja tai muita pelaajien henkilöllisyystodistuksia, vaan teillä tulee olla kaikilta pelaajilta kopio henkilöllisyystodistuksista mukana kaikissa otteluissa. Suosittelemme, että passeja tai muita henkilöllisyystodistuksia ei kannata pitää mukana, vaan kootusti esim. kopiot pelaajien passeista. Ikäluokat Ikäryhmä Pelisysteemi Pallo Vaihdot Peliaika Finaaleissa Ikärajoitus B ja jälk. synt. 11 vs 11 5 vapaa 2x20 min 2x20 min max 3 pelaajaa synt jälk B ja jälk. synt. 11 vs 11 5 vapaa 2x20 min 2x20 min max 3 pelaajaa synt jälk B ja jälk. synt. 11 vs 11 5 vapaa 2x20 min 2x20 min max 3 pelaajaa synt jälk B ja jälk. synt. 11 vs 11 5 vapaa 2x20 min 2x20 min max 3 pelaajaa synt jälk B ja jälk. synt. 9 vs 9 4 vapaa 2x18 min 2x18 min max 2 pelaajaa synt jälk B ja jälk. synt. 9 vs 9 4 vapaa 2x18 min 2x18 min max 2 pelaajaa synt jälk B ja jälk. synt. 7 vs 7 4 vapaa 2x15 min 2x15 min max 2 pelaajaa synt jälk B ja jälk. synt. 7 vs 7 4 vapaa 2x15 min 2x15 min max 2 pelaajaa synt jälk B ja jälk. synt. 5 vs 5 3 vapaa 2x15 min 2x15 min max 2 pelaajaa synt jälk G ja jälk. synt. 9 vs 9 4 vapaa 2x18 min 2x18 min max 2 pelaajaa synt jälk G ja jälk. synt. 7 vs 7 4 vapaa 2x15 min 2x15 min max 2 pelaajaa synt jälk

11 Ikärajat ja pelioikeus Ikärajoja täytyy noudattaa. Pelaaja voi osallistua vain yhteen ikäluokkaan/joukkueeseen. Pelaajilla tulee olla voimassaoleva henkilöllisyystodistus (passi) sekä Palloliiton pelipassi. Avajaiset Kokoontuminen to klo > Kalevi II Stadionin parkki-alueelle. Avajaiskulkue klo Pärnun Vallikäärille, missä turnauksen avajaiset. Mukana avajaisissa viihteellistä ohjelmaa. Turnauksen aikataulu ja pelijärjestelmä Turnaus alkaa alkulohkojen otteluilla torstaina 29.6 klo Joukkueet on ensin jaettu 4-6 joukkueen alkulohkoihin tai 7 joukkueen suoraan sarjaan, joissa pelataan yksinkertainen sarja. Alkulohkojen ottelut pelataan torstaina ja perjantaina. Voitetusta ottelusta saa 3 pistettä ja tasapelistä yhden pisteen. Mikäli alkusarjassa kaksi tai useampi joukkuetta päätyvät tasapisteisiin, sijoitus ratkaistaan seuraavasti (englanniksi turnaussääntöjen mukaisesti ja väärinymmärrysten välttämiseksi): 1. smaller number of withdrawals and disqualified games 2. greater number of wins 3. result of the games between the teams 4. overall goal difference 5. greater number of goals scored 6. disciplinary record 7. teams are sorted according to a draw Alkulohkojen jälkeen turnaus jatkuu ikäluokittain turnausohjelman mukaisesti jatko-otteluilla, jotka pelataan lauantain ja sunnuntain aikana. Kaikki finaalipelit ovat sunnuntaina siten, että viimeinen finaali alkaa klo Play off vaiheesta finaaleihin saakka ottelun päättyessä tasan siirrytään suoraan rangaistuspotkukilpailuun. Turnaus päättyy sunnuntaina klo Tuomarit ja jury Kaikilla tuomareilla on Viron jalkapalloliiton lisenssi. Turnauksen jury on kolmihenkinen ja sen päätöksistä ei voi valittaa. Protestit Protesti tulee jättää viimeistään tunnin kuluessa ottelun päättymisestä turnauksen jurylle. Protestin käsittelymaksu on 50 euroa ja se palautetaan, mikäli protesti hyväksytään. Luovutukset Joukkue tuomitaan automaattisesti luovuttaneeksi pelin, mikäli joukkue ei saavu kentälle viimeistään viisi minuuttia annetun alkamisajan jälkeen. Ottelu tuomitaan vastustajalle 3-0. Force majure huomioidaan. Palkinnot Ikäryhmän kolme parasta joukkuetta saavat mitalit sekä pokaalin. Säännöt ja päivittäiset peliajat Pärnu Summer Cupissa noudatetaan FIFA:n ja Viron Jalkapalloliiton sääntöjä. Säännöt lähetetään joukkueille ennakkoon ja ne ovat nähtävissä turnauksen aikana turnauskeskuksessa. Turnaukseen voivat osallistua vain joukkueet, jotka ovat FIFA:n rekisteröimän liiton jäseniä. Ottelut pelataan päivittäin klo välisenä aikana.

12 Stadionit Pelit pelataan seitsemällä kenttäalueella, joista kuusi on Pärnussa ja yksi Paikusessa. Kenttäkartta netissä: Kentät ovat luonnonnurmikenttiä pl. Mai koulun kenttä, jossa on uusi viimeisimmän sukupolven tekonurmi. Sääolosuhteiden tai muun tarpeen vuoksi turnausjärjestäjällä on myös varakenttiä Pärnussa ja sen ympäristössä. Mahdollisista kenttämuutoksista järjestäjä ilmoittaa etukäteen. Pärnu Kalevi II stadion (ikäluokat 2005, 2006 ja tytöt ) Tervise Paradiisin kentät (ikäluokat 2007, 2008, 2009 ja tytöt ) Pärnu Koidula stadion (ikäluokat 2001, 2002, 2003 ja 2004) Pärnu Raeküla stadion (ikäluokat 2001, 2002, 2003 ja 2004) Pärnu Ülejõe Gümnaasiumi stadion (ikäluokat 2005, 2006 ja tytöt ) Mai school (tekonurmi) (ikäluokat 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 ja tytöt ) Paikuse stadion (ikäluokat 2005, 2006 ja tytöt ) Alennuksia turnauksen aikana Pärnu Summer Cup sekä eri yritykset tekevät yhteistyötä turnauksen aikana ja tarjoavat alennuksia kuljetuksista, ruokailuista ja vapaa-aikaan liittyvistä palveluista / tuotteista. Tarkat alennuskohteet saatte ilmoittautumisen yhteydessä tulopäivänä. Turnauspaidat Turnauksen t-paitojen hinta joukkueille etukäteen tilattuna on 9,90 euroa ja ennakkotilaus on voimassa torstaihin klo saakka. Lähetämme erillisenä viestinä mallin t-paidasta. Koot ovat cm ja S-XXL. Nimellä ja numerolla painettu paita etukäteen tilattuna 17 euroa. Turnauksen aikana t-paitoja on myynnissä turnauskylässä, mutta saatavuus ja koot paikan päällä ovat rajallisia, joten suosittelemme ennakkotilausta tilattaessa paitoja koko joukkueelle.

