Naantalin Seniorit ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Naantalin Seniorit ry"

Transkriptio

1 Naantalin Seniorit ry Toimintakertomus v Yleistä Kulunut vuosi oli yhdistyksemme 21. toimintavuosi. Vuoden ohjelmaan ovat kuuluneet jäsentilaisuudet, kerhotoiminta, hallituksen ja kerhonvetäjien kokouksia, teatterikäynnit ja retket sekä Ystävänpäivä ym. juhlat. Vuonna 2016 valittiin jo viidettä kertaa Vuoden Seniori. Valinta osui Reijo Aholaan. Yhdistyksen nettisivut on päivitetty jatkuvasti vaihtuvien kuvien kera ja jäsenistöä on kehotettu etsimään ajantasaista tietoa sen eri osioista. Jäsenkirjeet on postitettu kahdesti. Aktiivisella toiminnalla, ulospäin suuntautuvalla tiedottamisella ja kerhojen vetäjien arvostamisella hallitus on halunnut myötävaikuttaa yhdistyksestä syntyvään positiiviseen kuvaan naantalilaisten keskuudessa, joka johtaa uusien jäsenten liittymiseen ja yhdistyksen voimavarojen kasvuun tulevaisuudessa. Tilastotietoja Järjestötoiminta, Jäsenmäärä oli Vuoden aikana nukkui pois neljä jäsentä, jäsenyydestä luopui 22 ja uusia jäseniä liittyi 30. Yhdistyksemme sääntömääräinen kevätkokous pidettiin seurakuntakeskuksessa Puhetta johti Hannu Taskinen. Kokoukseen osallistui 75 henkilöä. Vehmaan seniorit ry:n 20 vuotisjuhliin osallistuivat Marja Pappila piirin edustajana ja Kari Ruisvaara. Varsinais-Suomen kansallisen senioripiirin kevätkokous järjestettiin Naantalin Kylpylässä Yhdistyksemme virallisina edustajina osallistuivat Markku Leivo, Rauno Leonsaari, Reijo Ahola, Pirkko Hallanoro, Asko Mäkinen ja Pekka Pappila. Marja Pappila ja Kari Ruisvaara osallistuivat piirin edustajina. Mynämäen seudun kansalliset seniorit ry:n 20 vuotisjuhlaan yhdistyksemme tervehdyksen veivät Kari Ruisvaara ja Tarja Mäkinen. Yhdistyksemme sääntömääräinen syyskokous järjestettiin seurakuntakeskuksessa. Syyskokouksen puheenjohtajana toimi Hannu Taskinen ja läsnä oli yhteensä 91 henkilöä. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Hannu Taskinen. Hallituksen jäseniksi valittiin Reijo Ahola, Pirkko Hallanoro, Laila Havia, Kristiina Kallioniemi, Jarmo Kytömaa, Markku Leivo, Mirja Mannevuo ja Marja Pappila. Varsinais-Suomen kansallisen senioripiirin syyskokous järjestettiin Turussa Yhdistyksestämme osallistuivat virallisina edustajina Hannu Taskinen, Laila Havia, Kristiina Kallioniemi, Reijo Ahola, Pirkko Hallanoro, Mirja Mannevuo ja Asko Mäkinen. Kari Ruisvaara ja Marja Pappila osallistuivat piirin edustajina. Senioripiirin hallitukseen on kuulunut Marja Pappila ja koulutusvastaavana Kari Ruisvaara.

2 Naantalin vanhusneuvostoon on kuulunut Kari Ruisvaara (myös työryhmässä) ja varalla on ollut Marja Pappila. Hallitus Hallitukseen ovat kuuluneet. Ruisvaara Kari Pappila Marja Hallanoro Pirkko Sternberg Tutta Leivo Markku Mäkinen Tarja Ahola Reijo Hallituksen ulkopuolisina Leivo Marja Ahola Mervi Kallioniemi Kristiina Laitsalmi Tanja puheenjohtaja varapuheenjohtaja tiedotus onnittelut taloudenhoitaja, jäsenrekisteri kerhojen yhteyshenkilö juhlat/tapahtumat emäntä sihteeri jäsensihteeri kotisivujen hoitaja, valokuvaaja Jäsentilaisuudet Kerhotoiminta Allasjumppa Hallitus kokoontui toimikaudellaan 11 kertaa. Toiminnantarkastajina ovat olleet Rauno Leonsaari ja Ritva Hopia. Jäsentilaisuuksia eli senioritreffejä em. kevät- ja syyskokouksien lisäksi järjestettiin seurakuntakeskuksessa yhteensä 8 kertaa. Jäsentilaisuuksien ohjelmassa oli mm Martti Auvinen Kenelle kellot soivat? Jarno Palonen Ikäihmisten lihasvoimaharjoittelu kevätkok. Arto Kaarma Oppia ikä kaikki Kristiina Turtonen Mistä taiteen hinta syntyy? Elina Rannikko Ikääntyvän muisti ja aivoterveys syyskok. Sirpa Sipilä, Bettina Lumme Kuntouttava hoito ikäihmisille Raimo Laine Vanhusneuvoston toiminnasta joulujuhla Kerhotoiminta on ollut vilkasta ja monipuolista. Tästä kiitos kuuluu kerhojen ohjaajille. Seuraavat kerhot ovat toimineet vuonna 2016 ja onnistuimme aloittamaan kaksi uutta kerhoa vuoden aikana! Kerho on kokoontunut Naantalin Kylpylän allasosastolla. Jumpan vetäjinä ovat toimineet kylpylän jumpparit erittäin ammattitaitoisesti. Tämä vesiliikunta on antanut jäsenille liikettä, venytystä, tasapainoharjoitusta ja kohottanut kuntoa jne. Sovittiin, että allasjumppakerho jatkoi vuoden 2016 aikana samalla tavalla kuin jo useana vuotena aiemminkin. Jumpparyhmiä on ollut 3/vko, jumpan kesto 30 min. Kokoontumiskertoja on vuoden 2016 aikana ollut yhteensä 87 ja osanottajia keskimäärin 12 yhdessä tapaamisessa. Yhdyshenkilönä toimi Pirjo Jokinen.