13 OHEISOHJELMAA PÄRNU SUMMER CUPIN AIKANA Pärnun Hansapäivät Vallikäärun niityllä (perjantai - sunnnuntai) hansa.parnu.ee Vuoden 2010 kansainvälisten Hansapäivien jälkeen jatketaan Pärnussa hansakaupungin kaupankäyntiperinteitä jokavuotisilla Pärnun Hansapäivillä. Uuden ilmeen saaneella Vallikäärun niityllä tarjotaan viihdettä ja kaupantekoa niin kaupunkilaisille kuin vieraillekin. Suur Võidusõit Auto24 Ringillä (lauantai - sunnnuntai) Baltian ja Suomen mittakaavassa suurin moottoriurheilutapahtuma Pärnun Auto24 Ringillä. Useita luokkia mm. Porcshet, Camarot, Formula Fordit sekä Legendsit + paljon muuta tapahtumaa. Tarkempi ohjelma nähtävissä tapahtuman nettisivuilla.

14 HYVIÄ KOHTEITA LAPSIPERHEILLE Lataa perhelomien esite osoitteesta Tervise Paradiis-vesipuisto Side 14, avoinna klo Baltian toiseksi suurimmassa vesipuistossa on neliötä sisätilaa, 4 liukumäkeä, joista pisin 85 metria!vesipuistossa on myös 25m pitkä uima-allas, vuoristojoki ja koski, pore- ja suihkualtaita, lämmitettyulko-allas, kiipeilyseinä sekä erilaisia saunoja. Vesipuiston yhteydessä ovat myös kuntosali sekä keilahalli. Internetissä : Valgerannan seikkailupuisto Seikkailupuisto Valgeranna, puh Valgerand, Pärnusta noin 10km Haapsaluun päin. Jännitystä ja uusia haasteita sekä samalla myös aktiivista lomaa perheen kanssa! Valgerannan seikkailupuisto tarjoaa erilaisen kokemuksen puiden latvoissa liikkuen. Kiipeämisen ohessa voi nauttia kauniista merimaisemasta. Hyvä tietää: Radan viiden erilaisen vaativuustason suorittaminen puistossa vie aikaa yhteensä noin 2-3 tuntia. Alle 115 cm mittaisille lapsille on erillinen seikkailurata riippusiltoineen, -kiikkuineen ja laskeutuvine köysiratoineen. Internetissä : Trampoliinikeskus UP Mini Zoo Lai tn 10, Pärnu, , avoinna ma-pe 12-21, la-su Trampoliinikeskus UP on Pärnun suurin leikkimaa; hauskanpitoa nuorille ja vanhemmille, lapsille ystävineen ja vanhempineen. Keskuksessa on ainutlaatuinen trampoliinimaasto, jossa voi tehdä erilaisia hyppyjä ja voltteja. Lisäksi suuri vaahtomuoviallas turvalliseen laskeutumiseen. UPissa on myös ilmatäytteinen trampoliinilohikäärme, jossa on suuri liukumäki. Lisäksi palloa sisältävä pallomeri, pöytäjalkapallo, koripallo, PS3, biljardi, leikkiautoja, softplay jne. Laitteet vaihtuvat jatkuvasti, joten tule ja tutustu itse. Keskuksessa on myös pieni kahvila. Internetissä : Akademia 7, avoinna ma-pe klo Mini Zoossa pääseen tutustumaan mitä erilaisimpiin matelijoihin, hämähäkkeihin, leguaaneihin, kilpikonniin, kaloihin sekä Zoon ehdottomaan vetonaulaan Niilin krokotiiliin. Zoon puuhamies on Peeter Põldsam, jonka harrastuksesta koko Zoo on saanut alkunsa. Hän kertoo suomeksi eläimistä ja niiden tavoista ja hyvässä lykyssä pääsee koskettamaan parimetristä Kuningasboaa. Näyttelyn suurin otus on viisimetrinen verkkopython. Internetissä : Reiu Puhkekeskus Jõekalda tee 13 (Paikuse vald) Reiun lomakeskus sijaitsee n. 6 kilometrin päässä Pärnun keskustasta Paikusessa. Reiussa on mahdollista harrastaa erilaisten pallopelien lisäksi paintballia, kalastusta ja melontaa. Keskuksessa on mahdollisuus myös syödä etukäteistilauksesta. Muita kohteita Perona keilaradat Mikroautorata Kardikeskus Audrun kunta, Maurin Tehnokül atsastustila Tori km Pärnusta, perustettu vuonna 1856

15 Leikkipaikkoja lapsille Lastenmaa Hüppa Riia mnt. 129, urheiluhalli Lastemaa Mini Pordi mängumaa Lai 11, Port Artur 2, 3. kerros Lastemaa Põnnila Kuninga 19, avoinna 7:30-19 Lastenmaa Rõõmurull Rüütli 23/25 Lastenmaa Tiigrikutsu Tallinna mnt 8, 3. kerros AKTIIVILOMAA PÄRNUSSA Polkupyörien vuokraus (kesän 2016 hinnat) 2h 5 euroa 3-6h 7 euroa 6-12h 8,50 euroa 24h 10 euroa lisävuorokausi 7 euroa 5 vrk 33,50 euroa Hotellitoimitus 1 euro per pyörä. Polkupyöriä kaikenikäisille! Myös tandempyöriä, trailereita sekä lasten turvaistuimia saatavilla. Varaukset puh Golf Pärnu Bay Links Reiun kylä, Tahkuranna, noin 10km Riian suuntaan Audru Golf Lemmetsä kylä, Audrun kunta White Beach Golf Valgerand, Audrun kunta Minigolf hotelli Strand, avoinna ti-la (sisätiloissa) Kuntosalit Tervise Paradiis Side 14 Tennishalli A.H. Tammsaare 39 Squash & Tennis Mai Squash Papiniidu 50 Squashklubi Vana-Sauga 40A Tennishalli A.H Tammsaare 39 Tenniskenttä Ringi 14 A Biljardi Pool Kaheksa Esplanaadi 10 Muita mahdollisuuksia Perona Bowling Metsa 13A Skootterivuokraus Pursiseura Lootsi 6 Purjehdusretkiä merelle Pärnun pursiseura Purjehdus Sinilind Lootsi 6, Purjehdus Valgeranna Noin 10km päässä Pärnusta Ohjattuja retkiä Kaupunkiseikkailuja Suurin osa seikkailuista alkaa Rüütlin aukiolta klo 14:00-20:00 Urheilukeskus Jõulumäe km Pärnusta, pyöräilyä, patikointia, rullaluistelua jne, Kansallispuisto Soomaa km Pärnusta, retkeilypolkuja, kanoottivuokraus

16 SHOPPAILEMAAN! Ostoksia Pärnussa kaupat eivät mainosta itseään samoin kuin Suomessa. Mainoskilpiä on vähän ja näyteikkunaostoksille on täällä jokseenkin turha lähteä. Kun kaupan näkee, kannattaa poiketa sisään katsomaan sen tarjontaa. Suuri osa Pärnun kaupoista on pieniä yksityiskauppoja, mutta viime vuosina on tullut monia ostoskeskuksia. Uusin on Pärnu-Keskus Konserttitalon ja Port Artur ostoskeskusten välissä. Paras ostoskatu on kävelykatu Ruutli sivukatuineen, sieltä löytyy lähes joka alan myymälöitä. Hintataso on suomalaisittain kohtuullisen edullinen, joskin tuontitavarat ovat usein melko kalliita. Suosituimpia ostoksia ovat villavaatteet, nahkatuotteet, pellava- ja korityöt. Kauppa on viroksi kauplus, kauppaliikettä tarkoittaa myös sana äri ja puoti on pood. Tavaratalo on viroksi Kaubamaja. Pienemmät kaupat ovat pääsääntöisesti avoinna arkisin klo ja lauantaisin klo 10-15, kauppakeskukset ovat avoinna normaalisti klo saakka. Ostoskeskuksia Kaubamajakas Riia mnt ma-su Pärnu Keskus Hommiku 4 ma-pe , la , su Port Artur 1 ja 2 Hommiku 2, Riia mnt. 1E ma-pe , la , su Ruokamarketit Hyper Rimi Papiniidu 8/10 ma-su Maxima Riia mnt 131 ma-su Port Artur 2 Hommiku 2 ma-pe Suurjõe Selver Suurjõe 57 ma-su Mai Selver Papiniidu 42 ma-su Ûlejoe Selver Tallinna mnt 93 ma-su Urheiluliikkeitä Rademar Sport Kaubamajakas Spantal Sport Kaubamajakas Sportland Kaubamajakas Tennise Spordipood Tammsaare Sportland Lai Petersport Vee Apteekkeja Linna Apteek Pikk 11 ma-pe , la , su Lõwi Apteek Rüütli 14 ma-pe , la , su suljettu Ranna Apteek Pärna 12 ma-pe , la , su suljettu Saare Apteek Hommiku 1 ma-pe , la-su Port Artur 2 Apteek Hommiku 2 ma-pe , la-su Ülikooli Apteek Rüütli 30 ma-pe , la , su Pesulat Pernau Pesukoda Papiniidu 42 (Mai Selver) Ranna Pesumaja Ranna pst SOL Port Artur 2 (0 krs) Toreja Tori on viroksi turg ja torille sanotaan viroksi turule. Torit ovat pääsääntöisesti avoinna ti-su klo Vana turg Suur-Sepa 18 käsitöitä, elintarvikkeita, vaatteita hallissa ja ulkona Lepa turg Karja 4 A vaatteita kauppahallissa

17 POIMINTOJA RAVINTOLOISTA PÄRNUSSA Pizzerioita Steffani Nikolai Pappa Pizza Kuninga Piadora Pizza Karja Pizza Hunt Supeluse Hotelliravintolat Hot.Pärnu Embecke Ruutli Hot.Strand Brasserie A.H.Tammsaare Rannahotel Ranna pst Ammenden Villa Mere pst Victoria Cafe Grand Kuninga Tervise Paradiis Side Villa Wesset Supelise Kapten Kurgon Villa* Papli Muita ravintoloita Postipoiss Vee (slaavilainen ravintola) Tex Mex Akadeemia (meksikolainen ravintola) Mandariin Supeluse 23A (kiinalainen ravintola) Asian Village Ruutli 51A (itämainen ravintola) Seegi Maja Hospidali (keskiaikainen ravintola) Jahisadama korts Lootsi (vierasvenesataman ravintola) Kuursaal Mere pst Edelweiss Kuninga Mahedik Pühavaimu Lehe Lehe Aleksandri pubi Vana-Rääma Paltheus pubi Suur-Sepa Viies Villem Kuninga Veerev Olu Uus 3A Ruutlihoov Ruutli Hansalinn Malmö Paradiis Riia mnt Bumerang pub Ringi JA KAHVILOITA PÄRNUSSA Supelsaksad Nikolai 32 Söörikud (munkkeja) Puhavaimu 15 Georg Ruutli 40 Jazz Cafe Ringi 11 Lime Lounge Kohvik Hommiku 17 Mahedik Pühavaimu 20 Pagaripoisid Puhavaimu 11 Piccadilly Puhavaimu 15 Lehe kohvik Lehe 5 Ranna kohvik Ranna pst. Café Cello Aida 4

18 MUITA PALVELUITA Taksi Auton vuokraus Taksi tilataan puhelimitse. Sixt Noin-hinnat: aloitusmaksu 2,30 eur + 0,80 eur/km Avis E-Takso 1300 tai Privalon oü Bristol Takso 1700 tai Ren Tar Est Pärnu Takso 1555 tai Kampaamoja, partureita ja kauneushoitoja Delfine Supeluse 22 KA, MA, PE, Ko, HI Dione A.H Tammsaare 35 PA, KA, MA, PE, KO, HI, SO Helle & Helen Ruutli 41 PA, KA, MA Ilukeskus Puhavaimu 28 PA, KA, Ma, PE, KO Jasmina Aida 9 KA, PA, PE, MA, KO, HI Pärnu Hotelli Ruutli 44 PA, KA, MA, PE, KO, Hi, SO Samrai A.H Tammsaare 39 PA, KA, MA, PE, KO, HI, SO Völu Hospidali 14 PA, KA, MA, PE, HI Võlumaa Aida 1 PA, KA, MA, PE, KO, HI Lyhenteet PA parturi KA kampaamo MA - manikyr, käsihoito PE - Pedikyr, jalkahoito KULTTUURIA JA KIRKOT Museoita ja taidegallerioita Pärnussa Lydia Koidulan museo J.V.Jannseni 37 ke-su Linnagalerii (taidenäyttely) Aida 4 ti-pe ja la Kotiseutumuseo Aida 3 ke-su Marja-Magdaleena Gild Uus 5 ti-pe ja la (käsityö ja käyttötaide) Teatterigalleria Keskväljak 1 ma-la Uue Kunsti Muuseum Esplanaadi 10 ma-su Vuhti Galerii Ringi 40 ti-pe Kultturia Kirjasto Akadeemia Konserttitalo Aida Teatteri "Endla" Keskväljak Kirkot Elisabetin kirkko (Nikolai 22) Luterilainen kirkko, Jumalanpalvelus sunnuntaina klo Kristuksen kirkastumisen kirkko (Aia 5) Virolainen ortodoksikirkko Jumalanpalvelus lauantaina klo ja sunnuntaina klo Babtistikirkko (Henno 3) Jumalanpalvelus sunnuntaina klo ja Metodistikirkko (Männi 2) Jumalanpalvelus sunnuntaina klo 11.00