3 Biljardikerho Filosofointikerho Biljardikerholla oli viides toimintavuosi. Kerho kokoontui Karvetin Monitoimitalolla pelaten ns. kasipalloa. Kokoontumisia kertyi kaikkiaan 37 kertaa. Keskimäärin kävijöitä oli 6. Asko Mäkinen on toiminut vetäjänä. Filosofointikerho aloitti neljännen toimintakautensa. Ajatus kerhon perustamisesta tuli Klaus Elorannalta. Kokoonnuimme toiseksi viimeisenä perjantaina kerran kuussa Veturissa klo yhteensä yhdeksän kertaa. Alustuksen jälkeen nautimme kahvit ja pullat. Keskustelu oli vilkasta ja jatkui aiheen pohjalta yli puolen päivän. Kerhon vetäjänä toimi Kari Ruisvaara. Kerho kokoontui vuoden aikana yhteensä yhdeksän kertaa ja osanottajia oli keskimäärin 17. Alustajat ja heidän aiheensa: Pertti Virtanen Filosofointia hiukkasfysiikan standardeilla Liisa Sulkakoski Eurooppalainen ja suomalainen vaihtoehtolääkehoito Lemmikki Valkeameri Pahuuden kiusaaminen, kurissapitäminen Jarkko Kotilainen Itämainen filosofia Jarkko Kotilainen Buddhalaisesta filosofiasta Panu Routila Suuryrityksen johtaminen Petter Portin Geenitutkimuksen eettisiä ongelmia Pertti Virtanen Entropiasta epäjärjestyksen kiehtovasta maailmasta Sirpa Routila Taiteen ja kauneuden filosofiasta Golfkerho Joogakerho Kahvi-Tytöt Kerho ei kuluneena toimintakautena järjestänyt yhteisiä tapahtumia. Kerhon aktiiviset jäsenet pelasivat kuitenkin ahkerasti pienemmissä ryhmissä useilla lähikentillä koko pitkän kauden ajan. Kerhon vetäjänä toimi Timo Vienanlinna. Joogan kesto on ollut 90 minuuttia ja kokoontumiskertoja on ollut vuoden aikana 32 sekä osanottajia on ollut keskimäärin 20. Kaikkiaan ryhmässä oli 30 jäsentä. Kokoontumispaikkana oli Birgitta-sali ja keväällä muutaman kerran Vapaa-aikatulli. Tuolijoogan kesto oli 60 minuuttia ja kokoontumisia on ollut vuoden aikana 31 sekä osanottajia keskimäärin 9. Kaikkiaan ryhmässä oli 16 jäsentä. Kokoontumispaikkana oli Karvetin Monitoimitalon Lampola. Tammikuussa 2015 perustettiin uuden emännän Marja Leivon johdolla uusi kerho nimeltään Kahvitytöt. He kokoontuivat kerran kuussa senioritreffien aikataulun mukaan eli kuluneen vuoden aikana yhteensä kahdeksan kertaa. Koko yhdistyksen hyväksi ahersi seitsemän - kahdeksan henkilöä sekä miestä että naista. Vetäjänä toimi Marja Leivo.

4 Kirjallisuusklubi Kuntosali Lounaskerho Kirjallisuusklubi kokoontui kuukauden ensimmäinen keskiviikko Veturissa. Kevätkausi oli tammi-toukokuussa ja syyskausi syys-joulukuussa. Kirjojen käsittelyyn varattu aika oli 1½ tuntia. Klubilaisia oli keskimäärin 12 paikalla. Käsiteltävät kirjat olivat: Kastemaa Matti, Silloin olin nuori Lindstedt Laura, Oneiron (Finlandia voittaja) Itäranta Emmi, Teemestarin kirja Ruuska Helena, Elämän kirjailija- Eeva Joenpelto Hawkins Paula, Nainen junassa Sullivan Rose, Stalinin tytär Kinnunen Raisa, Karita Mattila korkealta ja kovaa Koivukari Tapio, Unissasaarnaaja Lipson Katri, Detroit Hurme Juha, Nyljetyt ajatukset Oranen Raija, Ackté Maijan keskiviikkokerho Marjan muistikerho Luetuista kirjoista viisi oli muistelmia, yksi ulkomainen rikosromaani ja loput kotimaista proosaa. Kaikki lukemamme kirjat olivat mielenkiintoisia ja keskustelua herättäviä. Keskustelujen aikana erilaiset näkemykset rikastivat kaikkien näkemystä lukemastaan. Jokaisella oli mahdollisuus kertoa oma mielipiteensä luetuista kirjoista. Kiitos klubilaisille ahkerasta osallistumisesta ja antoisista mielipiteistä. Kirjallisuusklubin vetäjänä on toiminut klubiemäntä Ritva Laiho Kuntosalin käyttövuoroja Birgitta-kodin kuntosalissa oli kevätkaudella seuraavasti: ti klo 8-9, ja sekä ke klo ja sekä to klo 9-10 ja Syyskaudella vuoroja oli ti klo 16 17, ke 17 18, to klo ja yhteinen Naantalin Karjalaiset ry:n kanssa. Keskimäärin kävijöitä on 6 henkilöä/vuoro. Yhteyshenkilönä toimi Marja Pappila. Lounaskerho kokoontui Hilppa Impivaaran johdolla Ravintola Trapissa joka kuukauden ensimmäinen torstai. Osanottajien määrä vaihteli 50 70, keskimäärin 62/kerta. Kokoontumisia oli vuoden aikana 9. Viihdyttiin hyvän ruoan parissa. Kerho on kokoontunut vuoden aikana 9 kertaa ja osanottajia keskimäärin on ollut 6 henkilöä. Kokoontumispaikkana on ollut Aurinkosäätiön Palvelutalo sekä Veturi. Vetäjänä on toiminut Maija Vitkala. Muistikerho on kokoontunut kuukausittain joka kolmas maanantai yhdeksän kertaa ja paikalla on ollut keskimäärin 9 henkilöä. Kokoontumispaikkana on ollut Liedon Säästöpankin vanha kerhohuone. Kerhon vetäjänä toimi Marja Leivo.

5 Matkailu- ja teatterikerho Musiikkiklubi Osakekerho Petanquekerho Sauvakävelijät Matkailukerhon järjestämänä tehtiin seuraavat matkat: Oopperan kummitus, Kansallisooppera, 42 osallistujaa Linnanjuhlat, Emma teatteri, 91 osallistujaa 3.8. Nunnia ja konnia, Samppalinnan kesäteatteri, 60 osallistujaa 4.10 Toc toc, Logomo, 44 osallistujaa kevätmatka Tallinnaan, 22 osallistujaa Kerhon vetäjänä toimi Markku Leivo. Kevätkaudella varsinaisia klubikokoontumisia oli yhteensä 5 kpl. Osallistujia 24, 26, 28, 27 ja 26 eli keskimäärin 26 henkeä. Kevätkaudella vieraili klubissa Naantalin Musiikkijuhlien toiminnanjohtaja Tiina Tunturi. Klubi teki myös matkan Wieniin ja osanottajia oli 32 henkilöä. Aiheet: 8.1. Frank Sinatra ja Edith Piaf 100v Naantalin talvikonsertti: Schubert Barokki: passio, oratorio 8.4. Wieniläisklassismi Romantiikka: wienervalssi, operetti Osallistuttiin ryhmänä Naantalin musiikkijuhlien Sinfonietta Cracoviakonserttiin Naantalin kirkossa Syyskaudella varsinaisia klubikokoontumisia oli yhteensä 4 kpl. Osallistujia 27, 31, 32 ja 32 eli keskimäärin 30 henkeä. Aiheet: 2.9. Romantiikan ajan musiikkia Impressionismi ja modernismin alku Suomalaisia säveltäjiä 2.12 Suomalaisia joululauluja ja laulajia Musiikkiklubin johtajana toimi Reijo Ahola. Osakekerho on kokoontunut vuoden aikana kaksi kertaa ja keskimäärin osanottajia on ollut 17. Asiantuntijoina ovat toimineet Liedon Säästöpankin paikallisjohtaja Juha Vilhunen ja sijoituspäällikkö Tiina Lappi. Kerhon vetäjänä on ollut Kari Ruisvaara. Pelipaikkana on ollut Teljen kenttä Meri-Naantalissa. Pelikertoja on ollut yhteensä 24 ja keskimäärin osallistujia on ollut 8. Kerhoon on kuulunut kuusi miestä ja kaksitoista naista. Lisäksi osallistuttiin Kevein askelin kesään tapahtumaan Naantalin Kirkkopuistossa. Osallistujia ja lajiin tutustuvia oli yhteensä 22 henkeä ja pelattiin 32 kierrosta. Kerhon vetäjänä on toiminut Mervi Ahola. Sauvakävelijät kokoontuivat kaikkiaan 28 kertaa, joissa osanottajia keskimäärin oli viisi. Kerhon vetäjänä toimi Pekka Valtanen.

6 Senioritanssijat Vuonna 2016 Senioritanssijat ovat tanssineet vain yhtenä ryhmänä. Ohjaajana on toiminut Tuulikki Lindroos ja apuohjaajana Mirja Hirvonen. Kokoontumispaikkana on ollut Vapaaaikatulli. Harjoituskertoja kerääntyi kevätpuolella 16 ja esiintyvällä ryhmällä ekstraharjoituksia toukokuussa vielä 5. Syyskautena harjoituksia oli 15 kertaa, yhteensä 31+5 kertaa. Tanssijoita kirjoilla oli keväällä 21 ja syksyllä 22. Osallistujia harjoituskertoihin on ollut n Maaliskuussa osallistuimme Suureen Tanssiristeilyyn, johon oli kauden kuluessa harjoiteltu siellä tanssittavia tansseja. Kesäkuussa esiinnyimme kaupungin järjestämässä liikuntatapahtumassa Kepein askelin kesään. Ohjaajamme ovat käyneet uusilla tanssikursseilla Turussa. Olemme viettäneet omat kevät- ja joulujuhlat. Taidekerho Taidepiiri on kokoontunut Aurinkosäätiön kerhotiloissa joka toinen torstai Tarja Mäkinen yhteyshenkilönä ja kuvaamataidon opettaja Maria Kajanki ohjaajana kevätkaudella Maalasimme pääasiassa akryylivärein ohjaajamme tuomien ja sähköpostitse antamien ohjeiden mukaisesti. Syyskaudella mukailimme ja käytimme ohjeenamme osittain mm. suurten mestareiden teoksia, joita Maija Karinkanta toi käyttöömme. Tuunauskerho Muu toiminta Taidekerho on kokoontunut vuoden aikana 16 kertaa ja keskimääräinen osanottajamäärä on ollut viisi. Tuunauskerhon ohjaajana on toiminut Tuula Salo. Kokoontumisia Veturissa on ollut 16 ja keskimääräinen osallistujamäärä 11. Naantalin vanhusneuvosto ja liikuntatoimisto järjestivät ikäihmisten kuntotestin Kuparivuoren urheilukentällä klo 10 alkaen. Kuntotesti suoritettiin UKKkävelytestinä. Palaute testistä annettiin testitilanteen päätyttyä. Yhdistyksemme osallistui tapahtumaan. Soiniemen leirintäkeskuksen haravointitalkoisiin osallistui keväällä 22 ja syksyllä 19 jäsentä. Hallituksen ja kerhojen vetäjien yhteispalaverit järjestettiin seurakuntakeskuksessa ja Aiheena molemmilla kerroilla oli tulevan jäsenkirjeen sisältö. Yhdistyksemme osallistui vanhusneuvoston järjestämiin tilaisuuksiin seuraavasti: - "Kepein askelin kesään" Naantalin kirkkopuistossa 6. kesäkuuta Mukana olivat senioritanssijat ja petankkikerho. - Ikäihmisten olympialaiset järjestettiin vanhusneuvoston ja liikuntapalvelun kanssa yhteistyössä toista kertaa Olimme innolla mukana jopa suorituspisteiden valvojina. - Nälkäpäiväkeräys yhteistyössä vanhusneuvoston ja SPR:n Naantalin osaston kanssa Meiltä osallistui kuusi henkilöä. Keräyspaikat olivat S-Market, Ukko-Pekka ja Etappi.