19 PUHELUT VIROSSA / VIROSTA SUOMEEN GSM puhelut Virossa Telia Elisa DNA (kaikki hinnat viitteellisiä) Puhelu Suomeen +0,062 +0,062 +0,062 Vastaanottomaksu Virossa (min) +0,014 +0,014 +0,015 Tekstiviesti (kpl) +0,025 +0,025 +0,025 Lisätietoa puheluista ulkomailla oman operaattorisi sivuilta mm. osoitteissa sekä Operaattoreilla saattaa olla tarjouskampanjoita tai puhepaketteja Baltiassa, jotka sisältävät puhelut samaan tapaan kuin Suomessa (esim. Telia Sopiva). HUOM! Jos liittymässäsi on saldorajoituspalvelu, liittymä ei välttämättä toimi Virossa. Soittaminen Virosta Suomeen ja Virossa (ulkomailla) olevaan suomalaiseen matkapuhelimeen Näppäile (Suomen maanumero) 3. suuntanumero ilman ensimmäistä nollaa 4. vastaanottajan numero Esim. soittaessasi ulkomailta suomalaiseen matkapuhelinliittymään näppäile Vinkki! Tallenna puhelinnumerot puhelimen muistiin kansainvälisessä muodossa, jolloin soitat helposti myös ulkomailla puhelimen muistissa oleviin numeroihin. Näin tallennetut numerot toimivat normaalisti myös Suomessa. Esim. numero tallennetaan muotoon VIRON KIELESTÄ Viron kieli kuuluu suomalais-ugrilaisiin kieliin eikä sillä ole mitään yhteistä toisten Baltian kansojen, latvialaisten ja liettualaisten kielten tai muiden indoeurooppalaisten kielten kanssa. Alkuperältään englannilla ja venäjällä on enemmän yhteistä kuin virolla ja venäjällä. Viron kielessä b-, d- ja g-kirjaimet äännetään kovina, siis p:nä, t:nä ja k:na. Sanan sisällä konsonantti ikään kuin kahdentuu esim. nimi Heiki luetaan Heikki. Kirjain ö äännetään lähelle ö-kirjanta, û on y. Pieni viron sanakirja: Tervehdykset ja kohteliaisuudet Hyvää huomenta Tere hommikust Hyvää päivää Tere päevast Hyvää iltaa Tere öhtust Hyvää yötä Head ööd Terve Tere, tsau Hei Tervist Näkemiin Nägemiseni Olkaa hyvä Palun Kiitos Aitäh, Tänan Kippis Proosit Anteeksi Vabandust Kyllä, ei Jah, ei ymmärättekö? Kas te saat aru? Ymmärrän. Saan aru. En ymmärrä. Ma ei saa aru Ruokailu Ravintola Kahvi Baari Tee Kahvila Olut Ruokala Maito Ruokalista Viini Juoda Suola Syödä Sokeri Lasku Restoran Kohv Baar Tee Kohvik Ölu Söökla Piim Menuu Vein Juua Sool Süüa Suhkur Arve Palvelut Lääkäri Apteekki Sairaala Kampaamo Parturi Aika Tänään Aamulla Huomenna Päivällä Kello Illalla Tunti Arst Apteek Haigla Naiste juuksur Meeste juuksu Täna Hommikul Homme Päeval Kell Öhtul Tund

20

PÄRNU SUMMER CUP 2016 MATKAINFO

PÄRNU SUMMER CUP 2016 MATKAINFO PÄRNU SUMMER CUP 2016 MATKAINFO PÄRNU SUMMER CUP 16 MATKAINFO Sisältö Toimistot ja palvelunumerot Pärnussa 3 Tärkeitä numeroita ongelmatilanteessa 3 Matkavakuutus ja peruutukset 3 Mitä tehdä, jos 4 Jotta

Lisätiedot

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille matkapakettia Pärnu Summer Cupiin seuraavasti:

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille matkapakettia Pärnu Summer Cupiin seuraavasti: EPS United P98 Marko Mykkänen marko.mykkanen@fimnet.fi Tarjouspyyntönne, Tampere 25.9.2012 PÄRNU SUMMER CUP 2013 Pärnu Summer Cup on muodostunut Viron ja koko Baltian alueen yhdeksi suosituimmista turnauksista.

Lisätiedot

30.6.-4.7.2010. info

30.6.-4.7.2010. info 30.6.-4.7.2010 info Tervetuloa turnausmatkalle Pärnuun! Matkainfo Sisältö Toimistot ja palvelunumerot Pärnussa 3 Tärkeitä numeroita ongelmatilanteessa 3 Jotta matkastasi tulisi onnistunut 3 Matkan runko-ohjelma

Lisätiedot

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille matkapakettia Pärnu Summer Cupiin seuraavasti:

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille matkapakettia Pärnu Summer Cupiin seuraavasti: FC Kasiysi P96 Jouni Timonen jouni.timonen@pp.nic.fi Tarjouspyyntönne, Tampere 12.12.2011 PÄRNU SUMMER CUP 2012 10-VUOTIS JUHLATURNAUS Pärnu Summer Cupista on muodostunut Viron ja koko Baltian alueen yhdeksi

Lisätiedot

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min Farsta Cup TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min ESIMERKKIOHJELMA Perjantai / 17.3 Bussi Helsinkiin 17:30 Viking Line Tukholmaan

Lisätiedot

Torstai / 2.4 Bussi Helsinkiin/Turkuun Viking Line Tukholmaan. Sunnuntai / 5.4. Aamiainen. Sijoitusottelu. Buffet-päivällinen.

Torstai / 2.4 Bussi Helsinkiin/Turkuun Viking Line Tukholmaan. Sunnuntai / 5.4. Aamiainen. Sijoitusottelu. Buffet-päivällinen. TURNAUS Turnauksen järjestäjät Huddinge Hockey & Legacy Global Sport Turnauksessa omat sarjat AA & AAA-joukkueille Jokainen pelaa ja saa pelipaidan Suomen väreissä Jokainen suomalaisjoukkue pelaa 5 ottelua

Lisätiedot

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Kylpyläloma Haapsalu Se on ihanteelinen lomakohde perheille ja pariskunnille, jotka nauttivat picniceistä, kävelystä, kylpylöistä ja mutakylvyistä, purjehtimisesta ja uimisesta. Kylpylöistä

Lisätiedot

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET I FIFA:N SÄÄNNÖT Pärnu Summer Cup 2013 järjestetään FIFA:n jalkapallon sääntökirjan pelisääntöjen (FIFA Laws of the Game 2012/2013: http://www.fifa.com/mm/document/affederation/generic/81/42/36/lawsofthegame_2012_e.pdf)

Lisätiedot

Turnaustoimistosta joukkueenjohtaja hakee ennen ensimmäistä peliä rannekkeet, ruokaliput, turnauspaidat yms. materiaalin.

Turnaustoimistosta joukkueenjohtaja hakee ennen ensimmäistä peliä rannekkeet, ruokaliput, turnauspaidat yms. materiaalin. Tallink Floorball 2016 INFO 27.-29.5.2016 TÄRKEÄÄ TIETOA TURNAUKSESTA Ottelupaikat: Messukeskus, Eesti Näitused Pirita tee 28, 10127 Tallinna (Eesti näitused). HALLI MES http://www.fair.ee/ Pirita koulu,

Lisätiedot

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås McDonald s Cup 2014 17-19.10.2014, Västerås Matka-aika 16-20.10.2014, To-Ma (Turnauspäivät Pe-Su) McDonald s Cup 2014 - Järjestävä seura: BK-30 Västerås - Min 4 ottelua per joukkue - 99-01 11 vs 11 (2

Lisätiedot

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA Sivu 1 / 7 Esittely Vihulan hotellimatka 3 päivää Tervetuloa Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula on yksi Viron kauneimmista paikoista ja

Lisätiedot

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta. Info Osallistumismaksut Osallistumismaksu 185 / joukkue Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2017 mennessä. Joukkue vahvistaa osallistumisensa kun osallistumismaksu on suoritettu. Osallistumismaksu

Lisätiedot

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän sisäänkäynnin viereisessä kopissa yhteyshenkilönä Karita Koskinen 0400 392782 Puhelinnumeroita:

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park Inn by Radisson Meriton

Lisätiedot

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 LAHVU 1968-2014 SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 Henkilökunnan A- ja B-sarjat HELSINGIN ENERGIA CUP Vierumäki 24.-25.1.2014 Sotilasurheilupoolissa mukana: TERVETULOA LAHDEN VARUSKUNNAN

Lisätiedot

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita Sivu 1 / 7 Esittely Hotellimatka Tallinna / Viking Line Tallinnan hotellimatkallamme ehdit tutustua nähtävyyksiin, shoppailla, nauttia kulttuurista ja hemmotella itseäsi. Lukuisat kansainväliset ravintolat

Lisätiedot

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Pojat. Tytöt. Joukkueeseen saa rekisteröidä max.

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Pojat. Tytöt. Joukkueeseen saa rekisteröidä max. Pojat U-18 (2000-2002 ja myöhemmin) + challenge U-16 (2003 ja myöhemmin) + challenge U-15 (2004 ja myöhemmin) + challenge U-14 (2005 ja myöhemmin) + challenge U-13 (2006 ja myöhemmin) + challenge U-12

Lisätiedot

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 YLEISTÄ Tervetuloa KuPS 01-joukkueen järjestämään kutsuturnaukseen Kuopio hallin hyvälle tekonurmelle! Ottelut pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 PÄIVITETTY AIKATAULU 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park

Lisätiedot

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Tytöt. Pojat

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Tytöt. Pojat Pojat U-18 (1999-2001 ja myöhemmin) + challenge U-16 (2002 ja myöhemmin) + challenge U-15 (2003 ja myöhemmin) + challenge U-14 (2004 ja myöhemmin) + challenge U-13 (2005 ja myöhemmin) + challenge U-12

Lisätiedot

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 Puhelinnumeroita: Turnauspäällikkö: Ruokapäällikkö: Kenttäpäällikkö:

Lisätiedot

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla. P02 SYYSTURNAUSINFO 2015 Tervetuloa FC Halikko P02/P03-joukkueiden järjestämään jalkapalloturnaukseen Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153). Karttalinkki Turnaustoimisto Pysäköinti Turnaustoimisto

Lisätiedot

D1-05 A&AA Kevätturnaus

D1-05 A&AA Kevätturnaus D1-05 A&AA Kevätturnaus 6-7.4.2019 Kysyttäessä mietteitä ja ajatuksia joukkueesta, tulee ensimmäisenä mieleen sanonta: rakastaa niin lujasti, että muuttuu yhdeksi Omasta mielestäni se kiteyttää tämän joukkueen

Lisätiedot

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA 150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA TURNAUKSEN SUOJELIJA ON VIRON MAAJOUKKUEN PÄÄVALMENTAJA JA KORIPALLON OLYMPIAVOITTAJA TIIT SOKK. TURNAUSINFO Yritykset ja Harrastajat (max.32 ) Miehet Naiset Pojat U-18

Lisätiedot

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP 15.6.2013 Järjestäjä ja yhteystiedot... 3 Yleistä... 3 Yleiset pelisäännöt... 3 Palkitsemiset... 4 Ohjaajista... 4 Pukukopit... 4 Turnauspaikan palvelut...

Lisätiedot

RYHMÄVARAUSVAHVISTUS

RYHMÄVARAUSVAHVISTUS Grankulla Ifk FIN-02700 KAUNIAINEN Matkanjohtaja: Kuka? + puhelinnumero? Viite: Robert Nyström Kiitos tilauksestanne! Pyydämme teitä ystävällisesti tarkistamaan, että varausvahvistus on tilauksenne mukainen

Lisätiedot

Pyydämme teitä olemaan paikalla 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Osanottajatodistuksestasi näet oman bussisi numeron, bussi on sama koko matkan ajan.

Pyydämme teitä olemaan paikalla 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Osanottajatodistuksestasi näet oman bussisi numeron, bussi on sama koko matkan ajan. HUOM! Tämä informaatio on lähetetty vain varauksen yhteyshenkilölle, joten ystävällisesti jaa/välitä tämä kaikille varauksessa oleville. Kiitos. Päivitämme tiedot tammikuussa ja lopullinen versio tullaan

Lisätiedot

Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä.

Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä. Sivu 1 / 7 Esittely 23h Päivä Tallinnassa risteily Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä. Suositulla Ostosristeilyllä vietät yön laivalla ja Tallinnassa

Lisätiedot

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA 150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA TURNAUKSEN SUOJELIJA ON VIRON MAAJOUKKUEN PÄÄVALMENTAJA JA KORIPALLON OLYMPIAVOITTAJA TIIT SOKK. TURNAUSINFO Firmad / Harrastajad (max.32 võistkonda) Miehet Naiset Pojat

Lisätiedot

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

Salou, Espanja. - Saloun kaupunki sijaitsee n. 100 km Barcelonasta etelään rannikkoa asukasta - Pinta-ala on 15,1 km²

Salou, Espanja. - Saloun kaupunki sijaitsee n. 100 km Barcelonasta etelään rannikkoa asukasta - Pinta-ala on 15,1 km² Salou, Espanja - Saloun kaupunki sijaitsee n. 100 km Barcelonasta etelään rannikkoa - 27 016 asukasta - Pinta-ala on 15,1 km² Majoittuminen - Majoittuminen tasokkaassa 5 tähden lomakylässä - 3 ulkouima-allasaluetta

Lisätiedot

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Yleisinfo Turnaus pelataan Leppävaaran urheilupuistossa (Vanha maantie 15) kolmella tekonurmikentällä Leppävaaran urheilupuistossa ja Lepa-Areenalla. Kenttien

Lisätiedot

Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku Matkaseloste, Lapua

Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku Matkaseloste, Lapua Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku pasi.koukku@hotmail.com Matkaseloste, Lapua 29.1.2017 OLÜMPIA-TURNAUS TALLINNASSA Tervetuloa turnausmatkalle Tallinnaan. Ohessa ryhmänne matkaseloste: Matka-aika 6.-9.4.2017,

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

SAMU ON TYÖSSÄ KOULUSSA. LAPSET JUOKSEVAT METSÄÄN. POJAT TULEVAT KAUPASTA.