7 Liiton ja piirin tilaisuudet Muistamiset Ansiomerkit Vuoden seniori Tiedottaminen Kokoontumispaikat Talous Osallistuimme myös liiton / piirin järjestämiin tilaisuuksiin ja koulutuksiin: Kolmen Piirin kokoukseen Raumalla osallistuivat Kari Ruisvaara, Hannu Taskinen, Pirkko Hallanoro, Tarja Mäkinen ja Kristiina Kallioniemi. Turun kansalliset seniorit ry:n 45 vuotisjuhliin Suomalaisella Pohjalla osallistuivat Kari Ruisvaara, Hannu Taskinen, Tarja Mäkinen ja Pirkko Hallanoro. Piirin Kehittämiskoulutuspäivään Turussa osallistuivat Hannu Taskinen, Mirja Mannevuo ja Kristiina Kallioniemi. Kari Ruisvaara osallistui koulutusvastaavana. Jäseniä, jotka kuluneen vuoden aikana täyttivät pyöreitä vuosia (60, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100 v), oli kaikkiaan 60 ja heitä on muistettu Tutta Sternbergin lähettämillä onnittelukorteilla. Senioriliiton pronssiset ansiomerkit jaettiin seuraaville: Marja-Liisa Estola, Riitta Hartikainen, Jorma Hirvonen, Tuula Hirvonen, Pirjo Jokinen, Marja Koski, Hannu Koski, Seija Lehtonen, Seija Leinonen, Marja Leivo, Markku Leivo, Annikki Matikainen, Helka Mäntylä, Marja-Riitta Nieminen, Maija Palonen, Pekka Pappila, Pirkko Puhtila, Ove Sandström, Maritta Vienanlinna, Jaakko Vira, Matti Vuori, Sirkka-Liisa Vuori ja Tuula Vuorinen. Vuoden Senioriksi valitulle Reijo Aholalle joulujuhlassa ojennettiin kiertopalkintona Tapio Wirkkalan suunnittelema teräksinen maljakko sekä hänelle itselleen muistoksi jäävä Wirkkalan teräksinen paperiveitsi. Luovutukset suoritti edellisen vuoden seniori Jukka Viljanen. Onnittelumme! Jäsentilaisuuksista, retkistä, teatterikäynneistä ja kerhojen kokoontumisista on ilmoitettu paitsi nettisivuilla myös Rannikkoseudun perjantailehden Päivyri-palstalla. Jäsenkirjeitä on ilmestynyt kaksi, ensimmäinen tammikuussa ja toinen elokuussa. Myös sähköpostitse tiedotetaan tapahtumista entistä enemmän. Yhdistyksellä on kotisivut osoitteessa naantali.senioriyhdistys.fi Kokoontumispaikkoina ovat olleet mm. Seurakuntakeskus, Ravintola Trappi, Aurinkosäätiön tilat, Vapaa-aikatulli, Naantalin kylpylä, Veturi, Birgitta-sali, Birgitta-kodin kuntosali sekä Monitoimitalon Lampola ja Ometta. Yhdistyksen taloudellinen tila oli hyvä vuonna Vuoden 2016 jäsenmaksu oli 20. Jäsenmaksutulojen lisäksi tuloa on hankittu kokousten kahvituloilla ja arpajaisilla. Yhdistys

8 on saanut tukea myös kaupungilta raha-avustuksena. Lopuksi Hallitus kiittää jäseniä vilkkaasta ja vireästä osallistumisesta yhdistyksen toimintaan, jäsentilaisuuksiin ja juhlien järjestelyihin sekä kaikkia, jotka ovat eri tavoin toimineet yhdistyksemme hyväksi. Naantalissa Naantalin Seniorit ry Hallitus

Naantalin Seniorit ry

Naantalin Seniorit ry Naantalin Seniorit ry Toimintakertomus v. 2015 Yleistä Kulunut vuosi oli yhdistyksemme 20. toimintavuosi. Vuoden ohjelmaan ovat kuuluneet jäsentilaisuudet, kerhotoiminta, hallituksen ja kerhonvetäjien

Lisätiedot

Naantalin Seniorit ry Jäsenkirje 2/2018

Naantalin Seniorit ry Jäsenkirje 2/2018 Naantalin Seniorit ry Jäsenkirje 2/2018 Kuluva vuosi on yhdistyksemme 23. toimintavuosi. Alammekin jo pikkuhiljaa valmistauta 25- vuotisjuhliin. Jäsenmäärämme syyskauden alussa on 406 jäsentä, kun rekisteristä

Lisätiedot

Naantalin Seniorit ry Jäsenkirje 2/2019

Naantalin Seniorit ry Jäsenkirje 2/2019 Naantalin Seniorit ry Jäsenkirje 2/2019 Kuluva vuosi on yhdistyksemme 24. toimintavuosi. Alammekin jo pikkuhiljaa valmistauta 25- vuotisjuhliin. Jäsenmäärämme syyskauden alussa on 419 jäsentä. Uutena informaationa

Lisätiedot

Naantalin Seniorit ry Jäsenkirje 1/2018

Naantalin Seniorit ry Jäsenkirje 1/2018 Naantalin Seniorit ry Jäsenkirje 1/2018 Suomi 100 v. juhlat on nyt juhlittu ja on aika palata arkeen ja tulevaan vuoteen. Liiton teemana vuonna 2018 on Seniorit nettiajassa ja oman yhdistyksemme teemaksi

Lisätiedot

Naantalin Seniorit ry Jäsenkirje 1/2019

Naantalin Seniorit ry Jäsenkirje 1/2019 Naantalin Seniorit ry Jäsenkirje 1/2019 Taas on yksi vuosi mennyt ja aika aloittaa uusi vuosiluku elämässä. Alkava vuosi on yhdistyksemme 24. toimintavuosi ja siksi alammekin jo hyvissä ajoin suunnitella