SAMU ON TYÖSSÄ KOULUSSA. LAPSET JUOKSEVAT METSÄÄN. POJAT TULEVAT KAUPASTA. MISSÄ? MISTÄ? MIHIN? SAMU ON TYÖSSÄ KOULUSSA. LAPSET JUOKSEVAT METSÄÄN. POJAT TULEVAT KAUPASTA. MISSÄ? Missä laiva on? Missä sinun paperit ovat? Missä sinun kansio on? Missä rikas nainen istuu? Missä ruoat

Lisätiedot

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki 25.5 28.5.2017 Jänedan Kartano Vierastalo/majoitus Torstai 25.5.2017 5:15 Kultela 5:30 Someron tori 6:00 Forssan retkipysäkki Laivalippujen jako menomatkalla/ haetaan

Lisätiedot

Matka Sortavala - Valamo Käkisalmi Viipuri. 01. päivä 23.8.

Matka Sortavala - Valamo Käkisalmi Viipuri. 01. päivä 23.8. 23. 25.8.2018 Matka Sortavala - Valamo Käkisalmi Viipuri 01. päivä 23.8. Matkamme alkaa torstaina klo 7.30 Marolankadun pysäkiltä. Lappeenrannan tienoilla pidämme pienen kahvi- ja jaloittelutauon. Täältä

Lisätiedot

PRE-turnaus / infopaketti

PRE-turnaus / infopaketti PRE-turnaus 25.-26.8.2018 / infopaketti Suomen Palloliitto / Keski-Suomen valmennuskeskus LOHKOJAKO JA OTTELUOHJELMA 07-syntyneet 08-09-syntyneet Lohko A Lohko B PaRi 07 PaRi 08 Komeetat 08 Komeetat 07

Lisätiedot

Matkareitti leireillä

Matkareitti leireillä Matkareitti leireillä Disclaimer: esitys sisältää tahatonta tuotesijoittelua. Jyväskylän seurakunta ei hyödy tuotesijoittelusta mitenkään eikä markkinoi esityksessä näkyvien yritysten tuotteita tai palveluja.

Lisätiedot

PowerCup 2009 matka. Lähtö. Paluu. Matkustus. Bussimatkalle on ilmoittautuneet: Vesilahden Visa POWER CUP 2009 Ari Wilén 28.5.

PowerCup 2009 matka. Lähtö. Paluu. Matkustus. Bussimatkalle on ilmoittautuneet: Vesilahden Visa POWER CUP 2009 Ari Wilén 28.5. 28.5.2009 1 (11) PowerCup 2009 matka Lisäinfoa löytyy PowerCupin sivustolta, http://lentopalloliitto-fi.directo.fi/powercup/. Turnauksen ohjelmaan saattaa vielä tulla muutoksia. Matkan johtajana toimii

Lisätiedot

Matkareitti leireillä

Matkareitti leireillä Matkareitti leireillä Disclaimer: esitys sisältää tahatonta tuotesijoittelua. Jyväskylän seurakunta ei hyödy tuotesijoittelusta mitenkään eikä markkinoi esityksessä näkyvien yritysten tuotteita tai palveluja.

Lisätiedot

GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014. - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot

GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014. - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot GrIFK 01 Foc Farsta Cup, Tukholma 4.4 7.4.2014 - matka + turnaus info - ohjelmarunko matkalle - yhteystiedot Turnaus + matka infoa Osallistumme turnaukseen yhdellä pelijoukkueella (16 kenttäpelaajaa +

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

Visbyn risteily Helsingistä

Visbyn risteily Helsingistä Visbyn risteily Helsingistä Reitti: Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä (menoon mahdollista saada liityntäkuljetukset myös Keuruulta ja Petäjävedeltä -> kysy lisää toimistoistamme!) Lähdöt: 3.7 ja 24.7

Lisätiedot

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku ry Turnausohje Kivistö -turnaus Yhteistyössä Hyundain kanssa 8.-9.2.2014 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään

Lisätiedot

Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa

Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa salibandy mm praha, tsekki / 6-10.12.2018 Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa joulukuussa 2018! Samaan aikaan MM-kisojen kanssa järjestettävä

Lisätiedot

Hyundai-turnaus. Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015. Karhula -05

Hyundai-turnaus. Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015. Karhula -05 Hyundai-turnaus Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015 Karhula -05 Tiedotteet ja tulospalvelu: http://www.kotkannappulat.fi/joukkueet/karhula-05/hyundai-turnaus-kotka-2-5-2015/ Turnausinfo Hyundai-turnaus

Lisätiedot

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI EBK TIKRUCUP..7 YLEISTÄ Tervetuloa Tikrucupiin! Turnauspäivä lähestyy ja alla tarkemmin turnausinfoa sekä linkki otteluohjelmiin. Turnaus järjestetään loistavissa olosuhteissa, toivottavasti myös sään

Lisätiedot

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA Tervetuloa FC Halikko T04 -joukkueen järjestämään jalkapalloturnaukseen 16.8.2014 Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153).

Lisätiedot

Marja-Vantaa -turnaus

Marja-Vantaa -turnaus Keimolan Kaiku ry Turnausohje Marja-Vantaa -turnaus 12.-13.2.2011 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Marja-Vantaa -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv

Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv Reitti: - Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä Lähtö: ma 17.7. Pohjoismaiden suosituin eläinpuisto Kolmården safaripuistoineen on jännittävä kesälomakohde koko

Lisätiedot

M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 SÄÄNNÖT

M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 SÄÄNNÖT M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 SÄÄNNÖT M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 TURNAUSTIETOA TURNAUSTIETOA Peliaika ja säännöt:

Lisätiedot

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto.

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Viking Line päiväristeily Tallinnaan Matka sisältää päiväristeilyn Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia lounaan Bistro Buffetissa. Päivässä ehtii vaikka mitä! Merimatka

Lisätiedot

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö turnaukseen ja tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

Turnauksen virallisena urheilutavaratoimittajana toimii tänäkin vuonna urheilukauppaketju STADIUM ja se tulee näkymään turnauksessa.