Lisätiedot

Naantalin Seniorit ry

Naantalin Seniorit ry Naantalin Seniorit ry Toimintakertomus v. 2014 Yleistä Kulunut vuosi oli yhdistyksemme 19. toimintavuosi. Vuoden ohjelmaan ovat kuuluneet jäsentilaisuudet, kerhotoiminta, hallituksen ja kerhonvetäjien

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 Kuva Sirpa Heikkinen 2009 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 5.12.2016 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on ollut

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Oikaristen sukuseura ry:n

Oikaristen sukuseura ry:n Oikaristen sukuseura ry:n toimintakertomus 2015 Kuva: Sirpa Heikkinen 2015 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 24.11.2015 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on

Lisätiedot

Toimintakertomus 2018

Toimintakertomus 2018 1 Korson Eläkeläiset ry Toimintakertomus 2018 Yleistä: Viikkokerho ja kuoro kokoontuvat Korson seurakuntakeskuksessa, kirkkosali 2 ssa Tiistaisin. Kuoro harjoittelee ensin 12-14 ja viikkokerho sitten 14-16.

Lisätiedot

Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry. Kumppanuuspöytä Maija Salonen

Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry. Kumppanuuspöytä Maija Salonen Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry Kumppanuuspöytä 08.11.2016 Maija Salonen Eläkeliitto numeroina Kattojärjestö Eläkeliitto - jäsenmäärä 130000 jäsentä - 20 piiriä - 403 paikallisyhdistystä

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

Helsingin kansallinen senioripiiri ry

Helsingin kansallinen senioripiiri ry Helsingin kansallinen senioripiiri ry Taseet 31.12.2016 ja 31.12.2015 31.12.2016 31.12.2015 Vastaavaa Vaihtuvat vastaavat Saamiset Pankkisaamiset 11900,38 9241,07 9241,07 Vastaavaa yhteensä 11900,38 9241,07

Lisätiedot

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI vko 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 7.1. 12.1. 21.1. 26.1. 4.2. 9.2. 18.2. 23.2. 3.3. 8.3. 16.3. 14.1. 28.1. 9. -10.2. 25.2. 10.3. 17.3.

Lisätiedot

Porvoon kansalliset seniorit ry

Porvoon kansalliset seniorit ry Seniorit iloista ikääntymistä Porvoon kansalliset seniorit ry Toiminta- KALENTERI 2016 36. Toimintavuosi Kokoontumispaikka Seurakuntakoti, Lundinkatu 5 Porvoon kansalliset seniorit ry Toimintamme tarkoitus

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 VER29.3 Hallitus 2015 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-0859670 Jouni Laurikainen, liik. ups. 040-8451070

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Seniorit - iloista ikääntymistä. Porvoon kansalliset seniorit ry. Toiminta- KALENTERI. 37. Toimintavuosi. Jäsentapaaminen Seurakuntakoti, Lundinkatu 5

Seniorit - iloista ikääntymistä. Porvoon kansalliset seniorit ry. Toiminta- KALENTERI. 37. Toimintavuosi. Jäsentapaaminen Seurakuntakoti, Lundinkatu 5 Seniorit - iloista ikääntymistä Porvoon kansalliset seniorit ry Toiminta- KALENTERI 37. Toimintavuosi Jäsentapaaminen Seurakuntakoti, Lundinkatu 5 Tarkoitus Toimintamme tarkoitus on edistää seniorien sosiaalista

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962 1 Kokouksen avaus VUOSIKOKOUS 12.2.2007 ESITYSLISTA 2 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 5 Vuoden 2006

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen.

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 12.10.2013 klo 12.00 12.30 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoituksena on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina

Lisätiedot

NAANTALIN VANHUSNEUVOSTO

NAANTALIN VANHUSNEUVOSTO NAANTALIN VANHUSNEUVOSTO TAUSTAA Vanhuspalvelulaki voimaan 1.7.2013 Vanhusneuvosto Naantaliin 1.1.2014 Vanhusneuvoston toimikausi on sama kuin sen nimeämän kaupunginhallituksen toimikausi eli neljä (4)

Lisätiedot

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 Vuosikokouksen jälkeen kyläasiamies Henrik Hausen kertoo uudesta hankkeesta ja vastaa kysymyksiin. 28.2.2016 klo 18.00. Paikka Tuohikoto Käsiteltävät asiat: 1.

Lisätiedot

Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry. Kumppanuuspöytä Maija Salonen

Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry. Kumppanuuspöytä Maija Salonen Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry Kumppanuuspöytä 08.11.2016 Maija Salonen Eläkeliitto numeroina Kattojärjestö Eläkeliitto - jäsenmäärä 130000 jäsentä - 20 piiriä - 403 paikallisyhdistystä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2012 Oulun-seudun Lämpö-,Vesi-ja Ilmastointitekninen Yhdistys ry, OuLVI TOIMINTAKERTOMUS 2012 Perustietoja yhdistyksestä: Rekisteri no 110.106 Asiakirja no 69195649 Y-10161609 Merkitty rekisteriin 13.6.1972

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä

KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä KESKI-SUOMEN VASEMMISTOLIITON TOIMINTAKERTOMUS 2018 Yleistä Vuoteen 2018 lähdettiin odotuksella, että vuoden aikana pidettäisiin kahdet vaalit. Näistä presidentinvaalit tammikuussa 2018 toteutuivat, mutta

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 15.2.2002 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 Kulunut vuosi oli kiltamme 37. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry.

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2014 Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Vuosi 2014 Vuosi 2014 oli yhdistyksen 77. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

Toimintakertomus 2013. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry

Toimintakertomus 2013. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 1 Toimintakertomus 2013 Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 2 Sisältö VERTAISTOIMINTA... 3 PAIKALLINEN YHTEISTOIMINTA... 3 TIEDOTTAMINEN... 3 TILAISUUDET... 3 LAHJOITUKSET... 4 KOKOUKSET... 4 VARAINHANKINTA...