Turnauksen virallisena urheilutavaratoimittajana toimii tänäkin vuonna urheilukauppaketju STADIUM ja se tulee näkymään turnauksessa. KIMITO SPORTFÖRENINGILLÄ on ilo toivottaa kaikki pelaajat, valmentajat, johtajat jakannattajat sydämellisesti tervetulleiksi Kemiöön ja NURMIKENTTÄCUPIIN 2014 joka samalla on osa Turun piirin 90-vuotis

Lisätiedot

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto.

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Viking Line päiväristeily Tallinnaan Matka sisältää päiväristeilyn Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia lounaan Bistro Buffetissa. Päivässä ehtii vaikka mitä! Merimatka

Lisätiedot

Hyvä tietää. Rostock Helsinki. Tallink Superfast Helsinki Rostock

Hyvä tietää. Rostock Helsinki. Tallink Superfast Helsinki Rostock Tallink Superfast Helsinki Rostock Rostock Helsinki Hyvä tietää YLEISTÄ: Passi/viisumi: Jokaisen Saksaan matkustavan on oman turvallisuutensa takia pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä tarvittaessa

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden JuhlaSuurkilpailut

Lisätiedot

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12.

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. OLS-01 TURNAUS Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. Yleistä Turnauksessa on kilpasarja (8 joukkuetta/2 alkulohkoa) sekä

Lisätiedot

TURNAUS INFO ORIMATTILAN PEDOT P02 TRAILERIKESKUS TURNAUS P

TURNAUS INFO ORIMATTILAN PEDOT P02 TRAILERIKESKUS TURNAUS P TURNAUS INFO ORIMATTILAN PEDOT P02 TRAILERIKESKUS TURNAUS P02 2.8.2014 Järjestäjä ja yhteystiedot... 2 Yleisiä sääntöjä... 2 Pelisäännöt... 2 Palkitsemiset... 3 Pukukopit... 3 Turnauspaikan palvelut...

Lisätiedot

P Tervetuloa Pakila Cupiin! Saapumisohjeet. Sivu 1

P Tervetuloa Pakila Cupiin! Saapumisohjeet. Sivu 1 Sivu 1 P8 9.4.2017 Tervetuloa Pakila Cupiin! Pakila Cup P8 pelataan 9.4.2017 Heeros Areenalla, os. Pakilantie 86. Turnauksen järjestää Helsingin Palloseura. Jokaisella joukkueella on ohjelmassa 3 peliä.

Lisätiedot

Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku Matkaseloste 3, Lapua

Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku Matkaseloste 3, Lapua Kontiolahden Kajastus 02 Pasi Koukku pasi.koukku@hotmail.com Matkaseloste 3, Lapua 10.3.2017 OLÜMPIA-TURNAUS TALLINNASSA Tervetuloa turnausmatkalle Tallinnaan. Ohessa ryhmänne matkaseloste: Matka-aika

Lisätiedot

Sports Travels Since 1992

Sports Travels Since 1992 ACK T02 Pia Taskinen ackt02jojo@gmail.com Tarjouksemme, Tampere 9.10.2015 Ruotsin toiseksi suurin juniorijalkapalloturnaus, Piteå Summer Games, järjestetään Pohjois-Ruotsissa Piteåssa vuosittain juhannuksen

Lisätiedot

Hyvä tietää. Italia. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Italia. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Italia Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Italiasta Pääkaupunki Asukasluku Kieli Rooma Noin 61 miljoonaa Uskonto Valuutta Pinta-ala Katolilaisia 90%, muslimeja 2%, muita uskontoja

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Porvoon Hunters 01 Susanna Dunderfelt sdunderf@abo.fi Matkaseloste FINAL, Lapua 4.4.2016

Porvoon Hunters 01 Susanna Dunderfelt sdunderf@abo.fi Matkaseloste FINAL, Lapua 4.4.2016 Porvoon Hunters 01 Susanna Dunderfelt sdunderf@abo.fi Matkaseloste FINAL, Lapua 4.4.2016 OLÜMPIA-TURNAUS TALLINNASSA Tervetuloa turnausmatkalle Tallinnaan. Ohessa ryhmänne matkaseloste: Matka-aika 8.-10.4.2016,

Lisätiedot

OHJEET : KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS

OHJEET : KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS 26042016 KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS ( JA VÄHÄN MIKKELINKIN ;-)) KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS 7.5.2016 PIEKSÄMÄELLÄ PÄIVÄN YLEINEN AIKATAULU 10.00-10.20 Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan!

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Saapuminen Kotkaan ja majoittuminen Majoitumme Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuoneella (Keskuskatu 21, 48100 Kotka, puh: +358 10 7821 000, kotka.seurahuone@sokoshotels.fi)

Lisätiedot

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto.

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Europan viihderisteily Tallinnaan Lähdöt päivittäin klo 18.30 Helsingistä. Matka sisältää Helsinki - Tallinna - Helsinki risteilyn valitussa hyttiluokassa. Alkuviikosta Europan 22h

Lisätiedot

Turnausinfo. Peto Cup C

Turnausinfo. Peto Cup C 2016 Turnausinfo Peto Cup C14 2016 TURNAUS INFO ORIMATTILAN PEDOT P02 Peto Cup C14 2016 Järjestäjä ja yhteystiedot... 3 Yleisiä sääntöjä... 3 Pelisäännöt... 4 Palkitsemiset... 4 Pukukopit... 4 Turnauspaikan

Lisätiedot

Turnaustoimisto aukeaa viim. 30min ennen päivän ensimmäisiä pelejä ja sulkeutuu viimeisten pelien jälkeen.

Turnaustoimisto aukeaa viim. 30min ennen päivän ensimmäisiä pelejä ja sulkeutuu viimeisten pelien jälkeen. Tallink Floorball 2017 INFO 19-21.5.2017 TÄRKEÄÄ TIETOA TURNAUKSESTA Ottelupaikka: Tallink Tennisekeskus, Osmussaare 7 Turnaustoimisto: Turnaustoimisto sijaitsee ottelupaikalla Tallink Tennisekeskus, 2

Lisätiedot

Käpylän Pallo Pingviini Cup. 16. - 18.8.2013 Helsinki

Käpylän Pallo Pingviini Cup. 16. - 18.8.2013 Helsinki Käpylän Pallo Pingviini Cup 16. - 18.8.2013 Helsinki Tervetuloa Pingviini Cupiin Kumpulaan! Pelit pelataan Kumpulan KäPa-keskuksessa www.kumpulanlaakso.fi Ken$äkar$a Pingviini Cup 2013 Kumpula Turnausinfo

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00

Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00 Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00 Iso tapahtuma! 850 joukkuetta, 6538 passia 300 pelikenttää, n. 5000 peliä 100 000

Lisätiedot

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan.