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012

Toimintakertomus 2012 Toimintakertomus 2012 Leena Roivas Puheenjohtaja 2011-2014 TOIMINTA-AJATUS Liitto on ammatillisesti ja yhteiskunnallisesti vastuunsa tuntevien naisten puolueisiin sitoutumaton järjestö, joka on aktiivisesti

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 5 V E R 1 0. 3 Hallitus 2014 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-085 9670 Jouni Laurikainen,

Lisätiedot

Turun Seudun Wanhat Toverit

Turun Seudun Wanhat Toverit Turun Seudun Wanhat Toverit TOIMINTAKERTOMUS 2012 Kerho kokoontumiset: > Aika: 9.1.2012. - V-S:n Sos.dem.piirin puheenjohtaja Juuso Alatalo - Piirin ajankohtaisista asioista, uuden puheenjohtajan ajatuksia

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus Pörssin Alumnit ry www.porssinalumnit.fi Toimintakertomus 10.12.2014 31.12.2015 Toimintakertomus 10.12.2014 31.12.2015 YLEISTÄ HALLITUS YHDISTYKSEN KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ Kokoukset Yhdistyksen jäsenet

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY

SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 Sivu 2 / 5 YLEISKATSAUS SF-Caravan Saimaan Seutu ry on perustettu 13.6.1970 ja se kuuluu jäsenjärjestönä SF-Caravan ry:een, joka on 17.5.1964 perustettu

Lisätiedot

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 KUOPION SELKÄYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 2 Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 Jäsenistö Vuoden 2016 lopussa jäsenmäärä oli 386 henkilöä. Vapaaehtoistyöntekijöiden määrä 30 henkilöä ja

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 21.10.2018 Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 17.11.2018 klo 13.00 alkaen Kouvolan

Lisätiedot

päivitetty klo 16.45

päivitetty klo 16.45 Kansalliset 25 ja 125 tikan kilpailut Salossa 9.4.2016 päivitetty 11.4.2016 klo 16.45 25 tikkaa: MM 1 Näyskä Keijo MU 44 37 45 40 43 209 2 Immonen Hannu KuTi 42 46 40 38 40 206 3 Lehtonen Seppo JST 39

Lisätiedot

Ylä-Savon Veteraaniopettajatoiminta

Ylä-Savon Veteraaniopettajatoiminta Ylä-Savon Veteraaniopettajatoiminta Toiminta alkoi 25. 3. 1997. Jo perustamistilaisuudessa yhdistyksen nimestä keskusteltaessa tuli esille se, että perustettava yhdistys aloittaisi toimintansa alueellisena

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

Kansallinen tikkaa Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry

Kansallinen tikkaa Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry Kansallinen 25 + 125 tikkaa 27.1.2018 Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry päivitetty 28.1.2018 klo 17 25 tikkaa MM 1. Järvinen Tarmo JST 42 41 40 40 40 203 2. Vaarala Simo PaavT 38 43 36 39 45 201 (4x10,

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2014 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

Kansalliset kilpailut Forssassa Kilpailupaikka Tölön koulu 25 tikan kilpailu päivitetty klo 20.30

Kansalliset kilpailut Forssassa Kilpailupaikka Tölön koulu 25 tikan kilpailu päivitetty klo 20.30 Kansalliset kilpailut Forssassa 5.5.2019 Kilpailupaikka Tölön koulu 25 tikan kilpailu päivitetty 5.5.2019 klo 20.30 MM 1. Tammi Aimo TurTi 42 41 42 41 43 209 2. Vuori Kauko FST 43 40 40 41 40 204 3. Leskinen

Lisätiedot

Rauman kansalliset seniorit ry.

Rauman kansalliset seniorit ry. SYYSKAUDEN TOIMINTA 2016 SYYSKUU 9.9 klo 14.00 Kuukausitapaaminen, esitelmän aiheena suun terveys Terveyskasvatushammashoitaja Katriina Uusi-Pietilä 9.9 klo 12.00-14.00 Tietotekniikan vierihoitokokeilu

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry

Toimintakertomus 2014. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 1 Toimintakertomus 2014 Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 2 Sisältö VERTAISTOIMINTA... 3 PAIKALLINEN YHTEISTOIMINTA... 3 TIEDOTTAMINEN... 3 TILAISUUDET... 3 LAHJOITUKSET... 3 KOKOUKSET... 3 VARAINHANKINTA...

Lisätiedot

Suomen musiikkikirjastoyhdistys ry Toimintakertomus 2017

Suomen musiikkikirjastoyhdistys ry Toimintakertomus 2017 Suomen musiikkikirjastoyhdistys ry Toimintakertomus 2017 Hallitus ja kokoukset Suomen musiikkikirjastoyhdistys ry:n hallituksen puheenjohtajana vuonna 2017 toimi Tuomas Pelttari (Turun kaupunginkirjasto).

Lisätiedot

Vuosikertomus 2010. vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011. Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry. Yleistä

Vuosikertomus 2010. vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011. Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry. Yleistä vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011 Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry Vuosikertomus 2010 Yleistä Toiminnan tarkoitus Tukea yhdessä Lihastautiliiton kanssa neuromuskulaarisia tauteja sairastavien ja

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

HEINOLAN ELÄKKEENSAAJAT RY Hallitus TOIMINTAKERTOMUS Yleistä:

HEINOLAN ELÄKKEENSAAJAT RY Hallitus TOIMINTAKERTOMUS Yleistä: HEINOLAN ELÄKKEENSAAJAT RY Hallitus 29.2.2016 TOIMINTAKERTOMUS 2015 Yleistä: Yhdistyksen toiminta jatkui monipuolisena. Jäsenet ovat osallistuneet aktiivisesti opintokerhoihin, retkiin, teatteriesityksiin,

Lisätiedot

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle

Framtidens Vänner rf. Toimintasuunnitelma. ja talousarvio. vuodelle 11.2.2017 Tulevaisuuden Ystävät ry Framtidens Vänner rf Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 Tulevaisuuden Ystävät ry:n toiminnan tarkoituksena on kutsua eri

Lisätiedot

OULUN SEUDUN SOTAORVOT ry:n toimintakertomus vuodelta 2014.

OULUN SEUDUN SOTAORVOT ry:n toimintakertomus vuodelta 2014. OULUN SEUDUN SOTAORVOT ry:n toimintakertomus vuodelta 2014. Yhdistys perustettu v.2002,joten oli kahdestoista(12) toimintavuosi. Toimintavuoden aikana eri tapahtumiin osallistui 1250 henk. tilanne 31.12.

Lisätiedot

2016 TOIMINTAKERTOMUS

2016 TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAKERTOMUS 2016 TOIMINTAKERTOMUS 2016 Ylimattilantie 86110 PARHALAHTI http://www.parha.net Toimintakertomus 1.1. 31.12.2016 YLEISTÄ Yhdistys perustettiin 16.10.2010. Yhdistyksen virallinen rekisteröintipäivämäärä

Lisätiedot

Kansalliset 25 ja 125 tikkakilpailut Hämeenlinna, Lammi

Kansalliset 25 ja 125 tikkakilpailut Hämeenlinna, Lammi Kansalliset 25 ja 125 tikkakilpailut Hämeenlinna, Lammi 17.2.2019 päivitetty 17.9.2019 klo 19.40 25 tikkaa MM 1. Järvinen Tarmo JST 39 46 40 39 44 208 2. Lehtonen Seppo JST 39 41 42 42 43 207 3. Tammi

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012 OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta 2012 Kuva Sirpa Heikkinen 2012 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2012 Oikaristen 12-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena.

Lisätiedot

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Hämeenlinnan Reumayhdistys ry Jäsentiedote 1/2017 1 HALLITUS V. 2017 Puheenjohtaja Tuiri Iso-Hollo tuiri.iso-hollo@elisanet.fi p. 050-3016043 Varapuheenjohtaja Rainer Paakkonen rainer.paakkonen@pp.inet.fi

Lisätiedot

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys:

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: 1/5 Vuosikokouksen 2013 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: Kokonaisohjelma:

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

Luettelo voittajista ja voitoista Huomisen Rakenta -tukiryhmän arpajaisissa 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 657 Hannu Hokkanen Jyskä 1

Luettelo voittajista ja voitoista Huomisen Rakenta -tukiryhmän arpajaisissa 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 657 Hannu Hokkanen Jyskä 1 Luettelo voittajista ja voitoista Huomisen Rakenta -tukiryhmän arpajaisissa 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 657 Hannu Hokkanen Jyskä 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 1311 Sirpa Martins

Lisätiedot

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2013 Vuosi 2013 Vuosi 2013 oli yhdistyksen 76. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 VER 20.3.2017 Hallituksen jäsenet Juha Virtanen Ville Rintala Ylärivi: Pekka Mertakorpi, Tapani Peltola, Sami Ahola, Jarkko Niittymaa Alarivi: Juha Taimisto,

Lisätiedot

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2005 JÄSENET Yhdistyksellä oli vuonna 2005 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 121. HALLITUS Alho Maritta Lehtonen Erkki Malin Arvo Mäntylä Taimi

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen päätösvaltaisuus 3. Kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestys 5. Jäsenmaksu ja kannatusmaksu

Lisätiedot

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Hallitus Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola,

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2013

Toimintakertomus vuodelta 2013 OLARIN SEUDUN KANSALLISET SENIORIT RY Toimintakertomus vuodelta 2013 Yleistä Yhdistys toimii kansallisia perusarvoja kunnioittavien henkilöiden yhdyssiteenä ja yhteenkuuluvuuden tunteen lujittajana sekä

Lisätiedot

Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Hämeenlinna/Lammi Järjestäjä Lammin Tikka

Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Hämeenlinna/Lammi Järjestäjä Lammin Tikka Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Hämeenlinna/Lammi Järjestäjä Lammin Tikka 19.02.2017 päivitetty 20.2.2017 klo 16.30 25 tikkaa MM 1. Hyyrynen Juha KLT 42 42 43 43 42 212 2. Järvinen Tarmo JST 39 44 42 43 40

Lisätiedot

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI PERJANTAI 13.06.2008 15. 21.00 1 Joni Renko H 2 Janna Renko H 3 Laura Raninen H 4 Antti-Pekka Valli H 5 Riina Yli-Ojanperä H 6 Sanna Peltoniemi H 7 Reijo Pulli H 8 Tiina Korkonen H 9 Kari Hautamäki H 10

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2014 Vanhusneuvoston ensimmäinen toiminta vuosi, uuden lain astuessa voimaan

TOIMINTAKERTOMUS 2014 Vanhusneuvoston ensimmäinen toiminta vuosi, uuden lain astuessa voimaan Naantalin vanhusneuvosto TOIMINTAKERTOMUS 2014 Vanhusneuvoston ensimmäinen toiminta vuosi, uuden lain astuessa voimaan Vanhuspalvelulaki voimaan 1.7.2013 - lain 11 säätää vanhusneuvostosta 1. VANHUSNEUVOSTO

Lisätiedot

700, Veden käyttökorvaus 81,18 81, , , , Veden käyttökorvaus 195,26 195, , ,26

700, Veden käyttökorvaus 81,18 81, , , , Veden käyttökorvaus 195,26 195, , ,26 sunto Oy Helsingin Stanssi VUOKRNKNTOKIRJ 1 (10) Maksettu Pvm Maksettu 1, Heinsalo Mari (1) 100, suinhuoneistovastike 199,80 199,80 8.11. 2 143,80 2 143,80 700, Veden käyttökorvaus 81,18 81,18 Yhteensä

Lisätiedot

Turun Seudun Wanhat Toverit

Turun Seudun Wanhat Toverit Turun Seudun Wanhat Toverit TOIMINTAKERTOMUS 2015 Toimikunnanjäsenet vuonna 2015.: Armas Lahoniitty Arja Ilola Reino Lemmetyinen Anja Mantere Ilkka Sepponen Jaakko Lehtonen Kokoontumispaikkana Turussa

Lisätiedot

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA...