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. TERVETULOA! Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. 31. -turnaus 31.3.- 12.4.2014 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Lisätiedot

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä.

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä. Ikaalisten Matkatoimisto Taru Malmström 03-4580203 taru.malmstrom@ikaalistenmatkatoimisto.fi Matti Ristimäki 040-5025917 matti.ristimaki@luukku.com Tässä tarjouksemme Visbyn risteilystä 7.-9.8.2016 Matkaohjelma

Lisätiedot

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustiedote YLEISTÄ Ilmoittautuminen Joukkueet ilmoittautuvat Palokan koulukeskuksessa sijaitsevaan kisakansliaan viimeistään puoli tuntia ennen otteluidensa

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

TURNAUSOHJELMA JA SÄÄNNÖT, 19.5.2014 (korj.)

TURNAUSOHJELMA JA SÄÄNNÖT, 19.5.2014 (korj.) 24-25.5.2014 TURNAUSOHJELMA JA SÄÄNNÖT, 19.5.2014 (korj.) OSOITE: Väinämöisen kenttä, Väinämöisenkatu 4-6 00100 Helsinki LAUANTAI 24.5 peliaika 1x25 min kilpasarja (K) haastesarja (HA) harrastesarja (H)

Lisätiedot

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT OTTELUIDEN PELAAMINEN RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT Turnauksessa noudatetaan SJL:n Leijonaliiga kauden 2018-2019 sääntöjä seuraavin poikkeuksin. Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä mustalla kiekolla. Maalien koko

Lisätiedot

Sivu 1 / 8 Esittely Vihulan kartanojoulu 4 päivää Tervetuloa viettämään tunnelmallista kartanojoulua Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula

Lisätiedot

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta. Info Osallistumismaksut Osallistumismaksu 185 / joukkue Tyttöjen Jymy Cup pelataan 28-29.7.2018 Poikien Jymy Cup pelataan 4-5.8.2018 Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2018 mennessä. Joukkue

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

AIKATAULU HELSINKI TALLINNA HELSINKI

AIKATAULU HELSINKI TALLINNA HELSINKI AIKATAULU HELSINKI TALLINNA HELSINKI MS GEORG ÜTS AIKATAULU 02.01.1987 01.01.1988 02.01.1987 30.03.1987 MA Tl KE TO PE LA SU Helsinki 10.30 10.30 Tallinna 15.30 15.30 Tallinna 19.30 19.30 Helsinki 22.30

Lisätiedot

XXIV. turnaus Ikaalisten kylpyldssd 17. - 18.1.2015. jarj. RAISU LUPOUS xy. Lentopalloseura Ikaalisten Smash ja Ikaalisten Kylpyla

XXIV. turnaus Ikaalisten kylpyldssd 17. - 18.1.2015. jarj. RAISU LUPOUS xy. Lentopalloseura Ikaalisten Smash ja Ikaalisten Kylpyla XXIV. turnaus Ikaalisten kylpyldssd 17. - 18.1.2015 jarj. RAISU LUPOUS xy. Lentopalloseura Ikaalisten Smash ja Ikaalisten Kylpyla RAISU LUMOUS RY XXIV KYLPYLAVOLLEY 201 5 OHJELMA JA AIKATAULUT 16.1. PEKJANTAI

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot

Hyvä tietää. Guatemala. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Guatemala. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Guatemala Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Guatemalasta Pääkaupunki Asukasluku Kieli Guatemala City 14,6 milj. Espanja ja maassa puhutaan useita intiaanikieliä Uskonto Valuutta

Lisätiedot

TURNAUSESITE GIRLS CUP TERVETULOA PUMA GIRLS CUP 2011 tyttöjalkapalloturnaukseen

TURNAUSESITE GIRLS CUP TERVETULOA PUMA GIRLS CUP 2011 tyttöjalkapalloturnaukseen TURNAUSESITE TERVETULOA PUMA GIRLS CUP 2011 tyttöjalkapalloturnaukseen :n järjestämä tyttöjalkapalloturnaus on jo vakiinnuttanut paikkansa Iisalmen kesässä. Turnauksen nimi on vaihtunut vuosien aikana,

Lisätiedot

Turnaustoimistot sijaitsevat EPS Klubitalon neuvotteluhuoneessa, Myntisyrjän hallissa ja Hansavalkaman kentän buffapisteellä.

Turnaustoimistot sijaitsevat EPS Klubitalon neuvotteluhuoneessa, Myntisyrjän hallissa ja Hansavalkaman kentän buffapisteellä. INFOPAKETTI TURNAUSTOIMISTO Turnaustoimistot sijaitsevat EPS Klubitalon neuvotteluhuoneessa, Myntisyrjän hallissa ja Hansavalkaman kentän buffapisteellä. TURNAUSVASTAAVAT Turnausvastaava Jari Kanth 040

Lisätiedot

Hyvä tietää. Espanja. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Espanja. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Espanja Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Espanjasta Pääkaupunki Kieli Asukasluku Madrid Katolilaisia noin 94%, muita uskontoja noin 6% Espanja (pääkieli), katalaani (català), galicia

Lisätiedot

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä)

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) 1.6.2009 1. Yleistä Tämä tietopaketti ja ohjeistus on luotu selventämään joukkueen sisäisiä toimintatapoja sekä

Lisätiedot

POWER CUP 2012 TURKU (www.lentopalloliitto.fi)

POWER CUP 2012 TURKU (www.lentopalloliitto.fi) POWER CUP 2012 TURKU (www.lentopalloliitto.fi) - Lähtö Euran S-marketin pihalta torstaina 7.6.2011 klo 8.00. - Matka taittuu Ett-liikenteen busseilla (2 bussia). Turussa Ett-liikenteen bussi käytössä koko

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot

Hyvä tietää. Puola. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Puola. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Puola Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Puolasta Pääkaupunki Asukasluku Kieli Varsova 38,5 milj. Puola Uskonto Valuutta Pinta-ala Katolisuus Zloty 312.000 km2 Tällä sivulla on tärkeää

Lisätiedot

Matkustaminen tapahtuu laivalla (Tallink) sekä bussilla (Motorbuss24). Bussi hakee meidät Tallinnan satamasta.

Matkustaminen tapahtuu laivalla (Tallink) sekä bussilla (Motorbuss24). Bussi hakee meidät Tallinnan satamasta. EPS P05 AKATEMIA / RIGA CUP 11-14.1.2018 Tervetuloa Riga Cup -turnausmatkalle! EPS P05 Akatemia pelaa turnauksessa yhdellä joukkueella ja vastassa on joukkueita Englannista, Norjasta, Hollannista, Ukrainasta,

Lisätiedot

Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana

Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana TURNAUSINFO Ajankohta 3. 4.9.2011 Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana Turnauksen kentät Kumpulanlaakson tekonurmi (kentät 1 ja 2) Kumpulanlaakson luonnonnurmi (kentät 3 ja 4)

Lisätiedot