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... TOIMINTAKERTOMUS 2018 Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto 2018... 2 Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... 3 Jäsenyydet ja osallistumiset... 3 SOTUNET Sosiaali-

Lisätiedot

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija Junila Sandra Tampereen Talviuimarit 13:20 4. 26,53 1 Virta Sini Katismaan Avantouimarit 13:20 2. 32,13 2 B Miehet 20-29 v. Heinämäki Janne Apian

Lisätiedot

Korson koulun vanhempainyhdistys ry. Toimintakertomus

Korson koulun vanhempainyhdistys ry. Toimintakertomus Korson koulun vanhempainyhdistys ry Toimintakertomus kaudelta 1.8.2013-31.7.2014 2 Sisällys 1. Korson koulun vanhempainyhdistys ry... 3 2. Jäsenyys... 3 3. Hallitustyö... 4 4. Toiminta... 5 5. Talous...

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS SÄKYLÄN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN TOIMINNASTA VUODELTA 2013, SEN 79. TOIMINTAVUODELTA

TOIMINTAKERTOMUS SÄKYLÄN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN TOIMINNASTA VUODELTA 2013, SEN 79. TOIMINTAVUODELTA 1 (3) TOIMINTAKERTOMUS SÄKYLÄN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN TOIMINNASTA VUODELTA 2013, SEN 79. TOIMINTAVUODELTA YLEISTÄ Palokuntamme toiminta on ollut toimintakertomusvuoden aikana vilkasta. Yhteistyö Satakunnan

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli ry:n 17.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden lopussa oli 107 + 2 kannattajajäsentä. 21.9. järjestettiin

Lisätiedot

Vars.jäsenet Malla Dunder Varajäsenet Ulla Eerola

Vars.jäsenet Malla Dunder Varajäsenet Ulla Eerola Akaan Seudun Ruskat ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 YLEISTÄ Vuosi 2010 oli yhdistyksessä 32. toimintavuosi. Toiminta jatkui aikaisempien vuosien periaatteita noudattaen. Jäsenistölle järjestettiin vuoden

Lisätiedot

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry Toimintakertomus 2017 Alajärven Yrittäjät Ry Yleistä Alajärven Yrittäjät on kaupungissa toimivien yritysten ja yrittäjien etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia

Lisätiedot

Perustavaan kokoukseen osallistui 11 henkilöä jotka kävivät laajan keskustelun yhdistyksen toiminnan suuntaviivoista ja julkisivujen ongelmista.

Perustavaan kokoukseen osallistui 11 henkilöä jotka kävivät laajan keskustelun yhdistyksen toiminnan suuntaviivoista ja julkisivujen ongelmista. Julkisivuyhdistys Martti Karimies TOIMINTAKERTOMUS 09.04.1996 JULKISIVUYHDISTYKSEN TOIMINTAKERTOMUS 1995 Yhdistyksen perust aminen Perustava kokous. Yhdistyksen toiminnan voidaan katsoa alkaneen virallisesti

Lisätiedot

päivitetty klo 8.50

päivitetty klo 8.50 Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Hämeenlinna/Lammi Järjestäjä Lammin Tikka 18.2.2018 päivitetty 19.2.2018 klo 8.50 25 tikkaa MM 1. Tammi Aimo TurTi 45 43 45 39 39 211 2. Jäntti Reijo SST 46 37 40 42 43 208

Lisätiedot

Toimintakertomus. vuodelta 2015

Toimintakertomus. vuodelta 2015 Toimintakertomus vuodelta 2015 31.12.2015 Kanta-Hämeen TOIMINTAKERTOMUS 1/8 JOHDANTO Kanta-Hämeen AVH-yhdistys ry. on valtakunnallisen kansanterveys-, vammais- ja potilasjärjestö Aivoliitto ry:n jäsenyhdistys

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015. VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTO Myllyjärventie 1 74200 Vieremä. Hyväksytty 26.11.2015

VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015. VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTO Myllyjärventie 1 74200 Vieremä. Hyväksytty 26.11.2015 VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTO Myllyjärventie 1 74200 Vieremä VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015 Hyväksytty 26.11.2015 LIITTEET 1. Yhteystietoluettelo 2. Vanhusneuvoston esite TARKOITUS Vanhusneuvoston

Lisätiedot

Kansalliset kilpailut , Loimaa, Metsämaa Järj. Metsämaan Urheilijat

Kansalliset kilpailut , Loimaa, Metsämaa Järj. Metsämaan Urheilijat Kansalliset kilpailut 24.9.2016, Loimaa, Metsämaa Järj. Metsämaan Urheilijat päivitetty 24.9.2016 klo 22 25 tikkaa MM 1. Mäkinen Mauno VaaTi 41 39 44 41 44 209 2. Leskinen Veikko VaaTi 41 41 42 42 42 208

Lisätiedot

WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat

WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat WFA-MAAPÄIVÄT Osallistujat 1. Niemi-Aro Antti 2. Saari Aapo 3. Kinnari Sirpa 4. Koskinen Eila 5. Lähdesmäki Liisa 6. Niemi Anne 7. Palojoki Ulla 8. Hyvönen Juhani 9. Peltola Asko 10. Saunamäki Raimo 11.

Lisätiedot

Työsuojeluvalvojat ry:n jäsentiedote 2/

Työsuojeluvalvojat ry:n jäsentiedote 2/ 1 Kutsu Työsuojeluvalvojat ry:n vuosikokoukseen 2014 Kevät etenee varmoin askelin, ja Työsuojeluvalvojat ry:n hallitus kutsuu yhdistyksen jäseniä vuosikokoukseen. Vuosikokous pidetään Tampereella lauantaina

Lisätiedot

1. Hallituksen puheenjohtaja Petra Jormalainen avasi kokouksen klo. 13.00 ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi.

1. Hallituksen puheenjohtaja Petra Jormalainen avasi kokouksen klo. 13.00 ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Marika Englund 15.2.2011 BARBET FINLAND RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika ja paikka: 5.2.2011, Taiteentekijäntie 7, Helsinki Läsnä: Paula Horne (pj), Marika Englund (siht), Petra Jormalainen,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 19.02.2004 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 Kulunut vuosi oli kiltamme 39. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. PÖYTÄKIRJA. Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone, Sepänk.

Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. PÖYTÄKIRJA. Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone, Sepänk. Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. Yhdistyksen ylimääräinen kokous PÖYTÄKIRJA Aika: maanantai 30.12.2013 kello 14.00...14.40 Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone,

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2012 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot